Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός - Euroleague 2009-2010
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
SlobodaN
Είναι της ιδέας μου η παίζουμε χωρίς πεντάρι?
Manu7
banana.gif banana.gif banana.gif banana.gif

Τέλος!!! 7:30 ξεκινήσαμε 9:30 τελειώσαμε...

Ο ορισμός του "σκάω γάιδαρο..."
rankin
Μας την έβγαλε τη ψυχή πάλι ο καραφλός 22χρονος αμερικάνος αλλά τέλος καλό όλα καλά!! ΟΥΦ!
**Όποιος είδε το παιχνίδι απο λινκ του eurobasket.net μήπως διαπίστωσε ότι ο σπίκερ μάλλον ήθελε σαν τρελός να κερδίσει η Τσιμπόνα;;; Ο τύπος ονειρευόταν επικές ανατροπές και σαχλαμάρες! Πρωτοξάδερφος του Μάρκο Τόμας είναι;;; Βρε ουστ!
AZ1980
Ωραίο παιχνίδι! Πολλή ενέργεια η Τσιμπόνα! Εντάξει, ο Ολυμπιακός έχει τη γνώριμη από το καλοκαίρι ήδη "αχίλλειο πτέρνα", την οποία όπως έχω πει κάποια στιγμή λογικά θα την πληρώσει. Μακάρι να την κρύψει μέχρι τέλους και να πάρει την Ευρωλίγκα, πολύ θα το χαρώ.

QUOTE(rankin @ Feb 24 2010, 21:16 ) *
Μας την έβγαλε τη ψυχή πάλι ο καραφλός 22χρονος αμερικάνος

22 είναι? blink.gif

Γκόρντον έλα στην Πανάθα!!!!

bball.gif
pinelo
QUOTE(rankin @ Feb 24 2010, 21:16 ) *
**Όποιος είδε το παιχνίδι απο λινκ του eurobasket.net μήπως διαπίστωσε ότι ο σπίκερ μάλλον ήθελε σαν τρελός να κερδίσει η Τσιμπόνα;;; Ο τύπος ονειρευόταν επικές ανατροπές και σαχλαμάρες! Πρωτοξάδερφος του Μάρκο Τόμας είναι;;; Βρε ουστ!

icon_drunk.gif
Όντως. Αφού στο airball τρίποντο στο τέλος (του Μπογκντάνοβοτς αν δεν κάνω λάθος) φώναζε : "Why maaaan? Whyyyyy?????" χαχαχα icon_drunk.gif
agsi
QUOTE(AZ1980 @ Feb 24 2010, 22:18 ) *
22 είναι? blink.gif

Γκόρντον έλα στην Πανάθα!!!!

bball.gif

Οντως πολυ καλος.τρομερος σκορερ με πολυ καλα αθλητικα προσοντα.οι αγγελοπουλοι πιστευω οτι πρεπει να ασχοληθουν σοβαρα με την περιπτωση του το καλοκαιρι.και ειναι και 22 παροτι φαινεται τουλαχιστον κοντα στα 40(και λιγο λεω) smiley.gif
ο παπαλουκας μπροστα του μοιαζει με μαθητη γ'λυκειου!!!
Ilias7
Επιθετικα πολυ καλο παιχνιδι θα ελεγα...Αμυντικα τα χαλασαμε αν και βοηθησε και σε αυτο η μεγαλη ευστοχια της Τσιμπονα(παιχνιδι χωρις αγχος γι αυτους,δεν ειχαν τιποτα να χασουν)..Οι διαιτητες εχω την αισθηση οτι ηθελαν να γινει και λιγο ντερμπι το παιχνιδι αλλα οχι οτι επιρεασαν και το αποτελεσμα...Οπως και να εχει σημαντικη νικη που βοηθαει τη ψυχολογια να μεινει σε υψηλα επιπεδα..
spike85
Tο eurobasket.net ειναι συνδρομητικο καναλι στο ιντερνετ ή ελευθερο γιατι εψαχνα για καποιο link και δεν εβρισκα τιποτα,μονο ενα που η εικονα κολαγε συνεχεια μου εσπασε τα νευρα στο τελευταιο τριλεπτο! torture.gif
kseplenhs
δεν μας είδα κακούς γενικά.εντάξει ένα θεματάκι απέναντι στο full court press το έχουμε αλλα γενικά βγάζαμε μια αυτοπεποίθηση.

και απέναντι σε μια τσιμπόνα που και έυστοχη ήταν και είχε μερικούς παίχτες της στη μεγαλύτερη μέρα της καριέρας τους,λογικό ήταν να γίνει ντέρμπι.

τεόντοσιτς,πάλι τα ίδια.ο τσόγλανος...tongue.gif
και ο μαυροκεφαλίδης μου άρεσε,ειδικά στο πρώτο μέρος.

αυτός ο κλέιζα,πολύ παρορμητισμός αδερφέ μου.πρέπει να είναι ανυπόφορη η καθημερινότητα δίπλα του.μου δίνει την εντύπωση πως όταν σηκώνεται το πρωι απο το κρεββάτι,ρίχνει μια κουτουλιά στον τοίχο για να ξυπνήσει για τα καλά.πάντως ήταν πολύ καλός σήμερα και γενικά παρατηρώ πως στα τελευταία ματς,όλο και 4αρίζει περισσότερο.δλδ παίζει πολύ στο ζωγραφιστό,σκρινάρει για pick n'roll,σηκώνεται δυναμικά στα ριμπάουντ.γενικά συμπεριφέρεται σαν δευτερος ψηλός και έχει παραμερίσει κάπως το σουτ του απο μακριά σε σχέση με την αρχή της σεζόν(μέχρι τον δεκεμβρη).

όοοολα τα λεφτά η μπακ ντορ του μιλος στον τσίλι.πάλι είχαμε απογείωση....και εμένα να γίνομαι ρεζίλι στην καφετέρεια... tongue.gif
Boom Dizzle
Ο Γκορντον πρεπει να ερθει στην Παναθα αμεσως τωρα!!!!
ΤΩΡΑ!!!!!Παρτ'ον ρε Γιαννακοπουλε....Αυτη ειναι η βομβα της ομαδαρας μας!!
spysta
To παιχνιδι ηταν οπως το φανταζομουν .. με την Τσιμπονα να τα μπουμπουναει απο παντου (παιζει ΠΑΛΙ να εβαλαν μια 5αρια κρεμασμενα τριποντα) τον ΟΣΦΠ να παιζει το κλασσικο του παιχνιδι και να χανει βολες που ουσιαστικα του στερησαν μια ευκολοτερη νικη.
κατα τ αλλα συνεχιζουμε .. μετα το κυπελλο η αληθεια ειναι πως πιστευα οτι θα χασουμε οντας ακομα μεθυσμενοι απο τα μπουζουκια αλλα ολα πηγαν καλα ..

##ο Γκορντον το εχουμε ξαναπει.ειναι παικτης με ΤΡΟΜΕΡΟ potential .. 22 χρονων στο 1,93 με εκρηξη ταχυτητα σουτ δυναμη αλμα και καλη πασα ΔΕΝ βρισκεις ευκολα .. ΠΡΕΠΕΙ να κοιταχθει ΚΑΛΑ η περιπτωση του.ΣΙΓΟΥΡΑ αξιζει
AZ1980
QUOTE(spysta @ Feb 24 2010, 21:53 ) *
To παιχνιδι ηταν οπως το φανταζομουν .. με την Τσιμπονα να τα μπουμπουναει απο παντου (παιζει ΠΑΛΙ να εβαλαν μια 5αρια κρεμασμενα τριποντα)

Ενώ του Ολυμπιακού ήταν όλα ελεύθερα? Γιατί εγώ είδα 5 κρεμασμένα τρίποντα μόνο από τον ...Τεόντοσιτς, κι ένα ακόμα του Παπαλουκά από τα 9 μέτρα σε λήξη χρόνου... Μήπως τα βλέπεις λίγο μονόπλευρα? smile.gif

Nα πω πως ο Ολυμπιακός για μια ακόμα φορά εμφανίστηκε υπεροπτικός εναντίον ομάδας στα χαρτιά κατώτερης. Στα παιχνίδια αυτά η ομάδα κατεβαίνει σχεδόν πάντα χαλαρή στην άμυνα. Σήμερα κέρδισε γιατί είχε σιγουριά και ψυχολογία στην επίθεση. Θα απέδιδε ωστόσο πολύ καλύτερα αμυντικά στα θεωρητικά "εύκολα" παιχνίδια αν απλά σεβόταν τους αντιπάλους του. Δύσκολο το κόβω όμως να συμβεί αυτό...

bball.gif
spysta
QUOTE(AZ1980 @ Feb 24 2010, 20:56 ) *
Ενώ του Ολυμπιακού ήταν όλα ελεύθερα? Γιατί εγώ είδα 5 κρεμασμένα τρίποντα μόνο από τον ...Τεόντοσιτς, κι ένα ακόμα του Παπαλουκά από τα 9 μέτρα σε λήξη χρόνου... Μήπως τα βλέπεις λίγο μονόπλευρα? smile.gif

ναι και του ΟΣΦΠ κρεμασμενα ηταν .. εγω απλα αναφερομουν στο οτι ημουν ΣΙΓΟΥΡΟΣ πριν απο το παιχνιδι πως θα δουμε κρεμασμενα σουτ απο τους Κροατες wink.gif .. οπως ειδαμε επισης και στο ΣΕΦ !!
katsikopodarakis
Αν δεν υπήρχε τόσος σεβασμός στον Παπαλουκά και δινόταν η καθαρή τεχνική ποινή στο τέλος θα το χάναμε το ματσάκι... Ας όψεται το όνομα που έχει δημιουργήσει τόσα χρόνια στην CSKA και στην ευρωλίγκα τουλάχιστον κάτι τέτοια του χαρίζονται! Αλλά αυτός είναι και ένας απ'τους λόγους που πληρώνεται αδρά και από τους Αγγελόπουλους! Συγχωρέστε μου ίσως κάποια λάθη αλλά είναι η πρώτη φορά που γράφω στο φόρουμ rolleyes.gif icon_wave.gif
AZ1980
QUOTE(spysta @ Feb 24 2010, 21:15 ) *
ναι και του ΟΣΦΠ κρεμασμενα ηταν .. εγω απλα αναφερομουν στο οτι ημουν ΣΙΓΟΥΡΟΣ πριν απο το παιχνιδι πως θα δουμε κρεμασμενα σουτ απο τους Κροατες wink.gif .. οπως ειδαμε επισης και στο ΣΕΦ !!

Α, οκ... Πάντως είναι αρκετά καλοί σουτέρ, και έχουν και υπομονή στο γύρισμα της μπάλας, δεν είναι παράλογο σε κάποια παιχνίδια να "χώνουν"... Σκέψου ότι έφτασαν στο τοπ16 με αυτούς τους ψηλούς wink.gif

bball.gif
thrylos7
offtopic.gif

αυτός ο κλέιζα,πολύ παρορμητισμός αδερφέ μου.πρέπει να είναι ανυπόφορη η καθημερινότητα δίπλα του.μου δίνει την εντύπωση πως όταν σηκώνεται το πρωι απο το κρεββάτι,ρίχνει μια κουτουλιά στον τοίχο για να ξυπνήσει για τα καλά

24.gif 24.gif 24.gif 24.gif

Φαντάζομαι το σκηνικό (να σηκώνεται ως άλλος heihachi του tekken) και γελάω τρία λεπτά τώρα ρε...
sakissab
Σημαντική νίκη... Το πιστέψαμε και το πήραμε. Γενικά, το run and game της Τσιμπόνα αντιμετωπίστηκε απ' την καλή άμυνα του Ολυμπιακού μετά το πρώτο δεκάλεπτο.
Η ψυχολογία της ομάδας στα ύψη εν' όψει Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ. Έχει κάποιος ένα "πρόχειρο" λόγο να μού πει γιατί ο Σόφο έπαιξε 5 λεπτά και μετά πάγκο;... Ευχαριστώ
pinelo
Πρόκομ με πλεονέκτημα έδρας για τους 8. Που κέρδισε σήμερα τους Ρώσους αλλά δεν πήρε τη διαφορά. Εκτός αν στραβοπατήσει πουθενά η ΤΣΣΚΑ που δεν το πιστεύω. Ας εμφανιστούμε σοβαρότεροι στα 2 τελευταία παιχνίδια του τοπ 16, για να μην πάμε με καρδιοχτύπια στο φίναλ 4. Και επιτέλους ας γίνει κάτι με τις βολές. Ειδικά ο Τσίλντρες, ο Κλέιζα και οι ψηλοί μας θα έπρεπε να έχουν μεγαλύτερα ποσοστά μιας και πάνε αρκετά συχνά στις βολές.
Ilias7
QUOTE(sakissab @ Feb 24 2010, 23:38 ) *
Η ψυχολογία της ομάδας στα ύψη εν' όψει Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ. Έχει κάποιος ένα "πρόχειρο" λόγο να μού πει γιατί ο Σόφο έπαιξε 5 λεπτά και μετά πάγκο;... Ευχαριστώ

Δε τον κουραζουμε για να παιξει στο ΟΑΚΑ...πλακα κανω.... 69.gif Αλλα ας μη γκρινιαζουμε παλι..Ολα καλα πηγαν..Παντα τα παιχνιδια που ειναι μετα απο ενα τιτλο ειναι πολυ δυσκολα..Κυριως λογω συγκεντρωσης..

Παντως μας βλεπω να παιζουμε με ΤΣΚΑ στην επομενη φαση,μετα τη νικη της Προκομ σημερα...Εκτος και κερδισει η ΤΣΚΑ μεσα στη ΜΑΛΑΓΑ..Ολα ανοιχτα στον απεναντι ομιλο...
lamar
QUOTE(sakissab @ Feb 24 2010, 23:38 ) *
Σημαντική νίκη... Το πιστέψαμε και το πήραμε. Γενικά, το run and game της Τσιμπόνα αντιμετωπίστηκε απ' την καλή άμυνα του Ολυμπιακού μετά το πρώτο δεκάλεπτο.

Γιατι την Κυριακη θα εχει πολυ δουλεια ο Σοφο στο ΟΑΚΑ!!! Για αυτο επαιξε τοσο λιγο. Τωρα αν θελουμε τον Σοφο για να κερδισουμε τον Λουκσα Αντριτς και τον Νταλιμπορ Μπαγκαριτς, τοτε καλα κρασια!!!
LFO
Αρχιζω να εχω την εντυπωση οτι αν χασουμε κατι φετος , θα ειναι μονο απο τις βολες....

Ilias7
QUOTE(LFO @ Feb 24 2010, 23:53 ) *
Αρχιζω να εχω την εντυπωση οτι αν χασουμε κατι φετος , θα ειναι μονο απο τις βολες....

Δε νομιζω παντως πως ειναι θεμα προπονησης..Ειναι καθαρα θεμα συγκεντωσης κατα τη γνωμη μου..
apkat
H πρωτη θεση του Ολυμπιακου δεν θεωρω οτι κινδυνευει καθολου.Η Καχα ειναι και σε κακη κατασταση και ερχεται χωρις Σπλιτερ στην Αθηνα..Ομως μπερδευει υπερβολικα ο απεναντι ομιλος με την Προκομ να πηγαινει για πρωτια και την ΤΣΣΚΑ για δευετερη..Προσωπικα δεν θελω για κανενα λογο αντιπαλο την ομαδα με τα τοσα σερι Φ4 αντιπαλο εστω και με πλεονεκτημα..Ελπιζω λοιπον να παρουν την νικη μεσα στην Μαλαγα ωστε να μην εχουμε δραματα..
mrproedros
Euroleague 2010 - Top 16 - Week 4 : Τσιμπόνα - Ολυμπιακός 94-97 (24-2-10) το μεγάλο φινάλε και Highlights

&" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350" />
Razorblade Fish
QUOTE(apkat @ Feb 25 2010, 00:32 ) *
H πρωτη θεση του Ολυμπιακου δεν θεωρω οτι κινδυνευει καθολου.Η Καχα ειναι και σε κακη κατασταση και ερχεται χωρις Σπλιτερ στην Αθηνα..Ομως μπερδευει υπερβολικα ο απεναντι ομιλος με την Προκομ να πηγαινει για πρωτια και την ΤΣΣΚΑ για δευετερη..Προσωπικα δεν θελω για κανενα λογο αντιπαλο την ομαδα με τα τοσα σερι Φ4 αντιπαλο εστω και με πλεονεκτημα..Ελπιζω λοιπον να παρουν την νικη μεσα στην Μαλαγα ωστε να μην εχουμε δραματα..

Συμφωνω,τα ειπα για την Τσσκα πιο πανω.Δεν θεωρω απιθανο να χασει η Τσσκα στη Μαλαγα,αλλα και η Προκομ εχει να παιξει στο Καουνας και δεν ειμαι σιγουρος οτι θα κανει το διπλο στους αδιαφορους εστω Λιθουανους...Αν γινει παντως κανα τετοιο σκηνικο,χανουμε με μια 20αρα στη Ρωσια και καθαριζουμε. smiley.gif

Περα απο την πλακα προτιμω Προκομ με μειονεκτημα παρα Τσσκα με πλεονεκτημα!
Manu7
Ρε παιδιά τι λογική είναι αυτή?Τι πάει να πει δεν θέλω Τσσκα ακόμη και με πλεονέκτημα?
Δεν νομίζω να συμβεί βέβαια κάτι τέτοιο.Αλλά και να συμβεί τι να κάνουμε δηλαδή?
Να αρχίσω τις προσευχές?Ναι προτίμω τον εύκολο δρόμο και γω αλλά στη συγκεκριμένη
περίπτωση δεν παίζουμε και με Μπάρτσα...Δεν είναι σαν την εθνική Ισπανίας που θες να
αποφύγεις...Αν θέλουν κούπα ας αποδείξουν τι αξίζουν και με την Τσσκα σε σειρά 5 αγώνων.
THE ROCK
Τελος καλο ολα καλα για την ομαδα σημερα που παλι εδειξε οτι στην αμυνα, οτι φετος δεν πολυασχολουνται μερικοι
και πολυ, παρα μονο στα πολυ σοβαρα ματς. Οσο καλη ομαδα κι αν ειναι η Τσιμπονα, οι 94 ποντοι ειναι παρααα πολλοι.

Τωρα μενει να κανουμε ενα διπλο την Κυριακη στο ΟΑΚΑ και ναντελειωσουμε ενα υπεροχο μηνα με τον καλυτερο τροπο.

ΥΓ. Μην γραφεται για την Προκομ και τα δει ο Λυκος, γιατι θα με ζαλισει παλι για τον Γουντς.....
Razorblade Fish
QUOTE(Manu7 @ Feb 25 2010, 00:42 ) *
Ρε παιδιά τι λογική είναι αυτή?Τι πάει να πει δεν θέλω Τσσκα ακόμη και με πλεονέκτημα?
Δεν νομίζω να συμβεί βέβαια κάτι τέτοιο.Αλλά και να συμβεί τι να κάνουμε δηλαδή?
Να αρχίσω τις προσευχές?Ναι προτίμω τον εύκολο δρόμο και γω αλλά στη συγκεκριμένη
περίπτωση δεν παίζουμε και με Μπάρτσα...Δεν είναι σαν την εθνική Ισπανίας που θες να
αποφύγεις...Αν θέλουν κούπα ας αποδείξουν τι αξίζουν και με την Τσσκα σε σειρά 5 αγώνων.

Ρε Μανου πλακα κανεις;;;Απο τις συγκεκριμενες 2 ομαδες προτιμω την Προκομ,εστω και με μειονεκτημα,αυτο ειπα.Δεν την φοβαμαι,ουτε θελω να την αποφυγω,αλλα η Προκομ ειναι κατα ΠΟΛΥ προτιμοτερη,πως να το κανουμε;;;

Και προφανως αυτο που ειπα για τη Ρωσια ηταν αστειο...
pinelo
Δεν νομίζω να τη χάσει την πρωτιά η CSKA. Αν ήταν να τη χάσει θα την έχανε σήμερα. Αρκετά δύσκολο μου φαίνεται να της κάνει ζημιά η Μάλαγα. Εύκολα ή δύσκολα θα το πάρουν το αποτέλεσμα οι Ρώσοι. Αυτό κάνουν εδώ και χρόνια άλλωστε..
Manu7
QUOTE(Razorblade Fish @ Feb 25 2010, 00:49 ) *
Ρε Μανου πλακα κανεις;;;Απο τις συγκεκριμενες 2 ομαδες προτιμω την Προκομ,εστω και με μειονεκτημα,αυτο ειπα.Δεν την φοβαμαι,ουτε θελω να την αποφυγω,αλλα η Προκομ ειναι κατα ΠΟΛΥ προτιμοτερη,πως να το κανουμε;;;

Και προφανως αυτο που ειπα για τη Ρωσια ηταν αστειο...

Ρε εννοείται ότι προτιμάει οποιοσδήποτε την Πρόκομ.Απλά έτσι όπως τα έλεγες, μου φάνηκες πραγματικά τρομοκρατημένος!
Γενικά θεωρώ άκαιρο το γεγονός να συζητάμε περι επιλογής και προτίμησης αντιπάλου όταν είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες αυτή τη στιγμή και καλύτεροι από Τσσκα και θα έχουμε και το πλεονέκτημα μιας και δεν είναι νοκ άουτ τα παιχνίδια.
kseplenhs
εγώ θέλω τσσκά.γίνεται?

να πάμε στο final4 μπαρουτοκαπνισμένοι.επίσης θα είναι ένα συμβολικό ζευγάρι.αντίπαλοι θα είναι η υπερδύναμη της δεκαετίας 2000-2010 και η εν δυνάμει υπερδύναμη.γουστάρω αποκαθήλωση στις μέχρι πρότινος υπερδυνάμεις.ο νέος βασιλιάς ανατέλει και έτσι...
rankin
QUOTE(kseplenhs @ Feb 25 2010, 01:26 ) *
εγώ θέλω τσσκά.γίνεται?

να πάμε στο final4 μπαρουτοκαπνισμένοι.επίσης θα είναι ένα συμβολικό ζευγάρι.αντίπαλοι θα είναι η υπερδύναμη της δεκαετίας 2000-2010 και η εν δυνάμει υπερδύναμη.γουστάρω αποκαθήλωση στις μέχρι πρότινος υπερδυνάμεις.ο νέος βασιλιάς ανατέλει και έτσι...

η προφητεία ξεκίνησε απο το Σαββατο που πέρασε!!! biggrin.gif
SoKRaM
Και εγω ΤΣΣΚΑ θελω. Να τους στησουμε στο τοιχο shot.gif
saou
Το μόνο αναμενόμενο σήμερα ήταν ότι άμυνα δεν επρόκειτο να παίξουμε. Μετά από την υπερπροσπάθεια, σωματική αλλά και πνευματική με τον ΠΑΟ, όταν παρουσιάστηκαν συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, δεν περίμενα τίποτα το ιδιαίτερο στο συγκεκριμένο τομέα σήμερα. Και πάλι βέβαια οι 94 πόντοι είναι πάρα πολλοί για μια ομάδα με τόσο μικρό rotation όπως η Τσιμπόνα, αλλά ας είναι.

Το ανησυχητικό ήταν ότι για δεύτερο σερί ματς τα έκαναν σαλάτα στην full court press στο τέλος του ματς και πήγαν να χαρίσουν -πάλι- ένα δικό τους ματς. Απαράδεκτο ομάδα με τέτοια ποιότητα να δυσκολεύεται τόσο πολύ να επαναφέρει μπάλες και να περάσει το κέντρο. Ήμαρτον, δεν μπορεί με 3 χειριστές μέσα και η μπάλα να καταλήγει στον Κλέιζα.

Κατά τα λοιπά, η ΤΣΣΚΑ είναι αυτή που πρέπει να φοβάται,να αγχώνεται και να κοιτάξει να νικήσει στην Ισπανία μη τυχόν και διασταυρωθούμε μαζί της. Εμείς δεν έχουμε κανένα λόγο. Δε θα είναι υγιενός περίπατος η πρόκριση όπως με τους Πολωνούς ,αλλά και πάλι θα περάσουμε.

αυτός ο κλέιζα,πολύ παρορμητισμός αδερφέ μου.πρέπει να είναι ανυπόφορη η καθημερινότητα δίπλα του.μου δίνει την εντύπωση πως όταν σηκώνεται το πρωι απο το κρεββάτι,ρίχνει μια κουτουλιά στον τοίχο για να ξυπνήσει για τα καλά.πάντως ήταν πολύ καλός σήμερα και γενικά παρατηρώ πως στα τελευταία ματς,όλο και 4αρίζει περισσότερο.δλδ παίζει πολύ στο ζωγραφιστό,σκρινάρει για pick n'roll,σηκώνεται δυναμικά στα ριμπάουντ.γενικά συμπεριφέρεται σαν δευτερος ψηλός και έχει παραμερίσει κάπως το σουτ του απο μακριά σε σχέση με την αρχή της σεζόν(μέχρι τον δεκεμβρη).

Ο Κλέιζα δίνει την εντύπωση ψιλο-psycho τύπου, και είναι φορές μέσα στο ματς που λες ότι θα δώσει καμιά μπουνιά σε κανέναν (διαιτητή,αντίπαλο, μπορεί και στο δράκο όταν τον κάνει αλλαγή tongue.gif) και θα του κόψει το κεφάλι. Θα μπορούσε άνετα αν δεν ήταν μπασκετμπολίστας να κάνει καριέρα στο smack down.

Παρατηρώντας τον πάντως σε όλη τη χρονιά φέτος, δεν μπορώ να μη σκέφτομαι πόσο τυχεροί είμαστε καθώς ο Λιθουανός για τα Ευρωπαικά δεδομένα είναι psysically speaking αυτό που οι αμερικάνοι αποκαλούν 'a beast'. Είναι τρομακτικά δυνατός και παράλληλα βρίσκεται παντού στο παρκέ, τρέχει πρώτος στους αιφνιδιασμούς, σπρώχνει και σπρώχνεται στις ρακέτες για τα ριμπάουντς, γενικά μοιάζει ακούραστος.

Τέλος πρέπει να δώσουμε τα εύσημα και στο Μαυροκεφαλίδη ο οποίος αποτελεί ιδανική ρεζέρβα του Λίνας, καθώς παρουσιάζεται εντυπωσιακά έτοιμος να αποδώσει σε αυτά τα 10-15 λεπτά που περισσεύουν γι αυτόν στο παρκέ. Νομίζω σε ότι αφορά το Λουκά η αλλαγή φέτος είναι κυρίως ψυχολογική καθώς ανέκαθεν ήταν από τους πλέον τεχνίτες (ίσως ο καλύτερος Έλληνας) ψηλούς στο παιχνίδι με πλάτη, αλλά γενικότερα έδινε μια soft εικόνα στο παιχνίδι του που τον κρατούσε πίσω. Στα τελευταία ματς φαίνεται να έχει αποκτήσει νοοτροπία κομάντο, δε φοβάται να πάρει προσπάθειες και δε διστάζει να βάλει το κορμί του στη φωτιά. Όταν τον είδα να παίζει ξύλο με τον Πέκοβιτς εντυπωσιάστηκα. Σήμερα είχε επίδοση Κλέιζα, με 10 πόντους σε 10 λεπτά. Εύγε.
kseplenhs
eπίσης ο μαυροκεφαλίδης δέχεται αδιαμαρτύρητα τις φάπες του παπαλουκά... tongue.gif

φαντάσου σήμερα στη θέση του να ήταν ο λίνας και να τον φάπωνε ο παπαλουκάς επειδή διαμαρτυρόταν.ποοο...ρεζίλι θα γινόμασταν.ακόμα ξύλο θα έπαιζαν...
spysta
και εγω ρωταω .. καθαρα αγωνιστικα .. μπας και η Προκομα με το αναρχο παιχνιδι της και τους εκρηκτικα ποδια των Αμερικανων της.. θα μας δυσκολεψει περισσοτερο απ οτι η ορθολογικη ΤΣΣΚΑ .. που οντας μεγαθηριο τα τελευταια χρονια .. θα ιντριγκαρει και τους δικους μας ωστε να ΜΗΝ πανε χαλαροι και τραλαλο οπως πχ ΜΠΟΡΕΙ να γινει με τους Πολωνους ??????? rolleyes.gif
AZ1980
QUOTE(kseplenhs @ Feb 25 2010, 00:26 ) *
εγώ θέλω τσσκά.γίνεται?

Ποιά είναι η υπερδύναμη της δεκατίας του 2000-2010???? blink.gif

QUOTE(saou @ Feb 25 2010, 01:09 ) *
Ο Κλέιζα... ...Θα μπορούσε άνετα αν δεν ήταν μπασκετμπολίστας να κάνει καριέρα στο smack down.

Μπα, θέλει τουλάχιστον ένα χρόνο πειθαρχημένης προπόνησης, διατροφής και στεροειδών. Για smackdown είναι λαπάς. 'Οπως και για τσαμπουκά με πολλούς από τους αντιπάλους του... Αλλά είναι στα συν του το ότι το ξέρει και αποφεύγει τις κόντρες όπου δεν τον παίρνει.

ΥΓ. Μην αγχώνεστε. Είτε με Προκόμ, είτε με ΤΣΣΚΑ θα είστε στο F4... Aπό την άλλη όμως σας προτείνω να ψυχραιμήσετε. Έχει πολύ δρόμο ακόμα. Μη βιάζεστε να θεωρήσετε εαυτούς "υπεράνω", η ομάδα του Ολυμπιακού έχει πολλά προβλήματα να λύσει, και ο δρόμος είναι μακρύς...

QUOTE(spysta @ Feb 25 2010, 02:27 ) *
και εγω ρωταω .. καθαρα αγωνιστικα .. μπας και η Προκομα με το αναρχο παιχνιδι της και τους εκρηκτικα ποδια των Αμερικανων της.. θα μας δυσκολεψει περισσοτερο απ οτι η ορθολογικη ΤΣΣΚΑ .. που οντας μεγαθηριο τα τελευταια χρονια .. θα ιντριγκαρει και τους δικους μας ωστε να ΜΗΝ πανε χαλαροι και τραλαλο οπως πχ ΜΠΟΡΕΙ να γινει με τους Πολωνους ??????? rolleyes.gif

Τι λες ορέ? Δηλαδή, πες πως χάνεις ένα ματς στο ΣΕΦ από τους Πολωνούς (απίθανο), παίζοντας το κλασικό φετινό υπεροπτικό σου παιχνίδι εναντίον υποδεέστερων αντιπάλων... Αμφιβάλλεις ότι μετά θα τους ρίξεις 25άρα εκεί μέσα? Εγώ όχι... Αν και με την ΤΣΣΚΑ και πάλι 80-20 είναι.

bball.gif
spysta
QUOTE(AZ1980 @ Feb 25 2010, 05:42 ) *
Τι λες ορέ? Δηλαδή, πες πως χάνεις ένα ματς στο ΣΕΦ από τους Πολωνούς (απίθανο), παίζοντας το κλασικό φετινό υπεροπτικό σου παιχνίδι εναντίον υποδεέστερων αντιπάλων... Αμφιβάλλεις ότι μετά θα τους ρίξεις 25άρα εκεί μέσα? Εγώ όχι... Αν και με την ΤΣΣΚΑ και πάλι 80-20 είναι.

bball.gif

μαν τσεκαρε πιο προσεκτικα τι γραφω .. --> ''καθαρα αγωνιστικα'' .. απο αποψη στυλ παιχνιδιου δηλαδη. wink.gif
Προφανως και η ΤΣΣΚΑ ειναι δυσκολοτερος αντιπαλος ακομα και χειροτερη ομαδα απο τους Πολωνους να ηταν (που δεν ειναι) γιατι απλουστατα εχει το know how,εχει παικτες εμπειρους ψημενους σε τετοια παιχνιδια,ηταν τοσα χρονια ν1 κτλ κτλ
Οι Πολωνοι ειναι τελειως απειροι σ αυτα και προφανως εχει πλεονεκτημα μεγαλο απ αυτο rolleyes.gif
LFO
QUOTE(saou @ Feb 25 2010, 02:09 ) *
Κατά τα λοιπά, η ΤΣΣΚΑ είναι αυτή που πρέπει να φοβάται,να αγχώνεται και να κοιτάξει να νικήσει στην Ισπανία μη τυχόν και διασταυρωθούμε μαζί της. Εμείς δεν έχουμε κανένα λόγο. Δε θα είναι υγιενός περίπατος η πρόκριση όπως με τους Πολωνούς ,αλλά και πάλι θα περάσουμε.

Αυτό ειναι το ζουμί....

Τι σε νοιαζει ποιος θα ειναι απέναντι? οι δεύτεροι νοιαζονται με ποιον πρωτο θα παιξουν , οχι αντίστροφα. Είμαστε σε πολυ καλη κατασταση, ελλατωσαμε το αγχος, η ομαδα ρολαρει,χημεια καλη υπάρχει, ο κοσμος χαλαρωσε λιγο , αμα βαζουμε και τις βολες δεν εχουμε να φοβηθούμε ΚΑ-ΝΕ-ΝΑ! Εξάλλου ενα μεγαλο + της φετινης ομάδας ειναι οτι νικαει και σε εδρες που παντα μας δυσκολευαν.

Αρχίστε να προβάρετε τα γαλλικά σας....
rankin
QUOTE(LFO @ Feb 25 2010, 09:48 ) *
Αυτό ειναι το ζουμί....

Τι σε νοιαζει ποιος θα ειναι απέναντι? οι δεύτεροι νοιαζονται με ποιον πρωτο θα παιξουν , οχι αντίστροφα. Είμαστε σε πολυ καλη κατασταση, ελλατωσαμε το αγχος, η ομαδα ρολαρει,χημεια καλη υπάρχει, ο κοσμος χαλαρωσε λιγο , αμα βαζουμε και τις βολες δεν εχουμε να φοβηθούμε ΚΑ-ΝΕ-ΝΑ! Εξάλλου ενα μεγαλο + της φετινης ομάδας ειναι οτι νικαει και σε εδρες που παντα μας δυσκολευαν.

Αρχίστε να προβάρετε τα γαλλικά σας....

Je m'appelle Nikola!

Οι βολές είναι θέμα ψυχολογίας.. έχουν άγχος και χρειάζονται 2-3 καλά παιχνίδια σε αυτόν τον τομέα για να πάρουν πάνω τους
Απο εκεί και πέρα, είχαμε για δεύτερο σερί παιχνίδι κακή αντιμετώπιση στην πίεση του αντιπάλου στο τέλος. Θέλει πιο καθαρό μυαλό και όχι τρέλες!
Κατα τ΄αλλα, παίξαμε άμυνα για πόσο; 5 λεπτά; Κάναμε την ανατροπή και περάσαμε μπροστά απο το -10 (ή κάτι τέτοιο) και μετά κοροϊδεύαμε..
δέχομαι βέβαια ότι η ομάδα είχε ανάγκη να ξεμπουκώσει επιθετικά και δεν υπήρχε τρελή διάθεση για να κυνηγήσουμε το σκληρό αμυντικό παιχνίδι ..
Όπως και να χει, έγινε το 4/4.. Βρισκόμαστε ήδη στην επόμενη φάση, και αν όλα πάνε καλά θα πάρουμε και το πλεονέκτημα έδρας.
kseplenhs
QUOTE(AZ1980 @ Feb 25 2010, 07:42 ) *

και εσεις ρε παρεξηγησιάρη.ο δαίμων του πληκτρολογίου... tongue.gif

απλά τον παο τον βλέπω συνέχεια και αρχίζω και τον βαριέμαι.στην τελική αποσυρθείτε μπας και παίξουμε άμυνα με καμιά άλλη ομάδα... tongue.gif

δεν υπάρχει αλλαζονεία στην επιλογή της τσσκα.απλά όπως κ νά΄χει,έξιτάρει το να παίξεις κ ναι αποκλείσεις μια υπερδύναμη.όπως αντίστοιχα εξιτάρει αν φτάσεις τελικό να κερδίσεις την μπαρτσα που μοιάζει βιονική.δεν θα ήταν ξενέρωτο να πάς τελικό και να βρεις καμιά εφες πίλσεν?!
xristos_metal
Ουσιαστικα αν νικησει η Καχα την Κιμκι θα εχουμε το πρωτο ζευγαρι, δλδ Ολυμπιακος - Προκομ. Η Μαλαγα δυσκολα να κανει 3 νικες.
apkat
O απεναντι ομιλος ειναι ακομα ρευστος ως προς τον 1ο και τον 2ο..Πιθανο ειναι να ειναι 2η η ΤΣΣΚΑ..Οποτε δεν μπορουμε να πουμε οτι εχουμε τον αντιπαλο του Ολυμπιακου ακομα..Κρισιμη η αγωνιστικη που υποδεχεται η Μαλαγα την Τσσκα..Αν κανουν το διπλο εκει οι Ρωσσοι τοτε ναι εχουμε τους Πολωνους ως αντιπαλους του Ολυμπιακου..
xristos_metal
Πρακτικα οντως υπαρχει περιπτωση να βγει η Τσσκα δευτερη. Νομιζω ομως η Τσσκα θα νικησει στη Μαλαγα.
Reggie Miller #31
Αρχικά να ασχοληθώ με τη δική μας ομάδα.Είναι πολύ σημαντικό ότι μετά από τον τελικό,με τη δεδομένη κούραση,ταλαιπωρία από το ταξίδι,αλλά και την ψυχική ανάταση που είχαμε,με κακή άμυνα και μέτρια εμφάνιση,ότι πήγαμε και κερδίσαμε σε ένα πολύ σημαντικό και οριακό ματς.Ασχέτως αν κοντέψαμε να αυτοκτονήσουμε ΠΑΛΙ από την πίεση που μας άσκησαν στα τελευταία λεπτά.Ειδικά από τη στιγμή που η ομάδα έχει στο παρκέ τον Παπαλουκά που του περισσεύει η εμπειρία δεν πρέπει να έχει τέτοια αντίδραση.Τέλος καλό όλα καλά.

Όσον αφορά την πρόκριση και την πρώτη θέση,πιστεύω ότι το επόμενο παιχνίδι(αν η Κίμκι σήμερα κάνει το χρέος της και νικήσει)θα είναι ο σταθμός για την πρώτη θέση.Αδυνατώ να πιστέψω πως μπορούμε να χάσουμε μέσα στη Ρωσία με 20 πόντους από μαι Κίμκι που είναι πολλή κατώτερη από εμάς.όσο κακοί κι αν είμαστε εκείνο το βράδυ.Άρα απλα΄πρέπει να κα΄νουμε το χρέος μας και να νικήσουμε μέσα στο σπίτι μας.

Για τη διασταύρωση,σίγουρα θα προτιμήσω Πρόκομ,αν και ο Ολυμπιακός έχει δείξει ότι έχει πρόβλημα με αθλητικές ομάδες(θυμάμαι αρκετά παιχνίδια με Γαλλικές ομάδες),αν και στα δύσκολα πιστεύω ότι θα είναι αυτός που πρέπει.Οι Ρώσοι είναι πιο νορμάλ στον τρόπο παιχνιδιού τους,αλλά σαφώς πιο έμπειροι και δεν καταλαβαίνουν από έδρες και φωνές.Παρά το γεγονός ότι δεν είναι η ομάδα των προηγούμενων ετών και δε χρειάζεται να νιώθουμε τόσο μεγάλο δέος.

Τελειώνω(μη βρίζετε),το θέμα είναι ότι ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια και η ομάδα πρέπει να δείξει ότι ξέρει από δύσκολα και μπορεί να τα αντιμετωπίσει,τώρα θα φανούν και θα βγουν πολλά συμπεράσματα...Άντε καλή μας συνέχεια!
AZ1980
QUOTE(kseplenhs @ Feb 25 2010, 09:59 ) *
δεν υπάρχει αλλαζονεία στην επιλογή της τσσκα.απλά όπως κ νά΄χει,έξιτάρει το να παίξεις κ ναι αποκλείσεις μια υπερδύναμη.όπως αντίστοιχα εξιτάρει αν φτάσεις τελικό να κερδίσεις την μπαρτσα που μοιάζει βιονική.δεν θα ήταν ξενέρωτο να πάς τελικό και να βρεις καμιά εφες πίλσεν?!

Εντάξει, δίκιο έχεις ως προς αυτό, αλλά και το 1997 που είχε γυρίσει τούμπα ο κόσμος όλος και έγινε Φ4 με ...Βιλερμπάν και ...Ολίμπια, δε νομίζω να είχες "χαλαστεί"... wink.gif

bball.gif
rchos
ειδικα με την εφες αν πεσουμε μαζι τους μια χαρα θα ειναι το θεμα και δεν το εννοω σαν ευκολια ομαδας.
μια χαρα πορωτικο θα ειναι και για τον ολυμπιακο και για την εφες και για την ευρωλιγκα.
ο πρωτος ελληνοτουρκικος τελικος της ευρωλιγκας, 2 ομαδες που επι ουλεμπ πρωτη φορα θα παιξουν τελικο της διοργανωσης.ο τελικος αυτος θα ειναι κατι ξεχωριστο για ολους και οποιο να ειναι το αποτελεσμα στην ιστορια θα μεινει.μην ξεχναμε πως ολη η ευρωπη γκρινιαζει οτι 4 ομαδες βλεπουμε στους τελικους συνεχεια αυτη τη δεκαετια.
Germany96
QUOTE(AZ1980 @ Feb 25 2010, 07:42 ) *

Στιγμιαια αναρωτηθηκα πως και ο bullet δεν εχει φτιαξει το αντιστοιχο poll tongue.gif Αλλα με μονο τρεις (βαζω και την Maccabi μεσα) σοβαρους υποψηφιους και με την μια μαλιστα να ειναι ελληνικη ομαδα, μαλλον δεν θα προεκυπτε ιδιαιτερα ενδιαφερουσα μπασκετικη κουβεντα παρα οπαδικες αντεγκλησεις σε ενα ακομα topic του forum. Παντως ενα poll για την καλυτερη ομαδα της δεκαετιας ανα σεζον δεν θα ηταν τοσο κακη ιδεα (π.χ. Maccabi 2004 εναντιον Παναθηναικου 20009, Barcelona 2003 κ.ο.κ.).

Για την δεκαετια που τελειωνει δε νομιζω ομως πως ειναι τοσο ξεκαθαρα τα πραγματα. Ο Παναθηναικος μπορει να προηγειται στις κατακτησεις με τρεις εναντι δυο της CSKA αλλα η ρωσικη ομαδα εχει να αντιπαραβαλει μια αξιοθαυμαστη σταθεροτητα με 8/9 συμμετοχες σε Final Four εναντι 5/9 του ΠΑΟ. Σε συμμετοχες σε τελικους προηγειται η Maccabi με πεντε εναντι τεσσαρων που εχουν οι αλλοι δυο ανταγωνιστες της και παρ’ οτι εχει κι αυτη εξι συμμετοχες σε Final Four και τρεις κατακτησεις (φαινομενικα ξεπερνοντας ετσι τον ΠΑΟ σε αριθμους), την θεωρω λιγοτερη ισχυρη υποψηφιο, εν μερει και γιατι το ενα τροπαιο της ηταν την χρονια της διασπασης, οχι οτι φταιει σε τιποτα η Maccabi αλλα και παλι χανει καποια απο την αιγλη του το ενα της τροπαιο.

Ο Παναθηναικος ειχε περισσοτερες υψηλες πτησεις απο την CSKA αλλα επεσε και σε περισσοτερα κενα αερος απο τους Ρωσους. Κατα την αποψη μου ο ΠΑΟ την τριετια 2003-05 (παρ’ οτι συμμετειχε στο F4 του 2005) δεν ανηκε καν στους σημαντικους διεκδικητες του τροπαιου (την σεζον 2006 κι ενω δεν συμμετειχε στο αντιστοιχο F4, παντα κατα τη γνωμη μου, ανηκε παρ’ ολα αυτα στους σημαντικους διεκδικητες).

Κι αν ρισκαρουμε μια προβλεψη για την φετινη σεζον, η CSKA φαινεται πιο κοντα απο τους αλλους δυο ανταγωνιστες της σε αλλο ενα F4 κι ετσι σε ενα καλυτερο φινις της δεκαετιας. Πιο ολοκληρωμενη αποψη και με ολα τα στοιχεια στα χερια μας, θα μπορουμε να εχουμε μετα το F4 του Παρισιου.

Νομιζω οτι το ποια ειναι η καλυτερη ομαδα της δεκαετιας εχει περισσοτερο να κανει με τα κριτηρια που χρησιμοποιει ο καθενας και δεν ειναι κατι τοσο ξεκαθαρο οσο παρουσιαζεται. Η διαρκεια μιας ομαδας δεν ειναι καθολου αμελητεο κριτηριο και θα καταλαβω απολυτα (χωρις απαραιτητα να συμφωνησω κι ολας) καποιον που θεωρει την CSKA ως την ομαδα της δεκαετιας. Οπως πολυ κοσμος στο ΝΒΑ βαζει ως ιστορικα πρωτη ομαδα τους Lakers εναντι των Celtics.

Edited:Αν καποιος εσφαλμενα προσθεσει και την σεζον 1999-2000 στη δεκαετια τοτε αυτοματα γινεται ξεκαθαρα κυριαρχος ο Παναθηναικος. Οι δεκαετιες ομως υπολογιζονται απο τα ετη ???1-??10 αφου στο χριστιανικο ημερολογιο δεν υπαρχει ετος μηδεν. Δεν εφαγα δηλαδη ενα τροπαιο του ΠΑΟ απλα μιλαω για τις σεζον απο 2000-01 εως 2009-10 οι οποιες και συνιστουν την τρεχουσα δεκαετια.

Στα του Ολυμπιακου τωρα εχω ηδη εκφρασει την προτιμηση μου να συναντηθουμε με την CSKA στους 8.

Το πρωτο μου κριτηριο ειναι καθαρα προσωπικου γουστου, θεωρω πως με ενδεχομενα συνολικα 5 παιχνιδια με αντιπαλο την CSKA και αλλα 8 με τον Παναθηναικο (ή ακομα και 9 αν περασει στο F4) θα ειναι γεματη απο τιτανομαχιες με τις κορυφαιες ομαδες της δεκαετιας για τον Ολυμπιακο. Μπορει το θεαμα να μην ειναι απαραιτητα στα υψηλοτατα επιπεδα που προιδεαζουν τα ονοματα των συλλογων αλλα και παλι 13 ή ακομα καλυτερα 14 τετοια ματς ειναι οτι καλυτερο για να χορτασουν μπασκετ και αμφιρροπες αναμετρησεις οι φιλοι του Ολυμπιακου φετος.

Το δευτερο κριτηριο μου ειναι οτι σε περιπτωση τελικης επικρατησης του Ολυμπιακου σε αυτες τις μονομαχιες, η χρονια του Ολυμπιακου μετατρεπεται αυτοματα σε ιστορικη κι ας μην σαρωσει ολους τους τιτλους οπως το 1997. Το τι θα σημαινει κατι τετοιο για την ψυχολογια της ομαδας ενοψει και της επομενης χρονιας το καταλαβαινουμε ολοι. Ισως πλεον να μιλαμε για οριστικη αλλαγη σελιδας για το μπασκετικο τμημα του Ολυμπιακου. Δεν υποστηριζω οτι ο Ολυμπιακος σε αυτες τις υποθετικες μονομαχιες ειναι ο σιγουρος νικητης, δεν ειμαι καν βεβαιος οτι ο ΟΣΦΠ θα εχει εστω καποιο μικρο προβαδισμα επικρατησης. Δε νομιζω ομως οτι με κανει αλαζονα το οτι θα με εξιταρε αφανταστα ενα τετοιο σεναριο, σαν φιλος του Ολυμπιακου.

Το τριτο κριτηριο μου ειναι πως την CSKA θα προτιμουσα να την συναντησει στα προημιτελικα ο Ολυμπιακος παρα στο F4. Νομιζω οτι σε σειρα 5 αγωνων θα φανει ευκολοτερα το μικρο βαθος παγκου της CSKA και θα «σκασουν» ευκολοτερα οι top παικτες της που κουβαλανε δυσαναλογα μεγαλο βαρος σε σχεση με τους συμπαικτες τους ολοκληρη τη χρονια. Στη φαση των προημιτελικων επισης ο Ολυμπιακος δεν εχει καποιο σημαντικο μειονεκτημα εμπειριας σε σχεση με την CSKA, σε F4 ομως οι Ρωσοι νιωθουν σα να βρισκονται στην αυλη του σπιτιου τους κατι που μονο δυο-τρεις παικτες του Ολυμπιακου μπορουν να το πουν κι απο αυτους μονο ο Παπαλουκας ειναι φετος σημαντικοτατος για το rotation της ομαδας αφου οι πρωην της Maccabi εχουν ρολο μεν στην ομαδα αλλα πολυ πιο περιορισμενο απ’ οτι αντιστοιχα οι εμπειροτατοι πρωταγωνιστες της CSKA. Ενδεχομενο πλεονεκτημα εδρας του Ολυμπιακου στα προημιτελικα κανει την πλαστιγγα να γερνει ακομα περισσοτερο προς το μερος του απ’ οτι ενα παιχνιδι μια κι εξω στο Παρισι.

Πιστευω δηλαδη οτι ενα τετοιο ματσαρισμα στους 8 ειναι ιδανικη ευκαιρια για τον Ολυμπιακο για να πεταξει εξω απο την διοργανωση εναν απο τους διεκδικητες της (ναι την θεωρω ακομα τετοια την CSKA) και παραλληλα να μας προσφερει μια καλυτερη σειρα παιχνιδιων απ’ οτι με τους συμπαθεις Πολωνους. Μονο που ετσι χανουμε συγκινητικες στιγμες αποθεωσης του Woods απο πολλους φιλους του ΟΣΦΠ και ορκους αιωνιας αγαπης του Qyntel ως απαντηση biggrin.gif .
kseplenhs
QUOTE(AZ1980 @ Feb 25 2010, 16:19 ) *
Εντάξει, δίκιο έχεις ως προς αυτό, αλλά και το 1997 που είχε γυρίσει τούμπα ο κόσμος όλος και έγινε Φ4 με ...Βιλερμπάν και ...Ολίμπια, δε νομίζω να είχες "χαλαστεί"... wink.gif

bball.gif

ναι αλλά και απο αυτή την άποψη,το 97 ο ολυμπιακός πέρασε στους 8 τον πρωταθλητή ευρώπης(με μειονέκτημα έδρας) και στον τελικό μια ομάδα με συνεχόμενες παρουσίες σε τελικούς αλλά και σε final4(και ας είχε γίνει ανέκδοτο ο ρενέσες στους έλληνες δημοσιογράφους για την ακουπία του.λίγα χρόνια αργότερα τον παραδέχτηκαν ακόμα και τα ζώα...όπως θα έλεγε και ο πρόεδρος).

οπότε και εκείνη η χρονιά είχε κάτι απο συμβολισμό που δεν έδειξε να ξεφτίζει απο την παρουσία της ολύμπια και της βιλερμπάν στο f4.... tongue.gif

υ.γ: όχι ρε παιδιά δεν θέλω την εφές σε τελικό.κατ'αρχην απο την κάψα τους οι τούρκοι που παίζουν σε τελικό,θα γίνουν πιο τραμπούκοι απο ποτέ.ε και δεν λέει να μην μπορώ να τους υποστηρίξω... happy.gif
newpower2020
Κέρδισε η Κάχα οπότε μία νίκη στην έδρα μας την άλλη εβδομάδα και έτσι απλά ... πρώτοι
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.