QUOTE(Ginobili @ Feb 10 2008, 14:26 )
Δεν κατάλαβα δηλαδή...???? Γιατί είναι ηθικά "φάουλ" αυτό που έκανε η διοίκηση του Παναθηναικού,και δεν είναι αυτό που έκανε ο Γιαννάκης..με το να πάει στον Ολυμπιακό???? Δύο μέτρα και δύο σταθμά?
βρε Μανού και συ τυφλωμένος απ' το μίσος για τον Ολυμπιακό;
τί σχέση έχει η μία ενέργεια με την άλλη; το πρώτο αφορά την ιστορία της ομάδας -την οποία τίμησε ως παίκτης και αρχηγός ο Γιαννάκης-
και το δεύτερο μία επιλογή στην προπονητική καριέρα του Γιαννάκη
και για αυτά που λες ότι οι Παναθηναικοί (όχι οι οπαδοί ή τα χουλιγκάνια) συμφωνούν για την συγκεκριμένη ενέργεια διαφωνώ κάθετα
δεν έχω βρει κάποιον τέτοιο ακόμα εκτός από σένα, μάλιστα το είπα πριν λίγο και σε ένα θείο μου που είναι βαμμένος πράσινος μέχρι το κόκκαλο και δεν το πίστευε καν
και στο γήπεδο δηλαδή τί περίμενες να γίνει επανάσταση εναντίον της διοίκησης για το περιστατικό;
QUOTE(Ginobili @ Feb 10 2008, 14:39 )
Γιατί δηλαδή ο Γιαννάκης να κάνει ότι το 96' στο Παρίσι δεν υπήρξε ποτέ???? Μου το εξηγείς αυτό??? Ο Γιαννάκης βρίσκεται πλέον σε ένα στρατόπεδο,όπου θεωρεί ότι το 1ο Ευρωπαικό είναι κάλπικο!!! Και άδικο!!!!
δεν άκουσα να έχει πει κάτι που να αναιρεί το ευρωπαικό του ΠΑΟ στο Παρίσι και από όσο ξέρω ο Γιαννάκης δεν αποτελεί την συνείδηση του Ολυμπιακού
αν πει κάτι στο μέλλον αλλάζει το πράγμα, προς το παρόν δεν συμβαίνει τίποτα τέτοιο
QUOTE(NBAer @ Feb 10 2008, 15:14 )
Ο Γιαννακης προδωσε τον Αρη, προδωσε τον ΠΑΟ, τελικα πολυ προδοτης αυτος ο ανθρωπος τελικα ε?
ξέχασες την εθνική
QUOTE(Anaz @ Feb 10 2008, 16:26 )
Eγω αυτο που διαπιστωνω ειναι οτι τελικα "ετσουξε" πολλους αντιπαλους οπαδους ο ερχομος του Γιαννακη στον Ολυμπιακο.
εμένα δεν με έτσουξε καθόλου αλλά έτσι και αλλιώς δεν είμαι οπαδός
αντιθέτως μου άρεσε διότι θα ανέβει ακόμη περισσότερο ο ανταγωνισμός και το επίπεδο των αναμετρήσεων (αυτό είναι το ζητούμενο για μένα) μεταξύ των δύο ομάδων
αφού εκτός του ότι θεωρώ καλό προπονητή τον Γιαννάκη τώρα θα είναι και ο Ολυμπιακός εκτός από αγωνιστικά και παρασκηνιακά αρκετά ισχυρός
εξάλλου μία νίκη ή ένα πρωτάθλημα εναντίον ενός επίσης πανίσχυρου αντιπάλου έχει άλλη γλύκα