Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΟΚ 2007-08
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΠΑΟΚ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Kolossos-Rhodes
QUOTE(McRae @ Apr 5 2008, 23:07 ) *
υγ αν διαβαζει το φορουμ θα ηθελα ενα σχολιο απο τον φιλο του κολοσσου για το οτι η ομαδα του στα 2 απο τα 3 εναπομεινανατα παιχνιδια θα αντιμετωπισει ομαδες που κατεβαινουν στο παρκε για διαδικαστικους λογους και για να μην μηδενιστουν(πατρα,αιγαλεω),ομαδες τις οποιες εμεις αντιμετωπισαμε(και χασαμε) οταν ειχαν φουλ ροστερ και διεκδικουσαν κανονικα οτι τις αντιστοιχουσε..μηπως ειναι και αυτο μερος του σκοτεινου σχεδιου για την σωτηρια του ΠΑΟΚ?(σαν το σημερινο μιλημενο ματς?)

για το ματς με την αελ οντως ειπα οτι πιστευα οτι ετσι η αλλιως το ματς θα το επαιρνε ο παοκ αλλα αν διαβασεις στο φορουμ της αελ,βγηκα πρωτος και ειπα οτι εκανα λαθος.
Αυτο δεν σημαινει οτι δεν εξακολουθω να πιστευω οτι πολλοι δεν θελουν τον παοκ να πεσει..
Για το γεγονος οτι η ολυμπιαδα ειναι αδιαφορη και αποδεκατισμενη δεν φταιει η ομαδα του κολοσσου για αυτο,αυτο γινεται με πολλες ομαδες στο τελος καθε χρονο.οπως ειπα και για τον πεδουλακη που εθιξε το ιδιο θεμα με σενα,θα σου πω οτι η ολυμπιαδα εχει καποιες αγωνιστικες που παρουσιαζεται ετσι..γιατι δεν διαμαρτυρηθηκε καποιος οταν εγινε αυτο,αλλα το θυμηθηκανε ολοι σημερα που πλησιαζει το ματς με τον κολοσσο?δεν θυμαμαι να το εθιξες το θεμα οταν παιξατε στην πυλαια στην 20η αγωνιστικη!το πιο απλο!!και με σενα την 20η αγωνιστικη μεσα στην πυλαια η ολυμπιαδα που την κερδισατε με μολις 6 ποντους ειχε ηδη διαλυθει...πως μου λες τωρα οτι παιξατε με μια φουλ ολυμπιαδα εννοωντας το ματς στην πατρα ξεχνοντας το ματς στο γηπεδο σας?οποτε μαλλον δεν θυμομαστε καλα η θυμομαστε αυτα που μας βολευουν...
ilias77
Παρελθόν από τον πάγκο του ΠΑΟΚ αποτελεί από απόψε ο Κώστας Φλεβαράκης μία μέρα μετά την ήττα από την ΑΕΛ στο κλειστό της Νεάπολης στην Λάρισα και τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Α1.
themoss
Καιρος ηταν... Αυτος που επρεπε να αλλαξει δεν ηταν ο ροου αλλα ο Φλεβαρακης... Εχω πει αρκετα για τον πρωην προπονητη μας αλλα δεν ηθελα να μιλησω για αλλαγη ... Ας ελπισουμε στο καλυτερο
geosider
μεγαλο γλεντι
αμα πεσετε στην α2 και παιζεται με τον ηρακλη θα παρουμε την εκδικηση μας ολοι οι αρειανοι για αυτα που τραβηξαμε και απο τους 2 σας στους υποβιβασμους στην μπαλα
και μην ξεχνατε τελευταια αγωνιστικη εμεις θα σας ριξουμε wink.gif
χιχιχιχιχ
penetration
Αυτό το τεχνικό τρίδυμο αναπτερώνει πλήρως τις ελπίδες για παραμονή στην Α1 ... του ΑΓΟΡ
pivot
Ο Φλεβαράκης βλέποντας τον γκρεμό να πλησιάζει, πρόλαβε και πήδηξε από το τραίνο...
themis7
ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΠΙΔΑ Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΟΥ ΤΖΩΝ ΚΟΡΦΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΦΕΡΕΙ ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΑΙΧΤΗΣ !!!!!!!!!!!!!!

ΑΝΑΠΤΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΜΑΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΠΟΥ ΜΕΣΟΥΡΑΝΟΥΣΑΜΕ !!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΩΘΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!
themoss
Η αποψη μου ειναι πως αν νικησουμε τον Πανελληνιο δεν εχουμε καποιο σοβαρο προβλημα καθως θα πρεπει η ροδος να κανει 3 νικες...
thrylos7
Ο στόχος όμως των τριών νικών για τον Κολοσσό είναι απόλυτα εφικτός... Δύο νίκες χρειάζεται ο ΠΑΟΚ (για να είναι σίγουρος τουλάχιστον).

Πάντως, αν το ματς με τον Άρη έχει ενδιαφέρον (γιατί μπορεί να μην έχει, είτε θετικά, είτε αρνητικά για τον ΠΑΟΚ), δε θεωρώ πως οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί...
weirdo1977
αν είμαστε outsider με αυτόν τον παοκ ας το κλείσουμε το μαγαζί να τελειώνει η υπόθεση...
thrylos7
Και "αυτός ο Άρης" εδώ που τα λέμε δεν είναι στα καλύτερά του... tongue.gif

Όπως και να' χει, στην κρίση μου ο καθαρά αγωνιστικός παράγοντας παίζει μικρότερο ρόλο από κάθε άλλη φορά για κάποιον αγώνα.
themoss
Χαζευα βλακειες στο site του εσακε και ειδα οτι προεδρος του Παοκ συνεχιζει να ειναι ο ακατανομαστος... Μηπως σημαινει κατι αυτο??? Ολες οι αλλες πληροφοριες ειναι ανανεωμενες...
ilias77
Αισιοδοξία για την ευτυχή κατάληξη της μεγάλης προσπάθειας της ομάδας του ΠΑΟΚ αλλά και για το αυριανό παιχνίδι με τον Πανελλήνιο και πίστη για τη νίκη εξέφρασε ο Νίκος Κούβελας με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ.
Ο έμπειρος φόργουορντ του ΠΑΟΚ θεωρεί ότι είναι εξόχως σημαντική η παρουσία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ και σε αυτό τον αγώνα και ζήτησε να υπάρχει θερμή συμπαράσταση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. "Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Είναι σημαντική υποχρέωση, που μπορεί και πρέπει να μας δημιουργήσει μία δημιουργική πίεση", τόνισε αρχικά ο Κούβελας.

Συγκρίνοντας το αυριανό παιχνίδι με αυτό του Α΄ γύρου στο κλειστό της Κυψέλης ο έμπειρος φόργουορντ του ΠΑΟΚ δήλωσε πως: "Αυτό που θα μετρήσει περισσότερο είναι η δική μας θέληση για τη νίκη. Άλλωστε, έχουν αλλάξει πολλά και στις δύο ομάδες από το μεταξύ μας παιχνίδι στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος".

"Από τότε έχει περάσει μισό πρωτάθλημα και οι συνθήκες είναι διαφορετικές. Θα έλεγα ότι και οι απαιτήσεις είναι διαφορετικές και πρόκειται σίγουρα για ένα παιχνίδι με νέα δεδομένα" κι όσο για την παρουσία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στις κερκίδες του PAOK Sports Arena αύριο το απόγευμα στις 17:00; Ο Κούβελας είπε πως: "Θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό το παιχνίδι και η σημασία του κόσμου".

"Σε κάποιους αγώνες φέτος νομίζω ότι ο κόσμος έπαιξε μεγαλύτερο και πιο σημαντικό ακόμη και από τη δική μας προσπάθεια. Χρειαζόμαστε όσο τίποτε άλλο τη δική τους συμπαράσταση".

Κοντά στην ομάδα και η ΠΑΕ
Στο πλευρό της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ εν όψει του αυριανού παιχνιδιού με τον Πανελλήνιο τάχθηκε και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με σχετικά μάλιστα ανακοίνωση που εξέδωσε.

"Η ομάδα μπάσκετ δίνει αύριο (17:00) στο "Παλατάκι" έναν αγώνα επιβίωσης κόντρα στον Πανελλήνιο. Σ’ αυτή την κρίσιμη στιγμή για τον ΠΑΟΚ θα είμαστε όλοι εκεί», ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ".

sport24.gr
themoss
Ολοι στο παλατακι σημερα! Χωρις γκρινιες, μονο συμπαρασταση στην ομαδα.
NBAer
QUOTE(themoss @ Apr 16 2008, 13:14 ) *
Ολοι στο παλατακι σημερα! Χωρις γκρινιες, μονο συμπαρασταση στην ομαδα.

Yep! Αν και δεν ξεκινησε καλα για μενα η μερα σε σχεση με τον ΠΑΟΚ. Το παιχνιδι αυτο το σκεφτομαι εδω και 2-3 μερες και χθες ειδα στον υπνο μου ονειρο(εφιαλτη) οτι ημουν μεσα και το σκορ στο πρωτο ημιχρονο εγραφε 12-78 !! και ολοι εκραζαν τους παικτες, φυγετε απ τον ΠΑΟΚ, κλπ. Πολυ δραμα το ονειρο. sad.gif

Ευτυχως τα ονειρα μου δεν βγαινουν. Αντε να δουμε τι θα γινει στην πραγματικοτητα. sad.gif sad.gif
Μια νικη σημερα και ο Κολοσσος πρεπει να κανει 3 νικες(σωστα?). Οποτε νικαμε σημερα και τελος....

ΟΥΦ, εχω κακο προαισθημα.... sad-smiley-009.gif
themoss
Αν νικησουμε γινομαστε το φαβορι 100%... Εχουμε θμια με Ροδο και εχουμε νικησει με μεγαλο σκορ το Ρθυμνο. Σε τριπλη ισοβαθμια πεφτει ο Αγορ, ο οποιος κατα τη γνωμη μου θα κανει μια νικη.Δε νομιζω πως ο Αρης θα χασει σημερα και ουτε ο Ολυμπιακος την τελευταια αγωνιστικη. Απ'την αλλη ουτε η Ροδος πιστευω πως θα νικησει την Αεκ... Τελος παντων... Θα φανει... Ας νικησουμε εμεις και βλεπυμε μετα τι θα γινει!
themoss
Κοντεψα να παθω καρδιακο αλλα ευτυχως νικησαμε... Για το θεαμα δε θα μιλησω γιατι δεν ειναι το ζητουμενο , μονο ενα τεραστιο μπραβο στον κοσμο.
themoss
Ξεχασα να πω οτι ευχαριστη εκπληξη αποτελεσε η συμμετοχη του Κουτλουαι ο οποιος αλλαξε τη ροη του αγωνα σε ενα πολυ κρισημο σημειο... Αυτος ο παιχτης μεχρι και ανετοιμος ειναι απιστευτα χρησιμος καθως ολη η αντιπαλη ομαδα τον κυνηγαει και ανηγουν διαδρομοι για τους υπολοιπους...
Rondo
Για τον ΠΑΟΚ θέλω να πω ότι θεωρώ πως είναι η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας μετά την Ολυμπιάδα...Μόνο λόγω ιστορίας δεν αξίζει να πέσει γιατί αγωνιστικά και οργανωτικά είναι απαράδεκτος...
thrylos7
Μα για ποιο θέαμα να μιλήσεις; Δεν υπήρχε! biggrin.gif Πόνεσαν λίγο τα μάτια μας, αλλά η νίκη, μετά κόπων και βασάνων ήρθε..

Το 11-2 με το ζεστό Βεργίνη (που δε ξαναμπήκε στο κλίμα του αγώνα μετά τα δύο γρήγορα φάουλ) έγινε 26-26 στο ημίχρονο, 26-34 στο 25' και με τον ΠΑΟΚ να δείχνει ανήμπορος ν' αντιδράσει... Ευτυχώς, υπήρχε ο Ντιαρά, που μ' ένα δύσκολο τρίποντο κι ένα κλέψιμο, έδωσε ζωή στην ομάδα και σταδιακά πήραν τα πάνω τους κι άλλοι παίκτες όπως ο Κουτλουάι (αν θυμάμαι καλά στο 25' πάτησε πρώτη φορά παρκέ), ο Χαριτόπουλος και κυρίως ο Τσιάκος που καθόρισε εν πολλοίς το ματς (μαζί με τον Όστοϊτς και τις 0/4 βολές) κι έτσι, παρόλο που ο Πανελλήνιος ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να έχει το πάνω χέρι στα τελευταία δευτερόλεπτα, παίζοντας με περισσότερη ψυχή (αν και ο ζήλος που επέδειξαν οι φιλοξενούμενοι ήταν άξιος συγχαρητηρίων) και να πάρει την πολύτιμη νίκη. Για τους ηττημένους, ο Γκράντι κλείστηκε πολύ καλά στο δεύτερο μέρος, ο Κέλι βρήκε πεδίο δράσης, αλλά δεν έκανε ζημιά, ενώ ο Σκλάβος ήταν ιδιαίτερα ψύχραιμος στα τελευταία λεπτά. Αυτός που μου άρεσε πάρα πολύ πάντως ήταν ο Γκόλεματς, αν και ...κάπου χάθηκε κι αυτός.
Για τον ΠΑΟΚ, πέρα από τους προαναφερθέντες, σημαντική ήταν η συνεισφορά του Δεμερτζή, που για μια ακόμη φορά έδωσε άλλον αέρα στην ομάδα, ο Τζόρνταν δεν έκανε καλό παιχνίδι, αλλά τουλάχιστον έβαλε τις βολές, ο Ραλίμι είχε 0/5 με τη μπάλα να μπαίνει και να βγαίνει, αλλά πέρα από τα ρημπάουντ δεν προσέφερε, ο πιο έμπειρος απ' όλους Κούβελας παρασύρθηκε από τον ενθουσιασμό του (που τον βοήθησε σε άλλες φάσεις) να πάρει το επιθετικό ρημπάουντ και ανανέωσε τις λιγοστές, βέβαια, ελπίδες του Πανελληνίου για νίκη στα 15", ενώ Ρίνγκστρομ και Σφέικος αγωνίστηκαν ελάχιστα. Τον Γκιλέσπι δεν το μνημόνευσα για κάτι...
Μου άρεσαν πολλές κινήσεις του προπονητικού team (η αλλαγή στο χρώμα κοστουμιών για γούρι; biggrin.gif )

Σε μια φάση, είδα τον Καραμπέρη να πιάνει την καρδιά του, με τη στάση του κορμιού του κλπ να δείχνει ότι είναι κάτι ανησυχητικό.. Κάτι που είδαν και οι άνθρωποι δίπλα του. Ευτυχώς, το ξεπέρασε αμέσως. Τον έζησαν όλοι πολύ έντονα τον αγώνα, 5.500+ κόσμος στο Παλατάκι. Προφανώς, η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαιτέρως καυτή και για να πω την αμαρτία μου, όσο κι αν δε θέλω να πέσει ο ΠΑΟΚ (που ευτυχώς αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι υπέρ του), ένα ματς ΠΑΟΚ - Άρης που θα κρίνεται η παραμονή είναι αρκετά ελκυστικό... Οποιοσδήποτε σώφρων νους βέβαια, δε θα ήθελε ούτε να το σκέφτεται αυτό, γιατί υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι...

Το παιχνίδι στο Ρέθυμνο πάντως είναι πολύ δύσκολο (εώς αδύνατο, αν ο ΑΓΟΡ επιδείξει τα ίδια αντανακλαστικά, που εμφάνισε όταν ξαναβρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο) , ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε και σήμερα καλά, αν και το καλό είναι ότι έχει πλέον τον Κουτλουάι (αλλά και τον Γκιλέσπι) στη σύνθεσή του.

Για τον ΠΑΟΚ θέλω να πω ότι θεωρώ πως είναι η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας μετά την Ολυμπιάδα...Μόνο λόγω ιστορίας δεν αξίζει να πέσει γιατί αγωνιστικά και οργανωτικά είναι απαράδεκτος...

Πέρα από την ιστορία, αυτή τη στιγμή βρίσκεται πάνω από Κολοσσό και ΑΓΟΡ, οπότε και αγωνιστικά (τη συγκεκριμένη στιγμή τουλάχιστον) δεν αξίζει να πέσει... wink.gif Αλλά και πάλι, είναι κρίμα να κρίνεις την ομάδα από την εικόνα που δείχνει στα τελευταία ματς, γιατί σε τέτοια καμπή έχουν βρεθεί κι άλλες ομάδες φέτος...
themoss
O Ραλιμι ηταν πολυ αστοχος αλλα η μπαλα του επαιζε πραγματικα ασχημα παιχνιδια σημερα... Τσιακος Χαριτοπουλος ηταν οντως αυτοι που κρατησαν τον Παοκ. Ο Τσιακος εβαλε και ενα απιθανο fade away...
McRae
QUOTE(thrylos7 @ Apr 17 2008, 02:34 ) *
Προφανώς, η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαιτέρως καυτή και για να πω την αμαρτία μου, όσο κι αν δε θέλω να πέσει ο ΠΑΟΚ (που ευτυχώς αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι υπέρ του), ένα ματς ΠΑΟΚ - Άρης που θα κρίνεται η παραμονή είναι αρκετά ελκυστικό... Οποιοσδήποτε σώφρων νους βέβαια, δε θα ήθελε ούτε να το σκέφτεται αυτό, γιατί υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι...

με τις βαλιτσες στο χερι θα το δω το σαββατιατικο ματς..αν κερδισουμε η κρατησουμε την διαφορα την κανω για τα πατρια εδαφη..αλλιως το αναβαλλω ως τη μεγαλη τεταρτη..δεν χανεται ενα παοκ-αρης που θα εχει βαθμολογικο ενδιαφερον..συμφωνω σε ολα αν και για τι παιχνιδι με το αγορ δεν ειναι απαραιτητη η νικη,και η διατηρηση της διαφορας μας αρκει..παντως σημερα μου ελλειψε ο ροου..με τον τζορνταν που κανει τον διαμαντιδη να φαινεται ο μεγαλυτερος ατομιστης του κοσμου,και το ντεφορμαρισμα του ραλιμι εχουμε ξεμεινει τελειως απο επιθετικες λυσεις
thrylos7
O Ραλιμι ηταν πολυ αστοχος αλλα η μπαλα του επαιζε πραγματικα ασχημα παιχνιδια σημερα...

Μα ότι βαρούσε, θα μπορούσε κάλλιστα να είχε μπει... Γενικότερα, πολλές φορές η μπάλα σήμερα μπήκε και βγήκε, αλλά με τον Ραλίμι ήταν το κάτι άλλο...

(και είχες μετά τους διπλανούς σου να λένε τα διάφορα... )

Ο Τσιακος εβαλε και ενα απιθανο fade away...

Πραγματικά απίστευτο! Ακόμη να το συνειδητοποιήσω... biggrin.gif Του το χρωστούσε η μπάλα, γιατί είχε δυο φορές 0/2 βολές πιο πριν στον αγώνα... και 99/100 φορές έχει 1/2! smile.gif
Γιατί σήκωνε το σορτσάκι όμως; Υποσυνείδητο μήνυμα για να θυμηθεί ο κόσμος την ιστορία της ομάδας (που τα φορούσαν κοντά) ; biggrin.gif

για τι παιχνιδι με το αγορ δεν ειναι απαραιτητη η νικη,και η διατηρηση της διαφορας μας αρκει..

Ευτυχώς!
Φέτος δύο φορές ο ΠΑΟΚ έχει χάσει με περισσότερους από 15 πόντους, από την ΑΕΚ εντός (23) και από τον ΠΑΟ εκτός (30).. Βέβαια, ο Πεδουλάκης δε χαμπαριάζει ιδιαίτερα και η ομάδα του το έχει αποδείξει τον τελευταίο καιρό αυτό...

σημερα μου ελλειψε ο ροου.

Πράγματι, δε θα βλέπαμε την ίδια κατάσταση επιθετικά από την ομάδα σήμερα, όπου ήταν, επιεικώς μάλλον, κακή.

Εγώ λογικά θα ξανάρθω για το ματς με τον Άρη, είμαι και κοντά, οπότε με βολεύει... blech.gif
themoss
Δεν πολυπιστευω στη σημερινη νικη αλλα εχω μεσα μου μια κρυφη ελπιδα. Αν γινει η "μαγεια" και κερισουμε σημερα ξεκαθαρισαν ολα στο θεμα παραμονης...
McRae
εναποθετουμε τις ελπιδες μας στο αδελφο σωματειο της αεκ..στον αξιοτιμο κυριο δροσο,στον μεγαλο προπονητη αγγελου ..εγω απο αυτους τους παικτες και το τριο στουτζες στον παγκο δεν περιμενω τιποτα πλεον..το θαυμα εγινε μια φορα στο ματς με τον πανελληνιο,δεν μπορει αυτο το συνοθιλευμα να κερδισει και αλλον αγωνα..
Weekendman
Και τώρα ένα απο τα μεγαλύτερα όνειρα ενός Αρειανού αν όχι το μεγαλύτερο είναι πιθανό να γίνει,με νίκη του Άρη πιθανός υποβίβασμός στην Α2 για τον ΠΑΟΚ μπροστά σε 8500 Παοκτζήδες, τι πιο ενδιαφέρον σενάριο για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής στην Πυλαία.

Προσωπικά εύχομαι να μείνει ο ΠΑΟΚ στην Α1, γιατί είναι ήδη αισθητή η απουσία των Ηρακλή και Περιστερίου ,το να υποβιβαστεί ο ΠΑΟΚ θα αποδυναμώσει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον για την Α1.

Ακόμα και για τον Άρη όσο περίεργο και να ακούγεται αρχικά,με την ψυχρή λογική δεν τον συμφέρει ένας υποβίβασμός του ΠΑΟΚ ,βλέπουμε φέτος ότι έχει μειωμένο ενδιαφέρον ο κόσμος του Άρη για το μπάσκετ ,και χώρις τον αιώνιο αντίπαλο θα λείψει και η κόντρα που θα τραβάει την προσοχή των φιλάθλων και των εφημερίδων, συνεπώς θα υπάρχει και μειωμένο ενδιαφέρον για τα μπασκετικά τεκτενόμενα στην Θεσσαλονίκη κάτι που δεν συμφέρει ασφαλώς τον μπασκετικό Άρη.

εναποθετουμε τις ελπιδες μας στο αδελφο σωματειο της αεκ..στον αξιοτιμο κυριο δροσο,στον μεγαλο προπονητη αγγελου ..εγω απο αυτους τους παικτες και το τριο στουτζες στον παγκο δεν περιμενω τιποτα πλεον..το θαυμα εγινε μια φορα στο ματς με τον πανελληνιο,δεν μπορει αυτο το συνοθιλευμα να κερδισει και αλλον αγωνα..

Λίγό δύσκολο το να στηριχτείς στην φετινή ΑΕΚ...
CHATZI
Η μεγαλυτερη ξεφτιλα στην ιστορια του ΠΑΟΚ.Δεν σεβαστηκαν ουτε τον κοσμο που γεμισε προχθες το παλατακι ουτε τη φανελα.Εβλεπα τους παιχτες του ΑΓΟΡ με τι παθος παιζανε και μετα τους δικους μας...πραγματικα δεν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχει μεγαλη διαφορα σε εμψυχο υλικο σε σχεση με αυτο του ΑΓΟΡ[δεν ειναι θεμα ικανοτητων]αυτο που πιστευω ειναι οτι οι παιχτες του ΠΑΟΚ ειναι λιγοψυχοι.

Μονο ο Ντιαρα αγωνιζονταν κανεις αλλος.Δεν μπορεσαν να κανουν το αυτονοητο,να κρατησυν τη διαφορα!!

Τοσα χρονια ειμαι διπλα στην ομαδα και πιο πολυ φετος,ομως την τεταρτη δε θα μαι στο γηπεδο,γιατι αυτοι οι παιχτες δεν αξιζουν τη στηριξη του κοσμου.Μονο και μονο επειδη ποναω θα δω το ματς κολοσσος-ΑΕΚ μπας και μας κανει τη χαρη ο Αλεξανδρης και μας σωσει. Παλι καλα που η ροδος σωθηκε σημερα,αλλιως θα ειχαν τελειωσει ολα.
weirdo1977
QUOTE(Weekendman @ Apr 19 2008, 20:53 ) *
Και τώρα ένα απο τα μεγαλύτερα όνειρα ενός Αρειανού αν όχι το μεγαλύτερο είναι πιθανό να γίνει,με νίκη του Άρη πιθανός υποβίβασμός στην Α2 για τον ΠΑΟΚ μπροστά σε 8500 Παοκτζήδες, τι πιο ενδιαφέρον σενάριο για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής στην Πυλαία.

υπερβολές... το μεγαλύτερο όνειρο μας δεν μπορεί να έχει σχέση με αυτό το σωματείο... είναι αυτονόητο πως το μεγαλύτερο όνειρο είναι ένα πρωτάθλημα ευρώπης... γι αυτό ζούμε εδώ k 25 χρονια...

απλά... πως τα φέρνει η τατιάνα η ζωή μερικές φορες ε ? biggrin.gif
captain charisma
ελεος και παλι ελεος τι χαλια ηταν αυτα σημερα?
ptolemaidaras
Ενταξει η αληθεια ειναι οτι τα ηθελε και ο ....σας, μη πω τωρα.
Το ΑΓΟΡ επαιζε με Πεδουλακη στον παγκο, και κοτζαμ ΠΑΟΚ που ηθελε να αποφυγει υποβιβασμο ειχε απεναντι του ενα παρα πολυ καλο παιδι (Τζον), εναν ηλιθιο(Στραυοπουλο) κι εναν πανηλιθιο(Κωνσταντινιδη)! Ε αυτα που βλεπει ολη η Ελλαδα μονο εσεις δεν τα βλεπετε. Τουλαχιστον ο Φλεβαρακης μπορει να μην ηταν προπονητικη ιδιοφυια αλλα ηταν προπονητης ρε αδερφε. Ο Πεδουλακης μεσα στους 2-3 καλυτερους της Ελλαδας, ασχετως αν λογω χαρακτηρα εχει πολυ κακες δημοσιες σχεσεις, και απεναντι του ειχε ποιον? Πειτε μου εναν προπονητη που ειχε απεναντι του στο ματς αυτο. Α ρε ΠΑΟΚ τι αμαρτιες πληρωνεις...
McRae
QUOTE(ptolemaidaras @ Apr 20 2008, 01:10 ) *
Ενταξει η αληθεια ειναι οτι τα ηθελε και ο ....σας, μη πω τωρα.
Το ΑΓΟΡ επαιζε με Πεδουλακη στον παγκο, και κοτζαμ ΠΑΟΚ που ηθελε να αποφυγει υποβιβασμο ειχε απεναντι του ενα παρα πολυ καλο παιδι (Τζον), εναν ηλιθιο(Στραυοπουλο) κι εναν πανηλιθιο(Κωνσταντινιδη)! Ε αυτα που βλεπει ολη η Ελλαδα μονο εσεις δεν τα βλεπετε. Τουλαχιστον ο Φλεβαρακης μπορει να μην ηταν προπονητικη ιδιοφυια αλλα ηταν προπονητης ρε αδερφε. Ο Πεδουλακης μεσα στους 2-3 καλυτερους της Ελλαδας, ασχετως αν λογω χαρακτηρα εχει πολυ κακες δημοσιες σχεσεις, και απεναντι του ειχε ποιον? Πειτε μου εναν προπονητη που ειχε απεναντι του στο ματς αυτο. Α ρε ΠΑΟΚ τι αμαρτιες πληρωνεις...

συμφωνω μαζι σου..η επιλογη να διωξουν τον φλεβαρακη μπας και αλλαξει καπως το κλιμΑ δεν ηταν παραλογη αλλα επρεπε να παρουν κανονικο προπονητη και οχι μαθητευομενους μαγους..εστω κανεναν..κΙΤΣΟ ΔΙΑΑΝΤΟΠΟΥΛΟ Η..ΤΟ ΣΠΥΡΟ ΦΩΣΚΟΛΟ..ΚΑΠΟΙ Ε ΕΠΕΙΡΙΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΤΩ ΚΑΙ..ΔΙΠΛΩΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ...
tasoula13
Πάντως είναι καλύτερο για τον παοκ να περάσει μια χρονιά στην α2 παρά να γίνεται ρεζίλι.και αυτό είναι και το πιο δικαιο, από το να πέσουν κολοσσός ή ρέθυμνο που είναι νοικοκυρεμένα σωματεία.
grigoris
Ήμουν απ'αυτούς που περίμεναν την ήττα αλλά όχι και την απώλεια της διαφοράς.Μετά το χτεσινό λοιπόν έχω μείνει άφωνος,πώς τα κατάφεραν να χάσουν 15 πόντους διαφορά?Ρε παιδιά εδώ παίζεις τη ζωή σου,κατέβα και παίξε άμυνα κομάντο,να μη φας πάνω από 60-65 πόντους.Του π&*^τη δηλαδή,45-50 πόντους δε θα τους βάλεις όσο άμπαλος και να είσαι?Απλή λογική........(και το κατενάτσιο δεν έβλαψε κανέναν μερικές φορές)

Όσο για τον αν πέφτοντας (που πλέον είναι πολύ πιθανό) θα επιστρέψουμε μετά από ένα χρόνο απλά θα πω πως ούτε γι'αυτό είμαι αισιόδοξος έτσι όπως είναι τα πράγματα.............
themoss
Δε σχολιαζω τιποτα γι'αυτο το παιχνιδι που ντροπιαζει την ιστορια του Παοκ απλως οπως και στο παιχνιδι με τον Πανελληνιο πρεπει να στηριξουμε χωρις γκρινιες!
koufos7
paidia pistevo oti den yparxei periptosi na pesete,tha ta kataferete esto kai me miso ponto.o kolossos omos tha hasei apo tin aek?
CHATZI
Αν το δουμε ψυχραιμα και αντικειμενικα το πραγμα μονο ο κοσμος του ΠΑΟΚ μπορει να παρει το παιχνιδι της Τεταρτης.Ο,τι δηλαδη εγινε και με τον Πανελληνιο.
Δυστυχως η ομαδα δεν μπορει...και αυτο αποδεικνυεται απο τα εκτος εδρας παιχνιδια με αποκορυφωμα αυτο του περασμενου Σαββατου.
Πρεπει ολοι μας να ειμαστε εκει την Τεταρτη!Να παμε για να σωσουμε αυτη την ομαδα που δεν φταιει σε τιποτα.Καποιοι αλλοι ευθυνονται για αυτη την καταντια,καποιοι που ακομα δεν λενε να αναλαβουν τις ευθυνες τους και επιτελους να αφησουν ησυχο τον ΠΑΟΚ.
NBAer
QUOTE(McRae @ Apr 19 2008, 19:43 ) *

Φυσικα!

Η ΑΕΚ εχει κανενα συμφερον για το παιχνιδι? Μπορει να μεινει εκτος 8αδας αν χασει απο Κολοσσο?

Μια αλλη ελπιδα που εχουμε ειναι να ανεβει το Πανοραμα.... icon_wave.gif

Μονο με αυτους τους 2 τροπους μπορουμε να μεινουμε στην κατηγορια.
Γιατι για να νικησουμε τον Αρη ειναι ακατορθωτο.

Εχουμε κανει θαυματα φετος! Σε ποδοσφαιρο και μπασκετ. Χθες καναμε αλλο ενα στο ποδοσφαιρο, που απο 0-3 που νικουσαμε, χασαμε 4-3. icon_drunk.gif
Στο μπασκετ εχουμε κανει τους αντιπαλους να φαινονται Τζορνταν και Σακιλ Ο'Νιλ(Βουγιουκας πχ προχθες).
Ενω την ιδια στιγμη εχουμε την τυχη να εχουμε τον Μαικλ Τζορνταν αλλα σε version του μεγαλυτερου αντι-ατομιστη του κοσμου. Και αντε αμα εδινε καλες ασιστ ολα μια χαρα. Αλλα αυτος για να δωσει σωστη και ισια πασα θα πρεπει να επιδρασει η βαρυτητα του ηλιου και της σεληνης μαζι. sad.gif Μια απο τις πιο αποτυχημενες επιλογες ever!

Φετος ενας απο τους σημαντικοτερους επισης λογους της πληρης εξαθλιωσης μας ηταν και η ελλειψη ψηλων. Χωρις ψηλους μπασκετ δεν μπορεις να παιξεις....
valsam
Mετα τις πετρες και τα καπνογονα που εφαγαν στο κεφαλι ο Μασει και ο Ραιτ δεν σας βλεπω καλα!!!!
Ο Μασει τα πηρε πολυ ασχημα και δηλωσε οτι θα πεθανει για να σας κερδισει!
CHATZI
QUOTE(valsam @ Apr 21 2008, 23:09 ) *
Mετα τις πετρες και τα καπνογονα που εφαγαν στο κεφαλι ο Μασει και ο Ραιτ δεν σας βλεπω καλα!!!!
Ο Μασει τα πηρε πολυ ασχημα και δηλωσε οτι θα πεθανει για να σας κερδισει!

Το πρωτο που ειπες μπορει να συμβει,το δευτερο με τιποτα.Να πεθανει μπορει...να κερδισει αποκλειεται.
NBAer
QUOTE(CHATZI @ Apr 21 2008, 23:41 ) *
Το πρωτο που ειπες μπορει να συμβει,το δευτερο με τιποτα.Να πεθανει μπορει...να κερδισει αποκλειεται.

Μην αρχισουμε τις χαζομαρες!
Κανεις δεν πρεπει να πεθανει για ενα κωλοπαιχνιδι, ουτε καν να τραυματιστει, ουτε καν να τον ακουμπησει χαρτινο κουτακι πορτοκαλαδας!

Ο Μασει καλα θα κανει να παιξει οσο δυνατα θελει, οσο παθιασμενα θελει και εμεις καλα θα κανουμε να μεινουμε μονο σε "φωνητικους εκφοβισμους" και πιεσεις.
Ενας αθλητης του μπασκετ ειναι και θα πρεπει να βαλουμε ολοι καλα στο μυαλο μας οτι εχει δικαιωμα να πανυγηρισει καθε καλαθι που βαλει ή οτιδηποτε αλλο.

Αν καποιος θεωρει οτι το να κερδισεις με απειλες κατα της ζωης καποιου ή οποιoνδηποτε τετοιο καταπτυστο τροπο, ειναι σωστο και παντα στα πλαισια του "το συμφερον πανω απο ολα", τοτε καλα θα κανει να παει κανα ταξιδακι με κανενα αντιθετο φυλο για παρεα, να τον φυσηξει και λιγο ο αερας μπας και καταλαβει τι ειναι η ζωη γιατι σαν πολυ κομπλεξισμος και ηλιθιοτητα επεσε....
Και δεν μιλαω για το παρον φορουμ (μόνο), αλλα γενικα και κυριως αυτα που ακουω στο ραδιο. Και απο τους μεν(Αριανοι) και απο τους δε(ΠΑΟΚτσηδες).

Για αυτο λεω και ξαναλεω, οτι υπαρχουν παρα πολλοι μπουφοι! Δεν εχουν καταλαβει το νοημα της ζωης και αναλωνονται σε ολα αυτα που αναλωνονται.....
scales84
εγω να ρωτησω γιατι η λυση αν πεσει ο παοκ ειναι ν ανεβει το πανοραμα?μηπως δηλωσει αδυναμια και δεν ανεβει?γιατι πρωτον απο οσο ξερω τοτε ανεβαινει ο 3ος και δεν σωζεται αυτος που πεφτει και δευτερον εχει ακουστει οτι αν το πανοραμα δηλωσει αδυναμια θα προσπαθησουν απο την καβαλα να γινει σθυγχωνευση με εξαγορα της θεσης
NBAer
QUOTE(scales84 @ Apr 22 2008, 00:09 ) *
εγω να ρωτησω γιατι η λυση αν πεσει ο παοκ ειναι ν ανεβει το πανοραμα?μηπως δηλωσει αδυναμια και δεν ανεβει?γιατι πρωτον απο οσο ξερω τοτε ανεβαινει ο 3ος και δεν σωζεται αυτος που πεφτει και δευτερον εχει ακουστει οτι αν το πανοραμα δηλωσει αδυναμια θα προσπαθησουν απο την καβαλα να γινει σθυγχωνευση με εξαγορα της θεσης

Πολυ απλα γιατι τοτε ΠΑΟΚ+Πανοραμα = ΠΑΟΚ..... biggrin.gif
weirdo1977
σκοπεύετε να ανοίξετε το topic του αγώνα η θα το κάνω εγώ ? 19.gif
scales84
δλδ θα φτασετε στο σημειο να κανετε συγχωνευση?αυτο θα ναι πιο εξευτελιστικο απο το να πεσετε κατηγορια...

επισης εγω απο τα λιγα που ξερω το πανοραμα και σαν περιοχη αλλα και σαν ομαδα περισσοτερο αριανοκρατειτε
NBAer
QUOTE(scales84 @ Apr 22 2008, 00:26 ) *
δλδ θα φτασετε στο σημειο να κανετε συγχωνευση?αυτο θα ναι πιο εξευτελιστικο απο το να πεσετε κατηγορια...

Καθολου εξευτελιστικο για μενα. Για σενα ισως.
Η ομαδα του Πανοραματος ειναι μια ομαδα μηδεν μπροστα στο ονομα του ΠΑΟΚ και πολυ απλα το ονομα του ΠΑΟΚ ειναι αυτο που θα παραμεινει οποτε που ειναι το προβλημα?

Το προβλημα για μενα ειναι οτι ναι μεν δεν ειναι εξευτελιστικο αν γινει κατι τετοιο, αλλα ειναι μεγαλη βλακεια αν γινει κατι τετοιο. Δεν μου αρεσει σαν λυση.

επισης εγω απο τα λιγα που ξερω το πανοραμα και σαν περιοχη αλλα και σαν ομαδα περισσοτερο αριανοκρατειτε

Εγω αυτο που ξερω εξ εμπειριας ειναι οτι το Πανοραμα εχει και Αριανους και ΠΑΟΚτσηδες και δεν εχω εις γνωσιν μου καμια απογραφη για το ποιοι ειναι περισσοτεροι εκει.

Οσο για το σαν ομαδα, δεν εχω καμια διαθεση να σου πω(αν ησουν ο morfi ή κανας αλλος κυριως απο τους mod θα σου ελεγα, sorry) το τι σκεψεις υπαρχουν περι αυτου του θεματος και ποσο Αριανοκρατειται το Πανοραμα.... rolleyes.gif
NBAer
icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif banana.gif banana.gif
ΣΟΦΟ γερα παρτους τα μυαλα! banana.gif

Hint: Αμα ο Σοφο τους παρει παραμαζωμα, τοτε ο ΠΑΟΚ με δωρο πασχα στον ετερο ενδιαφερομενο για να κανει το "ευκολο", αυτο το ευκολο που θα γινει και στο ΠΑΟΚ-Αρης λογω αδιαφοριας του ΠΑΟΚ σε αυτο το παιχνιδι, θα εχει πετυχει αυτο που θελει.....

Οχι οτι με ικανοποιουν ολα αυτα....
ΚιτρινιΑΡΗΣ
QUOTE(NBAer @ Apr 22 2008, 10:57 ) *
icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif banana.gif banana.gif
ΣΟΦΟ γερα παρτους τα μυαλα! banana.gif
Hint: Αμα ο Σοφο τους παρει παραμαζωμα, τοτε ο ΠΑΟΚ με δωρο πασχα στον ετερο ενδιαφερομενο για να κανει το "ευκολο", αυτο το ευκολο που θα γινει και στο ΠΑΟΚ-Αρης λογω αδιαφοριας του ΠΑΟΚ σε αυτο το παιχνιδι, θα εχει πετυχει αυτο που θελει.....
Οχι οτι με ικανοποιουν ολα αυτα....

Να ρωτήσω κάτι;
Αν κερδίσετε δεν σας ενδιαφέρει τι θα κάνουν οι άλλοι... αν όμως χάσετε και κερδίσει ο Κολοσσός τι ρόλο παίζει αν χάσει το Ρέθυμνο; σε ισοβαθμία πέφτει ο ΠΑΟΚ... αυτό που σας ενδιαφέρει περισσότερο είναι να χάσει ο Κολοσσός... τότε δεν πέφτετε με τίποτα... smiley.gif

Εγώ πάντως δεν θέλω να πέσει ο ΠΑΟΚ... θέλω να του γίνει μάθημα η χρονιά και να δυμανώσει... γιατί με δυνατό τον ΠΑΟΚ δυναμώνει ακόμη περισσότερο και ο Άρης (αυτό βέβαια είναι υποθετικό tongue.gif )... όχι βέβαια ότι και δεν θα μπορώ να κοιμηθώ αν κερδίσουν Άρης και Ρόδος σήμερα... w00t.gif
NBAer
QUOTE(ΚιτρινιΑΡΗΣ @ Apr 23 2008, 07:52 ) *
Να ρωτήσω κάτι;
Αν κερδίσετε δεν σας ενδιαφέρει τι θα κάνουν οι άλλοι... αν όμως χάσετε και κερδίσει ο Κολοσσός τι ρόλο παίζει αν χάσει το Ρέθυμνο; σε ισοβαθμία πέφτει ο ΠΑΟΚ... αυτό που σας ενδιαφέρει περισσότερο είναι να χάσει ο Κολοσσός... τότε δεν πέφτετε με τίποτα... smiley.gif

Δεν καταλαβες αυτα που ειπα.... smile.gif

Εγω ειπα οτι ο ΠΑΟΚ οταν δωσει το δωρο στον Κολοσσο, τοτε θα επωφεληθουν και οι 2 κανοντας το ευκολο και απλο, με την προϋποθεση βεβαια ο Σοφο να κανει το καθηκον του.....

Εγώ πάντως δεν θέλω να πέσει ο ΠΑΟΚ... θέλω να του γίνει μάθημα η χρονιά και να δυμανώσει... γιατί με δυνατό τον ΠΑΟΚ δυναμώνει ακόμη περισσότερο και ο Άρης (αυτό βέβαια είναι υποθετικό tongue.gif )...

Προσωπικα πιστευω οτι για αυτη τη συγκεκριμενη περιπτωση, αυτο που λες και λεγεται ειναι τελειως βλακεια.
Σε βαθος χρονου αν ο ΠΑΟΚ δεν επανελθει μετα απο 3-4-5 χρονια ναι δεν ειναι βλακεια και ειναι σωστο, αλλα για εναν χρονο η μονη επιπτωση για τον Αρη θα ειναι για εναν χρονο το πολυ πολυ να μην εχει ο Αρης sold-out, να χασει δηλαδη καποια εισιτηρια. Τριχες δηλαδη.
Αλλα επειδη δεν πιστευω οτι ο ΠΑΟΚ θα κανει πανω απο 1 χρονο για να γυρισει, δεν εχει νοημα να συζηταμε για επιπτωσεις στον Αρη.....
themoss
Ευαριστουμε θερμα την Αεκ...
Ο Τσιακος πρεπει να μηνει στην ομαδα τιμης ενεκεν!
captain charisma
ο πιν γκερσον για προπονητης του παοκ? blink.gif
θα μας καταστρεψει ο εβραιος......καλυτερα να παρουμε το καλαφατακη παρα τουτον....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.