Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναγιώτης Γιαννάκης
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34
weirdo1977
εγώ ετοιμάζω φωτό πάντως ανάλογη με την περσινή του stack με τον παπαμακάριο biggrin.gif
rchos
αυτη η βρωμα ρε παιδια με τους γιαννακοπουλους ειναι αστεια!τον μοναδικο παιχτη του παναθηναικου που ισως να μπορουσαν οι γιαννακοπουλοι να πεισουν να μην παει εθνικη ειναι ο αλβερτης.ε ας τον πεισουν!θα λειψει απο την εθνικη βεβαια αλλα... tongue.gif
περα απο πλακα ο ελληνας μπασκετμπολιστας πλεον και ειδικα οι διεθνεις δεν χειραγωγουνται απο κανεναν προεδρο η οτι αλλο σε θεματα της εθνικης!

οσο για τον γιαννακη ας ανακοινωθει και εδω ειμασστε να κανουμε τα σχολια μας!
NBAer
QUOTE(weirdo1977 @ Feb 2 2008, 12:22 ) *
ακούγεται πως η υπόθεση έχει απίστευτο παρασκήνιο k μονο εύκολη δεν είναι μιίας και ο γιαννακόπουλος απειλεί τον βασιλακόπουλο με αποχώρηση τον παικτών του παναθηναϊκού από την εθνική αν επιτρέψει αυτήν την συνεργασία...

?? blink.gif Απο ποιους ακουγεται αυτο παλι?
Μιλαμε για τραγωδια αν ειναι αληθεια βεβαια....

QUOTE(rchos7 @ Feb 2 2008, 12:44 ) *
αυτη η βρωμα ρε παιδια με τους γιαννακοπουλους ειναι αστεια!

Μην προτρεχεις χωρις να ξερεις αν ειναι αληθεια ή οχι αυτο που ειπε ο weirdo1977.....
rchos
QUOTE
Μην προτρεχεις χωρις να ξερεις αν ειναι αληθεια ή οχι αυτο που ειπε ο weirdo1977.....


δεν προτρεχω.μαλλον παρεξηγησες τι εγραψα.βεβαια εγω φταιω γιατι οπως το γραψα ειναι παρεξηγισιμο.δεν εχω ιδεα τι σκεφτονται τι θα κανουν και αν θα πιεσουν καταστασεις οι γιαννακοπουλοι για το θεμα.αν το κανουν ομως ειναι αστειο να σκεφτομαστε οτι ο διαμαντιδης π.χ. θα απεχει απο την εθνικη επειδη θα του το πει ο θανασης!
enypnio
QUOTE(rchos7 @ Feb 2 2008, 12:44 ) *
αυτη η βρωμα ρε παιδια με τους γιαννακοπουλους ειναι αστεια!τον μοναδικο παιχτη του παναθηναικου που ισως να μπορουσαν οι γιαννακοπουλοι να πεισουν να μην παει εθνικη ειναι ο αλβερτης.ε ας τον πεισουν!θα λειψει απο την εθνικη βεβαια αλλα... tongue.gif
περα απο πλακα ο ελληνας μπασκετμπολιστας πλεον και ειδικα οι διεθνεις δεν χειραγωγουνται απο κανεναν προεδρο η οτι αλλο σε θεματα της εθνικης!

οσο για τον γιαννακη ας ανακοινωθει και εδω ειμασστε να κανουμε τα σχολια μας!


+1000 άσε που οι παίχτες δεν το κουνάνε από την εθνική έχουν συμβόλαια διαφημιστικά και άλλα
vastravoud
Πάντως δεδομένης αυτής της -ηλίθιας- κατάστασης που υπάρχει στην Ελλάδα με την κόντρα των αιωνίων, νομίζω πως από την πλευρά του ο Γιαννάκης καλό θα ήταν να επέλεγε το ένα από τα δύο.
NBAer
QUOTE(vastravoud @ Feb 2 2008, 13:08 ) *
Πάντως δεδομένης αυτής της -ηλίθιας- κατάστασης που υπάρχει στην Ελλάδα με την κόντρα των αιωνίων, νομίζω πως από την πλευρά του ο Γιαννάκης καλό θα ήταν να επέλεγε το ένα από τα δύο.

Μπααα με τιποτα! Γιατι να υποκυψει στην αρρωστημενη κατασταση? Τις αρρωστημενες καταστασεις πρεπει να τις αλλαζουμε και οχι να υποκυπτουμε σε αυτες.....
enypnio
επίσης θα λέγατε το ίδιο άμα ήταν ο Ομπράντοβιτς να αναλάβεί την εθνική ελλάδος?
apkat
QUOTE
Μπααα με τιποτα! Γιατι να υποκυψει στην αρρωστημενη κατασταση? Τις αρρωστημενες καταστασεις πρεπει να τις αλλαζουμε και οχι να υποκυπτουμε σε αυτες.....


Ετσι ακριβως..Δηλαδη ποιον ενοχλει ως προπονητης της Εθνικης και του Ολυμπιακου;;

Μηπως οτι θα γινει μεροληπτικος και θα παρει στην Εθνικη τον καυκη αντι του Διαμαντιδη;;

Σοβαροτητα..
beiman123
Ας πάψουμε να ασχολούμαστε με τους διοικητικούς ηγέτες του ΠΑΟ...γενικά αυτού του είδους οι άνθρωποι νομίζουν ότι όλα αγοράζονται...και καλά κάνουν γιατί έτσι είναι,LOL!!!
Πάμε στην ομάδα μας τώρα...παίρνουμε ένα coach με κύρος,αποδοχή από τον ελληνικό μπασκετικό κόσμο και το πιο σημαντικό από όλα...έναν προπονητή που πέρα από τα λεφτά που η διοίκηση είδαμε ότι δε διστάζει να δώσει,θα φέρει κοντά στον Ολυμπιακό αρκετούς πρωτοκλασσάτους Έλληνες παίκτες(πιθανώς).
Τι εστί Γιαννάκης;Βαρετό αμυντικό μπάσκετ,αποτελεσματικό όμως...έστω,ας είναι να μη βλέπουμε πινι-μπάσκετ αλλά τουλάχιστον να πετύχουμε κάποιους στόχους.Θα είναι κοντά στους Έλληνες παίκτες περισσότερο και γενικά μου δίνει την εικόνα ενός ζεστού ανθρώπου που σκύβει και δουλεύει πάνω στα όποια προβλήματα.
Αν ήμουνα Αγγελόπουλος θα έγραφα τον κόσμο και θα κράταγα Γκέρσον ως το καλοκαίρι και μετά αν πάλι δεν ερχότανε F4/πρωτάθλημα,θα τον σούταρα.Γενικά θεωρώ τον Ισραηλινό καλό προπονητή,απλά δεν έδεσε με τον Ολυμπιακό για πολλούς και διάφορους λόγους.
Καλή τύχη κύριε Γιαννάκη και φέρε τον Ολυμπιακό εκεί που πρέπει...γιαυτό η τεράστια διοίκηση σου έδωσε ένα παχυλότατο συμβόλαιο...α,και μην ακούσω κανέναν που έβρισε Ιουδαίους να λέει τα ίδια για το Γιαννάκη!!!
saniboy
...αντε,οταν αποχωρησει ο Οττο με το καλο θελουμε και σερ Τακη Λεμονη στον παγκο της εθνικης! tongue.gif
Bugger12
Και πρωτάθλημα να μην πάρουμε και F4 να μην πάμε και τον Ζορόσκι πχ να μας φέρει για βασικό 1 ας βγάλουμε όλοι μας οι γαύροι τον σκασμό και ας αφήσουμε έναν άνθρωπο που μπορεί, να δουλέψει όπως αυτός θέλει.Στήριξη στον Γιαννάκη και υπομονή και τα αποτελέσματα θα έρθουν,είπαμε είναι πολύ σοβαρός άνθρωπος και αντίστοιχα προπονητής.Εμείς απλά να γεμίζουμε το ΣΕΦ να είμαστε δίπλα στην ομάδα έρχονται πολύ δύσκολα ματς με 'Αρη,ΠΑΟ και τοπ16.

Όσο για το αν δημιουργείται πρόβλημα με την εθνική τι να πω?Ο άνθρωπος έχει συνδέσει το όνομά του με όλες τις επιτυχίες της Εθνικής ομάδας,είναι το λιγότερο αχαριστία να συζητάει ο οποιοσδήποτε το οτιδήποτε.Και όπως σωστά είπε κάποιο παιδί εδώ μέσα και οι Ομπράντοβιτς,Μπλατ,Τανιεβιτς κλπ είχαν 2 δουλειές δεν βλέπω που είναι το πρόβλημα.

Είπαμε τυφλή εμπιστοσύνη σε έναν μέγιστο μπασκετάνθρωπο,αποψή μου πως οποιαδήποτε κριτική στον Γιαννάκη σε ενδεχόμενες ήττες είναι σαν να κάνουμε υποδείξεις στον Νεύτωνα για Μαθηματικά ή Φυσική.Αυτά που λένε για Γκριρ και περι αντικατάστασή του και δεν ξέρω γω τι ειλικρινά δεν με αγγίζουν καθόλου.Ας ανακοινώσουμε επίσημα Γιαννάκη και ξέρει αυτός τι και πως θα το κάνει,είπαμε τυφλή εμπιστοσύνη.
azannetop
QUOTE
γιατί ο ομπράντοβιτς δεν ήταν προπονητής του Παναθηναικού και της Εθνικής Σερβίας

ο Τάνιεβιτς δεν είναι προπονητής της Φενέρ και της Εθνικής Τουρκίας

ο Μπλάτς δεν είναι προπονητής της Εφές και της Εθνικής Ρωσσίας

ίσα ίσα η άλλη πήγαιναν εκτός της χώρας του ο Γιαννάκης που θα είναι και στην Ελλάδα


Και επειδή ισχύουν τα παραπάνω, εσύ κρίνεις οτι είναι σωστό ένας προπονητής συλλόγου της χώρας του να προπονεί παράλληλα και την εθνική της χώρας του;

Και αν ο Γιαννάκης το καλοκαίρι πιεστεί από τον Ολυμπιακό και προωθήσει παίκτες του Ολυμπιακού στην βασική πεντάδα αντικαθιστώντας εμπειρότερους παίκτες του Παναθηναϊκού δεν θα ξεσηκωθούν οι φίλοι του Παναθηναϊκού;

Ή και αντίστροφα αν αφήσει τον πυρήνα της εθνικής ώς έχει, δεν θα παραπονιούνται οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού οτι ο Γιαννάκης δεν χρησιμοποιεί τους παίκτες του Ολυμπιακού γιατί δεν τους πιστεύει;

O προπονητής της εθνικής κατά τη γνώμη μου δεν πρέπει να πιέζεται από τα παραπάνω δειλήμματα, τα οποία έρχονται περισσότερο στην επιφάνεια όταν προπονεί παράλληλα σύλλογο της χώρας του.
xsot
Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού ο Πίνι Γκέρσον. Οι ιθύνοντες της ομάδας του Πειραιά συμφώνησαν το πρωί του Σαββάτου με τον Ισραηλινό τεχνικό στην κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του. Πλησιάζει στο λιμάνι ο Παναγιώτης Γιαννάκης με τον οποίο έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία οι «ερυθρόλευκοι», μετά το νέο ραντεβού που είχε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος με τον «δράκο» του ελληνικού μπάσκετ, όπου του προτάθηκε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών.

Κοντά σε Γιαννάκη!

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Τετάρτη το βράδυ, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Σιένα. Οι έντονες αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του Πίνι Γκέρσον, ενώ την ίδια ώρα οι παίκτες αποθεώνονταν και η γενικότερη αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του Ισραηλινού τεχνικού, έβαλαν σε σκέψεις την διοίκηση του Ολυμπιακού. Αυτές αφορούσαν με το μέλλον του «Πίνχας» στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, μετά από τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια και κυρίως την κακή εικόνα που παρουσίαζε η ομάδα εντός παρκέ.

Το πρώτο όνομα που ήρθε στο μυαλό των διοικούντων τον Ολυμπιακό, ήταν αυτό του Παναγιώτη Γιαννάκη. Ένας προπονητής, ο οποίος έχει την καθολική αναγνώριση από τους Έλληνες φιλάθλους και ικανός να φέρει ξανά τον Ολυμπιακό στον δρόμο των επιτυχιών, στηριζόμενος στο καλό υλικό Ελλήνων παικτών που υπάρχουν στο ρόστερ (Βασιλόπουλος, Μαυροκεφαλίδης, Βασιλειάδης, Σχορτσιανίτης, Μπουρούσης).

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος δίχως να χάσει χρόνο είχε ραντεβού το μεσημέρι της Πέμπτης με τον «δράκο» στο οποίο του αποκάλυψε τις προθέσεις του, παίρνοντας ικανοποιητική απάντηση. Χθες, αργά το βράδυ υπήρξε νέο ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών, με τον εάν εκ των ισχυρών ανδρών της ΚΑΕ Ολυμπιακός να προτείνει συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών στον Παναγιώτη Γιαννάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες Ολυμπιακός και Γιαννάκης είναι κοντά σε συμφωνία, αρκεί να ξεπεραστούν κάποια εμπόδια.

Ποια είναι αυτά; Πρώτα απ’ όλα να εξασφαλίσει ο 49χρονος τεχνικός την άδεια της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης για να μπορέσει να δουλέψει ταυτόχρονα σε Εθνική και Ολυμπιακό. «Υπάρχει καλή θέληση για να τα βρούμε», είπε ο πρόεδρος της FIBa Europe Γιώργος Βασιλακόπουλος αποκαλύπτοντας παράλληλα την πρόθεση του να μην σταθεί εμπόδιο στον Γιαννάκη. Από κει και πέρα, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει το καλοκαίρι η δουλειά στην Εθνική ομάδα και πως θα συνδυαστεί με αυτή που θα έχει ο Γιαννάκης στον Ολυμπιακό.

Να μην ξεχνάμε ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα προσπαθήσει μέσω του προολυμπιακού τουρνουά να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Εάν γίνει αυτό, τότε προκύπτει ένα βασικό ερώτημα. Ποιος θα είναι αυτός που κάνει την προετοιμασία στον Ολυμπιακό, την περίοδο όπου ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα δοκιμάζεται μαζί με την Εθνική ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θα είναι ο Σφαιρόπουλος; Κάποιος άλλος;

Τέλος ο Γκέρσον

Εξέλιξη η οποία απλοποιεί την υπόθεση του Παναγιώτη Γιαννάκη σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου. Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού συμφώνησαν με τον Πίνι Γκέρσον για την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του. Ο Ισραηλινός τεχνικός είχε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2008 με τους Πειραιώτες και οι ετήσιες απολαβές του άγγιζαν το 1 εκατ. ευρώ. Εντός των επόμενων ωρών αναμένονται ουσιαστικές εξελίξεις και ανακοινώσεις.

Απο sport-fm.gr
rchos
QUOTE
Και αν ο Γιαννάκης το καλοκαίρι πιεστεί από τον Ολυμπιακό και προωθήσει παίκτες του Ολυμπιακού στην βασική πεντάδα αντικαθιστώντας εμπειρότερους παίκτες του Παναθηναϊκού δεν θα ξεσηκωθούν οι φίλοι του Παναθηναϊκού;


η μονη πιεση που θα μπορουσε να ασκησει ο ολυμπιακος στον γιαννακη θα ηταν ακριβως σε αντιθετη κατευθυνση.να παρει οσο τον δυνατον λιγοτερους παιχτες απο τον ολυμπιακο στην εθνικη δηλαδη.

το θεμα ειναι καθαρα προσωπικο.αν ο ιδιος πιστευει οτι θα αντεξει στην πιεση ας το κανει.
PanosIlio
Είναι ποτέ δυνατόν προσωπικότητες όπως ο Γιαννάκης, ο Διαμαντίδης κτλ κτλ να υπακούσουν τον Γιαννακόπουλο ή τον Αγγελόπουλο και να μην πάνε οι μεν στην Εθνική ή ο δεν να μεροληπτήσει υπέρ παιχτών του Ολυμπιακού και να μην πάρει παίχτες στην Εθνική από τον Παναθηναϊκό.

Αυτά το λιγότερο είναι αστειότητες, το λιγότερο. Η Εθνική δεν είναι τσιφλίκι κανενός όπως και οι παίχτες, όταν αφορά την Εθνική, έχουν αποδείξει πως την βάζουν πάνω από όλα. Ειδικά η φουρνιά αυτή...

Έλεος, αν έστω και στο ελάχιστο θεωρείται πως κάτι τέτοιο ισχύει τότε γιατί ασχολείστε με το Ελληνικό μπάσκετ?
beiman123
Ειλικρινά αν εσείς παίρνατε 2.5 μύρια euros θα καθόσασταν να ασχολείστε με το αν θα προπονείτε την Εθνική ομάδα;
Ας είμαστε σοβαροί,λογικά οι περισσότεροι έχουμε περάσει τα 18.
azannetop
QUOTE
Είναι ποτέ δυνατόν προσωπικότητες όπως ο Γιαννάκης, ο Διαμαντίδης κτλ κτλ να υπακούσουν τον Γιαννακόπουλο ή τον Αγγελόπουλο και να μην πάνε οι μεν στην Εθνική ή ο δεν να μεροληπτήσει υπέρ παιχτών του Ολυμπιακού και να μην πάρει παίχτες στην Εθνική από τον Παναθηναϊκό.


Να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα γιατί ίσως δεν έγινα κατανοητός.

Δεν συμμερίζομαι αυτά περί αποχής παικτών από την εθνική λόγω εντολής Γιαννακόπουλου. Πολύ αμφιβάλω αν ειπώθηκε κατί τέτοιο από τον Γιαννακόπουλο, αλλά και αν ειπώθηκε είναι αστείο να πιστεύουμε οτι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.

Τώρα όσον αφορά στον Γιαννάκη, δεν το προσωποποιώ γιατί ο άνθρωπος έχει πρώτα από όλα ήθος και έχει προσφέρει αυτά που όλοι ξέρουμε στο ελληνικό μπάσκετ. Οπότε όπου Γιαννάκης στο post μου βάλε τον Χ έλληνα προπονητή ο οποίος προπονεί ταυτόχρονα σύλλογο και εθνική. Για μένα υπάρχει ασυμβίβαστο. ΄
PanosIlio
@azannetop Δεν απευθυνόμουν σε σένα, έτσι όπως το έγραψα το post βιαστικά φαίνεται σαν να απευθύνομαι σε κάποιον. Γενικά μιλάω, όποιος πιστεύει τέτοια πράγματα λοιπόν + ότι έγραψα.

Αλλά για ασυμβίβαστο, ε όχι. Είναι άλλο πράγμα μια Εθνική ομάδα και άλλο οι σύλλογοι, όλοι το αντιλαμβάνονται αυτό. Ειδικά αν μιλάμε για ανθρώπους και προσωπικότητες με το ήθος του Γιαννάκη.

Τέλος πάντων πολλά έχουμε πει, ας υπογράψει πρώτα και τα ξαναλέμε.
vastravoud
Επί της ουσίας, θα συμφωνήσω ότι το μόνο "πρόβλημα" που μπορεί να προκύψει είναι με τις κλήσεις στην Εθνική. Όχι βέβαια να μεροληπτήσει παίρνοντας μαζί του παίκτες του Ολυμπιακού, αλλά το ΑΚΡΙΒΩΣ αντίθετο!
beiman123
QUOTE(azannetop @ Feb 2 2008, 14:20 ) *
Να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα γιατί ίσως δεν έγινα κατανοητός.

Δεν συμμερίζομαι αυτά περί αποχής παικτών από την εθνική λόγω εντολής Γιαννακόπουλου. Πολύ αμφιβάλω αν ειπώθηκε κατί τέτοιο από τον Γιαννακόπουλο, αλλά και αν ειπώθηκε είναι αστείο να πιστεύουμε οτι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.

Τώρα όσον αφορά στον Γιαννάκη, δεν το προσωποποιώ γιατί ο άνθρωπος έχει πρώτα από όλα ήθος και έχει προσφέρει αυτά που όλοι ξέρουμε στο ελληνικό μπάσκετ. Οπότε όπου Γιαννάκης στο post μου βάλε τον Χ έλληνα προπονητή ο οποίος προπονεί ταυτόχρονα σύλλογο και εθνική. Για μένα υπάρχει ασυμβίβαστο. ΄




Ναι επειδή θα είναι coach του Ολυμπιακού...αν ήτανε στον ΠΑΟ άλλα θα έλεγες.
Αλλά μετά το καλοκαίρι άλλος θα την πάρει την εθνική,οπότε τσάμπα αγχώνεστε.
rankin
Ο Γιαννάκης αντιγράφει τα συστήματα του Ομπράντοβιτς, που αντιγράφει τα συστήματα του Μεσίνα, που αντιγράφει τα συστήματα του Ιβκοβιτς!

Χαλαρώστε βρε παιδιά! Ο Γιαννάκης είναι ένας μοντέρνος προπονητής, ο οποίος ανήκει στην γενικότερη σχολή όλων αυτών που προανέφερα. Ο Γκέρσον αντίθετα ανήκει στην σχολή του επιθετικού μπάσκετ "χωρίς συστήματα" , όπως ονομάζεται (και έχουν γίνει και σεμινάρια πάνω σε αυτό, με εισηγητές τους Γκέρσον-Μπλατ).
Οι όποιες ομοιότητες του παιχνιδιού της Εθνικής με αυτό του παο, είναι λογικές από την στιγμή που παίχτες-κλειδιά του εθνικού συγκροτήματος προέρχονται από τον παο. Επίσης όμως η Εθνική χρησιμοποιεί βαριά σέντερ, κάτι που ο Ομπράντοβιτς αποφεύγει αυστηρώς, ενώ στον δράκο φαίνεται να αρέσουν.
Ο Γιαννάκης επίσης, είναι ένας προπονητής ψυχολογίας, ο οποίος είναι πιο κοντά στους παίκτες του, σε σχέση με τον Ομπράντοβιτς. Τώρα, αν και οι δύο χρησιμοποιούν πικ+ρολ, δεν το βρίσκω ομοιότητα, αφού το ευρωπαϊκό μπάσκετ τα τελευταία χρόνια έχει απλοποιήσει την λογική του (από τακτικής απόψεως), και οι 9 στους 10 προπονητές ακολουθούν πανομοιότυπα συστήματα.. Συνεπώς, οι ισοπεδωτικοί παραλληλισμοί καλό θα ήταν να αποφεύγονται, γιατί στο τέλος θα πούμε ότι οι πορείες τις εθνικής τα τελευταία χρόνια είναι έργο Ομπράντοβιτς.. Έλεος!

Για τον Γκριρ, τι να πω; Αν ο Γιαννάκης τον κρατήσει και τον κάνει παίχτη ομάδας, τότε θα μιλάμε για ένα μεγάλο μπασκετικό θαύμα, εφάμιλλο του αντίστοιχου που είχε κάνει ο Ίβκοβιτς το 97 με τον Ρίβερς...
azannetop
QUOTE
Ναι επειδή θα είναι coach του Ολυμπιακού...αν ήτανε στον ΠΑΟ άλλα θα έλεγες.
Αλλά μετά το καλοκαίρι άλλος θα την πάρει την εθνική,οπότε τσάμπα αγχώνεστε.
΄

Ι ρεστ μαι κεις
Bugger12
Kαι αντικαταστάτης του Γιαννάκη στην Εθνική μπορεί κάλλιστα να είναι ο Ομπράντοβιτς. 19.gif
Προσωπικά δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα.Τον σέβομαι σαν coach τον εμπιστεύομαι για τη θέση.
Αυτό μου με ικανοποιεί όσο δεν λέγεται είναι ότι ο Γιαννάκης θα είναι προπονητής στον Θρύλο.Μπορεί να χτίσει μια νέα αυτοκρατορία,όπως έχει ο ΠΑΟ αυτή τη στιγμή, με όλη τη νέα γενιά του ελληνικού μπάσκετ να βρίσκεται ήδη στο λιμάνι,με τους Αγγελόπουλους από πίσω να του δίνουν τα κλειδιά της ομάδας.Πάμε γερά Θρύλε πάμε γερά ψυχάρα Γιαννάκη,επιτέλους θα βλέπουμε νεύρο και μαχητικότητα στους παίκτες στοιχείο που χαρακτήριζε τη σούπερ ομάδα της δεκαετίας του '90.

ΥΓ:Να κάνω μια ερώτηση ρε παιδιά?Όταν ο Δράκος ήταν στο Μαρούσι γιατί δεν είχαν πρόβλημα οι αφοί Γιαννακόπουλοι?Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας,το πρόβλημά τους είναι ότι με Γιαννάκη στον πάγκο του ΟΣΦΠ αλλάζουν οι ισορροπίες εντός και εκτός παρκέ και είναι κάτι που τους χαλάει αρκετά.Ξύδι παλικαράκια μου,θα σας περάσει. 19.gif 19.gif 19.gif
rankin
Ο Ελληνιάδης γνωρίζεται με τον Γιαννάκη από την εποχή του Παπαστράτειου! Στην τελική, άλλη η δουλειά του προπονητή και άλλη του Ελληνιάδη.. Δεν νομίζω ότι ο ένας θα ενοχλεί με την παρουσία του, τον άλλο..
Στα αγωνιστικά τώρα, ο κόσμος του Ολυμπιακού την τετάρτη, έδωσε ένα ξεκάθαρο μήνυμα για το αν ξέρει να αναγνωρίζει τους φταίχτες ή όχι. Ο Γκέρσον έφαγε κράξιμο και οι παίχτες εισέπραξαν χειροκρότημα.. Αν ο Ολυμπιακός δεν πάρει τίποτα φέτος, αυτό θα είναι κάτι που ο κόσμος θα το αποδεχτεί χωρίς παρατράγουδα.. Εδω πέρα φτάσαμε στον πάτο του πηγαδιού και μιλούσαμε για διάλυση του τμήματος, και ξαφνικά θα αρχίσουμε να μιλάμε ξανά για τίτλους; One step each time, λένε οι αμερικάνοι, και στον Ολυμπιακό η συνεργασία με τον Γιαννάκη θα είναι μόλις το πρώτο (άντε το δεύτερο) βήμα.. Η διαδρομή που θα πρέπει να ακολουθηθεί όμως απαιτεί πολλά περισσότερα βήματα και ο κόσμος το γνωρίζει και θα δείξει υπομονή και αγάπη στην ομάδα. Το έχει κάνει στο παρελθόν και υπό δυσκολότερες συνθήκες. Θα το κάνει και τώρα..
AZ1980
QUOTE(rankin @ Feb 2 2008, 12:46 ) *
Ο Γιαννάκης αντιγράφει τα συστήματα του Ομπράντοβιτς, που αντιγράφει τα συστήματα του Μεσίνα, που αντιγράφει τα συστήματα του Ιβκοβιτς!



Από όλα αυτά που αναφέρεις το μόνο που ισχύει κατά τη γνώμη μου είναι ότι ο Γιαννάκης εξόφθαλμα, χρόνια τώρα αντιγράφει το μπάσκετ του Ομπράντοβιτς και στην παραμικρή του λεπτομέρεια, ακόμα και όταν δεν ενδείκνυται για το υλικό που έχει στα χέρια του (όπως φέτος στην Εθνική που δεν είχε σκρίνερς και δεν είχε 4άρι σουτέρ - βασικά στοιχεία στο μπάσκετ του Ζοτς). Αυτό το γεγονός (α) δεν είναι καθόλου κακό: "οι βλάκες μιμούνται, οι έξυπνοι κλέβουν", και (β) δεν το υποστηρίζω για πρώτη φορά τώρα, το έχω επανειλημμένα καταθέσει ως άποψη στο φόρουμ στα πλαίσια της συζήτησης για την Εθνική, χωρίς κανένας απολύτως να έχει διαφωνήσει.
thrylos7
Ας διατηρήσουμε τη συζήτηση σε ήπιους τόνους...

Θα περιμένω κι εγώ επίσημη ανακοίνωση για να τοποθετηθώ στην απόκτηση (ή μή) του Γιαννάκη...

Προς το παρόν, πρέπει να μεταφέρουμε όλα τα σχετικά ποστ εδώ, αν και υπάρχει κίνδυνος να υπάρξει πανικός με 3 ή 4 διαφορετικές ροές συζητήσεων...

Εdit: Δε θα έλεγα ότι ήταν και πολύ επιτυχημένο το πείραμα biggrin.gif Μου φαίνονται τα ποστ από το τόπικ του Γκέρσον θα μείνουν εκεί που είναι...

Μπήκαν... ωιμέ!
AZ1980
Aπό την καταστροφολογία στην υπεραισιοδοξία και την εξιδανίκευση μέσα σε 2 μέρες! Και τις δυο τάσεις τις θεωρώ εκτός πραγματικότητας. bball.gif
Bugger12
QUOTE(AZ1980 @ Feb 2 2008, 13:58 ) *
Aπό την καταστροφολογία στην υπεραισιοδοξία και την εξιδανίκευση μέσα σε 2 μέρες! Και τις δυο τάσεις τις θεωρώ εκτός πραγματικότητας. bball.gif


Hell we are greeks mate!!!
enypnio
ακόμα δεν ήρθε και άρχισε τις καρατομίσεις

ελληνιάδης ο πρώτος

http://www.superbasket.gr/?c=136&a=100667
Anaz
Φευγει ο Ελληνιαδης και ο Πινι, ερχεται ο Γιαννακης.. Εξυγιανεται το τμημα, και μπορουν επιτελους να στηθουν βασεις.. Το μονο ασχημο ειναι οτι αυτο επρεπε να ειχε γινει απο το καλοκαιρι.
Anaz
Σιγουρα το μπασκετ Γιαννακη μοιαζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ με το μπασκετ του Ζοτς, αδιαμφισβητητα!! Και πραγματι μαλλον ο Γιαννακης ανιγραφει τον Ζοτς, κι αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο. Εξαλλου διαφοροποιειται στα σημεια,και βαζει και το δικο του στοιχειο. οπως το βαρυ σεντερ που ανεφερε ο rankin πχ.

Aυτο που λειπει κατ'εμε περισσοτερο απο αυτη την ομαδα απο αποψη στελεχωσης του ροστερ για τον Γιαννακη, δεν ειναι τοσο το πλευ,οπως αναφερεται, αλλα το 4αρι που φωναζα ολο το καλοκαιρι να αποκτηθει.. Του χρονου τωρα..
lakersdynasty
QUOTE(Anaz @ Feb 2 2008, 16:18 ) *
Φευγει ο Ελληνιαδης και ο Πινι, ερχεται ο Γιαννακης.. Εξυγιανεται το τμημα, και μπορουν επιτελους να στηθουν βασεις.. Το μονο ασχημο ειναι οτι αυτο επρεπε να ειχε γινει απο το καλοκαιρι.


Ακριβως. Κανοντας αυτη την κινηση τωρα σιγουρα υπαρχει αναταραχη στα αντιπαλα στρατοπεδα (ΠΑΟ κυριως) αλλα απτην αλλη εκτος του αγωνιστικου κομματιου: "I will know what you are going to do next summer" 19.gif

Pini thank you for the memories! icon_drunk.gif
Igor
O Γιαννακης θα μεινει στην Εθνικη ή θα αποχωρησει ?
Ginobili
QUOTE(beiman123 @ Feb 1 2008, 22:25 ) *
Θέλω να δω πέρα από εθνική Βουλγαρίας το μέλλον του Gherson. blink.gif

Ξέρουμε..ότι το Καλακαίρι που τον πήρε ο Ολυμπιακός..τον ήθελε τότε και η Ταού.Πιστεύω ότι αν στην Ταού...κόβει λίγο το μυαλουδάκι τους...θα πρέπει να ξέρουν ότι δεν υπάρχει σχέση μπασκετική μεταξύ του Σπάχια και του Γκέρσον.Αφήστε,που η ταού έχει παίκτες που ταιριάζουν στον Γκέρσον,είναι δεμένοι μεταξύ τους...και ο Γκέρσον θα μπορούσε να τους κοουτσάρει,και να τους φτάσει σε κάτι ψηλότερο...από αυτό που θα καταφέρουν φέτος.Γιατί κατά την γνώμη μου,η Ταού του Σπάχια..δεν πρόκειται να καταφέρει τίποτα φέτος...
Ginobili
QUOTE(Igor @ Feb 2 2008, 14:34 ) *
O Γιαννακης θα μεινει στην Εθνικη ή θα αποχωρησει ?

Από τί ξέρουμε μέχρι τώρα,ο Γιαννάκης έβαλε όρο να κάτσει και με την Εθνική στους Ολυμπιακούς(αν με το καλό πάμε).
Igor
Oντως Γκερσον και ΤΑΟΥ ταιριαζουν πολυ..

Ο Γκερσον θα βρει τους παιχτες που χρειαζεται για να παιξει το μπασκετ που του αρεσει !!
qspock
QUOTE(Anaz @ Feb 2 2008, 18:18 ) *
Φευγει ο Ελληνιαδης και ο Πινι, ερχεται ο Γιαννακης.. Εξυγιανεται το τμημα, και μπορουν επιτελους να στηθουν βασεις.. Το μονο ασχημο ειναι οτι αυτο επρεπε να ειχε γινει απο το καλοκαιρι.

Το προπερσυνο tongue.gif
benchwarmer
QUOTE(AZ1980 @ Feb 2 2008, 15:50 ) *
Από όλα αυτά που αναφέρεις το μόνο που ισχύει κατά τη γνώμη μου είναι ότι ο Γιαννάκης εξόφθαλμα, χρόνια τώρα αντιγράφει το μπάσκετ του Ομπράντοβιτς και στην παραμικρή του λεπτομέρεια, ακόμα και όταν δεν ενδείκνυται για το υλικό που έχει στα χέρια του (όπως φέτος στην Εθνική που δεν είχε σκρίνερς και δεν είχε 4άρι σουτέρ - βασικά στοιχεία στο μπάσκετ του Ζοτς). Αυτό το γεγονός (α) δεν είναι καθόλου κακό: "οι βλάκες μιμούνται, οι έξυπνοι κλέβουν", και (β) δεν το υποστηρίζω για πρώτη φορά τώρα, το έχω επανειλημμένα καταθέσει ως άποψη στο φόρουμ στα πλαίσια της συζήτησης για την Εθνική, χωρίς κανένας απολύτως να έχει διαφωνήσει.


Τα ιδια 4αρια δεν εχει η εθνικη με τον Παναθηναικο? 39.gif 39.gif

Τελος παντων, στο θεμα μας...

Σιγουρα ο Γιαννακης ξερει τι κανει. Και αν οντως ερθει στον Ολυμπιακο, θα ειναι απολυτα σιγουρος για αυτο. Δεν θα ειναι θεμα χρηματων κλπ. Η αληθεια ειναι οτι ο Ολυμπιακος αυτη τη στιγμη εχει ετοιμο το ροστερ που χρειαζεται ενας προπονητης στυλ Γιαννακη. Απλα πλεον, θα πρεπει να τα παει καλα και με καποιους ξενους-ονοματα, τους οποιους δεν ειχε στο Μαρουσι.. Ειναι διαφορετικες τελειως οι απαιτησεις πλεον...

ΥΓ: Κατσε να ερθει πρωτα tongue.gif
Nik7
το πα και το ξαναλέω:
η ελευση γιαννακη αυτη τη χρονική στιγμή εμενα μου φαίνεται άκαιρη και ηθικά λάθος.
δεν μπορεις να διατηρείς τη θεση του κοουτς της εθνικής κ του ολυμπιακού.
δλδ ας πουμε πως ο γιαννακης το σεπτέμβρη έλεγε ναι στη ρεαλ κι αποχωρούσε απο την εθνική (αναγκαστικά σ'υτη την περίπτωση).
κι εσπαγε ο διαολος το ποδάρι του και η ομοσπονδία μας (θεωρητικά μιλάμε) πρόσφερε τη θεση στον ζοτς.
κι εκεινος (θεωρητικά παντα) δεχόταν.
αυτο δεν θα ηταν άκομψο κι αντιδεοντολογικό;
κατ'εμε το ιδιο ισχυει και με το γιαννακη.
εθνική ή ολυμπιακό κυριε, διαλέχτε.
spysta
Θεωρητικα παντα Nik οχι ... δεν θα ηταν ακομψο ουτε αντιδεολογικο!!!!!!!!
Ρε παιδια χαλαρωστε ... τι αγχωνεσται φιλοι Παναθηναικοι ... αφου θα φυγει μετα το καλοκαιρακι
Η μηπως το γεγονος οτι ξερει τοσο καλα ολους τους παικτες του Παο αποτελει λογο αγχους ..??? tongue.gif tongue.gif

Τσπ , καθηστε να κλεισει κι ολας!!!!!
NBAer
QUOTE(Nik7 @ Feb 2 2008, 18:18 ) *
το πα και το ξαναλέω:
η ελευση γιαννακη αυτη τη χρονική στιγμή εμενα μου φαίνεται άκαιρη και ηθικά λάθος.
δεν μπορεις να διατηρείς τη θεση του κοουτς της εθνικής κ του ολυμπιακού.

Και εγω το πα και το ξαναλεω:
Η ελευση Γιαννακη ειναι μια χαρα ηθικα και μη ηθικα....
Μια χαρα μπορει να ειναι καποιος και προπονητης της εθνικης και προπονητης του Ολυμπιακου αν λεγεται Γιαννακης, ο οποιος τοσα χρονια εχει δειξει δειγματα φοβερης σοβαροτητας και ηθους.....
Το προβλημα δημιουργειται στο μυαλο σας φιλοι Παναθηναικοι..... peace.gif

Δηλαδη που ειναι το προβλημα? Οτι δεν θα παρει τον Διαμαντιδη ή τον Τσαρτσαρη ή τον Σπανουλη? Ή οτι θα βαζει τους παικτες του Ολυμπιακου να παιζουν παραπανω?
Ας ειμαστε σοβαροι, αυτα δεν γινονται, εξαλλου για τον Π.Γιαννακη μιλαμε.....

Αν μιλουσαμε για καποιον αλλο θα σας εδινα μεγαλο δικιο. Αλλα τωρα οχι....


QUOTE
εθνική ή ολυμπιακό κυριε, διαλέχτε.

Οπως φαινεται διαλεξαν: Και τα δυο.....
morfi
QUOTE(Nik7 @ Feb 2 2008, 18:18 ) *
το πα και το ξαναλέω:
η ελευση γιαννακη αυτη τη χρονική στιγμή εμενα μου φαίνεται άκαιρη και ηθικά λάθος.
δεν μπορεις να διατηρείς τη θεση του κοουτς της εθνικής κ του ολυμπιακού.
δλδ ας πουμε πως ο γιαννακης το σεπτέμβρη έλεγε ναι στη ρεαλ κι αποχωρούσε απο την εθνική (αναγκαστικά σ'υτη την περίπτωση).
κι εσπαγε ο διαολος το ποδάρι του και η ομοσπονδία μας (θεωρητικά μιλάμε) πρόσφερε τη θεση στον ζοτς.
κι εκεινος (θεωρητικά παντα) δεχόταν.
αυτο δεν θα ηταν άκομψο κι αντιδεοντολογικό;
κατ'εμε το ιδιο ισχυει και με το γιαννακη.
εθνική ή ολυμπιακό κυριε, διαλέχτε.

blink.gif
Και γιατί να είναι υποχρεωμένος να διαλέξει ; Υπάρχει κάποιος κανονισμός που του απαγορεύει να είναι και σε εθνική ομάδα και σε σύλλογο ; Γιατί να είναι ηθικά λάθος κάτι τέτοιο ;
spysta
QUOTE(morfi @ Feb 2 2008, 16:47 ) *
blink.gif
Και γιατί να είναι υποχρεωμένος να διαλέξει ; Υπάρχει κάποιος κανονισμός που του απαγορεύει να είναι και σε εθνική ομάδα και σε σύλλογο ; Γιατί να είναι ηθικά λάθος κάτι τέτοιο ;

ελα μου ντε????
lakersdynasty
Nα πω εγω γιατι? Επειδη αν γινοταν το αντιθετο θα ειχαμε ακριβως την ιδια συζητητση στο φορουμ του Ολυμπιακου! icon_drunk.gif
ashton
Γιατί όταν ανανέωσε με την Εθνική ο Γιαννακης, υποτίθεται πως μπήκε ένας όρος στο συμβόλαιο, να μην μπορεί να είναι και σε ομάδα παράλληλα.
AZ1980
QUOTE(spysta @ Feb 2 2008, 16:31 ) *
Ρε παιδια χαλαρωστε ... τι αγχωνεσται φιλοι Παναθηναικοι ... αφου θα φυγει μετα το καλοκαιρακι
Η μηπως το γεγονος οτι ξερει τοσο καλα ολους τους παικτες του Παο αποτελει λογο αγχους ..??? tongue.gif tongue.gif


Ωχ ωχ, κάπου εδώ είναι που εγώ αποχωρώ απ' την κουβέντα
spysta
QUOTE(AZ1980 @ Feb 2 2008, 18:16 ) *
Ωχ ωχ, κάπου εδώ είναι που εγώ αποχωρώ απ' την κουβέντα

Αραξεεεεε ... πλακα κανω και συ το περνεις στα σοβαρα!!
Bugger12
QUOTE(ashton @ Feb 2 2008, 17:46 ) *
Γιατί όταν ανανέωσε με την Εθνική ο Γιαννακης, υποτίθεται πως μπήκε ένας όρος στο συμβόλαιο, να μην μπορεί να είναι και σε ομάδα παράλληλα.


Δεν μπήκε κανένας τέτοιος όρος το να ρωτήσει ο Γιαννάκης την ομοσπονδεία ήταν καθαρά θέμα ήθους του Δράκου.Μπορούσε να μην ρωτήσει καν και να υπογράψει στον Ολυμπιακό,αλλά όλοι ξέρουμε την ιδιαίτερη σχέση που έχει με την Εθνική.Προφανώς και δεν θα το έκανε αυτό.

ΥΓ:Χθες άκουσα τον Καρύδα που έλεγε ότι δεν υπάρχει καν συμβόλαιο με την Εθνική,έχει λήξει από πέρυσι το καλοκαίρι και παραμένει σαν παρτ τάιμ το καλοκαίρι,πόσο μάλλον να υπάρχει όρος.
prezakias4
ΜΑΓΑΛΟΣ ΚΟΟΥΤΣ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΠΟΛΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΟΥΤΣ.
ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΜΑΚΑΡΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΩΡΑΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.
ΚΑΙ ΜΙΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.