Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Πιο στυλάτο-άσχημο shoot ever
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Γενικά για το ΝΒΑ
SlobodaN
Σκέφτηκα να ανοίξω αυτό το topic επειδή και διαχρονικό είναι και όλοι μας βλέποντας τόσους αγώνες πλέον σίγουρα έχουμε διαμορφώσει κάποιες απόψεις για τα στυλ διαφόρων παιχτών στον τρόπο που σουτάρουν. Λοιπόν άποψή μου είναι ότι το καλύτερο style shot ever το είχε ο Alan Houston των ΝΥ και το χειρότερο... χμμ.. Shawn Marion..? Μπορεί.. wink.gif

Με ενδιαφέρουν οι απόψεις σας.
benchwarmer
QUOTE(SlobodaN @ Aug 9 2008, 22:46 ) *
Σκέφτηκα να ανοίξω αυτό το topic επειδή και διαχρονικό είναι και όλοι μας βλέποντας τόσους αγώνες πλέον σίγουρα έχουμε διαμορφώσει κάποιες απόψεις για τα στυλ διαφόρων παιχτών στον τρόπο που σουτάρουν. Λοιπόν άποψή μου είναι ότι το καλύτερο style shot ever το είχε ο Alan Houston των ΝΥ και το χειρότερο... χμμ.. Shawn Marion..? Μπορεί.. wink.gif

Με ενδιαφέρουν οι απόψεις σας.

Καταρχας, ως παντελως ερασιτεχνης μπασκετμπολιστας, γνωμη μου ειναι πως δεν εχει καμια σημασια ο τροπος που σουταρει κανεις, αλλα το αποτελεσμα... Να μπαινει δηλαδη η μπαλα μεσα... rolleyes.gif rolleyes.gif

Πιο περιεργο στυλ ναι, ειναι χωρις αμφιβολια του Μαριον...

Αγαπημενο δικο μου ειναι του Μπερντ...
NBAholic
Προτιμώ να αναφέρω μερικά ονόματα για το πιο άσχημο στιλ στην ιστορία, αν και εμένα μου αρέσουν (στην παρακολούθηση τουάχιστον) τα "άσχημα" στιλ:

-Σον Μάριον (άσχημο, αλλά το γουστάρω πολύ)
-Τζαμάλ Γουιλκς (http://www.youtube.com/watch?v=Nz-T30WZKo8). Ο Μπάρι σούταρε με το στιλ που βλέπετε μόνο στις βολές.
-Γουόλι Τζόουνς (παρόμοιο με του Γουιλκς, αλλά με ακόμη πιο εμφαντική κίνηση των χεριών)
-Μάρτι Κόνλον & Άντονι Μέισον (τουλάχιστον όταν σούταραν βολές, ιδίως ο Κόνλον).
-Tσακ Χέιζ στις βολές...
NBAer
QUOTE(NBAholic @ Aug 10 2008, 00:27 ) *
Προτιμώ να αναφέρω μερικά ονόματα για το πιο άσχημο στιλ στην ιστορία, αν και εμένα μου αρέσουν (στην παρακολούθηση τουάχιστον) τα "άσχημα" στιλ:

-Σον Μάριον (άσχημο, αλλά το γουστάρω πολύ)
-Τζαμάλ Γουιλκς (http://www.youtube.com/watch?v=Nz-T30WZKo8). Ο Μπάρι σούταρε με το στιλ που βλέπετε μόνο στις βολές.
-Γουόλι Τζόουνς (παρόμοιο με του Γουιλκς, αλλά με ακόμη πιο εμφαντική κίνηση των χεριών)

Yeah LOL!

Μπιλ Καρτραιτ επισης τραγωδια....
a bullet for your head
Για το πιο στυλατο σουτ ψηφιζω:1)Μαχμουτ Αμπτουλ Ραουφ,2)Εντι Τζονσον,3)Λαρι Μπερντ,4)Τζεφ Χορνασεκ,5)Καιλ Κορβερ.Για το πιο ασχημο σουτ:1)Ουωλτερ Μπερι,2)Σον Μαριον,3)Μπεν Ουαλλας,4)Σακιλ Ο' Νηλ,5)Μπιλ Καρτραιτ
captain charisma
απο παλιους καλυτερο στυλ ειχε ο μαικλ τζορνταν απ τους σημερινους ο νοβιτσκι και ο μπραιαντ.
σε χειροτερο σουτ απο παλιους ο τσαμπερλαιν και κυριως στο τροπο που βαρουσε τις βολες απ τους νεους ο λεμπρον τζειμς ναι μεν καλες οι διεισδυσεις αλλα τα σουτ του απο μακρυνη αποσταση ειναι τραγικα, αλλος ειναι ο κιριλενκο που το σουτ του ειναι για γελια και σουταρει μονο σε ωρα αναγκης....παραξενο επισης βρισκω και το σουτ του μαικλ ρεντ και του ρει αλεν παρολο που ειναι πολυ καλοι σουτερ.
Monkey D. Luffy
Αγαπημενα releases : Mitch Richmond , Scottie Pippen , Glen Rice & Allan Houston

Αντιπαθητικα releases : Tim Hardaway , Ben Wallace , Shawn Marion & Josh Childress
NBAer
QUOTE(big dirk @ Aug 10 2008, 04:05 ) *
απ τους νεους ο λεμπρον τζειμς ναι μεν καλες οι διεισδυσεις αλλα τα σουτ του απο μακρυνη αποσταση ειναι τραγικα,

Τραγικα δεν ειναι, μετρια προς ασχημα ναι.
Αλλα το σουτ του σαν στυλ τι κακο εχει? Δεν βρισκω κανενα....

παραξενο επισης βρισκω και το σουτ του μαικλ ρεντ και του ρει αλεν παρολο που ειναι πολυ καλοι σουτερ.

Τι εχει το σουτ του Ρεντ? Κλασικος αριστεροχειρας σουτερ..... smile.gif
Οσο για τον Αλεν παλι δεν καταλαβαινω που βρισκεις παραξενο το σουτ του.
captain charisma
για τους ρεντ και αλεν βρισκω παραξενο τον τροπο που σηκωνονται για να σουταρουν δεν ειπα οτι ειναι τραγικος ο τροπος των σουτ τους
apkat
Το θεμα του τοπικ ομως ειναι αυτο..

Για τον Λεμπρον ομως δεν εξηγησες.. blink.gif
nikolas12
Πιο στυλατο:Ρει Αλλεν(οχι οτι ειναι παραξενο οπως ειπε ο ντιρκ αλλα μου αρεσει ο συγκεκριμενος τροπος σουτ)
Πιο ασχετο:Σον Μαριον(χωρις δευτερη σκεψη 19.gif )
Alexmei
QUOTE(hip-hop @ Aug 11 2008, 08:14 ) *
Πιο στυλατο:Ρει Αλλεν(οχι οτι ειναι παραξενο οπως ειπε ο ντιρκ αλλα μου αρεσει ο συγκεκριμενος τροπος σουτ)
Πιο ασχετο:Σον Μαριον(χωρις δευτερη σκεψη 19.gif )

αυτά τα δύο δεν μοιάζουν;
SlobodaN
QUOTE(Alexmei @ Aug 11 2008, 16:04 ) *
αυτά τα δύο δεν μοιάζουν;

μπα δεν νομίζω. ο Rei τη σηκώνει ψηλά την μπάλλα σε σχέση με τον Shawn που την βγάζει απο το στήθος.
Alexmei
QUOTE(SlobodaN @ Aug 11 2008, 20:48 ) *
μπα δεν νομίζω. ο Rei τη σηκώνει ψηλά την μπάλλα σε σχέση με τον Shawn που την βγάζει απο το στήθος.

στον τρόπο που πετάνε την μπάλα μοιάζουν αρκετά μου φαίνεται, άρα μοιάζουν (δεν είναι ίδια) άρα πως μπορείς να σου αρέσει το ένα (ως καλύτερο) και το άλλο να μην σου αρέσει ως χειρότερο; blink.gif
SlobodaN
QUOTE(Alexmei @ Aug 11 2008, 21:38 ) *
στον τρόπο που πετάνε την μπάλα μοιάζουν αρκετά μου φαίνεται, άρα μοιάζουν (δεν είναι ίδια) άρα πως μπορείς να σου αρέσει το ένα (ως καλύτερο) και το άλλο να μην σου αρέσει ως χειρότερο; blink.gif

Γιατί επιμένω ότι ούτε καν μοιάζουν cool.gif
apkat
Aπο τα πιο κουφα πραγματα που εχω διαβασει τελευταια ειναι οτι το αρχοντικο στυλ του Αλλεν μοιαζει με το αστειο του Μαριον.
SlobodaN
Mα όποιος κάνει ένα μικρό κόπο να πάει YouTube εύκολα θα καταλάβει τη διαφορά..
kostasvc15
Φοβερο στυλ ο Τμακ και ο Τζει Ριτς...ο δευτερος μαλιστα κανει ενα μετρο αλμα πριν σουταρει
delmar
Ωραιο στυλ ''Μαρκ Πραις Κρις Μαλιν Μαικλ Τζορνταν ''

Χαλια στυλ ''Μπιλ Καρτραιτ Σον Μαριον''
leelo15
Το χειροτερο στιλ σουτ σε βολες τουλαχιστον Chuck Hayes. Αξιζει να το δει καποιος.. Θα εβαζα και τον Ονιλ σε αυτην την λιστα.

Το πιο στυλατο για μενα με διαφορα του Κορβερ. Ο Αλεν ακομα με την ταχυτητα που σηκωνεται για σουτ με εντυπωσιαζει πολυ.
Mamuwalde
αν δε μιλάμε μόνο για ΝΒΑ , θυμάστε το Μίρκο Μιλίσεβιτς [ΑΕΚ, Απόλλωνας Πάτρας] ? ο άνθρωπος την πετούσε τη μπάλα , την ξεφορτωνότανε . ήταν αποδοτικός πάντως laugh.gif
benchwarmer
Επισης, περιεργα αποδοτικος ηταν και ο Σαμ Περκινς, παρολο που πετουσε την μπαλα πραγματικα σαν τουβλο (για τριποντα παντα..)
Παντως δεν εχει καμια σχεση το στιλ με την αποτελεσματικοτητα.. Χαρακτηριστικο παραδειγμα ο Ρικ Μπαρι στις βολες... Επισης, ακομα και ο Χορνασεκ (επισης >90%) ετσι οπως στεκοταν δεν ηταν και το πιο συνηθισμενο... Η και ο Τσιλντρες με τις 8/8 προχτες..
benchwarmer
QUOTE(leelo15 @ Oct 13 2008, 17:55 ) *
Το χειροτερο στιλ σουτ σε βολες τουλαχιστον Chuck Hayes. Αξιζει να το δει καποιος..

Γιατι? Τι το περιεργο βλεπεις? rolleyes.gif rolleyes.gif

saou
Από τα πλέον στυλάτα σίγουρα ήταν του Air. Ο Άλαν Χιούστον που αναφέρθηκε επίσης είχε εξαιρετικό στυλ.

Μάλλον άσχημο, πλην όμως τρομερά αποτελεσματικό ήταν το στυλ του Ρέτζι...
suspect
Στο ελληνικο πρωταθλημα μακραν οι Μιρκο Μιλισεβιτς, Βασιλης Λανες και Βασιλης Λυπηριδης.
SlobodaN
QUOTE(benchwarmer @ Oct 13 2008, 20:11 ) *
Γιατι? Τι το περιεργο βλεπεις? rolleyes.gif rolleyes.gif

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/0wQq9YWZ568&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/0wQq9YWZ568&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Αυτός θα πάθει κάνα τράβημα καμιά ώρα και θα τρέχουμε..
j-kidd13
Αυτός ο Hayes μοιάζει σαν να ξεκινάει φουριόζος να σουτάρει και είναι σαν να το μετανοιώνει μετά,όταν σταματάει...Πραγματικά φοβερό...Εμένα μου την δίνει το στυλ του Ντάνκαν.Εκτός του οτι περιμένει 1 ώρα με την μπάλα στα χέρια μέχρι να συγκεντρωθεί,είναι και αυτά τα χέρια του που δεν τα λυγίζει καθόλου και είναι σαν καλάμια...
active21
το χειροτερο στυλ όντως το εχει ο hayes ,μου εχει προσφερει αφθονο γελιο
το αγαπημενο μου στυλ ειναι του redd, που δε χορταινω να τον βλεπω να σουταρει
benchwarmer
Μετα απο ενα Πιστονς-Μπουλς του 88 που ειδα σημερα, να προσθεσω στη λιστα με τα "περιεργα" στιλ τον Αντριαν Νταντλει... Αποτελεσματικος παντως rolleyes.gif
panagiotisTheDream
Ωραίο στυλ είχε ο Bird, ο Jordan και έχει ο Peja. Απ 'αυτά που δε μ 'αρέσουν εκτός κάποιων που προαναφέρθηκαν, να προσθέσω (αν και δεν είναι στο ΝΒΑ) τον Σπανούλη.
NBAholic
Ο Ντάντλεϊ ήταν πολύ απλά ο πιο αποτελεσματικός σκόρερ κάτω των 1.95 στην ιστορία. Απίστευτα ποσοστά ευστοχίας που γίνονται ακόμη εντυπωσιακότερα αν αναλογιστεί κανείς ότι συνήθως αντιμετώπιζε αντιπάλους ψηλότερους και αθλητικότερους από τον ίδιο.
Το στιλ του στις βολές ήταν το περίεργο και θύμιζε λίγο αυτό του Τζαμάλ Γουιλκς. Αλλά ούτε και με τις βολές είχε πρόβλημα-ίσα ίσα, υπήρχαν αγώνες που κατασκήνωνε στη γραμμή.
george93
με στιλακι του βιγκ ντιρκ μ'αρεσει.και απο τα χειροτερα τσιλντρες .χαχαχα
answer 4
ρε παιδία το στύλ του καριμ αμπντουλ τζαμπαρ(σκαιχουκ)πιανετε?μαζι με του ρει αλλεν ειναι τα αγαπιμενα μου!μισς πολυ το στυλ μαριον και ρεντ.
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
οο Μπερι-Μπερι
half-man half-maverick
το πιο ασχημο το εχει σιγουρα ο τσιλντρες. δεν εχει λογικη ο τροπος που σουταρει.
το πιο στυλακι το ειχε ο μεγαλος αιρ !
SlobodaN
Alan Houston το αγαπημένο μου στυλ. Πιστευω απο τα καλύτερα jump shot σε κίνηση.
PanBat
Best Release : Dale Ellis, Allan Houston, Glen Rice
Worst Release: Josh Childress, Shawn Marion,
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.