Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Chicago Bulls
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2, 3
j-kidd13
Chicago Bulls





Γύρισεεεεεε….Σου λέω γύρισεεεεεε…..






Προηγούμενο Ρεκόρ (2012-2013): 45-37
Leaders (2012-2013):


Πόντοι: Luol Deng 16,5
Ριμπάουντ: Joakim Noah 11,1
Ασσίστ: Kirk Hinrich 5,2


Πιθανή 5άδα:
πιθανή πεντάδα

PG:RoseSG:ButlerSF:DengPF:BoozerC:Noah


Πάγκος:
PG’s: Kirk Hinrich, Marquis Teague
SG’s: Mike Dunleavy
SF’s: Tony Snell, Malcom Thomas
PF’s: Taj Gibson, Erik Murphy
C’s: Nazr Mohammed

Offseason moves

Ήρθαν ή ανανέωσαν: Mike Dunleavy (Milwakee Bucks, FA), Nazr Mohammed (ανανέωσε)
Draft Picks: Tony Snell (#20, 1st round), Erik Murphy (#49, 2nd round)

Έφυγαν: Richard Hamilton (FA), Marco Belinelli (FA, San Antonio Spurs), Nate Robinson (FA, Denver Nuggets), Vladimir Radmanovic (FA)




Προπονητής: Tom Thibodeau
Από βοηθός του Doc Rivers στους Celtics, ο Τhibodeau πήρε την ευκαιρία το 2010 ως πρώτος προπονητής στο Chicago,καθιερώνοντας την ομάδα ως μια από τις τοπ στη λίγκα (ήδη από την πρώτη σεζόν κατέκτησε την πρώτη θέση στην regular season στην Ανατολή με εξαιρετικό ρεκόρ (62-20), φτάνοντας στα play-off μέχρι τους τελικούς της περιφέρειας όπου έχασε από το Miami).Η εξαιρετική άμυνα είναι το κύριο όπλο του, ενώ πέρσι, χωρίς τον Rose, κράτησε στο ίδιο υψηλό επίπεδο την ομάδα. Πλέον ο Rose είναι (ελπίζουμε) έτοιμος, δυναμώνοντας το οπλοστάσιο και λύνοντας τα χέρια του Thibodeau, ο οποίος για άλλη μια σεζόν θα προσπαθήσει να κοντράρει την κυριαρχία των Heat στην Ανατολή.

Σχόλιο: Το σχόλιο είναι ένα και αναφέρθηκε σαν τίτλος της παρουσίασης. O Rose γύρισε από τον δύσκολο τραυματισμό του που του στέρησε την παρουσία του την περασμένη σεζόν(αν και ιατρικά ήταν έτοιμος, ωστόσο το ψυχολογικό κομμάτι τον κράταγε πίσω).Ηδη φαίνεται οτι γύρισε στα ίδια επίπεδα με πριν, οπότε δεν μένει παρά να τον δούμε στα επίσημα παιχνίδια. Στην preseason πάντως, πέταγε.

Η ομάδα έχασε τους Belinelli και Nate Robinson που ήταν από τους βασικούς συντελεστές της περσινής σεζόν. Αντί του Belinelli αποκτήθηκε ο Dunleavy, ο οποίος θα αντικαταστήσει στο ακέραιο το καλό σουτ που έδινε ο Ιταλός, όπως και ο ρούκι Snell που ήρθε από το κολέγιο με τη φήμη του καλού σουτέρ. Φέτος, περιμένουμε πολλά από τον Butler, ο οποίος έχει όλα τα προσόντα να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια για το Chicago. Noah και Boozer (???) θα είναι οι κολώνες κάτω από το καλάθι και φέτος, με τη συνδρομή του Gibson,και το ενδιαφέρον στρέφεται στον Deng, o οποίος είναι στην τελευταία σεζόν του συμβολαίου του, και -παρά τη θέληση του- ενημερώθηκε πως δεν θα του προταθεί ανανέωση συμβολαίου πριν το τέλος της σεζόν. Συμπερασματικά, η 5αδα είναι εξαιρετική, όπως και οι λύσεις των Hinrich-Dunleavy-Gibson από τον πάγκο. Αν μπορούμε να πούμε ότι κάτι λείπει από το ρόστερ, είναι ίσως ένας παίκτης που θα βάλει τη μπάλα στο παρκέ και θα απειλεί με διεισδύσεις όταν ο Rose θα είναι στον πάγκο, και ένας ακόμα σέντερ.

Oι Bulls στοχεύουν φέτος στον τελικό της Ανατολής, όπου οι Heat είναι το αφεντικό. Την περασμένη σεζόν χωρίς τον Rose και αντιμετωπίζοντας πολλά και σημαντικά προβλήματα τραυματισμών, ήταν ανταγωνιστικοί απέναντι στους πρωταθλητές στον πρώτο γύρο των play-off,παρά το γεγονός ότι έχασαν με 4-1,οπότε φέτος έχουν όλα τα φόντα να το καταφέρουν


Πρόβλεψη: 52-30
Conference rank: 3rd
Division rank: 1st
mixalisgate7
Συγχαρητήρια για την παρουσίαση j-kidd13,συμφωνώ μαζί σου για τις ελλείψεις που ανέφερες.Μια μικρή διόρθωση έχεις γράψει λάθος σεζόν στο προηγούμενο ρεκόρ και Leaders.
sacarame
QUOTE(mixalisgate7 @ Oct 30 2013, 01:43 ) *
Συγχαρητήρια για την παρουσίαση j-kidd13,συμφωνώ μαζί σου για τις ελλείψεις που ανέφερες.Μια μικρή διόρθωση έχεις γράψει λάθος σεζόν στο προηγούμενο ρεκόρ και Leaders.


Fixed. Ο δαίμων του πληκτρολογίου... smiley.gif
sacarame
Το Αμάρε- Μπαρνιάνι πρέπει να είναι το χειρότερο δίδυμο 4αριων(; ) σε όλο το ΝΒΑ. Μπάινει ο πρώτος, τρώει 6 σερί από τον βουζα, κάνει ένα ερμπολ και πατάει και μια την baseline. Τον αλλάζει ο Ιταλός, σε 2 σερί φάσεις επιθετικό φάουλ...


Μαγεία λέμε..
jasonick
Το delay of game παίζει να είναι ο χειρότερος κανονισμός ever.
sacarame
QUOTE(jasonick @ Nov 1 2013, 03:36 ) *
Το delay of game παίζει να είναι ο χειρότερος κανονισμός ever.



Οντως μεγάλη αηδία.. Ρόουζ ανέβασε ρυθμούς στο β ημίχρονο... Στο πρώτο είχε 2/11 όμως με την έναρξη της τρίτης έβαλε 2 κολλητα τριποντα και έδειξε να ξεμπουκώνει.

Οι Νικς παλεύουν, πλησιάζουν αλλά δέχονται μικρά σερί από το Σικάγο και η διαφορά επανέρχεται στους 7-10 πόντους...
j-kidd13
Πηγαν να χασουν ενα δικο τους παιχνιδι οι Μπουλς,στο τελευταιο δεκαλεπτο,αλλα διορθωσε τα πραγματα ο Ροουζ με καλαθαρα με κρεμασμενους 2 παικτες,ενας εκ των οποιων ο Τσαντλερ...
Βεβαια,δωθηκε και ενα μουφε σφυριγματακι πριν στον Τσαντλερ,στο 80-80 που τον εστειλε στις βολες,αλλα οκ...
reignman
ελα ρε δεν ηταν μουφα... καθαρα τον ειχε γραπωσει ο Νοα
j-kidd13
QUOTE(reignman @ Nov 1 2013, 12:10 ) *
ελα ρε δεν ηταν μουφα... καθαρα τον ειχε γραπωσει ο Νοα

Μπορει,ενα ριπλει της φασης ειδα και δεν μου φανηκε οτι τον κρατουσε,αφου μαλιστα νομιζα στην αρχη οτι το φαουλ δωθηκε στον παικτη δεξια του Τσαντλερ(νομιζω ο Γκιμπσον ηταν?) και απορουσα για το τι εκανε.
Δεν ειχε και καλη αναλυση το λινκ,οποτε μπορει να εχεις δικιο...

edit:Το ξαναειδα τωρα...Το χερι του Νοα ειναι οντως στο χερι του Τσαντλερ,αλλα δεν μου φαινεται οτι τον τραβαει...Ο αλλος πεταχτηκε σαν να τον χτυπησε ηλεκτροσοκ.
D-Wade
Είδα τον χθεσινό αγώνα.Κακές και οι δύο ομάδες με πολλά λάθη. Ο Ρόουζ δε φαίνεται να έχει επηρεαστεί από τον τραυματισμό του σε ότι έχει να κάνει με την ταχύτητα ή την έκρηξη του.Αλλά στα 2 πρώτα παιχνίδια έχει πολύ άσχημες επαφές με τη μπάλα.Πολλά χαμένα lay up από αυτά που μπορεί να βάλει.Και μοιάζει σαν να θέλει να αποδείξει από την πρώτη μέρα ότι επέστρεψε στο 100%. Στα πρώτα 9 λεπτά είχε πάρει ήδη 9 σουτ(2/9) πολλά από τα οποία ήταν λάθος επιλογές.
Τώρα το Σικάγο εγώ δεν το βλέπω σαν 2ο φαβορί στην ανατολή. Δεν έχει το σταθερο σουτ.Μόνο τον Ντανλιβι μπορείς να πείς σουτέρ(που και αυτός δε θα έχει μεγάλο ρόλο) Χάινριχ,Μπάτλερ,Ντενγκ μία θα τα βάζουν δύο θα τα χάνουν.Σε αγώνες play off ίσως δεν βρουν πολλές ευκαιρίες να τρέξουν,θα πρέπει να έχουν και εξωτερική απειλή.Δε βλέπω πως μπορούν να κάνουν την υπέρβαση.Οπώς δεν το βλέπω και για την ομάδα μου τους Knicks
Gravedigger
Οι Bulls φέτος ΧΩΡΙΣ τον Rose παίζουν πολύ καλύτερα. Ο τύπος καταστρέφει το παιχνίδι.1 ματς έχει κάνει (με την Indiana) και αυτό γιατί του μπήκαν τα σουτ. Δεν νομίζω να ξαναβάλει 6 τρίποντα μέσα στην χρονιά.
Nuntius
QUOTE (Gravedigger @ Nov 19 2013, 04:38 ) *
Οι Bulls φέτος ΧΩΡΙΣ τον Rose παίζουν πολύ καλύτερα. Ο τύπος καταστρέφει το παιχνίδι.1 ματς έχει κάνει (με την Indiana) και αυτό γιατί του μπήκαν τα σουτ. Δεν νομίζω να ξαναβάλει 6 τρίποντα μέσα στην χρονιά.



Με εμάς βρήκε να τα βάλει tongue.gif
koutsou10
παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σε φιλους που βλεπουν το σικαγο,

η συμπεριφορα των διαιτητων 68.gif εναντιον του ροουζ με εχει αφησει αναυδο μεχρι στιγμης,εχω δει καποια 12λεπτα λαιβ των μπουλς αλλα κ τα 3λεπτα του nba.com κ για να παρει φαουλ κ να παει σε βολες ο ροουζ πρεπει να βγαλει αιμα στην κυριολεξια...

γενικα το σικαγο παιζει σκληρα στην αμυνα του κ καταλαβαινω οτι δεν μπορει να δινονται με το παραμικρο φαουλ γιατι θα εβγαιναν ολοι με 6 φαουλ αλλα ρε παιδια ελεος,αλλοι κανουν φλοπ ολοκαθαρα κ κερδιζουν φαουλ κ αυτος που ειναι κ τραυματιας δεν κερδιζει με τιποτα φαουλ κ η πλακα ειναι οτι δεν παραπονιεται καν(τουλαχιστον οσο εχω δει εγω)για αυτο ακομα κ τωρα τον θεωρω μεσα στους 10 καλυτερους κ ας μην ειναι σε φορμα κ δεν εχει βρει ρυθμο...
77.gif
Air Kef
QUOTE(Gravedigger @ Nov 19 2013, 04:38 ) *
Οι Bulls φέτος ΧΩΡΙΣ τον Rose παίζουν πολύ καλύτερα. Ο τύπος καταστρέφει το παιχνίδι.1 ματς έχει κάνει (με την Indiana) και αυτό γιατί του μπήκαν τα σουτ. Δεν νομίζω να ξαναβάλει 6 τρίποντα μέσα στην χρονιά.



Θα πάρει χρόνο ρε Κυριάκο να στρώσει το πράγμα και δεν μπορούν οι Μπουλς να μην τον στηρίζουν 100%. Είναι λογικό να μπερδεύει συχνά την ομάδα, και σίγουρα και τον εαυτό του, αλλά προφανώς νομίζω ψάχνει ακόμα τα πατήματά του δοκιμάζοντας και τα αντανακλαστικά του.
Δεν έχει νόημα να παίζει 15-20 λεπτά, ειδικά από την στιγμή που ο ίδιος έχει απαίτηση να παίζει 30-35 τουλάχιστον.
sacarame
Είναι γεγονός ότι ο Rose έχει πάει ελάχιστες φορές στη γραμμή. Μόλις 25 σε αυτά τα 10 ματς του Σικάγο. Και είναι παίκτης που δέχεται πολλές επαφές μέσα στο παιχνίδι... Την ώρα που ο James με τον Melo έχουν πάει 84 ενώ ο Durant 137 (γουάου!!!)..

Είναι γεγονός πως και το Σικάγο παίζει σκληρά και αναλογικά οι διαιτητές να αφήνουν το παιχνίδι και στις 2 μεριές του γηπέδου, αλλά είναι μεγάλη η διαφορά όπως και να το κάνουμε..

Σίγουρα το Σικάγο ψάχνεται αυτόν τον καιρό. Ειχε συνηθίσει να παίζει χωρίς τον Rose για μια ολόκληρη χρονιά και η επανένταξή του θέλει χρόνο και παιχνίδια για να γίνει αρμονική. Όλοι ψάχνονται και θα ψαχνονται σίγουρα για ένα μήνα ακόμα πιστεύω. Ήρθε και ο τραυματισμός του Butler τώρα ( angry_red.gif angry_red.gif ) για να βγάλει ένα γρανάζι από τη μηχανή και να τους κάνει πάλι να αναζητούν καινούργια σχήματα. Αυτά δεν βοηθάνε στο να βρεθεί χημεία.

Τον Rose να πω την αλήθεια περίμενα να τον δω γύρω στα 25λεπτα μέχρι και το Δεκέμβρη. Παίζει παραπάνω για να μπορέσει να μπει πιο γρήγορα στο κλίμα αλλά αυτό τον εκθέτει στα στατιστικά του.. ( και στους fantasy points των απανταχού παικτών... rolleyes.gif )

Νομίζω ότι θα πρέπει να περιμένουμε λίγο καιρό ακόμα το Σικάγο για να μπορέσουμε να βγάλουμε συμπεράσματα...
j-kidd13
Mη φοβαστε....
Οταν ο ταυρος συνελθει και βρει τα πατηματα του δεν θα στεκεται κανεις εμποδιο στο διαβα της αρμαδας του Θιμποντο!!!! wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif tongue.gif
klow13
μακαρι να ειναι καλα ο rose αλλα διαβαζω πως φοβουνται αχιλλειο..

μαλακιες λεω γτ δν ειδα τη φαση,ρηξη χιαστων εννοω


https://vine.co/v/hFEubqqqlz9
vla27
sad.gif sad.gif
spursforthe5
και σε ποιο γηπεδο βρεθηκε να τραυματιστει...
τεσπα ας ελπισουμε να πανε ολα καλα.θα χασει πολλα το νβα αν εχει τραυματιστει σοβαρα ο ροουζ
Pierce
QUOTE (rotoworld)
Derrick Rose has a torn medial meniscus in his right knee, and he'll be out indefinitely after having surgery.
This isn't the same knee which cost Rose the entire 2012-13 season, and the good news is that there's been no mention of his ACL or MCL, two ligaments frequently associated with medial meniscus injuries. The size and location of the tear will likely determine whether Rose will have it repaired or removed, and we should have a better idea of his recovery timetable after the surgery. Kirk Hinrich should move into the starting PG spot, where he'll be worth owning in most fantasy leagues, while Marquis Teague will also pick up substantial minutes until Rose is ready to return.




Κρίμα. Όχι τόσο σοβαρό όσο φαινόταν ,αλλά αμφιβάλλω αν έχει το mentality να γυρίσει πλέον.
kseplenhs
να μάθει λίγο μπαλίτσα απο ράσελ που σπάει κοντέρ και επιστρέφει στους μισούς χρόνους και με το γκάζι στο πάτωμα... 56.gif

περαστικά του πάντως.Τα play offs ελπίζω να τα προλάβει...
j-kidd13
Γιατι να εισαι τοσο ατυχος ρε παιχταρα μου.........
Εγω πιστευω οτι θα γυρισει...Νομιζω οτι ειναι πολυ μαχητης για τον παρει απο κατω...
Οπως και να εχει μακαρι να πανε ολα καλα με την επεμβαση και να γυρισει το συντομοτερο.
Nuntius
QUOTE (kseplenhs @ Nov 24 2013, 00:55 ) *
να μάθει λίγο μπαλίτσα απο ράσελ που σπάει κοντέρ και επιστρέφει στους μισούς χρόνους και με το γκάζι στο πάτωμα... 56.gif


Βασικά, ο Russell δεν επέστρεψε νωρίτερα. Απλά δεν καθυστέρησε και γύρισε right on schedule. Βέβαια, έπαιξε καλά αμέσως.
mixalisgate7
Διαφορετικές περιπτώσεις,ο Γουέστμπρουκ έμεινε εκτός για έξι μήνες ενώ ο Ρόουζ για 18.Στο gazzetta.gr θα διάβασα οτι θα μείνει εκτός 1,5 μήνα.
Pierce
QUOTE (Nuntius @ Nov 24 2013, 01:27 ) *
Βασικά, ο Russell δεν επέστρεψε νωρίτερα. Απλά δεν καθυστέρησε και γύρισε right on schedule. Βέβαια, έπαιξε καλά αμέσως.

O russell επέστρεψε νωρίτερα. Έκανε αρθροσκόπηση 1/10 , και ένα μήνα μετά έπαιζε, δεν έχασε τον επιπλέον 1.5 μήνα που πίστευαν.



QUOTE (roto @ Oct 1 2013)
Russell Westbrook will miss the first 4-6 weeks of the season after having arthroscopic surgery on Tuesday to alleviate swelling in his right knee.
vla27
Στα τελευταια playoffs τελη Απριλιου δεν ηταν ο τραυματισμος του Westbrook (μηνισκος)? Η αρθροσκοπηση του Οκτωβρη ηταν ερευνητικη απο περιεργεια γιατι τον ενοχλουσε το γονατο (πρηξιμο) οπου τελικα ανακαλυψαν οτι ειχε ενα ραμμα που δεν ειχε αφαιρεθει καλα.
Nuntius
QUOTE (Pierce @ Nov 24 2013, 01:41 ) *
O russell επέστρεψε νωρίτερα. Έκανε αρθροσκόπηση 1/10 , και ένα μήνα μετά έπαιζε, δεν έχασε τον επιπλέον 1.5 μήνα που πίστευαν.


Αυτό που λέει ο vla27. Από τον μηνίσκο επέστρεψε κανονικά. Αν ήταν μόνο ο μηνίσκος θα έπαιζε από την αρχή της σεζόν. Απλά παίχτηκε το σκηνικό με το λάθος ράμμα και έχασε άλλο λίγο χρόνο τότε. Από αυτό το ράμμα επέστρεψε νωρίτερα. Ο μηνίσκος όμως ήταν στην ώρα του. Ούτε αργότερα, ούτε νωρίτερα.

Λεπτομέρειες θα μου πεις, βέβαια. Εδώ συμφωνώ tongue.gif
Pierce
Τόσο λεπτομέρειες που θεώρησα ότι δεν χρειαζόταν να το αναφέρω καν tongue.gif
geo82
Κρίμα. Πολύ άτυχος ρε γαμώτο. Μακάρι αυτός να είναι ο τελευταίος του σοβαρός τραυματισμός.
Nuntius
QUOTE (Pierce @ Nov 24 2013, 13:06 ) *
Τόσο λεπτομέρειες που θεώρησα ότι δεν χρειαζόταν να το αναφέρω καν tongue.gif


Ε, είμαι κομματάκι ψείρας smiley.gif
morfi
QUOTE(kseplenhs @ Nov 24 2013, 00:55 ) *
να μάθει λίγο μπαλίτσα απο ράσελ που σπάει κοντέρ και επιστρέφει στους μισούς χρόνους και με το γκάζι στο πάτωμα... 56.gif

Χαζομάρες είναι και του Ράσελ. Λέω να γυρίσει από αύριο κι'όλας.. rolleyes.gif
T.W.Is.M.
Φοβομουν μετα την περσινη αποχη οτι δε θα επεστρεφε ποτε ο ιδιος για ψυχολογικους λογους. Βλεποντας οτι μεσα σε 2 μηνες απο την επιστροφη του τραυματιζεται ξανα, εστω και σε διαφορετικο σημειο, πλεον το πιστευω οτι δε θα επανελθει ξανα εκει που ηταν.
polemoxaros
Υποβλήθηκε σε μαγνητική ο Rose και με βάση την ανακοίνωση των Bulls έπαθε ρίξη μηνίσκου και όχι ρίξη χιαστού (στο δεξί γόνατο). Αυτό σημαίνει πως ίσως επιστρέψει λίγο νωρίτερα απ' όσο θα υπολόγιζαν οι απαισιόδοξοι φίλοι!
Πρέπει να ρίξουν πιο πολύ δουλειά τα γκαρντ!
mixalisgate7
QUOTE(T.W.Is.M. @ Nov 24 2013, 21:45 ) *
Φοβομουν μετα την περσινη αποχη οτι δε θα επεστρεφε ποτε ο ιδιος για ψυχολογικους λογους. Βλεποντας οτι μεσα σε 2 μηνες απο την επιστροφη του τραυματιζεται ξανα, εστω και σε διαφορετικο σημειο, πλεον το πιστευω οτι δε θα επανελθει ξανα εκει που ηταν.


Θα εξαρτηθεί από το διάστημα της απουσίας του.
j-kidd13
QUOTE
Derrick Rose will miss the rest of the season after having knee surgery, the Bulls announced on Monday.


Απο rotoworld
T.W.Is.M.
Περα απο τη φοβερη ατυχια του παντως o Rose μου μοιαζει οτι καθυστερει πολυ να επιστρεψει απο τους τραυματισμους. Του χρονου τον βλεπω να χανει παιχνιδι γιατι κοπηκε στο ξυρισμα! rolleyes.gif
geo82
Όχι ρε γαμώτο. Κρίμα , πολύ κρίμα. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σπαστικό από τους τραυματισμούς.
mixalisgate7
Κρίμα sad.gif
Nuntius
Όντως κρίμα sad.gif
captain charisma
τραγικη ειρωνια η διαφημιση του που λεει οτι οταν τα χανει ολα εχει το μπασκετ...πολυ κριμα..δεν νομιζω οτι θα ξαναδουμε τον ιδιο ροουζ προ τραυματισμων...
sacarame
QUOTE
Marquis Teague has been assigned to the Iowa Energy of the D-League.
Teague had fallen behind Kirk Hinrich and Mike James in the Bulls rotation, so this move is no surprise after his second straight DNP-CD. While this is a short-term step backwards for the second-year guard, Teague should get some valuable minutes under his belt in the D-League that could help him take two steps forward upon his return to the Bulls.


Οπότε η ομάδα μένει μόνο με κάπτεν Κιρκ και τον Μάικ Τζέημς. Αν και το παιχνίδι περνάει όλο από τα χέρια του Ντενγκ, οι λύσεις στον άσσο ολοένα και μειώνονται. Όχι ότι έδειξε κάτι ιδιαίτερο ο Τιγκ, απλά αν το δούμε αριθμητικά.

Αντε να γυρίσει ο Τζίμυς, να μπει ένας ακόμα παίκτης στο ροτέισιον..
sacarame
Όταν επιτέλους ο Νοα θυμάται πως είναι να παίζεις μπάσκετ. 17π 15 ρ

Όταν ο Ταζ έρχεται από τον πάγκο και βάζει 20 πόντους.

Όταν έχεις τον άνθρωπο-ορχήστρα Λουολ Ντενγκ.

Όταν παίζει καλά μέχρι και ο Μπουζερ. ( ναι το είπα εγώ αυτό).

Όταν ο Μαικ ο Ντανλίβι, αυτή η φλωράτζα, παίρνει στα ίσα επιθετικό ριμπάουντ από το "τέρας" Λεμπρον....


Bulls pride κυρίες και κύριοι. Δεν ψοφάμε με τίποτα...

bulls1-sm.gif bulls1-sm.gif bulls1-sm.gif
j-kidd13
QUOTE(sacarame @ Dec 6 2013, 12:10 ) *
Όταν επιτέλους ο Νοα θυμάται πως είναι να παίζεις μπάσκετ. 17π 15 ρ

Όταν ο Ταζ έρχεται από τον πάγκο και βάζει 20 πόντους.

Όταν έχεις τον άνθρωπο-ορχήστρα Λουολ Ντενγκ.

Όταν παίζει καλά μέχρι και ο Μπουζερ. ( ναι το είπα εγώ αυτό).

Όταν ο Μαικ ο Ντανλίβι, αυτή η φλωράτζα, παίρνει στα ίσα επιθετικό ριμπάουντ από το "τέρας" Λεμπρον....


Bulls pride κυρίες και κύριοι. Δεν ψοφάμε με τίποτα...

bulls1-sm.gif bulls1-sm.gif bulls1-sm.gif


Ναι αλλα δεν επαιζε ο wade!!!Δεν τα λες ολα για να εξυψωσεις την ομαδα σου και να χαντακωσεις την διαγαλλαξιακη dream team....tongue.gif
sacarame
QUOTE(j-kidd13 @ Dec 6 2013, 12:13 ) *
Ναι αλλα δεν επαιζε ο wade!!!Δεν τα λες ολα για να εξυψωσεις την ομαδα σου και να χαντακωσεις την διαγαλλαξιακη dream team....tongue.gif


Αυτός τρόμαξε νωρίς και βγήκε dtd... smiley.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(sacarame @ Dec 6 2013, 12:10 ) *
Όταν επιτέλους ο Νοα θυμάται πως είναι να παίζεις μπάσκετ. 17π 15 ρ

Όταν ο Ταζ έρχεται από τον πάγκο και βάζει 20 πόντους.

Όταν έχεις τον άνθρωπο-ορχήστρα Λουολ Ντενγκ.

Όταν παίζει καλά μέχρι και ο Μπουζερ. ( ναι το είπα εγώ αυτό).

Όταν ο Μαικ ο Ντανλίβι, αυτή η φλωράτζα, παίρνει στα ίσα επιθετικό ριμπάουντ από το "τέρας" Λεμπρον....


Bulls pride κυρίες και κύριοι. Δεν ψοφάμε με τίποτα...

bulls1-sm.gif bulls1-sm.gif bulls1-sm.gif



QUOTE(j-kidd13 @ Dec 6 2013, 12:13 ) *
Ναι αλλα δεν επαιζε ο wade!!!Δεν τα λες ολα για να εξυψωσεις την ομαδα σου και να χαντακωσεις την διαγαλλαξιακη dream team....tongue.gif


Αν απο καθε ομαδα εβγαζες τον καλυτερο παιχτη της και παιζοταν ολοκληρο το πρωταθλημα, ο τελικος θα ηταν Σικαγο-Σαν Αντονιο. Θα σας στενοχωρησω λεγοντας οτι φαβορι θα ηταν οι Σπερς, αλλα τουλαχιστον στην Ανατολη το Σικαγο θα καθαριζε ολο τον αμαχο πληθυσμο.


Αν καποιος πιστευει οτι θα τους κερδιζε υπο αυτες τις συνθηκες το Μαιαμι, ελπιζω να πειστηκε χτες.
Εμεις, οι ΚΕΛΤΕΣ! smiley.gif
jasonick
Και ο Wade να έπαιζε δεν θα άλλαζε τίποτα με το ρυθμό που έπαιρναν σχεδόν όλα τα ριμπάουντ οι Bulls όταν έχτισαν τη διαφορά.

Πάντως μετά τον τραυματισμό του Rose ακούστηκε ότι οι Bulls θα πάνε για tanking. Δεν καταλαβαίνω αυτή τη λογική μιας και ακόμη χωρίς Rose θέλει μεγάλη προσπάθεια να χάσουν τα playoffs στην ανατολή (σόρρυ Νούντιε, αλλά έτσι είναι) ενώ η ομάδα τους δεν είναι καθόλου άσχημη. Η άμυνα τους είναι ακόμα από τις καλύτερες του NBA και επιθετικά μου αρέσουν μιας και δεν υπάρχει στατικότητα στην επίθεση, στήνουν πολλά screen και κυκλοφορούν καλά τη μπάλα (βοηθάει βέβαια ότι στην αρχική τους 5άδα δεν υπάρχει κάποιος ball stopper και υπάρχουν καλοί πασέρ). Ok, θα υπάρχει πρόβλημα μιας και δεν υπάρχει κάποιος σταθερά να σκοράρει 20 + πόντους και αυτό θα τους στοιχίσει νίκες.

Πάντως ακούστηκε επίσης μετά τον τραυματισμό του Rose ότι οι πιθανότητες να φύγει ο Deng αυξάνονται. Μπορεί να μην υποστηρίζω Bulls αλλά θα ξενερώσω αν τον δω να φεύγει με trade.
rchos
No Tanking


Μπουλς σημαίνει περηφάνια.


Σκυλιά του πολέμου ως το τέλος.
Μόλις γυρίσει ο τζιμις ο τίγρης η ομάδα θα είναι στις 4 καλύτερες της ανατολής.

Ο Ντενγκ πρέπει να τελειώσει της καριέρα του σε αυτή την ομάδα.Ο Μπούζερ να φύγει και όλα θα φτιάξουν.
T.W.Is.M.
QUOTE(rchos @ Dec 6 2013, 22:07 ) *
No Tanking


Μπουλς σημαίνει περηφάνια.


Σκυλιά του πολέμου ως το τέλος.
Μόλις γυρίσει ο τζιμις ο τίγρης η ομάδα θα είναι στις 4 καλύτερες της ανατολής.

Ο Ντενγκ πρέπει να τελειώσει της καριέρα του σε αυτή την ομάδα.Ο Μπούζερ να φύγει και όλα θα φτιάξουν.


Ενταξει, ερχονται οι κρυες νυχτες του χειμωνα και ειναι πιο ευκολο να φορτωθει κανεις ενα παλτο, αλλα ποιος θα παρει τον Μπουζερ???
jvalin
QUOTE (T.W.Is.M. @ Dec 6 2013, 23:20 ) *
Ενταξει, ερχονται οι κρυες νυχτες του χειμωνα και ειναι πιο ευκολο να φορτωθει κανεις ενα παλτο, αλλα ποιος θα παρει τον Μπουζερ???

Ο Prokhorov! 6.gif

Boozer για KG straight up.

Οι Nets είναι ένα μάτσο χάλια, οπότε μπορεί και να το αποτολμήσουν. Ο KG έχει no trade clause αλλά πιθανότατα την κάνει renounce για να ξανασμίξει με τον Thibs. Οι Bulls αφενός ξεφορτώνονται το βαρύ συμβόλαιο του Boozer, αφετέρου προλειαίνουν το έδαφος για την επικείμενη άφιξη του Mirotic (δεδομένου ότι σε 1-2 χρόνια ο Garnett πιθανότατα θα αποσυρθεί). Πάντα ήθελα να δω δίδυμο Noah-KG…Ειδικά στα playoffs θα πέφτει το ξύλο της αρκούδας! icon_headbang.gif
Noa/Gibson/KG συγκροτούν rotation 3 παικτών για 2 θέσεις.

Τα περί tanking μου μοιάζουν αστειότητες. Ο Thibs δεν τανκάρει ο κόσμος να χαλάσει, αλλά πέραν αυτού, οι περισσότερες ομάδες στην ανατολή πάνε για φούντο οπότε είναι περίπου αδύνατο να μείνουν οι Bulls εκτός playoffs. Εδώ οι Celtics προσπαθούν φέτος να κάνουν μια νέα αρχή και δεν αποκλείεται εν τέλει να κερδίσουν την Atlantic!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.