Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Τυχαίες Παραθέσεις
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στο γραφείο του προέδρου > Νέα-ανακοινώσεις
dizzy_fingers
Δεν ξέρω αν έχετε προσέξει ένα κουτάκι πάνω πάνω στην αριστερή στήλη που έχει τίτλο "Τυχαίες Παραθέσεις" και από κάτω διαβάζετε διάφορες κουβέντες, άλλες έξυπνες, άλλες αστείες, άλλες σοβαρές τις οποίες είχαν πει μεγάλοι του παρελθόντος αλλά και του παρόντος.

Ελπίζω να σας αρέσει το συγκεκριμένο feature.

Αν λοιπόν θέλει κανείς να προσθέσει κάποιο δικό του απόφθεγμα-κουβέντα μπορεί να το κάνει από εδώ και αυτό θα μεταφερθεί στη βάση δεδομένων.
Basketomania
Παραθετω τις αγαπημενες μου ''εξυπναδες''...


Ανακάλυψα την ευτυχία από τον θόρυβο που εκανε φεύγοντας...

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν.

Η πραγματικότητα είναι μια ψευδαίσθηση που οφείλεται στην έλλειψη αλκοόλ.

Δεν μισώ κανέναν εκτός από τον Χίτλερ. Και αυτόν για επαγγελματικούς λόγους. (Winston Churchill)

Είχαμε μια υπέροχη στοματική επαφή. Εγώ της ζήτησα να κανουμε έρωτα και αυτή μου απάντησε όχι. (Woody Allen)

Πόλεμος δεν είναι να πεθάνεις εσύ για την πατρίδα σου, αλλά ο άλλος ο καργιόλης για τη δικιά του

Δεν έχω πρόβλημα με το ποτό. Πίνω, μεθώ, πέφτω κάτω. Κανένα πρόβλημα

Μ' αρέσει η δουλειά. Μ' ενθουσιάζει. Μπορώ να κάθομαι επί ώρες και να την κοιτάω

Σε παρακαλώ Θεέ μου. Αφησέ με να σου αποδείξω ότι τα λεφτά του ΛΟΤΤΟ δε θα χαλάσουν το χαρακτήρα μου!

Τα λάθη είναι ανθρώπινα, αλλά για πραγματικές καταστροφές χρειάζεσαι υπολογιστή

Αν δεν μπορείς να βρεις λύση βρες άλλο πρόβλημα.

Αυτό που με ανησυχεί με το μέλλον είναι ότι όσο πάει και πλησιάζει.

Τα λεφτά μιλάνε... λένε αντίο. icon_wave.gif
dizzy_fingers
Παραθέσεις κουβέντων που είτε έχουν σχέση με το μπάσκετ ή που τις έκαναν άνθρωποι που έχουν σχέση με το μπάσκετ εννοούσα.
Sorry που δεν το διευκρίνησα...

Αλλά είναι πολύ ωραία αυτά που έγραψες.

QUOTE
Είχαμε μια υπέροχη στοματική επαφή. Εγώ της ζήτησα να κανουμε έρωτα και αυτή μου απάντησε όχι. (Woody Allen)


Για τον υπέροχο Γούντυ Άλλεν θα μπορούσαμε να γράψουμε ολόκληρο βιβλίο με τις κουβέντες που έχει πει.
Μερικές που μου έρχονται στο μυαλό:

- "Δεν καταλαβαίνω τη θεωρία της σχετικότητας και τη χρήση της στην καθημερινή ζωή. Θα έρθει να με ρωτήσει κάποιος την ώρα και θα του απαντήσω "3 μίλια"? "
- "Το σύμπαν διαστέλλεται συνεχώς, τόσο που το προηγούμενο σάββατο μου πήρε μισή ώρα μέχρι να βρώ τα κλειδιά μου"
NBAholic
"H τελευταία φορά που έκανα διείσδυση σε μια γυναίκα ήταν όταν επισκέφτηκα το Άγαλμα της Ελευθερίας".
Basketomania
Ατακες που εχουν υποθει για τον Τζορνταν:

''Το καλυτερο που εχεις να κανεις για να τον σταματησεις ειναι να φωναξεις βοηθεια με ολη σου τη δυναμη'' Αλβιν Ρομπερτσον

''Ει Μαικ.Ελα,πλησιασε.Δε σε φοβαμαι.Τωρα ειμαι σαν κι εσενα.Εγινα εκατομμυριουχος και αγοραζω κι εγω Φεραρι'' Γκαρι Πειτον
''Ναι?Αληθεια?Εμενα ομως μου τις δινουν τζαμπα!'' Μαικλ Τζορνταν

''Ηταν μια καλη βραδια για μας τους αποφοιτους του Νορθ Καρολαινα.Βαλαμε κι οι 2 μαζι 55π.'' Σκοτ Γουιλιαμς
Ο Τζορνταν ειχε πετυχει 54 κι αυτος 1
Air Kef
QUOTE
"H τελευταία φορά που έκανα διείσδυση σε μια γυναίκα ήταν όταν επισκέφτηκα το Άγαλμα της Ελευθερίας".

Είναι το κορυφαίο που έχω ακούσει από τον Γούντι Άλλεν,όντως!
Papaloukas 4 ever
Τελαυταίες ατάκες (από betsmart.gr)

«Μπήκα στο παρκέ και ήμουν συγκεντρωμένος μόνο στο παιχνίδι, αν καταφέρεις αυτό, τα υπόλοιπα έρχονται από μόνα τους.» - T-Mac

«Αισθανόμουν ότι θα πάνε για το ντράϊβ στην επόμενη φάση και όχι για τρίποντο για αυτό σούταρα για τρεις! Για να τελειώσω το παιχνίδι!» - Μόου Ουϊλιαμς

«Για αυτό τον λένε Κινγκ Τζέϊμς, γιατί μπορεί να κάνει και την κακή πάσα να φανεί καλή» - Ντόνιελ Μάρσαλ (για τον Λεμπρόν)

«Άμυνα, άμυνα, άμυνα! Μόνο έτσι κερδίζεις.» - Τρόϊ Χάντσον των Τίμπεργουλφς

«Μπήκαμε στο παρκέ λες και ήμασταν μπροστά στο σκορ με 50 πόντους!» - Στεφόν Μάρμπουρι

«Σαν χιονοστιβάδα κατεβαίνουμε την πλαγιά! Εγώ φταίω. Πρέπει να κάνω καλύτερη δουλειά.» - Λάρι Μπράουν
dizzy_fingers
biggrin.gif ωραία!

Εμένα μου άρεσε επίσης κάτι που είπε ο παίχτης στο άβατάρ σου, το καλοκαίρι για την ευστοχία του στον τελικό (νομίζω unsure.gif ):

"Ήταν σαν να καθόμουν στην παραλία και να προσπαθούσα να πετύχω τη θάλασσα με βοτσαλάκια....τόσο εύκολα έμπαιναν τα καλάθια!".
Papaloukas 4 ever
QUOTE(dizzy_fingers @ Nov 15 2005, 09:26 PM)
biggrin.gif ωραία!

Εμένα μου άρεσε επίσης κάτι που είπε ο παίχτης στο άβατάρ σου, το καλοκαίρι για την ευστοχία του στον τελικό (νομίζω unsure.gif ):

"Ήταν σαν να καθόμουν στην παραλία και να προσπαθούσα να πετύχω τη θάλασσα με βοτσαλάκια....τόσο εύκολα έμπαιναν τα καλάθια!".
*


Δεν ξέρω αν το είπε το καλοκαίρι, το επανέλαβε πάντως σίγουρα, φορώντας τις παντόφλες του, στον καναπέ του Intecontinental, μετά τον τελικό, όταν και τον συνάντησα. Ήταν, όντως, φοβερός και μακάρι έτσι να συνεχίσει και στην Ιαπωνία.
Papaloukas 4 ever
Από sport24.gr

Ατάκες βγαλμένες από το... ΝΒΑ

Το ΝΒΑ είναι σόου, αλλά αυτό δεν περικλείεται αποκλειστικά στα καρφώματα και στις alley-hoop πάσες, αλλά και στις σαρπαριστές δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Το SPORT 24 σας παρουσιάζει τις καλύτερες...

Αρ Σι Μπιούφορντ (τζένεραλ μάνατζερ των Σπερς): "Αν έχουμε φιλοσοφικές διαφορές; Ναι στον κόουτς Ποπ (σ.σ Γκρεγκ Πόποβιτς) αρέσει το κρασί, ενώ εγώ πίνω μπύρα. Αυτό είναι".

Πατ Ουίλιαμς (για το γεγονός ότι οι Μάτζικ έχουν κερδίσει τρεις φορές το δικαίωμα της Νο1 επιλογής στο ντραφτ): "Οι περισσότερες ομάδες έχουν μια τροπαιοθήκη γεμάτη με τρόπαια. Η δικιά μας είναι γεμάτη με μπαλάκια του πινκ-πονκ".

Μάτζικ Τζόνσον: "Δεν έχουν όλοι σε μια πρωταθλήτρια ομάδα την ίδια δημοσιότητα. Όλοι όμως είναι πρωταθλητές".

Τσαρλς Μπάρκλεϊ (για τις σκέψεις του Καρλ Μαλόουν για αποχώρηση από την ενεργό δράση): "Όταν δεν σου κάνω έκπτωση στα ΜακΝτόναλντς, τότε καταλαβαίνεις ότι πρέπει να αποσυρθείς".

Αντουάν Ουόκερ (σε ερώτηση γιατί σουτάρει τόσα πολλά σουτ τριών πόντων): "Γιατί δεν υπάρχουν σουτ τεσσάρων πόντων".

Γκραντ Χιλ (για την επιστροφή του στην ενεργό δράση): "Δεν ήθελα με τίποτα μετά από 20 χρόνια να έρθει η στιγμή που θα μετανιώσω γιατί δεν έδωσε στην καριέρα μια ακόμη ευκαιρία".

Μάικλ Τζόρνταν: "Έχω χάσει πάνω από 9.000 σουτ στην καριέρα μου. Έχω γνωρίσει πάνω από 300 ματς. Έχω πάρει την ευθύνη σε 26 νικητήρια σουτ και δεν τα έχω καταφέρει. Έχω αποτύχει τόσες πολλες φορές στη ζωή μου. Για αυτό και πέτυχα".

Σακίλ Ο'Νιλ: "Ο Έρικ Νταμπίερ είναι σοφτ. Γράψτε το, υπογραμμίστε το, καταγράψτε το και στείλτε το σε αυτόν. Μην με ξαναρωτήσετε για αυτόν τον τύπο ξανά".

Ορλάντο Γούλριτζ: "Είναι εντάξει να το ακούς από τον προπονητή σου. Όταν όμως ακούς και τη γυναίκα σου να σου λέει ότι είσαι χάλια, τότε υπάρχει πρόβλημα".

Σακίλ Ο’Νιλ (όταν τα έβαλε με τον προπονητή των Νετς): "Δεν έχω να πω τίποτα για τη... Λόρα Φρανκ. Με ακούσατε; Λόρα Φρανκ. Όχι Λόρενς... Λόρα. Δεν είναι ότι τον κατηγορώ, απλά θα προτιμούσα να χρησιμοποιήσει ανδρικές τακτικές για να με πολεμήσει. Να μην κλαψουρίζει. Όταν κλαψουρίζει θα αλλάζω το όνομα του».
Τζον Σάλμονς (παίκτης των Σίξερς): ‘Θέλω να ασχοληθώ με την πολιτική. Ίσως γίνω ο δήμαρχος της Φιλαδέλφεια".

Τζορτζ "Άισμαν" Γκέρβιν (έχοντας δεχτεί ένα τόμαχοκ κάρφωμα από τον Ντάριλ Ντόκινς): "Πήγα να βοηθήσω. Μετά είδα τον Ντάριλ να φέρνει τη μπάλα πίσω από το κεφάλι. Έφυγα αμέσως από εκεί. Ήξερα τι θα ακολουθούσε. Είχα δει τι είχε κάνει στο Κάνσας Σίτι σε ριπλέι και σλόου-μόσιον. Φοβήθηκα".

Κέβιν ΜακΧέιλ (όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν τι βλέπει για το μέλλον των Σέλτικς): "Αν μπορούσα να δω το μέλλον, δεν θα μιλούσα σε σας τους βλάκες. Θα επένδυα στο χρηματιστήριο".

Σακίλ Ο’Νιλ: "Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν σέντερ σαν τον Κολίερ και τον Νοβίτσκι. Τύποι που κάνουν ένα βήμα πίσω και σουτάρουν τη μπάλα. Μπορούν να σουτάρουν κι αυτό δεν μπορεί να αλλάξει. Εγώ δεν ήμουν ποτέ καλός σουτέρ. Ήμουν πάντα ένας M.F σκόρερ. Και νομίζω ότι ξέρετε τι σημαίνει M.F!" (σ.σ το M.F δεν χρειάζεται μετάφραση. Βάλτε λίγη φαντασία).

Σακίλ Ο'Νιλ: "Οι παίκτες βγάζουν συμβόλαια από μένα. Ο Νικ Άντερσον υπέγραψε νέο συμβόλαιο. Το ίδιο κι ο Τράβις Νάιτ. Για να πω την αλήθεια, χθες με πήρε κι ο Ντέρεκ Φίσερ (σ.σ μόλις είχε υπογράψει στους Ουόριορς) για να με ευχαριστήσει. Αν μου κάνουν νταμπλ-τιμ θα βρω τον αμαρκάριστο συμπαίκτη. Θα τη δώσω στον Ντουέιν. Αν δεν μου κάνουν θα καρφώσω σε μούρες".

Στέφεν Τζάκσον: "Πόσο θέλω να νικάω; Ας πούμε ότι είμαι από τη Σομαλία και θέλω φαγητό".

Σαμ Μίτσελ (διαμαρτυρόμενος για νικητήριο καλάθι που ακυρώθηκε): "Ασφαλώς και πιστεύω ότι μετράει. Εκτός αν χοροπηδούσα στη γραμματεία επειδή είμαι καθυστερημένος".

Ρέτζι Έβανς (αναφερόμενος στον Πο Γκασόλ): "Δεν ξέρω τι συμβαίνει με αυτό το κορίτσι".

Σακίλ Ο'Νιλ (απαντώντας στην πρόκληση του Ντάνι Φόρτσον να σουτάρει μακριά από το καλάθι): "Δεν χρειάζεται να σουτάρω πίσω από τα 2 μέτρα. Είμαι ένας από τους 50 καλύτερους παίκτες στην ιστορία του ΝΒΑ. Έχω σκοράρει 23.000 πόντους από εκεί που σουτάρω".

Ρασίντ Ουάλας (κατά την επίσκεψη του στον Λευκό Οίκο): "Δεν έχω τίποτα να του πω, γαμ... Δεν τον ψήφισα. Απλά πρέπει να βγάλω την υποχρέωση".

Ντουέιν Ουέιντ (απαντώντας σε ερώτηση φιλάθλου για το αν έχει καρφώσει μπροστά στον Σακίλ Ο'Νιλ στην προπόνηση): "Όχι. Προσπάθησα μια φορά, αλλά μου είπε να μην το ξανακάνω".

Ρίκ Έιντελμαν (για το θέατρο του Ρέτζι Έβανς στα επιθετικά φάουλ): "Λέτε ότι ο Ντίβατς έκανε θέατρο. Αυτός έχει πάει το θέμα σε άλλο επίπεδο. Πέφτει κάτω ακόμη κι όταν ανοίγει ο κλιματισμός".

Έντγκαρ Τζόουνς (βγάζοντας όρκο να μην ξανακάνει δηλώσεις στον Τύπο): "Δεν μιλάω άλλο. Αυτό ήταν. Όχι άλλα λόγια. Τέρμα. Ξέρετε τι γίνεται; Η σιωπή είναι η απάντηση. Το παιχνίδι μου μιλάει για μένα. Φταίει το οτι είμαι ένας σιωπηλός τύπος που τα κρατάει για τον εαυτό του. Δεν μου αρέσει να μιλάω". Τον αθέτησε μετά από 2,3''

Καρλ Μαλόουν: "Αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι όταν ο αντίπαλος προπονητής παίρνει τάιμ-άουτ και βρίζει τον παίκτη στη μούρη του οποίου κάρφωσα στην προηγούμενη φάση".

Λάρι Μπερντ (στο ματς όπου ο Τζόρνταν σκόραρε 63 πόντους στο "Γκάρντεν"): "Πιστεύω ότι είναι ο Θεός μεταμφιεσμένος σε Μάικλ Τζόρνταν".

Πατ Ουίλιαμς (τζένεραλ μάνατζερ των Μάτζικ): "Τι σημαίνει όταν ένας ατζέντης είναι θαμμένος μέχρι το λαιμό στην άμμο; Ότι δεν έχεις αρκετή άμμο".

Διάλογος του Νταγκ Μο με τον παίκτη του Άλεξ Ίνγκλις.

Μο: "Άλεξ καργ...."
Ίνγκλις: "Μην με λες καργ... Εσύ είσαι καργ..."
Μο: "Το ξέρω ότι είμαι καργ.... Τώρα μπες μέσα και παίξε λίγη άμυνα ρε καργ...."

Φέλτον Σπένσερ: "Με τον Μάικλ Τζόρνταν δεν πρέπει να είσαι διστακτικός, γιατί διαφορετικά θα καταλήξεις αφίσα στο δωμάτιο ενός μικρού παιδιού".

Ρον Σουμέιτ: "Σουτάραμε τόσο άσχημα που οι παίκτες αντάλλασαν χάι-φάιβ όταν η μπάλα έβρισκε στο στεφάνι".

Κρις Φορντ: "Λατρεύω τον Τσαρλς (Μπάρκλεϊ). Είναι ειλικρινής. Βλέπεις μια σκέψη που έχει στο μυαλό του να βγαίνει από το στόμα του, χωρίς να σταματάει πουθενά ενδιάμεσα".

Ρον Χάρπερ (περιμένοντας το συμβόλαιο του στους Κλίπερς να τελειώσει): "Κάνω χρόνο στη φυλακή. Μένουν ακόμη 65 με 70 ημέρες. Η θητεία μου τελειώνει και θα με αφήσουν λόγω καλής συμπεριφοράς". Τελικά έμεινε ελεύθερος, αλλά πλήρωσε 48.780 δολάρια για αυτή τη δήλωση.

Λάρι Μπράουν (μετα την ήττα των Πέισερς από τους Καβς με 93-61): "Τουλάχιστον τους κρατήσαμε κάτω από τους 100 πόντους".

Χόρας Γκραντ (στην απόφαση της Μαντόνα να αποκτήσει ομάδα στο ΝΒΑ): "Ξέρω μόνο ότι οι γυναίκες μας θα μας απογορέψουν να πάμε σε αυτή την ομάδα".

Τιμ Λέγκλερ: "Δεν μπορούμε να κερδίσουμε ούτε... εμάς. Προσπαθούσα να σκεφτώ μια πολύ κακή ομάδα και σκέφτηκα εμάς. Δεν μου ερχόταν κάποιος άλλος".

Γκάρι Πέιτον (στον προπονητή των Τίμπεργουλβς Σίντνεϊ Λόου): "Βούλωσε το, στρουμφάκι".

Νταγκ Μο (αφού έβρισε τους Μπουλς πριν από το παιχνίδι): "Δηλαδή τι θα μας κάνουν; Θα μας κερδίσουν περισσότερο";

Μπομπ Βέις (για τα αποκτήματα των Χοκς στο 1992): "Θα είμαστε συναρπαστικοί. Βέβαια ήταν συναρπαστικό και το βύθισμα του Τιτανικού".

Τσαρλς Μπάρκλεϊ (σε μια παρεξήγηση που έγινε μετά τη δημοσίευση της αυτοβιογραφίας του): "Δικό μου λάθος! Έπρεπε να τη διαβάσω πριν βγει στα βιβλιοπωλεία".

Σκοτ Χάστινγκς (για την νέα ομάδα -τότε- του Μαϊάμι): "Είναι φοβιστικό! Είμαι ο καλύτερος παίκτης αυτής της ομάδας"!

Έντι Τζόνσον: "Είναι ωραία να παίζεις κόντρα στον Μάικλ Τζόρνταν. Έτσι βλέπεις τον εαυτό σου στην εφημερίδα".

Μπομπ Βέις: "Στην Καλιφόρνια δεν έβγαλα δίπλωμα οδήγησης. Όταν με σταματούσαν στο δρόμο οι αστυνομικοί τους έλεγα ότι είμαι ο προπονητής των Κλίπερς, οπότε ήξεραν ότι δεν θα είμαι εδώ για πολύ".

Ρολάντο Μπλάκμαν (πριν έρθει στην ΑΕΚ): "Τα μόνα ελληνικά που πρέπει να μάθω είναι το "δως μου τη μπάλα" και το "φύγε από τη μέση". Τα άλλα θα τα βρούμε".

Ρέτζι Μίλερ (έχοντας ευστοχήσει σε νικητήριο σουτ στο Φοίνιξ): "Ήταν τόσο ήσυχα που μπορούσες να ακούσεις έναν ποντικό να κατουράει πάνω σε βαμβάκι".

Έιβερι Τζόνσον (αναφερόμενος στην πρώτη γυναίκα διαιτητή): "Κανείς νορμάλ άνθρωπος δεν θα κάνει κάποιο σχόλιο γιατί είναι σίγουρο ότι το ΝΒΑ θα σε τιμωρήσει". Μετά τον ενημέρωσαν ότι ήδη ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ έχει κάνει κάποια σχόλια. Ο Τζόνσον πρόσθεσε: "Είπα: κανείς ν-ο-ρ-μ-ά-λ άνθρωπος".

Μάρκο Μίλιτς (σαν παίκτης των Φιλαδέλφεια Σίξερς): "Ποιος είναι ο Βενιαμίν Φρανκλίνος; Ακούω πολύ αυτό το όνομα εδώ γύρω".

Μαλίκ Σίλι (μετά την μεταγραφή του από τους Κλίπερς στους Πίστονς): "Ειμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Είναι ωραίο να επιστρέφεις στο ΝΒΑ".

Σκότι Πίπεν (όταν ρωτήθηκε ποια ομάδα έχει τη χειρότερη εμφάνιση): "Πέτα ένα νόμισμα μεταξύ των Χοκς και των Ρόκετς και απλά ευχήσου να μην πέσει ποτέ κάτω".

Τζο Κλάιν: "Εγώ κι ο Τσαρλς (Μπάρκλεϊ) δεν έχουμε προτάσεις για ανταλλαγή. Για αυτόν υπάρχει σχετικός όρος στο συμβόλαιο του, εμένα απλά δεν με θέλει κανείς".

Τζιμ Κλέμονς: "Όπως είπα στην ομάδα μου ο Στίβι Ουόντερ, ο Ρόι Όρμπισον κι ο Ρέι Τσαρλς θα είχαν βάλει κάποια από αυτά τα σουτ. Τουλάχιστον θα ήταν κοντά. Παίξαμε σαν να είμαστε 12 τύποι από άλλο γαλαξία βάλαμε στολές και αγωνιστήκαμε σαν να μην ξέρουμε ο ένας τον άλλον".

Κερτ Ράμπις (ο προπονητής του Πατ Ράιλι ήθελε να ξυπνήσει την ομάδα του προσπαθώντας να πετάξει μια καρέκλα. Μετά διαπίστωσε ότι ήταν βαριά, με αποτέλεσμα απλά να την μετακινήσει): "Αυτο το σκηνικό μου έδωσε κίνητρο, μετά τα γέλια μου κάναμε".

Νικ Βαν Έξελ: "Ξέρω πως μπορείς να σταματήσεις το πικ-εν-ρολ μεταξύ του Στόκτον και του Μαλόουν. Φέρε στο παρκέ ένα ρόπαλο και σκότωσε έναν από τους δύο".

Διαιτητής Τζόι Κρόφορντ (σφυρίζοντας φάουλ στον Στόικο Βράνκοβιτς): "Φάουλ σε χαμένη μπαλιά στον... όπως στον διάολο κι αν τον λένε".

Μπράιαν Ουίλιαμς (αναφερόμενος στον Αϊζάια Τόμας): "Το φως ταξιδεύει πιο γρήγορα από τον ήχο, οπότε κάποιοι άνθρωποι φαίνονται έξυπνοι, μέχρι να μιλήσουν".

Φιλ Τζάκσον (στη νίκη των Μπουλς επί των Νάγγετς με 111-72): "Πιστεύω ότι το χάι-λάιτ του αγώνα ήταν ο εθνικός ύμνος".

Ντάρελ Ουόκερς (ανήμερα Πρωτοχρονιάς όταν οι Ράπτορς είχαν 4 νίκες σε 30 παιχνίδια): "Εύχομαι απλά να μην αυτοκτονήσω".

Ο Αλβιν Τζέντρι, όταν ήταν βοηθός προπονητή για να τσεκάρει αν οι παίκτες διαβάζουν τις οδηγίες πριν το παιχνίδι, έγραψε στον πίνακα στα αποδυτήρια: "Ο πρώτος που θα έρθει στο γραφείο των προπονητών θα πάρει 100 δολάρια". Ο Σκοτ Πόλαρντ εμφανίστηκε ζητώντας τα χρήματα μετά από 11 λεπτά.

Συνέντευξη τύπου του Αλ Τζέντρι, νέου προπονητή των Κλίπερς:

"-Είχατε κάποιον φίλο που σας συνέστησε να μην δεχτείτε τη δουλειά στους Κλίπερς;
-Όχι όλοι με ενθάρυναν να αναλάβω.
-Δεν έχετε φίλους έτσι δεν είναι;"

Αλόνζο Μούρνινγκ (κερδίζοντας τον τίτλο του αμυντικού της χρονιάς): "Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου που με άφησαν να γελοιοποιήσω τους αντιπάλους τους".

Ντοκ Ρίβερς: "Η νίκη είναι σαν αποσμητικό. Χρησιμεύει για να μην βρωμάνε κάποια πράγματα".

Τζέισον Ουίλιαμς: "Ο Ντομινίκ Ουίλκινς έβαλε 17 πόντους σε 13 λεπτά. Έκανε 13 σουτ σε 13 λεπτά. Εγώ θέλω τρεις βδομάδες για να κάνω τόσα σουτ".

Κέβιν ΜακΧέιλ: "Ο ατζέντης Ντέιβιντ Φολκ μου είπε ότι θέλει να με βοηθήσει. Τότε κατάλαβα οτι είχα σοβαρό πρόβλημα. Όταν ένας ατζέντης λέει αυτές τις λέξεις πρέπει να καλύψεις το πορτοφόλι σου και να τρέξεις σαν τρελός".

Κέβιν ΜακΧέιλ: "Σε περίπτωση πυρινής καταστροφής μόνο οι κατσαρίδες και ο Ντέιβιντ Φολκ θα επιζήσουν".

Σον Μπράντλεϊ: "Όταν αναφερόμαστε σε μελανιές και χτυπήματα είμαι υπέρ του Χριστουγεννιάτικου πνεύματος. Μοιράζω περισσότερες από ότι παίρνω".

Κουεντίν Ρίτσαρντσον (για το buzzer-beater που πέτυχε): "Ήταν σαν τον Άμλετ. Είχε σασπένς, αγωνία και στο τέλος τον σκότωσα".

Σκοτ Ουίλιαμς (υπέστη τραυματισμό στους κοιλιακούς): "Είμαι 36 ετών! Διάολε δεν ξέρω τι έγινε. Μπορεί να κούνησα την πετσέτα πολύ δυνατά".

Τζον Μπάρι: "Ένας παλιός φίλος μου έχει πει: ποτέ μην μπλέκεις σε καυγά με ένα γουρούνι. Γιατί και οι δύο θα λερωθείτε, αλλά το γουρούνι το απολαμβάνει".

Τζον Λούκας: "Πριν από ένα παιχνίδι έγραψα στον πίνακα το όνομα του Φιλ Τζάκσον, του Σακίλ Ο'Νιλ και του Κόμπι Μπράιαντ και είπα στους παίκτες μου: Εσείς μάλλον θα θέλετε τον Φιλ Τζάκσον. Εγώ μάλλον θέλω αυτούς τους δύο. Αλλά τώρα έχουμε μόνο ο ένας τον άλλον".

Ντον Νέλσον (για τα κοντοκουρεμένα μαλλιά του Νοβίτσκι): "Δεν ήξερα ότι είναι τόσο άσχημος. Νόμιζα ότι ήταν ωραίο παιδί όταν είχε μακριά μαλλιά, αλλά -ω Θέε μου- τώρα που κουρεύτηκε όλα τα άσχημα χαρακτηριστικά του βγήκαν στην επιφάνεια. Θα μείνει εργένης για ολόκληρη την υπόλοιπη ζωή του".

Σκοτ Σκάιλς (σκεφτόμενος την επιστροφή στην αγωνιστική δράση): "Το πρόβλημα δεν είναι αν μπορώ να παίξω. Το θέμα είναι αν μπορώ να σηκωθώ το επόμενο πρωί. Για αυτό σταμάτησα να παίζω. Κουράστηκε να σέρνομαι ως την κουζίνα για πρωινό".

Κένιον Μάρτιν: "Πάμε μπροστά. Θα κάνουμε στροφή 360 μοιρών!!!"

Όλντεν Πόλινις: "Ο κόουτς πριν το παιχνίδι μας είπε να μην το κάνουμε κούρσα 100 μέτρων (σ.σ εννοώντας μην παρασυρθούν σε γρήγορο ρυθμό). Εμείς μπήκαμε στην κούρσα απέναντι στη Μάριον Τζόουνς και τον Καρλ Λιούις και τρεχαμε σαν τον Μπιλ Κόσμπι. Χάσαμε 107-77".

Ντικέμπε Μουτόμπο: "Μου είπαν ότι δεν μπορώ να κουνάω το δάχτυλο μου στον παίκτη μετά από κάποιο κόψιμο. Για αυτό και το έκανα προς τον κόσμο, αλλά ο διαιτητής μου είπε ότι υπήρχε ένας πάγκος μπροστά από τις κερκίδες".

Κέβιν Γκαρνέτ: "Είμαι σαν τον Ρούντολφ τον τάρανδο του Αϊ-Βασίλη. Αν δεν είμαι έτοιμος, αυτό το έλκυθρο δεν πάει πουθενά".

Τη σεζόν 1999-2000 συνέβη μια από τις πιο περίεργες φάσεις στην ιστορία του ΝΒΑ. Μετά από ένα τζάμπολ στη ρακέτα των Ουόριορς ο Κρις Μιλς πήρε τη μπάλα και κατευθύνθηκε προς το καλάθι της ομάδας του (!). Ο Αντουάν Ουόκερ όμως του έκανε φάουλ και οι διαιτητές δεν ήξεραν αν το φάουλ συνοδευόταν από βολές ή όχι, από τη στιγμή που ο παίκτης σούταρε σε αντίπαλο καλάθι! Τελικά το φάουλ χρεώθηκε κανονικά, χωρίς ομως βολές. Μετά το ματς κανείς από τους
πρωταγωνιστές δεν θέλησε να μιλήσει για αυτό.

Οι πιο περίεργοι τραυματισμοί:

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι τραυματίστηκε στον τένοντα βάζοντας τα παπούτσια του. Πάτησε το πόδι πριν τα δέσει καλά, για να νιώσει τη σόλα.

Ο Ντρου Γκούντεν έμεινε εκτός παιχνιδιού λόγω μόλυνσης στο πόδι από τρίχες που βγήκαν στραβά.

Ο Κόρεϊ Μαγκέτι τραυματίστηκε στα δάχτυλα ύστερα από μπουνιά που έριξε στο τραπέζι της γραμματείας από τα νεύρα του.

Ο Ντέιλ Ντέιβις τραυματίστηκε στη μέση και όπως είπε στο ιατρικό τιμ των Πέισερς σηκώθηκε στραβά το πρωί.

Ο Σκοτ Ουίλιαμς έπαθε τράβηγμα σηκώνοντας μια τηλεόραση

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ υπέστη ερεθισμό στα μάτια, αφού πρώτα τα έτριψε στη συναυλία του Έρικ Κλάπτον. Η λοσιόν που χρησιμοποιούσε για το σώμα του προκάλεσε χημική αντίδραση.
dizzy_fingers
w00t.gif

Ωραίο υλικό! Thanks wink.gif.
sihainas
Από το "wikiquote"


Michael Jordan

* "I've missed more than 9000 shots in my career. I've lost almost 300 games. 26 times, I've been trusted to take the game winning shot and missed. I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed."
* "Some people want it to happen, some wish it would happen, others make it happen."
* "There is no "i" in team but there is in win"
* "I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying."
* "I've always believed that if you put in the work, the results will come. I don't do things half-heartedly. Because I know if I do, then I can expect half-hearted results."
* "Talent wins games, but teamwork and intelligence wins championships."
* "I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed."
* "Obstacles don't have to stop you. If you run into a wall, don't turn around and give up. Figure out how to climb it, go through it, or work around it."
* "My attitude is that if you push me towards something that you think is a weakness, then I will turn that perceived weakness into a strength."
* "If you accept the expectations of others, especially negative ones, then you never will change the outcome."
* "I never looked at the consequences of missing a big shot . . . when you think about the consequences you always think of a negative result."
* "I play to win, whether during practice or a real game. And I will not let anything get in the way of me and my competitive enthusiasm to win."
* "I've never been afraid to fail."
* "To be successful you have to be selfish, or else you never achieve. And once you get to your highest level, then you have to be unselfish. Stay reachable. Stay in touch. Don't isolate."
* "You have to expect things of yourself before you can do them."
* "Just play. Have fun. Enjoy the game."
* "Even when I'm old and grey, I won't be able to play it, but I'll still love the game."
* "My body could stand the crutches but my mind couldn't stand the sideline."
* "I know fear is an obstacle for some people, but it is an illusion to me . . . Failure always made me try harder next time."
* "People can fly. Some people fly higher than others, that's all."
* "You can practice shooting eight hours a day, but if your technique is wrong, then all you become is very good at shooting the wrong way. Get the fundamentals down and the level of everything you do will rise."
* "I can never stop working hard. Each day I feel that I have to improve. Hardwork...Determination...I gotta keep pushing myself"
* "There is no such thing as a perfect basketball player, and I don't believe there is only one greatest player either. Everyone plays in different eras. I built my talents on the shoulders of someone else's talent. I believe greatness is an evolutionary process that changes and evolves era to era. Without Julius Erving, David Thompson, Walter Davis, and Elgin Baylor there would never have been a Michael Jordan. I evolved from them."

Kareem Abdul-Jabbar

*"It was my first time away from home, my first experience in an all-black situation, and I found myself being punished for everything I'd ever been taught was right. I got all A's and was hated for it; I spoke correctly and was called a punk. I had to learn a new language simply to deal with the threats. I had good manners, and was a good little boy and paid for it with my hide."
* I'm not comfortable being preachy, but more people need to start spending as much time in the library as they do on the basketball court.
* Kareem is a very good basketball player and person, but no one is perfect and that includes him.



Charles Barkley

# "I'm not a role model."
# "You know it's gone to hell, when the best rapper out there is a white guy and the best golfer is a black guy." (2000)
# Kids are great. That's one of the best things about our business, all the kids you get to meet. It's a shame they have to grow up to be regular people and come to the games and call you names.
# Anytime a fan touches you, you have the right to beat the hell out of him.
* I love New York City; I've got a gun.
* I don't care what people think. People are stupid.
* If all babies are cute, how come there's so many ugly people in the world?
* I heard Tonya Harding is calling herself the Charles Barkley of figure skating. I was going to sue her for defamation of character, but then I realized I have no character.
* These are my new shoes. They're good shoes. They won't make you rich like me, they won't make you rebound like me, they definitely won't make you handsome like me. They'll only make you have shoes like me. That's it.
* (Charles in response to Kenny Smith's jokes about his weight) I am not fat, it's the camera, it puts on 10 pounds. (Kenny Smith) Well, there must be a whole lot of cameras!
* Sports are not for old guys, this ain't baseball.
* I voice my opinion if people don't like it they know what they can kiss.
* I don't use numbers, I use logic.
* People always ask me if i had any regrets in my career, remember when I threw that guy out the window, I regret I was on the first floor


Dennis Rodman

* "Fifty percent of life in the NBA is sex. The other fifty percent is money"
* "I've been homeless. I've worked at 7-Eleven. I'm a real person, with real experiences, not some image that somebody in the NBA office created."
* "When you talk about race in basketball, the whole thing is simple: a black player knows he can go out on the court and kick a white player's ass"
* "How much do you really want to win when you have as much money, attention, and fame as Shaquille O'Neal does?"
* "I banged 50,000 chicks. And 4 dudes."
* "White women get into relationships with black men because they think the sex is going to be better."
* "As long as I play ball, I can get any woman I want. But there's no scoreboard in my bedroom. Wilt Chamberlain lied when he said he had 20,000 women. Wilt should open his own sperm bank."
* "I can go out to a salon and have my nails painted pink, and then go out and play in the NBA, on national television, with pink nails."
* "I wanted to be white because I was black, and black was never the right color."
* "I see Chris Dudley, Derrick Coleman, Dale Davis, and Anthony Mason making huge money, and I see injustice. Who buys a ticket to see these guys play?"
* "If I die young, everybody's going to say they saw it coming."
* "They're just trying to be physical, and that's not their game. They're trying to get into my head. But you have to understand, you can't mess with the master."
* "I knew I would have been just another nigger if I didn't play basketball..."
* [on NBA lockout] "The owners are right and the players are right. There is no happy medium. They should just cancel the whole season and let everybody get a real job... I'll bet they come to an agreement real quick."
* "The only person I'm intimidated by is my ex-wife."
* [on Chicago Bulls team chemistry being overrated] "Chemistry is a class you take in high school or college, where you figure out two plus two is ten, or something."
* "Don't let what other people think decide who you are"
* "I'm playing for minimum wage, after taxes that's 250 [thousand dollars]... And I got 10 charities here that I'm gonna give $10,000 to each... So basically I'm getting paid $150,000. Even with this... I'm still not going to win with you people. If you call this selfish, we got problems"
* "Three weeks without having sex. That's gonna really suck," on joining the UK Big Brother
* "I Don't give a shit" (regularly said on Celebrity Big Brother)


John Stockton

* Bus rides, the locker room, just being around the fellas. I’ll never be a part of a team like this again and that’s something you can’t get back and it’s part of the decision - you have to sit and weigh it. You know you’re never going to get that back. Jerry’s been fortunate enough to stay in it after he’s played and he’s coached and even though it’s different as a coach, I know it will never be the same as it is walking into the locker room now or getting on the bus, you can’t relive that.
o On what he'll miss most

* I don’t think I could count them on one had. A couple that stick right out, which I enjoyed the battles, were Kevin Johnson, Mark Price, Gary Payton. There’s a number of others, I never really had the opportunity to match up against Magic Johnson because he was too big and I always guarded Byron Scott but I still admired him.
o On what point guards he enjoyed competing against during his career

* I imagine I’ll do my fair share of coaching but it might be soccer, volleyball, football at a kid’s level. I never burn bridges and I never say never but to me that sounds a lot more exciting than just about anything else.
o On if he coaching is in his future

* I knew that as a freshman when I was a 105lbs I can tell you why I finished playing football. I went to tackle a tight end out on the flat, hit him as hard as I could, and he bounced up and ran back to the huddle. I sat there and ached and said, ‘this is not a very good game for me.’ When I signed the letter of intent to go to Gonzaga in my senior year of high school, I spoke with the baseball coach, and that’s when I gave that up to concentrate solely on basketball.
o On what made him pick basketball out of the other sports he played

* I like Jason Kidd, I like the way he competes. People have criticisms of his game but one thing the guy does is he competes and he lays it all out here an I respect that.
o On what point guard he likes to watch

* I think if I were to list the things that I asked not to be done, most of them happened tonight. So Larry did it and of course when he had helped and when they (Larry and John’s wife) double teamed me like that it’s difficult. Now that it’s over, it was great. It’s kind of like a hard work out. It was fun to see the faces of my teammates out there, some past, some present. It was have fun to have Jerry (Sloan) come up on the stage and Larry (Miller) and so many others. It was very touching and I thought Nada (John’s wife) did a great job and that was also very touching and I was impressed – so it was a good night.
o On his retirement ceremony

* I try to block out most things – it’s emotional and I really don’t like to go there a whole lot. All those people there, I try not to pay a whole lot of attention. We had the fog come in as I walked in and I tried to be careful not to hit something or trip and that took my mind off of everything, it was a nice diversion.
o On walking into the arena and seeing all the fan there for him.

* I will if he wants me too. Karl and I haven’t talked a whole lot since the season has been over, it’s difficult to talk. We don’t normally but he has some tough decisions that are very emotional for him as well. We don’t necessarily handle it all that well. We’ve had some great talks, as he mentioned, the talk on the way home from Sacramento is one I’ll never forget, ever. And I wish the best for him whatever he decides, he’s a terrific teammate, good friend.
o On if he will talk with Karl Malone about free agency

* It’s the best game in world, that’s part of the fun playing with Jerry (Sloan) – he recognizes that and protects it. Some people don’t understand that protection but he will fight for this game. I’d say it’s something I’ve loved since I was a kid.
o On his love for basketball

* No, you don’t know the agony it took to get to that point. Once I reached that point I was sure, even if it didn’t come out very well.
o On if he ever thought about changing his mind

* Over the course of the last few years I’ve been to the stage a number of times where I said, this is it. One time I remember I bent my finger back and wondered what I was still doing in this game. I had those feelings a number of times as I mentioned over the past few seasons. Then it came to the playoffs and not really being able to get over the top against a very good team or in my opinion be able to challenge them much, I think that was the final indicator.
o On if he was close to retiring in years prior

* Probably my older brother. I never won at anything for probably the first 18 years of my life; I lost everything I did. All I really wanted to do was beat him once at something and I didn’t care what it was.
o On what made him so competitive

* To be honest, for the first 15 years, I didn’t know we had a say in it. I figured shorts are shorts, I’ve never had a say in what size the shorts were since I was a little kid. I was lucky I wasn’t wearing my brother’s most of the time, it’s just what you have. It came to a surprise when people were making fun of me, ‘I can change them?’ And I didn’t want to at that point, they were comfortable. Styles are going to come and go. I think it’s easier to stay with what you’re comfortable with.

------------------------------------------------------

και πολλά άλλα στο wikiquote.org
dizzy_fingers
Ωραίος... 41.gif

Δεν τα ήξερα αυτά..θα γίνει μαζική ανανέωση μου φαίνεται biggrin.gif.
Alexmei
Εγώ θα παραθέσω λόγια του Τσαρλς Μπάρκλεϊ:

*"Δεν θα τσακωθώ μαζί σου, Έρνι. Θα σου ρίξω μπουνιά στο αριστερό μάτι"(προς τον συν-σχολιαστή του Έρνι Τζόνσον)

*(προς συν-σχολιαστή του Κένι Σμιθ)
Μπάρκλεϊ:"και οι δύο ξέρουμε ότι είσαι άσχημος"
Σμιθ:"Προτιμώ να είμαι έξυπνος παρά όμορφος"
Μπάρκλεϊ:"Ωραία. Τότε χάνεις 0-2" icon_drunk.gif

*Για τις πολλές προσπάθειες του Κομπι Μπράιαντ:
"Ποτέ δεν θα έπαιρνα 30 σουτ σε ένα ματς"
(ο K.Bryant έχει σουτάρει πανω από 30 σουτ σε ένα αγώνες)

*για τους Σπερς: "γιατί το NBA δεν τους δίνει τα δαχτυλίδια και γαι την επόμενη περίοδο; Θα γλιτώσουμε χρόνο έτσι" thumbsup.gif

*"Θέλω να κάνω δίαιτα αλλά ρε γ@μότο το φαγητό είναι τόοοσσσοοοο νόστιμο"

ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ!!!!!!! 77.gif :

Σε γράμμα προς τον μεγάλο του εχθρό, Μπιλ Λαμπίρ:
"Αγαπητέ Μπιλ,
Αντε Γ@μήσου!
Τσαρλς"

ΌΛΑ ΤΑ ΛΌΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΤΣΑΡΛΣ ΜΠΆΡΚΛΕΪ!!!
NBAholic
Επίσης:

"Αν ο Νέιτ Ρόμπινσον είναι 1,75, εγώ είμαι κοκκαλιάρης".
(Ο Ρόμπινσον είναι μάλλον 1,72 το πολύ).

Παρεπιπτόντως, πάντα με εντυπωσίαζε (αρνητικά) του πόσο εύκολο είναι να βρεις τις εξυπνάδες του Μπάρκλεϊ ή γενικώς τις κουβέντες του Χ θρύλου, αλλά πόσο δύσκολο να βρεις κουβέντες προς τιμήν κάποιου θρύλου (πέραν των κλασικών του στιλ "It was God disguissed as Michael Jordan"), παρά μόνο όταν αποσύρεται η φανέλα του ή σε ανάλογες τιμές. Και δεν είναι να πει κανείς ότι ο κόσμος φείδεται κομπλιμέντων. Απλώς κανείς δεν τα έχει συγκεντρώσει.

Ας μου βρει κάποιος ένα τέτοιο site (εκτός του μέρους του nba.com/history) και θα του βγάλω το καπέλο (αν φοράει tongue.gif ).
Alexmei
QUOTE
(Ο Ρόμπινσον είναι μάλλον 1,72 το πολύ).


ο Νέιτ είναι 1,74. απλώς για να ξέρεις. Να μην μίνεις με την απορία.... biggrin.gif
NBAholic
Άλλο το πόσο είναι κι άλλο το πόσο τον δίνουν. Τον έχω δει δίπλα στο Σπαντ Γουεμπ, ο οποίος πάντα δινόταν 1,70. Η μεταξύ τους διαφορά ήταν το πολύ 2 πόντοι (για να μην πω ότι ήταν ισοϋψείς), ακόμη κι αν ο Σπαντ φορούσε κοντύτερα, πολιτικά παπούτσια. Οπότε, δεν πιστεύω ότι είναι 1,74, εκτός κι αν τόσα χρόνια μας έδιναν λάθος ύψος για το Γουεμπ.
Alexmei
ε τότε δν ξέρω άλλα.... εγώ το διάβασα στην εφημερίδα και σε μερικά site ακόμα.....
Alexmei
μία ακόμα παραθεσούλα αλλά από τον μεγάλο Kareem Abdul-Jabbar
την θυμήθηκα τυχαία... biggrin.gif

*"Ι try to do the right thing at the right time. They may just be little things, but usually they make the difference between winning and losing."
Alexmei
μερικές ακόμα.....:

αυτή είναι από έναν παίχτη του Δημόκρητου δεκαετία 80'-90', στην Α1, τωρινού προπονητή μου:

*" Οι μεγάλοι αθλητές είναι και μεγάλοι άνθρωποι"
Κώστας Δώσπρας


του Ντένις Ρόντμαν:

*"Θέλω να γίνω στα ριμπάουντ ό,τι ο Michael Jordan στα καρφώματα"

*"Λένε ότι ο Έλβις πέθανε.Όχι, ο Έλβις ζει! Τον κοιτάτε αυτή τη στιγμή! Απλά άλλαξε χρώμα"

Υ.Γ.: θα ήθελα dizzy να βάλεις την πρώτη παράθεση που έγραψα (Κώστας Δώσπρας) να το βάλεις στο κουτί με τις Τυχαίες Παραθέσεις όταν γίνεται φώρτωση σελίδας... σε παρακαλώ.
NBAholic
Kαλό είναι πάντως να προτιμώνται λόγια που αφορούν κυρίως στο άθλημα (όχι απλώς λόγια που είπαν μπασκετμπολίστες) και ιδίως από άτομα σχετικά γνωστά στο κοινό (όχι κατά κανόνα το δεύτερο).

Διότι αλλιώς, προσθέστε και τη δική μου ατάκα "με εκτεσσαρακονταεννιάρισε". biggrin.gif
Alexmei
να αλλά εγώ νομίζω πως είναι κάτι που δν έχει πει κανένας μεγάλος αθλητής! και δν έχει σημασία που είναι προπονητής μου ή επειδή δν κατάφερε να γίνει γνωστός (λόγο υπερκόποσης, έχασε έναν χρόνο), αλλά κανένας δν το έχει πει αυτό..... ούτε ο Michael Jordan ούτε o Wilt Chamberlain ούτε ο Magix Johnson.....
thrylos7
Ντένις Ρόντμαν: " Όσο καιρό ασχολιόσασταν με τα μαλλιά μου εγώ έπαιρνα πρωταθλήματα... "

Ζάρκο Πάσπαλι(ΠΑΟ): " Σούταρα με το δεξί χέρι γιατί με το αριστερό έπιανα τα α&%!$!@ μου! "

rolleyes.gif
Alexmei
QUOTE(NBAholic @ Apr 3 2006, 05:44 PM)


ρε συ! γιατί τόσο μίσος;;; μία πρόταση έκανα και εσύ μπήκες και στο altavista για να μουν την πεις! έλεος......
NBAholic
laugh.gif
Καθόλου μίσος, Αλ.
Απλώς ήθελα να σου δείξω οτι σίγουρα έχουν πει κι άλλοι αυτή την έκφραση.
dizzy_fingers
24.gif


The revenge of the Kobe-Lover Holic.....

THE X-MEI-HATER...... cool.gif 19.gif
Alexmei
QUOTE(dizzy_fingers @ Apr 5 2006, 12:00 AM)
24.gif
The revenge of the Kobe-Lover Holic.....

THE X-MEI-HATER...... cool.gif 19.gif
*



ΟΕΟ;;;; τώρα υποστιρίζεις τον Χόλικ και εμένα με στέλνεις στα μπουντρούμια των βαθύτερων πηγαδιων στα πιο βαθιά νερα;;;;; laugh.gif laugh.gif
dizzy_fingers
E, να πάει κανείς με το παιδί καμιά φορά...κρίμα είναι...μόνος του παλεύει τόσο καιρό στο φόρουμ του ΝΒΑ laugh.gif.

Και ασφαλώς ο χόλικ πριν ΔΕΝ στην έλεγε. Μην ψαρώνεις wink.gif.
Alexmei
QUOTE
E, να πάει κανείς με το παιδί καμιά φορά...κρίμα είναι...μόνος του παλεύει τόσο καιρό στο φόρουμ του ΝΒΑ laugh.gif.


αυτό κολάει με την συζήτηση με τον Χολίκαρο ή με κάτι άλλο;;;
dizzy_fingers
Nevermind...όλη η συζήτηση είναι off topic.
Pierce
δεν εχει σημασια ποιος βαζει τα καλαθια αλλα ποιος μπορει να στειλει τη μπαλα σε ατυον που βαζει τα καλαθια. Larry bird

Το μπασκετ ειναι το 2 πιο διασκεδαστικο σπορ κλειστου χωρου. το πρωτο δεν ειναι σωστο να εχει θεατες.



Την πρωτη φορα που εριξα σουτ ημουν στην τεταρτη και ημουν 1,75. σηκωσσα τη μπαλα και ενιωσα απιστευτα ανετα. ημουν βεβαιος οτι θα σκοραρω. απο τοτε δε σταματησα να σουταρω. Jabbar


η ιδεα δεν ειναι να μπλοκαρεις καθε σουτ. η ιδεα ειναι να κανεις τον αντιπαλο να πιστευει οτι μπορεις να μπλοκαρεις καθε σουτ. Bill Russell

H εφευρεση του μπασκετ δεν ηταν ατυχημα. δημιουργηθηκε για να καλυψει μια αναγκη. Αυτα τα παιδια δεν πειθονταν με τιποτα να παιξουν γυρω γυρω ολοι James Naismith
dizzy_fingers
QUOTE
δεν εχει σημασια ποιος βαζει τα καλαθια αλλα ποιος μπορει να στειλει τη μπαλα σε ατυον που βαζει τα καλαθια.

Αυτό το είπε ο Μπερντ και όχι ο Μάτζικ?
Χα, για φαντάσου...
Air Kef
Τι σκέφτηκε να πει για να του δίνουν την μπαλα ε;

Αλήθεια γιατι δεν υπάρχει πια η γωνια με αυτες τις ρήσεις και το shoutbox?
dizzy_fingers
Πού να τη χωρέσουμε?

Το shoutbox έκρινα πως είναι περιττό...ειδικά αν σκεφτείς ότι ο καθένας έγραφε ότι του κατέβαινε, όπως θυμάσαι τις τελευταίες μέρες πριν την αναβάθμιση wink.gif...
Air Kef
Όντως είχαμε καποιες ατυχης εμπνεύσεις,αλλα κάποιος αποχώρησε,κάποιος άλλος μάλλον έβαλε μυαλο και σαν λειτουργια πιστεύω μπορεί να προσφέρει πολλά.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.