Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΟ - Top16
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
AZ1980
QUOTE(theov @ Mar 8 2008, 11:34 ) *
Κάποιοι στο forum όταν σχολιαζόταν αρνητικά η επίδοση-απόδοση του Σάρας, πριν την μεγάλη κοιλιά της ομάδας, επεμεναν ότι ο Σάρας θα δείξει στα δύσκολα στην αξία του, η οποία είναι μια λογική προσδοκία που στο Παναθηναικό την θέλαμε την περιμέναμε και την ευχόμασταν...


Αν αναφέρεσαι σε μένα, ναι, πίστευα και πιστεύω πως ο Σάρας θα βρει τρόπο να βοηθήσει την ομάδα στις κρισιμότερες στιγμές, ειδικά αν επιστρέψουν κάποιοι παίκτες κλειδιά, με τους οποίους μπορεί να συνεργαστεί άψογα. Αλλά η διαφωνία μας δεν ήταν σε αυτό. Στο αν δηλαδή θα δώσει το παρόν στα κρίσιμα. Αυτό που υποστήριζα εγώ ήταν (και είναι) πως ο συγκεκριμένος παίκτης δεν μπορεί να κριθεί παρά μόνο όταν έρθουν αυτά τα κρίσιμα παιχνίδια. Ήδη ήταν εκπληκτικός απέναντι στη Σιένα, σε ένα ματς που θα το παίρναμε αν δεν βρισκόταν ο Σπανούλης στη χειρότερη βραδιά του για φέτος. Με την Εφές ο Λιθουανός απέτυχε παταγωδώς. Ούτε τότε τον έκρινα συνολικά, ούτε και τώρα θα τον κρίνω. Στο τέλος θα γίνει η σούμα, όταν θα έχει ολοκληρωθεί η σεζόν, διότι ο παίκτης αυτός αποκτήθηκε για τα δύσκολα. Βέβαια καταλαβαίνω πως εσύ βιάζεσαι να τον κηρύξεις αποτυχημένο. Δεν είναι άλλωστε απίθανο να συμβεί τέτοιο πράγμα τελικά. Αυτό όμως δεν αλλάζει το γεγονός πως τα συμπεράσματά σου είναι βιαστικά και άκαιρα. bball.gif
Consultant
QUOTE(Ginobili @ Mar 8 2008, 14:15 ) *
Σωστός! Αλλά με αυτήν την λογική,φαντάζομαι τι θα έπρεπε να λέμε για τον Μάτσε...τον οποίο μπορούμε από τώρα να αποκαλούμε παλτό...και χαμένα τα λεφτά που παίρνει....αφού η προσφορά του φέτος ήταν ανύπαρκτη.


Μ'αρεσει η λογικη σου,που μπορει να την αγορασει καποιος;Eισαι ο μεγαλυτερος οπαδιστης που κυκλοφορει στο φορουμ,τις πιο πολλες φορες δεν σου απαντω γιατι με διασκεδαζεις ιδαιτερα,οποτε δεν θελω να σου χαλαω το show.. smiley.gif
IlyaZ
Εντάξει ρε παιδιά δεν είναι αποτυχημένος ο άνθρωπος. Απλώς φαίνεται η έλευσή του σε συνδυασμό με την έλευση του Κιλλ Δε Μπιλ να έχει καταστρέψει τη χημεία της ομάδας. Μέχρι κι ο ΔΔ φαίνεται να νιώθει ανασφάλεια για το ποια είναι η θέση του στο παρκέ. "Μήπως δεν είμαι πια το χαΪδεμένο παιδί του κόουτς; Μήπως θα δώσει σε αυτούς καραμέλες; Κόουτς δε με αγαπάς πια;". Για να μην πω δηλ. για την ασυλία που έχει ειδικά ο Σπανούλης από τον Ζοτς. Αλλά είπαμε, ο κάμπος ένα μόνο καμάρι έχει!

Αγωνιστικά, πάντως και πέρα από τα αστειάκια μας, αν δεν γυρίσει ο Τσάρτσα και επιπλέον και ο Τόμο στα κρίσιμα, όχι φ4, ούτε πρωτάθλημα δε βλέπω.
Consultant
Παντως ανεξαρτητα απο το αν ο Σαρας αποδιδει φετος και αν αξιζει τα χρηματα του εχει επιβαιωθει μια,δυο,τρεις,πεντε,δεκα,εικοσι φορες οτι αν η ομαδα κραταγε τον Βουγιανιτς και τα εδινε ολα για την αποκτηση ενος μεγαλου ψηλου τωρα θα ηταν #1 φαβορι για ολους τους τιτλους.Ενω τωρα;Μια παρακμη σκετη..Ολοι οι υγιης φιλαθλοι του Παο αντιλαμβανονται αυτα που λεω και συμφωνουν σε μεγαλο βαθμο.

Αλλα ακομα και η αλλη οψη του νομισματος,αν ερχοταν στον Ολυμπιακο κανει δεν εγγυαται οτι η ομαδα θα πηγαινε καλυτερα απ'οτι παει τωρα.Βλεπουμε τη δυναμικη του Σαρας,τα λαθη του και την ανυπαρκτη αμυνα του.

Ψηφιζω τη μεταγγραφη Σαρας τη μεγαλυτερη πατατα ολων των εποχων!! shot.gif
Consultant
QUOTE(AZ1980 @ Mar 8 2008, 14:39 ) *
Στο τέλος θα γίνει η σούμα, όταν θα έχει ολοκληρωθεί η σεζόν, διότι ο παίκτης αυτός αποκτήθηκε για τα δύσκολα.

Το τελος εχει ξεκινησει απο την εναρξη του top-16,οχι οπως μας βολευει.Και κατα την ταπεινη μου αποψη ειναι λαθος να περιμενεις στο τελος να κανεις τη σουμα για εναν παιχτη τοσο φτασμενο+ακριβοπληρωμενο.Πιστωση χρονου δειχνεις σε παιχτες σαν τον Τεοντοσιτς που ειναι νεος και εξελιξιμος,ενας παιχτης επενδυση.Η πιστωση που δινεις ειναι αδικαιολογητη,ελπιζω να αποδιδει καλα σε λιγους μηνες οταν θα παιζει (δυνητικα) στη Μπαρτσελονα.
Ginobili
QUOTE(Consultant @ Mar 8 2008, 12:44 ) *
Eισαι ο μεγαλυτερος οπαδιστης που κυκλοφορει στο φορουμ,:

Μην υποτιμάς τον εαυτό σου....
AZ1980
QUOTE(Anaz @ Mar 8 2008, 06:39 ) *
Η ιστορία με τον Σπανουλη μου θυμίζει λίγο την αντίστοιχη με τον Γκριρ στον Ολυμπιακο..Και όχι τυχαια, αφου είναι δύο παιχτες που δεν διαφερουν πάρα πολυ..


Διαφέρουν πολύ κατά τη γνώμη μου. Ο Γκριρ είναι δεινός σουτέρ, ο Σπαν μέτριος. Ο Kill Bill έχει οργανωτικές αρετές, δεν είναι καθόλου σπάνια τα παιχνίδια που μπορεί πλέον να "τρέξει" την ομάδα μόνος του, οργανώνοντας αυτός όλο το παιχνίδι με μαεστρία, σε ένα ρόλο στον οποίο ο Λιν παίζει μονίμως τόσο χάλια όσο ο Βασιλάκης στη χειρότερή του μέρα. Και η μεγαλύτερη διαφορά τους είναι πως ο Αμερικανός είναι αμυντικά αμελητέα ποσότητα, πολλές φορές μάλιστα εξελίσσεται και σε "τρύπα", ενώ ο Λαρισαίος είναι ένας από τους πιο δυναμικούς αμυντικούς της Ευρώπης, με πολλή πολλή ενέργεια και σε αυτόν τον τομέα. Έχουν βέβαια οι δυο παίκτες και κοινά χαρακτηριστικά, αλλά δεν είναι κατά τη γνώμη μου αρκετά για να υπερκαλύψουν αυτές τις διαφορές και να τους μετατρέψουν σε "παρόμοιες περιπτώσεις". bball.gif

QUOTE
ΑΖ μου το εξηγείς λίγο αυτο αν θες,να καταλάβω καλύτερα σε τι αναφέρεσαι..?
Παρεπιμπτοντως πολυ ευστοχες και ενδιαφερουσες οι παρατηρησεις σου!


Το σκέλος της επίθεσης πολύ απλά έχει να κάνει με την διαρκή επιδίωξη του πικ'ν'ρολ. Ο ΠΑΟ παίζει σχεδόν αποκλειστικά με αυτή την μορφή συνεργασίας δύο παικτών, ακόμα και τώρα που δεν έχει ούτε ψηλούς να κάνουν σκριν και να κόψουν (ο Μπατίστ μόνο με υπερπροσπάθεια τα καταφέρνει, μιας και τα πόδια του έχουν "καεί", και να θυμίσω πως και ο προκάτοχός του στη θέση του "ημίψηλου σέντερ", ο Ντάριλ Μίντλετον είχε και αυτός τελικά υποκύψει σε ...υπερκόπωση), ούτε και τον Τσαρτσαρή να περιμένει στη weak side για σουτ ή για high - low. Στο πρώτο μισό της σεζόν είχαμε και ένα εναλλακτικό συστηματάκι με σκριν εκτός μπάλας ψηλά από κάποιον ψηλό στον Σάρας ή στον Ουίνστον, με την μπάλα να βρίσκεται στο πλάι, κοντά στη γωνία. Αυτό εγκαταλείφθηκε για καιρό και επέστρεψε στην αρχή του ματς με την Εφές, όπου το σκρίν το έπαιρνε ο Αλβέρτης (χάνοντας και τα τρία ελεύθερα σουτ του, δυο από τα οποία προέκυψαν ακριβώς με αυτό το quickplay).

Στην άμυνα πάνω στο πικ'ν'ρολ ο ΠΑΟ πολλά χρόνια τώρα (όχι όμως ισάριθμα της παραμονής του Ζοτς στον πάγκο, άλλωστε αν από την αρχή ο Ζοτς είχε τέτοιο "κόλλημα" ο Ρέμπρατσα ποτέ δε θα είχε κάνει καριέρα στην ομάδα μας) προτείνει, αντί του κλασικού push (σπάσιμο του σκριν με τον ψηλό αμυνόμενο να "αρνείται" στον ψηλό επιτιθέμενο το χώρο όπου πρόκειται να στηθεί το πικ) ή της ακόμα συνηθέστερης αυτόματης άλλαγής παικτών (όπου απλά κοντός και ψηλός αμυνόμενος αλλάζουν τους παίκτες που επιτηρούν - ο ΠΑΟ το επιλέγει αυτό πάντα όταν στη φάση είναι ο Τσαρτσαρής, ο καλύτερος στην Ευρώπη σε αυτόν τον τομέα), μια μορφή άμυνας που ξεκινά από παγίδα. Ο αμυνόμενος "πράσινος" ψηλός (πχ Μπατίστ) οφείλει σε αυτό τον τύπο της αμυντικής αντιμετώπισης του πικ'ν'ρολ να τρέξει ψηλά, μπαίνοντας στην πορεία που επιλέγει τριπλάροντας ο αντίπαλος γκαρντ, καθώς βγαίνει από τα σκριν. Την ίδια στιγμή ο αμυνόμενος γκαρντ δεν σπεύδει πάνω στον αντίπαλο ψηλό που "κόβει", αλλά συνεχίζει να πιέζει και αυτός τον αντίπαλο γκαρντ, δημιουργώντας έτσι μαζί με τον ...Μπατίστ την παγίδα, που στόχο έχει να "βγάλει" το πικ'ν'ρολ από την ισορροπία του στο χώρο, να μπλοκάρει το οπτικό πεδίο του πασέρ και, τελικά, με την συνδρομή των τοποθετήσεων και των υπόλοιπων αμυνόμενων παικτών, να περιορίσει τις επιλογές του χειριστή της μπάλας, οδηγώντας τον σε λάθος πάσα, επιθετικό φάουλ ή βήματα. Πρόκειται για μια πολύ επιθετική άμυνα, που καλό spacing από τους υπόλοιπους τρεις, αλλά, κυρίως, γρήγορα πόδια, όγκο και πνευμόνια από τον ...Μπατίστ.

Ο Ζοτς με λίγα λόγια θέλει να έχει στο 5 μονίμως έναν παίκτη σχετικά ψηλό μεν, ικανό όμως να τρέχει διαρκώς σα το σκυλί σε άμυνα και επίθεση, έχοντας την μεγαλύτερη ευθύνη σχεδόν για όλες τις φάσεις του αγώνα. Η υπερκόπωση του Ντάριλ και τα "καμένα" πόδια του Μάικ δεν είναι παρά περιπτώσεις όπου το δόγμα τιμήθηκε στο έπακρο από τους παίκτες, με αποτέλεσμα σιγά σιγά και οι δυο να θυσιάσουν τα κορμιά τους στο βωμό όλης αυτής της παρά φύση υπερκινητικότητας που επιφυλάσσεται από τον Σέρβο σε όποιον θαρραλέο αναμιχτεί με την επικίνδυνη, συχνά παλαβή υπόθεση "σέντερ ΠΑΟ 2002-2008".

Ο Ομπράντοβιτς ήταν βέβαιο πως έτσι μανιασμένα και κολληματικά όπως το τράβαγε το σκοινί με αυτόν τον δογματικό (και, σίγουρα, υπερ-επιτυχημένο) τρόπο παιχνιδιού, κάποια στιγμή θα το έσπαγε. Τώρα με τους τραυματισμούς Τσατρτσα - Ντέγιαν, την σχετική "κοιλιά" (μεταφορικά, αλλά και ...κυριολεκτικά) του Μάικ και, φυσικά, με την ...διαπλανητική, απόλυτη ασυμβατότητα Ζίζιτς, το σκοινί έσπασε για τα καλά, το οικοδόμημα απέκτησε ρωγμή στα θεμέλια, και ο μεγάλος Άιζενχάιμ πρέπει να αναμετρηθεί με τη μοναδική του ίσως αδυναμία, την ξεροκεφαλιά του, μιας και μιλάμε για έναν ψιλοδιαστροφικό κόουτς θα κάνει το ...πιο τρελό πράγμα να πετύχει με την ίδια ευκολία που θα κάνει την πιο λογική σκέψη να φαίνεται ...αόρατη!
Consultant
Δεν θυμαμαι ποτε να μην ειπα οτι ειμαι οπαδος του Ολυμπιακου.Αλλωστε,ολοι εδω οπαδοι ειναι ακομα και αν δεν το δεχονται.Ενας φιλαθλος δεν ασχολειται με φορουμ του μπασκετ,εχει αλλες...πιο σοβαρες δουλειες να κανει.Αλλοι ειναι οπαδοι του μπασκετ και αλλοι οπαδοι συγκεκριμενων ομαδων.

Εγω φιλε μου ποτε δεν κατηγορησα καποιον παιχτη του Παναθηναικου επειδη τραυματιστηκε,επειδη δηλαδη ηταν ατυχος.Αυτο για μενα ειναι sheer ρατσισμος.Εσυ το εχεις κανει επανειλλημενα με αθλιους και υπερβολικους χαραχτηρισμους.Οπαδοι ειμαστε και οι δυο λοιπον,εσυ ομως εισαι αλλης ''παστας'' οπαδος.Αλλης κλασης,οπως θες πες το.
AZ1980
QUOTE(Consultant @ Mar 8 2008, 13:07 ) *
Το τελος εχει ξεκινησει απο την εναρξη του top-16,οχι οπως μας βολευει.Και κατα την ταπεινη μου αποψη ειναι λαθος να περιμενεις στο τελος να κανεις τη σουμα για εναν παιχτη τοσο φτασμενο+ακριβοπληρωμενο.Πιστωση χρονου δειχνεις σε παιχτες σαν τον Τεοντοσιτς που ειναι νεος και εξελιξιμος,ενας παιχτης επενδυση.Η πιστωση που δινεις ειναι αδικαιολογητη,ελπιζω να αποδιδει καλα σε λιγους μηνες οταν θα παιζει (δυνητικα) στη Μπαρτσελονα.



Δεν δίνω σε κανένα από αυτούς τους παίκτες "πίστωση χρόνου", μιας και είμαι απλός παρατηρητής και δεν δύναμαι εκ των πραγμάτων να συνάψω μαζί τους σχέση πιστωτικής φύσεως. Μην βιάζεστε να προδικάσετε καταστάσεις. Δεν λέω ότι σώνει και καλά θα προσφέρει τελικά ο Σάρας αυτό για το οποίο αποκτήθηκε (δηλαδή ποιότητα στα κρίσιμα), άσχετα αν νιώθω πως έτσι θα γίνει. Απλά λέω πως δεν μπορεί κανείς από τώρα να ξεγράψει αυτή την περίπτωση. Όχι με αυτό τον παίκτη. bball.gif

(και, ούτως ή άλλως, όπως γράφω στο ποστ πιο πάνω, δεν είναι ο Σάρας το βασικό πρόβλημα της ομάδας. Τα προβλήματα ξεκινάνε από αλλού, και, αν θέλετε, είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνα και για την μέτρια ως τώρα εικόνα του Σάρας)
IlyaZ
Ρε παιδιά, τώρα τι νόημα έχει να κοντραριζόμαστε για τέτοιου είδους ζητήματα; Ποιος είναι τι ειδους οπαδός δηλαδή; Και μένα έχει τύχει να μου τη σπάσουν άτομα που μιλάνε με ένα συγκεκριμένο στυλάκι ξερόλα (έχει δημιουργήσει μόδα ο εθελοντής εκπρόσωπος του Θεού) και που τα βλέπουν όλα πίσω από χρωματιστά (διαφορετικών χρωμάτων) γυαλιά, αλλά δε νομίζω ότι στο συγκεκριμένο φόρουμ υπάρχουν πολλοί τέτοιοι. Νομίζω ότι μπορούμε να μιλάμε μεταξύ μας αποδεχόμενοι το γεγονός ότι όταν ανήκουμε σε αντίπαλες ομάδες μια, έστω ελάχιστη, διαφοροποίηση στις απόψεις λόγω συναισθημάτων είναι αναπόφευκτη. Αρκεί να μη μας κάνει να βλέπουμε το άσπρο μαύρο. Αρκεί να μη μας κάνει από τη μία να βλέπουμε π.χ. τον Σάρας ως ανίκανο και από την άλλη ως το Σωτήρα - Λυτρωτή.
Consultant
QUOTE(AZ1980 @ Mar 8 2008, 15:33 ) *
Δεν δίνω σε κανένα από αυτούς τους παίκτες "πίστωση χρόνου", μιας και είμαι απλός παρατηρητής και δεν δύναμαι εκ των πραγμάτων να συνάψω μαζί τους σχέση πιστωτικής φύσεως. Μην βιάζεστε να προδικάσετε καταστάσεις. Δεν λέω ότι σώνει και καλά θα προσφέρει τελικά ο Σάρας αυτό για το οποίο αποκτήθηκε (δηλαδή ποιότητα στα κρίσιμα), άσχετα αν νιώθω πως έτσι θα γίνει. Απλά λέω πως δεν μπορεί κανείς από τώρα να ξεγράψει αυτή την περίπτωση. Όχι με αυτό τον παίκτη. bball.gif

(και, ούτως ή άλλως, όπως γράφω στο ποστ πιο πάνω, δεν είναι ο Σάρας το βασικό πρόβλημα της ομάδας. Τα προβλήματα ξεκινάνε από αλλού, και, αν θέλετε, είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνα και για την μέτρια ως τώρα εικόνα του Σάρας)

Mπραβο,καλα τα λες,τα προβληματα ειναι αλλου και συμφωνω.Στο δια ταυτα λοιπον,αν αντι του Σαρας υπηρχε ο Βουγιανιτς και ενας ψηλος με τα ιδια η και λιγοτερα χρηματα του Σαρας τωρα τι θα γινοτανε;H επιλογη ηταν λαθος οτι και να λεμε.Ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει,αλλωστε ο ο καθενας μπορει να δει τι λεω και στα θεματα του Ολυμπιακου για τους παιχτες του Ολυμπιακου. Τα πραγματα τα βλεπω ετσι οπως ειναι,οχι ετσι οπως θελουν μερικοι να τα βλεπουν.Εδω δεν χαριζω σε παιχτες του Ολυμπιακου,θα χαρισω στου Παο;
AZ1980
QUOTE(Consultant @ Mar 8 2008, 13:50 ) *
Mπραβο,καλα τα λες,τα προβληματα ειναι αλλου και συμφωνω.Στο δια ταυτα λοιπον,αν αντι του Σαρας υπηρχε ο Βουγιανιτς και ενας ψηλος με τα ιδια η και λιγοτερα χρηματα του Σαρας τωρα τι θα γινοτανε;H επιλογη ηταν λαθος οτι και να λεμε.Ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει,αλλωστε ο ο καθενας μπορει να δει τι λεω και στα θεματα του Ολυμπιακου για τους παιχτες του Ολυμπιακου. Τα πραγματα τα βλεπω ετσι οπως ειναι,οχι ετσι οπως θελουν μερικοι να τα βλεπουν.Εδω δεν χαριζω σε παιχτες του Ολυμπιακου,θα χαρισω στου Παο;


Καταλαβαίνω τη λογική σου, και αν θυμάσαι και στην αρχή της χρονιάς σου είχα πει πως ναι μεν διαφωνώ, αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Παρ' όλα αυτά δεν νομίζω πως μπορεί να κριθεί τόσο νωρίς και τόσο απλά η επιλογή Σάρας, μιας και στην αρχή της χρονιάς, όταν αποκτήθηκε, (υποτίθεται πως) κανείς δεν γνώριζε πως ο Μπατίστ θα εμφανιστεί στα χάλια του, ο Ζίζιτς θα είναι μηδέν, και οι Τομάσεβιτς/ Τσαρτσαρής θα είναι τραυματίες. Αν το γνώριζαν και δεν έπαιρναν ψηλό αντί Σάρας, τότε ναι, θα έκαναν λάθος μέγα. Πιστεύω δε πως δυο τουλάχιστον από αυτα ο Ζοτς όφειλε να τα ξέρει, άλλωστε έχω πει ευθαρσώς πως ο Τομάσεβιτς μάλλον έμεινε φέτος στα πλαίσια φιλικής μίζας. Τέλος πάντων, πολύπλοκο το κάναμε, γιατί δεν περιμένουμε λίγο ακόμα, ούτως ώστε να μη μιλαμε με υποθέσεις? bball.gif
Consultant
QUOTE(AZ1980 @ Mar 8 2008, 15:59 ) *
Καταλαβαίνω τη λογική σου, και αν θυμάσαι και στην αρχή της χρονιάς σου είχα πει πως ναι μεν διαφωνώ, αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Παρ' όλα αυτά δεν νομίζω πως μπορεί να κριθεί τόσο νωρίς και τόσο απλά η επιλογή Σάρας, μιας και στην αρχή της χρονιάς, όταν αποκτήθηκε, (υποτίθεται πως) κανείς δεν γνώριζε πως ο Μπατίστ θα εμφανιστεί στα χάλια του, ο Ζίζιτς θα είναι μηδέν, και οι Τομάσεβιτς/ Τσαρτσαρής θα είναι τραυματίες. Αν το γνώριζαν και δεν έπαιρναν ψηλό αντί Σάρας, τότε ναι, θα έκαναν λάθος μέγα. Πιστεύω δε πως δυο τουλάχιστον από αυτα ο Ζοτς όφειλε να τα ξέρει, άλλωστε έχω πει ευθαρσώς πως ο Τομάσεβιτς μάλλον έμεινε φέτος στα πλαίσια φιλικής μίζας. Τέλος πάντων, πολύπλοκο το κάναμε, γιατί δεν περιμένουμε λίγο ακόμα, ούτως ώστε να μη μιλαμε με υποθέσεις? bball.gif

Βρε συ,αυτη ειναι εντελως υποκειμενικη αποψη.Και εμεις αν το 2006/07,ειχαμε τον Σαιταμα Σοφο και τον Ματσιγιαουσκας υγιη τοτε ο Ακερ θα ηταν ακομα στον Ολυμπιακο.Δηλαδη δεν μπορεις ρε παιδι μου να αναμιξεις τη τυχη οσον αφορα την συνολικη αποδοση ενος παιχτη.Φαινοταν απο την αρχη,εκανε μπαμ οτι ηταν παντελως λανθασμενη επιλογη ο Σαρας.Εγω εχω την εντυπωση οτι θα τον διωξουν τον Σαρας ετσι και αλλιως το καλοκαιρι και αυτος οπως και παλαιοτερα θα περιμενει μεχρι τη τελευταια ημερα για να παρει τα 250.000 ευρω αποζημιωση.Εδω θα ειμαστε..
Ginobili
QUOTE(Consultant @ Mar 8 2008, 13:25 ) *
Εγω φιλε μου ποτε δεν κατηγορησα καποιον παιχτη του Παναθηναικου επειδη τραυματιστηκε,επειδη δηλαδη ηταν ατυχος.Αυτο για μενα ειναι sheer ρατσισμος.Εσυ το εχεις κανει επανειλλημενα με αθλιους και υπερβολικους χαραχτηρισμους.Οπαδοι ειμαστε και οι δυο λοιπον,εσυ ομως εισαι αλλης ''παστας'' οπαδος.Αλλης κλασης,οπως θες πες το.

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε....Μπορείς να μου βρείς ένα πόστ μου,στο παρελθόν που να έχω κατηγορήσει παίκτη του Ολυμπιακού,να τον έχω βγάλει σαπάκι..παραβλέποντας μάλιστα,τυχών τραυματισμό του??? Και βρές μου σε παρακαλώ και αυτούς τους άθλιους χαρακτηρισμούς που έχω κάνει...γιατί διαφορετικά το μόνο που κάνεις..είναι να συκοφαντείς.
Και να σου πώ και κάτι??? δεν με νοιάζει τι λές για τους παίκτες του Ολυμπιακού.Δεν μου λέει κάτι αυτό για το είδος του οπαδισμού σου.Κι εγώ,έχω σούρει τα εξ αμάξης στον Ομπράντοβιτς,και σε μερικούς παίκτες του Παναθηναικού,ακόμα και για τρομερά λάθη των Γιαννακόπουλων.Δεν βγήκα όμως να τα επικαλεστώ αυτά για να πουλήσω αντικειμενικότητα..ή να το παίξω μη οπαδός....ή οπαδός άλλης πάστας....
Και έλεος πια με τον Σάρας...την ξέρουμε την άποψη σου,και είναι καθ'όλα σεβαστή...αλλά έχει καταντήσει κουραστικό πια να μας επαναλαμβάνεις το τι "παλτό" πήραμε,πόσο αποτυχημένη μεταγραφή είναι,πόσο χάλασε την χημεία του ΠΑΟ...και να του "την έχεις στημένη" μετά από κάθε αγώνα.Πές και κάτι καινούριο....όπως για την νέα μεταγραφή του ΠΑΟ τον Γούντς της Εφές (αντί του Ουίνστον) για την Α1....
Consultant
QUOTE(Ginobili @ Mar 8 2008, 17:24 ) *
Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε....Μπορείς να μου βρείς ένα πόστ μου,στο παρελθόν που να έχω κατηγορήσει παίκτη του Ολυμπιακού,να τον έχω βγάλει σαπάκι..παραβλέποντας μάλιστα,τυχών τραυματισμό του??? Και βρές μου σε παρακαλώ και αυτούς τους άθλιους χαρακτηρισμούς που έχω κάνει...γιατί διαφορετικά το μόνο που κάνεις..είναι να συκοφαντείς.
Και να σου πώ και κάτι??? δεν με νοιάζει τι λές για τους παίκτες του Ολυμπιακού.Δεν μου λέει κάτι αυτό για το είδος του οπαδισμού σου.Κι εγώ,έχω σούρει τα εξ αμάξης στον Ομπράντοβιτς,και σε μερικούς παίκτες του Παναθηναικού,ακόμα και για τρομερά λάθη των Γιαννακόπουλων.Δεν βγήκα όμως να τα επικαλεστώ αυτά για να πουλήσω αντικειμενικότητα..ή να το παίξω μη οπαδός....ή οπαδός άλλης πάστας....
Και έλεος πια με τον Σάρας...την ξέρουμε την άποψη σου,και είναι καθ'όλα σεβαστή...αλλά έχει καταντήσει κουραστικό πια να μας επαναλαμβάνεις το τι "παλτό" πήραμε,πόσο αποτυχημένη μεταγραφή είναι,πόσο χάλασε την χημεία του ΠΑΟ...και να του "την έχεις στημένη" μετά από κάθε αγώνα.Πές και κάτι καινούριο....όπως για την νέα μεταγραφή του ΠΑΟ τον Γούντς της Εφές (αντί του Ουίνστον) για την Α1....

Tι κανεις με τον Ματσιγιαουσκας δηλαδη;Aρνεισαι οτι στιγματιζεις τον τραυματισμο του ολη την ωρα,αυτο θελεις να μας πεις;Tοτε δεν αντιλαμβανεσαι τι λες γιατι ο Ματσιγιαουσκας εχει προσφερει παρα πολλα φετος πριν απο τον τραυματισμο του.Για τον Σαρας εχω επιχειρηματα,εχω αποψη και την τεκμηριωνω.Αμα θελεις υπαρχουν οπαδικα φορουμ που ολοι θα εχουν την ιδια αποψη με σενα και θα ειστε ολοι μαζι ευτυχισμενοι.Οσο για τον Γουντς ειπα την αποψη μου και ακομα την θεωρω σωστη.Δεν καταλαβα το σχολιο σου λοιπον..Ενας παιχτης τετοιων προσοντων λειπει πολυ απο τον Παο,τωρα αφου δεν γουσταρουν τι να κανουμε;
Anaz
Σας ειπα κάτι αλλα δεν τσιμπήσατε..Μην ασχολείστε με τον Σάρας,θα ερθει ο Ζησης στη θέση του το καλοκαίρι.. 19.gif tongue.gif

@AZ γνωριζω καλα τι λές και είναι γνωστος ο τρόπος που αντιμετωπίζει τα πικ ν ρολ στην άμυνα ο Ζοτς με χεντς αουτ, απλα με μπέρδεψε ο όρος "παγιδα" που χρησιμοποίησες γι'αυτο ηθελα να το διευκρινήσεις. Δεν έχασες την ευκαιρια εσυ βεβαια να προβεις στις αγαπημένες σου αναλύσεις,και πολύ καλα εκανες φυσικα! biggrin.gif 41.gif

Για Γκριρ-Σπανουλη, βεβαιως και υπάρχουν διαφορες. Τις επισήμανες σωστα, αν και διαφωνω μαζί σου στο θεμα οργανωσης όπως το έθεσες. Μη ξεχνάμε οτι ο Σπαν λειτουργει σε μια καλα στημένη ομάδα με εναν προπονητη και συμπαίχτες που δουλευουν καιρο μαζι!Σε αυτο που σίγουρα υπερτερει βέβαια ειναι στο courtvision,και ίσως και στην συνεργασία στο πικ ν ρολ, αλλα δεν μπορω να κάνω σοβαρή άμεση συγκριση γιατι είναι αρκετα διαφορετικα τα δεδομένα για τις ομάδες που αγωνίζονται,και δεν ήταν εξ'αρχης αυτος ο στόχος μου.
Αυτο που διακρίνω είναι αρκετες ομοιότητες στον τρόπο που αντιμετωπίζονται απο τους φιλάθλους της ομάδας κυρίως και γι'αυτο το επισήμανα. Ειναι και οι δύο παίχτες με ιδιαιτερη ικανότητα στην δημιουργία φάσεων για τους ίδιους και τους συμπαίχτες τους απο ατομικες προσπάθειες, που μπορουν να κουβαλήσουν την ομάδα τους, και να λύσουν τον επιθετικο γορδιο δεσμό οταν η ομάδα κολλάει, αλλα συχνα παρασύρονται σε αβιαστα λάθη,παιρνουν τραβηγμένες προσπάθειες και κρατουν πολύ τη μπάλα με αποτέλεσμα να στοιχίζουν στην αναπτυξη της ομάδας. Γι'αυτο και ειναι παίχτες που "χωριζουν" την κερκίδα, με την εννοια οτι αναλογα που εστιάζει ο καθένας περισσότερο, οι αποψεις μπορουν να διιστανται αρκετα. Αν και στην περιπτωση του Σπανουλη πάντως, υπαρχει το μεγαλο πλεονέκτημα της αμυνας!
Ginobili
QUOTE(Consultant @ Mar 8 2008, 15:50 ) *
Tι κανεις με τον Ματσιγιαουσκας δηλαδη;Aρνεισαι οτι στιγματιζεις τον τραυματισμο του ολη την ωρα,αυτο θελεις να μας πεις;Tοτε δεν αντιλαμβανεσαι τι λες γιατι ο Ματσιγιαουσκας εχει προσφερει παρα πολλα φετος πριν απο τον τραυματισμο του.Για τον Σαρας εχω επιχειρηματα,εχω αποψη και την τεκμηριωνω.Αμα θελεις υπαρχουν οπαδικα φορουμ που ολοι θα εχουν την ιδια αποψη με σενα και θα ειστε ολοι μαζι ευτυχισμενοι.Οσο για τον Γουντς ειπα την αποψη μου και ακομα την θεωρω σωστη.Δεν καταλαβα το σχολιο σου λοιπον..Ενας παιχτης τετοιων προσοντων λειπει πολυ απο τον Παο,τωρα αφου δεν γουσταρουν τι να κανουμε;

Βρε θα με τρελλάνεις???? w00t.gif Πότε στιγματίζω εγώ συνέχεια,όλην την ώρα τον τραυματισμό του Μάτσε???? Τα καλύτερα λόγια έχω πεί στο παρελθόν για τον Μάτσε,και τον θεωρώ και το κορυφαίο 2άρι στην Ευρώπη..και είναι και απίστευτα φιλότιμος στην άμυνα.
Και στα επιχειρήματα σου για τον Σάρας...μην ρωτάς τι θα γινόταν αν είχαμε στην θέση του,τον Βούγιανιτς και έναν ψηλό με τα ίδια ή και λιγότερα λεφτά του Σάρας....1ον) Γιατί με αυτά τα λεφτά που λές(αντίστοιχα περίπου του Σάρας),εννοείς ψηλό επιπέδου Βούισιτς και πάνω....και 2ον) Ο Σάρας στον ΠΑΟ αυτήν την στιγμή...όχι Βούισιτς δεν έχει...αλλά ούτε καν Τομάσεβιτς!!!! Ούτε καν Τσαρτσαρή...παρά μόνο έναν Ζίζιτς που ζεί στον κόσμο του,έναν Ντικούδη...που ο Ζότς του ρίχνει "μπηχτές" για την αδιαφορία του...και έναν φιλότιμο..αλλά κουτσό Μπατίστ...ΟΚ???? Δεν στέκει λοιπόν αυτό το επιχείρημα.

Όσο για τον Γούντς...νομίζω το μπέρδεψες λίγο το πράγμα.Η διαφωνία μας δεν είχε να κάνει με το αν ο Γούντς θα ήταν χρήσιμος και απαραίτητος στην ρακέτα του ΠΑΟ.Αυτό είναι προφανές,και φυσικά συμφωνώ και επαυξάνω ότι θα τον ήθελα τώρα να παίζει στον ΠΑΟ.Ωστόσο...έχουμε πεί...ότι ο Γούντς δεν έχει δικαίωμα για φέτος να παίξει σε ομάδα της Ευρωλίγκα.Συνεπώς είναι παράλογο το να διώξεις τώρα τον Ουίνστον για να πάρεις τον Γούντς....για να παίζει στην Α1..που όλα έχουν κριθεί...και δεδομένου ότι σε 1 μήνα θα έχουμε τον Τομάσεβιτς και τον Τσαρτσαρή.
Και μην μου επικαλεστείς σε παρακαλώ την ήττα από το Μαρούσι...έλεος....αν είναι να χρειαζόμαστε οπωσδήποτε τον Γούντς για να αντιμετωπίσουμε τον Μαυροειδή...επειδή ο Μπατίστ δεν έπαιξε σε αυτό το παιχνίδι...τι να πώ??? Πάω πάσο.....


edit:Επίσης να μην ξαναπώ για πολλοστή φορά ότι εγώ,όσο και η πλειοψηφία των Παναθηναικών προτιμούσαμε να έχουμε τον Βούισιτς αντί του Σάρας...Από τον Σεπτέμβρη το λέω αυτό.Αλλά ο Μιζράχι...και η γυναίκα του Βούισιτς είναι αγύριστα κεφάλια...
PARISINOS
πρωτον, και για χιλιοστη φορα, δεν ειχαμε να επιλεξουμε αναμεσα σε βουισιστς, σκολα, πεκοβιτς και σαρας.

Η θα εμενε η ομαδα ως ειχε , η θα διωχναμε βουγιανιτς για σαρας. Ε διαλεξαμε το δευτερο γιατι ο σαρας απλα ειναι πολυ καλυτερος παιχτης.

Περιπτωση να ερχοταν ψηλος καλος ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ. Ποσο πιο ξεκαθαρα γινεται να το πουμε.

Δευτερον, οπως ειπε ο ΑΖ, ο σισκα με τους φετινους ψηλους, οχι τρεμπλ δεν θα εκανε , αλλα δεν ξερω καν αν θα επαιρνε τιτλο. Βασικα κατι θα επαιρνε αλλα σιγουρα οχι ευρωλίγκα.

Αυτα, απλα και περιεκτικα.
sporty78
QUOTE(Ginobili @ Mar 8 2008, 18:21 ) *
edit:Επίσης να μην ξαναπώ για πολλοστή φορά ότι εγώ,όσο και η πλειοψηφία των Παναθηναικών προτιμούσαμε να έχουμε τον Βούισιτς αντί του Σάρας...Από τον Σεπτέμβρη το λέω αυτό.Αλλά ο Μιζράχι...και η γυναίκα του Βούισιτς είναι αγύριστα κεφάλια...


συμφωνώ. 41.gif
Consultant
Αυτο με τον Βουιτσιτς ειναι μεγαλο παραμυθι..Αλλα συνηθιζονται τα παραμυθια απ'οτι βλεπω!Ο μονος ψηλος που κυκλοφορει σε ολο τον κοσμο ειναι ο Βουιτισιτς;Aυτα φυσικα μη με παρεξηγησετε αλλα ειναι αστεια πραγματα.Για να κανουμε χαβαλε και να περναει η ωρα η μαλλον για να δουλευει ο ενας τον αλλον.

Απλη ειναι η αληθεια,ο Παναθηναικος δεν θα εκανε καμμια απολυτως μεταγγραφη.Ουτε Βουιτσιτς,ουτε Στανταμαιρ ουτε Νοβιτσκι.Γιατι ως γνωστον οταν τεθηκε επι ταπητος ζητημα αποκτησης του παιχταρα Ρουντι Φερναντεζ,παιχτη που θα ισχυροποιουσε αφανταστα τον Παναθηναικο με χρηματα πολυ λιγοτερα απο αυτα του Σαρας ο Γιαννακοπουλος ειπε:

Tα 3 εκατομμυρια ευρω που ζητανε για τον Φερναντεζ ειναι προσβολη στην ελληνικη κοινωνια,δεν μπορουμε να πληρωσουμε τετοια ποσα.
Ginobili
QUOTE(Consultant @ Mar 8 2008, 17:25 ) *
Tα 3 εκατομμυρια ευρω που ζητανε για τον Φερναντεζ ειναι προσβολη στην ελληνικη κοινωνια,δεν μπορουμε να πληρωσουμε τετοια ποσα.

Για 1 χρόνο μόνο(Πές το ολόκληρο)......η μεταγραφή χάλασε επειδή ο Φερνάντεθ ήθελε να κάτσει μόνο 1 χρόνο.Μήνα παραπάνω...μετά ήθελε να πάει στο ΝΒΑ χωρίς καμία δέσμευση.
Όσο για τον Βούισιτς..δεν ήταν παραμύθι...όλοι ξέρουμε ότι είχε γίνει πρόταση(και με περισσότερα λεφτά απ'όσα παίρνει στην Μακάμπι τώρα)...αλλά ο Μιζράχι...είναι Μιζράχι.... wink.gif
Και φυσικά ο Βούισιτς δεν είναι ο μόνο ψηλός που κυκλοφορεί...αλλά όταν εσύ μιλάς για ψηλό των 3.000.000-3.500.000.....τι εννοείς????
saou
Δωρεάν μαθήματα παναθηναικής τακτικής από τον ΑΖ με ολίγη ιστορική αναδρομή σε εποχές Ντάρυλ... Nice 41.gif
MaJesty23
Παίδες το θεωρώ εντελώς άκυρο να πέφτει το φταίξιμο αποκλειστικά ,στον Βασίλη!!Η ομάδα αν δεν βγάλει pick and roll μπλοκάρει αφού δεν υπάρχει μεγάλη κινητικότητα!Ο Βασίλης έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα και φέτος και σε πολλά ματς μας έχει ξελασπώσει ακόμα και με υπερβολικές προσπάθειες!
Από το καλοκαίρι είχα επισημάνει σε φίλους Παναθηναικούς, ότι ο saras δεν ταιριάζει με την χημεία μας!Δηλαδή
τι παραπάνω θα πρόσφερε στην υπερπλήρη περιφερειακη γραμμή του ΠΑΟ?Δυστυχώς Σπανούλης και γιασκεβιτσιους θέλουν να κρατάνε και οι δυο την μπάλα παρα πολύ και δεν ταιριάζουν να παιζουν στην ίδια πεντάδα γιατι αλλήλοπεριορίζονται!Επίσης ο Γιασκεβιτσιους έχει μια έπαρση και υπεροψία στο παιχνίδι του επιμένοντας σε πάσες εξεζητημένες που δεν του πιάνουν ρε γαμώτο!ΜΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΠΙΕΣΗ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΕΙΚΟΣΤΗ ΦΟΡΑ non look pass και δεν πιάνει και συνεχίζει...Δεν ξέρω αν είδατε το παιχνίδι με τον Αρη,που κάνει ένα τρίποντο αψυχολόγητο ο Saras και ο Αλβέρτης ρίχνει καντήλια και τον κρατάνε να μην γίνει σκηνικό στον πάγκο!Απλά ο Παύλος δεν θέλησε να ενισχύσει την ομάδα με Saras ,αλλά να μην αφήσει τον Ολυμπιακό να δυναμώσει και θα το πληρώσουμε απ'ότι φαίνεται πολύ ακριβά!!!

Υ.Γ:Βλέπω οι φίλοι Ολυμπιακοί βγήκαν σαν τα σαλιγκάρια μετά την βροχή(μετά το διπλό στο Γιαντ Ελιαου,το οποίο χάρηκα) και κάνουν σκληρή κριτική και ασχολούνται με μας...Τον Μαή θα γίνει ταμείο μάγκες! smiley.gif
tessari
[quote name='MaJesty23' date='Mar 8 2008, 20:24 ' post='172168']
Παίδες το θεωρώ εντελώς άκυρο να πέφτει το φταίξιμο αποκλειστικά ,στον Βασίλη!!Η ομάδα αν δεν βγάλει pick and roll μπλοκάρει αφού δεν υπάρχει μεγάλη κινητικότητα!Ο Βασίλης έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα και φέτος και σε πολλά ματς μας έχει ξελασπώσει ακόμα και με υπερβολικές προσπάθειες!
Από το καλοκαίρι είχα επισημάνει σε φίλους Παναθηναικούς, ότι ο saras δεν ταιριάζει με την χημεία μας!Δηλαδή
τι παραπάνω θα πρόσφερε στην υπερπλήρη περιφερειακη γραμμή του ΠΑΟ?Δυστυχώς Σπανούλης και γιασκεβιτσιους θέλουν να κρατάνε και οι δυο την μπάλα παρα πολύ και δεν ταιριάζουν να παιζουν στην ίδια πεντάδα γιατι αλλήλοπεριορίζονται!Επίσης ο Γιασκεβιτσιους έχει μια έπαρση και υπεροψία στο παιχνίδι του επιμένοντας σε πάσες εξεζητημένες που δεν του πιάνουν ρε γαμώτο!ΜΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΠΙΕΣΗ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΕΙΚΟΣΤΗ ΦΟΡΑ non look pass και δεν πιάνει και συνεχίζει...Δεν ξέρω αν είδατε το παιχνίδι με τον Αρη,που κάνει ένα τρίποντο αψυχολόγητο ο Saras και ο Αλβέρτης ρίχνει καντήλια και τον κρατάνε να μην γίνει σκηνικό στον πάγκο!Απλά ο Παύλος δεν θέλησε να ενισχύσει την ομάδα με Saras ,αλλά να μην αφήσει τον Ολυμπιακό να δυναμώσει και θα το πληρώσουμε απ'ότι φαίνεται πολύ ακριβά!!!

Πάντως ότι είχε πει ο Γκερσον βγήκε: 1) Ο Ζίζιτς δεν θα παίζει πάνω από 10 λεπτά στον ΠΑΟ και για αυτό δεν τον κράτησε και 2) Ο ΠΑΟ έχει 2 καλύτερους περιφερειακούς από τον Γιασισκεβίτσιους.
Δυστυχώς είχε δίκιο, όπως δίκιο έχει και ο Ζοτς για τον Ντικούδη. Όλοι οι αντίπαλοι μόλις πάρει την μπάλα στο τρίποντο 'ταμπουρώνονται' πίσω.
theov
QUOTE(Consultant @ Mar 8 2008, 13:48 ) *
Δεν τα υπολογισες καλα,με μια ηττα (απο την Παρτιζαν) δεν πατε πουθενα.


Ακόμη χειρότερα τότε λοιπόν! Thanks για την υπόδειξη... cool.gif

Πέστα στο αξιαγάπητο φίλο άλλα και ρομαντικό ουτοπιστή ΑΖ 1980 που πιστεύει ότι ¨τα συμπεράσματά μου είναι βιαστικά και άκαιρα¨

Εδώ με μια ήττα πέρνουμε τον πούλαρο και κάποιοι στο forum ακόμη να δουν την ΠΑΤΑΤΑ...
foivi
QUOTE(Anaz @ Mar 8 2008, 18:06 ) *
Σας ειπα κάτι αλλα δεν τσιμπήσατε..Μην ασχολείστε με τον Σάρας,θα ερθει ο Ζησης στη θέση του το καλοκαίρι.. 19.gif tongue.gif

@AZ γνωριζω καλα τι λές και είναι γνωστος ο τρόπος που αντιμετωπίζει τα πικ ν ρολ στην άμυνα ο Ζοτς με χεντς αουτ, απλα με μπέρδεψε ο όρος "παγιδα" που χρησιμοποίησες γι'αυτο ηθελα να το διευκρινήσεις. Δεν έχασες την ευκαιρια εσυ βεβαια να προβεις στις αγαπημένες σου αναλύσεις,και πολύ καλα εκανες φυσικα! biggrin.gif 41.gif

Για Γκριρ-Σπανουλη, βεβαιως και υπάρχουν διαφορες. Τις επισήμανες σωστα, αν και διαφωνω μαζί σου στο θεμα οργανωσης όπως το έθεσες. Μη ξεχνάμε οτι ο Σπαν λειτουργει σε μια καλα στημένη ομάδα με εναν προπονητη και συμπαίχτες που δουλευουν καιρο μαζι!Σε αυτο που σίγουρα υπερτερει βέβαια ειναι στο courtvision,και ίσως και στην συνεργασία στο πικ ν ρολ, αλλα δεν μπορω να κάνω σοβαρή άμεση συγκριση γιατι είναι αρκετα διαφορετικα τα δεδομένα για τις ομάδες που αγωνίζονται,και δεν ήταν εξ'αρχης αυτος ο στόχος μου.
Αυτο που διακρίνω είναι αρκετες ομοιότητες στον τρόπο που αντιμετωπίζονται απο τους φιλάθλους της ομάδας κυρίως και γι'αυτο το επισήμανα. Ειναι και οι δύο παίχτες με ιδιαιτερη ικανότητα στην δημιουργία φάσεων για τους ίδιους και τους συμπαίχτες τους απο ατομικες προσπάθειες, που μπορουν να κουβαλήσουν την ομάδα τους, και να λύσουν τον επιθετικο γορδιο δεσμό οταν η ομάδα κολλάει, αλλα συχνα παρασύρονται σε αβιαστα λάθη,παιρνουν τραβηγμένες προσπάθειες και κρατουν πολύ τη μπάλα με αποτέλεσμα να στοιχίζουν στην αναπτυξη της ομάδας. Γι'αυτο και ειναι παίχτες που "χωριζουν" την κερκίδα, με την εννοια οτι αναλογα που εστιάζει ο καθένας περισσότερο, οι αποψεις μπορουν να διιστανται αρκετα. Αν και στην περιπτωση του Σπανουλη πάντως, υπαρχει το μεγαλο πλεονέκτημα της αμυνας!


βασικά ο σπανούλης και ο γκρίρ είναι ίδιο στύλ παίχτες απλά ο βασιλάκης έμπλεξε από πιο μικρός με τον γιαννάκη ... biggrin.gif
tessari
[quote name='Anaz' date='Mar 8 2008, 18:06 ' post='172135']
Σας ειπα κάτι αλλα δεν τσιμπήσατε..Μην ασχολείστε με τον Σάρας,θα ερθει ο Ζησης στη θέση του το καλοκαίρι.. 19.gif tongue.gif

Δεν ξέρω για τον Ζήση. Αλλά για έναν ψηλό της Εθνικής που παίζει στο εξωτερικό, το καλοκαίρι έρχεται κατά 99%. Επίσης από τώρα ξέρουν ποιοί φεύγουν.
sherman
Colsuntant η χαρα σου παντως δεν κρυβεται...
keltis 10
Μεγαλε tessari δεν λες τι ξερεις?? γιατι εχω σπασει το κεφαλι μου να καταλαβω ποιους λες!!! blove.gif
tessari
QUOTE(keltis 10 @ Mar 8 2008, 21:45 ) *
Μεγαλε tessari δεν λες τι ξερεις?? γιατι εχω σπασει το κεφαλι μου να καταλαβω ποιους λες!!! blove.gif


'Οσοι δεν έχουν βοηθήσει ουσιαστικά μέχρι τώρα. Και ψηλοί και περιφεριακοί. Αλλά λάθος κουβέντα πιάσαμε. Έχουμε ακόμα δρόμο.
matse-7-
QUOTE(Ginobili @ Mar 8 2008, 14:15 ) *
Σωστός! Αλλά με αυτήν την λογική,φαντάζομαι τι θα έπρεπε να λέμε για τον Μάτσε...τον οποίο μπορούμε από τώρα να αποκαλούμε παλτό...και χαμένα τα λεφτά που παίρνει....αφού η προσφορά του φέτος ήταν ανύπαρκτη.

για τον ματσε κανεις λαθος.παλτο δεν ειναι γιατι ειναι τραυματιας και δεν παιζει.οσο επαιζε ηταν ο καλυτερος μου παιχτης και βγηκε και νουμερο ενα παιχτης στην ευρωπη για το μηνα νοεμβριο.μη συγκρινεις ανομοια πραγματα.αν επαιζε ο ματσε και δεν εκανε τιποτα οκ.οσο επαιζε ηταν ο καλυτερος μου παιχτης και σε αμυνα και σε επιθεση.το οτι ειναι τραυματιας δεν σημαινει οτι ειναι παλτο.τι να κανουμε αθλητης ειναι τραυματιστηκε.
Ginobili
QUOTE(matse-7- @ Mar 8 2008, 20:17 ) *
για τον ματσε κανεις λαθος.παλτο δεν ειναι γιατι ειναι τραυματιας και δεν παιζει.οσο επαιζε ηταν ο καλυτερος μου παιχτης και βγηκε και νουμερο ενα παιχτης στην ευρωπη για το μηνα νοεμβριο.μη συγκρινεις ανομοια πραγματα.αν επαιζε ο ματσε και δεν εκανε τιποτα οκ.οσο επαιζε ηταν ο καλυτερος μου παιχτης και σε αμυνα και σε επιθεση.το οτι ειναι τραυματιας δεν σημαινει οτι ειναι παλτο.τι να κανουμε αθλητης ειναι τραυματιστηκε.

Διάβασε και προηγούμενα πόστ(μετά από αυτό)..μην βιάζεσαι....
Η άποψη μου για τον Μάτσε,είναι η καλύτερη,και τον έχω σε τρομερή εκτίμηση σαν παίκτη.Σε αυτό το πόστ....μιλάω για συγκεκριμένη λογική...
Και μην ξεχνάμε και κάτι,ο Μάτσε θα μπορούσε να παίξει σε πολλούς αγώνες...αλλά έχει και κάποια ψυχολογικά,κάποιους φόβους όπως μας ενημερώνουν οι ρεπόρτερ του Ολυμπιακού(π.χ Παντελής Διαμαντόπουλος).Πριν παρουσιάσει πρόβλημα στην μέση.
Βέβαια,δεν έχει και πολύ άδικο ο παίκτης,καθώς έχει περάσει σοβαρότατο τραυματισμό...και από την άλλη οι χαλαρές προπονήσεις του Γκέρσον,εγκυμονούσαν πιθανούς τραυματισμούς για τους παίκτες καθ'ότι αγύμναστοι.
AZ1980
QUOTE(theov @ Mar 8 2008, 18:49 ) *
Πέστα στο αξιαγάπητο φίλο άλλα και ρομαντικό ουτοπιστή ΑΖ 1980 που πιστεύει ότι ¨τα συμπεράσματά μου είναι βιαστικά και άκαιρα¨

Εδώ με μια ήττα πέρνουμε τον πούλαρο και κάποιοι στο forum ακόμη να δουν την ΠΑΤΑΤΑ...


Αξιαγάπητε φίλε και συμφορουμίτη δεν έχεις το theov σου μου φαίνεται biggrin.gif

Δείχνεις να μην καταλαβαίνεις τι γράφω και σε τι ακριβώς διαφωνούμε. Μπορεί να μη τα γράφω καλά. Το "ρομαντικός ουτοπιστής" δεν ξέρω από που το συμπέρανες, από τη στιγμή που, είτε είμαι τέτοιο πράγμα, είτε δεν είμαι, έχω προσπαθήσει να είμαι συγκρατημένος και τεκμηριωμένος, διαχωρίζοντας τις ελπίδες από τα λογικά συμπεράσματα με τρόπο που πιστεύω ότι είναι σαφής. Μη με βάζεις τώρα να ξαναγράφω τα ίδια, με άλλα λόγια. Αν πάλι έχεις ανάγκη καλά και σώνει να παρουσιάσεις την μεταξύ μας διαφωνία σε διαφορετική βάση από την πραγματική, προκειμένου να νιώσεις δικαιωμένος και να τονίσεις την υποτιθέμενη γκαβομάρα μου που "δεν βλέπω την πατάτα", είσαι ελεύθερος να το κάνεις, από μένα δε θα συναντήσεις άλλη αντίρρηση.

Για τελευταία φορά πάντως να πω πως ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΝ Ο ΣΑΡΑΣ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ Ή ΟΧΙ (ο καθένας έχει το δικό του προαίσθημα και δικαίωμά του). ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΕΞΑΧΘΕΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ, ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ.
theov
Χε, χε AZ1980! Κάτι άρχισες να καταλαβαίνεις με τα πολλά... Εύγε!!! 41.gif

Πάντως έτσι και αλλιώς το θέμα δεν είναι προσωπικό (ούτε καν γνωριζόμαστε..) άλλα απλή εκτίμηση γεγονότων!

Μια ήττα μακρυά βρίσκεται η Πανάθα από ενδεχόμενο αποκλεισμό του από την επόμενη φάση της Euroleague, ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΑΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ...

Ίσα-ίσα κατόπιν της μίας αυτής ήττας στα επόμενα 2 παιχνίδια (την οποία όλοι απευχόμαστε) θα είναι πλέον πάρα, μα πάρα πολύ αργά...

Τόσο απλά!!!
enypnio
QUOTE(theov @ Mar 9 2008, 08:10 ) *
ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΑΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ...


ωραία πες ότι αποκλείεται ο ΠΑΟ εσύ τι κέρδος θα έχεις να τον θάψεις πριν πεθάνει για να σου πούμε μπράβο

ή για να πεις τα έλεγα εγώ ... η μισή ελλάδα τα λέει συνήθως αυτό το "τα έλεγα εγώ" και εγώ μαζί της

από την στιγμή που δεν έχεις δυνατότητα να επηρεάσεις με κάποιο τρόπο (εκτός από τα κλασσικά, γουρια τάματα προσευχές) το μέλλον του ΠΑΟ στην Ευρολίγκα άρα είτε επιβεβαιωθείς είτε όχι το κακό θα έχει γίνει

επίσης είναι τουλάχιστον γελιό να λέμε ότι φταίει ένας παίχτης αποκλειστικά και μόνο για το όποιο χάλι μιας ομάδας (είτε σάρας λέγαιτε είτε τζάκσον είτε γκρίρ είτε σπανουλης) τον Ζίζιτς δεν έχουν κουράγιο ουτε να τον θάψουν εδω μέσα απότε εξαιρείται από υποψιφιο θύμα για πέταγμα βελακίων στην φωτογραφία τους στον απέναντι τοίχο
Ginobili
QUOTE(theov @ Mar 9 2008, 06:10 ) *
, ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΑΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ...

Κι εγώ τα έχω σούρει στον Ομπράντοβιτς...δεν τρέφω όμως αυταπάτες...ότι ο Ζότς..θα κάτσει να διαβάσει το φόρουμ μας...για να διορθώσει το κακό... tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Κρίσεις,απόψεις και προτάσεις καταθέτουμε....δεν μπορούμε τίποτα παραπάνω....(και ούτε θα έπρεπε...) laugh.gif
AZ1980
QUOTE(theov @ Mar 9 2008, 06:10 ) *
Χε, χε AZ1980! Κάτι άρχισες να καταλαβαίνεις με τα πολλά... Εύγε!!! 41.gif



blink.gif blink.gif blink.gif

ΟΚ, καμία αντίρρηση...

bball.gif
Consultant
QUOTE(sherman @ Mar 8 2008, 21:36 ) *
Colsuntant η χαρα σου παντως δεν κρυβεται...

Εγω το ειχα πει αυτο απο την αρχη..Χαρηκα παρα πολυ που εγινε αυτη η εξελιξη γιατι η δυναμικη του Παναθηναικου μειωθηκε υπερβολικα λογω αυτης της μεταγγραφης και κανεις δεν ξερει ποσο θα επηρεασει και στο μελλον.Sure,ο καθενας σας προσπαθει να στηριξει την ακυρη και καταχρηστικη ενεργεια του προεδρου σας,τοσα χρηματα εχει σκασει για την ομαδα εδω που τα λεμε εχει δωσει και την ψυχη του.Ξερεις κατι;Καταλαβαινω απολυτα!


Η αλλη οψη (της δικαιολογιας) του νομισματος λεει οτι τον πηραμε για να μην τον παρει ο Ολυμπιακος.Και αυτο λαθος ειναι γιατι εκ των πραγματων αποδειχτηκε οτι ο (γερασμενος) Σαρας δεν θα ηταν factor στον Ολυμπιακο.Ενα το κρατουμενο.Δευτερον,θελεις να παρεις εσυ τον Σαρας με 3,5;Οκ,παρτον εγω θα σου παρω ακομα καλυτερο στη θεση που θα με κανει πανισχυρο.Σαρας εσυ;Τριπλ κραουν εγω.Oσο πιο μεγαλος ο αντιπαλος τοσο πιο μεγαλη η επιτυχια.Ετσι σκεφτονται οι πρωταθλητες,ετσι και μονο ετσι!!

Bottom of line,η κινηση ηταν γυφτικη.Ηταν κινηση μια ομαδας που φοβαται,οχι μιας ομαδας που θεωρειται η κορυφαια τα τελευταια 15 χρονια.Επετρεψε μου να ελπιζω οτι αυτη η κινηση θα κοστισει (και) μελλοντικα γιατι οπως ξερουμε ολοι η εκδικηση ειναι ενα πιατο που τρωγεται κρυο..Αλλα και για πολλους αλλου λογους που θεωρω οτι ο Γιαννακοπουλος θα τη πατησει απο αυτο που εκανε!
iraklis peristeriou
QUOTE(Consultant @ Mar 9 2008, 18:35 ) *
Εγω το ειχα πει αυτο απο την αρχη..


το είχες πει από την άρχη...
το ξαναείπες λίγο μετά την αρχή...
το ξαναείπες... το ξαναείπες...
μετά από όποιο παιχνίδι έκανε μέτρια ή κακή εμφάνιση ο σάρας το ξαναείπες...
μετά από όποιο παιχνίδι έκανε καλή ή πολύ καλή εμφάνιση ο σάρας, δεν είπες τίποτα...
μετά από όποιο παιχνίδι έκανε μέτρια ή κακή εμφάνιση ο σάρας το ξαναείπες...

έχω να κάνω δύο γενικές παρατηρήσεις.
α) να φτιάξουμε ένα ξεχωριστό νήμα (thread) tongue.gif για τον σάρας
για να γράφουν εκεί όσοι είχαν πει από την αρχή ότι θα κάνει κακό στην ομάδα.
να φτιάξουμε άλλο ένα για τον vspan, και ένα για τον ζίζιτς (εκεί θα γράψω εγώ το πρώτο post)
β) βασική λειτουργία του φόρουμ είναι το να κρατάει καταγεγραμμένα όσα γράφουν οι χρήστες.
έτσι, δεν χρειάζεται κανείς να γράφει ξανά και ξανά posts για να μας θυμίζει τα λεγόμενά του. όλα είναι καταγεγραμμένα. όποιος θέλει να επιβεβαιώσει ότι κάποιος χρήστης "κάτι το είχε πει από την αρχή" ή "το είχε πει στη μέση" ή κάποιος χρήστης "στην αρχή ήθελε, αλλά μετά δεν ήθελε" (βλέπε παράγοντα εδεσσαϊκού) μπορεί να διαβάσει τις αναρτήσεις της αντίστοιχης περιόδου.

QUOTE(Consultant @ Mar 9 2008, 18:35 ) *
Δευτερον,θελεις να παρεις εσυ τον Σαρας με 3,5; Οκ,παρτον
εγω θα σου παρω ακομα καλυτερο στη θεση που θα με κανει πανισχυρο.
Σαρας [b]εσυ; Τριπλ κραουν εγω. [/b]


afro.gif "αυτό ακριβώς, τίποτε άλλο"
sherman
Μιλας λες κ οι Παναθηναικοι του φορουμ αυτου βαλανε 2-3 εκατομμυριακια ευρω απο την τσεπη τους... τι να πω...

Και να σου θυμισω, εσενα & σε ολους οσους το εχουν ξεχασει, οτι ο ΠΑΟ δεν αρπαξε κανεναν Γιασικεβιτσιους απο την ολυμπιακο(περιπτωση Περπε). Ο Σαρας ειχε στειλει ηδη απο καιρο το ακυρο κουνελι του στους Αγγελοπουλους.
sporty78
το να "κλέβει" η μια ομάδα παίκτη απο μια αλλη ομάδα είναι κάτι που γινόταν και θα γίνετε πάντα.
Και ο ολυμπιακός το έχει κάνει παλιότερα... αρα εχετε κάνει και εσεις γυφτικες κινήσεις.
Δεν είναι ελληνικό "προνόμιο" όλες οι ομάδες της ευρώπης το έχουνε κάνει.

Στην τελική ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ παικτης ήταν και μπορούσε να διαπραγματευτεί με οποια και όσες ομάδες ήθελε.
Ο ΠΑΟ του έκανε καλύτερη προσφορα και ήρθε, ετσι απλα είναι τα πράγματα.
enypnio
QUOTE
Προβληματισμός για Χατζηβρέττα

10/3/2008 18:24

Η άνετη επικράτηση επί της Ολύμπια στην Λάρισα και η καλή εμφάνιση αποτέλεσαν τονωτική ένεση στο ηθικό των παικτών του Ζέλικο Ομπράντοβιτς εν όψει της καθοριστικής αναμέτρησης με την Σιένα στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν ήδη την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τους Ιταλούς, όπου φιλοδοξούν με την αμέριστη συμπαράσταση των φιλάθλων τους, να καλύψουν την διαφορά της ήττας του πρώτου αγώνα (θέλουν νίκη με +9), ώστε να αποκτήσουν προβάδισμα στην κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου, που δίνει το αβαντάζ έδρας στα προημιτελικά της Ευρωλίγκα.

Βέβαια, τα προβλήματα αποτελούν και αυτή την φορά εμπόδιο στην προετοιμασία των πρωταθλητών Ελλάδος. Ο Νίκος Χατζηβρέττας υπέστη διάστρεμμα στον αγώνα του κάμπου και θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Παρότι υπάρχει μια σχετική ανησυχία, λογικά δεν θα του στερήσει την συμμετοχή του στο παιχνίδι με την Σιένα. Όσον αφορά στον Σάνι Μπετσίροβιτς που δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Ολύμπια, λόγω τραυματισμού στον καρπό του δεξιού του χεριού, αισθάνεται καλύτερα και τέθηκε στην διάθεση του Ζοτς.

Στο μεταξύ, ευχάριστα είναι τα νέα και για τους Ντέγιαν Τομάσεβιτς και Κώστα Τσαρτσαρή. Ο πρώτος εκτός από ατομικές προπονήσεις, συμμετέχει και σε κάποιες ομαδικές του Παναθηναϊκού, ενώ ο δεύτερος αναμένεται να ξεκινήσει τρέξιμο εντός της εβδομάδας.
sherman
Δεν ξερω τι ειναι χειροτερο... Ο τραυματισμος του Χατζηβρεττα ή η απεργια των τραινων την Πεμπτη...

Εδω ενας "οδηγος" για τα λεοφωρεια που προσεγγιζουν ΟΑΚΑ.

http://www.oasa.gr/index.asp?asp=routes/in...3A1%u039F%u03A5
Jimar
τι απεργια εχει την πεμπτη? ξερεις αν ειναι κλειστα και το μετρο και ο προαστιακος ?


ο χατζηβρεττας οντως μεγαλη απωλεια αν τελικα δεν παιξει , καθως ειναι μελος της μοναδικης πενταδας που αποδιδει στανταρ καλα. αν φυσικα δουμε καλο σαρας η απουσια αυτη θα περασει απαρατηρητη...
sherman
Ναι δεν εχει μετρο και τραινο(τρενο κατ'αλλους, που σαι ρε Μπαμπινιωτη??). Για Προαστιακο δεν ειμαι σιγουρος, αν κ νομιζω πως δεν εχει(απεργια).
Ginobili
24 ωρη απεργία την πέμπτη για όλα τα Μ.Μ.Μ

Βρείτε φίλους να πάτε με αμάξια...

http://www.oasa.gr/index.asp?lang=gr
Ginobili
sorry..λάθος...μετρό και τρένα μόνο.
Bonzo
Δεν πειράζει.. Λεωφορειάκι. Ελπίζω να δούμε sold out τιν Πέμπτη στον πιο σημαντικό(μέχρι τον επόμενο) αγώνα της χρονιάς
lakersdynasty
Δύσκολα προλαβαίνει ο ΜακΙντάιρ

11-03-2008 18:42
Ρεπορτάζ:
Χαριτίνη Κυριτσάκα (kyritsaka@superbasket.gr)

Οι τραυματισμοί δεν αφήνουν την Σιένα σε… χλωρό κλαρί! Μετά τους Λαβρίνοβιτς, Καουκένας και Σάτο την σκυτάλη παρέλαβε ο Τέρελ ΜακΙντάιρ ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο και δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί μετά τον αγώνα με την Παρτιζάν. Ο 31χρονος πλέι μέικερ έσφιξε τα δόντια και έπαιξε στο Βελιγράδι, αλλά όπως φαίνεται θα απουσιάσει από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο Βλάντο Ιλιέφσκι μιλώντας για το ματς της Αθήνας, είπε: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Θέλουμε να τερματίσουμε στην πρώτη θέση του γκρουπ και ελπίζουμε στην Αθήνα να την κατακτήσουμε. Σίγουρα, έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί», τόνισε.
Consultant
Ποσο τυχερος μπορει να ειναι ο Παο;Ποσο;Nομιζω οτι ξεπερασε τον Ομπραντοβιτς,πλεον μιλαμε για γκα(π)αοστονε..Ε ρε κωλοφαρδια
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.