Σωστά, σε σχέση με τον Hill της περιόδου 96-97 ο LeBron είναι καλύτερος σκόρερ (25,0 έναντι 21,4) ελαφρώς καλύτερος πασέρ (7,6 έναντι 7,3) και χειρότερος ριμπάουντερ (7,4 έναντι 9,0) και ελαφρώς χειρότερος στην ευστοχία (49,4 έναντι 49,6), οπότε......... Χ
Η αδυναμία στο να μαρκάρει κοντύτερους αντιπάλους του φέρνει το πλεονέκτημα ότι έχει περίπου 0,80 τάπες.... guard με περίπου 1 τάπα το παιχνίδι είναι σημαντικό πλεονέκτημα....
Πάντως για MVP δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον που να είναι αντάξιος του LeBron...... όπως είπες "NBAholic", σχεδόν όλοι οι ανταγωνιστές του είναι χειρότεροι άπο την περσυνή χρονιά....
Ο Garnett είναι εγκλωβισμένος στους μέτριους Wolves - πράγμα βέβαια που δεν τον εμπόδισε πέρισυ να κερδίσει.....
Ο Shaq δεν πιστεύω να συνεχίσει τις εκπληκτικές του εμφανίσεις...... ήδη μουρμουράει για την απόδοση των συμπαικτών του, πράγμα που σημαίνει ότι όταν αυτοί θα αρχίσουν να ανεβαίνουν, αυτός θα πέφτει στατιστικά.....
Ο Nowitzki εγώ είμαι σίγουρος ότι δεν θα ευνοηθεί άπο τους κριτικούς..... δεν πιστεύω ότι είναι ακόμη έτοιμοι να δώσουν το βραβείο σε ευρωπαίο, έστω και αν ο Dirk έχει ανέβει πολύ.....
Ο Nash έξω λόγω φοβερής υποστήριξης.....
Οπότε μένει ο Duncan.... δεν νομίζω να ανέβει πολύ η στατιστική του, μιας και δίπλα στον Parker προστέθηκε και άλλος σκόρερ - Manu - ο οποίος μπορεί να προσφέρει σε πολλές κατηγορίες, αφαιρώντας ταυτόχρονα νούμερα άπο τον Duncan...... το μόνο που ίσως τον ευνοεί απέναντι στον LeBron είναι το καλύτερο ρεκόρ των Spurs....
Αλλα το βασικό είναι ότι τα πάντα περνάνε άπο τον LeBron...... αν συνεχίσει τις φανταστικές του εμφανίσεις δεν νομίζω να μην του δώσουν το βραβείο.... όσο και να μην θέλουν, δεν νομίζω να περάσει απαρατήρηρος ένας παίκτης με νούμερα περίπου πχ 26 πόντων, 8 ασίστς, 8 ριμπάουντ και 2,80 κλεψίματα, με ποσοστά γύρω στο 50%..... και βαλτός να είσαι, θα δυσκολευτείς να τον προσπεράσεις για χάρη άλλου...