Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός - Επικαιρότητα 2010-11
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
vastravoud
Εγώ μιλάω καθαρά προσωπικά και απλώς λέω το πως θα ΗΘΕΛΑ να γίνονται τα πράγματα.

Όσο όμως οι Γιαννακόπουλοι συνεχίζουν το απαράδεκτο βιολί τους και οι "απέναντι" περιορίζονται απλά σε γραφειοκρατικές προτάσεις περί διαιτησίας(παρ' όλα αυτά εξακολουθώ να πιστεύω πως δεν είναι τόσο χάλια όσο οι δικοί μας), τίποτα δε θα αλλάξει.

Όσο το μοντέλο του πατερούλη προεδρου Πατερομαρινακοκόκκαλη και Παύλου Θεου υπάρχει, θα έχουμε και τέτοια φαινόμενα.
kolokotronis
QUOTE(vastravoud @ Oct 7 2010, 22:33 ) *
Εγώ μιλάω καθαρά προσωπικά και απλώς λέω το πως θα ΗΘΕΛΑ να γίνονται τα πράγματα.

Όσο όμως οι Γιαννακόπουλοι συνεχίζουν το απαράδεκτο βιολί τους και οι "απέναντι" περιορίζονται απλά σε γραφειοκρατικές προτάσεις περί διαιτησίας(παρ' όλα αυτά εξακολουθώ να πιστεύω πως δεν είναι τόσο χάλια όσο οι δικοί μας), τίποτα δε θα αλλάξει.

Όσο το μοντέλο του πατερούλη προεδρου Πατερομαρινακοκόκκαλη και Παύλου Θεου υπάρχει, θα έχουμε και τέτοια φαινόμενα.

Όποιος θυμάται την αρχή της δεκαετίας του 90' και τους Γιαννακόπουλους τότε, ίσως να βρει πολλές ομοιότητες με τους Αγγελόπουλους τώρα.
Τότε, σχεδόν όλοι, κορόιδευαν τους κοντούς ότι πάνε με το σταυρό στο χέρι και ότι σπαταλάνε ένα κάρο λεφτά για τους παίρνουν τα πρωταθλήματα ο Σαλονίκης με τον ξανθό με ''πλάγιες'' μεθόδους.
Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει τώρα με τους Αγγελόπουλους.
Το δικό μου συμπέρασμα είναι ότι αν δεν μπορείς να αλλάξεις το σύστημα, γίνε μέρος αυτού.
Καλώς ή κακώς, αργά ή γρήγορα, θα το κάνουν και οι πρόεδροι του ολυμπιακού.
Sokos
QUOTE(kolokotronis @ Oct 7 2010, 22:22 ) *
Καλά τώρα η κουβέντα πάει να γίνει φιλοσοφική...

Γιατί να τρώει ισόβια όποιος σκοτώνει αφού πάλι θα γίνονται δολοφονίες?

Τι πάει να πει δεν σε ενδιαφέρει τι προβλέπεται?
Επειδή δεν τα επεισόδια δεν τελειώνουν ποτέ, να τα αφήσουμε όλα στο έλεος της παναγίας?
Αν ξαναδιακοπεί κάποιο ματς με παρόμοιο τρόπο τότε τι γίνεται?

Και κάτι τελευταίο -->Μπορείς να φανταστείς τι θα ακούγαμε από τους ολυμπιακούς σε περίπτωση που την είχαμε σκαπουλάρει σε αντίστοιχη περίπτωση εμείς, με ανάλογο τρόπο???
Εγώ δεν θέλω να το σκέφτομαι.

Ρε kolokotronis, δεν την έχετε σκαπουλάρει θες να πεις??? Κάτι αεροβόλα και άλλα ωραία καλούδια τα χεις ξεχάσει? Αν έτρωγε τώρα ο Ολυμπιακός 9 αγωνιστικές, ο ΠΑΟ θα πρεπε να χε φάει όλη τη σεζόν...

Όταν βέβαια σε πιάνουν για κλοπή, δεν μπορείς να ισχυριστείς ότι επειδή κάποιος άλλος σκότωσε και δεν τιμωρήθηκε αναλόγως, δεν θα πρεπε και εσύ να τιμωρηθείς...

Το πρόβλημα είναι παντού. Είναι στις φυλλάδες που φυτιλιάζουν τον κάθε περιορισμένης ευθύνης οπαδό, στους αστυνομικούς που πάνε στο γήπεδο για να δουν τσάμπα το ματς, στους security που είναι οι χειρότεροι κάφροι και παίζει και οι ίδιοι να πετάνε διάφορα άμα τους την βαρέσει, στις διοικήσεις κτλ κτλ.

Το πρόβλημα είναι ότι πολλοί, ενώ είμαστε που είμαστε ψιλοξενερωμένοι και δύσπιστοι με το ρόστερ της ομάδας και δεν πολυψήνουμε το διαρκείας, πλέον σκεφτομαστε ότι θα χουμε και 6 ματς λιγότερα να δούμε.

Οι Αγγελόπουλοι βγάζουν τα λεφτά σε μισή μέρα, ο Ολυμπιακός κατά πάσα πιθανότητα θα κερδίσει όλα τα κεκλεισμένων ματς, τα κατακάθια της κοινωνίας θα δημιουργήσουν πάλι επεισόδια στο πρώτο φαλτσοσφύριγμα και οι μόνοι ζημιωμένοι θα ναι οι φυσιολογικοί φίλαθλοι που θέλουν να βλέπουν την ομάδα τους να παίζει. Θεωρητικά, γι αυτούς υπάρχει το πρωτάθλημα, το κύπελλο και η Euroleague...
nickomcbr
QUOTE(kolokotronis @ Oct 7 2010, 22:43 ) *
Όποιος θυμάται την αρχή της δεκαετίας του 90' και τους Γιαννακόπουλους τότε, ίσως να βρει πολλές ομοιότητες με τους Αγγελόπουλους τώρα.

Όχι δα...
kolokotronis
QUOTE(Sokos @ Oct 7 2010, 23:00 ) *
Ρε kolokotronis, δεν την έχετε σκαπουλάρει θες να πεις??? Κάτι αεροβόλα και άλλα ωραία καλούδια τα χεις ξεχάσει? Αν έτρωγε τώρα ο Ολυμπιακός 9 αγωνιστικές, ο ΠΑΟ θα πρεπε να χε φάει όλη τη σεζόν...

Όταν βέβαια σε πιάνουν για κλοπή, δεν μπορείς να ισχυριστείς ότι επειδή κάποιος άλλος σκότωσε και δεν τιμωρήθηκε αναλόγως, δεν θα πρεπε και εσύ να τιμωρηθείς...

Το πρόβλημα είναι παντού. Είναι στις φυλλάδες που φυτιλιάζουν τον κάθε περιορισμένης ευθύνης οπαδό, στους αστυνομικούς που πάνε στο γήπεδο για να δουν τσάμπα το ματς, στους security που είναι οι χειρότεροι κάφροι και παίζει και οι ίδιοι να πετάνε διάφορα άμα τους την βαρέσει, στις διοικήσεις κτλ κτλ.

Το πρόβλημα είναι ότι πολλοί, ενώ είμαστε που είμαστε ψιλοξενερωμένοι και δύσπιστοι με το ρόστερ της ομάδας και δεν πολυψήνουμε το διαρκείας, πλέον σκεφτομαστε ότι θα χουμε και 6 ματς λιγότερα να δούμε.

Οι Αγγελόπουλοι βγάζουν τα λεφτά σε μισή μέρα, ο Ολυμπιακός κατά πάσα πιθανότητα θα κερδίσει όλα τα κεκλεισμένων ματς, τα κατακάθια της κοινωνίας θα δημιουργήσουν πάλι επεισόδια στο πρώτο φαλτσοσφύριγμα και οι μόνοι ζημιωμένοι θα ναι οι φυσιολογικοί φίλαθλοι που θέλουν να βλέπουν την ομάδα τους να παίζει. Θεωρητικά, γι αυτούς υπάρχει το πρωτάθλημα, το κύπελλο και η Euroleague...

Από όσα έγραψα εσύ έβγαλες αυτό το συμπέρασμα.....
Που το είπα αυτό και δεν το θυμάμαι?

Εκτροχιάστηκε το θέμα.

Έπρεπε να φάτε -2 βαθμούς.
Δεν τους φάγατε.

Πότε διακόπηκε ματς με υπαιτιότητα του ΠΑΟ και δεν έφαγε τους -2?
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, είτε σου αρέσει είτε όχι ευνοηθήκατε οφθαλμοφανέστατα.
Έπρεπε να αρχίζετε με -2 και δεν δεν αρχίζετε έτσι.
Για τα αεροβόλα κτλ, πες τι ποινή έπρεπε να φάει ο ΠΑΟ και δεν έφαγε και εδώ είμαστε να συζητήσουμε.
Anaz
Για τα αεροβόλα κτλ, πες τι ποινή έπρεπε να φάει ο ΠΑΟ και δεν έφαγε και εδώ είμαστε να συζητήσουμε.
Πλακα πλακα..Στην ακριβως παρακατω παραγραφο του αρθρου που παρεθεσες εχει μια εξαιρετικα ενδιαφερουσα προταση!! 19.gif
rchos
το ζουμιγια μενα ειναι αυτο που προσπαθει να πει ο βαστραβουντ.
δεν με ενδιαφερει αν εφαρμοστηκε ενας νομος που τον θεωρω τραγικο και ο οποιος δεν λυνει το προβλημα.

το απαραδεκτο ειναι οτι δεν γινεται καμια προσπαθεια να τιμωρηθουν οι βασικοι υπευθυνοι.αντιθετα τιμωρειτε βαρια το ιδιο το αθλημα και οι φιλαθλοι που το αγαπανε.
Manu7
Προηγουμένος, ο Γιάννης Μπουρούσης, σε δηλώσεις του, παραδέχτηκε πως έκανε λάθος: "Ναι, ήταν λάθος μου που πήρα το ρίσκο, αν και τραυματίας, και αγωνίστηκα με την Εθνική στο Μουντομπάσκετ. Εγώ, μόνος μου, πήρα τηλέφωνο τον κύριο Βασιλακόπουλο και του είπα ότι θα παίξω, όπως και να ΄χει. Θα τον ξαναπάρω, όμως, για να του πω τί μου έλεγε ο διαιτητής Τανατζής στον τρίτο τελικό των πλέι οφ".

redplanet.gr

Έλα και η μπηχτούλα...

Καλά μιλάμε πολλή ατάκα να ούμε στην παρουσίαση σήμερα... icon_drunk.gif Ειδικά εκείνη με τους κεσέδες από γιαούρτι τα'σπασε... icon_drunk.gif
spysta
Πες δημοσια ρε Μπουροσαγκα τι σου ειχαν πει οι διαιτητες Τανατζης-Χριστοδουλου στον 3ο τελικο τοτε ..
ετσι για να καταλαβουν μερικοι αδαεις πως κινειται το πραγμα

lefkadian
QUOTE(rankin @ Oct 7 2010, 16:42 ) *
δεν εχω βρει κάτι πάντως για -2 .. Ίσως να υπάρχει αλλά καλό θα ήταν να το ξεκαθαρίσουμε ..
Αν υπάρχει τότε ο Ολυμπιακός έχει ευνοηθεί
Υπάρχει όμως τέτοιος κανονισμός ή όχι;;;;

Το δε φτύσιμο είναι άλλο πράγμα γιατί έχει σημασία το πως θα μεταφραστεί απο τον αθλ. δικαστή
Μπορεί να θεωρηθεί απο αντιαθλητική / αντισυναδελφική συμπεριφορά και προσβολή του αθλήματος μέχρι λεκτικό επεισόδιο
Εξαρτάται πως το βλέπεις
Γιατί, μη μου πεις ότι υπάρχει κανονισμός που γράφει τι συμβαίνει σε περίπτωση που φτύσει κάποιος αθλητής, κάποιον άλλο!!!

**Και για να βοηθήσω λίγο, η εφαρμογή των νόμων πολλές φορές πατάει πάνω σε δεδικασμένα..
Για παράδειγμα ο Ολυμπιακός έχει φάει στο παρελθόν αφαίρεση βαθμών
Όμως, υπήρξε διακοπή με τραυματισμό διαιτητή..
Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί λοιπόν το ίδιο δεδικασμένο τώρα, γιατί δεν υπήρξε τραυματισμός.

Δεν λέω αν είναι σωστό ή λάθος. Το εξετάζω νομικίστικα το θέμα.
Ο δικαστής εξετάζει το νόμο (που δεν μιλάει για αφαίρεση βαθμών), εξετάζει και τα δεδικασμένα και αναλόγως αποφασίζει

Χωρις να το παιζω ξυπνιος αν ψαξεις στο site του ΕΣΑΚΕ (ειδικος πειθαρχικος κανονισμος) υπαρχει το αρθρο 33 που αναφερεται σε επεισοδια σοβαρης μορφης που οδηγουν σε οριστικη διακοπη του αγωνα. Η ποινη που πρεπει να επιβληθει εκτος ολων των αλλων ειναι -2 βαθμοι. Αναφερετε ρητα και κατηγορηματικα!
Και ομως υπαρχει και κανονισμος για το φτυσιμο!!! Και ο Διαμαντιδης τιμωρηθηκε ακριβως με αυτον (αρθρο 4). Δεν ειναι κακο να διαβαζουμε τους κανονισμους...
Ο δικαστης λοιπον ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ να τιμωρησει με αφαιρεση βαθμων τον ΟΣΦΠ και αυτο εκανε!

QUOTE(vastravoud @ Oct 7 2010, 21:07 ) *
Χέστηκα για τον κανονισμό, δε με ενδιαφέρει.

Θεωρώ άδικο να τιμωρηθεί η προσπάθεια των φετινών παικτών επειδή κάποιοι ήταν εγκληματίες ΠΕΡΣΙ.

Θεωρώ επίσης άδικο να τιμωρηθεί ο υγιής φίλαθλος με στέρηση της ομάδας του.

Είναι προφανές ότι τα μέτρα ΠΡΑΚΤΙΚΑ δεν πλήττουν σοβαρά ούτε τους απαράδεκτους αστυνομικούς, κατάλληλους μάλλον μόνο για να πουλάνε τσαμπουκά σε κανένα μετανάστη, ούτε αυτούς που διέπραξαν τα επεισόδια, ούτε (χρηματικά) τη διοίκηση του ΟΛυμπιακού.

Μια τρύπα στο νερό.

Κοιτα κατι! Αν καταργησουμε και το νομο παμε στην αναρχια, στη λαϊκη δημοκρατια και στα λαϊκα δικαστηρια. Μαζι σου και εγω smiley.gif Αλλα ας μην υποκρινομαστε. Οι νομοι υπαρχουν και εφαρμοζονται μονο για τους αδυνατους (δυστυχως). Και απο που και εως που ειναι αδικος ενας νομος που ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ για την περιπτωση διακοπης αγωνων? Εμεις μονο (και εδω) θα το παιξουμε ξυπνιοι? Δηλαδη τι πρεπει να γινει για να τιμωρηθει μια ομαδα με αφαιρεση βαθμων? Να εχουμε νεκρους?
Για να τελειωνω, οπως ελεγαν και οι Ρωμαιοι: "dura lex sed lex"
Ginobili
QUOTE(spysta @ Oct 8 2010, 00:04 ) *
Πες δημοσια ρε Μπουροσαγκα τι σου ειχαν πει οι διαιτητες Τανατζης-Χριστοδουλου στον 3ο τελικο τοτε ..
ετσι για να καταλαβουν μερικοι αδαεις πως κινειται το πραγμα

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/9HAY-h1EdUE&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/9HAY-h1EdUE&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Απογοητευόμαστε με τον Καλάθη,βρίζουμε τον Τέπιτς...αρχίζουμε τις μπηχτές στον Ζοτς..ζητάμε απεγνωσμένα γκαρντ..στα φιλικά δεν παίζουμε καλά...κι όμως κάτι τέτοια μπουμπούκια μας ξαναφέρνουν το χαμόγελο στα χείλη και το αίσθημα υπεραισιοδοξίας για τον ΠΑΟ.

Αυτή η κλάψα και το αίσθημα αδικίας που νιώθουν στο λιμάνι σημαίνει ότι ακόμα νιώθουν κατώτεροι...ακόμα και τον Τέπιτς θα αναστήσουν αυτοί...αλλά τι λέω....ένα παιχνίδι καλό έχει κάνει ο Τέπιτς..κι αυτό με τον Ολυμπιακό...καθόλου τυχαίο.
lefkadian
QUOTE(Anaz @ Oct 7 2010, 23:19 ) *
Πλακα πλακα..Στην ακριβως παρακατω παραγραφο του αρθρου που παρεθεσες εχει μια εξαιρετικα ενδιαφερουσα προταση!! 19.gif

Για το αεροβολο αν ο τραυματισμος ειναι πριν ή κατα την διαρκεια του ματς οι διαιτητες πρεπει να διακοψουν το ματς εις βαρος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Και να ακολουθησει βεβαιως ποινη αφαιρεσης βαθμων...
Εγω επισης ειμαι περιεργος τι ποινη επρεπε να φαει ο ποδοσφαιρικος Ολυμπιακος για τα γεγονοτα της Ριζουπολης οπου και εγιναν παρουσια 2-3 εισαγγελεων. Οπως επισης και για τα σκαγια που εφαγε ο Τζορβας περυσι στο Καραϊσκακη. Ακουω την προταση σου!!!
spysta
QUOTE(Ginobili @ Oct 7 2010, 23:19 ) *
Απογοητευόμαστε με τον Καλάθη,βρίζουμε τον Τέπιτς...αρχίζουμε τις μπηχτές στον Ζοτς..ζητάμε απεγνωσμένα γκαρντ..στα φιλικά δεν παίζουμε καλά...κι όμως κάτι τέτοια μπουμπούκια μας ξαναφέρνουν το χαμόγελο στα χείλη και το αίσθημα υπεραισιοδοξίας για τον ΠΑΟ.

Αυτή η κλάψα και το αίσθημα αδικίας που νιώθουν στο λιμάνι σημαίνει ότι ακόμα νιώθουν κατώτεροι...ακόμα και τον Τέπιτς θα αναστήσουν αυτοί...αλλά τι λέω....ένα παιχνίδι καλό έχει κάνει ο Τέπιτς..κι αυτό με τον Ολυμπιακό...καθόλου τυχαίο.

ειδες βρε .. για σας δουλευουν .. οποτε τι αγχωνεσαι αν θα παρετε γκαρντ ή οχι ??
χαλαραααα smile.gif

ΥΓ.Παντως οταν δεν εχεις σηκωσει ΣΟΒΑΡΟ τιτλο απεναντι στον αιωνιο αντιπαλο σου .. εε οκ ειναι λιγο γελοιο να νιωθεις και υπερανω ανετιλας οτι τον εχεις τον αλλον.
ΥΓ2.Βεβαια κι ετσι οπως το παρουσιαζεις εσυ ειναι πολυ υπερβολικο .. αν εσενα σου βγαινει μιζερια και κατωτεροτητα απ αυτες τις δηλωσεις οκ δεκτο!!εμενα παντως δεν μου βγαζει κατι τετοιο .. πιο πολυ αγανακτηση θα το ελεγα (το ποσο ειναι λογικη ή οχι ειναι καθαρα θεμα υποκειμενικο βεβαιως)
lefkadian
QUOTE(nickomcbr @ Oct 7 2010, 22:23 ) *
Όχι δα...

Συμφωνω! Πως να συγκρινουμε τις προεδραρες μας με τους "ασπιλους" και "αμολυντους" Αγγελοπουλους? Ρε δουλευομαστε μεταξυ μας ακομα και εδω? ΗΜΑΡΤΟΝ...
il postino
κατα το μπουρουση δηλαδη τα τελευταια 3 πρωταθληματα ειναι κλεμμενα!!

αμα υπογραφεις συμβολαιο με 1,8 το χρονο και μετα πετας χαρταετο κατι πρεπει να βρεις να πεις να δικαιολογηθεις!!

ενδιαφερον θα ειχε παντως να ρωταγε καποιος δημοσιογραφισκος και τη γνωμη του σπανουλη για τα τελευταια 3 πρωταθληματα!

roben

Σχετικά με την τιμωρία του Ολυμπιακού...Με βάση τον κανονισμό η ομάδα του Πειραιά έπρεπε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς...Αντί αυτού τιμωρήθηκε με 9 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών οι οποίες μειώθηκαν τελικά σε 6...Με λίγα λόγια η αγωνιστική τιμωρία η οποία προβλέπεται από τον κανονισμό αντικαταστάθηκε αυθαίρετα από οικονομική τιμωρία...Η αθλητική δικαιοσύνη σαφέστατα ευνόησε τον Ολυμπιακό,όποιος δεν το βλέπει απλά εθελοτυφλεί...Το πως,τι και γιατί άγνωστο...Θα είχε πάντως ενδιαφέρον μαζί με την τιμωρία να ανακοινωθεί και το σκεπτικό μήπως καταλάβουμε κι εμείς οι αδαείς...

Συμφωνώ με τον vastravoud ότι είναι άδικο να τιμωρούνται οι ομάδες με αφαίρεση βαθμών ή οι υγιείς φίλαθλοι με αποκλεισμό από την παρακολούθηση των αγώνων της αγαπημένης τους ομάδας...Αυτό βέβαια γίνεται διότι κανονικά οι ομάδες είναι υπεύθυνες για την ασφαλή διεξαγωγή των εντός έδρας παιχνιδιών,μπορεί λοιπόν να είναι άδικο,δεν είναι όμως παράλογο...Σαφώς το δικαιότερο όλων θα ήταν να συλλαμβάνονται όσοι κάνουν τα επεισόδια και να οδηγούνται στην δικαιοσύνη...Roben πέταξες κέρμα? Άμεση σύλληψη,χειροπέδες,στο κρατητήριο,στο δικαστήριο και στη φυλακή...Και απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για 2-3 χρόνια! Τέλος! Το γιατί δεν συμβαίνει αυτό είναι πραγματικά άξιο απορίας και κάποια στιγμή οι παράγοντες των ομάδων πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους...

Σχετικά με τα όσα έγραψε ο lefkadian...Το παιχνίδι της Ριζούπολης δεν θα έπρεπε καν να αρχίσει και ο Ολυμπιακός θα έπρεπε βάσει νόμου να μηδενιστεί...Αντιθέτως έγινε και έκρινε ένα πρωτάθλημα...Ο τότε αστυνομικός διευθυντής πήρε ως ανταμοιβή μιά θέση στην ΠΑΕ Ολυμπιακός...Για τα αεροβόλα τι να πω...Η άμεση διακοπή του αγώνα εις βάρος της γηπεδούχου ομάδας είναι για μένα αυτονόητη...Όλα αυτά βέβαια ζητάμε να τα δούμε στην Ελλάδα,στη χώρα στην οποία ο Ψωμιάδης είναι ελεύθερος και πρόεδρος ομάδας της Super League και ο Γκαγκάτσης ζητάει ισονομία...Καληνύχτα...
apkat
Ρε παληκαρια καποιος που να γνωριζει τον νομο επ'ακριβως και θεωρει οτι η περιπτωση του Ολυμπιακου εντασεται ακριβως σε αυτο το πλαισιο μπορει να τον ποσταρει;;

Γιατι το ποστ του Κολοκοτρωνη μιλαει για επεισοδια γενικως και αοριστως οπως αυτα που βλεπουμε σε καθε ντερμπι..Ας μου πει καποιος που λεει ολα αυτα για διακοπη και -2 που ολοι λετε με τοση ανεση να το καταλαβω και γω..Συγκεκριμενα(και οχι επι προσωπικου) roben(επειδη εισαι ο τελευταιος που το ανεφερε) λες βαση κανονισμου ο Ολυμπιακος επρεπε να ξεκινησει με -2.Βαση ποιου κανονισμου και αν μπορεις βαλτον κιολας να τον δουμε ολοι ξεκαθαρα ωστε να δουμε ποσο ευκολο ειναι το ζητημα..Γιατι προσωπικα νομιζω οτι εχουμε μια διαρκη αθλια αναπαραγωγη θεσης της πρασινης.

Απλα αν ο κανονισμος λεει απλα για επεισοδια μην ερθει και μου πει οπως αυτο που ποσταρε ο Κολοκοτρωνης μην μου πει κανεις οτι ευνοηθηκε ο Ολυμπιακος γιατι τα τελευταια 5 χρονια θα επρεπε καμια 10αρια φορες να εχουτν μηδενιστει Ολυμπιακος και Παναθηναικος οποτε μιλαμε για εναν κανονισμο πρακτικα ανεφαρμοστο..
Anaz
QUOTE(lefkadian @ Oct 8 2010, 02:24 ) *
Για το αεροβολο αν ο τραυματισμος ειναι πριν ή κατα την διαρκεια του ματς οι διαιτητες πρεπει να διακοψουν το ματς εις βαρος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Και να ακολουθησει βεβαιως ποινη αφαιρεσης βαθμων...
Εγω επισης ειμαι περιεργος τι ποινη επρεπε να φαει ο ποδοσφαιρικος Ολυμπιακος για τα γεγονοτα της Ριζουπολης οπου και εγιναν παρουσια 2-3 εισαγγελεων. Οπως επισης και για τα σκαγια που εφαγε ο Τζορβας περυσι στο Καραϊσκακη. Ακουω την προταση σου!!!
Δεν το διαβασες καλα το αρθρο. Ξαναδες την παράγραφο 4.Εχει πολυ ενδιαφερον... 65.gif biggrin.gif

Λοιπον..Σοβαρα τωρα..Ας μην την κανουμε οπαδικη συζητηση ραδιοφωνου-καφενειου την κουβεντα εδω.
Ο Ολυμπιακος βασει νομου ευνοηθηκε, και βασει προηγουμενων τιμωριων σε αναλογες περιπτωσεις αδικηθηκε.
Επι της ουσιας παντως δε νομιζω οτι θα ηθελε κανενας υγιης φιλαθλος απο μας να ξεκινησει το πρωταθλημα με -2.
Η ποινη δυστηχως τους απλους φιλαθλους του Ολυμπιακου (κ ιδιαιτερα τους κατοχους διαρκειας) ποναει που δεν μπορουν να πανε να δουν την ομαδα απο κοντα. Εκει ειναι η ουσια. Τα υπολοιπα ειναι για να αναλωνονται οι "εκπροσωποι τυπου" των ομαδων.Ειτε αυτοι ειναι στελεχη της Διοικησης, ειτε ρεπορτερ, ειτε (τυφλωμενοι) οπαδοι.

@Γιαννη στο Site του εσακε εχει τον πειθαρχικο κανονισμο οπου στο αρθρο 33 λεει οτι σε περιπτωση διακοπης αγωνα λογω επεισοδειων, προβλεπεται και τιμωρια -2 βαθμων. Απ'οτι καταλαβαινω εγω, ολο το ζουμι δεν ειναι τόσο στην εκταση κ το μεγεθος των επεισοδειων, αλλα στο αν διακοπει ο αγωνας, κατι που εξαρταται-καθοριζεται φυσικα σε μεγαλο βαθμο απο τον διαιτητη. wink.gif
spysta
QUOTE(apkat @ Oct 8 2010, 02:51 ) *
Ρε παληκαρια καποιος που να γνωριζει τον νομο επ'ακριβως και θεωρει οτι η περιπτωση του Ολυμπιακου εντασεται ακριβως σε αυτο το πλαισιο μπορει να τον ποσταρει;;

Γιατι το ποστ του Κολοκοτρωνη μιλαει για επεισοδια γενικως και αοριστως οπως αυτα που βλεπουμε σε καθε ντερμπι..Ας μου πει καποιος που λεει ολα αυτα για διακοπη και -2 που ολοι λετε με τοση ανεση να το καταλαβω και γω..Συγκεκριμενα(και οχι επι προσωπικου) roben(επειδη εισαι ο τελευταιος που το ανεφερε) λες βαση κανονισμου ο Ολυμπιακος επρεπε να ξεκινησει με -2.Βαση ποιου κανονισμου και αν μπορεις βαλτον κιολας να τον δουμε ολοι ξεκαθαρα ωστε να δουμε ποσο ευκολο ειναι το ζητημα..Γιατι προσωπικα νομιζω οτι εχουμε μια διαρκη αθλια αναπαραγωγη θεσης της πρασινης.

Απλα αν ο κανονισμος λεει απλα για επεισοδια μην ερθει και μου πει οπως αυτο που ποσταρε ο Κολοκοτρωνης μην μου πει κανεις οτι ευνοηθηκε ο Ολυμπιακος γιατι τα τελευταια 5 χρονια θα επρεπε καμια 10αρια φορες να εχουτν μηδενιστει Ολυμπιακος και Παναθηναικος οποτε μιλαμε για εναν κανονισμο πρακτικα ανεφαρμοστο..

αυτο που μου εχουν πει .. και νομιζω εχει ειπωθει και εδω στο φορουμ και πιθανοτατα ειναι και το σωστο .. ειναι οτι σε περιπτωση που διεκοπει ο αγωνας τοτε η γηπεδουχος ομαδα τιμωρειται με -2 βαθμους απο το νεο πρωταθλημα.
Απο κει και περα .. θα χει ενδιαφερον αν γινοταν με καποιο τροπο να το τσεκαρουμε απο κανα επισημο εγγραφο για να δουμε ΤΙ ακριβως γραφει κτλ κτλ

εντιτ -->flash gordon ο κυριος Anaz
apkat
Εγω παντως δεν το βλεπω και τοσο ξεκαθαρο διαβαζοντας και τον συγκεκριμενο κανονισμο(ο οποιος δεν μου γεμιζει και το ματι ως νομοθεσια και ο οποιος παρεπιπτοντως αναφερεται αποκλειστικα στο 2010-2011.Δεν ξερουμε οτι ηταν ιδιος και την περσυνη χρονια)..Ποιος ειναι αυτος που αποφασιζει ποτε διακοπτεται ενας αγωνας και με ποια κριτηρια;;Αυτο δεν το διερευνα ο αθλητικος δικαστης αλλα μονο ο διαιτητης;;Και αν ισχυει αυτο για τι μεγεθος παραλογισμου συζηταμε;;;

Οπως και να χει καντε εναν κοπο να διαβασετε ενα μεγαλο μερος του συγκεκριμενου(αστειου για μενα) κανονισμου και θα δειτε οτι πρακτικα ειναι 100% ανεφαρμοστος..
Anaz
Και αν ισχυει αυτο για τι μεγεθος παραλογισμου συζηταμε;;;
Για τι μεγεθος παραλογισμου μιλαμε..?? Να σου πω ευχαριστως..
Τοσο που για τα περιβοητα επεισοδεια του Οακα ο Παο τιμωρηθηκε με 1 αγωνιστικη, ενω αν ο διαιτητης εκανε το αυτονοητο κατα τ'αλλα να διακοψει εναν αγωνα στον οποιο αθλητες βαλλονταν απο αεροβολα οπλα, ο Παο συμφωνα παντα με τον ιδιο κανονισμο που συζηταμε κινδυνευε μεχρι και με αποκλεισμο απο το πρωταθλημα για 3 χρονια!!!
Δηλαδη..Για τα ιδια επεισοδεια (που συνεβησαν) η τιμωρια μπορει να ειναι μια αγωνιστικη κεκλεισμενων, μπορει και 3ετης αποκλεισμος.. icon_drunk.gif laugh.gif Κι αυτο εμμεσως εξαρταται απο την "υπομονη" του διαιτητη..

Και καθομαστε τωρα εμεις κατα τ'αλλα κ συζηταμε για το αν ευνοηθηκε η αδικηθηκε ο Ολυμπιακος!! rolleyes.gif
Που πολυ που χεστηκα κιολας προσωπικα..
apkat
Οκ με καλυψες..!!! tongue.gif
keraynopoylos
QUOTE(apkat @ Oct 8 2010, 03:10 ) *
Ποιος ειναι αυτος που αποφασιζει ποτε διακοπτεται ενας αγωνας και με ποια κριτηρια;;

Ποιος αλλος θα μπορουσε να το κανει εκτος απο τους διαιτητες δηλαδη..;

Οσο για το κριτηριο, προφανως η ασφαλεια των αθλητων/παραγοντων/φιλαθλων.

Το μονο που μπορει να το κανει αντικειμενικοτερο ειναι να σκληρυνει και με το πρωτο κερμα (γιατι δε μπορεις να τους βαλεις να τα μετρανε) που πεφτει διακοπη. Ετσι βεβαια θα παραπονιομασταν για προβοκατσια.

Δεν ειναι τοσο απλο λοιπον...
apkat
Oτι δεν ειναι και τοσο απλο εννοειται..Και εγω αλλωστε αυτο επισημαινω..

Ομως αυτο που επισης λεω ειναι οτι επειδη οι διαιτητες δεν ειναι δικαστες κακως αναγκαζονται να εκτελουν τετοιο εργο..Δηλαδη εν τελει το αν διακοπηκε ορθα η οχι αγωνας η αντιστροφα αν θα επρεπε να διακοπει ενας αγωνας που δεν διεκοπει θα επρεπε να διερευναται οπως το εχω εγω στο μυαλο μου απο τον αθλητικο δικαστη αφου οι ιδιοι οι διαιτητες δεν εχουν αυτην την ιδιοτητα-ικανοτητα.Βεβαια αν παμε σε μετρα οπως αυτα που αναφερεις(στο πρωτο κερμα διακοπη) πιθανον και θα μπορουσαν να παιξουν αυτον τον ρολο αλλα και παλι πιθανολογω οτι θα ηταν αρκετα αβολος και δυσκολος....

Οσο για τα κριτηρια χωρις να θελω να δυναμιτησω κανενα κλιμα δεν μπορω παρα να αναφερω οτι στο Οακα εχουμε ιατρικη γνωματευση οτι τραυματιστηκαν τουλαχιστον 2 αθλητες απο οπαδους της γηπεδουχου ομαδας και δεν διεκοπει ο αγωνας..Στο Σεφ τι παραπανω ειχαμε;;Και εστω οτι ειχαμε πολλα παραπανω ποιος κανονισμος λεει οτι αυτα τα παραπανω απαιτουν διακοπη ενω το αεροβολο δεν απαιτει; οριζεται καπου η σπουδαιοτητα των πραξεων ωστε να προκυπτει η αναλογη δραση των διαιτητων;;
roben

Τον κανονισμό νομίζω ότι τον πόσταρε κάποιος νωρίτερα... Τώρα το αν θα διακοπεί ένας αγώνας και πότε είναι στην κρίση του πρώτου διαιτητή και οι αποφάσεις της αθλητικής δικαιοσύνης λαμβάνονται κατά κύριο λόγο με βάση το φύλλο αγώνος στο οποίο οι διαιτητές είναι υποχρεωμένοι να αναγράψουν όλα όσα έχουν πέσει στην αντιληψή τους...

Πάντως μην μηδενίζουμε πλήρως τους διαιτητές αμφισβητώντας την ικανότητά τους να κρίνουν πότε και αν πρέπει να διακοπεί ένα ματς...Θα έλεγα ότι οι Έλληνες διαιτητές είναι εξαιρετικά ''υπομονετικοί'' και διακόπτουν ένα ματς όταν η κατάσταση φτάνει στο απροχώρητο και αφού πρώτα έχουν κάνει πολλές προσπάθειες ώστε να μην το διακόψουν ενώ κανονικά θα έπρεπε...Να θυμήσω απλά ότι όσον αφορά τον περσινό τέταρτο τελικό στο ΣΕΦ έγιναν αρχικά παρατηρήσεις επί παρατηρήσεων,όταν έγινε η χοντρή βαβούρα ζητήθηκε η εκκένωση του γηπέδου (ελληνική πατέντα),παρά το γεγονός ότι αυτή δεν ήταν πλήρης οι διαιτητές έδειξαν καλή θέληση και ξανάρχισαν το ματς με την ελπίδα να τελειώσει ομαλά και όταν πλέον ξανάρχισε η ρίψη αντικειμένων,ε,δεν άντεξαν άλλο και το διέκοψαν...Ε,εντάξει,κόντευε πιά να ξημερώσει...Το μόνο παράπονο που δεν πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός είναι ότι οι διαιτητές δεν προσπάθησαν να τελειώσουν κανονικά το παιχνίδι ώστε να μην μπει στην διαδικασία κινδύνου αφαίρεσης βαθμών...Και όλα αυτά με πρώτο ρέφερι το πιό μαύρο από τα μαύρα πρόβατα των ερυθρόλευκων,τον Βορεάδη...
vastravoud
By the way, προφανώς και δεν υποστηρίζω να πετάξουμε τους νόμους στα σκουπίδια. Απλώς ανέφερα ότι μου φαίνεται βλακώδης.
rankin
QUOTE(lefkadian @ Oct 8 2010, 02:17 ) *
Χωρις να το παιζω ξυπνιος αν ψαξεις στο site του ΕΣΑΚΕ (ειδικος πειθαρχικος κανονισμος) υπαρχει το αρθρο 33 που αναφερεται σε επεισοδια σοβαρης μορφης που οδηγουν σε οριστικη διακοπη του αγωνα. Η ποινη που πρεπει να επιβληθει εκτος ολων των αλλων ειναι -2 βαθμοι.

Δεν το παίζεις ξύπνιος, απλά αποδεικνύεις ότι δεν διαβάζεις όλα τα ποστ και δεν δίνεις δεκάρα για τις απόψεις που έχουν ήδη γραφτεί. Τσιμπάς ένα-δυο τυχαία πράγματα και μετά γράφεις την άποψη, που έτσι και αλλιώς σκόπευες να γράψεις.
Σε ενημερώνω λοιπόν ότι τον συγκεκριμένο κανονισμό τον έχουμε ήδη βρει και ήδη σχολιάσει!!!!

Και αυτό πάει προς πολύ κόσμο
Επαναλαμβάνεστε και γίνεστε κουραστικοί

Όποιος έχει να συνεισφέρει κάτι καινούριο στην κουβέντα ας το κάνει, διαφορετικά, αν απλά θέλει με το ζόρι να γράψει κάτι, ας αρχίσει να κρατάει ένα ημερολόγιο με τα απομνημονεύματα του ..
Εγώ προσωπικά θα πάψω να συζητώ mε αυτούς που δεν συμμετέχουν στη ροή της κουβέντας, αλλά πετάνε άσχετα βόλια από εδώ και από κεί..

Επίσης, ας αφήσουμε την καφενειακού επιπέδου συζήτηση του τύπου:
-"Εμείς κάναμε αυτό, αλλά και εσείς κάνατε το άλλο"
όπως επίσης και τα λεγόμενα του τύπου
-"Στη μπάλα κάνατε αυτό, και κάνατε και εκείνο"

Εδώ μιλάμε για μπάσκετ και όχι για μπάλα
Εδώ θέλω να κοιτάμε μπροστά και όχι πίσω
και εγώ δεν έκανα τίποτα και δεν δέχομαι να εκπροσωπεί το όνομα μου ή το όνομα της ομάδας μου, κανένα καμένο χουλιγκάνι

Αν μας ενδιαφέρει το πρόβλημα της βίας, δεν θα το λύσουμε αν θυμόμαστε και επαναφέρουμε συνέχεια το τι έχει γίνει στο παρελθόν, ούτε αν προσπαθούμε να χαμηλώνουμε ο ένας τον άλλο ώστε να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι είμαστε όλοι κατακάθια και καλό είναι να μην μιλάμε..

Από τον απλό φίλαθλο, μέχρι την κορυφή της πυραμίδας, όλοι πρέπει να αλλάξουν τρόπο σκέψης

...Και η τιμωρία του Ολυμπιακού δεν έχει καμία σχέση με την πάταξη της βίας
Δηλαδή τώρα δεν θα γίνουν ξανά επεισόδια;;;;;

καλή είναι η τιμωρία για κάτι που ήδη έγινε, αλλά ακόμα καλύτερη είναι η πρόληψη και καμία τιμωρία ομάδας δεν αποτελεί μέτρο πρόληψης κατά της βίας.
Zephyr
Αυτό που λέω εγώ, είναι ότι αν τα επεισόδια αυτά (και Ολυμπιακού και ΠΑΟ) γινόντουσαν στο εξωτερικό, ΌΠΟΙΑ και αν ήταν η ομάδα, θα έτρωγε την μεγαλύτερη δυνατή ποινή και οι οπαδοί της δεν θα έβγαζαν κιχ, την επόμενη δε φορά θα ήταν αρνάκια στο γήπεδο.

Αλλάξτε μυαλά κ νοοτροπία όσο είναι νωρίς. Ο λόγος που άρχισα να γράφω εδώ ήταν γιατί δεν άντεχα άλλο το καφριλίκι και τον τυφλό φανατισμό διάφορων οπαδικών φόρουμ. Όσο υπάρχουν τέτοιες νοοτροπίες τίποτα δεν θα πηγαίνει μπροστά. Και επιτέλους ας αρχίσει ο καθένας να αποδέχεται τα λάθη του.

ΥΓ. Ο Μέγας Ιωαννίδης είχε πει κάποτε: "τρώει ξύλο στο σπίτι απ'τη γυναίκα του και έρχεται στο γήπεδο για να δείξει οτι φοράει παντελόνια" (για εκείνους που έκαναν τα γήπεδα λαμπόγυαλο στις αρχές '90).
LFO
Εγω παντως προτιμουσα το -2 , το εγραψα και παραπάνω.

Και το προτιμουσα γιατι δεν φταιει σε τιποτα η συντριπτικη πλειοψηφια των φιλαθλων/οπαδων. Ασε που το -2 σημαινει οτι πρεπει να κανεις ανατροπη & υπερβαση. Και εμεις αυτο ψαχνουμε. Την ΑΝΑΤΡΟΠΗ & την ΥΠΕΡΒΑΣΗ.

Τελος, το προτιμω γιατι πιστεύω οτι φετος θα ειμαστε τοσο δυνατοι και τοσο καλυτεροι από τον ΠΑΟ που πιστευω οτι θα τον νικησουμε 2 φορες στην regular season. Και στο ΣΕΦ και στο ΟΑΚΑ.
zarko78

Σημαντική δήλωση Αγγελόπουλου!

Όσο για την αλλαγή έδρας, την οποία κυνήγησε φέτος η ομάδα (προσπάθησε για Ελληνικό) και την προοπτική να χτίσει ο Ολυμπιακός δικό του γήπεδο, κατέληξε: «Δεν ισχύει για νέο γήπεδο. Δεν μας προβληματίζει τωρα. Θα αναζητηθεί η καλύτερη λυση για την επόμενη σεζόν. Δεν πρεπει να ξεχνάμε πού αγωνιζόμαστε, σε ποιο πρωτάθλημα και με τι έσοδα. Δεν ξέρω αν αξίζει αυτό το πράγμα».
nickomcbr
QUOTE(zarko78 @ Oct 8 2010, 12:16 ) *
Σημαντική δήλωση Αγγελόπουλου!

Όσο για την αλλαγή έδρας, την οποία κυνήγησε φέτος η ομάδα (προσπάθησε για Ελληνικό) και την προοπτική να χτίσει ο Ολυμπιακός δικό του γήπεδο, κατέληξε: «Δεν ισχύει για νέο γήπεδο. Δεν μας προβληματίζει τωρα. Θα αναζητηθεί η καλύτερη λυση για την επόμενη σεζόν. Δεν πρεπει να ξεχνάμε πού αγωνιζόμαστε, σε ποιο πρωτάθλημα και με τι έσοδα. Δεν ξέρω αν αξίζει αυτό το πράγμα».

+1 (για τη σημασία)

Το κακό ξέρετε ποιο είναι; Όταν ένας επιχειρηματίας σκέφτεται να κάνει μια τέτοια επένδυση (για την τσέπη του, ναι, αλλά και για τον αθλητισμό) αλλά "δεν ξέρει αν αξίζει αυτό το πράγμα", οι μεγαλοπατέρες του μπάσκετ συνεχίζουν να πιστεύουν ότι είναι επιτυχημένοι όσο κάθεται να χάνει η εθνική μπας και κερδίσει κανά μετάλλιο....

o tempora, o mores
batstef
QUOTE(roben @ Oct 7 2010, 16:58 ) *
Όσον αφορά τα παιδιά που το έριξαν στα...κοκορέτσια,να τους θυμήσω ότι ο αστυνομικός διευθυντής που επέτρεψε τα αίσχη της Ριζούπολης,όταν συνταξιοδοτήθηκε κατέλαβε σημαντικότατη θέση στην ΠΑΕ Ολυμπιακός...Αυτά...

Επειδη το αναφερεις σε δυο ποστ.
Ο Ρασσελ (ο κορυφαιος μαθηματικος-φιλοσοφος του προηγουμενου αιωνα) λεει οτι δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι οτι αυριο το πρωι θα βγει ο ηλιος ακομα και αν αυτη ειναι μια διαδικασια που επαναλαμβανεται αδιαλειπτα για εκατομυρια χρονια,ακομα και αν υποκειται στους φυσικους νομους.
Παρολα αυτα,μπορουμε να ειμαστε σιγουροι οτι ο αστυνομικος διευθυντης Πειραια που εβγαλε την ανακοινωση εκανε "συναλλαγη" κατω απο το τραπεζι και οταν παρει συνταξη θα γινει υπευθυνος ασφαλειας της ΚΑΕ Ολυμπιακος απλα και μονο επειδη αυτο εγινε μια φορα στο παρελθον,ακομα και αν αφορα διαφορετικα προσωπα,σε διαφορετικο χωρο και για διαφορετικα γεγονοτα.
Αλλο να εχει ο καθενας την αποψη του για καποιο γεγονος και αλλο να προσπαθουμε να ανατρεψουμε τη λογικη και να φτιαχνουμε σεναρια χωρις να εχουμε μαλιστα κανενα στοιχειο.

frenchman7
Αυτό με τους Αγγελόπουλους πάντως το φοβάμαι και το έχω σκεφτεί αρκετές φορές.
Μήπως ξενερώσουν με όλα αυτά που γίνονται και τα παρατήσουν...

ΥΓ: http://www.redplanet.gr/html/ent/178/ent.276178.asp

Ελπίζω να του βγει σε καλό η βαριά προετοιμασία παρ όλα τα χρόνια του.
Συνήθως επίπονες προετοιμασίες έχουν σαν αποτέλεσμα καλύτερες αντοχές και επιδόσεις
σε βάθος χρόνου μέσα στην σεζόν.
lefkadian
QUOTE(rankin @ Oct 8 2010, 09:30 ) *
Δεν το παίζεις ξύπνιος, απλά αποδεικνύεις ότι δεν διαβάζεις όλα τα ποστ και δεν δίνεις δεκάρα για τις απόψεις που έχουν ήδη γραφτεί. Τσιμπάς ένα-δυο τυχαία πράγματα και μετά γράφεις την άποψη, που έτσι και αλλιώς σκόπευες να γράψεις.
Σε ενημερώνω λοιπόν ότι τον συγκεκριμένο κανονισμό τον έχουμε ήδη βρει και ήδη σχολιάσει!!!!

Και αυτό πάει προς πολύ κόσμο
Επαναλαμβάνεστε και γίνεστε κουραστικοί

Όποιος έχει να συνεισφέρει κάτι καινούριο στην κουβέντα ας το κάνει, διαφορετικά, αν απλά θέλει με το ζόρι να γράψει κάτι, ας αρχίσει να κρατάει ένα ημερολόγιο με τα απομνημονεύματα του ..
Εγώ προσωπικά θα πάψω να συζητώ mε αυτούς που δεν συμμετέχουν στη ροή της κουβέντας, αλλά πετάνε άσχετα βόλια από εδώ και από κεί..

Επίσης, ας αφήσουμε την καφενειακού επιπέδου συζήτηση του τύπου:
-"Εμείς κάναμε αυτό, αλλά και εσείς κάνατε το άλλο"
όπως επίσης και τα λεγόμενα του τύπου
-"Στη μπάλα κάνατε αυτό, και κάνατε και εκείνο"

Εδώ μιλάμε για μπάσκετ και όχι για μπάλα
Εδώ θέλω να κοιτάμε μπροστά και όχι πίσω
και εγώ δεν έκανα τίποτα και δεν δέχομαι να εκπροσωπεί το όνομα μου ή το όνομα της ομάδας μου, κανένα καμένο χουλιγκάνι

Αν μας ενδιαφέρει το πρόβλημα της βίας, δεν θα το λύσουμε αν θυμόμαστε και επαναφέρουμε συνέχεια το τι έχει γίνει στο παρελθόν, ούτε αν προσπαθούμε να χαμηλώνουμε ο ένας τον άλλο ώστε να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι είμαστε όλοι κατακάθια και καλό είναι να μην μιλάμε..

Από τον απλό φίλαθλο, μέχρι την κορυφή της πυραμίδας, όλοι πρέπει να αλλάξουν τρόπο σκέψης

...Και η τιμωρία του Ολυμπιακού δεν έχει καμία σχέση με την πάταξη της βίας
Δηλαδή τώρα δεν θα γίνουν ξανά επεισόδια;;;;;

καλή είναι η τιμωρία για κάτι που ήδη έγινε, αλλά ακόμα καλύτερη είναι η πρόληψη και καμία τιμωρία ομάδας δεν αποτελεί μέτρο πρόληψης κατά της βίας.

Sorry που δεν εχω διαβασει ολα τα post αλλα εχω και αλλες δουλειες (ευτυχως). Εγω απλα παρεθεσα τον κανονισμο που πολλοι απο εδω δεν εχουν διαβασει. Αναφερει λοιπον αυτο το αρθρο οτι σε περιπτωση σοβαρων επεισοδιων και οριστικης διακοπης αγωνα (εκτος ολων των αλλων) προβλεπεται και ποινη αφαιρεσης 2 βαθμων. ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ "ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΙ"? Τωρα νομικος δεν ειμαι αλλα σιγουρα υπαρχουν παραθυρακια. Και σε αυτα πατησε ο ΟΣΦΠ. Το πνευμα (και το γραμμα) του νομου λεει αφαιρεση βαθμων. Εκτος αν υποστηριζεις οτι δεν εγιναν ουτε σοβαρα επεισοδια, ουτε οτι διακοπηκε το ματς (οποτε παλι ολοι μαζι στο τρελαδικο και ειμαστε ευτυχισμενοι)...
Η κουβεντα που κανουμε εδω ευτυχως ή δυστυχως ειναι καφενειακου επιπεδου αλλα ευτυχως απο τους περισσοτερους...με επιπεδο.Ευτυχως!
Παντως και για μπασκετ εχω αποριες, γιατι δεν τιμωρηθηκε ο ΟΣΦΠ. Οπως π.χ. οταν εσπασαν το πουλμαν του ΠΑΟ (με τους παιχτες μεσα) στη Συγγρου και το ματς εγινε κανονικα!!! Συμφωνω ομως οτι πρεπει να κοιταμε μπροστα...
Με τη λογικη σου, οτι δεν πατασεται η βια, οπως εγραψε και ενα φιλος χτες, να μην μπαινει κανεις φυλακη. Οσους και να χωσουμε μεσα, εγκληματα θα ξαναγινουν. Αρα κανεις φυλακη! Ωραια λογικη wacko.gif
Για πια προληψη μιλαμε οταν οι ιδιοι οι Αγγελοπουλοι πριν απο τον 4ο τελικο ελεγαν οτι δεν μπορουν να συγκρατησουν τον κοσμο, δεν ειναι σε θεση να διασφαλισουν την ομαλη διεξαγωγη του αγωνα και το ματς μαλλον (sic) δεν θα ολοκληρωθει? Οσο δικιο και να εχεις οταν πας σε καθεστως αυτοδικιας το χανεις. Μετα μας φταινε μονο τα χουλιγκανια?
rankin
QUOTE(lefkadian @ Oct 8 2010, 12:59 ) *
Εγω απλα παρεθεσα τον κανονισμο που πολλοι απο εδω δεν εχουν διαβασει. Αναφερει λοιπον αυτο το αρθρο οτι σε περιπτωση σοβαρων επεισοδιων και οριστικης διακοπης αγωνα (εκτος ολων των αλλων) προβλεπεται και ποινη αφαιρεσης 2 βαθμων. ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ "ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΙ"?

Αυτό που απλά παρέθεσες, το είχε παραθέσει ο kolokotronis στις 17.59
http://www.basketforum.gr/forum/index.php?...st&p=440350

και είχα απαντήσει στις 18:35
http://www.basketforum.gr/forum/index.php?...st&p=440354

εσύ το ανέφερες στις 02:17 της επομένης
μετά απο 8 ώρες δηλαδή απο την στιγμή που είχε ήδη αναφερθεί και μετά απο 7,5 ώρες απο τη στιγμή που είχα ήδη σχολιάσει πάνω σε αυτό, έρχεσαι και μας λες ότι "Δεν ειναι κακο να διαβαζουμε τους κανονισμους..."

σε αυτό το πνεύμα και εγώ απάντησα ότι δεν είναι κακό να διαβάζουμε αυτά που έχουν ήδη γραφτεί στο φορουμ, όχι πριν απο κανένα χρόνο, αλλά πριν απο μερικές ώρες.
tzagasdog
εγω δεν εχω καταλαβει γιατι ειναι υπευθυνες οι ομαδες για το τι γινεται στο γηπεδο...
δλδ δεν βγαζει νοημα. Η αστυνομία δεν κανει σωματικο ελεγχο για το ποιος μπαινει? ή καλυτερα έτσι δεν πρέπει να γινεται?

Απο τη στιγμη που γινεται αυτο και θεωρητικα ουτε αναπτήρα ούτε μπουκαλακι με καπακι δεν πρεπει να εχεις ολα αυτα που πετάνε πως μπαινουν μεσα? Γιατι να φταιει η οποια ΚΑΕ για αυτο.
Δλδ η ΚΑΕ γιατι να αναλαμβανει την τιμωρια για την κακη δουλεια της αστυνομίας. Γιατι η ΚΑΕ να χασει 100.000 ευρω γιατι η αστυνομια δεν εκανε οπως πρεπει το σωματικο ελεγχο?

-2 βαθμους στην αστυνομια πρεπει να εφαρμοστει.
Zephyr
QUOTE(tzagasdog @ Oct 8 2010, 13:40 ) *
εγω δεν εχω καταλαβει γιατι ειναι υπευθυνες οι ομαδες για το τι γινεται στο γηπεδο...
δλδ δεν βγαζει νοημα. Η αστυνομία δεν κανει σωματικο ελεγχο για το ποιος μπαινει? ή καλυτερα έτσι δεν πρέπει να γινεται?

Απο τη στιγμη που γινεται αυτο και θεωρητικα ουτε αναπτήρα ούτε μπουκαλακι με καπακι δεν πρεπει να εχεις ολα αυτα που πετάνε πως μπαινουν μεσα? Γιατι να φταιει η οποια ΚΑΕ για αυτο.
Δλδ η ΚΑΕ γιατι να αναλαμβανει την τιμωρια για την κακη δουλεια της αστυνομίας. Γιατι η ΚΑΕ να χασει 100.000 ευρω γιατι η αστυνομια δεν εκανε οπως πρεπει το σωματικο ελεγχο?

Στα @@ του ο κάθε αστυνόμος που θα κάτσει να ασχοληθεί με τους χουλιγκαναίους. Αυτά κάνει η αστυνομία τόσα χρόνια και στην μπάλα και στο μπάσκετ, ωσει παρούσα βρίσκεται στο χώρο. Γι'αυτό, ας πληρώσουν 15-20 σφίχτες icon_workout.gif σεκιουριτάδες οι Αγγελόπουλοι, να κάνουν αυτοί τον έλεγχο στις εισόδους από τις θύρες και όποιος έχει πρόβλημα να πετιέται έξω με συνοπτικές διαδικασίες. Και την αστυνομία άσ'την να υπάρχει. Έτσι γίνονται οι σωστές οι δουλειές. Διαφορετικά, κάθε χρόνο εδώ θα είμαστε και θα κλαίμε την μοίρα μας, θα βρίζουμε την αστυνομία και θα ψάχνουμε τα άρθρα του νόμου για να δούμε τι τιμωρία έπρεπε να φάμε.
lefkadian
QUOTE(tzagasdog @ Oct 8 2010, 12:40 ) *

Ρε παιδια κοροϊδευομαστε? Ή δεν ξερετε τι γινεται στα ελληνικα γηπεδα? Τι να κανει και η αστυνομια (η οποια εχει και αυτη τις ευθυνες της) οταν τα "πυρομαχικα" σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ μπαινουν μερες πριν τον αγωνα με την ανοχη (για να μην πω συνενοχη) των δυο ΚΑΕ? Πλακα κανουμε τωρα? Μας φταιει μονο η αστυνομια και ολοι οι αλλοι (ολα τα αλλα) τα κανουμε σωστα? Περισσευει η υποκρισια στην Ελλαδα και για αυτο παμε για φουντο σε πολλους τομεις...

QUOTE(rankin @ Oct 8 2010, 12:22 ) *
Αυτό που απλά παρέθεσες, το είχε παραθέσει ο kolokotronis στις 17.59
http://www.basketforum.gr/forum/index.php?...st&p=440350

και είχα απαντήσει στις 18:35
http://www.basketforum.gr/forum/index.php?...st&p=440354

εσύ το ανέφερες στις 02:17 της επομένης
μετά απο 8 ώρες δηλαδή απο την στιγμή που είχε ήδη αναφερθεί και μετά απο 7,5 ώρες απο τη στιγμή που είχα ήδη σχολιάσει πάνω σε αυτό, έρχεσαι και μας λες ότι "Δεν ειναι κακο να διαβαζουμε τους κανονισμους..."

σε αυτό το πνεύμα και εγώ απάντησα ότι δεν είναι κακό να διαβάζουμε αυτά που έχουν ήδη γραφτεί στο φορουμ, όχι πριν απο κανένα χρόνο, αλλά πριν απο μερικές ώρες.

Ακομα χειροτερα! Μπορει να το παρεθεσε και ο Kolokotronis αλλα καποιοι δυστυχως δεν το διαβασαν. Ας το ξαναδουν λοιπον και να μπουν στον κοπο να το διαβασουν.
Και εθεσα καποια ερωτηματα για την Ριζουπολη και για το αεροβολο στο Καραϊσκακη και απαντηση ακομα δεν πηρα. Τα ερωτηματα αυτα τα θετω για να δω πως σκεφτομαστε καποιοι απο εδω γιατι το ξαναλεω η υποκρισια περισσευει. Εγω παντως για το αεροβολο στο ΟΑΚΑ ειπα διακοπη και -2. Καθαρα και ξαστερα και χωρις μισολογα. Για τον λιθοβολισμο στην Συγγρου και για τα γεγονοτα στο ποδοσφαιρο μπορει καποιος να παρει θεση για να καταλαβω πως σκεφτομαστε και αν εχουμε πανω κατω τις ιδιες αποψεις για τα επεισοδια? Γιατι καποιοι φιλοι και απο τις δυο ομαδες υποστηριζουν οτι κυρια υπευθυνη ειναι η αστυνομια!!! Αλλα λογια να αγαπιομαστε δηλαδη...
KingCrimson
QUOTE(Zephyr @ Oct 8 2010, 14:06 ) *
Στα @@ του ο κάθε αστυνόμος που θα κάτσει να ασχοληθεί με τους χουλιγκαναίους. Αυτά κάνει η αστυνομία τόσα χρόνια και στην μπάλα και στο μπάσκετ, ωσει παρούσα βρίσκεται στο χώρο. Γι'αυτό, ας πληρώσουν 15-20 σφίχτες icon_workout.gif σεκιουριτάδες οι Αγγελόπουλοι, να κάνουν αυτοί τον έλεγχο στις εισόδους από τις θύρες και όποιος έχει πρόβλημα να πετιέται έξω με συνοπτικές διαδικασίες. Και την αστυνομία άσ'την να υπάρχει. Έτσι γίνονται οι σωστές οι δουλειές. Διαφορετικά, κάθε χρόνο εδώ θα είμαστε και θα κλαίμε την μοίρα μας, θα βρίζουμε την αστυνομία και θα ψάχνουμε τα άρθρα του νόμου για να δούμε τι τιμωρία έπρεπε να φάμε.

Aυτο να υποθεσω οτι το σκεφτοσουνα ωρα, ετσι?
apkat
QUOTE(lefkadian @ Oct 8 2010, 13:16 ) *
Ρε παιδια κοροϊδευομαστε? Ή δεν ξερετε τι γινεται στα ελληνικα γηπεδα? Τι να κανει και η αστυνομια (η οποια εχει και αυτη τις ευθυνες της) οταν τα "πυρομαχικα" σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ μπαινουν μερες πριν τον αγωνα με την ανοχη (για να μην πω συνενοχη) των δυο ΚΑΕ? Πλακα κανουμε τωρα? Μας φταιει μονο η αστυνομια και ολοι οι αλλοι (ολα τα αλλα) τα κανουμε σωστα? Περισσευει η υποκρισια στην Ελλαδα και για αυτο παμε για φουντο σε πολλους τομεις...

Ακομα χειροτερα! Μπορει να το παρεθεσε και ο Kolokotronis αλλα καποιοι δυστυχως δεν το διαβασαν. Ας το ξαναδουν λοιπον και να μπουν στον κοπο να το διαβασουν.
Και εθεσα καποια ερωτηματα για την Ριζουπολη και για το αεροβολο στο Καραϊσκακη και απαντηση ακομα δεν πηρα. Τα ερωτηματα αυτα τα θετω για να δω πως σκεφτομαστε καποιοι απο εδω γιατι το ξαναλεω η υποκρισια περισσευει. Εγω παντως για το αεροβολο στο ΟΑΚΑ ειπα διακοπη και -2. Καθαρα και ξαστερα και χωρις μισολογα. Για τον λιθοβολισμο στην Συγγρου και για τα γεγονοτα στο ποδοσφαιρο μπορει καποιος να παρει θεση για να καταλαβω πως σκεφτομαστε και αν εχουμε πανω κατω τις ιδιες αποψεις για τα επεισοδια? Γιατι καποιοι φιλοι και απο τις δυο ομαδες υποστηριζουν οτι κυρια υπευθυνη ειναι η αστυνομια!!! Αλλα λογια να αγαπιομαστε δηλαδη...

Oχι οτι εχει κανενα νοημα αλλα οπως εγραψε και ο αναζ απο χθες η περιπτωση του ΟΑΚΑ συμφωνα με τον ιδιο κανονισμο που παραθεσατε σηκωνει μεχρι και 3 χρονια αποβολη απο το πρωταθλημα...
lefkadian
QUOTE(apkat @ Oct 8 2010, 15:19 ) *
Oχι οτι εχει κανενα νοημα αλλα οπως εγραψε και ο αναζ απο χθες η περιπτωση του ΟΑΚΑ συμφωνα με τον ιδιο κανονισμο που παραθεσατε σηκωνει μεχρι και 3 χρονια αποβολη απο το πρωταθλημα...

Κοιταξε μην ειμαστε αλλα λογια να αγαπιομαστε! Και εγω μαζι σου. Αν το προβλεπει ο κανονισμος 3 χρονια αποβολη! Στα ερωτηματα μου ομως δεν πηρα καμμια απαντηση. Η υποκρισια, της υποκρισιας, ω υποκρισια...
apkat
QUOTE(lefkadian @ Oct 8 2010, 15:22 ) *
Κοιταξε μην ειμαστε αλλα λογια να αγαπιομαστε! Και εγω μαζι σου. Αν το προβλεπει ο κανονισμος 3 χρονια αποβολη! Στα ερωτηματα μου ομως δεν πηρα καμμια απαντηση. Η υποκρισια, της υποκρισιας, ω υποκρισια...

Μα εγω αυτο που λεω ειναι οτι ο κανονισμος ειναι ηλιθιος και πρακτικα ανεφαρμοστος..Ποιος μπορει να αποβαλει τον παο η τον Ολυμπιακο 3 χρονια απο το πρωταθλημα;;κανεις,...

Οσο για τα ερωτηματα σου ειναι σε ενα αντικειμενο που δεν γνωριζω μιας και ποδοσφαιρο δεν παρακολουθω..Και αν για την υποθεση της Ριζουπολης τοσα χρονια που την ακουω κατι εχω καταλαβει για τα αεροβολα που λες στο καραισκακη δεν εχω ιδεα..Οποτε καταλαβαινεις οτι δεν ειμαι σε θεση προσωπικα να σου απαντησω..
lefkadian
QUOTE(apkat @ Oct 8 2010, 15:29 ) *
Μα εγω αυτο που λεω ειναι οτι ο κανονισμος ειναι ηλιθιος και πρακτικα ανεφαρμοστος..Ποιος μπορει να αποβαλει τον παο η τον Ολυμπιακο 3 χρονια απο το πρωταθλημα;;κανεις,...

Οσο για τα ερωτηματα σου ειναι σε ενα αντικειμενο που δεν γνωριζω μιας και ποδοσφαιρο δεν παρακολουθω..Και αν για την υποθεση της Ριζουπολης τοσα χρονια που την ακουω κατι εχω καταλαβει για τα αεροβολα που λες στο καραισκακη δεν εχω ιδεα..Οποτε καταλαβαινεις οτι δεν ειμαι σε θεση προσωπικα να σου απαντησω..

Με ολο τον σεβασμο μου θυμιζεις τον αρχιεπισκοπο Χριστοδουλο που οταν τον ρωταγαν για την χουντα ελεγε οτι δεν ειχε καταλαβει τιποτα γιατι διαβαζε... Οι νομοι μια χαρα ειναι. Εμεις ειμαστε οι ηλιθιοι που δεν τους εφαρμοζουμε...
Sorry αλλα ΑΝ δεν ξερεις τιποτα για την Ριζουπολη, για την βολη αεροβολου περσι στον Τζορβα και για τον λιθοβολισμο στη Συγγρου μαλλον δεν ασχολεισαι και πολυ με τα "αθλητικα" (ή ασχολεισαι οποτε σε συμφερει) smiley.gif Ή το πιθανοτερο "αλλα λογια να αγαπιομαστε". Κανεις φιλος δεν εχει ιδεα για ολα αυτα που γραφω? Πολυ "διαβασμα" εχει πεσει στο forum...

Υ.Γ.: Sorry κιολας αλλα τι ακριβως σημαινει "κατι εχω καταλαβει για την Ριζουπολη" blink.gif ?
RedSpy
QUOTE(lefkadian @ Oct 8 2010, 16:45 ) *
Με ολο τον σεβασμο μου θυμιζεις τον αρχιεπισκοπο Χριστοδουλο που οταν τον ρωταγαν για την χουντα ελεγε οτι δεν ειχε καταλαβει τιποτα γιατι διαβαζε... Οι νομοι μια χαρα ειναι. Εμεις ειμαστε οι ηλιθιοι που δεν τους εφαρμοζουμε...
Sorry αλλα ΑΝ δεν ξερεις τιποτα για την Ριζουπολη, για την βολη αεροβολου περσι στον Τζορβα και για τον λιθοβολισμο στη Συγγρου μαλλον δεν ασχολεισαι και πολυ με τα "αθλητικα" (ή ασχολεισαι οποτε σε συμφερει) smiley.gif Ή το πιθανοτερο "αλλα λογια να αγαπιομαστε". Κανεις φιλος δεν εχει ιδεα για ολα αυτα που γραφω? Πολυ "διαβασμα" εχει πεσει στο forum...

Υ.Γ.: Sorry κιολας αλλα τι ακριβως σημαινει κατι εχω καταλαβει?

lefkadian Να σου θυμίσω ότι βρίσκεσαι σε μπασκετικό φόρουμ.
kolokotronis
QUOTE(apkat @ Oct 8 2010, 16:29 ) *

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου μεγάλες ομάδες κανονικά θα έπρεπε να αποβληθούν από το πρωτάθλημα ή να υποβιβαστούν κατηγορία.
Θυμηθείτε τα χρέη των ΠΑΕ-ΚΑΕ κτλ.
Το πολιτικό κόστος όμως θα ήταν τέτοιο που καμμιά κυβέρνηση δεν θα το τολμούσε.
Θα ήταν σαν έβγαζε τα μάτια της μόνη της, αν επιχειρούσε να καρατομήσει μία μεγάλη ομάδα.
Για αυτό σε τέτοιες περιπτώσεις την πληρώνουν μόνο οι μικροί που δεν έχουν λα'ι'κή βάση.

Από κει και πέρα το ότι δεν εφαρμόζεται το συγκεκριμένο μέτρο (αποβολή από πρωτάθλημα), δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να εφαρμόζεται κανένα άλλο.
Δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορούσε να εφαρμοστεί ο κανονισμός για τους -2 βαθμούς.
Είναι βολικό να λέμε ότι αφού δεν αποβάλλονται οι ομάδες από το πρωτάθλημα όταν πρέπει, είναι ανεφάρμοστος ο κανονισμός, οπότε αφού είναι ανεφάρμοστος, γιατί να φάμε το -2?
lefkadian
QUOTE(RedSpy @ Oct 8 2010, 15:54 ) *
lefkadian Να σου θυμίσω ότι βρίσκεσαι σε μπασκετικό φόρουμ. Δεν είναι σοβαρά αυτά που ρωτάς γιατί πολύ απλά είναι εξωαθλητικά που να ξέρω εγώ τι έγινε στη συγγρού και τι στο Καραΐσκάκη. αν θές για το σεφ ρωτάμε.

Τι εξωαθλητικα ρε παιδια? Κοροϊδευομαστε και μεταξυ μας? Ολα αυτα που συζηταμε για επεισοδια κτλ εξωαθλητικα ειναι. Δεν αφορουν το μπασκετ. Δεν εχετε το θαρρος της αποψης σας? Με την ιδια λογικη να σου πω και εγω στο ΟΑΚΑ δεν ξερω τιποτα για τα αεροβολα. Εγω ξερω οτι σε εκεινο το παιχνιδι χασατε με 20 ποντους και οτι η σειρα εληξε 3-0. Ρε παιδια και μεταξυ μας κοροϊδια? Για να μην πω υποκρισια και με παρεξηγεισετε. Λιγο θαρρος θελει. Πειτε την γνωμη σας γιατι ολοι "αθωες περιστερες" το παιζουμε. Οταν κανουμε τις "κουτσουκελες" μας ομως σφυριζουμε αδιαφορα. Δεν ξερω, δεν ειδα, δεν ακουσα, εδω ειναι μπασκετικο forum και αλλα τετοια ωραια... ΗΜΑΡΤΟΝ...
apkat
Ρε φιλε σου λεω δεν ασχολουμαι με ποδοσφαιρο..Για την Ριζουπολη ξερω οτι εγιναν μεγαλα επεισοδια χωρις να ξερω πιο συγκεκριμενα πραγματα..Αυτο που λες για τον Τζορβα δεν το γνωριζω καθολου..Δεν καταλαβαινω γιατι οποιος ασχολειται με μπασκετ θα πρεπει να ξερει επ'ακριβως και το παρασκηνιο και τα επεισοδια και στα υπολοιπα σπορ..παντως δεν εχω λογο να μην σε πιστεψω οποτε πιθανον να επρεπε να τιμωρηθει ο Ολυμπιακος..

Οσο για τον λιθοβολισμο στην Συγγρου μιλαμε για το 2002;;Νομιζω οτι σε τετοιες περιπτωσεις ειναι δυσκολο να τιμωρηθει μια ΚΑΕ για επεισοδια που γινονται σε ασχετο χωρο απο αυτον του γηπεδου..Τι ευθυνη μπορει να εχει η ομαδα για οπαδους εκτος γηπεδου;;θα επρεπε με αυτην την λογικη να περιφρουρει ολη την Αθηνα..Παντως τα γεγονοτα ειναι σιγουρα κατακριτεα αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρος για το ποσο σωστο θα ηταν να τιμωρηθει η ιδια η ΚΑΕ..

οσο για τους συγκεκριμενους νομους εχω γραψει ξανα τους θεωρω λανθασμενης νοοτροπιας..βασικα τα ειχα γραψει αναλυτικα οταν ειχε τιμωρηθει πρωτοδικα ο Ολυμπιακος..Μπορεις αν θες να ψαξεις και να βρεις τι ακριβως πιστευω γιατι βαριεμαι να ξαναφραφω τα ιδια..
rankin
QUOTE(lefkadian @ Oct 8 2010, 15:16 ) *
Και εθεσα καποια ερωτηματα για την Ριζουπολη και για το αεροβολο στο Καραϊσκακη και απαντηση ακομα δεν πηρα.

Μα τι θες να αρχίσουμε να κάνουμε τώρα;

Να αρχίσουμε να ανακατεύουμε κάθε τι που έχει συμβεί και να γίνουμε σαν ραδιοφωνική εκπομπή;

Δεν το καταλαβαίνεις ότι το πρόβλημα είναι συνολικό;

Για κάθε εκτροπο που θα αναφέρεις εσύ, έχω άλλο ένα να σου πω εγώ.. Βλέπεις νόημα σε αυτό το πράγμα;
τι παίζουμε, πινγκ-πονγκ εδω μέσα;

Επειδή το ζήτησες όμως:
Θυμάσαι να βαράει ένα ολόκληρο γήπεδο, διοίκηση-παίχτες-φίλαθλοι, τον Ευθυμιάδη;
Θυμάσαι να σκίζουν το μάγουλο του τερματοφύλακα Γεωργίου, με μπετόβεργα;
Θυμάσαι τον Μαυρογεννίδη να του σκάει φραπές στην μούρη, εν κινήσει, ενώ κάνει τάκλιν;
Θυμάσαι τον Γκιούρδα να βγαίνει από τον "τάφο του Ινδού" κρατώντας ένα στρώμα για ομπρέλα;

Έτσι θα πάμε τώρα;
Αυτή τη συζήτηση θα κάνουμε;

Άστο... Δεν θα συμμετέχω..
Παρε σε κανένα αθλητικό ραδιόφωνο καλύτερα
kolokotronis
QUOTE(rankin @ Oct 8 2010, 17:12 ) *
Μα τι θες να αρχίσουμε να κάνουμε τώρα;

Να αρχίσουμε να ανακατεύουμε κάθε τι που έχει συμβεί και να γίνουμε σαν ραδιοφωνική εκπομπή;

Δεν το καταλαβαίνεις ότι το πρόβλημα είναι συνολικό;

Για κάθε εκτροπο που θα αναφέρεις εσύ, έχω άλλο ένα να σου πω εγώ.. Βλέπεις νόημα σε αυτό το πράγμα;
τι παίζουμε, πινγκ-πονγκ εδω μέσα;

Επειδή το ζήτησες όμως:
Θυμάσαι να βαράει ένα ολόκληρο γήπεδο, διοίκηση-παίχτες-φίλαθλοι, τον Ευθυμιάδη;
Θυμάσαι να σκίζουν το μάγουλο του τερματοφύλακα Γεωργίου, με μπετόβεργα;
Θυμάσαι τον Μαυρογεννίδη να του σκάει φραπές στην μούρη, εν κινήσει, ενώ κάνει τάκλιν;
Θυμάσαι τον Γκιούρδα να βγαίνει από τον "τάφο του Ινδού" κρατώντας ένα στρώμα για ομπρέλα;

Έτσι θα πάμε τώρα;
Αυτή τη συζήτηση θα κάνουμε;

Άστο... Δεν θα συμμετέχω..
Παρε σε κανένα αθλητικό ραδιόφωνο καλύτερα

Τι θυμήθηκες ρε θηρίο?? 77.gif

Πάντως μιλάμε για βολή μία στο εκατομύριο.

Μήπως όμως είχε κάνει την παραγγελία πριν την έναρξη του ματς και απλά καθηστέρησαν να του τον σερβίρουν?
RedSpy
QUOTE(lefkadian @ Oct 8 2010, 17:04 ) *
Τι εξωαθλητικα ρε παιδια? Κοροϊδευομαστε και μεταξυ μας? Ολα αυτα που συζηταμε για επεισοδια κτλ εξωαθλητικα ειναι. Δεν αφορουν το μπασκετ. Δεν εχετε το θαρρος της αποψης σας? Με την ιδια λογικη να σου πω και εγω στο ΟΑΚΑ δεν ξερω τιποτα για τα αεροβολα. Εγω ξερω οτι σε εκεινο το παιχνιδι χασατε με 20 ποντους και οτι η σειρα εληξε 3-0. Ρε παιδια και μεταξυ μας κοροϊδια? Για να μην πω υποκρισια και με παρεξηγεισετε. Λιγο θαρρος θελει. Πειτε την γνωμη σας γιατι ολοι "αθωες περιστερες" το παιζουμε. Οταν κανουμε τις "κουτσουκελες" μας ομως σφυριζουμε αδιαφορα. Δεν ξερω, δεν ειδα, δεν ακουσα, εδω ειναι μπασκετικο forum και αλλα τετοια ωραια... ΗΜΑΡΤΟΝ...

Λάθος διατύπωση το εξωαθλήτικα για αυτο το έσβησα. Αναλώνεσαι σε ορισμένα γεγονότα και χάνεις την συνολική ουσία, μη κοιτάς μόνο απο τι μια πλευρά. Η καφρίλα δεν έχει χρώμα φιλέ, επίσης με το τρόπο που μιλάς εγώ προσωπικά σε έχω παρεξηγήσει ήδη.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.