Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Phoenix Suns
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Western Conference
SteveNashidis
Phoenix Suns






“-Ποιον διάλεξαν οι Σανς στο Draft;
” -Αyton. 1-0.



Προηγούμενο Ρεκόρ (2017-2018):21-61

Πρώτοι σε στατιστικές κατηγορίες (2017-2018):
Πόντοι: Devin Booker 24.9
Ριμπάουντ:Tyson Chandler 9.1
Ασίστ: Devin Booker 4.7
Κλεψίματα: Josh Jackson 1.0
Κοψίματα: Marquese Chriss 0.9
Ευστοχία %: Tyson Chandler .647
Χρόνος συμμετοχής: Devin Booker 34.5

Πιθανή 5άδα:
Devin Booker Trevor Ariza Josh Jackson
Ryan Anderson DeAndre Ayton


Πάγκος:
PG: D. Melton, I.Cannan, E.Okobo
SG: S. Harrison, T. Daniels, D.Reed,
SF: T.J. Warren, M. Bridges, G.King
PF: D.Bender ( 68.gif) , D.Arthur
C: T.Chandler, R.Holmes

Προπονητής: Ιgor Koskovov
Βοηθός Προπονητή:Joe Prunty

Μεταγραφικές Κινήσεις
Draft Picks:DeAndre Ayton(#1), Mikal Bridges (#10) ,Elie Okobo (#31), George King (#59)
Ήρθαν ή Ανανέωσαν: Trevor Ariza (free agent), D.Arthur (trade Nets), R.Holmes (trade 76ers), R.Anderson & D. Melton (trade Houston). I.Cannan ( 1 year/1.75 M), D.Booker (5 years/ 158 M)

Έφυγαν:
Tyler Ulis (waived/GSW), Jared Dudley ( Nets trade), M.Chriss & B.Knight (Rockets trade), Alex Len (Atlanta wav.gif )

Παρουσίαση ομάδας
Για άλλη μια χρονιά η ομάδα θα είναι νεανική... not this time....
Φέτος τα πράγματα στην Αριζόνα άλλαξαν. Για την ακρίβεια όχι απλά άλλαξαν , ξηλώθηκαν οι μισοί περσινοί συντελεστές. Ξεκινάω το αφιέρωμα μου από αυτούς που έφυγαν όχι γιατί θεωρώ ότι αξίζουν περισσότερο τις πρώτες γραμμές, αλλά γιατί επιτέλους η ομάδα κινήθηκε λογικά μετά από 5-6 χρόνια το καλοκαίρι που μας πέρασε.
Αρχικά έφυγε ο Watson από τον πάγκο μιας και δεν ικανοποιούσε ούτε το ρόλο του μεταβατικού προπονητή, ούτε βοηθούσε στην ανάπτυξη των νεαρών μας παικτών. Επίσης, έφυγαν βασικά στελέχη της 5άδας όπως Dudley (εσύ αρχηγέ μου θα ξαναγύρισεις με κάποιο τρόπο), Chriss ,Len, Ulis μαζί με το βαρίδιο, τον Knight. Tέλος, λίγο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα,έφυγε με τρόπο όμοιο ενός προπονητή της Football League, ο GM της ενορχήστρωσης της καλοκαιρινής προετοιμασίας, ο Ryan McDonough. icon_drunk.gif
Kαι αφού έφυγαν όλοι αυτοί, ήρθε στην ομάδα ένας εξαιρετικός προπονητής ο Κοκόσκοβ μαζί με τον υπηρεσιακό προπονητή του Γιάννη στους Μπακς, τον Προύντι. Ήρθαν ταλαντούχοι παίκτες μέσω του draft και έμπειροι παίκτες να στελεχώσουν το νεανικό σύνολο ενώ αναμένεται να έρθουν 2-3 ακόμα παίκτες που θα συμπληρώσουν το παζλ.


Η θεά τύχη μας ευνόησε με το #1 για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας και ο καλύτερος ψηλός της δεκαετίας του draft, o Ayton θα κλείσει τη μεγάλη τρύπα στη ρακέτα. Μαζί του ήρθε ο Bridges, ένας 3&D forward που θα δώσει άπειρο spacing σε ένα έξυπνο trade up με την Φίλα στο Draft και ο πολλά υποσχόμενος άσος Okobo από τη Γαλλία.
Ο Ariza και ο Ryan Anderson από το Χιούστον απλά φαντάζουν ιδανικοί στο πλάνο του προπονητή να ανοίγουν και άλλο το γήπεδο. Οι νέοι Arhtur & Holmes θα πάρουν τα εξτραδάκια τους σε χρόνο στην ευάλωτη ρακέτα.


To rebuild τελείωσε. Άλλωστε το δήλωσε και ο Μπούκερ, ότι δε πρόκειται να κάτσει άλλη χρονιά στην ομάδα αν είναι να βολοδέρνει μεταξύ 14ης και 15ης θέσης στη Δύση. Δεν είναι εύκολη η περιφέρεια, ειδικά μετά την έλευση του Λεμπρον που θα επισκιάσει για 2-3 χρόνια τα πάντα. Αλλά η ομάδα είναι νομίζω έναν playmaker και 2-3 έμπειρους παίκτες μακριά από το να γίνει ανταγωνιστική στα playoffs. Ο Warren λένε βελτίωσε απίστευτα το σουτ, όπως και ο Τζάξον. Ο Ιγκόρ όπως γράφουν έχει βελτιώσει και τον Ρούμπιο στο σουτ, οπότε μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός αυτό. Oι ελπίδες για Οφς μετά από 8 χρόνια είναι υπαρκτές περισσότερο από ποτέ. Η ομάδα μόνο καλό θα της κάνει να βρεθεί στην postseason απέναντι σε μεγαθήρια για να ωριμάσουν οι παίκτες.


O Ayton έδωσε το στίγμα του από νωρίς στην preseason. Eπίσης έθεσε τον πήχη αρκετά ψηλά . Το Σακ & Κόμπε σαν δίδυμο δε νομίζω να το πιάσουν άμεσα αλλά ένα pick n roll του Booker με τον Ayton και στις γωνίες να περιμένουν οι Warren, Ariza, Bridges, Anderson δε ξέρω πως μπορεί κάποιος να το σταματήσει.
--------------------

Θέλω να ρωτήσω τον...
Dragan Bender αν αισθάνεται καλά που ο αγαπημένος του Ουκρανός συγκάτοικος έφυγε. icon_drunk.gif


Δεν θέλω να ρωτήσω τον...
Ryan McDonough... πως αισθάνεται που φοβήθηκε να κάνει φέτος trade. (σημείωση: Ο Ryan απολύθηκε γιατί φάνηκε διστακτικός να δώσει ότι ζητούσαν για all star PG, ενώ τις προηγούμενες χρονιές πολύ άνετα έδιωξε για μερικά κιλά αβοκάντο τους Bledsoe,Dragic,Thomas.)

Πρόβλεψη νικών: 47-35
Conference rank: 7th
Division rank: 3th

Teaser



We are PHX. Sun arise
SG3ptshooter
QUOTE(SteveNashidis @ Oct 11 2018, 19:14 ) *
This is for the people of the sun!
It's comin' back around again! Uh!


Πρόβλεψη νικών: 47-35
We are PHX. Sun arise

Το ζεις μλκ. 77.gif

Πόσο μας φοβίζει ότι ο Book ήρθε διακοπές με D'Ange-Russ; peace.gif
geo82
Οφείλω να ομολογήσω ότι το project των Suns μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον και θέλω να πετύχει. Μου ήταν πάντα συμπαθείς ως ομάδα. Δεν είδα ολόκληρο το πρώτο τους παιχνίδι, αλλά τα 10λεπτα στιγμιότυπα και μπορώ να πω ότι μου άρεσε αυτό που είδα. Για να δούμε τι ψάρια θα πιάσουν φέτος...
Zephyr
Αν ο Ayton έχει το impact του Embiid, θα έχουν καλές πιθανότητες να μπουν στα playoff οι Suns. Αν μη τι άλλο δελεαστική ομάδα για να παρακολουθείς και αν κάνει και ο Jackson το step up πιθανόν να κάνουν ζημιές. Αλλά θέλουν pg. Ένα Rondo ξέρω γω ή κάτι τέτοιο.
aegeansheed
Ξεχωρίζετε από τα lights Ariza και J.Jackson-ποιός είναι ποιός; huh.gif
SteveNashidis
QUOTE(SG3ptshooter @ Oct 16 2018, 20:32 ) *
Το ζεις μλκ. 77.gif

Πόσο μας φοβίζει ότι ο Book ήρθε διακοπές με D'Ange-Russ; peace.gif

Γλυκό ξενύχτι χθες Σι-τζι icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif

Χθες παιξαμε σβηστά. Στο 4ο δεκάλεπτο αποφάσισαν να παίξουν και ξεκίνησαν τα τρίποντα βροχή.

Ο Αyton νομίζω εχει καλύτερο επιθετικό οπλοστάσιο από Εμπίντ. Παρα ήταν απελευθερωμένος χθες, στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι. Αν και στα περισσότερα μαρκαρίσματα είχε πιο κοντό αντίπαλο, δεν τα πήγε και άσχημα απέναντι στον Τζόρνταν. Θέλω να τον δω και σε έναν πιο καλό ψηλό.

Μπούκερ θα αφήσει εποχή. Όποτε θέλει βάζει τα σουτ. Δε φοβάται.

Τζάξον άλλαξε μαλλί, βελτίωσε σουτ και γενικά ήταν χθες ορεξάτος με άμυνες και κοψίματα. Γουόρεν και αυτός άλλαξε μαλλί και όπως λέγεται θα μας εκπλήξει με την ευστοχία του. Χθες ήταν σβηστά εύστοχος.

Άντερσον, Αρίζα, Τσάντλερ και οσονούπω ο Κρόφορντ θα προσφέρουν σιγά σιγά όλο και πιο πολλά στην επίθεση μαζί με τους νέους.
Αισιοδοξία για οφς μετά από 8 χρόνια.
suns1-sm.gif suns1-sm.gif suns1-sm.gif
Air Kef
Κοκοσκοφ μπλα μπλα, Μπούκερ, Αύτον, μπλα μπλα, Αρίζα μπλα.

Τι χάλια εμφανίσεις και γενικά αισθητική είναι αυτή που έχουν οι φετινοί (ειδικά) Σανς;;; Ούτε ομάδα της Τζι-λιγκ τέτοια προχειρότητα και κιτσαριό.

Είναι αυτή γραμματοσειρά;;;;
Είναι αυτός συνδυασμός χρωμάτων;;;;;

Τόσο ιστορική ομάδα, τόσο πρωτότυπα χρώματα με δυνατότητα πλουραλισμούμ, μέσα στην έρημο της ΑρίζοναΣ, και σχεδιάζουν γήπεδο, εμφάνιση και πόστερς σαν γιγαντιαία διαφήμιση ENERGY BAR που βρισκεις σε γυμναστήριο 30 ετών της επαρχείας;

Click to view attachment


Δηλαδή, απολύουν προπονητή, GM, βασικό PG, αρχηγόπουλο Dudley, και δεν βρέθηκε ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ να πει "ρε παιδιά, δεν στέλνουμε και τον μλκ τον Designer που φαινόμαστε σαν κακιά απομίμηση της Big Babol;"

Ευχαριστώ
Sharp Shooter
Οπα! Τι έχουμε εδώ; Νόμιζα ήμουν ο μόνος οπαδός του Φοινιξ που είχε απομείνει και με μεγάλη χαρα διαβάζω οτι υπάρχει θέμα αποκλειστικά για την ομάδα. Και μάλιστα συνδυαζόμενο απο ωραια ανάλυση..! Ειμαι και νέος στο φόρουμ, θα τα μάθω.

Όσον αφορά τις προβλέψεις μου, δεν ειμαι και πολύ αισιόδοξος για πλέι οφς. Μου αρκεί να αποφευχθούν οι 4 τελευταίας θέσεις της Δύσης, γιατί εχω βαρεθεί να γίνονται σάκος του μποξ. Τωρα αν προκύψει και κατι καλύτερο πάντα θα ειναι καλοδεχούμενο. Όμως ειναι και η Δύση παραδοσιακά παλούκι...

Όπως και να’χει το σίγουρο ειναι πως το Φοινιξ θα ειναι πολύ fun to watch φέτος.
drunk guy
ενω γενικα ο ayton τα χει παει πολυ καλα στη pre season καθως και στο πρωτο επισημο παιχνιδι εμενα ακομα με προβληματιζει η αμυντικη του συμπεριφορα.δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται με τετοιο σωματοτυπο να μην εχει το αντιστοιχο defensive impact. η εστω να προσφερει λιγο rim protection. επισης θεωρω οτι μπορει να γινει κυριαρχος στο ποστ αλλα απ οτι εχω καταλαβει δεν του πολυαρεσουν οι επαφες και προτιμαει τα σουτακια απο μεση αποσταση. anyway προς το παρον ειναι αποδοτικος παντως οποτε δεν υπαρχει θεμα
SteveNashidis
Φίλε Sharp Shooter δεν είμαστε και παρα πολλοί υποστηρικτές αλλα ναι εδώ και χρόνια υπάρχει ενεργό ποστ για τεκταινόμενα της Αριζόνας.

Ντένβερ-Φοίνιξ , Ρικάπ 20/10/2018

Ο Γιόκιτς δεν είχε αντίπαλο στη ρακέτα. Ο Αyton έκανε γρήγορα φάουλ και έφαγε πάγκο. Ο Τσάντλερ δε ψήθηκε να σπρώξει στα γερμάτα οπότε είχαμε μια εικόνα αποσύνθεσης στο 1ο ημίχρονο με τη διαφορά να φτάνει μέχρι και τους 27. Ο Μπούκερ έφαγε ξύλο και η άμυνα του Ντένβερ ήταν αρκετά συγκεντρωμένη για να του αφήσει χώρο. Το έργο έγινε πιο εύκολο μιας και όλοι οι ψηλοί μας ήταν κακοί. Πέρα από τον Ayton και τον Τσάντλερ, κακός ήταν ο Ράιαν Άντερσον που "έχτισε", ο Αρίζα που φαινόταν κουρασμένος, ο Κρόφορντ που κάνει αποτοξίνωση από την "ξάπλα" των διακοπών. Ο Κανάαν ήταν αρκετά επιπόλαιος και δεν πρέπει να μείνει άλλο στη βασική πεντάδα, αν θέλουμε να έχουμε βλέψεις για 8αδα.

Ενέργεια πήραμε μόνο από Warren, Jackson , Holmes και ανέλπιστα από τον απίστευτα ώριμο και καλό Bridges. O Kokoskov δεν δίστασε να βγάλει τους βασικούς του όποτε κούραζαν τη μπάλα και η 2η πεντάδα μείωνε τη διαφορά όποτε έμπαινε μέσα. Φτάσαμε στους 10 πόντους προς το τέλος του παιχνιδιού αλλά ξανά οι επιπόλαιες επιλογές του Ayton,Booker και Canaan έδιωξαν τη διαφορά στους 18 πόντους, όπου και τυπικά τελείωσε το παιχνίδι.

denv1-sm.gif vs suns1-sm.gif 119-91
yorgos
Η δεύτερη πεντάδα του Ντένβερ είναι από το πανέρι. Ο Τζόκιτς απλά δεν παίζεται, απογοήτευση ο Άιτον, περίμενα μια κάπως πιο σοβαρή αντίσταση από το Φοίνιξ. Ευτυχώς τα άλλα ματς ήταν ανταγωνιστικότερα.

Συμφωνώ ότι με Κανάαν για βασικούρα δεν πας πουθενά.
geo82
QUOTE (Air Kef @ Oct 18 2018, 21:36 ) *
Τι χάλια εμφανίσεις και γενικά αισθητική είναι αυτή που έχουν οι φετινοί (ειδικά) Σανς;;; Ούτε ομάδα της Τζι-λιγκ τέτοια προχειρότητα και κιτσαριό.

Είναι αυτή γραμματοσειρά;;;;
Είναι αυτός συνδυασμός χρωμάτων;;;;;

Τόσο ιστορική ομάδα, τόσο πρωτότυπα χρώματα με δυνατότητα πλουραλισμούμ, μέσα στην έρημο της ΑρίζοναΣ, και σχεδιάζουν γήπεδο, εμφάνιση και πόστερς σαν γιγαντιαία διαφήμιση ENERGY BAR που βρισκεις σε γυμναστήριο 30 ετών της επαρχείας;


Δηλαδή, απολύουν προπονητή, GM, βασικό PG, αρχηγόπουλο Dudley, και δεν βρέθηκε ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ να πει "ρε παιδιά, δεν στέλνουμε και τον μλκ τον Designer που φαινόμαστε σαν κακιά απομίμηση της Big Babol;"

Ευχαριστώ


Δυστυχώς θα συμφωνήσω. Το Phoenix ήταν πάντα μια ομάδα με όμορφες εμφανίσεις. Τη δεκαετία του '90 ήταν σίγουρ;α στις 5 καλύτερες φανέλες της λίγκας.


QUOTE (SteveNashidis @ Oct 21 2018, 15:58 ) *
Ο Κανάαν ήταν αρκετά επιπόλαιος και δεν πρέπει να μείνει άλλο στη βασική πεντάδα, αν θέλουμε να έχουμε βλέψεις για 8αδα.


Η αλήθεια είναι πως θέλετε άσο επειγόντως. Αν βρεθεί λύση σ' αυτή τη θέση, η οχτάδα δεν είναι απλησίαστη.
jvalin
Ποια 8άδα ρε παιδιά?

Πολύ πρόχειρα (εν πολλοίς τυχαία σειρά)

1. Γκόλντεν Στέιτ
2. Γιούτα
3. Χιούστον
4. Πόρτλαντ
5. ΛεΜπρον
6. Σπερς (21 σερί σεζόν στα οφφς)
7. Ντένβερ (Γιόκιτς αρρώστια icon_headbang.gif )
8. OKC

9. Νέα Ορλεάνη

Και δεν έβαλα καν Σότα και Κλιπς.

Χώρια που ούτως ή άλλως δεν υπάρχει και κάνας λόγος να βιαστούνε στο Φοίνιξ. Ο Έιτον μόλις ξεκίνησε και ο Μπούκερ είναι κλεισμένος μέχρι το 2024. Όσο και να γκρινιάξει δεν πάει πουθενά.

Την πρώτη χρονιά του ΜακΝτόνα (πώς σκατά προφέρεται το McDonough?) οι Σανς βιάστηκαν με το rebuild και εν τέλει τους γύρισε μπούμερανγκ. Αντίστοιχη φάση πχ και οι Μπακς το 2016. Φορτώθηκαν συμβόλαια βαρίδια, πολλά από τα οποία τα κουβαλάνε μέχρι σήμερα. 5,5 μύρια σε dead money φέτος και άλλα τόσα του χρόνου για Teletovic-Hawes. Τα 3,5 μύρια του Τέλη μένουν στα βιβλία μέχρι και το 2021. Για να μην πιάσω Ντέλυ, Σνελ (trade το 2016, ανανέωσε το 2017) κλπ.

Οι Σανς το καλοκαίρι θα έχουν καπ σπέις για μαξ συμβόλαιο. Προσωπικά, δε βρίσκω λόγο να σπαταλήσουν άσσετς για βασικό PG όταν μπορούν κάλλιστα να περιμένουν λίγους μήνες και να υπογράψουν κάποιον ως ελεύθερο (εκτός βέβαια αν προκύψει τρελή ευκαιρία και έρθει σοβαρός παίκτης κοψοχρονιά). Μέχρι τότε, στην ανάγκη βοηθάει και ο Μπούκερ με τη δημιουργία.
Manimal
Δεν νομίζω να έχουν καν στόχο την οχτάδα. Αν και πάρα πολύ νωρίς, πιστεύω πως και οι βετεράνοι κάπως έτσι θα αντιμετωπίσουν την χρονιά, διαλέγοντας παιχνίδια. Ο δε Αύτον είναι μεγάλη τραγικούρα στην άμυνα. Σταματάει αντίπαλο μόνο με φάουλ. Έχει τα προσόντα να γίνει μεγάλη παιχτούρα αλλά είναι πολύ άγουρος για να διεκδικήσεις με δαύτον θέση στα οφφς.

QUOTE (SteveNashidis @ Oct 21 2018, 15:58 ) *
Ενέργεια πήραμε μόνο από Warren, Jackson , Holmes και ανέλπιστα από τον απίστευτα ώριμο και καλό Bridges. O Kokoskov δεν δίστασε να βγάλει τους βασικούς του όποτε κούραζαν τη μπάλα και η 2η πεντάδα μείωνε τη διαφορά όποτε έμπαινε μέσα.


Σε ματς που ο Bridges είναι μακράν ο καλύτερος των Σανς και ο Αρίζα ανύπαρκτος, και μάλιστα σε μια νεανική ομάδα που στόχο έχει πρώτα την ανέλιξη των ταλέντων, θα περίμενα οι χρόνοι τους να ήταν ανάποδα. Μου έκανε τρομερή εντύπωση που επέμεινε τόσο στον Αρίζα. Μιλάμε για μία διαφορά μεταξύ των δύο παιχτών, στο συγκεκριμένο παιχνίδι, 68 πόντων.
thalys
QUOTE (jvalin @ Oct 22 2018, 20:24 ) *
5,5 μύρια σε dead money φέτος και άλλα τόσα του χρόνου για Teletovic-Hawes. Τα 3,5 μύρια του Τέλη μένουν στα βιβλία μέχρι και το 2021.



Οφφ τόπικ λεπτομέρεια για το καπ: Όταν ο Τελέτοβιτς συμπληρώσει 1 χρόνο από το τελευταίο παιχνίδι του οι Μπακς μπορούν να ζητήσουν να εξαιρεθεί το συμβόλαιο του από το καπ για ιατρικούς λόγους. Η εξαίρεση ισχύει ακόμη κι αν τον έχουν κόψει και στρετσάρει το συμβόλαιο του, αρκεί η αίτηση να γίνει πριν την ημερομηνία λήξης του συμβολαίου του.

Αν ο Τελέτοβιτς επανέλθει και παίξει 25 παιχνίδια ρέγκιουλαρ ή πλέυ οφ με άλλη ομάδα, το συμβόλαιο του μετράει ξανά. Αλλά με θρόμβους 2 φορές, δύσκολο να τον πάρει κάποια ομάδα. Άρα σε περίπου ένα μήνα που συμπληρώνεται ο χρόνος, θα βγάλουν το συμβόλαιο του από τα κιτάπια τους. Θα πρέπει βέβαια να πληρώσουν τα συμπεφωνημένα.

http://www.cbafaq.com/salarycap.htm#Q61
jvalin
QUOTE (thalys @ Oct 23 2018, 02:57 ) *
Οφφ τόπικ λεπτομέρεια για το καπ: Όταν ο Τελέτοβιτς συμπληρώσει 1 χρόνο από το τελευταίο παιχνίδι του οι Μπακς μπορούν να ζητήσουν να εξαιρεθεί το συμβόλαιο του από το καπ για ιατρικούς λόγους. Η εξαίρεση ισχύει ακόμη κι αν τον έχουν κόψει και στρετσάρει το συμβόλαιο του, αρκεί η αίτηση να γίνει πριν την ημερομηνία λήξης του συμβολαίου του.

Αν ο Τελέτοβιτς επανέλθει και παίξει 25 παιχνίδια ρέγκιουλαρ ή πλέυ οφ με άλλη ομάδα, το συμβόλαιο του μετράει ξανά. Αλλά με θρόμβους 2 φορές, δύσκολο να τον πάρει κάποια ομάδα. Άρα σε περίπου ένα μήνα που συμπληρώνεται ο χρόνος, θα βγάλουν το συμβόλαιο του από τα κιτάπια τους. Θα πρέπει βέβαια να πληρώσουν τα συμπεφωνημένα.

http://www.cbafaq.com/salarycap.htm#Q61

Ωραίος ευχαριστώ για τη διόρθωση! thumbsup.gif Πέρασα τα νούμερα μηχανικά από το shamsports. Δεδομένου ότι οι Μπακς δεν έχουν ακόμα δικαίωμα να αιτηθούν για την απαλλαγή, το καπ χιτ είναι περασμένο κανονικά.
SteveNashidis
QUOTE(jvalin @ Oct 22 2018, 21:24 ) *
Ποια 8άδα ρε παιδιά?

1. Γκόλντεν Στέιτ
2. Γιούτα
3. Χιούστον
4. Πόρτλαντ
5. ΛεΜπρον
6. Σπερς (21 σερί σεζόν στα οφφς)
7. Ντένβερ (Γιόκιτς αρρώστια icon_headbang.gif )
8. OKC

9. Νέα Ορλεάνη

Και δεν έβαλα καν Σότα και Κλιπς.

Χώρια που ούτως ή άλλως δεν υπάρχει και κάνας λόγος να βιαστούνε στο Φοίνιξ. Ο Έιτον μόλις ξεκίνησε και ο Μπούκερ είναι κλεισμένος μέχρι το 2024. Όσο και να γκρινιάξει δεν πάει πουθενά.


Οι Σανς το καλοκαίρι θα έχουν καπ σπέις για μαξ συμβόλαιο. Προσωπικά, δε βρίσκω λόγο να σπαταλήσουν άσσετς για βασικό PG όταν μπορούν κάλλιστα να περιμένουν λίγους μήνες και να υπογράψουν κάποιον ως ελεύθερο (εκτός βέβαια αν προκύψει τρελή ευκαιρία και έρθει σοβαρός παίκτης κοψοχρονιά). Μέχρι τότε, στην ανάγκη βοηθάει και ο Μπούκερ με τη δημιουργία.


1.GSW
2.Houston
3.Utah
4.Denver
5.OKC
6.Pelicans
7. Suns
8. Lakers

Γιατί όχι έτσι; Πέρα από τη πλάκα στο δικό μου το προτζέκτιον, Σότα, Πόρτλαντ υποθέτω ότι θα έχουν εσωτερικά θέματα μέσα στη χρονιά με Μπάτλερ και Λίλαρντ/Μακόλουμ. Οι Σπερς θα είναι ερωτηματικό στη χρονιά μιας και δε θα έχουν Πάρκερ,Τζινόμπιλι , Ντάνκαν οπότε γιατί να μην μείνουν εκτός; laugh.gif laugh.gif Θα δουμε είναι δύσκολη η 8άδα δε λέω.

Ο λόγος που έφυγε ο ΜακΝτόναφ είναι γιατί δεν έφερε πλέιμεικερ. Συγκεκριμένα γιατί δεν πήρε το καλοκαίρι τον Τιγκ από Σότα. Πρόσφατα βγήκαν φήμες ότι θέλουμε Ροζιέρ και ότι κινηθήκαμε για Tj McConnell. Οπότε για να έφυγε o GM πάει να πει ότι σίγουρα θα κινηθούμε μέσα στη χρονιά μιας και το πλάνο του ήταν..... η αναμονή μέχρι την κατάλληλη ευκαιρία, όπως λέτε.

Ο Μπούκερ κάλλιστα μπορεί να πει ότι φεύγει όποτε θέλει. Το έχουμε δει άπειρες φορές με παίκτες που πιέζουν την ομάδα για τρέιντ. Γιαυτό και κινηθήκαμε ενεργά στην οφσίζον, για να ικανοποιήσουμε την επιθυμία του. Οι δηλώσεις όλων λένε ότι πάμε άμεσα σε win mode.
QUOTE
I didn’t feel we achieved all what we sat out to achieve [this offseason],” Sarver said. I think we’re at the end of a rebuild,” he said. “For me, the switch has flipped and it’s now time to start figuring out how to win.”


QUOTE(Manimal @ Oct 23 2018, 02:29 ) *
Δεν νομίζω να έχουν καν στόχο την οχτάδα. Αν και πάρα πολύ νωρίς, πιστεύω πως και οι βετεράνοι κάπως έτσι θα αντιμετωπίσουν την χρονιά, διαλέγοντας παιχνίδια. Ο δε Αύτον είναι μεγάλη τραγικούρα στην άμυνα. Σταματάει αντίπαλο μόνο με φάουλ. Έχει τα προσόντα να γίνει μεγάλη παιχτούρα αλλά είναι πολύ άγουρος για να διεκδικήσεις με δαύτον θέση στα οφφς.



Σε ματς που ο Bridges είναι μακράν ο καλύτερος των Σανς και ο Αρίζα ανύπαρκτος, και μάλιστα σε μια νεανική ομάδα που στόχο έχει πρώτα την ανέλιξη των ταλέντων, θα περίμενα οι χρόνοι τους να ήταν ανάποδα. Μου έκανε τρομερή εντύπωση που επέμεινε τόσο στον Αρίζα. Μιλάμε για μία διαφορά μεταξύ των δύο παιχτών, στο συγκεκριμένο παιχνίδι, 68 πόντων.


Δεν πήραμε τους συγκεκριμένους βετεράνους για να κάθονται. Αρίζα, Άντερσαν, Κρόφορντ σίγουρα θέλουν τις νίκες. Στο άλλο που αναφέρεις,ο Αyton ΝΑΙ είναι πολύ κακός στην άμυνα. Δεν θυμάμαι και πολλούς ρούκις σέντερ να είναι αμυντικοί ογκόλιθοι. Θέλει βελτίωση. Ο λόγος που δεν φαίνονται οι επιθετικές του αρετές είναι γιατί δεν υπάρχει πλέιμεικερ. ο Μπούκερ έκανε 7 λάθη στο ημίχρονο με Γουόριορς, όντας οργανωτής. Αν είχαμε τουλάχιστον τον Πέιτον , που αφήσαμε να φύγει τζάμπα, θα μιλούσαμε διαφορετικά για τον σέντερ μας.

Ο λόγος που δεν είδες τους ρούκις να παίζουν επιβεβαιώνει ότι δεν πάμε για άλλη μια χρονιά για ριμπίλντ. Θα παίζουν οι βασικοί μέχρι να βρουν πατήματα γιατί κακά τα ψέματα δεν έχουν βρει. Περίμενα κάτι καλύτερο από τους βετεράνους. Αλλά τους δικαιολογώ γιατί βρίσκονται για πρώτη φορά σε παρόμοια κατάσταση όπου δεν οργανώνει κάποιος την ομάδα στο παρκέ και το ρόλο αυτό τον έχει αναλάβει ο Μπούκερ που δε μπορεί να είναι συνέχεια στο πικ.
Zephyr
QUOTE(SteveNashidis @ Oct 24 2018, 17:05 ) *
Στο άλλο που αναφέρεις,ο Αyton ΝΑΙ είναι πολύ κακός στην άμυνα. Δεν θυμάμαι και πολλούς ρούκις σέντερ να είναι αμυντικοί ογκόλιθοι. Θέλει βελτίωση.


Κοιτάζω χθεσινά highlights του αγώνα με τους Lakers και ο Ayton έχει χειρότερες τοποθετήσεις και πηδάει σε πιο λάθος χρόνο ακόμα και από τον Leday tongue.gif
SteveNashidis
QUOTE(Zephyr @ Oct 25 2018, 12:38 ) *
Κοιτάζω χθεσινά highlights του αγώνα με τους Lakers και ο Ayton έχει χειρότερες τοποθετήσεις και πηδάει σε πιο λάθος χρόνο ακόμα και από τον Leday tongue.gif


Έκανε 2 ταπίδια ωραία όμως ! laugh.gif Δε βαζει το κορμί του για άμυνα είναι αλήθεια.

gold1-sm.gif suns1-sm.gif 123-103

Το παιχνίδι χάθηκε από το 2ο δεκάλεπτο με πολύ μεγάλη διαφορά. Φοβήθηκαν περισσότερο από ότι έπρεπε τους πρωταθλητές, σε σημείο να μη παιζουν άμυνα καθόλου. Κανένα σημείο αναφοράς για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Δεν κοιτάω καν τους 20 ποντους του Αyton και τους 28 του Μπούκερ.


suns1-sm.gif lal1-sm.gif 113-131 . Θεωρούσα ότι θα κερδίζαμε σήμερα αλλά οι Λέικερς το ήθελαν περισσότερο. Πάλι αφήσαμε το ματς να ξεφύγει στο 2ο δεκάλεπτο και αυτή τη φορά δεν υπάρχει δικαιολογία . Δε παίζει κανένας άμυνα. Πάλι 22 ποντους ο Αιτον και 28 ο Μπούκερ, ο οποίος έφυγε με τραυματισμό. Κατά τα άλλα πρέπει ο Κοκόσκοφ να τρίξει τα δόντια , ιδιαίτερα στους βετεράνους.
SteveNashidis


Tο draft history του τραγικού GM, Ryan McDonough μετά την παρακάτω είδηση.

QUOTE
Story filed to ESPN: Suns declining 4th-year option on former No. 4 overall pick Dragan Bender. He tells ESPN: "Of course I wish they picked up the option, but I am not going to let this stop me from reaching my goals. I am 20 and I will keep working to make it in this league..."


Nαι αγόρι μου. Ταλεντάρα 20 χρονών είσαι

wav.gif
SteveNashidis
Διώξαμε και τον Κανάαν και εκεί που πήγα να χαρώ διαβάζω αυτό.

QUOTE
The Suns have reportedly expressed interest in acquiring Markelle Fultz.
Fultz reportedly wants out of Philly, but him opting to see a shoulder and wrist specialist this week was a bit of a self-inflicted wound on his own trade value. Teams will wait for those results before committing to sacrificing assets for him, but even if nothing comes up, that would confirm that he's dealing with a serious mental block. That said, Phoenix is a team that could take a chance on a guy like Fultz, and they could probably get a deal done by involving Trevor Ariza. To be clear, nothing is imminent.


Τρομάζω στο τι θα ακούσω με τα ανταλλάγματα. Οτιδήποτε πέρα από τον Αρίζα και τον Μπέντερ θα είναι καθαρή κλοπή.

Εντωμεταξύ η ομάδα παρουσιάζει εξαιρετικό πρόσωπο παρά το κάκιστο σχήμα με τον Μπούκερ στον άσο. Με ένα πλειμέικερ η ομάδα αυτόματα αλλάζει πρόσωπο. Αλλά αυτή τη στιγμή παραπαίει αγωνιστικά.

Γεφυραίος είναι απλά απόλαυση το πως κινείται στο χώρο παρότι είναι ρούκι. Εξαιρετική επιλογή.
Ο Warren κάνει πράγματα που άλλοι θέλουν συμβόλαια 100 μυρίων για να τα κάνουν. Τρομερό mentality.

Για Ayton δεν γράφει κανένας αλλά το παιδί ετοιμάζεται να σπάσει πολλά ρεκόρ φέτος. smile.gif
Zephyr
QUOTE(SteveNashidis @ Nov 29 2018, 18:30 ) *
Για Ayton δεν γράφει κανένας αλλά το παιδί ετοιμάζεται να σπάσει πολλά ρεκόρ φέτος. smile.gif


Άντε να γράψουμε κάτι, έφαγε μια ωραία σταυρωτή από τον Collison τις προάλλες και ψάχνει τους αστραγάλους του laugh.gif

ΥΓ. Ο Canaan τι φάση? Είναι για μεταγραφοτόπικ Ολυμπιακού?
RipCity
QUOTE (SteveNashidis @ Nov 29 2018, 17:30 ) *
Διώξαμε και τον Κανάαν και εκεί που πήγα να χαρώ διαβάζω αυτό.



Τρομάζω στο τι θα ακούσω με τα ανταλλάγματα. Οτιδήποτε πέρα από τον Αρίζα και τον Μπέντερ θα είναι καθαρή κλοπή.


Καλά και να τον πάρεις με δύο παίκτες που του χρόνου δε θα ναι καν στο ρόστερ κλοπή δική σας το λες.
geo82
https://www.slamonline.com/nba/robert-sarve...ttle-las-vegas/

Ελπίζω πραγματικά πως δε θα γίνει κάτι τέτοιο. Μετά το κάζο με τους Supersonics, θα είναι κρίμα να χαθεί άλλη μια ιστορική ομάδα.
yorgos
Το Βέγκας πάντως θα αποκτήσει σίγουρα ομάδα και σύντομα. Υποτίθεται ότι απαγορευόταν λόγω των στοιχημάτων, αλλά με αυτό να έχει φύγει από τη μέση και το στοιχηματισμό να είναι νόμιμος, αποκλείεται τέτοια αγορά να μείνει εκτός του χορού.
DESO
QUOTE(yorgos @ Dec 13 2018, 06:54 ) *
Το Βέγκας πάντως θα αποκτήσει σίγουρα ομάδα και σύντομα. Υποτίθεται ότι απαγορευόταν λόγω των στοιχημάτων, αλλά με αυτό να έχει φύγει από τη μέση και το στοιχηματισμό να είναι νόμιμος, αποκλείεται τέτοια αγορά να μείνει εκτός του χορού.


Ας φτιάξουν καινούργια ομάδα, τους Las Vegas Slot Machines ξέρω γω.
SteveNashidis
4th win in a row με το πατροπαράδοτο σεληνιασμένο Μπούκερ στη Βοστώνη, που οδήγησε στο εύκολο διπλό.

The last three times Devin Booker has played against the Celtics.

3.24.17 - 70PTS
12.2.17 - 38PTS
11.8.18 - 38PTS


Ρούκι οφ δε γίαρ Ayton. cool.gif
Πρώτη του θετικού Ούμπρε.
Warren με το συμβόλαιο που έχει απλά είναι cheat.
Final: Suns 111 | Celtics 103
• Ayton: 23pts, 18rebs
• Booker: 25pts, 5rebs, 8asts
• Warren: 21pts, 5rebs
• Oubre Jr: 13pts, 6rebs, 2blks
• Jackson: 11pts, 5rebs, 2asts
Manimal
QUOTE (SteveNashidis @ Dec 20 2018, 18:18 ) *
Ρούκι οφ δε γίαρ Ayton. cool.gif



Αν δεν το πάρει ο Λούκα θα είναι τεράστια αδικία. Είναι πολύ μπροστά σε ικανότητες και αντίληψη του παιχνιδιού.

Χθες ας όψεται ο τραυματισμός του Baynes στο 2ο λεπτό. Όταν τα ριμπάουντ είναι 56-37 με 21 επιθετικά είναι αναμενόμενο και το αποτέλεσμα.
SteveNashidis
Tρελό ματς με τριπλή παράταση στην DC. Mαραθώνιος ολόκληρος. Το παιχνίδι βρισκόταν σε λεπτή ισορροπία σε όλη τη διάρκεια του, πηγαίνοντας πόντο πόντο. Θα μπορούσαμε να το είχαμε τελειώσει αλλά δεν είχαμε ευστοχία στις βολές. Οι περισσότεροι παίκτες κατέθεσαν πνευμόνια οπότε σήμερα πάμε για μία ήττα με κατεβασμένα τα χέρια laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.