Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΕΝΗΛΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΠΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Οτιδήποτε για το μπάσκετ
vassilisacm
Καλησπέρα παιδιά είμαι καινούργιος στο σα'ι'τ και οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι άριστες...

Προσωπικά θα ήθελα να ασχολούμαι εβδομαδιαία με μπάσκετ αλλά δεν ξέρω που ακριβώς να απευθυνθώ και σκέφτηκα μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει..

Συγκεκριμένα είμαι 21 ετών και θα ήθελα να βρω κάποιο σύλλογο ώστε να κάνω προπονήσεις κυρίως στην περιοχή του Πειραιά..δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η συμμετοχή σε αγώνες απλά να προπονούμαι συστηματικά...

Να προσθέσω ότι έχω μία σχετική εμπειρία με το άθλημα καθώς ασχολήθηκα 3-4 χρονια αλλά μετά από ένα περιστατικό το σταμάτησα...(απόφαση για την οποία ακόμα μετανιώνω)....το μειωνέκτημα μου είναι ότι έχω μείνει λίγο πίσω απο πλευράς φυσικής κατάστασης καθώς επιβαρύνθηκα με μερικά περιττά κιλά..

Θα ήθελα να μου πείτε αν έχετε καμιά ιδέα σχετικά με το τι μπορώ να κάνω και αν υπάρχει κάποιος σύλλογος στον Πειραιά ή στην ευρύτερη περιοχή καθώς και τι θα μπορούσα να τους πω...

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας..ελπίζω να με βοηθήσετε...
epsilon
Φίλε άνοιξα και εγώ ένα ανάλογο θέμα κι απάντηση δεν πήρα.Αυτο που μπορείς να κανείς είναι να πάρεις τηλέφωνο σε κάποια τοπική ομάδα μπάσκετ στη περιοχή σου και να ρωτήσεις αν μπορείς να μπεις στο τμήμα αντρών.Εγώ είμαι 19 χρόνων και πηγαινα 2 χρόνια μπάσκετ παλιά αλλά πλέον έχω καιρό να παίξω και θεωρώ τον εαυτό μου αρχαριο.Πήρα τηλέφωνο στην ομάδα που πήγαινα παλιά και μου είπαν ότι δεν μπορώ να μπω καπου ως αρχαριος ενηλικας.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.