Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Eν ψυχρώ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 15χρονου και μακελειό σε όλη την Ελλάδα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Magnus92
QUOTE(petrovic @ Dec 9 2012, 16:32 ) *

Γενικα η τουμπα σου απο ΚΚΕ σε ΑΝΤΑΡΣΥΑ μ' εχει μπερδεψει λιγο...

Κατα τ αλλα μερικες παρατηρησουλες:

1) Στη Θεσσαλονικη η αναλογια δεν ειναι ακριβως ετσι, οποτε μη στεκεσαι σε μια μεμονωμενη πορεια...
2) Τα φοιτητικα μπλοκ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν ειναι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ...
3) Γενικα συμφωνω οτι ο ΣΥΡΙΖΑ εχει εξαφανιστει απο τον δρομο, τωρα που παει να κυβερνησει... Για να προστατεψει την καρεκλα του προφανως...
Απλα ειναι λιγο ατοπο να λες οτι μονο η ΑΝΤΑΡΣΥΑ μαχεται τον χρυσαυγιτισμό στον δρομο, ξερουμε πολυ καλα οτι οι χωροι που το κανουν αυτο κυριως ειναι αλλοι...

Και μιας που εισαι στη φαση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, να σου κανω και εσενα την ερωτηση που παλευω να παρω μια απαντηση απο ολους του κομματος ( μιλαω προφανως και για τα ΕΑΑΚ , που ειναι το σχημα σας στα ΑΕΙ-ΤΕΙ ).
Λετε "να πεσει η κυβερνηση"... Ωραια... ΚΑΙ ???? ΜΕΤΑ ΤΙ ????

(μια ρεαλιστικη απαντηση σε παρακαλω, μη μου πεις "θα κυβερνησει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ" )
petrovic
[quote name='Magnus92' date='Dec 9 2012, 16:51 ' post='580339']
[quote name='petrovic' post='580336' date='Dec 9 2012, 16:32 ']

@ magnus

Δεν έχω χρόνο να απαντησω σε όλα τωρα, μάλλον παει για αυριο.

το πιο βασικο που θελω να γραψω τώρα: ποια ...τουμπα από ΚΚΕ σε ΑΝΤΑΡΣΥΑ; το έχω γραψει δεν ξερω και εγω πόσες φορες εδω πέρα μεσα ότι υποστηρίζω ΠΡΩΤΑ την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ΜΕΤΑ το ΚΚΕ. Για την ακρίβεια είμαι με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλα θεωρω και το ΚΚΕ οτι στηρίζει μια πραγματικα κομμουνιστικη γραμμη, με προβλήματα βεβαια,και πάντως θελω να το προστατευω από τις επιθεσεις όλων των σκυλιών του Μαυρου Μετώπου , αλλά και μεσοβεζων και συμβιβαστών του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί ετσι προφυλασσεται ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ η κομμουνιστικη προοπτικη. αυτά νομιζα ότι είναι φανερά.

εάν σε ενδιαφερει δες ό,τι έχω γραψει στα ξεχωριστά τοπικ του φόρουμ. τι να πω, νομίζω επιβεβαιώνουν πλήρως οτι αυτος είναι ο τρόπος που σκεφτομαι.

επαθα λαστιχο
πως διαολο τα(η) εαακ που δεν παιρνουν ουτε το 10% με αποχη 40-50% κατεστησαν βασικοι εκπροσωποι του φοιτητικου κινηματος δεν το καταλαβαινω.δηλαδη οι δαπιτες που βαρανε πενηνταρες και σαρανταρες τι πρεπει να κανουν?αν και δεν αποτελει βαθεια πολιτικη προσεγγιση,ενας απο τους λογους που με απομακρυνουν εμενα αλλα και εκατομμυρια αλλους απο κκε-ανταρσυα,ειναι οτι σου δινουν την αισθηση οτι βρισκονται σε ενα εναλλακτικο συμπαν.συν οτι μισουν οσο τιποτα αλλο την σοσιαλδημοκρατια.ρωταω εγω ο μαλαπερδας,αφου ειναι τοσο γαμαουα ο κομμουνισμος σαν προοπτικη,γιατι στην ευρωπη ειδικα τα κομμουνιστικα κομματα κυνηγανε με το τουφεκι την μοναδα?(με εξαιρεσεις φυσικα,οπως ουκρανια-τσεχια και αλλου).γιατι ενω βρισκομαστε στην δινη της πιο απηνους μορφης καπιταλισμου δεν εχει η πλειοψηφια των λαων σαν προταγμα τον σοσιαλισμο?
bballbill
Μονάδα σημαίνει ή ότι δε σε ξέρει ο λαός ή ότι δεν του αρέσουν αυτά που του λες.
petrovic

"πως διαολο τα(η) εαακ που δεν παιρνουν ουτε το 10% με αποχη 40-50% κατεστησαν βασικοι εκπροσωποι του φοιτητικου κινηματος δεν το καταλαβαινω."

απλά θα πω ότι το 2006-2007 η ΕΑΑΚ του 10% πρωτοστατησε στον αγωνα των φοιτητών και δεν αναθεωρηθηκε το αρθρο 16 του Συνταγματος, δεν περασε η αναδιαρθρωση Γιαννάκου, καθυστερησαν σαφεστατα τα εκτρωματα του τυπου : "1 μάθημα-1 σύγγραμμα" "ν+2" " αλυσιδες μαθηματων" . το 2006-2007 οι φοιτητες με πρωτοπόρα την ΕΑΑΚ ΝΙΚΗΣΑΝ , ύστερα από βαριες μάχες με τη φασιστική καταστολή του Καραμανλή, καταστολή της οποίας τον πολιτικο σκοπό η νεολαία ΚΑΤΑΛΑΒΕ, γι'αυτό και αμέσως μετά, το Δεκέμβρη του 2008 ήταν πάλι στο δρόμο.

"δηλαδη οι δαπιτες που βαρανε πενηνταρες και σαρανταρες τι πρεπει να κανουν?"

μπορούν να κάνουν ό,τι κάναν μέχρι σήμερα. να στηρίζουν με τα χίλια ΝΔ, ΕΕ και καριερισμό, να στηρίζουν δηλαδή όλα όσα έκαναν τους Έλληνες εργαζόμενους εξαθλιωμένους και καταθλιπτικούς.

"αν και δεν αποτελει βαθεια πολιτικη προσεγγιση,ενας απο τους λογους που με απομακρυνουν εμενα αλλα και εκατομμυρια αλλους απο κκε-ανταρσυα,ειναι οτι σου δινουν την αισθηση οτι βρισκονται σε ενα εναλλακτικο συμπαν"

σε ένα εναλλακτικό σύμπαν χωρίς ανεργία και φτωχεια για την ακρίβεια. σε ένα εναλλακτικο σύμπαν δηλαδή ζοφερό και τρισάθλιο. άσε , μια χαρά είμαστε εδώ με Σαμαρά, Μιχαλολιακο, Τσίπρα και ΕΕ. Είμαστε με τον καπιταλισμό και την ΕΕ ρε, γουστάρουμε 30% ανεργία, άντε ταξιδέψτε στο εναλλακτικο συμπαν, που μας το παίζετε και εξυπνοι

"συν οτι μισουν οσο τιποτα αλλο την σοσιαλδημοκρατια."

ναι, ενω η σοσιαλδημοκρατία δεν μισεί αυτούς. γκουγλαρε για λίγο τα ονόματα Φρίντριχ Έμπερτ, Φίλιπ Σάιντεμαν, θα σε βοηθησει. γκουγλαρε Λεωνίδας Κύρκος, επίσης θα σε βοηθήσει.

"ρωταω εγω ο μαλαπερδας,αφου ειναι τοσο γαμαουα ο κομμουνισμος σαν προοπτικη,γιατι στην ευρωπη ειδικα τα κομμουνιστικα κομματα κυνηγανε με το τουφεκι την μοναδα?(με εξαιρεσεις φυσικα,οπως ουκρανια-τσεχια και αλλου).γιατι ενω βρισκομαστε στην δινη της πιο απηνους μορφης καπιταλισμου δεν εχει η πλειοψηφια των λαων σαν προταγμα τον σοσιαλισμο?"

συτό είναι τεράστιο και πολύ απαιτητικο ζήτημα. ο βασικοτερος λόγος είναι ότι η κοινωνική συνείδηση που διαμορφωνεται μέσα στον καπιταλισμό είναι δεσμευμένη στον καπιταλισμό, δηλαδή η "αυθόρμητη" τάση του καθενός , ακομα και των εργαζομενων τάξεων, είναι να λαμβανουν τον τρόπο λειτουργίας του καπιταλισμού ως αιώνιο και αναλλοίωτο. είναι αυτό που έγραψες προηγουμενως , για το ότι αισθανεσαι την περιγραφή του σοσιαλισμού ως "εναλλακτικό σύμπαν". η καπιταλιστική πραγματικότητα ιδεολογικοποιείται και αυτό σπάει δύσκολα.

ο δεύτερος βασικός λόγος είναι η στρατιωτική υπεροχή του αστικού κράτους απέναντι στον αγωνιζόμενο λαό, η οποία αποθαρρύνει τους πολλούς να μπουν στον αγωνα για το σοσιαλισμό.

υγ: πολλά, πάρα πολλά θα γίνουν ευκολότερα, όταν αποδειχθεί ότι και ο κυβερνητικός ΣΥΡΙΖΑ αδυνατεί να αναχαιτίσει την επίθεση των καπιταλιστών εναντια στους φτωχούς. θα φανεί τότε: α) ότι μέσα στον καπιταλισμό δεν υπάρχει σταθερή φιλολαική διεξοδος β) ότι η έχθρα των κομμουνιστών για τη σοσιαλδημοκρατία δεν είναι μια "κομπλεξική" έχθρα, αλλά η έχθρα αυτού που γνωρίζει ότι η σοσιαλδημοκρατία δεν μπορεί να προσφερει ανακούφιση σε καιρό παροξυσμικής κρίσης του καπιταλισμού , μόνο να καθυστερήσει τα πράγματα μπορεί.
petrovic
[quote name='Magnus92' date='Dec 9 2012, 16:51 ' post='580339']
[quote name='petrovic' post='580336' date='Dec 9 2012, 16:32 ']

Γενικα η τουμπα σου απο ΚΚΕ σε ΑΝΤΑΡΣΥΑ μ' εχει μπερδεψει λιγο...

Κατα τ αλλα μερικες παρατηρησουλες:

1) Στη Θεσσαλονικη η αναλογια δεν ειναι ακριβως ετσι, οποτε μη στεκεσαι σε μια μεμονωμενη πορεια...
2) Τα φοιτητικα μπλοκ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν ειναι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ...
3) Γενικα συμφωνω οτι ο ΣΥΡΙΖΑ εχει εξαφανιστει απο τον δρομο, τωρα που παει να κυβερνησει... Για να προστατεψει την καρεκλα του προφανως...
Απλα ειναι λιγο ατοπο να λες οτι μονο η ΑΝΤΑΡΣΥΑ μαχεται τον χρυσαυγιτισμό στον δρομο, ξερουμε πολυ καλα οτι οι χωροι που το κανουν αυτο κυριως ειναι αλλοι...

Και μιας που εισαι στη φαση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, να σου κανω και εσενα την ερωτηση που παλευω να παρω μια απαντηση απο ολους του κομματος ( μιλαω προφανως και για τα ΕΑΑΚ , που ειναι το σχημα σας στα ΑΕΙ-ΤΕΙ ).

1) ωραία, ποια ήταν η αναλογία ακριβώς στη Θεσσαλονίκη; εγω παντως είμαι σίγουρος ότι και στη Θεσσαλονίκη και παντού η ΑΝΤΑΡΣΥΑ κατεβαζει στο δρόμο μεγαλύτερη αναλογία των ψηφοφόρων της , από ό,τι ο ΣΥΡΙΖΑ, για αυτό είμαι απόλυτα βεβαιος. έχει να κάνει απλούστατα με τον τρόπο που αντιλαμβανονται τα δύο κόμματα την πολιτική δράση, το ρόλο του κράτους, τα πιο...σημαντικά δηλαδή.

2)σε αυτες τις διαδηλώσεις που αναφέρθηκα, 6/12 17/11, οι φοιτητικοι σύλλογοι που κατεβηκαν , κατέβηκαν με πλαίσιο ΕΑΑΚ

3)χαίρομαι που επιβεβαιώνεις το τι συμβαίνει. ο ΣΥΡΙΖΑ θα διαψεύσει-ήδη διαψεύδει, γεια σου ρε Σκουρλέτη- τις ελπίδες των φτωχών, είναι μαθηματικά βέβαιο.

δεν καταλαβες . έγραψα για " χρυσαυγίτες της ΝΔ". " χρυσαυγιτισμό όλου του καταρρέοντος καπιταλισμού" και εννοούσα ότι το λαικο κίνημα έχει απέναντί του ένα σύστημα (οικονομικό,κομματικό, κρατικό) που είναι όλο πλέον χρυσαυγίτικο, δεν εννοούσα στενα την οργανωση Χρυσή Αυγή.

(όσον αφορά και την Χρυσή Αυγή, που είναι ένα κομματι μόνο του Χρυσαυγιτισμού, βλ. και http://www.antarsya.gr/node/904) προφανως και άλλοι χωροι συγκρουονται με το χρυσαυγιτισμό. η αναρχία π.χ.

για το : "θα πέσει η κυβερνηση, μετά τι" σε λίγο. είναι η πιο απαιτητική ερώτηση και θελει ξεχωριστή ανάρτηση.

KingCrimson
QUOTE(petrovic @ Dec 9 2012, 16:32 ) *
χα , χα αυτό που έγραψες προσφερεται για μια ανελεητη σειρα κοσμητικων επιθετων και χαρακτηρισμων, αλλα δεν προκειται να παρασυρθω. πρεπει η απάντηση μου να είναι δημοσιευσιμη και θα ΈΙΝΑΙ δημοσιευσιμη.

δε γινεται ομως να σαι και ΚΚΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ, θα πρεπει καποια στιγμη να διαλεξεις
Δε κατεβηκα στις 6 Δεκεμβρη, αλλα οσες φορες εχω κατεβει και ειναι πολλες, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταβαινει με ενα μπλοκ καμοια 20αρια ατομων, που απλως προσπαθουν ειτε με τεραστια πανο που φαινονται απο καθε πλευρα της πλατειας συνταγματος ..ειτε σα κεφαλη στις πορειες να κερδισει απλα τις εντυπωσεις
Θα πρεπει λοιπον με λιγα λογια να ξεφυγουμε απο αυτο που ονομαζεται ''αριστερη μελαγχολια'', η αγαπη δηλαδη μιας θεωριας περισσοτερο απο τη δυνατοτητα μιας ριζικης αλλαγης και να ξεφυγουμε απο ιδεολογιες χωρις κοινωνικη αποδοχη και πολιτικη τεκμηριωση. Αν θελουμε καποια στιγμη το οραμα του σοσιαλισμου να γινει πραξη και η λεξη δημοκρατια να αποκτησει περιεχομενο και ουσια στη καθημερινη ζωη του πολιτη, δε περισσευει ουτε ενας!
Σε μια εποχη που το υπαρχον συστημα εξουσιας καταρρεει και μαζι συμπαρασυρει και ολη τη κοινωνια, ειναι πολυτελεια για την αριστερα να αναλωνεται τρωγοντας τις σαρκες της, με γραφικες γκρουπες... ή με την Αλεκα απο το Περισσο να προσφερει της υπηρεσιες της στη συγκυβερνηση της εθνικης καταστροφης, αποσπωντας παραλληλα και πολλα συγχαρητηρια ...
Η αριστερα πρεπει να απαντησει με μια ευρυτερη κοινωνικο πολιτικη συμμαχια και ενα σαφες εθνικο-παραγωγικο σχεδιο ανασυγκροτησης και αναπτυξης και να τους πεταξει στα απονερα της ιστοριας, εκει που τους αξιζει!
Σε καθε τι προβοκατορικο, αναχρονιστικο και εμφυλιοπολεμικο, απανταμε
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ!
petrovic
QUOTE(KingCrimson @ Dec 9 2012, 22:23 ) *
δε γινεται ομως να σαι και ΚΚΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ, θα πρεπει καποια στιγμη να διαλεξεις
Δε κατεβηκα στις 6 Δεκεμβρη, αλλα οσες φορες εχω κατεβει και ειναι πολλες, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταβαινει με ενα μπλοκ καμοια 20αρια ατομων, που απλως προσπαθουν ειτε με τεραστια πανο που φαινονται απο καθε πλευρα της πλατειας συνταγματος ..ειτε σα κεφαλη στις πορειες να κερδισει απλα τις εντυπωσεις
Θα πρεπει λοιπον με λιγα λογια να ξεφυγουμε απο αυτο που ονομαζεται ''αριστερη μελαγχολια'', η αγαπη δηλαδη μιας θεωριας περισσοτερο απο τη δυνατοτητα μιας ριζικης αλλαγης και να ξεφυγουμε απο ιδεολογιες χωρις κοινωνικη αποδοχη και πολιτικη τεκμηριωση. Αν θελουμε καποια στιγμη το οραμα του σοσιαλισμου να γινει πραξη και η λεξη δημοκρατια να αποκτησει περιεχομενο και ουσια στη καθημερινη ζωη του πολιτη, δε περισσευει ουτε ενας!
Σε μια εποχη που το υπαρχον συστημα εξουσιας καταρρεει και μαζι συμπαρασυρει και ολη τη κοινωνια, ειναι πολυτελεια για την αριστερα να αναλωνεται τρωγοντας τις σαρκες της, με γραφικες γκρουπες... ή με την Αλεκα απο το Περισσο να προσφερει της υπηρεσιες της στη συγκυβερνηση της εθνικης καταστροφης, αποσπωντας παραλληλα και πολλα συγχαρητηρια ...
Η αριστερα πρεπει να απαντησει με μια ευρυτερη κοινωνικο πολιτικη συμμαχια και ενα σαφες εθνικο-παραγωγικο σχεδιο ανασυγκροτησης και αναπτυξης και να τους πεταξει στα απονερα της ιστοριας, εκει που τους αξιζει!
Σε καθε τι προβοκατορικο, αναχρονιστικο και εμφυλιοπολεμικο, απανταμε
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ!

1) δεν είμαι και ΚΚΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Είμαι με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και στηρίζω το ΚΚΕ από τις επιθεσεις Μαύρου Μετώπου και συμβιβαστών του ΣΥΡΙΖΑ που (όταν) είναι άδικες, επιθεσεις που δεν είναι απλώς επιθέσεις εναντίον του ΚΚΕ, αλλά συνολικά εναντίον της κομμουνιστικής υπόθεσης. τα έχω γράψει και πιο αναλυτικα παραπάνω. είναι ακατανόητα; δε νομίζω.

2) αυτό με τα 20 άτομα ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι απλούστατα ΨΕΜΑ. Η πραγματικότητα στο δρόμο διασύρει το ΣΥΡΙΖΑ, αυτό είναι αλήθεια.

3) ωραία εσεις στο ΣΥΡΙΖΑ θέλετε το όραμα του σοσιαλισμού να γίνει πράξη και μάλιστα δουλευετε για αυτο στην κοινωνία, όπως υπονοούσε η πρωτη σου ανάρτηση. μπορεις να εξηγήσεις πως εντάσσονται στο πλαίσιο αυτής της δουλειάς: α) η εξαφανιση των μπλοκ ΣΥΡΙΖΑ της 17/11 από το δρόμο, μόλις βγηκαν μπροστα οι ΜΑΤατζήδες του αστικού κράτους; β) η τρισάθλια απαίτηση Σκουρλετη για δυναμικη απάντηση των ΜΑΤατζήδων στους εξαθλιωμένους εργάτες; είμαι όλος αυτιά.

4) ζητάς " ενότητα" με "γραφικες γκρούπες" ;;;;;;;; τι δεν καταλαβαινω καλά; εγώ μέχρι τώρα ήξερα ότι με γραφικούς δεν κάνουμε παρέα. μπορείς να το εξηγήσεις λίγο καλύτερα;

5) η ευρύτερη κοινωνικοπολιτικη συμμαχία πρέπει πράγματι να υπάρξει, θεμελιωμενη σε ένα πρόγραμμα όμως ανακουφισης των φτωχών και των ανέργων: διαγραφή όλου του χρεους, έξοδος από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, κοινωνικοποίηση των μεγάλων επιχειρήσεων χωρίς αποζημίωση των αφεντικών, συγκέντρωση όλης της τραπεζικής δραστηριότητας μόνο στην κρατική τράπεζα, διεθνοποιηση της ρήξης , εξοπλισμός του αγωνιζόμενου λαού, τιμωρία των πολιτικων υπευθύνων της καταστροφής, συντριβή της μιντιακής εξουσίας διαστρέβλωσης, ψευτιας και αλητείας των αφεντικών, τσάκισμα των ναζιστικών θυλάκων του βαθέος χουντοκράτους.

6) αυτό το βιντεάκι θα μπορούσε να προστατεύσει πολύ κόσμο:http://leninreloaded.blogspot.gr/2012/10/blog-post_9515.html
KingCrimson
QUOTE(petrovic @ Dec 10 2012, 01:13 ) *
1) δεν είμαι και ΚΚΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Είμαι με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και στηρίζω το ΚΚΕ από τις επιθεσεις Μαύρου Μετώπου και συμβιβαστών του ΣΥΡΙΖΑ που (όταν) είναι άδικες, επιθεσεις που δεν είναι απλώς επιθέσεις εναντίον του ΚΚΕ, αλλά συνολικά εναντίον της κομμουνιστικής υπόθεσης. τα έχω γράψει και πιο αναλυτικα παραπάνω. είναι ακατανόητα; δε νομίζω.

2) αυτό με τα 20 άτομα ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι απλούστατα ΨΕΜΑ. Η πραγματικότητα στο δρόμο διασύρει το ΣΥΡΙΖΑ, αυτό είναι αλήθεια.

3) ωραία εσεις στο ΣΥΡΙΖΑ θέλετε το όραμα του σοσιαλισμού να γίνει πράξη και μάλιστα δουλευετε για αυτο στην κοινωνία, όπως υπονοούσε η πρωτη σου ανάρτηση. μπορεις να εξηγήσεις πως εντάσσονται στο πλαίσιο αυτής της δουλειάς: α) η εξαφανιση των μπλοκ ΣΥΡΙΖΑ της 17/11 από το δρόμο, μόλις βγηκαν μπροστα οι ΜΑΤατζήδες του αστικού κράτους; β) η τρισάθλια απαίτηση Σκουρλετη για δυναμικη απάντηση των ΜΑΤατζήδων στους εξαθλιωμένους εργάτες; είμαι όλος αυτιά.

4) ζητάς " ενότητα" με "γραφικες γκρούπες" ;;;;;;;; τι δεν καταλαβαινω καλά; εγώ μέχρι τώρα ήξερα ότι με γραφικούς δεν κάνουμε παρέα. μπορείς να το εξηγήσεις λίγο καλύτερα;

5) η ευρύτερη κοινωνικοπολιτικη συμμαχία πρέπει πράγματι να υπάρξει, θεμελιωμενη σε ένα πρόγραμμα όμως ανακουφισης των φτωχών και των ανέργων: διαγραφή όλου του χρεους, έξοδος από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, κοινωνικοποίηση των μεγάλων επιχειρήσεων χωρίς αποζημίωση των αφεντικών, συγκέντρωση όλης της τραπεζικής δραστηριότητας μόνο στην κρατική τράπεζα, διεθνοποιηση της ρήξης , εξοπλισμός του αγωνιζόμενου λαού, τιμωρία των πολιτικων υπευθύνων της καταστροφής, συντριβή της μιντιακής εξουσίας διαστρέβλωσης, ψευτιας και αλητείας των αφεντικών, τσάκισμα των ναζιστικών θυλάκων του βαθέος χουντοκράτους.

6) αυτό το βιντεάκι θα μπορούσε να προστατεύσει πολύ κόσμο:http://leninreloaded.blogspot.gr/2012/10/blog-post_9515.html

1.και εγω συμπαθω τους οικολογους εναλλακτικους αλλα οπου δε με περνει δε το ριχνω στην οικολογια..

2.πες μας τωρα οτι εχει και λαο η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο δρομο...και προμηνυονται και ανατροπες...
Για το θεμα της συντηρητικης κοινωνιας των νοικοκυραιων.. , δε νομιζω να φερει ευθυνες ο σημερινος Συριζα, κατανοητο και αυτο ετσι?

3.για το α) δε ξερω τι εκανε ο συριζα αλλα εγω προσωπικα για περιοδεια στις πρεσβειες, διαπραγματευομενος με το Δενδια για τη τηρηση της 'νομιμοτητας' δε ψηνομουνα, οποτε στο υψος της αμερικανικης αποχωρισα και αφησα την επανασταση στις ορδες του ΠΑΜΕ που ακολουθουσαν με το βανακι και τη μασημενη κασετα με τα συνηθη γεματα φαντασια συνθηματα...
για το β) δωσε μου την ανακοινωση του Σκουρλετη να σου πω γιατι παλι οτι να ναι λες

4.εσυ τωρα γιατι το πηρες προσωπικα? σα να μου λες οτι καλα κανω και καθομαι καθε μερα στην ''εκκλησια'' μου, γιατι με κατι πιο πλατυ δε μπορω να αναμετρηθω

5.και εγω θα θελα να χτυπησω ενα ταξιδακι Βερολινο αυριο ..αλλα μαλλον εδω θα τη βγαλω παλι...

6.αυτο ενδιαφερον ακουγεται αν δεν ειναι απο καμοια ανταρσυα..που θα ναι
petrovic
QUOTE(KingCrimson @ Dec 9 2012, 23:59 ) *
1.και εγω συμπαθω τους οικολογους εναλλακτικους αλλα οπου δε με περνει δε το ριχνω στην οικολογια..

2.πες μας τωρα οτι εχει και λαο η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο δρομο...και προμηνυονται και ανατροπες...
Για το θεμα της συντηρητικης κοινωνιας των νοικοκυραιων.. , δε νομιζω να φερει ευθυνες ο σημερινος Συριζα, κατανοητο και αυτο ετσι?

3.για το α) δε ξερω τι εκανε ο συριζα αλλα εγω προσωπικα για περιοδεια στις πρεσβειες, διαπραγματευομενος με το Δενδια για τη τηρηση της 'νομιμοτητας' δε ψηνομουνα, οποτε στο υψος της αμερικανικης αποχωρισα και αφησα την επανασταση στις ορδες του ΠΑΜΕ που ακολουθουσαν με το βανακι και τη μασημενη κασετα με τα συνηθη γεματα φαντασια συνθηματα...
για το β) δωσε μου την ανακοινωση του Σκουρλετη να σου πω γιατι παλι οτι να ναι λες

4.εσυ τωρα γιατι το πηρες προσωπικα? σα να μου λες οτι καλα κανω και καθομαι καθε μερα στην ''εκκλησια'' μου, γιατι με κατι πιο πλατυ δε μπορω να αναμετρηθω

5.και εγω θα θελα να χτυπησω ενα ταξιδακι Βερολινο αυριο ..αλλα μαλλον εδω θα τη βγαλω παλι...

6.αυτο ενδιαφερον ακουγεται αν δεν ειναι απο καμοια ανταρσυα..που θα ναι

1.από την πόλη έρχομαι και στην κορφη κανελα. πες μου ΕΝΑ (1) σημείο όπου δε με παίρνει να στηρίξω την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και στηρίζω αναγκαστικα το ΚΚΕ. πεστο, εδω πέρα μιλαμε συγκεκριμενα, δε μιλάμε για να περνάει η ώρα.

2.βεβαίως και έχει λαό στο δρόμο, πολύ λιγότερο από αυτόν βέβαια που πρέπει. τις ψεματάρες βέβαια για 20 (!!!!!!) άτομα τις περνάς στο ντούκου, νομίζεις ότι θα ξεχαστούν. θα με ενδιέφερε ο mod,που τα έχει τόσο εύκολα τα φάουλ, να πει εάν εδώ πέρα αξίζουν καποιοι χαρακτηρισμοί για το συζητητή που πρώτα πετάει την ψεματάρα και μετά το ρίχνει στην τρελή χωρίς να απολογείται για την ψεματάρα.

βεβαίως και φερει ευθύνες ο ΣΥΡΙΖΑ για την κατάντια, και μάλιστα μεγάλες. προσκυναει τα δύο βάθρα που προσκυνάει η συντηρητική Ελλάδα, τον καπιταλισμό και την ΕΕ.

3α. η περιοδεία στις πρεσβειες έγινε γιατί εκείνες τις μέρες οι Ισραηλινοί ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΑΜΑΧΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ.
δεν έχω να γράψω τίποτα άλλο, καθε λέξη που έχεις γράψει στο 3α σε ρεζιλεύει αρκούντως.

3β. την έχω δώσει ήδη την ανακοινωση , είναι το βιντεάκι από το leninreloadedblogspot, όπου ο Σκουρλέτης ζητάει , με τον χαρακτηριστικό "αγαπουλίστικο" τρόπο του ΣΥΡΙΖΑ, να σπάσουν στο ξύλο τα ΜΑΤ τους εξαθλιωμενους εργατες, να είναι "ως συνήθως δυναμικοί"

4. γιατί θες να αναμετρηθείς με κάτι πιο "πλατύ", όταν αυτή η αναμέτρηση με το "πλατύ" σε φέρνει να μιλας με "γραφικές γκρούπες", με "κομματα που έχουν συνθηματα χωρίς φαντασία" κτλ. ;

5. εσύ βγάλτην όπου θες και όπου μπορείς. το βασικό είναι ότι οι φτωχοί και οι άνεργοι δεν πρόκειται να τη βγάλουν με τίποτα λιγότερο από το πρόγραμμα διεξόδου που περιέγραψα πριν στο : .διαγραφή όλου του χρεους, έξοδος από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, κοινωνικοποίηση των μεγάλων επιχειρήσεων χωρίς αποζημίωση των αφεντικών, συγκέντρωση όλης της τραπεζικής δραστηριότητας μόνο στην κρατική τράπεζα, διεθνοποιηση της ρήξης , εξοπλισμός του αγωνιζόμενου λαού, τιμωρία των πολιτικων υπευθύνων της καταστροφής, συντριβή της μιντιακής εξουσίας διαστρέβλωσης, ψευτιας και αλητείας των αφεντικών, τσάκισμα των ναζιστικών θυλάκων του βαθέος χουντοκράτους.

6. δεν είναι από ΑΝΤΑΡΣΥΑ, είναι από μπλόγκερ που στηρίζει το ΚΚΕ. πάντως μπλόγκερ leninreloaded και συριζαίος δεν υπήρχε περίπτωση να είναι, η σοσιαλδημοκρατία μισεί τον ηγετη της μεγάλης προλεταριακής επανάστασης του 20ου αιώνα όπως μισεί την αμαρτία. πάντως ναι, είναι ενδιαφέρον, δείχνει όπως σου έγραψα τον Σκουρλέτη να ζητά ξύλο για τους φτωχούς. που να γίνουν και κυβέρνηση....

7. αυτό το κρεσέντο ειρωνείας, ψευτιάς και διαστρέβλωσης εκ μέρους του crimson σε βάρος της κομμουνιστικής αριστεράς (είχε προηγηθεί ένα αντίστοιχης γελοιότητας κρεσέντο το καλοκαίρι απέναντι στους ήρωες απεργούς της Χαλυβουργίας) πρέπει να το μελετήσουν εκείνοι που βλέπουν μίσος των κομμουνιστών για τους σοσιαλδημοκράτες, αλλά δε βλέπουν μίσος των σοσιαλδημοκρατών για τους κομμουνιστές.

8. η εποχή είναι αφενός ιστορικά κρίσιμη, αφετερου εγω προσωπικά δεν έχω να φοβηθώ τίποτα, το δίκιο είναι με τους κομμουνιστές. όταν οι τσαρλατάνοι του ΣΥΡΙΖΑ διαχειριστούν ως κυβέρνηση την ανέχεια και τον πόνο εντός ΕΕ και εξακολουθούν να μιλάν για "γραφικές γκρούπες" που θέλουν έξοδο από την ΕΕ, εγώ δεν πρόκειται ούτε στιγμή να σκεφτώ να συγκρατήσω τους φτωχούς που θα κατεβαινουν από τα Σεπόλια, το Περιστέρι και τον Πειραιά για να κάνουν στάχτη την Κουμουνδούρου.
petrovic
QUOTE(Magnus92 @ Dec 9 2012, 16:51 ) *

1) πράγματι, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ έχει θεσει ως στόχο την ανατροπή της κυβερνησης μέσω του παλλαικού ξεσηκωμού και δουλεύει (δηλαδή: τα μέλη της δουλεύουν) για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι και θα είναι στην πρώτη γραμμή για την επίτευξη αυτού του στόχου.

2) τι θα έρθει μετά; αυτό μόνο ο λαός μπορεί να το καθορίσει, ανάλογα με τη συμμετοχή του, τις προσδοκίες του, το περιεχόμενο που θα δώσει ο ίδιος στον "παλλαικό ξεσηκωμό". η ΑΝΤΑΡΣΥΑ αγωνίζεται πάντα ώστε το περιεχόμενο να είναι αυτό που θα σώσει από την καταστροφή: διαγραφή όλου του χρέους, έξοδος από ΕΕ και ΝΑΤΟ, κοινωνικοποίηση των μεγάλων επιχειρήσεων χωρίς αποζημίωση των αφεντικών, συντριβή του μιντιακού τέρατος , τσάκισμα του ναζιστικού χουντοκράτους.

3) η υιοθέτηση από το λαό αυτού του περιεχομένου, αυτού του προγράμματος που προτείνει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, είναι ρεαλιστική υπόθεση. δηλαδή ο λαός δεν έχει δει ότι το Μαύρο Μέτωπο τον δολοφονεί; δεν έχει δει ήδη τα απερίγραπτα χάλια της "αριστεράς της ΕΕ" της ΔΗΜΑΡ, που είναι διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ; Δεν εχει δει τον αριστερό Χριστόφια να φέρνει μνημόνιο στην Κύπρο; δεν έχει δει τι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ; δεν ξέρει τι είναι σήμερα και τι ήταν πάντα ο ανοιχτός ναζισμός; ο λαός μπορεί να σηκώσει κεφάλι και να αναρωτηθεί γιατί αυτά τα πολιτικά σχέδια (Μαύρο Μέτωπο, "αριστερα της ΕΕ-ΣΥΡΙΖΑ", "ανοιχτός ναζισμός") είναι πιο "ρεαλιστικά" από το πολιτικό σχέδιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

4) το 3) το πιστευω και εάν δεν το πίστευα δε θα υποστήριζα εξάλλου την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Η πρόβλεψη μου όμως είναι ότι ο λαός θα κάνει μια τελευταια δοκιμή μέσα στην ΕΕ, θα κάνει τη δοκιμή "κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ", ακόμα δε θέλει να τα σπάσει με το σφαγειο της ΕΕ , αν και η σύγκρουση με την ΕΕ ωριμάζει στη σκέψη του.

5) αυτό δε σημαίνει όμως ότι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ πρέπει να φοβηθεί και να μη θέτει το στόχο ανατροπής της κυβέρνησης, με βάση μια λογική: "εμείς θα φάμε τα δακρυγόνα, εμείς τις γκλομπιές, εμείς τις απολύσεις, για να πάνε μετά να μας λένε , καλοί αγωνιστές είστε αλλα εγω θα ψηφίσω Τσίπρα, γιατί φοβάμαι τη ρηξη με την ΕΕ και κατσε να δούμε μήπως κερδίσει κατι ο Τσίπρας".

όχι δεν είναι καθόλου έτσι: α) η ανατροπή μιας κυβερνησης δολοφόνων από το λαικό κίνημα,έστω και από μόνη της, έστω και εάν καταλήγει πάλι στον ευρωλάγνο Τσίπρα, είναι ΝΙΚΗ για το λαικο κίνημα, του ανεβάζει την αυτοπεποίθηση. β) το να νικάς είναι βασικότατο. η συσώρευση ηττών δε σε οδηγεί ντε και καλά στην έκρηξη, μπορεί να οδηγήσει και στην παραιτηση και τη μοιρολατρεία γ)το να φύγει το Μαύρο Μέτωπο και να κριθεί μετά και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ των εξελίξεων, κάτι που εξ αντικειμένου ευνοεί, μεταγενέστερα, το πολιτικό σχέδιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. θα φανεί στην ΠΡΑΞΗ πλέον τι είναι και ο " ελληνικός αριστερός τσαμπουκάς μέσα στην ΕΕ" δ) το να ανατραπεί η κυβέρνηση του Μαύρου Μετώπου από το λαικό κίνημα, με τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην πρώτη γραμμή, είναι καλό και για τα ίδια αυτά μέλη, προφανώς ("εσωτερικός λόγος"). ο επαναστάτης δε γεννιέται, ο επάναστάτης γίνεται. η επαναστατική εκπαίδευση θα ωριμάσει την ΑΝΤΑΡΣΥΑ (τα μέλη της) για αυτά που έρχονται , που θα είναι κα τα ακόμα πιο δύσκολα.
Magnus92
Ο λαος ειναι ετοιμος αυτη τη στιγμη petrovic ?
επαθα λαστιχο
QUOTE(Magnus92 @ Dec 10 2012, 15:14 ) *
ποιος λαος?αυτος που μεχρι και πριν 3 χρονια εδινε 85αρια στα 2 κλεφτοκομματα?

QUOTE(petrovic @ Dec 10 2012, 13:51 ) *
3) η υιοθέτηση από το λαό αυτού του περιεχομένου, αυτού του προγράμματος που προτείνει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, είναι ρεαλιστική υπόθεση. δηλαδή ο λαός δεν έχει δει ότι το Μαύρο Μέτωπο τον δολοφονεί; δεν έχει δει ήδη τα απερίγραπτα χάλια της "αριστεράς της ΕΕ" της ΔΗΜΑΡ, που είναι διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ; Δεν εχει δει τον αριστερό Χριστόφια να φέρνει μνημόνιο στην Κύπρο; δεν έχει δει τι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ; δεν ξέρει τι είναι σήμερα και τι ήταν πάντα ο ανοιχτός ναζισμός; ο λαός μπορεί να σηκώσει κεφάλι και να αναρωτηθεί γιατί αυτά τα πολιτικά σχέδια (Μαύρο Μέτωπο, "αριστερα της ΕΕ-ΣΥΡΙΖΑ", "ανοιχτός ναζισμός") είναι πιο "ρεαλιστικά" από το πολιτικό σχέδιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

και εσεις ουσιαστικα ειστε διασπαση του σταλινολαγνου κκε,μιας και η ναρ που ειναι βασικος μοχλος της ανταρσυα απο εκει προηλθε.

εδω μπορειτε ολοι να δειτε τις αερολογιες των εκπροσωπων της.τους ρωτανε που θα βρουν ρευμα και αυτοι απαντανε ο,τι να 'ναι
petrovic
QUOTE(Magnus92 @ Dec 10 2012, 14:14 ) *

έτοιμος; για ποιο πράγμα; μπορείς να είσαι σαφέστερος;

είναι κάπως άχαρο να αναρωτιόμαστε για το τι θέλει να κάνει ο λαός και για το τι είναι έτοιμος.

θα είμαστε όλοι πολύ πιο ήρεμοι εάν ξεκαθαρίσουμε ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ τι θέλουμε και πως πιστευουμε ότι θα βγούμε από το τούνελ.

εγω προσωπικά θέλω και πιστευω ότι η μόνη λύση είναι:διαγραφή όλου του χρεους, έξοδος από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, κοινωνικοποίηση των μεγάλων επιχειρήσεων χωρίς αποζημίωση των αφεντικών, συγκέντρωση όλης της τραπεζικής δραστηριότητας μόνο στην κρατική τράπεζα, διεθνοποιηση της ρήξης , εξοπλισμός του αγωνιζόμενου λαού, τιμωρία των πολιτικων υπευθύνων της καταστροφής, συντριβή της μιντιακής εξουσίας διαστρέβλωσης, ψευτιας και αλητείας των αφεντικών, τσάκισμα των ναζιστικών θυλάκων του βαθέος χουντοκράτους.

η πείρα του λαού θα τον οδηγήσει προς τη λύση που περιέγραψα, ναι αυτό το πιστευω. πότε ακριβώς θα γίνει αυτό, όχι δεν το ξέρω

βασικα λαθος διατυπωση: πότε ακριβως δεν το ξερω με την έννοια αν θα γίνει το 2014 ή το 2015.

κατα τα άλλα, πιστεύω ότι μετά το κυβερνητικό ξεφτιλικι των τσαρλατάνων της ηγεσίας ΣΥΡΙΖΑ , θα υπάρξει σαφής αντι-ΕΕ αντικαπιταλιστική στροφή.
petrovic
QUOTE(επαθα λαστιχο @ Dec 10 2012, 13:36 ) *
και εσεις ουσιαστικα ειστε διασπαση του σταλινολαγνου κκε,μιας και η ναρ που ειναι βασικος μοχλος της ανταρσυα απο εκει προηλθε.

εδω μπορειτε ολοι να δειτε τις αερολογιες των εκπροσωπων της.τους ρωτανε που θα βρουν ρευμα και αυτοι απαντανε ο,τι να 'ναι

1) πρόκειται για το ΝΑΡ (Νεο Αριστερό Ρεύμα) και όχι τη ΝΑΡ

2) Το ΝΑΡ είναι πράγματι η μεγαλύτερη οργάνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

3) Το ΝΑΡ είναι πράγματι διάσπαση του ΚΚΕ το 1989. έφυγαν οι σημερινοι ναρίτες γιατί δεν άντεξαν τη σαπίλα της τότε συγκυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, που έσυρε το ΚΚΕ στις λάσπες.

4) εισηγητές της τότε διάσυρσης του ΚΚΕ, διάσυρση που την επέβαλε βέβαια ο με βαρύτατες ευθύνες παλιός ηγέτης Χ.Φλωράκης, ήταν η τότε δήθεν "νέα ανανεωτική φρουρά" στο κόμμα (Δαμανάκη, Ανδρουλάκης, Δραγασάκης, Λαφαζάνης). από αυτούς οι δύο πρώτοι είναι σήμερα λαομισητα μνημονιακά σκουπίδια του εθνοπροδοτικού ΠΑΣΟΚ, οι δύο επόμενοι κεντρική ηγεσία στη νεα σοσιαλδημοκρατία που αντικατέστησε το ΠΑΣΟΚ, στο ΣΥΡΙΖΑ. έρχεται από παλια αυτή η ιστορία.

5) το ΝΑΡ έφυγε το 1989 από το ΚΚΕ για να διασώσει την κηλιδωμένη τιμή του κόμματος. πρόσφερε πολλά, καταρχήν το 1991 η σημερινή ηγετική ομάδα (Παπαρήγα, Γόντικας, Μαίλης) κατάφερε, θορυβημενη και από τον κραδασμό του '89 και πιεσμένη από αυτόν, να κρατήσει το κόμμα στις κομμουνιστικες ράγες και να σουτάρει όλους τους ανανεωτές που θα το κάνανε από τότε ΣΥΡΙΖΑ.
ήταν το ΝΑΡ το 1991 μέσα στις καταλήψεις, το 1998 ενάντια στον Αρσένη, το 2003 στο αντιπολεμικό κίνημα, χτυπηθηκε με το ιδεολογημα του εθελοντισμού και όλη τη σαπίλα των Ολυμπιακών αγώνων, χτυπήθηκε με την τρομολαγνεία και τη δίκη του αντιδικτατορικου αγώνα, παράλληλα με τη δίκη της 17Ν το 2002, ήταν καρδια (βλ. ΕΑΑΚ) του ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ φοιτητικου αγωνα 2006-2007, ήταν δίπλα στη νεολαία το Δεκέμβρη του 2008 και δίπλα στο λαό όλη αυτη τη φοβερη τριετία

6) τι σχέση έχει το ΝΑΡ -ως διασπαση- με τη διάσπαση της ΔΗΜΑΡ;;; το ΝΑΡ είναι αποκλεισμένο από παντού και η ΔΗΜΑΡ παίζοταν συνεχώς από όλα τα συστημικά μέσα για να απορροφήσει κατι από το ΠΑΣΟΚ που θα έλιωνε και για να πιέζει το ΣΥΡΙΖΑ προς τα δεξια κι άλλο.

7) μιας και είχες γράψει για "κομμουνιστες που μισούν τη σοσιαλδημοκρατία" μπορείς να πεις εάν και "οι σοσιαλδημοκράτες μισουν τον κομμουνισμό"; το κρεσέντο crimson πιστεύω βοηθάει

8) πολύ καλη η ανάρτηση του βίντεο , ευχαριστώ. το μίσος των δημοσιογραφικών σκυλιών της ΝΕΤ ξεχειλιζει απο παντού για τη "μικρή, γραφική γκρούπα ΑΝΤΑΡΣΥΑ". Τα πάμε μια χαρά. τα σκυλιά καλά κάνουν και μας φοβούνται, θα είμαστε ανελέητοι, μαζί με το λαό.
KingCrimson
QUOTE(petrovic @ Dec 10 2012, 16:40 ) *
έτοιμος; για ποιο πράγμα; μπορείς να είσαι σαφέστερος;

είναι κάπως άχαρο να αναρωτιόμαστε για το τι θέλει να κάνει ο λαός και για το τι είναι έτοιμος.

θα είμαστε όλοι πολύ πιο ήρεμοι εάν ξεκαθαρίσουμε ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ τι θέλουμε και πως πιστευουμε ότι θα βγούμε από το τούνελ.

εγω προσωπικά θέλω και πιστευω ότι η μόνη λύση είναι:διαγραφή όλου του χρεους, έξοδος από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, κοινωνικοποίηση των μεγάλων επιχειρήσεων χωρίς αποζημίωση των αφεντικών, συγκέντρωση όλης της τραπεζικής δραστηριότητας μόνο στην κρατική τράπεζα, διεθνοποιηση της ρήξης , εξοπλισμός του αγωνιζόμενου λαού, τιμωρία των πολιτικων υπευθύνων της καταστροφής, συντριβή της μιντιακής εξουσίας διαστρέβλωσης, ψευτιας και αλητείας των αφεντικών, τσάκισμα των ναζιστικών θυλάκων του βαθέος χουντοκράτους.

η πείρα του λαού θα τον οδηγήσει προς τη λύση που περιέγραψα, ναι αυτό το πιστευω. πότε ακριβώς θα γίνει αυτό, όχι δεν το ξέρω

βασικα λαθος διατυπωση: πότε ακριβως δεν το ξερω με την έννοια αν θα γίνει το 2014 ή το 2015.

κατα τα άλλα, πιστεύω ότι μετά το κυβερνητικό ξεφτιλικι των τσαρλατάνων της ηγεσίας ΣΥΡΙΖΑ , θα υπάρξει σαφής αντι-ΕΕ αντικαπιταλιστική στροφή.

ααα..καλα! βλεπω σημερα τρομερη φορμα!!!
δεν εχεις αφησει κανενα που να μη περασεις γενεες δεκατεσσερις ..ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!
Αλλα ρε drazen με αυτο το πολιτικο οραμα παλικαρι μου, ειδικα αν εξοπλιστεις κιολας....ποιους φτωχους θα ταϊσετε?? στο τελος αφου απομεινετε μονο εσεις, στη πανω μερια της πλατειας Συνταγματος (ξερεις με το τεραστιο πανο!!!) θα φαγωθειτε και μεταξυ σας.......

petrovic
QUOTE(KingCrimson @ Dec 10 2012, 17:15 ) *
ααα..καλα! βλεπω σημερα τρομερη φορμα!!!
δεν εχεις αφησει κανενα που να μη περασεις γενεες δεκατεσσερις ..ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!
Αλλα ρε drazen με αυτο το πολιτικο οραμα παλικαρι μου, ειδικα αν εξοπλιστεις κιολας....ποιους φτωχους θα ταϊσετε?? στο τελος αφου απομεινετε μονο εσεις, στη πανω μερια της πλατειας Συνταγματος (ξερεις με το τεραστιο πανο!!!) θα φαγωθειτε και μεταξυ σας.......

χαχα πιο αποκαλυπτικός δε γίνεται...... τι υπέροχο που είναι να ξεγυμνωνεται όλη η φτήνια και η ανυπαρξία των σοσιλαδημοκρατών......

έχουμε μεταξύ μας ένα σωρό ανοικτα θέματα ( σε ποιο σημείο δε με παίρνει άραγε για ΑΝΤΑΡΣΥΑ και στηρίζω ΚΚΕ, γιατί κατεφυγες στην τρισάθλια ψεματάρα για τα "20 άτομα ΑΝΤΑΡΣΥΑ" ;;;;, γιατί δεν είναι ξεφτίλα να την κάνεις και να μη φτάνεις στην πρεσβεία Ισραήλ, τι δείχνει η ελεεινή δήλωση του Σκουρλέτη, γιατί ζητάς ενότητα με χώρους που το πολιτικό τους όραμα το σιχαίνεσαι)

και για όλα αυτά επιλέγεις να μην πεις ΤΙΠΟΤΑ, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΜΗΔΕΝ (0).

και ασχολεισαι με διάλογο με άλλο συμφορουμίτη, πάλι διαστρεβλώνοντας (που τον πέρασα γενεές δεκατέσσεριςwink.gif

(επειδή είσαι εκνευριστικά κουραστικός : κανένα πρόβλημα δεν έχω να σχολιάσεις το ο,τιδήποτε. πρώτα όμως τοποθετήσου για τα δικά σου αίσχη)

και πετάγοντας μια ακόμα ειρωνεία, απολίτικη, κακεντρεχή, δίχως πολιτική ουσία καμία, παιδιάστικη και εμπαθή.

ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΡΕΣΕΙ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.

ΦΤΩΧΟΙ: ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Zephyr
QUOTE(petrovic @ Dec 10 2012, 16:40 ) *

Ωραία όλα αυτά, αλλά αν συνέβαιναν αυτά στην πράξη, την επόμενη μέρα έχεις γίνει Κόσοβο και από πάνω βρέχει "έξυπνες" βόμπες.
Άρα και πάλι το πρόβλημα δεν το λύνεις.

Ρε αν δεν αλλάξουμε μυαλά δεν αλλάζει τίποτα. Εκ των έσω θα πρέπει να γίνει η αλλαγή, αν θέλουμε να γίνει. Μπορεί ο Έλληνας να αποβάλλει το χούι του βίσματος, της καβάτζας και του πολικαντισμού? Μπορεί να σταματήσει τις μικρές καθημερινές λαμογιές που καλλιεργούν αυτό το πνεύμα τόσες δεκαετίες? Μπορεί να το ρίξει στην αυτογνωσία και να καταλάβει ότι ήταν ηλίθιος τόσα χρόνια (ξέρω τσούζει, αλλά αυτό είναι το γνώρισμα της αλήθειας)?
Όσο κοιτάμε να βολευτούμε με το φακελάκι, το βίσμα, τον γνωστό - γνωστού κλπ, ταΐζουμε τον φαύλο κύκλο στον οποίο είμαστε παγιδευμένοι. Τα υπόλοιπα είναι "να 'χαμε να λέγαμε".
επαθα λαστιχο
QUOTE(petrovic @ Dec 10 2012, 18:20 ) *
1) πρόκειται για το ΝΑΡ (Νεο Αριστερό Ρεύμα) και όχι τη ΝΑΡ

ελα μωρε τωρα,λες να μην το ξερω?εχω και το βιβλιαρακι με τις θεσεις του ναρ για τα 90χρονα της οκτωβριανης επαναστασης.το η μπροστα δηλωνει την οργανωση

QUOTE(petrovic @ Dec 10 2012, 18:20 ) *
7) μιας και είχες γράψει για "κομμουνιστες που μισούν τη σοσιαλδημοκρατία" μπορείς να πεις εάν και "οι σοσιαλδημοκράτες μισουν τον κομμουνισμό"; το κρεσέντο crimson πιστεύω βοηθάει

αν εννοεις κομμουνισμο τα πολιτικα συστηματα τυπου κουβας,β.κορεας,σ.ενωσης απο λενιν και εντευθεν και ουτω καθεξης,τοτε καθε νοημων ανθρωπος οφειλει να ειναι αντικομμουνιστης.σε ρωταω εγω τωρα.θα σε χαλαγε τοσο πολυ να ζουσες στην σουηδια?
gallistis
πάντως αν ζούσες petrovic πριν 60 χρόνια θα ήσουν φοβερός ινστρούχτορας για το κομμα...

και οταν λες για'' τσάκισμα των ναζιστικών θυλάκων του βαθέος χουντοκράτους'',τι ακριβώς εννοείς?γιατί νομίζω ότι το κράτος ήταν και παραμένει βαθύτατα πασοκικό
KingCrimson
QUOTE(petrovic @ Dec 10 2012, 19:32 ) *
ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΡΕΣΕΙ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.

ΦΤΩΧΟΙ: ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Καλα κατεβειτε πρωτα απο τα δεντρα και μετα πιασε στο στομα σου και την υπολοιπη αριστερα για πολιτικη ανυπαρξια...

και για να ανακεφαλαιωνω μιας και σοβαρη πολιτικη συζητηση μαζι σου δε γινεται, ο αριστερος χουλιγκανισμος δεν ειναι εφευρεση ουτε δικια σου, ουτε της ανταρσιας, οποτε μη το παιζεις ινστρουκτουρας εδω μεσα ..ουτε καν σε αυτο δε πρωτοπορεις wink.gif

φτωχοι στο petrovic------> θα σας βραζει καλασνικοφ και θα σας δινει να πινετε το ζουμι τους!

petrovic
QUOTE(KingCrimson @ Dec 11 2012, 08:02 ) *
Καλα κατεβειτε πρωτα απο τα δεντρα και μετα πιασε στο στομα σου και την υπολοιπη αριστερα για πολιτικη ανυπαρξια...

και για να ανακεφαλαιωνω μιας και σοβαρη πολιτικη συζητηση μαζι σου δε γινεται, ο αριστερος χουλιγκανισμος δεν ειναι εφευρεση ουτε δικια σου, ουτε της ανταρσιας, οποτε μη το παιζεις ινστρουκτουρας εδω μεσα ..ουτε καν σε αυτο δε πρωτοπορεις wink.gif

φτωχοι στο petrovic------> θα σας βραζει καλασνικοφ και θα σας δινει να πινετε το ζουμι τους!

μια από τα ίδια.

ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.

αντ'αυτού: φτηνη, φτηνότατη, τζαμπα μαγκιά και ειρωνεια που δε μπορεί να πείσει κανέναν.

είσαι αξιοθρήνητος. όταν εχουν ανοιξει ένα σωρό πολιτικά ζητήματα και εσύ επιλέγεις την άτακτη, πανικόβλητη φυγή (" σοβαρή πολιτική συζήτηση μαζί σου δε γίνεται"), είσαι αξιοθρήνητος.

η πολιτικη σου ανυπαρξια μου επιβεβαίωσε ακομα πιο έντονα την υποψία που έχω, ότι δηλαδή σχετικά σύντομα η Κουμουνδουρου θα γίνει στάχτη.
rchos
QUOTE(petrovic @ Dec 11 2012, 11:51 ) *
η πολιτικη σου ανυπαρξια μου επιβεβαίωσε ακομα πιο έντονα την υποψία που έχω, ότι δηλαδή σχετικά σύντομα η Κουμουνδουρου θα γίνει στάχτη.

Γιατί είτε εσύ είτε ο Crimson είστε οι επίσημες φωνές των κομμάτων που υποστηρίζεται?

Αν ισχύει κάτι τέτοιο να μας το πείτε να το ξέρουμε.

Ρίξτε και οι δύο τους τόνους άμεσα.
kseplenhs
Διαφωνία μεταξύ αριστεριστών=βασική αιτία εθισμού στο ποπ κορν tongue.gif
petrovic
[quote name='Zephyr' date='Dec 10 2012, 17:56 ' post='580451']
Ωραία όλα αυτά, αλλά αν συνέβαιναν αυτά στην πράξη, την επόμενη μέρα έχεις γίνει Κόσοβο και από πάνω βρέχει "έξυπνες" βόμπες.
Άρα και πάλι το πρόβλημα δεν το λύνεις.

πολύ ενδιαφεροντα όλα αυτα που γραφεις. ποιος ακριβώς όμως θα μας έκανε Κόσοβο; ποιος θα έβρεχε τις "έξυπνες" βομπες;

το ΝΑΤΟ,η Τουρκία, το ελληνικό βαθύ χουντοκράτος; ποιος;
petrovic
QUOTE(επαθα λαστιχο @ Dec 10 2012, 19:57 ) *
αν εννοεις κομμουνισμο τα πολιτικα συστηματα τυπου κουβας,β.κορεας,σ.ενωσης απο λενιν και εντευθεν και ουτω καθεξης,τοτε καθε νοημων ανθρωπος οφειλει να ειναι αντικομμουνιστης.σε ρωταω εγω τωρα.θα σε χαλαγε τοσο πολυ να ζουσες στην σουηδια?

1) έχω μιλήσει με άτομα που έζησαν στη Σοβιετική Ένωση και μου έχουν πει ότι ζούσαν πολύ καλύτερα από ό,τι ζουν στην Ελλάδα της καπιταλιστικής κρίσης. στην Ανατολική Γερμανια φουντωνει τα τελευταία χρόνια κύμα νοσταλγίας για την σοσιαλιστική Λαική Δημοκρατία της Γερμανίας ( DDR). κατά τα άλλα , ναι ούτε εμένα μου αρέσει το μονοπώλιο της πολιτικής εξουσίας από ένα κόμμα, εξάλλου αυτό ΙΣΤΟΡΙΚΑ προκάλεσε αποδεδειγμενα προβλήματα. είναι ενας βασικότατος λόγος για τον οποίο στηρίζω την ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

2) "καθε νοήμων άνθρωπος οφείλει να είναι αντικομμουνιστης": άρα με επιβεβαιώνεις; οι σοσιαλδημοκρατες μισούν τον κομμουνισμό; να το θέσω αλλιώς: οι σοσιαλδημοκράτες μισούν και τον πολυκομματικό κομμουνισμό;

3) ναι θα με χάλαγε, είναι συνέχεια στο σκοτάδι. αχα καλό ε!! (έτσι και έτσι)

λοιπον, εγω θεωρώ ότι η λύση του δραματος της ιστορίας περναει μεσα από την παγκόσμια νίκη του σοσιαλισμού. η Σουηδία, στην αμέσως προηγούμενη βαθύτατη καπιταλιστική κρίση (δεκαετία 1930), επίσης δεν αρρώστησε τόσο βαρύτατα, αλλά ωστόσο δεν έπαιξε κάποιο ρόλο στην ανάσχεση της καθόδου στο μεγασφαγείο του Παγκόσμιου Πολέμου, που μόνο αυτός μπόρεσε τελικά ( μέσω της μαζικής, της μαζικότερης στην ιστορία, καταστροφής κεφαλαίων και εργατικής δύναμης) να γλιτώσει τον καπιταλισμό από την τεράστια κρίση υπερσυσσώρευσης.

όσο μένουμε σε αποσπασματικότητες : " ο καπιταλισμός είναι σάπιος, αλλά όχι παντού, να κοιτα η Σουηδία ξεχωρίζει για το κοινωνικο της κρατος, γιατί να μπαίνουμε στη σοσιαλιστικη περιπέτεια, να προσπαθησουμε να φτιάξουμε έναν καπιταλισμό τύπου Σουηδίας" τόσο ο καπιταλισμός θα κερδίζει χρόνο και θα ετοιμαζει το επόμενο μεγαδράμα.
όταν α) φανεί η παντελής αδυναμία ΣΥΡΙΖΑ μέσα στην ΕΕ και β) ξεκινήσει ο πόλεμος στο Ιράν, αυτά που γραφω θα αποκτήσουν σαφεστερο νόημα
petrovic
QUOTE(gallistis @ Dec 10 2012, 21:09 ) *
πάντως αν ζούσες petrovic πριν 60 χρόνια θα ήσουν φοβερός ινστρούχτορας για το κομμα...

και οταν λες για'' τσάκισμα των ναζιστικών θυλάκων του βαθέος χουντοκράτους'',τι ακριβώς εννοείς?γιατί νομίζω ότι το κράτος ήταν και παραμένει βαθύτατα πασοκικό

νασαι καλα φιλε για τα καλα σου λόγια. εγω παντως θελω να είμαι ένας τίμιος κομμουνιστής σήμερα....

το βαθύ κρατος ήταν πάντα ακροδεξιό και αντικομμουνιστικό, το φάντασμα της σοσιαλιστικής επανάστασης είναι αυτό που τρομαζει τα αφεντικά και το κράτος τους. τα ΠΑΣΟΚ έρχονται και παρέρχονται.

"βαθύ χουντοκράτος" :http://www.youtube.com/watch?v=IOL-lVyUmjQ

πως ήξερε η ΧΑ την ακριβη ώρα μεταγωγής του πακιστανού αληταρά;

γιατί το λιμενικό δε συνέλαβε ούτε έναν της ΧΑ;

από ποιον ήταν ειδοποιημενα ΌΛΑ τα χουντοκάναλα, για να δει η συντηρητική Ελλάδα τη ΧΑ να "αποδίδει δικαιοσύνη";
KingCrimson
QUOTE(rchos @ Dec 11 2012, 11:53 ) *
Γιατί είτε εσύ είτε ο Crimson είστε οι επίσημες φωνές των κομμάτων που υποστηρίζεται?

Αν ισχύει κάτι τέτοιο να μας το πείτε να το ξέρουμε.

Ρίξτε και οι δύο τους τόνους άμεσα.

απο τη πλευρα μου τουλαχιστο καμοια σχεση με επισημη φωνη, υπαρχει ομως μια μεγαλη ενσταση στο παραπανω σχολιο
γιατι εγω δε νομιζω να ανεπτυξα ποτε ακατασχετα υβρεολογια επι δικαιων και αδικων επι μερες και επι μηνες..

QUOTE(kseplenhs @ Dec 11 2012, 14:19 ) *

γεγονος ειναι οτι εχω ακουσει και χειροτερα εδω μεσα tongue.gif , ελπιζω τουλαχιστο να χεις ξεκαθαρη εικονα της διαφορας μεταξυ αριστεριστων και καποιων μπαχαλων... που λυμαινονται το χωρο
επαθα λαστιχο
QUOTE(petrovic @ Dec 11 2012, 15:53 ) *
1) έχω μιλήσει με άτομα που έζησαν στη Σοβιετική Ένωση και μου έχουν πει ότι ζούσαν πολύ καλύτερα από ό,τι ζουν στην Ελλάδα της καπιταλιστικής κρίσης. στην Ανατολική Γερμανια φουντωνει τα τελευταία χρόνια κύμα νοσταλγίας για την σοσιαλιστική Λαική Δημοκρατία της Γερμανίας ( DDR). κατά τα άλλα , ναι ούτε εμένα μου αρέσει το μονοπώλιο της πολιτικής εξουσίας από ένα κόμμα, εξάλλου αυτό ΙΣΤΟΡΙΚΑ προκάλεσε αποδεδειγμενα προβλήματα. είναι ενας βασικότατος λόγος για τον οποίο στηρίζω την ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

μα και εγω εχω ρωτησει ανθρωπους απο αλβανια,ρουμανια,τσεχια και ισχυει αυτο που λες.το θεμα ειναι γιατι εω ο καπιταλισμος δεν δικαιωσε τις προσδοκιες τους,γιατι τα κομμουνιστικα κομματα πατωνουν.α και οταν λεω οτι ειμαι αντικομμουνιστης,σου εξηγησα πως ναι ειμαι αν εννοεις κομμουνισμο τον τσαουσεσκου,τον σταλιν και τον κιμ ιλ σουνγκ

QUOTE(kseplenhs @ Dec 11 2012, 14:19 ) *

σαν την διαμαχη των εθνικοσοσιαλιστων δεν εχει!
petrovic
[quote name='KingCrimson' date='Dec 11 2012, 15:27 ' post='580560']
απο τη πλευρα μου τουλαχιστο καμοια σχεση με επισημη φωνη, υπαρχει ομως μια μεγαλη ενσταση στο παραπανω σχολιο
γιατι εγω δε νομιζω να ανεπτυξα ποτε ακατασχετα υβρεολογια επι δικαιων και αδικων επι μερες και επι μηνες..

κοίτα όσο και να προσπαθείς η διαστρεβλωση δεν πιάνει. αυτό που περιγράφεις ως "ακατάσχετο υβρεολόγιο" δεν είναι παρά "αληθινή πολιτική κριτική". το έχω ξαναγράψει. όσο περναει από το χέρι μου , στο φόρουμ θα γραφω ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, δε θα κάνω δημόσιες σχέσεις. ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγείται στην καταστροφή με αυτά που κάνει, δε θα επιτρέψω, όσο περναει από το χέρι μου, να καταστρέψει ΚΑΙ τους κομμουνιστές. ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι αντικειμενο σφοδρότατης κριτικής γιατί του αξίζει πέρα ως πέρα.

μετονομασίες της "κριτικής" σε "υβρεολόγιο" δεν πρόκειται να με σταματήσουν.

υγ: προφανως δε νιώθεις την ανάγκη να απαντήσεις σε κανένα από τα ανοιχτά ζητήματα έτσι; προφανως εάν εγω το χαρακτηρίσω αυτό πολιτικά ανεύθυνο και αποκαλυπτικό θα είμαι "υβρεολόγος" , έτσι;

KingCrimson
QUOTE(petrovic @ Dec 11 2012, 23:51 ) *
κοίτα όσο και να προσπαθείς η διαστρεβλωση δεν πιάνει. αυτό που περιγράφεις ως "ακατάσχετο υβρεολόγιο" δεν είναι παρά "αληθινή πολιτική κριτική". το έχω ξαναγράψει. όσο περναει από το χέρι μου , στο φόρουμ θα γραφω ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, δε θα κάνω δημόσιες σχέσεις. ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγείται στην καταστροφή με αυτά που κάνει, δε θα επιτρέψω, όσο περναει από το χέρι μου, να καταστρέψει ΚΑΙ τους κομμουνιστές. ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι αντικειμενο σφοδρότατης κριτικής γιατί του αξίζει πέρα ως πέρα.

μετονομασίες της "κριτικής" σε "υβρεολόγιο" δεν πρόκειται να με σταματήσουν.

υγ: προφανως δε νιώθεις την ανάγκη να απαντήσεις σε κανένα από τα ανοιχτά ζητήματα έτσι; προφανως εάν εγω το χαρακτηρίσω αυτό πολιτικά ανεύθυνο και αποκαλυπτικό θα είμαι "υβρεολόγος" , έτσι;

σε τι να απαντησω? στο τι ειπε ο Σκουρλετης πριν 5 μηνες κατα την ΑΝΤΑΡΣΥΑ? Οπως το καλοκαιρι που μου λεγες οτι ο ΣΥΡΙΖΑ στηριζει το καθεστως Ραχοϊ με τις πλαστικες σφαιρες στους ανθρακωρυχους? σε παρακαλω τωρα σοβαρεψου λιγο
Ειναι αλλο να λες οτι δε πιστευεις σε κατι και γιατι και αλλο να προβοκαρεις ασυστολα,
αλλα εδω πετας χοντραδες και προβοκαρεις και τον ιδιο σου το χωρο και στο χω πει και εμμεσα..αλλα που...
και μη με ρωτησεις που και ποτε..αν δεις πιο πισω, εξυπνο παιδι εισαι, θα καταλαβεις..
Γενικα δε θεωρω οτι το basketforum σηκωνει σοβαρες πολιτικες συζητησεις, εδω τα παιδια μπενουν να πουν για μπασκετ (και καλα κανουν) και φαινεται και ποσο ζορι τραβανε απο το επιπεδο των παρεμβασεων..κοινως μενουμε εμεις οι 2 να τρωμε τα σωθηκα μας ..μπορει σε επομενες εκλογες που θα υπαρχει και περισσοτερο ενδιαφερον στο φορουμ να τα ξαναπουμε
Αυτα και καλους αγωνες
petrovic
QUOTE(KingCrimson @ Dec 11 2012, 23:48 ) *
σε τι να απαντησω? στο τι ειπε ο Σκουρλετης πριν 5 μηνες κατα την ΑΝΤΑΡΣΥΑ? Οπως το καλοκαιρι που μου λεγες οτι ο ΣΥΡΙΖΑ στηριζει το καθεστως Ραχοϊ με τις πλαστικες σφαιρες στους ανθρακωρυχους? σε παρακαλω τωρα σοβαρεψου λιγο
Ειναι αλλο να λες οτι δε πιστευεις σε κατι και γιατι και αλλο να προβοκαρεις ασυστολα,
αλλα εδω πετας χοντραδες και προβοκαρεις και τον ιδιο σου το χωρο και στο χω πει και εμμεσα..αλλα που...
και μη με ρωτησεις που και ποτε..αν δεις πιο πισω, εξυπνο παιδι εισαι, θα καταλαβεις..
Γενικα δε θεωρω οτι το basketforum σηκωνει σοβαρες πολιτικες συζητησεις, εδω τα παιδια μπενουν να πουν για μπασκετ (και καλα κανουν) και φαινεται και ποσο ζορι τραβανε απο το επιπεδο των παρεμβασεων..κοινως μενουμε εμεις οι 2 να τρωμε τα σωθηκα μας ..μπορει σε επομενες εκλογες που θα υπαρχει και περισσοτερο ενδιαφερον στο φορουμ να τα ξαναπουμε
Αυτα και καλους αγωνες

1) καλά δεν βλέπεις ούτε καν το βιντεάκι στο οποίο παραπέμπω; γιατί τέτοια άρνηση; ποια....ΑΝΤΑΡΣΥΑ; ο Σκουρλέτης ζήτησε από τα ΜΑΤ να είναι πιο δυναμικά απέναντι σε ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ που εισεβαλαν στο Υπουργείο Αμυνας. και γιατί είναι πρόβλημα το πριν 3 μήνες; εσύ επανήλθες , και καλά έκανες, στο τι έκανε το ΚΚΕ το Δεκέμβριο του 2008

2) ΄το καλοκαίρι ο ΣΥΡΙΖΑ εκθείασε το Ραχόι ως σκληρό διαπραγματευτή με την ΕΕ. το Ραχόι που τελικα έφερε μνημονιακες πολιτικές και πράγματι, τις ίδιες μέρες που διαπραγματευόταν κατά ΣΥΡΙΖΑ σκληρά, έριχνε πλαστικες σφαίρες σε απεργούς. πράγματι πολύ αποκαλυπτικά όλα αυτά, το ποιος πρέπει να σοβαρευτεί είναι φανερό.

3) για όλα αυτά του 1) και 2) υπάρχουν ΤΕΚΜΗΡΙΑ (βιντεάκια, άρθρα "Αυγής", δηλώσεις στελεχών ΣΥΡΙΖΑ), που τα έχω ανεβάσει. ποιο "προβοκαρισμα" λοιπόν;;; σοβαρέψου.

4) ανάλαβε την ευθύνη και πες μου που προβόκαρα το χώρο μου. δεν θα κάτσω να λύνω -ανυπαρκτους-γρίφους.

5) εγω κατάλαβα ότι τα παιδιά δεν έχουν θέμα και μάλιστα τσιμπήσανε και ποπ-κορνακι. δεν είσαι πιο ασφαλής εάν μιλας για τον εαυτό σου; μια ερωτηση κάνω.

6) "ακατάσχετο υβρεολόγιο", "τρώμε τα σωθικά μας". γιατί τόση δραματοποίηση της πραγματικής πολιτικής σύγκρουσης;
η απάντησή μου: γιατί την πραγματική πολιτική σύγκρουση δεν την αντέχεις. στην πραγματική πολιτική σύγκρουση ο ΣΥΡΙΖΑ μπάζει από παντού.

7) ελέυθερος είσαι να σχολιαζεις στο φόρουμ όποτε το κρίνεις απαραίτητο. το ίδιο ισχύει και για μένα.

8)Αυτά και καλούς αγώνες. (να συμβιβάσετε τους φτωχούς με τους πλούσιους, τη λαική ευημερία με το σφαγείο της ΕΕ. πάτε κατευθείαν στα βράχια)
KingCrimson
QUOTE(petrovic @ Dec 12 2012, 10:46 ) *
1) καλά δεν βλέπεις ούτε καν το βιντεάκι στο οποίο παραπέμπω; γιατί τέτοια άρνηση; ποια....ΑΝΤΑΡΣΥΑ; ο Σκουρλέτης ζήτησε από τα ΜΑΤ να είναι πιο δυναμικά απέναντι σε ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ που εισεβαλαν στο Υπουργείο Αμυνας. και γιατί είναι πρόβλημα το πριν 3 μήνες; εσύ επανήλθες , και καλά έκανες, στο τι έκανε το ΚΚΕ το Δεκέμβριο του 2008

2) ΄το καλοκαίρι ο ΣΥΡΙΖΑ εκθείασε το Ραχόι ως σκληρό διαπραγματευτή με την ΕΕ. το Ραχόι που τελικα έφερε μνημονιακες πολιτικές και πράγματι, τις ίδιες μέρες που διαπραγματευόταν κατά ΣΥΡΙΖΑ σκληρά, έριχνε πλαστικες σφαίρες σε απεργούς. πράγματι πολύ αποκαλυπτικά όλα αυτά, το ποιος πρέπει να σοβαρευτεί είναι φανερό.

3) για όλα αυτά του 1) και 2) υπάρχουν ΤΕΚΜΗΡΙΑ (βιντεάκια, άρθρα "Αυγής", δηλώσεις στελεχών ΣΥΡΙΖΑ), που τα έχω ανεβάσει. ποιο "προβοκαρισμα" λοιπόν;;; σοβαρέψου.

4) ανάλαβε την ευθύνη και πες μου που προβόκαρα το χώρο μου. δεν θα κάτσω να λύνω -ανυπαρκτους-γρίφους.

5) εγω κατάλαβα ότι τα παιδιά δεν έχουν θέμα και μάλιστα τσιμπήσανε και ποπ-κορνακι. δεν είσαι πιο ασφαλής εάν μιλας για τον εαυτό σου; μια ερωτηση κάνω.

6) "ακατάσχετο υβρεολόγιο", "τρώμε τα σωθικά μας". γιατί τόση δραματοποίηση της πραγματικής πολιτικής σύγκρουσης;
η απάντησή μου: γιατί την πραγματική πολιτική σύγκρουση δεν την αντέχεις. στην πραγματική πολιτική σύγκρουση ο ΣΥΡΙΖΑ μπάζει από παντού.

7) ελέυθερος είσαι να σχολιαζεις στο φόρουμ όποτε το κρίνεις απαραίτητο. το ίδιο ισχύει και για μένα.

8)Αυτά και καλούς αγώνες. (να συμβιβάσετε τους φτωχούς με τους πλούσιους, τη λαική ευημερία με το σφαγείο της ΕΕ. πάτε κατευθείαν στα βράχια)

Η επιλογη για συνεργασια με ΚΚΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ οπως θα ξερεις προερχεται απο το <<αριστερο ρευμα>> του Λαφαζανη, η οποια ολο και εγκαταλειπεται...προσωπικα ποτε δεν υπηρξε θεση μου, αν το ανεφερα εδω μεσα ηταν για να δω πως σκεφτεσαι και τιποτα παραπανω, με λιγα λογια θεωρω οτι μονο κακο θα μπορουσε να κανει στο Συριζα, να πεσει πχ παλι στο 4% ολοι μαζι..
Ο λογος σου διακατεχεται απο μια ανεξαντλητη ηθικολογια και απλουστευση, προσπαθεις να κανεις διαχωρισμους σε αριστερους, ρεφορμιστες ..λαϊκιστες κλπ, αλλα περα απο ολα αυτα που ειναι ωραια για ενα πολιτικο ακροατηριο, υπαρχει και η πραγματικη ζωη και εκει αυτο που θα μετρησει ειναι λυσεις και λυσεις τεκμηριωμενες αλλα μιας και τη ψαχνεις με τις ιδεολογικες αναφορες της αριστερας διαβασε και λιγο Γκραμσι, οτι καινουριο μαθαινουμε καλο ειναι..
rchos
Δεν απευθύνομαι σε κανέναν συγκεκριμένα και το ποστ μου αυτό δεν έχει αφορμή συγκεκριμένο ποστ από τα τελευταία.

Αλλά το γράφω για τελευταία φορά και επειδή δεν έχω καμία όρεξη να μιλάμε συνέχεια με την δίωξη στο συγκεκριμένο ειδικά τόπικ θα γίνουμε πολύ πιο αυστηροί.
Κομμένα όλα και ας μας πείτε και χουντικούς.
Αν θέλετε να γράφετε δεν θα υπάρχει ούτε ο παραμικρός χαρακτηρισμός αλλιώς τα ποστ θα σβήνονται επί τόπου.

Το φόρουμ είναι μπασκετικό και δημιουργήθηκε για συζητήσεις γύρω από αυτό.Τα οφ τόπικ δημιουργήθηκαν για να συζητάμε ΧΑΛΑΡΑ κάποια θέματα που μπορεί να ενδιαφέρουν το οποιοδήποτε μέλος αλλά δεν γίνεται να αγχωνόμαστε για αυτά περισσότερο από ότι είμαστε αγχωμένοι με την καθημερινότητα μας.

Δεν θέλουμε να απαγορεύσουμε σε κανέναν να γράφει το οτιδήποτε αλλά μέχρι του σημείου που δεν θα ξεπερνάει τα όρια που μπορεί να μας βάλουν σε "μπελάδες".
petrovic
QUOTE(KingCrimson @ Dec 17 2012, 21:47 ) *
Η επιλογη για συνεργασια με ΚΚΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ οπως θα ξερεις προερχεται απο το <<αριστερο ρευμα>> του Λαφαζανη, η οποια ολο και εγκαταλειπεται...προσωπικα ποτε δεν υπηρξε θεση μου, αν το ανεφερα εδω μεσα ηταν για να δω πως σκεφτεσαι και τιποτα παραπανω, με λιγα λογια θεωρω οτι μονο κακο θα μπορουσε να κανει στο Συριζα, να πεσει πχ παλι στο 4% ολοι μαζι..
Ο λογος σου διακατεχεται απο μια ανεξαντλητη ηθικολογια και απλουστευση, προσπαθεις να κανεις διαχωρισμους σε αριστερους, ρεφορμιστες ..λαϊκιστες κλπ, αλλα περα απο ολα αυτα που ειναι ωραια για ενα πολιτικο ακροατηριο, υπαρχει και η πραγματικη ζωη και εκει αυτο που θα μετρησει ειναι λυσεις και λυσεις τεκμηριωμενες αλλα μιας και τη ψαχνεις με τις ιδεολογικες αναφορες της αριστερας διαβασε και λιγο Γκραμσι, οτι καινουριο μαθαινουμε καλο ειναι..

1) δεν απαντας καθόλου για Σκουρλέτη, Ραχόι, για το που "προβοκαρα" το χώρο μου

2) παραδεχεσαι μονος σου ότι γράφεις πράγματα τα οποία δεν πιστευεις. δεν θα κάνω σχόλιο.

3) εν πασει περιπτώσει, επιβεβαιώνεις αυτό που γράφω συνέχεια. ΑΒΥΣΣΟΣ χωρίζει ρεφορμιστική (ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ) και κομμουνιστική (ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΚΚΕ) αριστερά. ας το κρατήσουν αυτό όλοι για το μέλλον

4) το πρόγραμμα διεξόδου για τους φτωχούς (τις "λυσεις") το έχω γράψει πολλές φορές.

5) έχω διαβάσει Γκράμσι. ήταν υπέρμαχος της δικτατορίας του προλεταριάτου. συμφωνείς με το Γκράμσι στην αποδοχή της δικτατορίας του προλεταριατου;
rakos
KingCrimson αμα ως αντιπολιτευση μου ποσταρετε φατσα καρτα τη Λατση φανταζομαι τι εχει να γινει αμα κυβερνησετε κιολας
http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=736107

στο συνεδριο του κομματος με ποιον ησουνα εσυ; με τον αγωνιστη και διανοητη της αριστερας Λαφαζανη ή με τους πασοκους που τον αποδοκιμαζαν;
petrovic
QUOTE(rakos @ Dec 19 2012, 11:30 ) *
KingCrimson αμα ως αντιπολιτευση μου ποσταρετε φατσα καρτα τη Λατση φανταζομαι τι εχει να γινει αμα κυβερνησετε κιολας

στο συνεδριο του κομματος με ποιον ησουνα εσυ; με τον αγωνιστη και διανοητη της αριστερας Λαφαζανη ή με τους πασοκους που τον αποδοκιμαζαν;

είναι προφανές τι έχει να γίνει. μνημόνια θα φέρουν.

ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ, ΕΞΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΕΕ
KingCrimson
QUOTE(petrovic @ Dec 18 2012, 17:22 ) *
1) δεν απαντας καθόλου για Σκουρλέτη, Ραχόι, για το που "προβοκαρα" το χώρο μου

2) παραδεχεσαι μονος σου ότι γράφεις πράγματα τα οποία δεν πιστευεις. δεν θα κάνω σχόλιο.

3) εν πασει περιπτώσει, επιβεβαιώνεις αυτό που γράφω συνέχεια. ΑΒΥΣΣΟΣ χωρίζει ρεφορμιστική (ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ) και κομμουνιστική (ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΚΚΕ) αριστερά. ας το κρατήσουν αυτό όλοι για το μέλλον

4) το πρόγραμμα διεξόδου για τους φτωχούς (τις "λυσεις") το έχω γράψει πολλές φορές.

5) έχω διαβάσει Γκράμσι. ήταν υπέρμαχος της δικτατορίας του προλεταριάτου. συμφωνείς με το Γκράμσι στην αποδοχή της δικτατορίας του προλεταριατου;

ο Γκραμσι δεν ειναι καθαρος λενινιστης, για αυτο και εδωσε πολλα στην αριστερη σκεψη... και μη προσπαθεις να κανεις αντιστροφη των παντων για ιδεολογικη καλυψη,
επισης το κοσμο των κουμουνιστικων ΚΚΕ- ΑΝΤΑΡΣΥΑ, στις παρουσες συνθηκες φανηκε και στις εκλογες οτι τον αντιπροσωπευει πολυ περισσοτερο ο ΣΥΡΙΖΑ και αυτο δε προκειται να λυθει με αφορισμους, αλλα με μια επικοδομητικη κριτικη απεναντι στη πολιτικη του απομονοτισμου που ακολουθουν

QUOTE(rakos @ Dec 19 2012, 13:30 ) *

στη συνδιασκεψη του κομματος ημουνα με την ενοτητα του κομματος και φυσικα δεν υπαρχει κανενα θεμα με το αριστερο ρευμα - ολες οι αποψεις ακουγονται και αξιοποιουνται, στη βαση βεβαια οτι δε θα δημιουργειται θεμα στη συνοχη του κομματος. Το αλλο με τη Λατση δε το καταλαβα γιατι το βαλες? ειναι κρυφο οτι ο Συριζα μιλαει με ολους?
Αυτο για τους πασοκους που αποδοκιμαζανε το Λαφαζανη το αφηνω ασχολιαστο..
KingCrimson
και για να συμπληρωσω το παραπανω αυτο που εχει νοημα ειναι τι προοπτικη θα δωθει στη κοινωνια μεσα απο συγκεκριμενες πολιτικες που θα επιλεγουν και οχι σε ποιες ομιλιες και γευματα θα παρευρεθουν στελεχοι του Συριζα
petrovic
[quote name='KingCrimson' date='Dec 23 2012, 22:59 ' post='582002']
ο Γκραμσι δεν ειναι καθαρος λενινιστης, για αυτο και εδωσε πολλα στην αριστερη σκεψη... και μη προσπαθεις να κανεις αντιστροφη των παντων για ιδεολογικη καλυψη,
επισης το κοσμο των κουμουνιστικων ΚΚΕ- ΑΝΤΑΡΣΥΑ, στις παρουσες συνθηκες φανηκε και στις εκλογες οτι τον αντιπροσωπευει πολυ περισσοτερο ο ΣΥΡΙΖΑ και αυτο δε προκειται να λυθει με αφορισμους, αλλα με μια επικοδομητικη κριτικη απεναντι στη πολιτικη του απομονοτισμου που ακολουθουν

1) δεν απαντάς καθόλου για Σκουρλέτη, Ραχόι, για το που προβόκαρα το χώρο μου. είναι αυτό σωστό;

2) με φέρνεις σε δυσκολη, σε πολύ δύσκολη θέση . από τη μία πρέπει να σεβαστώ τον διαχειριστή που το ζήτησε επίσημα να κατέβουν οι τόνοι, από την άλλη δεν μπορώ να μην παρατηρήσω ότι γραφεις με τροπο που δηλώνει και άγνοια και κακοπιστία.

ο Γκράμσι ήταν υπερμαχος της δικτατορίας του προλεταριάτου και αυτό είναι ΑΛΗΘΕΙΑ. Όταν γράφεις ότι κάνω "αντιστροφή των πάντων", πολύ απλά με κατηγορείς ότι γράφω ....ψέματα. εγω όμως γράφω την αλήθεια, άρα αυτός που γράφει ψέματα είσαι εσύ.εντέλει: διαφωνείς με τον Γκράμσι, στο σημείο που αυτός είναι οπαδός της δικτατορίας του πρλεταριάτου;

3) οι εκλογές είναι ένα πεδίο μόνο της ταξικής πάλης και μάλιστα ΟΧΙ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ. Το πιο καθοριστικό πεδίο πάλης είναι η μάχη στους χώρους δουλειας, στους δρόμους και στις γειτονιές. η ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν ακολουθεί καθόλου πολιτική απομονωτισμού αλλά σε μια σειρά μέτωπα (αντιναζισμός, υπεράσπιση δημοκρατικών κατακτήσεων απέναντι στην καταστολή του μαύρου μετώπου, εργατικό κίνημα, σταμάτημα της αναδιάρθρωσης στα ΑΕΙ-ΤΕΙ) προσπαθεί να συνεργαστεί με δυναμεις του ΣΥΡΙΖΑ , άλλες οργανωσεις της εξωκοινοβουλευτικής (π.χ. ΕΕΚ), για να κερδίσει ο λαός, χωρίς βέβαια ποτέ να θέτει σε αμφισβήτηση την αυτοτέλεια της, το διαφορετικό της πολιτικό πρόγραμμα σε σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς ποτέ να σταματάει να δείχνει ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι πρόγραμμα αδιέξοδο για τους φτωχούς.

petrovic
king crimson said, in his own words: "ο Γκράμσι δεν είναι καθαρός λενινιστής"

antonio gramsci said, in his own words: " το Κομμουνιστικό Κόμμα χρειαζεται πλήρη ιδεολογική ενότητα για να μπορεί σε όλες τις στιγμές να φέρει σε πέρας τη λειτουργία του ως ο ηγέτης της εργατικής τάξης. Η ιδεολογική ενότητα είναι ένα στοιχείο της δύναμης και της πολιτικής ικανότητας του Κομματος. Είναι απαραίτητη για να το μετατρέψει σε ένα Μπολσεβίκικο Κόμμα. Η βάση της ιδεολογικής ενότητας είναι Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΞΙΣΜΟΥ-ΛΕΝΙΝΙΣΜΟΥ, με αυτη την τελευταία να γίνεται κατανοητή ως η Μαρξιστικη θεωρία προσαρμοσμένη στα προβλήματα της περιόδου του ιμπεριαλισμού και της έναρξης της προλεταριακής επανάστασης" (απόσπασμα από το : "Οι θεσεις της Λυών, η ιταλική κατάσταση και τα καθήκοντα του Κομμουνιστικού Κόμματος Ιταλίας", βιβλίο που έγραψε ο Αντόνιο Γκράμσι ενόψει του τρίτου συνδρίου του ΚΚΙ,που διεξηχθη στη γαλλική πολη Λυών στις 20-26 Γενάρη 1926. ελληνική έκδοση από το "μαρξιστικό βιβλιοπωλείο" σελ.37)

king crimson said, in his own words: "μην προσπαθείς να κάνεις αντιστροφή των πάντων για ιδεολογική κάλυψη", απαντώντας στη θέση μου ότι ο Γκράμσι ήταν υπέρμαχος της δικτατορίας του προλεταριάτου.

antonio gramsci said, in his own words: " το κόμμα βρίσκεται σήμερα στην φάση της πολιτικής προετοιμασίας της επανάστασης. το βασικό του καθήκον μπορεί να αναλυθεί σε τρία σημεία:
α) να οργανώσει και να ενοποιήσει το βιομηχανικό και αγροτικό προλεταριάτογια την επανάσταση
β)να οργανωσει και να κινητοποιήσει γύρω από το προλεταριάτο όλες τις δυνάμεις που είναι απαραίτητες για τη νίκη της επανάστασης και τη εγκαθίδρυση του εργατικού κράτους
γ) να θέσει ενωπιον του προλεταριάτου και των συμμάχων του το πρόβλημα της εξέγερσης ενάντια στο αστικό κράτος και τον αγώνα για την ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ, και να τους καθοδηγήσει πολιτικά και υλικά προς τη δική τους λύση, μέσα από μια σειρά επιμέρους μαχών" (απόσπασμα από το : "Οι θεσεις της Λυών, η ιταλική κατάσταση και τα καθήκοντα του Κομμουνιστικού Κόμματος Ιταλίας", βιβλίο που έγραψε ο Αντόνιο Γκράμσι ενόψει του τρίτου συνδρίου του ΚΚΙ,που διεξηχθη στη γαλλική πολη Λυών στις 20-26 Γενάρη 1926. ελληνική έκδοση από το "μαρξιστικό βιβλιοπωλείο" σελ.35-36)

(το συνέδριο διεξηχθη στη Λυών για λόγους ασφαλείας. τα φασιστικά καθάρματα του Μουσολίνι, τελευταία -τρομοκρατική-γραμμή άμυνας του καπιταλισμού απέναντι στη σοσιαλιστική επανάσταση είχαν αρχίσει το μακέλεμα. ο Γκράμσι, αν και βουλευτής-βασικός ηγέτης του ΚΚΙ-, συλλαμβάνεται το Νοέμβρη του 1926 και καταδικαζεται σε εικοσαετη φυλακιση. μέσα στη φυλακή η υγεία του καταρρεει. πέθανε το 1937. δύο χρόνια μετά, ο καπιταλισμός οδήγησε την ανθρωπότητα στο μεγαλύτερο σφαγείο όλων των εποχών. σήμερα διαβαζουμε ότι ο Γκράμσι δεν ήταν ....λενινιστής , και για αυτό είναι πιθανό ο καπιταλισμός να μας προσφέρει ακόμα μεγαλύτερο σφαγείο από αυτό του 1939-1945. καλα χριστούγεννα )
rakos
QUOTE (KingCrimson @ Dec 24 2012, 00:59 ) *
επισης το κοσμο των κουμουνιστικων ΚΚΕ- ΑΝΤΑΡΣΥΑ, στις παρουσες συνθηκες φανηκε και στις εκλογες οτι τον αντιπροσωπευει πολυ περισσοτερο ο ΣΥΡΙΖΑ

Public Issue, αυτοτοποθέτηση ψηφοφόρων ΣΥΡΙΖΑ, έρευνα 9 Νοεμβρίου 2012:
Με ιεραρχική κατάταξη:

1. "Σοσιαλιστές" 23%
2. "Σοσιαλδημοκράτες" 15%
3. Χωρίς γνώμη 13%
4. "Αντικαπιταλιστές/αντιεξουσιαστές" 11%
5. "Φιλελεύθεροι" 10%
6. "Κομμουνιστές" 7%
7. Λοιπά 6%
8. "Συντηρητικοί/Χριστιανοδημοκράτες" 5%
9. "Αριστεροί" 5%
10. "Απολίτικοι" 3%
11. "Εθνικιστές" 2%

Public Issue, αυτοτοποθέτηση ψηφοφόρων ΚΚΕ, έρευνα 9 Νοεμβρίου 2012:
Με ιεραρχική κατάταξη:

1. "Κομμουνιστές" 58%
2. "Σοσιαλιστές" 11%
3. "Αντικαπιταλιστές/Αντιεξουσιαστές" 9%
4. Χωρίς γνώμη 9%
5. "Σοσιαλδημοκράτες" 5%
6. Λοιπά 5%
7. "Αριστεροί" 3%

0% απολίτικοι, 0% εθνικιστές, 0% φιλελεύθεροι, 0% συντηρητικοί/χριστιανοδημοκράτες.

το ποιος αντιπροσωπευει τους κομμουνιστες αστο

προσπαθηστε να τα βρειτε μεταξυ σας οι πρωην πασοκοι, οι αναρχικοι, οι φιλελευθεροι, οι χριστιανοδημοκρατες και τα εθνικια (..) και τα ξαναλεμε οταν βγαλεις ακρη

στη συνδιασκεψη του κομματος ημουνα με την ενοτητα του κομματος και φυσικα δεν υπαρχει κανενα θεμα με το αριστερο ρευμα - ολες οι αποψεις ακουγονται και αξιοποιουνται, στη βαση βεβαια οτι δε θα δημιουργειται θεμα στη συνοχη του κομματος. Το αλλο με τη Λατση δε το καταλαβα γιατι το βαλες? ειναι κρυφο οτι ο Συριζα μιλαει με ολους?
Αυτο για τους πασοκους που αποδοκιμαζανε το Λαφαζανη το αφηνω ασχολιαστο..

καθολου κρυφο δεν ειναι. εχετε δηλωσει ξεκαθαρα τις προθεσεις σας αυτο λεμε.
petrovic
χα χα αυτό με τη Λάτση-ολόκληρη ανάρτηση στην "Αυγή" της ομιλίας της- ήταν πράγματι πολύ καλό, πολύ χαρακτηριστικό για τα μεγάλα γέλια που έρχονται : "ο αντισυστημικός ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση"

δεν ήταν όμως τόσο καλό όσο αυτό: http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=707712

ναι είναι αλήθεια: η Αυγη φιλοξενεί ολοκληρα αποσπασματα από άρθρο της ....Χίλαρι Κλίντον , υπουργου Εξωτερικών των ΗΠΑ. Ξερετε πρόκειται για την ίδια χώρα που έχει πνίξει στο αίμα το Ιρακ, το Αφγανιστάν, τραμπουκίζει ασύστολα το Ιράν και τους Παλαιστινίους και τη Βενεζουέλα και την Κούβα, είδε τον πρεσβευτη της στη Λιβυη να λιντσαρίζεται από τους Λίβυους (μιλαμε για πολλή αγάπη οι μεν για τους δε...), ελέγχει το πολύ αγαπητό σε όλους ΔΝΤ κτλ.

την ημερα που η λεγόμενη "αριστερή" (;;) "αντιπολιτευση"(;;) του ΣΥΡΙΖΑ (Λαφαζάνης κτλ) θα εξηγεί ιδρωμενη στα κανάλια γιατί διαφωνεί με την επιλογή του πρωθυπουργού Τσίπρα να δοθεί η βαση της Σούδας στο ΝΑΤΟ για να σφαξει τη Συρία, αλλά ταυτόχρονα δε μπορεί να ρίξει την κυβέρνηση ("θα έρθει η δεξιά"-σοβαρά; εσείς ως δολοφόνοι του ΝΑΤΟ δεν είστε δεξιάwink.gif θα είναι μια τεράστια μέρα: θα είναι η μέρα που θα σβήσει δια παντός το άστρο του Τσαρλι Τσάπλιν, του Πίτερ Σέλερς, του Λουι Ντε Φινές, του Θαναση Βέγγου, των αδερφών Μαρξ : αυτοί δε θα μπορούν επουδενί να συγκριθούν με τέτοιους αιώνιους τιτάνες της κωμωδίας , όπως θα είναι οι εκπρόσωποι της "αριστερής" (;;) "αντιπολίτευσης" (;;) του ΣΥΡΙΖΑ.
petrovic

ωχ πρεπει να ζητησω ταπεινα συγγνωμη από τους φορουμίτες που θέλουν να γελάσουν λίγο.
έγραψα για τη μεγάλη στιγμή "Λάτση στη σούπερ "αντισυστημική" Αυγή", για την ακόμα πιο μεγάλη στιγμή "Χίλαρι Κλίντον στην εφημερίδα "τρόμο για την παγκόσμια πολεμική μηχανή" "Αυγή" " και παρέλειψα ο άθλιος το μεγάλο σόου "η "ούλτρα αντιμνημονιακή" "Αυγή" πανηγυρίζει για το Μνημόνιο, το κυπριακό". είναι μια μεγάλη απόλαυση, δείτε:

http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=735377
και
http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=734473

καλά δεν το συζητάω: "Μνημόνιο και Μνημόνιο" , δεν παίζονται οι θρύλοι της κωμικής τέχνης , μιλάμε για τεράστια και αδικαιολόγητα υποτιμημενα μέχρι πρότινος ταλέντα.

Ναι, ναι: "Μνημόνιο και Μνημόνιο". δεν είναι όλα τα Μνημόνια ίδια. το κυπριακό είναι καλό, το ελληνικό είναι κακό. (Δεκέμβριος 2012)

προετοιμαζουν οι θρύλοι το θεικό : "τα Μνημόνια του ΓΑΠ και του Σαμαρά ήταν κακά, τα μνημόνια του Τσίπρα είναι καλά " (Δεκέμβριος 2013)

δε θα μείνει άντερο λέμε!

(τον ίδιο μήνα-Δεκεμβριος 2013- που δε θα μείνει άντερο, θα προσπαθήσουμε να λύσουμε και φοβερά μυστήρια , φοβερά δισεπίλυτα μυστήρια που θα τρόμαζαν κάθε τιτάνα της σκέψης, μυστήρια του τύπου :" πως είναι δυνατόν το 90% των Ελλήνων να είναι "αντιμνημονιακοί" και να επιλεγουν κόμματα που τους φερνουν το ένα πίσω από το άλλο Μνημόνια, δεν είναι καπως περίεργο;")

θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές!!!
KingCrimson
μαλιστα πολυ ενδιαφερουσες τοποθετησεις και ειμαι σιγουρος οτι θα εισπρατατε και πολλα μπραβο απο το επικοινωνιακο επιτελειο του Σαμαρα,
το χω ξαναπει οτι η αποσπαματικη μεταφραση των πραγματων, ακομα και του Γκραμσι δεν εχει να προσφερει και πολλα, εκτος απο εντυπωσεις
για να επανελθουμε λοιπον στη πραγματικοτητα, η δυνατοτητα μεταβασης απ ευθειας απο τον καπιταλισμο στο κομμουνισμο ειναι μια ουτοπια, που υποστηριζεται απο το 'σπιτι του λαου' για εσωτερικη καταναλωση
η κριση απαιτει αμεσες απαντησεις και εκει ο ΚΚΕ - ΑΝΤΑΡΣΥΑ μπαζουν απο παντου, εκτος αν κατσουμε και περιμενουμε ολοι τη δευτερα παρουσια ετσι γενικα και αοριστα ειναι λυση...
petrovic
H Ίσκρα είναι ιστοσελίδα της λεγόμενης "αριστερής αντιπολίτευσης" (;;;) του ΣΥΡΙΖΑ. (Ισκρα ιστορικά ήταν το όνομα της εφημερίδας που έβγαζαν οι Μπολσεβίκοι στην τσαρική Ρωσία και σημαίνει-νομίζω-"σπίθα")

η Ίσκρα λοιπόν δημοσίευσε σήμερα αυτό το άκρως επικριτικό για τον "αριστερό " πρόεδρο Χριστόφια σχόλιο:
http://www.iskra.gr/index.php?option=com_c...&Itemid=198

ναι, ναι πρόκειται για τον ίδιο Χριστόφια για τον οποίο έσταξε μελι ("έφερε το Μνημόνιο το καλο", "ο Χριστόφιας καλέ, μα αυτός είναι έξοχος διαπραγματευτής, όχι σαν το Σαμαρά") η "Αυγή" , επίσημο κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ και ελεγχόμενο από την πλειοψηφούσα "ομάδα Τσίπρα"

τα ανήρτησα και χθες τα ανέκδοτα :http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=734473 και http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=735377

η ερώτηση: Υπάρχει καλύτερος κωμικός θίασος από την λεγόμενη "αριστερή αντιπολίτευση" ΣΥΡΙΖΑ; (η απάντηση "ναι η πλειοψηφούσα ομάδα ΣΥΡΙΖΑ δεν πιάνει, είναι σαν να κλέβεις εκκλησία. με ενδιαφέρει κατι πιο kinky)
petrovic
QUOTE(KingCrimson @ Dec 25 2012, 17:19 ) *
μαλιστα πολυ ενδιαφερουσες τοποθετησεις και ειμαι σιγουρος οτι θα εισπρατατε και πολλα μπραβο απο το επικοινωνιακο επιτελειο του Σαμαρα,
το χω ξαναπει οτι η αποσπαματικη μεταφραση των πραγματων, ακομα και του Γκραμσι δεν εχει να προσφερει και πολλα, εκτος απο εντυπωσεις
για να επανελθουμε λοιπον στη πραγματικοτητα, η δυνατοτητα μεταβασης απ ευθειας απο τον καπιταλισμο στο κομμουνισμο ειναι μια ουτοπια, που υποστηριζεται απο το 'σπιτι του λαου' για εσωτερικη καταναλωση
η κριση απαιτει αμεσες απαντησεις και εκει ο ΚΚΕ - ΑΝΤΑΡΣΥΑ μπαζουν απο παντου, εκτος αν κατσουμε και περιμενουμε ολοι τη δευτερα παρουσια ετσι γενικα και αοριστα ειναι λυση...

1) ναι έχεις δίκιο, είναι πολύ ενδιαφέρουσες οι τοποθετήσεις. είναι πολύ ενδιαφέρουσες καταρχήν γιατί είναι τεκμηριωμένες. παντού έχει δοθεί το λινκ της παραπομπής στην "Αυγή", που είναι επίσημο κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ. Μιλάμε για όσο πιο επίσημα πράγματα γίνονται , διατυπωμένα στο ανώτατο επίπεδο επίσημης καθημερινής κομματικής παρέμβασης.

2)θα μπορούσαν να γίνουν ακόμα πιο ενδιαφέρουσες εάν έλεγες κάτι επί της ουσίας : πως κρίνεις πχ. την αντιμετώπιση του κυπριακού Μνημονίου από την "Αυγή", εάν αυτό σου δείχνει κατι για το μέλλον , τι προτίθεσαι ως αγωνιστής να κάνεις στην περίπτωση που η Σούδα αξιοποιηθεί από το ΝΑΤΟ για πόλεμο σε Συρια-Ιράν και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στην κυβέρνηση κτλ......

3) αυτό με το Σαμαρά δεν το έπιασα. όλα όσα πόσταρα δείχνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι συστημικός , δεσμευμένος με ΕΕ, ΝΑΤΟ και γι'αυτό θα διαψεύσει όλες τις ελπίδες των φτωχών. το πολιτικό συμπέρασμα είναι προφανως ότι οι φτωχοί πρεπει να στηρίξουν αυτούς που σηκώνουν το γάντι της αληθινής σύγκρουσης με αφεντικά, ΕΕ και ΝΑΤΟ, δηλαδή ΑΝΤΑΡΣΥΑ (καταρχήν ) και ΚΚΕ.

Που κολλάει ο Σαμαράς;

4) ποια αποσπασματική μετάφραση;;;;;; τα κείμενα δείχνουν ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ ότι ο Γκράμσι αυτοπαρουσιάζεται ως ΛΕΝΙΝΙΣΤΗΣ και ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ. Τι ακριβώς αμφισβητείς, αδυνατώ να καταλάβω........

το φόρουμ είναι εν ζωή από το 2005 νομίζω, ήδη 7 χρόνια, εγω θα περιμένω και μια δεκαετία ακόμα, καλά να είμαστε, να παρουσιάσεις ένα οποιοδήποτε χωρίο από έργο του Γκράμσι που να ακυρώνει το ότι είναι ΛΕΝΙΝΙΣΤΗΣ και ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ.

είναι αδιανόητο να μιλάω με ΓΡΑΠΤΑ και να απαντάς με .....ανυπαρξίες

γραπτό, δώσε γραπτό του Γκράμσι που να ακυρώνει τον Γκράμσι του 1926 (δεν υπάρχει, ρητορικά μιλάω)

ο,τιδήποτε άλλο σε εκθέτει, έλεος

5) η Οκτωβριανή Επανάσταση του 1917 είναι ιστορία , δεν είναι ουτοπία

6) τις άμεσες απαντήσεις τις έχω γράψει ένα σωρό φορές. πρόκειται για απαντήσεις ΣΗΜΕΡΑ, ποια...δευτέρα παρουσία;

7) για Σκουρλέτη, Ραχόι , μπα .....τίποτα έτσι; γιατί;
KingCrimson
QUOTE(petrovic @ Dec 24 2012, 12:14 ) *
2) με φέρνεις σε δυσκολη, σε πολύ δύσκολη θέση . από τη μία πρέπει να σεβαστώ τον διαχειριστή που το ζήτησε επίσημα να κατέβουν οι τόνοι, από την άλλη δεν μπορώ να μην παρατηρήσω ότι γραφεις με τροπο που δηλώνει και άγνοια και κακοπιστία.

και εσυ αγνοια των συγχρονων συνθηκων παγκοσμιως, εκτος αυτου γκραμσι εχεις διαβασει μονο μεσα απο τα blog της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

QUOTE(rakos @ Dec 24 2012, 17:19 ) *
Public Issue, αυτοτοποθέτηση ψηφοφόρων ΚΚΕ, έρευνα 9 Νοεμβρίου 2012:
Με ιεραρχική κατάταξη:

1. "Κομμουνιστές" 58%
2. "Σοσιαλιστές" 11%
3. "Αντικαπιταλιστές/Αντιεξουσιαστές" 9%
4. Χωρίς γνώμη 9%
5. "Σοσιαλδημοκράτες" 5%
6. Λοιπά 5%
7. "Αριστεροί" 3%

0% απολίτικοι, 0% εθνικιστές, 0% φιλελεύθεροι, 0% συντηρητικοί/χριστιανοδημοκράτες.

το ποιος αντιπροσωπευει τους κομμουνιστες αστο

προσπαθηστε να τα βρειτε μεταξυ σας οι πρωην πασοκοι, οι αναρχικοι, οι φιλελευθεροι, οι χριστιανοδημοκρατες και τα εθνικια (..) και τα ξαναλεμε οταν βγαλεις ακρη

καθολου κρυφο δεν ειναι. εχετε δηλωσει ξεκαθαρα τις προθεσεις σας αυτο λεμε.

καταρχην Α/Α αποκλειεται να χει το ΚΚΕ, κατα 2ο αυτο τα λοιπα 5%τι ειναι σταλινικοι? τελος το οτι το 58% δηλωνουν κομμουνιστες ειναι μια πραγματικη απογοητευση...για μενα τουλαχιστο, για σενα μπορει να δειχνει σοβαροτητα..
petrovic
QUOTE(KingCrimson @ Dec 25 2012, 18:57 ) *
και εσυ αγνοια των συγχρονων συνθηκων παγκοσμιως, εκτος αυτου γκραμσι εχεις διαβασει μονο μεσα απο τα blog της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

χα χα αυτό είναι κάπως ασαφές. κάντο πιο λιανά . τι υπαγορεύουν άραγε οι" σύγχρονες συνθήκες παγκοσμίως"; να φέρετε με Πρωθυπουργό Τσίπρα το "Μνημόνιο το καλό", το "αριστερό"; ντεν καταλαβαίνει, ζητάει βοήθεια, πείτε μας...

εκτίθεσαι. στο ...σπίτι μου είσαι και μπορείς να ξέρεις από που έχω διαβάσει Γκράμσι; τα χωρία τα συγκεκριμένα που ανέβασα φαίνεται να είναι παρμένα από blog της ΑΝΤΑΡΣΥΑ;

Εσύ που γκράμσι, καταπώς φαίνεται, έχεις διαβασει και έξω από τα blog ΑΝΤΑΡΣΥΑ, θα μπορέσεις να προσφέρεις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΡΑΠΤΑ ΧΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΡΑΜΣΙΑΝΟ ΕΡΓΟ που να αμφισβητούν το ότι είναι α)Λενινιστής και β)υπέρμαχος της δικτατορίας του προλεταριατου; χρόνο έχουμε.

το σχόλιο "ισκρα" για το Χριστόφια πως το βλέπεις; υποσκάπτει τη συνοχή του κόμματος;

για Ραχόι κατι; για Σκουρλετη, έστω;
KingCrimson
QUOTE(petrovic @ Dec 25 2012, 19:53 ) *
4) ποια αποσπασματική μετάφραση;;;;;; τα κείμενα δείχνουν ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ ότι ο Γκράμσι αυτοπαρουσιάζεται ως ΛΕΝΙΝΙΣΤΗΣ και ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ. Τι ακριβώς αμφισβητείς, αδυνατώ να καταλάβω........

το φόρουμ είναι εν ζωή από το 2005 νομίζω, ήδη 7 χρόνια, εγω θα περιμένω και μια δεκαετία ακόμα, καλά να είμαστε, να παρουσιάσεις ένα οποιοδήποτε χωρίο από έργο του Γκράμσι που να ακυρώνει το ότι είναι ΛΕΝΙΝΙΣΤΗΣ και ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ.

είναι αδιανόητο να μιλάω με ΓΡΑΠΤΑ και να απαντάς με .....ανυπαρξίες

γραπτό, δώσε γραπτό του Γκράμσι που να ακυρώνει τον Γκράμσι του 1926 (δεν υπάρχει, ρητορικά μιλάω)

ο,τιδήποτε άλλο σε εκθέτει, έλεος

για παραδειγμα ο Γκραμσι ελεγε οτι πρεπει να χεις επιγνωση των κοινωνικων συνθηκων για να κυβερνησεις..το ΚΚΕ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ πασχουν ακριβως σε αυτο, οτι και να παρουν με μια εφοδο την εξουσια μετα δε θα ξερουν τι να τη κανουν...

QUOTE(petrovic @ Dec 25 2012, 20:08 ) *
χα χα αυτό είναι κάπως ασαφές. κάντο πιο λιανά . τι υπαγορεύουν άραγε οι" σύγχρονες συνθήκες παγκοσμίως"; να φέρετε με Πρωθυπουργό Τσίπρα το "Μνημόνιο το καλό", το "αριστερό"; ντεν καταλαβαίνει, ζητάει βοήθεια, πείτε μας...

οχι οι σημερινες συνθηκες υπαγορευουν να στησει στην Ελλαδα 'δικτατορια του προλεταριατου' η Παπαρηγα, μιας και η ιδια εχει απαρνηθει βαθυτατα το καπιταλισμο και ειχε και δικατορια του προλεταριατου και στο χωριο της και ξερει πως να τη κανει και να πετυχει..
αυτα και καλα χριστουγεννα - αρκετα με συγχησες παλι και σημερα laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.