QUOTE(lefkadian @ Oct 8 2010, 02:17 )
Χωρις να το παιζω ξυπνιος αν ψαξεις στο site του ΕΣΑΚΕ (ειδικος πειθαρχικος κανονισμος) υπαρχει το αρθρο 33 που αναφερεται σε επεισοδια σοβαρης μορφης που οδηγουν σε οριστικη διακοπη του αγωνα. Η ποινη που πρεπει να επιβληθει εκτος ολων των αλλων ειναι -2 βαθμοι.
Δεν το παίζεις ξύπνιος, απλά αποδεικνύεις ότι δεν διαβάζεις όλα τα ποστ και δεν δίνεις δεκάρα για τις απόψεις που έχουν ήδη γραφτεί. Τσιμπάς ένα-δυο τυχαία πράγματα και μετά γράφεις την άποψη, που έτσι και αλλιώς σκόπευες να γράψεις.
Σε ενημερώνω λοιπόν ότι τον συγκεκριμένο κανονισμό τον έχουμε ήδη βρει και ήδη σχολιάσει!!!!
Και αυτό πάει προς πολύ κόσμο
Επαναλαμβάνεστε και γίνεστε κουραστικοί
Όποιος έχει να συνεισφέρει
κάτι καινούριο στην κουβέντα ας το κάνει, διαφορετικά, αν απλά θέλει με το ζόρι να γράψει κάτι, ας αρχίσει να κρατάει ένα ημερολόγιο με τα απομνημονεύματα του ..
Εγώ προσωπικά θα πάψω να συζητώ mε αυτούς που δεν συμμετέχουν στη ροή της κουβέντας, αλλά πετάνε άσχετα βόλια από εδώ και από κεί..
Επίσης, ας αφήσουμε την καφενειακού επιπέδου συζήτηση του τύπου:
-"Εμείς κάναμε αυτό, αλλά και εσείς κάνατε το άλλο"
όπως επίσης και τα λεγόμενα του τύπου
-"Στη μπάλα κάνατε αυτό, και κάνατε και εκείνο"
Εδώ μιλάμε για μπάσκετ και όχι για μπάλα
Εδώ θέλω να κοιτάμε μπροστά και όχι πίσω
και εγώ δεν έκανα τίποτα και δεν δέχομαι να εκπροσωπεί το όνομα μου ή το όνομα της ομάδας μου, κανένα καμένο χουλιγκάνι
Αν μας ενδιαφέρει το πρόβλημα της βίας, δεν θα το λύσουμε αν θυμόμαστε και επαναφέρουμε συνέχεια το τι έχει γίνει στο παρελθόν, ούτε αν προσπαθούμε να χαμηλώνουμε ο ένας τον άλλο ώστε να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι είμαστε όλοι κατακάθια και καλό είναι να μην μιλάμε..
Από τον απλό φίλαθλο, μέχρι την κορυφή της πυραμίδας, όλοι πρέπει να αλλάξουν τρόπο σκέψης
...Και η τιμωρία του Ολυμπιακού δεν έχει καμία σχέση με την πάταξη της βίας
Δηλαδή τώρα δεν θα γίνουν ξανά επεισόδια;;;;;
καλή είναι η τιμωρία για κάτι που ήδη έγινε, αλλά ακόμα καλύτερη είναι η πρόληψη και καμία τιμωρία ομάδας δεν αποτελεί μέτρο πρόληψης κατά της βίας.