QUOTE(AZ1980 @ Nov 8 2007, 08:10 )

Aποτελεσματική εμφάνιση, νομίζω πως ο ΠΑΟ καθάρισε το παιχνίδι αρκετά υπολογισμένα, και μάλιστα παίζοντας άμυνα πολύ καλύτερη από ότι μαρτυρά το τελικό σκορ.
Θα συμφωνούσα αν δεν πετούσαμε στο βρόντο τις τελευταίες επιθέσεις(που πάντως οργανώθηκαν μαεστρικά από τον ΔΙαμαντίδη), και αν δεν ήταν ΤΡΑΓΙΚΗ η άμυνα στο τελευταίο σουτ των Σέρβων.
Ο Ουίνστον είναι εκπληκτικός αμυντικός στο ένας εναντίον ενός, και αγωνίζεται στην επίθεση χωρίς να εκβιάζει προσπάθειες, οι προτεραιότητες του επιθετικού του παιχνιδιού έχουν αρχίσει να θυμίζουν εκείνες του ...Διαμαντίδη. Κελεπούρι, Αμερικανός με μεγάλα φυσικά προσόντα, αλλά και με προθυμία και ικανότητα να μάθει να αγωνίζεται σαν Ευρωπαίος, μάλλον προέκυψε από κάποια φαντασίωση του Ζοτς.
ΑΚριβώς αυτό σκεφτόμουν χτές, θα εξελιχθεί σε κελεπούρι. Πιστεύω ότι είναι κι αυτός ικανοποιημένος στην ομάδα, και μέχρι τώρα δείχνει να το έχει πάρει πολύ ζεστά
Η εικόνα που παρουσιάζει ο Τομάσεβιτς θυμίζει αρκετά δημόσιο υπάλληλο. Ο Ζίζιτς πρέπει να ασκηθεί πολύ στην έκρηξη και στις αμυντικές του προσαρμογές.
ΣΥμφωνώ για τον Ζίζιτς αλλά ο Τομάσεβιτς λογικά θα φορμαριστεί μετά τις γιορτές. Υποθέτω ότι βάσει προγράμματος τότε είναι που τον θέλει δυνατό ο Ζοτς.
Ο Μπατίστ πρέπει να αρχίσει σιγά σιγά να συγκεντρώνεται, αν και αυτός ακόμα και έτσι όπως παίζει τώρα είναι επαρκέστατος.
Θα ανησυχούσα ότι "άραξε" μετά την ανανέωση του συμβολαίου, αλλά τον βλέπω να τρέχει πάνω κάτω σα Βέγγος και να σκοτώνεται στα σκριν. Με δεδομένο ότι δουλεύει, ότι λατρεύει τον Ομπράντοβιτς και ότι αναρρώνει από την εγχείρηση είμαι σίγουρος ότι θα κάνει σπουδαία σεζόν και φέτος.
Εύγε στον ΔΔ13, τον Σπανούλη, τον άχαστο Σάνι και τον υπερπολύτιμο Χατζηβρέττα για τη μεγάλη τους εμφάνιση. Σημαντική νίκη, ώστε να καθαρίσουμε νωρίς την πρωτιά του ομίλου και μετά να αρχίσουμε τις, γνωστές από πέρσι, εσκεμμένες ήττες.
Ο ΔΙαμαντίδης και φέτος θα είναι μεγάλη κολώνα. Με χαρά μου βλέπω πως ούτε αυτός "άραξε" στα λεφτά του και συνεχίζει στα γνωστά μοτίβα.
Ο Σπανούλης γύρισε, και γύρισε αποφασισμένος!