Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Off topic Σκέψεις
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153
Alexmei
ΤΑ ΜΠΑΛΩΝΕΙΣ ΤΩΡΑ;
rchos
αστο δεν το σωζεις.
το κακο εγινε.
Flash
Warlus, η καλή μου φύση μου επιβάλλει να σε ενημερώσω ότι ο apkat τυγχάνει Κρητικός και τα ξαδέρφια από τα Σφακιά έρχονται ζωσμένα 1.000 φυσικλίκια και 2 όλμους έκαστος για να εκδικηθούν την προσβολή που έγινε στη θεια τους.

Run to the hills, run for your life...
apkat
Οντως και εγω την επομενη μερα το καταλαβα αρκετα ευκολα..Αλλα εκεινη την ωρα ψιλομεθυσμενος δεν εβγαζα ακρη..

Τεσπα αλλο θεμα..Κανω μετακομοιση και βαριεμαι ελλεεινα..Θελει κανεις να ερθει να βοηθησει;;;;

Eντιτ:Warlus το υφακι σου δεν θα σου βγει σε καλο..
kostasvc15
1)Ένα αεροπλάνο πετάει πάνω από τις Αλπεις. Μια καταιγίδα ξεσπάει και δυνατές αναταράξεις πλήττουν το αεροπλάνο. Ξαφνικά ένας κεραυνός κόβει στα δύο το αεροπλάνο και το μισό πέφτει στη Ιταλία και το άλλο μισό στην Ελβετία.
Πού θα θάψουν τους επιζώντες;

2)Από ένα καράβι κρέμεται μια σκάλα. Το κάθε σκαλί της σκάλας απέχει από το επόμενο σκαλί ένα μέτρο. Τα τρία τελευταία σκαλιά της σκάλας αυτής βρίσκονται μέσα στη θάλασσα. Αν αυξηθεί το ύψος της επιφάνειας του νερού κατά δυο μέτρα πόσα θα είναι τότε τα σκαλιά που θα βρίσκονται μέσα στην θάλασσα;

3)Ποιό ήταν το ψηλότερο βουνό του κόσμου, πριν ανακαλυφθεί το Everert (έβερεστ);

4)Ένας κουφός που ήθελε να κόψει ξύλα, πήγε στο κατάστημα που πουλούσε εργαλεία για να αγοράσει ένα πριόνι. Πώς έδειξε στον καταστηματάρχη τι ήταν αυτό που ήθελε να αγοράσει;

5)Ένα τούβλο ζυγίζει ένα κιλό και μισό τούβλο. Πόσο ζυγίζει το τούβλο;

6)Μετά το θάνατό του ο Μήτσος πάει στον παράδεισο. Εκεί που περπατούσε, συναντάει έναν άντρα και αμέσως αναφωνεί:
- "Αδαμ; Εσύ δεν είσαι; "
- "Nαι απαντάει εκείνος, αλλά πως με αναγνώρισες ανάμεσα σε τόσο κόσμο; "
Πώς τον αναγνώρισε;

7)Πατέρας και γιος πάνε ένα ταξίδι με αυτοκίνητο στην Αθήνα. Καθώς ξεκίνησε η διαδρομή τους για την Αθήνα στη εθνική οδό Λαμίας-Αθηνών τρακάρουν μ' ένα άλλο αυτοκίνητο. Έρχονται δύο ασθενοφόρα και παίρνουν το πατέρα που ήταν ελαφρά τραυματισμένος στο νοσοκομίο της Λαμίας.
Το άλλο ασθενοφόρο μεταφέρει το γιο που είναι βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο της Αθήνας. Φθάνοντας στο νοσοκομείο ο γιος μεταφέρεται κατευθείαν στο χειρουργείο. Καθώς μπαίνει ο χειρούργος να τον χειρουργήσει βλέπει το παιδί και λέει στη νοσοκόμα ότι δε μπορεί να τον χειρουργίσει γιατί είναι γιος του.
Πώς γίνεται;

8)Είναι ένα νεογέννητο μαυράκι που η μητέρα του είναι μαύρη και ο πατέρας του λευκός. Τι χρώμα δόντια θα έχει;

Ευκολα ειναι μη με κραξετε
Manu7
QUOTE(kostasvc15 @ Jun 27 2010, 20:41 ) *
1)Ένα αεροπλάνο πετάει πάνω από τις Αλπεις. Μια καταιγίδα ξεσπάει και δυνατές αναταράξεις πλήττουν το αεροπλάνο. Ξαφνικά ένας κεραυνός κόβει στα δύο το αεροπλάνο και το μισό πέφτει στη Ιταλία και το άλλο μισό στην Ελβετία.

2)Από ένα καράβι κρέμεται μια σκάλα. Το κάθε σκαλί της σκάλας απέχει από το επόμενο σκαλί ένα μέτρο. Τα τρία τελευταία σκαλιά της σκάλας αυτής βρίσκονται μέσα στη θάλασσα. Αν αυξηθεί το ύψος της επιφάνειας του νερού κατά δυο μέτρα πόσα θα είναι τότε τα σκαλιά που θα βρίσκονται μέσα στην θάλασσα;

3)Ποιό ήταν το ψηλότερο βουνό του κόσμου, πριν ανακαλυφθεί το Everert (έβερεστ);

4)Ένας κουφός που ήθελε να κόψει ξύλα, πήγε στο κατάστημα που πουλούσε εργαλεία για να αγοράσει ένα πριόνι. Πώς έδειξε στον καταστηματάρχη τι ήταν αυτό που ήθελε να αγοράσει;

6)Μετά το θάνατό του ο Μήτσος πάει στον παράδεισο. Εκεί που περπατούσε, συναντάει έναν άντρα και αμέσως αναφωνεί:
Πώς τον αναγνώρισε;

7)Πατέρας και γιος πάνε ένα ταξίδι με αυτοκίνητο στην Αθήνα. Καθώς ξεκίνησε η διαδρομή τους για την Αθήνα στη εθνική οδό Λαμίας-Αθηνών τρακάρουν μ' ένα άλλο αυτοκίνητο. Έρχονται δύο ασθενοφόρα και παίρνουν το πατέρα που ήταν ελαφρά τραυματισμένος στο νοσοκομίο της Λαμίας.
Το άλλο ασθενοφόρο μεταφέρει το γιο που είναι βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο της Αθήνας. Φθάνοντας στο νοσοκομείο ο γιος μεταφέρεται κατευθείαν στο χειρουργείο. Καθώς μπαίνει ο χειρούργος να τον χειρουργήσει βλέπει το παιδί και λέει στη νοσοκόμα ότι δε μπορεί να τον χειρουργίσει γιατί είναι γιος του.
Πώς γίνεται;

8)Είναι ένα νεογέννητο μαυράκι που η μητέρα του είναι μαύρη και ο πατέρας του λευκός. Τι χρώμα δόντια θα έχει;

18.gif 18.gif 7.gif 7.gif 39.gif 39.gif
Μπα...Δεν μπορώ να σκέφτομαι πολύ...Εξεταστικής γαρ...tongue.gif
colonel gomelsky
QUOTE(kostasvc15 @ Jun 27 2010, 20:41 ) *

Έλα ρε συ; Εξίσωση μ έναν άγνωστο μας έβαλες;

Για την ιστορία έστω χ το βάρος του τούβλου:

χ= 1kg + x/2,

2x-x=2kg,

2 κιλά είναι το τούβλο.
Alexmei
το πρώτο είναι το καλύτερο. 24.gif
The Warlus
QUOTE(apkat @ Jun 27 2010, 17:18 ) *
Eντιτ:Warlus το υφακι σου δεν θα σου βγει σε καλο..

Στάσου να ρίξου μια γυρωβουλιά...
Flash
QUOTE(kostasvc15 @ Jun 27 2010, 18:41 ) *

Να τους θάψουν ζωντανούς ;

Εεμ, 5 .

Το Everest.

Κουφός είναι όχι μουγκός.

Δεν χρειάζεται καν εξισώσεις. Η πρόταση από μόνη της λέει ότι ένα το μισό τούβλο ζυγίζει ένα κιλό. Άρα το τούβλο ζυγίζει 2.

Πώς τον αναγνώρισε;

Να υποθέσω ότι είναι συντακτική παγίδα ; Ο Αδάμ εξορίστηκε από τον παράδεισο οπότε η ερώτηση "Αδάμ, εσύ δεν είσαι ;" είναι αυτονόητο ότι θα λάβει θετική απάντηση.

Πώς γίνεται;

Υιοθεσία ;

Εκτός κι αν ένας από τους 2 γονείς είναι εξωγήινος, το μωρό θα είναι φαφούτικο.

Ευκολα ειναι μη με κραξετε
kostasvc15
Στα 2,6,7 εισαι λαθος..
Βασικα στο 2 δε περιμενα να κανεις λαθος.Στο 6 δε παει το μυαλο κανενος πιστευω και στο 7 δε φταις εσυ αλλα η ερωτηση θα το καταλαβεις οταν πω την απαντηση
Flash
QUOTE(kostasvc15 @ Jun 27 2010, 23:53 ) *
Στα 2,6,7 εισαι λαθος..
Βασικα στο 2 δε περιμενα να κανεις λαθος.Στο 6 δε παει το μυαλο κανενος πιστευω και στο 7 δε φταις εσυ αλλα η ερωτηση θα το καταλαβεις οταν πω την απαντηση

Στο 6 το περίμενα αλλα μου άρεσε το σκεπτικό μου icon_drunk.gif

Στο 7 ημουν σίγουρος αλλα (όπως περίπου λες) η απάντηση μου ταιριάζει

Στο 2 όντως τι στο διάολο έκανα ; Στειλε πμ please
bballbill
Μαζί με τη στάθμη θ' ανεβεί και το πλοίο. Λογικα.
Flash
QUOTE(bballbill @ Jun 28 2010, 00:02 ) *
Μαζί με τη στάθμη θ' ανεβεί και το πλοίο. Λογικα.

Αχαχαχαχα, καλό! Ναι όντως!
Razorblade Fish
QUOTE(kostasvc15 @ Jun 28 2010, 01:53 ) *
Στα 2,6,7 εισαι λαθος..

Στο 7 μηπως ο χειρουργος ειναι ο γιος του ''παιδιου';
The Warlus
Ο Αδάμ ο "πρωτόπλαστος" και έτσι ε.
Άρα είναι κατευθείαν από το εργοστάσιο ο τύπος.Μήπως από το φύλο που είχε στο μόριό του; icon_drunk.gif icon_drunk.gif
Όχι πλάκα κάνω.
Κάτι θα υπάρχει που δεν θα το έχουμε εμείς ή το αντίθετο.Λογικά ε;;;;;
Που να πάρει ο διάολος πρέπει να το βρούμε!!!
Αργκκκκκκκκκκκκκκκ

Edit:Ίσως το έχω βρει λελέδες αλλά πρέπει να το σκεφτώ πρώτα!!! icon_wave.gif icon_wave.gif
rchos
εχει πολυ φαση που εδω και πολλες μερες σε ενα εντελως μπασκετικο φορουμ υπαρχει διαφημιση για ενα ακρως ποδοσφαιρικο site.
Magnus92
QUOTE(rchos @ Jun 28 2010, 13:46 ) *
εχει πολυ φαση που εδω και πολλες μερες σε ενα εντελως μπασκετικο φορουμ υπαρχει διαφημιση για ενα ακρως ποδοσφαιρικο site.

Δειχνει το ποιόν καποιων ανθρωπων, και την ανωτεροτητα τους ... blove.gif
kostasvc15

Εφοσον αυξανεται η σταθμη της θαλασσας ανεβαινει και το καραβι..Παλι 3

Πώς τον αναγνώρισε;

Η απαντηση του κουιζ ειναι οτι ο Αδαμ δεν εχει αφαλο και απο εκει τον αναγνωρισε..

Πώς γίνεται;

Ηταν η μητερα του...
Air Kef
Καλά ρε, ένας σύντροφος έχει ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα κι εσείς λύνετε γρίφους;

QUOTE(apkat)
Τεσπα αλλο θεμα..Κανω μετακομοιση και βαριεμαι ελλεεινα..Θελει κανεις να ερθει να βοηθησει;;;;

Ενα έχω να πω.

ΚΟΥΡΑΓΙΟ!

24.gif

Ντάξει, δεν θέλω να θυμάμαι την μετακόμισή μου όταν έφυγα από Λάρισα, μαρτύριο, μονη συμβουλή να κάνεις ότι καλύτερο μπορείς με τις κούτες από άποψη που θα βάλεις τι και πως θα ονομάσεις κάθε κούτα.

Καλή τύχη boy.
Flash
QUOTE(kostasvc15 @ Jun 28 2010, 16:54 ) *
Ηταν η μητερα του...

Ήθελα να πω κάτι πάνω σε αυτό. Θυμήθηκα ότι είχα διαβάσει στα αγγλικά κάτι παρόμοιο. Συγκεκριμένα, οι οργανωμένες φεμινίστριες περασμένων δεκαετιών έλεγαν τέτοιες ιστορίες/γρίφους για να δείξουν ότι το μυαλό αντρών και γυναικών είχε τόσο επηρρεαστει από "φαλλοκρατικά στερεότυπα" που δεν μπορούσε να σκεφθεί με ευκολία ότι το ο χειρούργος θα ήταν γυναίκα.
Βέβαια η διαφορά είναι ότι στα αγγλικά μπορείς να πεις την ιστορία χωρίς να χρησιμοποιήσεις κανένα άρθρο ή άλλο στοιχείο που να σε κατευθύνει προς το ένα φύλο ή το άλλο ενώ στα ελληνικά όταν πεις "ο χειρούργος" αυτομάτως το θέμα γίνεται εκκούσια παραπλανητικό (που είναι και ο σκοπός όλως αυτών των γρίφων βέβαια).
apkat
Αστα Κεφ..Η μετακομοιση ολοκληρωθηκε στο νεο σπιτι..Τωρα το θεμα ειναι η οργανωση του νεου σπιτιου..Ε θα μου παρει καποιες μερες..Ηχθεσινη μερα ηταν πραγματικα δυσκολη..
rchos
που μετακομισες ρε αλητη?
παει το καραβελ?
φετος που θα μεινει στο καραβελ η εθνικη των ηπα εφυγες εσυ?
apkat
Kαισαριανη πιο πανω..Κοντα στην Νηαρ Ιστ..Ακομα ειμαι κοντα στο παλιο σπιτι..Οταν ερθουν οι Αμερικανοι θα παμε να πιουμε καφε στο Καραβελ..!!!!
The Warlus
QUOTE(apkat @ Jun 29 2010, 14:04 ) *
Kαισαριανη πιο πανω..Κοντα στην Νηαρ Ιστ..Ακομα ειμαι κοντα στο παλιο σπιτι..Οταν ερθουν οι Αμερικανοι θα παμε να πιουμε καφε στο Καραβελ..!!!!

Μένουμε κοντά εμείς οι δυο... rolleyes.gif rolleyes.gif
rchos
Μένουμε κοντά εμείς οι δυο...

αρα μπορει να σε βρει ευκολα να σου πει δυο φωνηεντα για οσα βαρια του ειπες προχτες!
LFO
QUOTE(apkat @ Jun 29 2010, 13:04 ) *

οταν ερθουν οι αμερικανοι φιλε, ουτε απεξω απο το καραβελ θα μπορεις να περασεις ποσο μαλλον να πιεις και καφεδακι μεσα!!
rchos
θα τη βρει τη λυση ο απκατ!

παντως και να μην μπορεσουμε με τους αμερικανους λιγες μερες πριν θα ειναι στο καραβελ οι εθνικες του ακροπολις.
θα τα πιουμε με τους σερβους που θα χουν ερθει και τον ντουντα!
apkat
Παντως στο Φ4 της Αθηνας ηταν υπερβολικα ευκολο να κατσεις να πιεις καφε με τους παικτες..Αλλα τα μεγεθη βεβαια τωρα αλλα πιστευω οτι μια λυση θα την βρουμε..Σε ποιο υψος εισαι περιπου warlus;;Εγω στο υψος του Ατλαντις..
bballbill
QUOTE(kostasvc15 @ Jun 28 2010, 18:54 ) *
Πώς τον αναγνώρισε;

Η απαντηση του κουιζ ειναι οτι ο Αδαμ δεν εχει αφαλο και απο εκει τον αναγνωρισε..

i)Απίστευτη απάντηση.
Το δικό μου μυαλό πήγε στη Βίβλο. Νόμιζα πως η απάντηση είναι ότι θα του έλειπε ένα πλευρό.

ii)Πώς γίνεται ο Αδάμ να καταλαβαίνει ελληνικά? tongue.gif
colonel gomelsky
QUOTE(bballbill @ Jun 29 2010, 20:22 ) *
i)Απίστευτη απάντηση.
Το δικό μου μυαλό πήγε στη Βίβλο. Νόμιζα πως η απάντηση είναι ότι θα του έλειπε ένα πλευρό.

ii)Πώς γίνεται ο Αδάμ να καταλαβαίνει ελληνικά? tongue.gif

Εδώ "γίνεται" να πλάστηκε από πηλό. Ελληνικά δεν θα ξέρει; tongue.gif
Air Kef
Μένουμε κοντά εμείς οι δυο...

QUOTE(apkat @ Jun 29 2010, 14:46 ) *
Σε ποιο υψος εισαι περιπου warlus;;Εγω στο υψος του Ατλαντις..

αρα μπορει να σε βρει ευκολα να σου πει δυο φωνηεντα για οσα βαρια του ειπες προχτες!

Click to view attachment

The Warlus
Σα να μην ξέρετε με ποιον μιλάτε shot.gif shot.gif shot.gif
Das Kapital
Φραπες=χεσιμο
morrison
QUOTE(lebron15 @ Jun 30 2010, 19:39 ) *
Φραπες=χεσιμο

Μεγαλη αληθεια...
Για την ακριβεια πινεις φραπε και....... fast.gif .
SlobodaN
QUOTE(john morisson @ Jun 30 2010, 20:38 ) *
Μεγαλη αληθεια...
Για την ακριβεια πινεις φραπε και....... fast.gif .

Ε μα αυτό είναι, διπλή απόλαυση..
Air Kef
24.gif
Manu7
Και η ζεστή σοκολάτα έχει ανάλογα αποτελέσματα όταν είσαι νηστικός ειδικά... fast.gif
Air Kef
Αν ξαναλλάξει ξαναλλάξει ο ΦΠΑ για τα επόμενα 5 χρόνια θα πυροβολήσω τον πρωθυπουργό.

Δεύτερη φορά μέσα σε ενα τρίμηνο που όλη μέρα πατάμε κουμπάκια ταμειακών και γράφουμε στριμωχτά!
Alexmei
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΑΝΤΕ ΡΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ;
kostasvc15
Για αλλη Ελλαδα ορκιστηκα στο στρατο..και αυτα τα λιγα λογια της ορκομωσιας οσο να'ναι τα πιστευα και τα ενιωθα οταν τα ελεγα...
Magnus92
QUOTE(Air Kef @ Jun 30 2010, 23:30 ) *
Αν ξαναλλάξει ξαναλλάξει ο ΦΠΑ για τα επόμενα 5 χρόνια θα πυροβολήσω τον πρωθυπουργό.

Δεύτερη φορά μέσα σε ενα τρίμηνο που όλη μέρα πατάμε κουμπάκια ταμειακών και γράφουμε στριμωχτά!

Για πεντα χρονια δεν ξερω ... Απο 1η Σεπτεμβριου παντως ετοιμασου να δεις τον Φ(Α)ΠΑ στο 25 % . . .
Ψαξε καμια καλη κυνηγετικη καραμπινα....

Περαστικα μας !!!
Magnus92
Για πειτε ρε παιδια ... Πως τα πηγατε με τους βαθμους ;;;

Εγω με 16291 μορια, μαλλον μενω οριακα εξω απο την πρωτη μου επιλογη ... Never mind thumbsup.gif
OnLy_PAS-AthEnS
13426 μορια εγω.....αν σκεφτειτε οτι δεν ελιωσα στο διαβαζα κομπλε ειμαι και πιανω ανετα αυθτο που ηθελαα.!!!
Manu7
Σε κάθε περίπτωση παιδιά ελπίζω να περάσετε όλοι στη σχολή που θέλετε!

Και συγχαρητήρια για τους βαθμούς σας,αν τα πήγατε όπως θέλατε!
Das Kapital
16045 στο πρωτο πεδιο και 14748 στο τριτο εγω,ικανοποιημενος με τα μορια συγκριτικα και με τους αλλους της θεωρητικης αλλα περιμενω και τις βασεις για να χω ξεκαθαρη εικονα
kostasvc15
QUOTE(lebron15 @ Jul 6 2010, 14:16 ) *
16045 στο πρωτο πεδιο και 14748 στο τριτο εγω,ικανοποιημενος με τα μορια συγκριτικα και με τους αλλους της θεωρητικης αλλα περιμενω και τις βασεις για να χω ξεκαθαρη εικονα

Σου ευχομαι να περασεις σχολη βοθρατζιδων ρε φιλε...Μακαρι,θεε μου
Alexmei
εγώ 16,671 στο 2ο πεδίο, που είναι το μόνο που με ενδιαφέρει. Καλή συνέχεια σε όλους μας.
captain charisma
μπραβο παιδια.συγχαρητηρια σ ολους σας. η ζωη αρχιζει τωρα wink.gif
Das Kapital
Το ''ξυσιμο'' προκαλει αυπνιες; Ζητημα να κοιμαμαι 4 ωρες καθε μερα,θυμαμαι πριν τις πανελληνιες και κατα τη διαρκεια αυτων που νυσταζα καθε μερα και παρακαλαγα να'χα χρονο για λιγο υπνο...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.