Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Zalgiris Kaunas-Panathinaikos BC
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3
pan24
vs
Ο Παναθηναϊκός παίζει έναν από τους πολλούς τελικούς για την πρόκριση του μέσα στην έδρας της Ζαλγκίρις του Σάρας με τον Lucas Skywalker-Mighty mouse Lekavicius να παίζει με αναβαθμισμένο ρόλο απέναντι στην ομάδα που τον ανέδειξε.
Η Ζαλγκίρις μετράει 7 ήττες στην έδρας της την ώρα που ο Παναθηναϊκός μετράει μόλις μια εκτός έδρας νίκη.
Το παιχνίδι σίγουρα θα είναι δύσκολο και θα χρειαστεί να περιοριστεί το πρόβλημα που μας βασανίζει από την αρχή της σεζόν,το πάρτι των αντίπαλων ψηλών στην ρακέτα.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο επιστρέφει όχι όμως και ο Κιθ Λάνγκφορντ που παραμένει εκτός ενώ εκτός είναι και ο Άντας Καβαλιάουσκας
Ζητούμενο που μπορεί να κάνει την διαφορά είναι η εικόνα των Κιλπάτρικ,Πέιν και κατά πόσο μπορούν να βοηθήσουν έστω για λίγα λεπτά.

Ο Κιλπάτρικ έδειξε καλά πράγματα απέναντι στην Κύμη όμως απέναντι σε χαμηλότερης δυναμικότητας αντίπαλο και χωρίς τον Καλάθη, με την παρουσία του οποίου η ομάδα λειτουργεί διαφορετικά

Σχόλια για το παιχνίδι
green_sky
Pan ελπιζω να εισαι γουρλης.
Τον τιμησα δεοντως τον Παναθηναικο στοιχηματικα, αν και οι book τον βλεπουν αουτσαιντερ, οποτε νομιζω οτι δεν θα ηταν και πολυ φρονιμο να χασουμε σημερα..... hammer.gif hammer.gif hammer.gif hammer.gif hammer.gif
Κλειδι ειναι το κατα ποσο οι παιχτες θα βαλουν σωμα και χερια στην μαχη,καθως ειναι βεβαιο οτι ο Γιασκεβιτσιους θα το παει πολυ στη δυναμη και στο σπρωξιμο.
Παντως ανεξαρτητα απο τις ηττες που εχουν κανει εκει μεσα ,το γηπεδο αυτο δεν θελει και πολυ να κατηφορισει οποτε ο ελεγχος του ρυθμου θα ειναι κομβικο σημειο.
Επισης κομβικο ειναι το σουτ του Ντειβις απο μεση αποσταση , το οποιο ο κοουτς Πιτινο θα πρεπει να βρει τροπο να δυσκολεψει χωρις να αδειαζει το ζωγραφιστο του, βαζωντας τον ψηλο να βγαινει να τον κυνηγαει.
Θεωρω οτι ελειψει Καβαλιαουσκας, ο Βουγιουκας σημερα θα ηταν χρησιμος αλλα προφανως αυτοι που αποφασιζουν ξερουν καλυτερα.

Υ.Γ Πειρηφανα νιατα και Τιμημενα γηρατεια ηρθε η ωρα να δοξαστειτε.
G-arenas
το πιο must win παιχνιδι της σειρας. το παιρνουμε και συνεχιζουμε να ελπιζουμε, το χανουμε και 90% αν χασουμε και μακαμπι αποκλειομαστε.

το ματσακι θα παει στο ξυλο. στανταρ γιατι και οι 2 ομαδες ετσι παιζουν σαν στυλ και φυσικα το θελουν και οι 2 απειρα πολυ το ματς.

εμεις ενα πραμα αν κανουμε καλα θα το παρουμε το ματς: τα ριμπαουντ. θεωρω οτι ευκολα ή δυσκολα αν παρουμε τα ριμπαουντ, εννοω να μην ειναι 39-19 αλλα του τυπου 38-30 π.χ, θα το παρουμε το ματς.

εχουμε κιλπατρικ και ισως πειν ενα 10λεπτο. και ειμαστε και πιο ετοιμοι απο αποψη χημειας. θεωρω οτι ηρθε η ωρα να κανουμε ενα διπλο, καθως εχουμε βελτιωθει σαν ομαδα παρα πολυ απο τοτε που ηρθε ο πιτινο.

για μενα πρεπει να πιεσουμε πολυ τα γκαρντ τους ωστε να μην δωσουν ευκολα την μπαλα μεσα σε ντειβις-ουαιτ κλπ. αυτο ειναι τι κλειδι. αν το κανουμε μαζι με ριμπαουντ το πηραμε το ματς.

στην επιθεση να τρεξουμε οσο μπορουμε καθως στο σετ ειναι τερμα δουλεμενη ομαδα η ζαλγκιρις. βεβαια πρεπει να παρουμε τα ριμπαουντ για να τρεξουμε.

50-50 το ματς.
EXASFAIROS
Κάτι μου λέει ότι σήμερα θα κάνουμε το πολυπόθητο διπλό.Πεστε το προσωπικη αύρα πέστε το good timing στην ψυχολογία όλων των αθλητών μας....πιστευω ότι θα πέσουν κορμιά και θα κρυθει η μάχη στα τελευταία λεπτά.Ο Πιτινο πρέπει να μαγειρέψει απέναντι στον δαιμόνιο Λιθουανο.Το ότι η Ζαλγκιρις δεν ρίχνει πολλά τρίποντα δεν μου λέει κάτι.Πιεση στην περιφέρεια να τους καταστρέψουμε το παιχνίδι και ας τα φάμε μονάχα από τον Davies.
massey21
https://www.sport24.gr/Basket/Euroleague/eb...in.5417133.html

Xωρις τον Πειν τελικα θα αγωνιστουμε...αρα παμε με Λασμε-Γκιστ-Παπαγιαννη στους ψηλους rolleyes.gif
nvip13
Και χωρις Βουγιουκα επισης.

villiskabas
QUOTE (nvip13 @ Jan 18 2019, 17:31 ) *
Και χωρις Βουγιουκα επισης.



Και χωρις ελπιδα επισης laugh.gif laugh.gif
shtarkws
Τον Πειν γιατι δεν τον πηραμε 2 εβδομαδεςς νωριτερα; Δηλαδη στο ματς με την Μπαρτσελονα εντοπιστηκε το προβλημα στα ριμπαουντ;
papp7
Δεν βλεπω πως ο παναθηναικος μπορει να φυγει με το διπλο σημερα.Προβλημα στους ψηλους , προβλημα στο σουτ(που εκτος εδρας το χρειαζεσαι απειρα), πιο απλο στυλ παιχνιδιου που ναι μεν φαινεται να δουλευει καλα αλλα διαβαζεται καλυτερα απο τον αντιπαλο. Η ζαλγκιρις ειναι ομαδα που δινει ξυλο (το ειδαμε και εμεις οι ολυμπιακοι αυτο) και αν πιασει ρυθμο δυσκολα γυρνας το μομεντουμ. Ειναι παιχνιδι που χρειαζεται επισης και η ιδια αν θελει να διεκδικησει μια θεση στα play off.Γενικα βλεπω παιχνιδι με 2 διαφορετικα στυλ στην επιθεση α) ατομικες ενεργειες λεκα-κιλπατρικ β) δημιουργια καλαθη και νομιζω πως ο σαρας εχει απαντηση και στα 2.
G-arenas
QUOTE (shtarkws @ Jan 18 2019, 18:01 ) *
Τον Πειν γιατι δεν τον πηραμε 2 εβδομαδεςς νωριτερα; Δηλαδη στο ματς με την Μπαρτσελονα εντοπιστηκε το προβλημα στα ριμπαουντ;

βασικα απο νοεμβριο επρεπε αλλα τελος παντων.

αλλα ναι εστω και 10 μερες πριν επρεπε να τον φερουμε. λες και δεν ξεραμε τα προβληματα που εχουμε. το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι θελαμε αλλον παικτη, δεν μας εκατσε η περιπτωση και ενεργοποιησαμε πειν.

ειχα μια ελπιδα με πειν για 10 λεπτα να ειμασταν καλοι κατω απο την ρακετα, να παιρναμε κανα ριμπαουντ παραπανω και να παιρναμε το διπλο. τωρα θα ειναι ακομα πιο δυσκολα τα πραματα.

ομως οπως και με μπαρτσα ετσι και τωρα ειμαι αισιοδοξος για θετικο αποτελεσμα! ειναι βελτιωμενη η ομαδα.
shtarkws
QUOTE(G-arenas @ Jan 18 2019, 18:11 ) *
βασικα απο νοεμβριο επρεπε αλλα τελος παντων.

αλλα ναι εστω και 10 μερες πριν επρεπε να τον φερουμε. λες και δεν ξεραμε τα προβληματα που εχουμε. το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι θελαμε αλλον παικτη, δεν μας εκατσε η περιπτωση και ενεργοποιησαμε πειν.

ειχα μια ελπιδα με πειν για 10 λεπτα να ειμασταν καλοι κατω απο την ρακετα, να παιρναμε κανα ριμπαουντ παραπανω και να παιρναμε το διπλο. τωρα θα ειναι ακομα πιο δυσκολα τα πραματα.

ομως οπως και με μπαρτσα ετσι και τωρα ειμαι αισιοδοξος για θετικο αποτελεσμα! ειναι βελτιωμενη η ομαδα.


To προβλημα ειναι οτι η Ζαλκιρις ειναι πολυ δουλεμενη ομαδα, θα εχει καλη κυκλοφορια και θα σουταρει με καλα ποσοστα. Φοβαμαι οτι τα ριμπαουντ δεν θα ειναι και τοσα πολλα ωστε να τα διεκδικησουμε. Ελπιζω ο κοουτς Πιτινο να εχει ετοιμασει καποιο τρυκ στην αμυνα.

Προβλεπω μεγαλο ματς Λεκα
jazz thrilos
Πάντως απο την τριάδα αγώνων Μπαρτσα-Ζαλγκίρις-Μακάμπι, λόγω φόρμας ομάδων το πιο βατό παιχνίδι για διπλό είναι το αποψινό στην Λιθουανία. Δηλαδή ευκολάκι; Με τίποτα!! Η Ζαλγκίρις παραμένει σκληροτράχηλη ομάδα, με καλή έδρα και καλά ποσοστά στο σουτ. Επίσης διαθέτει έναν απο τους ποιοτικότερους ψηλούς της Ευρώπης και φυσικά έναν πολύ καλό προπονητή.

Συμφωνώ με τον συμφορουμίτη απο πάνω που γράφει οτι για να διεκδικήσει τα ριμπάουντ ο Παο απόψε πρέπει πρωτίστως να χάσουν τα σουτ οι παίχτες της Ζαλγκίρις, πράγμα που σημαινει οτι ο Πιτίνο πρέπει να παίξει τέτοια άμυνα που να μην υπάρχει unchallenged σουτ των Λιθουανών. Που σημαίνει πίεση στην περιφέρεια. Ποιό θα είναι όμως το κόστος στην ρακέτα αν πιέζει ψηλά η ομάδα; Αν οι ψηλοί βρίσκονται στο ίδιο mood με αυτό της Βαρκελώνης θα υπάρξει πρόβλημα.

Πάντως νομίζω οτι θα είναι κλειστό ματς. Ευκαιρία για τον Παναθηναικό που την πετυχαίνει στα κάτω της την Ζαλγκίρις, όμως παραμένει δύσκολο ματς.
shtarkws
o Παναθηναικος ειναι ξεκαθο αουτσαιντερ τοσο για το σημερινο ματς, οσο και την εισοδο στην 8αδα. Δεν λυνονται σε 10 μερες τα προβληματα 5 μηνων.

Να μην υπαρχει υπερμετρος ενθουσιασμος για να μην υπαρχει και μεγαλη απογοητευση
nvip13
Επιτελους ενα αισιόδοξο ξεκινημα!

Ο Γκιστ κανει λιγο πλακα στον Ντειβις;
pan24
Ξεκινησαμε καλα και για πρωτη φορα μετα απο πολυ καιρο ο Γκιστ παιζει καλα
Ας συνεχιστει αυτο μεχρι το τελος του ματς
jazz thrilos
Το καλυτερο ξεκινημα αγωνα μακράν φέτος για τον Παο. Ενέργεια, άμυνα, ξύλο και ορθολογικές επιθέσεις. Είδα και τον Γουολτερς να πηγαινει αποδυτήρια, ευκαιρια για τον Παναθηναικο για διπλο.
villiskabas
εχει τετοια ψυχολογια εκτος εδρας αυτη η ομαδα που αρκει ενα διλεπτο αυτοκαταστροφης για να χασει. εχει ακομα πολυ δρομο το παιχνιδι
SoldierOfFortune
Αυτό ακριβώς. Δεν μπορώ να βλέπω τόσο αυτοκαταστροφή
MaJesty23
39.gif Killpatrick νομίζω έχει θέμα πίσω...νομίζει οτι παίζει με ιθαγενείς.Cool Sean ,παίζουμε και αλλού μπάσκετ...ευτυχως οταν μάρκαρε Milaknis δεν πήρε μπρος απο τρίποντο ο μουσάτος.
Kalispera
Πάντως πρώτη φορά μετά από πάρα πολύ πολύ καιρό είδα την ομάδα να αντιδρά μετά απο ένα αρνητικό σερί και να ανακτά το προβάδισμα πολύ γρήγορα.Υπό άλλες συνθήκες το ματς θα χε παει στο +7 και πάνω για την Ζαλγκίρις.Κάνει δουλειά ο Πιτίνο.
stevebucknall11
Πολύ καλή η ομαδική λειτουργία της ομάδας. Ατομικά είναι αρκετοί παίκτες που υστερούν, όπως ο Παπαπέτρου, ο Λοτζέσκι, ο Λέκα, ο Λάσμε. Ο Κιλπάτρικ θέλει χρόνο προσαρμογής, αλλά είναι αρκετά καλός παίκτης ώστε να μην είναι αρνητικός όσο αγωνίζεται. Ένα επιθετικό ξέσπασμα όμως θεωρώ ότι το έχει στον αγώνα.
shaq7
χωρις γουολτερς-βεστερμαν αν χασει και σημερα ο παο ποτε θα παρει διπλο?!Πολυ ωραια αμυνα ο πιτινο τους βαζει να κανουν ολο διαγωνιες μπαλιες που τις κλεβουν ο θανασης και οι αλλοι.
john wick
Ο Thomas πρεπει να εχει μικροτερο μπασκετικο iq κ απο τον Keny Gabriel...

Αντε σημερα αντεξαμε μεχρι το 3ο δεκαλεπτο....Ολο κ βελτιωνομαστε... laugh.gif

Πολυ κακα τα 4αρια μας σημερα...Παπι ,Τομας ,Μητογλου....


Υ.γ
Μονο εμενα νε χαλαει το συνεχες μπες βγες του κοουτς;
Looter
QUOTE (john wick @ Jan 18 2019, 21:01 ) *
Ο Thomas πρεπει να εχει μικροτερο μπασκετικο iq κ απο τον Keny Gabriel...

Αντε σημερα αντεξαμε μεχρι το 3ο δεκαλεπτο....Ολο κ βελτιωνομαστε... laugh.gif


Δεν υποφέρεται αυτός ο Τομας ρε φίλε.
ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΟ να τον βλέπεις.
Και ο Σάρας τον έχει σημαδέψει σε άμυνα και επίθεση...

Και βλέπεις τον Παππά να μην μπορεί να προστατέψει για λίγο τη μπάλα και να σπρώχνει με τα χέρια λες και παίζει σε αλάνα.
Κρίμα ρε γαμωτο , και πήγαινε καλά το ματσακι.

stevebucknall11
Όλοι στη Ζαλγκίρις είναι πολύ καλοί στην πάσα. Σ' εμάς πλην του Καλάθη, όλοι οι άλλοι έχουν πρόβλημα στην πάσα. Αυτό μας καθιστά τρομερά προβλέψιμους στην επίθεση, ενώ αυξάνει και τη φυσική καταπόνηση των παικτών που βάζουν καλάθι μόνο με αίμα.
villiskabas
το μπασκετικο iq της ομαδας ολης μαζι δεν φτανει ουτε του Διαμαντιδη.
τι ωραια που στο -7 ξερουμε οτι ηδη χασαμε
shaq7
το γυρισε παντως ο παο με 2 τριποντα και ενα κλεψιμο του κιλπατρικ.
Looter
Ρε τον Κιλπατρικ , επιτέλους ένα 2αρι που κάνει τα βασικά.
Ρε ξεχάσαμε τα βασικά με τον Παππα.
Looter
QUOTE (villiskabas @ Jan 18 2019, 21:15 ) *
ρε γκιστ γιδι ε γιδι τι γιδι εινα αυτο? τι κατσικι, με τον τομας μαζι εχουν iq μεταξοσκωληκα


Τον βλέπεις να προσπαθεί να επιτεθεί κατά μέτωπο και απλά σε πιάνει θλίψη..
Ο Γκιστ τουλάχιστο έχει βοηθήσει στην άμυνα σήμερα..
Titus
O Σων πράγματι νομίζει ότι ήρθε στα νησιά Γκαλαπάγκος να παίξει μπάσκετ αλλά το κατέχει το άθλημα και, αν καταλάβει ότι πρέπει να παίζει στο 100%, θα βοηθήσει.

Κατά τα λοιπά, η Ζαλγκιρις δεν την πολυπαλεύει και είναι ιδανική ευκαιρία για διπλό. Αλλά, όπως έχω βαρεθεί να λέω, αυτή η στάνη αυτό το γάλα βγάζει, Δεν υπάρχουν οι παίκτες για να πεις ότι τους βρήκαμε μπόσικους στην έδρα τους και θα το πάρουμε ό,τι και να γίνει. Ούτε μπασκετικό IQ, ούτε ιδιαίτερα αθλητικά προσόντα, ούτε σουτ, ούτε σκληράδα - ε, τι να κάνει και ο Πιτίνος, δεν είναι ο Γκάνταλφ. Οπότε, για μένα μικρή σημασία έχει αν έρθει το διπλό ή αν η ομάδα παίζεί λίιιιγο καλύτερα σε κάποιος τομείς.

ΥΓ: Μεγάλο τρίτο δεκάλεπτο ο Ντίνος.
villiskabas
QUOTE (Looter @ Jan 18 2019, 21:17 ) *
Τον βλέπεις να προσπαθεί να επιτεθεί κατά μέτωπο και απλά σε πιάνει θλίψη..
Ο Γκιστ τουλάχιστο έχει βοηθήσει στην άμυνα σήμερα..


Ρε συ αυτο δεν μπορω δεν μπορω να το βλεπω ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
ςςςς
Stefk13
Δυσκολα, καποιος πρεπει να βγει μπροστα! Λες και φοβουνται ειναι να παρουνε πρωτοβουλιες, τι πραμα ειναι αυτο? Εχουμε 2 βολες σε ολο το ματς! Λεκα χαλια, ο Γκιστ αντεξε 5 λεπτα στην αρχη του ματς. Μπασκετικα οι παιχτες της Ζαλγκιρις ειναι πιο εξυπνοι, κι αυτο φαινεται απο χιλιομετρα!
Looter
QUOTE (Titus @ Jan 18 2019, 21:18 ) *
O Σων πράγματι νομίζει ότι ήρθε στα νησιά Γκαλαπάγκος να παίξει μπάσκετ αλλά το κατέχει το άθλημα και, αν καταλάβει ότι πρέπει να παίζει στο 100%, θα βοηθήσει.

Κατά τα λοιπά, η Ζαλγκιρις δεν την πολυπαλεύει και είναι ιδανική ευκαιρία για διπλό. Αλλά, όπως έχω βαρεθεί να λέω, αυτή η στάνη αυτό το γάλα βγάζει, Δεν υπάρχουν οι παίκτες για να πεις ότι τους βρήκαμε μπόσικους στην έδρα τους και θα το πάρουμε ό,τι και να γίνει. Ούτε μπασκετικό IQ, ούτε ιδιαίτερα αθλητικά προσόντα, ούτε σουτ, ούτε σκληράδα - ε, τι να κάνει και ο Πιτίνος, δεν είναι ο Γκάνταλφ. Οπότε, για μένα μικρή σημασία έχει αν έρθει το διπλό ή αν η ομάδα παίζεί λίιιιγο καλύτερα σε κάποιος τομείς.

ΥΓ: Μεγάλο τρίτο δεκάλεπτο ο Ντίνος.


Φίλε μια βδομάδα είναι στην ομάδα και βλέπεις ότι στον Παππά δεν μπορείς να στηριχθείς ούτε για ζήτω.
Δεν έχει εκβιάσει ιδιαίτερα προσπάθειες.
Για με α έχει ΠΟΛΥ θετικό πρόσημο.
Titus
QUOTE (Looter @ Jan 18 2019, 22:21 ) *
Φίλε μια βδομάδα είναι στην ομάδα και βλέπεις ότι στον Παππά δεν μπορείς να στηριχθείς ούτε για ζήτω.
Δεν έχει εκβιάσει ιδιαίτερα προσπάθειες.
Για με α έχει ΠΟΛΥ θετικό πρόσημο.


Μόλις το είπες σούταρε δύο τρίποντα για σφαλιάρες!
villiskabas
Μπραβο στο Γιαννακοπουλο που εφερε τον φονια τον Κιλ (δεν φταιει το παιδι ειναι πολυ νωρις) και τον Πειν που ακομα ειναι ανετοιμος λογικο για να σωσει το καραβι ενω βυθιζοταν στον βυθο! Ευχαριστουμε για τον προωρο αποκλεισμο που μας χαρισε αυτος και ο αλλος ο ανεκδιηγητος ο Πασκουαλ. Αντε και του χρονου
Looter
QUOTE (Titus @ Jan 18 2019, 21:23 ) *
Μόλις το είπες σούταρε δύο τρίποντα για σφαλιάρες!


Σταγόνα στον ωκεανό όταν έχεις την επιλογή να σουτάρει τρίποντα ο Νικ ή όταν βλέπεις τον Γκιστ να μην μπορεί να ποστάρει με μις ματς. Κακές επιλογές πάντως.

Ο Τομας δε φτάνει ούτε μέχρι τη στεφάνη προσπαθώντας να ποσταρει..
Victor_Mannheim
ο κιλ ειναι παιχταρας,οαση μπροστα στους υπολοιπους
λογικο να τους βλεπει σαν ιθαγενεις που γραφετε μερικοι
εσεις αν ησασταν κιλπατρικ σαν τι θα βλεπατε τον γκιστ η τον παππα
Johnny Marv
Δεν υπάρχει σωτηρία με αυτούς τους παίκτες ... άλλαξα κανάλι , ο μπιτατζε κάνει πλάκα στη Ρεάλ την αγιον και ταβαρες πραγματικά τρομερός παίκτης
john wick
Βγαλε ρε γμτ τον Gist εξω.τον βλέπεις ειναι ετοιμος να πεθανει...βαλε Μητογλου..
Stefk13
Δεν πα να ρθει ο Ζοτς, ο Ιτουδης...με αυτους τους αμπαλους παιχτες δεν κανεις τιποτα. Ειμαστε η πιο προβλεψιμη ομαδα της Ευρωλιγκας, ομαδα ασουτη δεν νικαει ποτε! Μπραβο σε ΔΓ και Πασκουαλ για την φετεινη εικονα! Ντροπη σας!
Looter
ο Τομας βάζει το τρίποντο από τη γωνία και χάνει το lay up ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
Αντί να σηκωθεί και να καρφώσει ως 4αρι...
Ο κακομοίρης ο Ρικ , τι γα σκέφτεται...
nvip13
Παππας για διακοπη το καλοκαιρι.

Καλαθης τραγικος, λυπαμαι που θα το πω, με τετοιο μπατζετ δεν δίνεις στον Καλαθη τοσα λεφτά αν θες να κανεις κατι.
Ειδικά οταν τον πλαισιώνεις με την πιο ασουτη ομαδα.

Λοτζεσκι χωμα.

Ο Κιλπατρικ πρεπει να αλλαξει παπουτσια ολο γλιστράει, το παρατήρησα και στο παιχνίδι της Α1.
stevebucknall11
O Καλάθης πράγματι τραγικός και όχι γιατί έχασε 2-3 τρίποντα αλλά παρουσιάζεται ιδιαίτερα άνευρος και χωρίς δημιουργικότητα. Έχεις μέσα στην πεντάδα Λοτζέσκι και Τόμας και χωρίς να αλλάξεις πάσα πας και τουβλάρεις τρίποντο. Δεν δικαιολογείσαι Νικ.
Titus
Ντάξει, ο Γκιστ με πεθαμένο μυαλό και κορμί από την κούραση κάνει φάουλ δημοτικού και καταστρέφει όλη την αμυντική προσπάθεια.

Ο Σων εκνεύρισε μέχρι και τον Πιτίνο που τον ξεκίνησε στο δεύτερο μόλις παιχνίδι του στην ομάδα. Άρον άρον στον πάγκο μετά τα δύο τρίποντα παιδικής χαράς. Τον ξανάβαλε τώρα μπας και γίνει το θαύμα με τρίποντα από το υπερπέραν.
silversurfer
Νομίζω η έλλειψη συστημάτων είναι εμφανής. Ο Σάρας είδε αποκωδικοποιησε και στο δεύτερο ημίχρονο εξαπέλυσε.. Και εμείς καθόμαστε και κοιτάζουμε τον Νικ να ρίχνει 3ποντα
Ελπίζω αυτή η χειρότερη χρονιά στην ιστορία μας από τον Ζοτς και μετά να βάλει μυαλό και να φέρει τις αλλαγές που πρέπει.
Καληνύχτα για φέτος
villiskabas
χαχαχαχαχαχα για γελια και για κλαματα! ενταξει για λυπηση. Καλα ο Πιτινο οταν ειδε αυτο το πραγμα που θα προπονουσε πως και το δεχθηκε?
Ο καλαθης οντως δεν κανει για τοσα λεφτα



Μην τους αφηνεται λεει να σας ρεζιλεψουν στο ταιμ αουτ....
Παικτες που εχουν το ρεζιλικι στο αιμα τους δεν το αλλαζεις ευκολα.
jonaldidhs
Φετος ειναι η χρονια που θα τελειωσει το ρεκορ..Θα μεινουμε ατιτλοι..
Victor_Mannheim
QUOTE (nvip13 @ Jan 18 2019, 21:37 ) *
Παππας για διακοπη το καλοκαιρι.

Καλαθης τραγικος, λυπαμαι που θα το πω, με τετοιο μπατζετ δεν δίνεις στον Καλαθη τοσα λεφτά αν θες να κανεις κατι.
Ειδικά οταν τον πλαισιώνεις με την πιο ασουτη ομαδα.

τα λεμε εδω και χρονια αυτα
μερικοι ακομα δεν μπορουν να τα καταλαβουν
t0ny3
Θλίψη μόνο γι αυτούς τους τυπάδες που φοράνε τα πράσινα με το τριφύλλι. Δε φταίει όμως αυτοί, αλλά αυτός που τους πληρώνει κι αυτός που τους διάλεξε.

Ας τελειώσει το μαρτύριο επιτέλους. Είμαστε στο νεκροκρεβατο ας τραβήξει κάποιος το καλώδιο.

Δεν υπάρχει και ντραφτ στην Ευρώπη να κυνηγήσουμε την τελευταία θέση.

Θλίψη μόνο γι αυτούς τους τυπάδες που φοράνε τα πράσινα με το τριφύλλι. Δε φταίει όμως αυτοί, αλλά αυτός που τους πληρώνει κι αυτός που τους διάλεξε.

Ας τελειώσει το μαρτύριο επιτέλους. Είμαστε στο νεκροκρεβατο ας τραβήξει κάποιος το καλώδιο.

Δεν υπάρχει και ντραφτ στην Ευρώπη να κυνηγήσουμε την τελευταία θέση.
villiskabas
QUOTE (silversurfer @ Jan 18 2019, 21:41 ) *
Νομίζω η έλλειψη συστημάτων είναι εμφανής. Ο Σάρας είδε αποκωδικοποιησε και στο δεύτερο ημίχρονο εξαπέλυσε.. Και εμείς καθόμαστε και κοιτάζουμε τον Νικ να ρίχνει 3ποντα
Ελπίζω αυτή η χειρότερη χρονιά στην ιστορία μας από τον Ζοτς και μετά να βάλει μυαλό και να φέρει τις αλλαγές που πρέπει.
Καληνύχτα για φέτος


Σε ποιον να βαλει μυαλο? Στον ανθρωπο που αφιερωνει περισσοτερο χρονο στο ινσταγκραμ απο τι στο πως θα φτιαξει μια καλη ομαδα? χλωμο..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.