Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Miami Heat
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2
Pierce
Μiami Heat


O dwane να ναι καλα....






Πιθανή βασική πεντάδα:

PG: Μario Chalmers
SG: Dwane Wade
SF: Dorell Wright
PF: Michael Beasley
C: Jermaine O'Neal

Υπόλοιπο ρόστερ:
Jamal Magloire, Carlos Arroyo, Quentin Richardson, John Lucas, Shavlik Randolph, Anthony Tolliver , chris Quinn, James Jones, Udonis Haslem, Yakouba Diawara, Deaquean Cook, Joel Anthony

Offseason Moves :

Ήρθαν ή ανανέωσαν: Carlos Arroyo (FA), Jamal Magloire(FA), Quentin Richardson, John Lucas, Shavlik Randolph, Anthony Tolliver, Joel Anthony (ανανεωση)

Έφυγαν: Jamario Moon, Mark Blount

Σχολιο:

Tην Προηγουμενη σεζον οι Heat , ειχαν τον Wade σε δαιμονιωδη φορμα (30.2π -5.5ρ - 7.5α -2.2 κλ ), ο οποιος τους πηρε απο το χερακι και τους πηγε στη postseason , οπου αποκλειστηκαν δυσκολα απο τους Hawks. Γενικως ηταν ενα θερμο καλοκαιρι για την ομαδα, μια με το κλεισιμο σε ψυχιατρικη (!!!) κλινικη του Μπισλει, μια οι εντονες φημες ,οι οποιες φουντωναν απο τις δηλσωσεις του wade και τους railey, που θελαν τον iverson να αγωνιζεται εκει φετος . Τελικως αποφασιστηκε οτι μαλλον κακο θα εκανε στην ομαδα ο αλλεν παρα κακο και για αυτο δεν προχωρησε η περιπτωση του. Το εργο τους αναμενεται να ειναι δυσκολο στην ενισχυμενη φετος ανατολη αν και λογικα θα καταφερουν να μπουν εστω και ως τελευταιοι στα play offs. Ο Τσαλμερς δειχνει να συνεργαζεται πολυ καλα με τον γουειντ στα γκαρντς και εχει απελευθερωσει πληρως τον Ντουειν απο τον ΄΄αχαρο'' ρολο να κατεβαζει την μπαλα.
Ερωτηματικο ειναι πως θα παρουσιαστει ο Μπισλει, και αν θα αποφασισει ο προπονητης του να τον εμπιστευτει πραγματικα, μιας και περσι δεν του εδωσε τις ευκαιριες που αναλογουσαν στο νουμερο δυο του ντραφτ, οπως επισης και το τι αποδοση θα εχει ο Ζερμειν (δευτερος πιο ακριβοπληρωμενος παιχτης στο πρωταθλημα...) του οποιου το συμβολαιο τελειωνει φετος και δεν αποκλειεται να γινει και trade ωστε να δελεασουν τον wade να παραμεινει, αφου και αυτος τους εχει ξεκαθαρισει οτι αν δεν χτυπαει πρωταθλημα η ομαδα, του χρονου θα φυγει. Κρισιμη και μεταβατικη η φετινη χρονια λοιπον



Προβλεψη:
40-41 νικες 3οι στη southeast 7-8οι στην Ανατολη
Air and King
Aπο οτο φαινεται η χρονια θα εχει οπως και περυσι ταβανι την εισοδο στα Πλειοφ.....Ο Ζερμειν δεν ειναι ο καποτε All Star και δεν μπορει να θωρει συμπληρωμα μεγαλης κλασης διπλα στον Γουειντ.Ο Μπισλι καλειται να αφησει πισω τα εξωγηπεδικα του προβληματα και να δειξει σε ολους οτι δεν ηταν τυχαιοι οι υμνοι προς το προσωπο του στο κολλεγιο!Σιγουρα εχει μεγαλες προδιαγραφες και κυριως σαν σκορερ εχει τρομερη επαφη με το καλαθι ο μικρος!

Ο Γουειντ κατα την αποψη μου και το εχω ξαναπει μπορει καλλιστα να θεωρηθει ο καλυτερος παιχτης του κοσμου(παρολο που προσωπικα θεωρω αντικειμενικα τον ΛεΜπρον) και να κλεψει προτιμησεις απο Κομπι και ΛεΜπρον καθως κατι τετοιο το κερδισε με το σπαθι του και με τις εμφανισεις του απο του Ολυμπιακους του Πεκινου και μετα!Σαπορτινγκ καστ ομως δεν εχει που να διεκδικει πρωταθλημα και για ενα παιχτη μεγαλης κλασης στα 27 προς 28 που βρισκεται στο prime του αυτο δεν ειναι καλο για την καριερα του!Παντως περυσι παρολο που ηρθε τριτος στην ψηφοφορια του ΜVP πηρε πιο πολλες ψηφους πρωτιας απο τον Κομπι που ηρθε συνολικα δευτερος!

Τους βλεπω μεταξυ 6-8 στην Ανατολη με τα τωρινα δεδομενα του ροστερ!Εκτος και αν ο Ζερμειν θυμηθει τον παλιο του ευατο(πραγμα δυσκολο) και ο Μπισλι εκτοξευθει παρα πολυ ισως παλεψουν για το #4!
Dwyane ''the flash'' Wade
http://www.nba.com/video/games/heat/2009/1...gt1hp0020900009

με το δεξι ξεκινησε τη φετινη σεζον το μαιαμι.εντυπωση μου εκανε η πολυ καλη εμφανιση των ο'νηλ και μπισλει!μακαρι ο τελευταιος να εχει ξεπερασει τα ''προβληματα'' του.για να δουμε...
Dwyane ''the flash'' Wade
νικη με την ιντιανα για το μαιαμι με 83-96.ο φλας ηταν απλα ο ευατος του με 32 ποντους,4 ασσιστ και 3 κλεψιματα σε 34 λεπτα!!πολυ καλος ξανα ο ο'νιλ!!!αν συνεχισει ετσι θα κανει πολυ καλη σεζον φετος και το μαιαμι μπορει να εχι ψηλοτερες βλεψεις.
Johanvil
Κατσε να ερθει ο Γεναρης και ο Φλεβαρης και αμα παιζει ετσι οπως ξεκινησε τη σεζον τοτε θα τον πιστεψω ξανα σαν παιχτη τον JO.Το λεω διοτι καθε χρονο τα ιδια λεει οταν ξεκιναει η σεζον και εχουν χορτασει ολοι απο τα λογια του και τον εχουνε παρει χαμπαρι.Παντως για να τα λεμε ολα,ηταν εξαιρετικος παιχτης στα ντουζενια του πριν καποια χρονια στην Ιντιανα και κυριως πριν τους τραυματισμους.
Andre_Iguodala
Εντυπωσιακο ξεκινημα οντως απο τον Jermaine.Δεν πιστευω οτι θα γινει ποτε ο παιχτης που ηταν στα 23 του(το δηλωσε και ο ιδιος αλλωστε) αλλα τους Heat και δη τον Wade μπορει να τους βοηθησει αναμφιβολα...


Οπως λεει ομως και ο φιλος απο πανω ακομα αρχες ειναι...Εγω ελπιζω πραγματικα να συνεχισει ετσι γιατι η Ανατολη χρειαζεται κι αλλες δυνατες ομαδες
Dwyane ''the flash'' Wade
μα κανεις δεν περιμενει να γινει ο παικτης που ηταν παλιοτερα!!αλλα τουλαχιστον θα ειναι καλυτερος απο περσι και θα εχει και ο φλας ενα στηριγμα.

3-0 το μαιμι με νικη επι του σικαγο!τετοιο ξεκινημα εχει χρονια να κανει!
Air and King
Οσο ο Γουειντ εχει την βοηθεια κυριως του Μπισλι και του Ζερμειν το Μαιαμι μπορει να χτυπησει την τεταρτη θεση στην Ανατολη.....Ο Γουειντ θεωρω δεδομενο οτι θα εχει μια χρονια υποψηφιου MVP και φετος αλλα αν οι 2 συμπαιχτες που εχει που ειναι σιγουρα ποιοτικοι δειξουν συνεπεια τοτε μπορουν να πανε καλυτερα απο περυσι και τις 43 νικες!

Υ.Γ Χθες ο "Flash" απεδειξε για μια ακομα φορα αυτο που προσωπικα πιστευω οτι δηλαδη ειναι ο καλυτερος oλων των εποχων στα "Circus Shot" μαζι με τον Μαικλ Τζορνταν και εχει κανει και πραγματα οπως προπερσυ με αντιπαλο το Γκολντεν Στειτ που δεν το εχουμε δει ουτε απο τον Τζορνταν το συγκεκριμενο .......Απιστευτος αθλητης ο Γουειντ!
Dwyane ''the flash'' Wade
συμφωνω απολυτα!!ειναι φοβερος ο φλας και οπως εχει πει και παλιοτερα ο air and king δεν εχει το καταλληλο σαπορτινγκ καστ!!εγω θεωρω πως απο τον κομπε μπορει να γινει καλυτερος αν του χρονου παιξει σε μια ομαδα που θα διεκδικει πρωταθληματα.
Emanuel David Ginobili
QUOTE(ronin @ Nov 2 2009, 14:37 ) *
συμφωνω απολυτα!!ειναι φοβερος ο φλας και οπως εχει πει και παλιοτερα ο air and king δεν εχει το καταλληλο σαπορτινγκ καστ!!εγω θεωρω πως απο τον κομπε μπορει να γινει καλυτερος αν του χρονου παιξει σε μια ομαδα που θα διεκδικει πρωταθληματα.


Συμφωνω, ο Wade ειναι απιστευτος παικτης. Τρομερα αθλητικα προσοντα και τεραστιο ταλεντο.
ΑΛΛΑ, τον Κοbe δεν μπορει να τον ξεπερασει, δεν μπορει γιατι απλα ο Bryant ειναι αλλο ανεκδοτο, ειναι Ο σκορερ. Ο πλουραλισμος του στην επιθεση δεν υπαρχει, οι μονοι παικτες που -για 'μενα παντα- διαθετουν το αναλογο επιθετικο ταλεντο ειναι ο Anthony (φτασμενος παικτης) κι ο Rose (μπορει και να τον ξεπερασει).
Dwyane ''the flash'' Wade
σεβαστη η αποψη σου αλλα εγω ουτε καν συγκρινω τον φλας με τον αντονι.ο γουειντ μην ξεχναμε οτι ειναι ηδη απο τα 24 του πρωταθλητης με πρωτο ρολο στην τοτε πρωταθλητρια ομαδα του και εμφανισεις ''αερινου'' στους τελικους με το νταλας!!ολη η περσινη χρονια του ηταν χρονια MVP αλλα επεσε πανω σε λεπμρον,κομπε.
Air and King
QUOTE(Emanuel David Ginobili @ Nov 2 2009, 14:46 ) *
Συμφωνω, ο Wade ειναι απιστευτος παικτης. Τρομερα αθλητικα προσοντα και τεραστιο ταλεντο.
ΑΛΛΑ, τον Κοbe δεν μπορει να τον ξεπερασει, δεν μπορει γιατι απλα ο Bryant ειναι αλλο ανεκδοτο, ειναι Ο σκορερ. Ο πλουραλισμος του στην επιθεση δεν υπαρχει, οι μονοι παικτες που -για 'μενα παντα- διαθετουν το αναλογο επιθετικο ταλεντο ειναι ο Anthony (φτασμενος παικτης) κι ο Rose (μπορει και να τον ξεπερασει).

Γιατι δεν μπορει να τον ξεπερασει?Ποσο μαλλον οταν απο περυσι εχει φωναξει "παρων" στην Κοντρα Κομπι-ΛεΜπρον και υπηρχαν ανθρωποι εστω και λιγοτεροι που θεωρουσαν/θεωρουν τον Γουειντ καλυτερο παιχτη στον κοσμο και οχι τον Κομπι η τον ΛεΜπρον.....
Η επιθεση εχει μια παραμετρο σημαντικη που ξεχνας.....Το οτι ο Κομπι εχει τις πιο πολλες κινησεις(μια-δυο παραπανω ακομα και απο τον Τζορνταν) δεν το κανει τον καλυτερο παιχτη ποσο μαλλον οταν στο παραγοντα διεισδυση ο Γουειντ υπερτερει χαοτικα απεναντι σε Κομπι και Καρμελο και θυμιζει Τζορνταν στα πρωτα του χρονια που εκανε πολλα ντραιβ και λιγοτερα σουτ και βεβαιως για αυτο ειχε και πολυ καλα ποσοστα απο μικρος....
Απο αποψη καριερας ο Κομπι ναι υπερτερει αλλα ειναι και μεγαλυτερος.....ομως οι Τελικοι που εκανε ο Γουειντ το 2006 και το PER του δεν το εφτασε ουτε ο Τζορνταν στους 6 Τελικους που επαιξε!Θυμαστε φανταζομαι ενα πανο στον 5ο Τελικο "Michael who?" με τα οργια που εκανε ο Γουειντ.....
Ο Γουειντ ειναι μεγαλυτερη κλαση απο τον Καρμελο γιατι μπορει ο Καρμελο αλλα και ο Κομπι να εινα πιο καθαροι σκορερ και καλυτεροι σουτερ ομως ο Γουειντ στο ντραιβ υπερτερει και στην πασα και πλεον ειναι καλυτερος αμυντικα στην ατομικη αμυνα ακομα και απο τον Κομπι!
Ο Γουειντ ειναι εφαμιλλος σε κλαση και "σε κανω διαφορα" με Κομπι και ΛεΜπρον και αυτοι οι τρεις διεκδηκουν τον τιτλο του κορυφαιου παιχτη στον κοσμο!Ο Καρμελο ειναι φανταστικος παιχτης αλλα πρεπει να δειξει διαρκεια για να μπει σε μια τετοια κουβεντα....
Ο Ροουζ αυτος και αν δεν εχει μεγαλο ρεπερτοριο επιθετικα...Λιγα πραγματα ομως πιστευω οτι θα βελτιωθει και οτι μπορει να αφησει εποχη σαν πλειμεικερ!Αλλα δεν μπορεις να δινει τυχη σε αυτον οτι θα γινει καλυτερος απο τον Κομπι και οχι στον Γουειντ οταν ηδη ο Γουειντ θεωρειται καλυτερος απο καποιους απο τον Κομπι και βρισκεται σε πολυ υψηλο επιπεδο....


Σημαντικη και η αναφορα του Μπιλ Γουολτον(κορυφαιου ισως πασερ-Σεντερ ολων των εποχων) οτι πρωτη φορα μετα την δεκαετια του 80 βλεπει τρεις παιχτες μετα τους Μπερντ-Τζορνταν-Ματζικ να ειναι σε τοσο υψηλο επιπεδο τους Γουειντ-Κομπι-ΛεΜπρον......Προσωπικα συμφωνω!
Emanuel David Ginobili
Παιδια παρεξηγησις...
Συμφωνω μαζι σας.
Αυτο ακριβως εννουσα:
QUOTE(Air and King @ Nov 2 2009, 15:04 ) *
Η επιθεση εχει μια παραμετρο σημαντικη που ξεχνας.....Το οτι ο Κομπι εχει τις πιο πολλες κινησεις(μια-δυο παραπανω ακομα και απο τον Τζορνταν)


Οταν ειπα οτι δεν μπορει να τον ξεπερασει, εννουσα οτι ο Κομπι ειναι κατι το διαφορετικο σαν παικτης. Οποτε δεν θα τεθει θεμα συγκρισης. Μιλουσα καθαρα για το επιθετικο ταλεντο, γι' αυτο και η αναφορα σε Anthony, Rose (τους θεωρω χειροτερους του Flash)
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(Air and King @ Nov 2 2009, 14:04 ) *
Γιατι δεν μπορει να τον ξεπερασει?Ποσο μαλλον οταν απο περυσι εχει φωναξει "παρων" στην Κοντρα Κομπι-ΛεΜπρον και υπηρχαν ανθρωποι εστω και λιγοτεροι που θεωρουσαν/θεωρουν τον Γουειντ καλυτερο παιχτη στον κοσμο και οχι τον Κομπι η τον ΛεΜπρον.....
Η επιθεση εχει μια παραμετρο σημαντικη που ξεχνας.....Το οτι ο Κομπι εχει τις πιο πολλες κινησεις(μια-δυο παραπανω ακομα και απο τον Τζορνταν) δεν το κανει τον καλυτερο παιχτη ποσο μαλλον οταν στο παραγοντα διεισδυση ο Γουειντ υπερτερει χαοτικα απεναντι σε Κομπι και Καρμελο και θυμιζει Τζορνταν στα πρωτα του χρονια που εκανε πολλα ντραιβ και λιγοτερα σουτ και βεβαιως για αυτο ειχε και πολυ καλα ποσοστα απο μικρος....
Απο αποψη καριερας ο Κομπι ναι υπερτερει αλλα ειναι και μεγαλυτερος.....ομως οι Τελικοι που εκανε ο Γουειντ το 2006 και το PER του δεν το εφτασε ουτε ο Τζορνταν στους 6 Τελικους που επαιξε!Θυμαστε φανταζομαι ενα πανο στον 5ο Τελικο "Michael who?" με τα οργια που εκανε ο Γουειντ.....
Ο Γουειντ ειναι μεγαλυτερη κλαση απο τον Καρμελο γιατι μπορει ο Καρμελο αλλα και ο Κομπι να εινα πιο καθαροι σκορερ και καλυτεροι σουτερ ομως ο Γουειντ στο ντραιβ υπερτερει και στην πασα και πλεον ειναι καλυτερος αμυντικα στην ατομικη αμυνα ακομα και απο τον Κομπι!
Ο Γουειντ ειναι εφαμιλλος σε κλαση και "σε κανω διαφορα" με Κομπι και ΛεΜπρον και αυτοι οι τρεις διεκδηκουν τον τιτλο του κορυφαιου παιχτη στον κοσμο!Ο Καρμελο ειναι φανταστικος παιχτης αλλα πρεπει να δειξει διαρκεια για να μπει σε μια τετοια κουβεντα....
Ο Ροουζ αυτος και αν δεν εχει μεγαλο ρεπερτοριο επιθετικα...Λιγα πραγματα ομως πιστευω οτι θα βελτιωθει και οτι μπορει να αφησει εποχη σαν πλειμεικερ!Αλλα δεν μπορεις να δινει τυχη σε αυτον οτι θα γινει καλυτερος απο τον Κομπι και οχι στον Γουειντ οταν ηδη ο Γουειντ θεωρειατι καλυτερος απο καποιους απο τον Κομπι και βρησκεται σε πολυ υψηλο επιπεδο....


Σημαντικη και η αναφορα του Μπιλ Γουολτον(κορυφαιου ισως πασερ-Σεντερ ολων των εποχων) οτι πρωτη φορα μετα την δεκαετια του 80 βλεπει τρεις παιχτες μετα τους Μπερντ-Τζορνταν-Ματζικ να ειναι σε τοσο υψηλο επιπεδο τους Γουειντ-Κομπι-ΛεΜπρον......Προσωπικα συμφωνω!


ολα τα παραπανω με καλυψαν απολυτα!!
Air and King
QUOTE(Emanuel David Ginobili @ Nov 2 2009, 15:12 ) *
Οταν ειπα οτι δεν μπορει να τον ξεπερασει, εννουσα οτι ο Κομπι ειναι κατι το διαφορετικο σαν παικτης. Οποτε δεν θα τεθει θεμα συγκρισης. Μιλουσα καθαρα για το επιθετικο ταλεντο, γι' αυτο και η αναφορα σε Anthony, Rose (τους θεωρω χειροτερους του Flash)

Μα ομως και ο Γουειντ ειναι κατι ξεχωριστο οσο αφορα το ντραιβ και τα circus shot που επισης ετσι οπως το σκεφτεσαι ο Κομπι δεν μπορει να συγκρηθει μαζι του καθως ο Γουειντ ειναι πολυ καλυτερος απο τον Κομπι σε αυτη την παραμετρο και χαρησματικος να τον βλεπεις.....

Οπως και το 80 ο Τζορνταν-ο Μπερντ-ο Ματζικ ηταν διαφορετικοι παιχτες σε ολα ετσι ειναι και ο Κομπι ο ΛεΜπρον και ο Γουειντ....Καλυτερα θα ηταν Emanuel να ελεγες οτι σου αρεσει πιο πολυ ο Κομπι....Σε καποιον αλλο αρεσει ο Γουειντ σε μενα αρεσει ο ΛεΜπρον....ομως αλλο αυτο και αλλο οι συγκρισεις και οι παραμετροι που ειναι παρα πολλες!

Επιθετικα ταλεντο ειναι και η διεισδυση και ο τροπος π.χ που αλλαζει κατευθυνση ο Γουειντ δεν το εχουμε ξαναδει απο παιχτη.Ακομα και ο Φιλ Τζακσον που εχει κοουτσαρει και Τζορνταν και Κομπι ενθουσιαστηκε με αυτο το χαρησμα του Γουειντ.....
Σου μιλαω σαν οπαδος του ΛεΜπρον(παντα κρινοντας οσο μπορω αντικειμενικα) αλλα μου αρεσουν πολλοι παιχτες και απο πολυ παλια και απο σημερα και σαφεστατα μεσα σε αυτους ειναι ο Κομπι ο Γουειντ και ο Καρμελο....Απολαυστηκοι παιχτες δεν το συζηταω!

Παρολο που βαριεμαι το Youtube εψαξα και βρηκα αυτο....Ακομα και αν δεν μετρησε ειναι εκπληκτικο!

http://www.youtube.com/watch?v=Ca-DCz2MrT0
Emanuel David Ginobili
QUOTE(Air and King @ Nov 2 2009, 15:21 ) *
Μα ομως και ο Γουειντ ειναι κατι ξεχωριστο οσο αφορα το ντραιβ και τα circus shot που επισης ετσι οπως το σκεφτεσαι ο Κομπι δεν μπορει να συγκρηθει μαζι του καθως ο Γουειντ ειναι πολυ καλυτερος απο τον Κομπι σε αυτη την παραμετρο και χαρησματικος να τον βλεπεις.....

Οπως και το 80 ο Τζορνταν-ο Μπερντ-ο Ματζικ ηταν διαφορετικοι παιχτες σε ολα ετσι ειναι και ο Κομπι ο ΛεΜπρον και ο Γουειντ....Καλυτερα θα ηταν Emanuel να ελεγες οτι σου αρεσει πιο πολυ ο Κομπι....Σε καποιον αλλο αρεσει ο Γουειντ σε μενα αρεσει ο ΛεΜπρον....ομως αλλο αυτο και αλλο οι συγκρισεις και οι παραμετροι που ειναι παρα πολλες!

Επιθετικα ταλεντο ειναι και η διεισδυση και ο τροπος π.χ που αλλαζει κατευθυνση ο Γουειντ δεν το εχουμε ξαναδει απο παιχτη.Ακομα και ο Φιλ Τζακσον που εχει κοουτσαρει και Τζορνταν και Κομπι ενθουσιαστηκε με αυτο το χαρησμα του Γουειντ.....
Σου μιλαω σαν οπαδος του ΛεΜπρον(παντα κρινοντας οσο μπορω αντικειμενικα) αλλα μου αρεσουν πολλοι παιχτες και απο πολυ παλια και απο σημερα και σαφεστατα μεσα σε αυτους ειναι ο Κομπι ο Γουειντ και ο Καρμελο....Απολαυστηκοι παιχτες δεν το συζηταω!


Κι ομως δεν μ' αρεσει ο Kobe, γιατι θεωρω πως παιρνει υπερβολικα πολλες προσπαθεις (για τη φιλοσοφια μου παντα).
Απλα αυτο που θελω να πω ειναι πως ναι ο Lebron κι ο Wade μπορουν να σμπαραλιασουν αμυνες και ειναι ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ, αλλα μια καλη και δυνατη προσωπικη αμυνα μπορει να τους κλεισει και να τους περιορισει. Ε ο Kobe για 'μενα δεν "ενδεχεται αμυνας". Γι' αυτον ισχυει αυτο που ειχε πει ενας προπονητης του Σακραμεντο για τον Γκερβιν "...δεν τον σταματας απλα ελπιζεις να κουραστει μετα τα 60 σουτ"
Air and King
QUOTE(Emanuel David Ginobili @ Nov 2 2009, 15:33 ) *
Κι ομως δεν μ' αρεσει ο Kobe, γιατι θεωρω πως παιρνει υπερβολικα πολλες προσπαθεις (για τη φιλοσοφια μου παντα).
Απλα αυτο που θελω να πω ειναι πως ναι ο Lebron κι ο Wade μπορουν να σμπαραλιασουν αμυνες και ειναι ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ, αλλα μια καλη και δυνατη προσωπικη αμυνα μπορει να τους κλεισει και να τους περιορισει. Ε ο Kobe για 'μενα δεν "ενδεχεται αμυνας". Γι' αυτον ισχυει αυτο που ειχε πει ενας προπονητης του Σακραμεντο για τον Γκερβιν "...δεν τον σταματας απλα ελπιζεις να κουραστει μετα τα 60 σουτ"

Κατι τετοιο πια δεν ισχυει καθως και ο Γουειντ και ο ΛεΜπρον εχουν φτιαξει το σουτ και παντα ειναι Τραινα στα ντραιβ.....Θυμησου τι ειχε πει ο Εντι Τζονσον για τον ΛεΜπρον οτι οσο φτιαχνει το σουτ(που το εχει κανει σε πολυ μεγαλο βαθμο συν τα προσοντα) παει για κορυφαιος Ever.....
"The best physical tools in the history of the game. He has the smarts of Magic Johnson, the brute strength and athleticism of George McGinnis and the speed of Ricky Green rolled into one massive body. I have said this since he has been in the league… If he continues to improve his jump shot, he will become the best ever."
-Former NBA player Eddie Johnson on LeBron James

Kαπως ετσι ειναι τα πραγματα και για τον Γουειντ......

Οσο για τον Γκερβιν(φοβερος παιχτης με τρομερη αρμονια απο τους αγαπημενους μου) ηταν αυτο που λεμε σημερα "καθαρος σκορερ" οπως ο Καρμελο η ο Ντουραντ......Ομως και αυτος δεν μπορουσε να συγκρηθει με τον Τζουλιους Ερβινγκ σαν πακετο που περηλαμβανει αθλητικα προσοντα-ντραιβ......

Επισης για αυτο ποτε ο Κομπι δεν θα φτασει στα ποσοστα του Τζορνταν του Γουειντ του ΛεΜπρον γιατι πιο πολυ σουταρει ενω π.χ ο Τζορνταν οντας εκπληκτικος αθλητης ακομα και στα 35 του στην τελευταια χρονια στο Σικαγο εκανε διεισδυσεις παραπανω απο οτι ο 31-χρονος Κομπι!
X-NEC
Xθες στην μετάδοση του αγώνα με τους Bulls στον ΣΚΑΙ, είπαν κάτι που δεν είχα φανταστεί ότι μπορεί να συμβεί του χρόνου. Οτι οι Heat είναι η ομάδα με την καλύτερη θέση όσον αφορά το καλοκαίρι του 2010 γιατί μπορεί να κρατήσει τον Wade αλλα και να δώσει 20 εκατομμύρια δολάρια για έναν ακόμα superstar. Με πρώτο και καλύτερο τον James και μετά τους Bosh και Amare. Το λογικό είναι να πάρουν κάποιον ψηλό, αλλα ποιος δεν θα ήθελε να έχει στην ομάδα του και τον James και τον Wade...

Γνωρίζει κανεις σας αν είναι αλήθεια ή όχι; Ξέρω ότι του χρόνου θα γίνει χαμός με τις μεταγραφές αλλα δεν πίστευα ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να βρεθούν δυο superstars στην ίδια ομάδα...
Air and King
QUOTE(X-NEC @ Nov 2 2009, 16:30 ) *
Xθες στην μετάδοση του αγώνα με τους Bulls στον ΣΚΑΙ, είπαν κάτι που δεν είχα φανταστεί ότι μπορεί να συμβεί του χρόνου. Οτι οι Heat είναι η ομάδα με την καλύτερη θέση όσον αφορά το καλοκαίρι του 2010 γιατί μπορεί να κρατήσει τον Wade αλλα και να δώσει 20 εκατομμύρια δολάρια για έναν ακόμα superstar. Με πρώτο και καλύτερο τον James και μετά τους Bosh και Amare. Το λογικό είναι να πάρουν κάποιον ψηλό, αλλα ποιος δεν θα ήθελε να έχει στην ομάδα του και τον James και τον Wade...

Γνωρίζει κανεις σας αν είναι αλήθεια ή όχι; Ξέρω ότι του χρόνου θα γίνει χαμός με τις μεταγραφές αλλα δεν πίστευα ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να βρεθούν δυο superstars στην ίδια ομάδα...

Kατι τετοιο προσωπικα το αποκλειω.....
Πρωτον ποιος απο τους 2 ΛεΜπρον-Γουειντ θα δεχτει να ειναι το νουμερο 2 της ομαδας σε αυτο το σημειο της καριερας τους?Κανεις.....Φιλιες(γιατι ειναι πολυ καλοι φιλοι ο ΛεΜπρον με τον Γουειντ) οταν μιλαμε για Leader ομαδας και για τετοιο βεληνεκους αθλητες πανε περηπατο....Μπορουν να μεινουν μεινουν φιλοι και χωρις να ειναι συμπαιχτες......

Δευτερο και σημαντικοτερο το Μαιαμι ναι εχει χωρο στο σαλαρυ καπ και μπορει να δωσει τα πιο πολλα λεφτα στον Γουειντ.....Αυτο ομως που δεν σκεφτηκε ο Δαρδαλης ο οποιος εκανε αυτη την σκεψη χθες στην μεταδοση ειναι οτι αντιστοιχως του χρονου τα περισσοτερα λεφτα στον ΛεΜπρον μπορει να τα δωσει το Κλιβελαντ....Δεν μπορει να δωσει και στους 2 τα περισσοτερα λεφτα το Μαιαμι αλλα μονο στον ενα!

Το αποκλειω να παιξουν μαζι στο Μαιαμι οι 2 τους.......Ο Μπος η ο Αμαρε σιγουρα μπορουν να πλαισιωσουν τον Γουειντ και τον ΛεΜπρον σε Μαιαμι και Κληβελαντ αντιστοιχα.....


Και για τους 2 καραδωκουν οι Νικς με πρωτη επιλογη τον ΛεΜπρον και δευτερη τον Γουειντ....Προσωπικη εκτιμηση με τα τωρινα δεδομενα (και με τις λογικα κινησεις πλαισιωσης και των 2 το καλοκαιρι περα των χρηματων) ειναι οτι θα παραμεινουν και οι 2 στις ομαδες τους!
Andre_Iguodala
Παντως το χθεσινο παιχνιδι δεν διεκδικει δαφνες ποιοτητας.Στο τειτο δεκαλεπτο βαρεθηκα και πηγα να πεσω για υπνο.Δεν κερω τι εχασα αλλα το μονο αξιοσημειωτο ηταν αυτο που εκανε ο D-Wade με τρπλα πισω απο την πλατη αναμεσα σε 2 παιχτες και μετα lay up με σπασιμο μεσης στον αερα...Απιθανο καλαθι
Omar Little
QUOTE(X-NEC @ Nov 2 2009, 16:30 ) *
Οτι οι Heat είναι η ομάδα με την καλύτερη θέση όσον αφορά το καλοκαίρι του 2010 γιατί μπορεί να κρατήσει τον Wade αλλα και να δώσει 20 εκατομμύρια δολάρια για έναν ακόμα superstar. Με πρώτο και καλύτερο τον James και μετά τους Bosh και Amare. Το λογικό είναι να πάρουν κάποιον ψηλό, αλλα ποιος δεν θα ήθελε να έχει στην ομάδα του και τον James και τον Wade...

Γνωρίζει κανεις σας αν είναι αλήθεια ή όχι; Ξέρω ότι του χρόνου θα γίνει χαμός με τις μεταγραφές αλλα δεν πίστευα ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να βρεθούν δυο superstars στην ίδια ομάδα...


Για την ακρίβεια το Μαϊάμι είναι τρίτο.
Η σειρά πάει έτσι:

- New Jersey
- Knicks
- Miami
- Bulls
- Wolves
- Oklahoma City
- Clippers

Πιο αναλυτικά: http://sports.espn.go.com/nba/dailydime?page=dime-091030-31
a bullet for your head
QUOTE(X-NEC @ Nov 2 2009, 16:30 ) *
Xθες στην μετάδοση του αγώνα με τους Bulls στον ΣΚΑΙ, είπαν κάτι που δεν είχα φανταστεί ότι μπορεί να συμβεί του χρόνου. Οτι οι Heat είναι η ομάδα με την καλύτερη θέση όσον αφορά το καλοκαίρι του 2010 γιατί μπορεί να κρατήσει τον Wade αλλα και να δώσει 20 εκατομμύρια δολάρια για έναν ακόμα superstar. Με πρώτο και καλύτερο τον James και μετά τους Bosh και Amare. Το λογικό είναι να πάρουν κάποιον ψηλό, αλλα ποιος δεν θα ήθελε να έχει στην ομάδα του και τον James και τον Wade...

Γνωρίζει κανεις σας αν είναι αλήθεια ή όχι; Ξέρω ότι του χρόνου θα γίνει χαμός με τις μεταγραφές αλλα δεν πίστευα ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να βρεθούν δυο superstars στην ίδια ομάδα...



QUOTE(Omar Little @ Nov 2 2009, 17:55 ) *
Για την ακρίβεια το Μαϊάμι είναι τρίτο.
Η σειρά πάει έτσι:

- New Jersey
- Knicks
- Miami
- Bulls
- Wolves
- Oklahoma City
- Clippers

Πιο αναλυτικά: http://sports.espn.go.com/nba/dailydime?page=dime-091030-31

Θεωρητικα παντα,μπορει να παιξει αυτο το σεναριο καποια ομαδα οπως οι Χιτ για π.χ,να εχει 2 σουπερ-σταρς στο ροστερ.
Για τους Χιτ,του χρονου ληγουν 3 μεγαλα συμβολαια..των Ο'Νιλ,Χασλεμ,Ριτσαρτσον,που συνολικα κοστιζουν περιπου $39εκ...
Αν κριθει οτι η παρουσια ενος ποιοτικου ψηλου οπως ο Ο'Νιλ,οτι ειναι απαραιτητη,λογικα θα υπαρξει καποια επαναδιαπραγματευση...
Και με το υπολοιπο ροστερ να συγκροτειται απο ρουκις,βετερανους και γενικα φθηνα συμβολαια.
Βεβαια ακουγεται εντονα σαν φημη,οτι το σαλαρι-καπ θα μειωθει και αλλο του χρονου...οποτε καποιοι αρχικοι υπολογισμοι-εκτιμησεις ομαδων,μπορει να πεσουν και καπως εξω...
Για τους Θαντερ παντως πιστευω,πως θα ακολουθησουν το μοντελο των Μπλειζερς...θα πονταρουν-επενδυσουν στα ταλεντα που εχουν,τοσο ωστε καποια στιγμη να ωριμασουν και να κανουν την ομαδα ανταγωνιστικη...και οταν θα ερθει η στιγμη,θα διαθεσουν τα χρηματα που θα υπαρχουν σε συμφωνιες για προωρες επεκτασεις των συμβολαιων,οπως εκαναν φετος οι Μπλειζερς με τους Ροι & ΛαΜαρκους..
Οι Νετς θα εχουν μια μεγαλη ευχερεια..καθως βρισκονται σε ριζικο σταδιο ανοικοδομησης,συν οτι αν δεν κανω λαθος, ηρθε και καινουργιος ιδιοκτητης(Καποιος Ρωσος Μεγιστανας),ο οποιος εχει μεγαληπιβολα σχεδια...ενα εκ των οποιων ειναι να δελεασει και τον Λεμπρον..
3 μεγαλα συμβολαια θα τους ληξουν του χρονου,& υποθετω πως δεν θα μπουν στον κοπο να τα ανανεωσουν(Σιμονς,Μπατι,Αλστον..περιπου $23εκ..)..
Οι Νικς για να αδειασουν τοσο το σαλαρι-καπ τους,θα πρεπει να να χασουν πολλους και καλους παικτες,οπως ο Χαριγκτον,ο Λι,ο Ρομπινσον,ο Ντουχον...βεβαια θα ξεφορτωθουν το συμβολαιο του Μομπλει & λογικα και του Μιλισιτς,ενω κομβικο θα ηταν το αν θα μπορεσουν να ξεφορτωθουν το συμβολαιο του Καρι,σε ανταλλαγη,παιρνοντας καποιο αλλο συμβολαιο που θα εκπνει...
Air and King
QUOTE(Omar Little @ Nov 2 2009, 17:55 ) *
Για την ακρίβεια το Μαϊάμι είναι τρίτο.
Η σειρά πάει έτσι:

- New Jersey
- Knicks
- Miami
- Bulls
- Wolves
- Oklahoma City
- Clippers

Πιο αναλυτικά: http://sports.espn.go.com/nba/dailydime?page=dime-091030-31

To Μαιαμι ειναι τριτο αλλα και για το Νιου Τζερσει για τους Νικς και για το Μαιαμι ισχυει αυτο οσο αφορα τον ΛεΜπρον.......

The "home team" can offer their own unrestricted free agent the maximum salary for the first year and 5 more years with 10.5% raises each year and they can do that regardless of whether they have any cap space or not.

Assuming a salary cap of $60 million for the 2010/11 season, we could offer LeBron a 6 year contract:

2010/11: $18,000,000

2011/12: $19,890,000

2012/13: $21,780,000

2013/14: $23,670,000

2014/15: $25,560,000

2015/16: $27,450,000

TOTAL: $136,350,000



Any other team (with at least $18 million in cap space for the 2010/11 season) could offer

2010/11: $18,000,000

2011/12: $19,440,000

2012/13: $20,880,000

2013/14: $22,320,000

2014/15: $23,760,000

TOTAL: $104,400,000
OnLy_PAS-AthEnS
Συμφωνω σε αυτο που ειπε ο Α&Κ...
Παντως πιστευω οτι καποιο μπαμ θα γινει του χρονου .....
Ισως να δουμε και καποιον εκ των Γουειντ,Λεμπρον παρεα με καποιο ποιοτικο ψηλο τυπου Αμαρε...γιατι ο Μπος δεν βλεπω να φευγει!..θα δειξει η ιστορια.
Johanvil
Σορρυ που παω off topic αλλα βλεπουμε πως οι Nicks κυριως ,αδειαζουν τοσο χωρο στο salary cup για τους free agents του 2010.Ειναι παρα πολυ μεγαλο το ρισκο που παιρνουν διοτι καλιστα τα 3-4 μεγαλυτερα ονοματα που θα παιζουν και θα ειναι ελευθεροι ειναι πολυ πιθανο να μεινουν στην τωρινη ομαδα τους.Κυριως ο Wade και ο Lebron και ακολουθουν ο Bosh και ο Amare.Κατι γελια που θα πεσουν τοτε...
Dwyane ''the flash'' Wade
παντως οσον αφορα τον φλας εγω πιστευω πως αν τον πλαισιωσουν με ενα σταρ τυπου μπος ή αμαρε τοτε σιγουρα θα μεινει!

για τον λεμπρον κι εγω το αποκλειω λογω του οτι κανεις δεν θα δεχτει να ειναι το νουμερο 2!
Andre_Iguodala
Δεν νομιζω οτι ειναι αναγκη να πλαισιωσουν τον Wade με Lebron.Τοτε θα χασει το ενδιαφερον του το πρωταθλημα καθως ουσιαστικα και χωρις προπονητη να παιζουν θα ξερουμε ποιος θα ειναι πρωταθλητης αλλα επιπλεον οπως λετε κανεις δεν θα ειναι το νουμερο 2 σε αυτη την ομαδα...Εγω πιστευω οτι ακομα και τον Boozer η τον Lee να φερουν στο Miami θα εχουν κανει πολυ καλη κινηση...


Παντως αν δεν κανω λαθος ο ιδιος ο Lebron ειπε οτι περιμενει με ανυπομονησια σε συνεντευξη του(στην ιδια που ειπε οτι θελει να καρφωσει στη μαπα του Μπους 77.gif )το καλοκαιρι του 2010.


Σορρυ για το offtopic
Dwyane ''the flash'' Wade
εχω την εντυπωση οτι τον μπουζερ θα μπορουσαν να τον παρουν και φετος αλλα δεν ξερω που κολλησε η ιστορια.θα ηταν οντως πολυ καλη μεταγραφη.
Dwyane ''the flash'' Wade
http://www.nba.com/games/20091103/PHXMIA/boxscore.html

ηττα χτες για το μαιαμι απο τους σανς με 96-104.σε μετρια μερα ο φλας ενω ουτε οι μπισλει και ο'νηλ επαιξαν καλα.
Dwyane ''the flash'' Wade
http://www.nba.com/games/20091104/MIAWAS/boxscore.html

ουασινγκντον-μαιαμι 89-93.επιστροφη στις νικες για τους χιτ με τον φλας να βαζει 40 ποντους και να μοιραζει και 5 ασσιστ.ασταματητος!!
Dwyane ''the flash'' Wade
μεγαλο παιχνιδι σημερα στη φλοριντα!μαιαμι-ντενβερ με την μονομαχια φλας-μελο να δεσποζει!
Dwyane ''the flash'' Wade
http://www.nba.com/games/20091106/DENMIA/boxscore.html

νικα για το μαιαμι με 96-88!

αυτο που εχω δει φετος στα μεχρι τωρα παιχνιδια των χιτι ειναι πως υπαρχει μεγαλυτερος πλουραλισμος στο σκοραρισμα και ο φλας δεν παλευει μονος του!

καλο πρωταθλημα μεχρι τωρα κανει ο ριτσαρτσον ενω αναγεννημενος δειχνει ο ο'νηλ!
ο τσαλμερς δειχνει να εχει κολλησει πολυ καλα με τον γουειντ.
half-man half-maverick
ρε παιδια γιατι δεν γεμιζει ποτε αυτο το γηπεδο ?
Air and King
Tην ιδια απορια ειχαν καποιοι την δεκαετια του 80 "γιατι δεν γεμιζει το Φορουμ (το παλιο γηπεδο των Λεικερς) που παιζουν οι Λεικερς του Σοουταιμ"?
Στο Μαιαμι ο κοσμος συνηθηζει να αργει και πηγαινει πολλες φορες στην 2η περιοδο(αρκετα μεγαλη μαζα) πανε και ψωνιζουν τρωνε κ.τ.λ.Ειναι καθαρα θεμα συνηθειας πολης......Τα εισητηρια ειναι αν οχι ολα το 95% πουλημενα!

Οι Λεικερς την δεκαετια του 80 που ειχαν την πιο χαρησματικη ομαδα ολων των εποχων δεν γεμιζαν σχεδον ποτε το Φορουμ ακομα και σε παιχνιδια Πλειοφ...."Η δικαιολογιες" ηταν η ιδια με την παραπανω αλλα και οτι το Iνκλγουντ,περιοχη που ηταν το Φορουμ ειχε μεγαλη εγληματικοτητα
captain charisma
ειχα διαβασει σ ενα παλιο περιοδικο ''τριποντο'' οτι οι οπαδοι των λεικερς αργουν να πανε στο γηπεδο, και φευγουν νωρις απο αυτο....
Air and King
Επειδη εχω πολλα περιοδικα "τριποντο" πρεπει να πω οτι εγραφε και πολλες ανακριβειες οσο αφορα το ΝΒΑ σε πολλα θεματα!

Αυτο που λες ισχυε οταν πρωτοχτιστηκε το Στειπλς Σεντερ(1999 Oκτωμβρη πρωτοεπαιξαν οι Λεικερς) και κατα την διαρκεια του Θριπ-Πιτ με Σακιλ Κομπι......

Πλεον στην Κομπι-Prime-Εra γεμιζει εδω και τρια χρονια απο την αρχη ως το τελος!
Dwyane ''the flash'' Wade
νικη για τον μαιαμι απεναντι στους γουιζαρντς με τον φλας να κανει πραγματα και θαυματα...41 ποντοι,5 ριμπαουντ,5 ασσιστ και 3 κλεψιματα.

μεχρι στιγμης η ομαδα πηγαινει ανελπιστα καλα και ισως αποτελεσει την ευχαριστη εκπληξη του πρωταθληματος αν και ειναι πολυ νωρις ακομη.θελω να την δω και εναντιον του κλιβελαντ αυριο.
Dwyane ''the flash'' Wade
ηττα για το μαιαμι με 111-104 απο τους καβς.ο φλας εκανε οτι μπορουσε με 36 ποντους και 5 ασσιστ αλλα και ο λεμπρον απο την αλλη ηταν σεληνιασμενος με 34 ποντους και 7 ασσιστ.πολυ καλη αποδοση για τους χιτ ειχε και ο μπισλευ αλλα ουτε αυτο ηταν αρκετο για να κερδισουν.το highlight του αγωνα ηταν το απιστευτο καρφωμα του φλας κυριολεκτικα μεσα στα μουτρα του αμοιρου βαρεχαο!!

http://www.nba.com/video/games/heat/2009/1..._mia_play2.nba/

icon_headbang.gif icon_headbang.gif icon_headbang.gif icon_headbang.gif icon_headbang.gif icon_headbang.gif icon_headbang.gif
Air and King
Το παιχνιδακι ηταν καλο και οι 2 Μεγκα Σταρ ειχαν οπως το συνηθιζουν καλη κοντρα........
Αλλωστε και περυσι τον Μαρτη ανταλλαξαν 40αρες στο ιδιο γηπεδο και βεβαια ποιος ξεχναει ενα απο καλυτερα παιχνιδια Ριγκιουλαρ Σιζον ολων των Εποχων τον Απριλη του 2006 οπου
ΛεΜπρον:47 ποντοι,12 ριμπαουντ,9 ασσιστ
Γουειντ:44 ποντοι,8 ριμπαουντ,9 ασσιστ.......Οποιος δεν το εχει δει αυτο απλα χανει!

Στο χθεσινο παιχνιδι παραβρεθηκε και ο Μαικλ Τζορνταν που καθοταν μαζι με τον Πατ Ραιλι.......Ο Τζορνταν ηταν εκει για να στηριξει τον "Flash" o oποιος απο το καλοκαιρι και μετα οπου σταματησε την συνεργασια με την Converse ανηκει στην εταιρεια-παρακλαδι της ΝΙΚΕ του Τζορνταν την Jordan-Brand καθως ο Μαικλ διαλεξε τον Γουειντ για να φορεσει το νεο παπουτσι της εταιρειας που ειναι επετειακο και κλεινει τα 25 χρονια απο τα πρωτα Air Jordan το 1984.....Στην ιδια εταιρεια ανηκουν και αλλοι σταρ οπως οι Πολ,Καρμελο...........
http://www.nike.com/jumpman23/home/index.h...ID=theinterview

http://sports.yahoo.com/nba/blog/ball_dont...?urn=nba,202209
Dwyane ''the flash'' Wade
το οτι διαλεξε ο αερινος τον φλας τα λεει ολα!!
vikos1908
Το κάρφωμα του Wade στη μάπα του ξυλοκόπου Varejao icon_drunk.gif είναι η καλύτερη φάση της σεζόν και να μου το θυμηθείτε.
Το πού κατέληξε ο βραζιλιάνος είναι ακόμα καλύτερο. 69.gif
Στη βάση της μπασκέτας διπλωμένος στα 4. wacko.gif
Σαν πατσαβούρα... smiley.gif
Στο τέλος της χρονιάς τα ξαναλέμε για αυτό το θέμα.


wav.gif
koutsou10
QUOTE(vikos1908 @ Nov 13 2009, 15:19 ) *
Το κάρφωμα του Wade στη μάπα του ξυλοκόπου Varejao icon_drunk.gif είναι η καλύτερη φάση της σεζόν και να μου το θυμηθείτε.
Το πού κατέληξε ο βραζιλιάνος είναι ακόμα καλύτερο. 69.gif
Στη βάση της μπασκέτας διπλωμένος στα 4. wacko.gif
Σαν πατσαβούρα... smiley.gif

παιδια ειναι λιγο off topic αυτο που θα πω αλλα δεν γινεται να μην το σχολιασω...
οποιος ειδε ζωντανα το παιχνιδι,ειδε μετα απο 2-3 φασεις(απο το απιστευτο καρφωμα του φλας στον βαρεχαο) που διεκδικησε το επιθετικο ρημπαουντ ο ντουεην κ τελικα το παιρνει ο βαρεχαο κ κανει κινηση για να τον χτυπησει επιτηδες με τον αγκωνα?
αυτος ο παιχτης δεν θα επρεπε να περναει ουτε καν εξω απο γηπεδο μπασκετ angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif
κ ομως αυτος ο παιχτης θα φτασει να παιρνει κ 9.000.000$(απο τις μεγαλυτερες γκαφες που εχουν κανει στο κληβελαντ)
68.gif 68.gif 68.gif

ξανα sorry για το offtopic.gif
aegeansheed
Δε χορταίνω να το βλέπω.....

il postino
οντως , απιστευτη φαση! και η φυσιογνωμια του βραζιλιανου την κανει ακομα καλυτερη!
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(aegeansheed @ Nov 13 2009, 18:40 ) *
Δε χορταίνω να το βλέπω.....


77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
Air and King
QUOTE(aegeansheed @ Nov 13 2009, 19:40 ) *
Δε χορταίνω να το βλέπω.....


Πρεπει να ειναι ενα απο τα 3-4 καλυτερα καρφωματα που εχουν γινει στο νεο γηπεδο των Χιτ που ανοιξε τις πυλες του το 2000 αντικαθιστωντας την παλια Μαιαμι Αρινα......

Τα αλλα 3 που θυμαμαι ειναι του Καρτερ πανω στον Μουρνινγκ το 2006,του ΛεΜπρον το 2005 απεναντι στον Ντειμον Τζοουνς και ενα ακομα του Γουειντ απεναντι στο Μιλγουοκι.....
Dwyane ''the flash'' Wade
νικη με 81-80 για το μαιαμι με εκπληκτικο buzzer beater του φλας!!απιστευτος για αλλη μια φορα!!
red pyramid88
Είναι η ιδέα μου ή έκανε βήματα προτού σουτάρει?

υ.γ. το κάρφωμα όντως είναι απίστευτο.
Air and King
QUOTE(ronin @ Nov 15 2009, 10:43 ) *
νικη με 81-80 για το μαιαμι με εκπληκτικο buzzer beater του φλας!!απιστευτος για αλλη μια φορα!!

Εσωσε την παρτιδα σε ενα ματς που δεν ηταν στο προγραμμα να χαθει για το Μαιαμι...

Ο ενας απο τους τρεις καλυτερους παιχτες του πλανητη ο D-Wade και σιγουρα δικαιουται δοξα και υμνους αναλογους με του Κομπι και του ΛεΜπρον και απο αποψη κλασης και απο αποψη impact............Απο περυσι ειναι στην κουβεντα και παiζει δυνατα και αυτος για κορυφαιος στον κοσμο!
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(red pyramid88 @ Nov 15 2009, 12:56 ) *
Είναι η ιδέα μου ή έκανε βήματα προτού σουτάρει?

υ.γ. το κάρφωμα όντως είναι απίστευτο.



δεν θα το ελεγα!!απλα δεν του βγηκε η σταυρωτη!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.