Δεν υπάρχουν και πολλά να ειπωθούνε...Ο Ολυμπιακός κέρδισε 3-0 ,μια διαλυμένη ομάδα στην κυριολεξία...Επίσης μην ακούω για κυριάρχίες.Βιάζεστε πολύ και χαίρεστε υπερβολικά για κάτι που δεν ήταν και τρομερό επίτευγμα ,μεταξύ μας!Και επειδή καιρός φέρνει τα λάχανα και καιρος τα παραπούλια,μην βιάζεστε να μας τελειώσετε....
-Οταν βλέπω να βάζει καλάθια ο Χάντερ και να κάνει μπασιματάκια ο Λοτζέσκι,θέλω να βρώ τον Γκιστ και να το αρχίσω στις μπουφλες(μάλλον μια θα προλάβω να ρίξω

).
-Θα πώ κατι και θα μου πείτε την γνώμη σας: o Πρίντεζης δεν κάνει βήματα οταν προσποιείται στο 3ποντο?Τι διαόλο ,ο flash Gordon είναι και δεν το βλέπουνε?

.
-Μανωλόπουλος ,ούτε καν...
-Φωτσης με το μούσι,σε αυτή την σειρά ήταν σαν βιβλική μορφή που είχε υποστεί κακουχίες ,και ετοιμάζεται να μπει στο Κολλοσεο να τον κατασπαραξουνε.Χριστιανος-Λιοντάρια ,2πλο απο ημίχρονο.
-Σπανούλης δεν σας εκνευρίζει που την τουβλάρει?Ελπίζω τον Σεπτέμβρη ,να μην κάνει τέτοια,γιατί θα τον κράζω απο πολύ κοντά.Αυτα δεν ειναι επιλογές,είναι και αν σου κατσει?Και αν κάνω αυτάκια πάλι?

.
-Ε ρε γλέντια...ακουω απο δημοσιογραφικούς κύκλους(έχω επαφή λόγω φίλιας με γνωστό δημοσιογράφο),οτι ο Δ.Γ ετοιμάζει μπαμ και μπουμ και μπάμ!Μακάρι γιατι δεν θα γλιτώσει την γιούχα!Αν δεν δώ δεν πιστεύω...αλλά ας μην βιάζονται οι αξιοτιμοι φίλοι(Παναθηναικοί) και αντίπαλοι να μας τελειώσουνε.