Το σχόλιό μου πήγαινε αλλού tbh. Αμάν πια κι εσύ με το old school και τα 90s! Μου έκανε εντύπωση από την ιστορία ότι το παιδί αυτό ένιωθε πολύ ιδιαίτερους δεσμούς (δεν ξέρω αν η λέξη αγάπη είναι αρκετή) με την οικογένειά του. Έχω φτιάξει μία υπόθεση που πιστεύει ότι ο αρχικός στόχος του "έφηβου Γιάννη" ήταν να βρει μία δίοδο στα σπορ για να μπορέσει να βοηθήσει οικονομικά την οικογένειά του πρωτίστως. Αυτό είναι το βασικό θέμα του σχολίου. Στη συνέχεια η όρεξη για δουλειά και οι φιλοδοξίες και η σωστή διατροφή-συμβουλευτική-εκγύμναση-διαχείριση (δηλώνω φανατικούς του κ.Κωνσταντινίδη

πλέον) έφεραν τα υπόλοιπα που τον έφτασαν στο επίπεδο που είναι σήμερα (ο ίδιος μιλά ότι κατάλαβε "τί μπορεί να κάνει" στις αρχές του 3ου έτος περίπου, κάπου εκεί βρήκε την αυτοπεποίθησή του ανάμεσα στους κορυφαίους της Λίγκας)
Ο Βράτσος το έβαλε το πρωί στο ραδιόδωνό του, καλό, γιατί του έκανε την εισαγωγή που ταιριάζει στον Γιάννη (μπράβο Γιώργο), τίμια, χαμηλών τόνων και ουσιαστική.
Κυκλοφορεί και ένα άλλο απίθανο vid με την προσωπική ιστορία του Joel Embiid και τα camps του Luc-Richard Mbah A moute στη Γιαουντέ, που είναι must see. Εξίσου ενδιαφέρον.