Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παίχτες που "αντιπαθούμε"!!
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Γενικές συζητήσεις
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
panos75
Toν Σχορτσιανίτη τον αντιπαθείς; Με το ίδιο σκεπτικό πάντα... (Δεν κρατήθηκα )

blink.gif
Ε όχι δα, δεν υπάρχει σύγκριση. Ο Συρίγος είναι αυτός που λέει κατά καιρούς βλακείες για τον Σχορτσιανίτη(''ο σέντερ-μπετονιέρα'') αλλά ευτυχώς δεν έχω Supersport κι έχω γλιτώσει. Οι άλλοι δύο όμως είναι στην ΕΡΤ και τους τρώω στη μάπα εδώ και πέντε χρόνια.

Επιπλέον ο ''Σόφο'' δεν έχει δημοσιογραφική ασυλία από την κριτική(το αντίθετο μάλιστα). Αντίθετα ο Διαμαντίδης ακόμη κι αν είναι κακός σ'ένα ματς οι δύο συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι που αναφέρω θα τον ανακυρήξουν τουλάχιστον διακριθέντα. Το ότι είναι ο αγαπημένος των ΜΜΕ φαίνεται άλλωστε από το ΜVP του F-4.
kolossos
Ε όχι δα, δεν υπάρχει σύγκριση. Ο Συρίγος είναι αυτός που λέει κατά καιρούς βλακείες για τον Σχορτσιανίτη(''ο σέντερ-μπετονιέρα'') αλλά ευτυχώς δεν έχω Supersport κι έχω γλιτώσει. Οι άλλοι δύο όμως είναι στην ΕΡΤ και τους τρώω στη μάπα εδώ και πέντε χρόνια.

Επιπλέον ο ''Σόφο'' δεν έχει δημοσιογραφική ασυλία από την κριτική(το αντίθετο μάλιστα). Αντίθετα ο Διαμαντίδης ακόμη κι αν είναι κακός σ'ένα ματς οι δύο συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι που αναφέρω θα τον ανακυρήξουν τουλάχιστον διακριθέντα. Το ότι είναι ο αγαπημένος των ΜΜΕ φαίνεται άλλωστε από το ΜVP του F-4.

Καταρχήν νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο ότι σαν μπασκετικές αξίες ο ΔΔ είναι σε πολυ υψηλότερο επίπεδο από τον άλλο. Και ο Σκουντής μας έπρηζε με τον Σχορτσιανίτη όχι μόνο ο Συρίγος. Ειδικά κατά τν περίοδο του παγκόσμιου όλοι οι δημοσιογράφοι μας είχαν ζαλίσει με την ταλεντάρα του ΝΒΑ, τον baby shaq κτλ κτλ.
panos75
Καταρχήν νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο ότι σαν μπασκετικές αξίες ο ΔΔ είναι σε πολυ υψηλότερο επίπεδο από τον άλλο. Και ο Σκουντής μας έπρηζε με τον Σχορτσιανίτη όχι μόνο ο Συρίγος. Ειδικά κατά τν περίοδο του παγκόσμιου όλοι οι δημοσιογράφοι μας είχαν ζαλίσει με την ταλεντάρα του ΝΒΑ, τον baby shaq κτλ κτλ.

Δύο παρατηρήσεις:

1)Αδικείς τον Σχορτσιανίτη. Είναι τουλάχιστον ισάξιος από άποψης ταλέντου με τον Διαμαντίδη, όσον αφορά τη θέση του. Άλλο θέμα αν το έχει αξιοποιήσει.

2)Όπως γράφεις και συ ότι ειπώθηκε για τον Σχορτσιανίτη, ειπώθηκε στη διάρκεια του περασμένου καλοκαιρίου. Αντιθέτως, όλη αυτή την προσωπολατρεία προς τον Διαμαντίδη την έχουμε υποστεί τουλάχιστον πέντε χρόνια. Νισάφι πιά, και ο Τζόρνταν να ήτανε λίγη αυτοσυγκράτηση δεν θα έβλαπτε.
kolossos
1)Αδικείς τον Σχορτσιανίτη. Είναι τουλάχιστον ισάξιος από άποψης ταλέντου με τον Διαμαντίδη, όσον αφορά τη θέση του. Άλλο θέμα αν το έχει αξιοποιήσει.

Μην τα ισοπεδώνεις όλα...

2)Όπως γράφεις και συ ότι ειπώθηκε για τον Σχορτσιανίτη, ειπώθηκε στη διάρκεια του περασμένου καλοκαιρίου. Αντιθέτως, όλη αυτή την προσωπολατρεία προς τον Διαμαντίδη την έχουμε υποστεί τουλάχιστον πέντε χρόνια. Νισάφι πιά, και ο Τζόρνταν να ήτανε λίγη αυτοσυγκράτηση δεν θα έβλαπτε.

Δεν ήταν μόνο το καλοκαίρι, απλά τότε είχε κορυφωθει και είχαμε φτάσει σε σημείο ν ανομίζουμε ότι πρόκειται για τον νέο Σακίλ. Μετά βέβαια αναγκάστηκαν να μαζευτούν γιατί πολύ απλά καλά καλά δεν έπαιζε στον οσφπ.
panos75
Μην τα ισοπεδώνεις όλα...

Αυτό μάλλον εγώ θα πρεπε να στο πω. Αν ο Σχορτσιανίτης έπαιζε στον Παναθηναϊκό βάζω στοίχημα ότι έσυ και οι ομοιδεάτες θα ήσταν αυτοί που θα μιλούσατε για Baby Shaq. Ενώ τώρα που παίζει στον Ολυμπιακό τον έχουμε του πεταματού.

Δεν ήταν μόνο το καλοκαίρι, απλά τότε είχε κορυφωθει και είχαμε φτάσει σε σημείο ν ανομίζουμε ότι πρόκειται για τον νέο Σακίλ. Μετά βέβαια αναγκάστηκαν να μαζευτούν γιατί πολύ απλά καλά καλά δεν έπαιζε στον οσφπ.

Εγώ πάντως θυμάμαι μόνο επικρίσεις τα τελευταία χρόνια για τον ''Σόφο''. Εδώ όταν τον πήρε ο Ολυμπιακός βγήκαν αρκετοί δημοσιογράφοι και έλεγαν πάνω-κάτω πως ο Αγγελόπουλος πιάστηκε κορόιδο. Όσον αφορά την περίοδο του Παγκοσμίου, πολύ θα θελα να ξερα τι έλεγες εσύ εκείνες τις μέρες.

Υ.Γ. Αλήθεια, γιατί μπήκε στην κουβέντα ο Σχορτσιανίτης; Επειδή είναι ο εύκολος στόχος; Γιατί δεν αναφέρεις π.χ. τον Παπαλουκά που το 2003 κάποιοι έβγαιναν και έλεγαν πως πρέπει να μείνει εκτός Εθνικής τώρα που έχουμε τον παικταρά Διαμαντίδη;΄
Αλλά ξέχασα! Γαύρος κι αυτός, άρα παικτάκι της σειράς.
kop-13
QUOTE(panos75 @ May 12 2007, 11:03 PM) *

Ταλέντο στο μπάσκετ έχει ο Τομάσεβιτς(παίχτης της ίδιας θέσης).
Αυτό που κάνει τον Σχορτσιανίτη να ξεχωρίζει είναι ο όγκος του.
kolossos
Όσον αφορά την περίοδο του Παγκοσμίου, πολύ θα θελα να ξερα τι έλεγες εσύ εκείνες τις μέρες.

Αυτό που έλεγα είναι ότι έκανε 2 παιχνίδια έχοντας πίσω του ΔΔ και Παπαλουκά και ξαφνικά μας τον κάνανε NBAer οι δημοσιογράφοι.

Αυτό μάλλον εγώ θα πρεπε να στο πω. Αν ο Σχορτσιανίτης έπαιζε στον Παναθηναϊκό βάζω στοίχημα ότι έσυ και οι ομοιδεάτες θα ήσταν αυτοί που θα μιλούσατε για Baby Shaq. Ενώ τώρα που παίζει στον Ολυμπιακό τον έχουμε του πεταματού.

Άλλο αυτό και άλλο το να μου λες ότι έχει το ίδιο ταλέντο με ΔΔ...

Υ.Γ. Αλήθεια, γιατί μπήκε στην κουβέντα ο Σχορτσιανίτης; Επειδή είναι ο εύκολος στόχος; Γιατί δεν αναφέρεις π.χ. τον Παπαλουκά που το 2003 κάποιοι έβγαιναν και έλεγαν πως πρέπει να μείνει εκτός Εθνικής τώρα που έχουμε τον παικταρά Διαμαντίδη;΄
Αλλά ξέχασα! Γαύρος κι αυτός, άρα παικτάκι της σειράς.

Δεν θυμάμαι τι λέγαν το 2003, τότε ο Διαμαντίδης έπαιζε ακόμα στον Ηρακλή κιολας. Αλλά πέσμου τώρα ότι δηλαδή οι δημοσιογράφοι λένε λίγα για τον Παπαλουκά... Με αυτόν δηλαδή δεν μας έχουν ζαλίσει; Ο λόγος που δεν τον ανέφερα απλά είναι ότι όσα λένε όπως και για τον ΔΔ δεν είναι και τόσο υπερβολικά σε αντίθεση με τον σομοκλή.
Bonzo
Όντως η συζήτηση περί τςαλέντου του Σοφοκλή είανι τελείως θεωρητική.. Σημασία έχει τι δείχνουν στο παρκέ και ο Σόφο σε σχέση με τους άλους δύο δεν έχει δείξει τπτ(τόσο σε ποσότητα όσο και σε διαρκεια). Ο Παπ και ο ΔΔ είναι πιθανότατα οι δυο καλύτεροι μη Nbaer PG Στον κόσμο(μαζι με Γιατσκεβίτσκιους και 1-2 ακόμα). Ο Σόφο ούτε καν προσεγγίζει..
Και αν ήμαστε τόσο προκατειλημένη με τον Σόφο γιατί δεν λεμε ότι μας έχουν πρήξει με τον Παπαλουκά? Μήπως επειδή είτε τον συμπαθούμςε είτε όχι παραδεχόαμστε οτι είναι μεγαλος παίχτης?Γενικά αυτή τη στιγμή το να συγκρίνεις τον ΔΔ ή τον ΠΑπαλουκά με οποινδήποτε άλλο Ελληνα παιχτη είανι το λιγότερο αστειο. Στο κάτω κάτω ο Σόφο όσο οδοστρωτήρας και αν είναι αν κλεστεί σωστά αχρειστεύεται όπως έχει αποδειχθεί σε πολλούς αγώνες(βλ. Ισπανια)
Έλεος δεν είμαστε τόσο κοντοφθαλμοι και αμπάσκετοι.

Άλλο τελείως θεωρητικό και ανουσιο σχόλιο...
Το βάζω το στοιχημα... Να δούμε ποιος θα κερδίσει...
panos75
Τελικά οι οπαδοί του Παναθηναϊκού απ'ότι βλέπω έχουν μεγάλο κόλλημα με τον Σχορτσιανίτη. Είπαν μερικά καλά λόγια(ή ακόμη και διθυράμβους) οι δημοσιογράφοι για τον χοντρό και έχετε στραβώσει όλοι σας. Γιατί; Επειδή έκλεψε στην Ιαπωνία λίγη δόξα από το αστέρι σας;

Ταλέντο στο μπάσκετ έχει ο Τομάσεβιτς(παίχτης της ίδιας θέσης).
Αυτό που κάνει τον Σχορτσιανίτη να ξεχωρίζει είναι ο όγκος του.

Όγκο είχε και ο Τσέκος, όγκο είχε και ο Φέμερλινγκ, όγκο είχε και εκείνος ο απίθανος Αμερικάνος των Γκίλφορντ Κινγκς πριν από 15 χρόνια. Ο Σχορτσιανίτης ξεχωρίζει επειδή συνδυάζει τα φυσικά προσόντα του με ταλέντο.

Και αν ήμαστε τόσο προκατειλημένη με τον Σόφο γιατί δεν λεμε ότι μας έχουν πρήξει με τον Παπαλουκά? Μήπως επειδή είτε τον συμπαθούμςε είτε όχι παραδεχόαμστε οτι είναι μεγαλος παίχτης?

Φαντάσου να μην τον συμπαθούσατε τι θα γράφατε γι'αυτόν στα άλλα τόπικ. 19.gif

Δεν θυμάμαι τι λέγαν το 2003, τότε ο Διαμαντίδης έπαιζε ακόμα στον Ηρακλή κιολας. Αλλά πέσμου τώρα ότι δηλαδή οι δημοσιογράφοι λένε λίγα για τον Παπαλουκά... Με αυτόν δηλαδή δεν μας έχουν ζαλίσει;

Είδες πόσο τον συμπαθείτε τον Παπαλουκά; wink.gif
Και ειλικρινά, τι σχέση έχει ότι ο Διαμαντίδης έπαιζε στον Ηρακλή με τη συζήτηση. Υποψιάζομαι ότι έχεις τη στρεβλή εντύπωση πως έχω κάτι με τον Διαμαντίδη επειδή παίζει στον ΠΑΟ. Πες μου πως δεν είναι έτσι.

Στο κάτω κάτω ο Σόφο όσο οδοστρωτήρας και αν είναι αν κλεστεί σωστά αχρειστεύεται όπως έχει αποδειχθεί σε πολλούς αγώνες(βλ. Ισπανια)

Ενώ στον συγκεκριμένο αγώνα ο Διαμαντίδης έθελξε με την απόδοση του. rolleyes.gif
Bonzo
Panos75 χωρίς να θέλω αν σε προσβάλω είναι το τελευταίο ποστ που γράφω προς απάντησή σου γιατί η διατρέβλωση που κάνεις στα ποστ είανι απλά απιστευτη και αστεία και δεν αξίζει(για μένα ) να συζητάω μαζί σου.
Ο κολλοσός έγραψε:

Δεν θυμάμαι τι λέγαν το 2003, τότε ο Διαμαντίδης έπαιζε ακόμα στον Ηρακλή κιολας. Αλλά πέσμου τώρα ότι δηλαδή οι δημοσιογράφοι λένε λίγα για τον Παπαλουκά... Με αυτόν δηλαδή δεν μας έχουν ζαλίσει; Ο λόγος που δεν τον ανέφερα απλά είναι ότι όσα λένε όπως και για τον ΔΔ δεν είναι και τόσο υπερβολικά σε αντίθεση με τον σομοκλή.

Και εσύ μετέφερες αυτό
Δεν θυμάμαι τι λέγαν το 2003, τότε ο Διαμαντίδης έπαιζε ακόμα στον Ηρακλή κιολας. Αλλά πέσμου τώρα ότι δηλαδή οι δημοσιογράφοι λένε λίγα για τον Παπαλουκά... Με αυτόν δηλαδή δεν μας έχουν ζαλίσει;

ότι σε συνέφερε δλδ..

Φαντάσου να μην τον συμπαθούσατε τι θα γράφατε γι'αυτόν στα άλλα τόπικ. 19.gif

Είδες πόσο τον συμπαθείτε τον Παπαλουκά; wink.gif
Και ειλικρινά, τι σχέση έχει ότι ο Διαμαντίδης έπαιζε στον Ηρακλή με τη συζήτηση. Υποψιάζομαι ότι έχεις τη στρεβλή εντύπωση πως έχω κάτι με τον Διαμαντίδη επειδή παίζει στον ΠΑΟ. Πες μου πως δεν είναι έτσι.

Ακριβώς αυτό λέω.. Παρόλο που πιθανώς τον αντιπαθούμε(εγώ συγκεκριμένα τον ανιτπαθώ)παραδεχόμαστε την μπασεκτική οτυ αξία και δεν λέμε ότι μας τα χουν πρήξει με τον Παπαλουκά. Όσο για το για ποιον λόγο αντιπαθείς τον Διαμαντιδη ούτε το ξέρω ούτε με ενδιαφερει να σου κάνω ψυχολογική ανάλυση για να το βρω. Δικαιωμα σου είναι να αντιπαθείς όποιον παίχτη και ανθρωπο θες. Απλά το επιχείρημα για τους δημοπσιογράφους ισχύει και για άλλους παίχτες και μάλιστα περισσότερο.

Τέλος διαφωνώ στο ότι ο Σχορτσιανήτης δεν έχει ταλέντο(κι εγώ πιστεύω ότι έχει) αλλά το ταλεντο μένει να το μετουσιώση σε αγωνιστική αξια στο γήπεδο. Μέχρι τότε η συγκριση με παίχτες οτυ βεληνικούς του Παπαλουκα και του ΔΔ είναι ακυρη και αστεία.
jjc
εγω αντιπαθω ολους τους παιχτες με στυλ πασχαλη παπαιωακειμ κλπ
panos75
Τέλος διαφωνώ στο ότι ο Σχορτσιανήτης δεν έχει ταλέντο(κι εγώ πιστεύω ότι έχει) αλλά το ταλεντο μένει να το μετουσιώση σε αγωνιστική αξια στο γήπεδο. Μέχρι τότε η συγκριση με παίχτες οτυ βεληνικούς του Παπαλουκα και του ΔΔ είναι ακυρη και αστεία.

Μήπως μπορείς να μου θυμίσεις ποιός ξεκίνησε στο ξεκάρφωτο αυτή τη σύγκριση(δυο βδομάδες μετά το αρχικό μου post, όπου δεν ανέφερα καθόλου το όνομα του Σχορτσιανίτη); rolleyes.gif

Εξήγησα γιατί ΑΝΤΙΠΑΘΟΥΣΑ(προσοχή στον χρόνο) τον Διαμαντίδη. Τώρα αν αυτά που είπα πιστεύεις ότι χρήζουν ψυχανάλυσης, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.
trefoil 13
QUOTE(msg @ Apr 26 2007, 04:27 PM) *
από όσους τον έχουν δει από κοντά και του έχουν μιλήσει ( π.χ. ο πατέρας μου) λένε ότι είναι ταπεινόφρων και εξαιρετικό παιδί. έτσι φαίνεται να είναι. μου είναι πολύ συμπαθής. δεν περίμενα να τη σπάει σε κάποιον φίλαθλο. τεσπα δεκτή η γνώμη σου αν και ψιλοδιαφωνώ.

Και πολύ εγωιστής βέβαια... άρα όλο και σε κάποιους θα την σπάει...

QUOTE(losers can win @ Apr 26 2007, 07:07 PM) *
1)Φεμερλινγκ shot.gif shot.gif shot.gif
μη κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε φίλοι του παναθηναικου, μιλάω για το δίμετρο (και κάτι) κριάρι που ταλαιπωρούσε πέρυσι την ρακέτα μας
όποτε έμπαινε στο γήπεδο, έπεφτε το ηθικό μου
ΣΤΟ ΚΑΛΟ!!!!

Με την ίδια λογική βάλε στην λίστα και το τωρινό κριάρι, τον Γιαφτόκας...

QUOTE(panos75 @ May 13 2007, 10:23 AM) *
Τελικά οι οπαδοί του Παναθηναϊκού απ'ότι βλέπω έχουν μεγάλο κόλλημα με τον Σχορτσιανίτη. Είπαν μερικά καλά λόγια(ή ακόμη και διθυράμβους) οι δημοσιογράφοι για τον χοντρό και έχετε στραβώσει όλοι σας. Γιατί; Επειδή έκλεψε στην Ιαπωνία λίγη δόξα από το αστέρι σας;

Το βρήκες!!!
panos75
QUOTE(panos75 @ May 13 2007, 10:23 AM)

Το βρήκες!!!

Είδες τι έξυπνος που είμαι! icon_drunk.gif
merlin1
michael Jordan 23 shot.gif
man10
QUOTE(trefoil 13 @ May 13 2007, 08:24 PM) *
Και πολύ εγωιστής βέβαια... άρα όλο και σε κάποιους θα την σπάει...
Με την ίδια λογική βάλε στην λίστα και το τωρινό κριάρι, τον Γιαφτόκας...
Το βρήκες!!!

Καμια σχεση ο Γιαφτοκας με τον Φεμερλινγκ ρε παιδια...
hagi
Παιδιά αυτό με τον Σχορτσιανίτη και τον Διαμαντίδη να σταματήσει..

Το τόπικ ανοίχτηκε για άλλο λόγο..
enypnio
ego antipatho to Scola paroti einai megalos paixtis mou tin spaei i mouri tou
PERISTERI
ΤΟΝ ΚΙΚΙΛΙΑ ΡΕ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑ Η ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΡΕ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΣΕ ΕΙΧΕ ΡΕΨΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ Κ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ ΦΟΡΝΤ
Air Kef
Ήρεμααα.. smile.gif
McRae
Προσθετω τον Καλαιτζη...Ας βρεθει καποιος να του χωσει μια στην μαπα shot.gif shot.gif

Τοσα χρονια νεροκουβαλητης στον ΠΑΟ ειχα ξεχασει ποσο βρωμικος παικτης ειναι..Φετος δειχνει το πραγματικο του αθλιο προσωπο..
Aristofanis
QUOTE(McRae @ Jun 12 2007, 08:21 PM) *
Προσθετω τον Καλαιτζη...Ας βρεθει καποιος να του χωσει μια στην μαπα shot.gif shot.gif

Τοσα χρονια νεροκουβαλητης στον ΠΑΟ ειχα ξεχασει ποσο βρωμικος παικτης ειναι..Φετος δειχνει το πραγματικο του αθλιο προσωπο..

ε όχι και νεροκουβαλητής...μια χαρά παίκτης είναι...θυμήσου 1998 ποιος ήταν βασικός στον ΠΑΟ! Καλαιτζής!
και επειδή είναι πολύ καλός αμυντικός τον έβγαλες βρώμικο παίκτη? Εκτός και άμα θυμάσαι μόνο τα γεγονότα με Σόλομον.
thrylos7
Επειδή ακριβώς δε θυμάται μόνο αυτά, είμαι σίγουρος, το λέει...

Έχω ακούσει από πολλούς αυτά τα λόγια για τον Καλαϊτζή, δυστυχώς. Μέχρι πέρυσι, δεν είχα κάποια άποψη, αλλά φέτος είδα ότι γίνεται βρώμικος αρκετά συχνά... Υπήρξαν φορές μάλιστα που το παράκανε. Προσωπικά, δεν τρέφω κάποια απροσδιόριστη - "εγγενή" αντιπάθεια προς αυτόν, αλλά σίγουρα δε θα τον έβαζα σε αντίστοιχη λίστα σε τόπικ "παίκτες που συμπαθούμε"...
Air Kef
Φέτος γινεται καποιες φορές αντιπαθητικός οντως με το παιχνιδι του.Μέχρι και κεφαλοκλειδωμα τον ειδαμε να κανει στην σειρα με τον Ολυμπιακό.

Παίκτης που αντιπαθώ ΜΟΝΟ οταν παιζει ειναι ο Σάββας Ηλιάδης.Κοιταξτε την φατσα του οταν κανει μπάσιμο. Βγαζει τρομερη αντιπαθεια ενώ το "ααα" για το φαουλ το εχει ετοιμο.Μου κανει πολυ εντυπωση γιατι σε συνεντευξεις και τετοια ειναι μια χαρά παλικάρι.!
hagi
Τον Ναβάρο τον έχω πει..Πολύ αντιπαθητικός μου κάνει..Έχει ύφος ειρωνικό και καλά ότι είναι κάτι ρε παιδίμου δεν ξέρω..Δεν τον πάω πάντως..
grigoris
Προσθετω τον Καλαιτζη...Ας βρεθει καποιος να του χωσει μια στην μαπα

Πραγματικά ο Καλαϊτζής είναι φοβερός προβοκάτορας και μου φαίνεται πως όσο περνάνε τα χρόνια βγαίνει πολύ περισσότερο στο παιχνίδι του αυτό.Όσο για τις μανούρες με τον Σόλομον πραγματικά έχουν μείνει στιν ιστορία
Silver8
QUOTE(grigoris @ Jun 13 2007, 01:20 PM) *
Πραγματικά ο Καλαϊτζής είναι φοβερός προβοκάτορας και μου φαίνεται πως όσο περνάνε τα χρόνια βγαίνει πολύ περισσότερο στο παιχνίδι του αυτό.Όσο για τις μανούρες με τον Σόλομον πραγματικά έχουν μείνει στιν ιστορία

Nαι γιατί ο Σόλομον ήταν εξαιρετικό παιδί...... tongue.gif
panos75

Να τανε μόνο μέσα στο παιχνίδι έτσι καλά θα τανε.
Εδώ μιλάμε για έναν άνθρωπο που χρησιμοποιούσε την κατάσταση της μακαρίτισας της μητέρας του ως διαπραγματευτικό χαρτί, προκειμένου να πάρει περισσότερα χρήματα, όταν διαπραγματευόταν την ανανέωση του συμβόλαίου του με τον Παναθηναϊκό (μου το είπε πολύ γνωστός μπασκετικός ρεπόρτερ, ο οποίος έμαθε το περιστατικό μιλώντας με τον Θανάση Γιαννακόπουλο).
joi
Τον Ναβάρο κι εγώ τον αντιπαθώ.
Ειδικά για την φάτσα του όταν μπαίνουν τα τριποντά του (μετά από διπλο screen).
Έτσι ένοιωσα ιδιαίτερα πέρισι στο F4 (euroleague).
O καημένος ο Κακιούζης έπαιζε μόνο για να κάνει screen στην αφεντιά του.
Grissino
Αφού το θέμα είναι για παίκτες:
Αλβέρτης, Γκαγκαλούδης, Οικονόμου, Σιγάλας, Γκάλης, Παπαχρόνης, Καλαϊτζής, Διαμαντίδης, Γκέκος από αυτούς που παίζουν ή έπαιξαν σε κάποιο σοβαρό επίπεδο.

Ξένοι δεν πρόλαβαν να μου γίνουν αντιπαθητικοί πολλοί γιατί δεν μένουν πολλά χρόνια συνήθως.
grigoris
Nαι γιατί ο Σόλομον ήταν εξαιρετικό παιδί......

Βεβαίως!Με τα γαλλικά του,το πιάνο του,εκπαίδευση από τις καλόγριες κτλ..........

Πάντως τη ροχάλα στα μούτρα του Γουίλι σε ένα Παναθηναϊκός-Εφές δε θα την ξεχάσω ποτέ...
kop-13
QUOTE(Grissino @ Jun 13 2007, 01:48 PM) *
Αφού το θέμα είναι για παίκτες:
Αλβέρτης, Γκαγκαλούδης, Οικονόμου, Σιγάλας, Γκάλης, Παπαχρόνης, Καλαϊτζής, Διαμαντίδης, Γκέκος από αυτούς που παίζουν ή έπαιξαν σε κάποιο σοβαρό επίπεδο.

Ο γνωστός Νίκος Γκάλης ή κάποιος άλλος?
Grissino
Υπάρχει κι'άλλος; Μου την έσπαγε η ασυλία από τους διαιτητές και πάνω απ'όλα η κίνησή του στα μπασίματα που κρατούσε εμφανέστατα τον αντίπαλο με το άλλο χέρι χωρίς ποτέ να του καταλογίζουν φάουλ. Και δεν μ'αρέσει καθόλου ο χαρακτήρας του που έβγαινε και στο παρκέ. Αυτά για τον νικ.
Dejan11
Μακράν ο T-Mac! shot.gif Δεν υπήρχε ματς του Houston που να μην αποκοιμήθηκα, rebound ο Yao, κατεβάζει ο Alston, πάσα στον Tracey, σουτ από το high post. Και ξανά... Και ξανά... Και ξανά... shot.gif shot.gif shot.gif

PS. Για την κοιμάμαι-όρθιος-ξυπνάτε-με-ρε έκφραση του προσώπου του είπα? smiley.gif
man10
QUOTE(grigoris @ Jun 13 2007, 06:50 PM) *
Πάντως τη ροχάλα στα μούτρα του Γουίλι σε ένα Παναθηναϊκός-Εφές δε θα την ξεχάσω ποτέ...

Ουτε κι εγω θα την ξεχασω...Μπραβο ρε Καλαιτζη! smiley.gif
valsam
1)παπαμακαριος (γιατι ειναι ασχετος και υπερτιμημενος-ενα καλουτσικο σουτ εχει μονο)2)καλαιτζης(γιατι ειναι προκλητικως μονιμος)3)μπουρουσης(γιατι κανει χειρονομιες στην κερκιδα οταν παιζει εκτος εδρας)4)αλβερτης(προκλητικοτατως)5)βασιλοπο
λος(γιατι ειναι εντελως ασχετος και νομιζει οτι ειναι και παικταρας-την μια βαζει τριποντο και μετα κανει τρια airball.Το παιδι ειναι μια βελτιωμενη εκδοση του λυπηριδη!)
sarounas
QUOTE(valsam @ Jun 14 2007, 08:06 PM) *
1)παπαμακαριος (γιατι ειναι ασχετος και υπερτιμημενος-ενα καλουτσικο σουτ εχει μονο)2)καλαιτζης(γιατι ειναι προκλητικως μονιμος)3)μπουρουσης(γιατι κανει χειρονομιες στην κερκιδα οταν παιζει εκτος εδρας)4)αλβερτης(προκλητικοτατως)5)βασιλοπο
λος(γιατι ειναι εντελως ασχετος και νομιζει οτι ειναι και παικταρας-την μια βαζει τριποντο και μετα κανει τρια airball.Το παιδι ειναι μια βελτιωμενη εκδοση του λυπηριδη!)

για τον χαρακτήρα δεν ξέρω αλλά ρε συ όχι και άσχετοι ο Παπαμακάριος με τον Βασιλόπουλο, ειδικά τον Παπαμακάριο στο Περιστέρι δεν τον θυμάσαι καθόλου; και το Περιστέρι τότε δεν ήταν καμμιά ομαδούλα -μάλλον το αντιθετο ήταν- η μοναδική ομάδα που κοιτουσε στα μάτια τον ΠΑΟ!
man10
QUOTE(valsam @ Jun 14 2007, 08:06 PM) *

TΙ??????????????????????????????

Με πεθανες βραδυατικα ρε φιλε.

Ο Παπαμακαριος ασχετος και υπερτιμημενος? Απο που το συμπερανες αυτο? Για το πρωτο δεν μπαινω καν στον κοπο,αφου μπορει να απαντησει για μενα η καριερα του και οι κλησεις του στην εθνικη ομαδα τοσα χρονια. Για το δευτερο μαλλον εχεις μπερδεψει το υπερτιμημενος με το υποτιμημενος. Πες μου μια φορα που ο Παπαμακαριος μπηκε στο γηπεδο και ηταν αρνητικος. Μονιμως δινει τα παντα για την ομαδα,μιλαει στις κρισιμες στιγμες,ειναι εξαιρετικος αμυντικος,καλυπτει δυο θεσεις ειναι καλος επιθετικα,χωρια ο χαρακτηρας του που ειναι φοβερος.

Για τον Βασιλοπουλο απο που συμπερανες οτι νομιζει οτι ειναι παικταρας? Τετοιον εργατη που να βγαζει τετοια ενεργεια ειχε χρονια να δει το Ελληνικο μπασκετ.

Για τον Φραγκι,παλι? Προκλητικοτατος?Α,και για να μην ξεχνιομαστε,δεν ειναι επειρημα και δεν γραφεται με ω.
Ποσες φορες εχει προκαλεσει ο Φραγκι? Εκτος απο το φαιναλ 4 που πανυγυριζαν με τον Οικονομου το τριποντο του Τομσον.Εκτος και αν ενοεις προκληση τις βουτιες που κανει οταν σουταρει,οι οποιες ομως ειναι Part of the game τωρα πια ακομη και στο ΝΒΑ.
Air Kef
Ο Αλβέρτης ειναι απίστευτα αντιπαθητικός στους μη Παναθηναικούς.

Αυτο που ποτέ δν μπορεσα να δεχτώ,ειναι οτι ποτέ δν εκανε μια εμφάνιση με την Εθνική που έμεινε στην ιστορία και ηταν γενικά πολυ αρνητικός με τα χρώματα της.Αντιθέτως,οποτε παιζει με τον Ολυμπιακό,πεθαινει στο γήπεδο,σκοράρει κτλ.

Χθες την αγκωνια που γύρισε και ευτυχώς δν βρηκε κανεναν την ειδες;
Pierce
QUOTE(man10 @ Jun 15 2007, 12:26 AM) *
Για τον Φραγκι,παλι? Προκλητικοτατος?Α,και για να μην ξεχνιομαστε,δεν ειναι επειρημα και δεν γραφεται με ω.

και το επιρρημα γραφεται με δυο ρ και ι

δεν ειναι λογος για να την ''πεις'' σε καποιον αυτο το πραγμα. λογικο ειναι να γινονται και ορθογραφικα λαθη εν τη ρυμη του ''ιντερνιτικου'' λογου
nikefalin
QUOTE(Air Kef @ Jun 15 2007, 12:57 AM) *
Ο Αλβέρτης ειναι απίστευτα αντιπαθητικός στους μη Παναθηναικούς.

Αυτο που ποτέ δν μπορεσα να δεχτώ,ειναι οτι ποτέ δν εκανε μια εμφάνιση με την Εθνική που έμεινε στην ιστορία και ηταν γενικά πολυ αρνητικός με τα χρώματα της.Αντιθέτως,οποτε παιζει με τον Ολυμπιακό,πεθαινει στο γήπεδο,σκοράρει κτλ.

Χθες την αγκωνια που γύρισε και ευτυχώς δν βρηκε κανεναν την ειδες;

Να δεχτώ ότι παίζει με αγκώνες, ότι είναι αντιπαθητικός στους μη-Παναθηναικούς γενικά (αν και σε μένα δεν είναι) αλλά αυτό για την Εθνική ομάδα είναι αστήριχτη υπερβολή. Να πεις πως δεν ήταν ο πιο σταθερός παίκτης συμφωνώ.Αλλά αυτό το μηδενιστικό πως "ποτέ δν εκανε μια εμφάνιση με την Εθνική που έμεινε στην ιστορία και ηταν γενικά πολυ αρνητικός με τα χρώματα της" δεν το δέχομαι με τίποτα. Είναι κρίμα να θυμόμαστε μόνο τα τελευταία χρόνια που οι ικανότητες του έχουν πέσει και τα πόδια έχουν βαρύνει.
valsam
Mου την σπανε οι παικτες που βαζουν κανα καλαθι και πανηγυριζουν πηγαινοντας στην μουρη του αντιπαλου και φωναζουν σαν κατι χαζοαμερικανακια!Οι παικτες που αναφερα ολοι πλην του καλαιτζη το κανουν αυτο!και ο βασιλοπουλος οταν το κανει νομιζει οτι ειναι παικταρας!(οταν κανει τα airball γιατι δεν το κανει?)Ωντος ειναι ενας πολυ καλος χαμαλης!Ο ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟς ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΟ ΣΟΥΤ ΕΧΕΙ!(και ο γιανουζακος οταν ηταν μονος στο τριποντο εβαζε μερικα!!!)ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΑΝ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ!ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΜΠΑΣΚΕΤ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΟ WHITE MEN CANT JUMP!!! ΜΕ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ! Υ.Γ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΗ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ Ω ΚΑΙ ΤΑ Ο ΕΠΕΙΔΗ ΘΥΞΑΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΕΝ ΣΑΣ!!!
xaotiki_diastasi
Καλαιτζής (Το κωλόπαιδο για τις δύσκολες αποστολές-σε κάτι τελικούς τον θυμάμαι να εκνευρίζει Σόλομον και Καστλ πιάνοντας μάλιστα τα @@ του 2ου υποτίθεται κατά λάθος. Σιχαμένος)

Διαμαντίδης (Πολύ καλός παίχτης, κάνει πολλές δουλείες μέσα στο γήπεδο, αλλά μέχρι εκεί. Πολύ καλός αμυντικός αλλά έχει ασυλία στα foul κάποιες φορές. Η αντιπάθεια προέρχεται χωρίς ουσιαστικά να φταίει ο ίδιος, αλλά λόγω της μεγάλης προώθησης που έχει φάει από όλους χωρίς κατά τη γνώμη μου να το αξίζει. Προς τιμήν του ότι παρόλα αυτά είναι αρκετά προσγειωμένος και φαίνεται να έχει αυτογνωσία. Ξαναλέω πολύ καλός παίχτης, αλλά όχι Ο παιχταράς που τον παρουσιάζουν. Εκτός των παραπάνω υποκειμενική μου άποψη ότι παιχταράδες είναι οι μεγάλοι scorer και όχι οι μεγάλοι αμυντικοί)

Αν δεν ήμουν Αρειανός θα αντιπαθούσα και τον Μάσει ο οποίος είναι αλήθεια ότι είναι προκλητικός και προς τους αντιπάλους και προς τους συμπαίκτες μερικές φορές. Γιατί όταν πάει καλά στη διάρκεια του παιχνιδιού το παίρνει πάνω του και με ανόητες ενέργειες τους ξενερώνει πχ τον συγκρατημένο και ταπεινό Ουίλκινσον.

ΥΓ: Άσχετο, αλλά για μένα ο Γκάλης είναι γαμάτος χαρακτήρας. Μπορεί να φαινόταν πιο σνομπ και υπεράνω απέναντι στους άλλους συμπαίκτες του, αλλά η διαφορά ήταν τεράστια. Πως να το κάνουμε. Κ πάνω από όλα στυγνός επαγγελματίας ενώ οι άλλοι μπροστά του φάνταζαν ερασιτέχνες. Είχε άλλη φιλοσοφία και άλλη προσφορά. Ήταν φυσιολογικά απομονωμένος από τους άλλους που τον ζήλευαν και τον ζηλεύουν ακόμα κιόλας. Όπως ο διευθυντής σε μία επιχείρηση ακόμα και αν είναι γαμώ τα άτομα, ποτέ δε θα είναι ένας από τους πολλούς υπαλλήλους. Όλοι θα τον έχουν από μακριά και αυτός θα απομονώνεται. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βγήκε αυτός ο κακός και οι άλλοι οι καλοί.
Και η ποιότητα του χαρακτήρα του φαίνεται τώρα. Ενώ θα μπορούσε να κάνει ότι θέλει με την μεγάλη απήχηση που έχει ακόμα και σήμερα. Ενώ θα μπορούσε να είναι Βουλευτής, Προπονητής στην Εθνική και αλλού, να φωτογραφίζεται στο Maxim να κάνει τον μαϊντανό σε διάφορα παράθυρα και αλλού, αυτός επέλεξε κάτι πιο ταπεινό, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
thrylos7
ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΑΝ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ!ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΜΠΑΣΚΕΤ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΟ WHITE MEN CANT JUMP!!! ΜΕ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ! Υ.Γ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΗ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ Ω ΚΑΙ ΤΑ Ο ΕΠΕΙΔΗ ΘΥΞΑΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΕΝ ΣΑΣ!!!

Εσύ φαντάζεσαι να έγραφαν όλοι με κεφαλαία γράμματα, φωνάζοντας ο ένας στον άλλο, τί θα επικρατούσε στο forum; wink.gif

Κι εγώ είμαι της άποψης ότι και ο Παπαμακάριος, αλλά και ο Βασιλόπουλος είναι πολύ άξιοι παίκτες. Ειδικά ο Βασιλόπουλος, που μπορεί να παίξει σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Αυτό βέβαια δεν έχει να κάνει με το θέμα της αντιπάθειας, στο οποίο, ο καθένας έχει δικαίωμα (<-- αυτό άρεσε στον morfi biggrin.gif )!
man10
QUOTE(pierce21 @ Jun 14 2007, 10:04 PM) *
και το επιρρημα γραφεται με δυο ρ και ι

δεν ειναι λογος για να την ''πεις'' σε καποιον αυτο το πραγμα. λογικο ειναι να γινονται και ορθογραφικα λαθη εν τη ρυμη του ''ιντερνιτικου'' λογου

Δεν προσπαθησα να του την μπω,μια συμβουλη εδωσα.

Ο Μασει οντως μερικες φορες κανει αυτο το κλασικο αμερικανικο που μιλανε μετα απο καλαθια και ταπες αλλα δεν ξερω ισως επειδη χαμογελαει συνεχεια αλα Ροναλντινιο δεν μου ερχεται να τον αντιπαθησω.
hagi
QUOTE(xaotiki_diastasi @ Jun 14 2007, 11:51 PM) *
Καλαιτζής (Το κωλόπαιδο για τις δύσκολες αποστολές-σε κάτι τελικούς τον θυμάμαι να εκνευρίζει Σόλομον και Καστλ πιάνοντας μάλιστα τα @@ του 2ου υποτίθεται κατά λάθος. Σιχαμένος)

Θα σε παρακαλέσω να είσαι πιο σεμνός..

QUOTE(xaotiki_diastasi @ Jun 14 2007, 11:51 PM) *
Διαμαντίδης (Πολύ καλός παίχτης, κάνει πολλές δουλείες μέσα στο γήπεδο, αλλά μέχρι εκεί. Πολύ καλός αμυντικός αλλά έχει ασυλία στα foul κάποιες φορές. Η αντιπάθεια προέρχεται χωρίς ουσιαστικά να φταίει ο ίδιος, αλλά λόγω της μεγάλης προώθησης που έχει φάει από όλους χωρίς κατά τη γνώμη μου να το αξίζει. Προς τιμήν του ότι παρόλα αυτά είναι αρκετά προσγειωμένος και φαίνεται να έχει αυτογνωσία. Ξαναλέω πολύ καλός παίχτης, αλλά όχι Ο παιχταράς που τον παρουσιάζουν. Εκτός των παραπάνω υποκειμενική μου άποψη ότι παιχταράδες είναι οι μεγάλοι scorer και όχι οι μεγάλοι αμυντικοί)

Αν και άσχετο με το τόπικ σε κάποια σημεία θα διαφωνίσω μαζί σου ότι οι παιχταράδες είναι μόνο οι σκόρερ..Όλα παίζουν.Εξάλλου δεν μιλάμε για ανύπαρκτο επιθετικό,το αντίθετο μάλιστα..
Achilleas13
Χαρήσης, Παπαμακαριος μου τη δινουν αγρια.Ειδικά τον πρώτο τον συχαίνομαι
Igor
Καλα απορω πως αντιπαθητε Παπαμακριο, Καλαιτζη κτλ οταν υπαρχει ο πιο μισητος παιχτης της Ευρωπης.

J.R. Holden

Απλα αυτος ο παιχτης δεν αντεχεται. Το πιστευω οτι ο Σιουτης του ΑΓΟΡ ειναι καλυτερος απο εκεινον.

Πειτε μου τι εχει ο Χολντεν για να σου αρεσει αυτος ο παιχτης ???

Ενας ατομιστης ειναι που εγινε Ρωσος μπας και παιξει ποτε μπασκτετ το καλοκαιρι. Βρε αμπαλε Χολντεν πες μου πως καταφερνεις να παιζεις παντα σε καλες ομαδες. ??

Να σε αντιγραψω μηπως παιξω στον ΠΑΟ και εγω.
axrhstoss
Ο πιο αντιπαθητικος παικτης ειναι ο Παπαμακαριος..Αλλα αυτος ο Ελληνιαδης ειναι για μπουνιες!Ειναι μεγαλη μαιμου.. evilmonkey.gif
B for Basketball
εγω λεω ο πιο αντιπαθητικος ειναι ο van de spiegel ...νομιζει πως ειναι καποιος...στον αγωνα με την εθνικη vs μικτη κοσμου ηταν προκλητικος με καποιους παιχτες του παναθηναικου..( δεν ξερω αν το προσεξατε) μαλλον δεν του εκατσε καλα η ηττα μεσα στο ΟΑΚΑ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.