Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός - Kύπελλο Ελλάδος 2009-2010
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
lakersdynasty
QUOTE
Με Πανελλήνιο στο Κύπελλο

Δημοσίευση: 26 Οκτωβρίου 2009 13:17

Ανοικτός είναι ο δρόμος της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού για ένα ακόμα Κύπελλο Ελλάδας, έπειτα από την κλήρωση που έγινε στα γραφεία της ΕΟΚ.

Οι πράσινοι, για τη φάση των “8”, κληρώθηκαν να αντιμετωπίσουν τον Πανελλήνιο στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Σε περίπτωση που προκριθούν επόμενος αντίπαλος τους, στα ημιτελικά, θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Ηρακλής-Πανιώνιος.

“Ο Πανελλήνιος είναι καλή ομάδα και το έργο μας δεν θα είναι εύκολο. Ο Παναθηναϊκός έχει στόχο πάντα όλους τους τίτλους και θέλουμε και το Κύπελλο. Είναι νωρίς να μιλάμε για τελικό με τον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω πόσες φορές θα αναμετρηθούμε μαζί του φέτος, αλλά ελπίζω το αποτέλεσμα να είναι ίδιο” δήλωσε ο μάνατζερ του Τριφυλλιού, Μάνος Παπαδόπουλος.

Από τη μεριά του ο γενικός διευθυντής των πράσινων, Τάσος Στεφάνου ξεκαθάρισε πως στόχος της ομάδας είναι και πάλι η κατάκτησή του θεσμού. “Ο στόχος μας στη διοργάνωση είναι απλά να κατακτήσουμε τον τίτλο. Δεν μπορεί να υπάρχει διαφορετικός στόχος για εμάς. Γι’ αυτό θα αγωνιστούμε. Για τον τίτλο” ήταν τα λόγια του.

Οσο για τους ανθρώπους του Πανελληνίου, ο τεχνικός της ομάδας, Ηλίας Ζούρος, παραδέχτηκε ότι οι παίκτες του έχουν μπροστά τους ένα πολύ υψηλό εμπόδιο για να περάσουν.

“Η κλήρωση είναι πάρα πολύ δύσκολη. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό όπως είναι λογικό. Είναι ένα παιχνίδι όμως που θα το αντιμετωπίσουμε όταν έρθει η ώρα” είπε ο Έλληνας προπονητής.

Οι προημιτελικοί θα γίνουν την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου. Οι ημιτελικοί είναι διπλοί και οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 23 Δεκεμβρίου και οι επαναληπτικοί στις 20 Ιανουαρίου. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 20 Φεβρουαρίου.


Τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης:
Ηρακλής-Πανιώνιος
Παναθηναϊκός-Πανελλήνιος
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός
Άρης-Μαρούσι


Ο Τελικος παλι θα γινει μια εβδομαδα πριν απο παιχνιδι ΠΑΟ-ΟΣΦΠ.

Μονη διαφορα οτι το παιχνιδι πρωταθληματος θα γινει στο ΟΑΚΑ και οχι στο ΣΕΦ.
traveller
με βάση αυτά που είδα στο πρώτο ημίχρονο, ο Μήτσος προβλέπω να κάνει ΤΑ όργια φέτος. Η άλλη μου μεγάλη συμπάθεια , ο Κωστάκης, επίσης πολύ καλός. Ο Μάικ δείχνει έτοιμος . Μια χαρά μας βλέπω smile.gif
vastravoud
Καλωσήρθες πίσω, Κώστα Τσαρτσαρή.....
PrasiniThyella
Πραγματικά ο Διαμαντίδης ειναι ο παίκτης που έχουμε λατρέψει.Ξεκούραστος, ορεξάτος, έτοιμος, ηγέτης, ΑΡΧΗΓΟΣ. 77.gif

Και Τσαρτσα, Μπατίστ θα ειναι απολυτα έτοιμοι.
vastravoud
Έχουμε πουθενά το σημερινο boxscore?
traveller
αν μπορέσεις να βγάλεις άκρη από δω, χωρίς να στραβωθείς...

http://www.basket.gr/press/article.asp?id=5893
a bullet for your head
Μολις γυρισα απ το γηπεδο...
Περιττο να πω πως στα 3 πρωτα 10λεπτα,η ομαδα απεδωσε καταπληκτικο μπασκετ και σε αμυνα και σε επιθεση.
Στο 1ο ημιχρονο ο κυριος επιθετικος προσανατολισμος ηταν να ποσταρουν οι περιφερειακοι του ΠΑΟ τους αντιστοιχους του Πανελληνιου(Ξανθοπουλο,Χαραλαμπιδη,Σμιθ?)..χρησιμοποιωντας ειτε το UCLA cut(κυριως για τον Διαμαντιδη),ειτε ''βγαζοντας απ την ναφθαλινη),ενα παλιο γνωστο play,με ενα weak-side baseline cross pick & με τον screener να δεχεται αυτος μετα ενα διπλο screen στο High Post...
Ετσι ελλειψει Πεκοβιτς,το low-post game το εκαναν οι γκαρντ,εκμεταλευομενοι οχι μονο την διαφορα υψους,αλλα και το γεγονος οτι εχουν δουλεψει σε πολυ μεγαλο βαθμο τις κινησεις με πλατη στο καλαθι..
Επισης στο παιχνιδι της εξτρα πασας,δεν ηταν λιγες οι φορες που πραγματικα χαθηκε η μπαλα...

Στην αμυνα και με αρκετη ωρα με κοντο σχημα,ο ΠΑΟ εφαρμοσε με μεγαλη επιτυχια ενα Foul Court Match-Up Zone Press,καθως και ενα Half Court Weak-Side Trapping Defense,οι οποιες συγκεκριμενες αμυνες αποδιοργανωσαν σε πολυ μεγαλο βαθμο την επιθετικη αναπτυξη του Πανελληνιου και αναγκασε τους παικτες του να κανουν πολλες φορες το λαθος...
Επισης στην αμυνα στο 1\4,δουλεψαν σχεδον στην εντελεια τα αμυντικα rotation,ειτε μετα απο παγιδα στο low-post,ειτε μετα απο αλλαγες στα pick n' roll...οπου αξιζει να σημειωθει εδω,οτι μετα τις αλλαγες,αμεσως και χωρις να μεσολαβησει καποια πασα,μεσω ενος rotation 3 αμυνομενων,αμεσως πηγαινε στον ψηλο(screener),καποιος ψηλοτερος παικτης,αποφευγοντας μ'αυτον τον τροπο η αμυνα του ΠΑΟ τις τυχον ανισσορροπιες..

Στο 4ο δεκαλεπτο η αποδοση επεσε αρκετα...κακως κατ'εμε...

Στα θετικα η καλη κατασταση που εδειξαν οτι βρισκονται οι Μπατιστ και Τσαρτσαρης...αν και ο Μαικ κινδυνεψε λογω των 3 επιθετικων φαουλ που του σφυριχτηκαν,να βγει εκτος του ρυθμου του παιχνιδιου,καταφερε και επαιξε ως το τελος και εδειξε οτι η αποτελεσματικοτητα του στα τελειωματα μεσ'στο ζωγραφιστο,οτι παραμενει πολυ καλη,ενω και στην αμυνα στα pick n'roll,εδειξε πολυ γρηγορα αντανακλαστικα...

vastravoud
Γουστάρω πάρα πολύ, ανεξαρτήτως του αν πάρουμε τίτλους ή όχι, το ότι είμαστε ομάδα με ΣΦΡΑΓΙΔΑ. Πάντα θα ψάξουμε την πάσα, πάντα θα βρουμε το μισματς, πάντα επιχειρουμε να παίξουμε οργανωμένα.

Ο Μπατιστ ναι μεν έβαλε πόντους αλλά σχεδόν όλοι ήταν με 5μετρα σουτάκια, εχω την αίσθηση ότι ακόμα δεν είναι τόσο καλά ώστε να επιδιώκει τις επαφές και το ξύλο.

Αντιθέτως, Τσάρτσα is back. Δεν παρασύρομαι φυσικά από ένα ματς, αλλά ο περσινός Κωστάκης θόλωνε εύκολα, "κόλωνε" στις επαφές, κλπ. Αντιθέτως έδειξε σήμερα μια φρεσκάδα που πεσι δεν την είχε. ΕΙκάζω ότι ήταν και η φύση του τραυματισμου του τέτοια που του επέτρεψε να μη μείνει καθόλου πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης.
PrasiniThyella
Ο Μπατίστ θα χρειαστεί το χρόνο του όπως και όλοι οι τραυματίες αλλά ήταν ενθαρρυντικό οτι μπαίνει σε ένα πρόγραμμα.Ελπίζω να πάνε όλα καλά μέχρι τον αγώνα στο Σεφ και να παρουσιαστούμε σοβαροί.

lakersdynasty
QUOTE(PrasiniThyella @ Nov 19 2009, 01:44 ) *
Ο Μπατίστ θα χρειαστεί το χρόνο του όπως και όλοι οι τραυματίες αλλά ήταν ενθαρρυντικό οτι μπαίνει σε ένα πρόγραμμα.Ελπίζω να πάνε όλα καλά μέχρι τον αγώνα στο Σεφ και να παρουσιαστούμε σοβαροί.


bball.gif ο Μπατιστ σημερα ηταν καλος επιθετικα. αμυντικα ισως επηρεαστηκε απο τα φαουλ αλλα φαινοταν να μην θελει και πολυ να σηκωθει απο το παρκε για να δυσκολεψει τον αντιπαλο οταν κατεληγε να ειναι αυτος που μαρκαρε το αντιπαλο σουτ ειτε κοντα ειτε μακρια απτο καλαθι.


Γενικα του ειπε και το ιατρικο τιμ να μην πιεστει και αυτο εκανε.

επιθετικα παντως οπως αναφερθηκε επαιζε περισοτερο με σουτ απο τα 4-5 μετρα αλλα δεν θα ελεγα οτι αυτο ειναι αρνητικο...

θα το χρειαστουμε και αυτο. 

Τα σουτ του φαινοντουσαν να ειναι καλα παντως...δεν ηταν σουτ τελευταιας επιλογης. Υπηρχε το spacing και τα σουτ ηταν υπο καλες προυποθεσεις.

Και ο ιδιος δηλωσε οτι σε καμια 10αρια ημερες θα ειναι καλητερα σε θεμα φυσικης καταστασης. Ετσι κι αλλιως ολοι προσανατολιζονται στο να ειναι ετοιμη η ομαδα για το παιχνιδι στο Φαληρο και η προετοιμασια προχωραει με αυτους τους ρυθμους.

bball.gif ο Τσαρτσαρης ειναι φανερο οτι ειναι πιο ετοιμος σωματικα και το εδειξε. Αν ειναι στα καλα του θα ειμαστε ενταξει κατω απτα καλαθια. Και συγκεκριμενα θα εχουμε καποιον να ματσαρει το παιχνιδι του Μπουρουση κατι που βοηθησε την ομαδα και περσι ειδικα στους τελικους.

Αν ολα πανε καλα το παιχνιδι θα ειναι ντρερμπι και θα ειναι μικρη η διαφορα ωστε να παιξουμε "απο το μηδεν" στο παιχνιδι του ΟΑΚΑ.

Για τον Διαμαντιδη τι να πει κανεις. Ειναι η ψυχη της ομαδας και η σφηζει απο ενεργεια επιθετικα και αμυντικα. Οπως και ο Τεπιτς που μπορει να εχει τις off νυχτες του επιθετικα αλλα αμυντικα και στο ριμπαουντ ειναι πολυ καλος σταθερα.

bball.gif Ο Ζοτς ανεφερε οτι πρεπει να παιζουμε πιι γρηγορα στο 5 προς 5 και φανηκε αυτο. Ηταν φορες μπου μπορουσαμε αν ειχαμε μια πιο γρηγορη τελικη πασα να εκμεταλλευτουμε διαδρομους η να εχουμε πιο ευκολη πασα ειτε στην αδυνατη π'λευρα για σουτ ειτε κοντα στο καλαθι.

Πολλες φορες δυσταζαμε να παρουμε το σουτ. Ειδικα σε καποια φαση ο Καλαθης το παρακανε και τον αντικατεστησε ο Νικολας μετα απο 1-2 λεπτα...

bball.gif Εχω βαρεθει να κανω την ιδια σκεψη καθε φορα που καποιος περιφερειακος σουταρει μπροστα στο Γκολεματς: "παλι μεσα?"  tongue.gif

Γενικοτερα ειναι ευκινητος μπορει να καλυψει στις περιστροφες αλλα γενικοτερα οταν ειναι να μπει στην διδικασια να χρησιμοποιεισει το σωμα του αμυντικα ειναι ατολμος. Εκει φαινεται και η διαφορα με τον Τσαρτσαρη που ειναι πιο αθλητικος αλλα και τολμηρος.

bball.gif  Βρε παιδια το εχετε προσεξει οτι ο Φωτσης βαζει τριποντα?  ohmy.gif Εγω μολις σημερα το προσεξα.  biggrin.gif

Αμυντικα παντος ειναι σταθερος. καλο αυτο.

bball.gif  Αν παιξουμε ποτε οολοι μαζι και παιζει ο καθενας στην θεση του και στον ρολο του πιστευω οτι θα αποδωσουμε πολυ ωραιο μπασκετ και σχετικα σταθερα. Δεν περιμενω καλα 40λεπτα βεβαια...

Τα 2-3λεπτα κενα μας παντα θα τα εχουμε.

bullet ευχαριστω για την μπασκετικη αναλυση του αγωνα. ωρες ωρες προσπαθω να καταλαβω τι γινεται μεσα στο γηπεδο απο πλευρας συστηματων αλλα δεν καταλαβαινω και πολλα.

Ηταν ενα καλο δωρο γενεθλιων.  smiley.gif







a bullet for your head
QUOTE(lakersdynasty @ Nov 19 2009, 03:28 ) *
bullet ευχαριστω για την μπασκετικη αναλυση του αγωνα. ωρες ωρες προσπαθω να καταλαβω τι γινεται μεσα στο γηπεδο απο πλευρας συστηματων αλλα δεν καταλαβαινω και πολλα.

Ηταν ενα καλο δωρο γενεθλιων.  smiley.gif



Ειχες τα γενεθλια σου? rolleyes.gif
Χρονια πολλα τοτε..με υγεια φιλε.. wink.gif
Ισως να μην υπαρχει καλυτερο πραγμα για μενα, απ το να παρακολουθω συνεχως τον ΠΑΟ των Ομπραντοβιτς-Ιτουδη..και να προσπαθω να ''αποκωδικοποιησω'' το ''πνευμα'' της αγωνιστικης τους φιλοσοφιας.
Σ'αφηνω γιατι βλεπω Ουιζαρντς-Καβαλιερς... fast.gif
lakersdynasty
QUOTE(a bullet for your head @ Nov 19 2009, 03:44 ) *
Ειχες τα γενεθλια σου? rolleyes.gif
Χρονια πολλα τοτε..με υγεια φιλε.. wink.gif
Ισως να μην υπαρχει καλυτερο πραγμα για μενα, απ το να παρακολουθω συνεχως τον ΠΑΟ των Ομπραντοβιτς-Ιτουδη..και να προσπαθω να ''αποκωδικοποιησω'' το ''πνευμα'' της αγωνιστικης τους φιλοσοφιας.
Σ'αφηνω γιατι βλεπω Ουιζαρντς-Καβαλιερς... fast.gif

Σε ευχαριστω πολυ.


Και εγω αυτο προσπαθω αλλα ωρες ωρες δυσκολευομαι.  biggrin.gif

μεταφερομαι και εγω στην κερκιδα του ΝΒΑ..

fast.gif

mrproedros
Κύπελλο Ελλάδος Ανδρών - Προημιτελική Φάση : Παναθηναϊκός - Πανελλήνιος 80-66 (18-11-09) το τελευταίο δεκάλεπτο

&" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350" />
pou_pws_pote
QUOTE(a bullet for your head @ Nov 19 2009, 00:48 ) *
Μολις γυρισα απ το γηπεδο...
Περιττο να πω πως στα 3 πρωτα 10λεπτα,η ομαδα απεδωσε καταπληκτικο μπασκετ και σε αμυνα και σε επιθεση.
Στο 1ο ημιχρονο ο κυριος επιθετικος προσανατολισμος ηταν να ποσταρουν οι περιφερειακοι του ΠΑΟ τους αντιστοιχους του Πανελληνιου(Ξανθοπουλο,Χαραλαμπιδη,Σμιθ?)..χρησιμοποιωντας ειτε το UCLA cut(κυριως για τον Διαμαντιδη),ειτε ''βγαζοντας απ την ναφθαλινη),ενα παλιο γνωστο play,με ενα weak-side baseline cross pick & με τον screener να δεχεται αυτος μετα ενα διπλο screen στο High Post...
Ετσι ελλειψει Πεκοβιτς,το low-post game το εκαναν οι γκαρντ,εκμεταλευομενοι οχι μονο την διαφορα υψους,αλλα και το γεγονος οτι εχουν δουλεψει σε πολυ μεγαλο βαθμο τις κινησεις με πλατη στο καλαθι..
Επισης στο παιχνιδι της εξτρα πασας,δεν ηταν λιγες οι φορες που πραγματικα χαθηκε η μπαλα...

Στην αμυνα και με αρκετη ωρα με κοντο σχημα,ο ΠΑΟ εφαρμοσε με μεγαλη επιτυχια ενα Foul Court Match-Up Zone Press,καθως και ενα Half Court Weak-Side Trapping Defense,οι οποιες συγκεκριμενες αμυνες αποδιοργανωσαν σε πολυ μεγαλο βαθμο την επιθετικη αναπτυξη του Πανελληνιου και αναγκασε τους παικτες του να κανουν πολλες φορες το λαθος...
Επισης στην αμυνα στο 1\4,δουλεψαν σχεδον στην εντελεια τα αμυντικα rotation,ειτε μετα απο παγιδα στο low-post,ειτε μετα απο αλλαγες στα pick n' roll...οπου αξιζει να σημειωθει εδω,οτι μετα τις αλλαγες,αμεσως και χωρις να μεσολαβησει καποια πασα,μεσω ενος rotation 3 αμυνομενων,αμεσως πηγαινε στον ψηλο(screener),καποιος ψηλοτερος παικτης,αποφευγοντας μ'αυτον τον τροπο η αμυνα του ΠΑΟ τις τυχον ανισσορροπιες..

Στο 4ο δεκαλεπτο η αποδοση επεσε αρκετα...κακως κατ'εμε...

Στα θετικα η καλη κατασταση που εδειξαν οτι βρισκονται οι Μπατιστ και Τσαρτσαρης...αν και ο Μαικ κινδυνεψε λογω των 3 επιθετικων φαουλ που του σφυριχτηκαν,να βγει εκτος του ρυθμου του παιχνιδιου,καταφερε και επαιξε ως το τελος και εδειξε οτι η αποτελεσματικοτητα του στα τελειωματα μεσ'στο ζωγραφιστο,οτι παραμενει πολυ καλη,ενω και στην αμυνα στα pick n'roll,εδειξε πολυ γρηγορα αντανακλαστικα...


βασιλη εσυ;; rolleyes.gif
vastravoud
Ασφαλώς και δεν είναι κακό να παίζει με 5μετρα σουτάκια ο Μπατίστ, ίσα ίσα που έχει την ικανότητα να τελειώνει φάσεις τόσο με ρολάρισμα στο καλάθι όσο και με σουτ. Μάλιστα, επειδή το release γίνεται από ψηλά μπορεί να σουτάρει πολύ καλά ακόμα και υπό πίεση.

Απλώς η παρατήρηση μου είχε σχέση με το ότι(όπως σωστά ειπώθηκε), ο Μπατιστ δεν ήθελε να πιέσει το σώμα του, και πολύ καλά έκανε. Ούτε πήδηξε ψηλά στην άμυνα, ούτε προσπάθησε να καρφώσει δυνατά, ούτε πήγε με δύναμη στις επαφές. Είναι καλά όμως και αυτό θα μας βοηθήσει τα μέγιστα.
il postino
χθες ο παο συνεχισε την τακτικη της φετινης σεζον, κατα την οποια δε δινει βαρος σε αυτον καθαυτον τον αγωνα αλλα στο να βαλει μεσα στο παιχνιδι του τους νεους παικτες. στους νεους παικτες , χθες , προστεθησαν και οι επανακαμψαντες μπατιστ και τσαρτσαρης. ειχαμε λοιπον χθες μια διαρκης προπονηση και συνεχεις πειραματισμους με τεπιτς , καλαθη , σερμα , μπατιστ , τσαρτσαρη. αυτο ειναι αχαρο για τους φιλαθλους , υποχρεωτικο ομως για την ομαδα. και σε αυτη την τακτικη οφειλονται καποια κενα διαστηματα , ενω , στην πλειοψηφια τους , τα ολοκληρωτικα διαστηματα μπασκετ υφιστανται με την παρουσια των παλιων μεσα.

ο μαικ γυρισε και μου φανηκε βαρυς αρκετα. θα περασει καιρος μεχρι να ξαναβρει την εκρηξη του.

ο τσαρτσαρης ειναι καλυτερος σωματικα και πραγματικα ευχομαι να βρει το ρυθμο του μονο και μονο για αυτους που τον εχουν απαξιωσει τον τελευταιο χρονο!

ο τεπιτς παιδια κανει ενα σωρο δουλειες στο παρκε και ανηκει στηνκατηγορια εκεινη των παικτων που προσφερουν χωρις να χρειαστει να βαλουν ουτε ενα ποντο.

ο καλαθης δουλευει πολυ , παιρνει αρκετο χρονο συμμετοχης, του δειχνει εμπιστοσυνη ο κοουτς αλλα εχει πολυ δρομο ακομα μπροστα του. ομοιως και ο σερμα! ειναι υγεια για μια ομαδα πρωταθλητισμου να δινει ευκαιριες και να βασιζεται μελλοντικα σε παικτες τοσο μικρους σε ηλικια και αυτο να το αποδεικνυει εμπρακτα.

ο σπανουλης ειναι ερωτηματικο ακομα. πραγματικα θα ηθελα να μαθω πώς τον διαχειριζεται στην καθημερινοτητα ο ζοτς δεδομενου οτι ειναι σκασμενος.

οι δδ-ντρου ειναι εγγυηση! μαζι με τον πεκοβιτς αποτελουν την πραγματικη δυναμη αυτη τη στιγμη για τον παο.

οσο για φωτση , ειναι ο γνωστος φωτσης με τα σουτακια του και την πολυ καλη του ομαδικη αμυνα.


pinkTimeout
QUOTE(a bullet for your head @ Nov 19 2009, 00:48 ) *
Μολις γυρισα απ το γηπεδο...
Περιττο να πω πως στα 3 πρωτα 10λεπτα,η ομαδα απεδωσε καταπληκτικο μπασκετ και σε αμυνα και σε επιθεση......
...............οτι παραμενει πολυ καλη,ενω και στην αμυνα στα pick n'roll,εδειξε πολυ γρηγορα αντανακλαστικα...



bullet..θελω να σ'ευχαριστησω για την αναλυση...μ'εβαλες για τα καλα στο παιχνιδι, μιας και δεν μπορεσα λογω επαγγελματικών υποχρεώσεων να το παρακολουθησω.
a bullet for your head
QUOTE(pou_pws_pote @ Nov 19 2009, 09:39 ) *
βασιλη εσυ;; rolleyes.gif

24.gif 24.gif 24.gif

Εχω ακουσει παρα πολλα στη ζωη μου αλλα αυτο?? icon_drunk.gif icon_drunk.gif
Κυριε Σκουντη...αν παρακολουθεις(η' και συμμετεχεις στο φορουμ.. rolleyes.gif )..περιμενω παρεμβαση σου... smiley.gif

ΥΓ:Ο κ.Σκουντης δεν εχει και πολυ καλη αποψη για τις προπονητικες δυνατοτητες του Γιαννακη? blove.gif
Η' ειναι ιδεα μου?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.