Air Kef
Feb 28 2006, 08:02
Εκεί που περίμενα τον σύγγαυρο να βγεί με το χαμόγελο του να πει καμιά βλακεία να γελάσουμε,είδα τον Σιλβέστερ Σταλόνε να δέρνει τον Απόλλων Κρηντ..
Ο Άλφα σε ανακοίνωση υποστήριξε πως η εκπομπή ξεπερνούσε τα όρια με αυτά που για πολλοστή φορά ανεφερε κατά στελεχών του Άλφα και πως ο Θέμος απολύθηκε..
Ελπίζω σε άμεση πρόσληψη του Θέμου σε άλλο κανάλι και την συνέχιση της εκπομπής,που παρ'όλο κάποιες παρακμιακές παρενθέσειες όπως η Ναστάζια ή κάποιες <<κοπέλες>> που φωτογραφίζονται γυμνές και δηλώνουν πως ένιωσαν γυναίκες στα 14,προσφέρει αμέτρητες στιγμές γέλιου όπως τον Τόκο και τα κορυφαία υπονοούμενα σεξιστικού τύπου.
Respect στον Θέμο..
thrylos7
Feb 28 2006, 16:52
Είχα ακούσει κάτι για το Mega...
Ευτυχώς ήμουν υποψιασμένος χθες κι έτσι είδα μια ποιοτική ταινία με τον Στίβεν Σιγκάλ.. καινούρια αλλά πάλι όλους τους έδειρε!
Τελικά έχασε ο Ρόκυ... Δεν το ξερα...
Πρέπει οπωσδήποτε να πάει αλλού...!!! Δε μπορώ άλλο χωρίς ΤΟΚΟ!!!
NBAholic
Feb 28 2006, 23:14
Χμμμ, ποιος είναι ο Τόκος; Μήπως εννοείς Στόκος;
thrylos7
Mar 1 2006, 03:46
Kάτι μου θυμίζει αυτός ο διάλογος... νομίζω υπάρχουν πληροφορίες στο topic "Who is?". Εκείνο με τις φωτογραφίες αν θυμάμαι καλά...
Είναι κάτι πολύ γελοίο πάντως...
dizzy_fingers
Mar 1 2006, 03:52
Παιδιά, εσείς καταλαβαίνατε ποτέ τί έλεγε ο Θέμος, η εγώ ήμουν ο μοναδικός άνθρωπος που μετά τις ατάκες του περίμενα να εμφανιστούν οι υπότιτλοι από κάτω?
thrylos7
Mar 1 2006, 04:35
Είναι θέμα συνήθειας... κι εγώ στην αρχή δυσκολευόμουν...(βασικά το είχα και σιγά λόγω ώρας) αλλά τώρα εντάξει. Ελπίζω να μην ξεσυνηθίσω...
Warrior
Mar 1 2006, 23:53
Εγω παιδες να σας πω την αληθεια,δεν τον παω το Θεμο...Λεει καποια
πετυχημενα βεβαια.
Οντως ρε παιδια,ποιος ειναι αυτος ο ΤΟΚΟΣ???
Βy the way...holic γαματο το avatar!
Air Kef
Mar 2 2006, 06:27
Σε κάποια πράγματα ούτε εγώ τον πάω-εξηγώ παράπάνω.
Κάποιες φορές καταλαβαίνει μόνο αυτός τι λέει..
Πραγματικά,δεν πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν ξέρουν τον Τόκκο!!
Για MEGA δύσκολο γιατί έχουν ανάλογη εκπομπή ο Φώτης και η Μαρία..(το I love TV εννοώ).
thrylos7
Mar 2 2006, 06:36
Ας πάει όπου θέλει.... αλλά να πάει!
Εντάξει εμένα αυτό με τις γυναίκες δε με ενοχλεί...
Κάποιες φορές λέει χοντράδες ίσως αλλά εγώ το βλέπω για να γελάσω κι όχι για να ακούσω τι πιστεύει πάνω σε διάφορα(πολιτικά συνήθως) θέματα της επικαιρότητας. Ο καθένας έχει την άποψή του εξάλλου. Όπως και με το μπάσκετ... τι με νοιάζει τι πιστεύει ο άλλος, πως ζει κτλ.. μου αρέσει για το μπάσκετ που παίζει...(πάλι εκτός βγήκα...)
thrylos7
Mar 16 2006, 04:33
Τελικά στον ΑΝΤ1 έκλεισε ε! Ψάχνουν την ώρα και μέρα της εκπομπής που θα ξεκινήσει σύντομα. Θα είναι μαζί του και όλοι οι συνεργάτες του από τον Α.
nikoleta21
Apr 18 2006, 22:26
ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΑΝΤ1 ΜΕ ΘΕΜΟ
nikoleta21
Apr 20 2006, 14:14
μπραβο
dizzy_fingers
Apr 20 2006, 15:05
Τα ανούσια ποστ της μίας λέξης, θα σε παρακαλούσα να σταματήσουν εδώ.
Όπως και τα νέα τόπικ, όπως "1 φωτό" όπου μας παραθέτεις μία φωτογραφία του iverson και τίποτα άλλο, το οποίο έσβησα.
Ξέρω ότι μπορείς να καταλάβεις αυτά που σου λέμε. Προσπάθησε να μας ακούσεις.
nikoleta21
Apr 20 2006, 15:42
QUOTE(dizzy_fingers @ Apr 20 2006, 05:05 PM)
Τα ανούσια ποστ της μίας λέξης, θα σε παρακαλούσα να σταματήσουν εδώ.
Όπως και τα νέα τόπικ, όπως "1 φωτό" όπου μας παραθέτεις μία φωτογραφία του iverson και τίποτα άλλο, το οποίο έσβησα.
Ξέρω ότι μπορείς να καταλάβεις αυτά που σου λέμε. Προσπάθησε να μας ακούσεις.
ενταξι θα σε ρωταω πρωτα
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.