Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γαλλία - Ελλάδα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες > Older Tournaments > Eurobasket 2011
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Air Kef
-





Πέμπτη, 15/09, 18:00


Λυσσάξτε, κάμια στιγμή θα λυσσάξω κι εγώ.
Razorblade Fish
Η πιο προσιτη αντιπαλος απο αυτες που θα περασουν απο τον αλλο ομιλο.Θεωρω οτι θα τους δωσουμε τα σουτ(οπως και στους Σλοβενους) και αν τα βαλουν ας μας νικησουν.Εχουμε λογους να ελπιζουμε,πιστευω θα παλεψουμε και αν μεινουμε κοντα στο σκορ ως το τελος οι πιθανοτητες θα ειναι με το μερος μας.Νομιζω ειναι πιο ευκολη μια νικη εδω παρα με τον ηττημενο του Ρωσια-Σερβια(που ειναι πολυ πιθανο να ειναι οι Ρωσοι,οι Σερβοι πιστευω θα αναγεννηθουν μετα την σημερινη αγχωδη νικη-προκριση)
Air Kef
Για μένα ο καλύτερος αντίπαλος από τον άλλον όμιλο, αν γίνεται να περάσουμε κάποιους, είναι τους Γάλλους που όσο καλή ομάδα και να έχουν, η τραγικότητά τους σε κρίσημα ματς πλησιάζει επίπεδα Σλοβενίας ώρες ώρες.

Μπασκετικά δεν έχουμε αντικειμενική ελπίδα με κανεναν από τον άλλον όμιλο, με τους Γάλλους όμως, φαίνεται να υπάρχει τρόπος.


Το σταυρό μας να μας πάνε τα σουτ, και να μην πανε τα δικά τους να κρατήσουμε το σκορ όσο χαμηλά γίνεται, ώστε να είμαστε κοντά στο σκορ στο τελευταίο 5λεπτο, κι εκεί τους εμπιστεύομαι τους Γάλλους, μπορούν να τα καταφέρουν.



Υ.Γ. : Όπως και να χει, χωρίς προδοκίες αλλά με Χάτζη, το ματς θα είναι απόλαυση.
lakersdynasty
Με την Γαλλια να εχει πολυ αθλητικη 12αδα και την Εθνικη Ελλαδος να εχει προβλημα κοντα στο καλαθι σε επιθεση αλλα και σε ριμπαουντ δεν βλεπω πως θα μπορεσει η Εθνικη να κερδισει τους Γαλλους.

Φωτσης και Μπουρουσης παιζουν αρκετα εκτος ρακετας και ο δευτερος ακομη και τωρα εχει τρομερο προβλημα στο να παιξει με πλατη απεναντι σε δυνατους αντιπαλους. Οτι κανει με την κινηση του στο ποστ. Να κερδισει καλητερη θεση με το σωμα δεν μπορει.

Το ιδιο και ο Κουφος που εχει πολυ καλες κινησεις αλλα και οι 2 τους οτι ειναι κανουν θα το κανουν λογω σωστων κινησεων οχι εκμεταλλευομενοι το σωμα τους.

Απτην αλλη με τους ψηλους μας να παιζουν εξω αρκετα και τους περιφερειακους μας να αναγκαζονται να κινηγησουν το ριμπαουντ στο τομεα αυτο ειμαστε αβοηθητοι. Πρεπει Ζησης Καλαθης Βασιλειαδης να τα βαλουν με τα θηρια για να κερδισουν επιπλεον κατοχες και το μοναδικο γεγονος που μπορει να μετριασει αυτη την αδυναμια ειναι το να μπουν τα σουτ.

Αυτο ομως δεν μπορει να ειναι προυποθεση για να εισαι εστω ανταγωνιστικος. Αντε να ειναι προυποθεση το να μπουν τα ελευθερα σουτ για να κερδισεις.

Αυτο δυστυχως δεν ισχυει εως και τωρα που συζηταμε για την Ελλαδα. Δεν βρισκω καμια λογικη στο να χανονται 4-5" σε μια επιθεση για να κανει μια κινηση ο κοντος να ξαναβγει εξω, ο ψηλος να τον περιμενει για να του ξαναδωσει την μπαλα και μετα να δωσει ενα σκριν.

Το ζητημα για να παιξεις αποδωτικα στην επιθεση ειναι για 24" να απειλεις την αντιπαλη αμυνα. Η Εθνικη κουραζεται περισοτερο απο την αμυνα με τον τροπο που επιτηθεται και αφηνει και περιθωρειο στην αμυνα να παρει ανασες.

Μονο εαν ειχε η Εθνικη γκαρντ καλους ριμπαουντερ και ψηλους που να ηταν σταθερα αποδωτικοι με σουτ απο μεση-μακρινη αποσταση θα ηταν αποδωτικος ο τροπος που παιζει επιθετικα.
j-kidd13
QUOTE(Air Kef @ Sep 11 2011, 20:00 ) *
Υ.Γ. : Όπως και να χει, χωρίς προδοκίες αλλά με Χάτζη, το ματς θα είναι απόλαυση.


Εγω κατ αρχην πανυγηριζω και μονο για το οτι θα (ξανα)δω Ελλαδα-Γαλλια με μεταδοση Χατζι(και που να ταν παρων και ο "θαυμα του μπασκετικου κοσμου και μοναδικος αθλητης που εχει επανελθει απο εγχειρηση ανοιχτης καρδιας" Τουριαφ).

Τωρα,προσωπικα δεν πιστευω οτι η εθνικη θα καταφερει να περασει τους Γαλλους(μακαρι να διαψευστω) αλλα αν εχει να διεκδικησει καποιες πιθανοτητες προκρισης στην 4αδα,αυτες θα ηταν με τη Γαλλια...Πολυ αθλητικη ομαδα,καλα κορμια,και συμφωνω οτι πρεπει να κλεισουμε τους διαδρομους προς το καλαθι (Παρκερ και Μπατουμ-Μπατιμ-anyway εχουν μια Α ικανοτητα και στο να μπαινουν προς το καλαθι οσο και στο να τρεχουν στο ανοιχτο γηπεδο).Ασε τους το 3ποντο και παρακαλα να μην τα βαζουν......
Gidovoskos
Και φτάσαμε στα επονομαζόμενα χιαστή παιχνίδια χωρίς να εντυπωσιάσουμε με μια νέα ομάδα να παίξουμε με τους Γάλλους , ένα παιχνίδι είναι και άλλα μπορούν να γίνουν το καλό είναι ότι παραδοσιακά οι γάλλοι με εμάς τα βρίσκουν σκούρα .

να τους κρατήσουμε χαμηλά στο σκορ να πάρουμε κάνα σκουπίδι και εμείς (όχι όλα δικά τους) ας τους αφήσουμε και κάνα τρίποντο παραπάνω δεν νομίζω να μας τιμωρήσουν , ταμπούρι ζώνη όλε και σκορ 59-58 με νικητήριο τρίποντο + βολή σε στιλ ΄΄βάλτο αγόρι μου΄΄ από Αντώνη Φωτση .....

http://www.youtube.com/watch?v=C3zpv-1TeEg
joi
Δύσκολη αποστολή. Αν (ολόκληρο) το παιχνίδι μας μοιάζει με τα πρώτα ημίχρονα εναντίον Σλοβενίας και Ρωσίας, μπορεί να έχουμε τύχη. Αν όχι....
Ελπίζω με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να καταφέρουμε να μείνουμε κοντά στο σκορ. Αν τα γαλλάκια ξεφύγουν 10+ πόντους δεν μας κόβω να τους προλαβαίνουμε με το μπάσκετ που παίζουμε μέχρι τώρα.
j-kidd13
Περα απο το οτι απαραιτητα θελει σοβαρη παρουσια σχεδον σε ολο το παιχνιδι,και οχι κανα νεκρο διαστημα οπως με τη Σλοβενια που γυρισε την υπερ μας διαφορα,ή με τη Ρωσια που ξεφυγε στο τελος του αγωνα,η ομαδα θα χρειαστει βοηθεια απο ολους σχεδον τους παικτες....Θα χρειαστουμε και τον Μπραμο,και τον Παπανικολαου,και τον Καιμακογλου(ειδικα αυτοι οι 3,με τα κορμια και τη σωματοδομη που εχουν οι γαλλοι στα φοργουωρντ),και μια αξιολογη παρουσια απο τον Σλουκα με τον Ξανθοπουλο...


(τωρα που το σκεφτομαι....μαλλον το μαγικο λυχναρι θελουμε.... 69.gif )
Role Model
Η περίεργη ιστορία με τους Γάλλους συνεχίζεται... Το 2009 οι Γάλλοι είναι αήττητοι και ο νικητής του Ελλάδα-Γαλλία παίζει με τους Ισπανούς... Εμείς παίζουμε υποτονικά(επιεικώς), ισοφαρίζουμε παραδόξως με τρίποντο του Σπανούλη, ο Ντε Κολό όμως κάνει του κεφαλιού του, οι Γάλλοι κερδίζουν με τον Πάρκερ να μην κρύβει τον εκνευρισμό του και στη συνέχεια αποκλείονται πανηγυρικά από τους Ισπανούς... Το 2010 επιλέγουμε Γαλλία αντί Ισπανίας, χάνοντας στο περιβόητο παιχνίδι με τη Ρωσία, οι Γάλλοι όμως χάνουν με κάτω τα χέρια από τους Νεοζηλανδούς, στέλνοντάς εμάς στους Ισπανούς ενώ εκείνοι πέφτουν πάνω στη διοργανώτρια Τουρκία και αποκλείονται... Φέτος τους βρίσκουμε στο δρόμο μας, αφού επέλεξαν να μην κατέβασουν Πάρκερ-Νοά στο παιχνίδι με την Ισπανία(η οποία κατέβηκε αρκετά χαλαρή) και συνετρίβησαν...

Αυτά ως backround...

Αγωνιστικά βλέπω ζώνη κι εγώ αλλά πιστεύω πως αν δεν έχουμε εμείς ένα αξιοπρεπές ποσοστό από την περιφέρεια, μόνο με την άμυνα δεν γίνεται τίποτα... Εμφανώς η ομάδα δεν είναι για τετράδα αλλά ποτέ δεν ξέρεις(Γάλλοι είναι αυτοί)... Ελπίζω πάντως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο να μπορέσουμε να πάμε προολυμπιακό...

Edit: Και μόλις είδα πως την ιστορία την έγραψε κι ο Καβαλιεράτος... blink.gif
Magnus92
ΟΚ, προφανως προτιμαται η Γαλλια απο την Ισπανια.

Με πολλες υποσημειωσεις ομως.

Δεν μπορω να φανταστω πως θα μπορεσει η Ελλαδα να ανταποκριθει στα αθλητικα προσοντα των Γαλλων. Και νομιζω πως το επιχειρημα των παλαιοτερων χρονων περι "μπουνταλαδων Γαλλων" παει να ισχυει πλεον. Η ομαδα μας δεν αποτελειται απο πυρηνικους φυσικους ( μετρητες των στοιχειων του χωροχρονου tongue.gif ), και νομιζω πως ολοι βλεπετε την διαφορα με τα προηγουμενα χρονια.

Γενικα βλεπω ( προφανως ) μονοδρομο την ζωνη, και οτι βγει...

Οσο για την δικη μας επιθεση; Δεν ξερω... Low Post ;;; Μαλλον το πιο πιθανο...
Air Kef
QUOTE
Δεν μπορω να φανταστω πως θα μπορεσει η Ελλαδα να ανταποκριθει στα αθλητικα προσοντα των Γαλλων. Και νομιζω πως το επιχειρημα των παλαιοτερων χρονων περι "μπουνταλαδων Γαλλων" παει να ισχυει πλεον. Η ομαδα μας δεν αποτελειται απο πυρηνικους φυσικους ( μετρητες των στοιχειων του χωροχρονου ), και νομιζω πως ολοι βλεπετε την διαφορα με τα προηγουμενα χρονια.



Δεν πολυισχύει, επειδή έχω Γάλλο συγκάτοικο είδα τα περισσότερα ματς της Γαλλίας μεχρι σήμερα και η βλακεία που τους πιάνει στα τελειώματα του ματς είναι ακριβώς η ίδια με όλα αυτά τα χρόνια, απλά φαίνεται να έχουν λίγο αστρο φέτος μαζί τους, γιαυτό και επιμένω οτι αν καταφέρουμε να ειμαστε κοντά στο ματς μεχρι το τέλος, εχουμε παραπάνω απο ελπίδα.
Zoys
QUOTE(Magnus92 @ Sep 11 2011, 21:32 ) *
Οσο για την δικη μας επιθεση; Δεν ξερω... Low Post ;;; Μαλλον το πιο πιθανο...

Ειδικά με το Ζούρο στον πάγκο με "τάισμα" ψηλού θα πορευτούμε.
VAST333
Στην προκειμενη περιπτωση δεν νομιζω οτι μας προτιμησαν εμας οι Γαλλοι εναντι της Φιλανδιας ή της Σλοβενιας...

Μαλλον ζημιωμενοι θα βγουν αφου σε περιπτωση νικης τους θα βρουν τον νικητη ρωσιας-Σερβιας πχ αντι του νικητη Σκοπιων-λιθουανιας .Ισως τελικα να προτιμησαν Ρωσους αντι των γηπεδουχων Λιθουανων στα ημιτελικα και τωρα που το σκεφτομαι ισως να μην καναν και λαθος.Βεβαια επειδη τα θαλασσωνουν σε κατι τετοια μακαρι με μας να σκεφτονται το επομενο παιχνιδι.

Επισης στο Ρωσια-Σκοπια ειμαστε με τα Σκοπια μηπως κ τους βρουμε στο 5-8,αλλιως παμε σε Ρωσια ή Σερβια πιθανον.
Magnus92
QUOTE(Air Kef @ Sep 11 2011, 21:35 ) *
Δεν πολυισχύει, επειδή έχω Γάλλο συγκάτοικο είδα τα περισσότερα ματς της Γαλλίας μεχρι σήμερα και η βλακεία που τους πιάνει στα τελειώματα του ματς είναι ακριβώς η ίδια με όλα αυτά τα χρόνια, απλά φαίνεται να έχουν λίγο αστρο φέτος μαζί τους, γιαυτό και επιμένω οτι αν καταφέρουμε να ειμαστε κοντά στο ματς μεχρι το τέλος, εχουμε παραπάνω απο ελπίδα.



ohmy.gif Σορυ Κεφ, φταιω εγω που δεν το εθεσα σωστα...

Προφανως και Γαλλοι παραμενουν μπουνταλαδες, δεν αλλαξε αυτο. Στην δικη μας εθνικη αναφερομουν, η οποια εχει ριξει το μπασκετικο της iq λιγο, σε σχεση με τις ομαδες των περασμενων ετων...



QUOTE(Zoys @ Sep 11 2011, 21:36 ) *
Ειδικά με το Ζούρο στον πάγκο με "τάισμα" ψηλού θα πορευτούμε.


Κατσε να δουμε, γιατι ο Λιακος παιζει σε αλλον σερβερ τον τελευταιο καιρο...
pete7
http://www.sport24.gr/multimedia/video/eur...dh.1364995.html

δεν ξερω που να το βαλω κ το εβαλα εδω εχει σχεση με νεο σκανδαλο με ελληνιαδη
plo koon
Λοιπόν το παιχνίδι θα κερδιθεί ως εξής:

1)Στις προπονήσεις απο δω και πέρα θα παίζουν κομμάτια τους στυλ Θα-σας-σκίσω-όλους. Πχ: Seven nation army - We will rock you και παει λέγοντας

2) Πριν το ματς θα κάνουν μαραθώνιο ρόκυ και ραμπο (εκτός από τα τελευταία γιατί είναι ξενέρωτα).

3) Η ομοσπονδία πρέπει να εφοδιαστεί με κόκκινες κορδέλες για τα μαλλιά. Επειδή μαχαίρια για τα δόντια δεν επιτρέπονται προτείνω να πάρουν όλοι μασέλες σε κακά και μοβόρικα χρώματα.

4)Τέλος, δε θα μπούμε με τον Εθνικό Υμνο αλλά με το Eye of the Tiger και η παρουσίαση θα γίνει στα πρότυπα του αμερικάνικου wrestling. Προαιρετικές οι μεταμφιέσεις που θα προκαλέσουν φόβο στους γάλλους (πχ ο Φώτσης να πάρει μία στολή Μπατμαν, ο Μπουρούσης μια του Αβερελ κοκ)

5) και φύγαμε...
vastravoud
Προσπαθώ να φανταστώ Μπουρούση ντυμένο Άβερελ Ντάλτον και........ δεν μπορεί να το επεξεργαστει ο εγκέφαλος μου tongue.gif
aegeansheed
Kamikaaaaaaaaaaaaze!!! laugh.gif

Οι Γάλλοι όμως έχουν (Air Strike)!!! Συγκίνηση με worms...
kseplenhs
QUOTE(vastravoud @ Sep 11 2011, 22:52 ) *
Προσπαθώ να φανταστώ Μπουρούση ντυμένο Άβερελ Ντάλτον και........ δεν μπορεί να το επεξεργαστει ο εγκέφαλος μου tongue.gif


Τι δεν μπορεί να επεξεργαστεί ο εγκέφαλός σου?Τον ντιρκ με στολή φυλακισμένου? tongue.gif
vastravoud
QUOTE(kseplenhs @ Sep 11 2011, 23:05 ) *
Τι δεν μπορεί να επεξεργαστεί ο εγκέφαλός σου?Τον ντιρκ με στολή φυλακισμένου? tongue.gif


Λολ, απλώς είναι τόσο απίστευτα αστείο το σκηνικό που έχουμε overflow και βγάζει μπλε οθόνη το σύστημα.

Αν ο Μπουρούσης είναι ο Άβερελ Ντάλτον, φαντάζομαι πάντως Παυλοθανάση Γιαννακόπουλο σε ρόλο Τζόε tongue.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(plo koon @ Sep 11 2011, 22:50 ) *
4)Τέλος, δε θα μπούμε με τον Εθνικό Υμνο αλλά με το Eye of the Tiger και η παρουσίαση θα γίνει στα πρότυπα του αμερικάνικου wrestling. Προαιρετικές οι μεταμφιέσεις που θα προκαλέσουν φόβο στους γάλλους (πχ ο Φώτσης να πάρει μία στολή Μπατμαν, ο Μπουρούσης μια του Αβερελ κοκ)



Ωραια τα λες εδω. φανταζομαι το Φωτση να μπαινει με εισοδο Rey Mysterio και με τη μασκα του Μπατμαν, αλλα το κλειδι θα ειναι η εισοδος τουΝικουτουΖηση:


smiley.gif
natouralistis
Πανικός στη Γαλλία. Κλείνουν τα αεροδρόμια και τα σχολεία.




Uploaded with ImageShack.us


Οι μεταρρυθμίσεις στον τρόπο παιχνιδιού και τα νέα μέτρα που θέλει να εφαρμόσει ο Ζούρος προκειμένου να βγει η Γαλλία από την συνέχεια του Ευρωμπάσκετ, έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Ο λαός ξεχύθηκε στους δρόμους διαδηλώνοντας από το πρωί ως το βράδυ. Στα αεροδρόμια «Σαρλ ντε Γκωλ» και Ορλί χιλιάδες απεργοί επέβαλαν περιορισμένο αποκλεισμό και έπαιξαν «κλεφτοπόλεμο» με τους αστυνομικούς, οι οποίοι επενέβαιναν κάθε λίγο και λιγάκι αποκαθιστώντας την πρόσβαση για πληρώματα αεροσκαφών και επιβατικό κοινό. Προσωρινοί αποκλεισμοί σημειώθηκαν και στα αεροδρόμια της Νίκαιας και της Νάντης.
Την ίδια ώρα, περίπου 400 σχολεία τελούν υπό κατάληψη, ενώ ταραχές με μαθητές Λυκείου και φοιτητές σημειώθηκαν χθες στη Λυών και στη φοιτητούπολη της Ναντέρ έξω από το Παρίσι. Πυρπολήθηκαν κάδοι απορριμμάτων και αυτοκίνητα, αλλά οι εκδηλώσεις βίας δεν έλαβαν μεγαλύτερη έκταση. Τις τελευταίες ημέρες περισσότερα από 1.400 άτομα έχουν προσαχθεί στα αστυνομικά τμήματα για πρόκληση βίαιων επεισοδίων κατά τις διαδηλώσεις, ενώ 62 αστυνομικοί έχουν τραυματιστεί.

«Οι μεταρρυθμίσεις θα συνεχιστούν ως το τέλος» διεμήνυσε ο κόουτς Ζούρος. Και τόνισε: ««Για εκατομμύρια συμπολίτες μας το μπάσκετ είναι ζωτικής σημασίας. Συνιστά θεμελιώδη ελευθερία». Προειδοποίησε μάλιστα ότι «αν αυτή η αναταραχή δεν τελειώσει σύντομα, τότε η Ελλάδα θα βάλει τον Ελληνιάδη να στήσει ακόμα και τη γραμματεία ώστε τα τρίποντα του Πάρκερ να μετράνε για βολές».
Anaz
QUOTE(Magnus92 @ Sep 11 2011, 21:45 ) *
ohmy.gif Σορυ Κεφ, φταιω εγω που δεν το εθεσα σωστα...

Προφανως και Γαλλοι παραμενουν μπουνταλαδες, δεν αλλαξε αυτο. Στην δικη μας εθνικη αναφερομουν, η οποια εχει ριξει το μπασκετικο της iq λιγο, σε σχεση με τις ομαδες των περασμενων ετων...
Σωστο αυτο. Οι Γαλλοι παραμενουν μπουνταλαδες, αλλα κι εμεις δεν ειμαστε η εγκεφαλικη ομαδα με χαρακτηρα και εμπειρια που ημασταν καποτε.

Οι Γαλλοι ειναι φαβορι, αλλα οχι και τοσο μεγαλο όσο παρουσιαζεται απο καποιους..
Τα ειπατε ηδη για τη ζωνη και το σουτ που αναγκαστικα πρεπει να δωσουμε με ελπιδα να ειναι εξισου αστοχοι οσο στην μεχρι τωρα παρουσια τους σε αυτο το Ευρωμπασκετ. Να συμπληρωσω οτι ειναι ζητημα ΥΨΙΣΤΗΣ σημασιας και ο ελεγχος των ριμπαουντ απεναντι στα αθλητικα Γαλλακια που πανε στις διεκδικησεις, και ΚΥΡΙΩΣ οι καλες-γρηγορες επιστροφες.
Επιθετικα ειναι το θεμα, καθως η αμυνα των Γαλλων ειναι ωρες ωρες στραγγαλιστικη, και εμεις φυσικα δεν πειθουμε με την σετ δημιουργια μας. Εχουμε ομως ψηλα κορμια που ειδικα αν φθειρουμε τον Νοα, υπερτερουν των υπολοιπων ψηλων της Γαλλιας, αλλα θα πρεπει οι Κουφος/Μπουρουσης να το δειξουν στο παρκε αυτο. Και φυσικα χρειαζομαστε οπωσδηποτε κι ενα καλο βραδυ απο τα 6.75. Ακους Μπραμε?? tongue.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(Anaz @ Sep 11 2011, 23:36 ) *
Και φυσικα χρειαζομαστε οπωσδηποτε κι ενα καλο βραδυ απο τα 6.75. Ακους Μπραμε?? tongue.gif


Για μας το μακρινο σουτ ηταν παντα και θεμα ψυχολογιας. Θυμαμαι το ρεσιταλ αστοχων σουτ στον προημιτελικο του 2003, αλλα και τα συνεχομενα ευστοχα στον τελικο του 2005. Τα συνεχομενα αστοχα σουτ το 2007 και τα ευστοχα στον ημιτελικο του 2006 με τις ΗΠΑ.
Το ερωτημα λοιπον ειναι τι θα επικρατησει την Πεμπτη. Το αγχος του νοκ αουτ ματς ή η ελλειψη αγχους γιατι ειμαστε αουτσαιντερ και παμε για οτι καλυτερο βγει?
morrison
QUOTE(Gidovoskos @ Sep 11 2011, 20:34 ) *

Πω ρε,αυτο που μου εμεινε απο το βιντεο ειναι οτι ο σημερινος Ντιο ειναι 6-7 Ντιοι του 2005... tongue.gif
QUOTE(T.W.Is.M. @ Sep 11 2011, 23:15 ) *
Ωραια τα λες εδω. φανταζομαι το Φωτση να μπαινει με εισοδο Rey Mysterio και με τη μασκα του Μπατμαν, αλλα το κλειδι θα ειναι η εισοδος τουΝικουτουΖηση:


smiley.gif


Πιστευω να φανταζεσαι τους συνειρμους που μπορουν να γινουν οταν προτεινεις για εισοδο τουΝικουτουΖηση εκεινη ενος deadman...Μπασκετικα παντα. tongue.gif
natouralistis
Εγραψα χθες πως δε μπορω να σκεφτω με ποιο τροπο θα μπορουσε η Ελλαδα να νικησει τη Γαλλια..

Σημερα μου φαινεται πως τον βρηκα και θα πρεπει να ευχαριστουμε τους Γαλλους γι'αυτο!

Επιλεξαν να μας διαλεξουν αλλα αυτο απο μονο του δεν θα εδινε καποιο εξτρα κινητρο, ο τροπος που το κανανε ομως μου τη δινει τη σιγουρια να πω πως στο μεταξυ μας παιχνιδι θα πεσει πολυ ξυλο..

Κανανε 2 μεγαλα λαθη οι Γαλλοι σημερα..1)Μας υποτιμησαν, 2)Μας το ειπαν κιολας, με τη προκλητικη αδιαφορια τους ηταν σαν να φωναζουν "θελουμε Ελλαδα"..Μεγα σφαλμα στον αθλητισμο να κανεις τον αλλον να παιξει λυσσαλεα με 100% παθος και αυτοσυγκεντρωση μονο και μονο επειδη τον προσεβαλλες!

Κατι αναλογο εκανε φετος η Μπαρτσελονα με τον Παο και τελικα ειδε το F4 απο το καναπε!

Δε ξερω τι εκβαση θα εχει το παιχνιδι, αλλα ειμαι σιγουρος πως ολο το ελληνικο team,παιχτες -προπονητες,θα μπουν στον αγωνα σαν να ειναι το τελευταιο και πιο κρισιμο παιχνιδι της ζωης τους..Ολονων τα ματια θα γυαλιζουν και θα δοθει μαχη μεχρις εσχατων γτ ειναι πολυ βαρυ να σου θιγουν ετσι τον μπασκετικο εγωϊσμο..

Γαλλακια δε παιζετε με τη Λετονια, αυτοι οι τρελοι οι Ελληνες εχουν πρωταθλητες ευρωπης στη συνθεση τους και οσο και να μετρουν απωλειες μη τους αντιμετωπιζετε με τουπε, τρελαινονται και μεταμορφωνονται ειναι σαν το μικρο γαλατικο χωριο...
AZ1980
QUOTE(vastravoud @ Sep 11 2011, 20:52 ) *
Προσπαθώ να φανταστώ Μπουρούση ντυμένο Άβερελ Ντάλτον και........ δεν μπορεί να το επεξεργαστει ο εγκέφαλος μου tongue.gif


(α) Μην αγχώνεσαι, ο δικός του εγκέφαλος δε μπορεί να επεξεργαστεί τίποτα

(β) Δε χεριάζεται ντύσιμο... Ότι και να φοράει, ΕΙΝΑΙ ο Άβερελ Ντάλτον

Εγώ βλέπω Πάρκερ αγριεμένο/φορτσαρισμένο φέτος, το λοκ άουτ του επιτρέπει να τα δώσει όλα χωρίς οικονομία δυνάμεων και δεύτερες σκέψεις. Λούζερ ήταν πάντα οι Γάλλοι, αλλά φέτος έχουν πραγματικά πολύ καλή, αθλητική, σκληρή, μοντέρνα ομάδα, και θεωρώ πως η Ισπανία θα τα βρει πολύ δύσκολα εναντίον τους σε ένα ενδεχόμενο τελικό.

Εμείς έχουμε κάποιες ελπίδες, λόγω του ότι κανείς δεν πιστεύει πως μπορούμε να κερδίσουμε, κι έτσι ίσως μπουν πολλά σουτ. Οι ελπίδες αυτές όμως είναι λίγες, μιλάμε για ΠΟΛΥ καλύτερη ομάδα από μας. Σε κάθε πιθανό παράγοντα του παιχνιδιού.



QUOTE(natouralistis @ Sep 12 2011, 00:23 ) *
Εγραψα χθες πως δε μπορω να σκεφτω με ποιο τροπο θα μπορουσε η Ελλαδα να νικησει τη Γαλλια..

Σημερα μου φαινεται πως τον βρηκα και θα πρεπει να ευχαριστουμε τους Γαλλους γι'αυτο!

Επιλεξαν να μας διαλεξουν αλλα αυτο απο μονο του δεν θα εδινε καποιο εξτρα κινητρο, ο τροπος που το κανανε ομως μου τη δινει τη σιγουρια να πω πως στο μεταξυ μας παιχνιδι θα πεσει πολυ ξυλο..

Κανανε 2 μεγαλα λαθη οι Γαλλοι σημερα..1)Μας υποτιμησαν, 2)Μας το ειπαν κιολας, με τη προκλητικη αδιαφορια τους ηταν σαν να φωναζουν "θελουμε Ελλαδα"..Μεγα σφαλμα στον αθλητισμο να κανεις τον αλλον να παιξει λυσσαλεα με 100% παθος και αυτοσυγκεντρωση μονο και μονο επειδη τον προσεβαλλες!

Κατι αναλογο εκανε φετος η Μπαρτσελονα με τον Παο και τελικα ειδε το F4 απο το καναπε!

Δε ξερω τι εκβαση θα εχει το παιχνιδι, αλλα ειμαι σιγουρος πως ολο το ελληνικο team,παιχτες -προπονητες,θα μπουν στον αγωνα σαν να ειναι το τελευταιο και πιο κρισιμο παιχνιδι της ζωης τους..Ολονων τα ματια θα γυαλιζουν και θα δοθει μαχη μεχρις εσχατων γτ ειναι πολυ βαρυ να σου θιγουν ετσι τον μπασκετικο εγωϊσμο..

Γαλλακια δε παιζετε με τη Λετονια, αυτοι οι τρελοι οι Ελληνες εχουν πρωταθλητες ευρωπης στη συνθεση τους και οσο και να μετρουν απωλειες μη τους αντιμετωπιζετε με τουπε, τρελαινονται και μεταμορφωνονται ειναι σαν το μικρο γαλατικο χωριο...


Ωραίος, από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί, αλλά άλλο να θίγεις τον εγωισμό του Διαμαντίδη και του Μπατίστ, άλλο των παικτών που διαθέτει η τωρινή Εθνική... Ενώ, από την άλλη, η Γαλλία, στα δεδομένα πλαίσια αυτής της διοργάνωσης και τηρουμένων των αναλογιών, δεν απέχει και πολύ ως φόβητρο από την Μπαρτσελόνα... Δηλαδή αν οι Καταλανοί έθιγαν τον εγωισμό πχ. της ...Μπάμπεργκ, τι αποτελέσματα θα μπορούσε να χει η ...λύσσα στο παιχνίδι της γερμανικής ομάδας?

Γενικά όμως συμφωνώ με τον συνυπολογισμό του παραγοντα που βάζεις στο τραπέζι... Η επιρροή που μπορεί να χει υπό τις παρούσες συνθήκες είναι που μου δημιουργεί ερωτηματικά



bball.gif
natouralistis
QUOTE (AZ1980 @ Sep 12 2011, 03:27 ) *
Ωραίος, από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί, αλλά άλλο να θίγεις τον εγωισμό του Διαμαντίδη και του Μπατίστ, άλλο των παικτών που διαθέτει η τωρινή Εθνική... Ενώ, από την άλλη, η Γαλλία, στα δεδομένα πλαίσια αυτής της διοργάνωσης και τηρουμένων των αναλογιών, δεν απέχει και πολύ ως φόβητρο από την Μπαρτσελόνα... Δηλαδή αν οι Καταλανοί έθιγαν τον εγωισμό πχ. της ...Μπάμπεργκ, τι αποτελέσματα θα μπορούσε να χει η ...λύσσα στο παιχνίδι της γερμανικής ομάδας?

Γενικά όμως συμφωνώ με τον συνυπολογισμό του παραγοντα που βάζεις στο τραπέζι... Η επιρροή που μπορεί να χει υπό τις παρούσες συνθήκες είναι που μου δημιουργεί ερωτηματικά


Χθες καποιοι φιλοι ειπαν οτι το ματς ειναι 50-50%..Εκατσα και εγραψα αραδες οτι η Γαλλια ειναι πολυ καλυτερη απο εμας και πως δεν υπαρχει τροπος να τους κερδισουμε.Υπερτερουν ατομικα-ομαδικα.Ειναι σε ολες τις γραμμες καλυτεροι απο εμας.Μπασκετικα συμφωνω μαζι σου 100%.
Εβαλα στο τραπεζι τη περιπτωση του "Δαβιδ με το Γολιαθ" ετσι οπως εχει εξελιχθει το πραγμα ,με τους Γαλλους να μας διαλεγουν και ολους να μας εχουν ξεγραμμενους γτ νομιζω οπως ειπα κιολας, οτι αυτο το εξτρα κινητρο που μας δωσαν ισως αποτελεσει και το μοναδικο τροπο για να παρουμς το ματς.
Επισης δε θεωρω οτι ειμαστε επιπεδου Μπαμπεργκ ,ουτε πως δεν εχουμε παιχτες ικανους που οταν τους θιξεις τον μπασκετικο εγωϊσμο δεν μπορουν να κανουν τπτ.

Αν γινει σωστη διαχειριση απο το Ζουρο, υπαρχουν παιχτες για να κανουν τη δουλεια..

Βασιλειαδης πρεπει να παιξει 32-35' στο 3 επιβαλεται!
Περα του καλαθη και συμπληρωματικα του ζηση, στον ασσο δε πρεπει να παιξει κανεις αλλος.
Φωτσης 35' οπωσδηποτε.
Μπουρουσης-Κουφος μονο στο 5'
Παπανικολαου -μπραμος -καιμακογλου- ,αλλαγες μονο για 5λεπτα εναλλαξ για να μαρκαρουν Μπατουμ,ντε-κολο ,ντιαο αντιστοιχα.
Αυτοι ειναι, αν αντεξουν και παει το ματς στο ποντο αυτοι θα εχουν το μομεντουμ που ειναι χωρις αγχος. Στα Γαλλακια θα μπει η αμφιβολια και ο φοβος και τους εχουμε δει πως αντιδρουν σε τετοιες καταστασεις.
AZ1980
Μαζί σου... Αλλά δεν το βλέπω ρε γαμώτο... Μακάριιιιιιιιι

ΥΓ. Πολύ σωστά επίσης τονίζεις και την ανάγκη για "στενότερο" rotation από δω και πέρα... Κι ας ελπίσουμε πως θα βρουν τις δυνάμεις οι λίγοι ποιοτικοί να αποδώσουν για τόσο μεγάλα διαστήματα απέναντι σε μια ομάδα σπουδαία σε φυσικές δυνάμεις


bball.gif
natouralistis
Εδειξε σημερα ο Ιβκοβιτς το τροπο.

Επαιξε απεναντι στη Τουρκια ματς ζωης ή θανατου με λιγους παιχτες (δε πρεπει να πατησαν παρκε τουλαχιστον 5 παιχτες)και απολυτη προσηλωση στο πλανο.

Οταν η Τουρκια επαιζε για πολυ ωρα με Ασικ-Καντερ, συνεχισε να παιζει με Σαβανοβιτς-Κρστιτς και δε πηγε στην ευκολη λυση των διδυμων πυργων και αυτος.Ο Καντερ δημιουργησε τεραστια προβληματα στον Σαβανοβιτς και ελεγες δε βγαινει με τιποτα το μαρκαρισμα. Επεμεινε στο δικο του πλανο ομως ,ο Σαβανοβιτς τους διελυσε στην επιθεση-πηρε και εβαλε και ολες τις κρισιμες επιθεσεις-μεχρι που αναγκαστηκε ο Τουρκος να βαλει παλι Ιλιασοβα στο 4 και να αποσυρει τον Καντερ.

Επιμονη στο δικο σου πλανο και οτι βγει!Με αυτο θα πορευτει ,με αυτο και θα πεθανει αν χρειαστει!

Δε μπορω να ξαναδω αλχημειες σαν τις προχθεσινες που το + που σου δινουν εχει αυτοματα 10 --..
Καϊμακογλου 25 λεπτα στο 3 και καλα για να μαρκαρει τον Κιριλενκο?Αλλα 10 ο Παπανικολαου και στα τελευταια λεπτα του αγωνα βαζεις για πρωτη φορα τον μοναδικο αξιοπιστο σουτερ σου, τον Βασιλειαδη? Οκ δεν ειναι ο Σισκα, αλλα απο τους αλλους ειναι καλυτερος ειδικα μπροστα που φωναζει οτι εχεις προβλημα.Αστον μεσα ,να βρει ρυθμο, να σου βαλει 2 σουτ, να ανοιξουν οι αμυνες ,να αρχισουν να μη δινουν βοηθειες ωστε να παιξει 1-1 ο ψηλος σου..Τι καϊμακογλου στο 3 τοση ωρα,να παιζεις με 4 στην επιθεση?Βαλτον στο 4, 5-7' να ξεκουρασει το Φωτση και τελος!
Air Kef
QUOTE
Επαιξε απεναντι στη Τουρκια ματς ζωης ή θανατου με λιγους παιχτες (δε πρεπει να πατησαν παρκε τουλαχιστον 5 παιχτες)


Καλά αυτό το 5 παίκτες αποκλείεται, τουλάχιστον μια 10αδα επαιξε κανονικά σιγουρα, με την 4αδα ψηλών Κριστιτς-περοβιτς-Σαβανο-Ματσβαν, τα 3αρια Κεσελ-Μπιελιτσα να εναλάσσονται κανονικά, ενω και στα γκαρ έπαιζαν 4 παίκτες, αντε 3.

Αυτό δεν αναιρεί βέβαια ότι ο Ξανθόπουλος καλό είναι μην πατήσει παρκέ πανω απο 2 λεπτά, κι ο Φώτσης καλό είναι να κατσει πολύ ώρα στο παρκέ κτλ.,

Εχει κανένας καμια εξέλιξη για το τι εγινε με Μπουρούση και δεν επαιξε προχθες;


Υ.Γ. : natouralisti και γενικά, τα "Γαλλάκια" καλό είναι να κοπούν, δεν προσφέρουν σε τίποτα.
PanosIlio
Η Γαλλία λοιπόν επέλεξε Ελλάδα...

Ελπίζω να τους βγει ξινό.

Ελπίδες έχουμε, λίγες μεν αλλά τις έχουμε. Φαβορί οι Γάλλοι, παίζουν καλά, είναι σοβαροί, έχουν βέβαια τα ψυχολογικά τους ώρες ώρες αλλά φέτος τα έχουν περιορίσει αρκετά.

Η δουλειά η δική μας θα είναι να τους τα επαναφέρουμε, με την εμφάνισή μας.

Για εμάς αυτό το παιχνίδι είναι ο πρώτος μας τελικός*. Στόχος μας εξαρχής είναι η πρόκριση στο προολυμπιακό, αν κερδίσουμε του Γάλλους ο στόχος αυτό θα έχει πραγματοποιηθεί και μάλιστα πανηγυρικά.

Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι στο παιχνίδι, μόνο με δυνατή και επιθετική άμυνα όλο το 40λεπτο θα μπορέσουμε να πάρουμε κάτι καλό.
Άμυνα, ριμπάουντ και τρέξιμο, αν χάνουμε τα ριμπάουντ και μας αναγκάσουν σε 5 εναντίον 5 καταστάσεις δεν έχουμε και πολύ τύχη, θα μας πνίξουν καθώς είναι πιο γρήγορη και πιο αθλητική ομάδα και δεν θα μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε (εκτός και αν ο Καλάθης ντυθεί και πάλι ΔΔ και βγάζει pick n roll από το πουθενά tongue.gif) και φυσικά δεν θα πρέπει να τους αφήσουμε εμείς να τρέξουν.
Μπορεί οι Κουφός, Μπουρούσης και Φώτσης στην άμυνα να έχουν προβλήματα αλλά αντίστοιχα στην επίθεση θεωρώ πως είναι πιο ποιοτικοί από τους αντίστοιχους Γάλλους, μπορεί να υστερούμε αθλητικά αλλά οι ψηλοί μας ξέρουν καλύτερο μπάσκετ άρα θα είναι προφανώς μια βασική λύση να ακουμπήσουμε τη μπάλα χαμηλά και από εκεί αναλόγως τι θα κάνουν οι Γάλλοι, με βοήθεια η μπάλα έξω και θα πρέπει τα σουτ να μπουν (Φώτσης, Βασιλειάδης, Μπράμος) ή αν μας αφήσουν 1με1 τότε θα πρέπει να τους παίξουμε (Μπουρούση το ακούς?)

Ουσιαστικά θα πρέπει να κάνουμε ένα τέλειο παιχνίδι με ότι συνεπάγεται αυτό για να κερδίσουμε. Λάθη δεν επιτρέπονται.

*Το μόνο που φοβάμαι σχετικά με το μυαλό μας είναι πως επειδή εμείς έχουμε θέσει σαν στόχο το προολυμπιακό μήπως και επειδή υπάρχει και το επόμενο παιχνίδι, της 8άδας, δεν τρέχει και τίποτα αν χάσουμε το παιχνίδι της Πέμπτης, μόνο αυτό φοβάμαι, γιατί αν σκέφτονται έτσι με το που θα στραβώσει το παιχνίδι με τη Γαλλία δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθούν και πολύ, δυστυχώς. Αλλά αυτό ελπίζω ο Ζούρος να τους το έχει βγάλει από το μυαλό.

KingCrimson
θα ναι πολυ σημαντικο να βγαλουμε το Παρκερ εκτος παιχνδιου, ειναι ο κινητηριος μοχλος τους και ο παικτης απο τον οποιο αντλουν ενεργεια και οι υπολοιποι...συμπαρασυρει και τους υπολοιπους σε στιλ Γκαλη ή Πετροβιτς (εναν τετοιο ρολο, ασφυκτικης πιεσης στο Παρκερ, μπορει να αναλαβει ο Καλαθης ας πουμε?) ειδαμε χτες στο παιχνιδι Γερμανια - Λιθουανια, οτι η Λιθουανοι στραγκαλισαν ουσιαστικα το Νοβιτσκι, ακομα και οταν οι Γερμανοι βρισκαν λυσεις με Κέιμαν και Μπενζινγκ, δε αφησαν το Νοβιτσκι να παρει λεπτο ανασα, γιατι ξεραν οτι με Νοβιτσκι κατω απο τους 20 ποντους, οι Γερμανοι δεν ειχαν ελπιδες....
κατα τα αλλα θα συμφωνισω με αρκετους, που γραφουν οτι ειναι επιτακτικη η αναγκη να μειωθει το ροτέισον στους 7-8 παικτες (γιατι τι να τα κανω πχ τα 'φρεσκα' ποδια του Ξανθοπουλου οταν ξερω οτι θα δωσει 3-4 ετοιμες αστιστ σε Μπατουμ και Παρκερ?) και οι εξτρα παικτες, που θα μπουν απο το παγκο Μπραμος- Μαυροειδης..(και μονο αυτοι!) να εχουν αποκλειστικα αμυντικες αποστολες αυτοκτονιας ..και να μη παρουν καθολου σουτ, με Κουφο και Καλαθη να παιζουν ανελεητο πικ εν ρολ-με προσοχη βεβαια ο Καλαθης να μη του τη σκαει στα ποδια ..και ο Ντιρκ να μπαινει απλα για να ξεκουραζει το Κουφο και για κανα ριμαπαουντ
natouralistis
QUOTE (Air Kef @ Sep 12 2011, 09:40 ) *
Καλά αυτό το 5 παίκτες αποκλείεται, τουλάχιστον μια 10αδα επαιξε κανονικά σιγουρα, με την 4αδα ψηλών Κριστιτς-περοβιτς-Σαβανο-Ματσβαν, τα 3αρια Κεσελ-Μπιελιτσα να εναλάσσονται κανονικά, ενω και στα γκαρ έπαιζαν 4 παίκτες, αντε 3.

Αυτό δεν αναιρεί βέβαια ότι ο Ξανθόπουλος καλό είναι μην πατήσει παρκέ πανω απο 2 λεπτά, κι ο Φώτσης καλό είναι να κατσει πολύ ώρα στο παρκέ κτλ.,

Εχει κανένας καμια εξέλιξη για το τι εγινε με Μπουρούση και δεν επαιξε προχθες;


Υ.Γ. : natouralisti και γενικά, τα "Γαλλάκια" καλό είναι να κοπούν, δεν προσφέρουν σε τίποτα.


Ετσι οπως εχω την εικονα του παιχνιδιου στο μυαλο μου και χωρις να χω κοιταξει στατιστικη, νομιζω το πηγε το ματς με
Μιλος-τεπιτς-Μαρκοβιτς στο 1-2
Κεσελ-Μπιελιτσα στο 3
και Σαβανοβιτς -Κριστιτς στους ψηλους. Αυτοι οι 7.
Ματσβαν και περοβιτς νομιζω παιξανε λιγο ,πρεπει η 5αδα να ειχε 30 + λεπτα συμμετοχης.


Για τον Μπουρουση ειπωθηκε οτι ο Ζουρος νευριασε πολυ με την αμυντικη συνεισφορα του στο Α μερος και γι' αυτο δεν τον ξαναεβαλε.Δεν ειπαν κατι για περιπτωση μαλωματος στα αποδυτηρια.


Οκ για το Υ.Γ. ,δεν ηθελα να τους υποτιμησω με τον ορο Γαλλακια.Απλα οταν σκεφτομαι τη Γαλλια μου ερχεται στο μυαλο μια κυριλε ομαδα μη βρωμικη ,καπως μη μου απτου..
zorba
QUOTE(KingCrimson @ Sep 12 2011, 07:40 ) *
θα ναι πολυ σημαντικο να βγαλουμε το Παρκερ εκτος παιχνδιου, ειναι ο κινητηριος μοχλος τους και ο παικτης απο τον οποιο αντλουν ενεργεια και οι υπολοιποι...συμπαρασυρει και τους υπολοιπους σε στιλ Γκαλη ή Πετροβιτς (εναν τετοιο ρολο, ασφυκτικης πιεσης στο Παρκερ, μπορει να αναλαβει ο Καλαθης ας πουμε?) ειδαμε χτες στο παιχνιδι Γερμανια - Λιθουανια, οτι η Λιθουανοι στραγκαλισαν ουσιαστικα το Νοβιτσκι, ακομα και οταν οι Γερμανοι βρισκαν λυσεις με Κέιμαν και Μπενζινγκ, δε αφησαν το Νοβιτσκι να παρει λεπτο ανασα, γιατι ξεραν οτι με Νοβιτσκι κατω απο τους 20 ποντους, οι Γερμανοι δεν ειχαν ελπιδες....


Παίκτες σαν τον Πάρκερ δεν είναι εύκολο να τους μαρκάρεις... υπάρχει και μια εναλλακτική λύση που είναι να αφεθεί ο Πάρκερ (έτσι κι αλλιώς θα τα μπουμπουνίσει) και να περιοριστούν όλοι οι άλλοι, καθώς ένας παίκτης δεν μπορεί να πάρει μόνος του το παιχνίδι...
Αν π.χ. παίξουμε μια ζώνη χαλαρά στον άσσο και τον αφήσουμε να τα βροντάει περιορίζοντας κατά το δυνατόν τις διεισδύσεις του και τα πικ εντ ρολ ίσως καταφέρουμε κάτι παραπάνω, μπορεί να βάλει 40 πόντους κι εμείς να πάρουμε το ματς (υποθέσεις και όνειρα κάνω, μη βαράτε).
Αν αντίθετα τον πρεσάρεις για να τον περιορίσεις, μπορεί να μας φορτώσει με φάουλ είτε να βγάζει ασίστ δίνοντας εύκολα καλάθια στην ομάδα του.
Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω στο ροτέισον και πιστεύω ότι πρέπει να τρέξουμε αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες αλλά στον άσσο όχι άλλο Ξανθόπουλο... τώρα που τον ξέρουν θα τον αφήνουν να σουτάρει ελεύθερα για να βγάζουν βοήθειες στους ψηλούς και θα εκτεθεί...
Σε ό,τι αφορά τώρα την ψυχολογική προσέγγιση, πιστεύω ότι ο Ζούρος τους ετοιμάζει για ματς ζωής ή θανάτου...
Τέλος, ελπίδες υπάρχουν, αμυδρές αλλά υπάρχουν...
phoenix_93
QUOTE(natouralistis @ Sep 12 2011, 15:04 ) *
Ετσι οπως εχω την εικονα του παιχνιδιου στο μυαλο μου και χωρις να χω κοιταξει στατιστικη, νομιζω το πηγε το ματς με
Μιλος-τεπιτς-Μαρκοβιτς στο 1-2
Κεσελ-Μπιελιτσα στο 3
και Σαβανοβιτς -Κριστιτς στους ψηλους. Αυτοι οι 7.
Ματσβαν και περοβιτς νομιζω παιξανε λιγο ,πρεπει η 5αδα να ειχε 30 + λεπτα συμμετοχης.


Ο Πέροβιτς έπαιξε λίγο αλλά έκανε μεγάλη ζημιά με 8π. 6ρ. Ο Κρστιτς αντιστοιχα είχε 8π. και 3ρ. Θα είμαστε πολύ τυχεροί αν έρθει κάποιος από τον πάγκο και κάνει τόση ζημιά. Γενικά μου άρεσε το ροτέισον του Ίβκοβιτς. Αν είχε κάτι καλύτερο στο 3 θα τους είχα και φαβορί για μετάλλιο.
Ο Μπιέλιτσα θεωρώ πως είναι από τις μεγαλύτερες μεταγραφικές επιτυχίες του Ολυμπιακού(που δεν τον πήρε).
natouralistis
QUOTE (phoenix_93 @ Sep 12 2011, 15:25 ) *
Ο Πέροβιτς έπαιξε λίγο αλλά έκανε μεγάλη ζημιά με 8π. 6ρ. Ο Κρστιτς αντιστοιχα είχε 8π. και 3ρ. Θα είμαστε πολύ τυχεροί αν έρθει κάποιος από τον πάγκο και κάνει τόση ζημιά. Γενικά μου άρεσε το ροτέισον του Ίβκοβιτς. Αν είχε κάτι καλύτερο στο 3 θα τους είχα και φαβορί για μετάλλιο.
.


Λοιπον κοιταξα τη στατιστικη

Μιλος 34'

Τεπιτς 33'

Μπιελιτσα 26'

Σαβανοβιτς 29'

Κρστιτς 28'

Συνολο 150' απο τα 200' συνολικα επαιξε η 5αδα της Σερβιας και οι υποιλοιποι τα αλλα 50'.

Νοιμιζω καθισταται σαφες οτι ο Ντουντα επελεξε πολυ στενο rotation για το ματς διχως αυριο.

Χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι ο σωστος τροπος, πολλοι εχουν διαφορετικη γνωμη επ' αυτου.Η δικια μου οπως την εγραψα παραπανω ειναι οτι για να εχουμε τυχη στο ματς ειδικων καταστασεων οπως ειναι αυτο με τη Γαλλια, πρεπει να αγωνιστουμε με οσους ξερουν να τις διαχειριζονται.Ξανθοπουλος-Σλουκας-Μπραμος-Μαυροειδης-Παπανικολου-Καϊμακογλου πρεπει να εχουν πολυ περιορισμενο χρονο..

QUOTE (phoenix_93 @ Sep 12 2011, 15:25 ) *
Ο Μπιέλιτσα θεωρώ πως είναι από τις μεγαλύτερες μεταγραφικές επιτυχίες του Ολυμπιακού(που δεν τον πήρε).

Ο Μπιελιτσα ειναι ο μονος εκ τριων Τεπιτς -Κεσελι οι αλλοι 2 ,που εχει τη δικαιολογια οτι προερχεται απο πολυμηνο τραυματισμο μεσα στη χρονια.Αντιθετα οι αλλοι 2 που κανανε στο τουρνουα καποια καλα παιχνιδια, ειναι αδικαιολογητοι για την εν ελλαδι παρουσια τους.Αρα δε μπορουμε να πουμε με σιγουρια πως αν ερχοταν στον Ολυμπιακο θα αποτυγχανε..
baskethood
Η δικη μου αποψη ειναι οτι στο συγκεκριμενο παιχνιδι,με αντιπαλο τη Γαλλια,μια ομαδα με ιδιαιτερα χαρακτηριστικα,θα πρεπει
να χρησιμοποιηθει η πλειοψηφια των παικτων.Και ο Ξανθοπουλος θα χρειαστει να συνεισφερει στην πιεση των Γαλλων γκαρντ,
και οι Παπανικολαου-Καιμακογλου στον σημαντικοτατο(απεναντι στη Γαλλια) τομεα των ριμπαουντς,και βεβαια ο Μπραμος που
ειναι ενα απαραιτητο εργαλειο στην αμυνα και ικανος να αναλαβει την αποστολη να μαρκαρει τον Μπατουμ.Στον αυριανο αγωνα
δε χωρα κλειστο ροτεισον.Η ενεργεια και η ταχυτητα που βγαζουν οι Γαλλοι στο παιχνιδι τους δε θα μας επιτρεψει να κανουμε
κατι τετοιο,επι των συνθηκων δηλαδη θα αναγκαστουμε να χρησιμοποιησουμε περισσοτερους παικτες.
Απλα εγω υποστηριζω οτι την Πεμπτη θα χρειαστουμε πολλους εξ οσων εχουν αναφερθει παραπανω για λογους αγωνιστικων
πλανων.
zorba
QUOTE(baskethood @ Sep 12 2011, 17:43 ) *
Η δικη μου αποψη ειναι οτι στο συγκεκριμενο παιχνιδι,με αντιπαλο τη Γαλλια,μια ομαδα με ιδιαιτερα χαρακτηριστικα,θα πρεπει
να χρησιμοποιηθει η πλειοψηφια των παικτων.Και ο Ξανθοπουλος θα χρειαστει να συνεισφερει στην πιεση των Γαλλων γκαρντ,
και οι Παπανικολαου-Καιμακογλου στον σημαντικοτατο(απεναντι στη Γαλλια) τομεα των ριμπαουντς,και βεβαια ο Μπραμος που
ειναι ενα απαραιτητο εργαλειο στην αμυνα και ικανος να αναλαβει την αποστολη να μαρκαρει τον Μπατουμ.Στον αυριανο αγωνα
δε χωρα κλειστο ροτεισον.Η ενεργεια και η ταχυτητα που βγαζουν οι Γαλλοι στο παιχνιδι τους δε θα μας επιτρεψει να κανουμε
κατι τετοιο,επι των συνθηκων δηλαδη θα αναγκαστουμε να χρησιμοποιησουμε περισσοτερους παικτες.
Απλα εγω υποστηριζω οτι την Πεμπτη θα χρειαστουμε πολλους εξ οσων εχουν αναφερθει παραπανω για λογους αγωνιστικων
πλανων.


Συμφωνώ για το ροτέισον με την προϋπόθεση Βασιλειάδης και Φώτσης να παίξουν από 30 λεπτά.
Αυτό είναι παιχνίδι ζωής και θανάτου και χρειαζόμαστε ζεστά χέρια απέναντι στη Γαλλική ζώνη...
priest
καλη αναλυση απο γεωργιου..

http://www.gazzetta.gr/article/item/223405-pio-eukolo-hiasti
kakos76lukos
Η Γαλλία δεν επέλεξε Ελλάδα εικάζω.Αλλα προτίμησε να αποφύγει την Λιθουανής στους ημιτελικούς.

Ok δεν είμαστε φαβορί αλλα δεν πιστεύω ότι είμαστε χαμένοι από χέρι.Η εθνική μας έχει καλές πιθανότητες.Την πιστεύω.
smilie_schal1.gif smilie_schal1.gif

Ελπίζω ο Ζούρος να συνεχίσει το rotation αν και στη θέση 1 δεν έχει πολλές επιλογές.Μονο Καλάθh και Ζήση.

Πιστεύω ότι το κλειδί θα είναι τα ριμπάουντ.Αν ο Ntirk τα καταφέρει εκεί όλα γίνονται.

Μην ξεχνάμε ο στόχος είαι η εξάδα.Και ελπίζω ο Ζούρος να έχει και κάποια extra κόλπα να μας παρουσιάσει στους νοκ άουτ aγwνες.

Καλή μας επιτυχία και ας απολαύσουμε τον αγώνα. icon_headbang.gif smilie_schal1.gif
baskethood
QUOTE (zorba @ Sep 12 2011, 20:50 ) *
Συμφωνώ για το ροτέισον με την προϋπόθεση Βασιλειάδης και Φώτσης να παίξουν από 30 λεπτά.
Αυτό είναι παιχνίδι ζωής και θανάτου και χρειαζόμαστε ζεστά χέρια απέναντι στη Γαλλική ζώνη...

Απ την αρχη του τουρνουα εχω υποστηριξει την αναγκη για μεγαλυτερη παρουσια του Βασιλειαδη αλλα και για χρηση πιο
"ευελικτων" σχηματων.
Καλο ομως ειναι,για τον αγωνα της Πεμπτης,να εχουμε υποψιν μας οτι ο Βασιλειαδης ειναι πιθανο να αντιμετωπισει πολλα
προβληματα στην αμυνα(λογω των αθλητικων Γαλλων γκαρντ) και οτι επισης δεν συμμετεχει τοσο ενεργα στα ριμπαουντ.
Οποτε δε γνωριζω κατα ποσο θα μπορεσει να ανταπεξελθει στις συνθηκες αυτου του αγωνα.
Βεβαια μην ξεχναμε οτι το τεχνικο τιμ αναμενεται να χρησιμοποιησει για μεγαλο χρονικο διαστημα αμυνες ζωνης,ετσι ισως
καταφερει να κρυψει καποιες αδυναμιες συγκεκριμενων παικτων.
BULLET_GR
QUOTE (Air Kef @ Sep 11 2011, 19:53 ) *
-





Πέμπτη, 15/09, 18:00


Λυσσάξτε, κάμια στιγμή θα λυσσάξω κι εγώ.

ΩΡΑΙΑ Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΒΡΕ ΦΙΛΕ..ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ, icon_drunk.gif βλακεια ειπα, στον κόσμο μου!
Air Kef
Tα γραφικά είναι του sacarame 77.gif
hellenic
QUOTE(priest @ Sep 12 2011, 19:56 ) *
καλη αναλυση απο γεωργιου..

http://www.gazzetta.gr/article/item/223405-pio-eukolo-hiasti


Η κλασσικη αναλυση ελληνα...να μωρε τα γαλλακια....ο ομιλος μας είχε και... καφενεία και... ψαράδες και κάτι από μπασκετμπολίστες και κάτι από... παλαιστές!
ειναι σοβαρη δημοσιογραφεια αυτη;
ελεος πια με τετοιες αηδιες....
Air Kef
Συμμερίζεται κανείς μαζί μου ότι ο Μπατούμ είναι παικτάρα, και η μάζα τον έχει πάρει σαν παικτάκι της σειράς, ενώ δεν υπάρχει κανένας παίκτης μας να μπορεί να τον περιορίσει και την Πέμπτη θα τον ψάχνει όλη η άμυνα που θα εχει προσαρμοστεί στον Πάρκερ, μιας και αυτον ξέρουμε, αυτόν κλείνουμε;
j-kidd13
QUOTE(Air Kef @ Sep 13 2011, 02:07 ) *
Συμμερίζεται κανείς μαζί μου ότι ο Μπατούμ είναι παικτάρα, και η μάζα τον έχει πάρει σαν παικτάκι της σειράς, ενώ δεν υπάρχει κανένας παίκτης μας να μπορεί να τον περιορίσει και την Πέμπτη θα τον ψάχνει όλη η άμυνα που θα εχει προσαρμοστεί στον Πάρκερ, μιας και αυτον ξέρουμε, αυτόν κλείνουμε;

Oh yes my friend.....Ο μπατιιιιιμ ειναι φοβερο παικτακι...
Κατ αρχην εχει φοβερο wingspan!!! smiley.gif
Ειναι γρηγορος,εχει και σωμα,και μακρυα χερια,και στο ενας με εναν ειναι εξαιρετικος(και δυσκολα αντιμετωπισημος απο τα δικα μας παλικαρια),ενω εχει και πολυ καλο σουτ απο μακρυα.Απο τους πολυ βελτιωμενους παικτες στο nba τα τελευταια χρονια .Γι αυτο ειναι και λαθος να επικεντρωθουμε στον Παρκερ...Θελει ζωνη και προσοχη και στους 2....
Anaz
παιχταρα ο Μπατουμ οντως, και δεν αποκλειεται καθολου το σεναριο που λες.Απλα επειδη δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο δημιουργικα, το ποσο θα σε ζημιωσει εξαρταται ουσιαστικα περισσοτερο απο το ποσο χώρο θα του δωσεις.. Ο Μπραμος παντως του ταιριαζει σαν ματς-απ, αλλα στην ουσια ολα εξαρτωνται κατ'εμε απο την αντιμετωπιση του Παρκερ πρωτίστως. Αυτος ειναι η κυρια πηγη δημιουργιας που δημιουργει τις περισσοτερες προυποθεσεις και για τους υπολοιπους.

Εμενα γενικα να πω την αληθεια δεν με προβληματιζει τοσο η επιθεση των Γαλλων, όσο η αμυνα..Η οποια ειναι πολλες φορες και το οπλο που τους δινει τη δυνατοτητα να τρεξουν και να χτυπησουν στο τρανζισιον που ειναι ασταματητοι.
Zephyr
QUOTE(Anaz @ Sep 13 2011, 02:30 ) *
παιχταρα ο Μπατουμ οντως, και δεν αποκλειεται καθολου το σεναριο που λες.Απλα επειδη δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο δημιουργικα, το ποσο θα σε ζημιωσει εξαρταται ουσιαστικα περισσοτερο απο το ποσο χώρο θα του δωσεις.. Ο Μπραμος παντως του ταιριαζει σαν ματς-απ, αλλα στην ουσια ολα εξαρτωνται κατ'εμε απο την αντιμετωπιση του Παρκερ πρωτίστως. Αυτος ειναι η κυρια πηγη δημιουργιας που δημιουργει τις περισσοτερες προυποθεσεις και για τους υπολοιπους.


O Πάρκερ είναι το πρώτο βιολί και σε αυτόν λογικά θα επικεντρωθεί η άμυνα. Σκέφτομαι όμως, αυτός ο φουκαράς ο Μπράμος ποιόν θα πρωτοπιάσει? Γιατί τα δικά μας γκαρντ δεν τον σταματάνε τον Πάρκερ (ή έστω να τον περιορίσουν) άρα πρέπει ονα πέσει πάνω του ο Iron Mike. Τον Μπατούμ το να τον μαρκάρει ο Καιμάκ είναι αστείο, αναγκαστικά πάλι Μπράμος και όσο μπορεί ο Παπ. Και υπάρχει και ο ΝτεΚολό που στάζει φαρμάκι από την περιφέρεια.
Μάλλον θα πρέπει να εφαρμόσουμε πλάνο από 80s, αυτό που έκαναν οι αντίπαλοι της δικής μας Εθνικής: σχεδιάζουμε την άμυνα πάνω σε όλη την γαλλική ομάδα πλην του Πάρκερ! Αν περιορίσουμε όλους τους άλλους ας βάλει και 40 πόντους να γουστάρει το παιδί icon_drunk.gif !
Αυτό πάντως που φοβάμαι πιο πολύ είναι τα ριμπάουντ. Θα φτύσουμε αίμα για να κατεβάσουμε ένα ριμπάουντ, μπορεί να μην τρομάζει το ύψος των Γάλλων αλλά πηδάνε στο Θεό οι κερατάδες smiley.gif
KingCrimson
QUOTE(Zephyr @ Sep 13 2011, 10:27 ) *
Μάλλον θα πρέπει να εφαρμόσουμε πλάνο από 80s, αυτό που έκαναν οι αντίπαλοι της δικής μας Εθνικής: σχεδιάζουμε την άμυνα πάνω σε όλη την γαλλική ομάδα πλην του Πάρκερ! Αν περιορίσουμε όλους τους άλλους ας βάλει και 40 πόντους να γουστάρει το παιδί icon_drunk.gif !

το θεμα ειναι οτι οποτε εβαζε 40 ποντους ο Γκαλης βαζαν και οι αλλοι αλλους 40 και νικουσαμε, θα παρει δηλαδη ολο το επιθετικο παιχνιδι πανω του ο Παρκερ και οι αλλοι θα παιζουν ξεκουραστοι αμυνα!

Κατα τα αλλα εννοειται οτι πρεπει να παρουμε τα ριμπαουντ, τουλαχιστο να ειμαστε ισα στο συνολο..επισης αυτο που φοβαμαι πολυ με ενα ενδεχομενο μεγαλο ροτέισον ειναι τα πολλα λαθη, επειδη δεν εχουμε παικτες, εκτος απο 2 (Καλαθης - Ζησης), που να χουν επαρκη ικανοτητα χειρισμου και πασας, σε κλειστα παιχνιδια οπως αναμενεται να ειναι.. 2-3 λαθη δικα μας μπορει να γυρισουν το παιχνιδι τουμπα για τους Γαλλους και μετα να τους κοιταμε με τα κυαλια..ενεργεια απο την αμυνα μας δε παιρνουμε μονο εμεις..
Οποτε αν η ομαδα μπορεσει και βρει ρυθμο με καλη κυκλοφορια και ευστοχα σουτ (Ζησης - Βασιλειαδης - Φωτσης κυριως..) δε θα ναι και οτι καλυτερο να τους εχει στο μπες - βγες, για να βαζει μεσα το Ξανθοπουλο και το Κωστακη..
Απο οτι εχει φανει και αλλες ομαδες εχουν παει με μικρο ροτέισον και τους εχει βγει μια χαρα μεχρι τωρα (Σκοπια- Σερβια), τα παιχνιδια μπορει να ταν πολλα αλλα υπηρξαν ενδιαμεσα αρκετες μερες ξεκουρασης

QUOTE(KingCrimson @ Sep 13 2011, 11:09 ) *
το θεμα ειναι οτι οποτε εβαζε 40 ποντους ο Γκαλης βαζαν και οι αλλοι αλλους 40 και νικουσαμε, θα παρει δηλαδη ολο το επιθετικο παιχνιδι πανω του ο Παρκερ και οι αλλοι θα παιζουν ξεκουραστοι αμυνα!


Συν το γεγονος οτι αν οι αλλοι δουν το Παρκερ σε ενα τοσο κρισιμο παιχνιδι εκτος ρυθμου, θα προβληματιστουν και σιγα-σιγα θα αρχισουν να τα παιζουν..ειναι καρατσεκαρισμενο αυτο με τους Γαλλους
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.