Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 3ος τελικός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3
Mono
Στον ύπνο πολλές φορές ζούμε τις μεγαλύτερες χαρές, θα κοιμηθείς σαν αρνάκι και την επόμενη μερα θα ξυπνήσεις και η ζωή συνεχίζεται, κάποιοι σε αυτό το διάστημα βγάλανε εκατομμύρια θα κάνουν τις διακοπές τους στην Μύκονο η όπου άλλου κοσμικά γουστάρουν και εμείς θα συνεχίσουμε να σχολιάζουμε στο φόρουμ για το πως και τι πρέπει να αλλάξει στο μέλλον, this is life..
Όσο για τις μουσικές επιλογές θα προτιμούσα κατι σε Arcturus φτιάχνει και ατμόσφαιρα ..και καληνυχτω κάπου εδώ biggrin.gif
MaJesty23
Δεν υπάρχουν και πολλά να ειπωθούνε...Ο Ολυμπιακός κέρδισε 3-0 ,μια διαλυμένη ομάδα στην κυριολεξία...Επίσης μην ακούω για κυριάρχίες.Βιάζεστε πολύ και χαίρεστε υπερβολικά για κάτι που δεν ήταν και τρομερό επίτευγμα ,μεταξύ μας!Και επειδή καιρός φέρνει τα λάχανα και καιρος τα παραπούλια,μην βιάζεστε να μας τελειώσετε....

-Οταν βλέπω να βάζει καλάθια ο Χάντερ και να κάνει μπασιματάκια ο Λοτζέσκι,θέλω να βρώ τον Γκιστ και να το αρχίσω στις μπουφλες(μάλλον μια θα προλάβω να ρίξω tongue.gif ).
-Θα πώ κατι και θα μου πείτε την γνώμη σας: o Πρίντεζης δεν κάνει βήματα οταν προσποιείται στο 3ποντο?Τι διαόλο ,ο flash Gordon είναι και δεν το βλέπουνε? 19.gif .
-Μανωλόπουλος ,ούτε καν...
-Φωτσης με το μούσι,σε αυτή την σειρά ήταν σαν βιβλική μορφή που είχε υποστεί κακουχίες ,και ετοιμάζεται να μπει στο Κολλοσεο να τον κατασπαραξουνε.Χριστιανος-Λιοντάρια ,2πλο απο ημίχρονο.
-Σπανούλης δεν σας εκνευρίζει που την τουβλάρει?Ελπίζω τον Σεπτέμβρη ,να μην κάνει τέτοια,γιατί θα τον κράζω απο πολύ κοντά.Αυτα δεν ειναι επιλογές,είναι και αν σου κατσει?Και αν κάνω αυτάκια πάλι? biggrin.gif .
-Ε ρε γλέντια...ακουω απο δημοσιογραφικούς κύκλους(έχω επαφή λόγω φίλιας με γνωστό δημοσιογράφο),οτι ο Δ.Γ ετοιμάζει μπαμ και μπουμ και μπάμ!Μακάρι γιατι δεν θα γλιτώσει την γιούχα!Αν δεν δώ δεν πιστεύω...αλλά ας μην βιάζονται οι αξιοτιμοι φίλοι(Παναθηναικοί) και αντίπαλοι να μας τελειώσουνε. wink.gif
rankin
QUOTE(MaJesty23 @ Jun 14 2015, 23:46 ) *
Δεν υπάρχουν και πολλά να ειπωθούνε...Ο Ολυμπιακός κέρδισε 3-0 ,μια διαλυμένη ομάδα στην κυριολεξία...Επίσης μην ακούω για κυριάρχίες.Βιάζεστε πολύ και χαίρεστε υπερβολικά για κάτι που δεν ήταν και τρομερό επίτευγμα ,μεταξύ μας!Και επειδή καιρός φέρνει τα λάχανα και καιρος τα παραπούλια,μην βιάζεστε να μας τελειώσετε....

-Ε ρε γλέντια...ακουω απο δημοσιογραφικούς κύκλους(έχω επαφή λόγω φίλιας με γνωστό δημοσιογράφο),οτι ο Δ.Γ ετοιμάζει μπαμ και μπουμ και μπάμ!Μακάρι γιατι δεν θα γλιτώσει την γιούχα!Αν δεν δώ δεν πιστεύω...αλλά ας μην βιάζονται οι αξιοτιμοι φίλοι(Παναθηναικοί) και αντίπαλοι να μας τελειώσουνε. wink.gif

Κανεις μέσα σε αυτό το φορουμ δεν βιάστηκε να τελειώσει τον Παναθηναικό. Όλοι μιλούν για την άξια επικράτηση του Ολυμπιακού σε αυτους τους τελικούς. Στους τελικούς της σεζόν 14-15

Νομιζω οτι ψάχνεις να βρεις κάπου να την πέσεις, αλλά το κάνεις σε λάθος μέρος. peace.gif

QUOTE(Mono @ Jun 14 2015, 23:43 ) *
Στον ύπνο πολλές φορές ζούμε τις μεγαλύτερες χαρές, θα κοιμηθείς σαν αρνάκι και την επόμενη μερα θα ξυπνήσεις και η ζωή συνεχίζεται, κάποιοι σε αυτό το διάστημα βγάλανε εκατομμύρια θα κάνουν τις διακοπές τους στην Μύκονο η όπου άλλου κοσμικά γουστάρουν και εμείς θα συνεχίσουμε να σχολιάζουμε στο φόρουμ για το πως και τι πρέπει να αλλάξει στο μέλλον, this is life..
Όσο για τις μουσικές επιλογές θα προτιμούσα κατι σε Arcturus φτιάχνει και ατμόσφαιρα ..και καληνυχτω κάπου εδώ biggrin.gif

Πας για υπνο, την ώρα που άλλοι βγάζουν εκατομμύρια, ενώ θα μπορούσες να κάνεις και εσυ το ιδιο tongue.gif
MaJesty23
QUOTE(rankin @ Jun 14 2015, 23:53 ) *
Κανεις μέσα σε αυτό το φορουμ δεν βιάστηκε να τελειώσει τον Παναθηναικό. Όλοι μιλούν για την άξια επικράτηση του Ολυμπιακού σε αυτους τους τελικούς. Στους τελικούς της σεζόν 14-15

Νομιζω οτι ψάχνεις να βρεις κάπου να την πέσεις, αλλά το κάνεις σε λάθος μέρος. peace.gif

rankin ,κάνεις λάθος...δεν την πέφτω σε κανέναν.Τα λεώ και για τους δικους μας.Θα το βλεπες αν διάβαζες όλο το το Post και δεν βιαζόσουνα.Peace !
rankin
QUOTE(MaJesty23 @ Jun 14 2015, 23:56 ) *
rankin ,κάνεις λάθος...δεν την πέφτω σε κανέναν.Τα λεώ και για τους δικους μας.Θα το βλεπες αν διάβαζες όλο το το Post και δεν βιαζόσουνα.Peace !

Εντάξει, υπάρχει απογοήτευση απο τη μια πλευρά, συγκρατημένη (κατα τη γνωμη μου) αισιοδοξία απο την άλλη, αλλά απέχουμε ελάχιστες ώρες απο τον τελικό, λογικά ειναι ολα αυτά.
Νομιζω οτι απο αυριο ξημερώνει μια καινούρια μέρα, ιδιως για την ομάδα σου (αφου ο Ολυμπιακός είναι σαφώς πιο έτοιμος).

Θα τα δουμε ολα... Μεταγραφές τώρα. Η χαρά του παιδιού smiley.gif
more stars
QUOTE (MaJesty23 @ Jun 14 2015, 23:46 ) *
-Μανωλόπουλος ,ούτε καν...

Tον έθαψα στο νήμα του αγώνα, και τώρα νοιώθω τύψεις.

Τελικά μάλλον ευχαριστώ έπρεπε να του πω που ανέλαβε τέτοια ευθύνη.
Δεν φταίει αυτός που δεν ήταν έτοιμος.

spysta
ΠΑΝΑΞΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΟΣΦΠ

Μπραβοοο ΟΜΑΔΑΡΑ
smile.gif
SG3ptshooter
O Σκουντής είπε "Sweet Lou" -πως δεν τον είπε και ευθέως Hudson να φύγει τηλεκοντρόλ- το Λουκά. Όλα τα άλλα είναι αηδίες. tongue.gif

Δεν ξέρω τι να πω, δεν έχω να πω κάτι πέρα απ' τα προφανή. Ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο, δεν καταφέραμε μια επικράτηση στη σειρά που θα ήταν σαφής υπέρβαση, το μέλλον έχει πολύ ενδιαφέρον αλλά ακούγονται τόσα που δεν ξέρω τι να περιμένω. Ελπίζω σε καλύτερες μέρες όπως όλοι.
Johnnys
QUOTE(rankin @ Jun 15 2015, 06:38 ) *
Εντάξει, υπάρχει απογοήτευση απο τη μια πλευρά, συγκρατημένη (κατα τη γνωμη μου) αισιοδοξία απο την άλλη, αλλά απέχουμε ελάχιστες ώρες απο τον τελικό, λογικά ειναι ολα αυτά.
Νομιζω οτι απο αυριο ξημερώνει μια καινούρια μέρα, ιδιως για την ομάδα σου (αφου ο Ολυμπιακός είναι σαφώς πιο έτοιμος).

Θα τα δουμε ολα... Μεταγραφές τώρα. Η χαρά του παιδιού smiley.gif

Αυτο με καλυπτει απολυτα και το επομενο ποστ του Spysta.
Μπραβο ομαδα κατα πολυ ανωτερη φετος.
Και παμε για την χαρα του παιδιου μετα την χαρα του πρωταθληματος
Magnus92

Ρε Καββαδά ......

tongue.gif
Zephyr
Συγχαρητήρια στην ομάδα μας που έκανε το αναμενόμενο και επανήλθαμε στην θέση του πρωταθλητή w00t.gif !!!
Μακάρι να γίνουν σωστές κινήσεις το καλοκαίρι και να διατηρήσουμε τον κορμό και την θέση μας!

QUOTE(Magnus92 @ Jun 15 2015, 06:10 ) *

Ρε Καββαδά ......

tongue.gif

ΤΡΑΤΖΙΚ...
spysta
Καββαδας ΤΡΟΜΕΡΟΣ καταλυτης .. πηρε και σκουπα τρομαρα του.
FACEPULM

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.