QUOTE(KingCrimson @ Dec 9 2012, 23:59 )

1.και εγω συμπαθω τους οικολογους εναλλακτικους αλλα οπου δε με περνει δε το ριχνω στην οικολογια..
2.πες μας τωρα οτι εχει και λαο η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο δρομο...και προμηνυονται και ανατροπες...
Για το θεμα της συντηρητικης κοινωνιας των νοικοκυραιων.. , δε νομιζω να φερει ευθυνες ο σημερινος Συριζα, κατανοητο και αυτο ετσι?
3.για το α) δε ξερω τι εκανε ο συριζα αλλα εγω προσωπικα για περιοδεια στις πρεσβειες, διαπραγματευομενος με το Δενδια για τη τηρηση της 'νομιμοτητας' δε ψηνομουνα, οποτε στο υψος της αμερικανικης αποχωρισα και αφησα την επανασταση στις ορδες του ΠΑΜΕ που ακολουθουσαν με το βανακι και τη μασημενη κασετα με τα συνηθη γεματα φαντασια συνθηματα...
για το β) δωσε μου την ανακοινωση του Σκουρλετη να σου πω γιατι παλι οτι να ναι λες
4.εσυ τωρα γιατι το πηρες προσωπικα? σα να μου λες οτι καλα κανω και καθομαι καθε μερα στην ''εκκλησια'' μου, γιατι με κατι πιο πλατυ δε μπορω να αναμετρηθω
5.και εγω θα θελα να χτυπησω ενα ταξιδακι Βερολινο αυριο ..αλλα μαλλον εδω θα τη βγαλω παλι...
6.αυτο ενδιαφερον ακουγεται αν δεν ειναι απο καμοια ανταρσυα..που θα ναι
1.από την πόλη έρχομαι και στην κορφη κανελα. πες μου ΕΝΑ (1) σημείο όπου δε με παίρνει να στηρίξω την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και στηρίζω αναγκαστικα το ΚΚΕ. πεστο, εδω πέρα μιλαμε συγκεκριμενα, δε μιλάμε για να περνάει η ώρα.
2.βεβαίως και έχει λαό στο δρόμο, πολύ λιγότερο από αυτόν βέβαια που πρέπει. τις ψεματάρες βέβαια για 20 (!!!!!!) άτομα τις περνάς στο ντούκου, νομίζεις ότι θα ξεχαστούν. θα με ενδιέφερε ο mod,που τα έχει τόσο εύκολα τα φάουλ, να πει εάν εδώ πέρα αξίζουν καποιοι χαρακτηρισμοί για το συζητητή που πρώτα πετάει την ψεματάρα και μετά το ρίχνει στην τρελή χωρίς να απολογείται για την ψεματάρα.
βεβαίως και φερει ευθύνες ο ΣΥΡΙΖΑ για την κατάντια, και μάλιστα μεγάλες. προσκυναει τα δύο βάθρα που προσκυνάει η συντηρητική Ελλάδα, τον καπιταλισμό και την ΕΕ.
3α. η περιοδεία στις πρεσβειες έγινε γιατί εκείνες τις μέρες οι Ισραηλινοί ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΑΜΑΧΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ.
δεν έχω να γράψω τίποτα άλλο, καθε λέξη που έχεις γράψει στο 3α σε ρεζιλεύει αρκούντως.
3β. την έχω δώσει ήδη την ανακοινωση , είναι το βιντεάκι από το leninreloadedblogspot, όπου ο Σκουρλέτης ζητάει , με τον χαρακτηριστικό "αγαπουλίστικο" τρόπο του ΣΥΡΙΖΑ, να σπάσουν στο ξύλο τα ΜΑΤ τους εξαθλιωμενους εργατες, να είναι "ως συνήθως δυναμικοί"
4. γιατί θες να αναμετρηθείς με κάτι πιο "πλατύ", όταν αυτή η αναμέτρηση με το "πλατύ" σε φέρνει να μιλας με "γραφικές γκρούπες", με "κομματα που έχουν συνθηματα χωρίς φαντασία" κτλ. ;
5. εσύ βγάλτην όπου θες και όπου μπορείς. το βασικό είναι ότι οι φτωχοί και οι άνεργοι δεν πρόκειται να τη βγάλουν με τίποτα λιγότερο από το πρόγραμμα διεξόδου που περιέγραψα πριν στο : .διαγραφή όλου του χρεους, έξοδος από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, κοινωνικοποίηση των μεγάλων επιχειρήσεων χωρίς αποζημίωση των αφεντικών, συγκέντρωση όλης της τραπεζικής δραστηριότητας μόνο στην κρατική τράπεζα, διεθνοποιηση της ρήξης , εξοπλισμός του αγωνιζόμενου λαού, τιμωρία των πολιτικων υπευθύνων της καταστροφής, συντριβή της μιντιακής εξουσίας διαστρέβλωσης, ψευτιας και αλητείας των αφεντικών, τσάκισμα των ναζιστικών θυλάκων του βαθέος χουντοκράτους.
6. δεν είναι από ΑΝΤΑΡΣΥΑ, είναι από μπλόγκερ που στηρίζει το ΚΚΕ. πάντως μπλόγκερ leninreloaded και συριζαίος δεν υπήρχε περίπτωση να είναι, η σοσιαλδημοκρατία μισεί τον ηγετη της μεγάλης προλεταριακής επανάστασης του 20ου αιώνα όπως μισεί την αμαρτία. πάντως ναι, είναι ενδιαφέρον, δείχνει όπως σου έγραψα τον Σκουρλέτη να ζητά ξύλο για τους φτωχούς. που να γίνουν και κυβέρνηση....
7. αυτό το κρεσέντο ειρωνείας, ψευτιάς και διαστρέβλωσης εκ μέρους του crimson σε βάρος της κομμουνιστικής αριστεράς (είχε προηγηθεί ένα αντίστοιχης γελοιότητας κρεσέντο το καλοκαίρι απέναντι στους ήρωες απεργούς της Χαλυβουργίας) πρέπει να το μελετήσουν εκείνοι που βλέπουν μίσος των κομμουνιστών για τους σοσιαλδημοκράτες, αλλά δε βλέπουν μίσος των σοσιαλδημοκρατών για τους κομμουνιστές.
8. η εποχή είναι αφενός ιστορικά κρίσιμη, αφετερου εγω προσωπικά δεν έχω να φοβηθώ τίποτα, το δίκιο είναι με τους κομμουνιστές. όταν οι τσαρλατάνοι του ΣΥΡΙΖΑ διαχειριστούν ως κυβέρνηση την ανέχεια και τον πόνο εντός ΕΕ και εξακολουθούν να μιλάν για "γραφικές γκρούπες" που θέλουν έξοδο από την ΕΕ, εγώ δεν πρόκειται ούτε στιγμή να σκεφτώ να συγκρατήσω τους φτωχούς που θα κατεβαινουν από τα Σεπόλια, το Περιστέρι και τον Πειραιά για να κάνουν στάχτη την Κουμουνδούρου.