Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ντένβερ-Ν.Ορλεάνη
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pierce
denv1-sm.gif VS hornets1-sm.gif

Σχόλια για τη σειρά αγώνων.
benchwarmer
Οι Χορνετς δεν εκαναν το μεγαλο μπαμ που καποιοι περιμενουν φετος.. Αντιθετα το Ντενβερ παρουσιαζεται πιο δυνατο απο ποτε. 4-2 Ντενβερ.
a bullet for your head
Προβλεπω τελικη επικρατηση των Ναγκετς..οι οποιοι με την προσθηκη του Μπιλαπς,ισχυροποιηθηκαν,παιζουν καλο μπασκετ κ εχουν αποκτησει αποτελεσματικοτητα.
Θα ηθελα να δω το ''ξυπνημα'' του Καρμελο..
Οι Χορνετς φετος δεν φαινονται να ανταποκρινονται..Ο Πολ ειναι η μεγαλη αξια,με τον Ουεστ να ακολουθει σε αποδοση,ομως ειναι μικρη η βοηθεια των υπολοιπων..
giannis23
Βλέπω Nuggets.Οι Hornets δεν έχουν όμαδα εκτός του CP3 και του West.
Air and King
Δεν θα μου κανει εντυπωση αν η σειρα παει μακρια.Το Ντενβερ ειναι συνολικα καλυτερη ομαδα αλλα το φαινομενο Κρις Πολ και ο Γουεστ θα τραβηξουν το κουπι και αν ο Πετζα καταλαβει καποτε οτι μπασκετ παιζεται και στα πλειοφ και ο Τσαντλερ αντεξει το ξυλο με την τριαδα Μαρτιν-Νενε-Αντερσεν(πραγματικα ειναι απιστευτος μπλοκερ σε σημειο τρομακτικο) τοτε η σειρα θα φτασει τα 7 παιχνιδια και το Ντενβερ θα περασει με 4-3.Δεν ξεγραφω του Χορνετς αλλα το Ντενβερ εχει τον πρωτο λογο.
Το Ντενβερ το οποιο αν και φετος δεν περασει τον πρωτο γυρο τοτε "να το κλεισουν το μαγαζι.
reignman
αυτη η σειρα μπορει να παει απο 4-0 μεχρι και 4-3. Αλλα θα πω ενα 4-2 για τους Nuggets. go melo go!
nikolas12
Οντως οι Χορνετς δεν ειναι ιδιοι με περυσι και οι Ναγκετς επισης.Μαλλον 4-2 υπερ των τελευταιων.
T.W.Is.M.
Κι εγω θα συμφωνησω οτι ειναι περιεργη σειρα και μπορει να ληξει με οποιοδηποτε σκορ. Τους Χορνετς τους περιμενα πολυ καλυτερους φετος και με απογοητευσαν. Δειχνει να τους λειπει κατι, αλλα δεν ξερω τι ειναι αυτο. Αντιθετα οι Ναγκετς εκαναν την καλη σεζον που περιμεναν τα τελευταια χρονια. Νομιζω οτι η εμπειρια του Μπιλαπς μπορει να αντισταθμισει καπως την κλαση του Πολ. Σημαντικο ειναι το matchup Μαρτιν-Ουεστ και κυριως σε τι κατασταση θα βρισκεται ο Μαρτιν. Αν μπορεσει να περιορισει τον Ουεστ, η σειρα εχει κριθει υπερ του Ντενβερ. Αν μαλιστα και ο Καρ(α)μελο αποδειξει οτι ξερει να παιζει και στα πλει οφ, τοτε δεν τη βλεπω να πηγαινει μακρια τη σειρα. Θα ρισκαρω να προβλεψω νικη των Ναγκετς με 4-1.
reignman
BLOWOUT ΑΠΛΑ!
84-113! 29 ποντοι... Απιστευτος ο Billups ohmy.gif
tzagasdog
8 τριποντα εβαλε ο τιμιος ο Τσανσευ
neopen32
Αν στο σημερινό ματς νικήσουμε άνετα, μπορούμε να ξεφύγουμε από την κατάρα του α γυρου
panagiotisTheDream
Πράγματι εύκολη νίκη των Νάγκετς με 108-93. Και πάλι εξαιρετικός ο Μπίλαπς με 31 πόντους (11 στις 11 βολές, 4 στα 6 τρίποντα) και πολύτιμη η βοήθεια του Μέλο με 22π και 9ασ.
Το Ντένβερ φαίνεται να απλοποιεί τα πράγματα στην υπόθεση πρόκριση σ' αυτή τη σειρά και πολύ πιθανό να τελειώσει η σειρά στη Ν. Ορλεάνη.
Giorgos#4
οτι θελει κανει ο μπιλαπς τον καημενο τον πολ
67 πόντους, 19/19 βολές, 12/15 τρίποντα, 12 ασίστ και ούτε ένα λάθος! σε 2 παιχνιδια


captain charisma
στη μονομαχια μπιλαμπς πολ ισχυει το ρητο ''ο νεος ειναι ωραιος αλλα ο παλιος ειναι αλλιως''
Basketikoc
Και το σωμα του Πολ δεν τον βοηθαει.Ο Μπιλαπς ειναι πιο ''σκληρος'',πιο δυνατος,πιο ψηλος και πιο εμπειρος.
j-kidd13
Μην περνετε μεμονομενα την μονομαχια Πολ-Μπιλαπς...Ο Μπιλαπς εχει καλυτερο supporting cast και δεν χρειαζεται να τα κανει ολα μονος του,οποτε παιζει περισσοτερα ελευθερα,κατι που μαλλον δεν κανει ο Πολ, ο οποιος εχει περισσοτερες ευθυνες.
Air and King
QUOTE(j-kidd13 @ Apr 23 2009, 15:27 ) *
Μην περνετε μεμονομενα την μονομαχια Πολ-Μπιλαπς...Ο Μπιλαπς εχει καλυτερο supporting cast και δεν χρειαζεται να τα κανει ολα μονος του,οποτε παιζει περισσοτερα ελευθερα,κατι που μαλλον δεν κανει ο Πολ, ο οποιος εχει περισσοτερες ευθυνες.

Συμφωνω.Το κουπι που εχει τραβηξει φετος ο Πολ ειναι πολυ μεγαλο καθως η ομαδα του ηταν κατωτερη του αναμενομενου και δεν ανταποκριθηκε στις προσδοκιες για φετος που την ηθελαν να χτυπαει ακομα και πρωταθλημα.
Η μηπως ο Μπιλαμπς εγινε ξαφνικα ο καλυτερος πλειμεικερ απο τον Πολ επειδη επαιξε καλυτερα σε δυο παιχνιδια?
Ο Πολ παραμενει ο καλυτερος πλειμεικερ του πλανητη.Νομιζω οτι οι συμπαιχτες καλουνται να τον βοηθησουν παραπανω.Ο Μπιλαμπς εχει ενα σαπορτινγκ καστ πολυ ανωτερο απο του Πολ.
Σιγουρα το Ντενβερ εχει το πανω χερι καθως κερδισε καθαρα τα πρωτα 2 παιχνιδια με σουπερ-Μπιλαμπς αλλα μην ξεγραφετε μια ομαδα που εχει στις ταξεις της το φαινομενο Κρις Πολ.Χρειαζεται ομως και βοηθεια οπως πηρε για παραδειγμα ο Γουειντ στο 2ο παιχνιδι απο τους συμπαιχτες του.
benchwarmer
Ο Μπιλαπς ειναι πολυ υποτιμημενος.. Και στα πλει-οφ γινεται ακομα καλυτερος. Και αποδειχτηκε φετος οτι οι Πιστονς ΕΙΧΑΝ ηγετη τοσα χρονια.

Παντως, ο Πολ και οι Χορνετς θα την εχουν την ευκαιρια τους στην εδρα τους να ισοφαρισουν. Θα πρεπει ομως να δειξουν χαρακτηρα, που αμφιβαλλω αν μπορουν. Πραγματι κατωτεροι του αναμενομενοι φετος. Αλλα αν δεν παρουν ματς οι Ναγκετς και εξω, ολα γινονται.
Air and King
Δεν νομιζω οτι ο Μπιλαμπς ειναι πλεον υποτιμημενος.Αλλα ειναι καλυτερος απο τον Πολ?Η μαλλον πριν απο αυτα τα δυο παιχνιδια θα ειχε τεθει θεμα?Ο Μπιλαμπς ειναι μεγαλος παιχτης το εχει αποδειξει αλλα η καριερα του Πολ αναμενεται πολυ πιο λαμπρη και μην ξεχναμε οτι στην ηλικια του Πολ ο Μπιλαμπς ηταν γυρολογος.
Ο Πολ ειναι 24 ετων και εδω και 1-μισι χρονο θεωρειται ο κορυφαιος Πλειμεικερ του Πλανητη.Νομιζω οτι ακομα και αν ολη σειρα παει υπερ του Μπιλαμπς σε βαθος χρονου ο Πολ θα αφησει πιο πολυ εποχη απο οτι ο Μπιλαμπς που ειναι και αυτος μεγαλος παιχτης δεν το συζηταμε.
Νομιζω το 3ο παιχνιδι ευκολα η δυσκολα θα το κερδισουν οι Χορνετς.
red pyramid88
Και επίσης, έστω και χωρίς να έχω δεί αγώνες της σειράς, αυτό το οποίο γράφετε για τα ρόστερ των 2 ομάδων είναι λίγο εκτός πραγματικότητας. Μια χαρά ρόστερ έχει η Νέα Ορλεάνη και δε το βρίσκω κατώτερο ούτε λιγότερο πλήρες απο αυτό των Nuggets, απλά για διάφορους λόγους (τραυματισμοί μέσα στη χρονιά, συγκηρίες της στιγμής?) δεν αποδίδει όπως μπορεί. Αυτό δε το κάνει συνολικά κατώτερο ρόστερ. Ελπίζω και εύχομαι να περάσει η παρέα του Paul μιάς και πέρσυ παίζαν υπέροχο μπάσκετ και θα 'ναι κρίμα για το συγκεκριμένο παίκτη να μείνει εκτός τόσο νωρίς (ο Carmello το έχει συνηθήσει οπότε δεν νόμίζω να τον χαλάσει και φέτος tongue.gif ).
Air and King
Το σαπορτινγκ καστ εχει να κανει και με το ταιμινγκ του καθε παιχτη.Ο Πετζα ειναι πολυ πεσμενος σε σχεση με πιο παλια.Ο Ποζι δεν εχει κανει τα αναμενομενα ερχομενος απο τον παγκο οπως οταν επαιζε στο Μαιαμι και στη Βοστωνη.Ο Τσαντλερ παιζει με προβλημα κατι που χαλασε την ανταλλαγη με τους Θαντερ.
Αντιθετα ο Μπιλαμπς εχει εναν ακομα σουπερσταρ διπλα του τον Καρμελο εχει τρεις καλους ψηλους Νενε-Μαρτιν-Αντερσεν(αποκαλυψη) εχει το τρελοκομειο τον Σμιθ που απο τον παγκο μπορει να μπει και να βαλει 40 ποντους.
Η Νεα Ορλεανη μπορει να εχει καποια ονοματα αλλα ολοι αυτοι ειναι πεσμενοι.Και το Κληβελαντ εχει τον Μπεν Γουαλας που καποτε ηταν ο καλυτερος αμυντικος του ΝΒΑ και All Star αλλα τωρα σχεδον περναει απαρατηρητος.
Αυτη την στιγμη λοιπον ο Μπιλαμπς εχει καλυτερο σαπορτινγκ καστ απο τον Πολ διοτι οι παιχτες που εχει διπλα του ειναι σε καλη κατασταση σε αντιθεση με τον Πολ που μονο απο τον Γουεστ παιρνει βοηθεια!
red pyramid88
Airandking@ πάνω κάτω το ίδιο λέμε. Απλά με το τρόπο που είχε γραφτεί ότι ο Paul δεν έχει ανάλογο supporting cast κάποιος που δε πολυπαρακουλουθεί-μόλις ξεκίνησε να βλέπει NBA θα πίστευε ότι ο Paul έχει γύρω του μόνο μετριότητες (κάτι σαν τον Kobe πριν 2 χρόνια) κάτι που δεν ισχύει. Το ίδιο roster να παραμείνει του χρόνου η ομάδα πάλι θα μπορεί να είναι ανταγωνιστική υπό τις κατάλληλες συνθήκες. Άλλωστε οι περισσότεροι απο αυτούς τους παίκτες μόλις πέρσυ ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και δε νομίζω μία μέτρια χρονιά να αρκεί για να τους ξεγράψει.

Αυτά τα λίγα απο εμένα, άντε τώρα για 2 νίκες Νέα Ορλεάνη tongue.gif
Air and King
QUOTE(red pyramid88 @ Apr 24 2009, 02:04 ) *
Airandking@ πάνω κάτω το ίδιο λέμε. Απλά με το τρόπο που είχε γραφτεί ότι ο Paul δεν έχει ανάλογο supporting cast κάποιος που δε πολυπαρακουλουθεί-μόλις ξεκίνησε να βλέπει NBA θα πίστευε ότι ο Paul έχει γύρω του μόνο μετριότητες (κάτι σαν τον Kobe πριν 2 χρόνια) κάτι που δεν ισχύει. Το ίδιο roster να παραμείνει του χρόνου η ομάδα πάλι θα μπορεί να είναι ανταγωνιστική υπό τις κατάλληλες συνθήκες. Άλλωστε οι περισσότεροι απο αυτούς τους παίκτες μόλις πέρσυ ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και δε νομίζω μία μέτρια χρονιά να αρκεί για να τους ξεγράψει.

Αυτά τα λίγα απο εμένα, άντε τώρα για 2 νίκες Νέα Ορλεάνη tongue.gif

Οκ δεν διαφωνουμε απλα οταν εννοουμε supporting cast ειναι και σε τι κατασταση βρισκονται οι παιχτες την συγκεκριμενη περιοδο.Δεν ειναι μονο τα ονοματα.
Basketikoc
Συμφωνω κι εγω και δεν υποθηκε ποτε πως ο Μπιλαπς ειναι καλυτερος του Πολ.Απλα στη συγκεκριμενη σειρα οι Ναγγετς ειχαν το πανω χερι γιατι ο Μπιλαπς εκανε εξαιρετικες εμφανισεις ενω βρεθηκαν σε καλη μερα και οι συμπεχτες του(supporting cast) ενω ο Πολ δυσκολευτηκε να προσφερει τους μεσους ορους που εχει συνηθως εξαιτιας της μετριοτητας των συμπεκτων του αλλα και του Μπιλλαπς που κατα τη γνωμη μου δεν του ταιριαζει σαν παικτης.Ο Πολ ομως ειναι καλυτερος play-maker και υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να επιστρεψει η Ορλεανη στα επομενα 2 παιχνιδια και το πιο πιθανο ειναι να ανεβασει αποδοση ο Πολ
LFO
εγω να πω την αληθεια , περιμενα μεγαλύτερη αντισταση απο την Ν.Ορλεάνη....παραχάσανε εύκολα
neopen32
26-21 στο πρωτο
Go Nuggets
neopen32
93-95 τελικό. Με άστοχο δίποντο του καρμελο στα τελευταία 4 δευτερα στο 93-94, και καπάκι φάουλ και μιά βολή για την ορλεάνη. 1.23 πριν το τέλος το σκορ ήταν 86-93. Στα 3.13 έφυγε ο Νενε με 6 φάουλ.
Φανταστικός ο Πωλ, καλή συνέχεια
NBAholic
Είναι απίστευτο, οι Νάγγετς έχουν κάνει σκόνη τους Χόρνετς. Νίκη με 29 πόντους στο 1ο παιχνίδι, 15 πόντοι στο 2ο, μια ήττα, έτσι για πλάκα στο 3ο και τώρα το ανατριχιαστικό 63-121 μέσα στη Ν.Ορλεάνη (ισοφαρίζοντας το απόλυτο ρεκόρ διαφοράς σε αγώνα πλέι οφ-58 πόντοι-που έχουν οι Λέικερς από το '56). Ο Πολ αλλού πατούσε κι αλλού βρισκόταν. Όχι βέβαια ότι και οι άλλοι τα πήγαν πολύ καλύτερα, αλλά συχνά το κακό παιχνίδι από τον PG φαίνεται...Οι Νάγγετς έχουν πλέον σκοράρει περισσότερους πόντους σε 14 από τα 16 δωδεκάλεπτα που έχουν παιχτεί.

Η σειρά βέβαια δεν έχει τελειώσει και τυπικά, αλλά δεν ξέρω πόσοι πλέον θα στοιχημάτιζαν στο απίθανο ενδεχόμενο της ανατροπής. Κι αυτό μεταξύ δυο ομάδων που είχαν μόνο 5 νίκες διαφορά στη ρέγκιουλαρ σίζον.
neopen32
Ο αγώνας αυτός απλά δεν υπάρχει._
kotzito
Ποποπο ohmy.gif.Μεγαλη νικη των Ναγγετς οι οποιοι πλεον απο θεμα νικων και ψυχολογιας ειναι με το 1 9/10 ποδι στην επομενη φαση.Χωρις να παιξουν σουπερ μπασκετ οι Ναγγετς εριξαν 58 ποντους απεναντι σε μια Ορλεανη η οποια ηταν σαν να μην κατεβηκε στο γηπεδο.Αρκετα λαθη ο Πολ και ολη η ομαδα(27 αντι 11) και παρα πολλα χαμενα σουτ τα οποια στοιχισαν την ηττα(31.5% διποντα και 13.3% τριποντα).Πλεον μετα το διαφαινομενο αποκλεισμο ειναι ξεκαθαρο οτι οι δυο ομαδες σε επιπεδο ροστερ βρισκονται πανω-κατω στο ιδιο επιπεδο,μονο που οι Ναγκετς εχουν κανει καλυτερη αξιοποιηση του ταλεντου που υπαρχει στην ομαδα σε αντιθεση με τους Χορνετς.
Flash
Μα 58 πόντοι ;;;;;;

Φοβερα ντροπιαστική ήττα σε αγώνα playoffs και μάλιστα εντός έδρας. Νομίζω ότι ο Πολ θα το "κουβαλάει" αυτό το παιχνίδι σε όλη του την καριέρα. NBAholic, η νίκη των Minneapolis Lakers ήταν εντός ή εκτός έδρας το 1956 ;

Τελιωμένη σειρά εκτός και αν παραχαλαρώσει το Denver. Αλλά με τον καπετάν Billups δε νομίζω να συμβεί κάτι τέτοιο.
Elio
Το ειδα απο το κινητο στην δουλεια και δεν το πιστευα! ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ torture.gif
red pyramid88
Πάλι καλά που δε το είδα δηλαδή....κλάμα θα έπεφτε....και το γαμώτο είναι ότι το Denver το αντιπαθώ πάρα πολύ σε αντίθεση με τη Νέα Ορλεάνη...κρίμα τις προσπαθειές που κάναν, πραγματικά κρίμα :/

j-kidd13
Δεν αντικατοπτριζεται η διαφορα των 2 ομαδων απο το τελικο σκορ...
Αυτα ειναι παιχνιδια που γινονται μια φορα το χρονο....
Ειναι παντως συγκλονιστικη διαφορα....Πρεπει να εισαι σε πολυ τραγικη μερα για να βαλεις σε 4 12λεπτα μονο 63 ποντους...
Ο Πολ δεν θα μπορουσε να εχει κανει χειροτερο παιχνιδι...
Και γενικα κοιτωντας τα στατιστικα των Χορνετς,μου μοιαζουν περισσοτερο για επιδοσεις ημιχρονου παρα για ολοκληρου αγωνα...
Air and King
Eιναι οδυνηρη η ηττα για τους Χορνετς.Θα μπουν στην ιδια "αρνητικη" σελιδα με τους Σεντ Λουις Χωκς που το 1956 εχασαν απο τους Μινεαπολις Λεικερς με 133-75 στην εδρα των Λεικερς (τοτε Μινεαπολις Λεικερς).Τοτε οι Χωκς ειχαν το τοτε μεγαλο αστερι της Εποχης τον Μπομπ Πετιτ που ηταν μια μαυρη σελιδα στην λαμπρη του καριερα.Τωρα θυμα ειναι οι Χορνετς και κατα συνεπεια ο Κρις Πολ το νεο μεγαλο αστερι του ΝΒΑ.

(1956)Μινεαπολις Λεικερς vs Σεντ Λουις Χωκς:133-75

(2009)Νιου Ορλινς Χορνετς vs Ντενβερ Ναγκετς:63-121
Elio
Φυσικα και δεν αντικατοπτριζεται η διαφορα των ομαδων απο το χθεσινο παιχνιδι και το τσουναμι που εσκασε στην νεα ορλεανη. Ομως οταν εχεις εναν αγωνα στο γηπεδο σου και εχεις ευκαιρια να το ισοφαρισεις πρεπει να τρως σιδερα οχι 58 ποντους στο κεφαλι. Τραγικο!
Air Kef
Απλώς το ματς στην αρχή δεν πήγαινε με τιποτα τους Χορνετς, στην συνέχεια τους πήρε από κάτω, μετά απο πιο κάτω μέχρι που κι οι ιδιοι το παράτησαν. Δεν νομίζω να πίστευε κανένας από τους Χόρνετς ή και από τους Νάγκετς οτι το παιχνίδι θα φτάσει εκεί, αλλά τελικά όλα γινονται..
Χαρακτηριστική φάση, το σκορ ειναι στο 67-41, ο Μπιλαπς ευστοχεί σε τραβηγμένο 3π και στην επόμενη φάση ο Πετζα (που μάλλον δείχνε λίγος για τα πλέι οφ) κάνει τρελό ερμπολ σε ελεύθερο τριποντο από την γωνία...
NBAholic
Όπως είπε ήδη ο Air and King, το ματς εκείνο το Λέικερς ήταν εντός. Η μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη ομάδας μέχρι χθες ήταν 56 πόντοι (πάλι των Λέικερς, το '73), οπότε η χθεσινή αποτελεί ρεκόρ στην κατηγορία αυτή. Στην πραγματικότητα, 56 πόντοι είναι και το ρεκόρ ρέγκιουλαρ σίζον, οπότε μιλάμε για την πιο ευρεία εκτός έδρας νίκη όλων των εποχών γενικότερα.
Air and King
Για να δουμε.......Τεταρτη ξημερωματα Πεμπτης θα δειξει το Σπορ+ το 5ο παιχνιδι.Πως θα αντιδρασει η Νεα Ορλεανη.Λετε να εχουμε και αλλη συντριβη.Ο Κρις Πολ εχει δειξει οτι ειναι παιχτης που δεν τα παραταει ευκολα.Τραγικο να βλεπεις τον Στογιακοβιτς να κανει αιρμπολ εντελως αφυλαχτος οταν το μονο που κανει καλα ειναι αυτο!
Κοιταω το σκορ και δεν μπορω να το πιστεψω.Τελικα με το ματι στο σκορ ειναι χειροτερη η ηττα των Χορνετς απο τους Χωκς.
Air Kef
Κι εγώ νομίζω (και θέλω να πιστεύω) πως οι Χόρνετς θα το πάρουν πατριωτικά και θα αντιδράσουν, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πολύ physical game (ξύλο δλδ). Αν έχουν μια στάλα εγωισμού μέσα τους, επιβάλλεται, όχι απλά να χτυπήσουν το παιχνίδι, αλλά να το πάρουν, όσο καλή ψυχολογία/αυτοπεποίθηση κι αν εχουν οι Ναγκετς αυτήν την στιγμή.
NBAholic
Χε, μια και αναφέρεστε στον εγωισμό και την ανάγκη αντίδρασης, ξέρετε τι είχε συμβεί σε εκείνη τη σειρά των Λέικερς με τους Χωκς, τότε που είχαμε την πρώτη 58άρα; Παίζουν αρχικά οι δυο ομάδες ένα παιχνίδι μπαράζ, λόγω ισοβαθμίας νικών. Νικούν οι Λέικερς μέσα στο Σαιν Λούις και παίρνουν το πλεονέκτημα έδρας. Παίζουν έπειτα εκτός με τους Χωκς το πρώτο παιχνίδι από τα maximum 3 του πρώτου γύρου και χάνουν με μόλις 1 πόντο. Παίζουν το 2ο εντός και τους διαλύουν με 58. Παίζουν και το 3ο εντός και...χάνουν με 1 πόντο! Οι Λέικερς κέρδισαν τις εντυπώσεις και οι Χωκς πήραν την πρόκριση. Βέβαια, άλλα τα δεδομένα εδώ, απλώς το αναφέρω σαν παράδειγμα αγωνιστικότητας και ότι nothing is over till it's over.
T.W.Is.M.
QUOTE(NBAholic @ Apr 28 2009, 18:00 ) *
Χε, μια και αναφέρεστε στον εγωισμό και την ανάγκη αντίδρασης, ξέρετε τι είχε συμβεί σε εκείνη τη σειρά των Λέικερς με τους Χωκς, τότε που είχαμε την πρώτη 58άρα; Παίζουν αρχικά οι δυο ομάδες ένα παιχνίδι μπαράζ, λόγω ισοβαθμίας νικών. Νικούν οι Λέικερς μέσα στο Σαιν Λούις και παίρνουν το πλεονέκτημα έδρας. Παίζουν έπειτα εκτός με τους Χωκς το πρώτο παιχνίδι από τα maximum 3 του πρώτου γύρου και χάνουν με μόλις 1 πόντο. Παίζουν το 2ο εντός και τους διαλύουν με 58. Παίζουν και το 3ο εντός και...χάνουν με 1 πόντο! Οι Λέικερς κέρδισαν τις εντυπώσεις και οι Χωκς πήραν την πρόκριση. Βέβαια, άλλα τα δεδομένα εδώ, απλώς το αναφέρω σαν παράδειγμα αγωνιστικότητας και ότι nothing is over till it's over.


Δε λεω, αγωνιστικοτητα και μαχητικο πνευμα πιστευω πως θα δειξουν οι Χορνετς. Αλλα μετα απο τετοια ηττα σε μια σειρα που δειχνουν φανερα χειροτεροι δε βλεπω πως θα μπορεσουν να κανουν κατι καλυτερο. Εδω μπορει να μην παιξουν ασχημα και να χασουν με 12-15 ποντους. Μην ξεχναμε οτι στο Ντενβερ εχασαν με +20 τα δυο πρωτα ματς.
Gravedigger
QUOTE (kojito @ Apr 28 2009, 07:56 ) *
Πλεον μετα το διαφαινομενο αποκλεισμο ειναι ξεκαθαρο οτι οι δυο ομαδες σε επιπεδο ροστερ βρισκονται πανω-κατω στο ιδιο επιπεδο,μονο που οι Ναγκετς εχουν κανει καλυτερη αξιοποιηση του ταλεντου που υπαρχει στην ομαδα σε αντιθεση με τους Χορνετς.

Δεν θεωρώ ότι είναι στο ίδιο επίπεδο.Οι Hornets έχουν 2 παίχτες που μπορούν να πάρουν το παιχνίδι πάνω τους.Τον Paul και τον West.Ο Peja δεν μπορεί να θεωρηθεί star πια ενώ ο Chandler δεν έχει σχέση με αυτόν που ήταν και λόγω τραυατισμού.Οι Nuggets έχουν Melo,Billups και Smith ενώ ακόμα και ο Nene και ο K-Mart μπορούν να κάνουν αυτήν την δουλειά.
Air and King
Αφου ειπα για το "ξυλο"που πεφτει φετος στα Πλειοφ θυμηθηκα οτι οι Ναγκετς "τις βρεχουν" στον Πολ ο οποιος εχει αντιμετωπιστει σκληρα και υπουλα απο τους Ναγκετς.
Σημερα παντως θελω να πιστευω οτι οι Χορνετς θα δειξουν χαρακτηρα και τουλαχιστον θα παλεψουν το παιχνιδι.Πρεπει......Ο Πολ ειναι μεγαλος παιχτης και παρολο που ειναι μικρος εχει δειξει οτι εχει κοτσια.Αντε να ξυπνησει και λιγο ο Πετζα γιατι ειναι εκτος τοπου και χρονου.
red pyramid88
86 - 107, πέρασε το Denver...κρίμα ρε Νέα Ορλεάνη, του χρόνου πάλι sad.gif
neopen32
Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.
Το Ντάλλας ήταν η πρώτη επιλογή για το Ντένβερ, αφού στην κανονική το σκορ είναι 4-0
Φυσικά, άλλο πράγμα τα playoffs.

Μια μικρή κριτική για τον πρώτο γύρο (που περνάμε μετά από 15 χρόνια)

Η ομάδα συνεχίζει να φορμάρεται (μικρή παρένθεση ο αγώνας στο Πόρτλαντ).
O Clansey έδεσε απόλυτα με την ομάδα
Νενε σταθερός (στους ψηλούς είχαμε πάντα πρόβλημα)
Αντερσεν, ανεβαίνει σταθερά και ενθουσιάζει τα πλήθη
JR Smith ξεσαλώνει (ανερχόμενος ρουκι)
Carmelo, επιστροφή στα καλύτερα του και ωριμότερος

Ο ρόουβ δηλώνει εκστασιασμένος
Λες φετος να είναι η χρονιά μας?


Orleans
Έχουν τον καλύτερο playmaker.CP3
West σταθερός
Οι υπόλοιποι παθητικοί
Ο Σκοτ δηλώνει ότι δεν ξέρει τι τον κτύπησε
Ο Πέτζα απών (μάλλον ξεκινά το δρόμο της επιστροφής)
neopen32
Μια παρατήρηση για τον πρώτο γύρο

Στη Δύση που οι ομάδες ήταν εξαιρετικά δυνατές (ακόμη και οι Φοινιξ) Lakers, Denver, Dallas πέρασαν με 4-1, ενώ στην Ανατολή που υπήρχαν τρείς ομάδες που ξεχώρισαν και οι άλλες πέντε που προκρίθηκαν ήταν πιό αδύνατες, το σκορ ειναι 3-2 σε τρεις σειρές.
Gravedigger
QUOTE (neopen32 @ Apr 30 2009, 11:29 ) *
JR Smith ξεσαλώνει (ανερχόμενος ρουκι)

5η του χρονιά είναι φέτος.Βελτιώνεται κάθε χρόνο αλλά δεν τον λες και ανερχόμενο rookie,
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.