Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός-Euroleague 2010-11
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23
T.W.Is.M.
QUOTE(Air Kef @ Oct 27 2010, 22:44 ) *
Ρε παιδιά, μηπως παραμάκρυνε το τρίποντο;


Εφτασε εκει που επρεπε, ωστε να αξιζει οντως 3 ποντους το ευστοχο σουτ. Μεχρι περσι εβγαινε η κουτση Μαρια και σουταρε τριποντα.
Για το ματς δεν εχω να κανω σχολιο. Ευτυχως(ή μηπως κριμα?) που ο Αρης δεν κατεβηκε με κανονικη ομαδα το Σαββατο για να κερδισει. Κατι δεν παει καλα και μπορει να ειναι πολυ νωρις, αλλα σημερα πεταχτηκε στα σκουπιδια το πλεονεκτημα του +16 με τη Ρεαλ. Θα πει κανεις, δεν εγινε τιποτα και να χαθει η πρωτη θεση(που δεν εχει χαθει ακομα), αλλα να θυμισω οτι η 2η θεση στελνει κατα 50% την Μπαρτσελονα, αρα κατα ποσοστο κοντα στο 50% μειονεκτημα εδρας στους 8.
Με την προυποθεση φυσικα οτι αυτο που ειδαμε σημερα δεν εχει καμια σχεση με το πραγματικο προσωπο του Ολυμπιακου, γιατι τοτε συζηταμε για αλλα πραγματα και αλλους στοχους.
Air Kef
Απαράδεκτο το σημερινό, και νόμιζα ότι η περσινή πρεμιέρα με Μάλαγα ήταν ότι χειρότερο έχω δει, αλλά τελικά σήμερα το ξεπεράσαμε. biggrin.gif

Ξέρει κανένας να μου εξηγήσει γιατι ηταν ο Παπανικολάου μέσα στο τελευταίο 3λεπτο, έγινε κανας τραυματισμός του Κέσελι πχ. και τον έχασα;

QUOTE
20 πόντους ο Χούπμαν στο ΣΕΦ,1ο παιχνίδι της σεζόν 1996-97


Παλι με Ντούντα στον πάγκο ε; biggrin.gif biggrin.gif
Johnaros
Λατρεύω τις ψύχραιμες αντιδράσεις. biggrin.gif
jovan
Τούλαχιστον πέρισυ ο Γιαννάκης κατί τέτοια παιχνίδια τα κέρδιζε!
Βέβαια πέρισυ είχαμε Kleiza,Chlidress!! ohmy.gif ohmy.gif
Δεν ξέρω για 'σας πάντως από το τώρινο ρεσιτάλ ξυλοκόπων προτιμώ το περσύνο απείθαρχο αλλά φαντεζί παιχνίδι!! ugly1.gif ugly1.gif
Air Kef
QUOTE(Johnaros @ Oct 27 2010, 22:53 ) *
Λατρεύω τις ψύχραιμες αντιδράσεις. biggrin.gif


Βασικά πολύ χαλαρά το χουμε πάρει όλοι και στην πλάκα, έπρεπε να ήσουν πέρσι εδώ να δεις τι γινόταν όση ώρα η ομάδα κέρδιζε σε ένα ματς με λιγότερο απο 10 πόντους και όποτε δεν κέρδιζε 25 πόντους τα εντός έδρας ματς.


24.gif
saou
Καλά μην τρελαίνεστε. Αρχή είναι. Κακό δεν κάνουν τέτοιες σφαλιάρες. Ο όμιλος δεν είναι δύσκολος, αν σοβαρευτούν δε θα έχουν πολλά προβλήματα.

Κάποιες απορίες μονάχα:

-Ο Μίλος θα κάνει χειρότερες μαλακίες με το Ντούντα απ'ότι με το δράκο?
-Ο Μπουρούσης θα παίξει άμυνα κάποια στιγμή ή μονίμως θα περιμένει να ρίξει κάνα αγγούρι α λα Λεμπρόν Τζέιμς -να στείλει καρφί τη μπάλα στο ταμπλό- και μετά θα κάααααθεται?
-Επίσης ο αγαπητός Γιάννης θα χρειαστεί πολύ καιρό ακόμα για να μάθει να το βουλώνει?

Κατά τα λοιπά το ματς χάθηκε γιατί δεν μπορέσαμε να παίξουμε αποτελεσματική άμυνα με αποτέλεσμα να κάνουμε τις περισσότερες επιθέσεις στο μισό γήπεδο, κάτι που είχε φανεί από την αρχή ότι θέλει ακόμα δουλειά. Δουλειά θέλει και η πίεση που θέλει να παίξει ο Ίβκοβιτς και το άπλωμα της άμυνας, γιατί σήμερα έσπασε αρκετές φορές και από εκεί που φαινόταν ότι τους είχαμε στριμώξει, καταλήγαμε να τρώμε πανεύκολα καλάθια.

Δεν πειράζει πάντως, πιθανότατα αυτή η ήττα δε θα μετρήσει ιδιαίτερα στο τέλος. Απώλειες εκτός προγράμματος θα έχουν όλοι, δεν υπάρχει η ομάδα που θα κάνει παρέλαση στον όμιλο.
duncan21
QUOTE(Johnaros @ Oct 27 2010, 22:53 ) *
Λατρεύω τις ψύχραιμες αντιδράσεις. biggrin.gif

Τι νομιζες?Ειμαστε ανωτεροι εμεις οι Ολυμπιακοι.Αλλωστε τοσα εχουν δει τα ματια μας που τιποτα πλεον δε μας κανει εντυπωση... biggrin.gif

Αδιαφορω παντελως για την ηττα,ντροπη για την εμφανιση 68.gif .Δεν με νοιαζει αν ειναι αρχη της χρονιας.Αυτα τα παιχνιδια τα καθαριζεις πριν πατησεις καν παρκε.Αθλιοι ολοι πλην του αρχηγου...
Sokos
Twism με εμφανίσεις σαν την σημερινή δεν θα φτάσουμε ούτε στους 16. Ποια Barcelona? Θα κάθονται παρέα με του ποδοσφαίρου να βλέπουν από τον καναπέ.


Πραγματικά αν ο Ivkovic δεν κατεβάσει τις χριστοπαναγίες της ζωής του δεν έχει ούτε αθλητικό εγωισμό, ούτε αξιοπρέπεια.

"Θα είμαστε έτοιμοι" δήλωσε ο Ivkovic. Έτσι κι έγινε. Σκύψαμε χωρίς ιδιαίτερα ζόρια....
xristos_metal
Ρε παιδια εσεις τη προηγουμενη ομαδα λεγατε για τη σφραγιδα του Ντουντα και την ομαδα με τα χαρακτηριστικα που φαινοταν απο την αρχη,για τους ρολους που εχει καθε ενας στην ομαδα και το φανταστικο κοοτσαρισμα του προπονητη, και εγω σας ελεγα οτι ο Ολυμπιακος ηταν πολυ τυχερος που το ματς τοτε γινοταν στο Σεφ και οχι στη Μαδριτη. Οριστε τωρα τα εφαγε απο τη Μπαμπεργκ και εκανε μια εμφανιση που χειροτερη της δε μπορω να θυμηθω τα τελευταια χρονια.

Ανυπαρκτος και απαραδεκτος ο Ολυμπιακος, απο τον προπονητη μεχρι καθε παιχτη ξεχωριστα. Παντως ακομη πιστευω στην αρχικη μου αποψη οτι συμπερασματα θα βγαλουμε μετα τον Φεβρουαριο. Αν δε κερδιθει μεχρι τοτε καποιος απο τους Κεσελ/Παπανικολαου, δε βρεθει παιχτης για το 4 ή τουλαχιστον επιστρεψει σε καλη κατασταση ο Βασιλοπουλος τοτε ο Ολυμπιακος δε θα κανει τιποτα.

Επισης δε μπορω να καταλαβω γιατι ο Ιφκοβιτς δεν πηρε ταιμ αουτ τη στιγμη που επρεπε, δεν χρησιμοποιει τον Χαλπεριν απο τη στιγμη που το καλοκαιρι τον στηριζε ανοιχτα και για ποιο λογο δεν δινει στον Λουκας περισσοτερες επιθετικες πρωτοβουλιες. Τον μπασκετ ρολων και παιχτων ειδικων συνθηκων που εχει ο Ολυμπιακος εχει πεθανει. Ολοι πρεπει να παιζουν επιθεση και ολοι αμυνα, ετσι παει το πραμα.
rankin
κάτι τέτοιες στιγμές ο κόουτς Γιαννάκης θα ευχαριστεί το θεό που δεν κάθεται ακόμα στο πάγκο του Ολυμπιακού!!!! laugh.gif
saou
QUOTE(xristos_metal @ Oct 27 2010, 21:01 ) *
και για ποιο λογο δεν δινει στον Λουκας περισσοτερες επιθετικες πρωτοβουλιες. Τον μπασκετ ρολων και παιχτων ειδικων συνθηκων που εχει ο Ολυμπιακος εχει πεθανει. Ολοι πρεπει να παιζουν επιθεση και ολοι αμυνα, ετσι παει το πραμα.


Στο τελευταίο θα συμφωνήσω και γω, όχι μόνο σε ότι αφορά το Λούκας αλλά γενικότερα και άλλους που μοιάζουν λίγο άτολμοι μέσα στο παρκέ. Δε γίνεται να κάνει τέτοια σουτ ο Μίλος και οι άλλοι να περιμένουν να σουτάρουν μόνο αν είναι εντελώς ελεύθεροι.
T.W.Is.M.
QUOTE(Sokos @ Oct 27 2010, 22:59 ) *
Twism με εμφανίσεις σαν την σημερινή δεν θα φτάσουμε ούτε στους 16. Ποια Barcelona? Θα κάθονται παρέα με του ποδοσφαίρου να βλέπουν από τον καναπέ.


Πραγματικά αν ο Ivkovic δεν κατεβάσει τις χριστοπαναγίες της ζωής του δεν έχει ούτε αθλητικό εγωισμό, ούτε αξιοπρέπεια.

"Θα είμαστε έτοιμοι" δήλωσε ο Ivkovic. Έτσι κι έγινε. Σκύψαμε χωρίς ιδιαίτερα ζόρια....


Μα γι αυτο ειπα οτι υποθετουμε οτι η πραγματικη εικονα δεν εχει καμια σχεση με τη σημερινη. Αν και σε 3 απο τα 4 ημιχρονα στην Ευρωλιγκα δεν εχουμε δει κατι σπουδαιο. Το ματς του κυπελλου δεν ηταν σοβαρο τεστ με εναν Πανελληνιο που ακομα μαζευε παιχτες(τον ιδιο Πανελληνιο που εχασε απο το μισο Ηρακλη) και το ματς του πρωταθληματος ηταν παρωδια.
Εγω προσωπικα απογοητευτηκα αλλα δεν απελπιστηκα(περσι πχ θα το εκανα αυτο σε αναλογη ηττα). Τον πηχυ τον εχω τοποθετησει χαμηλα απ την αρχη.
tzagasdog
ελα μωρε πιασμενοι ειμαστε γιατι ειναι αρχη της σεζον.... μην τρελενεστε....
spysta
καταρχας .. εγω εχω ξαναπει απο την αρχη της σεζον οτι δεν θα μου κανει ΚΑΜΙΑ εκπληξη ο ΟΣΦΠ να χανει απο κατι Μπαμπεργκ στην αρχη .. και επειτα στην πορεια της σεζον να παιρνει μεγαλα διπλα σε δυσκολες εδρες.Η ομαδα ειναι ετσι φτιαγμενη που χρειαζεται χρονος για να αφομοιωσει ο καθενας τον ρολο του .. απο την στιγμη που φετος εχουμε περισσοτερους ρολιστες παρα πρωταγωνιστες παικτες που ματσακια σαν και το σημερινο με προσωπικες και μονο ενεργειες θα τα ειχαν κερδισει.

οποτε ψυχραιμια .. χαλαρα .. και τα σχολιακια για μπετατζιδες και χαμηλες πτησεις καλυτερα με μετρο διοτι η σεζον ειναι μεγαλη και οι κωλοτουμπες μπορει να πεσουν συννεφο.

Κατα τ αλλα .. αγωνιστικα εγω δεν εχω να πω πολλα

η ομαδα ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ παιζει ΧΩΡΙΣ 3αρι και 4αρι ...

και αν για το 3αρι σταδιακα με την ενσωματωση του Κεσελ (ο οποιος προς το παρον ειναι ανυπαρτκος),τον Παπανικολαου και την επανεμφανιση του Βασιλοπουλου μπορουμε να νιωθουμε μια Α ασφαλεια ...
για το 4αρι ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ οτι χρειαζεται ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ.Χρειαζεται παικτης ο οποιος θα ειναι ελαφρυς,αθλητικος,θα σκοραρει ευκολα και κυριως με ΚΑΛΟ ΣΟΥΤ απο μακρια.period (πισω απ αυτον θα ερχεται ο Νιλσεν για να κουμπωσει το 4)

Σημερα το ματς το χασαμε επειδη ΚΑΝΕΝΑΣ παικτης μας δεν μπορουσε να μαρκαρει τους αθλητικους,δυναμικους,γρηγορους μαυρουλιδες της Μπαμπεργκ στο 4

αυτα.συνεχιζουμε δυνατα .. η ομαδα θα ρολαρει αργοτερα αυτο ειναι σιγουρο ..
αααα και να μην ξεχαωσω -->¨ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ στο 4 γιατι αλλιως η χρονια ΔΕΝ βγαινει
voreadis7
Ο Γιαννάκης φταίει. Παρέδωσε καμμένη γη....
Razorblade Fish
Διαφωνω,το κενο ειναι πολυ μεγαλυτερο στο 3.Τουλαχιστον στο 4 εχουμε εναν παικτη υψηλου(αλλα οχι κορυφαιου) επιπεδου,εμπειρο και χρησιμο.Στο 3 τι εχουμε?Εναν ταλαντουχο νεαρο που δεν εχει δειξει απολυτως τιποτα οποτε παιρνει ευκαιριες(Παπανικολαου) και εναν παικτη μονοδιαστατο που το μονο που εχει κανει στην μπασκετικη του καριερα ειναι ενα καταπληκτικο Μουντομπασκετ(Κεσελ).Παντελως απειροι και οι 2 απο συμμετοχες στο υψηλοτερο επιπεδο.Μη συγκρινουμε τον Νιλσεν με 2 φερελπιδες νεαρους...
KingCrimson
QUOTE(spysta @ Oct 27 2010, 23:18 ) *
και αν για το 3αρι σταδιακα με την ενσωματωση του Κεσελ (ο οποιος προς το παρον ειναι ανυπαρτκος),τον Παπανικολαου και την επανεμφανιση του Βασιλοπουλου μπορουμε να νιωθουμε μια Α ασφαλεια ...


και οι τρεις μαζι ειναι χειροτεροι απο τον Πελεκανο! icon_drunk.gif

Hakeem Olajuwon
Tα πραγματα ειναι απλα Ο ολυμπιακος δεν εχει ουτε κατα διανοια το επιθετικο ταλεντο που ειχε περυσι.
Οι ποντοι των τσιλντες,κλειζα ακομα και του βουιτσιτς δεν μπορουν να αναπληρωθουν απο αυτους που ηρθαν με τιποτα
αρα η επιθεση του μοιραια θα χειροτερεψει.Στην αμυνα θα εχει μεγαλυτερη προσηλωση αλλα δεν εχει τους αμυντικους παικτες
για να γινει κορυφαια αμυντικη ομαδα στην ευρωπη.Απο την αλλη παο,τσσκα,εφες για διαφορους λογους ενισχυθηκαν.
Ενα ακομη προβλημα του ολυμπιακου ειναι προβλημα χημειας, οτι οι παικτες του δεν ταιριαζουν μεταξυ τους πχ τεοντοσιτς σπανουλης και για πολλους λογους πρεπει να παιρνουν πολλα λεπτα στο παρκε.

Γενικα ο φετεινος ολυμπιακος εχει ταβανι ειναι στο μεταιχμιο μεταξυ τετραδας και οκταδας.Αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορει να παει παραπανω απλα δεν ειναι και το πιο πιθανο...
spysta
QUOTE(Razorblade Fish @ Oct 27 2010, 21:26 ) *
Διαφωνω,το κενο ειναι πολυ μεγαλυτερο στο 3.Τουλαχιστον στο 4 εχουμε εναν παικτη υψηλου(αλλα οχι κορυφαιου) επιπεδου,εμπειρο και χρησιμο.Στο 3 τι εχουμε?Εναν ταλαντουχο νεαρο που δεν εχει δειξει απολυτως τιποτα οποτε παιρνει ευκαιριες(Παπανικολαου) και εναν παικτη μονοδιαστατο που το μονο που εχει κανει στην μπασκετικη του καριερα ειναι ενα καταπληκτικο Μουντομπασκετ(Κεσελ).Παντελως απειροι και οι 2 απο συμμετοχες στο υψηλοτερο επιπεδο.Μη συγκρινουμε τον Νιλσεν με 2 φερελπιδες νεαρους...

δεν διαφωνω .. απλα στο 3 εχεις και την καβατζα του Παπαλουκα +οτι σταδιακα οπως ειχε πει και ο ιδιος ο Ντουντα θα μπει στο παιχνιδι και ο Κεσελ +τον Βασιλοπουλο!!Σε περιπτωση που δεν σου βγει ο Κεσελ .. τοτε πιθανοτατα κι εκει θα εχεις σηματνικο προβλημα

Προς το παρον παντως .. και προς το μελλον .. στο 4 εχεις και ΘΑ εχεις προβλημα ..
το κενο ενος καλου σουτερ σκορερ ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ .. απλα δες ποσες φορες βγηκαν ελευθερα σουτ τα οποια και πηρε ο Νιλσεν .. και εχασε!!Το ιδιο συνεβη και με τον Ζοραν (2-3 σουτ ειναι να βαλεις ρε παιδακι μου .. βαλτα) .. το ιδιο εχει συμβει και με τον Μαυροκεφαλιδη ... ΑΝ στην θεση τους ηταν ενας Κλειζα,ενας Τελετοβιτς,ενας Μορις,ενας Βελιτσκοβιτς ενας Σαβανοβιτς κτλ κτλ αυτη τη στιγμη θα ειχε +10 ποντους σε καθε ματς

ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ πως πρεπει να ερθει 4αρι .. απλα δεν υπαρχει κατι στην αγορα τωρα .. γι αυτο και θα πρεπει οι Αγγελοπουλοι να δωσουν χρηματα σε ομαδα για να αγορασουν παικτη .. αν ΔΕΝ το κανουν τοτε θα υπαρξει προβλημα τοσο για την Ευρωπη (κυριως) οσο και για την Ελλαδα .. και αυτο το προβηλμα μαλλον θα ειναι αλλυτο (εκτος κι αν ειπαμε .. ο Ζοραν αποκτησει καλαμπαλικια.. χλωμιζει πολυ ομως λεμε rolleyes.gif )
roben

Όντως η απόψινη ήττα του Ολυμπιακού ήταν μη αναμενόμενη για τους περισσότερους και βάζω και τον εαυτό μου μέσα σε αυτούς...Ωραίο αποτέλεσμα για την διοργάνωση,άσχημο αποτέλεσμα για τους ερυθρόλευκους...Δεν νομίζω πάντως ότι χρειάζονται αφορισμοί...Ούτε ο Ίβκοβιτς έγινε ξαφνικά άσχετος,ούτε οι μπασκετμπολίστες της ομάδας του Πειραιά έχασαν την αδιαμφισβήτητη ποιότητά τους...Οι ίδιοι είναι που έκαναν σχεδόν πάρτι πριν μία εβδομάδα με την Ρεάλ Μαδρίτης...Βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν,είναι λογικό οι ομάδες να μην έχουν βρεί ρυθμό και πατήματα και να παρουσιάζονται ασταθείς...Επιπλέον πρόκειται για μιά ήττα ιδιαίτερα διδακτική σε ένα στάδιο της διοργάνωσης στο οποίο δεν στοιχίζει ιδιαίτερα...Εγώ απλά να επισημάνω ότι το Σαββατοκύριακο που πέρασε η κατά πολλούς φοβερή και τρομερή Μπαρτσελόνα έχασε μέσα στη Βαρκελώνη από την Σαραγόσα στο ισπανικό πρωτάθλημα ενώ απόψε είδε και έπαθε να νικήσει την Σολέ στη Γαλλία...Μιά Μπαρτσελόνα έτοιμη,με μοναδική προσθήκη τον Πέροβιτς,όχι σαν τον Ολυμπιακό που έχει αλλάξει την μισή του ομάδα...Ας μην ξεχνάμε επίσης το πατατράκ της ΤΣΣΚΑ που ουσιαστικά γνώρισε συντριβή στη Μόσχα από το Μιλάνο,έχοντας βέβαια και το ελαφρυντικό του υπερατλαντικού ταξιδιού...Μήπως όμως δεν είναι ελαφρυντικό και για τον Ολυμπιακό το αλαλούμ του ελληνικού πρωταθλήματος...

Αφήνοντας στην άκρη το αρκετά πιθανό ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να υποτίμησε την αποψινή του αντίπαλο πηγαίνοντας ανυποψίαστος στην Γερμανία (πράγμα που βαραίνει τον προπονητή ο οποίος πιάστηκε μάλλον αδιάβαστος) θα κάνω 2 παρατηρήσεις που έχουν ξαναγίνει από το καλοκαίρι και σήμερα νομίζω ότι είναι μια ευκαιρία να ξαναβγούν στην επιφάνεια...

1) Πως θα αντιδρά ο Ολυμπιακός όταν ο Τεόντοσιτς δεν θα είναι σε καλή μέρα και δεν θα βγαίνουν τα τρελά του?

2) Μπορεί ο Σπανούλης να παραμείνει ο ίδιος σπουδαίος παίκτης που ξέραμε στον Παναθηναικό? Ή μήπως βρισκόμενος σε μιά άλλη ομάδα και χάνοντας τους αυτοματισμούς,τον τρόπο προπόνησης,τα δουλεμένα συστήματα που είχε στον Παναθηναικό χάσει και ένα ποσοστό εκδήλωσης των μπασκετικών του προσόντων στο γήπεδο? (κατά την άποψη μου δηλαδή ο Περπέρογλου για παράδειγμα δεν θα είχε την εξέλιξη που είχε και δεν θα ήταν ο καλός παίκτης που είναι σήμερα αν αντί για τον Παναθηναικό έπαιζε πχ στον Ολυμπιακό και αντίστροφα πιστεύω ότι ο Πελεκάνος αν δεν έπαιζε στον Ολυμπιακό αλλά στον Παναθηναικό δεν θα ήταν στην αφάνεια όπως είναι τώρα αλλά θα είχε εξελιχθεί σε ένα αρκετά σημαντικό μπασκετμπολίστα...Γιατί κάτι τέτοιο,έστω και σε μικρότερο ποσοστό,να μην ισχύει και με τον Σπανούλη?)
il postino
εγινε μανουρα μπουρουση στον λουκας ή μου φανηκε?
Sokos
Spysta παίκτης Βασιλόπουλος δεν υπάρχει.... Επιθετικά ήταν που ταν φάντασμα, τώρα αν και όταν γυρίσει μετά από απουσία τόσων μηνών, υπάρχει περίπτωση να βοηθήσει???

Για την μαύρη τρύπα στο 3-4 γκρινιάζαμε πολλοί και πολύ από το καλοκαίρι. Το ότι έχει γίνει προχειροδουλειά είναι εμφανές...

Σήμερα όμως δεν ήταν μόνο ότι οι παίκτες δεν... Αλίμονο να λέμε ότι μας λείπουν οι προσωπικότητες για να κερδίσουμε την Brose Baskets (όταν θα μαζεύουμε 20άρες από τις μεγάλες ομάδες - αν τις συναντήσουμε ποτέ- τότε θα λείπουν και οι προσωπικότητες). Πως γίνεται όμως σε ομάδα με παίκτες ρολίστες όμως να ναι τόσο δύσκολο να χουν ρόλους. Το να βγαίνει ο Nilsen για τα σουτ κτλ δεν είναι αστείο? Ο βασικός μας σουτέρ keselj δεν είναι χαζό να παίρνει ένα σουτ σ' όλο το ματς (διορθώστε με αν κάνω λάθος)? Ειδικά όταν όλη η ομάδα δεν μπορεί να πετύχει ούτε πισίνα από απόσταση...

Anyway, σήμερα δεν χάσαμε γιατί δεν έχουμε 3-4. Είχε η Brose Baskets??? Χάσαμε γιατί είμαστα τριμπ%#(&#λο από την αρχή μέχρι το τέλος και δεν είχαμε απαντήσεις σε πολύ βασικά εμπόδια που μας θέσανε.

Το πως γίνεται κάθε χρόνο να μαστε τόσο "τρωτοί" και τόσο ανοιχτό βιβλίο δεν το καταλαβαίνω ομολογώ...

Υ.Γ. Ο Ιvkovic δεν είναι που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του? Τον teodosic γιατί τον άφησε να αποτελειώσει το παιχνίδι??? Στο απυρόβλητο είναι??
kseplenhs
QUOTE(rankin @ Oct 27 2010, 22:46 ) *
Η ομάδα με το καλύτερο τεσσάρι και ένα απο τα καλύτερα τριάρια στην ευρώπη πέρσι, φέτος δείχνει γεμάτη μπετατζίδες...


αυτό πρέπει να το επανέλαβα καμιά 500αριά φορές όσο έβλεπα το ματς.


QUOTE(saou @ Oct 27 2010, 22:57 ) *
Καλά μην τρελαίνεστε. Αρχή είναι. Κακό δεν κάνουν τέτοιες σφαλιάρες. Ο όμιλος δεν είναι δύσκολος, αν σοβαρευτούν δε θα έχουν πολλά προβλήματα.


επειδή δεν είναι δύσκολος ο όμιλος,τέτοιες ήττες μπορούν να στοιχησουν την πρώτη θέση.εκτός αν η ρεάλ συνεχίσει να είναι τσίρκο....
QUOTE(spysta @ Oct 27 2010, 23:18 ) *
καταρχας .. εγω εχω ξαναπει απο την αρχη της σεζον οτι δεν θα μου κανει ΚΑΜΙΑ εκπληξη ο ΟΣΦΠ να χανει απο κατι Μπαμπεργκ στην αρχη .. και επειτα στην πορεια της σεζον να παιρνει μεγαλα διπλα σε δυσκολες εδρες.Η ομαδα ειναι ετσι φτιαγμενη που χρειαζεται χρονος για να αφομοιωσει ο καθενας τον ρολο του .. απο την στιγμη που φετος εχουμε περισσοτερους ρολιστες παρα πρωταγωνιστες παικτες που ματσακια σαν και το σημερινο με προσωπικες και μονο ενεργειες θα τα ειχαν κερδισει.


επειδή λέω να βάλω μπροστά ένα εξοχικό στην αίγινα,μέχρι πότε λες να περιμένω τους ψηλούς μας?
drakonikolis
Ξεκινώντας να πω οτι είναι πολύ νωρις για κρίσεις, αλλα επίσης είναι εμφανή κάποια στοιχεία της ομάδας.
Δεν είναι τόσο τραγικό ότι εχασε η ομάδα, αλλά ο τρόπος με τον οποίο έπαιξε.

Η χημεία ακόμα δεν υπάρχει αλλά ο coach Duda δεν θα αργήσει. Επίσης κάποιος πρέπει να τραβήξει το αυτί και στον Μιλος αλλα και στον Σπανούλη. Ειναι γνωστό ότι στις ομάδες του Duda πάντα υπάρχει ένας παίκτης προσωπικότητα που κάνει του κεφαλιού του (Μπάνε σε ΠΑΟΚ,ΑΕΚ/ Ρίβερς στον Ολυμπιακό/ J.R. Holden στην CSKA/ Μιλος στην Σερβια κτλ.). Όμως με την παρουσία 2 τετοιων παικτών φέτος το πράγμα δυσκολεύει και μην παραξενευτείτε αν φέτος ο αρχηγός είναι το Α και το Ω στην ομάδα.

Σχετικά με τη θέση 3, έχει μπει ένα στοιχημα απ'την αρχή της σεζόν(μακράν η πιο νεανική θέση) αλλά μην ξεχνάμε τι ηλικία είχε ο Παπανικολάου Δημήτρης το 1997 και τι ηλικια ο Κωστας και Keselj φέτος. Λογικά με τα παιχνίδια τα πιτσιρίκια θα ανεβάσουν πολύ λογω μεγάλου potential.

Τέλος στη θέση 4 όντως δείχνει να υπάρχει θέμα καθώς με Νίλσεν, Μαυρο και Έρτσεγκ δεν έχουμε ούτε προσωπικότητα αλλά ούτε σταθερότητα. Βέβαια ας μην κρίνουμε τον Αυστραλό από τωρα μιας και όντως είναι παίκτης επιπέδου Euroleague και ο οποίος ήταν φέτος υποψηφιος να αντικαταστήσει τον Mickeal στη Barca (ο οποίος βέβαια δεν έφυγε ποτέ). Ισως σε ψηλά σχήματα με Μπουρουση στο 4 να διορθώνεται λιγο η ζημιά αλλά και πάλι υπάρχει έλλειψη.

Είναι νωρίς ακόμα και πιστεύω θα δούμε ωραία πράγματα φέτος!!!!!!!!

I hope!!!!!!!!
lakersdynasty
δεν ειδα πουθενα λεπτομερειες αλλα σε ενα live score που ειχε η γκαζετα ελεγε στην αρχη του ματς οτι οι Τεοντοσιτς Παπαλουκας επαιξαν τραυματιες.

ο Τεοντοσιτς εχει την μεση του ο Παπαλουκας τι εχει?
T.W.Is.M.
Να την πω την κακια? Θα την πω!
Ο Γερμανικος ΠΣΑΚ φταιει που δεν εκανε απεργια για να απεργησουν οι Γερμανοι παιχτες της Μπαμπεργκ και να τους κερδισουμε! Τι, δεν εχει πολλους Γερμανους η Μπαμπεργκ? Ε τοτε φταινε οι Αμερικανοι παιχτες που δεν εκαναν απεργια για να μην επαιζε αυτος ο Ρομπερτς! rolleyes.gif

Ας μη λεμε παντως απο τωρα "αν θα παιξουμε με τους μεγαλους αντιπαλους". Ηδη με ενα μεγαλο αντιπαλο παιξαμε και κερδισαμε με 16 ποντους. Κι αν η Ρεαλ δεν ειναι σε καλη κατασταση, ουτε εμεις ειμαστε και τοσο φορμαρισμενοι τελικα. Το προβλημα ειναι οτι για αλλη μια χρονια ο Ολυμπιακος παρουσιαζεται πολυ κατωτερος οταν βγαινει απο το ΣΕΦ. Προπερσι καλυφθηκαν ολα με μια νικη στη Βιτορια, περσι με νικες στην παραταση και αλλη μια νικη στη Βιτορια. Φετος θα βρεθει παλι μπροστα μας η Καχα Λαμποραλ αραγε?
kseplenhs
QUOTE(drakonikolis @ Oct 28 2010, 00:34 ) *
Τέλος στη θέση 4 όντως δείχνει να υπάρχει θέμα καθώς με Νίλσεν, Μαυρο και Έρτσεγκ δεν έχουμε ούτε προσωπικότητα αλλά ούτε σταθερότητα. Βέβαια ας μην κρίνουμε τον Αυστραλό από τωρα μιας και όντως είναι παίκτης επιπέδου Euroleague και ο οποίος ήταν φέτος υποψηφιος να αντικαταστήσει τον Mickeal στη Barca (ο οποίος βέβαια δεν έφυγε ποτέ). Ισως σε ψηλά σχήματα με Μπουρουση στο 4 να διορθώνεται λιγο η ζημιά αλλά και πάλι υπάρχει έλλειψη.


τον μόρις θα ήθελες να πεις.ο μάικλ είναι 3αρι.

εκτός αν ήθελαν να κάνουν 3αρι τον νιλσεν οπότε μιλάμε για νέες προοπτικές σουρεαλισμού στο μπάσκετ...
Razorblade Fish
QUOTE(lakersdynasty @ Oct 28 2010, 00:47 ) *
δεν ειδα πουθενα λεπτομερειες αλλα σε ενα live score που ειχε η γκαζετα ελεγε στην αρχη του ματς οτι οι Τεοντοσιτς Παπαλουκας επαιξαν τραυματιες.

ο Τεοντοσιτς εχει την μεση του ο Παπαλουκας τι εχει?

Τη μυτη του... 69.gif Που τα βρισκω τα κουραγια...
drakonikolis
QUOTE(kseplenhs @ Oct 27 2010, 22:51 ) *
τον μόρις θα ήθελες να πεις.ο μάικλ είναι 3αρι.

εκτός αν ήθελαν να κάνουν 3αρι τον νιλσεν οπότε μιλάμε για νέες προοπτικές σουρεαλισμού στο μπάσκετ...


Σωστός φίλε τον Μόρις ήθελα να πω.
Γλώσσα λανθάνουσα icon_drunk.gif
spysta
QUOTE(kseplenhs @ Oct 27 2010, 22:28 ) *
επειδή λέω να βάλω μπροστά ένα εξοχικό στην αίγινα,μέχρι πότε λες να περιμένω τους ψηλούς μας?

2-3 μηνες θα προτεινα ..
αλλιως ψαξε για τροχοσπιτο wink.gif
Flexo
QUOTE(PanosIlio @ Oct 27 2010, 21:43 ) *
Τελικά θα πάρω τα @@, είμαι μ@λ@κ@ς. Διαβάστε εδώ όρους χρήσης http://euroleague.infrontams.tv/termsOfService.php

Ήθελε στα και παθέστα, καλά να πάθω, αλλά δεν το περίμενα αυτό, δεν υπήρχαν τέτοια προβλήματα πέρσι.

Για το μόνο που επιφυλάσσομαι είναι για το γεγονός πως όταν αγόραζα εγώ δεν υπήρχαν τέτοιοι περιορισμοί και "μπήκαν" στους όρους μετά την αγορά που έκανα και άρα έχω αγοράσει άλλο προϊόν. Τέσπα, σκατά.

ΥΓ: Το φάντασμα του Γιαννάκη πλανάται ακόμα... μέχρι στιγμής στο 2ο μπορεί και να το γυρίσουμε...


Απαράδεκτο! Ευτυχως που δεν αγόρασα. Κάθε χρόνο μπορούσες να επιλέξεις ομάδα. Φέτος όχι!


QUOTE(rankin @ Oct 27 2010, 23:03 ) *
κάτι τέτοιες στιγμές ο κόουτς Γιαννάκης θα ευχαριστεί το θεό που δεν κάθεται ακόμα στο πάγκο του Ολυμπιακού!!!! laugh.gif


Αν ήταν ο Παναγιώτης δεν αποκλείω να τον περιμέναν με κορνέδες τώρα.
Αφού είναι ο Ντούσαν θα περάσει με ψιλά γράμματα και έτσι πρέπει! Άλλωστε είναι νωρίς ακόμα!


QUOTE(voreadis7 @ Oct 27 2010, 23:22 ) *
Ο Γιαννάκης φταίει. Παρέδωσε καμμένη γη....


smiley.gif
il postino
ασχημη εικονα σημερα!!

σουτερ δεν υπαρχει.

ο τεοντοσιτς, αν και δεν ειναι σε καλη κατασταση λογω μεσης, συνεχιζει τα ηρωικα του...

ο σπανουλης 3 προσπαθειες για τριποντο μεσα σε λιγα δευτερα δεν ειχε παρει ποτε!!! η ελλειψη ομως σουτερ στην ομαδα θα τον κανει να το επαναλαβει το λαθος!

ο μπουρουσης ηλπιζα να τα κοψει τα νταηλικια..

ο λουκας καλο ειναι να στηριχτει επιθετικα απο την ομαδα και ο χαλπεριν να βγει απο το ψυγειο!

παντως τα συμπερασματα καλο ειναι να αποφευγονται και να αναγαγονται σε κανονες απο τωρα.


Paris87
Ενταξη συμπερασματα δεν μπορουν να βγουνε, τζαμπα ασχολειστε με αυτο το ματς.
Ηταν ενα κακο παιχνιδι στις αρχες τις χρονιας. 1η φορα θα ειναι?
SoKRaM
Το σαββατο παραλιγο να χασουμε απο 3 αμερικανους του Αρη και εναν 18χρονο και σημερα χασαμε απο Γερμανικη ομαδα στο μπασκετ. Γιατι? Γιατι καθε χρονια να πρεπει να μας βγει η ψυχη δηλαδη για να παρεις μια πρωτη θεση. Τοσο δυσκολο ειναι να κανεις αυτο που εκανε η ΤΣΣΚΑ επι μια δεκαετια?
voreadis7
Τουλάχιστον περσι κάθε Πεμπτη βράδυ βλέπαμε ωραία πράγματα και χορταίναμε μπασκετάκι. Το σημερινό δεν παλευόταν. Παρεμπιπτόντως ο Λινας παίζει τώρα με τη Νεα Υόρκη ενώ εμείς είμαστε αναγκασμένοι να βλέπουμε τον Ερτσεγκ. Τι να κάνουμε.. Υπομονή που έλεγε και μια ψυχή smiley.gif
Anaz
Eνταξει η ομαδα θελει δουλεια ακομα. Ειδικα στην επιθεση απεναντι σε οργανωμενες αμυνες. Στα προηγουμενα ματς το κρυβαμε με καλες αμυνες που οδηγουσαν σε σωστα εκδηλωμενους αιφνιδιασμους, αλλα κ παλι ηταν εμφανες. Δεν εχουμε και το περσινο ατομικο επιθετικο ταλεντο.. οποτε θα χρειαστει δουλεια, κατι που ειναι πολυ πιθανο να στοιχισει τετοιες ηττες. Ελπιζω μονο μη στοιχισει περισσοτερο..

Με προβληματιζει λιγο το περιφερειακο σουτ. Ενω στα φοργουορντ κακα τα ψεμματα χρειαζομαστε οντως οπωσδηποτε μια καλη προσθηκη. Ελπιζω να βρεθει κατι.

Νομιζω επισης οτι ο Ντουντα πρεπει να βαλει περισσοτερους παιχτες στο παιχνιδι της ομαδας..
-Με 2 πιτσιρικαδες αυτη τη στιγμη στο 3, ο Πελεκανος κακως ειναι ξεγραμμενος. Ο Ντουντα εκανε καποια σχολια μετα το ματς για την αμυνα τους. Ε δοκιμασε λίγο κ τον Πελικαν ρε Σοφε.
Ο Παπ παντως ειναι ανετοιμος, μη ξεγελιομαστε απο τα φιλικα. Ενω κι ο ενθουσιασμος με τις εμφανισεις του Κεσελ στο Μουντο ισως ηταν υπερβολικος..
-Ο Χαλπεριν τελικα γιατι παραγκωνιστηκε τελειως? Το σουτακι του εστω ειναι χρησιμο.
-Δεν μπορει οι Σπαν, Τεο να παιρνουν σκοτωμενα σουτ, να εχουν 7/23, κι ο Λουκας να μην παιρνει ουτε μια προσπαθεια σε 15 λεπτα.

Ο Μαυροκεφαλος γιατι ηταν εκτος???
roben
QUOTE(il postino @ Oct 28 2010, 02:47 ) *
ασχημη εικονα σημερα!!

σουτερ δεν υπαρχει.

ο τεοντοσιτς, αν και δεν ειναι σε καλη κατασταση λογω μεσης, συνεχιζει τα ηρωικα του...

ο σπανουλης 3 προσπαθειες για τριποντο μεσα σε λιγα δευτερα δεν ειχε παρει ποτε!!! η ελλειψη ομως σουτερ στην ομαδα θα τον κανει να το επαναλαβει το λαθος!


Ε,καλά ρε παιδιά,όχι και δεν υπάρχει σουτέρ...Δεν είναι σουτέρ ο Τεόντοσιτς? Δεν είναι σουτέρ ο Σπανούλης? Δεν είναι σουτέρ ο Κέσελ? Άλλο ότι έγιναν ανοργάνωτα και βιάστικα σουτ και όχι σωστά σουτ έπειτα από δουλεμένες επιθέσεις και άλλο ότι δεν υπάρχουν σουτέρ... Εξαιρετικός επίσης σουτέρ είναι ο Χαλπερίν αλλά πως να το δείξει αν δεν παίζει...
rankin
Πάντως ας σκεφτούμε ότι μπορεί όλα να ήταν ένα σέρβικο τέχνασμα για να ξυπνήσει η ομάδα.. tongue.gif
KingCrimson
Παντως το πλεον αστοχο που διαβασα ειναι η συγκριση Δ.Παπανικολαου το 96 με Κ.Παπανικολαου και Κεσελ τωρα. Ο Δημητρακης απο τα 18 του εκανε το μπαμ και ηταν ετοιμος παικτης, τη περιδο 96-97 εκανε πραγματα και θαυματα σε Ολυμπιακο και εθνικη, αρπαζε οτι ευκαιρια του δινονταν, με μοναδικο θρασος και τσαμπουκα! Μετα τον πηρε η κατηφορα..ας ελπισουμε οτι καποια στιγμη, για το καλο του ελληνικου μπασκετ θα τον φτασει και ο Κωστακης ..πραγμα που δε το πολυπιστευω ..αλλα μακαρι
Κατι αλλο αξισημειωτο για το χθεσινο παιχνιδι, πρωτη φορα ειδα τοσο τραγικο παιξιμο απο Μπουρουση και Σπανουλη, ειδικα απο το Σπανουλη με τη μπαλα στα χερια και αυτο μου ελυσε και την παραμικρη αμφιβολια που ειχα, γιατι ο Σπανουλης δε μπορει και δε πρεπει ποτε στο μελλον να αποτελεσει τον ηγετη της εθνικης, σε αντιθεση με Παπαλουκα που στα 33 του ειναι κατι περισσοτερο απο συνεπης και αξιοπρεπεστατος παικτης.

Υ.Σ. ο τσαμπουκας του Μπουρουση μου φανηκε να ειναι εναντιον του Ερτσεγκ, απιστευτος Ντιρκ και παλι....
rankin
QUOTE(KingCrimson @ Oct 28 2010, 12:17 ) *
Υ.Σ. ο τσαμπουκας του Μπουρουση μου φανηκε να ειναι εναντιον του Ερτσεγκ, απιστευτος Ντιρκ και παλι....

Για όσους βλέπουν south park, o Έρτσεγκ είναι ο αντίστοιχος Butters!
Μόλις γίνεται κάτι στραβό όλοι γυρίζουν και τα βάζουν μαζί του!! laugh.gif
il postino
QUOTE(roben @ Oct 28 2010, 07:15 ) *
Ε,καλά ρε παιδιά,όχι και δεν υπάρχει σουτέρ...Δεν είναι σουτέρ ο Τεόντοσιτς? Δεν είναι σουτέρ ο Σπανούλης? Δεν είναι σουτέρ ο Κέσελ? Άλλο ότι έγιναν ανοργάνωτα και βιάστικα σουτ και όχι σωστά σουτ έπειτα από δουλεμένες επιθέσεις και άλλο ότι δεν υπάρχουν σουτέρ... Εξαιρετικός επίσης σουτέρ είναι ο Χαλπερίν αλλά πως να το δείξει αν δεν παίζει...

ο οσφπ δεν εχει σουτερ. σουτερ ειναι ο ναβαρο, ειναι ο λαγκντον, ειναι ο νικολας. σουτερ επισης ειναι ο ρακοσεβιτς, ο τακερ, τριπκοβιτς, ο μπογκντανοβιτς, ο γκεσεβιτσιους. δεν αναφερομαι στην ποιοτητα τους αλλα στην ειδικοτητα τους.

ο τεοντοσιτς ειναι ποιντ με πολυ καλο σουτ. αυτη τη στιγμη ειναι ο καλυτερος χεράς του οσφπ αλλα ασταθης. ο σπανουλης δεν ειναι σουτερ ουτε κατα διανοια, ειδικα μετα την απομακρυνση του τριποντου στα 6.75. ο κεσελυ οντως εχει φοβερο σουτ αλλα τι να το κανεις απο τη στιγμη που δε μπορει να δημιουργησει καταστασεις μονος του! ο χαλπεριν οντως πρεπει να ενεργοποιηθει αμεσα....τι εχει να χασει περισσοτερο ο οσφπ?

επιπλεον, ο οσφπ ειναι απο τις λιγες μεγαλες ομαδες που δεν απειλουν απο την περιφερεια στους ψηλους. τα 4αρια του ολυμπιακου δεν απειλουν και η αμυνα δεν ανοιγει για τον ψηλο (μπουρουση-νεστεροβιτς) να παιξει με πλατη.

το εχω ξαναπει, οι εξυπνες ομαδες φετος θα πανε περισσοτερο προς το καλαθι. το τριποντο θα πρεπει να γινει πλεον μονο υποθεση των ειδικων. απο τη στιγμη λοιπον που ο ολυμπιακος δεν εχει κλασσικο σουτερ , αυτο απο μονο του δε συνιστα μεγαλο θεμα για μενα. μεγαλο θεμα ομως συνιστα να μην εχεις τους καταλληλους παικτες και να επιχειρεις 28 τριποντα σε ενα ματς εκτος εδρας!!!! αυτο ειναι θεμα!!!!
Nik7
QUOTE(PanosIlio @ Oct 27 2010, 18:14 ) *
Λοιπόν αυτό το πράγμα είναι απαράδεκτο, έχω πληρώσει 90 ευρώ (90 είναι τελικά όχι 80) χωρίς όμως να με ενημερώνει πουθενά η Ευρωλίγκα για το γεγονός πως δεν μπορώ να δω παιχνίδια του Ολυμπιακού (εννοώ τα παιχνίδια που μεταδίδει η NOVA)... Έχω στείλει μήνυμα στο support της Ευρωλίγκα και περιμένω απάντηση και από κει και πέρα θα δω τι θα γίνει...

Δεν το πιστεύω, πέρσι τα είδα όλα κανονικά, δεν υπήρχε κανένας περιορισμός...

ΥΓ: Αυτός ο περιορισμός δεν υπήρχε την προηγούμενη εβδομάδα, την προηγούμενη αγωνιστική είδα το παιχνίδι του ΠΑΟ στην Ισπανία από το ίδιο site, μιλάμε για πράγματα απίστευτα, θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου και θα γίνουν ρόμπα...


Πανο, το ιδιο ακριβως συνεβη και με μενα, ειναι απαραδεκτο.\κι εγω τους εγραψα και τους ...εζω, ελπιζω να τους στειλω εκατονταδες μηνυματα μπας και κοκκινισουν λιγο.

ντροπη τους
frenchman7
QUOTE(Nik7 @ Oct 28 2010, 14:33 ) *
Πανο, το ιδιο ακριβως συνεβη και με μενα, ειναι απαραδεκτο.\κι εγω τους εγραψα και τους ...εζω, ελπιζω να τους στειλω εκατονταδες μηνυματα μπας και κοκκινισουν λιγο.

ντροπη τους



Παιδιά δεν έχω καταλάβει για πιο πράγμα μιλάτε.

Εγω έχω supersport (nova1) και το είδα κανονικά το ματς.
PAKMAN
Και εγώ την πάτησα χθες και πληρωσα 90 και δεν είδα Ολυμπιακό. Πραγματικά απαράδεκτοι .Θα στείλω και εγω μαιλ. Να τους τσακίσουμε. Αλλά είναι δάκτυλος Νοβα. Εχει πληρώσει 3 μύρια και δεν αλλάζει τίποτα. Ας είναι γιά ελλάδα 45 € αντί γιά 90 .
Κράξτε τους όλοι shot.gif
SG3ptshooter
QUOTE(rankin @ Oct 28 2010, 12:32 ) *
Για όσους βλέπουν south park, o Έρτσεγκ είναι ο αντίστοιχος Butters!
Μόλις γίνεται κάτι στραβό όλοι γυρίζουν και τα βάζουν μαζί του!! laugh.gif

Mέχρι κι ο λατρεμένος Λίοπολντ έχει όμως alter-ego supervillain, τον Καθηγητή Χάος. Kάπου του βγαίνει κάτι τσαμπουκαλεμένο.

Βάλε Τέπιτς κι Έρτσεγκ αριστερά και Μπουρούση, Ζοτς δεξιά και είσαι οκ 69.gif


SoKRaM
QUOTE(SG3ptshooter @ Oct 28 2010, 15:24 ) *
Mέχρι κι ο λατρεμένος Λίοπολντ έχει όμως alter-ego supervillain, τον Καθηγητή Χάος. Kάπου του βγαίνει κάτι τσαμπουκαλεμένο.

Βάλε Τέπιτς κι Έρτσεγκ αριστερά και Μπουρούση, Ζοτς δεξιά και είσαι οκ 69.gif


Ερτσεγκ και Καλαθης θα ηταν ακομη πιο πετυχημενο...

Manu7
Ήμουν τυχερός τις 3 τελευταίες ημέρες να έχω περάσει πάρα πολύ όμορφα
και ξαφνικά εχτές το βράδυ μαθαίνω ότι χάσαμε από την Μπάμπεργκ...Γερμανική ομάδα να ούμε...

ΝΤΡΟΠΗ!ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ...

Δεν χρειάζεται να δει κανείς το ματς για να καταλάβει...

Το καλό είναι ότι έτσι όλοι επιτέλους θα συνειδητοποιήσουν ότι δεν είμαστε για πολλά πράγματα επειδή πήραμε
έναν Σπανούλη...
saou
QUOTE(il postino @ Oct 28 2010, 11:13 ) *
ο οσφπ δεν εχει σουτερ. σουτερ ειναι ο ναβαρο, ειναι ο λαγκντον, ειναι ο νικολας. σουτερ επισης ειναι ο ρακοσεβιτς, ο τακερ, τριπκοβιτς, ο μπογκντανοβιτς, ο γκεσεβιτσιους. δεν αναφερομαι στην ποιοτητα τους αλλα στην ειδικοτητα τους.


Νομίζω η ακριβής περιγραφή είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει πάρα πολλούς παίκτες που 'το χουν και δεν το χουν'. Ο Μίλος το χει, αλλά πάσχει στο shot selection,ο Σπανούλης το έχει αλλά άχαστο δεν τον λες, ο Νίλσεν είναι μάλλον μέτριος, ο Μπουρούσης πρέπει να είναι αμαρκάριστος και γενικότερα πάνω από 1-2 σουτ δεν του αναλογούν στο ματς, ο Παπαλουκάς μόνο αν είναι στα φεγγάρια του, ο Λούκας επίσης μέτριος...

Το γεγονός αυτό θα φέρει βραδιές όπου η ομάδα θα ρολάρει γενικότερα και θα μπαίνουν και τα σουτ, οπότε θα είναι ασταμάτητη, θα φέρει όμως και βραδιές σαν τη χθεσινή όπου θα ψάχνει μάταια σωσιβιο σε τρίποντα της απελπισίας.

Φαντάζομαι ότι ο Ντούντα περιμένει να ρολάρει η ομάδα στο σετ παιχνίδι ώστε και λιγότερα τρίποντα να σουτάρει και υπό καλύτερες προυποθέσεις να είναι αυτά.

Anaz
Nα ρωτησω κατι ασχετο?? Τον Μιλος τι τον εχει πιασει και παιζει ετσι?? Δεκτο να μην ειναι σε καλη κατασταση λογω κουρασης ή λογω της μεσης του, αλλα να εκβιαζει τα σουτ κατα αυτον τον τροπο??? Ειναι χαρακτηριστικο το οτι στα δυο πρωτα ματς εχει 5/19 τριποντα!!
Razorblade Fish
QUOTE(Anaz @ Oct 28 2010, 18:49 ) *
Nα ρωτησω κατι ασχετο?? Τον Μιλος τι τον εχει πιασει και παιζει ετσι?? Δεκτο να μην ειναι σε καλη κατασταση λογω κουρασης ή λογω της μεσης του, αλλα να εκβιαζει τα σουτ κατα αυτον τον τροπο??? Ειναι χαρακτηριστικο το οτι στα δυο πρωτα ματς εχει 5/19 τριποντα!!

Απλα εχει φυγει το κουμαντο απο αυτον και εφοσον εχει λιγοτερο χρονο την μπαλα στα χερια του το να σουταρει ανεξελεγκτα και να παιρνει μεγαλο ποσοστο απο τις επιθεσεις τον κανει να νιωθει πιο σημαντικος...Ειναι πλεον ο τροπος για να συμμετεχει στο παιχνιδι...Τι ειπα παλι ο ψυχολογος... smiley.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.