Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ευρωλίγκα 2007-2008, 1η φάση
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Gravedigger
QUOTE(NBAer @ Oct 31 2007, 23:29 ) *
Θεωρεις δηλαδη τον ΠΑΟΚ οτι ειναι τοσο για τα πανηγυρια, ωστε μεσα στην εδρα μας να μας θεωρεις ευκολη λεια.....? 45.gif

Εεεεεεεε...λίιιιιιιιιιιγοοοοο.... tongue.gif
Για τα πανηγύρια δεν είναι αλλά το 15-0 σερί μου κάθεται κάπως...
lakersdynasty
Εγω παντως πηγα στο γηπεδο και δεν το μετανοιωσα καθολου. Ο Ζελικο φανερα εκανε προπονηση και φαινοτανε απο το χιλιομετρο οτι επαιζε οσο οσο για να κερδισει. Επισης πρωτη φορα βλεπω τον Ζελικο να λεει στα ισια οτι ο ΟΣΦΠ ειναι στο μυαλο του ενω παιζει με αλλον αντιπαλο πρωτα και αυτο δειχνει και την γενικη διαθεση της ομαδας γενικα για τον συγκεκριμενο αγωνα, αν αναλογιστει κανεις οτι αρκετες φορες παιζαμε και με λιγο ακυρα σχηματα που δεν θα τα εβαζε ποτε ο Ζελικο για να παρουν διαφορα και να "καθαρισουν" τον αγωνα αλλα περισσοτερο για να την συντηρησουν.

Ο Ζελικο δοκιμασε την ομαδα απεναντι σε ζωνη που για αρκετη ωρα και αυτο ειναι καλο. Ειναι αλλο ενα βιντεο γεματο συμπερασματα για την επιθετικη λειτουργια της ομαδας αλλα και την αμυντικη που φανηκε να βελτιωνεται. Και αυτο το συμπερασμα δεν βγαινει απο τους 61 ποντους που δεχθηκαμε αλλα γιατι πραγματι σημερα οποτε αποφασιζαν να πιεσουν πιεζαν χωρις να αφηνουν κενα που οδηγουσαν σε αιφνιδιασμο με 2-3 πασες οπως με την Ρωμα.

Εγω το μονο που ξερω ειναι οτι ο ΠΑΟ καταφερε μεσα απο τους μεχρι αγωνες και με δυπλες προπωνησεις σιγα σιγα να καλυψει τον χαμενο χρονο προετοιμασιας, συντηρωντας τις δυναμεις του για το παιχνιδι με τον Ολυμπιακο.

Και αν δεν με πιστευετε οτι ο Ομπραντοβιτς εκανε αλχημειες και δοκιμαζε σχηματα χωρις να περημενει και πολλα απο αυτο τον αγωνα...μονο 2 φορες τον ειδα να φωναζει! biggrin.gif

Τωρα αρχιζουν τα ωραια cool.gif
Bonzo
Ελπίζω όντως να έκανε αλχημείες γιατί προσσωπικά τα τελευταια 2 χρόνια χειρότερο ΠΑΟ δεν έχω δει...
Ginobili
QUOTE(Bonzo @ Nov 1 2007, 00:07 ) *
Ελπίζω όντως να έκανε αλχημείες γιατί προσσωπικά τα τελευταια 2 χρόνια χειρότερο ΠΑΟ δεν έχω δει...

Έχω δει....20 πόντους στο Μαρούσι....,πέρσι στην Ολυμπιάδα....αλλά δεν έχει σημασία αυτό.Σημασία έχει ότι η ομάδα δεν τσουλάει προς το παρόν.Και στην άμυνα έχουμε σοβαρά προβλήματα(με αντιπάλους μάλιστα που επιθετικά είναι ανύπαρκτοι συγκριτικά με κάτι Γούντς,Μάτσε,Γκρίρ..),και στην επίθεση,πολλές φορές κολλάμε,δεν έχουμε καλή κυκλοροφορία,το ρίχνουμε σε απεγνωσμένες ατομικές ενέργειες.Με λίγα λόγια..έχουμε τα χάλια μας... biggrin.gif
Αυτό βέβαια δεν είναι απαραιτήτως κακό.Ίσα ίσα.Πιό ανησυχητικό θα ήταν να πετάμε τέτοια εποχή.Στο μπάσκετ,το να φορμαριστούν οι παίκτες και η ομάδα την κατάλληλη στιγμή είναι το Α και το Ω.Εδώ δεν είναι πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Α' Εθνικής.Ύπάρχει όμως ένα μεγάλο αγκάθι!!! Την Κυριακή παίζουμε με τον Ολυμπιακό!!! Και μας αρέσει δεν μας αρέσει,ο αγώνας είναι τεράστιας σημασίας.Κατά την γνώμη μου,έτσι όπως βλέπω και τις άλλες Ελληνικές ομάδες...η 1η θέση θα κριθεί στις 2-3 ήττες μεταξύ ΟΣΦΠ και ΠΑΟ.Συνεπώς τα ντέρμπι μεταξύ τους,θα παίξουν τον σημαντικότερο ρόλο στο ποιός θα βγεί πρώτος.
Γι'αυτό ανησυχώ πολύ για την Κυριακή.Είμαστε τρομερά ανέτοιμοι.Πιό ανέτοιμοι και από τον Ολυμπιακό,ενώ η λογική λέει ότι θα έπρεπε να ισχύει το αντίθετο.
enypnio
QUOTE(lakersdynasty @ Nov 1 2007, 00:08 ) *
μονο 2 φορες τον ειδα να φωναζει! biggrin.gif

Τωρα αρχιζουν τα ωραια cool.gif

Το να απελπίστηκε ... μάλλον δεν το συζητας tongue.gif
lakersdynasty
QUOTE(Bonzo @ Nov 1 2007, 02:07 ) *

Nαι μονο που εχουμε 5 νεους παικτες σε σημαντικες για την ομαδα θεσεις (αν υπαρχουν τετοιες φετος) οι οποιοι πρεπει να γινουν ενα με τους υπολοιπους και τους υπολοιπους που πρεπει να γινουν ενα με αυτους τους 5, αλλαζοντας παραλληλα την φιλοσοφια του παιχνιδιου της ομαδας απο περισσοτερο κοντρολ μπασκετ σε ραν εν γκαν.

Αυτο πραγματι πρωτη φορα γινεται τα τελευταια 2 χρονια. Επισης ο Γκερσον πχ βρισκει καθε χρονο εναν παικτη που τον χρησιμοποιει σαν εκπληξη αποφευγοντας ετσι το σκαουτιγκ. Περσι ηταν ο Σοφο φετος ο Τζακσον και παει λεγοντας. Ο Ζελικο δεν μπορει να κανει τα δικα του? Ποιος ο λογος να δωσεις ετοιμο στο πιατο ενα παιχνιδι ακομα για αναλυση στον αντιπαλο πριν το ντερμπι? Γιατι να μην παιξεις οσο χρειαζεται και να κανεις και συντηρηση δυναμεων?

Η ομαδα θα παρουσιαστει και σε αλλα παιχνιδια νοθρη. Δικη μου αποψη ομως οτι θα το κανει σε παιχνιδια που εχει τα περιθωρεια να το κανει. Και το ντερμπι με ΟΣΦΠ καθως και αυτο με τον Αρη δεν ειναι μεσα σε αυτα τα παιχνιδια.
Pantel
QUOTE(Anaz @ Oct 31 2007, 23:10 ) *
Τ'αποκλειεις?? rolleyes.gif

Η ουσια ειναι οτι οι νεοι παιχτες,αν κ εχουν μπει στο κλιμα, δεν εχουν ακομα δεθει, αλλα τουλαχιστον δινουν σημαδια αισιοδοξιας..

καθόλου. Είμαι σίγουρος κατά 99%

+1 σε όσα είπε ο lakersdynasty.Μετά το κάζο που πάθαμε πρόπερσι, έχω την αίσθηση ότι ποτέ φέτος (εκτός ίσως από τους αγώνες Final 4, και λέω ίσως γιατί η απόδοση δεν καθορίζεται από ένα κουμπί που το πατάς και τελείωσε, εξαρτάται και από την τύχη και από άλλους παράγοντες) δεν πρόκειται να αποδώσουμε στο 100%.
NBAer
QUOTE(lakersdynasty @ Nov 1 2007, 02:27 ) *
Αυτο πραγματι πρωτη φορα γινεται τα τελευταια 2 χρονια. Επισης ο Γκερσον πχ βρισκει καθε χρονο εναν παικτη που τον χρησιμοποιει σαν εκπληξη αποφευγοντας ετσι το σκαουτιγκ. Περσι ηταν ο Σοφο φετος ο Τζακσον και παει λεγοντας. Ο Ζελικο δεν μπορει να κανει τα δικα του? Ποιος ο λογος να δωσεις ετοιμο στο πιατο ενα παιχνιδι ακομα για αναλυση στον αντιπαλο πριν το ντερμπι? Γιατι να μην παιξεις οσο χρειαζεται και να κανεις και συντηρηση δυναμεων?

Δηλαδη ολες αυτες τις μερες και χθες ο ΠΑΟ εκανε συντηρηση δυναμεων? Δεν νομιζω! Καθολου δεν νομιζω.....
Μπορει να μην επαιζε σε φουλ ρυθμους ναι, αλλα οχι και συντηρηση δυναμεων.
Χθες κοντεψε να χασει, οι αλλοι χθες ηταν μια ομαδα-τραγωδια που στο τελος ειχανε 2 ευκαιριες να προηγηθουν με λιγα δευτερολεπτα να απομενουν. Δεν ειναι συντηρηση δυναμεων αυτο, ανικανοτητα ειναι προς το παρον βεβαια.....
Anaz
Η αληθεια ειναι καπου στη μεση..κ οταν θα σφιξουν τα λουρια,οπως μεθαυριο,ο Παο θα παιξει καλυτερα.. wink.gif
DrMixos
και εγώ απορώ πως ο grave λέει μέτριο το ματς με την ρόμα.εγώ βλέπω συνεχώς την ομάδα να δένει.τι έπρεπε να γίνει χθες δηλαδή? να τους ρίξουμε 20 πόντους διαφορά στο 1ο δεκάλεπτο και να κραυγάζουμε ότι είμαστε υπερομάδα κερδίζοντας ένα γερμανικό θιασο??? προφανώς και κάναμε συντήρηση δυνάμεων,προφανώς και η ομάδα δείχνει λίγο να ψάχνεται ακόμα αλλά να θυμηθούμε ότι χάσαμε και λίγο από την προετοιμασία μας και με μισά παιδιά στην εθνική ας χαλαρώσουμε και λίγο ρε παίδες...
χίλιες φορές άνοιγμα στο ΝΒΑ γιατί ανοίγουν οι ορίζοντες και ας είμαστε λίγο ανέτοιμοι... με τον καιρό όλα θα έρθουν άλλωστε ο ολυμπιακός θα έχει γέλιο με ποιούς ψηλούς άραγε θα έρθει?ο τσακαλίδης θέλει αιώνες να προσαρμοστεί αλλά και να μάθει μπάσκετ και μόνο ο μπουρούσης μπορεί αν ξανακάνει το 4/5 τρίποντα

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ για μια γιορτή και αφήστε τις καφρίλες έξω από το γήπεδο(ελπίζω να συμφωνούν άπαντες) smile.gif smile.gif
remali
Και γω πηγα γήπεδο. Πολύ ηρεμα. Πολύ λίγος κόσμος. Τα δεκάλεπτα τέλειωναν πριν το καταλάβεις. όπως και ναχει το θέμα είναι ότι φαινόταν ότι πάιζαμε με σβηστές τις μηχανές. Από αυτό το ματσ δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα νομίζω. Αλλά από τα προηγούμενα 2 μπορείς. Και φάινεται ότι ακόμα η ομάδα δεν έχει βρει ρυθμό και ότι πρέπει να δεθεί ακόμα.
Το θέμα είναι να παίξει με ΟΣΦΠ. Ελπίζω ως τότε να υπάρχει κάτι καλύτερο.
Θα δούμε την Κυριακή

Το θετικό που παρατήρησα για ακόμη μια φορά ήταν ότι ο Σαρας φανατίζεται (με την καλή έννοια), πράγμα πολύ καλό, αφού δείχνει ότι θα παλεύει σε όλα τα ματσ.

ΥΓ. Καλά μιας και το θυμήθηκα. Ο Mr Green άθλιος και ελεεινός. 68.gif 68.gif
PARISINOS
E οχι και λιγος κοσμος. 8000 με την χειροτερη ισως ομαδα του ομιλου. Τοσοι πηγαν στο ΟΣΦΠ-Ταου και ηταν και πρεμιερα.
Bonzo
Όντως ο κόσμος ήταν μια χαρά(πολύ περισσότερος απότι περιμενα). Πρόπερσι σε αντίστοιχο ματς (με όπελ Σκαιλάινερς και Ορτές) δεν ήμασταν ούτε 1000.Και πέρσι ούτε 5000.Απλά τα πράγματα είναι τόσο καλά. λόγο ποδοσφαίρου,όπου οι οργανωμένοι και Τζίγγερ έχουν μαλώσει. Πάντως Θεωρώ ότι φέτος ο Πάο σε όλα τα παιχνίδια του μέχρι τώρα είχε πάρα πολύ κόσμο
remali
καλα ναι, εννοείται ότι για την μπάμπεργκ είχε πολύ κόσμο αλλά γενικά το είπα.
παράδειγμα απο ποδόσφαιρο --η μπαγιερν έχει προπωλήσει όλα τα εισήτηρια πρωταθλήματος (ακόμη και με ουραγούς) ως τα χριστούγεννα
εε θα μπορούσε να χει πιο πολύ κόσμο, σε φάση ότι να πηγαίνουν για την ομάδα πιο πολυ.
αλλά όπως και να χει το πράγμα, με τα σημερινά δεδομένα 8000 για' αυτόν τον αγώνα είναι αρκετά
blove.gif
Green Warrior
Αύριο με Παρτιζαν στο Βελιγράδι. Δύσκολο ματς οι Σερβοι δειχνουν σε καλή κατάσταση παρά την αποχώρησησ των Πέροβιτς Ντρομπνιακ και Καμινγκς. Ελπίζω να παίξουμε καλύτερα από τα δύο προηγούμενα παιχνίδια γιατί η Χαλα πιονιρι είναι δύσκολη έδρα...
remali
συμφωνώ. δύσκολο ματσ.. Παίζει πολύ η έδρα. Την μπαρτσελόνα πριν 2 βδομάδες την νίκησαν.
Και παρόλο που έδειξε σημαντικά σημάδια βελτίωσης την κυριακή η ομάδα, θέλει ακόμα πολύ για στρώσει.
Αύριο θα δούμε blink.gif blink.gif
blove.gif
azannetop
Κρίσιμο ματς, ίσως το πιο δύσκολο από τα σερί δυνατά ματς που έρχονται (Άρης, Μπαρτσελόνα).
eu.champions07
QUOTE(azannetop @ Nov 7 2007, 20:21 ) *
Κρίσιμο ματς, ίσως το πιο δύσκολο από τα σερί δυνατά ματς που έρχονται (Άρης, Μπαρτσελόνα).

Και με 6 ώρες ταξίδι λόγω κακοκαιρίας,πολύ χλωμό το ματς.Η Παρτίζαν είναι εξαιρετική αυτό τον καιρό,νίκησε και άνετα τον Ε.Αστέρα το Σαββατοκύριακο.
vastravoud
Να δω πότε θα φτιάξουν το ρημάδι το live
Gravedigger
QUOTE(vastravoud @ Nov 7 2007, 22:20 ) *
Να δω πότε θα φτιάξουν το ρημάδι το live

Εμένα γιατί δουλεύει μια χαρά???Και μάλιστα δείχνει το ακριβές score κάθε αγώνα στην κεντρική και όχι το αποτέλσμα δεκαλέπτου η ημιχρόνου όπως τις άλλες φορές!
vastravoud
Φαίνεται πως ίσως έχω εγώ κάποιο πρόβλημα, συγνώμη λοιπόν για το λανθασμένο ποστ :-(
t0ny3
το live score αργει παρα πολυ.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. 68.gif 68.gif
Gravedigger
WTF!!!!Η Olimpija κέρδισε την CSKA!Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα....
t0ny3
LOL!!!!!!!LOL!!!!!!!!!LOL!!!!!!!!!!!!!! blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif Δεν γινονται αυτα!!!!!!!!!!!!Τι κανει η ολυμπια.Πρωτα τον ολυμπιακο και τωρα την ΤΣΣΚΑ.Αυτη ειναι ομως η ομορφια του μπασκετ και της ευρωλιγκα.Εμεις λιγο δυσκολα στο τελος κερδισαμε!!! 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif Ελπιζω να βελτωθουμε στο μελλον για να παιζουμε το μπασκετ που μας αρμοζει.Παμε ΠΑΝΑΘΑ!!!!!!!!!!! 77.gif 77.gif
Alexmei
Παιδιά φένεται πιστεύω ξεκάθαρα πως οι ομάδες που θεωρούμε δεδομένο να νικάνε (ΠΑΟ,ΤΣΣΚΑ,ΟΣΦΠ κ.α.) δεν είναι απόλυτα έτοιμες γι αυτό μην πολυεκπλησόμαστε με τα αποτελέσματα τώρα στην αρχή. Η ΤΣΣΚΑ θα δέσει και θα επανέλθει καλύτερη από πέρυσι. Μόνο που σκέφτομαι το : Παπαλουκάς, Ζήσης, Σισκάουσκας , Χόλντεν τρελαίνομαι 38.gif
Nik7
παιδιά, επειδή είμαι άλλης γενιάς, τι είναι LOL???
'α ρε γερομπισμπίκι' θα πείτε αλλά WTF!!!! θ'απαντήσω...
τεσπα, ο ΠΑΟ έχει πολύ τσαγανό...
η θέση του σεντερ όμως χωλαίνει χοντρά. Ζιζιτς-Τομάσεβιτς ειναι προβληματικοί απέναντι σε γρήγορους και δυνατούς αντιπάλους. λάθος η επιλογή κατά τη γνώμη μου να μπουν στο ρόστερ φέτος.
ειδικά ο ζιζιτς εξετέθη σήμερα απο τον (παικταρά δε λέω) Πέκοβιτς.
IlyaZ
Laugh OutLoud. Και αν είσαι γερομπισμπίκης εσύ, τι να πούμε κι εμείς....
Nik7
QUOTE(IlyaZ @ Nov 7 2007, 22:20 ) *
Laugh OutLoud. Και αν είσαι γερομπισμπίκης εσύ, τι να πούμε κι εμείς....

ευχαριστώ!
για να γνωρίζεις τι σημαίνει LOL, μάλλον δεν είσαι γερομπισμπίκης!
Gravedigger
Λάθος τόπικ...Δεν έπρεπε να γράψω εδώ για την CSKA (αλλά το τόπικ της Euroleague έχει ίδιο όνομα...) Αν γίνεται να μεταφερθεί!
NBAer
QUOTE(Alexmei @ Nov 8 2007, 00:14 ) *
Παιδιά φένεται πιστεύω ξεκάθαρα πως οι ομάδες που θεωρούμε δεδομένο να νικάνε (ΠΑΟ,ΤΣΣΚΑ,ΟΣΦΠ κ.α.) δεν είναι απόλυτα έτοιμες γι αυτό μην πολυεκπλησόμαστε με τα αποτελέσματα τώρα στην αρχή. Η ΤΣΣΚΑ θα δέσει και θα επανέλθει καλύτερη από πέρυσι. Μόνο που σκέφτομαι το : Παπαλουκάς, Ζήσης, Σισκάουσκας , Χόλντεν τρελαίνομαι 38.gif

Ξεχασες εναν απο τους πιο βασικους: Ματιας Σμοοντις!!!!! Απλα φοβερος! Και μην ξεχναμε τον μεγαλο σουτερ Λανκτον και τον Γκορι.... Υπερομαδα.....
eu.champions07
Αισθάνομαι σαν άπιστος Θωμάς!!!Δεν περίμενα να νικήσουμε στο Βελιγράδι,μάλιστα στο overplay το πόνταρα άσσο.Ο Σπανούλης έβαλε σήμερα και τα υπόλοιπα από την κυριακή.Αυτός που είναι εντελώς εκτός κλίματος είναι ο Ζίζιτς.
saniboy
Θετικο οτι καταφεραμε και ανταποκριθηκαμε για 1η φορα φετος σε μια δυσκολη εδρα!
Διαμαντιδης μεγαλο παιχνιδι.Απο Παρτιζαν ο Πεκοβιτς εβγαλε ματια,μηπως πρεπει σιγα σιγα να ριχνουμε δυχτια η' θα την κανει και αυτος για ΝΒΑ αμεσως οπως ο προκατοχος του!

Τωρα με Μπαρτσελονα την Πεμπτη,ελπιζω με τηλεοπτικη καλυψη ΣΚΑΙ (επιτελους).
Ειμαι περιεργος για το ποιος θα κανει την μεταδοση 41.gif
AZ1980
Aποτελεσματική εμφάνιση, νομίζω πως ο ΠΑΟ καθάρισε το παιχνίδι αρκετά υπολογισμένα, και μάλιστα παίζοντας άμυνα πολύ καλύτερη από ότι μαρτυρά το τελικό σκορ. Ο Ουίνστον είναι εκπληκτικός αμυντικός στο ένας εναντίον ενός, και αγωνίζεται στην επίθεση χωρίς να εκβιάζει προσπάθειες, οι προτεραιότητες του επιθετικού του παιχνιδιού έχουν αρχίσει να θυμίζουν εκείνες του ...Διαμαντίδη. Κελεπούρι, Αμερικανός με μεγάλα φυσικά προσόντα, αλλά και με προθυμία και ικανότητα να μάθει να αγωνίζεται σαν Ευρωπαίος, μάλλον προέκυψε από κάποια φαντασίωση του Ζοτς. Έχει τα φόντα να εξελιχθεί σε ...Μπατίστ της περιφέρειας, όπως ο Ντικούδης έχει αρχίσει να μεταλλάσσεται σε ...Χατζηβρέττα της ρακέτας. Ο Ουίνστον πέρασε και μια φοβερή πάσα μετά από πικ'ν'ρολ στον Τομάσεβιτς ο οποίος, τρεκλίζοντας, του την ξανάδωσε πίσω... Τραγική και η αντίδραση του Μπατίστ σε μια ασύλληπτης έμπνευσης πάσα του (πάλι ψιλομέτριου, αλλά σε στιγμές καθοριστικού) Σάρας. Γενικά οι ψηλοί μας πρέπει να δουλέψουν πολύ. Η εικόνα που παρουσιάζει ο Τομάσεβιτς θυμίζει αρκετά δημόσιο υπάλληλο. Ο Ζίζιτς πρέπει να ασκηθεί πολύ στην έκρηξη και στις αμυντικές του προσαρμογές. Ο Μπατίστ πρέπει να αρχίσει σιγά σιγά να συγκεντρώνεται, αν και αυτός ακόμα και έτσι όπως παίζει τώρα είναι επαρκέστατος. Εύγε στον ΔΔ13, τον Σπανούλη, τον άχαστο Σάνι και τον υπερπολύτιμο Χατζηβρέττα για τη μεγάλη τους εμφάνιση. Σημαντική νίκη, ώστε να καθαρίσουμε νωρίς την πρωτιά του ομίλου και μετά να αρχίσουμε τις, γνωστές από πέρσι, εσκεμμένες ήττες.
George_12ISL
Αυτή η νίκη ήταν πολύ σημαντική, αφού νομίζω πως δύσκολα άλλη ομάδα θα περάσει από τη Hala Pioneer (ήδη η Μπαρτσελόνα έχει μια ήττα). Στη συνέχια θα φανεί η χρησιμότητα αυτού του διπλού (όχι στοιχηματικά). Το βασικό σε κάθε πρώτη φάση είναι να κερδίσεις του εντός έδρας αγώνες και τις ομάδες του λεγόμενου δεύτερου χεριού. Η Παρτιζάν δεν ανήκει σε αυτές τις ομάδες. Ο Παναθηναϊκός λοιπόν πρέπει να νικήσει τους εντός έδρας αγώνες του και εκτός έδρας τις Μπάμπεργκ, Φενέρ-Ούλκερ και Ροάν. Αν μάλιστα κερδίσει και στη Ρώμη, τότε η πρώτη θέση του ομίλου ή στη χειρότερη περίπτωση η δεύτερη (είναι βέβαιο ότι στην επόμενη φάση θα είναι επικεφαλής ομίλου ως καλύτερος δεύτερος) δύσκολα θα χαθούν!
hagi
Ο όμιλος του Παναθηναϊκού είναι εύκολος για τον Παναθηναϊκό μην τρελαθούμε.Μέχρι στιγμής όμως βλέπω να κάνει τα εύκολα δύσκολα.Φυσικά η Παρτιζάν είναι από τις καλές ομάδες του ομίλου και μάλιστα με δυνατή έδρα.Σίγουρα είναι ένα καλό διπλό αλλά γενικά ο Παναθηναϊκός δεν πείθει ακόμη.

Το ίδιο και η ΤΣΣΚΑ η οποία τελικά την πάτησε από την ανεβασμένη Ολύμπια.Θα πρέπει να συγκεντρωθεί και να βρει το ρυθμό του έτσι ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στη συνέχεια.

Βέβαια πιστεύω ότι αυτό θα γίνει σύντομα.
remali
και γω την είδα πιο συκεντρωμένη και δεμένη την ομάδα, αλλά θέλει δουλειά ακόμα... Ωραίος ο Μπατιστ, Διαμαντιδης, Σπανούλης, αλλά ο Γουινστον δεν έπαιξε πολύ.. Οπως και να χει το κρίσιμο είναι σε μια εβδομάδα με μπάρτσα... Θα δούμε.

Το ματς είναι Πέμπτη και δεν έχει άλλη ελληνική ομάδα, οπότε θα το δείξει το ΣΚΑΙ κατά 99%... 69.gif 69.gif 69.gif
Το supersport είδα θα δείξει ολυμπιακό..
vastravoud
QUOTE(AZ1980 @ Nov 8 2007, 08:10 ) *
Aποτελεσματική εμφάνιση, νομίζω πως ο ΠΑΟ καθάρισε το παιχνίδι αρκετά υπολογισμένα, και μάλιστα παίζοντας άμυνα πολύ καλύτερη από ότι μαρτυρά το τελικό σκορ.

Θα συμφωνούσα αν δεν πετούσαμε στο βρόντο τις τελευταίες επιθέσεις(που πάντως οργανώθηκαν μαεστρικά από τον ΔΙαμαντίδη), και αν δεν ήταν ΤΡΑΓΙΚΗ η άμυνα στο τελευταίο σουτ των Σέρβων.

Ο Ουίνστον είναι εκπληκτικός αμυντικός στο ένας εναντίον ενός, και αγωνίζεται στην επίθεση χωρίς να εκβιάζει προσπάθειες, οι προτεραιότητες του επιθετικού του παιχνιδιού έχουν αρχίσει να θυμίζουν εκείνες του ...Διαμαντίδη. Κελεπούρι, Αμερικανός με μεγάλα φυσικά προσόντα, αλλά και με προθυμία και ικανότητα να μάθει να αγωνίζεται σαν Ευρωπαίος, μάλλον προέκυψε από κάποια φαντασίωση του Ζοτς.

ΑΚριβώς αυτό σκεφτόμουν χτές, θα εξελιχθεί σε κελεπούρι. Πιστεύω ότι είναι κι αυτός ικανοποιημένος στην ομάδα, και μέχρι τώρα δείχνει να το έχει πάρει πολύ ζεστά

Η εικόνα που παρουσιάζει ο Τομάσεβιτς θυμίζει αρκετά δημόσιο υπάλληλο. Ο Ζίζιτς πρέπει να ασκηθεί πολύ στην έκρηξη και στις αμυντικές του προσαρμογές.

ΣΥμφωνώ για τον Ζίζιτς αλλά ο Τομάσεβιτς λογικά θα φορμαριστεί μετά τις γιορτές. Υποθέτω ότι βάσει προγράμματος τότε είναι που τον θέλει δυνατό ο Ζοτς.

Ο Μπατίστ πρέπει να αρχίσει σιγά σιγά να συγκεντρώνεται, αν και αυτός ακόμα και έτσι όπως παίζει τώρα είναι επαρκέστατος.

Θα ανησυχούσα ότι "άραξε" μετά την ανανέωση του συμβολαίου, αλλά τον βλέπω να τρέχει πάνω κάτω σα Βέγγος και να σκοτώνεται στα σκριν. Με δεδομένο ότι δουλεύει, ότι λατρεύει τον Ομπράντοβιτς και ότι αναρρώνει από την εγχείρηση είμαι σίγουρος ότι θα κάνει σπουδαία σεζόν και φέτος.

Εύγε στον ΔΔ13, τον Σπανούλη, τον άχαστο Σάνι και τον υπερπολύτιμο Χατζηβρέττα για τη μεγάλη τους εμφάνιση. Σημαντική νίκη, ώστε να καθαρίσουμε νωρίς την πρωτιά του ομίλου και μετά να αρχίσουμε τις, γνωστές από πέρσι, εσκεμμένες ήττες.

Ο ΔΙαμαντίδης και φέτος θα είναι μεγάλη κολώνα. Με χαρά μου βλέπω πως ούτε αυτός "άραξε" στα λεφτά του και συνεχίζει στα γνωστά μοτίβα.

Ο Σπανούλης γύρισε, και γύρισε αποφασισμένος!
mits13
QUOTE(vastravoud @ Nov 8 2007, 19:23 ) *
Ο Σπανούλης γύρισε, και γύρισε αποφασισμένος!

VIiiiiiiiii SPANNNNNNN

Σπανούλης φέτος θα σπάσει τα κοντέρ στο σκοράρισμα
Όσο είναι δυνατόν αυτο βέβαια και σε σχέση με το χρόνο σημετοχής του
AZ1980
QUOTE(vastravoud @ Nov 8 2007, 17:23 ) *
Θα συμφωνούσα αν δεν πετούσαμε στο βρόντο τις τελευταίες επιθέσεις(που πάντως οργανώθηκαν μαεστρικά από τον ΔΙαμαντίδη), και αν δεν ήταν ΤΡΑΓΙΚΗ η άμυνα στο τελευταίο σουτ των Σέρβων.

Δε νομίζω πως το να χαθούν κάποια ελεύθερα σουτ σημαίνει πως οι επιθέσεις "πετάχτηκαν στο βρόντο". Όπως είπες ο ΔΔ13 ανέλαβε να καθοδηγήσει την ομάδα στις φάσεις αυτές, και από την σωστή του διεύθυνση προέκυψαν αρκετά καλές προυποθέσεις, το πρόβλημα ήταν στην εκτέλεση. Η ομάδα δηλ λειτούργησε αρκετά οργανωμένα (για Νοέμβρη μήνα, και σε τόσο καυτή έδρα) ακόμα και σε αυτές τις τελευταίες στιγμές του αγώνα, έστω και χωρίς αποτέλεσμα. Για τη τελευταία φάση έχεις απόλυτο δίκιο, επρόκειτο για τραγικό λάθος, από τα σπάνια που κάνει η άμυνά μας σε φάσεις πικ'ν'ποπ, και ακόμα σπανιότερο καθίσταται αν συνυπολογίσουμε πως το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης στη συγκεκριμένη φάση το είχε ο ...Τσαρτσαρής.

Συμφωνώ πάντως vastravoud, πολύ σωστές οι παρατηρήσεις σου. Κι εγώ νομίζω πως το δημοσιουπαλληλίκι του Τομάσεβιτς δε θα έχει διάρκεια ανεξέλεγκτη. Τον χαρακτήρισα αποκλειστικά και μόνο με βάση την παρούσα τραγική του κατάσταση, η οποία εύχομαι και πιστεύω πως θα βελτιωθεί έγκαιρα, πιθανότατα και εντός των χρονικών ορίων που περιέγραψες,
t0ny3
αντε επιτελους το σκαι θα δειξει το επομενο παιχνιδι με τη μπαρτσελονα. 41.gif 41.gif
smiley.gif
vastravoud
QUOTE(AZ1980 @ Nov 9 2007, 04:23 ) *
Δε νομίζω πως το να χαθούν κάποια ελεύθερα σουτ σημαίνει πως οι επιθέσεις "πετάχτηκαν στο βρόντο". Όπως είπες ο ΔΔ13 ανέλαβε να καθοδηγήσει την ομάδα στις φάσεις αυτές, και από την σωστή του διεύθυνση προέκυψαν αρκετά καλές προυποθέσεις, το πρόβλημα ήταν στην εκτέλεση. Η ομάδα δηλ λειτούργησε αρκετά οργανωμένα (για Νοέμβρη μήνα, και σε τόσο καυτή έδρα) ακόμα και σε αυτές τις τελευταίες στιγμές του αγώνα, έστω και χωρίς αποτέλεσμα.

I stand corrected που λένε και στο χωριό μου tongue.gif tongue.gif

Έχεις δίκιο, ένα σουτ μπορεί να μπει ή να μην μπει αλλά οργανωτικά οι επιθέσεις μας ήταν πάρα πολύ καλές.

Για τη τελευταία φάση έχεις απόλυτο δίκιο, επρόκειτο για τραγικό λάθος, από τα σπάνια που κάνει η άμυνά μας σε φάσεις πικ'ν'ποπ, και ακόμα σπανιότερο καθίσταται αν συνυπολογίσουμε πως το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης στη συγκεκριμένη φάση το είχε ο ...Τσαρτσαρής.

Χε χε, θα πρέπει να έπεσε τρελλό μπινελίκι από τον Ζοτς μετά το ματς!
George_12ISL
Όταν δεν παίζεις άμυνα, τότε χαλάς ότι κάνεις στην επίθεση.
Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να σφίξει η άμυνα, με λίγα λόγια να γίνει όπως την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά. Με μια δυνατή άμυνα μπορείς να κερδίζεις αγώνες που δεν έπιασες καλή απόδοση.
AZ1980
QUOTE(vastravoud @ Nov 9 2007, 06:24 ) *
Χε χε, θα πρέπει να έπεσε τρελλό μπινελίκι από τον Ζοτς μετά το ματς!

Άστα, ο Ζοτς όταν είναι εκνευρισμένος γίνεται κόκκινος σα το παντζάρι και φωνάζει σαν τρόφιμος ψυχιατρείου. Μετά την συγκεκριμένη αμυντική ολιγωρία πρέπει να είχε ξεπεράσει ακόμα και αυτό το στάδιο, μιας και το χρώμα του ήταν κάτωχρο, άσπρος σα το πανί έγινε και σιγοψιθύριζε στον εαυτό του... Και πάλι σα να τον φιλοξενούσε τρελάδικο, απλά σε άλλη πτέρυγα, με βαρύτερες περιπτώσεις... Πόλεμος θα έγινε στα αποδυτήρια, είμαι σίγουρος... smile.gif
vastravoud
tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Υπήρξε άλλη μια χαρακτηριστική περίπτωση στον αγώνα, όταν κάνει μια μαλακία ο Χατζηβρέττας, ο Ζοτς από τον πάγκο κοκκινίζει και αρχίζει τα μπινελίκια και όταν ο Νικόλας πλησιάζει με την ουρά στα σκέλια, αλλάζει γνώμη και τον χαϊδεύει/σφαλιαρίζει α-λα Ιακώβου στον Πύρρο Δήμα biggrin.gif biggrin.gif

Πάντως απ' όσο έχω καταλάβει οι παίκτες τον αγαπούν πολύ παρά τις "εκρήξεις" του.
AZ1980
QUOTE(vastravoud @ Nov 9 2007, 07:10 ) *
Πάντως απ' όσο έχω καταλάβει οι παίκτες τον αγαπούν πολύ παρά τις "εκρήξεις" του.

...Ή απλά προσπαθούν να τον "ημερέψουν"! Κάτι μεταξύ φόβου και αγάπης μάλλον νιώθουν οι παίκτες, κάτι μεταξύ οργής και στοργής πρέπει να νιώθει ο Δρομοκαίτειος biggrin.gif
azannetop
στη φάση που πλησιάζει ο Χατζηβρέττας ο Ζοτς έχει αρχίσει ήδη να του τα χώνει και μόλις είναι αρκετά κοντά ο Ζοτς αφού βλέπει την απελπισία ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του αν δεν κάνω λάθος του τραβάει τα μάγουλα biggrin.gif
Dejan11
QUOTE(t0ny3 @ Nov 9 2007, 08:14 ) *
αντε επιτελους το σκαι θα δειξει το επομενο παιχνιδι με τη μπαρτσελονα. 41.gif 41.gif
smiley.gif

Ποιά τηλεόραση????? 'Ολοι γήπεδο!!!!!!!!!!! shot.gif shot.gif shot.gif

Και το Γενάρη Βαρκελώνη!!!!!
George_12ISL
Καλά έως ότου φθάσει ο αγώνας με την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη έχει πολύ ψωμί ακόμα. Μάλλον θέλεις να επισκεφθείς την πόλη από ότι καταλαβαίνω (είναι ωραία πόλη, αν και εγώ περίμενα περισσότερα).
Ο μεθαυριανός αγώνας είναι καθοριστικός και η νίκη μονόδρομος. Αυτό που περιμένω να δω είναι επιτέλους την ομάδα να παίζει καλή άμυνα. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο αγώνας θα πρέπει να αρχίσει στις 21:30! Δεν είναι καλοκαίρι...

ΥΓ. (Ο moderator μπορεί να το σβήσει όποτε θέλει)
Αυτοί που το μόνο που ξέρουν είναι να ειρωνεύονται, καλύτερα να πάνε να μάθουν λίγη ορθογραφία. Βέβαια όλοι κάνουν λάθη, αλλά, όπως είχε πει ένας δάσκαλός μας, "υπάρχουν λάθη και ... λάθη!!!".
Δεν εκπλήσσομαι για να είμαι ειλικρινής για τις δήθεν απαντήσεις τους (ως γνωστόν όταν κάποιος δεν μπορεί να απαντήσει καταφεύγει σε άλλες μεθόδους).
Γενικά ορθώς ο moderator σταμάτησε τη συζήτηση. Και μην νομίσει κανένας ότι εγώ πρόκειται να καταφύγω ποτέ σε χλευασμούς και ειρωνείες. Τα αφήνω για τους μετρ του είδους...
Anaz
H μεταδοση του Μπατη ειναι απ'τις πιο εκνευριστικες που εχω ακουσει ποτε! Στο τσακ ημουν να το δω στο Mute.. Αν σας ενοχλουν τα μονομερη παινευτικα σχολια υπερβολης του Χατζηγεωργιου τοτε δεν εχετε ακουσει τον Μπατη.. shot.gif Μιλαμε 10 φορες χειροτερος.. Οι αλλοι εχουν "ξεμπουκωσει" λιγο τον θαυμασμο τους για τον ΔΔ κ τον Παο,αυτος επειδη ειχε καιρο να μεταδωσει τα βγαζει ολα μαζεμενα..ΕΛΕΟΣ..κ τον ειχα σε εκτιμηση.. 68.gif
Καποιες στιγμες δινει την εντυπωση μικρου παιδιου φιλου του Παο που ξεκινα να παιζει μπασκετ κ βλεπει τους μεγαλους κ χαζευει..

Θυμαμαι στην αρχη της χρονιας το σχολιο του ΑΖ οτι ο Παο φετος εχει 2 επιλογες για να διαχειριστει τον ρολο του φαβορι.. Νομιζω οτι τα πραγματα αρχιζουν να ξεκαθαριζουν.. Σε λιγο θα αρχισουν κ οι ηττες αδιαφοριας για τον Παο,αλλα αυτη τη φορα αμφιβαλλω αν θα πιασει το κολπακι.. Υπαρχουν καποιες σημαντικες διαφοροποιησεις απο περσι.Κ η πιο σημαντικη απο αυτες ισως ειναι οτι ο τροπος που αντιμετωπιζεται απ'τα (ελληνικα ειδικα) μεσα θυμιζει περισσοτερο τον προπερσινο..
Pantel
σημασία όμως δεν έχει μόνο αν κάνει και ήττες αδιαφορίας αλλά η γενικότερη εικόνα. Και ας πούμε οι περισσότεροι βλέποντας τον ΠΑΟ λένε "μα καλά, τόσους παικταράδες έχει, με τα χίλια ζόρια να κερδίζει τον Άρη, τη Ρόμα ή τη Μπάμπεργκ; ". Αντίθετα, πρόπερσι ο ΠΑΟ είχε τη φήμη της ανίκητης ομάδας που ξέσκιζε κάθε αντίπαλο μέσα- έξω με διαφορές πάνω από 10-15 πόντους

Edit:
Πάντως, πολύ θα ήθελα να δω μια ομάδα(οποιαδήποτε) κάποτε που να πάει τρένο και να κατακτήσει το Final 4 αήτητη, παίζοντας ταυτόχρονα και καταπληκτικό μπάσκετ.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.