Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Φιλικά προετοιμασίας
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες
belalik
Διαβάζω πως προσπαθεί η εθνική να κλείσει 2-3 φιλικά προετοιμασίας πριν τους ολυμπιακούς, αλλά δυσκολεύεται να βρει αντιπάλους - οι πιο πολλές δυνατές ομάδες είχαν ήδη προκριθεί και έχουν ήδη κανονίσει τα φιλικά τους..

Πρόσφατα έπαιξαν Ισπανία-Αργεντινή, φαντάζομαι πως θα έχουν και άλλα φιλικά οι δυο αυτές ομάδες, οι Αμερικάνοι παίζουν με Καναδά στις 25 Ιουλίου αν θυμάμαι καλά, ενώ θα παίξουν και με Τουρκία και Λιθουανία από ότι είχα διαβάσει.


Σίγουρα θα υπάρχουν αρκετά ενδιαφέροντα φιλικά, αλλά πουθενά δεν έχω διαβάσει για τηλεοπτικές μεταδόσεις κλπ ..

Καλά, η ΕΡΤ θα δείχνει κάποιον αγώνα προετοιμασίας του ΠΑΟ ή του ΟΣΦΠ με οποιονδήποτε παίζει, ακόμα και αν είναι ομάδα 6ης εθνικής όπως είδαμε στο πρόσφατο παρελθόν, αλλά και στο internet ψάχνοντας (myp2p.eu) δεν βρήκα τίποτα.


Ξέρετε αν και που μπορούμε να πληροφορηθούμε το πρόγραμμα των φιλικών και αν μπορούμε να παρακολουθήσουμε κανένα ματσακι; Ειδικά τους αμερικάνους θέλω πολύ να τους δω, αλλά και οποιαδήποτε άλλη δυνατή ομάδα (ισπανία, λιθουανία, αργεντινή κλπ ...)
Hellas On fire
Λίγο δύσκολο και πιθαν΄ς δαπανηρό να τα δείξει. Το πρώτο έιναι με Κροατία που την έχουμε ξαναδει οπότε θα είχε και χαμηλότερη τηλεθέαση για να βγάλει κέρδος. Το δεύτερο πιθανα με Αυστραλία θα ήταν πιο ενδιαφέρον.

Θα γίνουν όμως την τελευταία εβδομάδα, 4-5 μερες πριν τους αγώνες άρα έχει καιρο μπροστα η υπόθεση.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.