Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β' ΕΣΚΑ 2007-08 2ος ομιλος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
Johnny
QUOTE(BILL79 @ May 27 2008, 00:22 ) *
Κ αφου μιλαμε για βομβες, πολυ κοντα σε συμφωνια ειναι ο John Chaviaris με τον Αμυντα (Β' εθνικη)...τον θελουν για διδυμο με τον Μπαρμπα...ισως το κορυφαιο στην Β Εθνικη του χρονου...ειμαι περηφανος για σενα...αντε κ στην Εθνικη....

Φιλε BILL επειδη ξερεις οτι ειμαι φανατικος οπαδος και εχω στην καρδια μου τον Αμυντα,και επειδη σου ειπα οτι ανελαβε προπονητης ο θειος μου,δεν παει να πει οτι θα παω και εγω....μην λες πραγματα που δεν εχουν καποια βαση απλα και μονο για να δημιουργησεις εντυπωσεις....καλυτερα να μας μιλησεις για την δικη σου μεταγραφη γιατι μεχρι πριν 2 μερες ελεγες οτι θα μεινεις για παντα στην Παλατιανη και χθες υπεγραψες στο Σπορτινγκ....ΝτουσκοΒill 68.gif 68.gif
taper
QUOTE(tasos5 @ May 27 2008, 11:39 ) *
ερω
που να ξερω ρε φιλαρακο που παιζει ο καθενας????
δηλαδη αμα βαλω nick "greg foster" παει να πει πως παιζω στους utah jazz?

τι μου θύμισες τώρα ......
και είχα την τύχη να τον έχω στην ομάδα μου smiley.gif

bill klonatos συγχρητήρια για την μεταγραφή σου smiley.gif
pointguard
QUOTE(tasos5 @ May 27 2008, 09:39 ) *
ερω
που να ξερω ρε φιλαρακο που παιζει ο καθενας????
δηλαδη αμα βαλω nick "greg foster" παει να πει πως παιζω στους utah jazz?

sosta alloste to mimos einai gnosto onoma tou ellhnikou basket exei paixei kai sto nba...
Johnny
QUOTE(donrel_15 @ May 27 2008, 01:45 ) *
sas parakalw file johnny kai bill794567......(osa einai ta xronia pou tha mas prizeis kai den tha to koveis to athlima) otidipote gia metagrafes uparxei eidiko topic sto opoio mporeite na anaferthite!den einai xwros gia melontikes provlepseis kai astrwmanties edw!!!ekei stin palatiani ektos apo to na diavazete tous kafedes kai na koitate tis gualines sfaires sas mathenoun kai tipota allo?

(Υ.Γ Συγνωμη για τα greeklish αλλα μου ηρθε βραδυατικα...!!!)
mpakatsias for ever....... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif

sorry φιλε donrel αλλα ο bill69327825?? πουλησε την Παλατιανη και αυτο δεν μπορουσα να μην το πω....καλη συνεχεια donrel και καθε επιτυχια με την ομαδα σου τον Ποταμο Αλιακμωνα......
tasos5
QUOTE(pointguard @ May 27 2008, 13:31 ) *
sosta alloste to mimos einai gnosto onoma tou ellhnikou basket exei paixei kai sto nba...

ε μα ναι αμα ακουσει καποιος το mimos θα σου πει αμεσως εφοα..........
pointguard
QUOTE(tasos5 @ May 27 2008, 14:48 ) *
ε μα ναι αμα ακουσει καποιος το mimos θα σου πει αμεσως εφοα..........

arxhge auto sou leo molis o mimos eipe auto eipews gia saligaria kai sou exhgo oti o momos den paizei efoa alla allou kai esu les alla! asto den tha vgei akrh
leonkalf
greeklish.jpeg
Johnny
O ΤΝ#5+5 δηλαδη ο ΤΑΣΟΣ ΝΤΑΒΟΣ υπεγραψε και αυριο αναμενεται να ανακοινωθει απο τον Απολλων Πατρων....ασχημα νεα για την Παλατιανη που αν συνεχισει να χανει ετσι τους παιχτες της υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να κατεβει του χρονου στο πρωταθλημα της Β Εσκα απλα για την συμμετοχη.....
antonof16
re paidia poios einai o mimos8 kai pou paizei?
Jabar
QUOTE(antonof16 @ May 29 2008, 01:52 ) *
re paidia poios einai o mimos8 kai pou paizei?

Ελεος σας λένε δύο ποστ ποιό πάνω γράψτε ελληνικά και γράφεις με λατινικούς χαρακτήρες.
Δεν είναι ευγενικό.Θα σου κάνω σκρίν . smiley.gif
greeklish.jpeg
kara9
Tα 3 τελευταία ματσάκια της χρονιας....ακουω προβλέψεις
ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ- ΚΕΡΑΤΕΑ 1
ΑΕΤΟΣ-ΕΦΟΑ 2
ΠΕΡΑ -ΚΟΥΚΑΚΙ 1

Εμεις θα βγάλουμε ασπροπρόσωπο τον όμιλο.. smiley.gif
emekas
ΑΕΤΟΣ-ΕΦΟΑ 1
ΠΕΡΑ -ΚΟΥΚΑΚΙ 1
odysseas 1998
Δεν θα μας κερδίσετε εφοήτες!!!τα λέμε σε 4 ωρίτσες!!!καλό αγώνα να έχουμε.
ΝΙΚΗ-ΚΕΡΑΤΕΑ:1 από ημίχρονο!

ΑΕΤΟΣ-ΕΦΟΑ:1 με ανατροπή

ΠΕΡΑ-ΚΟΥΚΑΚΙ:1 στον πόντο
katso
QUOTE(odysseas 1998 @ May 29 2008, 13:36 ) *
Δεν θα μας κερδίσετε εφοήτες!!!τα λέμε σε 4 ωρίτσες!!!καλό αγώνα να έχουμε.
ΝΙΚΗ-ΚΕΡΑΤΕΑ:1 από ημίχρονο!

ΑΕΤΟΣ-ΕΦΟΑ:1 με ανατροπή

ΠΕΡΑ-ΚΟΥΚΑΚΙ:1 στον πόντο

Τί ώρα αρχίζει ο αγώνας?
kara9
Στις 7.30 παιζουμε στην Πεύκη
zigolo7
ΑΕΤΟΣ-ΕΦΟΑ 2
ΠΕΡΑ -ΚΟΥΚΑΚΙ 1

όλα derby πιστεύω... καλή επιτυχία σε όλους!! blove.gif
pain of salvation
Σπέρααααα...
ΠΕΡΑ-ΚΟΥΚΑΚΙ 73-62 sad-smiley-009.gif sad.gif mellow.gif smile.gif w00t.gif 41.gif 41.gif 77.gif 77.gif
Συγχαρητήρια για την νίκη της Πέρα...
Το ταξίδι για την Κουκακάρα,έλαβε τέλος για φέτος...όχι δάκρυα λύπης,μόνο χαράς,υπόκλιση...ευχαριστούμε τα παιδιά που μας έκαναν περήφανους...
Η χρονιά ήταν απίστευτη,κατάφεραν κάτι που φάνταζε άπιαστο στην αρχη της χρονιάς.
Για το ματς δεν θα πω πολλά...(να σημειώσω αυτό που κάνει εντύπωση πάντα και είναι αυτό που με πορώνει...από το ζέσταμα,ένας θα μπορούσε να παρατηρήσει την Πέρα,ως πλήρη,αθλητική,γεμάτη ομάδα και από την άλλη το Κουκάκι να μην σου γεμίζει το μάτι...ώσπου να ξεκινήσει ο αγώνας...)
πηγαίναμε μαζί στον αγώνα...4-5 λεπτά από το τέλος,χάσαμε την επαφή στο σκορ και την συγκέντρωση μας,δεν έμπαιναν οι βολές,δεν παίζαμε καλή άμυνα στα αντίπαλα γκαρντ,η Πέρα είχε πιο πολλές λύσεις...
Δεν θα μιλήσω για διαιτησία...
Άντε και του χρόνου...όπου και αν παίζουμε icon_wave.gif

Υ.Γ.Θα επανέλθω με στατιστικά, ενός από τους καλύτερους παιχτες της κατηγορίας...
υποκειμενικά, του καλύτερου ...στον πλανήτη...στο γαλαξία...στο σύμπαν...και αν υπάρχουν και άλλα, παράλληλα σύμπαντα...και αυτά μέσα
pain of salvation
Τώρα που έχει ησυχία στο subforum,ας ξεκινήσω...
Δημήτρης "the man" ή "Kevin Garnett" Μοσχονάς...
Low profile τύπος,δεν τον ξέρει κόσμος,ούτε ο ίδιος ξέρει και κανέναν,δεν ασχολείται με blogs,forums,sites κτλ.,προσπάθησε να κρατηθεί underground...δεν τα κατάφερε.
(Καλύτερος αθλητής για την ΒΈΣΚΑ από γνωστό site,πάντα μέσα στην καλύτερη πεντάδα του ομίλου σύμφωνα και με την γνώμη των συμforumιτών...Φήμες που λενε,πως άνθρωπος του ΠΑΟ,πλησίασε το Κουκάκι,με σκοπό την ανταλλαγή Ντικούδη-Μοσχονά και φυσικα την άρνηση του Κουκακίου,κρίνονται ως αβάσιμες...)
Προπονήσεις μερικές δεν πάει(πρέπει να βγει και το μεροκάματο...),κάποιες φορές τον παίρνει και ο ύπνος...
δεν έχει σημασία...μόνο το πόδι του να πατήσει στο γήπεδο λίγο πριν τον αγώνα...
Δεν θα το ήθελε ο ίδιος,αλλά παίρνω εγώ την ευθύνη και ζητάω συγγνώμη στους αντιπάλους του για αυτά τα 3 χρόνια που παίζει στην ΒΈΣΚΑ.
Οι αριθμοί του:

2005-2006:
28 αγώνες, 530 πόντοι,18,93 μ.ο., 1 αγώνας με μονοψήφιο αριθμό πόντων, 11 αγώνες από 20+ πόντους,καλύτερη επίδοση 31 πόντοι.

2006-2007:
25 αγώνες, 428 πόντοι, 17,12 μ.ο., 4 αγώνες με μονοψήφιο αριθμό πόντων,12 αγώνες από 20+ πόντους,καλύτερη επίδοση 28 πόντοι,
ριμπάουντ 8,23 μ.ο., καλύτερη επίδοση 15.

2007-2008(περισσότερα στοιχεία από άλλες χρονιές):
31 αγώνες, 566 πόντοι, 18,26 μ.ο., 1 αγώνας με μονοψήφιο αριθμό πόντων, 11 αγώνες από 20+ πόντους, καλύτερη επίδοση 27 πόντοι,
243 ριμπάουντ, 8,13 μ.ο., 11 αγώνες από 10+ ριμπάουντ, καλύτερη επίδοση 15,
33 κοψίματα, 1,1 μ.ο., καλύτερη επίδοση 3.
Μετρήθηκαν επίσης 6 κλεψίματα στον αγώνα Κουκάκι-Πλάτωνας 68-64...
Ασσίστ δεν μετρούσα γενικά...δεν συμφέρει τους playmakers

Ευχαριστώ τον Δημήτρη και το Κουκάκι...
Όπου κι αν παααααααααας,
θα 'χεις εμάαααααααααας,
μη σταματάααααααααααας,
μη σταματάααααααααααας,
να τους 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif
pain of salvation
διόρθωση...
2007-2008,καλύτερη επίδοση στα ριμπάουντ 13...όχι 15
Johnny
φιλε pain of salvation πολυ καλος παιχτης ο Μοσχονας(δεν αμφιβαλλει κανεις γιαυτο),αλλα αν σου βαλω τα στατιστικα του Κλωνατου τα 3 τελευταια χρονια θα βαλεις τα κλαμματα....ρεκορ ποντων φετος 48 ποντους....BILL KLONATOS FOR EVER 77.gif 77.gif 77.gif
alexas10
οποιο παλικαρακι ενδιαφερεται,εχει προβλημα στην ομαδα του και εχει ορεξη για μπασκετ ας μου στελει ενα πμ...
pain of salvation
QUOTE(Johnny @ May 31 2008, 11:39 ) *
φιλε pain of salvation πολυ καλος παιχτης ο Μοσχονας(δεν αμφιβαλλει κανεις γιαυτο),αλλα αν σου βαλω τα στατιστικα του Κλωνατου τα 3 τελευταια χρονια θα βαλεις τα κλαμματα....ρεκορ ποντων φετος 48 ποντους....BILL KLONATOS FOR EVER 77.gif 77.gif 77.gif

χαχαχαχαχα...
πωπω μας πρήξατε με τον Κλωνάτο tongue.gif
Έπρεπε από καιρό να έχει αλλαχτεί το όνομα του topic σε "τσουρέκια Κλωνάτος" smiley.gif
Peritri
Ώπα ώπα!

Καλή η πλάκα, αλλά στα τσουρέκια ένα επίθετο κολλάει μόνο: Τερκενλής!

biggrin.gif
Augmon
Κανένας από Παλατιανή να μου πει μέσης άκρης τι έγινε φέτος γιατί έμεινα περίπου 10η αγωνιστική.Άλλωστε είναι η πρώτη ομάδα μου
tripontopirounas
ΣΤεΦΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ......

τι θα γίνει με την Ολυμπιάδα????????? θα γίνουμε οι άρχοντες της Γ ΕΣΚΑ ή όχι?

(γιατί χωρίς Κλωνάτο και Ντάβο εγώ Β' δεν παίζω.....)
loufer
QUOTE(tripontopirounas @ Jun 3 2008, 12:52 ) *
ΣΤεΦΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ......

τι θα γίνει με την Ολυμπιάδα????????? θα γίνουμε οι άρχοντες της Γ ΕΣΚΑ ή όχι?
(γιατί χωρίς Κλωνάτο και Ντάβο εγώ Β' δεν παίζω.....)

Πάνε Β΄Εθνική για να τους βρεις τότε... wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif
Augmon
QUOTE(loufer @ Jun 3 2008, 13:50 ) *
Πάνε Β΄Εθνική για να τους βρεις τότε... wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif

Σε ποιες ομάδες πάνε ρε παιδιά;
taper
θέλω να απολογηθώ για τη μη διοργάνωση του all antistar

απλα δεν εχω κέφι και διαθεση...

και ειμαι σιγουρος ότι μπορείτε να με καταλάβετε

77.gif 77.gif 77.gif 77.gif bill klonatos the bazukas
tripontopirounas
Γιατί αγόρι μου δεν έχεις κέφι??

Σε παράτησε η Σλοβάκα?'Η μήπως ήταν η Τσέχα? Ή η Γερμανίδα,Σουηδέζα,Ισπανίδα,Ρωσσίδα,Ιταλίδ
α......

Μήπως έκλεισε η Άμστελ? Μήπως έφυγε ο Τσίπρας??
Augmon
QUOTE(taper @ Jun 9 2008, 12:36 ) *
θέλω να απολογηθώ για τη μη διοργάνωση του all antistar

απλα δεν εχω κέφι και διαθεση...

και ειμαι σιγουρος ότι μπορείτε να με καταλάβετε

77.gif 77.gif 77.gif 77.gif bill klonatos the bazukas

Που κατήντησε η Παλατιανή να έχει παίκτες που αντί να παίζουν μπάσκετ λένε βλακείες στα Φόρουμ.Τι σας φταίει η ομαδίτσα ρε εμείς την αφήσαμε στη Β μετά από 2 ανόδους και μάλιστα σε τριπλή ισοβαθμία με Αγ Αναργύρους και Άγιο Ιερόθεο δεν πήγαμε Α και σεις χάνετε κιαπτις κουκουβάουνες.Κάντε καμια άλλη δουλειά
tasos5
QUOTE(Augmon @ Jun 13 2008, 17:00 ) *
Που κατήντησε η Παλατιανή να έχει παίκτες που αντί να παίζουν μπάσκετ λένε βλακείες στα Φόρουμ.Τι σας φταίει η ομαδίτσα ρε εμείς την αφήσαμε στη Β μετά από 2 ανόδους και μάλιστα σε τριπλή ισοβαθμία με Αγ Αναργύρους και Άγιο Ιερόθεο δεν πήγαμε Α και σεις χάνετε κιαπτις κουκουβάουνες.Κάντε καμια άλλη δουλειά

ποιος εισαι ρε φιλαρακο?
taper
QUOTE(Augmon @ Jun 13 2008, 16:00 ) *

1.δεν παιζω στην Παλατιανη αλλά τις αξίες ξέρω να τις αναγνωρίζω
2. κριμαςςςςςς που λειπουν από την Παλατιανη παίκτεσ με την δική σου σοβαρότητα, που οδήγησαν εκεί ψηλα την ομαδάρα.ενώ αυτοί αντι να μιλάνε στα παρκέ το μόνο που ξέρουν είναι να γράφουν βλακείες στο forum...κρίμας που κάνουν χιούμορ...κριμαςςςςς και απαράδεκτο που χλευάζουν το ιστορικό ονομα...ΑΠΟΣΥΡΘΕΙΤΕ γιατί ο AUGMON ειναι τσαντισμένος

77.gif 77.gif 77.gif johny το κανόνι 77.gif 77.gif 77.gif billy the bazukas 77.gif 77.gif 77.gif davo(s)r
BILL79
QUOTE(taper @ Jun 17 2008, 12:39 ) *
1.δεν παιζω στην Παλατιανη αλλά τις αξίες ξέρω να τις αναγνωρίζω
2. κριμαςςςςςς που λειπουν από την Παλατιανη παίκτεσ με την δική σου σοβαρότητα, που οδήγησαν εκεί ψηλα την ομαδάρα.ενώ αυτοί αντι να μιλάνε στα παρκέ το μόνο που ξέρουν είναι να γράφουν βλακείες στο forum...κρίμας που κάνουν χιούμορ...κριμαςςςςς και απαράδεκτο που χλευάζουν το ιστορικό ονομα...ΑΠΟΣΥΡΘΕΙΤΕ γιατί ο AUGMON ειναι τσαντισμένος
77.gif 77.gif 77.gif johny το κανόνι 77.gif 77.gif 77.gif billy the bazukas 77.gif 77.gif 77.gif davo(s)r

Μην ασχολεισαι ρε TAPER...εδω δεν ασχολουμαστε εμεις που παιζουμε sthn Παλατιανη...ασε τον παιχταρα να μιλαει....

77.gif 77.gif 77.gif John ",,," Chaviaris 77.gif 77.gif Taper "The Great" 77.gif 77.gif 77.gif
Augmon
QUOTE(BILL79 @ Jun 17 2008, 13:15 ) *
Μην ασχολεισαι ρε TAPER...εδω δεν ασχολουμαστε εμεις που παιζουμε sthn Παλατιανη...ασε τον παιχταρα να μιλαει....
77.gif 77.gif 77.gif John ",,," Chaviaris 77.gif 77.gif Taper "The Great" 77.gif 77.gif 77.gif

Το ποιος είμαι μπορείται να το καταλάβετε αν ασχολείστε με την ομάδα που βρίσκεστε.Αυτό ακριβώς δεν ασχολείστε καν εσείς που παίζετε(wink.gif και χάνετε από όλους τους πικραμένους.Α ρε σανίδα....που θέλετε και σεις που σας φέρανε και ο Κωτσόπουλος που διέλυσε την ομάδα
Peritri
Από ποιόν πικραμένο έχασε φέτος η Παλατιανή; Απάντα με ονόμα ομάδων, μην το αποφύγεις.

Γιατί ίσα-ίσα εγώ θυμάμαι ότι πίκρανε αρκετό κόσμο μία από τις τελευταίες αγωνιστικές...
dm_7
QUOTE(Peritri @ Jun 18 2008, 14:30 ) *
Από ποιόν πικραμένο έχασε φέτος η Παλατιανή; Απάντα με ονόμα ομάδων, μην το αποφύγεις.

Γιατί ίσα-ίσα εγώ θυμάμαι ότι πίκρανε αρκετό κόσμο μία από τις τελευταίες αγωνιστικές...

Από τις Κουκουβάουνες!! το είπε ο άνθρωπος! Ασχέτως αν ήμασταν σε άλλο όμιλο!

Χιουμορακι που σπάει κόκαλα!
smiley.gif
tasos5
QUOTE(Augmon @ Jun 18 2008, 14:04 ) *
Το ποιος είμαι μπορείται να το καταλάβετε αν ασχολείστε με την ομάδα που βρίσκεστε.Αυτό ακριβώς δεν ασχολείστε καν εσείς που παίζετε(wink.gif και χάνετε από όλους τους πικραμένους.Α ρε σανίδα....που θέλετε και σεις που σας φέρανε και ο Κωτσόπουλος που διέλυσε την ομάδα

εισαι καποιος επι εποχη καλαμποκη,το καταλαβαμαι αυτο...το θεμα ειναι οτι σε μια ομαδα ειναι 12 ατομα και βαλε,οποτε δεν μπορουμε να ξερουμε ποιος εισαι.......θα μας πεις το ονομα σου?
επειδη εχεις πει πως δεν παρακολουθησες την ομαδα φετος να μην μιλας ετσι γιατι δεν ξερεις τι εχει γινει........εσυ που ησουν τοτε γιατι δεν πηγες την ομαδα Α εσκα με καλαμποκη και αλλους καλους παιχτες???αν λες πως ησουν παιχτης τοτε πριν 10 χρονια,τοτε εγω ημουν στην εξεδρα και σε εβλεπα.........
αλλα για να λες τετοια πραγματα μαλλον θα εισαι κανας εφημεριδακιας που κοιταει μονο τους ποντους και το σκορ!!!!!!!!
Augmon
QUOTE(tasos5 @ Jun 18 2008, 18:00 ) *
εισαι καποιος επι εποχη καλαμποκη,το καταλαβαμαι αυτο...το θεμα ειναι οτι σε μια ομαδα ειναι 12 ατομα και βαλε,οποτε δεν μπορουμε να ξερουμε ποιος εισαι.......θα μας πεις το ονομα σου?
επειδη εχεις πει πως δεν παρακολουθησες την ομαδα φετος να μην μιλας ετσι γιατι δεν ξερεις τι εχει γινει........εσυ που ησουν τοτε γιατι δεν πηγες την ομαδα Α εσκα με καλαμποκη και αλλους καλους παιχτες???αν λες πως ησουν παιχτης τοτε πριν 10 χρονια,τοτε εγω ημουν στην εξεδρα και σε εβλεπα.........
αλλα για να λες τετοια πραγματα μαλλον θα εισαι κανας εφημεριδακιας που κοιταει μονο τους ποντους και το σκορ!!!!!!!!

Φιλούλη καλώς ή κακώς για σας εγώ έπαιξα 7 χρόνια Γ'Εθνική και τα 2 τελευταία Β. Αρκετά καλά θα έλεγα.Εσύ αν δεν κάνω λάθος είσαι ο Γιος του Βασίλη απ'τους λίγους μην πω ο μοναδικός που λογικά πονάς την ομάδα αφού είσαι από 10 χρονών.Έχεις δει πρόσωπα πράγματα και καταστάσεις και πιστεύω ότι καταλαβαίνεις την οργή μου.Επίσης αν είσαι αυτός που λέω θα καταλάβεις και ποιος είμαι. Δεν χρειάζεται να το πεις όμως
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.