Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΣΟΥΡΜΕΝΑ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.
satyros
as doume thn omada se merika mats akoma kai edw imaste na ta analisoume ola.psixraimia paidia
satyros
ΠΑΙΔΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΣΟΥΡΜΕΝΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΟΡΙΑ....ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΤΑΣΑΝΕ ΣΕ ΟΡΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΟ...ΤΕΛΟΣ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ....Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ........
Χορευτης
QUOTE (tromos @ Feb 2 2011, 15:42 ) *
Καλησπερα και απο εμενα,τα Σουρμενα δεν υπηρχαμε στο γηπεδο δυστυχως για εμας.Να ξερετε και εσεις ο Κουτσαυτης θα ειναι κανονικα με Καστελλα και με Αρμενικη και αν εχετε δει φετος η ομαδα μου στιριζεται στους ψηλους το 6,το 9 ,το 8,το 7,το 5 που ειναι περιφεριακοι εχουν πολυ λιγους ποντους.
Εχει αφισει αντικαταστατη ομως μην αγχωνεστε χαχα!!!!
Και επιστρεφει σιγα σιγα ο Χορευτης!!!!!!!!
Ενα μπραβο στους Τραχωνες (ανυπαρκτοι και κολοφαρδοι) (πλακα κανω ε?)


Για να ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ καποιος αθλητης,πρεπει πρωτα να εχει ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ...
Κ εγω δεν αγωνιστηκα ποτε με τα Σουρμενα κ ποτε δεν ενιωσα κομματι της ομαδας...
Με εσας τους συμπαιχτες μου( αν εισαι συμπαιχτης μου δεν το γνωριζω) δεν εχω κανενα προβλημα κ θελω να το ξεκαθαρησω αυτο..
Το προβλημα το εχω με την διοικηση κ με τον προπονητη που με εχουν οδηγησει στο σημειο να μην εχω ορεξη για μπασκετ.. Μια αφερεγεια διοικηση κ ενας προποντης που τελικα θα συμφωνησω με παλαιοτερα ποστ,μαλλον δεν γνωριζει πολλα για το αθλημα κ δεν μπορει να βρει χημεια σε ενα σημαντικο ροστερ απο μοναδες κ να παρει νικες. Δεν θα κρινω αν μπορει να ειναι προπονητης ο κυριος Μουχριδης. Αν θελει να το κανει εγω μαζι του ειμαι. Αν το αγαπαει το μπασκετ κ την προπονητικη να συνεχισει, ειναι δεν ειναι επιτηχημενος.. Το προβλημα ειναι οτι με ψεματα κ υποσχεσεις τον αθλητη ποτε δεν θα τον φερεις κοντα σου να παιζει για την ομαδα, το συλλογο ακομα κ για τον προπονητη.
Εκανα πριν λιγες μερες προσπαθεια να επανενταχθω στην ομαδα αλλα κατι μεσα μου με χαλαει κ δεν θα συνεχισω, θα διαγραψω τη φετινη σεζον μιας κ ουσιαστικα δεν υπηρξε ποτε κ θα επιστρεψω στο μπασκετ του χρονου..

Στον Πανο ευχομαι καλη θητεια ειναι καλο φιλαρακι τα ξερει τα δικα μου προβληματα πιο συγκεκριμενα κ αφηνει μεγαλο κενο στην ομαδα που ειναι δυσκολο να καληφθει. Οπως κ να εχει εγω κακια δεν κραταω σε κανενα κ ευχομαι καλη επιτυχια στην προσπαθεια σας..
Swko10
Ρε dancer,μην ξενερωνεις....αυτα τα προβληματα που αναφερεις ειναι παντου και στις πιο πολλες ομαδες....Κανε το κομματι σου και κατεβα να σε ξαναδουμε στα γηπεδα.Τζαμπα θα χασεις την φετινη σεζον για καποιους που μετα απο καποιο καιρο θα σχολιαζεις οτι δεν αξιζε τον κοπο.

Κριμα να χασεις το καλο σερι απο περισυ....
Χορευτης
QUOTE(Swko10 @ Feb 3 2011, 05:51 ) *
Ρε dancer,μην ξενερωνεις....αυτα τα προβληματα που αναφερεις ειναι παντου και στις πιο πολλες ομαδες....Κανε το κομματι σου και κατεβα να σε ξαναδουμε στα γηπεδα.Τζαμπα θα χασεις την φετινη σεζον για καποιους που μετα απο καποιο καιρο θα σχολιαζεις οτι δεν αξιζε τον κοπο.

Κριμα να χασεις το καλο σερι απο περισυ....


Αν ηταν να παιζαμε κ παλι αντιπαλοι θα το σκεφτομουν αλλα βλεπεις το ματσακι περασε..
Αυτο που λες το σκεφτηκα κ εγω να γυρισω στους αγωνες οχι για την ομαδα γτ ξαφνικα ειμαι Σουρμενα κ την ποναω. Αλλα για μενα για να ξαναβρω τον ευατο μου, να παιξω το μπασκετ που ξερω, να γυμναστω κ παραληλα να προετοιμαστω για την επομενη σεζον κ να μην αφησω αλλο την αποχη να με επηρεασει.. Αλλα ρε φιλε δεν βρισκω την ορεξη ουτε για προπονησεις..
Την χαρα που εβρισκα οταν επαιζα γτ το γουσταρω δεν την βρισκω πια. Γιαυτο τελος για φετος
milf_hunter#7
Εχω καιρο να γραψω ισως γιατι βαρεθηκα,θα ηθελα να πω στον χορευτη μας οτι εμεις τον θελουμε στην ομαδα και να την τελειωσουμε την χρονια και απο του χρονου βλεπουμε.
Η κατασταση στην ομαδα μετα τους Τραχωνες ειναι σε πολυ ασχημη φαση δυστυχως αλλα πιστευουμε ολοι στο ταλεντο της ομαδας και θα προσπαθησουμε να την ανεβασουμε!!!
Ειμαι 4 χρονια σε αυτη την ομαδα και πιστευω οτι φετος ειναι μια απο τις χειροτερες χρονιες μας παρολο που εχουμε την καλυτερη πορεια και το καλυτερο υλικο των τελευταιων χρονων!!!
Ελπιζω να φτιαξει η κατασταση......Παμε για μεγαλη νικη αυριο απεναντι στην Καστελλα.
Βαγγελη εμεις σε θελουμε πισω εστω και χωρις τον σουτερ μας.
satyros
exei dikio o xoreytis aytos o proponitis pou legete moyrixidhs exei kopsei to basket se pollous paixtes ta teleytaia xronia.kai tha prepei na ntrepete gi ayto
THERMOSIFWNAS
Καλησπέρα κ από μένα,δεν θέλω να εκφράζομαι άσχημα για παίχτες προπονητές κλπ. αλλά η κατάσταση στα Σούρμενα είναι προβληματική λόγο του Κ.Μουριχίδη και όχι μόνο. Ο ΄κοούτς΄ της ομάδας άσχετα με τις μπασκετικές του γνώσεις(δεν θα το κρίνω εγώ αυτό,το έχουν κρίνει οι απ έξω προ πολλού)έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα στο θέμα συμπεριφοράς προς τους παίχτες.
Πχ δεν σε βάζει δευτερόλεπτο και τελειώνει το ματς και έρχεται σε πιάνει και σου λέει:παιχταρά μου μην ξενερώνεις σε πιστεύω και στο επόμενο μάτς παίζεις 3 λεπτά κλπ.
Πάει σε άλλον που έχει παίξει 2 λεπτά στο παιχνίδι τον πιάνει του λέει: Παιχταρά μου τους ξεβράκωσες κλπ και σε 1 μήνα τον ίδιο παίχτη τον αφήνει ΕΚΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ.
Πάει σε παίχτη του και του λέει ο τάδε συμπαίχτης σου έχει πρόβλημα μαζί σου και βάζει να τσακώνοντε τα παιδιά μεταξύ τους.
Παίρνει τηλέφωνα παίχτες και θάβει άλλους παίχτες της ομάδας. Και πααααααααρα πολλά άλλα...
Το φοβερό είναι οτι νομίζει οτι αυτά που έγραψα παραπάνω δεν τα συζητάμε μεταξύ μας ΛΑΘΟΣ. Ολα τα συζητάμε μεταξύ μας και δεν έχει κανένας παίχτης πρόβλημα με συμπαίχτη του.Είμαστε μια παρέα οι παίχτες.Το μόνο φάουλ των παλιών παιχτών είναι ο τι θα έπρεπε να είχαν τελειώσει αυτή την κατάσταση προ πολλού δεν μπορώ να καταλάβω πως τα ανέχοντουσαν όλα αυτά τα χρόνια...Εγω επειδή δεν μπορούσα να τα ανεχτώ έχω αποχωρίσει απο την ομάδα εύχομαι στα παιδιά καλή συνέχεια και καλή άνοδο που θα την πάρουν σίγουρα ακόμα και με ένα σκουπόξυλο να έχουν στον πάγκο αντί για προπονητή αφού το ρόστερ είναι ισάξιο με τους πρώτους της βαθμολογίας. Όποιος Συμφωνεί η διαφωνεί εδώ είμαστε να τα συζητήσουμε.


Υ.Γ Δεν μιλάω για μπασκετικές γνώσεις μιλάω για χαρακτήρα ανθρώπου.Το ποιόν θεωρεί ο καθένας καλύτερο προπονητή στην καριέρα του σαν παίχτης είναι υποκειμενικό Πχ αυτόν που εγω θεωρώ σοβαρό και καλό προπονητή(πχ Σίμος) άλλοι μπορούν να διαφωνούν απόψεις είναι αυτές. αλλά το θέμα χαρακτήρα είναι άλλο κομμάτι και ο Κ.Μουριχίδης είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.
Basster
Είχα πει θα μιλήσω στο τέλος της σαιζόν αλλά με προλάβαν άλλοι...
(βλ. σάτυρος, θερμοσίφωνας, κλπ...)
Χορευτης
QUOTE(Basster @ Feb 3 2011, 11:21 ) *
Είχα πει θα μιλήσω στο τέλος της σαιζόν αλλά με προλάβαν άλλοι...
(βλ. σάτυρος, θερμοσίφωνας, κλπ...)


Εγω θελω να πω για να ξεκαθαρισω την θεση μου, επειδη εχει ανοιξει κ παλι θεμα με τον προπονητη με αφορμη το ποστ μου, οτι χαρακτηρισμοι κ υβρεις κ αλλα τετοια δεν με εκφραζουν.. Το ληγω το θεμα για μενα εδω.
leonkalf
Παιδιά, πείτα τα, εκφράστε τις απόψεις σας αλλά να προσέχουμε λίγο το τι λέμε και μην αφήνετε τον θυμό σας να οδηγεί σε φράσεις και απειλές του τύπου "tha fas kamia bounia sto taim aout apo kanenan kai etsi mia sfaliara opos eisai tha pas kateytheian ston allon kosmo."
Υπάρχουν και όρια... Είπαμε να συζητάμε, να λέμε τα προβλήματά μας αλλά οκ μην ξεφεύγουμε. Χάνετε η ουσία νομίζω και το όποιο δίκιο έχει αυτός που φτάνει ως εκεί.

Παρακαλώ ηρεμήστε και ελέγξτε τα νεύρα σας.



Επίσης greeklish.jpeg
Basster
QUOTE(satyros @ Feb 3 2011, 19:33 ) *
KURIE XOREYTI APLA LEME TIN ALITHEIA KAI TI SIMBENEI DEN LEW KATI PSEMMATA


Πες τα σάτυρε, πες τα!
(Απλά μη γράφεις greeklish, κουράζουν τα μάτια).
Jabar
Διεγράφησαν τα greeklish.
geitonas
QUOTE(Basster @ Feb 3 2011, 20:56 ) *
Πες τα σάτυρε, πες τα!
(Απλά μη γράφεις greeklish, κουράζουν τα μάτια).

Το θέμα του προπονητή των Σουρμένων είχε ανοίξει και πριν λίγο καιρό, οι αντιδράσεις ήταν μεγάλες αλλά όπως γίνεται πάντα στον ελληνικό ερασιτεχνικό αθλητισμό όλα έγιναν καραμέλες, κατέληξαν να αποτελούν κουβέντες μερικών "γραφικών των φόρουμ" και συνέχισαν να επικρατούν τα τσιφλίκια 5-6 ανθρώπων. Η κατάσταση όμως στα Σούρμενα, όπως μέχρι κι ένας αόμματος θα μπορούσε πλέον να αντιληφθεί, έχει χειροτερέψει κι άλλο κι άτομα που μέχρι πριν λίγο καιρό έπιναν νερό στο όνομα του προπονητή και ορκίζονταν για τη συνοχή και το δέσιμο της ομάδας τώρα αναγνωρίζουν πως ο κόμπος έφτασε στο χτένι (*γκουχγκουχ*milfhunter*γκουχγκουχ).

Εγώ δεν είμαι ούτε παλιός παίκτης, ούτε καμία πρώην γκόμενα του προπονητή που με παράτησε και τώρα θέλω να τον εκδικηθώ, ούτε έχω γιο στην ομάδα που δεν παίζει. Είμαι δημότης των Σουρμένων, είμαι γνωστός αρκετών παικτών κι από τότε που πωρώθηκα πρώτη φορά με το μπάσκετ παίζοντας NBA Jam στο SEGA και ρίχνοντας τις πρώτες μου βολές σαν παιδάκι (όλες αιρμπολ) στα μπασκετάκια στα ΚΑΠΗ (οι σουρμενιώτες τα ξέρουν), από τότε είχα κόλλημα με την ομάδα μπάσκετ των Σουρμένων.

Όλα αυτά τα χρόνια από θέμα παρασκηνίου είχαμε μόνο γραφικές διαμαρτυρίες εναντίον διαιτητών, τσαμπουκάδες και μερικά κλωτσομπουνίδια σε κοράκια, που άλλα το άξιζαν και άλλα όχι, κάτι λεφτά που έφαγαν παλιοί παράγοντες και μερικά παράπονα και πίκρες παικτών ενάντια σε προπονητές που ίσως είχαν κάποιες συμπάθειες ίσως όχι.

Ποτέ όμως παιδιά δε σταματούσαν μαζικά το μπάσκετ, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια στα Σούρμενα. Προκαλώ ή μάλλον παρακαλώ κάποιον δημοσιογράφο, κάποιον υπεύθυνο του δήμου για τον αθλητισμό ή κάποιον τελοσπάντων με στοιχειώδη αρμοδιότητα να πάρει τα ρόστερ της ομάδας των τελευταίων χρόνων και να βρει πόσα άτομα έφυγαν. Και μετά να ψάξει να μιλήσει με αυτά τα άτομα και να δει γιατί έφυγαν.

Η απάντηση θα είναι μόνο μία. Ο προπονητής Μουριχίδης.

Δεν υπάρχει κανένα κρυμμένο σκοτεινό μυστικό από πίσω για το γιατί τα παιδιά δεν θέλουν να ξανακούσουν για σούρμενα και Μουριχίδη και φεύγουν ρίχνοντας μαύρη πέτρα πίσω τους. Δεν τους βιάζει στα ντους ή τους απειλεί ότι θα τους σπάσει τα πόδια αν μιλήσουν ξερω γω. Προς Θεού, ο άνθρωπος δεν είναι επικίνδυνος, απλά είναι ακατάλληλος. Ποσώς μας ενδιαφέρει για το αν ξέρει από συστήματα (δεν ξέρει), από μπασκετική ψυχολογία (trust me δεν ξέρει) ή αν βάζει πιο πολύ τον ένα παίκτη κι όχι τον άλλο.

Το θέμα είναι ότι γαμάει την ψυχολογία των παικτών με συμπεριφορές "κατινίστικες" και ρουφιάνικες όπως αυτές που αναφέρθηκαν πιο πάνω, όπως αυτές που αναφέρθηκαν πάλι πριν κάτι μήνες στο ίδιο φόρουμ και όπως αυτές που θα συνεχίσουν να αναφέρονται όσο είναι ο άνθρωπος στην ομάδα. Γλείφτης, υποκριτής, ρουφιάνος, υποκινητής ανύπαρκτης ίντριγκας είναι μερικά από τα προσόντα του.

Δεν είστε υποχρεωμένοι να δεχτείτε τα λεγόμενά μου αλλά εγώ οφείλω να πω ότι σχεδόν όλα τα άτομα που σταμάτησαν επί θητείας Μουριχίδη σταμάτησαν εξαιτίας της συμπεριφοράς του προπονητή, κι οι περισσότεροι δήλωσαν πως αν φύγει θα το σκέφτονταν μήπως επιστρέψουν.

Τώρα θα μου πεις γιατί τα γράφω εδώ? Αν είναι τόσο μεγάλο θέμα γιατί κανείς δεν το έχει κάνει θέμα στην ομάδα ή στη διοίκηση των Σουρμένων, θα μου πεις? Μερικά πράγματα δυστυχώς δε λέγονται ανοιχτά, δε μπορείς να τον πιάσεις και να του πεις "Γιατί ενώ λες ότι υπολογίζεις στην ομάδα τρώω πάγκο εδώ και 2 μήνες", "Γιατί με βάζεις στο τελευταίο 3λεπτο κι ενώ ξέρεις ότι είμαι κρύος με το πρώτο χαμένο ριμπάουντ μου φωνάζεις και με ξεφτιλίζεις σε όλο το γήπεδο", "Γιατί πήγες και είπες στον Τάδε ότι τον βρίζω πίσω από την πλάτη του ενώ εγώ δεν είπα τίποτα για αυτόν"? Δυστυχώς ένας νεαρός παίκτης με τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια θα έλεγε ένα "Άι σιχτίρ με τον μα@@κα" και θα πήγαινε σε άλλη ομάδα. Εξάλλου αυτός ο άνθρωπος είχε τη στήριξη των 3-4 βασικών του που μονοπωλούσαν και το φόρουμ με διπλά προφίλ και τον υποστήριζαν, αν και ούτε αυτοί πλέον τον στηρίζουν επειδή δεν έχουν πάρει φράγκο ένα χρόνο τώρα (ναι ρε milfhunter πάλι για σένα λέω). Αλλά με 3-4 παίκτες δεν κάνεις ομάδα και όταν το κατάλαβε αυτό ο Μουριχίδης έπαιρνε τηλέφωνα και παρακαλούσε παλιούς παίκτες τους οποίους είχε διώξει.

Πού να διαμαρτυρηθούν οι παίκτες, στη διοίκηση των Σουρμένων? Ο μόνος εκπρόσωπος της διοίκησης είναι ο κατά τ'άλλα συμπαθέστατος καθαριστής και φροντιστής του γηπέδου! Τι να κάνει ο καημένος, έχει να μοιράσει τα νερά, να καθαρίσει το παρκέ και να φροντίσει να έχει ζεστό νερό στα ντους, πού να κάτσει να ακούσει και τα προβλήματα των παικτών που φεύγουν?

Έτσι οι μόνοι που μένουμε είμαστε εμείς οι ελάχιστοι οπαδοί, που μπορεί να μην έχουμε ιδρώσει τη φανέλα, μπορεί να έχει περάσει καιρός που πιάσαμε την πορτοκαλί μπάλα, αλλά που δεν έχουμε σταματήσει να ζεσταίνουμε με τους κώλους μας τις κερκίδες της γειτονιάς στην οποία μεγαλώσαμε. Μένουμε εμείς και αυτό το φόρουμ.

Χαίρομαι που έχουμε το διαδικτυακό βήμα και αναφέρουμε το πρόβλημα.
Χαίρομαι που πλέον το θέμα δε συζητιέται μόνο σε παρέες πικραμένων "παλιών παικτών", αλλά συζητιέται σε αυτό το μεγάλο ιντερνετικό καφενείο. Χαίρομαι γιατί πρέπει να αποκαλύπτονται άτομα σαν το Μουριχίδη και κάθε Μουριχίδη. Για να μπορέσω κι εγώ να πάω μια μέρα το παιδί μου (όταν κάνω tongue.gif) και να είμαι σίγουρος πως στην αθλητική του πορεία είτε είναι σύντομη είτε όχι θα έχει δίπλα του συνοδοιπόρους και καθοδηγητές άτομα που αγαπούν το άθλημα, καταρτισμένα και υπεύθυνα και όχι άσχετους, κομπλεξικούς που ζούνε με το γνώμονα της αρπαχτής και των προσωπικών καπρίτσιων.

Δε θέλω να έρθουμε σε αντιπαράθεση και να βριστούμε μεταξύ μας, ευχαρίστως να ακουστεί κάθε διαφορετική άποψη γιατί αλλιώς θα χαθεί το νόημα και θα τα κάνουμε χειρότερα, ούτε είναι λύση να πάμε να δείρουμε τον άνθρωπο. Το θέμα είναι να ακουστεί το πρόβλημα. Και να δούμε πόσος χρόνος θα πρέπει να περάσει και πόσα άτομα πρέπει να σταματήσουν για το μπάσκετ μέχρι να γίνει κάτι.
THERMOSIFWNAS
QUOTE(geitonas @ Feb 3 2011, 23:07 ) *
Το θέμα του προπονητή των Σουρμένων είχε ανοίξει και πριν λίγο καιρό, οι αντιδράσεις ήταν μεγάλες αλλά όπως γίνεται πάντα στον ελληνικό ερασιτεχνικό αθλητισμό όλα έγιναν καραμέλες, κατέληξαν να αποτελούν κουβέντες μερικών "γραφικών των φόρουμ" και συνέχισαν να επικρατούν τα τσιφλίκια 5-6 ανθρώπων. Η κατάσταση όμως στα Σούρμενα, όπως μέχρι κι ένας αόμματος θα μπορούσε πλέον να αντιληφθεί, έχει χειροτερέψει κι άλλο κι άτομα που μέχρι πριν λίγο καιρό έπιναν νερό στο όνομα του προπονητή και ορκίζονταν για τη συνοχή και το δέσιμο της ομάδας τώρα αναγνωρίζουν πως ο κόμπος έφτασε στο χτένι (*γκουχγκουχ*milfhunter*γκουχγκουχ).

Εγώ δεν είμαι ούτε παλιός παίκτης, ούτε καμία πρώην γκόμενα του προπονητή που με παράτησε και τώρα θέλω να τον εκδικηθώ, ούτε έχω γιο στην ομάδα που δεν παίζει. Είμαι δημότης των Σουρμένων, είμαι γνωστός αρκετών παικτών κι από τότε που πωρώθηκα πρώτη φορά με το μπάσκετ παίζοντας NBA Jam στο SEGA και ρίχνοντας τις πρώτες μου βολές σαν παιδάκι (όλες αιρμπολ) στα μπασκετάκια στα ΚΑΠΗ (οι σουρμενιώτες τα ξέρουν), από τότε είχα κόλλημα με την ομάδα μπάσκετ των Σουρμένων.

Όλα αυτά τα χρόνια από θέμα παρασκηνίου είχαμε μόνο γραφικές διαμαρτυρίες εναντίον διαιτητών, τσαμπουκάδες και μερικά κλωτσομπουνίδια σε κοράκια, που άλλα το άξιζαν και άλλα όχι, κάτι λεφτά που έφαγαν παλιοί παράγοντες και μερικά παράπονα και πίκρες παικτών ενάντια σε προπονητές που ίσως είχαν κάποιες συμπάθειες ίσως όχι.

Ποτέ όμως παιδιά δε σταματούσαν μαζικά το μπάσκετ, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια στα Σούρμενα. Προκαλώ ή μάλλον παρακαλώ κάποιον δημοσιογράφο, κάποιον υπεύθυνο του δήμου για τον αθλητισμό ή κάποιον τελοσπάντων με στοιχειώδη αρμοδιότητα να πάρει τα ρόστερ της ομάδας των τελευταίων χρόνων και να βρει πόσα άτομα έφυγαν. Και μετά να ψάξει να μιλήσει με αυτά τα άτομα και να δει γιατί έφυγαν.

Η απάντηση θα είναι μόνο μία. Ο προπονητής Μουριχίδης.

Δεν υπάρχει κανένα κρυμμένο σκοτεινό μυστικό από πίσω για το γιατί τα παιδιά δεν θέλουν να ξανακούσουν για σούρμενα και Μουριχίδη και φεύγουν ρίχνοντας μαύρη πέτρα πίσω τους. Δεν τους βιάζει στα ντους ή τους απειλεί ότι θα τους σπάσει τα πόδια αν μιλήσουν ξερω γω. Προς Θεού, ο άνθρωπος δεν είναι επικίνδυνος, απλά είναι ακατάλληλος. Ποσώς μας ενδιαφέρει για το αν ξέρει από συστήματα (δεν ξέρει), από μπασκετική ψυχολογία (trust me δεν ξέρει) ή αν βάζει πιο πολύ τον ένα παίκτη κι όχι τον άλλο.

Το θέμα είναι ότι γαμάει την ψυχολογία των παικτών με συμπεριφορές "κατινίστικες" και ρουφιάνικες όπως αυτές που αναφέρθηκαν πιο πάνω, όπως αυτές που αναφέρθηκαν πάλι πριν κάτι μήνες στο ίδιο φόρουμ και όπως αυτές που θα συνεχίσουν να αναφέρονται όσο είναι ο άνθρωπος στην ομάδα. Γλείφτης, υποκριτής, ρουφιάνος, υποκινητής ανύπαρκτης ίντριγκας είναι μερικά από τα προσόντα του.

Δεν είστε υποχρεωμένοι να δεχτείτε τα λεγόμενά μου αλλά εγώ οφείλω να πω ότι σχεδόν όλα τα άτομα που σταμάτησαν επί θητείας Μουριχίδη σταμάτησαν εξαιτίας της συμπεριφοράς του προπονητή, κι οι περισσότεροι δήλωσαν πως αν φύγει θα το σκέφτονταν μήπως επιστρέψουν.

Τώρα θα μου πεις γιατί τα γράφω εδώ? Αν είναι τόσο μεγάλο θέμα γιατί κανείς δεν το έχει κάνει θέμα στην ομάδα ή στη διοίκηση των Σουρμένων, θα μου πεις? Μερικά πράγματα δυστυχώς δε λέγονται ανοιχτά, δε μπορείς να τον πιάσεις και να του πεις "Γιατί ενώ λες ότι υπολογίζεις στην ομάδα τρώω πάγκο εδώ και 2 μήνες", "Γιατί με βάζεις στο τελευταίο 3λεπτο κι ενώ ξέρεις ότι είμαι κρύος με το πρώτο χαμένο ριμπάουντ μου φωνάζεις και με ξεφτιλίζεις σε όλο το γήπεδο", "Γιατί πήγες και είπες στον Τάδε ότι τον βρίζω πίσω από την πλάτη του ενώ εγώ δεν είπα τίποτα για αυτόν"? Δυστυχώς ένας νεαρός παίκτης με τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια θα έλεγε ένα "Άι σιχτίρ με τον μα@@κα" και θα πήγαινε σε άλλη ομάδα. Εξάλλου αυτός ο άνθρωπος είχε τη στήριξη των 3-4 βασικών του που μονοπωλούσαν και το φόρουμ με διπλά προφίλ και τον υποστήριζαν, αν και ούτε αυτοί πλέον τον στηρίζουν επειδή δεν έχουν πάρει φράγκο ένα χρόνο τώρα (ναι ρε milfhunter πάλι για σένα λέω). Αλλά με 3-4 παίκτες δεν κάνεις ομάδα και όταν το κατάλαβε αυτό ο Μουριχίδης έπαιρνε τηλέφωνα και παρακαλούσε παλιούς παίκτες τους οποίους είχε διώξει.

Πού να διαμαρτυρηθούν οι παίκτες, στη διοίκηση των Σουρμένων? Ο μόνος εκπρόσωπος της διοίκησης είναι ο κατά τ'άλλα συμπαθέστατος καθαριστής και φροντιστής του γηπέδου! Τι να κάνει ο καημένος, έχει να μοιράσει τα νερά, να καθαρίσει το παρκέ και να φροντίσει να έχει ζεστό νερό στα ντους, πού να κάτσει να ακούσει και τα προβλήματα των παικτών που φεύγουν?

Έτσι οι μόνοι που μένουμε είμαστε εμείς οι ελάχιστοι οπαδοί, που μπορεί να μην έχουμε ιδρώσει τη φανέλα, μπορεί να έχει περάσει καιρός που πιάσαμε την πορτοκαλί μπάλα, αλλά που δεν έχουμε σταματήσει να ζεσταίνουμε με τους κώλους μας τις κερκίδες της γειτονιάς στην οποία μεγαλώσαμε. Μένουμε εμείς και αυτό το φόρουμ.

Χαίρομαι που έχουμε το διαδικτυακό βήμα και αναφέρουμε το πρόβλημα.
Χαίρομαι που πλέον το θέμα δε συζητιέται μόνο σε παρέες πικραμένων "παλιών παικτών", αλλά συζητιέται σε αυτό το μεγάλο ιντερνετικό καφενείο. Χαίρομαι γιατί πρέπει να αποκαλύπτονται άτομα σαν το Μουριχίδη και κάθε Μουριχίδη. Για να μπορέσω κι εγώ να πάω μια μέρα το παιδί μου (όταν κάνω tongue.gif) και να είμαι σίγουρος πως στην αθλητική του πορεία είτε είναι σύντομη είτε όχι θα έχει δίπλα του συνοδοιπόρους και καθοδηγητές άτομα που αγαπούν το άθλημα, καταρτισμένα και υπεύθυνα και όχι άσχετους, κομπλεξικούς που ζούνε με το γνώμονα της αρπαχτής και των προσωπικών καπρίτσιων.

Δε θέλω να έρθουμε σε αντιπαράθεση και να βριστούμε μεταξύ μας, ευχαρίστως να ακουστεί κάθε διαφορετική άποψη γιατί αλλιώς θα χαθεί το νόημα και θα τα κάνουμε χειρότερα, ούτε είναι λύση να πάμε να δείρουμε τον άνθρωπο. Το θέμα είναι να ακουστεί το πρόβλημα. Και να δούμε πόσος χρόνος θα πρέπει να περάσει και πόσα άτομα πρέπει να σταματήσουν για το μπάσκετ μέχρι να γίνει κάτι.

like!
milf_hunter#7
Το αν ειμαι στα Σουρμενα ακομα αυτο γινετε επειδη ειναι οι 2 κολλητοι μου αλλα και για τον Βαγγελη που εμεινε οπως και τον Αντυ , μονο γιαυτο εμεινα και προσπαθησαμε να φτιαξουμε κατι καλο.
Το οικονομικο το γραφω στα.......ουτως η αλλος 15 χρονια παιζω μπασκετ μονο αλλη μια χρονια ειχα πληρωθει ξανα στα 18 οταν ημουν στην Βουλα.Δεν με πληρωνει ο Ιορδανης αλλα ο καημενος ο φυλακας του γηπεδου....καταλαβες?
Μπορειτε να συνεχισετε την κοντρα το λεω ειλικρινα ειτε μεινει ο Μουριχιδης ειτε οχι.Απλα ελατε αυριο να μας βοηθησετε να παρουμε το ματσακι για να ανεβουμε κατηγορια με αυτους που εχουν επιλεξει τα Σουρμενα,δεν τους επελεξα εγω.Αυριο οπωσδηποτε νικη σας περιμενουμε,εδω φαινοντε οι ομαδες.Να ξερετε ολοι οι παικτες ειμαστε μια γροθια γιαυτο προχωραμε.
satyros
παιδια ας κανουμε ανακωχη με τον μουριχιδη ειπαμε ο ανθρωπος εχει διωξει τοσους ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΥΡΜΕΝΑ ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΤΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥΣ
geitonas
QUOTE(satyros @ Feb 4 2011, 15:06 ) *
παιδια ας κανουμε ανακωχη με τον μουριχιδη ειπαμε ο ανθρωπος εχει διωξει τοσους ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΥΡΜΕΝΑ ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΤΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥΣ

Συμφωνώ, όλα τα παιδιά ανεξαιρέτως έχουν κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες και είναι αξιέπαινοι που με τόσο δύσκολες συνθήκες διατηρούν μια αξιοπρεπή πορεία. Ζητώ συγνώμη από τον milfhunter που ίσως φάνηκε να του επιρίπτω ευθύνες, δεν έχει ευθύνες ουτε αυτός ούτε κανένας παίκτης (αν και καμιά φορά η σιωπή είναι συνενοχή...), αλλά όπως και να'χει οι παίκτες πρέπει να μην τα σκέφτονται αυτά, πρέπει να συνεχίσουν το παιχνίδι τους απερίσπαστοι κι ελπίζουμε τώρα που ξαναβγήκε το θέμα στην επιφάνεια να γίνει κάτι να στρώσει η κατάσταση και να δούμε τη σουρμενάρα στις δόξες που της αξίζουν! Και με όλους τους παλιούς! smile.gif
See u tonight!
Basster
QUOTE(milf_hunter#7 @ Feb 4 2011, 01:07 ) *
Το αν ειμαι στα Σουρμενα ακομα αυτο γινετε επειδη ειναι οι 2 κολλητοι μου αλλα και για τον Βαγγελη που εμεινε οπως και τον Αντυ , μονο γιαυτο εμεινα και προσπαθησαμε να φτιαξουμε κατι καλο.
Το οικονομικο το γραφω στα.......ουτως η αλλος 15 χρονια παιζω μπασκετ μονο αλλη μια χρονια ειχα πληρωθει ξανα στα 18 οταν ημουν στην Βουλα.Δεν με πληρωνει ο Ιορδανης αλλα ο καημενος ο φυλακας του γηπεδου....καταλαβες?
Μπορειτε να συνεχισετε την κοντρα το λεω ειλικρινα ειτε μεινει ο Μουριχιδης ειτε οχι.Απλα ελατε αυριο να μας βοηθησετε να παρουμε το ματσακι για να ανεβουμε κατηγορια με αυτους που εχουν επιλεξει τα Σουρμενα,δεν τους επελεξα εγω.Αυριο οπωσδηποτε νικη σας περιμενουμε,εδω φαινοντε οι ομαδες.Να ξερετε ολοι οι παικτες ειμαστε μια γροθια γιαυτο προχωραμε.


Άμα ανέβει η ομάδα θα ανέβει μόνο και μόνο λόγω παικτών
untouchable
καλησπερα πολλα ελεχθησαν σχετικα με την ομαδα των σουρμενων για παιχτες προπονητες
αλλα αποκλειστικα υπευθυνη ειναι η ανικανη διοικηση που το μονο που ξερει να κανει ειναι να τραμπουκιζει και να απειλει
απαξιωσαν τον συλλογο των σουρμενων απλα και μονο για να μην ενδιαφερεται κανεισ πλεον για την πορεια του ωστε να αλονιζουν αυτοι και κανεισ να μην ασχολειται με τα προβληματα του ιστορικου σωματιου.διοριζουν προπονητες στα μικρα τμηματα που εκει μαθαινεται το μπασκετ ανθρωπους που με το μπασκετ η μονη σχεση που εχουν ειναι σαν παιχτες.
αυτο που θελω να πω ειναι οτι και ο μουριχιδης να φυγει αυτη η ανικανη διοικηση θα βρει εναν αντιστοιχο μουριχιδη γιατι καθε διοικηση εχει τον προπονητη που τησ αρμοζει για αυτο καλο ειναι εμεις οι φιλαθλοι να βαλουμε ποικιλοτροπως εναντια στην διοικηση η οποια πρεπει να παραιτηθει το λιγοτερο.
υ.γ εγω θα ειχα περαζει μια βολτα απο τα γραφεια αλλα ας οψεται ενα χαρτι
υ.γ 2 για την φυγη παλιων παιχτων ευθυνη φερουν και καποια καλοπαιδα μεσα στην ομαδα που με την συμπεριφορα τουσ εξοργισαν τα παιδια των σουρμενων γιατι θεωρησαν τσιφλικι τους το σωματιο των σουρμενων με την ανοχη τησ διοικησησ και του προπονητη.το εχω ξανα πει οι κλικαδοροι δεν εχουν καμια δουλεια σε ερασιτεχνικα σωματεια και ποσο μαλλον στην ομαδα που υποστηριζω, για αυτο την στηριξη του κοσμου ξεχαστε την γιατι και εσεις συμβαλατε στην φυγη του.
επιφυλλασομαι να δηλωνω πιο συχνα παρον και να σχολιαζω τα τεκτενομενα στην ομαδα των σουρμενων
satyros
ntroph kai aisxos stin dioikisi ston proponiti kai stous klikadorous tis omadas pou oloi kseroume poioi einai.MOYRIXIDI paraithsou!
milf_hunter#7
QUOTE(Basster @ Feb 5 2011, 19:02 ) *
Φίλε Σάτυρε όταν ξεκινούσαν να κάνουν την ανατροπή ο ένας διαιτητής έδωσε τεχνική ποινή που μόνο αυτός κατάλαβε το λόγο. Άσε που ήταν εριστικός με το κοινό και απείλησε ότι θα δώσει κι άλλη τεχνική ποινή στην ομάδα άμα δεν σταματούσαν να φωνάζουν οι φίλαθλοι.

Σαν κλυκαδορος,οπως με αποκαλειτε,σημερα μιλησα εγω και οι αλλοι 4 της κλικας με τον προεδρο της ομαδας και εχει βγει η αποφαση για τον προπονητη μας.
Αποφασησε η διοικηση να τον κρατησει μεχρι να τελειωσει η σεζον και απο το καλοκαιρι θα γινουν αλλαγες.Συμφωνησαμε,δεν μπορουσαμε να κανουμε κατι αλλο εμεις,μιλαω εκ μερους ολων των παικτων,γιαυτο τωρα παμε να μαζευτουμε για τον στοχο μας.ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Σταματαμε παλι τον πολεμο για να ανεβασουμε την ομαδα και τον Μαιο ξαναμιλαμε γιαυτο.
Ευχαριστουμε......
Basster
QUOTE(milf_hunter#7 @ Feb 5 2011, 19:21 ) *
Σαν κλυκαδορος,οπως με αποκαλειτε,σημερα μιλησα εγω και οι αλλοι 4 της κλικας με τον προεδρο της ομαδας και εχει βγει η αποφαση για τον προπονητη μας.
Αποφασησε η διοικηση να τον κρατησει μεχρι να τελειωσει η σεζον και απο το καλοκαιρι θα γινουν αλλαγες.Συμφωνησαμε,δεν μπορουσαμε να κανουμε κατι αλλο εμεις,μιλαω εκ μερους ολων των παικτων,γιαυτο τωρα παμε να μαζευτουμε για τον στοχο μας.ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Σταματαμε παλι τον πολεμο για να ανεβασουμε την ομαδα και τον Μαιο ξαναμιλαμε γιαυτο.
Ευχαριστουμε......


Εγώ δεν σε αποκάλεσα ποτέ κλικαδόρο, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό (μιας και έκανες απάντηση στη δική μου ανάρτηση).
milf_hunter#7
QUOTE(Basster @ Feb 5 2011, 19:34 ) *
Εγώ δεν σε αποκάλεσα ποτέ κλικαδόρο, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό (μιας και έκανες απάντηση στη δική μου ανάρτηση).

Απλα απαντησα σε καποιον που μιλαει για τα Σουρμενα....γενικα το λεω περι κλικας,αν και οπως σας εχουμε πει ειμαστε ολοι μαζι οι παικτες δεν υπαρχει κλικα.
satyros
SAN AGNA SKEPTOMENOS FILATHLOS TON SOURMENON KALO TOUS FILATHLOUS TON SOURMENWN SE APOXH APO TOUS ENTOS EDRAS TIS OMADAS MAS MEXRI NA FYGEI AYTOS O ANEKDIIGITOS PROPONHTHS.
Basster
Τελικά ο σάτυρος είχε δίκιο.
Εγώ θέλω να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα γιατί στοχοποιήθηκα αρκετά αυτά τα δύο χρόνια που αρθρογραφώ εδώ πέρα.
Δεν έχω τίποτα προσωπικό με τον κ. Μουριχίδη, τον άνθρωπο δεν τον ήξερα πριν τον δω στους αγώνες της ομάδας των Σουρμένων. Η πρώτη φορά που μίλησα μαζί του ήταν την Παρασκευή μετά τον αγώνα με την Καστέλλα. Δε μπορώ να τον κρίνω σαν άνθρωπο αλλά μόνο σαν προπονητή.
Έβλεπα κάποια πράγματα στους αγώνες, τα οποία επιβεβαιωνόντουσαν σε συζητήσεις με άλλους φιλάθλους, οπότε δεν ήμουν ο μοναδικός δηλαδή που τα έβλεπα, απλά ήμουν ο πρώτος που βγήκε και τα είπε για αυτό και φαινόμουν ο κακός της υπόθεσης. Δε ξέρω, και δε μπορώ να ξέρω, τη δουλειά που γινόταν στις προπονήσεις.
Μέχρι που αυτό το κίνημα γιγαντώθηκε τον τελευταίο καιρό και ως αποτέλεσμα είχε την απόλυση, την παραίτηση, τη λύση κοινή συναινέσει (δε ξέρω τι απ'όλα αυτά ισχύει) της συνεργασίας του κ. Μουριχίδη με την ομάδα των Σουρμένων.
Υ.Γ. Ελπίζω να κατάφερα, έστω και λίγο πάντως, να τον αλλάξω.
Swko10
QUOTE(satyros @ Mar 11 2011, 23:34 ) *
aderfe mu na xaironte tin aniparksia tous.tha eprepe na ntreponte......giati na ginei filiko to matsaki sas?den s ekatalabanw.logika tha aneboume.alla kai eseis nomizw.oti ligo akoma kai tha borousate an kai pisteyw oti akoma exoume elpides.pantws fenete oti o bastounis kanei poli kali douleia.idi stis proponiseis o koouts einai apaixtos


Δε με νοιαζει ρε φιλε τι κανει ο μπαστουνης και ο μαγγουρας.

Αφου εμεις δεν ανεβαινουμε και μεχρι να γινει το ματσακι με το Ελληνικο θα εχουν μεσολαβησει και Τραχωνες σπαζωντας μας την φορα (ειτε κερδιζαμε ειτε χαναμε σημερα),η χρονια ολοκληρωνεται και με 2 ντερμπυ ακομα που εχει η Καστελλα,θεωρησε το δεδομενο οτι θ ανεβετε...
satyros
katse na doume ti ekane simera i kastella me tin nikaia.sotiri an kerdise i kastella prepei na kanei 2 httes gia na aneboume kai emeis kamia itta.den einai kai eukolo.alla tha nai krima na anebei i kastella.auti i omada einai ektos apo kolofardh kai aniparkti

QUOTE(satyros @ Mar 11 2011, 23:43 ) *
katse na doume ti ekane simera i kastella me tin nikaia.sotiri an kerdise i kastella prepei na kanei 2 httes gia na aneboume kai emeis kamia itta.den einai kai eukolo.alla tha nai krima na anebei i kastella.auti i omada einai ektos apo kolofardh kai aniparkti
kai min ksexnas exoume poniro matsaki stin nikaia!
Swko10
QUOTE(satyros @ Mar 11 2011, 23:43 ) *
katse na doume ti ekane simera i kastella me tin nikaia.sotiri an kerdise i kastella prepei na kanei 2 httes gia na aneboume kai emeis kamia itta.den einai kai eukolo.alla tha nai krima na anebei i kastella.auti i omada einai ektos apo kolofardh kai aniparkti


Εμας η Καστελλα μας κερασε ευκολα η δυσκολα εντος και αν δεν κανω λαθος σας κερασε και εσας μια απ τα ιδια.Εχει Ελληνικο και Τραχωνες,και αλλο ενα ματσακι ζορικο με ομαδες που πεφτουν.Λογικα φετος 8α πεσουν πεντε.

Οσο για εσας,δυσκολα θα κανετε αλλη ηττα.

Στο τελος θα ανεβετε.Θα δεις...Η Νικαια το ματσακι που επρεπε να παρει για να σωθει,το πηρε 2-3 αγωνιστικες πριν.Τωρα απλα σφυριζει αδιαφορα.Το παιχνιδι με τον Παννεαπολικο της φτανει και της περισευει και οσοι μυριζουν τις βρωμιες,θα το χαν καταλαβει
satyros
QUOTE(Swko10 @ Mar 11 2011, 23:46 ) *
Εμας η Καστελλα μας κερασε ευκολα η δυσκολα εντος και αν δεν κανω λαθος σας κερασε και εσας μια απ τα ιδια.Εχει Ελληνικο και Τραχωνες,και αλλο ενα ματσακι ζορικο με ομαδες που πεφτουν.Λογικα φετος 8α πεσουν πεντε.

Οσο για εσας,δυσκολα θα κανετε αλλη ηττα.

Στο τελος θα ανεβετε.Θα δεις...Η Νικαια το ματσακι που επρεπε να παρει για να σωθει,το πηρε 2-3 αγωνιστικες πριν.Τωρα απλα σφυριζει αδιαφορα.Το παιχνιδι με τον Παννεαπολικο της φτανει και της περισευει και οσοι μυριζουν τις βρωμιες,θα το χαν καταλαβει

exeis dikio alla sou epanalambanw oti meta tin itta mas ston profiti einai diskolo na kanei i kastella na kanei 2 ittes.epanalambanw an kerdise simera gia mena theoro oti i anodos teleiose dioti ena apo ta 2 derbi borei na ta parei.aytoktonisame sotiri fetos
Swko10
QUOTE(satyros @ Mar 11 2011, 23:50 ) *
exeis dikio alla sou epanalambanw oti meta tin itta mas ston profiti einai diskolo na kanei i kastella na kanei 2 ittes.epanalambanw an kerdise simera gia mena theoro oti i anodos teleiose dioti ena apo ta 2 derbi borei na ta parei.aytoktonisame sotiri fetos



Αληθεια ρε σατυρε.Τι Μ...ια εκανε ο Μουριχιδης και χασατε στον Προφητη?Βουντου?
satyros
den kserw an ekane bountou alla sigyra kapoia katara tha tin erikse
Swko10
Ρε σατυρε...

Σιγουρα στις αντιπαλες ομαδες ο Μουριχιδης ειναι αντιπαθητικος.Σε εμας καλα ξηγιεται.Ισως να εισαι λιγο υπερβολικος.Για το μπασκετ δεν ειμαι σε θεση να τον κρινω με 2-3 βδομαδες συνεργασιας,αλλα σαν χαρακτηρας δεν ειναι αυτο που περιγραφετε

Ισως να ταιριαζει και στον ταμπεραμεντο της ομαδας οπως εγραψε μια ψυχη,και βλεποντας οτι η διοικηση θα τον εμπιστευτει και του χρονου,με μια προετοιμασια τον Σεπτεμβρη ισως καταφερει ο Λεων του χρονου οτι εχασε φετος απο χαζομαρα του.
satyros
QUOTE(Swko10 @ Mar 11 2011, 23:59 ) *
Ρε σατυρε...

Σιγουρα στις αντιπαλες ομαδες ο Μουριχιδης ειναι αντιπαθητικος.Σε εμας καλα ξυγιεται.Ισως να εισαι λιγο υπερβολικος.

Ισως να ταιριαζει και στον ταμπεραμεντο της ομαδας οπως εγραψε μια ψυχη,και βλεποντας οτι η διοικηση θα τον εμπιστευτει και του χρονου,με μια προετοιμασια τον Σεπτεμβρη ισως καταφερει ο Λεων του χρονου οτι εχασε φετος απο χαζομαρα του.

ektimo poli tin omada sou kai tin fanela pou foraei giati kserw oti einai istoriko somateio.alla mu les agapite mu sotiri pos ine dinaton na xoune stamatisei tosa xronia oso ine sta sourmena proponitis o kirios mourixidis tosoi paixtes apo to antriko?de su milaw kai apo to efibiko etsi?apo to antriko sou lew.tyxaio einai?

h kastella ti ekane?

poso irthe i kastella paidia?
Swko10
QUOTE(satyros @ Mar 12 2011, 00:03 ) *
ektimo poli tin omada sou kai tin fanela pou foraei giati kserw oti einai istoriko somateio.alla mu les agapite mu sotiri pos ine dinaton na xoune stamatisei tosa xronia oso ine sta sourmena proponitis o kirios mourixidis tosoi paixtes apo to antriko?de su milaw kai apo to efibiko etsi?apo to antriko sou lew.tyxaio einai?


Καλα κανεις και μας εκτιμας,αλλα ιστορια τωρα δημιουργουμε....Δεν ειχαμε ποτε.

Και με τον Τσαπακη σταματησαν πεντε παιχτες....τι σημαινει,οτι ο Τσαπακης ειναι κομπλεξικος η τρωει παιχτες?

Αντιστοιχα και με τον Μουρι...Αμα καποιοι ηταν ασχετοι,η δεν ταιριαζαν στο παιχνιδι του,προφανως θα λακισαν.Αυτα συμβαινουν στο μπασκετ και τοσα χρονια προσθαφαιρεσεις παιχτων,ειναι κατι αναμενομενο και λογικο για μενα.

Εμεις πληροφοριακα σου λεω,οτι 15 ξεκινησαμε τον Σεπτεμβρη,και προετοιμαζομαστε για την νεα χρονια πλεον 14 ατομα.

Βγαλε μονος σου συμπερασματα και μην κρινεις τοσο απολυτα καποιον σε τοσο κοσμο προκαλωντας εντυπωσεις.Ουτε εμενα,ουτε εσενα θα σου αρεσε.Και ας το κοψουμε εδω,δεν υπαρχει λογος να ασχολουμαστε με τριτους οταν αυτοι δεν γουσταρουν να εκφερουν καν την γνωμη τους.Τζαμπα διαφημηση???Οχι!!!το τζαμπα πεθανε
satyros
entaksei file exeis dikio.alloste na ksereis an den ksesikonomastan emeis o mouri den tha efeyge.opote epifilassomaste gia tou xronou kai na doume an tha ton anteksete.edw tha imaste filarako den xanomaste
toro_loco
Την τελευταία αγωνιστική παίζουν Καστέλλα-Λέων...
Αν τότε Καστέλλα και Σούρμενα ισοβαθμούν...
Η άνοδος των Σουρμένων θα κριθεί...
Από τον Μουριχίδη!!!!
smiley.gif
Swko10
QUOTE(toro_loco @ Mar 12 2011, 01:19 ) *
Την τελευταία αγωνιστική παίζουν Καστέλλα-Λέων...
Αν τότε Καστέλλα και Σούρμενα ισοβαθμούν...
Η άνοδος των Σουρμένων θα κριθεί...
Από τον Μουριχίδη!!!!
smiley.gif

Ειναι λαρτζ ο μουρι....Μην φοβασαι
giannhs_09
Ρε παιδια εγω να ρωτησω κατι..γιατι τοση φαγομαρα με τη καστελλα;;τοσο πολυ πονεσε ρε σατυρε;πραγματικα δηλαδη εκτος απο σατυρος καταντας γελειος και γραφικος..Σας κερδισαμε μεσα εξω και συνεχιζεις να λες για ανυπαρκτη ομαδα;;εσεις τι ειστε δλδ αμα ειμαστε εμεις ανυπαρκτη;;τουλαχιστον τον Λεοντα τον κερδισαμε μονο εξω οποτε κατι μπορει να πει και ο σωτηρακης..
Τι να πω ρε παιδια;; εχετε καταντησει το basketforum πρωιναδικο...
Μπαινω να δω κανα αποτελεσμα και βλεπω δυο παλικαρακια τα βριζουν τη Καστελλα!!πραγματικα δηλαδη ελεος...
Για λυπηση ειστε..
Συγχαρητηρια και στους δυο σας που υποβαθμιζετε το επιπεδο του forum και κατ ' επεκταση του μπασκετικου κοσμου..
Swko10
QUOTE(giannhs_09 @ Mar 12 2011, 01:40 ) *
Ρε παιδια εγω να ρωτησω κατι..γιατι τοση φαγομαρα με τη καστελλα;;τοσο πολυ πονεσε ρε σατυρε;πραγματικα δηλαδη εκτος απο σατυρος καταντας γελειος και γραφικος..Σας κερδισαμε μεσα εξω και συνεχιζεις να λες για ανυπαρκτη ομαδα;;εσεις τι ειστε δλδ αμα ειμαστε εμεις ανυπαρκτη;;τουλαχιστον τον Λεοντα τον κερδισαμε μονο εξω οποτε κατι μπορει να πει και ο σωτηρακης..
Τι να πω ρε παιδια;; εχετε καταντησει το basketforum πρωιναδικο...
Μπαινω να δω κανα αποτελεσμα και βλεπω δυο παλικαρακια τα βριζουν τη Καστελλα!!πραγματικα δηλαδη ελεος...
Για λυπηση ειστε..
Συγχαρητηρια και στους δυο σας που υποβαθμιζετε το επιπεδο του forum και κατ ' επεκταση του μπασκετικου κοσμου..


Ρ εΓιαννακη....Το 09 μηπως ειναι και η ημερομηνια γεννησης σου?Εχεις διαβασει τι γραφω για την ομαδα σου η απλα ηθελες να γραψεις κατι και το εγραψες???
crazysourmenafan
suxarhthria sthn omada twn sourmenwn kai ston proponhth ths p katafere na mas dwsei sxedon to mats...
prwth fora hr8a ghpedo me to neo proponhth kai na tou euxh8w kalh arxh kalo kourayo kai kales nikes ek tvn protairwn kai as einai ligo ka8usterhmena...
epishs na zhthsw kai ena sugnwmh kai apo thn omada me tis fasaries p ginane...aganakthsame pleon me ayth thn katastash...dn erxomaste na doume mpasket pia....sunenohsh diaithtwn kai la8h erxomaste na doume...
suxarhthria kai sto ellhniko gia na deiksoume kai ena fula8lo pneuma kai na anagnwrizoume thn isxuh ths adipalhs omadas...sourmena mia zwh
Basster
QUOTE (crazysourmenafan @ Apr 16 2011, 12:17 ) *
suxarhthria sthn omada twn sourmenwn kai ston proponhth ths p katafere na mas dwsei sxedon to mats...
prwth fora hr8a ghpedo me to neo proponhth kai na tou euxh8w kalh arxh kalo kourayo kai kales nikes ek tvn protairwn kai as einai ligo ka8usterhmena...
epishs na zhthsw kai ena sugnwmh kai apo thn omada me tis fasaries p ginane...aganakthsame pleon me ayth thn katastash...dn erxomaste na doume mpasket pia....sunenohsh diaithtwn kai la8h erxomaste na doume...
suxarhthria kai sto ellhniko gia na deiksoume kai ena fula8lo pneuma kai na anagnwrizoume thn isxuh ths adipalhs omadas...sourmena mia zwh


Για αυτό σε πάω!
satyros
καλησπερα σας και απο μενα.εχω να μιλησω καιρο για τα σουρμενα και ηρθε η ωρα μου να μιλησω.λεει ο κυριος ΜΠΑΣΤΟΥΝΗΣ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.ΑΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ?ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑ ΓΙΑ ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΟΝΟ?Η ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΜΑΤΙΛΔΗ??????????ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΥΡΕΝΤΖΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΥΜΗΘΗΚΕ?ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.ΑΥΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΗΔΕΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ.ΓΑΛΑΡΑΣ ΦΕΤΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ.ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΜΗΔΕΝ ΒΟΗΘΕΙΑ Ο ΠΑΓΚΟΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΙΤΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.ΤΑ ΣΟΥΡΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΝΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΠΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΠΑΙΖΑΝΕ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΦΕΡΑΝΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΟΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΠΟ ΣΤΗΣΙΜΟ.ΕΙΠΑΜΕ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΗ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΤΙΣ ΜΠΑΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!!!!!!!!!ΕΛΕΟΣ ΠΟΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΚΑΤΣΕΣ.ΚΑΡΔΑΡΗ ΚΟΨΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΟΡΤΑ.ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΕΞΗ ΤΙ ΕΡΧΕΣΑΙ?ΓΙΑ ΝΑ ΣΕΡΝΕΣΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ?ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΙ ΝΑ ΠΩ?ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Ο ΡΑΛΛΗΣ Ε ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ ΟΧΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΙΧΟΙ!!!!!!!ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΦΕΤΟΣ.ΟΠΟΤΕ ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΦΤΑΙΧΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΤΑ ΣΟΥΡΜΕΝΑ ΕΤΣΙ!!!!!!!!!!!!!ΚΑΡΔΑΡΗ,ΜΑΤΙΛΔΗ,ΛΑΥΡΕΝΤΖΟ,ΠΕΤΣ,ΓΑΛΑΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ!!!!!!!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΗΡΩΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ.ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΠΟΙΑ!!!!!!!!!!!!!ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ JORDAN ΜΟΥΡΙΧΙΔΗ.ΜΟΥΡΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!
ko xa
QUOTE(satyros @ Nov 12 2011, 15:23 ) *
καλησπερα σας και απο μενα.εχω να μιλησω καιρο για τα σουρμενα και ηρθε η ωρα μου να μιλησω.λεει ο κυριος ΜΠΑΣΤΟΥΝΗΣ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.ΑΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ?ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑ ΓΙΑ ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΟΝΟ?Η ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΜΑΤΙΛΔΗ??????????ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΥΡΕΝΤΖΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΥΜΗΘΗΚΕ?ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.ΑΥΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΗΔΕΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ.ΓΑΛΑΡΑΣ ΦΕΤΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ.ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΜΗΔΕΝ ΒΟΗΘΕΙΑ Ο ΠΑΓΚΟΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΙΤΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.ΤΑ ΣΟΥΡΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΝΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΠΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΠΑΙΖΑΝΕ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΦΕΡΑΝΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΟΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΠΟ ΣΤΗΣΙΜΟ.ΕΙΠΑΜΕ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΗ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΤΙΣ ΜΠΑΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!!!!!!!!!ΕΛΕΟΣ ΠΟΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΚΑΤΣΕΣ.ΚΑΡΔΑΡΗ ΚΟΨΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΟΡΤΑ.ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΕΞΗ ΤΙ ΕΡΧΕΣΑΙ?ΓΙΑ ΝΑ ΣΕΡΝΕΣΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ?ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΙ ΝΑ ΠΩ?ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Ο ΡΑΛΛΗΣ Ε ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ ΟΧΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΙΧΟΙ!!!!!!!ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΦΕΤΟΣ.ΟΠΟΤΕ ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΦΤΑΙΧΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΤΑ ΣΟΥΡΜΕΝΑ ΕΤΣΙ!!!!!!!!!!!!!ΚΑΡΔΑΡΗ,ΜΑΤΙΛΔΗ,ΛΑΥΡΕΝΤΖΟ,ΠΕΤΣ,ΓΑΛΑΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ!!!!!!!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΗΡΩΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ.ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΠΟΙΑ!!!!!!!!!!!!!ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ JORDAN ΜΟΥΡΙΧΙΔΗ.ΜΟΥΡΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!

κανεις λαθος για τον προπονητη!ειναι πολυ καλος και εχει κανει καλα αποτελεσματα σε ολες τις ομαδες που ηταν!οσο αναφορα τις επιλογες παιχτων εγιναν με μηδεν κοστος οποτε τι περιμενες?
satyros
[ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΛΕΩ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ
ko xa
QUOTE(satyros @ Nov 13 2011, 03:15 ) *
[ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΛΕΩ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ

σε καθε σου ποστ ολο και καποιον κραζεις!κατι παιζει τοτε!
thlgs
Ελληνικό ένωση με Σούρμενα
v.e.
[quote name='thlgs' date='Jun 4 2012, 22:54 ' post='555705']
Ελληνικό ένωση με Σούρμενα

αληθευει η παραπανω δημοσιευση?αν ναι τοτε πραγματικα θλιβομαι οχι επειδη τα σουρμενα ενωθηκαν με το ελληνικο ισα ισα π μ ειναι ιδιαιτερα συμπαθης η ομαδα του ελληνικου αλλα για το γεγονος πως μια ομαδα με τετοια ιστορια φτανει στη διαλυση!!τοσα χρονια παικτης στα σουρμενα οσο να να την εχουμε πονεσει την ομαδα..αλλα δυστυχως αυτο που εγινε το χαμε δει πολλοι ανθρωποι χρονια πριν πως θα γινοταν..κ δυστυχως επαληθευτητκαμε!!κριμα κριμα μκριμα!δεν θελω να πω τιποτα παραπανω γνωριζοντας γενικα πολλες καταστασεις αλλα αυτα φερνει η ζωη οταν δεν κοιταμε μπροστα..

Ευστρατιου Βαγγελης
TheVoice
Ελληνικό ένωση με Σούρμενα

αληθευει η παραπανω δημοσιευση?αν ναι τοτε πραγματικα θλιβομαι οχι επειδη τα σουρμενα ενωθηκαν με το ελληνικο ισα ισα π μ ειναι ιδιαιτερα συμπαθης η ομαδα του ελληνικου αλλα για το γεγονος πως μια ομαδα με τετοια ιστορια φτανει στη διαλυση!!τοσα χρονια παικτης στα σουρμενα οσο να να την εχουμε πονεσει την ομαδα..αλλα δυστυχως αυτο που εγινε το χαμε δει πολλοι ανθρωποι χρονια πριν πως θα γινοταν..κ δυστυχως επαληθευτητκαμε!!κριμα κριμα μκριμα!δεν θελω να πω τιποτα παραπανω γνωριζοντας γενικα πολλες καταστασεις αλλα αυτα φερνει η ζωη οταν δεν κοιταμε μπροστα..

Ευστρατιου Βαγγελης
[/quote]

Φίλε Βαγγέλη εγώ αυτά που είχα ακούσει ήταν ότι θα συνενωθεί το Ελληνικό με τα Σούρμενα. Τώρα που γίνανε οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων δεν υπάρχει πουθενά το όνομα Σούρμενα οπότε καταλαβαίνω ότι το τμήμα μπάσκετ των Σουρμένων διαλύθηκε. Κρίμα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.