Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - BAΠ Κολοσσός Ρόδου 9η Αγωνιστική Α1
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Giorgos#4
QUOTE
ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ:

«Απέναντι στον Κολοσσό, που έχει πολύ καλή χημεία και έναν πολύ καλό προπονητή, θα πρέπει να επιμείνουμε σε ορισμένα σημεία, τα οποία είναι σημαντικά. Προσπαθούμε και βελτιωνόμαστε σε κάποια κομμάτια, πράγμα που φαίνεται και στην πράξη, αλλά χρειάζεται μεγάλη υπομονή. Δεν έχουμε περιθώρια για απώλειες μέσα στο γήπεδό μας. Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας τα συμπτώματα των τελευταίων αγώνων και οφείλουμε να μην έχουμε κενά στην άμυνα, δείχνοντας επιμονή και ομαδική προσπάθεια. Ο Κολοσσός είναι μια ομάδα που πηγαίνει πολύ καλά στο πρωτάθλημα και έχει πολλές επιλογές. Δεν είναι μονοδιάστατη ομάδα, γι’ αυτό χρειάζεται να δείξουμε μεγάλη προσοχή σε όλους τους τομείς».

ΔΗΜΟΣ ΝΤΙΚΟΥΔΗΣ:

«Είναι πολύ σημαντικό να αξιοποιήσουμε την έδρα μας και να κλείσουμε τη χρονιά με νίκη. Είχαμε αρκετές μέρες για να προετοιμαστούμε σωστά για τον αγώνα της Τρίτης. Ο Κολοσσός είναι μια ομάδα που έχει κερδίσει τον σεβασμό στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά για εμάς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από την επικράτηση. Ελπίζουμε ότι θα έχουμε στο πλευρό μας τους φιλάθλους μας για άλλη μια φορά. Έχουμε ανάγκη τον κόσμο μας, που γνωρίζουμε ότι περιμένει από εμάς μια νίκη, που θα συνοδεύεται από μια καλή εμφάνιση. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να δικαιώσουμε τις προσδοκίες».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ:

«Ο Άρης είναι μία παραδοσιακή δύναμη στο μπάσκετ, προσπαθεί να βρει την αίγλη του και να πλασαριστεί και πάλι στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Η θέση που έχει τώρα στο βαθμολογικό πίνακα είναι πλασματική και σίγουρα περιμένει το παιχνίδι μας για να ανέβει, ειδικά μετά από δύο συνεχή αρνητική αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Αυτό κάνει το έργο μας πιο δύσκολο γιατί ο Άρης έχει και ποιότητα ως ομάδα. Εμείς θέλουμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση και να κερδίσουμε εμπειρίες από ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς και απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο».

ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΙΣΗΣ:

«Όλοι ξέρουμε ότι ο Άρης είναι μία μεγάλη ομάδα και παίζει εντός έδρας. Εμείς προερχόμαστε από ήττα και όσο να ’ναι η ψυχολογία μας είναι κάπως πεσμένη. Όταν, λοιπόν, προέρχεσαι από ήττα και έχεις ν’ αντιμετωπίσεις έναν αρκετά δύσκολο αντίπαλο μέσα στο γήπεδό του, τότε η αποστολή σου δεν θεωρείται εύκολη. Δουλέψαμε καλά και συγκεντρωμένα, χωρίς απουσίες αυτές τις δέκα μέρες. Είμαστε έτοιμοι και πάμε αποφασισμένοι για το καλύτερο αλλά θεωρώ πως ο Άρης είναι ο κολοσσός αυτής της αναμέτρησης».

esake.gr


Ξεκαθαρο φαβορι ο Αρης που παρα το κακο αγωνιστικο προσωπο που δειχνει τις τελευταιες βδομαδες(10η θεση 3-5)-ειναι παντα πολυ δυνατος οταν αγωνιζεται στο Αλεξανδρειο.

Απο την αλλη ο Κολοσσος (5η θεση 5-3)χωρις απουσιες θα προσπαθησει να κερδισει οτι περισσοτερο μπορει απο αυτο το ματς και να εκμεταλλευτει τις απουσιες του Αρη στη θεση 4(Κακιουζης ,Μπαρλος)


ΦΟΡΤΣΑ ΚΟΛΟΣΣΑΡΑ! 77.gif 77.gif
Timemaster
QUOTE(Giorgos#4 @ Dec 29 2009, 14:52 ) *
Ξεκαθαρο φαβορι ο Αρης που παρα το κακο αγωνιστικο προσωπο που δειχνει τις τελευταιες βδομαδες(10η θεση 3-5)-ειναι παντα πολυ δυνατος οταν αγωνιζεται στο Αλεξανδρειο.

Απο την αλλη ο Κολοσσος (5η θεση 5-3)χωρις απουσιες θα προσπαθησει να κερδισει οτι περισσοτερο μπορει απο αυτο το ματς και να εκμεταλλευτει τις απουσιες του Αρη στη θεση 4(Κακιουζης ,Μπαρλος)


ΦΟΡΤΣΑ ΚΟΛΟΣΣΑΡΑ! 77.gif 77.gif


Με την εικόνα που παρουσιάζουν οι δύο ομάδες αλλά και τις ελλείψεις του Άρη γιατί εγώ βλέπω τον Κολοσσό σαν φαβορί;

Η μόνη ελπίδα που έχω για νίκη είναι να σουτάρουμε καμιά 30ρια τρίποντα με πάνω από 50%
και ο Ντικούδης να κάνει παράλληλα το παιχνίδι της ζωής του.
rolleyes.gif

Giorgos#4
QUOTE(Timemaster @ Dec 29 2009, 16:34 ) *
Με την εικόνα που παρουσιάζουν οι δύο ομάδες αλλά και τις ελλείψεις του Άρη γιατί εγώ βλέπω τον Κολοσσό σαν φαβορί;

Η μόνη ελπίδα που έχω για νίκη είναι να σουτάρουμε καμιά 30ρια τρίποντα με πάνω από 50%
και ο Ντικούδης να κάνει παράλληλα το παιχνίδι της ζωής του.
rolleyes.gif



Ο Αρης παραμενει φαβορι γιατι εχει μεγαλυτερο βαθος στην περιφερεια και στην θεση 5 .Αν βγει γρηγορα ο Χαρισης που συνηθιζει να κανει γρηγορα φαουλ τοτε ο Κολοσσος θα εχει προβλημα αφου ο Μοντς δεν εχει δειξει κατι ιδιαιτερο μεχρι στιγμης.Επισης αν το Αλεξανδρειο εχει αρκετο κοσμο τοτε δυσκολα περναει καποιος!
athinaios
καλησπερα παιδια.κ εγω πιστευω πως ευκολα η δυσκολα θα την παρουμε τη νικη σημερα.αν εχει κανενας κανα Link που να μας δειχνει ας το στειλει με πμ .
Giorgos#4
24-30 στο ημιχρονο με τον Κολοσσο να ειναι καλυτερος απο τον Αρη τραγικος ο Ριτσαρντσον και παλευει μονο ο Ντικουδης...
Alexmei
Ξύπνησε ο Άρης στο δεύτερο ημίχρονο και το πήρε το ματσάκι. Ο Κολοσσός καλύτερος νομίζω από τον Άρη, καθως ο τελευταίος συνεχίζει να παρουσιάζει άσχημο μπάσκετ.
Giorgos#4
Πιστευω πως ο Κολοσσος μονος του το εχασε το ματς αφου κατα την γνωμη μου ο Αρης εκανε μια απο τις χειροτερες εμφανισεις του για φετος... 2η φορα που συμβαινει φετος αυτο μετα το ματς με το Περιστερι

Αυτος ο Παντελιαδης πως με εκνευριζει ρε γαμωτο ωρες-ωρες,καθε φορα που εμπαινε σημερα εκανε σερι ο Αρης ενω στην κρισημη επισθεση στα 40 δευτερολεπτα οργανωσε ΧΑΛΙΑ!!! με αποτελεσμα ενα σουτ εκτος λογικης απο τον Τσαμη..

Παντως πιιστευω πως δεν φανηκε το κενο στην θεση 5 καθως ο Μοντς επαιξε σχετικα καλα αν και εμεινε (αδικαιολογητα για μενα)πολη ωρα στον παγκο.

Καλοι ηταν οι Ασημακοπουλος,Τσαμης και Παππας(αν και εκανε γρηγορα -γρηγορα 5 φαουλ)
Το Σκορ (51-47) πρεπει να ειναι απο τα μικροτερα ολων των εποχων στην Α1 και σιγουρα δεν τιμα καμια ομαδα.

Τελος οι Αμερικανοι προσφεραν μονο 12 ποντους (απο τους 30 που εχουν μεσο ορο)και ειδικα ο Χαρις πηρε πολυ λιγες προσπαθειες.Ο Ντοζιερ ξεκινησε καλα ωστοσο στο 3ο και στο 4ο δεκαλεπτο ηταν αρνητικος για την ομαδα του -αν και δεν του δοθηκαν καποια φαουλ απο τους διαιτητες-

Timemaster
Τι φανταστικό παιχνίδι ήταν αυτό; 77.gif
Τι θέαμα; wos_sport5.gif
Με διαφορά το καλύτερο παιχνίδι της σεζόν!!!! 41.gif
24.gif 24.gif 24.gif

Κύριε Κατσικάρη μου δίνεται μερικά Ντεπόν και εμένα;
Πραγματικά πόνεσε το κεφάλι μου icon_tomato.gif


Για το παιχνίδι ακόμα δε κατάλαβα πως ο Κολοσσός το έχασε!
Κάκιστες επιλογές στην επίθεση...
Πολλά λάθη...
και κάπου εκεί το παιχνίδι πήγε στο πόντο. Όπου ήταν θέμα τύχης το ποιος θα πάρει το παιχνίδι...
και μιας και στα προηγούμενα ήμασταν "άτυχοι" αυτό το πήραμε.



Τα κλειδιά του αγώνα ήταν η άμυνα του Κολοσσού που μας άφησε πολλά ελεύθερα τρίποντα τα οποία και χάσαμε.
Μέτρησα πως από τα 27 τρίποντα που σουτάραμε πάνω από τα 20 ήταν ελεύθερα!

Η καλή άμυνα του Ρίτσαρτσον αλλά και για λίγο του Χατζηβρέττα πάνω στον Χάρις ο οποίος υπέπεσε σε 5 λάθη πήρε μόλις 1/5 δίποντα και 0 τρίποντα. Το μοναδικό του καλάθι το έβαλε στην αρχή του αγώνα όταν πόσταρε τον Ρίτσαρτσον και δεν ήρθε βοήθεια ενώ η άμυνα πάνω του ήταν καθαρή και δεν τον οδηγήσαμε σε βολές παρά μια φορά στο τέλος που έφυγε μόνος του σε αιφνιδιασμό!

Η καλή άμυνα του Ντικούδη κυρίως και για λίγο του Ρίτσαρτσον πάνω στον Ντόζιερ που μετά από τα πρώτα λεπτά δε τον αφήσανε ελεύθερο!

Τα δύο τρίποντα του Κλαρκ (το ένα τυχερό αλλά και τα δύο ελεύθερα) αλλά και η σχετική ευστοχία του στις βολές στο τέλος του παιχνιδιού.

Η καλή περιφερειακή άμυνα που όσο περνούσε η ώρα καλυτέρευε και δεν άφησε ελεύθερα σουτ, πάσες και διαδρόμους και οδήγησε τον Κολοσσό σε 21 λάθη!

Τα πολλά επιθετικά ριμπάουντ του Άρη όπου πήρε τα 16 από τα 41 ριμπάουντ στην επίθεση του και του δώσανε 10 παραπάνω επιθέσεις!

mvp του παιχνιδιού ανάμεσα στους τυφλούς (επιθετικά) του Άρη ο Ντικούδης που με μόνη εξαίρεση τον Σκορδίλη είχε το καλύτερο ποσοστό εντός παιδιάς με 33% μάζεψε 8 ριμπάουντ και κέρδισε 5 φάουλ , έκανε 3 κλεψίματα και υπέπεσε σε μόλις 2 λάθη!
Από τον Κολοσσό είναι ακόμα ποιο δύσκολο να βρεις τον καλύτερο παίχτη του παιχνιδιού! Οι Ζάρας, Ασιμακόπουλος ήταν καλούτσικοι αλλά παίξανε λίγο σχετικά ενώ ο Παπάς προσπάθησε αλλά τα 4 λάθη του και τα 5 φάουλ σημάδεψαν αρνητικά το παιχνίδι του.


Η απογοήτευση μου από τους Ροδίτες είναι οι τρεις Αμερικάνοι όπου ο Χαρίς ήταν ανύπαρκτος, ο Μοντς έχασε μια μοναδική ευκαιρία για να δείξει τι αξίζει και από τον Ντόζερ περίμενα να κάνει το παιχνίδι της ζωής του και να έχει χαλαρά κυριαρχήσει κάτω από το καλάθι!

Από τον Άρη δε μου άρεσε καθόλου ο Μπετς που αντί να μαζέψει ριμπάουντ έδινε σφαλιάρες στην μπάλα... παίρνοντας μόλις 6 από τα οποία τα 4 επιθετικά ήταν 3 με σφαλιάρα που η μπάλα πήγε στον Άρη και το άλλο ένα από δικό του άστοχο σουτ. Ακόμα και ο Μάιλς όταν πήδηξε για επιθετικό ριμπάουντ την μπάλα την μάζεψε!!!
που κατάφερε να φάει τάπα από τον Χάρρις κάτω από το καλάθι!
που τα σκριν του ήταν κάκιστα και δεν άνοιγε διαδρόμους. Αντίθετα ο Σκορδίλης σε δύο φάσεις έκανε σκριν εκτός φάσης που οδήγησε σε κάρφωμα του Ρίτσαρτσον και φαινόταν και καθαρίζει τα ριμπάουντ.

Δε μου άρεσαν τα πολλά χαμένα σουτ και όχι μόνο από Ρίτσαρτσον, Κλαρκ, Μάιλς, Χατζηβρέττα, Ντικούδη μερικά από τα οποία ήταν σαν ελεύθερες βολές!

Που ακόμα και όταν παίζαμε με 4 κοντούς! Δεν καταφέραμε να βγάλουμε ούτε έναν αιφνιδιασμό σε όλο το παιχνίδι!

Που ο Ντίξον ακολούθησε τις εντολές του Κατσικάρη και έκανε ότι έκανε ή μάλλον δεν έκανε τίποτα. Μηδέν κίνηση με την μπάλα ή χωρίς. Ελάχιστες προσπάθειες και καμιά θέληση για άμυνα!

Τις 5 ασίστ που δώσαμε όλο κι όλο όπου δύο από τον Μπετς και δύο από τον Χατζηβρέττα και αν δε κάνω λάθος καμία δεν ήταν πάσα μέσα στο ζωγραφιστό!

Το ότι πήραμε 16 επιθετικά ριμπάουντ και αν θυμάμαι καλά μόνο δύο από αυτά έγιναν "εύκολα" καλάθια σε πρώτο χρόνο ενώ στα υπόλοιπα η μπάλα πετάχτηκε στην περιφέρεια.


Τέλος έχω να πω πως η διαιτησία ήταν για άλλο ένα παιχνίδι κακή. Νομίζω πως αν πάρουμε όλες τις φάσεις μία μία (και είναι πολλές) ευνόησε περισσότερο τον Άρη. Αλλά το θέμα είναι πως ήταν αλλοπρόσαλλη και σε παρόμοιες φάσεις έδινε διαφορετικά σφυρίγματα! Παρόλα ταύτα δεν έκρινε αυτή το παιχνίδι αλλά θα πρέπει οι διαιτητές να βελτιωθούν πολύ...

Αντίθετα μου άρεσε στην τηλεοπτική κάλυψη που όλες τις αμφισβητούμενες φάσεις τις βλέπαμε σε ριπλέι και σε αργή κίνηση αντίθετα με άλλα παιχνίδια όπως στον αγώνα κυπέλλου όπου στην τελευταία περίοδο δεν έβλεπες τίποτα άλλο εκτός από πανηγυρισμούς!
rolleyes.gif


Υ.Γ. Θα διαφωνήσω με τον Giorgos#4 πως ο Άρης έκανε το χειρότερο του παιχνίδι φέτος μιας και μας βγήκαν πολλά ελεύθερα σουτ μετά από σύστημα που άμα μπαίνανε η διαφορά θα ήταν στους 20 πόντους
και η άμυνα μας ήταν πολύ καλή παρόλο τις δύο απουσίες στην ίδια θέση και τις αλχημείες στο σχήμα!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.