Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Play-off, Ο πόλεμος αρχίζει!
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2, 3, 4
dizzy_fingers
Τελικά ξέρουν να παίζουν άμυνα και οι Heat...
88-76 ( ohmy.gif ) κερδίσανε οι Heat και πλέον η σειρά είναι στο 3-2.

5 κλεψίματα ο Wade και 15 πόντους (με 4/9 δίποντα). Ο Σακ ήταν πρώτος σκόρερ των νικητών με 20 πόντους (9/15 δίποντα) αλλά δεν ξέρω ακόμα κατά πόσο μπορεί να αποδώσει το μέγιστο καθώς δεν έχω είδα το παιχνίδι.
Επίσης, 13 ριμπάουντ μάζεψε ο Χάσλεμ 41.gif.

Στον αντίποδα, ο Χάμιλτον πέτυχε 21 πόντους και ο Μπίλαπς 19.
IraTmac
ο Wade είχε 15 πόντους σε ΜΟΝΟ 27 λεπτά. Δυστυχώς έχει πρόβλημα στα πλευρά, ελπίζω ο κορυφαίος παίκτης των φετινών πλέι οφ (λόγω διάρκειας) να επανέλθει.
dizzy_fingers
Θα πάνε καμιά βόλτα με το αμάξι παρέα με τον Σακ και τον Μούρνινγκ και θα χτυπήσει μια 40άρα στο Ντιτρόιτ....
Basketomania
tongue.gif biggrin.gif
Σωστα!!Εχει καταντησει λιγο ανεκδοτο η μεταξυ τους φαση!!
klearxosgk
Καλημερα σας
Τmac και εδω προπαδανδα εναντιον των Spurs??!!! tongue.gif

Εαν εχεις βαρεθει τον Tim και την παρεα του τοτε τον Shaq τι τον εχεις κανει?

Και οπως σωστα συμπληρωσες:
Manu rules!!!!
IraTmac
Χαχα ρε Κλέαρχε μου απαντάς εδώ για πράγματα που γράφω σε άλλο φόρουμ tongue.gif

Ρε συ ο Σακ είναι τυπάρας. Πού να τον βαρεθείς? Ενώ ο Ντάνκαν ώρς ώρες κοιμάται όρθιος... Κι άλλωστε προτιμώ να χουμε συχνή εναλλαγή στην κορυφή. Πχ τελικό φέτος Μαιάμι - Φοίνιξ. Όχι 3 φορές στα 4 χρόνια τους Σπερς...
klearxosgk
Η απαντηση μου ηταν στο:
Forza Miami!!Οχι αλλο Spurs!!

Ελπιζω μεχρι τα τλη του μηνα να εχεις σιχαθει και τους Spurs και τον Tim wink.gif
NBAholic
Α, επέστρεψαν οι παλιοί μου συμπαίχτες. Welcome.

Προσωπικά, δεν έχω κάποια προτίμηση. Αν είναι να ΜΗΝ το κερδίσει το Ντιτρόιτ, φυσικά...Πάντως, οι δύο αυτές ομάδες έχουν ίσως τους καλύτερους συνδυασμούς ικανοτήτων άμυνας-επίθεσης. Οι Σπερς δεν απέδειξαν τόσο ότι η άμυνα κερδίζει πρωταθλήματα (γιατί αυτό το απέδειξαν τόσο το 99 όσο και το 03), αλλά ότι μπορούν να παίξουν ΚΑΙ επίθεση αν χρειαστεί. Οι Τελικοί του 99 και του 03 ανέδειξαν τους Σπερς νικητές, αλλά τα σκορ τους, τύπου 86-77, απογοήτευαν. Αν περάσει το Μαϊάμι, θα αναγκαστούν να επαναλάβουν τα τριψήφια νούμερά τους, καθώς και οι Πίστονς δεν κατάφεραν να τους εγκλωβίσουν όσο θα περίμεναν.
dizzy_fingers
Κλέαρχος από το forum.gr νομίζω ε?
Όπως και να'χει καλώς ήλθες wink.gif.

Πότε είναι το επόμενο ματς στο Ντιτρόιτ?
klearxosgk
Σημερα το βραδυ.
2000 τοπικη ωρα.
harris
3-3

Οι Πιστονς διελυσαν το Μαιαμι και πλεον στο τελευταιο παιχνιδι κρινεται η προκριση στους τελικους.....

Δεν επαιξε ο Ντουεην Γουειντ που ειναι τραυματιας στα πλευρα.....

Ντιτρόιτ Πίστονς: Πρινς 16, Ρ. Ουάλας 11, Μπ. Ουάλας 6, Χάμιλτον 24, Μπίλαπς 14, ΜακΝτάις 7, Χάντερ 9, Κάμπελ, Αρόγιο 4, Ντουπρί, Μίλισιτς.

Μαϊάμι Χιτ: Ε. Τζόουνς 3, Χάσλεμ 8, Ο'Νιλ 24, Μπάτλερ 13, Ντ. Τζόουνς 7, Μούρνινγκ 1, Ντούλινγκ 10, Αντεσον, Σμιθ, Λέτνερ, Ντόλιακ.
Anxel
Οι 66 πόντοι που έβαλαν οι Heat μάλλον αποτελούν χειρότερο ρεκόρ;Σωστά;
NBAholic
Ναι, το έδειξαν με τη λήξη του αγώνα.

Γιατί άραγε επέστρεψε ο Σακ να παίξει στα τελευταία λεπτά; Για να βελτιώσει τα νούμερά του; Για να δείξει ότι ακόμη και στην ήττα δεν εγκαταλείπει την ομάδα κι ότι οι αντίπαλοι πρέπει να ασχοληθούν μαζί του; Το παιχνίδι ήταν ούτως ή άλλως δίχως γυρισμό-25 πόντοι, με τους παγκίτες μέσα.
Anxel
Σήμερα στις 03.00 το 7ο και τελευταίο ματς της σειράς Miami - Detroit...Να δούμε ποια ομάδα θα παίξει αντιμέτωπη με τους Spurs στους τελικούς που ξεκινάνε Παρασκεύη ξημερώματα στις 04.00...Θα έχουνε τελειώσει και οι Πανελλήνιες τότε οπότε όλα μια χαρά...Θα τους βλέπουμε με την ησυχία μας...
LEFTERIS733
Εγω θα ηθελα να περασει το detroit...

Αλλα στον τελικο θα ειμαι με τους spurs.(απο τις αγαπημενες μου ομαδες μαζι με τους σονικς...)

Αφου οι λιμνανθρωποι πνιγηκαν...
dizzy_fingers
Εγώ λέω να περάσουν οι Heat με τρελή απόδοση του Σακ και να βράζουν στο ζουμί τους οι haters της δυτικής όχθης tongue.gif.
klearxosgk
Καλησπερα.
Απο οτι ειδα στις βαθμολογιες οι Spurs και το Miami ηταν μαζι στο τελος της κανονικης περιοδου.
Τι γινεται με το πλεονεκτημα εδρας?
Anxel
Πλεονέκτημα έδρας οι Spurs...
NBAholic
To πλεονέκτημα θα πάει στην ομάδα με τον καλύτερο συντελεστή πόντων στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Νομίζω ότι οι Σπερς έχουν το συγκριτικό πλεονέκτημα, αλλά επειδή δε θυμάμαι καλά και τα 2460 αποτελέσματα της χρονιάς, καλύτερα ψαξτο!
Anxel
Eγώ πάντως το είδα στο πρόγραμμα στο site του NBA..Λέει Heat or Pistons at Spurs..Κοίταξα τις μεταξύ τους αναμετρήσεις..93-84 κέρδισαν οι Spurs μέσα στο San Antonio και 96-92 κέρδισαν οι Heat μέσα στο Miami..

Οπότε...
harris
Ντιτροιτ μαζι σου........ολος ο Σπορτιγκ... laugh.gif
NBAholic
Oι Πίστονς έκαναν τη δουλειά τους με το παραπάνω. Χάθηκε η πρώτη ευκαιρία του Σακίλ να πραγματοποιήσει την υπόσχεσή του για τίτλο. Και του άξιζε. Μόνο στα πρώτα 12λεπτα έκανε τη γνωστή του κυρίαρχη παρουσία. Μετά την τυπική 5-6λεπτη ξεκούραση περιφερόταν ανόρεχτος μέχρι να σφίξουν τα πράγματα και να μείνουν 5-6 λεπτά για το τέλος.

Ώρα του Ντάνκαν. Αν φτάσει το 3/3, θα ισοφαρίσει τα Finals' MVP του Μάτζικ και του Σακίλ (χωρίς να κάνω συγκρίσεις).
dizzy_fingers
Τελικά ένας από τους χειρότερους εφιάλτες του Στερν πραγματοποιήθηκε (ο άλλος θα ήταν να έφταναν οι Πέισερς αντί των Ντιτρόιτ στον τελικό) biggrin.gif.

Ο Wade απ'ότι βλέπω από τα στατιστικά του δεν πρέπει να ήταν 100% έτοιμος από τον τραυματισμό του στα πλευρά...

Ανακεφαλαίωση:
Θέαμα και φανφάρες μπορεί να φέρνουν κόσμο και λεφτά στα γήπεδα, μπορεί να κάνουν τους δημοσιογράφους να αφιερώνουν στήλες και στήλες προς τιμήν τους, αλλά όταν έρχονται τα playoffs τα τσίρκα (με την καλή έννοια, τη θεαματική και όχι αυτή του αλαλούμ) πάνε σπίτια τους και συνεχίζουν οι σοβαρές/σκληροτράχηλες ομάδες....

Κακώς για μένα καθώς είμαι κι εγώ ένας από τους πολλούς που θα ήθελαν να δουν έναν τελικό Μαϊάμι-Σανς ή έστω Μαϊάμι-Σπερς...
NBAholic
Ο Wade απ'ότι βλέπω από τα στατιστικά του δεν πρέπει να ήταν 100% έτοιμος από τον τραυματισμό του στα πλευρά...

Ανακεφαλαίωση:
Θέαμα και φανφάρες μπορεί να φέρνουν κόσμο και λεφτά στα γήπεδα, μπορεί να κάνουν τους δημοσιογράφους να αφιερώνουν στήλες και στήλες προς τιμήν τους, αλλά όταν έρχονται τα playoffs τα τσίρκα (με την καλή έννοια, τη θεαματική και όχι αυτή του αλαλούμ) πάνε σπίτια τους και συνεχίζουν οι σοβαρές/σκληροτράχηλες ομάδες....

Κακώς για μένα καθώς είμαι κι εγώ ένας από τους πολλούς που θα ήθελαν να δουν έναν τελικό Μαϊάμι-Σανς ή έστω Μαϊάμι-Σπερς...

Το πρώτο που ανέφερες παίζει για εμένα καθοριστικό ρόλο. Ο Γουέιντ, με εξαίρεση το 3ο 12λεπτο δε βρήκε τα πατήματά του και αυτή ήταν, πιστεύω, η λεπτομέρεια που εκμεταλλεύτηκαν οι Πίστονς, οι οποίοι απλώς απέδειξαν ότι με αυτόν απόντα ή στο 60% είναι καλύτερη ομάδα. Αλλά δε με έχουν πείσει ότι είναι πλήρεις και ότι μπορούν να κερδίσουν κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες (αν και παραδέχομαι ότι έχουν πραγματικά ένστικτο μαχητών και είναι εξαιρετικά ψύχραιμοι στις δύσκολες στιγμές). Μια σειρά που κρίνεται σε 7ο ματς και με ελάχιστη διαφορά εμένα μού λέει ότι βασικά θα μπορούσε να συμβεί και το αντίθετο αποτέλεσμα...
Δε δίδαξαν οι Πίστονς πρώτοι σύγχρονο μπάσκετ. Δεν έκαναν οι Λέικερς 3-peat το 2000-02; (Κι ούτε αυτοί ήταν, φυσικά). Και βέβαια, οι Λέικερς ΗΤΑΝ τσίρκο (με την καλή έννοια και πάλι wink.gif ). Οι Πίστονς μπορούν άνετα να ηττηθούν. Χρειάζεται βασικά ένα καλό αμυντικό περιφερειακό δίδυμο για να περιορίσει τους Χάμιλτον-Μπίλαπς (οι Σπερς το έχουν, οι Χιτ σε μικρότερο βαθμό. Προσέξατε πόσο πιο μέτριες εμφανίσεις έκανε η ομάδα όταν ο Χάμιλτον (παίχτης-κλειδί) "κλειδωνόταν"; Επίσης, ένας παραγωγικός ψηλός (οι Σπερς το έχουν, οι Χιτ το είχαν, αλλά ειλικρινά, θα μπορούσε να τα πάει πολύ καλύτερα...) και μερικούς καλούς σουτέρ από τον πάγκο. Επίσης, έναν καλό ριμπάουντερ στο 4, για να μπορεί να ρεφάρει τον Ουάλας (οι Σπερς έχουν το Ρόουζ, ο Χάσλεμ δεν ήταν κακός, απλώς λίγο κουρασμένος).

Πιστεύω ότι οι Σπερς θα κερδίσουν. Είναι επαρκώς σκληροί, ξεκούραστοι (αυτό δεν ξέρω αν θα βγει σε καλό) κι έχουν περισσότερες επιθετικές λύσεις.
LEFTERIS733
QUOTE (dizzy_fingers @ Jun 6 2005, 05:18 PM)
να βράζουν στο ζουμί τους οι haters της δυτικής όχθης tongue.gif.

Τι εχεις με τη δυτικη οχθη ρε; shot.gif
dizzy_fingers
Δεν είναι ανατολική tongue.gif.

40.gif
LEFTERIS733
Λιγα για τη δυτικη οχθη...Τωρα που ο ατρομητος θα παιζει και Α' εθνικη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αστερι,αστερι,
μεγαλο περιστερι!!!!!!!!!!!!!! 77.gif
Anxel
Ο πρώτος τελικός είναι στην έδρα των Σπερς την Πέμπτη στις 04.00(ξημερώματα Παρασκεύης)ζωντανά από το Supersport... wink.gif
dizzy_fingers
Και για να μη μπερδευτούμε, από δω και πέρα οι συζητήσεις για τον τελικό στο ανοιγμένο τόπικ:
http://www.basketforum.gr/forum/index.php?showtopic=651

wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.