Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γιάννης Αντετοκούνμπο
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Γενικά για το ΝΒΑ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
BasketZilla
Τα Αμερικανά κάνουν πάντα το ίδιο πράγμα.

Τους στέλνουμε ότι καλύτερο έχει η Ευρώπη από παίκτηδες και τους κάνουν νταμάρια για να παίξουν πεντάρια.

Τι σας φταίει ωρέ παλούκαροι ο μάτις μας ;

Πήραν Κούκοτς και από εκεί που είχες έναν τυπάκο 210 που έπαιζε άσος και χαιρόσουν να τον βλέπεις τον έκαναν έναν spot shooter Τσέκο.

Τα ίδια και με τον Γκασόλ.

Ο Αντετοκουμπος για περιφερειακός δεν ξεκίνησε ;
Έτσι όπως έχει γίνει τώρα μόνο πεντάρι παίζει στας Ευρώπας.

Εννοείται ότι υπερβάλλω αλλά τούτοι δω βάζουν μέχρι και τον κακόμοιρο τον Ντοντσιτς να παίζει στο τέσσερο.

Andre Miller
QUOTE (Zephyr @ Nov 12 2018, 20:01 ) *
Δεν ξέρω αν θεωρείται ακριβώς ντόπα ή όχι η κρεατίνη, φυσικός τρόπος απόκτησης μυικής μάζας μια φορά δεν είναι. Το ότι στο τότε καμπιονάτο έπαιζαν όλων των ειδών οι ενέσεις είναι κάτι που έχουν παραδεχθεί επανειλημμένα οι ίδιοι οι παίχτες.

Την κρεατίνη μπορείς να την αγοράσεις νόμιμα στα φαρμακεία, μη τη μπερδευετε με τα στεροειδή κτλ. Συμπλήρωμα είναι.
geo82
QUOTE (Andre Miller @ Nov 13 2018, 14:11 ) *
Την κρεατίνη μπορείς να την αγοράσεις νόμιμα στα φαρμακεία, μη τη μπερδευετε με τα στεροειδή κτλ. Συμπλήρωμα είναι.

Ισχύει, απλά θέλει λίγο παραπάνω προσοχή η χρήση της.
pan24
Το καλοκαιρι εκανε αλλαγες στην μηχανικη του με τον Sullivan που εφερε μαζι του απο Ατλαντα ο Bud
Οπως καθε αλλαγη στην μηχανικη γενικα στην αρχη τα ποσοστα του στο τριποντο επεσαν πολυ αλλα τωρα φαινεται οτι το βρισκει με τα ποσοστα να ανεβαινουν καθε μηνα

Οκτωβρης:6 παιχνιδια 1/16 σουτ 6%
Νοεμβρης:14 παιχνιδια 5/35 σουτ 14%
Δεκεμβρης:13 παιχνιδια 6/27 σουτ 22%
Γεναρης:14 παιχνιδια 11/36 σουτ 31%
Φλεβαρης(μεχρι τωρα):5 παιχνιδια 6/14 σουτ 43%
geo82
Είχε ένα άρθρο στο All Star Basket σχετικά με το θέμα αυτό. Ανέφερε ότι όλοι οι παίχτες που είχε αναλάβει ο Sullivan είχαν αυτή την πορεία. Λογικά θα βελτιωθεί αλλά δεν περιμένω ποτέ να γίνει δολοφόνος πίσω από τα 7.25. Είναι και θέμα ταλέντου το σουτ. Η δουλειά το βελτιώνει αλλά μέχρι ενός σημείου, αλλιώς θα ήταν όλοι Curry ή Ray Allen.
pan24
Δεν προκειται να γινει δολοφονος στο τριποντο και δεν χρειαζεται να γινει
Αν φτασει το τριποντο του στα επιπεδα Λεμπρον,δηλαδη γυρω στο 35% δεν χρειαζεται κατι αλλο

Ποτε δεν θα ειναι το βασικο οπλο του το σουτ
geo82
https://www.slamonline.com/nba/knicks-dispu...-antetokounmpo/

Αν ισχύει τελικά, δε θα μου προκαλέσει καμία έκπληξη. Για τους Knicks μιλάμε...

QUOTE (pan24 @ Feb 13 2019, 10:42 ) *
Δεν προκειται να γινει δολοφονος στο τριποντο και δεν χρειαζεται να γινει
Αν φτασει το τριποντο του στα επιπεδα Λεμπρον,δηλαδη γυρω στο 35% δεν χρειαζεται κατι αλλο

Ποτε δεν θα ειναι το βασικο οπλο του το σουτ

Η μηχανική του δεν με εμπνέει πάντως. Θα μου πεις και του Horford δεν είναι η καλύτερη δυνατή αλλά σουτάρει αξιοπρεπώς. Το μέλλον θα δείξει. Πάντως, θα χρειαστεί το σουτ όσο περνούν τα χρόνια, μιας και δεν θα είναι πάντα νέος και εκρηκτικός.
aegeansheed
Ωραία πραγματάκια, ντοκ του Espn με λεπτομέρειες σχετικά με το δύσκολο ξεκίνημα του Γιάννη στο ΝΒΑ.

geo82
Θα το δω σίγουρα. Το ESPN κάνει πάντα καλή δουλειά σ' αυτά.
aegeansheed
QUOTE(geo82 @ Feb 18 2019, 12:51 ) *
Θα το δω σίγουρα. Το ESPN κάνει πάντα καλή δουλειά σ' αυτά.

Λέει πάρα πολλά για τον Γιάννη ως άνθρωπο που δεν ήταν γνωστά. Τον εκτιμώ ακόμα περισσότερο μετά από αυτό.
whaler
QUOTE (aegeansheed @ Feb 18 2019, 02:00 ) *
Ωραία πραγματάκια, ντοκ του Espn με λεπτομέρειες σχετικά με το δύσκολο ξεκίνημα του Γιάννη στο ΝΒΑ.

Κρίμα που είναι μόνο 20 λεπτά. Ελπίζω να γυρίσουν μεγαλύτερης διάρκειας στο μέλλον. Εμένα το συγκεκριμένο βίντεο με κάνει και νιώθω περήφανος και τυχερός που αυτός ο άνθρωπος εκπροσωπεί τη χώρα μας.
geo82
QUOTE (aegeansheed @ Feb 18 2019, 15:26 ) *
Λέει πάρα πολλά για τον Γιάννη ως άνθρωπο που δεν ήταν γνωστά. Τον εκτιμώ ακόμα περισσότερο μετά από αυτό.

Παρομοίως. Το λέω εδώ κι ένα χρόνο, ότι είναι από τους λίγους σταρ του ΝΒΑ με old school mentality στον τρόπο προσέγγισης του παιχνιδιού και σίγουρα έχει παίξει μεγάλο ρόλο σ' αυτό η προέλευσή του.
aegeansheed
Το σχόλιό μου πήγαινε αλλού tbh. Αμάν πια κι εσύ με το old school και τα 90s! Μου έκανε εντύπωση από την ιστορία ότι το παιδί αυτό ένιωθε πολύ ιδιαίτερους δεσμούς (δεν ξέρω αν η λέξη αγάπη είναι αρκετή) με την οικογένειά του. Έχω φτιάξει μία υπόθεση που πιστεύει ότι ο αρχικός στόχος του "έφηβου Γιάννη" ήταν να βρει μία δίοδο στα σπορ για να μπορέσει να βοηθήσει οικονομικά την οικογένειά του πρωτίστως. Αυτό είναι το βασικό θέμα του σχολίου. Στη συνέχεια η όρεξη για δουλειά και οι φιλοδοξίες και η σωστή διατροφή-συμβουλευτική-εκγύμναση-διαχείριση (δηλώνω φανατικούς του κ.Κωνσταντινίδη laugh.gif πλέον) έφεραν τα υπόλοιπα που τον έφτασαν στο επίπεδο που είναι σήμερα (ο ίδιος μιλά ότι κατάλαβε "τί μπορεί να κάνει" στις αρχές του 3ου έτος περίπου, κάπου εκεί βρήκε την αυτοπεποίθησή του ανάμεσα στους κορυφαίους της Λίγκας)

Ο Βράτσος το έβαλε το πρωί στο ραδιόδωνό του, καλό, γιατί του έκανε την εισαγωγή που ταιριάζει στον Γιάννη (μπράβο Γιώργο), τίμια, χαμηλών τόνων και ουσιαστική.

Κυκλοφορεί και ένα άλλο απίθανο vid με την προσωπική ιστορία του Joel Embiid και τα camps του Luc-Richard Mbah A moute στη Γιαουντέ, που είναι must see. Εξίσου ενδιαφέρον.
geo82
Είναι λογικό να νιώθει ιδιαίτερους δεσμούς με την οικογένειά του. Μεγάλωσε δύσκολα σε μια ξένη χώρα, την οποία στη συνέχεια αγάπησε, και η οικογένεια ήταν ο πόλος που τον στήριζε. Συνήθως, στα δύσκολα οι άνθρωποι έρχονται πιο κοντά. Όσον αφορά το old school (δεν αφορά μια συγκεκριμένη δεκαετία) που σου ανέφερα, έχει να κάνει πιο πολύ με το γεγονός ότι εκτιμά αυτά που έχει αποκτήσει με σκληρή δουλειά, επιδιώκει να βοηθήσει αυτούς που έχουν ανάγκη ενθυμούμενος από που ξεκίνησε και δεν επαναπαύεται αλλά συνεχίζει να δουλεύει σκληρά και να παίρνει στα σοβαρά αυτό που κάνει.
Spectator
Συγνώμη , αλλά θα ήθελα να δώσω δημόσια συγχαρητήρια (παροτι μάλλον έχω καποιες μικροδιαφωνιες φιλοσοφικης φυσεως peace.gif ) στον Nuntius για τα posts του στο RealGM σχετικά με την πρόσφατη συνέντευξη του Γιάννη στον Spears 77.gif
aegeansheed
Kobe:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.