Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α' ΕΣΚΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2007 - 2008
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
katharoaimo
α και να συμπληρωσω και κατι αλλο.προς αποφυγην παρεξηγησεως.εφυγε λογο μαθηματων.στην ομαδα των νεανιδων συμμετεχει κανονικα!καλο βραδυ.
lalaki
Λοιπον,για να μπαινουν καποια πραγματα στη θεση τους.Η Δαφνη επαιξε με 6 παιχτριες γιατι ειχε 3 πολυ σημαντικες ελειψεις κ μαγκια της που κ με 6 παιχτριες πηρε το παιχνιδι απο μια ομαδα που εχει το 20πλασιο μπατζετ απο αυτη.Δευτερον,η Λιναρα δηλωσε οτι προς το παρον δεν θελει να συμμετεχει στην γυναικια ομαδα γιατι η κοπελα ειναι δευτερα λυκειου κ οπως κανονικα θα επρεπε να κανουν ολες οι κοπελες στην ηλικια της,δινει περισσοτερη βαση στα μαθηματα της.Τελος,η ομαδα εχει προπονητη,κ μαλιστα πολυ καλο,ο οποιος ξερει καλυτερα απο ολους τους υπολοιπους ποιες παιχτριες βαζει κ σε ποιες θεσεις.
katharoaimo
QUOTE(lalaki @ Nov 6 2007, 21:30 ) *
Λοιπον,για να μπαινουν καποια πραγματα στη θεση τους.Η Δαφνη επαιξε με 6 παιχτριες γιατι ειχε 3 πολυ σημαντικες ελειψεις κ μαγκια της που κ με 6 παιχτριες πηρε το παιχνιδι απο μια ομαδα που εχει το 20πλασιο μπατζετ απο αυτη.Δευτερον,η Λιναρα δηλωσε οτι προς το παρον δεν θελει να συμμετεχει στην γυναικια ομαδα γιατι η κοπελα ειναι δευτερα λυκειου κ οπως κανονικα θα επρεπε να κανουν ολες οι κοπελες στην ηλικια της,δινει περισσοτερη βαση στα μαθηματα της.Τελος,η ομαδα εχει προπονητη,κ μαλιστα πολυ καλο,ο οποιος ξερει καλυτερα απο ολους τους υπολοιπους ποιες παιχτριες βαζει κ σε ποιες θεσεις.

+1
sofo4
Ωρα για ντέρμπι την ερχόμενη αγωνιστική στο Περιστέρι ανάμεσα στον ΓΣΠ και την ΑΕ Π-Α-Π, με τον νικητή να μένει μόνος δεύτερος στον πίνακα και στην καταδίωξη του Ζωγράφου που παραμένει αήττητος και πρωτοπόρος με το 61-51 επι του Γαλατσίου (κορυφαία η Ειρ.Γρηγορέα). Το Περιστέρι νίκησε στο Γουδί τον Αγιο Θωμά με 49-37, αλλά ταλαιπωρήθηκε στο πρώτο μέρος, ενώ η ΑΕ Π-Α-Π συνέτριψε με 73-39 τον Μελά και έκανε δεύτερη νίκη σε λίγες μέρες (είχε νικήσει στο υπόλοιπο του εξ αναβολής την ΑΕΚ Περ. με 54-51). Η ΑΕΚ γνώρισε και άλλη ήττα σε λίγες μέρες, αφού έχασε στο Χαλάνδρι απο τον Προμηθέα με 62-61 σε ένα ματς θρίλερ.
Ανατροπή είχαμε στο <<Μιχ.Μουρούτσος>>, όπου ο νεοφώτιστος ΑΟ Δάφνης έχανε με 28-36 στο α' μέρος, αλλά με έξαρση της τριπλέτας Στεφανίδου, Πάνου και Βασιλοπούλου αντέδρασε στην επανάληψη και υπέταξε με 67-62 την Παιανία.
Ο Ιωνικός Ν.Φ. νικησε μάλλον δύσκολα με 55-49 τη μαχητική Δάφνη Δαφ. που πάλεψε, ενώ ο ΖΑΟΝ λύγισε εκτός με 47-43 τον Παπάγου στο γειτονικό ντέρμπι.

Εφημερίδα ΦΩΣ- 06/11/2007
diama13
QUOTE(lalaki @ Nov 6 2007, 21:30 ) *

+100............ 41.gif

α και κατι αλλο.......δν παει κοσμος στα γηπεδα να δει αγωνες....σε ελαχιστα απο οσα βλεπω εγω δλδ....
C05
QUOTE(sofo4 @ Nov 6 2007, 22:37 ) *
Ωρα για ντέρμπι την ερχόμενη αγωνιστική στο Περιστέρι ανάμεσα στον ΓΣΠ και την ΑΕ Π-Α-Π, με τον νικητή να μένει μόνος δεύτερος στον πίνακα και στην καταδίωξη του Ζωγράφου που παραμένει αήττητος και πρωτοπόρος με το 61-51 επι του Γαλατσίου (κορυφαία η Ειρ.Γρηγορέα). Το Περιστέρι νίκησε στο Γουδί τον Αγιο Θωμά με 49-37, αλλά ταλαιπωρήθηκε στο πρώτο μέρος, ενώ η ΑΕ Π-Α-Π συνέτριψε με 73-39 τον Μελά και έκανε δεύτερη νίκη σε λίγες μέρες (είχε νικήσει στο υπόλοιπο του εξ αναβολής την ΑΕΚ Περ. με 54-51). Η ΑΕΚ γνώρισε και άλλη ήττα σε λίγες μέρες, αφού έχασε στο Χαλάνδρι απο τον Προμηθέα με 62-61 σε ένα ματς θρίλερ.
Ανατροπή είχαμε στο <<Μιχ.Μουρούτσος>>, όπου ο νεοφώτιστος ΑΟ Δάφνης έχανε με 28-36 στο α' μέρος, αλλά με έξαρση της τριπλέτας Στεφανίδου, Πάνου και Βασιλοπούλου αντέδρασε στην επανάληψη και υπέταξε με 67-62 την Παιανία.
Ο Ιωνικός Ν.Φ. νικησε μάλλον δύσκολα με 55-49 τη μαχητική Δάφνη Δαφ. που πάλεψε, ενώ ο ΖΑΟΝ λύγισε εκτός με 47-43 τον Παπάγου στο γειτονικό ντέρμπι.
Εφημερίδα ΦΩΣ- 06/11/2007

Εγώ γιατί δεν το βλέπω ντέρμπι αυτό το παιχνίδι? Νομίζω πως το Παγκράτι θα κερδίσει άνετα...
sofo4
QUOTE(C05 @ Nov 7 2007, 11:51 ) *
Εγώ γιατί δεν το βλέπω ντέρμπι αυτό το παιχνίδι? Νομίζω πως το Παγκράτι θα κερδίσει άνετα...

καλημέρα!! και εγώ πιστεύω οτι το Παγκράτι θα κερδίσει - τώρα το πόσο άνετα δεν ξέρω- πάντως το Περιστέρι θα το παλέψει και...... ποτε δεν ξέρεις smile.gif
δεν πρέπει να υποτιμάμε καμμία ομάδα, δεν βλέπεις τι ανατροπές γίνονται? laugh.gif
C05
QUOTE(sofo4 @ Nov 7 2007, 12:00 ) *
καλημέρα!! και εγώ πιστεύω οτι το Παγκράτι θα κερδίσει - τώρα το πόσο άνετα δεν ξέρω- πάντως το Περιστέρι θα το παλέψει και...... ποτε δεν ξέρεις smile.gif
δεν πρέπει να υποτιμάμε καμμία ομάδα, δεν βλέπεις τι ανατροπές γίνονται? laugh.gif

Καλημέρα! Φυσικά και γίνονται ανατροπές και είμαι σίγουρη οτι θα το παλέψει το Περιστέρι. Αυτή είναι η γνώμη μου όμως, έχοντας δει και τις δύο ομάδες. Δεν υποτίμησα το Περιστέρι. Ξέρω πολύ καλά οτι θα κάνουν οτι περνάει από το χέρι τους για να κερδίσουν, όμως νομίζω οτι το Παγκράτι υπερτερεί σε δυναμικότητα και αυτό θα φανεί. Μακάρι να δούμε ένα καλό παιχνίδι....
dr3amer
Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Όλα καλά με την Α ΕΣΚΑ και καλό πρωτάθλημα γίνεται κτλ κτλ. Η ομάδα που θα ανέβει όμως θα έχει τη δυνατότητα να υπάρξει οικονομικά στην Α2? γιατί ναι μεν δεν είναι υπερβολικά τα έξοδα της κατηγορίας αλλά όπως και νάχει οι υποχρεώσεις είναι περισσότερες είτε λόγω μεταγραφών είτε λόγω ταξιδιών κτλ. Γιατί απο Α ΕΣΚΑ 1-2 ομάδες ξέρω οτι έχουν λίγο μεγαλύτερη άνεση οικονομικά, κ δεν είμαι σίγουρη αν ο πρωτοπόρος είναι μέσα σε αυτές.
C05
QUOTE(dr3amer @ Nov 7 2007, 12:06 ) *
Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Όλα καλά με την Α ΕΣΚΑ και καλό πρωτάθλημα γίνεται κτλ κτλ. Η ομάδα που θα ανέβει όμως θα έχει τη δυνατότητα να υπάρξει οικονομικά στην Α2? γιατί ναι μεν δεν είναι υπερβολικά τα έξοδα της κατηγορίας αλλά όπως και νάχει οι υποχρεώσεις είναι περισσότερες είτε λόγω μεταγραφών είτε λόγω ταξιδιών κτλ. Γιατί απο Α ΕΣΚΑ 1-2 ομάδες ξέρω οτι έχουν λίγο μεγαλύτερη άνεση οικονομικά, κ δεν είμαι σίγουρη αν ο πρωτοπόρος είναι μέσα σε αυτές.

Αυτή είναι μία καλή ερώτηση. Συνήθως η ομάδα που ανεβαίνει είναι σε καλή οικονομική κατάσταση, γιατί αν δεν ήταν μπορεί και να μην πήγαινε για άνοδο. Αλλά τονίζω: συνήθως
dolly12
Νομίζω οτι είναι πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο. Μέχρι να δούμε ποιος θα ανέβει στις 4 Μαιού έχουμε πολύ καιρό ακόμα....

απο εκεί και πέρα πιστεύω πως σίδουρα θα υπάρξουν χορηγίες και επιδοτήσεις και προφανώς κάποιες συνεργασίες για όποιον ανέβει.

Και για αυτό που είπε η dreamer και η CO5 θεωρώ άδικο να κρίνεται ο στόχος μιας ομάδας απο το οικονομικό. Είναι πάρα πολύ σημαντικό συνφωνώ αλλά δε μπορείς να στοχεύσεις την πορεία της ομάδας σου με το τι λεφτά θα έχεις του χρόνου....

εξάλλου και τώρα είναι πολλές οι απαιτήσεις αλλά ολοι ριξαμε καποιες απαιτησεις και έτσι συνεχίζουμε για ότι βγει.... αναφορικά με το πρωτοπορο αυτό που είπες....
C05
QUOTE(dolly12 @ Nov 7 2007, 12:26 ) *
Νομίζω οτι είναι πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο. Μέχρι να δούμε ποιος θα ανέβει στις 4 Μαιού έχουμε πολύ καιρό ακόμα....
απο εκεί και πέρα πιστεύω πως σίδουρα θα υπάρξουν χορηγίες και επιδοτήσεις και προφανώς κάποιες συνεργασίες για όποιον ανέβει.
Και για αυτό που είπε η dreamer και η CO5 θεωρώ άδικο να κρίνεται ο στόχος μιας ομάδας απο το οικονομικό. Είναι πάρα πολύ σημαντικό συνφωνώ αλλά δε μπορείς να στοχεύσεις την πορεία της ομάδας σου με το τι λεφτά θα έχεις του χρόνου....
εξάλλου και τώρα είναι πολλές οι απαιτήσεις αλλά ολοι ριξαμε καποιες απαιτησεις και έτσι συνεχίζουμε για ότι βγει.... αναφορικά με το πρωτοπορο αυτό που είπες....

Έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά....
dr3amer
Ο μόνος λόγος που λέω κάτι τέτοιο είναι γιατί είναι κρίμα να παρατηρούνται τα φαινόμενα των ασανσέρ και ακόμη περισσότερο είναι κρίμα να μην επενδύουν οι παράγοντες στη συγκεκριμένη κατηγορία. Το να υποχωρείς στις 'απαιτήσεις' σου μπροστά στην ιδέα του στόχου κ του γενικότερου καλού dolly το έχω ζήσει κ γω. Καλό θα ήταν όμως αυτές οι υποχωρήσεις κ οι θυσίες της κάθε κοπέλας όταν έρχεται πλέον το αποτέλεσμα να αναγνωρίζονται.
Αυτό που είπες για χορηγίες κτλ..μακάρι σε εσάς να αλλάξει αλλά μη το θεωρήσεις δεδομένο. κ όσον αφορά την ομάδα σου εύχομαι να έρθει η άνοδος αφού όντως δείχνετε να την αξίζετε αγωνιστικά. Τα υπόλοιπα είναι θέματα που εμάς τους απέξω δε μας απασχολούν.
dolly12
αδικο δεν εχεις που το λες
και για τις απαιτησεις επισης εχεις δικιο ειδικα αφου μεγαλωνουμε κιολας και δουλευουμε και καταπονουμαστε περισσοτερο, γενικα ολες οσες παιζουμε σε αυτην την κατηγορια.
απλα πιστευω οτι ειναι πολυ νωρις ακομα για να σκεφτομαστε, μιλαμε για κατι τετοιο....

εχουμε ακομα 20 αγωνιστικες... και ενα φαιναλ φορ!!! κατσε και βλεπουμε!

ευχαριστουμε για την ευχη μακαρι αλλα θελει δουλεια μεχρι εκει
kat
Το Παγκράτι θα κερδίσει άνετα το περιστέρι κατά τη γνώμη μου.Το Περιστέρι δείχνει μεγάλη αστάθεια και εξαρτάται πολύ από την Μπαρούχου.Όσο για το πόσο επηρεάζουν τα οικονομικά μία ομάδα και την άνοδό της ξέρουμε αρκετές ομάδες όλα αυτά τα χρόνια από διάφορες κατηγορίες που αποφασίζουν τελευταία στιγμή να μην ανέβουν ενώ έχουν τη δυνατότητα, επειδή ξέρουν οτί δεν μπορούν να σταθουν στην κατηγορία χωρίς να δώσουν αρκετά λεφτα.Καλώς η κακώς η Α2 και η Α1 θέλουν πολύ περισσότερα λεφτά από την προηγούμενη τους κατηγορία.Και οι περισσότεροι παράγοντες δεν θέλουν να κάνουν αυτό το άνοιγμα.Γιατί εκτός του ότι θα πέσουν μάλλον πέφτουν κ με έλλειμα...
dr3amer
Κάπως έτσι το σκεφτόμουν κ γω κ έθεσα το ερώτημα. Το κακό είναι οτι το θέμα μάλλον απασχολεί αυτούς που δεν έχουν δύναμη να το αλλάξουν. Το χειρότερο είναι οτι τα ''πολλά'' λεφτά της Α2 σε σχέση με το τοπικό στην πραγματικότητα δεν είναι κανένα αξιόλογο ποσό. Αλλά..
kat
QUOTE(dr3amer @ Nov 7 2007, 11:32 ) *
Κάπως έτσι το σκεφτόμουν κ γω κ έθεσα το ερώτημα. Το κακό είναι οτι το θέμα μάλλον απασχολεί αυτούς που δεν έχουν δύναμη να το αλλάξουν. Το χειρότερο είναι οτι τα ''πολλά'' λεφτά της Α2 σε σχέση με το τοπικό στην πραγματικότητα δεν είναι κανένα αξιόλογο ποσό. Αλλά..

Είναι..Αν σκεφτείς ότι σε ομάδες που πάνε να ανέβουν στην Α Εσκα οι μίσθοι είναι γύρω στα 200 ευρώ και στην Α2 πάνε γύρω στα 500 έχει διαφορά για αυτούς που τα βάζουν όταν δεν είναι δήμος ή χορηγοί.
leonkalf
Όσοι δεν έχετε δει το θέμα, ρίξτε μια ματιά εδώ για το BasketForum Meeting.

Να περιμένουμε συμμετοχές από το χώρο του γυναικείου και όσοι ασχολούνται με αυτόν? Όχι μόνο παίκτριες, μέλη γενικά του φόρουμ.
Περιμένω απαντήσεις στο topic.

Ευκαιρία να γνωριστούμε όσοι δεν το έχουμε κάνει.. Τι λέτε?
fentagins
kalispera se oles k olous.i balla einai strogili gia olous.to peristeri den einai i barouxou oti i bakalexi oute i petrki oyte i toubogianni oute i antwnogiannaki.......to peristeri einai auto pou den einai kammia alli omada fetos.einai omada.kai opoios diafoni tin kiriaki na nai sto gipedo kai ta xanaleme. shot.gif shot.gif
basket4
QUOTE(fentagins @ Nov 9 2007, 03:12 ) *
kalispera se oles k olous.i balla einai strogili gia olous.to peristeri den einai i barouxou oti i bakalexi oute i petrki oyte i toubogianni oute i antwnogiannaki.......to peristeri einai auto pou den einai kammia alli omada fetos.einai omada.kai opoios diafoni tin kiriaki na nai sto gipedo kai ta xanaleme. shot.gif shot.gif

Καλως ηρθες στο φορουμ και καλα ποστ.
γραφε ελληνικα πεζα αν μπορεις μονο γιατι τα Greeklish απαγορευονται.

οσο για το περιστερι θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου!!
το περιστερι δεν ειναι μια παιχτρια.
και εννοειται πως το μπασκετ δεν παιζετε εδω.
στο γηπεδο θα φανει ο καλυτερος...και ελπιζω να ειναι ο ΓΣΠ.. tongue.gif
katharoaimo
η δαφνη κερδισε τον ζαον μεσα στην εδρα του!!!κορυφαια η καμμενου δαναη με 6 τριποντα!!!
lebronjames
Μελας-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ=74-70.Πολυ καλο παιχνιδι και απο τις 2 ομαδες.Το δειχνει και το υψηλο σκορ.Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ εκανε επικη ανατροπη στα τελευταια 2' απο το -11 αλλα στο τελος δεν τα καταφερε.
elpidoforos
ΖΑΟΝ-Δάφνη 61-67! Το παιχνίδι ήταν για γερά νεύρα και κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα!
hippo
Καλησπέρα....τι νέα έχετε από το παιχνίδι Παιανία Κτησιφών-Αγ. Θωμάς??

Ευχαριστώ
pokiokio4
Εγω πιστευω πως το παιχνιδι στο ζηρινειο,δν κριθηκε στα τελευταια δευτερολεπτα,αλλα σε ολο το παιχνιδι η δαφνη ηταν καλυτερη,σε μερικα σημεια μονο απο την κουραση κυριως και λιγο η συγκεντρωση,την εκαναν να υποπεσει σε λαθη που κρατησαν τον ζαον κοντα στο σκορ....δικαια πιστευω οτι πηρε το παιχνιδι....ελπιδοφορε,ησουν στις κερκιδες ή στον παγκο? wink.gif

Περιστερι-παπ=51-57..............ντερμπακι,αλλα ο παπ ηταν φανερα πιο δυνατος.... blove.gif
sch
ΓΣ Περιστερίου - ΑΕ ΠΑΠ : 51-57
nikefalin
QUOTE(sch @ Nov 11 2007, 22:14 ) *

το επιβεβαιώνω tongue.gif ,
παιχνίδι κλειστό από την αρχή εως το τέλος, το Παγκράτι το πήρε με τα επιθετικά ρημπάουντ.
pokiokio4
QUOTE(sch @ Nov 11 2007, 22:14 ) *

To ειχα πει και εγω στην προηγουμενη σελιδα....αν το ειδες...5 φορες θα τα λεμε?
nikefalin
QUOTE(pokiokio4 @ Nov 11 2007, 22:13 ) *
Περιστερι-παπ=51-57..............ντερμπακι,αλλα ο παπ ηταν φανερα πιο δυνατος.... blove.gif

το φανερά δε φάνηκε πάντως σήμερα. Οι ομάδες έδειχναν ισοδύναμες, η διαιτήσια ίση, κρίθηκε στις μικρολεπτομέρειες
dolly12
δαφνη δαφνιου - ζωγραφου 48-62 νομιζω
strategic
παιδιά, κανενα νέο από Παιανία έχουμε? ασσο ή διπλό το σημείο? blink.gif
elpidoforos
Ο Άγιος Θωμάς κέρδισε με 1 πόντο στα τελευταία δευτερόλεπτα! Αν δεν κάνω λάθος το τελικό αποτέλεσμα είναι 56-57.
strategic
thanks για την άμεση ανταπόκριση, ελπιδοφορε.. 77.gif
diama13
QUOTE(dolly12 @ Nov 11 2007, 23:22 ) *
δαφνη δαφνιου - ζωγραφου 48-62 νομιζω

Μπραβο ρε dolly........σκιζετε........ 41.gif 77.gif
dolly12
κατσε ακομα γιατι εχουμε τωρα
αεκ περ - μελας - ΓΣΠ - Παιανια.....

8α δουμε εχουμε μελλον! smiley.gif

ξερει κανεις τι εγινε στο αεκ - ιωνικος?
diama13
Tα δυο πρωτα τα εχετε ανετα,τα δυο τελευταια θελουν προσοχη αλλα δεν σας φοβαμαι...... 41.gif icon_wave.gif
Squirel
ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ 57 - 63 (ή 62) αν δεν κάνω λάθος bball.gif
niki6
QUOTE(Squirel @ Nov 11 2007, 23:55 ) *
ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ 57 - 63 (ή 62) αν δεν κάνω λάθος bball.gif

τι? κερδισε ο παπαγου το γαλατσι εκτος εδρας? ohmy.gif
froso
ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΕ ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΑΡΙΩΝ-ΠΡΩΤΕΑ 51-57
ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ - ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 74-70
ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 66-59
ΚΛ. ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 49-62
ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ 57-62
ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 56-57
Ζ.Α.Ο.Ν. - ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ 61-67

eska.gr
froso
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Βαθμολογία
Ομάδα Βαθ Αγών Ν Η Μ Επιθ Αμυ Διαφ
ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 14 7 7 0 0 415 296 119
ΑΕ ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΑΡΙΩΝ-ΠΡΩΤΕΑ 13 7 6 1 0 421 319 102
ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 12 7 5 2 0 393 331 62
ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ 12 7 5 2 0 405 418 -13
ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 11 7 4 3 0 376 379 -3
ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 11 7 4 3 0 396 372 24
ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 11 7 4 3 0 369 365 4
ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 11 7 4 3 0 383 406 -23
ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ 9 7 2 5 0 411 424 -13
Ζ.Α.Ο.Ν. 9 7 2 5 0 378 422 -44
ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 9 7 2 5 0 321 384 -63
ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ 9 7 2 5 0 324 331 -7
ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 9 7 2 5 0 322 369 -47
ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 7 7 0 7 0 300 398 -98
dolly12
σκασανε βομβες χθες....
ειδες diama μου που ολα θελουνε προσοχη!!!!

τελικα το φετινο πρωταθλημα θα ειναι δυσκολο μεχρι τελους για ολους.... και αυτους που θελουνε να ανεβουνε και αυτους που ειναι να πεσουνε... Ο β γυρος αναμενεται εντυπωσιακος! blove.gif
diama13
Mπραβο στον παπαγου.......σημαντικη νικη...αντε να παρει μπρος..... 41.gif blove.gif
a9902
καλημέρα και καλή εβδομάδα και απο μένα.
το ντέρμπι ΓΣΠ -ΕΝΩΣΗ ήταν πάρα πολυ καλό...και πραγματικό ντέρμπι.
Εγώ πιστέυω ότι το περιστέρι ήταν καλύτερο σε όλο το παιχνίδι...γι΄αυτό ήταν μπροστά σχεδόν συνέχεια...με 2 πόντους..αλλά όπως προανέφερε κάποιος το παιχνίδι κρίθηκε στα επιθετικά ριμπάουντ!!
sch
Α' γυναικών - 7η Αγωνιστική

Περιστέρι-ΑΕ ΠΑΠ 51-57 (32-30)
Διαιτητές: Κατωμέρης-Ιατρού
Περιστέρι (Κολτσίδας): Αγρογιάννη 4, Μπαρούχου 9, Κουφογιάννη 9 (1), Πετράκη 4, Τουλιάτου, Μπακαλέξη 8, Βάλβη 11, Αντωνογιαννάκη 6
ΑΕ ΠΑΠ (Νανάκος): Μπακέτσα, Νικολοπούλου 11 (1), Δασιοπούλου 12 (1), Καλτσή 4, Ζαχαροπούλου 11, Ζαβαντή 9, Κατσάρα 2

Μελάς Αγ. Ελευθέριος-Προμηθέας 74-70 (30-25)
Διαιτητές: Αντωνόπουλος-Καλογερόπουλος
Μελάς Αγ. Ελευθέριος (Μάλαμας): Γαρτζωλάκη 17, Κερπέ Δ., Σταυράτη 9 (3), Μιχαήλ 11 (3), Χαϊμανδού, Ραΐση 10, Μιχοπούλου 8, Λεκαράκου 2, Γκογκίνη, Μακρυνίκα 17, Κερπέ Γ.
Προμηθέας (Τζίκας): Γραμμένου, Λυμπεροπούλου 14, Τσούλφα, Ιντζε 6, Ικαρίου 4, Βραχάλη, Σολομού 16, Δαμάνη, Τζίβα, Γιαννάκου, Πανταζοπούλου 13, Πετροπούλου 17 (3)

ΑΕΚ Περιστερίου-Ιωνικός 66-59 (33-23)
Διαιτητές: Αναστασίου-Καραμητοπούλου
ΑΕΚ Περιστερίου (Σγουρός): Κουτσούμπα 8, Μητροπούλου 6, Βαρελάκη 2, Γρίτζαλη 16, Βελακούλη 13, Κοτρολού 14, Γκάτση 7, Γκιόκα, Γαλανοπούλου, Πολίτη
Ιωνικός (Χλιαουτάκης): Μαυρουδή 12, Ζαρκαδούλα 11, Μαύρου 16, Μουστάκα 9, Αθανασίου 2, Βλάμη 7, Κριτίμου 10

Δάφνη Δαφνίου-Ζωγράφου 49-62 (25-34)
Διαιτητές: Αναγνωστόπουλος-Χρηστίδης
Δάφνη Δαφνίου (Μαρίνος): Βάκχου, Νιάρχου, Ανδρινοπούλου 7, Λαζάρου 14, Γιαννόγλου 12 (2), Τραυλού 16 (2)
Ζωγράφου (Ζέρβα): Γρηγορέα 19 (2), Κοτσιάφτη 17, Θεοδωράτου 9, Τριμέρη 6, Δημητρά 11, Κεσσέ, Αγγελίδη

Παιανία Κτησιφών-Αγ. Θωμάς 56-57 (29-32)
Διαιτητές: Μπούκας-Σέλληνας
Παιανία Κτησιφών (Σιαμαντούρα): Οικονόμου 11 (2), Πετυχάκη Σ. 2, Καλλιώρα 5 (1), Σιδέρη 8, Λεφέβρ 4, Πετυχάκη Χ. 11, Ανδρουλάκη 11, Ραχιώτη 4
Αγ. Θωμάς (Λάγιου): Φιλιππάκη 13, Χατζηδάκη 8 (1), Ντακόλια 7 (1), Ροδοπούλου, Καραμαλέγκου 18 (1), Τσιμτσιλή 11 (3), Παναγιωτίδου, Καρακαπιά, Παππά, Σιαπλαούρα

ΖΑΟΝ-Δάφνη 61-67 (22-27)
Διαιτητές: Ζερβούδη-Μαγγουνής
ΖΑΟΝ (Μπρόμπεργκερ): Σταμούλου 3, Γκολιά 16 (2), Γρίβα 12, Δημητρίου 16 (1), Τουλιάτου 14, Μολφέτα, Μαχαίρα
Δάφνη (Τζάμαλης): Πάνου 16 (1), Καμένου 29 (7), Πούλου 11, Στεφανίδου 11 (1), Καπνή, Κυπαρρίση

Γαλάτσι-Παπάγου 57-62

...απο basketblog.gr
dolly12
παλι λαθος εχει κανει....

οποιος τα παιρνει τα φυλλα αγωνος η οποιος δινει τους ποντους ας προσεχει!!! tongue.gif

λειπουν παικτριες, ποντοι και τριποντα!

πχ. ΑΕ ΠΑΠ¨Παπαγγελου 8
ΑΟΖ¨Δημητρα 11 (2)
ιωνικος¨Κριθυμου, Ζαρκαδουλια....

κτλ κτλ κτλ
sch
QUOTE(dolly12 @ Nov 12 2007, 15:16 ) *

οποιος τα παιρνει τα φυλλα αγωνος η οποιος δινει τους ποντους ας προσεχει!!! tongue.gif

πχ. ΑΕ ΠΑΠ¨Παπαγγελου 8
ΑΟΖ¨Δημητρα 11 (2)

κτλ κτλ κτλ

πρώτη φορά ξανασυμβαίνει αυτό smiley.gif smiley.gif smiley.gif
dolly12
QUOTE(dolly12 @ Nov 12 2007, 11:16 ) *

πχ. ΑΕ ΠΑΠ¨Παπαγγελου 8
ΑΟΖ¨Δημητρα 11 (2)

κτλ κτλ κτλ

και τριμερη με (2) παρακαλωωωωω

smiley.gif smiley.gif
alexako
QUOTE(dolly12 @ Nov 12 2007, 11:53 ) *
και τριμερη με (2) παρακαλωωωωω

smiley.gif smiley.gif

Αν δν παινέψουμε το σπίτι μας θα πέσει να μας πλακώσει!μάλλον αυτός που έγραψε τα αποτελέσματα είχε τσακωθεί με τις παρενθέσεις δεν εξηγείται διαφορετικά!!!!!ναι ρε τσαρτσα!!!
tsops
QUOTE(sch @ Nov 12 2007, 13:07 ) *
ΖΑΟΝ-Δάφνη 61-67 (22-27)
Διαιτητές: Ζερβούδη-Μαγγουνής
ΖΑΟΝ (Μπρόμπεργκερ): Σταμούλου 3, Γκολιά 16 (2), Γρίβα 12, Δημητρίου 16 (1), Τουλιάτου 14, Μολφέτα, Μαχαίρα
Δάφνη (Τζάμαλης): Πάνου 16 (1), Καμένου 29 (7), Πούλου 11, Στεφανίδου 11 (1), Καπνή, Κυπαρρίση

Γαλάτσι-Παπάγου 57-62

...απο basketblog.gr

29 με 7 τρίποντα η Δανάη? ohmy.gif Γειά σου ρε μικρή με τ'όπλο σου! tongue.gif
pokiokio4
QUOTE(tsops @ Nov 12 2007, 14:25 ) *
29 με 7 τρίποντα η Δανάη? ohmy.gif Γειά σου ρε μικρή με τ'όπλο σου! tongue.gif

Καποιος θα τς εκανε ατομικες........... smiley.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.