nikolas12
Jun 8 2017, 21:26
Πάμε για διασυρμό δυστυχώς. Και όπως φαίνεται στο ΣΕΦ, δε θα έχουμε ψυχολογία. Κρίμα να τελειώσουμε τη χρονιά χωρίς τίτλο, αν συμβεί.
Crash95
Jun 8 2017, 21:27
QUOTE(nikolas12 @ Jun 8 2017, 22:26 )

Πάμε για διασυρμό δυστυχώς. Και όπως φαίνεται στο ΣΕΦ, δε θα έχουμε ψυχολογία. Κρίμα να τελειώσουμε τη χρονιά χωρίς τίτλο, αν συμβεί.
ποιος ξερει τι θα γινει στο σεφ. ισως τους βγει ο εγωισμος και μαζι με το κοσμο να τα δωσουν ολα για ενα τελευταιο ματς. αλλα σιγουρα ειμαστε πεθαμενοι απο κουραση
Εδω που φτάσαμε, πρέπει να κλείσουμε το παιχνίδι με πεντάδα
Ουοτερς- Γκριν - Παπαπέτρου - Αγραβάνη - Γιανγκ
την αλλάζουμε μονο αν πλησιάζει στους 35 ποντους η διαφορά
Coach Periklis
Jun 8 2017, 21:28
Πολύ κρίμα. Θα πονέσει η απώλεια του πρωταθλήματος αλλά σέβομαι όσα προσπάθησαν και κατάφεραν φέτος. Και σέβομαι επίσης ότι δεν αντέχουν άλλο
Η διοίκηση να τα βλέπει αυτά και το σταφ που έχουν αφήσει τα κόκκαλα τους στο παρκέ οι παίκτες
RipCity
Jun 8 2017, 21:28
Τουλάχιστον ο Παπαπέτρου παιδιά παίζει καλά? Το έκανε το στεπ απ?
kotzito
Jun 8 2017, 21:29
Ανέκδοτο το ματς για εμάς. Μου θυμίζει έναν τελικό επί Γιαννάκη νομίζω που είχαμε φάει 30 πόντους στο χαλαρό. Άμα καταφέρει η ομάδα να αντιδράσει μέχρι την Κυριακή θα είναι θαύμα. Τέτοιες ώρες είναι που θέλει μια επίσκεψη Κόκκαλη στην προπόνηση να τους τρίξει λίγο τα δόντια
Crash95
Jun 8 2017, 21:30
ο τζειμς τρελαθηκε , που ναταν και ντερμπι το ματς
QUOTE(RipCity @ Jun 8 2017, 22:28 )

Τουλάχιστον ο Παπαπέτρου παιδιά παίζει καλά? Το έκανε το στεπ απ?
Ας έπαιζαν λίγο οι υπόλοιποι και ο Παπαπέτρου ας έτρωγε πασατέμπο στο πάγκο
Εδω μιλάμε για ολική καθίζηση
Εντάξει, ειναι ενα παιχνίδι τίμιο. Θα κάνουμε το καμ μπακ στο τελος με μαζεμένα 10ποντα σουτ
Thodoros
Jun 8 2017, 21:30
Λοιπόν όλα όπως δείχνουν τέλος για απόψε και πάμε για το 5 παιχνίδι στο Σεφ .
Σημαντικό για τον Παναθηναικό είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν δείχνει να μπορεί να περάσει τους 65π ... αν πάμε σε ψηλό σκορ τότε όλα είναι πιθανά!
Crash95
Jun 8 2017, 21:33
η κοκκινη φανελα φταιει ειναι γκαντεμικη, βαλτε εκει ή ερυθρολευκα ή μαυρα

τι αλμα εκανε ο Γιανγκ, oh my god
RipCity
Jun 8 2017, 21:38
QUOTE (rankin @ Jun 8 2017, 21:30 )

Ας έπαιζαν λίγο οι υπόλοιποι και ο Παπαπέτρου ας έτρωγε πασατέμπο στο πάγκο
Εδω μιλάμε για ολική καθίζηση
Εντάξει, ειναι ενα παιχνίδι τίμιο. Θα κάνουμε το καμ μπακ στο τελος με μαζεμένα 10ποντα σουτ
Απλά ένας από τους λόγους που έχει δημιουργηθεί αυτό το έκτρωμα κούρασης είναι η στήριξη κι η πίστη σ' αυτό το στεπ απ που ακόμα το περιμένουμε.
Πασχάλη αγόρι μου αν καταφέρεις να κάνεις ντέρμπι κι αυτό το ματς τι να πω...
αυτη η παγωμαρα στο γηπεδο 4 λεπτα πριν το τελος με αυτη την διαφορα λεει πολλα για το επομενο ματς
Crash95
Jun 8 2017, 21:39
παντως θυμαμαι και ενα ματς το 2014 που νικησαμε 89-64 πολυ ευκολα στο 2ο αλλα το πρωταθλημα δεν το πηραμε (με αυτοκτονιες βεβαια με μπαρτζωκα). αλλα η νικη μετραει κυριως, τι με 1, τι με 25. 2-2 ειναι. το ξερω υπαρχει κουραση, αλλα Ολυμπιακος εισαι, μπαινεις μεσα παιρνεις το ματς και μετα δεν χρειαζεται ουτε καν τη κουπα να σηκωσουν για να μην κουραστουν, ας τη σηκωσει ο κοσμος
Καλό είναι να μαζευτεί η διαφορά για το ψυχολογικό κομμάτι
RipCity
Jun 8 2017, 21:41
Διάολε βλέπω στατς κι οι άλλοι σουτάρουν με χειρότερο ποσοστό και μας ξεφτυλίζουν!
tanasen01
Jun 8 2017, 21:41
Νομίζω έχουμε να σκοράρουμε πάνω από 3 λεπτά
kotzito
Jun 8 2017, 21:45
12 ασίστ - 23 λάθη. Δεν θυμάμαι σαν Ολυμπιακός να είχαμε ποτέ τέτοιο συσχετισμό ίσως μεταξύ τους.
Ευτυχώς τουλάχιστον που ο Γκριν είναι σε καλό βράδυ και ο Παναθηναϊκός χαλάρωσε στο δεκάλεπτο αυτό γιατί το ματς πήγαινε για 25αρα
Coach Periklis
Jun 8 2017, 21:45
SteveNashidis
Jun 8 2017, 21:47
ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Ο ΝΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ;
Δηλαδή, το σκεπτικό να μην παίζει ο Τολιόπουλος είναι να μην καεί γιατί δεν είναι έτοιμος; Φτάνει αυτό το αστείο με παίκτες Δ' κατηγορίας. Καλύτερα οι πιτσιρικάδες. ΧΑΚΕΤ ΛΕΙΠΕΙΣ!
Ρε σοβαρά τώρα, μη με πείτε εμπαθή ή κουραστικό, αλλά ο Ουότερς την παλεύει καθόλου;;; Τι κάνει;;;; Τι διάολο κάνει;;;;; Είχα χρόνια να δω τέτοια σαπίλα... Ο τύπος έκαψε ενα σορό επιθέσεις ... Μιλάμε για αληθινό τραχανοπλαγιά
ΝΤΑΝΙΕΛΟ!!! ΛΕΙΠΕΙΣ!!!!
Crash95
Jun 8 2017, 21:53
ενα ματς δεν ειδα και πηγε το σκορ 84-80, τα αλλα 3 που ειδα πολυ χαμηλα σκορ , χαχα
Crash95
Jun 8 2017, 21:58
Παντως εφοσον δεν μας εβγαινε τιποτα και παιζαμε χαλια, και ο Παο πηγε πολυ απλα με +11 ημιχρονο καλα καναμε που το αφησαμε.
Συνηθως ειμαι κατα αυτων των τακτικων αλλα η ομαδα μας ειναι πεθαμενη, δεν μπορει. Οι παικτες θα ειδαν οτι μετα απο ενα πολυ δυνατο ματς την προηγουμενη Πεπμτη στο Οακα και χασαν και ηταν καρακουρασμενοι τη Κυριακη.
Οποτε τωρα τουλαχιστον δεν εχουμε πικρία για την ηττα και παμε για ενα ματς=ολη η χρονια. Αν ειναι να γκρινιαξουμε ας γκρινιαξουμε αν χασουμε τη Κυριακη. Τωρα ολα καλα. Ας λυσουν τα θεματα οι παικτες και οι προπονητες και περιμενουμε αλλη εικονα τη Κυριακη
katharop
Jun 8 2017, 22:00
Ολοκληρωτική επικράτηση. Μπράβο στην ομάδα. Για μένα με όλα αυτά με τα πούλμαν και οτι έχουν περάσει και με βάση αυτά που είδα στα 4 ματς είναι πρωταθλητές δεν με νοιάζει το παιχνίδι της Κυριακής.
ssoulliss
Jun 8 2017, 22:01
Σε τρία από τα τέσσερα ματς ο Ολυμπιακός μέχρι το 35' έχει σκοράρει σκάρτα από 50 πόντους. Το 2015 όταν πάλι είχε παίξει σε τελικό Ευρωλίγκας τέτοια χάλια στους τελικούς δεν τα είχε.
Δεν δικαιολογείς εύκολα τέτοια εικόνα. Σίγουρα υπάρχουν οι τραυματισμοί , η κόπωση όμως η εικόνα είναι επιεικώς κακή. Ο Σφαιρόπουλος έχει μερίδιο για τη σταθερότατη εικόνα του Ολυμπιακού μέσα στη χρονιά, όμως έχει ευθύνη και για την κακή εικόνα που έχει ο Ολυμπιακός τώρα.
Μακάρι να δούμε καλύτερο μπάσκετ την Κυριακή και από τις δύο ομάδες.
kotzito
Jun 8 2017, 22:05
Ο Τολιόπουλος πόσο χειρότερος του Γουότερς μπορεί να είναι δηλαδή; Μόνο και μόνο τα νούμερα τους αναλογικά αν συγκρίνει κάποιος στα ίδια βγαίνουν. Τι παραπάνω έχει ο Γουότερς δηλαδή, εμπειρία; Είδαμε κι αυτή τι έχει κάνει... Ας παρκαριστεί ο Δομίνικος την Κυριακή κι ας παίξει ο Τολιόπουλος 5 λεπτά έστω που μπορεί να κολλήσει και κανένα τρίποντο έστω ή τουλάχιστον στην επίθεση να μην πουλάει μπάλες.
Κατά τα άλλα μπράβο στον ΠΑΟ που κατάφερε να συνέλθει από την αυτοκτονία του πριν 4 μέρες και να κάνει μια τέτοια εμφάνιση. Γύρισε και την ψυχολογία με το μέρος του τώρα, οπότε για μένα αν ο Ολυμπιακός ήταν το φαβορί για την Κυριακή με 55-45, πλέον θα έλεγα ότι το παιχνίδι είναι στο 50-50. Εμείς ελπίζω να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να πεισμώσουν ορισμένοι. Το μόνο που μπορούμε ίσως να κρατήσουμε είναι ότι Σπανούλης, Πρίντεζης και Μάντζαρης έπαιξαν 20 λεπτά μόνο και ίσως έχουν παραπάνω δυνάμεις. Ειδικά οι 2 πρώτοι θα πρέπει να βοηθήσουν περισσότερο και με το σκοράρισμα.
shtarkws
Jun 8 2017, 22:39
Μεγάλη νίκη, μεγάλη εμφάνιση τόσο αγωνιστικά αλλα κυρίως ψυχολογικά.
Για μένα είναι ανεξήγητο το "άδειασμα" των παικτών του Ολυμπιακού. Έχει ξαναγίνει μετά από Φ4 βέβαια (και το έχει πάθει και ο Παναθηναϊκός) αλλά όσους τραυματίες κι αν έχεις, οι τελικοί σου δίνουν 3-4 μέρες ξεκούρασης από τον έναν στον άλλον, δε γίνεται να εμφανίζεσαι πτώμα ήδη από το 1ο δεκάλεπτο, στο ΝΒΑ τους βλέπεις ότι παίζουν 48', με πολύ πιο δυνατά κορμιά/συγκρούσεις/τέμπο/κατοχές και καλά-καλά δεν κοιμούνται, έβλεπα χτες ορισμένους έκαναν δηλώσεις μέχρι τις 1.30 το πρωί και παίζουν πάλι αύριο. Οι δικοί μας τι κάνουν και είναι τόσο πτώματα;
μπραβο στην ομαδα που μετα την αυτοκτονια στο σεφ καθαρισε ευκολα σημερα το παιχνιδι με μια καλη εμφανιση. πολυ κακος ο οσφπ και κουρασμενος. ενδιαφερον να δουμε σε τι κατασταση θα εμφανιστει ο οσφπ στο σεφ. δεν θα μου κανει εντυπωση να τον δω να κανει ακομα μια υπερβαση και να παιρνει το ματς ουτε αμα καταρευσει και το χασει ευκολα.
πολυ κομβικος ο γκιστ ο οποιος εκανε το καλυτερο του ματς τους τελευταιους 2 μηνες και με την ενεργεια που εδωσε, την αμυνα και τα καλα σκριν ανεβασε τον παναθηναικο. εναν ακομα ΜΑΠ να ειχαμε θα ειχαμε +2 πρωταθληματα τωρα. (εδω και 3 χρονια βασιζομαστε μονο στον γκιστ που δεν ειναι καθαρο ΜΑΠ αλλα εχει πολλα απο αυτα τα στοιχεια και δεν εχουμε παρει αλλον!! )
υγ. τα περι διαιτησιας ειναι γελοια και ειναι μονο δικαιολογιες. οι διαιτητες σφυριζουν εδρα και σε καμια περιπτωση δεν εχει κρινει αποτελεσμα.
john wick
Jun 8 2017, 22:47
QUOTE (T.W.Is.M. @ Jun 8 2017, 19:22 )

Ειναι αστειο το ματς τελικα...
Τι εννοεις;
Λαπόν,
Για τον ΠΑΟ όλα πήγαν καλά σήμερα. Νομίζω κανείς δεν υστέρησε σήμερα (πλην Φελντέιν, αλλά δεν έπαιξε και πολύ). Νομίζω κανείς δεν περίμενε τόσο εύκολη νίκη. Ειδικά όταν απέναντι σου είναι ο Ολυμπιακός, που μπορεί να γυρίσει σχεδόν οποιοδήποτε ματς και από την άλλη είναι ο φετινός Παναθηναϊκός.
Σήμερα ήταν η πρώτη φορά που δε φαινόταν να γυρίζει αυτό το ματς και να υπάρχει μια κάποια σιγουριά. Άσχετα που στο τελευταίο πεντάλεπτο παραχαλαρώσαμε. Το παιχνίδι έμοιαζε σαν το διπλό με Μπασκόνια. Που σε όλο το ματς είχαμε τα ηνία και στο τέλος κουραστήκαμε-παραχαλαρώσαμε.
Πέρα των εμφανών καλών σήμερα, θέλω να κάνω μια ιδιαίτερη μνεία στον Γκάμπριελ. Καθοριστικός σε δυο τρεις φάσεις και αθόρυβη δουλειά. Επίσης στον Γκιστ, που σήμερα προσωπικά μου άρεσε πολύ. Βοήθησε και ο Καλάθης που τον τάισε επαρκώς. Απέχει πολύ από τον καλό τον Γκιστ, αλλά αν έχει έστω αυτήν την απόδοση παραμένει πολύτιμος. Πήρε και ριμπαουντ σήμερα.
Γενικά στα ριμπαουντ είχαμε αισθητή βελτίωση, πάθος και συγκέντρωση να τα κυνηγήσουμε.
Καλό ότι ο Καλάθης ακούστηκε σαν σύνθημα (τα άλλα που ακούστηκαν απλά εμετικά). Τουλάχιστον κάποιοι αναγνώρισαν την σημερινή του εμφάνιση. Για μένα ήταν κρυφός mvp. Οργάνωσε πολύ καλά, έβγαλε πάσες πάρε-βάλε, έβαλε τους πόντους που του αναλογούσαν. Στην άμυνα καλά τα πήγε πριν το τελευταίο δεκάλεπτο, που φαινόταν κουρασμένος πια. Κλεψίματα έκανε. Στον αιφνιδιασμό έτρεξε. Μια χαρά. Μακάρι να είναι έτσι στην μητέρα των μαχών σε τρεις μέρες.
Ο Τσάβι σε καλή μέρα. Είχε προετοιμάσει καλά την ομάδα, ενώ δοκίμασε και σχήμα με Γκαμπριελ, Σιγκλετον, Γκιστ. Για το τέλος δεν ευθύνεται, γιατί οι παίχτες χαλάρωσαν και άφησαν το ομαδικό παιχνίδι στην άκρη. Ο Τζεημς άρχισε τα δικά του, μερικά μπήκαν, αλλά τα πάντα είχαν κριθεί, για αυτό και ο Τσαβι ήταν ήρεμος στον πάγκο παρά τις κοτσάνες που κάναμε.
Ο ολυμπιακός ανέλπιστα κακός πλην Γκριν και ολίγο από Παπανικολάου και Γιανγκ. Ο Μπιρτς ανεξήγητη εικόνα σε αυτά τα παιχνίδια. Πλην τον πόντων που έβαλε μαζεμένους στο τέλος ήταν πολύ κακός. Ειδικά στις βολές όταν πήγε σε μια φάση, φαινόταν ότι θα χάσει μια πριν καν την εκτελέσει έτσι όπως την έριξε.
Δε ξέρω τι λέτε, αλλά ο Γουότερς είναι επαγγελματίας στο να μασάει τσίχλα. Μιλάμε για τρελή μανία.
Ο γιανγκ όντως έκανε φοβερό άλμα. Από άλλο πλανήτη. Αν κατέβαινε στους ολυμπιακούς αγώνες σε αυτό το άθλημα με το σκάμμα, άνετα έσπαγε τα ρεκόρ. Αν μη τι άλλο από αλτικότητα μάλλον δε θα του μείνουν κουσούρια από τους χιαστούς. Μακάρι για τον παίχτη να επανέλθει πλήρως.
Πολλά νεύρα και αψιμαχίες σήμερα από τους παίχτες. Παιχνίδι για γερά νεύρα.
Τώρα για τον ΠΑΟ. Σήμερα το παιχνίδι της ομάδας μου άρεσε πολύ. Και δε το λέω επειδή νικήσαμε. Στο άλλο παιχνίδι του ΟΑΚΑ που η ομάδα νίκησε δε μου άρεσε καθόλου και ας πετύχαμε παραπάνω πόντους. Ήμασταν ψιλοσκορποχώρι σε άμυνα, ριμπαουντ, επίθεση.
Σήμερα παίξαμε με πλάνο στην επίθεση. Δεν εκβιάσαμε σουτ πριν το τελευταίο 5λεπτο. Τροφοδοτήσαμε Γκιστ, Σιγκλετον, Μπουρούση όσο μπορούσαμε. Δεν βαράγαμε τραβηγμένα τρίποντα πλην από 1-2. Τα άλλα ήταν ελεύθερα μετά από πάσες. Επίσης θα ήθελα να δω στατιστικά για αναλογία διπόντων-τριπόντων. Νομίζω παίξαμε πολύ ορθολογικά. Διάβασαν όλοι (ακόμα και ο Τζεημς) κάθε φάση και τα πλεονεκτήματα. Και παίξαμε και με πολλές διεισδύσεις και κίνηση στο χώρο μετά από καιρό. Αυτή είναι η σωστή συνταγή για μένα, και εξοργίζομε όταν δεν κάνουμε απλά τα βασικά. Γιατί τα παλικάρια μπορούν. Αλλά δε συγκεντρώνονται. Δεν ξέρω αν η κατακόρυφη άνοδος στο παιχνίδι μας οφείλεται στην άνοδο του Καλάθη. Και ο παππάς έκανε αθόρυβη δουλειά, κέρδισε φάουλ, έκανε σωστές μπούκες και ήταν αξιοπρεπέστατος στην άμυνα. Φαινόταν στις αρχές να έχει ξεκάθαρη εντολή να πάει στον Σπανούλη και να κυνηγά. Αθόρυβη δουλειά και αυτός. Ο Ρίβερς δε πολυφάνηκε, αλλά μπουμπούνισε ένα μαχαιριά....
Γενικά πιστεύω ότι τα 35 λεπτά του παιχνιδιού μας ήταν ένα από τα καλύτερά μας φέτος. Μακάρι να είχαμε σταθεροποιηθεί σε τέτοια επίπεδα. Μόνο εγώ τα είδα όλα αυτά; Εσείς τί άποψη έχετε?
shtarkws
Jun 8 2017, 22:50
@ledas ειλικρινα ρε μαν προσπαθώ να διαβάσω τα ποστ σου αλλα κάπου στην τρίτη παράγραφο χάνομαι. Προσπαθησε να γινεις πιο περιεκτικος για να διαβάζονται οι απόψεις σου ευκολότερα
john wick
Jun 8 2017, 22:51
Φιλε ledas συμφωνω σε ολα..,
Σημερα το παθος μας ηταν φοβερο...Απο την 1η φαση το εβλεπες οτι λυσσαγαμε.
Κ εμενα μου αρεσε σημερα ο Gabriel..
Το κλειδι ηταν οι αμυνες του Καλαθη πανω στον Σπανουλη.Τον εκνευρισε οσο δεν παει κ μετα ο εν λογω ψαχνοταν για καυγα..
Την Κυριακη λοιπον τα ωραια...
j-kidd13
Jun 8 2017, 22:56
Πολυ καλη εμφανιση απο την ομαδα.Σε ενα ματς που ηταν με την πλατη στον τοιχο κυριολεκτικα,ηταν πολυ καλη σε αμυνα και επιθεση,και καταφερε να παρει μια ευκολη νικη,κανοντας το 2-2,και τωρα παμε στη μαχη των μαχων για φετος...
Καταρχην, ο,τι και να πουμε για τον τεραστιο Καλαθη,ειναι λιγο.Ο ανθρωπος το πρωι ηταν στο νοσοκομειο με πυρετο και κοντα στο να χασει το ματς,και το βραδυ μπηκε στο παρκε και εκανε αυτα που ειδαμε.Εκτος απο 2-3 φασεις που ειδαμε κατι γνωστες "Καλαθιες",ηταν ΜΑΕΣΤΡΟΣ παιζοντας στους μεσους ορους συμμετοχης του χρονικα.Εξαιρετικος μετα απο καιρο ο Σινγκλετον,που του εχω σουρει τα εξ αμαξης,αλλα σημερα ηταν απο τους κορυφαιους και στις 2 μεριες του παρκε.
Μπουρουσης προσπαθησε,εκανε 1-2 χαζομαρουλες,αλλα γενικα θετικος.Παππας πολυ καλος επισης.Ο Τζειμς δεν μου αρεσε καθολου σημερα,το ριξε στο σορολοπ.Ριβερς απαρατηρητος,και ο Γκαμπριελ νομιζω σταθηκε αξιοπρεπεστατα και σημερα.
Ο Ολυμπιακος πολυ κακος,δεν τον περιμενα ετσι.Το μονο θετικο ειναι οτι δεν ζορισε ιδιαιτερα Σπανουλη και Πριντεζη για το επερχομενο ματς της Κυριακης.
QUOTE (shtarkws @ Jun 8 2017, 23:50 )

@ledas ειλικρινα ρε μαν προσπαθώ να διαβάσω τα ποστ σου αλλα κάπου στην τρίτη παράγραφο χάνομαι. Προσπαθησε να γινεις πιο περιεκτικος για να διαβάζονται οι απόψεις σου ευκολότερα
εχεις δίκιο είμαι παρλαπίπας. Προσπαθω να γραφω λίγα, αλλά δε μου βγαίνει. Ημουν και στην έκθεση στο σχολείο χάλια στην περίληψη

θα προσπαθήσω.
QUOTE(shtarkws @ Jun 8 2017, 23:50 )

+1
Ήταν τόσο χάλια ο Ολυμπιακός που δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλές συμπέρασμα.
Kanzler
Jun 8 2017, 23:13
Μεγαλο παιχνιδι απο τον Παναθηναικο. Μπραβο στον Καλαθη, απο το νοσοκομειο στο γηπεδο. Εχει εναν καλο χαρακτηρα, ειναι πιστος. Οπως το ειχε δειξει και οταν μια χρονια ειχε σπασει το ποδι του και μολις το εβγαλε απο τον γυψο, και πριν το τελος της αποθεραπιας, ειχε παει στην προετοιμασια της Εθνικης. Ολα αυτα οι περισσοτεροι θα τα εχουν ηδη ξεχασει. Οπως εχουν ξεχασει και τι ειχε προσφερει στον Παναθηναικο ο Καλαθης στα ετη 2009 - 2012. Εδω ξεχαστηκε οτι κουβαλουσε την ομαδα φετος στην αρχη της χρονιας. Ειχε κανει στην Euroleague δεκαπεντε καλα εως πολυ καλα παιχνιδια κατα σειρα. Το οτι ειχε πεσει μετα η αποδοση του ειχε να κανει και με την κουραση του. Ειναι ενας απο τους καλυτερους playmaker της Ευρωπης, αλλα ορισμενοι φιλοι του Παναθηναικου θελουν να φυγει και να ερθει ο Μαντζαρης.
Ο Milutinov σημερα οχι τοσο καλος. Καλο παιχνιδι απο Μπουρουση.
Και ο Κοχ ηταν στο γηπεδο, ωραια. Ηρθε απο μονος του η μετα απο προσκληση της ομαδας;
Ωραια οτι ο Δημητρης Γιαννακοπουλος συνοδευσε τους Αγγελοπουλους στον παγκο.
jonaldidhs
Jun 8 2017, 23:25
Ο ολυμπιακος επαιξε με την ενεργεια που ειχε και στα προηγουμενα 3 παιχνιδια.Αδειος...
Εμεις ξεκινησαμε καλα(κρεντιτ σε πασχαλη για το ψηλο σχημα) και πηραμε ενεργεια απο το οακα.Ηταν μια απο τις καλυτερες εμφανισεις μας φετος απο το 5' μεχρι το 35'
Απο εκει και περα δεν ειχε να πουμε και πολλα
Ειδαμε μετα απο καιρο εναν καλο γκιστ
Ο καλαθης φοβεροα εμπαιναν τα σουτ αλλα εγω να πω κατι αλλο.Πλην της ευστοχιας οτι εκανε σημερα το κανει και στα περισσοτερα παιχνιδια (και στους τελικους πλην ενος παιχνιδιου).Η αμυνα που παιζει σε ολη την σειρα στον σπανουλη ειναι παρα πολυ καλη
Ο γκριν για αλλη μια φορα τρομερος,νομιζω με αυτους τους τελικους ανεξρατητα της τελικης εκβασης κερδισε την παραμονη του
Παμε για μαχη στο σεφ,με τον ολυμπιακο να εχει ξεκουρασει πριντεζη-σπανουλη κυριως αλλα και γκριν
Coach Periklis
Jun 8 2017, 23:33
QUOTE (jonaldidhs @ Jun 9 2017, 00:25 )

"You and me" λέει
patissiotis
Jun 8 2017, 23:34
QUOTE(katharop @ Jun 8 2017, 23:00 )

Ολοκληρωτική επικράτηση. Μπράβο στην ομάδα. Για μένα με όλα αυτά με τα πούλμαν και οτι έχουν περάσει και με βάση αυτά που είδα στα 4 ματς είναι πρωταθλητές δεν με νοιάζει το παιχνίδι της Κυριακής.
Συμφωνω 100%!!! Για μενα η σεζον με οσα εχει περασει η ομαδα (με ευθυνη ΔΓ) ειναι SUPER. Μπραβο στην ομαδα, ειχε παθος και ψυχη, και στο ΟΑΚΑ δεν αστειευομαστε.
Καποιοι με ειχαν κατηγορησει για εμπαθεια στον ΔΓ. Δεν ειμαι εμπαθης, σημερα παιρνει αριστα, ετσι θελουμε οι Παναθηναϊκοι τον προεδρο μας, ετσι θελουμε το ΟΑΚΑ. Οι ζουγκλες και οι εντασεις ευνοουν τους χειροτερους και εμεις απο αυτον τον Ολυμπιακο ειμαστε πολυ καλυτεροι. Χωρις τα σκηνικα του πουλμαν η σειρα θα ειχε τελειωσε το αργοτερο σημερα, να μην πω με σκουπα. Ο Ολυμπιακος ειναι αθλιος μου θυμιζε το συνονθυλευμα του Μπαρτζωκα μετα το Λονδινο.
Δεν ειμαι των ακρων, ειμαι ψυχραιμος, προσπαθω να μην τρελαινομαι αλλα στο ΣΕΦ ετσι και γινει το παραμικρο πριν ή κατα τη διαρκεια του αγωνα η ομαδα πρεπει να φυγει απο το γηπεδο. Ο ΔΓ πρεπει να παει στο ΣΕΦ και να ξεκαθαρισει σε ολους οτι αν το ματς δεν διεξαχθει σε κανονικη ατμοσφαιρα οπως σημερα στο ΟΑΚΑ η ομαδα ειτε δεν θα κατεβει να παιξει ή ειτε θα αποχωρησει απο το γηπεδο. Αν στο 5ο ο Ολυμπιακος αναστηθει χαλαλι του, παντως η εικονα και των 4 παιχνιδιων δειχνει Παναθηναϊκο...
jonaldidhs
Jun 8 2017, 23:43
QUOTE (Coach Periklis @ Jun 9 2017, 00:33 )

"You and me" λέει
Γιαυτο δεν το σχολιασα..Γιατι δεν καταλαβαινω τι λεει..
j-kidd13
Jun 8 2017, 23:46
QUOTE(Coach Periklis @ Jun 9 2017, 00:33 )

"You and me" λέει
Nομιζω ειναι προφανες οτι λεει you are ape.
QUOTE (patissiotis @ Jun 9 2017, 00:34 )

Συμφωνω 100%!!! Για μενα η σεζον με οσα εχει περασει η ομαδα (με ευθυνη ΔΓ) ειναι SUPER. Μπραβο στην ομαδα, ειχε παθος και ψυχη, και στο ΟΑΚΑ δεν αστειευομαστε.
Καποιοι με ειχαν κατηγορησει για εμπαθεια στον ΔΓ. Δεν ειμαι εμπαθης, σημερα παιρνει αριστα, ετσι θελουμε οι Παναθηναϊκοι τον προεδρο μας, ετσι θελουμε το ΟΑΚΑ. Οι ζουγκλες και οι εντασεις ευνοουν τους χειροτερους και εμεις απο αυτον τον Ολυμπιακο ειμαστε πολυ καλυτεροι. Χωρις τα σκηνικα του πουλμαν η σειρα θα ειχε τελειωσε το αργοτερο σημερα, να μην πω με σκουπα. Ο Ολυμπιακος ειναι αθλιος μου θυμιζε το συνονθυλευμα του Μπαρτζωκα μετα το Λονδινο.
Δεν ειμαι των ακρων, ειμαι ψυχραιμος, προσπαθω να μην τρελαινομαι αλλα στο ΣΕΦ ετσι και γινει το παραμικρο πριν ή κατα τη διαρκεια του αγωνα η ομαδα πρεπει να φυγει απο το γηπεδο. Ο ΔΓ πρεπει να παει στο ΣΕΦ και να ξεκαθαρισει σε ολους οτι αν το ματς δεν διεξαχθει σε κανονικη ατμοσφαιρα οπως σημερα στο ΟΑΚΑ η ομαδα ειτε δεν θα κατεβει να παιξει ή ειτε θα αποχωρησει απο το γηπεδο. Αν στο 5ο ο Ολυμπιακος αναστηθει χαλαλι του, παντως η εικονα και των 4 παιχνιδιων δειχνει Παναθηναϊκο...
η εικονα δειχνει εδρα και μαλλον ετσι θα παει και το πεμπτο
απορια για τον γκιστ: ενας παικτης με ραγισμενα πλευρα θα μπορουσε να κανει εκεινο το εντυπωσιακο καρφωμα απο το πλαι μετα απο μπακ ντορ και με υπερεκταση του χεριου?
ο ριβερς πολυ αστοχος και σημερα με προσπαθειες τραβηγμενες, δεν τον πηγε η σειρα , τουλαχιστον να κοψει τις διεισδυσεις οπως και ο φελντειν
Ωραίες οι δηλώσεις του Τσαβι στο τελος. Δεν ειπε κατι φοβερό, αλλά δείχνει ότι είναι σωστός προπονητής. Τον τσαβι και τα μάτια μας.
Πατισσιώτη τίτλο και νικη στα χαρτιά δε θέλω. Αμα γίνει τίποτα χοντρό οκ. Αλλα για τυπους που σουλατσάρουν βρίζουν κτλ, θεωρώ λαθος να μην κατέβουμε να παίξουμε.
RipCity
Jun 8 2017, 23:54
QUOTE (Coach Periklis @ Jun 8 2017, 23:33 )

"You and me" λέει
Εκεί λογικά εξαντλούνται και τα αγγλικά του
Vagrant
Jun 8 2017, 23:56
QUOTE(j-kidd13 @ Jun 8 2017, 22:46 )

Καλά είπαμε, δε γουστάρουμε τον Σπανούλη για 1000 και 2 λόγους αλλά μην είμαστε εμπαθείς... άκου είναι προφανές ότι λέει "you are ape".... Εγώ βλέπω "you and me", αυτό είπε και ο ίδιος ότι είπε άλλωστε.
Δε πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι μπορεί να ειπε τον Γκίστ πίθηκο, έχει παιδάκια ο Σπανούλης, αποκλείεται να είπε κάτι τέτοιο.
Κανω ποστ στο 4ο ματς μετα απο πολυ καιρο και κυριως μετα απο ηττα οπως συνηθιζω ... σημερα δυστυχως η ομαδα δεν ηταν εκει που επρεπε σωματικα και πνευματικα , οπως μετα απο καθε ηττα τασσομαι με τον προπονητη και συμφωνω με οτι λεει γτ ξερει πολλα παραπανω απ ολους μας. Αληθεια ομως κοιταζοντας πισω σε αυτα τα 4 ματς με ολα αυτα π εχουν γινει και αγωνιστικα και εξαγωνιστικα με αποκορυφωμα το χτεσινο στο σκαι πως μπορει καποιος να μιλαει για μπασκετ πραγματικα ...
την κυριακη οσοι παμε ας ειμαστε αυτοι που πρεπει να ειμαστε
T.W.Is.M.
Jun 8 2017, 23:57
QUOTE(jonaldidhs @ Jun 9 2017, 00:25 )

QUOTE(Coach Periklis @ Jun 9 2017, 00:33 )

"You and me" λέει
QUOTE(j-kidd13 @ Jun 9 2017, 00:46 )

Αμφιβαλλω αν οποιοσδηποτε απο τους Ελληνες πλην Καλαθη που επαιζαν σημερα ξερει τι σημαινει ape. Αν καποιος θελει να πει τη λεξη πιθηκος, θα πει monkey, γιατι αυτη θα ειναι η πρωτη λεξη που θα του ερθει στο μυαλο και οχι το ape.
Αν παλι ο Γκιστ ειχε ακουσει κατι τετοιο, θα ειχε αντιδρασει πολυ πιο εντονα, πιστευω.
Αν βεβαια υπαρχει τετοιο περιστατικο, θα πρεπε να υπαρξει τιμωρια αμεσα. Δε νομιζω οτι προκυπτει ομως απο καπου.
patissiotis
Jun 8 2017, 23:57
QUOTE(Putnam @ Jun 9 2017, 00:47 )

η εικονα δειχνει εδρα και μαλλον ετσι θα παει και το πεμπτο
απορια για τον γκιστ: ενας παικτης με ραγισμενα πλευρα θα μπορουσε να κανει εκεινο το εντυπωσιακο καρφωμα απο το πλαι μετα απο μπακ ντορ και με υπερεκταση του χεριου?
ο ριβερς πολυ αστοχος και σημερα με προσπαθειες τραβηγμενες, δεν τον πηγε η σειρα , τουλαχιστον να κοψει τις διεισδυσεις οπως και ο φελντειν
H εικονα δειχνει ΞΕΚΑΘΑΡΑ Παναθηναϊκο. Αν παμε χωρις προβληματα τραυματισμων, με ατμοσφαιρα στο ΣΕΦ αναλογη της σημερινης στο ΟΑΚΑ δεν καταλαβαινω πως μπορει να χαθει το παιχνιδι. Δεν ειμαι αλαζονικος, δεν υποτιμω τον Ολυμπιακο απλα η εικονα του ειναι ΤΡΑΓΙΚΗ. Ειναι πολυ κακος ο Ολυμπιακος σε ολα τα παιχνιδια, ειναι θαυμα πως δεν εχουμε τελειωσει την σειρα. Αν τωρα ο Ολυμπιακος αναστηθει και μας κερδισει τι να πω? Δεν ειναι οτι σημερα ηταν κακιστος, αναλογη εικονα εχει και στο ΣΕΦ. Δεν ξερω ποσο μπορει η προσωπικοτητα και ο εγωισμος των Σπανουλη και Πριντεζη να παρασυρουν και τους υπολοιπους και να μας κερδισουν. Αν παντως το ματς δεν ηταν τελικος ελληνικου πρωταθληματος (με ολες τις ιδιαιτεροτητες εντος και εκτος αγωνιστικου χωρου) δεν θα στοιχηματιζα ουτε ευρω στην εδρα... Μονο σε αυτο μπορει να υπολογιζει ο αθλιος Ολυμπιακος των τελικων...
@ Ledas: Δεν με ενδιαφερουν τα βρισιδια και αλλα γραφικα, αλλα ριψεις αντικειμενων και τραμπουκισμους σε ομαδα, σε γραμματεια, σε διαιτητες δεν πρεπει να ανεχθουμε...Μεταβολη, ντους, πουλμαν και σπιτι μας. Δεν θελω η μπασκετικη ομαδα να ζησει Ριζουπολη, σημερα ο ΔΓ παρεδωσε μαθηματα καλης συμπεριφορας, και ακολουθησε η εξεδρα (εξαιρω τα υβριστικα). ΑΠΑΙΤΩ αναλογη ατμοσφαιρα στο ΣΕΦ, αν δεν γινετε να μην κατεβουμε, 36 πρωταθληματα εχουμε, δεν πρεπει με την παρουσια μας να νομιμοποιησουμε καμια ζουγκλα... Και αν ο (τσαμπα μαγκας) Βασιλειαδης εχει τα αντερα ας κατεβει στο ΣΕΦ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.