Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΟΚ - Πανιωνιος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΠΑΟΚ
Warrior
Μεγαλη ντερμπι σημερα στην Πυλαια για την 4η θεση(5μμ. σ/σ)....

Με νικη ο Πανιωνιος "κλειδωνει" την 4η θεση και βαζει πλωρη για ψηλοτερα,ενω αν ο ΠΑΟΚ επικρατησει
πιανει τον Πανιωνιο στην 4η θεση και αναμενεται σκληρη μαχη στην συνεχεια.Αν μαλιστα καλυψει και την
διαφορα των 18 ποντων που εχασε στο Ελληνικο θα εχει κανει πολυ μεγαλο βημα...


QUOTE(betsmart.gr)
ΠΑΟΚ: Με Ουάσινγκτον κόντρα στον Πανιώνιο!

Στη διάθεση του Πιλαφίδη ο Αμερικανός

Ο Ντάριους Ουάσινγκτον επέστρεψε νωρίτερα του αναμενομένου και ο Κώστας Πιλαφίδης έχει κάθε λόγο να χαμογελά. Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας για τον αυριανό αγώνα με τον Πανιώνιο και η χρησιμοποίησή του είναι στο χέρι του Ελληνα κόουτς

Ο Ουάσινγκτον συμμετείχε και στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, πήρε το οριστικό «ΟΚ» από το ιατρικό επιτελείο και συμπεριλήφθηκε στην 12άδα, για πρώτη φορά μετά από 40 ημέρες. Ο Αμερικανός, που τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα στις 2 Ιανουαρίου 2007, είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά με την φανέλα του ΠΑΟΚ στη νίκη (82-80) επί της Ντέξια Μονς στο Βέλγιο (19/12) ενώ απουσίασε από όλους τους αγώνες της ομάδας που ακολούθησαν.

Στη 12άδα για το καθοριστικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο, συμπεριλήφθηκαν οι εξής αθλητές: Πάρκερ, Βεργίνης, Σκεπάνοβιτς, Όστοϊτς, Χαριτόπουλος, Καλαμπόκης, Κογιαντίνοβιτς, Κούβελας, Αγαδάκος, Πάσαλιτς, Βασιλείου και Ουάσινγκτον.


Eπιστρεφουν Χατσον και Χατσης για Πανιωνιο,ενω ο Καυκης θα ειναι στην αποστολη και θα κριθει
την τελευταια στιγμη η συμμετοχη του.
dizzy_fingers
Τον Χατζή τί τον ανέφερες? tongue.gif

Ένα από τα ντέρμπυ της αγωνιστικής και από τους λόγους του πάσο μου στο o'bet tongue.gif.
Πολλοί παίχτες καινούριοι ή που έλειπαν από τους προηγούμενους αγώνες.
Ουάσιγκτον και Χάτσον τα ερωτηματικά για το πως θα εμφανιστούν μετά από τους τραυματισμούς τους.
Ο Όστοϊτς θα παίξει?
Επίσης, η κοιλιά στην απόδοση του Περπέρογλου θα συνεχιστεί?
Warrior
Πραγματικα ο Περπερογλου ειναι πολυ πεσμενος τελευταια.Εγω τον πουλησα στο fantasy μαλιστα...

Παιζει και να τον αναστησω και να βγαλει κανα 30αρι!! laugh.gif

Εγω διαισθανομαι οτι θα νικησει(δυσκολα) ο ΠΑΟΚ παντως.Πολυ αμφιρροπος αγωνας ομως..
dizzy_fingers
Ξέχασα να ρωτήσω. Κόσμο θα έχει?
grigoris
Και κόσμο είχε και νίκησε ο ΠΑΟΚ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ (75-70) με έκρηξη του Πάρκερ στο δεύτερο ημίχρονο και βοήθειες από Χαριτόπουλο,Καλαμπόκη και Σκεπάνοβιτς.Θετικό το ντεμπούτο του Όστοϊτς και ευχάριστη έκπληξη η επιστροφή του Ουάσιγκτον (αν και έδειξε κάπως σκουριασμένος σκόραρε ένα σημαντικό τρίποντο).Ο ΠΑΟΚ μπάινει πλέον πολύ δυνατά στο κυνήγι της τετράδας και βλέπουμε για τη συνέχεια...
thrylos7
Πράγματι, δεν περίμενα τόσο κόσμο (2000+) σήμερα... Ευχάριστη έκπληξη. Φαίνεται το έχει πάρει σοβαρά το τμήμα μπάσκετ κάτι που είναι προς τιμήν του.

Συμφωνώ στα περισσότερα με τον Γρηγόρη. Εύκολη επικράτηση για τον ΠΑΟΚ, που κυριάρχησε απόλυτα στο δεύτερο μέρος, ενώ σ' αυτό το διάστημα ο Πανιώνιος ήταν κακός.

Άσχετα από την τρελή ευστοχία του Πάρκερ (που είχε κάποιο καιρό να κάνει ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά σερί του -αυτό βέβαια ήταν διαρκές!) μου άρεσε πολύ ο ΠΑΟΚ για μια ακόμη φορά. Έχει σημειώσει τεράστια πρόοδο. Έπαιζε με Βεργίνη, Κογιαντίνοβιτς, Κούβελα, Αγαδάκο και Πάρκερ και "έκανε πλάκα" με τον αντίπαλο(ναι, ξέρω, έπαιζε ο Πάρκερ μόνος του, αλλά υπάρχει και η άμυνα εκτός των άλλων). Φέτος πάει για πολύ ψηλά... ήτοι, Ευρωλίγκα.

Απ' την άλλη ο Πανιώνιος ουσιαστικά δε βρήκε ποτέ ρυθμό (υπήρξαν κάποια συνεχόμενα εύστοχα τρίποντα προς το τέλος του ημιχρόνου, αλλά αυτό δε συνιστά απαραίτητα υγιή εικόνα) και ίσως δεν έχει λύσει όπως θα ήθελε το πρόβλημα στη θέση 1.

Ατομικά, εξαιρετικός ο Πάρκερ (αν και πήρε και τραβηγμένες προσπάθειες), πολύ καλοί οι Σκεπάνοβιτς (δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο) και DC (μέρα με τη μέρα παρουσιάζεται όλο και καλύτερος αμυντικός-το ξαναλέω, κάντε τον Έλληνα να παίξει στην Εθνική!). Ιδιαίτερη μνεία στον Χαριτόπουλο που προσπάθησε αρκετά και τα κατάφερε τις περισσότερες φορές. Μακάρι ν' "αρπάξει από τα μαλλιά" την ευκαιρία που του δίνεται, αν θέλει ν' ανέβει επίπεδο, γιατί πλέον δεν είναι και πολύ μικρός.
Όσον αφορά το νέο μεταγραφικό απόκτημα, δε μπορώ να κρίνω ακόμη, καθώς βοήθησε περισσότερο ανασταλτικά. Λίγο πλαδαρός είναι, αλλά απ' ότι φαίνεται ξέρει να βάζει τη μπάλα από κοντά στο καλάθι.

Για τον Πανιώνιο, εξαιρετικός ήταν ο Ουίνστον, που βλέποντάς τον για πρώτη φορά από κοντά συνειδητοποίησα το πόσο καλός παίκτης είναι. Επιθετικά, αλλά και αμυντικά. Ο Χάτσον, παραδόξως, δε βρέθηκε σε καλή ημέρα. Θετικό στοιχείο για τον ΠΑΟΚ, ελλείψει Σέκουλιτς. Για τους υπόλοιπους, να πω την αλήθεια, δε θυμάμαι και πολλά, η αξιολόγησή τους είναι κακή ή μέτρια.

Πολύ όμορφες στιγμές στο ημίχρονο, όπου 30-40 μικρά παιδάκια δοκίμαζαν τις ικανότητές τους στο μπάσκετ, μέσα στο παρκέ. Ξέρετε, στο στυλ παιδικής χαράς.
McRae
Ποιος dc βρε θρυλε?Η DC United? d-wash ειπαμε tongue.gif

Εδωσε ενεργεια στην ομαδα,εδωσε και μια φοβερη ασσιστ στον Αγαδακο που ομως του πηρε κανα δεκαλεπτο να την καταλαβει 68.gif

Το πιο θετικο ειναι η αμυνα της ομαδας στο 3ο δεκαλεπτο,δεν θυμαμαι να εχω ξαναδει τετοια αμυνα τα τελευταια 3-4 χρονια απο την ομαδα.

Η επιθετικη λειτουργεια ομως θελει δουλεια ακομα.Ειναι στιγμες που δινουν την μπαλα ειτε στον Παρκερ ειτε στον Καλαμποκη ειτε στον Σκεπι και οι αλλοι καθονται και τους βλεπουν.Για αυτο και οι λιγες ασσιστ για μια ακομη φορα (6 ολη η ομαδα..) Ειναι κριμα γιατι εχουμε επιθετικα προικισμενους παικτες που χαραμιζονται στο ενας εναντιον ολων.Ως τωρα του βγαινει του Πιλαφα βεβαια,αλλα απεναντι σε καλυτερα οργανωμενα ομαδες θα εχουμε προβλημα.

Ο Πανιωνιος μου αρεσε,σοβαρη ομαδα που αν ειχε ετοιμους τους Χατσον,Καυκη Χατζη θα μας εκανε σιγουρα μεγαλυτερη ζημια.Ο Χατσον μαλιστα πρεπει να ειναι η πρωτη φορα που ερχεται Πυλαια και δεν μας κλεινει το σπιτι.Ευτυχως δεν επαιξε ο Χατζης,και αυτος αναλογη παραδοση εχει.Τρομερος παικτης ο Ουινστον,φοβερο υψος για σουτινγκ γκαρντ,παιζει και αμυνα,σπουδιαο λαβρακι.
thrylos7
Προτιμώ το DC... Ξέρω, δεν κολλάει τόσο, αλλά μου κόλλησε εμένα.. tongue.gif

Πράγματι, τρελή πάσα εκείνη! Θα ήταν ασσίστ αν την καταλάβαινε έγκαιρα... wink.gif

Για τις ατομικές προσπάθειες έχεις δίκιο, αν και κάποιες φαίνεται ότι είναι βάσει συστήματος.. Για ένας εναντίον ενός δηλαδή, ή κάποια διείσδυση (τα σουτ είναι πιο ξεκάθαρα). Κυρίως οι προσπάθειες του Καλαμπόκη είναι έτσι.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.