Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α1 ΕΣΚΑ-Η
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ερασιτεχνικά Υπόλοιπης Ελλάδας
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199
arloubas
Γειά σας παιδιά! Κρίμα για τον Ρακιντζή!
Εκανε καλή δουλειά. Ολοι θα συμφωνήσουμε σε αυτό. Αν και δεν θα μείνει πολύ χωρίς δουλειά. Εμαθα ότι θα ενδιαφερθούν Εσπερος, ΕΑΠ (σαν βοηθός), που τον ήθελε και παλιότερα και ομάδες Α2 τοπικού (Κρήνη, Γαλαξίας, Διαγόρας).
Ηταν το πρωί με μπασκετικούς παράγοντες μου είπαν κάποιοι που τον είδαν.
Πιστεύω ότι έκανε καλή δουλειά στον Πύργο.
Μόνο καλά λόγια έχω και εγώ να πω
indiana2
Είδες με επιβεβαιώνεις. Το άκουσα και εγώ.
Στον Εσπερο/ΑΟΠΑ πάντως δεν χρειάζονται άλλοι προπονητές στην πρώτη ομάδα.
Αν θέλει να δουλέψει φέτος πάλι, μάλλον σε κανέναν Γαλαξία ή σε καμία Αγυιά μπορεί να πάει άκουσα . κάτι έγινε εκεί με τον Γιαννόπουλο, τσακωθήκανε.
Πάντως συμφωνώ και εγώ: έκανε καλή δουλειά στον Πύργο, αλλά ήταν αναμενόμενο από ότι κατάλαβα και εγώ φιλαράκο Αρλούμπα το διαζύγιο
arloubas
Καλά στην Αγυιά χαμός!
Αλλά δεν νομίζω για εκεί ο Ρακιντζής
Μάλλον δεν θα δουλέψει πουθενά. Και καλά θα κάνει για μένα.
Μπορεί όμως και Προς γαλαξία λέει, μου το είπε το μεσημέρι φιλαράκος καλός, μπασκετικός, που τον είδε με παίκτη του Γαλαξία σε καφετέρια
Μόλις το έμαθαν στην ΕΑΠ τσατίστηκαν, γιατί τον ήθελαν πριν κλείσουν Σκροππολίθα.
Πάντως θα επανέλθουν για να είναι βοηθός του, δεν νομίζω να δεχτεί
indiana2
Αρχίσατε πάλι αυτά τα σχόλια για τους καφέδες? και εγώ πίνω καφέ με τον Βασιλιά Κωνσταντίνο. Τι σημαίνει ότι είμαι βασιλικός?
δεν γίνονται έτσι αυτά τα πράγματα ρε, δεν γίνονται έτσι, τόσο απλά.
Νομίζω και ο Καυκάσιςο και ο Φριτς θα συμφωνήσουν μαζί μου. Μέχρι και ο Ολυμπος
basket11
QUOTE(indiana2 @ Jan 23 2009, 17:26 ) *
Αρχίσατε πάλι αυτά τα σχόλια για τους καφέδες? και εγώ πίνω καφέ με τον Βασιλιά Κωνσταντίνο. Τι σημαίνει ότι είμαι βασιλικός?
δεν γίνονται έτσι αυτά τα πράγματα ρε, δεν γίνονται έτσι, τόσο απλά.
Νομίζω και ο Καυκάσιςο και ο Φριτς θα συμφωνήσουν μαζί μου. Μέχρι και ο Ολυμπος

ιντιάνα αν δεν είσαι βασιλικός είσαι μαιντανός smiley.gif σταμάτα επιτέλους να κάνεις ποστ με διαφορετικά ονόματα. εχεις ανοίξει 3-4 και συνεχίζεις. δε λέω για το ιντιάνα 1 και 3. για τις αρλουμπες και αλλα τέτοια μιλάω.
ο ρακιτζής είναι ήταν και θα είναι παιδί του μπάσκετ του πύργου. τέλος.
arloubas
smiley.gif

smiley.gif ΄
Ούτε οι Νεφελίμ έτσι basket11

Παιδί του Πύργου θα είναι, αυτό το είπαν νωρίτερα και ο Ιντιάνα2 (κακώς με συνδέεις με τον φιλαράκο μου) και ο Augmon και όλοι όσοι προηγήθηκαν από μένα.
Παιδί του Πύργου είναι, αλλά γιατί αποχώρησε, ενώ το πρωτάθλημα είναι ακόμη στον δρόμο; Εδώ διαφωνώ με αυτόύς που διάβασα ότι έδωσαν ήδη το πρωτάθλημα στον Εσπερο. Το πρωτάθλημα παίζει ακόμη
indiana2
Πέφτει πολύ πλάκα, μόνο για μπάσκετ δεν μιλάμε όλοι δυστυχώς!!!
Λοιπόν εγώ αποχωρώ ΟΡΙΣΤΙΚΑ και θα το δείτε ότι θα ξαναδικαιωθώ: Ο ΕΣΠΕΡΟΣ/ΑΟΠΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!

Τέλος .-
arloubas
Ορίστε το διώξατε το καημένο παιδί.
Θα μας λείψει smiley.gif
Amores_Perros
QUOTE(indiana2 @ Jan 23 2009, 16:10 ) *
Ολο πάω να φύγω και όλο μένω! Αφού με τσιγκλάτε!
Κώστα και εγώ είμαι μαζί σου. Να κάνω και μία διαπίστωση:
Από τους προπονητές που ξεκίνησαν ως φαβορί στην Α1 ΕΣΚΑ-Η:
1. Ο Λιόνας αποχώρησε από την Απολλωνιάδα
2. Ο Γιατράς από την ΕΑΠ
3. Ο Ροδόπουλος από την Πανάχα
4. Ο Ρακιντζής από τον Ιφιτο
Ο Εσπερος είναι η μόνη ομάδα με σταθερότητα. Δικαίωση πλήρης! Θα αναδειχθεί πρωταθλητής

Χρόνια πολλά!

smiley.gif

Ρε μεγάλε , τα θές και τα γράφεις αυτά τα μαργαριτάρια?Για πες μας και εμάς , που την είδες την σταθερότητα όταν έχουν προηγηθεί τόσα?Παρεπιπτώντος , ξέχασες να αναφέρεις και τον Δεράο που έφυγε από τον Ερμή.
Τέλος πάντων.Κρίμα για τον Ρακιντζή που έφυγε , ύστερα από μια πετηχυμένη πορεία.Όλοι νομίζω θα θέλαμε να δούμε την δουλεία του μέχρι τέλους και αν αυτός ο ίδιος θα πετύχαινε την υπέρβαση.Τώρα για το αν επιλέξει να δουλέψει κάπου αλλού μέχρι το τέλος της σεζόν , είναι καθαρά δικό του θέμα.Και δεν σημαίνει κάτι το ότι εθεάθη με παίκτη ομάδας για καφέ.Ο χώρος είναι μικρός και οι περισσότεροι γνωριζόμαστε λίγο-πολύ μεταξύ μας.
profitisilias9
Κρίμα για τον Ρακ. Πραγματικός κύριος. Η φετινή πορεία του Ιφιτου με τους πεντέμισι παίκτες πιστώνεται σ'αυτόν. Δικό του έργο είναι, η πορεία πρωταθλητισμού που έκανε η πυργιώτικη ομάδα! 77.gif
kostas66
σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια με συγκινησατε μεχρι δακρυων,λεω να ξεκουραστω για κανα 2-3-4 χρονια και μετα να μελετησω τις προτασεις που πεφτουν σαν βροχη στην ερημο σαχαρα,και αν δεν βρω τιποτα θα αρχισω το παντα δοκιμασμενο περιφορες στα γηπεδα και κριτικη στους προπονητες μεχρι να διωξουν κανενα και την χωθω,δεν το κανω για μενα αλλα για την φουκαριαρα την τσεπη μου
basket11
QUOTE(profitisilias9 @ Jan 24 2009, 01:57 ) *
Κρίμα για τον Ρακ. Πραγματικός κύριος. Η φετινή πορεία του Ιφιτου με τους πεντέμισι παίκτες πιστώνεται σ'αυτόν. Δικό του έργο είναι, η πορεία πρωταθλητισμού που έκανε η πυργιώτικη ομάδα! 77.gif

ρε προφήτη για λίγο διάστημα τα πηγαίναμε καλά και συμφωνούσαμε. αλλά τώρα κάνεις φάουλ. οχι για τον ρακ αλλά για τους πεντέμισι παίκτες. ρε προφήτη παλιά έλεγες ότι είχαμε τρισίμισι. τώρα έγιναν πεντέμισι? smiley.gif smiley.gif

QUOTE(indiana2 @ Jan 23 2009, 13:11 ) *
smiley.gif

smiley.gif

smiley.gif

όλοι γελάνε οριζόντια και ο ιντιάνα κάθετα!!! smiley.gif smiley.gif smiley.gif

QUOTE(arloubas @ Jan 23 2009, 17:56 ) *
smiley.gif

smiley.gif ΄
Ούτε οι Νεφελίμ έτσι basket11

Παιδί του Πύργου θα είναι, αυτό το είπαν νωρίτερα και ο Ιντιάνα2 (κακώς με συνδέεις με τον φιλαράκο μου) και ο Augmon και όλοι όσοι προηγήθηκαν από μένα.
Παιδί του Πύργου είναι, αλλά γιατί αποχώρησε, ενώ το πρωτάθλημα είναι ακόμη στον δρόμο; Εδώ διαφωνώ με αυτόύς που διάβασα ότι έδωσαν ήδη το πρωτάθλημα στον Εσπερο. Το πρωτάθλημα παίζει ακόμη

Ρε για κοίτα σύμπτωση. Δεν γελάει κάθετα μόνο ο ιντιάνα. Είναι και ο αρλούμπας. Μοντερέιτορ είσαι εδώ?????
PIPEN
QUOTE(profitisilias9 @ Jan 24 2009, 01:57 ) *

μην υποτιμασ ετσι τα πργματα κ profiti.... o μισος παικτης που λες μπηκε μεσα με τν εαπ κ νικησε μπηκε μεσα με τν εσπερο κ εχασε απο τους ανθρωπους με τα γκρι ..... οποιον κ αν εννοεις μισο !!! σε αντιθεση με τς ομαδες σας τα συμβολαια που εχουν ειναι ολοκληρα κ οχι μισα οπως αυτων.....
PIPEN
κριμα για τν ρακιτζη δεν αξιζε τετοιο τελος ... ηρθε κ μετα απο 1,5 χρονο φευγη σαν κυριος!!! οπωσ ειχε φυγει κ σαν παικτης επειτα απο πολλα χρονια παραμονης του στν πυργο... ο πυργος ομως κυριοι του εδωσε το δικαιωμα να ειναι προπονητης σε ανδρικο τμημα που καμια ομαδα απο τν πατρα πριν 1,5 χρονο δεν του ειχε δωσει αυτο το δικαιωμα !!!κ φευγη πετυχημενος... κριμα για τν μουρλια του κ τν ακεραιο χαρακτηρα του....
Olympos
ο ρακιντζης αντι να παραιτηθει απο το σιτε εδω,παραιτηθηκε απο την ομαδα.................τον εμποδιζε μαλλον να γραφει πιο συχνα εδω!!!!τωρα θα εχει ολη την ωρα να μιλαει με τον θωνιατη.Να και ενα καλο π του βγηκε απο αυτο!!!!!!!!Ρακιντζης για παντα!!!!
giannisth9
QUOTE(Olympos @ Jan 24 2009, 17:45 ) *
ο ρακιντζης αντι να παραιτηθει απο το σιτε εδω,παραιτηθηκε απο την ομαδα.................τον εμποδιζε μαλλον να γραφει πιο συχνα εδω!!!!τωρα θα εχει ολη την ωρα να μιλαει με τον θωνιατη.Να και ενα καλο π του βγηκε απο αυτο!!!!!!!!Ρακιντζης για παντα!!!!

ηρεμα ολυμπε..ηρεμα...μην μου αγχωνεσαι μονο
basket11
QUOTE(Olympos @ Jan 24 2009, 17:45 ) *

Ντροπή στον ρακιτζή που δεν παραιτήθηκε μέσω σάιτ. Έδειξε οτι δεν σέβεται τους ανθρώπους εδώ. δεν το περίμενα αυτό. μας έφτυσε. μα ειναι δυνατό να παραιτείται πρώτα στη διοίκηση? τώρα για την ευκαιρία που δεν του έδωσαν οι πατρινοί το θυμάται ο κώστας επειδή δεν είναι αχάριστος και θα έρθει πάλι στον πύργο. προπονητής της γεπ στη γ' εθνική. κώστα οι πυργιώτες σαν και σένα, γιατί πυργιώτης είσαι, δεν παραιτούνται. λένε δυο μπινελίκια άμα έχουν πρόβλημα και συνεχίζουν. έπρεπε να μείνεις μέχρι τέλος σεζόν.
kostas66
QUOTE(basket11 @ Jan 24 2009, 23:50 ) *
Ντροπή στον ρακιτζή που δεν παραιτήθηκε μέσω σάιτ. Έδειξε οτι δεν σέβεται τους ανθρώπους εδώ. δεν το περίμενα αυτό. μας έφτυσε. μα ειναι δυνατό να παραιτείται πρώτα στη διοίκηση? τώρα για την ευκαιρία που δεν του έδωσαν οι πατρινοί το θυμάται ο κώστας επειδή δεν είναι αχάριστος και θα έρθει πάλι στον πύργο. προπονητής της γεπ στη γ' εθνική. κώστα οι πυργιώτες σαν και σένα, γιατί πυργιώτης είσαι, δεν παραιτούνται. λένε δυο μπινελίκια άμα έχουν πρόβλημα και συνεχίζουν. έπρεπε να μείνεις μέχρι τέλος σεζόν.

με μπινελικια η παρακαλια δεν στεριωνει καμια σχεση ητε ειναι φιλικη ητε ερωτικη ητε επαγγελματικη, χρειαζετε σεβασμος και κατανοηση
Jabar
INDIANA,INDIANA 2,ARLOUMBA,HARRISON Διαγράφονται ως ένα και το αυτό πρόσωπο σύμφωνα με το κανονισμό του φόρουμ,όπου πολλαπλοί λογαριασμοί απαγορεύονται.Σε πρώτη ευκαιρία θα μπλοκαριστεί και η IP.
profitisilias9
QUOTE(PIPEN @ Jan 24 2009, 15:59 ) *
μην υποτιμασ ετσι τα πργματα κ profiti.... o μισος παικτης που λες μπηκε μεσα με τν εαπ κ νικησε μπηκε μεσα με τν εσπερο κ εχασε απο τους ανθρωπους με τα γκρι ..... οποιον κ αν εννοεις μισο !!! σε αντιθεση με τς ομαδες σας τα συμβολαια που εχουν ειναι ολοκληρα κ οχι μισα οπως αυτων.....

Ειλικρινά δεν ήθελα να υποτιμήσω την συμπαθέστατη ομάδα του Πύργου. Απλά ήθελα να τονίσω το γεγονός πως ο Ρακιντζής με λίγους (σε ποσότητα) παίκτες, πέτυχε να έχει την ομάδα τόσο ψηλα!
giannisth9
QUOTE(Jabar @ Jan 25 2009, 02:24 ) *
INDIANA,INDIANA 2,ARLOUMBA,HARRISON Διαγράφονται ως ένα και το αυτό πρόσωπο σύμφωνα με το κανονισμό του φόρουμ,όπου πολλαπλοί λογαριασμοί απαγορεύονται.Σε πρώτη ευκαιρία θα μπλοκαριστεί και η IP.

θα μας τρελανεις?θες να μας πεις οτι ολοι αυτοι ηταν ενα ατομο?
Olympos
QUOTE(giannisth9 @ Jan 25 2009, 14:50 ) *
θα μας τρελανεις?θες να μας πεις οτι ολοι αυτοι ηταν ενα ατομο?

δεν γινονται αυτα,,,,,ο καθε χαρακτηρας ηταν με διαφορετικη ομαδα,ενω ηταν το ιδιο ατομο...ντροπη να υπαρχουν τετοια ατομα στην κοινωνια!!!!

QUOTE(giannisth9 @ Jan 24 2009, 18:13 ) *
ηρεμα ολυμπε..ηρεμα...μην μου αγχωνεσαι μονο

ηρεμος ειμαι ρε θωνιαταρεεεε....
Jabar
QUOTE(Olympos @ Jan 25 2009, 17:04 ) *
δεν γινονται αυτα,,,,,ο καθε χαρακτηρας ηταν με διαφορετικη ομαδα,ενω ηταν το ιδιο ατομο...ντροπη να υπαρχουν τετοια ατομα στην κοινωνια!!!!

μορφή ο δικός μας τουλάχιστον τριχασμένη προσωπικότητα.Μιλούσε, συμφωνούσε και διαφωνούσε μόνος του, υποστήριζε ΕΑΠ και Εσπερο ταυτόχρονα. Δεν ξέρω μήπως έδερνε και τον εαυτό του.Τελος πάντων τον συμπάθησα.
basket11
QUOTE(Jabar @ Jan 25 2009, 02:24 ) *

69.gif 69.gif 69.gif σας το είπα για τα χαμόγελα. όλοι χαμογελάμε οριζόντια αυτοί το έκαναν κάθετα και αυτό έδειχνε ότι ήταν το ίδιο πρόσωπο. φίλε μοντερέιτορ πρέπει να είναι και άλλοι εδώ μέσα που παίζουν διπλούς ρόλους. έχω τσεκάρει κανά δυο στη γ' εθνική στον 1ο όμιλο.

[quote name='Olympos' date='Jan 25 2009, 17:04 ' post='265951']
εσένα ολυμπε σου τα έχωνε δεν κατάλαβες ποιος ήταν? ένας που θέλει να σε διώξει από εκεί που είσαι. 69.gif απλά σου έριχνε στάχτη στα μάτια με τα διαφορετικά ονόματα.

όλοι γελάνε οριζόντια και ο ιντιάνα κάθετα!!! smiley.gif smiley.gif smiley.gif

Ρε για κοίτα σύμπτωση. Δεν γελάει κάθετα μόνο ο ιντιάνα. Είναι και ο αρλούμπας. Μοντερέιτορ είσαι εδώ?????
[/quote]
w00t.gif cool.gif biggrin.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif 19.gif 19.gif 41.gif 69.gif 69.gif 69.gif
maniaths
QUOTE(kostas66 @ Jan 24 2009, 12:00 ) *
σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια με συγκινησατε μεχρι δακρυων,λεω να ξεκουραστω για κανα 2-3-4 χρονια και μετα να μελετησω τις προτασεις που πεφτουν σαν βροχη στην ερημο σαχαρα,και αν δεν βρω τιποτα θα αρχισω το παντα δοκιμασμενο περιφορες στα γηπεδα και κριτικη στους προπονητες μεχρι να διωξουν κανενα και την χωθω,δεν το κανω για μενα αλλα για την φουκαριαρα την τσεπη μου

kwsta εχω ετοιμη προταση απο τον πηγασο στουπας!!!!καλυπτουν διαμονη στο camping,νερο απο την πηγη διπλα στιν καλογρια,και 40 αγκιστρια
kostas66
QUOTE(maniaths @ Jan 25 2009, 20:26 ) *
kwsta εχω ετοιμη προταση απο τον πηγασο στουπας!!!!καλυπτουν διαμονη στο camping,νερο απο την πηγη διπλα στιν καλογρια,και 40 αγκιστρια

ωραια θα αλλαξω το ονομα σε ρακιντζεας για να μην εχοθμε προβλημα εντοπιοτητας, μονο ρωτα το δολωμα το πληρωνοθν αυτοι η εγω?
kaukasios
QUOTE(kostas66 @ Jan 25 2009, 21:44 ) *
ωραια θα αλλαξω το ονομα σε ρακιντζεας για να μην εχοθμε προβλημα εντοπιοτητας, μονο ρωτα το δολωμα το πληρωνοθν αυτοι η εγω?

esυ γιατι απο οτι εχω μαθει εσυ δεν ψαρευεις,ταιζεις τα ψαρια!!!
kostas66
QUOTE(kaukasios @ Jan 25 2009, 21:28 ) *
esυ γιατι απο οτι εχω μαθει εσυ δεν ψαρευεις,ταιζεις τα ψαρια!!!

οπα εδω με προσβαλεις και απαιτω μια συγνωμη, μπορει στι μπασκετ να ειμαι για τα μπαζα, στο ψαρεμα ομως ειμαι επιστημονας κατι σαν τον ομπραντοβιτς να λεμε
kaukasios
QUOTE(kostas66 @ Jan 25 2009, 22:45 ) *
οπα εδω με προσβαλεις και απαιτω μια συγνωμη, μπορει στι μπασκετ να ειμαι για τα μπαζα, στο ψαρεμα ομως ειμαι επιστημονας κατι σαν τον ομπραντοβιτς να λεμε

αυριο εχει ωραιο παιχνιδακι στην παναχαικη,ΠΓΕ-ΕΑΠ.θα παμε να το δουμε?
kostas66
QUOTE(kaukasios @ Jan 25 2009, 21:53 ) *
αυριο εχει ωραιο παιχνιδακι στην παναχαικη,ΠΓΕ-ΕΑΠ.θα παμε να το δουμε?

η αυτο η εσπερο απολλωνιαδα και αυτο ειναι καλο και πονηρο παιχνιδι
kaukasios
QUOTE(kostas66 @ Jan 25 2009, 22:57 ) *
η αυτο η εσπερο απολλωνιαδα και αυτο ειναι καλο και πονηρο παιχνιδι

den ξερω,η απολλωνιαδα φετος δεν μου γεμιζει το ματι.το βλεπω 20+.ενω αντιθετα πιστευω οτι η ΠΓΕ μπορει να το παλεψει το ματσακι.
kostas66
QUOTE(kaukasios @ Jan 25 2009, 22:06 ) *
den ξερω,η απολλωνιαδα φετος δεν μου γεμιζει το ματι.το βλεπω 20+.ενω αντιθετα πιστευω οτι η ΠΓΕ μπορει να το παλεψει το ματσακι.

ειναι οτι τωρα τελευταια ο εσοερος δεν παιζει τοσο καλα εχει δυσκολευτει απο μικροτερεσ ομαδες και κατι μοθ λεει οτι αυριο εκεινο το παλτο ο γιαννης που μασ διαβαζει τωρα αλλα δεν μιλαει θα ειναι ο καλλυτερος παιχτης της απολλωνιαδας και το παιχνιδακι θα ειναι ντερμπυ
kaukasios
QUOTE(kostas66 @ Jan 25 2009, 23:24 ) *
ειναι οτι τωρα τελευταια ο εσοερος δεν παιζει τοσο καλα εχει δυσκολευτει απο μικροτερεσ ομαδες και κατι μοθ λεει οτι αυριο εκεινο το παλτο ο γιαννης που μασ διαβαζει τωρα αλλα δεν μιλαει θα ειναι ο καλλυτερος παιχτης της απολλωνιαδας και το παιχνιδακι θα ειναι ντερμπυ

οχι και παλτο ο γιαννης,γουνα!!!
giannisth9
QUOTE(kaukasios @ Jan 25 2009, 23:31 ) *

ok παιδια...δεν φταιτε εσεις ...εγω φταιω..τλσπ πηγε το γουρι στο νησι και κερδισε ο μακης..ετσι καυκασιε?
kaukasios
QUOTE(giannisth9 @ Jan 25 2009, 23:36 ) *
ok παιδια...δεν φταιτε εσεις ...εγω φταιω..τλσπ πηγε το γουρι στο νησι και κερδισε ο μακης..ετσι καυκασιε?

ποιος ειναι το γουρι?
kostas66
QUOTE(kaukasios @ Jan 25 2009, 22:31 ) *

εξαλλου εγω ειμαι ανεργος πρεπει να πηγαινω σε παιχνιδια που οι ομαδες δεν εχουν αλλαξει προπονητες να κανω μεγαλοφωνη κριτικη, ξερεις τωρα, τι κανει? πως παιζει ετσι? αν ημουν εγω θα κερδιζαμε με 40 ποντους , γιατι δεν παιρνει ταιμ ουτ?και το εαπ - πγε δεν ενδικνυτε γιατι προσφατα αλλαξαν προπονητες και πανε και καλα
kaukasios
QUOTE(kostas66 @ Jan 25 2009, 23:42 ) *
εξαλλου εγω ειμαι ανεργος πρεπει να πηγαινω σε παιχνιδια που οι ομαδες δεν εχουν αλλαξει προπονητες να κανω μεγαλοφωνη κριτικη, ξερεις τωρα, τι κανει? πως παιζει ετσι? αν ημουν εγω θα κερδιζαμε με 40 ποντους , γιατι δεν παιρνει ταιμ ουτ?και το εαπ - πγε δεν ενδικνυτε γιατι προσφατα αλλαξαν προπονητες και πανε και καλα

και η απολλωνιαδα αλλαξε,οποτε λες ευθεως οτι πας να φας τον βουρνα!αυτος δεν τρωγεται με τιποτα!!!!
kostas66
QUOTE(giannisth9 @ Jan 25 2009, 22:36 ) *

ειδες καυκασιε? μιληασαμε για ενα γιαννη παλτο και πεταχτηκε τοσο πολυ εχει καταλαβει οτι δεν κανει για τιποτα

QUOTE(kaukasios @ Jan 25 2009, 22:46 ) *
και η απολλωνιαδα αλλαξε,οποτε λες ευθεως οτι πας να φας τον βουρνα!αυτος δεν τρωγεται με τιποτα!!!!

ναι ναι κανονικα ,αλλα οχι τον νικο τον βοηθο του στεγνα
giannisth9
[quote name='kostas66' date='Jan 25 2009, 23:49 ' post='266126']
ειδες καυκασιε? μιληασαμε για ενα γιαννη παλτο και πεταχτηκε τοσο πολυ εχει καταλαβει οτι δεν κανει για τιποτα

ασε μασ ρε κωστα66..σε ξερω απο καπου και μου μιλας ετσι?ε?ε?για τον φανη λεω καυκασιε...
kaukasios
QUOTE(giannisth9 @ Jan 25 2009, 23:51 ) *

ασε μασ ρε κωστα66..σε ξερω απο καπου και μου μιλας ετσι?ε?ε?για τον φανη λεω καυκασιε...

ποιον φανη?
basket11
QUOTE(kaukasios @ Jan 25 2009, 23:57 ) *
ποιον φανη?

τον αδερφό της ελένης λέει
smiley.gif
smiley.gif
smiley.gif
kaukasios
QUOTE(basket11 @ Jan 26 2009, 00:02 ) *
τον αδερφό της ελένης λέει
smiley.gif
smiley.gif
smiley.gif

κι αλλος ιντιανας,γελαει καθετα!!!! 69.gif 69.gif
basket11
QUOTE(kaukasios @ Jan 26 2009, 00:07 ) *
κι αλλος ιντιανας,γελαει καθετα!!!! 69.gif 69.gif

είναι το μόνο που μου έμεινε από αυτόν τον τετραπρόσωπο χαρακτήρα. smiley.gif όσα έλεγε τα ξέχασα
white chocolate
QUOTE(kostas66 @ Jan 25 2009, 23:24 ) *

μην λες την λεξη παλτο,ειναι παρεξηγησιμη στο πατραικο μπασκετ!!ε γιαννη?χαχχαχα
giannisth9
QUOTE(white chocolate @ Jan 26 2009, 01:39 ) *
μην λες την λεξη παλτο,ειναι παρεξηγησιμη στο πατραικο μπασκετ!!ε γιαννη?χαχχαχα

ναι ναι..καποιοι παρεξηγουνται με αυτην την λεξη...oυστ ψωναρες
sharas
QUOTE(kostas66 @ Jan 24 2009, 12:00 ) *

γεια σας και απο μενα....ειχα λιγο καιρο να μπω.....κριμα για τον ρακιτζη.....εγω δεν ηθελα να φυγει απο την ΓΕΠ .....η δουλεια του ηταν πολυ καλη και αυτος ηταν η βαση για να κανει η ομαδα αυτη την καλη πορεια μεχρι τωρα τουλαχιστον....εφτιαξε ενα μοναδικο κλιμα στην ομαδα και πιστευω οτι πολυ παιχτες του χρωσταν πολλα.....εγω τον ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!!

για τον ιντιανα η οπωσ αλλιως τον λενε εχς να πω οτι ειναι για τα σιδερα.....

ο γιαννης δεν ειναι απλα παλτο......ειναι ΤΟ ΠΑΛΤΟ!!!!!πλακα κανω γιαννη μου ...σε περιμενω τον δευτερο γυρο.....
giannisth9
QUOTE(sharas @ Jan 26 2009, 01:56 ) *
γεια σας και απο μενα....ειχα λιγο καιρο να μπω.....κριμα για τον ρακιτζη.....εγω δεν ηθελα να φυγει απο την ΓΕΠ .....η δουλεια του ηταν πολυ καλη και αυτος ηταν η βαση για να κανει η ομαδα αυτη την καλη πορεια μεχρι τωρα τουλαχιστον....εφτιαξε ενα μοναδικο κλιμα στην ομαδα και πιστευω οτι πολυ παιχτες του χρωσταν πολλα.....εγω τον ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!!

για τον ιντιανα η οπωσ αλλιως τον λενε εχς να πω οτι ειναι για τα σιδερα.....

ο γιαννης δεν ειναι απλα παλτο......ειναι ΤΟ ΠΑΛΤΟ!!!!!πλακα κανω γιαννη μου ...σε περιμενω τον δευτερο γυρο.....

το ξερω παιχταρα μου...ανυπομονω...
sharas
QUOTE(giannisth9 @ Jan 26 2009, 02:00 ) *
το ξερω παιχταρα μου...ανυπομονω...

τι ανυπομονεις???ξερεις ποιος ειμαι???
Augmon
QUOTE(Olympos @ Jan 25 2009, 17:04 ) *

Που τους βρίσκεται αυτούς τους σχιζοφρενείς εκεί στον Έσπερο βρε??Είδες τι έγινε?όχι γιατί κάτι μου λεγες παλιά για διπλούς λογαριασμούς blove.gif

Μπόμπα μεγατόνων ο Πατρέας και οι νησιώτες μπαίνουν σε δραματικές περιπέτειες

Πατρέας- Ζάκυνθος 72-70 ugly8.gif ugly8.gif ugly8.gif ugly8.gif ugly8.gif
kaukasios
QUOTE(Augmon @ Jan 26 2009, 10:48 ) *
Που τους βρίσκεται αυτούς τους σχιζοφρενείς εκεί στον Έσπερο βρε??Είδες τι έγινε?όχι γιατί κάτι μου λεγες παλιά για διπλούς λογαριασμούς blove.gif

Μπόμπα μεγατόνων ο Πατρέας και οι νησιώτες μπαίνουν σε δραματικές περιπέτειες

Πατρέας- Ζάκυνθος 72-70 ugly8.gif ugly8.gif ugly8.gif ugly8.gif ugly8.gif

ayto που τους σωζει ειναι οτι κερδισαν τον ερμη στην πατρα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.