QUOTE(Johnaros @ Aug 9 2010, 15:45 )
°Λαμάρκους Άλντριτζ: Δεν έχει μπει ακόμα σε superstar επίπεδο. Έχει πάντως όλα τα φόντα, και πιστεύω ότι την επόμενη 2ετία θα το κάνει. Έχει δίπλα του καλούς συμπαίκτες, και αν γίνει καμια πλάκα και πάει ο Πολ στο Πόρτλαντ, θα απογειωθεί.
PS: Τελικά δεν άντεξα, έριξα μια και στον Άλντριτζ,
Καλα εκανες...
Για μενα ο ΛαΜαρκους βρισκεται στο top10 των PF.
Διαθετει αθλητικο κορμι,υψος,καλη τεχνικη καταρτιση & το προσωπικο του στατους νομιζω οτι εξαρταται απ την μελλοντικη πορεια των Μπλειζερς...αλλα & απ τον Γκρεγκ Οντεν.
Διαβαζω πολλες φορες σχολια φαν των Μπλειζερς,που τον κατηγορουν οτι ειναι soft...
Νομιζω οτι ειναι λιγο αδικοι μαζι του,καθως σεζον με τη σεζον,εχει βελτιωσει παρα πολυ το παιχνιδι του & εχει βοηθησει τους Μπλειζερς.
Ο Κρις Πολ θα μπορουσε να απογειωσει συνολικα τους Μπλειζερς,ο Οντεν ομως θα εδινε στην ομαδα,την απαραιτητη,εντονη παρουσια στο ζωγραφιστο & θα απελευθερωνε τον ΛαΜαρκους..
Ο ενας συμπληρωνει ιδανικα τον αλλο,ομως ο Οντεν εχει τσακιστει απ τους τραυματισμους.
Και εγω ειμαι της αποψης,οτι στην επομενη 2ετια-3ετια,θα μπορεσει να αναρριχηθει ακομη ψηλοτερα,γιατι οχι & στο top5 & θα φτασει στο επιπεδο του super star & του all star.
Αουτσάιντερ ο Κέβιν Λοβ. Καταπληκτικές προοπτικές, πολύ καλός σουτέρ και τρομερός ρημπάουντερ. Μπορεί να φτάσει σε επίπεδα Γκαζόλ; Παραπάνω;
Η μελλοντικη πορεια & προοπτικη του Λοβ στη θεση του PF,νομιζω οτι θα εξαρτηθει απ τον Μπισλει..
Αν ο Μπισλει πιασει τους Γουλφς,τοτε το πιθανοτερο θα ειναι να συνυπαρχουν μαζι,αλλα με τον Λοβ να αγωνιζεται στη θεση του C..
Πραγματικα εξαιρετικο ταλεντο,που ομως δεν εχει τα 2.15μ του Γκασολ..(πολυ μεγαλο προτερημα-εφοδιο,για τον Ισπανο)..
Θα περιοριστώ πάλι σε Τοπ5. Ωστόσο δυσκολεύομαι πάρα πολύ.
Μια θέση θα δώσω στον Γκαρνέτ. Τα χρόνια μπορεί να περνάνε, και τα γόνατα να μην αντέχουν. Τι σαν; Το μπάσκετ δεν ξεχνιέται. Ο Γκαρνέτ είναι ο πιο ποιοτικός πάουερ φόργουορντ της τελευταίας 15ετίας, απόντος Τιμ Ντάνκαν από αυτό το πολλ.
Κατα τη δικη μου αποψη,στη παρουσα φαση αλλα & σε μια 2ετη προοπτικη(μ'αυτο το σκεπτικο ανοιγω ολες αυτες τις ανανεωμενες ψηφοφοριες),ο Γκαρνετ δεν συγκαταλεγεται στο top5.
Την τελευταια 2ετια τα προβληματα τραυματισμων τον εχουν ταλαιπωρησει & η αποδοση του εχει πεσει.
Συμφωνω οτι ξερει πολυ μπασκετ,οτι ειναι ακρως ποιοτικος & εμπειρος,ομως κατ'εμε,στο top5 αξιζει να πλασαριστει ενας εκ των Ζακ Ραντολφ(ξερω οτι οι περισσοτεροι θα διαφωνησετε..
),η' Ντειβιντ Λι..
Ο Λι μπορει να επαιξε στους Νικς στη θεση του C,εκτιμω ομως οτι στους Ουωρριορς θα περασει στην πιο φυσικη του θεση,αυτη του PF(επειδη ειναι combo ψηλος,θα τον εχω & στην ψηφοφορια των C).