Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Τέλος το "ΟΛΑ" του Θέμου
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Τέχνες και θεάματα
Air Kef
Εκεί που περίμενα τον σύγγαυρο να βγεί με το χαμόγελο του να πει καμιά βλακεία να γελάσουμε,είδα τον Σιλβέστερ Σταλόνε να δέρνει τον Απόλλων Κρηντ..

Ο Άλφα σε ανακοίνωση υποστήριξε πως η εκπομπή ξεπερνούσε τα όρια με αυτά που για πολλοστή φορά ανεφερε κατά στελεχών του Άλφα και πως ο Θέμος απολύθηκε..

Ελπίζω σε άμεση πρόσληψη του Θέμου σε άλλο κανάλι και την συνέχιση της εκπομπής,που παρ'όλο κάποιες παρακμιακές παρενθέσειες όπως η Ναστάζια ή κάποιες <<κοπέλες>> που φωτογραφίζονται γυμνές και δηλώνουν πως ένιωσαν γυναίκες στα 14,προσφέρει αμέτρητες στιγμές γέλιου όπως τον Τόκο και τα κορυφαία υπονοούμενα σεξιστικού τύπου.

Respect στον Θέμο..
thrylos7
Είχα ακούσει κάτι για το Mega...

Ευτυχώς ήμουν υποψιασμένος χθες κι έτσι είδα μια ποιοτική ταινία με τον Στίβεν Σιγκάλ.. καινούρια αλλά πάλι όλους τους έδειρε!

Τελικά έχασε ο Ρόκυ... Δεν το ξερα...

Πρέπει οπωσδήποτε να πάει αλλού...!!! Δε μπορώ άλλο χωρίς ΤΟΚΟ!!!
NBAholic
Χμμμ, ποιος είναι ο Τόκος; Μήπως εννοείς Στόκος;
thrylos7
Kάτι μου θυμίζει αυτός ο διάλογος... νομίζω υπάρχουν πληροφορίες στο topic "Who is?". Εκείνο με τις φωτογραφίες αν θυμάμαι καλά...

Είναι κάτι πολύ γελοίο πάντως...
dizzy_fingers
Παιδιά, εσείς καταλαβαίνατε ποτέ τί έλεγε ο Θέμος, η εγώ ήμουν ο μοναδικός άνθρωπος που μετά τις ατάκες του περίμενα να εμφανιστούν οι υπότιτλοι από κάτω? huh.gif
thrylos7
w00t.gif

Είναι θέμα συνήθειας... κι εγώ στην αρχή δυσκολευόμουν...(βασικά το είχα και σιγά λόγω ώρας) αλλά τώρα εντάξει. Ελπίζω να μην ξεσυνηθίσω...
Warrior
Εγω παιδες να σας πω την αληθεια,δεν τον παω το Θεμο...Λεει καποια
πετυχημενα βεβαια.

Οντως ρε παιδια,ποιος ειναι αυτος ο ΤΟΚΟΣ??? huh.gif

Βy the way...holic γαματο το avatar! laugh.gif laugh.gif
Air Kef
Σε κάποια πράγματα ούτε εγώ τον πάω-εξηγώ παράπάνω.

Κάποιες φορές καταλαβαίνει μόνο αυτός τι λέει..

Πραγματικά,δεν πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν ξέρουν τον Τόκκο!!

Για MEGA δύσκολο γιατί έχουν ανάλογη εκπομπή ο Φώτης και η Μαρία..(το I love TV εννοώ).
thrylos7
Ας πάει όπου θέλει.... αλλά να πάει!

Εντάξει εμένα αυτό με τις γυναίκες δε με ενοχλεί...
Κάποιες φορές λέει χοντράδες ίσως αλλά εγώ το βλέπω για να γελάσω κι όχι για να ακούσω τι πιστεύει πάνω σε διάφορα(πολιτικά συνήθως) θέματα της επικαιρότητας. Ο καθένας έχει την άποψή του εξάλλου. Όπως και με το μπάσκετ... τι με νοιάζει τι πιστεύει ο άλλος, πως ζει κτλ.. μου αρέσει για το μπάσκετ που παίζει...(πάλι εκτός βγήκα...)
thrylos7
Τελικά στον ΑΝΤ1 έκλεισε ε! Ψάχνουν την ώρα και μέρα της εκπομπής που θα ξεκινήσει σύντομα. Θα είναι μαζί του και όλοι οι συνεργάτες του από τον Α.
nikoleta21
ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΑΝΤ1 ΜΕ ΘΕΜΟ shot.gif smile.gif
nikoleta21
μπραβο
dizzy_fingers
Τα ανούσια ποστ της μίας λέξης, θα σε παρακαλούσα να σταματήσουν εδώ.
Όπως και τα νέα τόπικ, όπως "1 φωτό" όπου μας παραθέτεις μία φωτογραφία του iverson και τίποτα άλλο, το οποίο έσβησα.

Ξέρω ότι μπορείς να καταλάβεις αυτά που σου λέμε. Προσπάθησε να μας ακούσεις.
nikoleta21
QUOTE(dizzy_fingers @ Apr 20 2006, 05:05 PM)
Τα ανούσια ποστ της μίας λέξης, θα σε παρακαλούσα να σταματήσουν εδώ.
Όπως και τα νέα τόπικ, όπως "1 φωτό" όπου μας παραθέτεις μία φωτογραφία του iverson και τίποτα άλλο, το οποίο έσβησα.

Ξέρω ότι μπορείς να καταλάβεις αυτά που σου λέμε. Προσπάθησε να μας ακούσεις.
*

ενταξι θα σε ρωταω πρωτα
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.