Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α.Ε.Κ. - Ολυμπιακός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
ashton
ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΟΑΚΑ 17:00 Α.Ε.Κ. -ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΤ1

QUOTE
Πνεύμα… ομαδικότητας

Του Γιώργου Νικολάου
10/12/2007 (17:57)

Τα δύο (συνεχόμενα) ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, που ακολουθούν, "κλέβουν την παράσταση" στο μενού Πρωταθλήματος και Κυπέλλου τις επόμενες ημέρες. Στο πλαίσιο του "fair play" και της ανάδειξης του φίλαθλου πνεύματος οι δύο ΚΑΕ σκέφτονται -μεταξύ άλλων- το ενδεχόμενο να παραθέσουν κοινή συνέντευξη Τύπου, παραμονές του πρώτου ματς!

Στόχος είναι να μιλήσουν κατά βάση οι προπονητές, Βαγγέλης Αγγέλου και Πίνι Γκέρσον, και οι αρχηγοί των ομάδων Νίκος Χατζής και Μανόλης Παπαμακάριος. Μέσα στις επόμενες ώρες ενδεχομένως να υπάρξει εξέλιξη στο θέμα.

Στο μεταξύ, έγινε το πρωί, η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του σαββατιάτικου αγώνα Πρωταθλήματος. Η ΚΑΕ ΑΕΚ, ανακοίνωσε τα εξής: "Διεξήχθη το πρωί η συνάντηση των παραγόντων της ΚΑΕ ΑΕΚ με τον αστυνομικό Διευθυντή Ανατολικής Αττικής κ. Ευάγγελο Μασιά αναφορικά με τα μέτρα τήρησης της τάξεως κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ΑΕΚ – Ολυμπιακός, που θα γίνει το προσεχές Σάββατο στις 17.00 στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Την ΚΑΕ εκπροσώπησαν το μέλος του συμβουλίου Χαράλαμπος Καραμανλής και ο γενικός διευθυντής Μάρκος Λαγός. Η ΚΑΕ ΑΕΚ, η οποία έχει την αποκλειστική ευθύνη για τη διάθεση των εισιτηρίων, θα εκδώσει 11.000 εισιτήρια τα οποία και θα διατίθενται από τα δύο ταμεία στο ΟΑΚΑ, δηλαδή, στα εκδοτήρια του σιδηροδρομικού σταθμού "Ειρήνη" και έξω από το κλειστό γυμναστήριο".
nikefalin
Σε αυτές τις κινήσεις 1000 μπράβο, να είμαστε εκεί!

QUOTE
Εθελοντική αιμοδοσία στο ΟΑΚΑ

Δημοσίευση: 10 Δεκεμβρίου 2007 20:17

Την κοινωνική της ευαισθησία αποδεικνύει ακόμη μια φορά η ΚΑΕ ΑΕΚ η οποία πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα διοργανώσει εθελοντική αιμοδοσία!

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: "Οι Φίλαθλοι της ΑΕΚ θα είναι οι πρωταγωνιστές στη σαββατιάτικη αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας με τον Ολυμπιακό.

Συνεπικουρούμενοι από τη διοίκηση της ΚΑΕ, τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Αθηναίων και το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Γ. Γεννηματάς", διοργανώνουν πριν την έναρξη του ματς εθελοντική αιμοδοσία, που αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους κρίκους του κοινωνικού εθελοντισμού, μια έμπρακτη έκφραση Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Οι αίθουσες του ΟΑΚΑ, η διοίκηση της οποίας αποδέχθηκε αμέσως το αίτημα, θα διαμορφωθούν για τις ανάγκες της εθελοντικής αιμοδοσίας, που θα ξεκινήσει δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα".


sport24.gr
ashton
QUOTE
Οι Φίλαθλοι της ΑΕΚ πρωτοπορούν... 11/12/2007

Οι Φίλαθλοι της ΑΕΚ, η διοίκηση της ΚΑΕ, ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων και η φαρμακευτική εταιρία PFIZER HELLAS διοργανώνουν πριν την έναρξη του αγώνα ΑΕΚ – Ολυμπιακός, που θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο στις 17.00 στο ΟΑΚΑ, ενημερωτική εκστρατεία για τη δωρεά οργάνων σε κάθε άκρη της ελληνικής επικράτειας αλλά καμπάνια κατά του καπνίσματος. Θα δημιουργηθούν ειδικά κιόσκια στο κλειστό γυμναστήριο, ενώ θα μοιραστεί υλικό στους φιλάθλους. Στα πλαίσια της καμπάνιας αυτής, θα παρευρεθεί στο γήπεδο το συγκρότημα C-REAL, που θα ανέβει στα “decks του ΟΑΚΑ” και ως guest DJ θα παίξει μουσική, ψυχαγωγώντας μαζί με τις cheerleaders της Zalgiris Kaunas, τους τυχερούς που θα παρευρεθούν στο γήπεδο.

Δωρεά Οργάνων
Είναι σημαντικό, να πληροφορηθούμε σωστά
και να κατανοήσουμε τη σημασία της, για να γίνει πραγματικότητα.
Από έναν δότη, μπορούν να σωθούν έως και 20 ασθενείς που έχουν ανάγκη από καρδιά, πνεύμονες, ήπαρ, νεφρούς, κερατοειδείς, δέρμα ή και οστά.
Η σκέψη και μόνο πως έχουμε τη δυνατότητα να σώσουμε τη ζωή συνανθρώπων μας μετά το πέρας της ζωής μας, μας κάνει να νιώθουμε ένα αίσθημα δέους και ευθύνης. Επίσης, εάν σκεφτούμε ότι κάποια στιγμή της ζωής μας εμείς ή ένα αγαπημένο μας πρόσωπο μπορεί να χρειαστεί μεταμόσχευση για να συνεχίσει να ζει, τότε πιθανότατα να περιμέναμε εναγωνίως την προσφορά των οργάνων ενός ανθρώπου που δεν τα χρειάζεται πια…
Ας ενημερωθούμε – η Δωρεά Οργάνων μας αφορά όλους!
• Η Δωρεά Οργάνων αφορά στην προσφορά των οργάνων προς μεταμόσχευση από έναν συνάνθρωπό μας (δότης) που δεν είναι πια στη ζωή.
• Πραγματοποιείται μόνο από εγκεφαλικά νεκρούς ανθρώπους που καταλήγουν ενώ νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.)
• Ο εγκεφαλικός θάνατος δεν έχει καμία σχέση με τις χρόνιες φυτικές καταστάσεις (κατάσταση «φυτό»).
• Η διάγνωση του εγκεφαλικού θανάτου γίνεται από 3 διαφορετικούς ιατρούς μέσω πολλαπλών ειδικών και αλάνθαστων κλινικών και εργαστηριακών εξετάσεων.
• Η διστακτική στάση των Ελλήνων και η αποφυγή ενημέρωσής τους λόγω των ταμπού και των προκαταλήψεων, αποτελεί τον κύριο περιοριστικό παράγοντα για την ανάπτυξη των μεταμοσχεύσεων καθώς οδηγεί στην έλλειψη προσφοράς οργάνων.
• Παράλληλα όμως, στη Λίστα Αναμονής είναι εγγεγραμμένοι 886 νεφροπαθείς και 81 συνολικά συνάνθρωποί μας για ήπαρ, καρδιά και πνεύμονες.
Η έγκυρη ενημέρωση και σωστή πληροφόρηση είναι ευθύνη όλων μας. Στο τετραψήφιο 1147, ή στο 210–6471200 μπορούμε να συζητήσουμε με εκπροσώπους του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων (Ε.Ο.Μ.) για τη Δωρεά Οργάνων – αυτή την ύψιστη πράξη αλτρουισμού και αγάπης ώστε να γίνουμε κοινωνοί της ιδέας της μεταμόσχευσης και να διαδώσουμε ένα μήνυμα ελπίδας προς όλους τους συνανθρώπους μας.


aekbc.gr
nikefalin
Λοιπόν ένα θα πω για τις cheerleaders που τις βλέπαμε στην Ισπανια 15 μέρες...μην τις χάσετε.... 77.gif 77.gif 77.gif
ashton
QUOTE
Κοινή συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσουν σήμερα στις 17.30 στην αίθουσα του ΟΑΚΑ οι προπονητές της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού Βαγγέλης Αγγέλου και Πίνι Γκέρσον αντίστοιχα, ενώ θα επακολουθήσει η παρουσίαση των κοινωνικών εκδηλώσεων.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΡΟΣΟΥ

Χαίρομαι ιδιαίτερα διότι, στην προσπάθεια που καταβάλουμε από την πρώτη μέρα ανάληψης της διοικητικής ηγεσίας της ΚΑΕ ΑΕΚ, βρήκαμε τους Φιλάθλους της ομάδας, ανθρώπους με ιδανικά, με όραμα για τη ζωή, με δύναμη, με προθυμία και πάθος για προσφορά στην κοινωνία. Η εικόνα του Φιλάθλου δεν είναι αυτή που παρουσιάζεται, αφού αναπτύσσει δράσεις που βελτιώνουν το επίπεδο ζωής. Το αποδεικνύουν, άλλωστε, με την εθελοντική βοήθεια που προσέφεραν στην υλοποίηση των κοινωνικών εκδηλώσεων. Θα ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω και τους φορείς που μας στήριξαν και μας στηρίζουν.

Δημήτρης Δρόσος
Ιδιοκτήτης ΚΑΕ ΑΕΚ


ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ

Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες,

Σας καλώ, να δώσουμε έναν ακόμα αγώνα, χωρίς σφύριγμα λήξης, που είναι συνεχής και πάντα επίκαιρος.
Η προσφορά αίματος πότε δεν είναι αρκετή.
Ας είμαστε λοιπόν εμείς εκείνοι, που σε αυτό το γήπεδο θα προσφέρουμε λίγες σταγόνες, στη δεξαμενή της ζωής, σώζοντας ανθρώπινες ζωές…


Βασίλης Π. Κικίλιας
Πρόεδρος Ο.Ν.Α
Δήμου Αθηναίων


aekbc.gr

Υπάρχει κι ένα κατεβατό για τις μεταμοσχεύσεις αλλά είναι τεράστιο
http://www.aekbc.gr/PressRoom.asp?ITMID=13


Διαιτητές : Κουκουλεκίδης, Φούφης,Σταματόπουλος
Κομσιάριος : Ορφανός
ashton
QUOTE
Οι ατάκες Γκέρσον, Αγγέλου και οι κοινωνικές δράσεις 13/12/2007

Πετυχημένη ήταν η εκδήλωση που έγινε στο ΟΑΚΑ με τη συμμετοχή των προπονητών Βαγγέλη Αγγέλου και Πίνι Γκέρσον, των αρχηγών των ομάδων Χατζή, Παπαμακαρίου, του προέδρου του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αθηναίων κ. Κικίλια, της υπεύθυνης Επικοινωνίας του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων κας. Γιούλης Μενουδάκου και του εκπροσώπου της εταιρίας PFIZER HELLAS (Φάιζερ) κ. Φιλίστωρ Δεστεμπασίδη.
Η συνέντευξη Τύπου επικεντρώθηκε στην εθελοντική αιμοδοσία που θα κάνουν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ, στην ενημερωτική εκστρατεία για τη διάδοση της ιδέας Δωρεάς Οργάνων και Ιστών και την καμπάνια κατά του καπνίσματος, εκδηλώσεις που γίνονται από κοινού με τη διοίκηση της ΚΑΕ. Ο Βαγγέλης Αγγέλου μίλησε, τόσο για τις κοινωνικές ενέργειες που γίνονται, όσο και για το παιχνίδι ΑΕΚ - Ολυμπιακός. Αναλυτικά ανέφερε:
Για τη Δωρεά Οργάνων: «Είμαι ικανοποιημένος για την ευαισθητοποίηση των ομάδων σε αυτή την εκδήλωση. Περνάει ένα ηχηρό μήνυμα στους συνανθρώπους μας. Σας πληροφορώ ότι δύο μέλη της οικογένειάς μου έχουν γραφτεί σε οργανισμό δωρητών οργάνων, γι 'αυτό και γνωρίζω άριστα τι σημαίνει".
Για την ΑΕΚ: "Χωρίζουμε τη δουλειά μας σε τρία στάδια. Κατ' αρχάς Περάσαμε ορισμένους δύσκολους αγώνες, κατά δεύτερο προετοιμαζόμαστε για τα τρία ματς, δύο με τον Ολυμπιακό και ένα με τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια θα οργανωθούμε για τα ματς με Μαρούσι, Κολοσσό και Ολύμπια. Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε σε θέση να διαλέγουμε παιχνίδια".
Για το παιχνίδι με Ολυμπιακό: "Οι αντίπαλοί μας έχουν επτά γκαρντ και επτά ψηλούς. Εμείς θέλουμε να είμαστε σε θέση δράσης και όχι, αντίδρασης. Σημειώνουν κατά μέσο όρο 91 πόντους, κάτι που έχει πραγματικά ενδιαφέρον να δούμε πως θα δράσουν οι παίκτες μας. Αυτό που χρειάζεται η ΑΕΚ είναι χρόνος, αλλά και να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο. Εύχομαι από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό να κερδίσουμε το σεβασμό των φιλάθλων μας. Αν καταφέρουμε να δράσουμε, θα είναι ένα κέρδος».
Για τον Ριβέρα: «Πράττω όσα έχω πει. Θέλω να μείνει ο Έιβερι, αλλά ψάχνω παίκτη για τη θέση του Σιούτη. Δεν βρήκαμε κοινοτικό και άρα, θα δοκιμάσουμε τον Ριβέρα. Υπάρχουν τρία τέσσερα σενάρια που τα δουλεύει η διοίκηση, καθώς προσπαθεί να δώσει κοινοτικό διαβατήριο στον Ουέσον και μακάρι, να γίνει το ίδιο και με τον Έιβερι. Ζούμε άλλωστε, στην εποχή των Αμερικανών».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Πίνι Γκέρσον, ο οποίος παρά την ήττα από την Ταού έδειχνει ευδιάθετος και μάλιστα, κάνοντας πλάκα, τόνισε "ότι πρέπει να μας γίνει δωρεά ...οργάνων λόγω των τραυματισμών". Αναλυτικά τόνισε:
Για τις κοινωνικές εκδηλώσεις: «Είναι πολύ σημαντική πρωτοβουλία ανεξαρτήτως ποιος παίζει το Σάββατο. Στο Ισραήλ έγινε κάτι αντίστοιχο με κάποιον ποδοσφαιριστή που πέθανε και η εκδήλωση έχει το όνομά του. Στην άδεια οδήγησης αναφέρεται το τηλέφωνο του οργανισμού σε περίπτωση που θέλεις να δώσεις ένα όργανο σου για να δώσεις ζωή σε κάποιον. Είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο να σώζεις έναν άνθρωπο"
Για το παιχνίδι: "Οι προπονητές πρέπει να δείξουν το δρόμο με τις σχέσεις τους. Οι φίλαθλοι είναι φανατικοί με τις ομάδες τους, ωστόσο, πρέπει να δίνουν ενέργεια στην ομάδα τους και όχι, να βιαιοπραγούν εναντίον του αντιπάλου. Δεν είναι πόλεμος, ούτε μάχη. Οι προπονητές, παίκτες και οι διοικήσεις πρέπει να επηρεάσουμε τους φίλους για να επιδοκιμάσουν την ομάδα τους. Η βία απομακρύνει τον κόσμο. Θέλουμε γυναίκες και μικρά παιδιά να βλέπουν τα σπορ".
Για το ποδοσφαιρικό ματς Ολυμπιακού – ΑΕΚ: «Είναι συναισθηματικό παιχνίδι λόγω Ριβάλντο. Ότι στο Καραϊσκάκη θα βρίσκονται 36 χιλιάδες φίλοι θ' αποτελέσει πλεονέκτημα. Το παιχνίδι ξεκινά 0-0 και όλα μπορούν να συμβούν".
Ο Νίκος Χατζής τόνισε: «Σε τέτοια παιχνίδια δεν μπορείς να κάνεις προγνωστικά. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα μεγάλο ματς και με τη συμμετοχή του κόσμου. Εύχομαι ο κόσμος να πάρει το μήνυμα αυτό και να δώσει το παρών και να συμμετάσχει κανονικά στην εκδήλωση που θα γίνει πριν το ματς για το σκοπό που έχουμε προαναφέρει». Ο Μανώλης Παπαμακάριος είπε: «Το πιο σημαντικό κομμάτι σε αυτό το ματς δεν είναι τα αγωνιστικά αλλά και ο κοινωνικός χαρακτήρας του. Όσοι βρεθούν στο γήπεδο πρέπει να δώσουν δέκα λεπτά από τη ζωή τους και να βοηθήσουν».
"Σας καλώ να δώσουμε έναν ακόμα αγώνα, χωρίς σφύριγμα λήξης, που είναι συνεχής και πάντα επίκαιρος. Η προσφορά αίματος ποτέ δεν είναι αρκετή. Ας είμαστε λοιπόν εμείς εκείνοι που θα προσφέρουμε λίγες σταγόνες στη δεξαμενή της ζωής, σώζοντας ανθρώπινες ζωές". Αυτό είναι το μήνυμα του Προέδρου του ΟΝΑ, Βασίλη Κικίλια.


aekbc.gr
ashton
QUOTE
Ο Αμάρα Σι μπορεί να είναι πρωτάρης στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά έχει εμπειρίες από μεγάλα ματς και διοργανώσεις, αφού έχει συμμετάσχει και στην Ευρωλίγκα. Ο Γάλλος φόργουορντ της ΑΕΚ, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την προσπάθεια της ομάδας του με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. «Εχουμε δείξει ότι είμαστε σε ανοδική πορεία, δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις και είναι λογικό κάποια στιγμή αυτή η δουλειά να αρχίσει να βγαίνει και στους αγώνες. Δεν μας αποπροσανοτλίζουν τα προβλήματα και οι τραυματισμοί του Ολυμπιακού, αφού εμείς πάντα ασχολούμαστε με την δική μας ομάδα και την δική μας δουλειά. Πρέπει να αποδώσουμε με το 100% των δυνατοτήτων μας για να πάρουμε τη νίκη από έναν δυνατό αντίπαλο».
Εκ μέρους των παικτών του Ολυμπιακού, μίλησε γι’ αυτή την αναμέτρηση ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος: «Είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί η κατάσταση είναι περίεργη για μας. Έχουμε πολλούς τραυματισμούς και κυρίως λείπουν οι σκόρερ μας. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο για να καλύψουμε το κενό τους και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Η ΑΕΚ είναι σκληρή ομάδα και σίγουρα μας περιμένει μια πολύ δυνατή άμυνα. Το θέμα είναι να επιβάλλουμε το ρυθμό μας και να δείξουμε στους αντιπάλους μας ότι θέλουμε να κερδίσουμε».


και η άποψη του Κώστα Πολίτη για το ματς
QUOTE
ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (15/12, 17.00, ΕΤ1, Κουκουλεκίδης, Φούφης, Σταματόπουλος): «Ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο, απέναντι σε μια ΑΕΚ πάντως που δεν είναι κακή στα τελευταία ματς. Για να κερδίσεις τον Ολυμπιακό πρέπει να τον σταματήσεις στην επίθεση, αφού να του βάλεις σκορ είναι κάτι που το μπορεί ο καθένας, 70 πόντους όλοι μπορούν να σκοράρουν απέναντί του. Το θέμα για την ΑΕΚ, για να έχει ελπίδες να πάρει το ματς, θα είναι να καταφέρει να σταματήσει την επίθεση του αντιπάλου, που έχει πάντως τον πρώτο λόγο».


esake.gr
ashton
QUOTE
Λαβωμένος...

Του Κώστα Παπαπάνου
14/12/2007 (20:05)

Έχει γίνει πλέον... δυσάρεστη συνήθεια, όμως, όπως εσχάτως ο Μαρκ Τζάκσον, σε δηλώσεις του είχε τονίσει στον Ολυμπιακό... "μάθαμε να ζούμε με τις απουσίες". Οι Πειραιώτες φιλοξενούνται αύριο από την ΑΕΚ (17:00) και δεν αποκλείεται, ο Πίνι Γκέρσον, να έχει στη διάθεση του 9 παίκτες (!). Οι συμμετοχές των Γιώργου Πρίντεζη (διάστρεμμα δευτέρου βαθμού), Λουκά Μαυροκεφαλίδη (ενοχλήσεις στο γόνατο) και Άρβιντας Ματσιγιάουσκας (διάταση στους συνδέσμους), κρίνονται εξαιρετικά αμφίβολες, αφού οι δύο Έλληνες παίκτες, κατάφεραν να βγάλουν μέρος του κανονικού προγράμματος της σημερινής προπόνησης, ενώ, όσον αφορά στον Λιθουανό γκαρντ, δεν έλαβε μέρος στο προπονητικό πρόγραμμα.

Ο Πίνι Γκέρσον αναμένεται να αποφασίσει την τελευταία στιγμή για την χρησιμοποίηση και των τριών.
Οι ενδεχόμενες απουσίες των Πρίντεζη, Μαυροκεφαλίδη και Ματσιγιάουσκας. έρχονται να προστεθούν στις ήδη δεδομένες των Γκριρ (είναι τραυματίας, κι ούτως η άλλως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα) και Γουντς (θα τεθεί στη διάθεση του Πίνι Γκέρσον από τη Δευτέρα).


basketblog.gr
Pierce
εφευρετες οι γκρι σημερα...
vastravoud
Ε δε νομίζω ότι φταίνε οι διαιτητές για την ΑΕΚ!

Όταν πετάς 11 βολές στα σκουπίδια και σουτάρεις με 30% στα τρίποντα (τα περισσότερα εκ των οποίων ελεύθερα), δεν μπορείς να ρίχνεις αλλού το φταίξιμο.

Όταν ο ΟΛυμπιακός πιέστηκε στο 4ο δεκάλεπτο, αντέδρασε σωστά και νίκησε.
Pierce
και εξηγουμαι. στο πρωτο ημιχρονο ματσιγιαουσκας παει για μπασιμο προεκτεινει χερι δεινει αμυντικο φαουλ. ιδιο πραγμα στο β ημιχρονο απο τον κυριτση δινει επιθετικο φαουλ.
3 βολες στον παπαμακαριο στο 70-75 , στο οποιο επεσε εκεινος απανω στον γουεσον, και μετρησα τουλαχιστον 3 φορες επιθετικο φαουλ στα σπλιτ ουτ του πριντεζη, καθε φορα πριν δωσει την μπαλα γκρεμιζε και εναν παιχτη της αεκ.


τα ρεπορταζ σας μεσα. δεν θα παιξει ο ματσε και δεν θα παιξει ο ματσε, δεν τον πηραμε στο φαντασι, και εκανε οργια παλι...

σε γενικες γραμμες καλη η αεκ, αλλα το τριποντο ρε μπαρλο αφου δεν, τι επιμενεις; ασχημα ποσοστα και στις βολες
συγχαρητηρια στον ολυμπιακο

εντιτ: δεν ειπα οτι κερδισε λογο των διαιτητων, καθε αλλο ωστοσο μια βοηθεια την πηρε.... smile.gif
vastravoud
QUOTE(pierce21 @ Dec 15 2007, 16:48 ) *
εντιτ: δεν ειπα οτι κερδισε λογο των διαιτητων, καθε αλλο ωστοσο μια βοηθεια την πηρε.... smile.gif


Με συγχωρείς, παρεξήγησα την προηγούμενη τοποθέτηση!
lakersdynasty
Aυτα τα θα παιξει ο ενας και θα παιξει ο αλλος τα κανει ο Γκερσον απτην αρχη της σεζον σερ καθε παιχνιδι που πριν ειναιτραυματιες βασικοι παικτες οπως οι Ματσε και Βασιλοπουλος. Σημερα τον ειδα και τον χαρηκα τον Ολυμπιακο. tongue.gif

1) Ο ΟΣΦΠ εχει το περσινο προβλημα του Παναθημαϊκου. Στα καλσσικα πλεϊ εχει εναν που μαζι του κανει θαυματα και εναν δευτερο που δεν μπορει να τον αντικαταστησει στον τομεα της οργανωσης (ακομα)

2) Η ΑΕΚ εχασε πανω απο τις μισες βολες, εριχνε τα τριποντα ελευθερα και δεν τα εβαζε, και με αυτο τον τροπο εκανε μαγκα τον Γκερσον ο οποιος συνεχιζει να παιζει ζωνη και να κανει δεησεις.

3) Ο Ολυμπιακος χανει και κερδιζει διαφορες πολυ ευκολα. Αυτο με την καθε ΑΕΚ δεν προκειτε να του στοιχησει. Μετα τον Φεβρουαριο ομως αυτο πρεπει οποσδηποτε να εκλειψει αν θελει να διεκδικησει τιτλους εστω και αν εχει φουλ δωδεκαδα και ολους τους παικτες υγιεις.

4) Συμφωνω με τα σχολια και του Πιρς αλλα και του Βαστραβουντ. Η ΑΕΚ παρολα αυτα φαινοταν οτι δεν ειχε τυχη να παρει το ματς, αφου ο Γκερσον σημερα ειχε την πολυτελεια να κανει οτι δεν μπορεσε με την ΤΑΟΥ. Να βγαλει τον Μπλακνεϋ και να τον βαλει στο τελος για τα δυσκολα.

5) Ο Τζακσον φαινοτανε να παιζει κατς ωρες ωρες. Λες και παιζανε κατω απτο καλαθι "οποιος σπρωξει πιο πολυ." Ενταξει διαιτητικα λαθη υπηρξαν οπως παντα. Αλλα δεν εκριναν και το αποτελεσμα.
spysta
μια μικρη βοηθεια απο τους γκρι οντως την πηρε ο ΟΣΦΠ σε μερικα σημεια... αλλα και γω νομιζω οτι δεν διαμορφωσαν το αποτελεσμα οταν η ΑΕΚ σουταρε με τοσο χαλια ποσοστα στις βολες και τα (ελευθερα) τριποντα
lakersdynasty
QUOTE
Στην Ελλάδα κερδίζει κι εκτός
15-12-2007 18:33

Article by:
Θανάσης Ασπρούλιας


Μπορεί στην Ευρώπη οι «ερυθρόλευκοι» να μην έχουν καταφέρει ακόμα να κατακτήσουν ένα ροζ φύλλο αγώνος μακριά από το ΣΕΦ, αλλά στο ελληνικό πρωτάθλημα τα καταφέρνουν μια χαρά. Ο Ματσιγιάουσκας και ο Πρίντεζης όχι μόνο έδωσαν το παρών, αλλά ήταν αυτοί που ηγήθηκαν ώστε να φύγει ο Ολυμπιακός νικητής από το ΟΑΚΑ με 77-85, απενάντι στην ΑΕΚ. Οι δυο ομάδες σε μια εβδομάδα θα συναντηθούν και πάλι στο ίδιο γήπεδο για το κύπελλο Ελλάδας.

Οι... τραυματίες

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το παιχνίδι έχοντας στην πεντάδα τους Ματσιγιάουσκας και Πρίντεζη που ήταν αμφίβολοι για το αν θα αγωνιστούν! Όχι μόνο έδωσαν το παρών αλλά ήταν και οι κορυφαίοι των «ερυθρόλευκων» στο πρώτο μισό του αγώνα, όταν και ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο.

Με 14 πόντους του «Μάτσας», 10 πόντους του «Πριντ» και τον Βασιλόπουλο να κάνει όλη τη βρώμικη δουλειά πάνω στο παρκέ, οι φιλοξενούμενοι πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με διψήφια διαφορά πόντων (49-38) κι έδειχναν ότι θα έφταναν εύκολα στη νίκη.

Έιβερι on fire

Με το ξεκίνημα της επανάληψης όμως, ο Ουίλιαμ Έιβερι... έπιασε φωτιά. Ο Αμερικανός υπό το βλέμμα του Πορτορικάνου Ριβέρα που ίσως και να έπαιρνε τη θέση του στο ρόστερ της ομάδας, ήταν ασταμάτητος. Με δεκατρείς δικούς του πόντους και τρία συνεχόμενο τρίποντα, η ΑΕΚ όχι μόνο μπήκε στο παιχνίδι αλλά πήρε και προβάδισμα (60-58) 2’34’’ πριν το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου. Ο Ολυμπιακός είχε προηγηθεί 58-51 και ο Αμερικανός άρχισε να... πυροβολεί έξω από τη γραμμή του τριπόντου, την ίδια στιγμή που οι συμπαίκτες του έπαιζαν εξαιρετική άμυνα. Όσο για τους «ερυθρόλευκους»; Θύμισαν κάτι από το τέταρτο δεκάλεπτο στη Βιτόρια και στην πίεση της ΑΕΚ αντέδρασαν χωρίς καθαρό μυαλό.

Ας είναι καλά τα τρίποντα...

Η ηρεμία επέστρεψε στην ομάδα του Πίνι Γκέρσον στο τέταρτο δεκάλεπτο. Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος με τρίποντο στην πρώτη επίθεση έδωσε το σύνθημα στην επίθεση, ο Γιάννης Μπουρούσης έλεγχε τα μετόπισθεν και ο Ολυμπιακός στο 34’09’’ προηγήθηκε με 10 (65-75) με δεύτερο τρίποντο του διεθνή φόργουορντ.

Η ΑΕΚ δεν τα παράτησε και πάλι. Με πέντε συνεχόμενους πόντους του Αλέξη Κυρίτση έμεινε... ζωντανή. Ο Ολυμπιακός βρήκε τη λύση στο πρόσωπο του αρχηγού του. Ο Μανώλης Παπαμακάριος σταμάτησε τον Κυρίτση και με δυο βολές έδωσε μια ανάσα στον Ολυμπιακό. Ο Σάσα Βασίλιεβιτς με τρίποντο 2’06’’ πριν το τέλος κράτησε τις ελπίδες της ΑΕΚ... ζωντανές για να τις... σκοτώσει ο Ρόντερικ Μπλάκνεϊ αρχικά με τρίποντο στο 38’33’’ και ο Γιώργος Πρίντεζης με ένα ακόμα τρίποντο 55’’ πριν το τέλος.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 25-29, 38-49, 63-63, 77-85

ΑΕΚ (Αγγέλου): Γουέσον 11(1), Σι 15(1), Ταπούτος 2, Κυρίτσης 18(1), Χατζής, Μπάρλος 6(1), Έιβερι 22(6), Σίμτσακ, Βασίλιεβιτς 3(1), Πάβιτς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γκέρσον): Μπλάκνεϊ 12(1), Παπαμακάριος 6, Ματσιγιάουσκας 23(2), Μπουρούσης 8(1τρ. – 15ρ.), Τσακαλίδης, Βασιλόπουλος 13(3), Βασιλειάδης, Πρίντεζης 17(1), Καυκής 2, Τεόντοσιτς, Τζάκσον 4

Με ειδικό νάρθηκα ο «Μάτσας»

Η συμμετοχή του στο παιχνίδι ήταν εξαιρετικά αμφίβολη. Δεν είχε προπονηθεί ούτε την Πέμπτη, ούτε την Παρασκευή, αλλά λίγο πριν το τζάμπολ αποφασίστηκε να αγωνιστεί. Ο φυσιοθεραπευτής του Ολυμπιακού Νίκος Λυκουρέσης ετοίμασε έναν ειδικό νάρθηκα για το μικρό δάχτυλο του αριστερού χεριού του Άρβιντας Ματσιγιάουσκας, ο Λιθουανός τον δοκίμασε στην προθέρμανση και είδε ότι μπορεί να αγωνιστεί.

Αυτός πάντως που το έκανε αψηφώντας τον πόνο ήταν ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος αγωνίστηκε με πρησμένο τον αστράγαλο, αλλά η προσωπική του απόφαση να το κάνει σκόρπισε χαμόγελα στους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Ο Ιάκωβος Τσακαλίδης επέστρεψε για πρώτη φορά ως αντίπαλος της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και η υποδοχή που του επεφύλαξαν οι φίλαθλοι των «κιτρινόμαυρων» δεν ήταν η πιο ζεστή. Στην παρουσίαση των δυο ομάδων, όταν ακούστηκε το όνομα του «Τζέικ» οι πλειοψηφία των φίλων των γηπεδούχων τον αποδοκίμασαν, ενώ λίγο πριν όταν ο εκφωνητής είχε παρουσιάσει ένα πρώην «κιτρινόμαυρο», λέγοντας... «Και τώρα ο δικός μας Γιάννης Μπουρούσης», δεν υπήρξε καμία αντίδραση.
vastravoud
QUOTE(lakersdynasty @ Dec 15 2007, 17:04 ) *
4) Συμφωνω με τα σχολια και του Πιρς αλλα και του Βαστραβουντ.


Off topic, αλλά πρώτη φορά βλέπω το nickname μου στα Ελληνικά smile.gif smile.gif

Για τους φίλους, Βαγγέλης tongue.gif
saou
Διαπιστώσεις από το σημερινό ματς:

-Η ζώνη συνεχίζει να είναι προβληματική, από παιχνίδι σε παιχνίδι μοιάζει να μην αλλάζει τίποτα. Μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει...
-Ο Τζάκσον εκτός από τα γνωστά του κουσούρια φαίνεται και κουρασμένος από τα 35λεπτα που χτυπάει (τουλάχιστον σήμερα του έκοψε του εβραίου και έπαιξε με το Μπουρούση)
-Ο Πρίντεζης συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις και εξελίσσεται με σταθερό ρυθμό σε υπερχρήσιμο στέλεχος της ομάδας. Αλήθεια όλοι αυτοί που τον έβγαλαν άχρηστο από την αρχή της χρονιάς τι έχουν να πουν τώρα?
-Είναι ιδέα μου ή η κακή διαχείριση του Τεόντοσιτς από το Γκέρσον έχει αρχίσει να αποτυπώνεται στην απόδοσή του? Σήμερα ο μικρός μου έβγαζε μια απογοήτευση σε αρκετές φάσεις, ειδικά στα λάθη που έκανε. Ψυχολογικά ήταν αλλού. Ίσως από την άλλη απλώς να μην του πήγε το παιχνίδι, θα δείξει. Πάντως ήταν εντελώς εκτός κλίματος.
-Ο Μου Μου συνεχίζει να είναι η λύση και το αντίδοτο στην αναρχία που επικρατεί μπροστά. Ακόμα και σήμερα που για τα στάνταρ του έκανε αρκετές κακές επιλογές, η παρουσία του στο παρκέ δίνει την εντύπωση ότι στην επίθεση υπάρχει (και) κάποιο πλάνο και ότι δεν αφήνονται όλα στην ατομική πρωτοβουλία. Το κυριότερο, ξέρει να ισορροπεί ανάμεσα στον αυτοσχεδιασμό και στο φιξαρισμένο παιχνίδι και οι επιλογές του ακόμα και όταν ξεφεύγει από το (όποιο) σύστημα είναι τις περισσότερες φορές σωστές. Φαίνεται πως αρχίζει να το συνειδητοποιεί και ο Πίνι αυτό. Του πήρε μόλις 3 μήνες 41.gif
-Η ομάδα εξακολουθεί να μην κάνει ευκολότερη τη ζωή του Μάτσε. Ο Λιθουανός πηγαίνει πολύ σε διεισδύσεις, απέναντι σε χαλαρές άμυνες όπως η σημερινή οι 20 πόντοι έρχονται εύκολα, αλλα στα δύσκολα και κυρίως στην Ευρώπη δεν μπορεί να συμπεριφέρεται μονίμως λες και είναι ο Ουέιντ. Εκτός του ότι οι επιλογές του σε ορισμένα σημεία με εξέπληξαν, καθώς είχε ελεύθερο σουτάκι από τα 5-6 μέτρα και επέλεξε να πάει κατευθείαν πάνω στους ψηλούς.

Και 2 απορίες:

-Ο Τζάκσον πότε θα ρίξει καμιά τάπα?
-Ο Χατζής γιατί συνεχίζει να παίζει?
ashton
ήρθα στο γήπεδο κατά τις 6.10 που τέλειωσα από τη δουλειά (γ@μ@ το ΤΠΔ και τα switches του). Είδα την ομάδα να γυρνάει το ματς στην 3η περίοδο και να παίρνει κεφάλι και να κάνει λάθη απειρίας-αδυναμίας στην 4η και να χάνει το ματς.
Από ότι μου είπαν ο Αγγέλου ζωγράφισε πάλι στο 2ο δεκαλεπτο.
Τεσπα, είμαι ευχαριστημένος από το πάθος και την αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας. Αν είχαμε σέντερ ώστε να του δίνουμε τη μπάλα σε κάτι κρίσιμα σημεία και τον Ριβέρα θα είχαμε καλύτερη τύχη.

Οι cheerleader ήτο της Ζαλγκίρις και ήταν εξαιρετικές σαν παρουσία-χορογραφία.
Φωτό σε λίγο ... α και τη c:real δεν την πρόλαβα :-)
ashton
QUOTE
"Αφιερωμένη η νίκη στον Κιντέλ και τον... Νίκο"

Ο Κιντέλ Γουντς απουσίαζε από τον αγώνα με την ΑΕΚ, αφού ο θάνατος του 13χρονου ξάδερφού του τον ανάγκασε να πάει στις ΗΠΑ για να βρεθεί κοντά στην οικογένειά του. Ο Γιώργος Πρίντεζης στις δηλώσεις του μετά το ματς όχι μόνο δεν ξέχασε τον Αμερικανό συμπαίκτη του, αλλά του αφιέρωσε και τη νίκη: "Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στον Q εκ μέρους όλων των συμπαικτών μου. Του εκφράζω τα συλληπητήριά μου και τον περιμένουμε να επιστρέψει γρήγορα".

Ο Πρίντεζης, ο οποίος ήταν εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού, είχε πρόβλημα τραυματισμού, αλλά προσπάθησε και τελικά έδωσε το "παρών" στο ΟΑΚΑ: "Με βοήθησαν όλοι και κυρίως ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας, Νίκος Λυκουρέσης. Ο γιατρός είπε ότι δεν υπάρχει φόβος υποτροπής και πώς εξαρτιόταν από το πόσο εγώ ο ίδιος θα άντεχα τον πόνο. Πήρα ένα χάπι και μπήκα στο γήπεδο, γιατί εκτιμάω τα όσα μου έχει δώσει αυτή η ομάδα και γι' αυτό άντεξα τον πόνο".

Ο Πίνι Γκέρσον με τη σειρά του θέλησε να πει ευχαριστώ στον Νίκο Λυκουρέση, αλλά και τους Έλληνες παίκτες της ομάδας που έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο στην επίτευξη της νίκης: "Είχαμε τρεις τραυματίες και θέλω να ευχαριστήσω τον Νίκο για τη δουλειά που έκανε όλη την εβδομάδα, ώστε να έχω τους παίκτες στη διάθεσή μου.

Οι Έλληνες ήταν πολύ καλοί και κάλυψαν τα κενά των Γκριρ και Γουντς, όπως δεν άφησαν να φανεί και η κακή απόδοση του Τζάκσον. Το παιχνίδι του Κυπέλλου με την ΑΕΚ θα είναι πολύ δύσκολο, αφού η αντίπαλός μας έπαιξε πολύ καλά στο τρίτο δεκάλεπτο. Ελπίζω πάντως, να έχω όλους τους παίκτες στη διάθεσή μου. Οι Έλληνες παίκτες ξέρουν την Α1 και είναι έμπειροι και γι' αυτό θέλαμε φέτος να έχουμε μεγάλο πάγκο. Όταν κάποιος λείπει, κάποιος άλλος καλύπτει το κενό του και μπορεί να μη σκοράρει το ίδιο, αλλά θα κάνει πολλές δουλειές".

Αγγέλου: "Ο κόσμος είναι απαιτητικός"

Ο Βαγγέλης Αγγέλου μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου δεν θέλησε να αναφερθεί στην απουσία του κόσμου ακόμη και στο ματς με τον Ολυμπιακό: "Νομίζω ότι δεν είμαι αρμόδιος να μιλήσω για τον κόσμο, γιατί είμαι καινούριος στην ομάδα. Ο κόσμος στις μεγάλες ομάδες έχει απαιτήσεις. Εγώ αυτό που μπορώ να πω, είναι ότι κάνουμε καλή δουλειά και θέλουμε να πείσουμε τον κόσμο.

Ξέραμε τα προβλήματα του Ολυμπιακού, αλλά κι εμείς είχαμε τρία που δεν τα κάναμε γνωστά. Οι Ουέσον και Έιβερι ήταν απροπόνητοι μέχρι την Πέμπτη και ο Κυρίτσης είχε πρόβλημα στο δικέφαλο. Περιμέναμε ότι ο Ολυμπιακός θα μας χτυπήσει μέσα στη ρακέτα με τους Τζάκσον, Μπορούση και Τσακαλίδη. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κάναμε, αλλά δεν μου αρέσε όπως αντιδράσαμε στα κρίσιμα σημεία".

Όσο για το αν θα παίξει ο Ριβέρα στο ματς για το Κύπελλο, τόνισε: "Η διοίκηση της ομάδας προσπαθεί. Εμείς θα προετοιμάσουμε την ομάδα και δεν θέλουμε να προδώσουμε την εμπιστοσύνη των παικτών μας. Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές".


sport24.gr
Anaz
Με εκνευρισε σημερα η ομαδα!
Δεν θελω να γραψω πολλα.. Κραταω μονο οτι δειξαμε χαρακτηρα στο τελος κ πηραμε την υπερπολυτιμη νικη,καθως δεν υπαρχουν περιθωρια για τετοιες ηττες..
Μια ερωτηση μονο.. Σημερα το γυρισαμε καθολου στο μαν το μαν?? παιξαμε 40 λεπτα ζωνη ή μου φανηκε?? 68.gif

Ο Μουμου ειναι εξαιρετικα πολυτιμος σε ολα.Σκοραρισμα,οργανωση,αμυνα.. Προσαρμοστηκε κ δειχνει γιατι φωναζαμε καποιοι το καλοκαιρι να αποκτηθει. Παρ'όλα αυτα κατ'εμε φανεται οτι δεν μπορει μονος του να σηκωσει ολο το βαρος της θεσης,με τον μικρο ανετοιμο ακομα για υψηλο επιπεδο. Σημερα εκανε κ αρκετα λαθη. Ελπιζω ομως ο Πινι να καταλαβε ολο αυτο το διαστημα την αξια κ χρησιμοτητα του, κ με την επιστροφη του Γκριρ να μην παραγκωνιστει παλι.

Ο κακομοιρης ο Ματσε να δουμε ποτε θα βρει λιγο χωρο να εκμετταλευτει το μεγαλυτερο οπλο του..Την τρομερη κ ταχυτατη εκτελεση απο την περιφερεια..Οσο προσπαθει να τα κανει ολα μονος του,οχι μονο περιοριζεται πολυ η συνεισφορα του,αλλα εκνευριζεται κ ο ιδιος..
Πανω σε αυτο παντως πιστευω οτι θα του κανει καλο ενδεχομενως κ η επιστροφη του Γκριρ. Περισσοτερα θα γραψω γι'αυτο στο τοπικ του Ολυμπιακου.
saou
QUOTE
Μια ερωτηση μονο.. Σημερα το γυρισαμε καθολου στο μαν το μαν?? παιξαμε 40 λεπτα ζωνη ή μου φανηκε??


OYTΕ ΛΕΠΤΟ... Πραγματικά εκπληκτικό!
ashton
Με την ΑΕΚ που σούταρε 30 τρίποντα στη ζώνη (αλλά κανένα ο Χατζής) λογικό είναι.

Μερικές φωτό :









κόσμος



Δρόσος - επίσημα



τέλος αγώνα


και μερικές από cheerleaders :









και ως συνήθως στο τέλος σηκώθηκε αυτό το πανώ
ashton
και η κριτική μου για το 15λεπτο που είδα.




4. WESSON

Φορτώθηκε με ανύπαρκτα φάουλ από την αρχή και δεν μπόρεσε να προσφέρει όσα σε προηγούμενα ματς. Έμεινε στους 11π-5ρ.



5. SY

Μαχητικός, κατέβασε 12 ρημπάουντ (7-5), είχε 2 κοψίματα και 2 κλεψίματα, πέτυχε 15 πόντους αλλά τα ποσοστά του ήταν άσχημα... 6/10 βολές, 4/11 σουτ.



7. ΤΑΠΟΥΤΟΣ
Λίγα πράγματα. Δεν πήρε προσπάθειες κάτω από το καλάθι, ήταν άστοχος κι από τα 6μ25 (0/3). Ούτε αυτός μπόρεσε να κόψει Πρίντεζη και σία.




8. ΚΥΡΙΤΣΗΣ
Πολύ καλή εμφάνιση. Είχε 18 πόντους, 3 ασιστ, 5 κλεψίματα και πολύ παθος μέσα στο ματς. Αν ήταν πιο εύστοχος στα 3π (1/5) ίσως να ήταν αυτός ο καλύτερος αντί του Avery

9. ΧΑΤΖΗΣ
Η ομάδα σούταρε 31 τρίποντα κι αυτός κανένα... Έπαιξε συνολικά 6'43" και δεν μπόρεσε να φανεί. Τον βάζαμε μέσα για να εκμεταλλευθεί τη ζώνη, και σούταρε τρίποντα ο Μπάρλος..

10. ΜΠΑΡΛΟΣ
Κακός, για να μην πω κάτι χειρότερο... 1/4 βολές, 1/4 διποντα, 1/5 τρίποντα... Συμπτωματικά (λέμε τώρα) ο ΟΣΦΠ ξέφυγε στην 4η περίοδο με αυτόν μέσα.




11. AVERY
Αισθητά ανεβασμένος, ο καλύτερος παίκτης μας στο ματς. Έδωσε για πρώτη φορά λύσεις από τα 6μ25, με 6/10 και συνολικά 22π. Κάποια σουτ ήταν τραβηγμένα, αλλά όταν έχεις τέτοιο χέρι αυτά συγχωρούνται. Ίσως τον ανέβασε ο ανταγωνισμός με Ριβέρα

13. VASILJEVIC
Λίγα πράγματα. 1/2 τριποντα σε 10' και τα 'συνήθη' 2 λάθη. Έχω αρχίσει να αμφιβάλλω για τη χρησιμότητά του.

14. ΧΑΡΙΣΗΣ
Δεν έπαιξε δευτερόλεπτο, αν και ο Αγγέλου τον σήκωσε 2 φορές.

16. ΤΣΑΜΗΣ
Για πρώτη φορά επί Αγγέλου (αλλά και γενικά) δεν πάτησε παρκέ.

17. ΣΥΜΤΣΑΚ
Πήρε αρκετό χρόνο. Επιλέχθηκε σαν καλύτερη μπακ-απ λύση για τα φάουλ του Κζελ. Στα 7'34" δεν σούταρε, δεν έκανε λάθη, πήρε 1-1 ρημπάουντ κι έκανε 4 φάουλ

19. PAVIC
Mπήκε μέσα για ένα τρίλεπτο, κατέβασε 1 ρημπάουντ.
Dwyane ''the flash'' Wade
εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχουμε αχρηστεψει τον χατζη ο οποιος καποτε ηταν απο τους καλυτερους σουτερ του πρωταθληματος!αντι να σουταρει αυτος με τον ειβερι(που ηταν καυτος!!) σουταραν ο μπαρλος με τον ταπουτο οι οποιοι σπασανε τα ταμπλο.ο βασιλιεβιτς μου φαινεται πως τρωει τζαμπα θεση στο ροστερ.η ομαδα οταν γυρισε το ματς δεν πιστεψε πως μπορει να το κερδισει.φορτωθηκε κι ουεσον με φαουλ απο νωρις...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.