Skonokinis
May 2 2015, 21:10
QUOTE (MiDi_MiLiZ @ May 2 2015, 22:08 )

Παραλληλισμοι με παρομοιες ενεργειες σε ΝΒΑ, Αγγλιες, Ισπανιες και Γαλλιες ειναι τοσο ευστοχοι οσο και το να πω εγω οτι η Ελλαδα ειναι μια πολυ φθηνη χωρα επειδη το μπουκαλακι νερου ειχε 50σεντς.
Ολοι ξερουμε τις ιδιαιτεροτητες παιχνιδιων ΠΑΟ-ΟΣΦΠ και πρωτος απο ολους ο ιδιος ο πολυπειρος και μπαρουτοκαπνισμενος Σπανουλης. Αρα ξερει καλυτερα απο ολους επισης, τι πρεπει να κανει και ποτε να το κανει και τι θα ηταν καλο να το αποφυγει. Αν ηταν στην ηλικια του Αγραβανη το συζητουσαμε. Η ενεργεια του ηταν εν γνωσει του των οσων θα ακολουθησουν, αρα ειναι τουλαχιστον ανευθυνη.
Αυτα δεν τα λεω για να δικαιολογησω τα μπουμπουκια της Θ.13, τα λεω γιατι καποιοι επιμενουν να πλασαρουν ως προτυπο ηθους εναν ανθρωπο που δε χανει ευκαιρια να τους διαψευδει.
+1
η κερκίδα εξ αντικειμένου ασχολείται με τους παίκτες, αν ξεκινήσουν και οι παίκτες να ασχολούνται με την κερκίδα θα γίνει ροντέο
Paris87
May 2 2015, 21:11
QUOTE(AL_ @ May 2 2015, 21:05 )

Με αυτην την λογικη προφανης αντιδραση ειναι να γινονται ολα τα ματς κεκλισμενων οχι να βαζουμε μεσα κοσμο για να λεμε οτι εχουμε γεματα γηπεδα και στην πρωτη στραβη να γινεται αυτο που εγινε και σημερα
Ναι με τις κυβερνησεις και τους τυπους που ειναι στον αθλητισμο, προφανης ειναι πια... Οχι σωστη, αλλα ετσι θα γινει μετα το 1ο θυμα
Rankin ευχαριστω για την υπενθυμιση αν και δεν εχω παει ΟΑΚΑ εξαιτιας του τοπου κατοικιας μου, οποτε δεν εχω δεθει με τον υπεροχο κοσμο (μου) οσο εσυ
Ginobili
May 2 2015, 21:15
Γύρισα λοιπόν από το γήπεδο...ήρεμότατος!!! Ελπίζω Κε Γιαννακόπουλε όταν συνέλθεις,να ασχοληθείς και με αυτό το πράγμα που έχουμε για προπονητή...γιατί,είναι ντροπή να παρουσιάζει τέτοιο θέαμα η ομάδα.Δεν θέλω να πω πολλά τεχνικά θεματα...τα έχουμε 1000πει με τον Λοχία...αλλά όταν παίζεις με 4 κοντούς...με τον Γιάνκοβιτς στο 4,και τον Χαραλαμπόπουλο 3...σου παίρνει σε 2 συνεχόμενες επιθέσεις ο Ολυμπιακός επιθ ριμπ..βάζει τρίποντο ο Λοτζέσκι..και αρχίζεις να ωρύεσαι στον πάγκο...με συγχωρείς αλλά είσαι λίγος...πολύ λίγος....για να μην πω τίποτα χειρότερο...
-Οκ...το Λαουάλ ΟΥΤΕ σήμερα....Παπαγιάννη και Διαμαντάκο γιατί δεν χρησιμοποιείς?? Είναι μικροί και άψητοι ακόμα..???
-Είναι αδιανόητο να κάθεται ο Διαμαντίδης να ψάχνει να βρει συνέχει τον Μπατίστα,και να μην υπάρχει τίποτα άλλο σοβαρό σε επιθετικό σχεδιασμό.
-Για την άμυνα...δεν μπορώ να σχολιάσω τίποτα,απλά πραγματικά λυπάμαι και καταλαβαίνω τον πόνο του Μπαρτζώκα...ούτε αυτός δεν μπορεί να χάσει από το μπάσκετ του Ιβάνοβιτς.
Για τον Σπανούλη...πραγματικά λυπάμαι.Σαν άνθρωπος είναι πολύ λίγος.Δεν σέβεται την ιστορία του,έπαιζε μπάσκετ κάποτε σε αυτό το γήπεδο με αυτήν την φανέλα.Του φέρθηκαν άσχημα? ...δεν σέβεται καν την οικογένεια του.Ξέρει ότι με αυτήν την κίνηση προκαλεί και θα γίνει αυτό που έγινε.Ξέρει ότι θα αρχίσουν οι κάφροι σε όλο το γήπεδο να βρίζουν την γυναίκα του...γιατί το κάνει??? Του άρεσε πραγματικά που άκουγε η γυναίκα του εν χορώ να την βρίζουν στην τηλεόραση?? Πως θα ένιωσε??? Έβαλε πάνω από την γυναίκα του ...τους κάφρους??? Τι να πω...κρίμα..λυπάμαι..
O ανίκανος πρωθυπουργός μας ακόμα να επιληφθεί του θέματος;
Νομίζω θα έπρεπε να ενημερωθούν οι θεσμοί ξεχωριστά ο καθενάς και ιδίως η καγκελάριος Μέρκελ.
bbplayer
May 2 2015, 21:17
QUOTE(T.W.Is.M. @ May 2 2015, 22:00 )

Κατα τ αλλα το κομπλεξ το εχει ο Σπανουλης...
Δε μιλαω για σενα, για εκεινους που δε θα αφηναν εναν αντιπαλο να φυγει επειδη εβαλε ενα νικητηριο σουτ το λεω.
oute ego milao gia mena. ego den mpoukaro. alloste den exo ti dinatotita na pigaino sixna. Otan vazeis to nikitirio sout, se dikaionei, to mats, to apotelesma, i zoi (genikotera). Den exeis anagki na kaneis kagkouries, ektos ki ena eisai kagkouras. I maza den elegxetai, poso mallon otan paei ftiagmeni gia tzertzelo kai otan i entasi xtypaei koftes, den argei na ginei to kako.
QUOTE(manj13 @ May 2 2015, 21:10 )

Mπορεις να θυμηθεις καμμια ''προκλητικη'' ενεργεια παικτη του Παναθηναικου στο ΣΕΦ
Οχι
ποτέ κανείς παίχτης της ομάδας σου δεν έποιασε τα αυτιά, τη μύτη, ή το πηγούνι του, στο ΣΕΦ
η αλήθεια να λέγεται
QUOTE(Paris87 @ May 2 2015, 21:11 )

Rankin ευχαριστω για την υπενθυμιση αν και δεν εχω παει ΟΑΚΑ εξαιτιας του τοπου κατοικιας μου, οποτε δεν εχω δεθει με τον υπεροχο κοσμο (μου) οσο εσυ

Εγω ήμουν πρόεδρος της 7 για 12 χρόνια.
Μετά έβγαζα τραγούδια παρέα με τον ποιητή και τον υποβρύχιο
τώρα ειμαι απλά κάτι σαν σοφός γέροντας/μεντορας των νέων
Το θεμα με ολα αυτα δεν είναι ποιος έχει δίκιο. Το θέμα είναι ότι καταργείται η κοινή λογική.
Γιατί στον αθλητισμό να είναι προκλητική μια ενέργεια που εκτός αυτού δεν θα ήταν?
Ας πούμε ότι γυρνούσε κάποιος και έκανε αυτή την χειρονομία σε μια καφετέρια που βλεπανε τον αγώνα, η αντίδραση δηλαδή θα έπρεπε να είναι ξύλο επειδή είμαστε Ελλάδα?
Εννοείτε πως ούτε εμένα θα μου άρεσε να έκανε κάτι αντίστοιχο παίκτης του παο στο σεφ αλλά αυτό που δεν μπορώ να δεχθώ είναι η αντίδραση του κόσμου και όχι η χειρονομία.
Και εννοείτε πως σε αντίστοιχη χειρονομία στο σεφ θα γινοντουσαν τα ιδία, ο τρόπος που τα δεχόμαστε είναι λάθος όχι τα γεγονότα.
QUOTE(rankin @ May 2 2015, 22:06 )

ή του Λοτζέσκι!

Εδώ εισαι λάθος
Όντως ήθελαν τον Αγραβάνη και τον κάθε Αγραβάνη
Η Θ13 ειχε φτιάξει Μαγιάτικα στεφάνια και ήθελε να τα προσφέρει στους παίχτες του Ολυμπιακού, σε μια πράξη αγάπης και ανωτερότητας
Οι παιχτες του Ολυμπιακου, οντας προβοκάτορες, σαν άλλες Αναμπελ, άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι προς τα αποδυτήρια, στο "στασου μύγδαλα" των παιδιών της 13...
Ο Βόγλης, ουτε αυτη τη φορά δικαιώθηκε
ΒΑΣΙΚΟΣ στοχος ηταν αλλος...Ο ταυρος επιτιθεται ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ σ εναν στοχο....Δεν διαφωνω μ αυτο που λες...Αν επιαναν αλλον θα την πληρωνε αυτος....
Paris87
May 2 2015, 21:26
QUOTE(rankin @ May 2 2015, 21:18 )

Εγω ήμουν πρόεδρος της 7 για 12 χρόνια.
Μετά έβγαζα τραγούδια παρέα με τον ποιητή και τον υποβρύχιο
τώρα ειμαι απλά κάτι σαν σοφός γέροντας/μεντορας των νέων
Ελπιζω οχι ακροδεξιος μεντορας γιατι γραφονται διαφορα για τo non politica της 7.
Ο μπατιστα τι ποσοστο ειχε στις βολες? Δικαιολογειται βεβαια γιατι επαιζε μονος του κατω απο το καλαθι με τον Μαυρο να του παιρνουν τα ριμπαουντ μεσα απο τα χερια.
QUOTE(Paris87 @ May 2 2015, 21:26 )

Ελπιζω οχι ακροδεξιος μεντορας γιατι γραφονται διαφορα για τo non politica της 7.
είμαι ο εφευρέτης (όχι της αλητείας) αλλά του non politica!
thanks for mentioning that!
giannis_mg
May 2 2015, 21:29
Εγώ ένα ξέρω και κατάλαβα σήμερα!!!
Το μπάσκετ που αγαπούσα πέθανε.
Πρόεδροι - Οπαδοί - Αθλητές - Δημοσιογράφοι καταντήσατε το μπασκετάκι μας,ποδόσφαιρο.
Ντροπή σε όλους είτε κόκκινοι,είτε πράσινοι.
Παναθηναικός είμαι και μάλιστα άρρωστος αλλά με το μπάσκετ όχι με την νίκη και με όλα τα γύρω - γύρω.
Προσωπικά μου κόψατε την μπάλα θα μου κόψετε και την πορτοκαλί θεά...
Καθόμαστε και κοιτάμε το δέντρο και όχι το δάσος...
Δεν μπορώ να τα πιστέψω αυτά που βλέπω.
ΥΓ. Έζησα να δω τον Ντάρντεν να βάζει 15 πόντους στην τραγικά άμυνα μας.
Τώρα τα έχω ζήσει όλα.
Αν ο ΔΓ είπε στον Σπανούλη να πεθάνει η οικογένεια και τα παιδιά του όπως είδα σε ένα ποστ,μόνο αηδία μπορώ να εκφράσω και λύπη για το πως κατάντησε η ομαδάρα μας....
Paris87
May 2 2015, 21:29
QUOTE(rankin @ May 2 2015, 21:28 )

είμαι ο εφευρέτης (όχι της αλητείας) αλλά του non politica!
thanks for mentioning that!

Παραλιγο να κανεις το λαθος για πνευματικα δικαιωματα της αλητειας. Κατω τα χερια απο τον ΔΓ

"Από τον Ολυμπιακό αναφέρουν πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έβρισε άσχημα τον αρχηγό του Ολυμπιακού και μάλιστα δεν ξέφυγε από την επίθεση και η οικογένειά του. Μάλιστα, φέρεται να υπάρχει και σε video η λεκτική επίθεση στον Σπανούλη."
Τωρα θα δεις πως καθαριζει ο προεδρος (??)
QUOTE(SupG18 @ May 2 2015, 21:07 )

κατι μπαμ μπουμ που ακουγονταν απο την τηλεοραση μαλλον ηταν χαρτακια συμφωνα με τον ΔΓ

Μπα κατι πολυ παλιομερολογιτες ηταν που κανανε ανασταση
Ότι ο Σπανούλης δεν κάνει καλή ψυχολογική διαχείριση των παιχνιδιών με τον ΠΑΟ είναι γνωστό και το ξέρουμε αυτό. Ορισμένα πράγματα θα τα κρίνει η ιστορία.
Από εκεί και πέρα όμως ο ΠΑΟ θα πρέπει να σκεφτεί την πορεία του τα τελευταία 4-5 χρόνια με background την Ευρώπη και κυρίως το μπάσκετ που παίζει. Αυτό το κακό μπάσκετ δεν κρύβεται επειδή ο εγχώριος αντίπαλός του είχε (ή και έχει) κάποιο κόμπλεξ απέναντί του.
QUOTE (giannis_mg @ May 2 2015, 22:29 )

Εγώ ένα ξέρω και κατάλαβα σήμερα!!!
Το μπάσκετ που αγαπούσα πέθανε.
Πρόεδροι - Οπαδοί - Αθλητές - Δημοσιογράφοι καταντήσατε το μπασκετάκι μας,ποδόσφαιρο.
Ντροπή σε όλους είτε κόκκινοι,είτε πράσινοι.
Παναθηναικός είμαι και μάλιστα άρρωστος αλλά με το μπάσκετ όχι με την νίκη και με όλα τα γύρω - γύρω.
Προσωπικά μου κόψατε την μπάλα θα μου κόψετε και την πορτοκαλί θεά...
Καθόμαστε και κοιτάμε το δέντρο και όχι το δάσος...
Δεν μπορώ να τα πιστέψω αυτά που βλέπω.
ΥΓ. Έζησα να δω τον Ντάρντεν να βάζει 15 πόντους στην τραγικά άμυνα μας.
Τώρα τα έχω ζήσει όλα.
Αυτά ακριβώς έγραφα 2-3 σελίδες πιο πίσω και ήλπιζα οτι εδώ μέσα (σε πείσμα των ΠΙΘΗΚΩΝ οπαδών) να τα καταδικάζαμε όλοι , αντ' αυτού (πλην ελάχιστων ποστ) α
ναλωνόμαστε να βρούμε ποιος ΠΙΘΗΚΑΣ είχε περισσότερο δίκιο !!! +1000 για το ποστ σου και για όλους όσοι έχουν την ίδια άποψη και δεν εθελοτυφλούν ,
ΑΜΕΣΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ και ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ στο μέλλον για ΚΑΝΕΝΑΝ ... αλλιώς ας γίνουμε ποδόσφαιρο ... κι άξιοι της μοίρας μας .. αι σιχτίρ πια κουράστηκα !
bbplayer
May 2 2015, 21:49
QUOTE(andykrg @ May 2 2015, 22:39 )

Αυτά ακριβώς έγραφα 2-3 σελίδες πιο πίσω και ήλπιζα οτι εδώ μέσα (σε πείσμα των ΠΙΘΗΚΩΝ οπαδών) να τα καταδικάζαμε όλοι , αντ' αυτού (πλην ελάχιστων ποστ) αναλωνόμαστε να βρούμε ποιος ΠΙΘΗΚΑΣ είχε περισσότερο δίκιο !!! +1000 για το ποστ σου και για όλους όσοι έχουν την ίδια άποψη και δεν εθελοτυφλούν , ΑΜΕΣΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ και ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ στο μέλλον για ΚΑΝΕΝΑΝ ... αλλιώς ας γίνουμε ποδόσφαιρο ... κι άξιοι της μοίρας μας .. αι σιχτίρ πια κουράστηκα !
to post tou filou mporei na to dei kapoios sa genikotero provlimatismo alla apopse egine kati poli sygkekrimeno pou eixe apodekti kai paraliptes.
Se ena mats poy tha teleione omalotata kai se ena gipedo, sxedon, apsogo
λαμόγια..
καταστροφείς του μπάσκετ!
guys... Οι παίχτες ειναι σαν μικρά παιδιά, αλλά ειναι και οι σταρ αυτου του παιχνιδιού.
Οι άλλοι ειμαστε εκει για να τρώμε πατατάκια και να τους βαράμε παλαμάκια
Αν δεν μας αρέσουν οι τρόποι τους, υπάρχει πάντα και η οπερα
υπάρχει και ο Ρουβάς να τραγουδάει Θεοδωράκη (και Ελύτη)
Οι φίλαθλοι, οι πρόεδροι, δεν ειναι οι σταρ του παιχνιδιού και ουτε μπορούν να έχουν ανάμιξη σε εναν αγώνα...
T.W.Is.M.
May 2 2015, 21:54
QUOTE(rankin @ May 2 2015, 22:49 )

λαμόγια..
καταστροφείς του μπάσκετ!
guys... Οι παίχτες ειναι σαν μικρά παιδιά, αλλά ειναι και οι σταρ αυτου του παιχνιδιού.
Οι άλλοι ειμαστε εκει για να τρώμε πατατάκια και να τους βαράμε παλαμάκια
Αν δεν μας αρέσουν οι τρόποι τους, υπάρχει πάντα και η οπερα
υπάρχει και ο Ρουβάς να τραγουδάει Θεοδωράκη
Οι φίλαθλοι, οι πρόεδροι, δεν ειναι οι σταρ του παιχνιδιού και ουτε μπορούν να έχουν ανάμιξη σε εναν αγώνα...
Τωρα μου θυμισες το ξυλο στο Detroit-Indiana το 2004 με τον τοτε Artest να ανεβαινει στην εξεδρα και να πλακωνει τους οπαδους που τον εβριζαν. Αν και δεν υποστηριζω ουτε Indiana ουτε Detroit, υποστηριζω Ron Artest(και μετεπειτα Metta World Peace και νυν Panda's Friend) στο συγκεκριμενο περιστατικο.
Κατι παρομοιο δεν ειχε κανει κι ο Καντονα καποτε?
QUOTE(T.W.Is.M. @ May 2 2015, 22:54 )

Τωρα μου θυμισες το ξυλο στο Detroit-Indiana το 2004 με τον τοτε Artest να ανεβαινει στην εξεδρα και να πλακωνει τους οπαδους που τον εβριζαν. Αν και δεν υποστηριζω ουτε Indiana ουτε Detroit, υποστηριζω Ron Artest(και μετεπειτα Metta World Peace και νυν Panda's Friend) στο συγκεκριμενο περιστατικο.
Το ειχε κάνει ο Καντονά (και πολύ καλά ειχε κάνει)
και αν και detroit, αυτό το ξυλίκι, πολύ το γούσταρα..
ηταν cultαδουρα ρε παιδι μου ...
QUOTE (bbplayer @ May 2 2015, 22:49 )

to post tou filou mporei na to dei kapoios sa genikotero provlimatismo alla apopse egine kati poli sygkekrimeno pou eixe apodekti kai paraliptes.
Se ena mats poy tha teleione omalotata kai se ena gipedo, sxedon, apsogo
Δεν διαφωνώ ούτε μαζί σου ( για το ότι έκανε @@ριά ο Μπιλ είναι αυτονόητο) , ούτε με τους άλλους οτι είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να μπαίνουν τα πηθίκια στο παρκέ και να κυνηγάνε τους παίχτες , απλά θεωρώ ΤΡΑΓΙΚΟ να ασχολούμαστε ποιος από τους 2 έφταιγε περισσότερο ... ας τα καταδικάζαμε ΟΛΟΙ μια φορά να αλλάξει κάτι σε αυτή την έρμη χώρα !
giannis_mg
May 2 2015, 21:57
Την ίδια εποχή πριν 6 χρόνια είχαμε την τύχη και την ευλογία να παρατάξουμε στο Βερολίνο την πιο πλήρη και ποιοτική ομάδα στην ιστορία του ευρωπαικού μπάσκετ...
Είχα την τύχη να δω μέσα από την O2 Arena τον πάγκο μας να κοσμεί η παρουσία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς,την φανέλα να τη τιμούν σπουδαίοι παίχτες και πάνω απ'όλα αυτοί 2 παράγοντες να τιμούν το μπάσκετ με το τρόπο που έπαιζαν...
Ας κάνουμε λίγο μία αυτοκριτική και ας δούμε πως αυτή η ομάδα κατάντησε....
Για να μην παρεξηγηθώ κάθε εβδομάδα θα κλείνω τον λαιμό μου για αυτή την ομάδα είτε παίζει ο Λεμπρόν,είτε ο Νέλσον,είτε ο κάθε παίχτης αλλά θέλω να βλέπω μία ομάδα με αρχή και τέλος σε όλα τα επίπεδα...
Βλέπω δυστυχώς την ομάδα που αγαπω και λατρεύω να εθελοτυφλεί...
Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με τον κάθε Σπανούλη,Αγγελόπουλο ή Τόμιτς αλλά με την ομάδα μου και μόνο...
Ας είχαμε σωστή ομάδα και παίχτες όπως τα προηγούμενα χρόνια και ας μην έπαιρνε το δικαίωμα ο Σπανούλης και ο καθε Ολυμπιακός να περνά αέρα από το Ο.Α.Κ.Α και να έφευγε με σκυμμένο κεφάλι όπως έκανε τις προηγούμενες 48 απ'τις 56 αναμετρήσεις...
Βλέπω παίχτες να παίζουν λες και ανήκουν στην Μπιλμπάο,ανθρώπους σαν τον Λουκά να χάνουν ριμπάουντ απ΄τον Αγραβάνη(!!!!) έχοντας πηδήξει ο άλλος 2 μέτρα από πάνω του(και όμως να συνεχίζει να παίζει),τον κόσμο να γεμίζει όλο και πιο πολύ σε ποσοστό με τους ανίδεους ''ποδοσφαιρικούς'' που ούτε το ριμπάουντ δεν θα ξέρουν τι είναι,έναν παίχτη σαν τον Ντάρντεν να μου πετά 15 πόντους μέσα στο Ο.Α.Κ.Α με μπασιματάκια,έναν προπονητή να έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια,τον ΟΣΦΠ να μας ξευτιλίζει εντός αγωνιστικού χώρου με τις μηχανές κλειστές στο κάστρο μας,τον σημαντικότερο παίχτη να αποκλείεται επειδή κάνει μπάφους και έναν πρόεδρο να καταριέται οικογένειες για να κρύψει τις κακές επιλογές και την έλειψη διάθεσης να τα σκάσει...
Όποιος δεν τα βλέπει αυτά δεν αγαπάει τον μπασκετικό Παναθηναικό που μας έχει μάθει αλλιώς εδώ και 25 χρόνια....
Εγώ δεν έχω συνηθίσει έτσι και εύχομαι όλα να πάρουν το δρόμο που αξίζει στον Παναθηναικό μας και στην ιστορία μας με την φανέλα των 6 αστεριών...
Αυτά νιώθω....
ΥΓ.Κανείς μα κανείς δεν δικαιολογεί τον Σπανούλη και την κίνηση να ξεσηκώσει τους γνωστούς-άγνωστους αλλά αν μείνει κάποιος σε αυτό έχει χάσει την μπάλα....
Υπάρχουν πολλά και σημαντικά προβλήματα που αν δεν τα προσέξουμε θα μας στοιχιώσουν στο μέλλον
QUOTE(Manu7 @ May 2 2015, 22:16 )

O ανίκανος πρωθυπουργός μας ακόμα να επιληφθεί του θέματος;
Νομίζω θα έπρεπε να ενημερωθούν οι θεσμοί ξεχωριστά ο καθενάς και ιδίως η καγκελάριος Μέρκελ.
Γιατί νομίζεις οτι καθυστερούν οι συνομιλίες για τα νέα μέτρα?
Το θέμα που προέκυψε θεωρήθηκε εξαιρετικά σημαντικό και τέθηκε, εκτός προγράμματος βέβαια, πρωτο στη σειρα συνομιλιών.
bbplayer
May 2 2015, 22:10
autos i mas trolarei i to'xei kapsei entelos. gia ksekina na paketareis megale
http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...-stin-omada-moy
επαθα λαστιχο
May 2 2015, 22:12
Είχα ξαναγράψει για άλλο περιστατικό στο οποίο ήμουν παρών και φυσικά συνεχίζω να το υποστηρίζω.Δόξα και τιμή στον Πάσπαλιε.Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί η εξέδρα έχει το δικαίωμα να βρίζει την μάνα σου,την γυναίκα σου,να λέει ότι τα παιδιά σου είναι πρώην συμπαίκτη σου και εσύ σαν παίκτης να κατακρίνεσαι επειδή αντιδράς.Πίσω μου καθόταν ένας άνθρωπος που μάθαινε ένα-ένα τα πιο "ζόρικα" συνθήματα στον 4χρονο(πιο πάνω δεν ήταν) γιο του και μάλιστα τον πίεζε για να τα φωνάζει όλο και πιο δυνατά.Αυτός ο κύριος μετά την κίνηση του Σπανούλη απειλούσε με όλο το πάθος που μπορεί να βγάλει ένας άνθρωπος όταν θέλει κάτι όσο τίποτα άλλο στον κόσμο ότι θα του &Ρ^&^#$&^την οικογένεια.
erwi grey
May 2 2015, 22:30
QUOTE(T.W.Is.M. @ May 3 2015, 03:54 )

To γρονθοσπρωξιμο του Ουαλας στον αντιπαθητικο, εκανε πολυ κοσμο να χαρει τοτε

.
Νόμους έχουμε κι αν και δεν είναι πάντα οι καλύτεροι, με απλή εφαρμογή τους όλα αυτά θα τα γλιτώναμε.
- Ο Σπανούλης έκανε μια ενέργεια για την οποία τιμωρήθηκε, πήρε τεχνική ποινή. Αυτό προβλέπει ο κανονισμός. Δεν είναι ποινικό αδίκημα να δείχνεις τα αυτιά σου, απόδειξη ότι έχεις κόμπλεξ είναι. Το κόμπλεξ δεν τιμωρείται ποινικά σε καμία χώρα του κόσμου. Η ευθύνη του Σπανούλη δεν μπορεί να επεκταθεί πέραν της τεχνικής ποινής, έκανε κάτι ηλίθιο στο ματς και τιμωρήθηκε γι αυτό.
- Ο ΔΓ ήταν εντός αγωνιστικού χώρου πάλι και πρέπει να τιμωρηθεί η ομάδα διότι ο συγκεκριμένος δεν έχει ιδιότητα που να δικαιολογεί την παρουσία του. Ή είναι πρόεδρος και σουλατσάρει ή δεν είναι και κάθεται εκεί που καθόμαστε οι υπόλοιποι. Για τις δηλώσεις του δεν ξέρω αν επεμβαίνει αυτεπάγγελτα εισαγγελέας ή αν πρέπει κάποιος να κινηθεί νομικά εναντίον του, αλλά σίγουρα είναι κολάσιμες, ακόμη κι αν τελεί υπό "ευθυμία". Άντε να τελειώνουμε με αυτόν, φτάνει πια. Ειλικρινά προτιμάω να γυρίσουμε στον Τάφο του Ινδού με το Σκροπολίθα, δε θα πάθω τίποτε, με αυτά μεγάλωσα. Με το ΔΓ πρόεδρο νιώθω ότι ξεφτιλίζομαι, έχει ξεπεράσει κάθε όριο αλητείας, αηδίας, τραμπουκισμού και ηλιθιότητας μαζί. Κράζαμε κάποτε τον Ιωαννίδη και τώρα βρίσκουμε δικαιολογίες για τον καημένο τον κύριοπ Δημήτρη. Καημένοι είμαστε εμείς που τον ανεχόμαστε επειδή και καλά έχει φράγκα. Προσωπικά χέστηκα για τα φράγκα του. Ο Λάτσης έχει παραπάνω, να πάρει αυτός ον Παναθηναϊκό και να εκτελεί και 5-6 φιλάθλους σε κάθε ματς επειδή έχει λεφτά; Ο άνθρωπος αυτός είναι ανίκανος να έχει το πόστο που έχει και αν υπάρχει κράτος πρέπει να τιμωρηθεί για τις προσβολές, τους εκβιασμούς, τους τραμπουκισμούς κλπ.
- Κάποιοι ΚΟΠΑΝΟΙ μπήκαν μέσα. Θα τιμωρηθεί η ομάδα, γιατί αυτό λέει ο κανονισμός. Ορθώς να τιμωρηθεί. Ο νόμος περί ποινικής τους ευθύνης θα εφαρμοστεί ποτέ; Η λύση είναι να τιμωρηθώ εγώ που έκλεισα εισιτήριο να πάω να δω τα πλεϊ οφ στην Ελλάδα και τελικά θα δω τα ανίψια μουσ τον παιδότοπο; Ας βάλουν τα βίντεα, να τους βρουν και να φάνε τις ποινές που προβλέπει το ιδιώνυμο. Γιατί να τιμωρούμαστε οι υπόλοιποι και ποτέ τα ΖΩΑ που μπάινουν όπου γουστάρουν μόνο και μόνο επειδή είναι πολλοί και δεν τους πιάνουν ποτέ;
Το να λέμε ότι ο Σπανούλης είναι απαράδεκτος επειδή έκανε μια χειρονομία που ΗΞΕΡΕ ότι θα προκαλέσει διακοπή του ματς, έχει μια βάση. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε εξασφαλίσει το (πανεύκολο), δηλαδή ότι όποιος μπουκάρει μέσα θα μπαίνει στην ψειρού. Αυτό είναι το αυτονόητο κι όχι ότι ένας έδειξε τα αυτιά του ή τα @@@@ του, αυτός τόσο μυαλό είχε, τόσο έκανε, αλλά το ποινικό αδίκημα είναι να ξυλοφορτώνεις τον άλλον, όχι να είσαι κομπλεξικός ή βλάκας.
Δεν θέλω να σχολιάσω ιδιαίτερα τον Σπανούλη και τον ΔΓ. Το ποιόν τους και η αηδία μου προς αυτούς είναι γνωστή και δεν χάνουν ευκαιρία να την επαληθεύσουν. Μικροί άνθρωποι και ανεγκέφαλοι.
Θέλω να μείνω στο νέο οικτρό θέαμα που παρουσίασε η ομάδα μου για πολλοστή φορά φέτος. Δυστυχώς φίλε Ιβάνοβιτς επτωχεύσαμεν. Έχουν μείνει κάτι λίγοι παλαμάκηδες πλέον που προσπαθούν να δικαιολογήσουν τ' αδικαιολόγητα με την πάρτη του. Δυστυχώς ενώ τον σεβόμουνα ως προπονητή και σέβομαι τις όποιες επιτυχίες είχε στο παρελθόν του, αυτή τη στιγμή δείχνει πλήρως ακατάλληλος να βρίσκεται στον πάγκο του Παναθηναικού και δείχνει να έχει χάσει τ' αυγά και τα πασχάλια. Το περίφημο πλάνο του καλοκαιριού δεν τσουλάει νορμάλ παρά μόνο με άκυρες εξάρσεις (Χαραλαμπό στη Ρωσία πχ). Οι επιλογές του το καλοκαίρι επιεικώς τραγικές. Για κάθε Παππά υπάρχει κι ένας Νέλσον. Μπάσκετ άθλιο, χωρίς φαντασία, χωρίς σχέδιο, χωρίς πλάνο, εκτός τόπου και χρόνου. Αλλά βλέπεις μας έφταιγε ο Πεδουλάκης εμάς. Ας γευτούμε το επιθετικογεννές μπάσκετ αλάνας τώρα. Με το σύστημα η μπάλα στο Μπατίστα μέχρι να πεθάνει στο παρκέ και να μην μπορεί να σουτάρει βολές απ' την κούραση. Με το Διαμαντίδη μόνο και έρημο στην περιφέρεια να κάνει στοιχειώδες παιχνίδι. Με τον κάθε παιχτάκο τύπου Σλότερ να έχει το ελεύθερο να κάνει ότι του κατέβει. Με τον Παππά (που δεν φταίει ο ίδιος βέβαια) να γίνεται εν μια νυκτί Μποντιρόγκα και να ξαμολιέται στο παρκέ να μπουκάρει, να σουτάρει και να κάνει ότι μπορεί χωρίς σχέδιο και λογική σαν να είμαστε ο νέος Πανιώνιος. Με αστείους παίχτες σαν το Μπλουμς να φοράνε τη φανέλα με τα 6 αστέρια. Με παίχτες χρήσιμους και ικανούς να μην παίζουν ούτε λεπτό από καπρίτσιο (Λαβάλ). Με τον εμετικό Λουκά να παίζει με τα νεύρα μας για πολλοστή φορά και να τον κάνει χαζό ένα 19χρονο με σπυράκια (μπράβο του).
Υπεύθυνος ο κύριος Ιβάνοβιτς για την εικόνα αποσύνθεσης και λουζεριάς που βγάζει η ομάδα. Υπεύθυνος και ο Γιαννακόπουλος για τις κάκιστες επιλογές του το καλοκαίρι (και ακόμα πιο πριν κατά τη γνώμη μου). Αλλά βλέπεις ο Λάσμε, ο Μασιούλις ή ο Μπράμος μας κακόπεφταν. Και άσε αυτούς. Ρε Ρόκο Λένι Ούκιτς λέμε! Θα πέσει ο ουρανός στα κεφάλια μας αλλά ναι εγώ λέω καλά λόγια για τον Κροάτη. Χαζός; Ασταθής; Δεν με νοιάζει. Θέλει 3 Νέλσον και 5 Μποχωρίδηδες στην καθισιά του. Εκεί έχουμε φτάσει.
Μια ομάδα που δεν μπορεί να κερδίσει δύσκολο αντίπαλο. Δεν έχει ούτε σχέδιο, ούτε ψυχολογία. Με τη μπάλα να πηγαίνει από τρεμάμενο χέρι σε τρεμάμενο χέρι μέχρι να φτάσει στου Μήτσου μπας και γίνει κάτι. Με το Ντάρντεν να κάνει πάλι ματσάρα γιατί πολύ απλά βρήκε το Βλάντο και το τίποτα μπροστά του (που μερικές φορές αμυντικά είναι το ίδιο).
Είναι κρίμα πόσο λίγοι δείξαμε σήμερα. Αδικούμε τους εαυτούς μας και την ομάδα μας έτσι. Τον Ολυμπιακό ν παίζει τόσο στο χαλαρό και να μας κερδίζει τόσο άνετα στο ΟΑΚΑ ειλικρινά δεν μπορώ να το θυμηθώ εδώ και πάρα πολλά χρόνια.
Είμαι εναντίον της αλλαγής προπονητών εν μέσω της χρονιάς. Αλλά μετά τα περσινά (που βρήκαν και υποστηρικτές) δεν βλέπω πλέον κανένα λόγο γιατί ο Ιβάνοβιτς πρέπει να συνεχίσει στον Παναθηναικό. Πλέον το πρωτάθλημα δείχνει σχεδόν ουτοπία. Και δεν είναι επειδή είμαι απαισιόδοξος. Τα γεγονότα το δείχνουν. Όχι μόνο ο Ολυμπιακός δείχνει καλύτερος κια πιο πλήρης αλλά πολύ απλά εμείς δεν έχουμε την ικανότητα να κερδίσουμε σοβαρό παιχνίδι εκτός έδρας. Δεν γίνεται ρε παιδί μου τι να κάνουμε; Οπότε με μειονέκτημα έδρας η λογική μέχρι τώρα λέει 3 ήττες.
Και μέσα σε όλα έχουμε και την κουταμάρα του Γκιστ. Για τι κορμό μιλάμε για του χρόνου δεν ξέρω. Έναν 36χρονο ΔΔ βλέπω. Έναν Παππά. Έναν μάλλον ταβανιασμένο Βλάντο, καλό ως δεύτερο και μόνο. Και κάμποσους πραγματικά ταλαντούχους πιτσιρικάδες με πολύ μέλλον ακόμα. Μετά το χάος. Ποιός Σλότερ και ποιός Μαυροκεφαλίδης τώρα; Ποιός Μπλουμς και ποιός Νέλσον; Ποιός Ιβάνοβιτς πρόκειται να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό του χρόνου;
Κρίμα πως καταντήσαμε. Παικτικά, προπονητικά και διοικητικά. Κρίμα μεγάλο.
Neondreamer
May 2 2015, 23:05
Αράξτε ρε παίδες, με τι κουράγια κάθεστε και ασχολείστε με τη φαρσοκωμωδία. Chill out guys, όπως θα μπορούσε κάλλιστα να πει κι ο Gist.
Υπομονή τρεις ωρίτσες. Ετοιμάστε γλυκάκι για το πρώτο ημίχρονο, ποτάκι ελαφρύ για το δεύτερο και το ξημέρωμα και ετοιμαστείτε για μια αληθινή μπασκετική πανδαισία.
επαθα λαστιχο
May 2 2015, 23:07
Ο μεγάλος Έρίκ(σωστοί οι 2 τόνοι

)
βγάζει combo κατευθείαν από τα ξυλίκια της capcom στα ουφάδικα
Αντιδράσεις σαν του Σπανούλη υπάρχουν ΠΑΡΑ πολλές σε όλα τα αθλήματα και σε όλες τις χώρες. Όταν ένας παίκτης σαν τον Σπαν έχει ακούσει τα μύρια όσα από την εξέδρα κάπου είναι και ανθρώπινο να απαντήσει. Δράση και αντίδραση. Και στην ίδια λογική είμαι βέβαιος ότι πολλοί θα περιμένουν στη γωνία το Σπανούλη σε περίπτωση που χάσει το πρωτάθλημα. Δηλαδή ήταν σήμερα κομπλεξικός σήμερα ο Σπαν με το "Δεν ακούω", αλλά δεν ήταν η εξέδρα του Παναθηναικού όταν φώναζε "βάλε μέσα το Σπανούλη" ;; Μία σου και μία μου πάνε αυτά
Κι εμένα θα με ενοχλούσε αν έκανε κάτι παρόμοιο ο Διαμαντίδης αλλά μετά απ όσα έχει ακούσει θα του δινα και τα δίκια του.

Στα του αγώνα τώρα. Περίμενα ότι θα κερδίζαμε από τη στιγμή που δεν θα παιζε ο Γκιστ, αλλά όχι τόσο εύκολα για να πω την αλήθεια. Τα guard μας ήταν πολύ συγκεντρωμένα, πολλές ασσιστ, λίγα λάθη και πολύ επιθετικά προς το καλάθι με διεισδύσεις (βοήθησε και η απουσία του Γκιστ προφανώς). Στους ψηλούς δεν νομίζω ότι χρειάζονται πολλά σχόλια από τη στιγμή που παίζαμε με Αγραβάνη και Πρίντεζη για 3-4 λεπτά στην 3η και κερδίζαμε και τα ριμπάουντ. Μετά το Μπατίστα το χάος (σε άμυνα κι επίθεση). Περίμενα ότι θα παιζε ο Λαουαλ σήμερα. Αφού δεν έπαιξε και σήμερα μάλλον δεν θα παίξει και ποτέ.
SG3ptshooter
May 3 2015, 00:01
Δεν ξέρω πόσο καλύτερη μπορεί να περιμένατε την ομάδα, μου κάνει εντύπωση. Αυτούς τους παίχτες έχουμε. Όταν λείπει ο καλύτερός μας ξένος κι ο καλύτερός μας Έλλην παρά τη σπουδαία του παρουσία στους περισσότερους τομείς τελειώνει χωρίς εύστοχο σουτ, δεν κερδίζεις. Υποστηρικτικό επιχείρημα του βάθους ή της ικανότητας πολλών "μέτριων" παικτών μας δεν είδα ούτε σήμερα στο παρκέ. Ξέρετε πως δε βλέπω το roster με εξίσου καλό μάτι και μιλώντας από διαφορετικές αφετηρίες καταλήγουμε και σε διαφορετικά συμπεράσματα, δε μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό, όσο σας εκνευρίζω τόσο με εκνευρίζετε.
Και θα μου πείτε δεν κατηγορώ ξανά τον προπονητή ενώ μήνες τώρα η ομάδα έχει χάσει τον αρχικό της προσανατολισμό. Αλήθεια είναι αυτό. Ας χάσουμε το πρωτάθλημα να βρεθεί εκτός στόχων κι ας χαιρετήσει, ποτέ δε δήλωσα fan του και ξέρετε πως δεν πιστεύω στον τρόπο που προσεγγίζει το μπάσκετ, διάολε ήθελα όχι έναν κινητικό center το καλοκαίρι αλλά δύο.. Δε συμφωνώ όμως ούτε με το πως ευθύνεται τόσο αυτός για το που βρισκόμαστε. Απλά και ξάστερα, για μένα όποιος θέλει το έβδομο και να κάνει η ομάδα πλάκα στους απέναντι θα γκρινιάζει και του χρόνου, όπως γκρίνιαζε και πέρυσι, όπως το κάνει και τώρα, αν δεν αλλάξει το "πλάνο" και η οικονομική λιτότητα της τελευταίας τριετίας. Τίποτε δεν είναι δεδομένο πια και ερχόμαστε από συνεχόμενες χρονιές με αρνητικό ρεκόρ στην Ευρώπη. Αυτή είναι η μαύρη -δική μου, αν θέλετε- αλήθεια που με κάνει να μην κράζω το Διαμαντίδη και τον Ivanovic και να προσπαθώ να ανεχτώ ταυτόχρονα το παράλογο της απόστασης ανάμεσα στο πλάνο και στην εφαρμογή του. Να πρέπει να παίξουν και οι μικροί και να είναι υποχρεωτικό το double και οι 8 είναι δύσκολο. Μπορεί να το κοιτάω διαφορετικά και προσπαθώ να μην αφήνω το συναίσθημα να μπαίνει στη μέση και να βλέπω τον κάθε παίχτη που μαζεύουμε ως 10 φορές καλύτερος απ' ότι είναι επειδή φοράει την πράσινη φανέλα και να λέω πάλι κάναμε επιλογάρες γιατί το άκουσα να το λέει ο Χάτζη ή το διάβασα στο leoforos κλπ.
Μπορεί να μη δηλώνω "προεδρικός" και να μου είναι δύσκολο να τον βάζω πάνω απ' την ομάδα, αλλά ποτέ δεν έχω πει να φύγει ο ΔΓ. Αποδέχομαι πως δε θέλει να μπαίνει μέσα όσο έμπαιναν οι προκάτοχοί του ως ιδιοκτήτες, δε γκρινιάζω καν γι' αυτό, δεν υπάρχει σταθερότερη λύση στον ορίζοντα. Προσπαθώ να δω σε βάθος χρόνου με ελπίδα όπως λέει, θα κριθεί απ' τις διακηρύξεις του όπως αυτή για το έβδομο σε 5 χρόνια ή γιατί όχι και για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.. Πέρα απ' τα της συμπεριφοράς του που δε μας τιμούν, αρνούμαι να παριστάνω πως έχει κάνει τα αδύνατα δυνατά φέτος και τα θαλάσσωσε ένα βλάκας Μαυροβούνιος.. Θα το θεωρούσα ως στάση υποκριτική. Δεν παίζει μόνο η φανέλα μπάσκετ. Ούτε την φοράνε παίκτες στην πλειοψηφία τους έτοιμοι ή ικανοί να σε πήγαιναν στη Μαδρίτη. Ναι, ούτε καθοδηγούνται σωστά απ' τον προπονητή τους. Καλώς ή κακώς αυτό είναι το τρίτο εξ' αυτών στην προσωπική μου ιεράρχηση του τι χρειάζεται μια ομάδα για να πετύχει.
Να συμφωνήσω ότι ο Ούκιτς με όλα τα σπαστικά του ήταν winner, κάτι που δεν είναι ο Νέλσον, ο Σλότερ και ο Μποχωρίδης (ο τελευταίος λόγω ηλικίας έχει ακόμα ελπίδες). Επίσης, η πολεμική διάθεση που έμπαιναν στο ματς ο Λάσμε και ο Μασιούλις δεν βλέπω να υπάρχουν πια σε κανέναν ξένο, πλην Μπατίστα που ο άνθρωπος νομίζω δίνει ό,τι μπορεί. Υπάρχουν τρεις επιλογές. Ή βρίσκεις γάτα προπονητή που να μπορεί να σου βρει 6 λαυράκια ξένους με λίγα λεφτά και να σου κάνει ομάδα (δύσκολο, γιατί Μπλατ δεν υπάρχει πια. Ίσως Μαρκόπουλος

, ή τα σκας όπως σε άλλους καιρούς και φέρνεις την αφρόκρεμα (δύσκολο αλλά ποτέ δεν ξέρεις γιατί το ντεπόν πουλάει τρελά) ή φέρνεις πίσω τον Πεδουλάκη και παίζεις αντιμπάσκετ (όπως λέμε αντιύλη) και ελπίζεις να πέσεις στα κρίσιμα παιχνίδια σε καμιά αφελή ομάδα και να την αποκλείσεις με σκορ 41-39. Το μπάσκετ του Ιβάνοβιτς δεν νομίζω να φέρνει επιτυχίες και αποτελέσματα.
plo koon
May 3 2015, 00:06
QUOTE (plo koon @ May 3 2015, 01:06 )

Δεν μου φαίνεται σαν τη φωνή του Γιαννακόπουλου, αλλά οι Ολυμπιακοί ξέρουν καλύτερα. Πάντως πολλή τρέλλα κυκλοφορεί στον κόσμο. Ένας μεγάλος άνθρωπος να πηγαίνει να βρίζει έναν μπασκετμπολίστα. Εντελώς γκάου.
doctorjekil
May 3 2015, 00:12
QUOTE(giannis_mg @ May 2 2015, 21:57 )

Την ίδια εποχή πριν 6 χρόνια είχαμε την τύχη και την ευλογία να παρατάξουμε στο Βερολίνο την πιο πλήρη και ποιοτική ομάδα στην ιστορία του ευρωπαικού μπάσκετ...
Είχα την τύχη να δω μέσα από την O2 Arena τον πάγκο μας να κοσμεί η παρουσία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς,την φανέλα να τη τιμούν σπουδαίοι παίχτες και πάνω απ'όλα αυτοί 2 παράγοντες να τιμούν το μπάσκετ με το τρόπο που έπαιζαν...
Ας κάνουμε λίγο μία αυτοκριτική και ας δούμε πως αυτή η ομάδα κατάντησε....
Για να μην παρεξηγηθώ κάθε εβδομάδα θα κλείνω τον λαιμό μου για αυτή την ομάδα είτε παίζει ο Λεμπρόν,είτε ο Νέλσον,είτε ο κάθε παίχτης αλλά θέλω να βλέπω μία ομάδα με αρχή και τέλος σε όλα τα επίπεδα...
Βλέπω δυστυχώς την ομάδα που αγαπω και λατρεύω να εθελοτυφλεί...
Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με τον κάθε Σπανούλη,Αγγελόπουλο ή Τόμιτς αλλά με την ομάδα μου και μόνο...
Ας είχαμε σωστή ομάδα και παίχτες όπως τα προηγούμενα χρόνια και ας μην έπαιρνε το δικαίωμα ο Σπανούλης και ο καθε Ολυμπιακός να περνά αέρα από το Ο.Α.Κ.Α και να έφευγε με σκυμμένο κεφάλι όπως έκανε τις προηγούμενες 48 απ'τις 56 αναμετρήσεις...
Βλέπω παίχτες να παίζουν λες και ανήκουν στην Μπιλμπάο,ανθρώπους σαν τον Λουκά να χάνουν ριμπάουντ απ΄τον Αγραβάνη(!!!!) έχοντας πηδήξει ο άλλος 2 μέτρα από πάνω του(και όμως να συνεχίζει να παίζει),τον κόσμο να γεμίζει όλο και πιο πολύ σε ποσοστό με τους ανίδεους ''ποδοσφαιρικούς'' που ούτε το ριμπάουντ δεν θα ξέρουν τι είναι,έναν παίχτη σαν τον Ντάρντεν να μου πετά 15 πόντους μέσα στο Ο.Α.Κ.Α με μπασιματάκια,έναν προπονητή να έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια,τον ΟΣΦΠ να μας ξευτιλίζει εντός αγωνιστικού χώρου με τις μηχανές κλειστές στο κάστρο μας,τον σημαντικότερο παίχτη να αποκλείεται επειδή κάνει μπάφους και έναν πρόεδρο να καταριέται οικογένειες για να κρύψει τις κακές επιλογές και την έλειψη διάθεσης να τα σκάσει...
Όποιος δεν τα βλέπει αυτά δεν αγαπάει τον μπασκετικό Παναθηναικό που μας έχει μάθει αλλιώς εδώ και 25 χρόνια....
Εγώ δεν έχω συνηθίσει έτσι και εύχομαι όλα να πάρουν το δρόμο που αξίζει στον Παναθηναικό μας και στην ιστορία μας με την φανέλα των 6 αστεριών...
Αυτά νιώθω....
ΥΓ.Κανείς μα κανείς δεν δικαιολογεί τον Σπανούλη και την κίνηση να ξεσηκώσει τους γνωστούς-άγνωστους αλλά αν μείνει κάποιος σε αυτό έχει χάσει την μπάλα....
Υπάρχουν πολλά και σημαντικά προβλήματα που αν δεν τα προσέξουμε θα μας στοιχιώσουν στο μέλλον
Καπως ετσι σκεφτομουν κ εγω σημερα φευγοντας απ το οακα,τα τελευταια 18 χρονια εχω δει απο κοντα απιστευτα πραγματα απο αυτην την ομαδα στο οακα,στο βερολινο,στην βαρκελωνη...απιστευτους παιχτες,απιστευτες ομαδες,απιστετους αγωνες,απιστευτες ανατροπες...και σημερα ενοιωσα οτι εβλεπα μια μικρη ομαδα η οποια απλα δν μπορουσε...οπως ακουσα κ απο καποιον στο γηπεδο τετοιο πραγμα σε αγωνα παο-οσφπ ειχαμε να δουμε απο την εποχη ιωαννιδη
Εγω εχω μια απορια: Η ρημαδα η αστυνομια που ηταν? Και γιατι δεν εχουν γινει ηδη συληψεις? Ειναι ντροπη να γινονται αυτα και να μην υπαρχει αστυνομευση. Ολα οσα εχει αυτη η χωρα τα εχει γιατι καποιοι δεν κανουν τη δουλεια τους καλα. Οταν επανηλθαν οι παιχτες του Ολυμπιακου που ηταν οι αστυνομικοι που θα τους προστατευαν?
ΑΙΣΧΟΣ και ξανα ΑΙΣΧΟΣ για την επιβολη της ταξης και ασφαλειας σε αυτη τη χωρα. Οποιος θελει βριζει επιτιθεται κανει οτι θελει και η αστυνομια αφαντη. Στηνεται σε κατι κρυφες γωνιες και γραφει τον ενα μετα τον αλλο αβερτα που πηγαινει με 70 αντι για 50 χιλ/ωρα για να φτασει τον ζητουμενο αριθμο των κλησεων. Αυτη ειναι η ελληνικη αστυνομια.
Να την χαιρομαστε και να συνεχιζουν να πληρωνονται για να παιζουν ταβλακι.
o_theioulis
May 3 2015, 00:30
τον επιασαν κοροιδο και του την ειχαν στημενη
ηξεραν οτι θα μπουκαρει και θα βριζει
τωρα καλα ξεμπερδεματα
την μαγκια του να την δειξει στο να χωσει λεφτα για την ομαδα και να αφησει την μανα του σπανουλη ησυχη
QUOTE (qspock @ May 3 2015, 00:22 )

Εγω εχω μια απορια: Η ρημαδα η αστυνομια που ηταν? Και γιατι δεν εχουν γινει ηδη συληψεις? Ειναι ντροπη να γινονται αυτα και να μην υπαρχει αστυνομευση. Ολα οσα εχει αυτη η χωρα τα εχει γιατι καποιοι δεν κανουν τη δουλεια τους καλα. Οταν επανηλθαν οι παιχτες του Ολυμπιακου που ηταν οι αστυνομικοι που θα τους προστατευαν?
ΑΙΣΧΟΣ και ξανα ΑΙΣΧΟΣ για την επιβολη της ταξης και ασφαλειας σε αυτη τη χωρα. Οποιος θελει βριζει επιτιθεται κανει οτι θελει και η αστυνομια αφαντη. Στηνεται σε κατι κρυφες γωνιες και γραφει τον ενα μετα τον αλλο αβερτα που πηγαινει με 70 αντι για 50 χιλ/ωρα για να φτασει τον ζητουμενο αριθμο των κλησεων. Αυτη ειναι η ελληνικη αστυνομια.
Να την χαιρομαστε και να συνεχιζουν να πληρωνονται για να παιζουν ταβλακι.
αν ηταν η αστυνομια να ασχολειται και να τρεχει με οποιον βριζει τοτε επρεπε να υπαρχουν 10 εκατ για 10 εκατ ελληνες
QUOTE(Dred11 @ May 2 2015, 23:04 )

Να συμφωνήσω ότι ο Ούκιτς με όλα τα σπαστικά του ήταν winner, κάτι που δεν είναι ο Νέλσον, ο Σλότερ και ο Μποχωρίδης (ο τελευταίος λόγω ηλικίας έχει ακόμα ελπίδες). Επίσης, η πολεμική διάθεση που έμπαιναν στο ματς ο Λάσμε και ο Μασιούλις δεν βλέπω να υπάρχουν πια σε κανέναν ξένο, πλην Μπατίστα που ο άνθρωπος νομίζω δίνει ό,τι μπορεί. Υπάρχουν τρεις επιλογές.
Ή βρίσκεις γάτα προπονητή που να μπορεί να σου βρει 6 λαυράκια ξένους με λίγα λεφτά και να σου κάνει ομάδα (δύσκολο, γιατί Μπλατ δεν υπάρχει πια. Ίσως Μαρκόπουλος
, ή τα σκας όπως σε άλλους καιρούς και φέρνεις την αφρόκρεμα (δύσκολο αλλά ποτέ δεν ξέρεις γιατί το ντεπόν πουλάει τρελά) ή φέρνεις πίσω τον Πεδουλάκη και παίζεις αντιμπάσκετ (όπως λέμε αντιύλη) και ελπίζεις να πέσεις στα κρίσιμα παιχνίδια σε καμιά αφελή ομάδα και να την αποκλείσεις με σκορ 41-39. Το μπάσκετ του Ιβάνοβιτς δεν νομίζω να φέρνει επιτυχίες και αποτελέσματα.
Πιο δύσκολο είναι να τους κρατήσεις, παρά αν τους βρεις. Γιατί αν είναι όντως λαβράκια, αργά ή γρήγορα θα ζητήσουν και τα εκατομμυριάκια τους. Ξένους για πολλά χρόνια είναι πολύ δύσκολο να κρατήσουν ομάδες σαν τις δικές μας.
Μετα απο τα νεα αισχη του γνωστου φιλαθλου, δεν θα ελεγα πως πρωτο μελημα της ομαδας ειναι ο προπονητης. Πρωτη μελημα ειναι να βρει προεδρο.
SG3ptshooter
May 3 2015, 00:34
QUOTE(Dred11 @ May 3 2015, 01:04 )

Ή βρίσκεις γάτα προπονητή που να μπορεί να σου βρει 6 λαυράκια ξένους με λίγα λεφτά και να σου κάνει ομάδα (δύσκολο, γιατί Μπλατ δεν υπάρχει πια. Ίσως Μαρκόπουλος

Aυτή τη στιγμή αυτό θα ήταν το ιδεατό, η Bamberg σήκωσε το σουπερμάρκετ των ευκαιριών πέρυσι και να σου που τερμάτισε πρώτη στην κανονική περίοδο στη Γερμανία πάνω από Alba και Bayern, παρότι τραυματίστηκε και με το καλημέρα πολύ σοβαρά ο αγαπημένος μου ίσως εκ των καλών μεταγραφών της.

ή τα σκας όπως σε άλλους καιρούς και φέρνεις την αφρόκρεμα (δύσκολο αλλά ποτέ δεν ξέρεις γιατί το ντεπόν πουλάει τρελά)
Μακάρι αλλά εξαρτάται μόνο απ' τον πρόεδρο και επιμένω πως δε μπορώ να πω πως μπορεί να αποτελέσει απαίτηση κάτι τέτοιο σε αυτή τη χρονική συγκυρία που βρισκόμαστε.

ή φέρνεις πίσω τον Πεδουλάκη και παίζεις αντιμπάσκετ (όπως λέμε αντιύλη) και ελπίζεις να πέσεις στα κρίσιμα παιχνίδια σε καμιά αφελή ομάδα και να την αποκλείσεις με σκορ 41-39. Το μπάσκετ του Ιβάνοβιτς δεν νομίζω να φέρνει επιτυχίες και αποτελέσματα.
Από μένα συνεχίζει να είναι όχι αυτό. Είναι δύσκολο να πάρεις έτσι όσα ματς χρειάζονται για να πας μέχρι το τέλος στο σύγχρονο μπάσκετ. Και ο Ολυμπιακός και η Maccabi της τελευταίας διετίας με προσαρμοστικότητα και σύγχρονο μυαλό υπέταξαν τις πλουσιότερες CSKA και Real κερδίζοντάς τες σε πολύ διαφορετικά παιχνίδια, στους 60 τη μια και στους 100 την άλλη μέσα σε 2 μέρες.
QUOTE (qspock @ May 3 2015, 01:32 )

Μετα απο τα νεα αισχη του γνωστου φιλαθλου, δεν θα ελεγα πως πρωτο μελημα της ομαδας ειναι ο προπονητης. Πρωτη μελημα ειναι να βρει προεδρο.
έχουμε μπλέξει .... το λέω 3 χρόνια
QUOTE(andykrg @ May 3 2015, 01:54 )

έχουμε μπλέξει .... το λέω 3 χρόνια
Μα δε γινεται, εχει κανει ρεζιλι το συλογο σε ολη την Ευρωπη, τις προαλλες εβριζε κι απειλουσε τους διαιτητες λες κι αυτοι φταιγανε που εχασε απο την ΤΣΣΚΑ, τωρα τα ιδια με Σπανουλη. Ο τυπος το εχει παρακανει και πρεπει να απομακρυνθει απο το συλλογο. Δε σεβεται ουτε τον πατερα του που τοσα χρονια εχτιζε ομαδαρα με χαρακτηρα και στους φιλαθλους, τωρα ολα πανε να τιναχτουν στον αερα! Που ακουστηκε να εισβαλουν οπαδοι στον αγωνιστικο χωρο και να επιτιθενται σε παιχτες? Ελληνικο ποδοσφαιρο το καναμε?
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΟΙ!!!!
Για να μη φτασω στο που εχει καταντησει την ομαδα αγωνιστικα με τις κινησεις που εκανε. Σπουδαιο πραμα εκανε που μαζεψε τα σχολιοπαιδα με τσαμπα συμβολαια (εχουν συμβολαια αραγε?).
Φτανει η κοροιδια! Ο Ολυμπιακος εχει ομαδα, ο ΠΑΟ τσιρκο! Τι καταντια ηταν αυτη φετος? Αλλα το χειροτερο ειναι η εικονα που παρουσιαζει η ομαδα με τις χυδαιοττηες και τους χουλιγκανους.
Η κατασταση ειναι επικυνδυνη πλεον, απαιτειται παρεμβαση γνησιων παναθηναικων για να επανελθει η ομαδα σε σοβαρο επιπεδο αγωνιστικα και, κυριως, εξωαγωνιστικα!
Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα , έχουμε μπλέξει και το εννοώ ! Προσωπικά (και το έχω δηλώσει δημόσια προ διετίας) δεν υπάρχει περίπτωση να υποστηρίξω την ομάδα στο ΟΑΚΑ (ούτε να χαλάσω ένα ευρω για να υποστηρίξω) μέχρι να βρεθεί μια προεδρία ΑΝΤΑΞΙΑ της ιστορίας του συλλόγου ..
o_theioulis
May 3 2015, 01:11
QUOTE (andykrg @ May 3 2015, 01:10 )

Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα , έχουμε μπλέξει και το εννοώ ! Προσωπικά (και το έχω δηλώσει δημόσια προ διετίας) δεν υπάρχει περίπτωση να υποστηρίξω την ομάδα στο ΟΑΚΑ (ούτε να χαλάσω ένα ευρω για να υποστηρίξω) μέχρι να βρεθεί μια προεδρία ΑΝΤΑΞΙΑ της ιστορίας του συλλόγου ..
δηλαδη αν γινει προεδρος ο πριγκηπας ουιλιαμ θα ξαναυποστηριξεις την ομαδα?
μην γινομαστε υπερβολικοι παιδια
QUOTE (o_theioulis @ May 3 2015, 02:11 )

δηλαδη αν γινει προεδρος ο πριγκηπας ουιλιαμ θα ξαναυποστηριξεις την ομαδα?
μην γινομαστε υπερβολικοι παιδια
Είμαστε υπερβολικοί ? ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΎΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ? ο άνθρωπος έχει ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ κάθε όριο λογικής (για να το πω κομψά) και είμαστε υπερβολικοί ?
κανε μου τη χάρη και άσε ειρωνείες για πρίγκιπες κτλ σε παρακαλώ ... υπάρχει το ποδόσφαιρο του Αλαφούζου άμα θέλετε να "τρώγεστε" ...
Manolis2510
May 3 2015, 01:18
Εγω παλι γιατι πιστευω οτι επεισοδια θα γινοταν και χωρις την χειρονομια του Σπανουλη; Το βαρελι δεν εχει πατο... Winter is coming..
bodiroga10
May 3 2015, 01:21
δυστυχως ο ανθρωπος εχει ξεφυγει η εκφραση για την γυναικα και το παιδι του λεγεται μονο απο ανωμαλο ανθρωπο..
o_theioulis
May 3 2015, 01:22
QUOTE (Manolis2510 @ May 3 2015, 00:18 )

Εγω παλι γιατι πιστευω οτι επεισοδια θα γινοταν και χωρις την χειρονομια του Σπανουλη; Το βαρελι δεν εχει πατο... Winter is coming..

εννοειται οτι θα γινοταν μανουρα
οπως γινεται και στο σεφ σε αντοστοιχες περιπτωσεις
QUOTE (bodiroga10 @ May 3 2015, 02:21 )

δυστυχως ο ανθρωπος εχει ξεφυγει η εκφραση για την γυναικα και το παιδι του λεγεται μονο απο ανωμαλο ανθρωπο..
Αν δεν τιμωρηθούμε και μάλιστα αυστηρά θα είναι τραγικό, και για το μπάσκετ γενικά αλλά και για μας, η μόνη μας ελπίδα είναι μήπως και "μαζευτεί" λίγο ο άνθρωπος μας ...
bodiroga10
May 3 2015, 01:48
QUOTE (andykrg @ May 3 2015, 02:24 )

Αν δεν τιμωρηθούμε και μάλιστα αυστηρά θα είναι τραγικό, και για το μπάσκετ γενικά αλλά και για μας, η μόνη μας ελπίδα είναι μήπως και "μαζευτεί" λίγο ο άνθρωπος μας ...
τιμωρηθει δεν τιμωρηθει νομιζω πια δεν καταλαβαινει τιποτα. καλυτερα να ηταν χρηματοδοτης και να αφηνε τον μανο παπαδοπουλο να κανει κουμαντο στην ομαδα.και δεν ξερω πια στο διλλημα που τιθεται και η συγκριση με τον αλαφουζο τι να απαντησω δηλαδη μπροστα στην κατακτηση καποιων τιτλων ας εχουμε εναν προεδρο που μιλαει και ριχνει καταρες που δεν θα εριχνε ουτε ο βλαστος και ο στεφανακος.
μεχρι σημερα ειχαν ακουστει πολλα για το προσωπο του δημητρη γιαννακοπουλο αλλα θεωρουσα οτι τα περισσοτερα ηταν υπερβολες αλλα τελικα μαλλον ηταν αληθεια.....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.