Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ACB 2006-07
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
treathitch
H oμάδα-πρότυπο κερδίζει το σεβασμό των αντιπάλων και προκαλεί τον τρόμο στο πέρασμά της 41.gif
thrylos7
Ο σεβασμός είναι αδιαμφισβήτητος... όχι και τρόμος όμως...

Δεν έχει και τόση σημασία που έχασε η ΤΣΣΚΑ απ' την Ορτέζ... έχουν ειπωθεί τόσες φορές.. και πέρυσι δεν έκανε και το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα και το πήρε.. ενώ πρόπερσι που ήταν φορτσάτη..

Ούτε το αν ο Ολυμπιακός έχει βελτιωθεί σε σχέση με πέρυσι εξαρτάται από το αποτέλεσμα ενός αγώνα. Αν κερδίζαμε δηλαδή θα είμασταν στα ίδια;

Όλοι μάλλον περιμένουμε να δούμε πότε θα ξεφουσκώσει η Ρεάλ, αλλά η εικόνα που έχει δε δείχνει ότι έχει τέτοιο σκοπό..
Ούτε μπορούμε να βγάζουμε τη Μπάρτσα απ' το παιχνίδι.

Θα' θελα πολύ βέβαια να κάνει την έκπληξη η Βαλένθια.
rchos
προφανως και τα επιχειραματα του ενος παιχνιδιου οπως ειπε και ο thrylos7 δεν εχουν βαση!αν ηταν ετσι αφου ριξαμε 19 στην ταου ας μας φερουν απο τωρα την κουπα της ευρωλιγκας!
treathitch
Kάνατε και σεις μια νίκη της προκοπής όλη κι όλη στη σεζόν και χαρήκατε... tongue.gif
Όχι, αστειεύομαι. Έχει ψωμί ακόμα η σεζόν αλλά εσείς δεν είστε που έρχεστε σε 10 μερούλες στη Βιτόρια;
Get the party started! icon_drunk.gif
Ξέρω ότι θα δώσει καλή απόδοση αυτό το ματς. Θα με κάνετε πλούσιο 77.gif Θα παίξω τη διαφορά tongue.gif
rchos
κοιτα αν δουμε το παιχνιδι στοιχηματικα και εγω μαζι σου ειμαι!δηλαδη οπως και να το δουμε την συγκεκριμενη περιοδο αν σας νικησουμε μεσα στην ισπανια θα εκπλαγω απιστευτα πολυ!
το σημαντικο βεβαια ειναι να σας νικησουμε στο οακα!αν ειστε εσεις εκει! tongue.gif
γιατι εμεις θα ειμαστε σιγουρα!(λεμε τωρα) tongue.gif
treathitch
QUOTE(rchos7 @ Dec 4 2006, 08:50 PM) *
κοιτα αν δουμε το παιχνιδι στοιχηματικα και εγω μαζι σου ειμαι!δηλαδη οπως και να το δουμε την συγκεκριμενη περιοδο αν σας νικησουμε μεσα στην ισπανια θα εκπλαγω απιστευτα πολυ!
το σημαντικο βεβαια ειναι να σας νικησουμε στο οακα!αν ειστε εσεις εκει! tongue.gif
γιατι εμεις θα ειμαστε σιγουρα!(λεμε τωρα) tongue.gif

Έπαιξα στοίχημα 10 Ιουλίου ότι η Τάου θα πάρει την Ευρωλίγκα με απόδοση 10/1.
Προφανώς πιστεύω ότι στην Αθήνα θα είναι σίγουρα, θα διασταυρωθεί με τον πελάτη Παναθηναϊκό στον ημιτελικό και με τη ...γρια ΤΣΣΚΑ στον τελικό. Όλα όμως είναι σχετικά και ...Μακάμπι μακριά από μας ( sad.gif )!
thrylos7
εσείς δεν είστε που έρχεστε σε 10 μερούλες στη Βιτόρια;
Get the party started!

Πλάκα πλάκα πέρασε ο καιρός... εμάς περιμένετε για πάρτυ; Είπαμε, αλλά όχι κι έτσι... Τώρα που ξαναανέβηκε ο Ντόμερκαντ... οεοε!

Ας κερδίσετε πρώτα τη Λε Μαν...

Τη φοβάσαι κι εσύ τη Μακάμπι ε;
treathitch
Ε, 2 χρονάκια στη σειρά δεν είναι και λίγα...
Αλλά, ας σοβαρευτούμε. Μόνο ο Βούισιτς, άντε και οι Γιασάιτις-Μπούρσταϊν είναι παίκτες μεγάλων αγώνων..
thrylos7
Ο Vodafone.. εεε... ο Σαρπ; Δεν ξέρω γιατί δε βάζει ο Σπάχια και τον Φέλιξ να παίξει λίγο... (κι εδώ ξεφύγαμε)
Anaz
γιατί δε βάζει ο Σπάχια και τον Φέλιξ να παίξει λίγο
Tον Μπορχα..?? 69.gif
Ας κερδίσετε πρώτα τη Λε Μαν...
Σκληρος αντιπαλος..!
Τη φοβάσαι κι εσύ τη Μακάμπι ε;
Αφου τους εχουν κανει πελατες.. 19.gif
Bonzo
Δεν κρίνω προφανώς τις ομάδες απο εναν αγώνα απλά τους αναφέρω ενδεικτικά...Για τον Ολυμπιακό έχω αναλύσει σε άλλα τόπικ για πιο λογο δεν το θεωρώ μεγάλο φόβητρο(ελλειψη άσσου, άναρχο παιχνίδι,προβλέψιμος κλπ).Για τη ΤΣΣΚΑ σίγουρα είναι υπολογίσιμη δύναμηλλά θεωρώ ότι τουλάχιστον αυτή τη στιγμή είναι η 3η καλύτερη(μετά από Ταου και ΠΑΟ)..Έχασε και από την Ούνικς και γενικά και στον αγώνμα με τον Άρη που την είδα δε με έπεισε..
treathitch
Η μία νίκη διαδέχεται την άλλη. Η ομάδα έχει ρολάρει και είναι πλέον ασταμάτητη. Και τώρα για τα πολλά λεφτά απέναντι στον Ολυμπιακό.. smile.gif
Warrior
H Mπαρτσελονα,απο την αλλη πλευρα,συνεχιζει να "παραπαιει" στο πρωταθλημα.Νεα ηττα απο Μαλαγα και
ρεκορ πια 5-7(!!).Αν συνεχισει ετσι δεν θα μπει και στο Final-8 του κυπελλου...

QUOTE(betsmart.gr)
AΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΑΤΣ!Απο -16 η ΜΑΛΑΓΑ 80-77 σε ΘΡΙΛΕΡ την ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ!!

Αποστολέας ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ στις 10/12/2006 1:12:49

Μοιράιος ο Κακιούζης στο τέλος σε ενα εκπληκτικό ντέρμπι

Απίστευτη νικη σε ενα ματς θρίλερ πηρε η Μαλαγα που νικησε με 80-77 την Μπαρτσελόνα στο μεγάλο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της ισπανικής λίγκας.Μάλιστα η Μπαρτσελόνα ειχε μοιραίο τον Μιχάλη Κακιούζη στο τέλος ενώ η Μάλαγα(ο Κώστας Βασιλειάδης είχε μικρή συμμετοχή)που επαιξε χωρίς τον Μπραουν ειχε ελληνική ψυχή και γυρισε ενα χαμένο ματς.Η Μπαρτσελόνα απο την αλλη πλευρά αν δεν μπορεί να νικησει ουτε παιχνίδια που εχει 15π προβαδισμα ποια θα κερδίσει..;

Η Μπαρτσελονα με εξαιρετικό τον Λακοβιτς και αποτελεσματικό τον Κασουν ειχε τον έλεχο(4-14,30-43ημ ) και προηγηθηκε 36-52 στο 25'!Ομως επαθε μπλακ αουτ για 5' και η Μάλαγα με τους Καμπέζας,Χιμένεθ(2τρ απο την γωνία) και Σαντιαγκο εκανε ενα απίστευτο σερι 16-0 και ισοφάρισε 52-52!Το παιχνίδι εγινε θριλερ στην συνέχεια αλλά η Μάλαγα προηγηθηκε με 72-67 στο 39' με ενα κρεσέντο του Καμπεζας.Ο Χιμενεθ καθως η Μπαρτσελονα δεν εκανε φάουλ(!) με τριποντο εκανε το 75-69 στα 30''.Ο Μπαζιλε απαντησε 75-72 και ο Χιμενεθ εκανε λαθος επαναφορα!Ο Λακοβιτς μειωσε 75-73 με 1/2β,το ματς πηγε στη ρωσικη ρουλετα των βολών και ο Κακιουζης ηταν ο μοιραιος καθως στα 3'' ειχε την ευκαιρια αν ευστοχουσε και στις 3β μετα απο φαουλ που κερδισε στο τριποντο,να ισοφαρισει!Εχασε την 2η βολη ομως,προσπαθησε να αστοχήσει αλλά ευστοχησε στην 3η(!) και μειωσε 78-77 και ο Καμπεζας στα 2'' διαμορφωσε το τελικο 80-77!

Θεατές 10.000
Δεκαλεπτα 16-23,30-43,54-56,80-77
Τριποντα 6/13-6/11
Ριμπαουντς 38-25
Λαθη 14-13

ΜΑΛΑΓΑ(Σκαριολο)
Σάντσεθ 4,Ροντρίγκεθ 9(5ασ),Βασιλειάδης (0/1τρ,1λ σε 4'),Βελς 7(2/8δ,1/1τρ),Καμπεζας 21(7/10δ,1/2τρ,6ρ),Πιετρους 2,Ντε Μιγκελ 6,Χιμενεθ 11(0/1δ,3/6τρ,11ρ),Λορμπεκ ,Σαντιαγκο 20(6/13δ,6ρ)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ(Ιβάνοβιτς)
Μπαζίλε 8(0/2δ,2/3τρ),Τριας ,Μαρκονάτο 4,Λάκοβιτς 22(7/10δ,2/3τρ,4ασ),Ναβάρο 14(4/13δ,1/2τρ),Ντε Λα Φουεντε 7,Κακιουζης 6(2/2δ,0/1τρ,2/3β,3ρ,1ασ,1κλ,2λ σε 16'),Ουκιτς,Κασουν 16(6/10δ),Γκριμαου
Warrior
QUOTE(treathitch @ Dec 10 2006, 01:36 AM) *
Η μία νίκη διαδέχεται την άλλη. Η ομάδα έχει ρολάρει και είναι πλέον ασταμάτητη. Και τώρα για τα πολλά λεφτά απέναντι στον Ολυμπιακό.. smile.gif

Eιχες δεν ειχες....την γκαντεμιασες! ohmy.gif tongue.gif

ΤΑΟΥ: Σοκ με Πλάνινιτς!

Αποστολέας ΛΑΖΑΡΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ στις 10/12/2006 11:10:00

Τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τη Βαγιαδολίδ και κινδυνεύει να μείνει εκτός περίπου 2-3 μήνες

Πύρρειος αποδείχτηκε ό θρίαμβος της Ταού στο Πισουέργκα απέναντι στη Βαγιαδολίδ με 65-86! Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς είδε τον Ζόραν Πλάνινιντς να πέφτει άσχημα και να αποχωρεί υποβασταζόμενος, καθώς δεν μπορούσε να πατήσει το αριστερό του πόδι.

Οι αφόρητοι πόνοι του Κροάτη σούπερ σταρ δεν του επέτρεψαν να συνεχίσει το παιχνίδι ενώ το ιατρείο του γηπέδου συγκλονίστηκε από τις φωνές του. Από το πρωί περνάει από τις τελικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί ο ακριβής τραυματισμός και ο χρόνος της απουσίας του, με τις εκτιμήσεις να μιλούν για 2 με 3 μήνες.

"Ανησυχούμε πολύ για το Ζόραν. Δεν ξέρω πόσο σοβαρό είναι αλλά φαίνεται πως πονάει πολύ", δήλωσε απογοητευμένος μετά τη συνέντευξη τύπου ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς ενώ το ιατρικό τιμ της ομάδας φοβάται το κάταγμα.

Όπως γίνεται κατανοητό, θέμα συμμετοχής του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν τίθεται καν, ενώ ο πρόεδρος Κερεχέτα βγήκε ήδη στην αγορά για να βρει αντικαταστάτη.
Anaz
Όπως γίνεται κατανοητό, θέμα συμμετοχής του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν τίθεται καν
banana.gif
Kριμα πάντως γιατι ειχε ξεκινησει καλα..Ας ελπισουμε να μην ειναι κατι σοβαρο κ να επανελθει συντομα,αν κ δεν θα λειψει κ ΠΑΡΑ πολυ καθως εχει λυσεις η Ταου!
treathitch
Δεν έχουμε λύση εκτός Πριτζόνι στο πόιντ. Επομένως, δε στοιχηματίζω, αλλά ελπίζω ότι θα αντεπεξέλθει ο Ρακότσεβιτς για κανένα 10λεπτο.
thrylos7
Πήρε τ' όπλο του ο (δικός μου tongue.gif ) Λούις και 12-0 η Ρεάλ.
treathitch
QUOTE(thrylos7 @ Dec 11 2006, 03:07 AM) *
Πήρε τ' όπλο του ο (δικός μου tongue.gif ) Λούις και 12-0 η Ρεάλ.

Γιάννης Αγιαννης η "Τάου του Uleb Cup", Ιαβέρης η πραγματική Τάου.
thrylos7
biggrin.gif

Πιο μετά από το χθεσινό ποστ συνειδητοποίησα ότι αύριο ο κύριος Μπούλοκ και η λοιπή παρέα θα βρίσκονται στο παλατάκι... icon_joy.gif
Pierce
σημεερα treathitch εχει την ομαδα σου στο σπορ+ 20:00 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΣΠΑΝΙΑΣ: ΤΑΟΥ-ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ
treathitch
Δείτε το, όσοι έχετε Sport+ για δωρεάν μαθήματα μπάσκετ..
nash
Το είδα το ματσάκι.
Μάλλον κουρασμένη η Ταου και παραλίγο να το κλέψει η Εστουντιάντες.

Αλλα έτσι που το κόβανε δεν το ευχαριστήθηκα. Τουλάχιστον να το βάλουν ολόκληρο μία από τις επόμενες μέρες να το δούμε...
treathitch
H νίκη είναι νίκη... Έπαιξε και ο Πριτζόνι καλά.
Aλλά, δυστυχώς, κέρδισε και η Ρεάλ.
Μπάρτσα με Ναβάρο οn fire.
Ήττες για Ουνικάχα και Χοβεντούτ. Συνεχίζει γερά η Χιρόνα (κέρδισε εκτός έδρας την ανερχόμενη Κάχα σαν Φερνάνδο) με την Παμέσα.

Μετά από 13 αγωνιστικές (την 17η και τελευταία του 1ου γύρου, στις 13 Ιανουαρίου έχουμε το ντέρμπι Τάου-Ρεάλ, ενώ οι Μαδριλένοι πηγαίνουν στη Χιρόνα την άλλη βδομάδα και στη Βαλένθια σε 10 μέρες, με την πρώτη τους ήττα πιθανότερη από ποτέ):

1 Real Madrid 13-0
2 TAU Cerámica 12-1
3 Akasvayu Girona 10-3
4 DKV Joventut 7-6
5 Alta Gestión Fuenlabrada 7-6
6 Caja San Fernando 7-6
7 Pamesa Valencia 7-6
8 Winterthur F.C. Barcelona 6-7
9 Unicaja 6-7
10 Polaris World CB Murcia 6-7
11 Gran Canaria Grupo Dunas 6-7
12 MMT Estudiantes 6-7
13 Lagun Aro Bilbao Basket 5-8
14 C.B. Granada 5-8
15 Etosa Alicante 5-8
16 Bruesa GBC 5-8
17 ViveMenorca 3-10
18 Grupo Capitol Valladolid 2-11
Pierce
φωτης κατσικαρης οε οε. αναγεννημενη η παμεσα μπραβο και παλι μπραβο 41.gif
treathitch
Αυτό μπορώ να το πω ακόμα και γω, αν τους κερδίσουν σε λίγες μέρες οι της Παμέσα, αν και είμαι γνωστός τιμητής του Κατσικάρη..
Pierce
σεζόν ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για τον Φώτη Κατσικάρη. «Εγκατέλειψε» το πλοίο της Αγίας Πετρούπολης λίγο πριν το οριστικό ναυάγιο (μετά από μερικές εβδομάδες η ρωσική ομάδα ανακοίνωσε την διάλυσή της λόγω οικονομικών προβλημάτων), ενώ δεν δίστασε να αποδεχθεί την πρόταση της Βαλένθια, παρά το κάκιστο ξεκίνημά της στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Ευρώπης, αυτό της Ισπανίας, που είχε ως αποτέλεσμα την αποπομπή του Ρίτσαρντ Κασάς.

Υπό την καθοδήγησή του, η Παμέσα είχε καλές, αλλά και άσχημες στιγμές. Ωστόσο, πλέον, έχει βρει τον δρόμο της και στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της ACB μετρά ισάριθμες νίκες. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που η γνωστή ισπανική εφημερίδα «ELPAIS» φιλοξένησε δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού, εμπλουτίζοντας το άρθρο της με πολλά βιογραφικά στοιχεία του!

«Πρόκληση για εμένα αποτελεί το καλό μπάσκετ. Έχω δουλέψει σε ανταγωνιστικές ομάδες και ξέρω πως είναι να δουλεύεις κάτω από πίεση. Αυτός που δεν νιώθει πίεση, είναι μόνο εκείνος που δεν δουλεύει», υποστήριξε ο 39χρονος τεχνικός, που παραδέχθηκε ότι η πρώτη του αθλητική αγάπη ήταν στρογγυλή, αλλά δεν είχε πορτοκαλί χρώμα... «Μέχρι τα 9 μου έπαιζα ποδόσφαιρο. Τότε το μπάσκετ δεν είναι δημοφιλές στην Ελλάδα. Όλοι παρακολουθούσαν ποδόσφαιρο. Εγώ ήμουν φίλαθλος της ΑΕΚ. Αλλά μόλις είδα τον Γιαννάκη, όλα άλλαξαν…».

Από την στιγμή, ωστόσο, που επέλεξε το μπάσκετ, δεν το… πρόδωσε ποτέ! «Το μπάσκετ με ανάγκασε να πάρω την πιο σημαντική απόφαση της ζωής μου. Σπούδαζα οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, όταν ο Κρέσιμιρ Τσόσιτς με κάλεσε. Τότε εγώ επέλεξα το μπάσκετ. Το μπάσκετ με βοήθησε στον τομέα της πειθαρχίας και στην αίσθηση του να δουλεύω με το σύνολο. Από αυτό διδάχθηκα τον σεβασμό, την ψυχολογία και το να είμαι ανταγωνιστικός».

Αν και διακρίθηκε ως παίκτης, αγωνιζόμενος πολλά χρόνια σε υψηλό επίπεδο, υποστήριξε ότι ο κόουτς υπήρχε πάντα μέσα του… «Πάντα ήξερα ότι θα γίνω προπονητής. Για τους σπουδαίους παίκτες είναι περίπλοκο το να γίνουν σπουδαίοι προπονητές, γιατί συγκρίνουν τους παίκτες τους με τους εαυτούς τους. Οι μέτριοι παίκτες είναι πιο… ευέλικτοι ως άνθρωποι. Το εγώ τους δεν υπερισχύει».

Ο Φώτης Κατσικάρης έχει μια ισπανική πρωτιά… «Το να είμαι ο πρώτος Έλληνας προπονητής στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος σημαίνει πολλά για εμένα. Οι Έλληνες προπονητές είναι ταλαντούχοι. Προερχόμαστε από μια μικρή χώρα, αλλά είμαστε μαχητές». Ενώ σε εκείνους που υποστήριξαν ότι στερείται εμπειρίας, απάντησε… «Έχω μεγαλύτερη εμπειρία από άλλους σπουδαίους προπονητές. Είμαι στους πάγκους έξι χρόνια, έχω κατακτήσεις τέσσερις τίτλους και έχω παίξει στην Ευρώπη».

Όπως ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο άνθρωπος που εμμέσως τον μύησε στο μπάσκετ, έτσι και εκείνος είναι… θαυμαστής της άμυνας. «Η άμυνα κερδίζει τους αγώνες. Υπάρχουν δύο τρόποι για να την χρησιμοποιήσεις. Ο Ένας είναι για να καταστρέψεις το παιχνίδι και ο δεύτερος είναι να το κάνεις καλύτερο. Εγώ θέλω η ομάδα μου να είναι επιθετική και γρήγορη». www.sportime.gr

ασχετο. μεχρι προπερσι ειχα τον πατερα του οδηγο στο σχολικο και μαθαινα απο πρωτο χερι τα νεα του ρωσικου πρωταθληματος! tongue.gif laugh.gif
treathitch
Πρώτη ήττα για τη Ρεάλ Μαδρίτης με 91-88 στη Χιρόνα...
Επέστρεψε με τάσης ξεσπάσματος η Ουνικάχα (98-50 την Κάχα Σαν Φερνάντο στο υποτιθέμενο ντέρμπι). Έχασε η Παμέσα από τη Γρανάδα (79-77) και τώρα θα κοιτάξει να κερδίσει και εκείνη τη Ρεάλ την Τετάρτη.
Στο ημίχρονο: Μπρούεσα - Τάου 42-40.. ohmy.gif και Χοβεντούτ-Μπάρτσα 36-34.
treathitch
Νίκη-πρωτιά για την Τάου με 79-76 εκτός έδρας τελικά. 41.gif Nέα όργια Πριτζόνι, παρά την επιστροφή Πλάνινιτς..
Χοβεντούτ-Μπαρτσελόνα 78-72... Επιστροφή Τρίας στις γερές εμφανίσεις. Σταθερότητα Ρούμπιο και νίκη για Χοβεντούτ, παρά την πρώτη κακή εμφάνιση του Ρούντι για το Δεκέμβριο.
Pierce
o πλανινιτς δεν ηταν να μεινει αρκετους μηνες εκτος δρασης? γυρισε κιολας!?
thrylos7
Άντε ν' αποκτήσει λίγο ενδιαφέρον η ACB... biggrin.gif

Εβλεπα χτες σε επαναληψη το Ρεαλ-Ερ. Αστερας για το ΟΥΛΕΜΠ. Πως στο διαολο αυτη η ομαδα εχει 13-1 ρεκορ δεν μπορω να το καταλαβω. Ο Πανιωνιος κ ο ΠΑΟΚ την κερδιζουν με μετρια αποδοση.

Στον Αστέρα αναφέρεσαι; Αλλά έχει 13-1; Μάλλον εννοείς με μέτρια απόδοση της Ρεάλ...

Εμένα πάντως μου άρεσε πολύ και πραγματικά πάει για μεγάλα πράγματα φέτος.. Το ρόστερ της Ταού (ή της Μπαρτσελόνα) δεν το έχει σε καμιά περίπτωση (η διαφορά είναι κυρίως στους ψηλούς) αλλά έχει βρει πολύ καλή χημεία... Έτσι, με κάνει να την υποστηρίζω (πράγμα που δε θα πίστευα ούτε εγώ ο ίδιος λίγο καιρό πριν..)
treathitch
Τραγικό αποτέλεσμα πάλι. Η Αλικάντε παραλίγο να κερδίσει την Τάου μέσα στη Βιτόρια. Ευτυχώς Σκόλα-Πεκέρ και Ρακόσεβιτς κράτησαν την ομάδα στην κορυφή με 74-72. Νίκες και για Χοβεντούτ-Ουνικάχα. Σήμερα το Παμέσα-Ρεάλ.
treathitch
87-79 η αγαπητή Παμέσα τους Μαδριλένους και η Τάου απομακρύνεται σιγά σιγά...
thrylos7
Σιγά την απομάκρυνση... tongue.gif Μία νίκη μόνο...

Στη μεθεπόμενη αγωνιστική να δούμε (αν όντως ξεφουσκώσει η Ρεάλ και απομακρυνθεί η Ταού ή επανέρθει δριμύτερη η Ρεάλ)...
thrylos7
Χμ.. Μάλιστα! Γενικά πολλές τάπες στον αγώνα. 20 συνολικά. Οι 8 των υπολοίπων αρκούσαν... για να χαρακτηριστεί έτσι ο αγώνας...

Περιμένουμε τώρα το Ταού - Ρεάλ...
thrylos7
Pushed by the biggest crowd in its history on Saturday, the ACB Spanish League has announced that its entire slate of games for the 16th week of play generated the highest attendance in the competition's history over the weekend. A total of 70,731 fans saw Spanish League games live in nine arenas over the weekend. That worked out to an average of 7,859 per game, topping by 345 per game the previous record, established in Week 22 of the 2004-05 season. Indeed, basketball in Spain outdrew second-division football's 11 games by more than 5,000 total fans and almost 2,000 on average per venue. The big push for the ACB's big week came at the Bilbao Exhibition Centre, where a record crowd of 15,414 saw Euroleague group leader Tau Ceramica defeat the local hosts, Lagun Aro. The previous Spanish League record crowd was 15,350 fans for an Estudiantes-FC Barcelona playoff game in 2003-04. Another Euroleague team, Unicaja, registered its usual home sellout of 10,000 fans in Malaga while defeating Estudiantes by 40 points over the weekend.

www.euroleague.net
Pierce
21:00 ΣΠΟΡ+: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΣΠΑΝΙΑΣ: ΤΑΟΥ-ΡΕΑΛ (Ζ) smile.gif
εκτος απροοπτου θα αραξω μπροστα απο την τηλεοραση να απολαυσω το παιχνιδακι...
Warrior
Εχω ξενερωσει τελειως... sad.gif

Αυτη την εβδομαδα μου καηκε ohmy.gif ο αποκωδικοποιητης του spor+ και αρρωστησα και δεν προλαβα να το
παω στην αντιπροσωπεια να το φτιαξω!Και ετσι δεν μπορω να δω την ματσαρα(ουτε και τον Αρη νωριτερα)! angry_red.gif

Υπαρχει περιπτωση να ανεβει πουθενα το ματς??Κανα live-streaming??
Pierce
πως καηκε???????????????
Warrior
Μαλλον λογω υψηλης τασης...

Εκει που καθομουν ακουω ενα..."μπαμ" και αρχικα δεν καταλαβα τι ητανε!!Δεν εβλεπα spor+ εκεινη
την ωρα..Μετα απο λιγο και αλλο "μπαμ" και αρχιζει να βγαζει καπνους!! blink.gif biggrin.gif

Το εβγαλα απο την μπριζα μετα μην παρω και καμια φωτια.... laugh.gif

50 Ευρω το ειχα παρει..."φτηνοπραμα"! wink.gif

Aλλα εχει εγγυηση...θα μου το φτιαξουν ή θα μου δωσουν καινουριο! 19.gif
OrAnGe
matsara to TAU Vitoria-Real Madrid ...
thrylakias32
i tau vlepo na kerdizei
Warrior
Kαταρχην..αν σας ειναι ευκολο γραφεται με ελληνικους χαρακτηρες... smile.gif

greeklish.jpeg

Κανα live-streaming δεν ξερει κανεις????Υπαρχει περιπτωση να ανεβει στο blue-white?
Warrior
QUOTE(pierce21 @ Jan 13 2007, 09:09 AM) *
21:00 ΣΠΟΡ+: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΣΠΑΝΙΑΣ: ΤΑΟΥ-ΡΕΑΛ (Ζ) smile.gif

Δεν νομιζω.....

Να σας πω το σκορ??Ή το βλεπετε? 19.gif
treathitch
sad.gif
OrAnGe
το βλεπουμε..μπροστα η Ρεαλ....AUPA BASKONIA...
apkat
Σκορ θα πει καποιος;
Warrior
Εγω ξερω το τελικο,αλλα δεν ξερω αν εχει τελειωσει η μεταδοση απο σπορ+ γι'αυτο δεν το λεω apkat.. smile.gif
apkat
Στειλτο σε πμ
Pierce
τελειωσε 92-82 κερδισε η ρεαλ. καθισα να δω το παιχνιδι.νομιζα οτι εβλεπα διαγωνισμο τριποντων δεν δισταζαν να σουταρουν και οι δυο ομαδες απο οπουδηποτε μεσα στο γηπεδο και επειδη η πλεοψηφια των τριποντων της παρακατω τριαδας πηγαινε συστημενη στο πλεκτο η ρεαλ σε ολο το παιχνιδι ειχε ενα προβαδισμα 3-5 ποντων. η ταου μονο καταφερε να ισοφαρισει 2 φορες νομιζω αλλα αμεσως πηγαινε στα 2 καλαθια η διαφοτα! επισης θα μπορουσε να ειναι και αγωνας κατς ταυτοχρονα.μιλαμε για πολυ ξυλο οχι αστεια κατευθειαν στο ψαχνο!η τριαδα σμιθ μπουλοκ τουντσερι ηταν ολα τα λεφτα για την ρεαλ.Λούις Μπούλοκ και Τσαρλς Σμιθ με 23 και 22 πόντους .ο σπικερ ηταν αρκετα εως πολυ γραφικος και υπερ της ρεαλ.ο σκολα ηταν εκναυρισμενος και μονο στο τελος εκανε καποια πραγματα και ο ρακοσεβιτς δεν εκαναν τα αναμενωμενα(1/5διποντα) για αυτο δεν τ πηρε το παιχνιδι η ταου.ο πλανινιτς εκανε αρκετα καλο παιχνιδι οπως και ο ερντογαν

κουλα πολυ κωλοπαιδο ο πριτζιονι....μιλαμε για ΠΟΛΥ αλητη

ξεκινησε η μεταδοση κανα 10 λεπτο πιο μετα επειδη ο αγωνας του ηρακλη στο βολει που εδειχναν πιο πριν πηγε στο τα'ι' μπρεικ
apkat
Μπραβο στη ρεαλ αν και για να ειμαι ειλικρινης δε το περιμενα..Νομιζω πως η Ταου φετος μπορει να σηκωσει τα παντα οποτε αυτη η ηττα μονο καλο κανει αφου ισσοροπει τα πραγματα στην κορυφη..Αν κερδιζε με 2 νικες διαφορα δεν ξερω αν θα ηταν αναστρεψιμη η κατασταση..Οποιος ειδε το ματς να κανει ενα σχετικο ρεπορταζ για διακριθεντες,πως ηταν το παιχνιδι κλπ..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.