Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Toronto Raptors
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2, 3
dizzy_fingers
Τόπικ όπου θα γράφουμε τα νέα της ομάδας.
morfi
E τωρα τι περιμενετε να γραψω? μια ομαδα οταν μπορει να διαλεξει οποιονδηποε παικτη στο Νο1 του ντραφτ και αυτη διαλεγει εναν ιταλο που ειναι ακομα... ενας ακομα ελπιδοφορος νεος αυτο τα λεει ολα... με τοσους ξενους και μαλιστα μετριους παικτες δεν μπορει να κανει τιποτα... Μια πενταδα με τον τι τζει φορντ, τον μορις πιτερσον, τον μεγαλο κρις μπος και τον ρασο ντεστεροβιτς (ειπαμε, το ΝΒΑ πασχει στους σεντερ) ειναι ικανοι για μεγαλα πραγματα αλλα τι γινεται με την κενη θεση που απομενει? τι γινεται με τον παγκο? Και σας λεω... απολυτως τιποτα... ο φρεντ τζοουνς ειναι λιγος, ο αντονι παρκετ επισης... δηλαδη απο εδω και περα ολοι λιγοι ειναι. Ολοι οι ξενοι ειναι αθλιοι εκτος απο τον νεστεροβιτς (λογω θεσης) και τον καρμπαχοσα. Ο χοσε ειναι ενας πολυ μεγαλος παικτης και μαλιστα ειναι ενα απο τους αγαπημενους μου στην ευρωπη αλλα δεν ξερω κατα ποσο μπορει να παιξει στο ΝΒΑ...

Three Cheers For Revenge
liolias
Ναι αλλα φετος θα παμε πλαι οφ! Θα τα παμε καλα πιστευω. Εχουμε καλες μοναδες Bosh Calderon Garbajosa Nesterovic Slokar Bargani Peterson.
NBAholic
QUOTE
Ναι αλλα φετος θα παμε πλαι οφ! Θα τα παμε καλα πιστευω. Εχουμε καλες μοναδες Bosh Calderon Garbajosa Nesterovic Slokar Bargani Peterson.


Για Ευρωλίγγα, ναι, είναι καλές οι μονάδες, αλλά για επίπεδο ΝΒΑ δε θα το 'λεγα. Ο Γκαρμπαχόσα είναι αδοκίμαστος, ο Καλντερόν και ο Νεστέροβιτς ρολίστες, ο Πίτερσον αξίζει, αλλά δεν είναι και κάτι το εξαιρετικό για βασικός, η επιλογή του Μπαρνιάνι μπορεί να βγει σε καλό αν δουλέψει, αλλά δε νομίζω από τόσο νωρίς (παρεπιπτόντως, έχετε προσέξει ότι οι Ιταλοί παίχτες που έπαιξαν στο ΝΒΑ, όπως και οι δικοί μας, δεν έκαναν τίποτε; Εσπόζιτο, Ρουσκόνι-ο πρώτος στους Ράπτορς-, ποιος τους θυμάται αυτούς σαν ΝΒΑερς; ), ο Σλόκαρ είχε κάπου 5 πόντους μέσο όρο στην Ευρώπη, ο Πάρκερ θα παίξει μάλλον καλά γιατί το στιλ του ταιριάζει στο παιχνίδι του ΝΒΑ...Ο Μπος ναι, είναι σπουδαίος, αλλά αυτός με τον Πίτερσον υπήρχαν και στην περσινή ομάδα-ντροπή. Πιο πίσω υπάρχει ποσότητα μεταγραφών, αλλά ποιότητα; Αν οι Ράπτορς κάνουν πάνω από 30-35 νίκες του χρόνου, θε με εκπλήξουν.
asxetos
Μου την έσπασε ο Κολάντζελο γιατί υπέγραψε όλη την Ευρώπη και δεν πήρε κανένα έλληνα. Ούτε καν τον Ζήση από τη Μπένετον (αν και από ότι άκουσα οι οπαδοί της Μπένετον δεν ήθελαν με τίποτα να φύγει ο Νικόλας).
Alexmei
QUOTE(liolias @ Aug 25 2006, 06:07 PM) *
Ναι αλλα φετος θα παμε πλαι οφ! Θα τα παμε καλα πιστευω. Εχουμε καλες μοναδες Bosh Calderon Garbajosa Nesterovic Slokar Bargani Peterson.



πολύ αισιόδοξος είσαι..... tongue.gif Να πω την αλήθεια εγώ δν βλέπω την ομάδα για πλέι οφ(μπορεί να πάει αλλά εγώ δν πιστεύω) αλλά σίγουρα θα έχει καλύτερη πορέια από πέρυσι.........
liolias
Με τους Ραπτορς ποτε δεν ξερεις τι θα συμβει..
morfi
QUOTE(liolias @ Aug 26 2006, 08:14 PM) *
Με τους Ραπτορς ποτε δεν ξερεις τι θα συμβει..

Σωπα ρε συ, λες και ειναι καμμια ομαδα ικανη για ολα...

Λοιπον εγω το λεω απο τωρα... λυπαμαι πολυ για τον μπος, τον τι τζει φορντ και τον πιτερσον αλλα η ομαδα δεν θα παει στα πλειοφ... στην καλυτερη περιπτωση θα ειναι προτελευταια στην ανατολη και θα κανει το πολυ 20 νικες...

Three Cheers For Revenge
liolias
Καλα θα δουμε...
Achilleas13
QUOTE(liolias @ Aug 25 2006, 09:00 PM) *
Ναι αλλα φετος θα παμε πλαι οφ! Θα τα παμε καλα πιστευω. Εχουμε καλες μοναδες Bosh Calderon Garbajosa Nesterovic Slokar Bargani Peterson.


Δεν το πολυπιστεύω.Σιγά τον Garbajosa και τον Calderon
liolias
Αν ηταν και ο Vince σε αυτη την ομαδα θα ημασταν αρκετα δυνατοι.
Achilleas13
QUOTE(liolias @ Sep 23 2006, 01:14 AM) *
Αν ηταν και ο Vince σε αυτη την ομαδα θα ημασταν αρκετα δυνατοι.


Ο Carter πήγε ως free agent στους Νετς η με ανταλλαγή????
liolias
Πηγε με ανταλλαγη με Alonzo Mourning, Aaron Williams, Eric Williams
nash
Το Toronto κέρδισε στο πρώτο του φιλικό τους Wizards...

Ξεκίνησε στην 5αδα ο Πάρκερ αλλά ήταν μέτριος.

καλό ήταν το ντεμπούτο του Γκαρμπαχόθα. Νομίζω ότι ο Ισπανός μπορεί να κάνει ακλή χρονιά φέτος και να βοηθησει σημαντικά τους Raptors αν και υπάρχει μεγάλος συναγωνισμός στο 4 στην ομάδα.
liolias
Οι Τορόντο Ράπτορς νίκησαν στο πρώτο φιλικό της χρονιάς τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς (93-88), όμως όπως ήταν λογικό, τα φώτα ήταν στραμμένα στο νούμερο 1 του ντραφτ. Αντρέα Μπαρνιάνι. Ο Ιταλός άσος έδειξε από νωρίς ότι... το λέει η καρδούλα του. Σε μία φάση πήρε την μπάλα, είδε ότι ήταν ακάλυπτος και δε δίστασε να εξαπολύσει το πρώτο του σουτ στην... ΝΒΑ καριέρα του. Αυτό ήταν εύστοχο...

Ο Μπαρνιάνι είχε 8 πόντους και 4 ριμπάουντ σε 13.5 λεπτά συμμετοχής και μπήκε ως αλλαγή λίγο μετά το πέμπτο λεπτό της αναμέτρησης με τους «μάγους». Βέβαια... κάθε αρχή και δύσκολη, άφού έκανε τρία φάουλ στα πρώτα τέσσερα λεπτά συμμετοχής του.

«Δεν είναι ένας εντέλώς καινούργιος κόσμος. Είναι... μπάσκετ», είπε ο ύψους 2.13μ. Ιταλός που είχε 2/2 τρίποντα και 1/4 δίποντα και συμπλήρωσε ότι «πρέπει να βελτιώσω τα ίδια πράγματα στα οποία δούλευα και στην Ιταλία».

«Είναι λίγο πρόωρο να μιλάμε για τον Μπαρνιάνι. Πρέπει να προσαρμοστεί στο παιχνίδι», είπε ο ολ σταρ γκαρντ των Ουίζαρντς, Γκίλμπερτ Αρίνας. «Νομίζω ότι στα μέσα της σεζόν θα αρχίσεινα κάνει το παιχνίδι του», συμπλήρωσε.

Το ντεμπούτο του με τους Ράπτορς έκανε και ο Χόρζε Γκαρμπαχόθα, ο οποίος σημείωσε 11 πόντους με 1/4 δίποντα και 3/7 τρίποντα, ενώ πήρε 2 ριμπάουντ και έκανε 2 λάθη. Ο Αρίνας είχε 29 πόντους για τους Ουίζαρντς.
betsmart.gr

Μπραβο παιδια! Καλη συνεχεια και στο πρωταθλημα!
liolias
Μετα την νικη επι των Ουίζαρντς σειρα ειχαν οι Σελτικς τους οποιους κερδισαμε με 118-112!! wav.gif
Alexmei
και τώρα είχαν σειρά οι ΝΕΤS ( blink.gif ) που έχασαν απο το Τορόντο με 110-119.... παρόλο που η πεντάδα των Νετς ήταν

Carter, Kidd, Robinson, Jefferson, Collins blink.gif blink.gif blink.gif


τι να πω.... μπράβω στους ράπτορς... liolia τι έχεις να πεις τώρα που οι Ράπτορς νίκησαν τους Νετς; (Carter biggrin.gif )...
liolias
Εχω να πω ενα πραγμα μονο.Vince γυρνα στους αρχοντες της Atlantic Division!! tongue.gif tongue.gif
liolias
Και τωρα σειρα ειχαν οι Cavaliers.Νικη των Raptors με 103-81!!!!! Πηραμε φορα!!! wav.gif 41.gif icon_headbang.gif smilie_schal1.gif
NBAholic
Μην τρελαίνεστε με την pre-season, γιατί μπορεί να απογοητευτείτε όταν αρχίσουν τα πραγματικά ματς. Πολλές κακές ομάδες είχαν καλά ρεκόρ τούτη την περίοδο. Μιλάμε για την περίοδο όπου τα μεγάλα ονόματα απλώς κάνουν ζέσταμα και παίζουν 20λεπτα.
liolias
Συμφωνω.Τα μεγαλα ονοματα κανουν ζεσταμα.... wos_sport5.gif
Anaz
Πραγματι!Παντως εγω φετος θα τους υποστηριζω τους "ευρωπαιους"..!! biggrin.gif
Αν κ Καλντερον,Γκαρμπαχοσα,Μπαρνιανι μπορει να ειναι εξαιρετικοι για international game,για ΝΒΑ δεν νομιζω οτι μπορει να ξεχωρισουν ιδιαιτερα..Ο Παρκερ πιστευω θα παει σχετικα καλα!
Γενικα ειμαι πολυ περιεργος πως θα τα παει η ομαδα του Κολαντζελο με Μπος,Φορντ,Πιτερσον,Tζοουνς κ ενα ματσο παιχτες απο Ευρωπη μερια..
rchos
προφανως και εγω αυτους υποστηριζω φετος για τους ιδιους λογους που αναφερει ο αναζ!γενικα δηλαδη μετα την φυγη του θεου απο την ενεργο δραση τους ραπτορς και τους μπουλς γουσταρα παντα!ειδικα μετα με τον καρτερ τους υποστηριζα περισσοτερο!το φετινο ροστερ ειναι λογος να τους υποστηριζω παλι πιο ενεργα!
αυτους και τους μπουλς παλι!
liolias
Ειδατε τελικα οτι ολοι ειστε κρυφοραπτορακηδες??Α ρε λαο που εχουμε!! thumbsup.gif thumbsup.gif
NBAholic
Προσωπικά δηλώνω μάλλον αδιάφορος...Παρόλα αυτά, είναι γεγονός ότι μιλάμε για ομάδα με πολλούς φανατικούς οπαδούς. Σε μερικά boards στις ΗΠΑ, το φόρουμ των Ράπτορς είναι το πιο πολυσύχναστο όλων των ομάδων του ΝΒΑ.
liolias
Ναι εχουμε πολυ κοσμο.Φαντασου να πηγαινε και λιγο καλυτερα η ομαδα.
liolias
Αλλη μια νικη πετυχαν οι Ραπτορς σημερα απεναντι στην Μακαμπι με 118 - 84.Μπραβο στα παιδια!Επομενος αγωνας την κυριακη με τους Cleveland.
dizzy_fingers
"Το ΝΒΑ πάτησε την Ευρώπη!"
"Η Ευρωλίγκα στην υποταγή του ΝΒΑ!"

Ε? Τί με κοιτάτε? Είπα να αντιστρέψω τα πρόσφατα πρωτοσέλιδα τώρα που οι Ράπτορς κέρδισαν τη Μακάμπι... rolleyes.gif
liolias
Παλι κερδισαμε τους Cavaliers με 91-90.
liolias
Νεα νικη των Ραπτορς επι των Σελτικς με 106-102 μεσα στη Βοστωνη.Σουπερ ο Καλντερον με 19 ποντους και 7 ασσιστ ενω 21 ποντους εβαλε ο Πετερσον. icon_headbang.gif
Achilleas13
Τρένο οι Raptors σταφιλικά.Για να δούμε τι θα κάνουν στα επίσημα παιχνίδια
liolias
Αν κρινω παντως απο τα φιλικα που δωσαμε θα ειμαστε πολυ δυνατοι φετος.
NBAholic
Μετά από λίγα χρόνια, μάλλον θα καταλάβεις ότι τα φιλικά δείχνουν εντελώς πλαστές εικόνες για τη σεζόν. Και οι Γουόριορς αήττητοι είναι στα φιλικά, αλλά πάνω από 8ους στη Δύση δεν τους βλέπω. Από την άλλη, οι Σπερς έχουν ήδη υποστεί ήττες, αλλά θα είναι και φέτος στα 2-3 μεγαλύτερα φαβορί για τον τίτλο.
liolias
Μη συγκρινεις ομως και το ροστερ των Γουόριορς με των Ραπτορς.Καμια σχεση δεν εχουν.
liolias
Μετα απο μια εξαντλιτικη προετοιμασια και μοναχα νικες στα φιλικα η ομαδα εχασε στο πρωτο αγωνα με τους Νετς.Φυσικα η ομαδα θα ανακαμψει με αρχη τον αγωνα με τους Μπακς. Ρε συ Καρτερακο με την ομαδα της καρδιας σου επρεπε να ξεσκιστεις?? 68.gif
dizzy_fingers
Μπα.
Γενικά θα ξεσκιστεί φέτος. Αν θυμάμαι καλά, φέτος λήγει το συμβόλαιό του.
liolias
Ναι αλλα αν δεν ανανεωσει που θα καταληξει αραγε??Λεω εγω τωρα..
dizzy_fingers
Οπουδήποτε εκτός από Ράπτορς tongue.gif.
Σοβαρά τώρα, δε θέλω να σου γκρεμίζω τα όνειρα, αλλά δε νομίζω ούτε ο ίδιος ούτε οι οπαδοί να θέλουν να επιστρέψει στο Τορόντο.
Δε θυμάσαι τί τερτίπια έκανε στην ομάδα για να τον αφήσει να φύγει?
liolias
Και που θα παει? Ας πει οτι θελει να ερθει και ολα ξεχνιουνται.
dizzy_fingers
Πρώτα απ'όλα γιατί έχουμε σίγουρο το ότι θα φύγει από το New Jersey?

Δεύτερον, αν τελικά φύγει, ένα κάρο ομάδες θα σφαχτούν στα πόδια του. Αμφιβάλλω αν θα προτιμήσει το Τορόντο (είπα πάνω γιατί).

Με λίγα λόγια, ξέχασέ την αυτήν την περίπτωση.
Είμαι τόσο σίγουρος ότι δε θα συμβεί όσο το ότι o holic θα συνεχίσει να είναι ερωτευμένος με τα στατιστικά για τις επόμενες 3 δεκαετίες, τουλάχιστον...
liolias
Θα δειξει στο τελος της σεζον τι θα κανει.Εγω παντως θα τον ηθελα οσο τιποτα.Θα του στειλω mail να τον ψεισω biggrin.gif
dizzy_fingers
Στείλε στον ΑιΒασίλη πρώτα tongue.gif.
liolias
Σοβαρα ειμαι γραμμενος στο fan club στο site του και του στελνω email.
liolias
Μεγαλη νικη των Ραπτορς εχθες επι των Μπακς με 109-92 αλλα μολις χασαμε απο τους Σπερς με 103-94 sad-smiley-009.gif .
liolias
Μετα την μεγαλη νικη επι των Σιξερς με 106-104 σημερα παμε να καθαρισουμε και τους Χοκς!!
liolias
Δυστυχως χασαμε με 111-102.Επομενος αγωνας με το Σακραμεντο.
liolias
Και δευτερη συνεχομενη ηττα απο το Σακραμεντο με 107-92.Αντε να ξυπνησουμε σιγα σιγα.
Anaz
O "Αντωνακης" πάντως μια χαρα πάει ως τωρα..13π,3ρ,2ασ με 32λ. συμμετοχης
Σε αντιθεση με τους (υπολοιπους) Ευρωπαίους..
Παντως απ'τον Καλντερον περιμενα κ περιμενω μια καλυτερη χρονια φετος..
liolias
Αντε παλι ηττα απο τους Λακερς με 107-100 και πλεον φυγουραρουμε στην τελευαταια θεση στην βαθμολογεια της περιφερειας.Κερδιστε τωρα τους Ναγγετς γιατι ανεβαινω Καναδα. angry_red.gif
liolias
Δυστυχως μας καθαρισε ο Αντονυ. 109-117 και η ομαδα φαινεται τελειως αποσυντονυσμενη.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.