Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΑΡΗΣ-Μαρουσι @ 08/03 - 16:15 - ΕΤ1
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
basketaris


Aφου περασαν τοσες μερες και κανεις δεν ανοιξε το topic το κανω εγω, προκειμενου να συζητησουμε καποια πραγματα πριν το ματς.

Μετα το διπλο στην Τουρκια, αλλα και σε συνεχεια των δυο πολυ καλων αποτελεσματων για την Α1, ο ΑΡΗΣ μας αντιμετωπιζει το Μαρουσι για την 19η αγωνιστικη.

Το ματς θελει προσοχη, αφου το Μαρουσι προερχεται απο πολυ μεγαλο διπλο στο ΟΑΚΑ και ερχεται με αγνοια κινδυνου.

Διαιτητες θα ειναι οι Χριστοδουλου, Φουφης και Μανος.

Η ΚΑΕ αποφασισε γενικη εισοδο 10 ευρω:

QUOTE
06.03.2008 - Τα εισιτήρια με το Μαρούσι

Ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ανακοινώνει ότι έχουν τεθεί σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για την αναμέτρηση κόντρα στο Μαρούσι που θα διεξαχθεί το Σάββατο (08/03) και ώρα 16:15, στο πλαίσιο της 19ης Αγωνιστικής του φετινού ελληνικού Πρωταθλήματος.

Όλοι εσείς που έχετε στηρίξει την ομάδα μας τόσο στις καλές, όσο κυρίως στις δύσκολες στιγμές, πρέπει να την βοηθήσετε γεμίζοντας το Αλεξάνδρειο σε μια ακόμη σημαντική αναμέτρηση.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

Θύρα 1: 10 ευρώ

Θύρα 2-3: 20 ευρώ

Θύρα 4: 10 ευρώ

Θύρα 5-6: 10 ευρώ

Θύρα 7-8-9-10: 10 ευρώ

Υπάρχουν επίσης και παιδικά εισιτήρια των 5 ευρώ για παιδιά από έξι έως δώδεκα ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους σήμερα και αύριο από τα γραφεία του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (τηλ. 2310 265-600) από τις 09:00 μέχρι και τις 18:00, τον Α.Σ. ΑΡΗ (Αλκμήνης 69, εκεί όπου βρίσκεται η θύρα των επισήμων στο Κλεάνθης Βικελίδης, τηλ. 2310 305-402), τους Συνδέσμους Φίλων ΑΡΗ (SUPER 3, Ιερολοχίτες και Κιτρινόμαυροι Ευόσμου), αλλά και από τα εκδοτήρια του Αλεξανδρείου Αθλητικού Μελάθρου την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.

www.arisbc.gr
Alexmei
To καλό που σου θέλω να μην μας κάψεις tongue.gif

Παιδιά γενική είσοδο 10€ όλοι όσοι μπορούν παλέ!
thrylos7
Τελικά δε θα μπορέσω να παρακολουθήσω τον αγώνα, λόγω των ημερών...

Ενδιαφέρον ματς, το Μαρούσι εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, με αποκορύφωμα το ματς με τον Παναθηναϊκό και σίγουρα ο Άρης δε μπορεί να θεωρεί δεδομένο το αποτέλεσμα, αν και έχει τον πρώτο λόγο.

Πολύ καλό αυτό για τα 10 ευρώ, θα προσελκύσει τον κόσμο που θα είναι στην πόλη και θα έχει την ευκαιρία να δει ένα όμορφο ματς.
hagi
Πολύ προσοχή να μην χαθεί το παιχνίδι.Σίγουρα ο Άρης είναι καλύτερη ομάδα από το Μαρούσι αλλά πρέπει να το αποδείξει.

Επιτέλους έβαλαν εισητήριο 10€ 41.gif Και λέω επιτέλους γιατί δεν γίνεται ρε παιδιά να έχει σε όλα τα παιχνίδια 20€,είναι πολλά για κάποιον να δίνει 40€ την εβδομάδα για να δει και τους δύο αγώνες.Ένας λόγος πιστεύω που δεν πάει και ο κόσμος είναι και αυτός.Γιατί βλέπουν ότι η ομάδα είναι σε ένα επίπεδο αλλά δεν έχει ανέβει ακόμη εκεί που πρέπει να είναι,και σου λέει θα δίνω και κάθε φορά 20€ δεν λέει.

Βέβαια και τώρα που το έκαναν 10€ παίζει και πάλι να μην πάει κόσμος λόγω των ημερών.Είναι όμως Σαββάτο και νωρίς οπότε καλό θα ήταν να βλέπαμε ένα γεμάτο Παλέ.Εχθές είδα τον Παναθηναϊκό από κοντά στο ΟΑΚΑ και είχε τον τετραπλάσιο κόσμο από εμάς...Εϊναι κρίμα να μην γεμίζει το γήπεδο sad.gif
basketaris
QUOTE
07.03.2008 - Τέρι: «Θα δώσουμε το καλύτερο των δυνατοτήτων μας»
Οι δύο συνεχόμενες πολύ σημαντικές εκτός έδρας νίκες επί του Πανιωνίου στο ελληνικό Πρωτάθλημα, αλλά και αυτή κόντρα στην Φενερμπαχτσέ Ούλκερ στην Ευρωλίγκα έχουν ανεβάσει σημαντικά την αυτοπεποίθηση των παικτών του Γκόρντον Χέρμπερτ, οι οποίοι φιλοδοξούν αύριο στις 16:15 να διευρύνουν το σερί τους κόντρα στο Μαρούσι.

Από την άλλη πλευρά, η αθηναϊκή ομάδα προέρχεται επίσης από μια σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, οπότε η παρουσία αύριο των φιλάθλων του ΑΡΗ στο Αλεξάνδρειο είναι επιβεβλημένη ώστε να βοηθήσουν τους παίκτες της αγαπημένης μας ομάδας να προσθέσουν μια ακόμη νίκη στις εν Ελλάδι υποχρεώσεις τους. Αυτό επισημαίνει άλλωστε και ο Ρεισόν Τέρι σε δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ του ΕΣΑΚΕ (www.esake.gr) λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Είναι πολύ σημαντικό πρώτα από όλα να κάνουμε το καθήκον μας μέσα στην έδρα μας και θα είναι πολύ σημαντικό επίσης να έχουμε τους φιλάθλους στο πλευρό μας, οι οποίοι κατέχουν ένα μεγάλο κομμάτι στις επιτυχίες της ομάδας στο Παλέ. Θέλουμε πολύ επίσης τη νίκη γιατί θα μας διατηρήσει στην τρίτη θέση στο ελληνικό Πρωτάθλημα και θα μας παρέχει μια μεγαλύτερη ασφάλεια όσον αφορά την επίτευξη της με την λήξη της κανονικής περιόδου. Για να τα καταφέρουμε σίγουρα θα πρέπει να παίξουμε όπως την περασμένη Τετάρτη στην Ευρωλίγκα και να διατηρήσουμε το ίδιο τέμπο συνεισφέροντας όλοι το καλύτερο των δυνατοτήτων μας σύμφωνα με τον ρόλο που έχουμε ο καθένας στην ομάδα. Εφόσον κάνουμε αυτό τότε όλα θα πάνε καλά».

Η νέα μεγάλη νίκη του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο επί τουρκικού εδάφους διατηρεί την ομάδα σε τροχιά πρόκρισης στο TOP 8 της Ευρωλίγκα και άπαντες είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα στις δύο αγωνιστικές που απομένουν πριν την ολοκλήρωση και της δεύτερης φάσης στην διοργάνωση. Σίγουρα το ιδανικό θα ήταν για τους «κίτρινους» να είχαν κερδίσει την Φενερμπαχτσέ Ούλκερ και στην αναμέτρηση του Αλεξανδρείου, αλλά όπως και να έχει η ελπίδα πεθαίνει τελευταία με τον Αμερικανό φόργουρντ να υπογραμμίζει ότι: «Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε τώρα είναι να προχωρήσουμε μπροστά. Δεν έχουμε την δυνατότητα να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω και να ελέγξουμε όλα αυτά που συνέβησαν, αλλά πρέπει να κάνουμε αυτό που απαιτείται για να αποκτήσουμε τώρα τον έλεγχο της κατάστασης. Βλέπουμε μπροστά και πρέπει να δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό στους δύο αγώνες που έχουν απομείνει πριν την ολοκλήρωση του TOP 16 της Ευρωλίγκα».

(...)

www.arisbc.gr
BASILE
QUOTE(basketaris @ Mar 7 2008, 17:34 ) *
www.arisbc.gr


Ας ελπίσουμε ότι θα συνεχιστεί το καλό σερί. Και βέβαια να δούμε και καλό μπάσκετ. Αποδείξαμε ότι και η ήττα στο πρώτο γύρο από τον Πανιώνιο δεν είχε και σοβαρό αντίκτυπο σε τελική ανάλυση. Αν δείξει κάτι παραπάνω και ο Τέρι, θα έχουμε πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Είδομεν...
basketaris
Καλη επιτυχια στην ομαδα μας! 41.gif

Ξεκιναω για το γηπεδο! smile.gif
Alexmei
μια απορία: Γιατί δεν βάζει τον Γλυνιαδάκη μέσα αφού πάλι ο Άρης έχει κενά στην ρακέτα; είναι τραυματίας;
xoxli44
KΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΤΖΕΡΕΜΑ'ι'Α.......
Alexmei
πωπω... ο τελευταίος αιφνιδιασμός να κάρφωνε ο Μάσεϊ ε; 38.gif
xoxli44
QUOTE(Alexmei @ Mar 8 2008, 15:37 ) *
πωπω... ο τελευταίος αιφνιδιασμός να κάρφωνε ο Μάσεϊ ε; 38.gif

Τα ΤΑΠΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ALL THE MONEY 77.gif 77.gif 77.gif
xoxli44
Δεν υπαρχει καλη περιφεριακη αμυνα απο τον Αρη.Μονο ο Τερυ Βοηθα τον Τζερεμα'ι΄α
scales84
Καλη νικη επι μιας καλης ομαδας που δεν μπορουσε ομως να εχει την ιδια αποδοση με την προηγουμενη βδομαδα....

επειδη δεν ειδα ολο το ματς να ρωτησω κατι?ηταν θετικος ο νταριους απο οτι καταλαβα η μπα?

επισης τον τελευταιο καιρο επιτελους αξιοποιειται ο τερρυ για αυτο που μπορει.εκπληκτικη αμυνα και αμα χρειαστει θα βαλει και τα ποντακια του...
Alexmei
QUOTE(scales84 @ Mar 8 2008, 18:10 ) *
Καλη νικη επι μιας καλης ομαδας που δεν μπορουσε ομως να εχει την ιδια αποδοση με την προηγουμενη βδομαδα....

επειδη δεν ειδα ολο το ματς να ρωτησω κατι?ηταν θετικος ο νταριους απο οτι καταλαβα η μπα?

επισης τον τελευταιο καιρο επιτελους αξιοποιειται ο τερρυ για αυτο που μπορει.εκπληκτικη αμυνα και αμα χρειαστει θα βαλει και τα ποντακια του...



O Ντάριους ήταν πάρα πολύ καλός σε σχέση με τα προηγούμενα μόνο μερικές φάσεις στην αρχή έκανε τα γνωστά του "Σ-Α-Σ-Π-Ε-Ρ-Ν-Α-Ω-Ο-Λ-Ο-Υ-Σ-Κ-Α-Ι-Χ-Α-Ν-Ω-Τ-Ο-Λ-Ε-Ι-Α-Π" αλλά μετά πήγε πολύ καλά.

DWash: 12 ποντοι, 4 ασσιστ, 2 κλεψίματα, 2 λάθη και 5 ριμπάουντ σε 18:52
celtic_pride
QUOTE(Alexmei @ Mar 8 2008, 18:12 ) *
"Σ-Α-Σ-Π-Ε-Ρ-Ν-Α-Ω-Ο-Λ-Ο-Υ-Σ-Κ-Α-Ι-Χ-Α-Ν-Ω-Τ-Ο-Λ-Ε-Ι-Α-Π"


+1 Alexmei laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Στο ρελαντί η ομάδα σήμερα, όταν χρειάστηκε να καθαρίσει το παιχνίδι το έκανε. Αρκετά καλοί οι Καλαιτζής,Μποισα (ποντο δεν έβαλε, αλλα η παρουσια του στο γήπεδο ήταν εκπληκτική), οι Νταριους (οτι "γιουρουσι" δεν έβαλε αμέσως το έβαλε με βολές...), Μασει. Μετριοι οι Μοτολα, Ηλιάδης,Αγαδάκος (αν και οι 2 τελευταίοι δεν έπαιξαν και παρα πολύ). Σημαντική βελτίωση ο Τσαλδάρης, ο οποίος όμως απέχει κατα πολύ από τον ΜVP του Ιανουαρίου... Ο Ραιτ αρκετά κουρασμένος, ο Τερι ανύπαρκτος επιθετικά (αν το κάρφωμα του έπαινε, θα ήταν το χαιλαιτ του πρωταθληματος.. 77.gif ) αλλά σημαντική βοήθεια αμυντικά.

Ικανοποιητική η εμφάνιση του κόσμου, δεδομένου του 3ημέρου, αλλά και της εμπορικότητας του αντιπάλου..Με έναν προχειρο υπολογισμό εμένα μου φάνηκε περισσότερος κόσμος από την Ταου...(2500-3000 ?). Βέβαια, η εικόνα από τις κερκίδες του ποδοσφαίρου μετά μου προκάλεσε απογοήτευση σχετικά με την απαξιωση του μπάσκετ, αλλά αυτό ειναι μια άλλη πικραμένη ιστορία.....
basketaris
Aνετη νικη, στο χαλαρο, με κατα διαστηματα ωραιο μπασκετ, οπως στο τελος του γ' δεκαλεπτου!

Κουρασμενη η ομαδα απο την υπερπροσπαθεια της Τεταρτης, στο μεγαλυτερο μερος κυμανθηκε σε μετρια επιπεδα αποδοσης, αλλα εδινε την εντυπωση οτι ευκολα ή δυσκολα θα κερδιζε.

Πολυ καλη εμφανιση απο Μασεϊ, Ουασινγκτον και Μποισα!

Ο Τζερι ηταν κυριαρχος στις ρακετες, πηρε αρκετα ριμπαουντ και φορτωσε με φαουλ τους αντιπαλους ψηλους. Ηταν η μοναδικη επιθετικη απειλη μεσα στο ζωγραφιστο και ισως θα επρεπε να ειχε τροφοδοτηθει ακομα περισσοτερο.

Ο Ουασινγκτον μπορει παλι να εχασε ενα απιστευτα ευκολο λει-απ ( biggrin.gif ), αλλα ηταν πολυ καλος! Στο διαστημα που το Μαρουσι ξεφυγε 32-39, η εισοδος του στο παρκε αλλαξε την ομαδα, την εκανε πιο γρηγορη και απροβλεπτη, βοηθησε στην αμυντικη πιεση και μαζι με τον Καλαϊτζη μπορεσαν να ανταπεξελθουν στο πολυ ενδιαφερον σχημα του Μαρκοπουλου με 3 πλειμεικερ (Μπουντουρη, Χαραλαμπιδη, Στεφανιδη, νομιζω... 39.gif), το οποιο και τους εδωσε τη δυνατοτητα να περασουν μπροστα. Ο Ουασινγκτον, παντως, οφειελει στον εαυτο του πανω απ' ολα να βελτιωσει αυτη του την αχιλλειο πτερνα, γιατι εχει ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ φυσικα προσοντα και αψογο χειρισμο της μπαλας και μπορει να βγαλει ματια!

Τελος, για μενα υποδειγμα παθους και ενεργειας ηταν για αλλη μια φορα ο Βλαντιμιρ! 77.gif
Το παιδι παλεψε, εσπρωξε, ετρεξε, βουτηξε, γενικα εκανε απιστευτη βρωμικη δουλεια και απεδειξε οτι ειναι ενα πολυεργαλειο στην αμυνα κυριως. Αν μπορεσει να παιξει λιγο περισσοτερο με πλατη στην επιθεση και να αποκτησει σταθερο σουτ απο την περιφερεια, θα γινει ακομη πιο μεστος και ουσιαστικος.

Σε μετρια μερα, με τα πανω και τα κατω τους, οι Τσαλδαρης και Καλαϊτζης, καθως και ο Ραϊτ που στο α' δεκαλεπτο "σβηστηκε" απο την αμυνα του Στιβενσον. Ο Μοτολα δεν ηταν σε καλη μερα, μονο η ταπα στα ισια προς το τελος αξιζε, αφου αποτελεσε και τη μονη καθαρη αμυνα που εβγαλε. Δυστυχως, ειναι πολυ soft μεσα στη ρακετα και μονο απο μεση αποσταση μπορει να απειλησει.

Τελος, αφησα τον Τερυ. Πιστευω αυτο το παιδι αποδεικνυει συνεχως οτι ΔΕΝ ειναι 3αρι. Η τοποθετηση του εκει τον οδηγει σε λαθη, του αφαιρει την ψυχολογια και τον κανει ουσιαστικα ακινδυνο. Χρειαζεται οπωσδηποτε να αποκτησει αυτοπεποιθηση, εστω λιγο τσαμπουκα απο αυτον του Μασει και να πιστεψει στις δυνατοτητες του. Βλεποντας τον πιο καθαρα σημερα (εκατσα σε αλλη θυρα tongue.gif ), διαπιστωσα σε "νεκρους" χρονους τις αντιδρασεις του και διεκρινα εναν απιστευτα αγχωμενο παιχτη... Ειναι κριμα, γιατι τα προσοντα του ειναι παρα πολυ μεγαλα και χαραμιζεται να παιζει κατ' αυτον τον τροπο. Θα σημειωσω μια φαση συγκεκριμενα: προς το τελος του αγωνα, χανουμε ενα σουτ, η μπαλα παει παραλληλα με την baseline, το ριμπαουντ φαινομενικα καταληγει σε χερια αντιπαλου και ο Ρεισον ερχεται απο πισω, με απιστευτη ορμη του παιρνει τη μπαλα, προσγειωνεται μες στη ρακετα και βαζει καλαθι+φαουλ! Ετσι τον θελω(-ουμε) να παιζει! Κοντα στο καλαθι, καθοτι δυναμικος, με εκρηκτικα ξεσπασματα και ενεργεια στο παιχνιδι του...

Προχωραμε...

Μας περιμενει ενα πολυ πολυ πολυ μεγαλο στοιχημα μες στη βδομαδα!

Λετε? smile.gif

Υ.Γ. ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΡΗ ΟΛΕ ΟΛΕ!! wink.gif
weirdo1977
QUOTE(basketaris @ Mar 9 2008, 02:19 ) *
Τελος, αφησα τον Τερυ. Πιστευω αυτο το παιδι αποδεικνυει συνεχως οτι ΔΕΝ ειναι 3αρι. Η τοποθετηση του εκει τον οδηγει σε λαθη, του αφαιρει την ψυχολογια και τον κανει ουσιαστικα ακινδυνο. Χρειαζεται οπωσδηποτε να αποκτησει αυτοπεποιθηση, εστω λιγο τσαμπουκα απο αυτον του Μασει και να πιστεψει στις δυνατοτητες του. Βλεποντας τον πιο καθαρα σημερα (εκατσα σε αλλη θυρα tongue.gif ), διαπιστωσα σε "νεκρους" χρονους τις αντιδρασεις του και διεκρινα εναν απιστευτα αγχωμενο παιχτη... Ειναι κριμα, γιατι τα προσοντα του ειναι παρα πολυ μεγαλα και χαραμιζεται να παιζει κατ' αυτον τον τροπο. Θα σημειωσω μια φαση συγκεκριμενα: προς το τελος του αγωνα, χανουμε ενα σουτ, η μπαλα παει παραλληλα με την baseline, το ριμπαουντ φαινομενικα καταληγει σε χερια αντιπαλου και ο Ρεισον ερχεται απο πισω, με απιστευτη ορμη του παιρνει τη μπαλα, προσγειωνεται μες στη ρακετα και βαζει καλαθι+φαουλ! Ετσι τον θελω(-ουμε) να παιζει! Κοντα στο καλαθι, καθοτι δυναμικος, με εκρηκτικα ξεσπασματα και ενεργεια στο παιχνιδι του...



και όμως... με τον terry στο 3 δεν έχουμε πρόβλημα στα rebound, το αντίθετο μάλιστα, γινόμαστε πολύ δυνατοί ειδικά στα επιθετικά... το κακό είναι πως δεν έχει ρολο στην επίθεση... δεν έχω δει ούτε ΈΝΑ σύστημα για τον Terry k σε σε αυτό δεν φταίει ο ίδιος...

επειδή διάβασα πιο πάνω παράπονα για την άμυνα μας... εμενα μου φάνηκε εκπληκτική χθες...



QUOTE(basketaris @ Mar 9 2008, 02:19 ) *
Μας περιμενει ενα πολυ πολυ πολυ μεγαλο στοιχημα μες στη βδομαδα!

Λετε? smile.gif

Υ.Γ. ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΡΗ ΟΛΕ ΟΛΕ!! wink.gif


το betoto gmt δεν έχει βγάλει ακόμη αποδόσεις... smiley.gif
hagi
Συγχαρητήρια για τη νίκη 41.gif 41.gif Καλό παιχνίδι με διακυμάνσεις..Δεν αγχώθηκα πάντως σε κανένα σημείο.Έβλεπα ότι το είχαμε το παιχνίδι.

Πραγματικά ο Τέρι είναι τρομερός παίχτης αλλά δεν το έχει δείξει ακόμα.Εγώ θα ήθελα του χρόνου και τους δύο στην ομάδα (Τέρι,Ράϊτ).

Όσο για τον Ουάσιγκτον δεν ξέρω

QUOTE(basketaris @ Mar 9 2008, 04:19 ) *
Ο Ουασινγκτον, παντως, οφειελει στον εαυτο του πανω απ' ολα να βελτιωσει αυτη του την αχιλλειο πτερνα, γιατι εχει ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ φυσικα προσοντα και αψογο χειρισμο της μπαλας και μπορει να βγαλει ματια!


Όχι και καλό χειρισμό της μπάλας ρε φίλε;; blink.gif Τρέμει η ψυχή μου όταν κατεβάζει την μπάλα...Μακάρι να το βελτιώσει αυτό και ακόμη περισσότερο το λέι απ!!ΈΛΕΟΣ 68.gif
Γενικά όμως αν είναι σε καλή μέρα βοηθάει την ομάδα,αρκεί να βελτιώσει τα παραπάνω..
basketaris
Kαι, ομως, Αντωνη... Ο Νταριους εχει πολυ καλο χειρισμο της μπαλας, απλα τον προδιδει η βιασυνη-ταχυτητα του. Παρατηρησε τον ποσες φορες ξεφευγει μονος του απο παγιδες σε full court defence... Το κακο ξεκινα οταν περναει 1-2 αντιπαλους και με τη φορα που εχει παρασυρεται και τρεχει προς το καλαθι. Ειναι αυτο που ειπε ο alexmei:
QUOTE
"Σ-Α-Σ-Π-Ε-Ρ-Ν-Α-Ω-Ο-Λ-Ο-Υ-Σ-Κ-Α-Ι-Χ-Α-Ν-Ω-Τ-Ο-Λ-Ε-Ι-Α-Π"
biggrin.gif

Χθες, εκανε μια απιστευτη τριπλα κατω απο τα ποδια για να αποφυγει κλεψιμο αντιπαλου (νομιζω ηταν ο Χαραλαμπιδης) που αφησε αφωνο ολο το Παλε! Προσπαθουσαμε να ξαναφερουμε τη φαση στο μυαλο μας, για να καταλαβουμε τι ακριβως εκανε...

QUOTE
και όμως... με τον terry στο 3 δεν έχουμε πρόβλημα στα rebound, το αντίθετο μάλιστα, γινόμαστε πολύ δυνατοί ειδικά στα επιθετικά... το κακό είναι πως δεν έχει ρολο στην επίθεση... δεν έχω δει ούτε ΈΝΑ σύστημα για τον Terry k σε σε αυτό δεν φταίει ο ίδιος...

Αυτο εννουσα, επιθετικα οτι δεν ειναι 3αρι...
Δεν ειναι μονο το οτι δεν υπαρχει ενα συστημα για να εκμεταλλευτουμε τον Τερι (συμφωνω μαζι σου), αλλα και το οτι οποτε κινειται περιμετρικα της ρακετας, παρουσιαζει μια ασταθεια-ελλειψη ισορροπιας που τον κανει επιρρεπη σε λαθη. Για μενα το πιο αποτελεσματικο (βασει εικονας) σχημα που εχω δει τον Τερι να αποδιδει ειναι στο 4-5 με το Μασει. Αν και παραειναι ελαφρυ σαν σχημα...
Warrior
Παροτι δεν ηταν ιδιαιτερα θεαματικο,μου αρεσε πολυ το χθεσινο παιχνιδι.Ειχε δυναμη,παθος,εναλλαγες
στο σκορ,σασπενς.Ηταν μια δυσκολη νικη...Και γω πιστευα οτι εστω και δυσκολα θα το παιρναμε το
παιχνιδι στο τελος,αλλα δεν ηθελε και πολυ να γινει η ζημια.Το Μαρουσι ηταν πολυ καλο και χθες(σε
συνεχεια της μεγαλης εμφανισης στον ΟΑΚΑ) και μας εφερε με την πλατη στον τοιχο στα μεσα της 3ης
περιοδου.Εγινε εξαιρετικη δουλεια απο την αμυνα μας και ετσι αποφυγαμε τα χειροτερα...Υπηρχε και η
κουραση απο το παιχνιδι με της Εφες(μια προπονηση εκανε μολις η ομαδα),ενω βρεθηκαμε σε κακη μερα
επιθετικα.Τα ποσοστα μας στα διποντα νομιζω ηταν γυρω στο 17% σε ενα σημειο του αγωνα.

Μου αρεσε πολυ η διαθεση και το παθος για την νικη που εδειξαν οι παικτες 41.gif ,παρα το γεγονος οτι
προερχονταν απο συνεχομενα δυσκολα παιχνιδια και την Τεταρτη παιζουν το τελευταιο τους χαρτι
στην Ευρωλιγκα.

Στα τελευταια παιχνιδια θυμιζουμε την περσινη ομαδα στην αμυνα.Δεχτηκαμε 61 ποντους απο Πανιωνιο,
και απο 59 με Εφες και Μαρουσι!Να δουμε και την Τεταρτη,οπου αναμενεται να δοκιμαστει σκληρα...

Παικτες κλειδια για μενα(θα συμφωνησω με τον Χερμπερτ) οι Τερι και Μποισα με την δουλεια του στην
αμυνα και στα ριμπαουντ,σε συνδυασμο με τον Μασει που εκανε αλλο ενα πολυ καλο παιχνιδι.

Χθες μου αρεσε ο Ουασινγκτον.Εκανε παλι τα "γνωστα του" σε 2-3 φασεις,αλλα γενικα ηταν καλος.Σε
18' ειχε 12π.(4/4β.,4/9δ.,0/2τρ.) ,5ρ.,4ασ.,2κλ. και 2 λ. και επιασε το υψηλοτερο tendex(0,742).Εδωσε
πολυ ενεργεια στην ομαδα και στην αμυνα και στην επιθεση.Και γω δεν τον θεωρω κακο χειριστη,θα
συμφωνησω με τον Αγγελο...Δεν τρεμω οταν την κατεβαζει,αλλα οταν κανει μπασιμο!! tongue.gif

QUOTE
"Σ-Α-Σ-Π-Ε-Ρ-Ν-Α-Ω-Ο-Λ-Ο-Υ-Σ-Κ-Α-Ι-Χ-Α-Ν-Ω-Τ-Ο-Λ-Ε-Ι-Α-Π"


77.gif thumbsup.gif

Ειναι απιστευτος!!Παιρνει την μπαλα,πηγαινει απο δω...πηγαινει απο κει...διανυει ολο το γηπεδο σε 3-4
δευτερολεπτα wacko.gif ...τους περναει ολους...φτανει φατσα με το καλαθι και το χανει 40.gif ...και σου
ερχεται να χτυπησεις το κεφαλι σου στον τοιχο!! angry_red.gif biggrin.gif

Πνατως νομιζω οτι και αυτος(οπως και ο Τερι) εχει φοβερα προσοντα.Η εκρηκτικοτητα του ειναι φοβερη.
Το μεγαλο στοιχημα ειναι να μπει σε "καλουπι",να προσαρμοστει στο ευρωπαικο στυλ παιχνιδιου.Ειναι
νεος και υπαρχουν περιθωρεια.Δεν ειναι ευκολο βεβαια,αλλα δεν εχει και πολυ χρονο στην ομαδα... wink.gif
ablade
Συμφωνω με οσα ειπατε, απλώς θέλω να δώσω έμφαση σε έναν παίκτη.
Ο Μπόισα είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ εργαλειο και παρα το ότι δεν έβαλε πόντο, έκανε πολύ βρώμικη δουλεια. Πάλεψε, έσπρωψε, πήρε ριμπάουντ, έκανε μπλοκ, βούτηξε στην μπάλα, γενικώς όλα αυτά που είναι απαραίτητα σε μία ομάδα αλλά κανένας δεν τα δίνει σημασία. Έχει πολύ ενέργεια αυτό το παιδί και βοηθάει πάρα πολύ. 77.gif
celtic_pride
QUOTE(Warrior @ Mar 10 2008, 01:06 ) *
Υπηρχε και η κουραση απο το παιχνιδι με της Εφες(μια προπονηση εκανε μολις η ομαδα),ενω βρεθηκαμε σε κακη μερα

Στα τελευταια παιχνιδια θυμιζουμε την περσινη ομαδα στην αμυνα.Δεχτηκαμε 61 ποντους απο Πανιωνιο,
και απο 59 με Εφες και Μαρουσι



Bασικά, με την Φενέρ παίξαμε...... tongue.gif
basketaris
Tι Φενερ τι Εφες! biggrin.gif tongue.gif

Αφου και τους 2 τους πηραμε φαλαγγι!! 19.gif

Το Αμντι Ιμπεκτσι εχει γινει 2η εδρας μας! cool.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.