Η απόφαση του Γιώργου Πρίντεζη να κάτσει στη Μάλαγα και στο... συμβόλαιο που έχει με τους Ισπανούς, όπως φαίνεται είναι υποχρεωτική, αφού οι Ισπανοί δεν έδειξαν διάθεση για... συνενόηση. Η σύντροφος του Πρίντεζη, Βιβή Τσιάμη, που προφανώς και ήθελε (όπως και ο Πρίντεζης) ο Γιώργος να επιστρέψει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, μέσω του status της στο Facebook τα... είπε όλα:
"Gamw tin Malaga tous, gamwwww!!!!". Τόσο απλά, τόσο σύντομα... Γυναικεία... αγανάκτηση χωρίς όρια.
Basket Net
Ναι θα τη χαλάσει το 1,3 εκατ. στη Μάλαγα. Για πολλές κλωτσιές ...
KingCrimson
Apr 13 2011, 12:08
QUOTE(LovingBasketball @ Apr 12 2011, 20:23 )
Παιρνω ενα κομματι απο το κειμενο του λινκ που ποσταρες Reggie Miller #31
Υπό πίεση ο Ντούντα, οικονομικές ατασθαλείες οι Αγγελόπουλοι... Αυτό το ρεπορτάζ φιλοξενείται στις σερβικές εφημερίδες που ανέφεραν πως ο Ντούσαν Ιβκοβιτς νιώθει, ....Καλα αυτο με τις ατασθαλειες των Αγγελοπουλων που κολαει?
Ατασθαλειες οι Αγγελοπουλοι στον Ολυμπιακο?....
ε..και τι θελουν να πουν? να παει στην εθνικη Σερβιας, που θα τα χει σιγουρα τα λεφτα?
καημενε Ντουντα, τι σου λαχε στα γεραματα..και ειχες και ενα τρισεγκονακι να προικισεις
rankin
Apr 13 2011, 12:09
QUOTE(berry @ Apr 13 2011, 12:33 )
Σπουδαίο!!!
είδες τι τραβάει ο κόσμος αν πηγαίνει σε μέρη χωρίς παραλιακή, κλαμπάκια και μπουζούκια???
rankin
Apr 15 2011, 22:39
http://www.katimagiko.gr/article/16993/par...rvia-o-ivkovitsΝα υποθέσω πως πάλι από απόσταση θα γίνει ο σχεδιασμός και η προετοιμασία απο τον Αγγέλου;;
spysta
Apr 15 2011, 22:51
QUOTE(rankin @ Apr 15 2011, 20:39 )
http://www.katimagiko.gr/article/16993/par...rvia-o-ivkovitsΝα υποθέσω πως πάλι από απόσταση θα γίνει ο σχεδιασμός και η προετοιμασία απο τον Αγγέλου;;
να υποθεσεις οτι ο Κριστιτς θα ντυθει στα Ερυθρολευκα .. ΕΥΚΟΛΑ ομως.
http://www.gazzetta.gr/component/k2/item/1...%B9%CF%84%CF%82E κλασσικά πράγματα...Σιγά μην επέστρεφε στα παρκέ ο Ράσο...Πού τέτοια τύχη...
Τυγχάνοντας φοιτητής ιατρικής, το να πάθει κάποιος πρόσθιο εξάρθρημα του ώμου είναι το λιγότερο...
Το θέμα είναι το μετά...Τι βλάβες θα προκαλέσει ο τραυματισμός στα στοιχεία της άρθρωσης.
Όταν οι βλάβες είναι σημαντικές, τότε πλέον μιλάμε για "πρόσθια αστάθεια του ώμου".Δηλαδή το να επαναληφθεί το
εξάρθρημα είναι πολύ πιθανό.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση,όπως γράφει το άρθρο ο επιχείλιος χόνδρος έπαθε μεγάλη ζημιά(όχι που δεν θα πάθαινε...).
Άρα αντίο Ράσο...Του χρόνου πάλι...Λογικά θα κάνει εγχείρηση...
Κατά τα άλλα,περιμένετε εσείς τον Μπουρούση να πάρει το όπλο του...Πολύ γέλιο θα πέσει...
PAKMAN
Apr 15 2011, 23:03
Το αστείο της υπόθεσης είναι πως εκεί που ο Ντούντα τον έχει σε δυσμένεια τώρα θα του κάνει τεμενάδες να ανέβει αγωνιστικά και ψυχολογικά.
Πως γυρνάει τα πράγματα η Π...να η ζωή????
spysta
Apr 15 2011, 23:03
ο Ρασο αν επαθε ΤΟΣΟ μεγαλη ζημια και χρειαζεται 4-5 μηνες για αποκατασταση .. νομιζω πως θα σταματησει την ΤΕΡΑΣΤΙΑ καριερα του το καλοκαιρι.
το να πιεσει τοσο πολυ τον οργανισμο του για να γυρισει και να παιξει 1-2 χρονια στην Ευρωλιγκα στα 35-36 του .. νομιζω πως δεν θα το κανει. μακαρι να το κανει γιατι ειναι ψυχαρα κ σουπερ επαγγελματιας .. αλλα δεν νομιζω.
λογικα θα αποτελεσει και παρελθον απο τον ΟΣΦΠ με τη ληξη της περιοδου .. αδοξα και σκληρα βεβαια .. αλλα τι να κανουμε .. ο επαγγελματισμος και η ζωη τα εχουν αυτα
εμεις τον ευχαριστουμε FULL για τον επαγγελματισμο και την σοβαροτητα που εδωσε στην ομαδα.παικτες της παστας του Ρασο σπανιζουν
KingCrimson
Apr 15 2011, 23:06
QUOTE(PAKMAN @ Apr 16 2011, 00:03 )
Το αστείο της υπόθεσης είναι πως εκεί που ο Ντούντα τον έχει σε δυσμένεια τώρα θα του κάνει τεμενάδες να ανέβει αγωνιστικά και ψυχολογικά.
Πως γυρνάει τα πράγματα η Π...να η ζωή????
Oxi ..τωρα αν τον παιρνει το Ντουντα, ας τον στειλει παλι ενα μηνα εξω...τωρα θα παρει το αιμα του πισω ο σουτινγκ σεντερ, Ντιρκ Μπουρουσης
Ενταξει το βγαλσιμο του ωμου δεν ειναι και ΤΟΣΟ σοβαρο. Αλλα αν αληθευει αυτο το δημοσιευμα, κι εχει παθει οντως σοβαρη ζημια η αρθρωση και θελει χειρουργιο τοτε μιλαμε για τρομερη γκαντεμια. Βασικα..για κλασσικη Ολυμπιακη γκαντεμια.
Reggie Miller #31
Apr 16 2011, 09:25
http://www.gazzetta.gr/component/k2/item/1...%B9%CF%84%CF%82Καλώς ή κακώς για φέτος ο Ράσο μάλλον τελείωσε,γιατί και σε ένα μήνα να γυρίσει,μέχρι να ξαναμπεί σε ρυθμούς......
Ξέχωρα ότι αφορά την ομάδα,τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει τώρα,είναι πολύ κρίμα για έναν παίκτη με την καριέρα του Ράσο,να τελειώσει έτσι άδοξα.
Δεν ξέρω αν θα συνεχίσει και του χρόνου,αλλά εμένα μου μοιάζει δύσκολο.Άδοξο τέλος λοιπόν,για έναν παίκτη με καριέρα πέρα από τον Ατλαντικό,επαγγελματία και δε θυμάμαι να έδωσε ποτέ αφορμές,όπως και για αυτούς τους μήνες στον Ολυμπιακό κανείς δεν έχει να του επισυνάψει τίποτα.
Καλα αν χασει οντως τους τελικους ο Ρασο, μιλαμε πραγματικα για τον χειροτερο τραυματισμο στην χειροτερη στιγμη!!
Ο Ίβκοβιτς παραμένει στην Εθνική Σερβίας
red planet ξενερα
Με τον Νεστεροβιτς τι γινεται??? Δεν εχω δει κανα νεο τελευταια! Να υποθεσουμε οτι τελικα δεν θα εγχειριστει...? Και ποτε αναμενουμε να επιστρεψει τοτε??
QUOTE(Anaz @ Apr 26 2011, 16:13 )
Με τον Νεστεροβιτς τι γινεται??? Δεν εχω δει κανα νεο τελευταια! Να υποθεσουμε οτι τελικα δεν θα εγχειριστει...? Και ποτε αναμενουμε να επιστρεψει τοτε??
Άγνωστο:
http://www.redplanet.gr/basket/a1_basket/x...its.844137.html
Reggie Miller #31
Apr 26 2011, 17:28
Νομίζω πως ήδη έχει αργήσει,νομίζω πως τα Play off,είτε έτσι είτε αλλιώς θα τα χάσει...
το προβλημα του σπανουλη με τους προσαγωγους συνεχιζεται.
θα κατσει εξω στους αγωνες με τον κολοσσο για να ειναι ετοιμος στο κυπελο.
ειχαμε την μεση του μιλος.
ειχαμε τη μεση και γονατο του βασιλοπουλου
ειχαμε τον ωμο του νεστου
οι προσαγωγοι του σπανουλη μας ελειπαν για να δεσει το καρρε...
korompos#3
Apr 28 2011, 01:36
QUOTE(rchos @ Apr 27 2011, 11:09 )
το προβλημα του σπανουλη με τους προσαγωγους συνεχιζεται.
θα κατσει εξω στους αγωνες με τον κολοσσο για να ειναι ετοιμος στο κυπελο.
ειχαμε την μεση του μιλος.
ειχαμε τη μεση και γονατο του βασιλοπουλου
ειχαμε τον ωμο του νεστου
οι προσαγωγοι του σπανουλη μας ελειπαν για να δεσει το καρρε...
Ποση γκαντεμια ακομα μπορει να εχει αυτη η ομαδα?? Ελπιζω να μην εξελιχθει σε κατι ποιο σοβαρο...
Point_Guard
Apr 28 2011, 01:52
Πολύ γκαντεμιά, έχει πέσει...
kolokotronis
Apr 28 2011, 01:58
Προσαγωγοί, μέση και γόνατο μπορεί να λέγονται και αγυμνασιά αντί για γκαντεμιά πάντως.
Oι νικες συνεχιζονται με αμειωτο ρυθμο!!!
Kαλα, συγγνωμη.. Αν διαβασα καλα..ο Κελατι προσεφυγε στη δικαιοσυνη και ζητησε αποζημιωση ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ???
Air Kef
Apr 29 2011, 02:59
QUOTE(Anaz @ Apr 28 2011, 23:20 )
Kαλα, συγγνωμη.. Αν διαβασα καλα..ο Κελατι προσεφυγε στη δικαιοσυνη και ζητησε αποζημιωση ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ???
Eτσι έλεγε.
Προσαγωγοί, μέση και γόνατο μπορεί να λέγονται και αγυμνασιά αντί για γκαντεμιά πάντως.
To γόνατο σίγουρα δεν ειναι αγυμνασια..
kolokotronis
Apr 29 2011, 04:02
QUOTE(Air Kef @ Apr 29 2011, 03:59 )
To γόνατο σίγουρα δεν ειναι αγυμνασια..
Όπως οι καλλοί κοιλιακοί προστατεύουν τη μέση, έτσι και οι καλλοί τετρακέφαλοι τα γόνατα (σε λίγο λιγότερο βαθμό).
O καλυτερος στη σημερινη ηττα του Αρη ηταν ο Σλουκας που ειχε 18(2) με 7/11,4ασ,0 λαθη και 26Rkg.
Θυμιζω οτι ο παιχτης εχει ΕΝΑΝ μονο χρονο ακομα συμβολαιο με μας.. Κι οτι γενικα δεν ειχε δειξει και ιδιαιτερα ικανοποιημενος απο την μεταχειριση-χρησιμοποιηση του, -και ειχε ζητησει κι ο ΙΔΙΟΣ να παει δανεικος στον Αρη (μιας και ειναι κ η ομαδα του)-, κανοντας συχνα αναφορες για το οτι "τα νεα παιδια δεν παιρνουμε χρονο" κλπ. ΚΑΚΩΣ βεβαια κατα τη γνωμη μου, αλλα οπως και να'χει αυτος ετσι ενοιωθε ή νοιωθει.. Θελει να παιζει!!
Θελει σίγουρα προσοχη η περιπτωση του.
Νομίζω οτι του χρονου πρεπει να γυρισει ως 5ος γκαρντ και να δουλευτει μεθοδευμενα σε ατομικο επιπεδο, παίρνοντας και αρκετο χρονο σε ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ στα (μικρα) ματς της Α1, ωστε να καταλαβει και ο ιδιος οτι υπαρχει πλάνο και αποτελει σοβαρη επενδυση για τον συλλογο. Και να ανανεωσει ωστε του παραχρονου αν δειξει οτι μπορει, να αναβαθμιστει και να αντικαταστησει τον Τεό.
Θεωρω οτι ειναι ίσως και ο πιο σιγουρος απο αυτη τη νεα Ελληνικη γενια (μετα τον Καλαθη) που μπορει να κανει σοβαρη καριερα σε αυτο το επιπεδο, εστω και ως συμπληρωματικος, οποτε δεν πρεπει να χαθει. Προσωπικα βεβαια δεν μου φαινεται οτι θα φτασει το επιπεδο των ΔΔ,Τεο,Σπανουλη, αλλα ενας λιγο καλυτερος Ζησης, ή κατι σε στυλ Ιλιεφκσι πχ, πιστευω μπορει σιγουρα να γινει σε 2 χρονακια.
labomba-7-
May 1 2011, 16:35
QUOTE(Anaz @ May 1 2011, 04:28 )
O καλυτερος στη σημερινη ηττα του Αρη ηταν ο Σλουκας που ειχε 18(2) με 7/11,4ασ,0 λαθη και 26Rkg.
Θυμιζω οτι ο παιχτης εχει ΕΝΑΝ μονο χρονο ακομα συμβολαιο με μας.. Κι οτι γενικα δεν ειχε δειξει και ιδιαιτερα ικανοποιημενος απο την μεταχειριση-χρησιμοποιηση του, -και ειχε ζητησει κι ο ΙΔΙΟΣ να παει δανεικος στον Αρη (μιας και ειναι κ η ομαδα του)-, κανοντας συχνα αναφορες για το οτι "τα νεα παιδια δεν παιρνουμε χρονο" κλπ. ΚΑΚΩΣ βεβαια κατα τη γνωμη μου, αλλα οπως και να'χει αυτος ετσι ενοιωθε ή νοιωθει.. Θελει να παιζει!!
Θελει σίγουρα προσοχη η περιπτωση του.
Νομίζω οτι του χρονου πρεπει να γυρισει ως 5ος γκαρντ και να δουλευτει μεθοδευμενα σε ατομικο επιπεδο, παίρνοντας και αρκετο χρονο σε ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ στα (μικρα) ματς της Α1, ωστε να καταλαβει και ο ιδιος οτι υπαρχει πλάνο και αποτελει σοβαρη επενδυση για τον συλλογο. Και να ανανεωσει ωστε του παραχρονου αν δειξει οτι μπορει, να αναβαθμιστει και να αντικαταστησει τον Τεό.
Θεωρω οτι ειναι ίσως και ο πιο σιγουρος απο αυτη τη νεα Ελληνικη γενια (μετα τον Καλαθη) που μπορει να κανει σοβαρη καριερα σε αυτο το επιπεδο, εστω και ως συμπληρωματικος, οποτε δεν πρεπει να χαθει. Προσωπικα βεβαια δεν μου φαινεται οτι θα φτασει το επιπεδο των ΔΔ,Τεο,Σπανουλη, αλλα ενας λιγο καλυτερος Ζησης, ή κατι σε στυλ Ιλιεφκσι πχ, πιστευω μπορει σιγουρα να γινει σε 2 χρονακια.
Θα συμφωνησω μαζι σου για τον Σλουκα..Νομιζω οτι ο Ντουντα θα τον εμπιστευτει του χρονου..Εσι οπως πανε τα πραγματα με τα μπατζετ και την εφορια δεν νομιζω οπως πολυ σωστα προειπες να βρεθει κατι καλυτερο στην ελληνικη αγορα..Μ ετην επιστροφη Πριντεζη πως το βλεπεις?Σιγουρα ειναι καποια βοηθεια στο 4..Με Ρασο τι εχει ακουστει??
Σίγουρα ο Σλούκας (που κι εγώ το βλέπω πιθανό να επιστρέψει του χρόνου στον Ολυμπιακό) δεν είναι Σπανούλης ούτε και ο Μάντζαρης (που τσεκάρει για το μέλλον ο Παναθηναϊκό για διάδοχο του 3D) είναι Διαμαντίδης όμως το ελληνικό μπάσκετ είτε το θέλουμε είτε όχι με αυτούς θα πορευτεί τα επόμενα χρόνια και σε συλλογικό επίπεδο και σε επίπεδο Εθνικής.
Προσωπικά θεωρώ ότι αυτοί οι δύο είναι οι καλύτεροι της νέας γενιάς και έχουν δώσει τα ενθαρρυντικότερα δείγματα γραφής σε Άρη και Περιστέρι αντίστοιχα. Εγώ θα προτιμούσα λίγο παραπάνω τον Μάντζαρη γιατί βλέπω εξέλιξη, αλλά και ο Σλούκας έχει το μέλλον δικό του. Αν και μέχρι στιγμής δεν θα τον εμπιστευόμουνα ούτε για ρεζέρβα του Σπανούλη.
kotzito
May 2 2011, 12:58
Εξω και απο το δευτερο παιχνιδι με τον Κολοσσο ο Σπανουλης μαλλον.Μηπως τελικα δεν μενει εξω προληπτικα και δεν εχει μικροενοχλησεις,αλλα εχει καποιο σοβαροτερο προβλημα;Εδω και 2-3 βδομαδες ακουμε οτι τραβιεται με τον τραυματισμο του.Σε 20-30 μερες ξεκινανε και οι τελικοι και ειναι και το κυπελλο,και μετα τον Νεστεροβιτς νομιζω οτι και πιθανη απουσια του Βασιλη θα ηταν πληγμα για την ομαδα.
σιγα βρε τωρα εχουμε πριντεζη δεν φοβομαστε κανεναν!
QUOTE(kotzito @ May 2 2011, 12:58 )
Εξω και απο το δευτερο παιχνιδι με τον Κολοσσο ο Σπανουλης μαλλον.Μηπως τελικα δεν μενει εξω προληπτικα και δεν εχει μικροενοχλησεις,αλλα εχει καποιο σοβαροτερο προβλημα;Εδω και 2-3 βδομαδες ακουμε οτι τραβιεται με τον τραυματισμο του.Σε 20-30 μερες ξεκινανε και οι τελικοι και ειναι και το κυπελλο,και μετα τον Νεστεροβιτς νομιζω οτι και πιθανη απουσια του Βασιλη θα ηταν πληγμα για την ομαδα.
Νομιζω οτι ειναι καλυτερα να μην υπολογιζουμε τον Σπανούλη αλλο για φετος....κατι που πιστευω οτι εχει ηδη συνειδητοποιήσει και ο Ντούντα . Η δηλωση του μετα το ματς με το Κολοσσο
"Ο Βασίλης αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό, ύπουλο τραυματισμό. Θέλει μεγάλη προσοχή, αφού με τον ΠΑΟ έπαιξε με 5 ενέσεις και το αποτέλεσμα ήταν η κατάσταση του ποδιού του να χειροτερέψει αρκετά. Κάνει αποθεραπείες και από Δευτέρα (2/5) θα δούμε αν μπορεί σιγά - σιγά να μπει στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα" κρυβει το πραγματικο μεγεθος του προβληματος....
Πολυ φοβαμαι οτι τα χειρουργια θα γινουν 3 (Βασιλο-Ρασο τα αλλα 2) μεχρι τελος της χρονιας....
ΔΕΝ υπαρχουν λογια .. αυτη η ομαδα ..πωω πω .. τι να πω ρε φουστη μου
ζω για την ωρα και την στιγμη που θα ειναι πληρης αυτη η ομαδα σε καποιο κρισιμο σημειο της σεζον
vastravoud
May 2 2011, 13:54
Μήπως θα πρέπει να κάνει την εγχείρηση που έκανε ο Μήτσος πρόπερσι;
Reggie Miller #31
May 2 2011, 13:55
Και ότι το σκεφτόμουν...Δεν ξέρω τι ακριβώς έχει γίνει,αλλά προφανώς υπάρχει θέμα με την αποθεραπεία,εκτός αν είναι τίποτα κολπάκια όλα αυτά...
Αν πάντως υπάρχει σοβαρό θέμα και ισχύει η ακραία περίπτωση ότι δεν υπολογίζεται άλλο για φέτος,μάλλον τα πράγματα είναι σκούρα...
QUOTE(vastravoud @ May 2 2011, 12:54 )
ακριβως αυτο να κανει .. κ να ξεκουραστει απο την Εθνικη για ενα χρονο απο τη στιγμη που εχει το προβλημα
Reggie Miller #31
May 2 2011, 14:54
QUOTE(vastravoud @ May 2 2011, 14:54 )
Γιατί ξέρουμε ότι έχουν το ίδιο πρόβλημα;
Καλα, ας μην βιαζομαστε να φερουμε την καταστροφη.. Θα μαθουμε λεπτομερειες στο προσεχες διαστημα, λογικα..
O Ρασο μαθαμε τελικα αν θα χειρουργηθει ή οχι, και αν και ποτε υπολογιζεται να γυρισει?
tzagasdog
May 2 2011, 17:08
QUOTE(kolokotronis @ Apr 29 2011, 05:02 )
Όπως οι καλλοί κοιλιακοί προστατεύουν τη μέση, έτσι και οι καλλοί τετρακέφαλοι τα γόνατα (σε λίγο λιγότερο βαθμό).
ναι και ο Σπανουλης ειναι αγυμναστος....
QUOTE(spysta @ May 2 2011, 14:58 )
ακριβως αυτο να κανει .. κ να ξεκουραστει απο την Εθνικη για ενα χρονο απο τη στιγμη που εχει το προβλημα
και αυτος και ο Μιλος πρεπει να ξεκουραστουν αυτο το καλοκαιρι.
Aντι να πανυγηριζουμε γκρινιαζουμε που ο συμμαχος του εχθρου υπαρχει πιθανοτητα να λειπει;;
Ζωαρα...Εγω ειμαι ενθουσιασμενος..
In Milos we trust ετσι κι αλλιως..
QUOTE(Zoys @ May 1 2011, 21:07 )
Σίγουρα ο Σλούκας (που κι εγώ το βλέπω πιθανό να επιστρέψει του χρόνου στον Ολυμπιακό) δεν είναι Σπανούλης ούτε και ο Μάντζαρης (που τσεκάρει για το μέλλον ο Παναθηναϊκό για διάδοχο του 3D) είναι Διαμαντίδης όμως το ελληνικό μπάσκετ είτε το θέλουμε είτε όχι με αυτούς θα πορευτεί τα επόμενα χρόνια και σε συλλογικό επίπεδο και σε επίπεδο Εθνικής.
Προσωπικά θεωρώ ότι αυτοί οι δύο είναι οι καλύτεροι της νέας γενιάς και έχουν δώσει τα ενθαρρυντικότερα δείγματα γραφής σε Άρη και Περιστέρι αντίστοιχα. Εγώ θα προτιμούσα λίγο παραπάνω τον Μάντζαρη γιατί βλέπω εξέλιξη, αλλά και ο Σλούκας έχει το μέλλον δικό του. Αν και μέχρι στιγμής δεν θα τον εμπιστευόμουνα ούτε για ρεζέρβα του Σπανούλη.
To πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει ένας παίχτης, εξαρτάται 50% από τον ίδιο και 50% από την τύχη του (βλ. αποφυγή τραυματισμών). Είναι νωρίς να λέμε για Σλούκα/ Μάντζαρη αν θα φτάσουν ή όχι τον Σπανούλη ή τον Ζήση. Πρώτα πρέπει να δοκιμαστούν σε υψηλό επίπεδο και όταν λέω να δοκιμαστούν, εννοώ να πάρουν ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής.
Από την στιγμή που τα υπέρογκα ρόστερ σιγά σιγά θα εξατμιστούν, ταλέντα σαν τους Σλούκα/ Μάντζαρη είναι απαραίτητο να αξιοποιηθούν.Δηλαδή δεν μας κάνει για 3ος playmaker ο Σλούκας αλλά έκανε π.χ. για 2ος playmaker στον μεγάλο Ολυμπιακό του Ιωαννίδη ο Μπακατσιάς?
Ο Παπανικολάου πήρε φέτος τις παραστάσεις του, εντάξει θα θαμπωθήκαμε, αλλά του χρόνου θα είναι σίγουρα καλύτερος αν είναι υγιής. Έτσι ωριμάζουν τα ταλέντα και έτσι χτίζονται οι μεγάλες ομάδες. Αλλά με την νοοτροπία που έχουμε στην Ελλάδα, αν έπαιζε ο Ρούμπιο εδώ θα έτρωγε πάγκο μέχρι τα 25 και μετά θα έπαιζε για να σώσει καμία ομαδούλα από τον υποβιβασμό...
duncan21
May 2 2011, 18:51
QUOTE(apkat @ May 2 2011, 18:58 )
Aντι να πανυγηριζουμε γκρινιαζουμε που ο συμμαχος του εχθρου υπαρχει πιθανοτητα να λειπει;;
+1
il postino
May 2 2011, 18:56
σλουκας και παπανικολαου οπωσδηποτε πρεπει να στηριχθουν απο τον ολυμπιακο!! υπομονη χρειαζεται και προσωπικη δουλεια απο τα παιδια. το ταλεντο το εχουν , αρα το αποτελεσμα ειναι εξασφαλισμενο, αν δεν εχουν σοβαρους τραυματισμους!
η περιπτωση του καλαθη φετος στον παο ειναι η πλεον χαρακτηριστικη!! ενας παικτης που ακουσε τα χειροτερα απο σχετικους και ασχετους (και μαζι του και ο ομπραντοβιτς που δεν επαιρνε γκαρντ στη θεση του) και που πλεον παιζει με αλλο αερα και βοηθαει την ομαδα απειρως περισσοτερο απο οτι εκανε περυσι!
επισης, το παραδειγμα του φετινου πανιωνιου δειχνει ποσο δυσκολο ειναι για τα νεα παιδια να παιξουν σε επαγγελματικο επιπεδο σε ικανοποιητικο βαθμο!! ο πανιωνιος φετος ειχε μια πλειαδα παικτων νεων οι οποιοι , στην ουσια, δεν καταφεραν σχεδον τιποτα και αυτο δειχνει οτι μονο ευκολο και απλο δεν ειναι να παιζεις με πιτσιρικαδες!! και ομως, η ιδια ομαδα (που προσωπικα τους πιστευω ολους πολυ εκει στη νεα σμυρνη) μπορει του χρονου να ειναι ανετα τριτη,πισω μονο απο παο και οσφπ! θεμα χρονου ειναι απλα...
QUOTE(apkat @ May 2 2011, 18:58 )
Δυστυχώς όσο και να προσπαθούμε να κάνουμε πλάκα, κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας μετά...
Για κλάματα είναι η κατάσταση όχι για γέλια...
Τι άλλο θα ζήσουμε φέτος δεν ξέρω.Ράσο τέλος,με το Σπανούλη να φοβόμαστε μην τον πονέσει το ποδάρι...
Έχω βαρεθεί να βλέπω κάθε χρόνο 3-4 άτομα να κάθονται με τις φορμίτσες τους εκεί δεξιά από τον πάγκο και να πανηγυρίζουν μονάχα τα καλάθια μας δίχως να μπορούν λόγω υγείας να βοηθήσουν την ομάδα...Τραγική κατάσταση...
Και μέσα σε όλα,θα βλέπω και τον Νίλσεν ανάμεσα τους...Λογικά θα μου πεις...Και αυτός άρρωστος είναι...Σχιζοφρενής...
Eγω παντως δεν κανω πλακα για το θεμα Σπανουλη..
Ο Ρασο ειναι η μεγαλη γκαντεμια φετος οντως.
QUOTE(apkat @ May 2 2011, 17:58 )
ασε ρε φιλε....λες και δεν σε εχουμε δει στο ΣΕΦ με την φανελα με το 7 ποτε....
Moνο με το 11 του Λινας αν με εχεις δει..Το 7 του Σπανουλη ποτε..
QUOTE(apkat @ May 3 2011, 19:03 )
Moνο με το 11 του Λινας αν με εχεις δει..Το 7 του Σπανουλη ποτε..
βασικα γενικα σε βλεπουμε λιγοτερο γενικα!
ειναι ωραια η ατμοσφαιρα παντως στο σεφ.
ο καθενας εχει και καποιον δικο του που βριζει δεν ειναι οακα που ολοι βριζουν τεπιτς και ξεμπερδευουν...
(κι) εμενα ο Ρασο με καιει παντως..
QUOTE(Anaz @ May 3 2011, 20:10 )
(κι) εμενα ο Ρασο με καιει παντως..
εσενα αλλος σε καιει αλλα ας μην το αναφερουμε τωρα...
Reggie Miller #31
May 3 2011, 19:34
http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/...eep.851120.htmlΕδώ αναφέρει ότι το πρόβλημα του Σπανούλη είναι θλάση!Τελικά έχουμε καταλάβει τι τραυματισμό έχει;
Πάντως να είχε θλάση πριν το ντέρμπυ και να βάρεσε 5 ενέσεις για να παίξει,δε νομίζω πως είναι δυνατό να συμβεί.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.