Help - Search - Members - Calendar
Full Version: A1 Παναθηναϊκός 2009-2010
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
vastravoud
Ειλικρινά, δεν ξέρω αν έκανε κάτι. ΑΠλώς όλος ο σαματάς με την Πράσινη, ορισμένα παλιότερα ηλίθια πρωτοσέλιδα(πετάξτε τις φανέλλες, κλπ) + σκόρπια λόγια που άκουσα με κάνουν λίγο σκεπτικό
traveller
QUOTE(vastravoud @ May 19 2010, 22:43 ) *
Ειλικρινά, δεν ξέρω αν έκανε κάτι. ΑΠλώς όλος ο σαματάς με την Πράσινη, ορισμένα παλιότερα ηλίθια πρωτοσέλιδα(πετάξτε τις φανέλλες, κλπ) + σκόρπια λόγια που άκουσα με κάνουν λίγο σκεπτικό

δηλαδή θα χάσουν το πρωτάθλημα για τη σπάσουν στο καθυστερημένο? θα φύγουν παίχτες ? ο προπονητής; τι?
επειδή ένας χλεχλές κοπρίτης που δεν έχει τι κάνει και γράφει ότι του κατέβει??
vastravoud
Ρε συ ΤΡΑΒ! Απλώς έναν προβληματισμό εξέφρασα, που να ξέρω εγώ τι έχει κάνει το βλαμμένο;
Germany96
QUOTE(AZ1980 @ May 19 2010, 17:55 ) *
...Είναι πραγματικά άνω ποταμών μια ομάδα που έχει υποχρεώσει τον εαυτό της σε τόσο ντροπιαστικά λίγα παιχνίδια την εβδομάδα εδώ και καιρό να παραουσιάζει συμπτώματα "χαλάρωσης" στον ημιτελικό της μόνης διοργάνωσης που δεν έχει ακόμα απωλέσει για φέτος...

Να ξεκινησω με το οτι χαιρομαι που βλεπω ξανα post σου σε πιο τακτικους ρυθμους smile.gif

Επι της ουσιας τωρα, το σκεπτικο σου σιγουρα εχει βαση αλλα εγω περισσοτερο στεκομαι στο (οπως κι εσυ αναφερεις) οτι οι ομαδες των ημιτελικων μοιαζουν να αντιμετωπιζουν τα παιχνιδια σαν αγγαρεια. Για τους αιωνιους δεν μου κανει και τοσο μεγαλη εντυπωση, ο ΠΑΟ κλεινει μια περιοδο μινι-προετοιμασιας και προφανως το μυαλο του ειναι στους τελικους, ο ΟΣΦΠ ακομα μαζευει τα κομματια του και το μυαλο του ειναι ακομα στο Παρισι (ειρωνικο δεν ειναι πως οταν οντως βρισκοταν ηταν εκει, το μυαλο πολλων παικτων του φαινοταν να ειναι στους τελικους της Α1?). Μαρουσι και Πανελληνιος ειναι κατωτεροι των προσδοκιων και μοιαζει σα να εχει ξεμεινει απο βενζινη το ντεποζιτο, κι ενταξει για το Μαρουσι δεν ειναι και παραλογο αλλα ο Πανελληνιος; Ισως να του αρκει οτι εξασφαλιστηκε η τετραδα, ισως να περιμενουν τους μικρους τελικους αλλα και παλι η εικονα του θα μπορουσε να ειναι καλυτερη.

Για τα "ντροπιαστικά λίγα παιχνίδια" καταλαβαινω οτι δεν ειναι καθολου ευχαριστο να μενει μια ομαδα του μεγεθους του ΠΑΟ εκτος στοχων τοσο νωρις, αλλα παει αυτο πλεον ανηκει στο παρελθον και καλο για την ομαδα θα ειναι να εστιασει στον στοχο που της εχει απομεινει κι οχι να τρωγεται ακομα με τα ρουχα της. Δεν το εθεσες εσυ ακριβως σε τετοια βαση αλλα νομιζω οτι η αυστηροτητα στην κριση σου ισως και να εχει επηρεαστει καπως απο το 0/2. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι οι τελικοι της Α1 ειναι μια τελειως διαφορετικη κατασταση απ' οτι τα υπολοιπα παιχνιδια αυτης της διαδρομης κι ο ΠΑΟ ειτε συνεχιζε να ριχνει ασταματητα 100αρες ειτε φαινοταν να χωλαινει συνεχως, λιγη σημασια θα ειχε ως προς το τι θα περιμεναμε απο αυτον στους τελικους.

Το 2007 που ο ΟΣΦΠ πλησιασε πιο πολυ απο ποτε στο πρωταθλημα στην εποχη των Αγγελοπουλων, κι αυτος ειχε περιοριστει σε λιγα παιχνιδια την εβδομαδα απο νωρις τοτε, και στους ημιτελικους με τον Αρη σε καμια περιπτωση δεν παρουσιασε θετικη εικονα και ζοριστηκε για να προκριθει τοτε στα 5 ματς, παρ' ολα αυτα στους τελικους εδειξε μεταμορφωμενος και ξαφνιασε τον ΠΑΟ που ειχε συνηθισει ως τοτε να κατεβαινει στους τελικους και να μην βρισκει αντιπαλο και ηταν σαφως πιο κουρασμενος απο τον αντιπαλο του (οπως το αντιστροφως αναλογο ισχυει φετος) . Ενταξει οι συνθηκες δεν ειναι πανομοιοτυπες αφου ο Αρης και ισχυρο συνολο διεθετε τοτε αλλα και πλεονεκτημα εδρας, ενω ο ΠΑΟ σε καμια περιπτωση δεν θα κατεβει στους τελικους με nothing to lose νοοτροπια οπως ο ΟΣΦΠ του 2007, αφου για να υπαρξει ικανοποιηση στο πρασινο στρατοπεδο δεν θα αρκουν, οπως στον ΟΣΦΠ τοτε, απλα καλες εμφανισεις αλλα ο τιτλος και τιποτα λιγοτερο.

Εγω τουλαχιστον δεν βγαζω συμπερασματα για το τι τελικους θα παρακολουθησουμε, απο την προσφατη εικονα των δυο διεκδικητων, αντιθετα περιμενω λυσσασμενες μαχες μολις ξεκινησει η σειρα κι ελπιζω και το μπασκετικο επιπεδο να κυμανθει στα ιδια υψηλα επιπεδα με του παθους.
AZ1980
QUOTE(traveller @ May 19 2010, 21:35 ) *
ΑΖ1980 Ντροπές, αίσχη και τόσο σκληρή κριτική για ένα παιχνίδι που ήταν του χεριού μας , που το είχαμε φτάσει στο +17 και τελικά το πήραμε ? Πρώτη φορά είναι που συμβαίνει αυτό και μόνο στη δική μας ομάδα? εντάξει ούτε και σε μένα "χτύπησε" καλά αλλά μάλλον είσαι πολύ καυστικός.

Εννοείται πως είμαι πολύ καυστικός. Αλλά η ομάδα στο σημείο που είναι για μένα δεν έχει την πολυτέλεια να χαλαρώνει δευτερόλεπτο, χωρίς να έχει εξασφαλίσει τη νίκη. Πρώτα πας το παιχνίδι στο +30 (εντός έδρας έπαιζες άλλωστε ουσιαστικά) και μετά κάνεις όση οικονομία δυνάμεων θες.

Αν δεν έμπαινε το σουτ του Νίκολας ή αν δεν μας ευνοούσε η διαιτησία με ένα σωρό "φάλτσα" στο τελευταίο 5λεπτο το παιχνίδι θα χανόταν. Και αν χανόταν θα δίναμε στον Ολυμπιακό από το πουθενά το πλεονέκτημα να ξεκουράσει το ταλαιπωρημένο του σαρκίο για 3-4 μέρες περισσότερες, δεδομένης της σημερινής του νίκης. Λεπτομέρεια? Ναι. Ασήμαντη όχι όμως κατά τη γνώμη μου.

Είσαι ο ΠΑΟ, μια από τις πιο σοβαρές υποτίθεται ομάδες στην Ευρώπη, έχεις χάσει 2 τίτλους φέτος, με αποτέλεσμα να φλερτάρεις με πρωτόγνωρη, ολοκληρωτική αποτυχία στη σεζόν σου, και παίζεις ημιτελικό πρωταθλήματος, σε περίοδο που έχεις βρει ρυθμό, και είσαι και με γεμάτες μπαταρίες και παίζεις γενικά καλά. Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για μένα υπό αυτές τις συνθήκες να κατεβαίνεις στο Β' ημίχρονο χαλαρός. Όλες οι λεπτομέρειες μετράνε. Καθάρισε το ματς πρώτα, και μετά χαλάρωσε.

bball.gif
PanosIlio
QUOTE(traveller @ May 20 2010, 00:18 ) *
Εκτός από το bold. Δεν έχω πληροφορηθεί κάτι σχετικό, τι είχε το κλίμα στην ομάδα φέτος?? εννοείς σχέσεις μεταξύ παιχτών?? παικτών και προπονητή ??? δεν ξέρω κάτι γι αυτό.

Εννοείται πως δεν εννοώ στις σχέσεις μεταξύ των παικτών και προπονητών. Εννοούσα την ψυχολογία της ομάδας η οποία δεν ήταν και στο καλύτερο σημείο κυρίως λόγω των πολλών τραυματισμών αλλά την αποτυχία σε κύπελλο και ευρωλίγκα.

Ξέχασαν τις άσχημες εμφανίσεις, είναι πλέον όλοι υγιείς, δουλεύουν όλοι μαζί χωρίς προβλήματα και η ψυχολογία είναι εμφανέστατο πως είναι πολύ καλή. Αυτό εννοούσα.
kolokotronis
QUOTE(AZ1980 @ May 20 2010, 04:30 ) *
Εννοείται πως είμαι πολύ καυστικός. Αλλά η ομάδα στο σημείο που είναι για μένα δεν έχει την πολυτέλεια να χαλαρώνει δευτερόλεπτο, χωρίς να έχει εξασφαλίσει τη νίκη. Πρώτα πας το παιχνίδι στο +30 (εντός έδρας έπαιζες άλλωστε ουσιαστικά) και μετά κάνεις όση οικονομία δυνάμεων θες.

Αν δεν έμπαινε το σουτ του Νίκολας ή αν δεν μας ευνοούσε η διαιτησία με ένα σωρό "φάλτσα" στο τελευταίο 5λεπτο το παιχνίδι θα χανόταν. Και αν χανόταν θα δίναμε στον Ολυμπιακό από το πουθενά το πλεονέκτημα να ξεκουράσει το ταλαιπωρημένο του σαρκίο για 3-4 μέρες περισσότερες, δεδομένης της σημερινής του νίκης. Λεπτομέρεια? Ναι. Ασήμαντη όχι όμως κατά τη γνώμη μου.

Είσαι ο ΠΑΟ, μια από τις πιο σοβαρές υποτίθεται ομάδες στην Ευρώπη, έχεις χάσει 2 τίτλους φέτος, με αποτέλεσμα να φλερτάρεις με πρωτόγνωρη, ολοκληρωτική αποτυχία στη σεζόν σου, και παίζεις ημιτελικό πρωταθλήματος, σε περίοδο που έχεις βρει ρυθμό, και είσαι και με γεμάτες μπαταρίες και παίζεις γενικά καλά. Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για μένα υπό αυτές τις συνθήκες να κατεβαίνεις στο Β' ημίχρονο χαλαρός. Όλες οι λεπτομέρειες μετράνε. Καθάρισε το ματς πρώτα, και μετά χαλάρωσε.

bball.gif

ΑΖ αν έχεις κάνει πρωταθλητισμό θα συμφωνούσες πιστεύω, ότι οι συνεχόμενες νίκες και καλές εμφανίσεις ''χαλάνε'' μια ομάδα.
Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος χαλάρωσης.
Ταμάμ ήρθε το β΄ ημίχρονο προχτές.
Θα σφίξουν τα λουριά την κατάλληλη στιγμή.
Φαντάζεσαι την επόμενη προπόνηση?
Τι θα άκουσαν οι παίκτες?
Πόσο θα τους έτρεξε?
Καλό θα μας κάνει, όχι κακό.
Θα με ρώταγε κάποιος: ''Και αν χάναμε και δίναμε ένα παραπάνω ματς?''
''Και τι έγινε?'' θα απάνταγα.
Μην τρελενόμαστε.
il postino
να ξεκαθαρισω κατ αρχας οτι δεν πειθομαι απο ευρειες νικες απεναντι σε αεκ , περιστερια , ηλυσιακους (αναθεμα και αν την πετυχα τη λεξη στη ορθογραφια , για μια ακομα μια φορα) , κολοσσους , ακομα και πανελληνιους! το φετινο 25-1 αλλωστε σε μια τοσο κακη , για την ομαδα μας , χρονια δειχνει οτι δεν ειναι κριτηριο τετοια παιχνιδια!

σαφως και εχουμε βελτιωθει σε σχεση με το χειμωνα αλλα εχουμε ακομα αρκετα προβληματα , τα οποια δημιουργουνται απο τον καθενα παικτη ξεχωριστα. λιγο πολυ ειναι γνωστα τα θεματα μας. ο δδ φλερταρει συνεχεια με τραυματισμους (εχουμε και τη μεση τελευταια) , ο σπανουλης χτυπησε , ειπαν , στο ποδι , ο πεκοβιτς ολη τη χρονια παιζει τραυματισμενος , ο μπατιστ ειναι ερωτηματικο κατα ποσο θα επανελθει στην περσινη εκρηκτικη του κατασταση , ο τσαρτσα προσπαθει να επανeλθει, ο φωτσης παιζει με οσες δυναμεις του εχουν απομεινει , ο τεπιτς ακομα προσπαθει να βρει το ρολο του , ο σαρας πλεον πιο αργος και απο replay.

με αυτη τη δεδομενη κατασταση , καπου το δικαιολογω, να μη θελουν να τα δωσουν ολα με τον κινδυνο να εχουμε παλι κανα τραυματισμο σοβαρο που θα στερησει απο την ομαδα στους τελικους καποιο βασικο παιχτη. ευκολα δυσκολα ο πανελληνιος θα φυγει απο τη μεση και στοχος ειναι να παμε οσο το δυνατον ξεκουραστοι και χωριος τραυματισμους στους τελικους.

υπο αυτο το πρισμα καπου δικαιολογω την προχθεσινη νωθροτητα!

υ.γ ο σπανουλης καπως μου φαινεται στο παρκε ή ειναι απλα εντυπωση μου οτι εχει αλλα στο μυαλο του εκτος απο τα αγωνιστικα? τουλαχιστον οι αλλοι παιζουν ,καλα ή ασχημα ,και βλεπεις αντιδρασεις στο προσωπο τους , φωναζουν , νευριαζουν , αυτος τιποτα! μου δινει την εντυπωση οτι κατι ξερει που δεν το γνωριζει κανεις αλλος στην ομαδα!
AZ1980
Παιδιά δεν είπα να "τα δώσουν όλα". Είπα απλά πως ήταν αρκετά σημαντικό να κερδίσουμε, και επιπλέον ήταν και πολύ εύκολο. Δεν έπρεπε να πάρουμε το ματς από ένα σουτ και 6-7 φαλτσοσφυρίγματα. Αυτή είναι η άποψή μου. Ούτε 30άρα ζήτησα, ούτε τίποτα τέτοιο. Στοιχειώδη σοβαρότητα ζήτησα, γιατί ήταν απαράδεκτο να ριψοκινδυνεύσουμε έτσι την ήττα. Για μένα είναι σημαντικό να παίξουμε με τον Ολυμπιακό όσο το δυνατόν συντομότερα. Διότι πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα χάλια που έχει αυτή τη στιγμή.

Ο Ζοτς άλλωστε συμφωνεί μαζί μου, στη συνέντευξη τύπου καυτηρίασε την "έλλειψη όρεξης" των παικτών του. Εσείς θεωρείτε πως καλώς έγινε αυτό το Β' ημίχρονο. Διαφωνούμε λοιπόν. Εγώ δε θέλω να βλέπω τον ΠΑΟ αδιάφορο σε παιχνίδια όπου διακυβεύεται κάτι σημαντικό.

bball.gif
AZ1980
QUOTE(il postino @ May 20 2010, 18:13 ) *
υ.γ ο σπανουλης καπως μου φαινεται στο παρκε ή ειναι απλα εντυπωση μου οτι εχει αλλα στο μυαλο του εκτος απο τα αγωνιστικα? τουλαχιστον οι αλλοι παιζουν ,καλα ή ασχημα ,και βλεπεις αντιδρασεις στο προσωπο τους , φωναζουν , νευριαζουν , αυτος τιποτα! μου δινει την εντυπωση οτι κατι ξερει που δεν το γνωριζει κανεις αλλος στην ομαδα!

Συμφωνώ. Ο Πέκοβιτς πως σου φάνηκε όμως? Διότι εμένα μου φάνηκε πιο βαριεστημένος και "αλλού" και απ' τον Σπανούλη! smile.gif

bball.gif
playmaker raketas
QUOTE(il postino @ May 20 2010, 20:13 ) *

Έχεις φαγωθεί να τον στείλεις στον Ολυμπιακό τον άνθρωπο... Άμα κρίνουμε από το β' ημίχρονο με το Πανελλήνιο, τότε όλοι έχουν κλείσει αλλού και μαζί κλείνει και το μαγαζί του χρόνου...
il postino
QUOTE(AZ1980 @ May 20 2010, 22:02 ) *
Συμφωνώ. Ο Πέκοβιτς πως σου φάνηκε όμως? Διότι εμένα μου φάνηκε πιο βαριεστημένος και "αλλού" και απ' τον Σπανούλη! smile.gif

bball.gif

δεν αναφερομουν στο προχθεσινο ματς αλλα γενικα για τον σπαν. ισως ειναι εντυπωση μου (σαφως επηρρεασμενος απο τα γραφομενα των τελευταιων εβδομαδων).

οσο για τον πεκο....δεν εχω γνωμη ακομα.
playmaker raketas
QUOTE(il postino @ May 20 2010, 22:35 ) *
δεν αναφερομουν στο προχθεσινο ματς αλλα γενικα για τον σπαν. ισως ειναι εντυπωση μου (σαφως επηρρεασμενος απο τα γραφομενα των τελευταιων εβδομαδων).

οσο για τον πεκο....δεν εχω γνωμη ακομα.

Μόνο εσύ τα γράφεις... Αυτοεπηρρεάζεσαι?
kseplenhs
φροντίστε να το βρίζετε το παλικάρι και να μας έρθει στεναχωρημένος απο τη νέα σεζόν tongue.gif
lakersdynasty
QUOTE(kseplenhs @ May 20 2010, 22:50 ) *
φροντίστε να το βρίζετε το παλικάρι και να μας έρθει στεναχωρημένος απο τη νέα σεζόν tongue.gif

χου ρε! tongue.gif

μια χαρα το παμε το πραγμα. laugh.gif

ο ενας εχει κανει μεταγραφη ηδη τον Πεκοβιτς στην Μινεσοτα ο αλλος τον Σπανουλη στον ΟΣΦΠ ο αλλος τους Γιανακοπουλους στη μπαλα.

καθαρα συμπτωματα ελλειψης τιτλων.
(ειδικα μετα απο συνεχωμενους τιτλους που κακομαθαινουν τον οπαδο.)

Ολα μια χαρα θα μας πανε. Απλα για να μας πανε θα δωθει το κατιτις παραπανω για τον καθενα.

Και εαν ξερουμε ηδη οτι δεν θα δωθει θα βρεθει απο νωρις ο αντικαταστατης.

Δεν βλεπω να αλλαζει πολυ του χρονου η ομαδα και δεν το βρισκω και κακο.

Τα οικονομικα δεδομενα αλλαζουν αλλα οχι αρδην. Αυτοι που αξιζουν θα μεινουν εκει που ειναι.

AZ1980
QUOTE(lakersdynasty @ May 20 2010, 20:30 ) *
ο ενας εχει κανει μεταγραφη ηδη τον Πεκοβιτς στην Μινεσοτα ο αλλος τον Σπανουλη στον ΟΣΦΠ ο αλλος τους Γιανακοπουλους στη μπαλα.

καθαρα συμπτωματα ελλειψης τιτλων.
(ειδικα μετα απο συνεχωμενους τιτλους που κακομαθαινουν τον οπαδο.)

Πρώτον δεν είμαι οπαδός κανενός, είμαι φίλαθλος. Δεύτερον το μόνο που είπα από όλα αυτά είναι πως μάλλον ο Πέκο θα πάει στη Μινεσότα. Τρίτον, ο λόγος που πιστεύω πως θα πάει τελικά εκεί δεν είναι ούτε φυσικά η "έλλειψη τίτλων" (που δε με αφορά άμεσα), ούτε αυτά που λέει ο μάνατζέρ του. Εκείνο που με πείθει είναι η ίδια η αγωνιστική του εικόνα, κλασικό "μπλαζέ" Σέρβου νεοπλουτοΝΒΑer biggrin.gif

bball.gif
kolokotronis
QUOTE(lakersdynasty @ May 20 2010, 23:30 ) *
Τα οικονομικα δεδομενα αλλαζουν αλλα οχι αρδην. Αυτοι που αξιζουν θα μεινουν εκει που ειναι.

Ρε παιδιά μην ανησυχήτε.
Ο άλλος αν τα έχει μετρημένα τα λεφτα του και έχει στριμωχτεί, τι είναι το τελευταίο που θα κόψει?
Πρώτα το φα'ί', το οποίο θα είναι και πιο φτωχό και μετά τα φάρμακά του.
Είναι τα 2 πρώτα πράγματα που θα ξοδεύσει τα χρήματά του.
Μακριά άπο μας οι αρρώστιες αλλά έτσι είναι.
Οι φαρμακοβιομηχανίες δεν πεθαίνουν ποτέ.
comrade
QUOTE(kolokotronis @ May 21 2010, 16:13 ) *
Μακριά άπο μας οι αρρώστιες αλλά έτσι είναι.
Οι φαρμακοβιομηχανίες δεν πεθαίνουν ποτέ.

Νομίζεις φίλε μου..
Κατσε να σκάσει μια έλλειψη ρευστότητας και θα σου πω εγώ..
Ρε, με τα γιατροσόφια των γιαγιαδων θα τη βγαλουμε..

ΥΓ σορρυ για το οφφ τοπικ, αν και εμμεσως σχετιζεται με το θεμα

lakersdynasty
Η Βιανεξ μπορει να εχει προβλημα οπως ολες οι επιχειρησεις σχετικα με την δραστηριοτητα της εντος Ελλαδας λογω της μειωση των τιμων αρκετων φαρμακων αλλα το 50% των πωλησεων της αφορουσε εξαγωγες της σε μεγαλες εταιριες εμποριου φαρμακων του εξωτερικου.

Η οικονομια δεν ειναι κλειστη. Εμεις μπορει να μεινουμε με τα γιατροσοφια της Γιαγιας μας αλλα η καθε φαρμακευτικη εταιρια μπορει να δραστηριοποιειται ακομα και να εχει κερδη εφοσον δραστηριοποιειται και στο εξωτερικο.

Αύξηση πωλήσεων για τη Βιανέξ

Αύξηση πωλήσεων και σημαντική κερδοφορία κατέγραψε το 2009 η ελληνικής ιδιοκτησίας φαρμακοβιομηχανία ΒΙΑΝΕΞ, καθώς το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής της είχε ως παραλήπτη διεθνείς φαρμακευτικούς οίκους της Ευρώπης και των ΗΠΑ.

«Ποσοστό άνω του 50% της παραγωγής μας αφορούσε προϊόντα για λογαριασμό ξένων οίκων για τη διεθνή, αλλά και την ελληνική αγορά», ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ εκπρόσωπος της επιχείρησης, η οποία ανήκει στην οικογένεια του Παύλου Δ. Γιαννακόπουλου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ισολογισμό της εταιρείας, οι πωλήσεις της ανήλθαν στα 376,87 εκατ. ευρώ, από 354,45 εκατ. ευρώ έναν χρόνο πριν, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 6,3% σε ποσοστό και κατά 22,42 εκατ. ευρώ σε αξία.

http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti.../05/2010_337292

Ginobili
Μαύρα χάλια σήμερα στο 3-0....Πολυ στατικό μπάσκετ,χωρίς ενέργεια...χωρίς κίνηση χωρίς την μπάλα.Ο Πέκοβιτς δεν μπορεί να δημιουργήσει μόνος του,και ο Φώτσης.....αααχχχ αυτός ο Φώτσης.Του έκανε πλάκα σήμερα ο Σμιθ.Με τσάντισε απίστευτα!!!! Τραγικός στην άμυνα,χωρίς νεύρο και συγκέντρωση.Καλά στην επίθεση....αποχαυνωμένος...στέκεται σε ένα σημείο και περιμένει να σουτάρει τρίποντο....πραγματικά τα βλέπω πολύ σκούρα τα πράγματα ενόψει Κλέιζα......

Με λίγα λόγια....μόνο στον Μητσάρα και τον Μπατίστ μπορείς να ακουμπάς με εμπιστοσύνη.Ελπίζω να ταρακουνηθούν λίγο για τους τελικούς....
kolokotronis
Το 1ο ματς στο ΟΑΚΑ είναι όλα τα λεφτά.
Μην μας πιάσουν στον ύπνο.
Μετά το 1ο ματς θα δυναμητηστεί το κλίμα και οι έδρες θα σπάνε πιο δύσκολα, για μένα.
Δυνατά από το 1ο λεπτό να τους κόψουμε τα πόδια.
Πάντως πολύ ισχυρή παράδοση στο ΟΑΚΑ στα πλέυ οφ.
Νομίζω έχουμε να χάσουμε από τον ημιτελικό του 02' από τον οσφπ.
il postino
σχεδον συμφωνω με kolokotronis.

θα ελεγα απο την πλευρα μου πως το α ματς θα δειξει πώς θα παει η σειρα. αν κερδισει ευκολα ο παο τοτε λογικα ο τιτλος ειναι δικος μας. αν ομως κερδισει ο οσφπ ή εστω ζορισει τον παο μεχρι τις τελευταιες επιθεσεις τοτε θα εχουμε προβλημα.

εχουμε περισσοτερα κορμια να ριξουμε στα παιχνιδια σε σχεση με ολυμπιακο που εχει απενεργοποιησει αρκετους. εχουμε το ιδιο κινητρο με τον ολυμπιακο , ισως και μεγαλυτερο , ενω ειμαστε σε καλυτερη κατασταση σωματικα απο την αποψη οτι δεν υπαρχει κουραση και τραυματισμοι. αυτα ομως λιγα πραγματα λενε , η ουσια ειναι οτι ο ολυμπιακος για πρωτη φορα θα μπει τοσο δυναμικα στους τελικους. περυσι ο παο δε χτυπιοταν , φετος ομως ο ολυμπιακος πραγματικα πιστευει οτι μπορει να παρει τον τιτλο ακομα και μεσα στο οακα.

στην περιφερεια θα την κανουμε τη δουλεια μας και αμυντικα και επιθετικα. απο κει και περα , κλειδι θεωρω οτι ειναι ο σοφο! αν τον σταματησουν και δεν κανει ζημια στη front line μας τοτε εχουμε σαφες πλεονεκτημα. οσον αφορα τα φοργουορντ του οσφπ , τον τσιλι εχει δειξει ο ζοτς οτι μπορει να τον κλεισει , ενω ερωτηματικο ειναι ο κλειζα , ο οποιος ειναι ικανος , σε τετοια παιχνιδια , για το καλυτερο και για το χειροτερο.

μεχρι προτινος εδινα ενα ελαφρυ προβαδισμα στον ολυμπιακο λογω καλυτερης αγωνιστικης καταστασης και λογω οτι εχει παικτες που μπορουν να σου παρουν μονοι τους ενα παιχνιδι. πλεον , παρολο που εχουμε πλεονεκτημα , θεωρω οτι οι 2 ομαδες ειναι στο 50-50!

προσωπικη αποψη , ειναι η μεγαλυτερη ευκαιρια του ολυμπιακου να παρει το πρωταθλημα . αν σταματησει τα σουτ του παο θα το παρει!

traveller
(ποιος τον ακούει τώρα τον ΑΖ1980 laugh.gif )

Περίεργο παιχνίδι. Υπνος σκέτος. Ούτε μπάσκετ παίξαμε ούτε και σε καμια στιγμή με έπεισε ο Πανελλήνιος ότι μπορεί να κερδίσει το ματς. Και βέβαια δεν περίμενα τίποτα να αλλάξει στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Ο Πανελλήνιος διάλεξε να παίξει μια άμυνα που μας έλεγε "περάστε σουτάρετε" . Σουτάραμε σχετικά καλά και το πήραμε παίζοντας ένα ψιλοάθλιο μπάσκετ. Πρώτη φορά μας βλέπω τόσο στατικούς απέναντι στη ζώνη. Μιλάμε ένας ντρίπλαρε και οι άλλοι τέσσερις ήταν "καρφωμένοι" στο παρκέ.

Με τον Ολυμπιακό θα είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα αλλά όσο να' ναι με παραξένεψε αυτή η εμφάνιση. Πιθανό και λόγω των επερχόεμνων τελικών να μην έπαιξε ο Μεγάλος όλα του τα χαρτά.
piratiko
Τι εγινε ρε παιδια, σημερα δεν βριζετε τον Σαρας ως πρωην μπασκετμπολιστα, αργο...κτλ?

Ποιος Μπατιστ, ποιος Σπανουλης και ποιος ΔΔ, στα κρισιμα μονο τον Σαρας εμπιστευομαι. Δεν παει να ναι 60 χρονων, το φονικο ενστικτο του παιχτη δεν παιζεται.

Οσο για τα ματς με τον Ολυμπιακο, δεν ανησυχω... icon_blahblah.gif
traveller
QUOTE(piratiko @ May 23 2010, 19:48 ) *
Τι εγινε ρε παιδια, σημερα δεν βριζετε τον Σαρας ως πρωην μπασκετμπολιστα, αργο...κτλ?

Ποιος Μπατιστ, ποιος Σπανουλης και ποιος ΔΔ, στα κρισιμα μονο τον Σαρας εμπιστευομαι. Δεν παει να ναι 60 χρονων, το φονικο ενστικτο του παιχτη δεν παιζεται.

Οσο για τα ματς με τον Ολυμπιακο, δεν ανησυχω... icon_blahblah.gif

α μπράβο καλα΄που μου το θύμισες.

Του βαλε ενα δυο στα μούτρα ο...Καλαϊτζής, δεν μπήκε καν στον κόπο να τον ακολουθήσει. Με τον Καλαϊτζή θα ασχολούμαστε τώρα?

Επίσης : Τους είχε στημένους ο Ζούρος σε διάταξη 2-3 σε μια δόση. Ο Σάρας ψηλά στο κέντρο λίγο πιο έξω από το 3ποντο παίρνει τη μπάλα από τον Τέπιτς και πασάρει κάθετα στη ζώνη με σκοπό να βρει το Μάικ. Φυσικά δεν πέρασε η πάσα.
Κάθετα σε 2-3 δε πασσάρουν ούτε στη Β" κατηγορία των τοπικών πρωταθλημάτων.

Κατ' τα άλλα έβαλε 2-3 τρίποντα και μας ξεκόλλησε την 4η περίοδο και έκανε και μια ωραία πάσα στον Πέρπε. Πολύ ωραία.

Αυτά
panos75
http://www.sport-fm.gr/article/230881

Περίεργο, εγώ νόμιζα ότι οι Παναθηναϊκοί λατρεύουν τον Δημητράκη. rolleyes.gif
playmaker raketas
QUOTE(panos75 @ May 23 2010, 23:04 ) *

Κι εγώ νόμιζα ότι όλο προκαλείς και προσπαθείς να δημιουργείς εντάσεις χωρίς λόγο και γι αυτό έχεις τσακωθεί και με το μισό φόρουμ rolleyes.gif

Άντε θα το φτάσω το 60% με αυτό το πόστ wink.gif Θα κανονίσει ο κολλητός...
Ginobili
QUOTE(panos75 @ May 23 2010, 21:04 ) *

Να το ξέρεις από δω και πέρα λοιπόν ....οι Παναθηναικοί είναι αυτοί που φοράνε πράσινα....είναι η ομάδα με το τριφύλλι....
mrproedros
Α1 Ανδρών Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 73-54 PlayOffs (26-5-10) game 1 Highlights

&" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350" />
ALdaperan
παιδια ξερει κανεις αν θα δειξει τη φιεστα κανενα καναλι?και αν ναι ποιο?

ευχαριστω
Anubis
Την φιέστα θα την καλύψει η nova
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.