a bullet for your head
Feb 9 2009, 00:38
QUOTE(Kolossos-Rhodes @ Feb 9 2009, 00:34 )
Ο Βορεαδης ειναι γραφικος,μπορει να ειναι απο τους καλυτερους διαιτητες αλλα πρωτα απ ολα εχει απιστευτα αλαζονικο υφος και οπως ειπε ο παραπανω φιλος,ψαχνεται ρε παιδι μου να προκαλει τον κοσμο.στην ροδο επιανε κουβεντα και με τους φιλαθλους,κανε την δουλεια σου ανθρωπε μου,σφυρα και τελος
ΥΣ: Θα πρεπει να αστειευονται οι υπευθυνοι της καε με το να συμπεριλαμβανουν το ματς με τον κολοσσο στην ανακοινωση τους για την διαιτησια...το εδειχνε και η TV...
Για τον Βορεαδη θα συμφωνησω οτι εχει το υφος ''10 καρδιναλιων''..
Καλος διαιτητης,αλλα επιδιωκει πολυ την προβολη του εαυτου του..
Οσον αφορα το ματς με τον Κολοσσο δεν το παρακολουθησα,ομως διαβασα οτι ο ενας διαιτητης(Χαρης Καρακατσουνης?),τιμωρηθηκε με 2 αγωνιστικες για πλημμελη εκπληρωση των καθηκοντων του..
hellenic
Feb 9 2009, 21:54
Στα αγωνιστικα τωρα εγω αναρωτιεμαι γιατι ο Μαρκοπουλος δεν κανει αλλαγες.
Εχει καψει εντελος τον Keys διοτι μετα τον τραυματισμο του Κουμπουρα παιζει παντα περισσοτερα απο 30λεπτα σε ελλαδα και ευρωπη.Επισης και ο Χαραλαμπιδης παιζει πολυ.Απο την αλλη ομως βλεπουμε σε περιοδο που ειναι τραυματιας και ο Διαμαντοπουλος, να μη παιζουν η να παιζουν λιγο οι Καλαθης και Huff.
Μπορει να σκεφτει κανεις γιατι δεν τους βαζει
Μηπως δεν τους θεωρει ετοιμους γιατι ειναι νεαροι στην ηλικια;
a bullet for your head
Feb 13 2009, 00:22
Εκτιμω πως το εκτος εδρας ματς κοντρα στην ΑΕΛ,ειναι πολυ κρισιμο κ δυσκολο παιχνιδι,που θα χρειαστει παικτες κ προπονητες του Αμαρουσιου να υπερβαλλουν εαυτους,προκειμενου να φτασουν στην νικη..
Η ΑΕΛ ειναι σε πολυ δυσχερη θεση,στην εδρα της ειναι πολυ ανταγωνιστικη κ θα παιξει ενα απ τα τελευταια της χαρτια..
Πολυ ισχυρο κινητρο λοιπον...
Το Μαρουσι εχει κανει 2 σερι ηττες κ μια 3η θα δημιουργουσε κλυδωνισμους,συν οτι θα το απομακρυνε ακομα περισσοτερο βαθμολογικα απ την 4αδα..
Καλη η Ευρωπη και η διαθεση για την επιτευξη μιας καλης πορειας σε εναν ομολογουμενως πολυ δυσκολο ομιλο,ομως το ματς με την ΑΕΛ ειναι κομβικο...βαθμολογικα,οσο και ψυχολογικα..
Κυριοι του Αμαρουσιου,ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ...!!!
a bullet for your head
Feb 13 2009, 19:02
Xρηματικο προστιμο 2350 ευρω και επιπληξη,επιβληθηκε στο Μαρουσι απ τον αθλητικο δικαστη του ΕΣΑΚΕ,για τα υβριστικα συνθηματα μεριδας οπαδων του,στο παιχνιδι με τον Αρη..
Στο συγκεκριμμενο ματς δεν ημουν,ομως σε αλλες φορες που εχω παει,δεν εχω παρατηρησει ακροτητες η' υβριστικα συνθηματα που να δικαιολογουν την επιβολη καποιου προστιμου.
Δεν αποκλειεται να ειπωθηκαν πραγματα.Ομως με αυτη τη λογικη,καθε βδομαδα,θα επρεπε η πλειοψηφια των ομαδων να καλουνται για να πληρωσουν προστιμο,συν την οποια επιπληξη...
Ελαχιστες φορες στην ζωη μου,εχω παρακολουθησει ματς,που δεν εχει συμβει το παραμικρο και που δεν εχει ειπωθει τιποτα απολυτως...
a bullet for your head
Feb 13 2009, 21:57
Χωρις τον Γιωργο Διαμαντοπουλο που υποφερει απο λουμπαγκο κ τον Σταυρο Τουντζιαρακη απο βαρυ διαστρεμμα,θα παραταχθει το Μαρουσι κοντρα στην ΑΕΛ.
QUOTE(a bullet for your head @ Feb 13 2009, 19:02 )
Xρηματικο προστιμο 2350 ευρω και επιπληξη,επιβληθηκε στο Μαρουσι απ τον αθλητικο δικαστη του ΕΣΑΚΕ,για τα υβριστικα συνθηματα μεριδας οπαδων του,στο παιχνιδι με τον Αρη..
Στο συγκεκριμμενο ματς δεν ημουν,ομως σε αλλες φορες που εχω παει,δεν εχω παρατηρησει ακροτητες η' υβριστικα συνθηματα που να δικαιολογουν την επιβολη καποιου προστιμου.
Δεν αποκλειεται να ειπωθηκαν πραγματα.Ομως με αυτη τη λογικη,καθε βδομαδα,θα επρεπε η πλειοψηφια των ομαδων να καλουνται για να πληρωσουν προστιμο,συν την οποια επιπληξη...
Ελαχιστες φορες στην ζωη μου,εχω παρακολουθησει ματς,που δεν εχει συμβει το παραμικρο και που δεν εχει ειπωθει τιποτα απολυτως...
Το ότι υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά για το Μαρούσι το ξέρουμε πλέον όλοι. Μην ξεχνάς ότι πέρσι οι ημιτελικοί ελλάδας έγιναν κεκλισμένων θυρών και πέρασε στο ντουκου
a bullet for your head
Feb 14 2009, 17:47
QUOTE(Vas @ Feb 14 2009, 11:45 )
Το ότι υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά για το Μαρούσι το ξέρουμε πλέον όλοι. Μην ξεχνάς ότι πέρσι οι ημιτελικοί ελλάδας έγιναν κεκλισμένων θυρών και πέρασε στο ντουκου
Πραγματι,υπαρχει μια ''υπερ-ευαισθησια'',οσον αφορα το Μαρουσι..και το λεω,διοτι η εδρα του Αμαρουσιου ειναι πολιτισμενη και μπασκετικη αν μη τι αλλο..
a bullet for your head
Feb 15 2009, 01:57
QUOTE(a bullet for your head @ Feb 13 2009, 00:22 )
Εκτιμω πως το εκτος εδρας ματς κοντρα στην ΑΕΛ,ειναι πολυ κρισιμο κ δυσκολο παιχνιδι,που θα χρειαστει παικτες κ προπονητες του Αμαρουσιου να υπερβαλλουν εαυτους,προκειμενου να φτασουν στην νικη..
Η ΑΕΛ ειναι σε πολυ δυσχερη θεση,στην εδρα της ειναι πολυ ανταγωνιστικη κ θα παιξει ενα απ τα τελευταια της χαρτια..
Πολυ ισχυρο κινητρο λοιπον...
Το Μαρουσι εχει κανει 2 σερι ηττες κ μια 3η θα δημιουργουσε κλυδωνισμους,συν οτι θα το απομακρυνε ακομα περισσοτερο βαθμολογικα απ την 4αδα..
Καλη η Ευρωπη και η διαθεση για την επιτευξη μιας καλης πορειας σε εναν ομολογουμενως πολυ δυσκολο ομιλο,ομως το ματς με την ΑΕΛ ειναι κομβικο...βαθμολογικα,οσο και ψυχολογικα..
Κυριοι του Αμαρουσιου,ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ...!!!
Τελικα τον ειχαν τον νου τους και καταφεραν κ πηραν ενα καλο διπλο με 76-87,κοντρα στην αξιομαχη ΑΕΛ.
(Στηβενσον 19π,Γλυνιαδακης 16π,Μαυροκεφαλιδης 15π,Καλαθης 9π).
Αν σταθεροποιησουν την αποδοση τους,τοτε μπορουν να ελπιζουν βασιμα για την πρωτη 4αδα στην κανονικη περιοδο.
a bullet for your head
Feb 17 2009, 21:39
O Γιωργος Διαμαντοπουλος προπονηθηκε κανονικα σημερα κ ισως τελικα ο Μαρκοπουλος να τον ριξει στην μαχη κοντρα στην Ολυμπια Λαρισα.
Θελω να πιστευω πως θα βγει μια νικη εντος προγραμματος..
a bullet for your head
Feb 18 2009, 19:13
69-49 επιβληθηκε το Μαρουσι της Ολυμπιας.
Κυριαρχησε στα ρημπαουντ,επεβαλλε τον ρυθμο του,εφθειρε τους αντιπαλους ψηλους,συν οτι η Ολυμπια ειχε μολις 2|23 τριποντα...
Χρησιμοποιηθηκαν ολοι οι παικτες,ενω οι βασικοι Χαραλαμπιδης,Κις,Στηβενσον,Μαυροκεφαλιδης,
Γλυνιαδακης επαιξαν απο 15' εως 20'..
Ευκολη νικη..
kotzito
Feb 28 2009, 21:25
Σημαντικη νικη για το Μαρουσι μεσα στον Πανιωνιο με 84-70.Με αυτη την νικη πιστευω το Μαρουσι κανει μεγαλο βημα για να παρει την 4η θεση στην κανονικη περιοδο.Κορυφαιος ο Στιβενσον με 22 ποντους.Απο τον Πανιωνιο ξεχωρισε ο Μπαξτερ με 19.
Πανιώνιος (Τριφούνοβιτς): Ξανθόπουλος 4, Τσβέτκοβιτς 8 (1), Ζορόσκι 5 (1), Γεωργαλής 7, Μπάξτερ 19, Καλαμπόκης 2, Μάιλς 14 (1), Ντικούδης 6 (2), Κένταλ, Γιαννούλης 5
Μαρούσι (Μαρκόπουλος): Στίβενσον 22 (5), Κις 17 (3), Χαραλαμπίδης 11 (1), Διαμαντόπουλος, Κουμπούρας, Μαυροειδής 7, Μαυροκεφαλίδης 9 (1), Καλάθης 7 (1), Γλυνιαδάκης 6, Καϊμακόγλου 5 (1)
Μαρουσιωτης
Mar 1 2009, 16:56
Διπλο με τον πανιωνιο.Παμε να νικησουμε και τον Παοκ μες στον αγιο θωμα την αλλη βδομαδα και καλη μας επιτυχια με την Κιμκυ στη Ρωσια
a bullet for your head
Mar 3 2009, 14:00
Πολυ καλο διπλο μες'τον Πανιωνιο,κλειδωνοντας την 6ξαδα κ κυνηγοντας απο κει κ περα το δυνατοτερο καλο πλασαρισμα.
Αν δεν υπηρχαν ηττες οπως οι εντος με Αιγαλεω,Πανιωνιο,Αρη η' εκτος με Κολοσσο,το Μαρουσι θα βρισκοταν τωρα πισω απ τους αιωνιους.
Ευελπιστω πως το Μαρουσι,αν συνεχισει ετσι κ ειναι ακρως ανταγωνιστικο,ισως μπορεσει να κανει την υπερβαση του.
QUOTE(a bullet for your head @ Mar 3 2009, 14:00 )
Πολυ καλο διπλο μες'τον Πανιωνιο,κλειδωνοντας την 6ξαδα κ κυνηγοντας απο κει κ περα το δυνατοτερο καλο πλασαρισμα.
Αν δεν υπηρχαν ηττες οπως οι εντος με Αιγαλεω,Πανιωνιο,Αρη η' εκτος με Κολοσσο,το Μαρουσι θα βρισκοταν τωρα πισω απ τους αιωνιους.
Ευελπιστω πως το Μαρουσι,αν συνεχισει ετσι κ ειναι ακρως ανταγωνιστικο,ισως μπορεσει να κανει την υπερβαση του.
Υπέρβαση είναι η ευρωλίγκα (3η θέση) ή να μπει σφήνα στους 2 ??
a bullet for your head
Mar 3 2009, 14:17
QUOTE(Vas @ Mar 3 2009, 14:10 )
Υπέρβαση είναι η ευρωλίγκα (3η θέση) ή να μπει σφήνα στους 2 ??
Πρωτιστως η Ευρωλιγκα,που ομως μπορει να επιτευχθει κ με τους 2 τροπους..
Θα δουμε..υπαρχει ακομα πολυς δρομος..
a bullet for your head
Mar 17 2009, 18:49
Υποτροπη στον τραυματισμο που ειχε στην γαμπα του,επαθε ο Διαμαντοπουλος κ δεν θα παιξει στο Κυριακατικο ματς κοντρα στα Τρικαλα.
Απ'οτι διαβασα,μετα το περας της ερχομενης αγωνιστικης,θα υπαρξει διακοπη του πρωταθληματος,κατι το οποιο θα ωφελησει τον παικτη,ωστε να προλαβει να αποθεραπευτει κ να ειναι ετοιμος για τα υπολοιπα παιχνιδια της κανονικης περιοδου.
Περιττο να αναφερω οτι δεν χωραει γκελα στο ματς με τα Τρικαλα..το Μαρουσι πλεον εχει μπει σε καλη τροχια κ εχει σταθεροποιηθει..
Για να δουμε..θα προλαβει να πλασαριστει στην 4αδα?
a bullet for your head
Mar 17 2009, 21:16
QUOTE(a bullet for your head @ Mar 17 2009, 18:49 )
Περιττο να αναφερω οτι δεν χωραει γκελα στο ματς με τα Τρικαλα..το Μαρουσι πλεον εχει μπει σε καλη τροχια κ εχει σταθεροποιηθει..
Για να δουμε..θα προλαβει να πλασαριστει στην 4αδα?
Εντωμεταξυ,ο Αρης υποδεχεται τον ΠΑΟ κ οι Πανιωνιος κ Πανελληνιος διασταυρωνουν τα ξιφη τους..
Οποτε αν ο Αρης χασει(απ το αλλο ματς,ουτως η' αλλως καποιος θα εχει απωλεια..),κ το Μαρουσι κανει το διπλο,σιγουρα θα επωφεληθει..
a bullet for your head
Mar 19 2009, 01:58
QUOTE(a bullet for your head @ Mar 17 2009, 18:49 )
Υποτροπη στον τραυματισμο που ειχε στην γαμπα του,επαθε ο Διαμαντοπουλος κ δεν θα παιξει στο Κυριακατικο ματς κοντρα στα Τρικαλα.
Απ'οτι διαβασα,μετα το περας της ερχομενης αγωνιστικης,θα υπαρξει διακοπη του πρωταθληματος,κατι το οποιο θα ωφελησει τον παικτη,ωστε να προλαβει να αποθεραπευτει κ να ειναι ετοιμος για τα υπολοιπα παιχνιδια της κανονικης περιοδου.
Με συνδυασμους σκεφτεται ο Σουλης Μαρκοπουλος,να καλυψει το κενο του Διαμαντοπουλου.
Οπως ολα δειχνουν,οι Χαφ κ Καλαθης θα καλυψουν το κενο κ θα μοιραστουν τον χρονο συμμετοχης.
Εντωμεταξυ,ενδεχεται στην διακοπη του πρωταθληματος να κλειστει κ ενα φιλικο με τον Ηλυσιακο.
a bullet for your head
Mar 19 2009, 19:14
Ο Μαρκοπουλος ανεφερε πως τα Τρικαλα στηριζονται στην ταχυτητα κ πως δεν πρεπει να τους δοθει η δυνατοτητα να τρεξουν.
Πως το παιχνιδι θα πρεπει να παει σε οργανωμενες επιθεσεις κ να αξιοποιηθει η φροντ-λαιν στο επακρο.
Δεν μπορω παρα να συμφωνησω..
a bullet for your head
Mar 21 2009, 18:54
QUOTE(a bullet for your head @ Mar 17 2009, 21:16 )
Εντωμεταξυ,ο Αρης υποδεχεται τον ΠΑΟ κ οι Πανιωνιος κ Πανελληνιος διασταυρωνουν τα ξιφη τους..
Οποτε αν ο Αρης χασει(απ το αλλο ματς,ουτως η' αλλως καποιος θα εχει απωλεια..),κ το Μαρουσι κανει το διπλο,σιγουρα θα επωφεληθει..
Ο Αρης εχασε.
Αν ο Πανιωνιος κερδισει τον Πανελληνιο κ το Μαρουσι τα Τρικαλα,τοτε η μαχη για την 4η θεση θα παρει φωτια..
Δεν χωρα γκελα στα Τρικαλα..
με το Μαρούσι τα τελευταία χρόνια έχουν σπάσει όλες οι έδρες στα playoff. έχει χάσει από άρη, πανιώνιο. έχει σπάσει το αλεξάνδριο. για ένα παλιοκάλαθο δεν κέρδισε τον ΟΣΦΠ.
Το σημαντικότερο για το Μαρούσι είναι οτι δεν ζευγαρώσει με τους 2 μεγάλους. όλους τους άλλους τους έχει είτε με πλεονέκτημα είτε χωρίς (με την προυπόθεση πάντα ότι είναι σοβαροί και υγιείς)
Η ομάδα κέρδισε αλλά έδειξε αδιάφορη.
Ο Κις δεν είναι ο καλύτερος play maker του κόσμου αλλά όταν παίζει η ομάδα είναι εντελώς διαφορετική.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει σοβαρό backup. Για αυτό και δεν υπάρχει σταθεροτητα στην ομάδα.
Μακάρι να ανέβουμε.
a bullet for your head
Mar 23 2009, 01:56
Με την νικη του Πανελληνιου επι του Πανιωνιου,φαινεται να απομακρυνεται η 4η θεση..
Η κατακτηση της 5ης θεσης στην κανονικη περιοδο,φαινεται κ ο πιο εφιτος στοχος πλεον.
Μετα απ το πολυ κακο ξεκινημα κ καποιες κακες ηττες,τελικα κ η καταληψη της 5ης θεσης(αν αυτο συμβει),θα ειναι μια σχετικη επιτυχια.
Οπωσδηποτε ομως,οπως ολοι ξερουν,ο βαθμος ετοιμοτητας των ομαδων στα πλει-οφ,ειναι ενα στοιχειο που εχει κ αυτο την βαρυτητα του.
Αναμενω την υπερβαση του Αμαρουσιου..
thrylos7
Mar 23 2009, 02:48
Τρίκαλα - Μαρούσι αυτή τη στιγμή στην ΕΤ1.
Καλή φάση!
a bullet for your head
Apr 5 2009, 02:23
Το πηρε κ αυτο το ματσακι το Μαρουσι κοντρα στη Καβαλα,με κορυφαιους τους Κις,Καιμακογλου,Χαραλαμπιδη,Μαυροκεφαλιδη.
Ο Μαρκοπουλος δηλωσε πως η διακοπη τους αποδιοργανωσε καπως και πως θα πρεπει να δουλεψουν παρα πολυ,για να εχουν μεγαλη διαρκεια στην καλη αποδοση σε αμυνα κ επιθεση.
Εντωμεταξυ εφτασε στον ενα βαθμο τη διαφορα απ τον Πανελληνιο που εκανε ''γκελα'',ενω ο Αρης δοκιμαζεται στο Κολοσσο..
a bullet for your head
Apr 6 2009, 20:55
Παρουσιαστηκε προβλημα στο ποδι του Χαραλαμπιδη κ θα γινουν εξετασεις προκειμενου να διαπιστωθει ο βαθμος κ η κατασταση του,ετσι ωστε να γινει κ η καταλληλη αποθεραπεια ωστε ο παικτης να δωσει το παρον,στο κρισιμο ματς κοντρα στο Πανελληνιο.
Περιττο να πω,πως με νικη το Μαρουσι,θα κανει αποφασιστικο βημα για την εισοδο στη 4αδα,στη κανονικη περιοδο...
Κομβικο παιχνιδι..
a bullet for your head
Apr 12 2009, 00:50
Πολυ μεγαλη εκτος εδρας νικη για το Μαρουσι,που καταφερε κ επιασε τον Πανελληνιο στη 4η θεση της βαθμολογιας!
Το Μαρουσι,που καταφερε κ ελεγξε τα ρημπαουντ ειχε για καλυτερους παικτες τους:
-Μαυροκεφαλιδη με 19π,10ρ
-Κις με 15π,4ασ
-Καιμακογλου με 13π,4ρ
-Στηβενσον με 10π,5ρ
Οι δηλωσεις του Μαρκοπουλου:
«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί σε ένα σκληρό ματς, μεγάλης βαθμολογικής σημασίας, άντεξαν στην πίεση και παρότι βρεθήκαμε πολλές φορές πίσω στο σκορ, σε καταστάσεις αρνητικές για την ψυχολογία τους, άντεξαν. Από τα μέσα του δεύτερου δεκάλεπτου και στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε με αυτοπεποίθηση, πήραμε το προβάδισμα και στο μεγαλύτερο μέρος ελέγχαμε το παιχνίδι. Παρότι, ωστόσο, το κοντρολάραμε, κάναμε λάθη και δώσαμε στον αντίπαλό μας ευκαιρίες. Αυτό μας πόνεσε, αλλά ευτυχώς στο τέλος δεν χάσαμε τη νίκη».
Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το πως θα διαμορφωθεί η βαθμολογία στο τέλος της κανονικής περιόδου. Έχει αποδειχθεί ότι οι έδρες δεν σημαίνουν τίποτα. Θα ξανασυναντηθούμε μάλλον. Δεν ξέρω αν άλλοι το θεωρούν καλό, αλλά εγώ το θεωρώ κακό να αναμετράσαι τόσες φορές με μία ομάδα μέσα σε μια σεζόν. Παρόλα, αυτά γνωριζόμαστε πολύ καλά, ο ένας γνωρίζει τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες του άλλου και ελπίζω να γίνουν το ίδιο δυνατές αναμετρήσεις και στην συνέχεια
a.n.r00u *n-e*
Apr 12 2009, 10:42
Νίκη τετράδας πέτυχε στο κλειστό της Κυψέλης το Μαρούσι. Η ομάδα των βορείων προαστίων νίκησε με 84-81 τον Πανελλήνιο με τον οποίο πλέον ισοβαθμεί στην τέταρτη θέση ωστόσο υπερτερεί στην ισοβαθμία καθώς μετράει δύο νίκες. Το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι με τις δύο ομάδες να αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο γιατί θεωρούνται από τις καλύτερες του πρωταθλήματος. "το ματς θα κριθεί στη συγκέντρωση και στην ψυχραιμία στις κρίσιμες φάσεις του παιχνιδιού" είχε δηλώσει πριν από το παιχνίδι ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ο οποίος μαζί με τον Μπίλι Κις ήταν αυτοί που "μίλησαν" σε… αυτές τις κρίσιμες φάσεις του αγώνα και έδωσαν στην ομάδα τους την τρίτη νίκη σε τέσσερα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη με αντίπαλο τους "ολυμπιονίκες".
basketblog.gr
η ομάδα άξίζε να είχε καλύτερη θέση.
έκανε στην αρχή κάποιες χαζές ήττες (Αιγάλεω, Πανιώνιο εντός) ενώ έχασε και παιχνίδια στο τέλος όπως με ΟΣΦΠ, Παοκ, Κολλοσο...
Τα ζευγαρώματα είναι
(Αρης-Πανιώνιος) - ΠΑΟ
(Μαρούσι-Πανελλήνιος) - ΟΣΦΠ
Χρωστάμε από πέρσυ κάτι στον Ολυμπιακό...
a bullet for your head
Apr 12 2009, 16:14
QUOTE(Vas @ Apr 12 2009, 12:29 )
η ομάδα άξίζε να είχε καλύτερη θέση.
έκανε στην αρχή κάποιες χαζές ήττες (Αιγάλεω, Πανιώνιο εντός) ενώ έχασε και παιχνίδια στο τέλος όπως με ΟΣΦΠ, Παοκ, Κολλοσο...
Τα ζευγαρώματα είναι
(Αρης-Πανιώνιος) - ΠΑΟ
(Μαρούσι-Πανελλήνιος) - ΟΣΦΠ
Χρωστάμε από πέρσυ κάτι στον Ολυμπιακό...
Εγω θα ελεγα οτι κ η εντος εδρας ηττα απ τον Αρη,ηταν μια ''χαζη ηττα''..
Εχω την αισθηση παντως,οτι το Μαρουσι,δειχνει εστω κ στις λεπτομερειες,οτι μπορει να περασει τον Πανελληνιο..του ''κολλαει'' καλυτερα σαν ομαδα,σε αντιθεση με τον Αρη ας πουμε..
Αν ξανασυναντηθουν Μαρουσι-ΟΣΦΠ στα ημιτελικα του πρωταθληματος,προβλεπω πολυ αμφιρροπη σειρα αγωνων..
Σε βαθμο,που ισως ''ξαναζωντανεψω'' το τοπικ περι ''σφηνας'' του Αμαρουσιου...
Βεβαια ειναι πολυ νωρις ακομα..
for ever blue
Apr 12 2009, 16:24
εγω ρε παιδια να ρωτησω κατι που δεν καταλαβα βλεποντας εχθες το παιχνιδι??ο μαρκοπουλος βαζει στο δευτερο δεκαλεπτο τον διαμαντοπουλο ο οποιος σε 9 λεπτα που αγωνιστηκε βαζει 9 ποντους και αν δεν κανωλαθος ηταν πρωτος σκορερ της ομαδας με το τελος του ημιχρονου.γιατι ξαναμπηκε στο 36??ειλικρινα εμεινα με την απορια..πιστευω οτι δεν τον αξιοποιησε σωστα ο κοουτς.και γενικα νομιζω οτι δεν τον πολυβαζει.δεν τον πιστευει ισως?
a bullet for your head
Apr 12 2009, 16:36
QUOTE(for ever blue @ Apr 12 2009, 17:24 )
εγω ρε παιδια να ρωτησω κατι που δεν καταλαβα βλεποντας εχθες το παιχνιδι??ο μαρκοπουλος βαζει στο δευτερο δεκαλεπτο τον διαμαντοπουλο ο οποιος σε 9 λεπτα που αγωνιστηκε βαζει 9 ποντους και αν δεν κανωλαθος ηταν πρωτος σκορερ της ομαδας με το τελος του ημιχρονου.γιατι ξαναμπηκε στο 36??ειλικρινα εμεινα με την απορια..πιστευω οτι δεν τον αξιοποιησε σωστα ο κοουτς.και γενικα νομιζω οτι δεν τον πολυβαζει.δεν τον πιστευει ισως?
Το ματς δεν το ειδα,ομως αυτο που αναφερεις εχει μια βαση..κατι αντιστοιχο ειχα δει στη νικη του Αμαρουσιου επι του ΠΑΟ..
Ισως επειδη ενταχθηκε μεσουσης της περιοδου κ ειχε κ καποια μικροπροβληματα τραυματισμων,να μην επετρεψαν στο Μαρκοπουλο να τον υπολογιζει περισσοτερο..
Συν τοις αλλοις,ο Μαρκοπουλος χρησιμοποιει σχεδον παντα σχημα με 2 γκαρντ κ ενα γκαρντ-φοργουορντ..καλως η' κακως,πανω σ'αυτο στηριζει την αγωνιστικη του φιλοσοφια..
Οποτε ο Διαμαντοπουλος,εχει βρει ρολο & χρονο στη θεση 3,σαν μπακ-απ του Στηβενσον.
Δεν νομιζω οτι αυτο θα αλλαξει ως το τελος της σεζον,εκτος ισως καποιων μικρο-εξαιρεσεων..
Τελειωνοντας,δεν θεωρω οτι ο Μαρκοπουλος δεν πιστευει τον Διαμαντοπουλο..απλα διαβλεπει οτι η ομαδα του,με αυτη τη κατανομη των ρολων που εχει κανει,λειτουργει καλυτερα κ αποδοτικοτερα..
Παντως,ο Διαμαντοπουλος κατα τη γνωμη μου,ειναι πολυτιμος παικτης για το Μαρουσι κ το θετικο γι'αυτον ειναι,πως καταφερε κ εξοικειωθηκε με αυτα τα καινουργια γι'αυτον δεδομενα..
for ever blue
Apr 12 2009, 16:51
QUOTE(a bullet for your head @ Apr 12 2009, 17:36 )
Το ματς δεν το ειδα,ομως αυτο που αναφερεις εχει μια βαση..κατι αντιστοιχο ειχα δει στη νικη του Αμαρουσιου επι του ΠΑΟ..
Ισως επειδη ενταχθηκε μεσουσης της περιοδου κ ειχε κ καποια μικροπροβληματα τραυματισμων,να μην επετρεψαν στο Μαρκοπουλο να τον υπολογιζει περισσοτερο..
Συν τοις αλλοις,ο Μαρκοπουλος χρησιμοποιει σχεδον παντα σχημα με 2 γκαρντ κ ενα γκαρντ-φοργουορντ..καλως η' κακως,πανω σ'αυτο στηριζει την αγωνιστικη του φιλοσοφια..
Οποτε ο Διαμαντοπουλος,εχει βρει ρολο & χρονο στη θεση 3,σαν μπακ-απ του Στηβενσον.
Δεν νομιζω οτι αυτο θα αλλαξει ως το τελος της σεζον,εκτος ισως καποιων μικρο-εξαιρεσεων..
Τελειωνοντας,δεν θεωρω οτι ο Μαρκοπουλος δεν πιστευει τον Διαμαντοπουλο..απλα διαβλεπει οτι η ομαδα του,με αυτη τη κατανομη των ρολων που εχει κανει,λειτουργει καλυτερα κ αποδοτικοτερα..
Παντως,ο Διαμαντοπουλος κατα τη γνωμη μου,ειναι πολυτιμος παικτης για το Μαρουσι κ το θετικο γι'αυτον ειναι,πως καταφερε κ εξοικειωθηκε με αυτα τα καινουργια γι'αυτον δεδομενα..
μα αλλαγη του χαραλαμπιδη μπαινει,οχι του στηβενσον!οποτε σαν διαρι τον χρησιμοποιει απλα φαινεται οτι μαλλον δεν τον πολυπιστευει..ειδικα εχθες αυτο φανηκε, εγω που το ειδα το παιχνιδι αυτο καταλαβα.3ο δεκαλεπτο και μεχρι το 36 ουσιαστηκα επελεξε να στηριχτει στον χαραλαμπιδη που εχθεσ εδειχνε οτι ηταν εκτος παιχνιδιου..και αποντος.τεσπα,καθε προπονητης εχει τη φιλοσοφια του η τις συμπαθειεσ του,απλα εχθες μου εκανε πολυ μεγαλη εντυπωση
παντως το μαρουσι πιστευω οτι εχει παρει τον αερα του πανελληνιου και θα περασει στα play off τη σειρα αυτην με 2-0
a bullet for your head
Apr 12 2009, 17:15
QUOTE(for ever blue @ Apr 12 2009, 17:51 )
μα αλλαγη του χαραλαμπιδη μπαινει,οχι του στηβενσον!οποτε σαν διαρι τον χρησιμοποιει απλα φαινεται οτι μαλλον δεν τον πολυπιστευει..ειδικα εχθες αυτο φανηκε, εγω που το ειδα το παιχνιδι αυτο καταλαβα.3ο δεκαλεπτο και μεχρι το 36 ουσιαστηκα επελεξε να στηριχτει στον χαραλαμπιδη που εχθεσ εδειχνε οτι ηταν εκτος παιχνιδιου..και αποντος.τεσπα,καθε προπονητης εχει τη φιλοσοφια του η τις συμπαθειεσ του,απλα εχθες μου εκανε πολυ μεγαλη εντυπωση
παντως το μαρουσι πιστευω οτι εχει παρει τον αερα του πανελληνιου και θα περασει στα play off τη σειρα αυτην με 2-0
Δεν νομιζω οτι αυτο αποτελει τον κανονα.Υπαρχουν ωστοσο κ στιγμες που συνυπαρχουν οι Διαμαντοπουλος & Στηβενσον στην ιδια 5αδα.
Παρολα αυτα,ο Μαρκοπουλος προτιμα σχημα με 2 γκαρντ.
Ο Χαραλαμπιδης ολη τη βδομαδα,αντιμετωπιζε προβλημα τραυματισμου κ ηταν αμφιβολλο αν θα αγωνιστει στο ματς με τον Πανελληνιο.
Για την επικειμενη κοντρα τους και εγω της ιδιας αποψης ειμαι..εστω και στις λεπτομερειες..
a bullet for your head
Apr 13 2009, 19:44
Ταδε εφη ο Αντρεας Γλυνιαδακης:
"Αυτό που έχουμε στο μυαλό μας είναι μόνο το ματς με την ΑΕΚ και κατ’ επέκταση τη δική μας πορεία. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις, χωρίς να μας νοιάζει τί θα γίνει στα άλλα παιχνίδια. Οποιαδήποτε θέση κι αν καταλάβουμε στο τέλος, θέλουμε να επιβεβαιώνουμε ότι είμαστε μια ομάδα ανταγωνιστική και εντός και εκτός έδρας, ανεξάρτητα ποιος είναι ο αντίπαλός μας. Νιώθουμε πίστη στις δυνατότητές μας και έχουμε τη διάθεση να παλέψουμε ως το τέλος, για να πάρουμε ό,τι μας αξίζει".
Η αληθεια ειναι πως το Μαρουσι βρισκεται σε πολυ ανοδικη πορεια,εχοντας 7 σερι νικες στο πρωταθλημα κ εχοντας αποδειξει πως ειναι ακρως ανταγωνιστικη ομαδα κ πως μπορει να χτυπησει κ τους 2 αιωνιους.
Εκει που λεει ''για να παρουμε οτι μας αξιζει'',τι να εννοει αραγε..??
Την υπερβαση ισως?Την εισοδο στους φετινους τελικους του πρωταθληματος?
Το Μαρουσι φετος,ειναι πιο πληρης ομαδα κ με περισσοτερες λυσεις σε σχεση με τη περσινη ομαδα,που σταθηκε ομολογουμενως πολυ ατυχη(ας οψεται το λει-απ του Μιλισιαβλεβιτς).
a bullet for your head
Apr 14 2009, 18:45
Αμφιβολλη ειναι η συμμετοχη του Γιωργου Διαμαντοπουλου για το ματς κοντρα στην ΑΕΚ,καθως αντιμετωπιζει προβλημα στη μεση του κ θα αποφασιστει στο τελος,αν θα αγωνιστει η' οχι.
Κατα τα αλλα..νιωθω αισιοδοξος για την εκβαση του ματς..
a bullet for your head
Apr 27 2009, 00:57
Το Μαρουσι εκανε το 1ο βημα και κερδισε δυσκολα τον Πανελληνιο με 82-77.
Οι δηλωσεις του Μαρκοπουλου:
Σούλης Μαρκόπουλος: «Όταν είναι το πρώτο ματς τα πλέι οφ και η ομάδα δεν έχει τόσο δυνατή έδρα, είναι κρίσιμο και έχει να κάνει με την ψυχολογία και αντιδράσεις αντιπάλου. Ευχαριστημένος από το πρώτο ημίχρονο, γιατί οι παίκτες μου αντέδρασαν σωστά παρά την πίεση πανελληνίου. Δεν είμαι ευχαριστημένος από το πώς έπαιξαν στο δεύτερο. Κάναμε αρκετά λάθη και δώσαμε ευκαιρία στον αντίπαλό μας να επιστρέψει. Τέλος καλό όλα καλά, αλλά θέλω στο επόμενο ματς να έχουμε καλύτερη απόδοση. Πρέπει να εστιάσουμε στα προβλήματα που παρουσιάστηκαν κατά την διάρκεια του αγώνα και τα λάθη που κάναμε. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτά στην προπόνηση, ώστε να είμαστε πιο έτοιμοι στα επόμενα παιχνίδια. Ένα παιχνίδι διαρκεί 40 λεπτά και τόσα πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος. Όταν παίζεις κόντρα σε έναν τόσο καλό αντίπαλο, ένα λεπτό και μόνο αρκεί για να γυρίσουν όλα ανάποδα».
Σε ολα αυτα που αναφερει ο κοουτς δεν εχει καθολου αδικο..
Ενα ματς διαρκει 40' και ενα λεπτο οντως αρκει για να γυρισουν ολα αναποδα..
Ευελπιστω οτι η συνεχεια θα ειναι καλη για το Μαρουσι κ οτι θα προκριθει στα ημιτελικα του πρωταθληματος..
a bullet for your head
Apr 29 2009, 16:45
Πολυ μεγαλη νικη-προκριση του Αμαρουσιου επι του Πανελληνιου με 93-57!!
Ενα μεγαλο μπραβο στους παικτες του Αμαρουσιου κ τον Σουλη Μαρκοπουλο,που οδηγει για 2η συνεχομενη φορα την ομαδα του στα ημιτελικα του πρωταθληματος.
a bullet for your head
Apr 29 2009, 17:49
QUOTE(a bullet for your head @ Apr 29 2009, 17:45 )
Πολυ μεγαλη νικη-προκριση του Αμαρουσιου επι του Πανελληνιου με 93-57!!
Ενα μεγαλο μπραβο στους παικτες του Αμαρουσιου κ τον Σουλη Μαρκοπουλο,που οδηγει για 2η συνεχομενη φορα την ομαδα του στα ημιτελικα του πρωταθληματος.
Δεκάλεπτα: 14-27, 31-47, 45-64, 57-93
Επομενο αγωνιστικο ραντεβου για το Μαρουσι στις 10 Μαιου στο σταδιο ειρηνης & φιλιας..
QUOTE(a bullet for your head @ Apr 29 2009, 18:49 )
Δεκάλεπτα: 14-27, 31-47, 45-64, 57-93
Επομενο αγωνιστικο ραντεβου για το Μαρουσι στις 10 Μαιου στο σταδιο ειρηνης & φιλιας..
Απίστευτη νίκη! Με τέτοια ρέντα θα τους κοντράρουμε τους Ολυμπιακούς στα ίσια!
Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι θα είναι εκτός δράσης για 10 μέρες! Αντε να πάρουν 1 3ημερακι να ξεκουραστούν, να τους κατασκοπεύσουμε και πάμε για την μεγαλύτερη έκπληξη!
ΥΓ . Απαράδεκτη η ώρα του αγώνα!! 4 το απόγευμα, εργάσιμη μέρα. Μα καλά τι περιμένουν??
a bullet for your head
Apr 29 2009, 23:11
QUOTE(Vas @ Apr 29 2009, 22:28 )
Απίστευτη νίκη! Με τέτοια ρέντα θα τους κοντράρουμε τους Ολυμπιακούς στα ίσια!
Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι θα είναι εκτός δράσης για 10 μέρες! Αντε να πάρουν 1 3ημερακι να ξεκουραστούν, να τους κατασκοπεύσουμε και πάμε για την μεγαλύτερη έκπληξη!
ΥΓ . Απαράδεκτη η ώρα του αγώνα!! 4 το απόγευμα, εργάσιμη μέρα. Μα καλά τι περιμένουν??
Πολυ μεγαλη νικη οντως και ευρεια..
Θα ''ξαναζωντανεψω'' το τοπικ περι σφηνας του Αμαρουσιου..πιστευω οτι θα ειναι επικαιρο..
Για την ωρα τι να πω και γω..απαραδεκτο..λες και ηταν το πρωταθλημα τυπου...
j-kidd13
Apr 30 2009, 00:06
Για να ειμαι ειλικρηνης δεν περιμενα νικη του Αμαρουσιου,ποσο μαλλον με τετοιο σκορ,καθ οτι ο Πανελληνιος ειναι αξιολογη ομαδα...Ο Μαρκοπουλος απο περσυ που ανελαβε,εχει κανει εξαιρετικη δουλεια...Θελω να σταθω μονο στην αποδοση του παιχταρα,και μεγαλης μου αδυναμιας,Γιωργου Διαμαντοπουλου o oποιος εκανε εξαιρετικη εμφανιση,οντας και πρωτος σκορερ του αγωνα με 18 ποντους...
a bullet for your head
May 6 2009, 01:38
Το Μαρούσι επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος. Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Σούλης Μαρκόπουλος είναι το ελαφρύ διάστρεμμα που υπέστη ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης. Ο σέντερ του Αμαρουσίου θα ακολουθήσει θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα τις επόμενες μέρες, ωστόσο αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στο ματς της Κυριακής.
"Από τη στιγμή που μπήκαμε στην τετράδα δεν έχουμε άγχος αλλά μόνο διάθεση να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε και να δείξουμε τον καλό μας εαυτό" είπε ο Τζερόντ Στίβενσον ενόψει των αγώνων και συμπλήρωσε: "Σεβόμαστε απεριόριστα τον Ολυμπιακό που έφτασε μέχρι το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, πλην όμως θα προσπαθήσουμε, σε κάθε ματς ξεχωριστά, να φανούμε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας".
πηγη:basketblog.gr
a bullet for your head
May 7 2009, 18:24
Σε ρυθμούς Ολυμπιακού και πιο συγκεκριμένα ενόψει του πρώτου ημιτελικού που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή στο ΣΕΦ, κινούνται τα τελευταία εικοσιτετράωρα στις τάξεις του Αμαρουσίου- Costa Coffee. Μπορεί το συγκρότημα του Σούλη Μαρκόπουλου να θεωρείται στο αουτσάιντερ στη συγκεκριμένη σειρά, αλλά από εκεί και πέρα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας διακρίνει κανείς έντονα το στοιχείο του πάθους, αλλά και της διάθεσης που υπάρχει για μια όσο το δυνατόν καλύτερη εμφάνιση στο ΣΕΦ την Κυριακή.
Ο Σούλης Μαρκόπουλος και οι παίκτες του πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες τους, ενώ η άνετη πρόκριση και το 2-0 στη σειρά του πρώτου γύρου των πλέι οφ με αντίπαλο τον Πανελλήνιο, έχουν ανεβάσει τη ψυχολογία στα ύψη.
Από εκεί και πέρα, το πλέον ευχάριστο νέο για τον Μακεδόνα τεχνικό είναι πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, καθώς ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, που προέρχεται από ελαφρύ διάστρεμμα, έβγαλε ολόκληρο το σημερινό πρόγραμμα και λογικά θα κάνει το ίδιο, τόσο αύριο, όσο και το Σάββατο.
Το σημείο πάντως στο οποίο έχουν ρίξει ιδιαίτερο βάρος ο Σούλης Μαρκόπουλος και οι συνεργάτες του είναι η αγωνιστική φιλοσοφία του συγκροτήματος του Παναγιώτη Γιαννάκη. Το dvd έχει πάρει... φωτιά με το τεχνικό επιτελείο του Αμαρουσίου- Costa Coffee να προχωράει στην ανάλυση τόσο της άμυνας, όσο και της επίθεσης του Ολυμπιακού, χρησιμοποιώντας φάσεις και από παιχνίδια του πρωταθλήματος αλλά και από εκείνα της Ευρωλίγκα...
"Από εδώ και πέρα κάθε ματς είναι μια πρόκληση. Εμείς έχουμε πετύχει το βασικό μας στόχο και πλέον παίζουμε χωρίς άγχος. Ό,τι παραπάνω πετύχουμε θα είναι κέρδος. Είναι σημαντικό και για την ομάδα μας να συμμετέχει με τέτοια συχνότητα στα ημιτελικά, είναι εμπειρία για όλους μας και ειδικά φέτος είμαστε χαρούμενοι γιατί το Μαρούσι παρουσιάζει το πιο ελληνικό ρόστερ από όλες τις ομάδες που συνεχίζουν", τόνισε ο Φάνης Κουμπούρας.
Αυτα που κραταω ειναι το παθος και η θεληση για κατι καλο,που χαρακτηριζει τους παικτες & τους προπονητες του Αμαρουσιου,η συνεχης μελετη του αντιπαλου,ωστε να γινει η ''αποκωδικοποιηση'' του ΟΣΦΠ σε αμυνα & επιθεση ωστε να ακολουθηθει και η αναλογη-καλυτερη τακτικη-στρατηγικη,καθως κ την ψυχολογικη ''απευαισθητοποιηση'',καθως οντως το Μαρουσι δεν εχει τιποτα να χασει σ'αυτη τη σειρα αγωνων..
Δείχνουν να το έχουν πάρει ζεστά και σοβαρά.
Πέρσι έχω την εντύπωση ότι το είχαμε πιο σίγουρο ότι θα χάσουμε. Το μόνο ειλικρινά που με πειράζει είναι όταν βγάνει ο Ελληνιάδης και μιλάει μόνο για τον Ολυμπιακό και όταν λέει για το Μαρούσι του δίνει μόνο 1% ποσοστό επιτυχίας.
Θα έπρεπε να ήταν λίγο πιο προσεκτικός αφού στο Μαρούσι δουλεύει.
a bullet for your head
May 19 2009, 17:05
Περί φερεγγυότητας του Άρη Βωβού ουδείς λόγος. Το Μαρούσι, άλλωστε, είναι από τις ομάδες με εύρυθμη λειτουργία, που ως τώρα κανείς από τους συναλλασσόμενους (και όχι μόνο τους παίκτες) δεν έχει να πει το παραμικρό. Ακόμα και φέτος, που αποδεδειγμένα είναι δύσκολη χρονιά για τον "ισχυρό άνδρα" της ομάδας των βορείων προαστίων, ο κ. Βωβός φρόντισε ώστε να μην έχει κανείς… αγωνία. Έκανε μια κίνηση που δεν συνηθίζεται και που αιφνιδίασε (θετικά) όλους.
Η διοίκηση του συλλόγου ενημέρωσε τους παίκτες πως θα πρέπει να περάσουν από τα γραφεία για να διακανονιστούν τα οφειλόμενα. Τί σημαίνει αυτό; Οι τρεις τελευταίοι μισθοί θα έχουν εξοφληθεί μέσα στο καλοκαίρι. Απλά, για να μην έχει κανείς άγχος για το αν και κατά πόσο θα πάρει τα χρήματά του, η διοίκηση φρόντισε πρώτη να κάνει το βήμα, να καλέσει τους παίκτες (και όχι μόνο) και να τους δώσει τις απαιτούμενες εγγυήσεις πως σύντομα θα έχουν εξοφληθεί.
Αν σε αυτή τη δύσκολη χρονική στιγμή, με το έργο στον Βοτανικό να είναι στον αέρα, με τη γενικότερη οικονομική κρίση να μην αφήνει ανεπηρέαστη τη "μαμά εταιρία", γίνονται αυτές οι κινήσεις, μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κανείς γιατί τόσα χρόνια το Μαρούσι είναι (και θα παραμείνει) "μαγαζί γωνία".
a bullet for your head
May 31 2009, 00:50
Tαδε εφη ο Σουλης Μαρκοπουλος:
Χαρούμενος για την παρουσία των παικτών του ήταν ο Σούλης Μαρκόπουλος που χαρακτήρισε τις δύο νίκες επί του Άρη "μεγάλη επιτυχία". "Καταφέραμε και αντιστρέψαμε το αρνητικό κλίμα μετά την ήττα στο Αλεξάνδρειο. Ήρθαμε με πολλά προβλήματα όλη την εβδομάδα και αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που έχει παίκτες με τεράστια αξία. Μας βοήθησε πολύ στο ξεκίνημα που δεν ήταν καλός ο Άρης αλλά στη συνέχεια είχαμε άγχος. Πάντως το να διατηρείς το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα είναι μεγάλο επίτευγμα και θέλει πολλή προσπάθεια" είπε και αναφερόμενος στο πέμπτο παιχνίδι δήλωσε:
"Ξέρουμε πώς θα αντιμετωπίσουμε αρκετή πίεση στο Αλεξάνδρειο ωστόσο όσο παίζεις με μια ομάδα τόσο τη μαθαίνεις στο τρόπο παιχνιδιού της".
αποσπασμα αρθρου του basketblog.gr
giorgos_g7
Jun 3 2009, 18:08
το Μαρουσι ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ! μπραβο
a bullet for your head
Jun 3 2009, 23:33
Το σπουδαίο διπλό του Αμαρουσίου στο Αλεξάνδρειο και η έξοδος στα προκριματικά της Ευρωλίγκας της νέας περιόδου αναγνωρίστηκε από τους φιλάθλους της ομάδας, μερίδα των οποίων πήγε στο "Ελ.Βενιζέλος" για να υποδεχθεί την αποστολή από τη Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα, περισσότεροι από 200 φίλαθλοι των "κιτρινόμαυρων" επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στους θριαμβευτές, κάνοντας μια... μίνι φιέστα στο αεροδρόμιο το βράδυ της Τετάρτης.
Εκεί βρέθηκε και ο ιδιοκτήτης του Αμαρουσίου, Αρης Βωβός, ο οποίος έδωσε το στίγμα της επόμενης μέρας: "Δεν είμαστε έτοιμοι να δηλώσουμε αδυναμία συμμετοχής στην Ευρωλίγκα. Θα προσπαθήσουμε για μια αξιόλογη εκπροσώπηση σε Ελλάδα και Ευρώπη. Δεν μπορώ να πω ότι θα είμαι και του χρόνου, αλλά γίνεται προσπάθεια η επόμενη μέρα να βρει το Μαρούσι το ίδιο δυνατό".
Πρώτος την εμφάνιση στην αίθουσα αφίξεων έκανε ο Γλυνιαδάκης, ο οποίος αποθεώθηκε από τους φιλάθλους, οι οποίοι σήκωσαν στα χέρια τον Στεφανίδη και τον Κις! Αντίθετα, μάλλον απαρατήρητος πέρασε ο Σούλης Μαρκόπουλος, ο οποίος βγήκε τελευταίος από την αίθουσα.Για να συμπληρώσει: "Ο Βοτανικός έχει δημιουργήσει κάποιες παρενέργειες στην ομάδα. Σίγουρα η δήλωση που είχα κάνει παλαιότερα ότι το Μαρούσι θα διαλυθεί, έγινε πάνω στη φόρτιση της στιγμής".
Στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ, Παναγιώτης Αλεξανδρής και ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο οποίος φρόντισε να τονίσει πως: "δεν θα αφήσουμε την ομάδα μόνη της".
πηγη:contra.gr
χωρίς 3 παίκτες (Διαμαντόπουλο, Αριγκμπαμπου, Παπαντωνίου) θα κατέβει η ομάδα με Καβάλα.
Συγουρα, δεν είναι βασικοί παίκτες αλλά σε κάτι τέτοια παιχνίδια θα έδιναν ανάσες στους βασικούς.
Στην πραγματικότητα πάμε στον αγώνα με 9 παίκτες αφού 3 θα είναι έφηβοι. Ελπίζω να το καθαρίσουν εύκολα για να μην πάνε κουρασμένοι στην Σλοβενία.