Help - Search - Members - Calendar
Full Version: NBA Finals Game 5
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons > Older NBA Finals > NBA Finals 2014
Pierce
QUOTE
Game 1: MIA at SAS | Thu., Jun. 5, 9:00 PM ET | ABC
Game 2: MIA at SAS | Sun., Jun. 8, 8:00 PM ET | ABC
Game 3: SAS at MIA | Tue., Jun. 10, 9:00 PM ET | ABC
Game 4: SAS at MIA | Thu., Jun. 12, 9:00 PM ET | ABC
Game 5: MIA at SAS | Sun., Jun. 15 8:00 PM ET | ABC
Game 6: SAS at MIA | Tue., Jun. 17 | ABC | If Needed
Game 7: MIA at SAS | Fri., Jun. 20 | ABC | If Needed



Ο θάνατος σου η ζωή μου. Παίρνω την ευθύνη του match ball απάνω μου.
Απλά να πώ ότι πέρσι υπήρξε συμπαντική ευθυγράμμιση ώστε να μην πάρει το πρωτάθλημα αυτός που έπρεπε.
Ο Αληθινός MVP.


Προφανώς θα ήταν too much , από το δεν-περνάω-ούτε-τον-πρώτο-γύρο-με-πίτα-i've-tried-man-i've-tried , να σήκωνε και κούπα.
Φέτος άλλαξε αυτό. Go get it Timmy, και ας περάσεις πλέον τον αγαπημένο μου ταχυδρόμο σε αξία.

QUOTE
Pierce spurs1-sm.gif

Οι Spurs έχουν την τάση να πίανουν τον αντίπαλο από το λαιμό μέσα στην έδρα τους και να μην τον αφήνουν να παίρνει ανάσα. Στα φετινά Playoffs μόνο οι Mavs κατάφεραν να αποδράσουν απο εκεί και αυτοί νομίζω θα είναι και οι μοναδικοί που θα έχουν αυτό το παράσημο , παίξει δεν παίξει ο Τεπε σήμερα (άντε σας έδωσα και τον πρωταθλητή tongue.gif).

Διαψεύστηκα , καθώς υπήρξε σπάσιμο έδρας, κάτι που όμως θεωρώ είναι αδύνατο να το κάνουν άλλες 2 φορές οι Heat.
Αν το κάνουν , θα είναι οι πρώτοι και ο LeChamp θα έχει πάρει μυριάδες πόντους στο δρόμο για να γίνει LeGreatest (φτού κακά) . Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα .
aegeansheed
Το τελευταίο δείπνο στη South Beach. Τουλάχιστον μέχρι το τέλος της Free Agency.
QUOTE
Chris Bosh has stepped into some kind of unofficial leadership role to figure things out with the Miami Heat and his teammates.

According to Rachel Nichols on Twitter, Bosh had Lebron James, Dwyane Wade, and Udonis Haslem over for dinner at his house on Friday night to figure out a way to turn their NBA Finals series vs. the San Antonio Spurs around:


The Heat, who are coming off a blowout loss to the Spurs in Game 4 on Thursday night, will have to think of something quick if they want to come from behind. Down 3-1 in the most important series for both teams, it will take a lot for the team to win three in a row to win it all.

Whatever Bosh has in mind could work to their benefit in Game 5.

The Spurs have been the clear dominant team so far and keep the Heat guessing what they’ll have to do to defeat their opponent that has overpowered them in every aspect, especially with Game’s 3 and 4 completely out of hand.

The series heads back to San Antonio Sunday night with Game 5 at 8PM on ABC.

The Heat have managed to come away with a victory from the Spurs on their home court in Game 2 so it’ll have to be seen if they can pull off a couple more.
John Valthuer
Ως fan του Miami, πολύ θα το ήθελα να γυρίσει η σειρά αλλά...δεν το βλέπω. Κακά τα ψέματα: από την αρχή κιόλας των τελικών, οι Heat δεν μπήκαν με την νοοτροπία που έπρεπε και τώρα πλέον είναι πολύ αργά. Στην καλύτερη περίπτωση, μπορεί να κάνουν την υπέρβαση και να κερδίσουν το αποψινό παιχνίδι αλλά, ακόμη κι έτσι, η τελική έκβαση δεν θ' αλλάξει: το φετινό πρωτάθλημα ανήκει στους Spurs. Το μόνο που ελπίζω είναι να καταφέρει ο Riley να πείσει τους Big 3 να μείνουν.
Rated: (en)joy
Ποιος να το ελεγε στον Τζειμς και να τον πιστευε οτι στα 4 πρωτα ματς των τελικων τοσο αυτος οσο και ο Μπος θα ειχαν 70 TS% -οταν ο Τζειμς ποτε πριν σε τελικους δεν εχει ξεπερασει το 56- , ο Λιουις και ο Αλλεν θα ειχαν διψηφιο αριθμο ποντων με 65 και 62,5 TS% αντιστοιχα και παρολα αυτα οι χιτ θα ηταν πισω στο σκορ με 3-1 και μαλιστα με 2 ευκολες εντος εδρας ηττες. Φυσικα αυτα τα στατιστικα αποκαλυπτουν μοναχα την μια πλευρα του νομισματος και δεν αντικατοπτριζουν την συνολικη εικονα των χιτ...
PanosNer
Ελπίζω να παίξει στέψη σήμερα. Άντε και πολύ το τραβήξανε. smiley.gif
aegeansheed
QUOTE(Rated: (en)joy @ Jun 15 2014, 23:35 ) *
Φυσικα αυτα τα στατιστικα αποκαλυπτουν μοναχα την μια πλευρα του νομισματος και δεν αντικατοπτριζουν την συνολικη εικονα των χιτ...
Πολύ σωστή τοποθέτηση και συνεχίζοντας τη σκέψη θα προσέθετα ->
QUOTE
...μιας ομάδας που έχει πάρει από τον βασικό της PG 3.5 πόντους και 3.5 ασίστ και δεν είναι ο Earl Watson ή ο Chris Duhon


Πάντως δεν ξεγράφω τους Heat αν δεν πάει η ώρα 5.30.
abasketos
Kalispera. Ehoume kapoio link gia apopse?
SteveNashidis
QUOTE(abasketos @ Jun 16 2014, 01:46 ) *
Kalispera. Ehoume kapoio link gia apopse?

greeklish.jpeg

Και ένα στατιστικό που θα αρέσει στον φίλο-γάλλο Sheed !

QUOTE
Diaw: 23 assists (leads Finals), 6 turnovers. LeBron: 15 assists, 18 turnovers. Diaw: +60, a series-best, Bosh: -56, a series-worst
abasketos
Καλησπερα. Εχουμε καποιο συνδεσμο (link αγγλιστει) για να δουμε τον αγωνα μεσω διαδυκτιου (live streaming);
Anubis
Γραψου στο ustvnow και το εχει σε HD το ABC
H ποιοτητα πανω απο low ειναι μονο για 45 μερες στο free account
mephisto22
Tεραστιε Μανου Τζινομπιλι,ποσο μεγαλη παιχτουρα εισαι
j-kidd13
ΜΕ-ΓΑΣ ΜΑΝΟΥ ΤΖΙΝΟΜΠΙΛΙ...


Pierce
Αφού γύρισαν σε μια περίοδο ουσιαστικά ,από το -17 στο +7.... Όταν τους έχεις στα σχοινιά και δεν τους βγάζεις knock out, δεν έχει επιστροφή. Aπό τους heat είναι απελπιστικά μόνος ο James.
louie
αα ρε μανου θεε... ποσο μεγαλος παιχτης με ολη την σημασια της λεξης. οταν μυριζει τιτλο, κλειδωστε τα γυναικοπαιδα... αντε να εξηγησεις σε καποιον που δεν τον εχει δει και θα κοιταζει τα στατιστικα των 15 ποντων μ.ο καριερας τι μεγαλειο ειχε αυτος ο παιχτης.

λεοναρντ εχει ανεβει στην ελιτ με αυτη την σειρα. ντανκαν μεγαλος επισης. αντε να δουμε την στεψη σημερα
aegeansheed
Πρέπει να "τους έχει αλλάξει τα φώτα" wink.gif ο μεγαλύτερος Αργεντινός παίκτης που πέρασε από το ΝΒΑ...
aegeansheed
Μπήκε και ο Patty Mills στο παιχνίδι του Finals MVP!!! laugh.gif

Έχει σίγουρη ψήφο από δύο παλαιά μέλη του Φόρουμ. Πεπαλαιομένα. Σαν το παλιό καλό κρασί! tongue.gif
jasonick


77.gif

Congrats στους Spurs, πανάξιοι πρωταθλητές!

Badass
Grand Finale...


Όχι τίποτα άλλο, το' χε υποσχεθεί ο Τιμ.

Ευχαριστήθηκα τα ξενύχτια. Κρίμα για Λεμπρόν και λοιπούς αλλά έπεσαν πάνω σε μια απίστευτη ομάδα. Άξιοι κι οι δυο εδώ που έφτασαν, άξιοι πρωταθλητές οι Σπερς.

Όλα τα λεφτά οι εναλλαγές στα πλάνα των δύο πάγκων πριν λήξει το ματς.

Ένα ακόμα έπρεπε να πάρει ο Ποπ, ο γερο(τοτέμ)-Ντάνκαν, ο Γάλλος(η σβούρα) και ο-τρέλανέ μας-Μαραντόνα Μανού.

spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif
duncan21
Δεν είναι τόσο η dominant επικράτηση όσο το dominant μπάσκετ που έπαιξε η ομάδα.Θα διδάσκεται πολλά χρόνια σε σεμινάρια.Άξιοι όλοι τους,δεν υστέρησε ΚΑΝΕΙΣ μα κανείς στους τελικούς.Popovich-Duncan role models για τις νέες γενιές προπονητών-παικτών.

υ.γ Μανού το μεγαλείο σου δεν έχει τελειωμό.

υ.γ2 Boris Babacar Diaw-Riffiod ασύλληπτος γνώστης του αθλήματος που λέγεται μπάσκετ.Απλός και fancy ταυτόχρονα,τόσο ουσιαστικός,τόσο μεγαλειώδης.Πολύ μεγάλος παίκτης.
nikolas12
Μπασκετική δικαίωση για τους περσινούς τελικούς είναι οι φετινοί. Ένας Lebron τι να σου κάνει, αν έχεις 2 superstars που δεν παίζουν και δεν έχεις πάγκο και προπονητή; Καταπληκτικοί οι Spurs, γύρισαν μεγάλη διαφορά, τεράστιος Ginobilli, mvp o Kawhi και το San Antonio έδειξε ότι όσο και να γεράσουν οι Big 3 του είναι σταθερές αξίες, ενώ με Pop και πολύ καλό πάγκο άνετα ξαναπαίρνουν πρωταθλήματα. Μπράβο τους πραγματικά.
geo82
Δεν έχω δει ακόμη τον 5ο τελικό, αλλά έχω παρακολουθήσει όλους τους υπόλοιπους. Οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στους Σπερς για το φετινό τους πρωτάθλημα, το οποίο πραγματικά άξιζαν και με το παραπάνω. Έπαιξαν πολύ όμορφο και ομαδικό μπάσκετ, κυριαρχώντας στα τρία τελευταία παιχνίδια απέναντι στους πρώην (πλέον) πρωταθλητές. Θα έχει ενδιαφέρον από 'δω και πέρα, να δούμε τις αποφάσεις των πρωταγωνιστών και των διοικήσεων των δύο ομάδων.
SteveNashidis
Και εγένετο το 4-1. Σχεδόν σκούπα για το Μιάμι που δεν εμφανίστηκε ποτέ στους φετινούς τελικούς . Η μεγαλύτερη διαφορά που πήρε σε όλη τη σειρά , ήταν στο χθεσινό παιχνίδι μόνο ( ohmy.gif ) , η οποία και εξανεμίστηκε πολύ γρήγορα.

4 νίκες με τέτοιες διαφορές δείχνουν τον εμφατικό τρόπο αυτής της κατάκτησης.
Game 1 : 110-95 +15
Game 3 : 111-92 +19
Game 4 : 107-86 +21
Game 5 : 104-87 +17


Ακόμα και το 2007 όταν το πήρε με 4-0 απέναντι στο Clevelant του Λεμπρόν , οι νίκες δεν ήταν τόσο μεγάλες σε εύρος.
Game 1 : 85-76
Game 2 : 103-92
Game 3 : 75-72
Game 4 : 83-82

Noμίζω ο κόσμος ήθελε MVP τον Τιμόθεο . Αυτό κατάλαβα καθώς παρακολουθούσα το 5ο παιχνίδι.
Όχι ότι ο Λέοναρντ δεν το αξίζει .
aegeansheed
Στο 1o παιχνίδι να σημειώσουμε μόνο ότι η διαφορά ήταν πλασματική και δημιουργήθηκε στο τελευταίο 3λεπτο, που το Miami έπαιζε χωρίς τον Lebron. Το σημειώνω χωρίς καμία πρόθεση να μειώσω την αξία εντυπωσιασμού που προσφέρει το stat που αναφέρεις. Tο τελικό αποτέλεσμα στο point difference τρομάζει, δεδομένου ότι απέναντι στους Spurs έπαιζε η δεύτερη (άντε 3η αν λάβουμε υπόψη την OKC με Ibaka) καλύτερη ομάδα φέτος και δις πρωταθλητές.

Εντυπωσιακοί, αξιοθαύμαστοι Spurs, που έκαναν registry στο History με τις καλύτερες ομάδες όλων των εποχών.
geo82
http://www.nbastore.eu/stores/nba/products...48451=champions

Έτοιμη και η συλλογή των πρωταθλητών. Οι μαύρες μπλούζες είναι ωραίες.
SteveNashidis
QUOTE(aegeansheed @ Jun 16 2014, 14:03 ) *
Στο 1o παιχνίδι να σημειώσουμε μόνο ότι η διαφορά ήταν πλασματική και δημιουργήθηκε στο τελευταίο 3λεπτο, που το Miami έπαιζε χωρίς τον Lebron. Το σημειώνω χωρίς καμία πρόθεση να μειώσω την αξία εντυπωσιασμού που προσφέρει το stat που αναφέρεις. Tο τελικό αποτέλεσμα στο point difference τρομάζει, δεδομένου ότι απέναντι στους Spurs έπαιζε η δεύτερη (άντε 3η αν λάβουμε υπόψη την OKC με Ibaka) καλύτερη ομάδα φέτος και δις πρωταθλητές.

Εντυπωσιακοί, αξιοθαύμαστοι Spurs, που έκαναν registry στο History με τις καλύτερες ομάδες όλων των εποχών.


Σωστά αναφέρεις την απουσία του Λεμπρόν.Ακόμα και έτσι είναι όμως η μικρότερη διαφορά από τις υπόλοιπες 4 που είχαν τον Λεμπρόν μέσα σε όλο το παιχνίδι!!
Αν και άποψη μου είναι ότι , οι τόσο μεγάλες διαφορές δεν οφείλονται στην απουσία του Λεμπρόν (τραυματισμός/ξεκούραση κάποια λεπτά) , αλλά στην απουσία του πάγκου από το Μιαμι.

Eνδεικτικά στα 5 παιχνίδια έχουμε

Πάγκος των Σπερς:
Μanu Ginobily 72 p.
Patrick Mills 51 p.
Tiago Splitter 15 p. (3 παιχνίδια ως παγκίτης )
Borris Diaw 9 p (2 παιχνίδια ως παγκίτης)
Μarco Belinelli 23p.
Aron Baynes 6 p.
Jeff Ayres 5 p.
Matt Bonner 5 p.
Cory Joseph 2 p.
Σύνολο . 188 πόντους στους 528 όλης της ομάδας.Δηλαδή το 35%.

Πάγκος του Μιάμι.
Ray Allen 49 p. ( 4 παιχνίδια ως παγκίτης)
Μario Chalmers 8 p . ( 1 παιχνίδι ως παγκίτης)
Norris Cole 16 p.
Chris Andersen 13 p.
James Jones 11 p.
Michael Beasley 9 p.
Toney Douglas 4 p.
Udonis Haslem 4 p.
Shane Battier 0 p.
Greg Oden icon_drunk.gif 0 p.
Σύνολο 114 πόντοι που με τους βασικούς φτάνει στους 458. Ποσοστό 24 % .

Πέρα από τη σημαντική ποσοτική διαφορά βλέπουμε και την ποιοτική διαφορά καθώς οι Σπερς είχαν πλουραλισμό και σκόραραν όλοι του οι παίκτες σε κάποιο παιχνίδι.

Πηγή : http://www.basketball-reference.com/playof...ls.html#SAS-MIA
sarounas
τί σούπα ήταν αυτή διάολε?
καλύτερα να περνούσαν οι Πέισερς μπας και είχαν περισσότερο ενδιαφέρον οι τελικοί shot.gif

δικαιωματικά στον παικταρά Λέοναρντ το MVP, τεράστιος ο Ντάνκαν που μακάρι να μείνει για να σπάσει και το ρεκόρ του Τζαμπάρ παίρνοντας πρωτάθλημα και μετά το 2016 69.gif
μορφή και ο Μανού που χτύπησε τρώγοντας τους Χιτ τρεις φορές στις 3 πρώτες περιόδους (πρόγευμα στο 6-22 με διπλό τσαλαπάτημα στον Μπατίρ, κυρίως πιάτο στα μέσα της 2ης περιόδου όπου μεταχειρίστηκε τον Ρέι Άλεν σαν σφουγγαρόπανο και το γλυκό τρίποντο στο 65-44 η ταφόπλακα) και δεν το κρύβω, ότι ναι, είμαι πολύ κοντά στο να τον συγχωρήσω για τα περσινά αλλά πριν προβώ σε βιαστικές αποφάσεις θα περιμένω μία βδομάδα για να έχω πιο καθαρό μυαλό icon_drunk.gif

επιτέλους ο ήλιος ανέτειλε και πάλι στο ΝΒΑ μετά από 2 χρόνια κατάμαυρης καταχνιάς smiley.gif
jasonick
1 χρόνο πριν.

QUOTE(jasonick @ Jun 21 2013, 21:30 ) *



Μπα, κάτι δεν μου κολάει.




Πολύ καλύτερα τώρα.


Την ξανακέρδισε με την αξία του την παλιά του φανέλα. smiley.gif



Πάντως έχοντας παίξει το '12 τελικούς περιφέρειας, μετά με την εθνική του το καλοκαίρι και στη συνέχεια που έβγαλε προβλήματα μικροτραυματισμών κατά τη διάρκεια της σεζόν ήταν λογικό να μην μπορέσει να αντέξει μέχρι το τέλος. Το καλοκαίρι που μας πέρασε που ξεκουράστηκε ήταν άλλος Manu και αν κόψει τελείως την εθνική κανά δυο χρονάκια τα έχει ακόμη.
Zoys
Δικαίωση!

Μεγάλο respect σε αυτήν την μεγάλη ομάδα που σφραγίζει με τον πιο εμφατικό τρόπο την πορεία των βασικών της συντελεστών και ολοκληρώνει ( ; ) ένα υπέροχο μπασκετικό ταξίδι σαν απόλυτα κυρίαρχη απέναντι στην b2b Πρωταθλήτρια ομάδα του James . blove.gif

spurs1-sm.gif Respect στον κορυφαίο προπονητή του NBA και μαέστρο του αριστουργήματος των Spurs!
spurs1-sm.gif Respect στον καλύτερο PF όλων των εποχών που δεν σταματά να θυμίζει ποιος είναι το αφεντικό στο Πρωτάθλημα!
spurs1-sm.gif Respect στον μεγαλύτερο παικταρά που είχα την τύχη να δω στα παρκέ του NBA, τον σπουδαιότερο μπασκετμπολίστα που έβγαλε η Αργεντινή!
spurs1-sm.gif Respect στον Τε-πε της καρδιάς μας που δεν λέει να κατέβει από το τρένο των θριάμβων!
spurs1-sm.gif Respect στο επόμενο μεγάλο Σπιρούνι και MVP των τελικών!
spurs1-sm.gif Respect στον παίκτη Γαλλικό-κλειδί!
spurs1-sm.gif Respect στον Ιταλό 6th/7th player!
spurs1-sm.gif Respect στον υπερ-τίμιο Patty!
spurs1-sm.gif Respect στον αξιοπρεπέστατο Tiago!
Δεν ξεχνάμε επίσης τον αγαπημένο κοκκινοτρίχη και τους παίκτες στο βάθος του πάγκου Baynes, Ayres και Joseph. 41.gif

captain charisma
οι σπερς πηραν αυτο που εχασαν περσι μεσα απο τα χερια τους φετος με εκπληκτικο μπασκετ...τετοια συντριβησε σειρα τελικων μεταξυ ισοδυναμων ομαδων εχω να δω απ τους τελικους του 2004 που οι πιστονς διελυσαν την ντριμ τιμ των λεικερς...

καταπληκτικο μπασκετ για 3ο σερι παιχνιδι οι σπερς παρολο που βρεθηκαν να χανουν με 16π στην αρχη...αλλα το γυρισαν το ματς...ο τζειμς μπηκε φουριοζος στο πρωτο ημιχρονο θυμιζοντας λιγο απο το 6ο ματς του 11 αλλα στη συνεχεια χαθηκε στη γενικη μετριοτητα..απ τους σπερς ξεχωρισε ο λεοναρντ που εγινε ο νεωτερος παικτης μετα το ματζικ που παιρνει μβπ φιναλς και μπορει να γινει ο επομενος σκοτι πιπεν...οι big-3 παρολο που εχει ενα χρονο παραπανω στη πλατη της προσφερε τα μεγιστα κ αυτο οφειλεται στο ποποβιτς που τους διαχειριστηκε σωστα ολη τη χρονια...ο μιλς εκανε οτι ο μπατιερ στο 7ο παιχνιδι περσι κ ο μιλερ στο 5ο παιχνιδι του 2012...

πολλα ρισπεκτ στο μεγαλο ντανκαν ο οποιος ειναι ο κορυφαιος παουερ φοργουορντ ολων των εποχων και μ αυτο το τιτλο ξεμακρυνε περισσοτερο απ τους διωχτες του...γινεται κ ο πρωτος παικτης μετα τον σαλευ που πηρε τιτλο σε 3 δεκαετιες....οπως ξαναειπα οσο παιζει ο ντανκαν οι σπερς θα πρωταγωνιστουν...οταν σταματησει αρχιζουν τα δυσκολα...

ειμαι περηφανος που οι μαβερικς ηταν η μοναδικη ομαδα που εβαλε δυσκολα στους σπερς και τους πηγε στα 7 παιχνιδια φερνοντας τους στα ορια...παρεπιπτοντως μετα τους μαβερικς οι σπερς ειναι η δευτερη ομαδα του τεξας που κερδιζει τους χιτ... εχει το τροπο του το τεξας απ οτι φαινεται....

οι χιτ ηταν απογοητευτικοι σ ολη τη σειρα με εξαιρεση το 2 παιχνιδι...
tuareg
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

T.W.Is.M.
QUOTE(tuareg @ Jun 16 2014, 21:08 ) *
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif



Ετσι εξηγειται το περσινο αποτελεσμα στους τελικους. Ο Λεμπρον προσπαθουσε να δωσει το πρωταθλημα στους Σπερς!!! laugh.gif
ilakowalska
QUOTE (T.W.Is.M. @ Jun 16 2014, 21:31 ) *
Ετσι εξηγειται το περσινο αποτελεσμα στους τελικους. Ο Λεμπρον προσπαθουσε να δωσει το πρωταθλημα στους Σπερς!!! laugh.gif

smiley.gif smiley.gif smiley.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.