Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Ν.ΙΩΝΙΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
tas13
Μετά από πρωτοβουλία δική μου και την βοήθεια της ομάδας μου και φίλων, διοργανώνουμε τον 1ο Φιλανθρωπικό Αγώνα στο Δήμο της Ν.Ιωνίας.. Σκοπός μας είναι να ενεργοποιήσουμε και να ευαισθητοποιήσουμε όλο το κόσμο και τους φορείς του Δήμου μας, αλλά και όσο περισσότερους ανθρώπους μπορούμε.. Στόχος μας μέσα από αυτη την εκδήλωση είναι να μαζευτούν χρήματα και να τα δώσουμε στη Στέγη Ανηλίκων Περισσού, ένα ίδρυμα που φιλοξενεί περίπου 20 παιδιά από οικογένειες που δε μπορούν να τα μεγαλώσουν για διάφορους λόγους, ένα ίδρυμα που τα έχει ανάγκη..
Σας περιμένουμε λοιπόν να απολαύσουμε όλοι μαζί τον αγώνα και να διασκεδάσουμε με μουσική, χορευτικά και show.. Σας περιμένουμε για να δώσουμε δύναμη και χαμόγελα σε αυτά τα παιδιά.. Παρτε λοιπόν τη παρέα σας και ελάτε.. Θα χαρουμε πολύ να σας δούμε..

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ Ν. ΙΩΝΙΑΣ
ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ευρώ
'Ωρα Προσέλευσης 18:30



http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=168684679859183
tas13
Η μέρα του Φιλανθρωπικού μας Αγώνα φτάνει..Σας περιμένουμε όλους αύριο να ενισχύσεται τη προσπάθεια μας και να δώσουμε την αγάπη μας στα παιδάκια που έχουν ανάγκη..Σας ευχαριστούμε..

https://www.facebook.com/mobileprotection#&...168684679859183
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.