Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Αιζαια Τομας vs Τζον Στοκτον
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Versus & Polls
a bullet for your head
Συνεχιζοντας τον κυκλο των συγκρισεων,θετω το ερωτημα:ποιος ειναι καλυτερος,ο Τομας η' ο Στοκτον και γιατι?
Και οι 2 τους πολυ σπουδαιοι παικτες,ανηκαν στα κορυφαια ποιντ-γκαρντ κ στους καλυτερους παικτες της λιγκα για παρα πολλα χρονια.
Ο Τομας συνεδεσε το ονομα του με τους Πιστονς κ ο Στοκτον με τους Τζαζ.
Παικτες ιδιου αναστηματος,αλλα διαφορετικου χρωματος κ τροπου παιχνιδιου.
NBAholic
Όταν κατατάσσω τους πόιντ γκαρντ όλων των εποχών, πάντα έχω το δίλημμα του πώς θα πρέπει να κατατάξω τους Στόκτον-Τόμας-Κούζι. Έχω κατά καιρούς τοποθετήσει τον καθένα ψηλότερα απ'τους 2 πρώτους. Οι περισσότεροι θα επέλεγαν τον Τόμας εύκολα λόγω των πρωταθλημάτων του και μερικών ιστορικών παιχνιδιών που χαρακτηρίζουν την καριέρα του. Αλλά, αν κρίνεις με βάση τη διάρκεια και την πληρότητα στα προσόντα ενός πόιντ γκαρντ, ο Στόκτον έχει το πάνω χέρι.

Ξεθάβω κάτι που έκανα παλιότερα, τη σύγκριση ανά κατηγορίες. Βεβαίως, μερικές από αυτές μετρούν σαφώς λιγότερο από άλλες:

Χειρισμός μπάλας: O Tόμας υπήρξε κορυφαίος διαχρονικά ντριμπλέρ, ο Στόκτον έπαιζε σε κλασικό πόιντ γκαρντ στιλ, οπότε Τόμας.

Λάθη: Υπεροχή του Στόκτον βάσει αριθμών.

Φάουλ: Μικρό προβάδισμα στο Στόκτον, τουλάχιστον αν εκλάβουμε το γεγονός ότι ήταν καλύτερος αμυντικός.

Πρώιμη κυριαρχία: Ο Τόμας ξεκίνησε την καριέρα του νεότερος του Στόκτον, αλλά ακόμη κι έτσι ήταν πολύ καθοριστικότερος στα πρώτα του χρόνια απ'τον Τζον στα δικά του-παρότι κι ο Στόκτον έπαιζε πολύ καλά για τα λεπτά συμμετοχής του. Τόμας εύκολα.

Αντοχή στο χρόνο: Στόκτον χωρίς συζήτηση. Αποσύρθηκε στα 41 κι ακόμη έπαιζε σε ανταγωνιστικό επίπεδο, λίγο πιο κάτω απ'τους σοβαρούς υποψήφιους ολ σταρ.

Τραυματισμοί: Το ίδιο. Ο Τόμας διατηρήθηκε κι αυτός σε ικανοποιητικό επίπεδο υγείας ως το '90, αλλά στο τέλος προδόθηκε. Γι'αυτό κι εγκατέλειψε την ενεργό δράση στα 34 του, άλλωστε. Ο Σκτόκτον είναι ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία που έβγαλε 17 πλήρεις σεζόν.

Ηγεσία-Κλατς: Ο Τόμας αποτελεί πρότυπο ηγέτη. Ένα σωρό μεγάλα παιχνίδια (ακόμη και 40άρες σε αγώνες πλέι οφ), καθοριστικά καλάθια, συν το ότι η φυσική παρουσία και ο χαρακτήρας του πάντα ενέπνεαν τους συμπαίκτες του. Ο Στόκτον συχνά ξεχνιέται σε αυτό τον τομέα, αλλά στα κρίσιμα σημεία πάντα αποτελούσε μια ήρεμη δύναμη. Όπου προέκυπτε κρίσιμο σουτ, ο ίδιος δε θα δίσταζε να πάρει την ευθύνη. Ωστόσο, θα δώσω το πλεονέκτημα στον Τόμας.

Αθλητ.Προσόντα: Παρά το ότι ο Στόκτον ήταν πιο δυνατός απ'όσο έδειχνε, το συνολικό προβάδισμα έχει και πάλι ο Τόμας. Το παρακάτω σύντομο βιντεάκι τα λέει όλα: http://www.youtube.com/watch?v=ChA45LsZm7I

Άμυνα ατ-ομαδ: Ο Στόκτον υπερέχει. Ο Τόμας ευνοήθηκε εν μέρει κι από το όλο αμυντικό σύστημα των Πίστονς και μάλλον φαινόταν λίγο καλύτερος απ'όσο ήταν. Ο Στόκτον έχει επιλεγεί σε 5 αμυντικές πεντάδες.

Τίτλοι-βραβεία: 2 πρωταθλήματα και άλλη μια συμμετοχή σε τελικούς, 1 MVP τελικών και 2 MVP ASG δίνουν στον Τόμας το προβάδισμα έναντι των 2 συμμετοχών σε τελικούς, 1 MVP ASG και 2 χρυσών ολυμπιακών μεταλλίων του Στόκτον. Ο Τόμας, ας αναφερθεί, υπήρξε πολύ άτυχος όσον αφορά στην καριέρα του στην ομάδα των ΗΠΑ. Το '80 ετοιμαζόταν όντας ένας από τους ηγέτες των ΗΠΑ για την Ολυμπιάδα της Μόσχας, αλλά οι Αμερικανοί κήρυξαν μποϊκοτάζ. Το '92 είχε πιθανότητες για την Ντριμ Τιμ στη Βαρκελώνη, αλλά παράγοντες όπως οι κακές σχέσεις του με τον Τζόρνταν τον κράτησαν εκτός. Το '94 επελέγη να παίξει στο Παγκόσμιο του Τορόντο, αλλά οι τραυματισμοί του τον ανάγκασαν και πάλι να μείνει εκτός.

Εμπειρία: Σε πολύ υψηλό επίπεδο και οι δύο, αλλά θα προτιμήσω το Στόκτον, ο οποίος έπαιξε 19 χρόνια και δεν έχασε ποτέ τα πλέι οφ. Ευτύχησε να παίξει και σε τελικούς, παρότι δεν κέρδισε κάποιον.

Κοψίματα: Από τις ασήμαντες κατηγορίες, αλλά για λόγους συνέπειας πρέπει να αναφερθεί. Για την ιστορία, ο Τόμας ήταν λίγο καλύτερος.

Κλεψίματα: Ο Στόκτον είναι υποψήφιος για τον τίτλο του κορυφαίου όλων των εποχών, έστω κι αν δεν έρχονται πρώτα τα κλεψίματα στο μυαλό στο άκουσμα του ονόματός του. Ο Τόμας ανήκε κι αυτός σε κορυφαίο επίπεδο στα πρώτα του χρόνια, αλλά συνολικά δεν μπορεί να συγκριθεί.

Ασίστ: Και πάλι ο Στόκτον υπερέχει. Ίσως όχι στο βαθμό που δείχνουν οι αριθμοί, μια και τα συστήματα της Γιούτα ήταν περισσότερο επικεντρωμένα στις δικές του πάσες απ'τα αντίστοιχα των Πίστονς για τον Τόμας, αλλά η πρωτιά του ανήκει. Όπως βέβαια και η υποψηφιότητα για τον τίτλο του κορυφαίου όλων των εποχών.

Ριμπάουντ: Ελαφρό προβάδισμα στον Τόμας.

Βολές: Ο Τόμας χαρακτηρίζεται μεσαίος, ο Στόκτον καλός ως πολύ καλός.

Δίποντα: Δεν υπάρχει σύγκριση, ακόμη κι αν δεν υπήρξε ο σκόρερ που ήταν ο Τόμας. Ο Στόκτον ήταν κατά καιρούς εκνευριστικά εύστοχος.

Τρίποντα: Και πάλι, ο Στόκτον έχει το πάνω χέρι: 845/2203 τρίποντα καριέρας έναντι 398/1373.

Καθαρό σκοράρισμα: Καθαρό προβάδισμα του Τόμας, ο οποίος, όποτε το απαιτούσαν οι συνθήκες, μπορούσε άνετα να βάλει 30άρες. Ο Στόκτον, όσο κι αν δεν είχε αυτό το ρόλο, είναι αμφίβολο για το αν θα μπορούσε να αντεπεξέλθει. Το ρεκόρ καριέρας του Στόκτον είναι 34 πόντοι. Ο Τόμας έχει πάνω από 30 παιχνίδια καριέρας με 35+ πόντους.
benchwarmer
H αδυναμία μου στον Στόκτον είναι γνωστή.. smiley.gif

Κατα τ' άλλα με έχει καλύψει ο Χόλικ. (κατι σας ειπα τωρα tongue.gif )
Να προσθέσω κατι που εχω διαβασει καπου (δεν θυμαμαι που) και συμφωνω απολυτα: Αν επρεπε να διαλεξω καποιον για να μπει να παιξει ενα ματς, ανεξαρτητος ομαδας κλπ, τοτε θα διαλεγα τον Τομας. Αν ομως επρεπε να χτισω ενα franchise σε βαθος χρονων, με συγκεκριμενο στοχο μεσα στο γηπεδο κλπ, τοτε ασυζητητι Στοκτον..
Mamuwalde
σαν στυλ μου άρεσε περισσότερο ο τόμας . πιο εκρηκτικός και πιο εντυπωσιακός .

δεν τίθεται θέμα προσφοράς στις ομάδες τους , ούτε το πόσο σημαντικοί ήταν ο καθένας για την ομάδα του . και οι δυο μπορούσαν να αλλάξουν τη ροή ενός αγώνα . και όπως έγραψε και ο benchwarmer :

QUOTE
Αν επρεπε να διαλεξω καποιον για να μπει να παιξει ενα ματς, ανεξαρτητος ομαδας κλπ, τοτε θα διαλεγα τον Τομας. Αν ομως επρεπε να χτισω ενα franchise σε βαθος χρονων, με συγκεκριμενο στοχο μεσα στο γηπεδο κλπ, τοτε ασυζητητι Στοκτον..


αλλά λόγω στυλ και μόνο θα προτιμήσω τον τόμας
j-kidd13
Toν Τόμας τον έχω παρακολουθήσει ελάχιστα...Απο τα λίγα που έχω δει μου φαίνεται πιο εντυπωσιακός παίχτης απο τον Στόκτον,και καλύτερος σκόρερ και συμπερασματικά,μεγαλύτερη ηγετική προσωπικότητα απο τον Στόκτον.Εν τούτοις πάντα θαύμαζα τον Στόκτον,λόγω του ότι ήταν η επιτομή του πλέι μείκερ που χρειάζεται μια μεγάλη oομάδα,και πάντα μου άρεσαν οι πλέι μεικερ που δίνουν βάση στην οργάνωση και την δημιουργία παρά στην εκτέλεση...Εκπληκτικός στις ασσίστ και μετρ στα κλεψίματα...(μου έκανε και εντύπωση πιο μικρός,όταν πρωτοάρχισα να παρακολουθώ nba,το γεγονός οτι ο Στόκτον ήταν απο τους ελάχιστους-αν όχι ο μοναδικός-αμερικανός παίχτης επιπέδου all star που ήταν λευκός).Επομένως Τζόν Στόκτον...
Air and King
Να μια σημαντικη συγκριση.Οπως γραφει και ο NBAholic ειναι ωραια η συγκριση σε πολλες παραμετρους και κυριως στον τροπο παιχνιδιου(κατι το οποιο ειχα κανει και στις συγκρησεις Τζορνταν vs Koμπι vs Λεμπρον οταν ειχα πρωτομπει στο φορουμ) αλλα και η αναλυση που κανει προσθετοντας και αριθμους ως "Τζον Χολλινγκερ" μας καλυπτει αρκετα.

Σιγουρα και οι δυο εχουν περασει στο πανθεον των κορυφαιων ποιντ γκαρντ ολων των εποχων.
Στην ντριμπλα (που παντα λατρευω την συγκεκριμενη συγκριση) ηταν πολυ καλυτερος ο Τομας θα ελεγα ειναι ενας προγονος του Αιβερσον στον χειρισμο της μπαλας με μικροτερο ανοιγμα στην Crossover αλλα πολυ γρηγορος και στο 1 vs 1 μπορουσε να εκθεσει τον αντηπαλο του ανεπανορθωτα.Πιο ενθουσιωδης απο τον Στοκτον αλλα και λιγοτερο κοντρολαρησμενος.Στην πασα λιγο καλυτερος ηταν ο Στοκτον αν και υπηρχε χρονια που ο "Zeke" ειχε σχεδον 14 ασσιστ μεσο ορο.
Πιο ηγετης ηταν ο Τομας αλλωστε MVP τελικων και με μεγαλυτερα παιχνηδια στα πλευοφ απο οτι ο Στοκτον ο οποιος εδω που τα λεμε ειχε τον "Ταχυδρομο" να κανει μεγαλα ματς οσον αφορα κυριως το σκοραρησμα.
Σιγουρα η διαρκεια του Στοκτον ηταν μεγαλυτερη αλλα αν ηταν ετσι θα επρεπε ο Τζαμπαρ με την διαρκεια και το παλμαρε που ειχε να απολαμβανε τον τιτλο του κορυφαιου ολων των εποχων χωρις συζητηση κατι το οποιο δεν ισχυει.
Ο Τομας πηρε δυο πρωταθληματα με τα "Bad Boys" και ηταν αυτος που σταματησε στα πλευοφ τον "οιστρο" του Τζορνταν πριν αυτος και οι Μπουλς κυριαρχησουν απο το 91 και μετα.
Η επιλογη μου ειναι Τομας γιατι χωρια τα δυο πρωταθληματα ο Στοκτον οπως και το alter-ego του ο Μαλοουν χανουν στα δικα μου ματια διοτι ενω μπορουσαν ποτε δεν πηραν ενα πρωταθλημα αγωνηζομενοι σε μια ομαδα που τα περισσοτερα χρονια εκανε πρωταθλητισμο.Ο Στοκτον κυνδηνευει να χασει "τα πρωτια" απο τον διαδοχο του Ντερον Γουιλιαμς ειδηκα αν οι "μορμονοι" παρουν στο μελλον καποιο δαχτυλιδι.
Τωρα στους κορυφαιους ολων των εποχων για μενα τους εχει ξεπερασει και τους δυο ο Κιντ(ο οποιος εκτος του οτι ειναι τριτος στην ιστορια στα τριπλ νταμπλ εχει και δηκαιολογιες που δεν εχει πρωταθλημα) και επειδη το παρελθον ειναι "αλυσιδα" με το παρον και το μελλον το νεο φαινομενο ο Κρις Πολ εχει τα φοντα να τους ξεπερασει με το "fast start" που εχει κανει.
j-kidd13
QUOTE(Air and King @ Feb 2 2009, 13:39 ) *
Τωρα στους κορυφαιους ολων των εποχων για μενα τους εχει ξεπερασει και τους δυο ο Κιντ(ο οποιος εκτος του οτι ειναι τριτος στην ιστορια στα τριπλ νταμπλ εχει και δηκαιολογιες που δεν εχει πρωταθλημα) και επειδη το παρελθον ειναι "αλυσιδα" με το παρον και το μελλον το νεο φαινομενο ο Κρις Πολ εχει τα φοντα να τους ξεπερασει με το "fast start" που εχει κανει.

Πόσο μου αρέσουν αυτά που διαβάζω!!!! 69.gif 69.gif 69.gif
a bullet for your head
Ειλικρινα,ηταν πολυ καιριες οι παραπανω παραθεσεις στοιχειων και αποψεων.
Εβαλα την συγκεκριμενη συγκριση,μιας κ προκειται για καποιους εκ των κορυφαιων ποιντ-γκαρντ εβερ,κ που ειχα την τυχη να τους προλαβω να παιζουν.
Αυτα που θα πω εγω ειναι τα εξης:
Ο Αιζαια,ηταν πραγματικα πολυ μεγαλο μπασκετικο ταλεντο κ σιγουρα ανωτερο του Στοκτον.
Προτου μεταβει στο ΝΒΑ,ειχε ηδη ''αναγκασει'' πολλους να ασχοληθουν μαζι του.
Στις 2 του χρονιες με τους Χουζιερς του Μπομπι Ναιτ,καταφερε την εισοδο στο sweet 16 την 1η και την κατακτηση του τιτλου την 2η,με αυτον να κερδιζει κ το βραβειο του πολυτιμοτερου παικτη.
Μιας κ ανεφερα Μπομπι Ναιτ κ επειδη παραπανω διαβασα οτι ηταν λιγο ακοντρολαριστος,θα πω πως το αξιοπεριεργο ειναι οτι θητευσε σε 2 προπονητες(ο αλλος ηταν ο Τσακ Ντειλι),οι οποιοι ηταν λατρεις της αγωνιστικης πειθαρχιας..
Πολυ ψηλο ντραφτ πικ,εκανε πολυ γρηγορα αισθηση με το παιχνιδι του κ ηταν πιο αμεσα επιδραστικος.
Για τον χειρισμο της μπαλας,εχω δει τον Αιζαια να κανει εξασκηση ντριμπλας με μια μπαλα σε καθε χερι και να κανει σκοινακι(υπηρχαν 2 ατομα για αυτο),δουλευοντας ταυτοχρονα τις αναπηδησεις της μπαλας,καθως κ σταυρωτες!!
Παικτης με μεγαλη ηγετικη φυσιογνωμια(φανηκε ουτως η' αλλως αυτο προωρα με το Ιντιανα),αλλα κ μεγαλη φαντασια κ δημιουργικοτητα στο παιχνιδι του.
Ηταν και αυτος ενας απ τους σουπερ-σταρ των 80',που συνεβαλλαν στην γιγαντωση του ''προιοντος'' παγκοσμιως,λογω οχι μονο της αποτελεσματικοτητας του,αλλα και του φαντεζι τροπου παιχνιδιου του.
Στις ασιστ,μπορει ο Στοκτον να υπερεχει σε συνολικο αριθμο,αφου επαιξε περισσοτερα χρονια,ομως στους μ.ο. δεν απεχουν κ πολυ(περιπου μια ασιστ διαφορα).Οντως μια σεζον αγγιξε το εξωπραγματικο 14ασιστ μ.ο.
Ηταν εξισου καλος πασερ,ομως ειχε κ μεγαλη ικανοτητα στο σκοραρισμα.Μπορουσε δηλαδη να τα κανει κ τα 2 ταυτοχρονα κ πολυ καλα.
Οι εντυπωσιακες του επινοησεις,εδωσαν ερεθισμα για τους μεταγενεστερους..οπως βεβαια κ του Ματζικ..
Τελος,αξιοθαυμαστο ειναι το γεγονος οτι μετειχε σε 12 ολ σταρ γκειμ,απ τα 13 του χρονια συνολικης καριερας!
Ο Στοκτον απ την αλλη,παρολο που δεν ηταν το ''ατοφιο μπασκετικο ταλεντο'',κατορθωσε να αναρριχηθηκε στους κορυφαιους της λιγκα,αλλα κ ολων των εποχων,με πολυ σκληρη δουλεια.
Παικτης-υπολογιστης,που εδινε τον επιθυμητο ρυθμο στην ομαδα του,επαιζε πολυ καλη αμυνα κ πασαρε μεσα απο κλειδαροτρυπα!Οπως επισης βεβαια οτι ηταν κ καλος σουτερ.
Αξιοθαυμαστο το γεγονος,οτι επαιξε 19 ολοκληρα χρονια κ μαλιστα σε πολυ υψηλο επιπεδο..πραγματικα βιονικος!
Οταν τον ρωτουσαν περι αναβολικων κ τετοια,ηταν κοφτος στις απαντησεις του κ πανω-κατω δηλωνε οτι προσεχε παρα πολυ στην ζωη του,εκανε υποδειγματικη ζωη αθλητη κ δουλευε ασταματητα,κανοντας για επι σειρα ετων πρωταθλητισμο..
Χαριν σ αυτον κ στον διοσκουρο του τον Μαλλοουν(αλλα κ στον Σλοαν),εγινε ξανα της μοδας κ ευρυτερα γνωστο το pick n'roll..θα μπορουσε καλλιστα αυτη η επιθετικη συνεργασια να παρει το ονομα των δυο τους..!
Πολυ μεγαλοι παικτες λοιπον..
Προσωπικα ομως,μου αρεσε περισσοτερο ο Αιζαια,αν και πολλοι προπονητες του συγχρονου μπασκετ θα προτιμουσαν τον Στοκτον..
Air and King
QUOTE(a bullet for your head @ Feb 2 2009, 18:15 ) *
Μιας κ ανεφερα Μπομπι Ναιτ κ επειδη παραπανω διαβασα οτι ηταν λιγο ακοντρολαριστος,θα πω πως το αξιοπεριεργο ειναι οτι θητευσε σε 2 προπονητες(ο αλλος ηταν ο Τσακ Ντειλι),οι οποιοι ηταν λατρεις της αγωνιστικης πειθαρχιας..

Για τον χειρισμο της μπαλας,εχω δει τον Αιζαια να κανει εξασκηση ντριμπλας με μια μπαλα σε καθε χερι και να κανει σκοινακι(υπηρχαν 2 ατομα για αυτο),δουλευοντας ταυτοχρονα τις αναπηδησεις της μπαλας,καθως κ σταυρωτες!!

bullet ηταν λιγοτερο κοντρολαρησμενος απο τον Στοκτον δεν ειπα οτι ηταν εκτος ελεγχου!

Για τον χειρησμο της μπαλας οντως ηταν φοβερος και εκανε φοβερα tricks ωστοσο επειδη εχω δει και τον Πιτ Μαραβιτς και αλλους να κανουν φοβερα πραγματα αυτα που εχω δει απο τον Αιβερσον ειδηκα οτι ηταν μικρος στο Tζορτζταουν δεν τα εχω δει απο αλλον.Κλασσικος πρωτεργατης των "Γκετο".
a bullet for your head
QUOTE(Air and King @ Feb 2 2009, 20:38 ) *
bullet ηταν λιγοτερο κοντρολαρησμενος απο τον Στοκτον δεν ειπα οτι ηταν εκτος ελεγχου!

Απεναντιας που συμφωνησα με αυτο που ανεφερες και τονισα με εμφατικο τροπο το οτι επαιξε για λογαριασμο 2 πολυ αυστηρων κ σκληρων προπονητων..οι οποιοι ομως δεν του περασαν ''χανιναρι'',αλλα του επετρεψαν να βγαλει τις πτυχες του πλουσιου ταλεντου του κ στο παρκε.
Air and King
QUOTE(a bullet for your head @ Feb 3 2009, 13:59 ) *
Απεναντιας που συμφωνησα με αυτο που ανεφερες και τονισα με εμφατικο τροπο το οτι επαιξε για λογαριασμο 2 πολυ αυστηρων κ σκληρων προπονητων..οι οποιοι ομως δεν του περασαν ''χανιναρι'',αλλα του επετρεψαν να βγαλει τις πτυχες του πλουσιου ταλεντου του κ στο παρκε.

Sorry απλα ετσι οπως το ειπες νομιζα οτι............
Τελικα μου λες σου αρεσει ο Τομας αλλα στο συγχρωνο..............."οι προπονητες "κ.τ.λ
Τελικα ποιον θεωρεις καλυτερο η μεγαλυτερο παιχτη?
a bullet for your head
QUOTE(Air and King @ Feb 3 2009, 20:21 ) *
Sorry απλα ετσι οπως το ειπες νομιζα οτι............ smile.gif
Τελικα μου λες σου αρεσει ο Τομας αλλα στο συγχρωνο..............."οι προπονητες "κ.τ.λ
Τελικα ποιον θεωρεις καλυτερο η μεγαλυτερο παιχτη?

Αιζαια Τομας!
chris aris
Αιζαια Τομας..
a bullet for your head
Μετα απο μια ''αναπροσαρμογη'' στο ηδη υπαρχον τοπικ,προστεθηκε και poll.
Εριξα τη 1η ψηφο στον Αιζαια Τομας!
Ποιον θεωρειτε καλυτερο παικτη?
Τον βιρτουοζο Τομας,η' τον ''υπολογιστη'' Στοκτον?
Gravedigger
QUOTE (chris aris @ May 30 2009, 15:57 ) *
Αιζαια Τομας..

Έχεις δώσει ρεσιτάλ spam..
a bullet for your head





Καλο θα ηταν,οποιος απο σας ψηφιζει,να λεει και καποια πραγματα οσον αφορα την επιλογη του,να μας εξηγει δηλαδη το γιατι.
Βλεπω πως ο Τζον περασε μπροστα με 5-3 στις ψηφους..
Timemaster
QUOTE(a bullet for your head @ Jun 1 2009, 02:23 ) *
Καλο θα ηταν,οποιος απο σας ψηφιζει,να λεει και καποια πραγματα οσον αφορα την επιλογη του,να μας εξηγει δηλαδη το γιατι.
Βλεπω πως ο Τζον περασε μπροστα με 5-3 στις ψηφους..



όπως έγραψα και στην ψηφοφορία για τον καλύτερο point gard:

επειδή πιστεύω πως ο άσσος δε χρειάζεται να είναι θεαματικός αλλά απλός ,διαχρονικός ,ομαδικός και αποτελεσματικός
Στοκτον

ρεκόρ στις ασίστ με 15,8
έχει ακόμα το ρεκόρ με τα περισσότερα κλεψίματα 3,265 που δε θα σπάσουν ΠΟΤΕ!!!!
στα 19 χρόνια καριέρας έχασε μόνο 22 παιχνίδια!!!
και κοντά στους 20 πόντους ανά παιχνίδι!
Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο Σ
Das Kapital
Τομας γιατι για να παρεις πρωταθλημα πρεπει να εισαι κακο παιδι και ο Τομας ηταν πολυ... wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.