Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Milwaukee Bucks
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
sacarame
Milwaukee Bucks






Μαζί δεν κάνουνε ή χώρια δεν μπορούνε;;




Προηγούμενο Ρεκόρ (2011-12): 31-35
Leaders (2011-12):
Πόντοι: Brandon Jennings 19,1
Ριμπάουντ: Ersan Ilyasova 8,8
Ασσίστ: Monta Ellis 5,9

Πιθανή 5άδα:

PG:JenningsSG:EllisSF:HarrisPF:IlyasovaC:Dalembert



Πάγκος:
PG’s: Beno Udrih, Orien Greene, Eddie Gill
SG’s: Doron Lamb, Marquis Daniels, Alando Tucker, Mustapha Farrakhan
SF’s: Mike Dunleavy, Luc Richard Mbah A Moute
PF’s: Drew Gooden,Larry Sanders, John Henson
C’s: Ekpe Udoh, Joel Przybilla

Offseason moves

Ήρθαν ή ανανέωσαν: Samuel Dalembert (trade απο Houston),Doron Lamb(42nd pick),Ilyasova (ανανέωση),Przybilla (FA), Daniels (FA), Gill (FA), Greene (FA),Tucker(FA), Farrakhan (FA)
Έφυγαν: Delfino,Bogut, Brockman,Hobson,Jon Leuer

Προπονητής:

O Scott Skiles θα είναι για 5η χρονιά στον πάγκο των "ελαφιών" με σκοπο να τους οδηγήσει ξανά στην έξτρα περίοδο των play-off μετά από 3 σεζόν. Στην ουσία αυτό που πρέπει να πετύχει είναι να κατανείμει σωστά τους ρόλους ανάμεσα στους 2 αστέρες του. Jennings και Ellis θέλουν πολύ την μπάλα στα χέρια τους και ο Skiles πρέπει να βρει πώς θα τους έχει και τους 2 ευχαριστημένους για το καλό της ομάδας.


Σχόλιο:

Σίγουρα οι Bucks θα είναι μια από τις ομάδες που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον των φαν. Το δίδυμο των Jennings-Monta είναι θανατηφόρο και είτε θα καθηλώσει κόσμο είτε θα κάνει τον Skiles να τραβήξει και τις τελευταίες τρίχες που του έχουν απομείνει. Κατά τα άλλα ταλέντο υπάρχει,ο Skiles βρήκε παίκτες που ταιριάζουν στο στυλ του ( πχ Dalembert),βάθος στον πάγκο υπάρχει οπότε όλα δείχνουν ευνοϊκά αυτή τη στιγμή. Το θέμα της ανανέωσης του Ilyasova κράτησε λίγο παραπάνω αλλα τελικά όλα πήγαν καλά οπότε μαζί με τον Gooden θα συνθέσουν το γνωστό διδυμάκι στην θέση του Power Forward. Τα 2 τελευταία χρόνια όλο γυρόφεραν την θέση για τα play-off. Μένει να δούμε αν φέτος μπορούν να κάνουν το βήμα παραπάνω, εκμεταλλευόμενοι και τις ανακατατάξεις που συμβαίνουν στην φετινή Ανατολή.


Πρόβλεψη: 36-46
Conference rank: 9th
Division rank: 3rd

GK_23
Καλύτερη αρχή για την ομάδα μου, δεν μπορούσε να υπάρξει...

Σχετικά άνετο διπλό μέσα στη Βοστώνη, χωρίς τους Γκούντεν και Αμούτε και τον Σκάιλς να μοιράζει αρκετά τον χρόνο συμμετοχής. Μόνο ο Έλις και ο Χάρρις έπαιξαν περισσότερα από 30 λεπτά και 9 συνολικά παίκτες έπαιξαν 20+ λεπτά. Το βάθος στον πάγκο θα είναι από τα μεγάλα όπλα μας φέτος.

Ο Τζένινγκς έκανε πραγματικά ηγετική εμφάνιση, 21 πόντοι και 13 ασίστ, παρόλο που στην πρίσιζον δεν έδειχνε να πατάει καλά.
Αν ανεβάσει λίγο τα ποσοστά του και ο Έλις, 6/20 είχε σήμερα, θα δούμε ακόμα πιο ωραία πράγματα. Από την πρώτη στιγμή που πήραμε τον Τομπάιας Χάρρις στο περσινό ντραφτ, είχα εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για την αξία του. Ίσως είναι μια τις αποκαλύψεις τις λίγκας φέτος. Και ο Σάντερς επίσης δείχνει να κερδίζει την εμπιστοσύνη του Σκάιλς. Προσφάτως οι Μπακς έκαναν χρήση της οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του για την επόμενη χρονιά.

Το ματς θα το κατεβάσω με την πρώτη ευκαιρία. Φοβερή άμυνα στην 2η περίοδο, οι Σέλτικς σκόραραν μόλις 12 πόντους 77.gif

Πραγματικά ιδανική αρχή για τους bucks1-sm.gif

Επόμενο ματς σήμερα με τους Καβς στο Μιλγουόκι.
Nuntius
Τι έχει πάθει ο Sanders στους τελευταίους αγώνες?

Έναν αγώνα μετά το triple double του, σκοράρει 18 πόντους και μαζεύει 16 ριμπάουντ στην νίκη επί των Celtics ohmy.gif
Gravedigger
QUOTE (Nuntius @ Dec 2 2012, 05:47 ) *
Τι έχει πάθει ο Sanders στους τελευταίους αγώνες?

Έναν αγώνα μετά το triple double του, σκοράρει 18 πόντους και μαζεύει 16 ριμπάουντ στην νίκη επί των Celtics ohmy.gif

O Sanders είναι καλός παίχτης,λίγο άγουρος ακόμα,αλλά καλός.Απλά έχει την ατυχία να έχει τον Skiles προπονητή.Όπως και οι υπόλοιποι Bucks που την 1 παίζουν 35 λεπτά και στον αμέσως επόμενο αγώνα DNP.
Nuntius
QUOTE (Gravedigger @ Dec 2 2012, 20:54 ) *
O Sanders είναι καλός παίχτης,λίγο άγουρος ακόμα,αλλά καλός.Απλά έχει την ατυχία να έχει τον Skiles προπονητή.Όπως και οι υπόλοιποι Bucks που την 1 παίζουν 35 λεπτά και στον αμέσως επόμενο αγώνα DNP.


Καλός φαίνεται. Έχει και τσαγανό. Τον πάω.
Nuntius
Ημίχρονο στο Bradley Center. Το σκορ ανάμεσα στους Indiana Pacers και τους Milwaukee Bucks είναι 48 - 45.

Πολλά τα λάθη για τους Pacers (14) αλλά παρόλα αυτά είμαστε μπροστά στο σκορ καθώς έχουμε κερδίσει κατά κράτος την μάχη στα ριμπάουντ (25 - 10) και σουτάρουμε και καλύτερα (52,8% - 42,9%).
Nuntius
Λήξη 3ης περιόδου. Το σκορ είναι 66 - 72 υπέρ των Bucks.
Nuntius
Ήττα με 93 - 98 από τους Bucks.
Ginobili
Όταν ο Monta είναι ζεστός...όταν πάρει φόρα..ούτε Κόμπι-Λεμπρόν-Ντουράν δεν τον φτάνουν...τι όργιο ήταν αυτό που έκανε!! 25 πόντους στην τέταρτη περίοδο και το πήρε το ματσάκι
morfi
QUOTE(Ginobili @ Mar 17 2013, 21:00 ) *
Όταν ο Monta είναι ζεστός...όταν πάρει φόρα..ούτε Κόμπι-Λεμπρόν-Ντουράν δεν τον φτάνουν...τι όργιο ήταν αυτό που έκανε!! 25 πόντους στην τέταρτη περίοδο και το πήρε το ματσάκι

Πασάρει καλύτερα από πολλούς πόιντ γκαρντ και σκοράρει όπως οι καλύτεροι σκόρερ. Αλλά η αστοχία του και οι ενίοτε κακές επιλογές στα σουτ δεν θα τον αφήσουν να φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Ότι μπορεί, το θεωρώ δεδομένο...
morfi
Οι Μπακς τέσσερεις ήττες τουλάχιστον ακόμη θα τις υποστούν. Με αυτό το πρόγραμμα, αν οι Σίξερς δεν ήταν επτά ολόκληρα παιχνίδια πίσω τους, ίσως να μην ήταν φέτος στην ποστ σίζον.
morfi
Όταν ο καλύτερος σου παίκτης δεν μπορεί να είναι εύστοχος, τότε απέναντι σε ελίτ ομάδες δεν έχεις ελπίδες. Ο Έλλις πρέπει μάλλον να σουτάρει μόνος τις καλές του μέρες και τις υπόλοιπες να κάνει κάνει οτιδήποτε άλλο ξέρει να κάνει καλά, να δίνει ασσίστ για παράδειγμα. Κουραστικό, εκνευριστικό και απαράδεκτο το ποσοστό ευστοχίας του...
rchos
Ερώτηση προς τους πιο γνώστες

Ο Drew τι φήμη έχει στο να δουλεύει με νέους παίχτες?
PanosNer
Thread για τον Αντετοκούμπο δε παίζει???
sacarame
QUOTE(PanosNer @ Jul 1 2013, 01:33 ) *
Thread για τον Αντετοκούμπο δε παίζει???



Εδώ

Ίσως μετά τους αγώνες με την εθνική να μεταφερθεί στο σαμπ του ΝΒΑ το συγκεκριμένο θρεντ
jvalin
Τhe Milwaukee Bucks have agreed to send forward Luc Mbah a Moute to the Sacramento Kings in exchange for two future 2nd-round picks.

Έτσι που το πάνε οι Μπακς παίζει μες στη χρονιά ο Αντετοκούμπο να γίνει ακόμα κ πενταδάτος! Εάν δεν αποκτηθεί άλλος για το 3, στη χειρότερη θα έρχεται πίσω απ τον Ντελφίνο!

GK_23
QUOTE(jvalin @ Jul 10 2013, 02:36 ) *
Τhe Milwaukee Bucks have agreed to send forward Luc Mbah a Moute to the Sacramento Kings in exchange for two future 2nd-round picks.

Έτσι που το πάνε οι Μπακς παίζει μες στη χρονιά ο Αντετοκούμπο να γίνει ακόμα κ πενταδάτος! Εάν δεν αποκτηθεί άλλος για το 3, στη χειρότερη θα έρχεται πίσω απ τον Ντελφίνο!

Δεν νομίζω ο Ντελφίνο να είναι ο βασικός SF των Μπακς νέα χρονιά. Η κίνηση ανταλλαγής του Καμερουνέζου είχε ως σκοπό να απελευθερώσει χώρο στο σάλαρι καπ. Ο Α'Μούτε έχει γύρω στα 4,5 μύρια συμβόλαιο για την νέα σεζόν. Οι Μπακς κάτι ετοιμάζουν τόσο στη θέση 1 όσο και στη θέση 3. Ο Λάρυ Ντρου θέλει να φέρει τον Τζεφ Τιγκ στο Μιλγουόκι ενώ για τη θέση 3 κάπου διάβασα πως θέλουν τον Κιριλένκο.
AKRG
Δεν ξέρω πόσο θα βοηθήσει τον Γιάννη να εχει πολυ χρόνο συμμετοχής απο την πρώτη χρόνια αλλα πιστεύω πολυ σε αυτόν και εύχομαι να κάνει πολλούς να τρίβουν τα ματιά τους..
Παρεμπιπτόντως συμφωνώ ότι δεν πρόκειται να έχουν βασικό τον Ντελφινο.
jvalin
Για Κιριλένκο το διάβασα κι εγώ αλλά περισσότερο ως long shot. Ο Teague αν έρθει θα πάρει τα χρήματα που προορίζονταν για τον Jennings.

Κατά πως φαίνεται, στο Μιλγουόκι τρέφουν ελπίδες πως χτύπησαν φλέβα χρυσού. Τις προάλλες χάζευα κάτι σχόλια φίλων των Μπακς κ ένιωσα έκπληξη βλέποντας πόσοι πολλοί εξ αυτών πιστεύουν στα σοβαρά ότι o Αντετοκούμπο μπορεί να εξελιχθεί σε νέος Ντουράντ! Οπωσδήποτε είναι νωρίς ακόμα ωστόσο μέχρι στιγμής έχουν φύγει Ντανλίβι και Α’Μουτέ οπότε, δεδομένης της εμπιστοσύνης με την οποία τον περιβάλλουν, ο δρόμος φαντάζει ορθάνοιχτος. Μέχρι που έδωσαν στον Πατσούλια εγγυημένο 3ετές με $15,600,000 πίστευα πως οι Μπακς του χρόνου πάνε συνειδητά για φούντο. Εν τούτοις, αφενός δε δεσμεύεις τόσα λεφτά για δεύτερο ψηλό αν δεν έχεις στόχους, αφετέρου έτσι που είναι φέτος η ανατολή, η 6η θέση θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να αποτελέσει εφικτό στόχο για τον οποιονδήποτε.

Επί του προκειμένου λοιπόν, η πεντάδα των Μπακς είναι λίγο πολύ ξεκάθαρη

1) Jennings (πιθανότατα) ειδάλλως Teague
2) Mayo
3) ??
4) Ilyasova
5) Sanders

Νομίζω πως οι στόχοι τους για του χρόνου θα εξαρτηθούν από το πώς σκοπεύουν να στελεχώσουν το 3. Είτε ακούγεται πιστευτό είτε όχι, ο Α’Μουτέ σε περίπτωση που έμενε προοριζόταν μάλλον για βασικός…Πλέον, ή στηρίζεις Αντετοκούμπο κ δημιουργείς δίδυμο με Ντελφίνο, ο οποίος αποκλείεται να τον καπελώσει, ή χρησιμοποιείς το χώρο που δημιουργήθηκε στο cap για να φέρεις κάποιον έτοιμο παίκτη κ να χτυπήσεις την 6η θέση στην κανονική περίοδο. Κατ εμέ πιθανότερο σενάριο μοιάζει το πρώτο στη λογική ότι αν οι Μπακς ψάχνονταν για ετοιμοπόλεμο 3αρι θα μπορούσαν κάλλιστα να είχαν πάρει το expiring του Butler μέσω της τετραπλής ανταλλαγής που έστειλε τον Bledsoe στο Phoenix. Ένα επιπλέον ζητούμενο είναι να δούμε πως θα ξεκινήσει η χρονιά…Αν για οιονδήποτε λόγο έρθουν αρκετές κολλητές ήττες, πιθανότατα αργά ή γρήγορα θα το γυρίσουν σε tanking κ τότε ο Αντετοκούμπο πάει αέρα για βασικούρα!


Ως προς το αν θα βοηθηθεί παίρνοντας πολύ χρόνο συμμετοχής στη ρούκι χρονιά του, νομίζω είναι αστείο κ μόνο που το συζητάμε. Δλδ θα ήταν προτιμότερο να βολοδέρνει στη D-League ή να μαζεύει τις πετσέτες στην άκρη του πάγκου?
jvalin
Για του λόγου το αληθές το trade για τον Bledsoe ήταν τριπλό, όχι τετραπλό(Clippers, Suns, Bucks). Επί της ουσίας δεν αλλάζει κάτι απλά είχα την αίσθηση πως εμπλεκόταν μία ομάδα ακόμα.
roko
http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...tetokoynmpo-vid

Μπραβο ρε Γιανναρα! Ελπιζω μονο οταν καθιερωθει στο nba που ειναι ζητημη χρονου,να μην την ψωνισει και να μας τιμησει παιζοντας με την εθνικη ομαδα. bball.gif
morfi
QUOTE(roko @ Oct 11 2013, 16:29 ) *
http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...tetokoynmpo-vid

Μπραβο ρε Γιανναρα! Ελπιζω μονο οταν καθιερωθει στο nba που ειναι ζητημη χρονου,να μην την ψωνισει και να μας τιμησει παιζοντας με την εθνικη ομαδα. bball.gif

Τι λέτε, σοβαρά; Θέμα χρόνου να καθιερωθεί από ένα ματς της πρισίζον; Ελπίζω, εγώ πάλι, να μην θεωρηθεί από κανέναν μας τίποτα απολύτως δεδομένο και μετά μας φταίει πάλι κανένας Αμερικανός προπονητής που δεν θα έχει εκτιμήσει τα καμάρια μας..
D-Wade
Το καλό για τον Αντετοκούνμπο είναι ότι παίζει σε μια μετρια-κακή ομάδα που δε ξέρω και πόσο θέλει να κερδίζει φέτος και ίσως πάρει περισσότερο χρόνο απ'οσο πραγματικά αξίζει
Το κακό είναι ότι έχει μπροστά του και τον Βutler και τον Delfino που αν κρατηθούν υγιείς θα του κόψουν το χρόνο
T.W.Is.M.
QUOTE(morfi @ Oct 12 2013, 00:44 ) *
Τι λέτε, σοβαρά; Θέμα χρόνου να καθιερωθεί από ένα ματς της πρισίζον; Ελπίζω, εγώ πάλι, να μην θεωρηθεί από κανέναν μας τίποτα απολύτως δεδομένο και μετά μας φταίει πάλι κανένας Αμερικανός προπονητής που δεν θα έχει εκτιμήσει τα καμάρια μας..


Κατα μια εννοια ναι, ειναι θεμα χρονου. Γιατι δειχνει να εχει σωστη νοοτροπια(απο το ελαχιστο δειγμα που εχουμε), εχει τα φυσικα προσοντα για να παιξει και θα βελτιωθει ατομικα, οπως συμβαινει με ολους τους παιχτες που θελουν να δουλεψουν.
Απλα αυτος ο χρονος που χρειαζεται ειναι αρκετος και οχι 2-3 μηνες, οπως πιθανον να νομιζουν μερικοι.
Αν βεβαια κατι απο τα παραπανω που γραφω αλλαξει, τοτε η καθιερωση του γινεται δυσκολη. Βεβαια οταν λεω καθιερωση δεν εννοω σε επιπεδο all-star, αλλα στο να ειναι ενας υπολογισιμος στο rotation παιχτης, εστω και των 15'.
morfi
QUOTE(T.W.Is.M. @ Oct 12 2013, 16:29 ) *
Απλα αυτος ο χρονος που χρειαζεται ειναι αρκετος και οχι 2-3 μηνες, οπως πιθανον να νομιζουν μερικοι.

Κάπως έτσι το πήρα και εγώ... wink.gif
roko
Εγω νομιζω οτι ειναι ζητημα χρονου να καθιερωθει απο την αυτοπεποιθηση και την ανεση που δειχνει.Κανονικα θα επρεπε λογω ηλικιας και χωρις να εχει παραστασεις απο νβα να ειναι ψαρωμενος,το παιδι εμενα μου δειχνει οτι δεν θα ειναι απλος ρολιστας σε 1-2 χρονια. Θα τριβουμε τα ματια μας και μακαρι να γινει ενας αντιστοιχος Νοβιτσκι της Γερμανιας για την Ελλαδα.
morfi
QUOTE(roko @ Oct 13 2013, 19:31 ) *
Εγω νομιζω οτι ειναι ζητημα χρονου να καθιερωθει απο την αυτοπεποιθηση και την ανεση που δειχνει.Κανονικα θα επρεπε λογω ηλικιας και χωρις να εχει παραστασεις απο νβα να ειναι ψαρωμενος,το παιδι εμενα μου δειχνει οτι δεν θα ειναι απλος ρολιστας σε 1-2 χρονια. Θα τριβουμε τα ματια μας και μακαρι να γινει ενας αντιστοιχος Νοβιτσκι της Γερμανιας για την Ελλαδα.

Μακάρι αλλά δεν. Οι Αμερικανοί είναι κακοί άνθρωποι και δεν συμπαθούν τους Έλληνες. Δεν θα του δώσουν τις κατάλληλες ευκαιρίες (να παίζει δηλαδή 82 αγώνες από 48 λεπτά) και έτσι θα γυρίσει στην Ελλάδα.

Τι ωραία που τα λέω...
kamtha5
ΠΗΓΗ: Ο Γιάννης Αντετοκούμπο είναι ο ..."Greek Freak"!

Συνεχίζουν να αυξάνονται οι αναφορές στον Γιάννη Αντετοκούμπο από τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, αφού τα πεπραγμένα του νεαρού Έλληνα φόργουορντ είναι εντυπωσιακά. Σε μία από αυτές ένας από τους κορυφαίους αναλυτές των ΗΠΑ, ο Μπιλ Σίμονς, δεν διστάζει να πει πως ο «Giannis» είναι ο σημαντικότερος λόγος για να δεις τους Μπακς τη φετινή σεζόν.

Μάλιστα ο Σίμονς, στο preview του Μιλγουόκι που έκανε μαζί με τον Τζέιλεν Ρόουζ, μεταξύ σοβαρού κι αστείου λέει πως θα έπρεπε να υπάρχει λογαριασμός στο twitter που θα ειδοποιεί το διαδίκτυο όταν ο Αντετοκούμπο μπαίνει στον αγώνα, για να μην χάνει ούτε στιγμή! Οι ιθύνοντες του Μιλγουόκι δεν έχασαν καιρό και χωρίς πολλά πολλά γεννήθηκε αυτό:

Ο λογαριασμός βρίσκεται στο https://twitter.com/GreekFreakAlert και το αφιέρωμα της αμερικάνικης ιστοσελίδας Grantland στο:

Από τα πρόσωπα του νέου πρωταθλήματος λοιπόν ο Αντετοκούμπο, που κερδίζει συνεχώς θαυμαστές με τις πρώτες του εμφανίσεις, μαζεύοντας συνεχώς νέα παρατσουκλια! Το «Greeek Freak» είναι μόνο ένα από αυτά, αφού κατά τη διάρκεια αγώνα ο σχολιαστής τον αποκάλεσε «The Alphabet»!

Αρκεί φυσικά μέσα σε όλες τις κινήσεις μάρκετινγκ των Αμερικανών, να μείνει προσγειωμένος και να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.