Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Σενάρια-Trades
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Γενικά για το ΝΒΑ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
geo82
Το ό,τι διώξαμε τον Smith είναι καλό, αλλά κρίμα που έφυγε ο Shumpert.
pk13
QUOTE (geo82 @ Jan 6 2015, 08:17 ) *
Το ό,τι διώξαμε τον Smith είναι καλό, αλλά κρίμα που έφυγε ο Shumpert.


Προσωπικά τη θεωρώ καλή κίνηση..Εκτός από τα συμβόλαια του Μέλο,του Καλντερόν(που μυρίζομαι πως και αυτός θα γινει trade)του Πριτζιόνι και του Τιμ Χαρνταγουέι Τζ. του χρόνου έχουμε άνω των 30 εκατομμυρίων για να παρουμε τουλάχιστον 1 πρωτοκλασάτο παίκτη(Ντράγκιτς,Γκασόλ,Άλντριτζ)και θα έχουμε δεδομένα ενα τοπ 5 πικ στο ντραφτ...Χάνουμε σε βάθος πάγκου βέβαια με τον Ιμάν αλλά δεν ήταν σιγουρο πως θα έμενε το καλοκαίρι έτσι και αλλιώς..
geo82
Σίγουρα είναι πολύ καλό που ξεφορτωθήκαμε τον JR. Είμαι περίεργος να δω πως θα κινηθεί ο Τζάκσον το καλοκαίρι. Ας μην ξεχνάμε πως άφθονο χρήμα θα έχουν και οι Lakers και έχω την εντύπωση και οι Spurs. Πάντως είναι φανερό πως πλέον πάνε για το Νο 1 πικ στο ντραφτ.
whaler
Νομίζω πως πιο ευνοημένοι σε βάθος χρόνου θα βγουν οι Thunder, γιατί πιστεύω πως ο Waiters ήταν ό,τι ακριβώς έλειπε από το ρόστερ τους, πάντα με την προϋπόθεση να μείνουν υγιείς οι Durant-Westbrook. Για το Cleveland, δεν ξέρω καν κατά πόσο είναι καλές ΟΛΕΣ αυτές οι αλλεγές που έγιναν από το καλοκαίρι και συνεχίζονται και μεσούσης της σεζόν. Ο Irving, για παράδειγμα, έχει χάσει εντελώς την ταυτότητά του με τον ερχομό τόσο πολλών νέων προσώπων. Νομίζω πως φέτος τα πράγματα είναι λίγο-πολύ ξεκάθαρα για τον Μπλάτ και την ομάδα του.
SteveNashidis
QUOTE
The Cavs apparently are still trying to pry center Timofy Mozgov from the Nuggets. They now have another protected first-round draft pick (from the Thunder), to go with their protected first-rounder from the Memphis Grizzlies. The Cavs seem to believe they can turn at least one (with other stuff) into a rim-protecting big man, and they seem to believe they can do it soon.

It seems the Movgoz situation is improving for the Cavs. A deal doesn’t seem close by any means, but I’m told at least the Cavs are no longer receiving a “flat no” from the Nuggets.


Διαβάζοντας και αυτό που μπορεί να είναι φήμη αλλά όλο και κάποια βάση θα έχει και συνυπολογίζοντας το χθεσινό κακό τρέιντ για μένα αναρωτιέμαι αν σε όλα αυτά έχει θέση και λόγο ο Μπλατ. Δεν νομίζω να ήθελε τόσους πολλούς , νέους παίκτες . Έχουν ήδη βγει δημοσιεύματα για ρήξη παικτών με προπονητή και είναι ενδιαφέρον η συνέχεια στο Κλίβελαντ.

Κακό είναι για μένα αυτό το τριπλό τρέιντ γιατί οι Νικς έδωσαν σχεδόν για το τίποτα τον Shumpert ο οποίος έχει πολύ μεγάλη αξία και potential. Χαραμίζονταν στην Νέα Υόρκη και πιστεύω οι δυνατότητες του είναι περισσότερες από αυτές που μέχρι τώρα είδαμε. Ξεφορτώθηκαν τον JR αλλά τα ανταλλάγματα που πήραν έχουν μικρή αξία. Να περιμένουμε να δούμε λίγο όμως αν το 1st round pick έχει περιορισμούς.
Κακό είναι και για τους Κάβαλιερς καθώς χάνουν πολύ σε χημεία, ο Σάμπερτ ψάχνω να βρω που θα χωρέσει στο rotation και τέλος δεν χρειαζόταν κάποιος έξτρα παίκτης που θέλει τη μπάλα στα χέρια του ( Smith) . Ίσως γίνει τρέιντ ξανά ο JR.
Κερδισμένοι είναι μόνο οι OKC που αποκτούν ένα παίκτη που ταιριάζει στη φιλοσοφία της ομάδας και θα εκμεταλλευτεί τον χώρο που ανοίγει ο Durant και ο Westbrook. Tα αναλύσανε και οι προλαλήσαντες πολύ ωραία

Reggie Miller 31
Και δική μου γνώμη ο JR λογικά θα γίνει trade σε κάποια άλλη ομάδα. Είναι παίκτης που θέλει την μπάλα στα χέρια και με άλλους 3 σταρ στην ομάδα δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα γι' αυτόν!

Για Iman, μου θυμίζει λίγο περίπτωση Harden στους Thunder! Δλδ ένα πολύ καλό 2αρι που μπορεί να βοηθήσει, αλλά θα πρέπει να καταπιέσει λίγο το επιθετικό του ταλέντο λόγω ύπαρξης LeBron, Love στην ομάδα.

Οι Thunder σαφώς και παίρνουν έναν καλό παίκτη στο 2, καθώς πιστεύω ότι είναι καλύτερος του Morrow...

Για Knicks που είναι κ η ομάδα μου τι να πω; Χαμένη χρονιά... ελπίζω το καλοκαίρι να λήγουν τα συμβόλαια-σαβούρα παικτών όπως ο Μπαρνιάνι, Στουνταμάιρ κλπ μπας και δει χαρά και ο έρμος ο Spike Lee! Πάντως αυτή η μόδο του reconstruction τα τελευταία χρόνια δεν μου αρέσει καθολου. Βλέπεις πχ τους 76ers να σέρνονται 3 χρόνια τώρα, με αυτή την δικαιολογία, το ίδιο κ οι Magic ή οι Pistons και οι Jazz
geo82
Αυτό με το tanking ούτε εμένα μου αρέσει αλλά δυστυχώς μάλλον πρέπει να το δεχτούμε.

Υ.Γ Νοσταλγική η φωτογραφία στην υπογραφή σου. 1998 All Star Game. Ωραίες εποχές! Τότε που η Ανατολή ήταν σκληρή και ανταγωνιστική.
SG3ptshooter
Είπαμε να έχουμε συμπάθειες, αλλά όχι και θα καταπιέστει το ασίγαστο ταλέντο του Iman επιθετικά ρε αδέρφια. Για το μάκρος του τον πήραν, σκορ έχουν και δε νομίζω πως ψάχνουν να τους δώσει περισσότερο.
Reggie Miller 31
QUOTE (geo82 @ Jan 6 2015, 14:39 ) *
Υ.Γ Νοσταλγική η φωτογραφία στην υπογραφή σου. 1998 All Star Game. Ωραίες εποχές! Τότε που η Ανατολή ήταν σκληρή και ανταγωνιστική.

Η Ανατολή στα 90's γενικά δεν υπήρχε! Καμία σχέση με την Ανατολή τα τελευταία 10-15 χρόνια...


QUOTE (SG3ptshooter @ Jan 6 2015, 14:56 ) *
Είπαμε να έχουμε συμπάθειες, αλλά όχι και θα καταπιέστει το ασίγαστο ταλέντο του Iman επιθετικά ρε αδέρφια. Για το μάκρος του τον πήραν, σκορ έχουν και δε νομίζω πως ψάχνουν να τους δώσει περισσότερο.

Πάντως ο Iman στους Knicks μέχρι τον 1ο τραυματισμό του που τον άφησε αρκετά πισω σκόρερ θα τον χαρακτήριζε κάποιος, όπως και φέτος όσο έπαιξε νομίζω ότι ήταν 2ος σκόρερ πίσω απο τον Carmelo (οκ, σε ρόστερ της πλάκας το δέχομαι)
aegeansheed
Ας κάνουμε το βαρόμετρο:

Cavs:
Η κατάσταση εκεί αν και μπλεγμένη, είναι δεδομένη σχετικά με ανάγκες για παίκτες. Ο Blatt και ο βοηθός προπονητής LeBron, έχουν δημοσίως κράξει για κακές άμυνες της ομάδας τους. Βάζουμε στο mix το Shumpert που είναι ένας above average αμυντικός, όχι όμως και κανένα υπερόπλο. Γελάω όταν διαβάζω ότι είναι ταλαντούχος και εξελίξιμος όμως. Ο Shumpert ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΕΛΙΞΙΜΟΣ, ΕΧΕΙ ΤΑΒΑΝΙΑΣΕΙ και αυτό είναι το καλύτερο που μπορεί να προσφέρει, άμυνα στην περιφέρεια, κατέβασμα της μπάλας και κανένα τρίποντο ανάλογα με τη μέρα του, γιατί με τη συνέπεια στην επίθεση έχει μαλώσει. Ρωτήστε ιδιοκτήτες τους στο Fantasy τις τελευταίες χρονιές εκτός από εμένα (Pierce, Duncan21).
O Waiters: ο Dion ήταν μαύρο πρόβατο, τσακωνόταν με συμπαίκτες και θα έφευγε με τον Lebron στην ομάδα. Ναι, τον έφαγε, so what. Στη θέση του πήραν έναν παίκτη με μεγαλύτερο scoring capacity, όμως ακριβώς με τα ίδια χαρακτηριστικά. Ο JR είχε δείξει σημάδια ότι μπορεί να γίνει μέλος κάτι "καλού", πριν 2 χρόνια. Έχει πτωτική πορεία και είναι ασταθής, αλλά οι Cavs έπρεπε να ρισκάρουν. Όσο ταβάνι έχει ο Shumpert ως παίκτης, άλλο τόσο έχει και ο Waiters κατ' εμέ, που δεν τον θεωρώ εξελίξιμο επίσης (αν και συνήθως ο παίκτης φαίνεται στην 4η χρονιά του).
Οι Cavs δεν πήραν ψηλό, μέσα από το trade, οπότε θα κινηθούν ξανά, γιατί playoffs με Love και Thompson στο 5 δε βγαίνουν. Έχασαν χθες από τους Sixers που αν και δεν υπήρχαν Irving & Lebron, είναι πολύ ανησυχητικό και ενδεικτικό της ποιότητας του πάγκου. Δεν πας πουθενά με Dellavedova μέσα για 30 λεπτά.

Grade: B (επειδή κάλυψαν εν μέρει ανάγκες σε περιφερειακή άμυνα, δίνοντας παίκτες που δεν υπολογίζονταν, χωρίς να χάνουν σε όρους αξίας)

Thunder:
Ξεκάθαρα πιο ευνοημένοι. Πήραν ακριβώς αυτό που ήθελαν. Οι Thunder χωρίς Westbrook, Durant και Jackson ασφυκτιούν.
Αλλιώς, δεν υπάρχει σκορ. Το είδαμε στην αρχή της χρονιάς όταν έγινε ξαφνικά superstar για 3 παιχνίδια ο Περρής ο Τρίτος. Χωρίς αυτούς δεν υπάρχει initiator στην επίθεση. Αναγνωρίζω την καλή κίνηση με τον Morrow για το στατικό σουτ, που έλειπε και αυτό από την OKC, αλλά ο Morrow δεν είχε τη δυνατότητα να κάνει το δικό του καλάθι μόνος του με ντρίμπλα ή drive. Είναι ακριβώς αυτό που προσφέρει ο Reggie και θα δώσει και ο Waiters. Όσο άστοχος και να είναι. Ο Waiters έχει μάθει να παίζει έτσι και φαίνεται αυτό. Δεν ξέρω πόσο καλό είναι το προπονητικό staf της OKC σε όρους ανάπτυξης παικτών, αλλά θεωρώ ότι θα βελτιωθεί σε κάποια πράγμα, αν κρίνω από αυτό που είδα από τον Perry φέτος όταν χρειάστηκε, από τη βελτίωση του Ibaka διαχρονικά.

Grade: A (πήραν αυτό ακριβώς που χρειάζονται άμεσα, για έναν παίκτη και ένα pick)

Knicks:
A beautiful day! Ξεφορτώθηκαν τον Earl. Πήραν draft pick.
Με τον Jax στο τιμόνι, ξεκινάμε από το εξής: ο μόνος που αξίζει να μείνει στο ρόστερ και μετά το καλοκαίρι είναι ο Anthony και αυτοί που δεν αξίζει να φύγουν: οι drafties με τα χαμηλά συμβόλαιά τους και τα expiring contracts. Ο Dalembert φεύγει και αυτός και η χρονιά θα πάει σε tanking mode. Ήταν δεδομένο από την αρχή ότι δεν επρόκειτο να γίνει ομάδα αυτό το πράγμα, ο Phil παρέλαβε μια διαλυμένη κατάσταση με μόνη εγγύηση ότι ο Μέλοοοοοοου θα έμενε και την πρόκληση με τις κατάλληλες κινήσεις να κάνει κάτι καλό. Ακόμα είμαστε στη φάση του ξεσκαρταρίσματος. Για τους Knicks η ευχάριστες ειδήσεις ξεκινούν από το καλοκαίρι και όποτε υπάρχουν trade talks ενδιάμεσα. Πίστη και υπομονή.

Grade: Β+ (έδωσαν παίκτες που δεν ήθελαν, πήραν draft picks και παίκτες για να βγει η χρονιά. Stick to the plan)
SG3ptshooter
QUOTE(Reggie Miller 31 @ Jan 6 2015, 15:14 ) *
Πάντως ο Iman στους Knicks μέχρι τον 1ο τραυματισμό του που τον άφησε αρκετά πισω σκόρερ θα τον χαρακτήριζε κάποιος, όπως και φέτος όσο έπαιξε νομίζω ότι ήταν 2ος σκόρερ πίσω απο τον Carmelo (οκ, σε ρόστερ της πλάκας το δέχομαι)

Έχει καριέρα μέσο όρο 7,5 προσπάθειες ανά αγώνα για να έχει 7,9 πόντους ανά παιχνίδι, έχει fg% καριέρας κάτω απ' το 40% με οικονομικό ratio προσπαθειών και έχει και σε 2 απ' τις 4 κατηγορίες που χωρίζει τα δίποντα με βάση την απόσταση το bf-ref κάτω από 30% ποσοστό σε 4 σεζόν σούμα. Δεν είναι σκόρερ. Όσο για φέτος είναι έκτος σκόρερ των Knicks πίσω κι απ' το γερό-Calderon. Και στο κολέγιο για το potential του μόνο την τελευταία χρονιά σήκωσε σκορ. Για το μέγεθος αποκτήθηκε, αφού το support των Cavs στο πλάι, Dlvdv-MikeMiller, δεν το έχει.

Για Knicks έχω να πω πως ποτέ δεν είναι αρκετά ΝΩΡΙΣ
jvalin
QUOTE (Voyager @ Jan 6 2015, 14:14 ) *
Ίσως γίνει τρέιντ ξανά ο JR.

QUOTE (Reggie Miller 31 @ Jan 6 2015, 14:30 ) *
Και δική μου γνώμη ο JR λογικά θα γίνει trade σε κάποια άλλη ομάδα.



QUOTE
If a team is over the cap and receives a player in a trade or claims a player off of waivers, they cannot trade the player in combination with other players for 2 months. The player can be traded by himself.

Το trade deadline εκπνέει 19 Φεβρουαρίου, άρα πριν παρέλθει το δίμηνο. Ανεξαρτήτως των προθέσεών τους, πιθανότατα οι Cavs τον φορτώθηκαν τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.
aegeansheed
QUOTE(jvalin @ Jan 6 2015, 15:55 ) *
Το trade deadline εκπνέει 19 Φεβρουαρίου, άρα πριν παρέλθει το δίμηνο. Ανεξαρτήτως των προθέσεών τους, πιθανότατα οι Cavs τον φορτώθηκαν τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.


O Earl είναι μια χαρά για second unit leader σε αυτήν την ομάδα. Χτες είχαν απίστευτα χάλια για να κοντράρουν στα ίσα τους Sixers. Αν βάλουμε στη θέση των Sixers μια δεύτερη πεντάδα οποιασδήποτε άλλης καλής ομάδας, θα καταλάβαινε κάποιος πόσο ανάγκη υπάρχει για έναν τέτοιο παίκτη.

Οι Cavs με έναν καλό αμυντικό ψηλό που τελειώνει και φάσεις, είτε λέγεται Mozgov είτε Κουφός ή Jermaine O'Neal και ένα upgrade στο back up pg τύπου Augustin ή Brooks (καλός επιθετικός με drive σίγουρα) μπορεί και να σώσουν τη χρονιά.
jasonick
Ο Shumpert όντως είχε κάνει κάποια καλά επιθετικά παιχνίδια στην 1η του χρόνια στο σύστημα του D Antoni που ευνοεί τα PG, για αυτό άλλωστε είδαμε παίκτες όπως ο Duhon, ο Felton της πρώτης χρονιάς του στη NY να κάνουν career years ενώ στην πραγματικότητα δεν ήταν για τόσο πολλά. Για να μην θυμίσω πρώην συμπαίκτη του Ιμαν που μας τα κάναν τσουρέκια και τώρα είναι παγκιτης του Price. tongue.gif Απλά το hype του συστήματος του Ντι Αντονι συν το hype της NY έκαναν πολλά άτομα να υπερτίμησουν τον Shumpert, για αυτό και θυμάμαι κάτι untradeable από πλευράς Knicks και λοιπά ωραία πράγματα. Συμφωνώ με sheed ότι έχουμε δει το ταβάνι του απλά σε άλλη ομάδα έχει περισσότερες πιθανότητες να ταιριάξει παραπάνω, που θεωρώ στους Cavs ότι θα ταιριάξει που στην τελική ξεκιναγαν τον Marion και τώρα τον Miller στο 2.
Πάντως ο Φιλ καλά το πάει μέχρι ώρας και ουσιαστικά εκτός από τα expiring το μόνο συμβόλαιο που είναι untradeable είναι του Calderón, το οποίο μπορεί το καλοκαίρι να χρησιμοποιησουν το stretch provision και να πληρώνουν 3 μύρια για τα επόμενα 5 χρόνια, που με την αύξηση του καπ που θα έρθει λόγω του τηλεοπτικού deal, δεν θα είναι τίποτα.
Για τους OKC τώρα ενώ δώσανε λίγα ανταλλαγματα για να πάρουν τον Waiters δεν ξέρω πως θα κολλήσει ένας σκόρερ σαν και αυτόν που θέλει τη μπάλα στα χέρια του και είχαν βγει δημοσιεύματα ότι δεν του αρέσει να παίζει off the ball. Αν αναλογιστουμε ότι οι Thunder έχουν και την μεγαλύτερη προπονητική απάτη, τον Ντούσαν Μπαγεβιτς (φτου κακά) του NBA, αναρωτιέμαι κατά πόσο θα δέσει.
Reggie Miller 31
QUOTE (jvalin @ Jan 6 2015, 15:55 ) *
Το trade deadline εκπνέει 19 Φεβρουαρίου, άρα πριν παρέλθει το δίμηνο. Ανεξαρτήτως των προθέσεών τους, πιθανότατα οι Cavs τον φορτώθηκαν τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Πάντως μια ανταλλαγή του JR για ψηλό για να καλύψει τον τραυματισμό του Varejao δεν θα τους χαλούσε τους Cavs, απλά δεν μου έρχεται στο μυαλό ομάδα με περισσευούμενο καλό ψηλό που έχει ανάγκη σκόρερ ή έστω ένα καλό γκαρντ.

Για Shumpert αν θυμάμαι καλά έχει μ.ο. κοντά στους 10π. (λίγο πάνω, λίγο κάτω), πάντως λογικά για να το λέει ο φίλος το έχει ψάξει οπότε δικό μου λάθος. Για αμυντικός πάντως μου κάνει κάπως αργός για επίπεδο ΝΒΑ.

ΥΓ Επίσης ο Shumpert είναι τραυματίας... οπότε ας το βάλουμε και αυτό στο καλάθι για την ενδεχόμενη ανταλλαγή του JR
ΥΓ2 Άσχετο, αλλά πόσο πιο τέλεια θα ήταν η EL αν μπορούσαν να γίνουν τέτοια trades; Πχ το trade Πανκο-Γκιστ θυμάμαι μόνο να έχει γίνει.
aegeansheed
Tweet of the night
QUOTE
Cole Boyd ‏@THEColeBoyd 14h14 hours ago
If Waiters was a Pokemon he would evolve into JR. Smith. Hilarious trade. THIS SEASON!
jvalin
QUOTE (aegeansheed @ Jan 6 2015, 16:08 ) *
O Earl είναι μια χαρά για second unit leader σε αυτήν την ομάδα. Χτες είχαν απίστευτα χάλια για να κοντράρουν στα ίσα τους Sixers. Αν βάλουμε στη θέση των Sixers μια δεύτερη πεντάδα οποιασδήποτε άλλης καλής ομάδας, θα καταλάβαινε κάποιος πόσο ανάγκη υπάρχει για έναν τέτοιο παίκτη.

Οι Cavs με έναν καλό αμυντικό ψηλό που τελειώνει και φάσεις, είτε λέγεται Mozgov είτε Κουφός ή Jermaine O'Neal και ένα upgrade στο back up pg τύπου Augustin ή Brooks (καλός επιθετικός με drive σίγουρα) μπορεί και να σώσουν τη χρονιά.

Δεν αντιλέγω, απλά έγραψα ότι ακόμη και αν θελήσουν να τον ανταλλάξουν πριν το deadline, πιθανότατα δε θα μπορέσουν.

Απ την άλλη βέβαια ο JR είναι τρελοκομείο. Δεδομένων των συνθηκών αποτελεί μία κάποια λύση, αλλά σε βάθος χρόνου μάλλον θα ήταν προς το συμφέρον των Cavs να τον αντικαταστήσουν με κάναν 3+D ρολίστα που δεν πολυζητάει την μπάλα και παίζει πρωτίστως για την ομάδα. Στην τελική, αν θέλουν leader για τη second unit, ας μοιράζουν αποτελεσματικότερα το χρόνο των big 3 ώστε να βρίσκεται πάντα ένας εκ των τριών στο παρκέ.


Για rim protector ίσως τους κάνει και ο Dalembert, τώρα που τον άφησαν οι Knicks (αν όχι για βασικός, τουλάχιστον για τη second unit). Έχεις τον Thompson να εναλλάσσεται στο 5-4 κι έπειτα μέχρι το deadline βλέπεις τι μπορείς να κάνεις με Mozgov/Κουφό ή όποιον άλλο είναι εν δυνάμει διαθέσιμος.


QUOTE (Reggie Miller 31 @ Jan 6 2015, 16:23 ) *
Πάντως μια ανταλλαγή του JR για ψηλό για να καλύψει τον τραυματισμό του Varejao δεν θα τους χαλούσε τους Cavs, απλά δεν μου έρχεται στο μυαλό ομάδα με περισσευούμενο καλό ψηλό που έχει ανάγκη σκόρερ ή έστω ένα καλό γκαρντ.

Ο JR με τα μυαλά που κουβαλάει έχει αρνητικό trade value. Δεν παίζει να τον δώσεις από μόνο του και να περιμένεις να πάρεις σοβαρό αντάλλαγμα.
jasonick
Μόζυ στους Καβς για 2 1st round picks (της OKC και του MEM). Τους βρήκαν στην αναγκη οι Nuggets, πολύ καλό trade για αυτούς. Όπως και να έχει θα έχουμε επιτέλους #Free_Nurkic. Πρέπει να τους ξαναρχίσω να τους παρακολουθώ μου φαίνεται.
SteveNashidis
QUOTE(jasonick @ Jan 7 2015, 22:59 ) *
Μόζυ στους Καβς για 2 1st round picks (της OKC και του MEM). Τους βρήκαν στην αναγκη οι Nuggets, πολύ καλό trade για αυτούς. Όπως και να έχει θα έχουμε επιτέλους #Free_Nurkic. Πρέπει να τους ξαναρχίσω να τους παρακολουθώ μου φαίνεται.


Μάζεψαν πράγμα οι Cleveland . Να δουμε πως θα το διαχειριστεί ο Μπλατ το όλο θέμα .

Περιμένω πως και πως δίδυμους πύργους Mozgof με 35αρη στην ίδια πεντάδα ! ! Ξύλο και θέαμα ! icon_drunk.gif smiley.gif
Reggie Miller 31
QUOTE (Voyager @ Jan 7 2015, 23:14 ) *
Μάζεψαν πράγμα οι Cleveland . Να δουμε πως θα το διαχειριστεί ο Μπλατ το όλο θέμα .

Περιμένω πως και πως δίδυμους πύργους Mozgof με 35αρη στην ίδια πεντάδα ! ! Ξύλο και θέαμα ! icon_drunk.gif smiley.gif

Πότε έγινε το trade? 35αρη εννοείς τον αλήτη Βαρεχάο που λεει κ ο Ζήσης; tongue.gif
thalys
Ράιτ από Βοστώνη σε Σανς για το πικ της Μινεσσότα. Προστατευμένο για 1-12 το 15 και το 16. Μετατρέπεται στα πικ δευτέρου γύρου του 16 και του 17 αν δεν έχει δοθεί μέχρι τότε. Λογικά μιλάμε για δύο πικ 2ου γύρου δηλαδή.

Άρα το τρέηντ του Ρόντο γίνεται πιθανότατα: Nelson, Crowder, 2 second rounders(16, 17) και ένα first rounder 2016.

Σύμφωνα με φήμες κοντά σε ανταλλαγή είναι και ο Γκρην για τον Πρινς κι ένα first rounder από το Μέμφις.
jasonick
Προβλέπω σε ένα από τα επερχόμενα draft οι Celtics και οι 76ers να έχουν κανά 30άρι picks από τα 60. tongue.gif

QUOTE(thalys @ Jan 10 2015, 00:51 ) *
Άρα το τρέηντ του Ρόντο γίνεται πιθανότατα: Nelson, Crowder, 2 second rounders(16, 17) και ένα first rounder 2016.


Συν το καλύτερο 2nd round pick του '16 είτε από τους Mavs είτε από το Memphis.
jvalin
QUOTE (jasonick @ Jan 10 2015, 00:54 ) *
Προβλέπω σε ένα από τα επερχόμενα draft οι Celtics και οι 76ers να έχουν κανά 30άρι picks από τα 60. tongue.gif



QUOTE ( Adrian Wojnarowski @WojYahooNBA)
If Green deal is finalized tonight, Boston GM Danny Ainge will potentially have 11 first-round picks over the next four years.

Στο draft του 2016 έχουμε 9 picks! w00t.gif laugh.gif
j-kidd13
Εχουν παρει απο τρειντ καποιο λοτερι πικ τουλαχιστον?
Η χαλασαν ολη την ομαδα για σαββουροεπιλογες πρωτου γυρου?
thalys
QUOTE (j-kidd13 @ Jan 10 2015, 02:05 ) *
Εχουν παρει απο τρειντ καποιο λοτερι πικ τουλαχιστον?
Η χαλασαν ολη την ομαδα για σαββουροεπιλογες πρωτου γυρου?


Τα πιθανότερα πικς, ανανεωμένο με το τρέηντ του Ράιτ. Ο Γκρην αποσύρθηκε από το παρκέ στην Ιντιάνα, μάλλον κλείνει από λεπτό σε λεπτό κι η δική του ανταλλαγή. Σύμφωνα με τον Woj περιμένουν το τελικό ναι από τρίτη ομάδα.

QUOTE (thalys @ Dec 23 2014, 07:17 ) *
2015

1ος γύρος
Σελτικς
Κλίππερς

2ος γύρος
Σέλτικς
Σίξερς
Γουίζαρντς (αν παραμείνουν στο τοπ-10 της λίγκας)

2016

1ος γύρος
Σέλτικς
Νετς
Ντάλλας
Κλήβελαντ

2ος γύρος
Σίξερς
Κλήβελαντ
Μαϊάμι
Ντάλλας ή Μέμφις (το καλύτερο απ'τα δύο)
Μιννεσότα

2017
1ος γύρος
Νετς/Σέλτικς(το καλύτερο)

2ος γύρος
Κλήβελαντ
Σέλτικς(αν δεν πάρουν το πικ των Νετς ή αν το πάρουν και το πικ είναι πάνω από το 45)
Μιννεσότα

2018

Τα δικά μας πικς μόνο + το πρώτου γύρου των Νετς
jvalin
QUOTE (Adrian Wojnarowski @WojYahooNBA)
Boston, Memphis have been discussing Jeff Green trade for several weeks, sources tell Yahoo. Boston had wanted two firsts until recently


Θέλω και δεύτερο pick για Green! Τις προάλλες οι Nuggets τσίμπησαν 2 firsts για Mozgov, εμείς στο πηγάδι κατουρήσαμε? tongue.gif Danny πάρτους και τα σώβρακα! shot.gif shot.gif

Άντε να δούμε τι ρόλο βαράει κι αυτή η τρίτη ομάδα που λέει ο Woj… 45.gif
thalys
Ζητούσαμε λέει 2 πικ μέχρι πρόσφατα. Για να δούμε πού καταλήξαμε. Η αγορά για τον JG δεν πρέπει να είναι πολύ μεγάλη πάντως. Expiring συμβόλαιο και 9.2M δεν είναι μικρά εμπόδια.

Να προσθέσω στα assets που πήραμε για τον Ρόντο δύο TPE's, μία 12 και κάτι και μία 5Μ.
SteveNashidis
Eξαιρετικό το trade για Σανς καθώς πήραμε έναν παίκτη τιμιότατο που θα είναι βασικούρα στην κουτσουρεμένη frontline μας . Θα βοηθήσει απίστευτα σε αγώνες με ομάδες που έχουν βάθος στη ρακέτα γιατί μέχρι στιγμής ήμασταν ξέφραγκο αμπέλι .
Εν τέλη χρησιμοποιήθηκε σωστά το 1st round pick της Μινεσότα από την ανταλλαγή με τον Ρόμπιν Λόπεζ όπου μας είχαν πιάσει κορόιδο. Η λογική δείχνει για 2 2nd round pick το 2017 ότι θα καταλήξουν στην Βοστώνη.

Για την Βοστώνη βλέπω να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση που είμασταν εμείς με τόσα draft picks αν και έχουν αρκετά πιο πολλά.
Οι δρόμοι είναι δύο. Είτε τα χρησιμοποιείς για ανταλλαγή κάποια από αυτά ώστε να φτιάξεις την ομάδα με έμπειρους/καλούς παίκτες (όχι βετεράνους) είτε τα κρατάς και περιμένεις να σου κάτσει το λαχείο.
Πάντως αρκετοί rookie στην ήδη rookie ομάδα ποτέ δεν βοήθησαν (βλέπε 76ers, Minessota)


Edit : The Houston Rockets allegedly want to offer the Phoenix Suns a single first round draft pick for Goran Dragic.
We say, LOL!!!


http://www.brightsideofthesun.com/2015/1/9...or-goran-dragic

Γελάνε οι πέτρες της ερήμου. Μαζευτείτε tongue.gif
jvalin
QUOTE (Voyager @ Jan 10 2015, 15:38 ) *
Για την Βοστώνη βλέπω να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση που είμασταν εμείς με τόσα draft picks αν και έχουν αρκετά πιο πολλά.
Οι δρόμοι είναι δύο. Είτε τα χρησιμοποιείς για ανταλλαγή κάποια από αυτά ώστε να φτιάξεις την ομάδα με έμπειρους/καλούς παίκτες (όχι βετεράνους) είτε τα κρατάς και περιμένεις να σου κάτσει το λαχείο.

Το ρόστερ χωράει μέχρι 15 παίκτες και εμείς έχουμε 20 picks!!!!! στα επόμενα 4 drafts, εκ των οποίων τα 9 w00t.gif είναι πρώτου γύρου. Πρακτικά είναι προφανώς αδύνατο να τα κρατήσουμε όλα. Κάποια θα χρησιμοποιηθούν για ανταλλαγή, κάποια άλλα θα φύγουν πακέτο για trade up στα επερχόμενα drafts και στη χειρότερη κάποια θα γίνουν stashed στην Ευρώπη (όπως κάνατε εσείς φέτος με τον Bogdanovic). Το θέμα είναι ότι αρχής γενομένης απ το καλοκαίρι πρέπει σιγά σιγά να βλέπουμε χειροπιαστά αποτελέσματα, γιατί τα picks είναι ήδη πάρα πολλά και φοβάμαι ότι εν τέλει κάποια από αυτά θα πάνε στράφι.



Και βέβαια, όπως κάθε χρόνο, το νούμερο 1 πάει στο Cleveland! laugh.gif
geo82
QUOTE (jvalin @ Jan 10 2015, 20:02 ) *
Και βέβαια, όπως κάθε χρόνο, το νούμερο 1 πάει στο Cleveland! laugh.gif


Αλλά δε λέει να φτιάξει ομάδα! 19.gif Υπάρχει και η Θεία Δίκη.
SG3ptshooter
QUOTE
Austin Rivers has officially been traded to the Clippers in a three-team deal.
Boston will send Rivers to the Clippers in exchange for Chris Douglas-Roberts, a 2017 second round draft pick. Shavlik Randolph will also be sent to Boston from Phoenix, and Phoenix will receive Reggie Bullock. To be clear, none of these guys warrant any consideration in standard leagues.

M' αρέσει που έλεγα, μακάρι να πάει ο Reggie-B σε μια ομάδα με χώρο στο 2 να πάρει λεπτά να δούμε. icon_drunk.gif
SteveNashidis
http://bleacherreport.com/articles/2124053...gramming-league

QUOTE
The Atlanta Hawks can be added to the list of team's interested in Ray Allen according to Chris Vivlamore of The Atlanta Journal-Constitution: "The Hawks have had discussions with representatives for free agent Ray Allen but nothing is imminent, according to a person familiar with the discussions."



Teague,Allen,Korver,Millsap,Horford . Κάνεις την προσευχή σου γιατί θα βρέξει καλάθια sport-smiley-017.gif
aegeansheed
O Allen θα ήταν χαζός να πάει κάπου αλλού εκτός από Hawks, Spurs ή Pistons.

Ναι, Pistons. Πάντα τον θέλαμε στην ομάδα!
jasonick
Εγώ πάλι λέω ότι επαβάλλεται να έρθει σε εμάς, δηλαδή έχοντας 2nd unit με Harris, Allen, Jefferson, Amare, 'O Neal το σήκωνες αήτητος... στο NBA Live 06.
Σε ένα πιο τρολιαρίστικο (sic) σενάριο πηγαίνει στους Wizards όπου έχει ακουστεί ότι τον θέλουν, ο KG μένει ελεύθερος από το Brooklyn και οι πρώην big 3 της Βοστώνης ενώνονται ξανά. tongue.gif
SteveNashidis
QUOTE
QUOTE
Alex Kennedy: The Los Angeles Clippers, Portland Trail Blazers, Phoenix Suns and Toronto Raptors are also expected to pursue bought out Amar'e Stoudemire.



Adam Zagoria: Portland has 15 guaranteed contracts and is not expected to be a player for @Amare Stoudemire, per league source. Twitter @AdamZagoria

Marc Stein: Warriors, I'm told, are NOT among the teams pursuing soon-to-be-free agent Amar'e Stoudemire Twitter @ESPNSteinLine

Marc Stein: Grizzlies, I'm told, are another Western Conference title contender not currently in the hunt for Amar'e Stoudemire Twitter @ESPNSteinLine

Jason Lloyd: Don't expect #Cavs to be contenders for Stoudemire. He's close to GM David Griffin, but not much PT available & he's deficient defensively Twitter @JasonLloydABJ

Chris Haynes: #Cavs will not attempt to acquire newly bought out Amar'e Stoudemire, I'm told. They're aggressively looking to bring in an additional big. Twitter @ChrisBHaynes

Alex Kennedy: Tonight, an executive told me Thunder and Nets are most aggressive teams in trade talks. They want to deal, and may trade with each other. OKC's interest in Brook Lopez is real. Sam Presti has always liked him, dating back to 2008 draft. Don't be surprised if Thunder land him. Twitter @AlexKennedyNBA

Marc J. Spears: The camp for Kings forward Jason Thompson would like to get him traded before Thursday's deadline, a source said. Twitter @SpearsNBAYahoo


bball.gif Eγώ πιστεύω θα πάει Ντάλας ο αμάρε. Τον έχουν ανάγκη και είναι σε playoff τροχιά . ο Cuban είναι ένας ιδιοκτήτης που μπορεί να υπερβεί το σάλαρι. Αν και δεν ξέρουμε τι πόσο έχει πληρωθεί φέτος από Νικς ώστε το υπόλοιπο να το απορροφήσει η επόμενη ομάδα.

QUOTE
The amount of the buyout was not immediately known on the remainder of Stoudemire's $23.4 million salary for this season. Playoff-bound teams such as the Mavericks and the Clippers are expected to be in the market for help up front


bball.gif Νίκο ετοιμάσου για μεγαλειώδη δεύτερη πεντάδα ph34r.gif . Εμείς δεν τον παίρνουμε εκτός αν δώσουμε Dragic στεγνά για αέρα κοπανιστό αν και ο μάνατζερ μας σε ραδιοφωνική εκπομπή δεν απέκλεισε κανένα ενδεχόμενο . (facepalm)

bball.gif bball.gif bball.gif Όσο για το υποτιθέμενο trade όπου η οκλαχόμα θα πάρει Lopez , αν γίνει κάτι τέτοιο χρίζεται για μένα ως το πρώτο φαβορί για τίτλο στην Δύση. Τόσο καιρό οι OKC πέρα από τραυματισμούς ταλαιπωρούνται από έλλειψη ποιοτικού ψηλού . Το Westbrook-Waiters-Durant-Ibaka-Lopez δεν το σταματάει τίποτα.

bball.gif Κατά τα άλλα Twism για την Ατλάντα δεν υπάρχει κάποια φήμη για trade αν και περίεργο γιατί δεν πατάνε καλά τόσο καιρό tongue.gif tongue.gif
SG3ptshooter
QUOTE(Voyager @ Feb 16 2015, 14:37 ) *
bball.gif Κατά τα άλλα Twism για την Ατλάντα δεν υπάρχει κάποια φήμη για trade αν και περίεργο γιατί δεν πατάνε καλά τόσο καιρό tongue.gif tongue.gif

Είναι που δεν τους δίνει η Nizhny τον Antonov γιατί έχει καλύτερες πιθανότητες να πάρει τη Euroleague. rolleyes.gif
jasonick
QUOTE(Voyager @ Feb 16 2015, 14:37 ) *
bball.gif Νίκο ετοιμάσου για μεγαλειώδη δεύτερη πεντάδα ph34r.gif . Εμείς δεν τον παίρνουμε εκτός αν δώσουμε Dragic στεγνά για αέρα κοπανιστό αν και ο μάνατζερ μας σε ραδιοφωνική εκπομπή δεν απέκλεισε κανένα ενδεχόμενο . (facepalm)


Δεν με χαλάει καθόλου! Ούτως ή άλλως μόλις βγαίνει ο Chandler από το παρκέ, πάρτυ κάνουν οι αντίπαλοι στη ρακέτα. Ε με τον Amare πάλι πάρτυ θα κάνουν αλλά θα βάζουμε και κανά πόντο μπροστά και έχει πέσει αρκετά επιθετικά ο πάγκος μετά το trade του Rondo.
jasonick
QUOTE
Adrian Wojnarowski ✔ @WojYahooNBA
Follow

Goran Dragic's agent informed the Suns tonight that Dragic will not sign an extension in Phoenix this summer, league sources tell Yahoo.


QUOTE
Adrian Wojnarowski ✔ @WojYahooNBA
Follow

The Los Angeles Lakers, Miami Heat and New York Knicks are among preferred destinations for Goran Dragic, league sources tell Yahoo Sports.


Κρίμα και ήθελα να μείνει στο Phoenix.
Φαίνεται τελικά ότι η επιλογή του Thomas το καλοκαίρι κόστισε την παραμονή του, [Voyager] αλλά τι να κάνουμε όμως, συνεχίζουμε. suns1-sm.gif suns1-sm.gif suns1-sm.gif [/Voyager]
klow13
“I told Goran Dragic on the court, ‘You might be my teammate next year.’” Young told the L.A. News Group shortly after the Lakers’ loss on Monday to the Phoenix Suns. “I’ll talk to Marc (Gasol.) Me and him are cool. Kevin Love, I’ll talk to him.”

Σοβαρο ατομο εβαλαν για recruiting οι lakers
SteveNashidis
Όταν μπλέκονται οι αντζέντηδες το θέμα χαλάει άμεσα. Δεν μπορώ να φανταστώ τον Dragic να θέλει να πάει σε μία από τους Lakers,Knicks,Heat για να δείξει τον all star εαυτό του. Γιαυτό λέω θέμα αντζέντηδων. Το Φοίνιξ μπορεί να του δώσει 108 μύρια για 5 χρόνια το καλοκαίρι. Τολμώ να πω ότι ίσως τον κρατήσουμε και πείσουμε να μείνει του χρόνου αλλά αυτό το σενάριο απομακρύνεται.

Οι μ@λ4κίες πληρώνονται από τον καλοκαιρινό μεταγραφικό σχεδιασμό. Υπογράφεις Ισαία και παίρνεις Έννις στο δραφτ γιατί πιστεύεις θα σου φύγει ο Ερρίκος . Σου μένει ο Ερρίκος με μεγαλύτερο συμβόλαιο από ότι είχες προτείνει και κατά την διάρκεια της χρονιάς οι Plumlee,Thomas,Dragic,Green μπλέκονται σε σενάρια trade αντί να παίξουν για την διεκδίκηση των playoff.
Τζάμπα τα βήματα που κάναμε εμπρός αυτά τα 5 χρόνια . Α μην ξεχάσω του χρόνου έχουμε το 14 draft pick.
geo82
Δε ξέρω γιατί αλλά θεωρώ πιο πιθανό να πάει στους Lakers αντί να έρθει στη Nέα Υόρκη.
jasonick
Και οι Celtics στο κυνήγι για Dragic.
Οι Clippers λέει θέλουν να δώσουν τον Crawford για 1st round pick για να πάρουν έναν από τους Chandler/Afflalo. Το ότι δηλαδή υπάρχει ομάδα που θα έδινε το pick της για τον 34χρονο Crawford και όχι κατευθείαν στους Ντενβεραίους για τους Chandler/Afflalo μάλλον δεν το έχουν σκεφτεί στο LA. Γενικά ο Rivers σαν GM είναι απογοήτευση, μπιλυκινγκίζει* επικίνδυνα.

μπιλυκινγκίζει: Προέρχεται από τον εξαίρετο (..ΝΟΤ!) GM, Billy King όπου με τις κινήσεις του έχει καταφέρει να φτιάξει το μέλλον των Hawks και Celtics... όντας GM των Nets.
SteveNashidis
Με παίρνουν GM και φτιάχνω αυτό το trade χθες. 1st round pick δίνουν οι Pistons στους Suns και οι Suns 2nd round στους Clippers. Κρατάω Dragic/Monroe του χρόνου. Απλά τα πράγματα . Μάθε μπαλίτσα. Ντιμπέι ρε

geo82
http://espn.go.com/nba/story/_/id/12346238...g-kevin-garnett

Σύμφωνα με πηγές οι Wolves θέλουν να πάρουν τον Garnett. Μακάρι, ώστε να κλείσει την καριέρα του εκεί που την άρχισε.
Conan1982
QUOTE (Voyager @ Feb 18 2015, 19:57 ) *
Με παίρνουν GM και φτιάχνω αυτό το trade χθες. 1st round pick δίνουν οι Pistons στους Suns και οι Suns 2nd round στους Clippers. Κρατάω Dragic/Monroe του χρόνου. Απλά τα πράγματα . Μάθε μπαλίτσα. Ντιμπέι ρε


Ποιο παιχνίδι είναι αυτό;
Venomous
Trade Machine απο το site του ESPN
SteveNashidis
QUOTE(Conan1982 @ Feb 19 2015, 12:57 ) *
Ποιο παιχνίδι είναι αυτό;


http://espn.go.com/nba/tradeMachine/ Εδώ φίλε μου θα κανεις τα trade που δεν κάνει η ομάδα σου

QUOTE
. With Goran wanting out, the Suns are trying to attach Zoran to trade packages with him

Alex Kennedy: Source says Lakers aren't willing to part with significant assets for Goran Dragic, since they can wait and just pursue him in the summer.

Chris Mannix: Boston an intriguing trading partner for PHX because of assets, but sources close to Dragic say: He isn't interested. Doesn't like BOS fit.

Alex Kennedy: I can confirm BOS likes Isaiah Thomas. They showed interest in July when he was a FA. But with Dragic moving, Thomas to likely stay in PHX.

Speaking early this afternoon at US Airways Center, Dragic indicated the bond between himself and team that drafted him is irretrievably broken. "I don't trust them anymore," Dragic said following Wednesday's practice session. "It happens too many times. Two, three times. They give promises, OK. It's hard. But at the same time, I wish them all the best. They were great to me the past five years. I'm always going to have a good memory about Phoenix fans and the city. I just hit that point of my career that it's better for me and my family to move on."


Eίπαμε μιλάμε για ιδιοφυΐες .

Νίκο βγες στη γραμμή να μας εξηγήσεις πως θα πείσετε τον Sanders να παίξει στο Dallas . Φήμες λένε ότι θα διοργανώσει πάρτι ο Cuban με τον Parsons tongue.gif
Boom Dizzle
Εξαιρετικη κινηση απο τους Μπλειζερς που απεκτησαν τον Ααρον Αφλαλο απο τους Ναγκετς...Πιστευω με την αποκτηση αυτη οι Μπλειζερς μπαινουν για τα καλα στους contenders καθως αποκτουν βαθος στον παγκο...Μαζι του κι ο Αλονζο Γκι...Επισης οι Ναγκετς δωσαν τον Μαγκι για πικ στους Σιξερς και πηραν Κλαβερ και Μπαρτον απο Μπλειζερς...Σε αλλες ειδησεις οι Γουιζαρντς πηραν Σεσσιονς αντι του Μιλλερ ενω κοντα στην ανταλλαγη του Λοπεζ με τον Τζακσον βρισκονται οι Νετς...Για να δουμε rolleyes.gif
SG3ptshooter
Mακάρι να κολλήσει καλά ο μέγας Arron στη λειτουργία της πεντάδας των Βlazers, μπορώ να τον δω στο ρόλο του Matthews με τους υπόλοιπους starters ή αντί του Batum, το θέμα είναι να δέσει παράλληλα επιτέλους ένα σοβαρό 2nd unit κι αυτό θα χρειαστεί χρόνο για να κριθεί επαρκώς. Στα χαρτιά είναι σίγουρα σπουδαία κίνηση, μακάρι να αποδειχθεί τέτοια και στο παρκέ.
geo82
http://espn.go.com/nba/story/_/id/12348557...ta-timberwolves

Ο "Λύκος" επέστρεψε στη Μινεσότα! Ιδανικό φινάλε για τον KG.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.