Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Τρίτος όμιλος[Χαμαματσου}
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες
Pages: 1, 2, 3, 4
HOULIGAN76
Σε αυτόν τον όμιλο παίζουμε εμείς μαζί με τους Βραζιλία,Αυστραλία,Λιθουανία,Τουρκία και το Κατάρ.Ο όμιλος μας χαρακτηρίζεται απο ειδικούς και μη ο πιο αμφίροπος του Μουντιάλ.
Εγώ πιστευω οτι τα πέντε ματς που θα δώσουμε αποτελούν 5 σχετικά δυνατά ματς προετοιμασίας για την εθνική μας πριν τα ματς νοκ άουτ.Με την λογική δεν θα συναντήσουμε κάποιες δυσκολίες ώστε να τερματίσουμε στην πρώτη θέση[άντε να γίνει κάποια έκπληξη και να τερματίσουμε δευτεροι.] Πάντως υπάρχουν κάποιες ομάδες που παίζουν όμορφο και θεαματικό μπάσκετ όπως είναι η Λιθουανία,η Βραζιλία αν και δεν πιστευω οτι αυτές οι δυο θα καταφέρουν να περάσουν στα ημιτελικά,Για την τέταρτη θέση πλεονέκτημα φαίνεται να έχουν οι Αυστραλοί μια και οι Τούρκοι έχουν πολλούς άπειρους παίκτες.Ελπίζω να δούμε και κάποιους όμορφους αγώνες ωστε να ικανοποιηθεί και η ανάγκη μας για καλό μπάσκετ.
treathitch
Εδώ, όπως έχω ξαναγράψει, η Ελλάδα είναι μεγάλο φαβορί.
Βραζιλία φαβορί για δεύτερη θέση, Λιθουανία νομίζω, αν κερδίσει τους Τούρκους αύριο είναι τουλάχιστον τρίτη.
Τουρκία-Αυστραλία για την τέταρτη θέση.
sarounas
Άντε αύριο ξεκινά το παγκόσμιο, χρόνο και όρεξη να ‘χουμε να βλέπουμε. Από τα αυριανά τηλεοπτικά με ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα δω το Τουρκία-Λιθουανία, έχω μεγάλη περιέργεια να δω τι ψάρια πιάνουν οι Καλιέντις και Γκούστας που τους προορίζουν ως αντικαταστάτες του Γιασικεβίτσιους που μάλλον αποσύρθηκε οριστικά από την εθνική (γιατί βρε Σάρας μας το κάνεις αυτόwink.gif καθώς και την καλύτερη ίσως φροντ-λάιν του παγκοσμίου με τους Κριστόφ και Ντάριους Λαβρίνοβιτς, τον Γιαβτόκας και βέβαια τον πραματικά σιδερένιο Σονγκάιλα, ενώ από την άλλη θέλω να δω τι είναι αυτός ο Ιλιασόβα που μας έχουν πρήξει με το μεγάλο του ταλέντο.
για το Βραζιλία-Αυστραλία νομίζω ότι άνετα θα κερδίσει η Βραζιλία που πιθανότατα θα προσπαθεί να παίξει ραν εντ γκαν, έστω και αν οι σκληροί και ατάλαντοι πλην Μπόγκουτ Αυστραλοί θα προσπαθήσουν πολύ στην άμυνα και μπορεί να προκριθούν στους 16 αντί των Τούρκων.
για το δικό ματς τί να πω που αποκλειστηκε από την αποστολή του Κατάρ για λόγους συμπεριφοράς και ο καλύτερος παίκτης του; απλά ότι μετά το αυριανό παιχνίδι όποτε κάνει επίθεση η εθνική θα κάνω το σταυρό μου μπας και μπει κανένα σουτ απ' έξω, αλλά για την άμυνα δεν το συζητώ, οι επιφυλάξεις που είχα στο Ακρόπολις μου έφυγαν για τα καλά tongue.gif
Anaz
Η Βραζιλια δεν με φοβιζει ιδιαιτερα γιατι με την αμυνα μας δεν προκειται να τους αφησουμε να κανουν το παιχνιδι τους!Οι Λιθουανοι αν κ ελλειπεις κ χωρις να εχουν ενθουσιασει καθολου στα φιλικα δεν μπορω ποτε να τους υποτιμησω κ παντα μου δημιουργουν ενδομυχα μια μικρη φοβια!Παντως οπως εχω ξαναγραψει αν δεν παρει τα πανω της η περιφερεια κ δη ο Ματσε,δεν μπορουν πολλα πραγματα..

Η Ελλαδα φυσικα το πρωτο φαβορι!Για την 4η θεση εγω βλεπω περισσοτερο Τουρκια..
Warrior
Κι ομως...οι Αυστραλοι εκαναν την "εκπληξη" στην πρεμιερα,αφου επικρατησαν των Βραζιλιανων με 83-77!
Warrior
Ενω η Εθνικη μας πρεπει να εχει μεινει ακομα στα αποδυτηρια....αφου υπολειπεται 11 ποντους του Καταρ
(7-18)στο τελος της 1ης περιοδου.

Επιθετικα παραπαιουμε...Δεν βγαινουν τα συστηματα και τα τριποντα δεν βρισκουν στοχο.

Τωρα ειμαστε στο -14!!Ξυπνηστε ρε...
Anaz
Ρε παιδια τι αστοχια ειναι αυτη απ'τα 6.25?? ohmy.gif
Αντε εμεις ξυπνήσαμε πρωι,εσεις κοιμαστε... 19.gif

QUOTE
Κι ομως...οι Αυστραλοι εκαναν την "εκπληξη" στην πρεμιερα,αφου επικρατησαν των Βραζιλιανων με 83-77
Κ θετουν σοβαροτατη υποψηφιοτητα για προκριση.
Warrior
QUOTE(Anaz @ Aug 19 2006, 11:13 AM) *
Αντε εμεις ξυπνήσαμε πρωι,εσεις κοιμαστε... 19.gif


Mαλλον ξυπνησανε και αυτοι....Τωρα μπορουμε να παμε για υπνο εμεις? icon_bored.gif

laugh.gif


38-31 με Ντικουδη μπροσταρη.
Anaz
Καλα που ειναι ασοβαρη ομαδα το Καταρ κ με το που πρεσαραμε λιγο παραπανω το ενα λαθος διαδεχοταν το αλλο!Ο Δημος εφερε ζωντανια κ λυσεις στην επιθεση! κ αυτοι οι Καταροι στην αρχη τα βαζαν ολα!
Αντε να δουμε κ λιγο μπασκετακι στο 2ο ημιχρονο..
Warrior
Τα στατιστικα του ημιχρονου:


Greece - Qatar

10/22 (45%) 2-POINTERS 8/12 (67%)
2/10 (20%) 3-POINTERS 4/7 (57%)
12/13 (92%) FREE THROWS 3/4 (75%)
6 FOULS 14
7 STEALS 2
6 TURNOVERS 15
10 OFF. REBOUNDS 2
5 DEF. REBOUNDS 11
7 BIGGEST LEAD 16
13 BIGGEST RUN 7

Aθλια τα ποσοστα μας απο τα 6,25..Ενα με ταμπλο απο Σπανουλη στην ληξη του χρονου και ενα του Φωτση
απο τα 7,5 μετρα!!
Anaz
Αυτο που πρεπει να μεινει απο αυτο το παιχνιδι κατα τη γνωμη μου ειναι το παθημα να γινει μαθημα οσων αφορα το νωθρο ξεκινημα,γιατι ειναι βεβαιο οτι με μια πιο σοβαρη ομαδα μπορει να το πληρωναμε!

Τραγικοι απ'το τριποντο,αλλα τουλαχιστον πολυ ευστοχοι απ'τη βολη!

Κατα τ'αλλα μεγαλο παιχνιδι απο Δημο,Σπανουλη που αμφοτεροι εκαναν κ ατομικο ρεκορ ποντων! 41.gif Για τον Βασιλη παντως θα'ρθουν σιγουρα κ καλυτερα..
Warrior
84-64 τελικο σκορ...

Ειχαμε καποιες καλες στιγμες στο 2ο ημιχρονο,αλλα η εμφανιση δεν ηταν τιποτα το σπουδαιο.

Ξεχωρισε ο Ντικουδης(καλα ποτε αρχισε να βαζει και βολες αυτος?? biggrin.gif ) και ο Σπανουλης.

Ομως οταν αντιμετωπιζεις μια ομαδα που κανει 35 λαθη(!!)...μονο ασφαλη συμπερασματα δεν μπορεις να
βγαλεις.
Dromeas7
Αυτό ποθ μου έκανε φοβερή εντίπωση ήταν το γεγονός ότι το Κατάρ δεν είχε ένα σοβαρό πλειμεικερ να κατεβάζει αξιοπρεπώς την μπάλλα!!!Ολο λόμπες προσπαθούσαν για αυτό και έκαναν 35 λάθοι.

Με εντυπωσίασε και ο Αλι τουρκι Αλι με το φαρμακερό χέρι!!!Αντι για Μάτσε δεν παίρναμε Αλι.... icon_drunk.gif

Αυτό που με φόβησε ήταν η απόδοση του Λάζου.Ελπίζω να ξυπνήσει γιατι αυριο έχει Γιαφτόκας-Λαβρίνοβιτς
BubyDudy
Συμφωνώ κι εγώ, ευτυχώς που ήταν το Κατάρ και όχι καμιά άλλη ομάδα, γλιτώσαμε το κάζο... Ελπίζω να τους "ξύπνησε" κάπως η εμφάνιση, να τους πει τίποτα και ο "Δράκος" και αύριο να πατήσουμε τους Λιθουανούς!
HOULIGAN76
Η προετοιμάσία μπαίνει πια στην τελική της ευθεία. smile.gif

Δεν μπορώ να ΄πώ οτι ενθουσιάστηκα και πολύ απο την εμφάνιση της ομάδα μας και ειδικά σε εκείνο το σημείο όπου χάναμε με 8-24!!!Ενα πολύ παράξενο γεγονός ήταν και οι 22/24 ελέυθερες βολές που είχαμε.Δεν πρόκειται να ξαναπετύχομε αυτό το θε΄ι΄κό ποσοστό ευστοχίας στο Μουντιάλ.
Επίσης ως ειθίσταται κατα διαστήματα είχαμε πολύ καλή κυκλοφορία με συνέπεια να έχουμε πολλά και ελέθερα σουτ τριών πόντων .Εχμ εντάξει εκεί ημασταν φυσιολογικοί με 6/21 σουτ δηλαδή πολύ άστοχοι.

Το Κατάρ όντως ήταν αρκετά καλό και πιστευω οτι πολύ πιθανόν να κάνει και μια κηδεία.

Υ.Γ.1 Οχι και τόσο μεγάλη έκπληξη η νίκη της Αυστραλίας.Στην Κίνα είχε δείξει καλά στοιχεία.Αλλά μάλλον δεν είναι και η πιο σταθερή ομάδα.
NBAer
QUOTE(Warrior @ Aug 19 2006, 03:41 PM) *
Ομως οταν αντιμετωπιζεις μια ομαδα που κανει 35 λαθη(!!)...μονο ασφαλη συμπερασματα δεν μπορεις να
βγαλεις.


Δεν τα εκανε μονη της! Εμεις πιεσαμε τρομερα για να προκυψουν αυτα τα λαθη....
Βασικα το πρεσινγκ μας κατα επαναφορα της μπαλας, για ενα διαστημα οπου αυτοι της ομαδας του Καταρ δεν μπορουσαν να περασουν το κεντρο, θυμισε αρκετα απο Dream Team II και III. Ως εκει ομως ετσι? Για να μην παρεξηγηθω.....

Παντως το Καταρ με εξεπληξε καπως, αφου επιθετικα ηταν αρκετα εως πολυ καλοι. Ηταν αρκετα ευστοχοι και πιστευω οτι μπορουν να προβληματισουν ολες τις ομαδες του ομιλου....
BubyDudy
Σίγουρα πολλά ήρθαν λόγω πίεσης. Αλλά και όταν ήταν μπροστά αυτοί έκαναν αρκετά λάθη!
Anaz
Συνδυασμος κ των δυο ήταν!Σιγουρα ηταν πολυ καλο το πρεσινγκ μας αλλα δεν θα ειχε τετοια αποτελεσματα κοντρα σε μια καλυτερη ομαδα!
Παρεπιμπτοντως o Ali και o Σαίντ Ερφαν γαμω τα παιχτακια! laugh.gif

Νικη κ η Τουρκια επι της Λιθουανιας!Οποτε ο ομιλος παιρνει φωτια κ ολοι ειναι στο κολπο!Αυτο ισως βολευει εμας! Παντως η Λιθουανια δεν μου αρεσε! Κυριαρχουσε κατα κρατος στα ριμπαουντ κ παρόλ'αυτα καταφερε να χασει!Πολυ αστοχοι τοσο οι περιφερειακοι,που πλην του Ματσε δεν υπηρχε κανεις,όσο κ η φροντ λαιν που ναι μεν σε αμυνα,ριμπαουντ ηταν καλοι αλλα στην επιθεση πολλα λαθη,και ευκολα καλαθια κ βολες χαμενα!Ειναι ΠΡΟΦΑΝΗΣ τελος η ελλειψη καλου πλευμεκερ που να μπορει να χειριστει καλα την μπαλα (κυριως αυτο) κ να περασει καλαθια στους ψηλους!Ιδιαιτερα οταν πιεζαν στην αμυνα οι Τουρκοι φανηκε ξεκαθαρα,ενω ο Ματσε που δεν εχει κ ντριμπλα πλευμεκερ κλεινοταν συχνα απο νταμπλτιμ κ δεν ειχε βοηθειες!Περιμενα περισσοτερα κ απο Γιασαιτις..

Απ'τους Τουρκους οι Πεκερ,Γκονλουμ κ ο "παλαιμαχος" Ιμπο ηταν εξαιρετικοι.Ο Κουρτογλου στα κρισιμα προσφερε 2-3 καθοριστικα καλαθια!
Ωραιο ντερμπι παντως!

Καποιο site με αναλυτικα στατιστικα απ'το Μουντομπασκετ?fiba2006 εχει?
NBAer
QUOTE(Anaz @ Aug 19 2006, 07:21 PM) *
Καποιο site με αναλυτικα στατιστικα απ'το Μουντομπασκετ?fiba2006 εχει?


Ναι υπαρχει το FIBA2006 το οποιο ειναι ενα καλο μερος για το μουντομπασκετ γενικα, αλλα με καποια μειονεκτηματα το κυριοτερο εκ των οποιων:
ΠΟΛΥ ΑΡΓΗ καλυψη των γεγονοτων.

Στα φιλικα οι ειδησεις για το τι εκανε καθε ομαδα εβγαιναν 1-2 μερες μετα τον αγωνα! Τωρα και ενω ηλπιζα να διορθωθουν, παλι βλεπω οτι τα στατιστικα καθε αγωνα δεν βγαινουν αμεσως αλλα καθυστερουν πολυ. Ενω υπαρχουν και περιπτωσεις οπως Βραζιλια-Αυστραλια οπου ακομα δεν εχουν βγει!
Λαθη οπως "current teams" για τους Ντικουδη και Σπανουλη ειναι η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ αντιστοιχα, ειναι μεν μικρα αλλα ενοχλητικα για επισημο site της διοργανωτριας αρχης!
Γενικα αμα σκεφτουμε οτι η FIFA® ειχε μετα απο καθε αγωνα του μουντιαλ σε 1 λεπτο ολα τα στατιστικα διαθεσιμα, αλλα και μετα απο 3-5 λεπτα ακομα και στιγμιοτυπα του αγωνα, βλεπουμε την διαφορα....χμμμμμ,επιπεδου,....,νοοτροπιας,....χ
μμμ δεν ξερω ακριβως.....
Anaz
Και της Uleb το Euroleague.net πολυ μπροστα!!
68.gif
Μονο αυτο υπαρχει?
xavier
όντως για άλλη μια φορά φανηκε η γνωστη αδυναμία στο 3οντο...κυρίως απο τα πλέιμεικερ. Άν και στην αρχή μάλλον βγήκαμε εκτός ρυθμού γιατι αυτοί τα βάζαν όλα.... και εμείς είμαστε ομάδα που βρίσκουμε ρυθμό απο την αμυνα...

Με τους λιθουανούς να μου το θυμηθείτε θα κερδίσουμε εύκολα γιατί και αυτοί δεν έχουν πλέιμεικερ...
qspock
Ολα τα τριποντα μας εγιναν ανοιχτα. Η μπαλα γυριζε ιδανικα με ενα πασινγκ game απιστευτα γρηγορο! Αλλα τα σουτ οχι μονο δεν εμπαιναν, ηταν τελειως αστοχα. Σε αυτο τον τομεα δεν γινεται να κανουμε τιποτα. Ελπιζουμε απλα να μη ξαναβρεθουμε σε τετοια μερα αστοχιας.

Η αμυνα εσπαζε κοκκαλα 41.gif

Εκεινο που εχω να σχολιασω οσον αφορα το ρυθμο, ειναι οτι οσο εβγαινε ο Παπαδοπουλος και εμπαινε ο Ντικουδης, αλλαζαν ολα.
Ο Λαζος ειναι ο γνωστος Λαζος του περσυνου Ευρωμπασκετ. Εγω δε περιμενω πολλα απο αυτον. Αντιθετως, σιγουρα θα ειμαστε πολυ καλυτερα αν χρησιμοποιειται ο Σοφο σαν βασικος σεντερ.
Αληθεια γιατι δε τον εβαλε καθολου? Λογω προβληματος ή λογω τακτικης? Πχ για να τον πεταξει μεσα σε κρισιμο σημειο σε κανεναν σοβαρο αντιπαλο εκει που δε θα τον περιμενει κανεις wink.gif

ΥΓ: Για το ματς Αυστραλια-Βραζιλια, ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι αναφερεται ως εκπληξη. Ειλικρινα! Η Βραζιλια εχει να κατεβασει καλυτερη ομαδα απο την Αυστραλια εδω και 15 χρονια απο την εποχη του Οσκαρ Σμιτ...
Anaz
QUOTE
Ο Λαζος ειναι ο γνωστος Λαζος του περσυνου Ευρωμπασκετ. Εγω δε περιμενω πολλα απο αυτον.
Αυτο ακριβως ηθελα να το πω κ εγω!Αλλα περιμενω να τον δω κ με την Λιθουανια! Για να'μαι ειλικρινης γενικα μου φαινεται οτι ισως εχει ολιγον υπερεκτιμηθει,αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα,ας μη την κανουμε τωρα!

Αυριο με τους Λιθουανους με καλη πιεση στα γκαρντ κ την κυκλοφορια της μπαλας θα το παρουμε το παιχνιδι αρκει να ειμαστε λιγο σοβαροι κ ευστοχοι στην επιθεση!
Σιγουρα ο Γιαννακης διαβασε το προβλημα τους στην ελλειψη πλευ μεκερ κ κυκλοφοριας κ χειρισμου της μπαλας στην περιφερεια κ θα τους χτυπησει εκει ακριβως που πονανε!Να καθυστερησει την αναπτυξη τους κοβοντας τον ρυθμο κ να δυσκολευεται η μπαλα να φτασει στους ψηλους που ειναι το οπλο τους!Ο Ματσε πιστευω θα κλειστει απο το rotation στην αμυνα κ τον Δημητρακη,κ αν οπως σημερα δεν εχει βοηθειες δεν βλεπω να κανει κατι ιδιαιτερο..
NBAer
QUOTE(qspock @ Aug 20 2006, 01:23 AM) *
Ολα τα τριποντα μας εγιναν ανοιχτα. Η μπαλα γυριζε ιδανικα με ενα πασινγκ game απιστευτα γρηγορο! Αλλα τα σουτ οχι μονο δεν εμπαιναν, ηταν τελειως αστοχα. Σε αυτο τον τομεα δεν γινεται να κανουμε τιποτα. Ελπιζουμε απλα να μη ξαναβρεθουμε σε τετοια μερα αστοχιας.


Μα δεν μπορω να καταλαβω γιατι τετοια αστοχια?!?!? sad.gif sad.gif
Και δεν ειναι μια μερα αστοχιας αλλα μια παρατεταμενη περιοδος αστοχιας..... hammer.gif Και δεν βλεπω φως δυστυχως.....
Ισως οι παιχτες να κουραζονται απο την υπερπροσπαθεια στην αμυνα και δεν εχουν καθαρο μυαλο για σταθερα και ισορροπημενα(ως προς την συγκεντρωση) σουτ, αλλα δεν ειμαι καθολου σιγουρος. Τι να πω? sad.gif


QUOTE
Ο Λαζος ειναι ο γνωστος Λαζος του περσυνου Ευρωμπασκετ. Εγω δε περιμενω πολλα απο αυτον. Αντιθετως, σιγουρα θα ειμαστε πολυ καλυτερα αν χρησιμοποιειται ο Σοφο σαν βασικος σεντερ.


Η αστοχια του Παπαδοπουλου με εχει και εμενα προβληματισει, αφου παροτι κανει καλες κινησεις και βρισκεται τις περισσοτερες φορες σε ευνοικη θεση δεν καταφερνει να βαλει το καλαθι! Πιστευω φταει οτι βιαζεται λιγακι ή αρκετα να κανει το σουτ ωστε να μη κοπει. Δηλαδη δεν εχει καθαρο μυαλο στο τελος της προσπαθειας....
Φυσικα το γιατι να το πιστευει αυτο(να μην κοπει) αφου συνηθως βλεπει τους υπολοιπους απο ψηλα, ειναι το ερωτημα....

Ισως δεν ειναι αυτος ο λογος και απλα δεν εχει καθαρο μυαλο στην τελικη προσπαθεια πλεον και περναει ενα τεραστιο διαστημα ντεφορμαρισματος.....


QUOTE
Αληθεια γιατι δε τον εβαλε καθολου? Λογω προβληματος ή λογω τακτικης? Πχ για να τον πεταξει μεσα σε κρισιμο σημειο σε κανεναν σοβαρο αντιπαλο εκει που δε θα τον περιμενει κανεις wink.gif


Και εμενα με απογοητευσε εκει ο Γιαννακης, αφου επρεπε να βαλει τον Σχορτσιανιτη οταν η διαφορα ηταν μεγαλη (12+) ή και πιο πριν, για να παρει ενα "feeling" του μουντομπασκετ και να μη εχει το αγχος της πρωτης φορας.....


QUOTE
ΥΓ: Για το ματς Αυστραλια-Βραζιλια, ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι αναφερεται ως εκπληξη. Ειλικρινα! Η Βραζιλια εχει να κατεβασει καλυτερη ομαδα απο την Αυστραλια εδω και 15 χρονια απο την εποχη του Οσκαρ Σμιτ...


Και εγω δεν το καταλαβαινω.... Σιγα την εκπληξη που εγινε! blink.gif
xavier
Ο Σχορτσιανίτης προφανώς έχει ενοχλήσεις απο τον τραυματισμό του και ο Γιαννάκης τον προφυλάσει...

Ο Λάζος υπερεκτιμημένος, επειδή έκανε ενα κακό παιχνίδι?Τον Γιαφτόκας τον είδατε? Το πλεονέκτημα του Λάζου είναι οτι στη μέρα του μπορεί να παίχει κόντρα στον καλύτερο ψηλό γιατι απο τεχνική είναι κορυφή...

Ο Ντικούδης βρήκε τους κόντους του Κατάρ και έκανε πάρτυ, το θέμα είναι οτι κόντρα σε ψηλότερα κορμιά δυσκολεύεται....

Και το πρόβλημα στα τρίποντα διορθώνεται μονάχα αν ο Διαμαντίδης και ο Παπαλουκάς σουτάρουν λιγότερο...
Anaz
QUOTE
Ο Λάζος υπερεκτιμημένος, επειδή έκανε ενα κακό παιχνίδι?
Oχι βεβαια!Εξαλλου δεν ειναι ενα το κακο παιχνιδι.Βασικα αυτο που θελω να πω ειναι οτι περιμενουμε πολλα απ'τον Λαζο αλλα τελικα τις περισσοτερες φορες φαινεται λιγος να εκπληρωσει τις προσδοκιες κ μας απογοητευει,κ αλλος ξελασπωνει!Δεν τον βλεπω στην Ρωσια τι κανει,αλλα οσες φορες τον εχω δει δεν μου'χει δικαιολογησει σε καμμια περιπτωση τον χαρακτηρισμο "στους κορυφαιους σεντερ της Ευρωπης"!Τεσπα.Μπορει να κανω κ λαθος..

Να'τα μας η Τουρκια!Με παθος κ προσηλωση ιδιαιτερα στην αμυνα,εκανε το 2-0 κ χτυπα πρωτια! Ο πιτσιρικας ο Ιλιασοβα εχει "αναγεννηθει" κ ξεδιπλώνει το ταλεντο του.
xavier
Ε άμα ο Γιαφτόκας θεωρείται απο τους κορυφαίους σέντερ της Ευρώπης γιατί να μην θεωρείται και ο Λάζος...Ιδίως αν μιλάμε για μή ΝΒΑερς...Δηλαδή ποιοι είναι οι κορυφαίοι?

Σήμερα θα μπορούσαμε να κερδίσουμε πολύ πιο ευκολα, αν δεν υπηρχε η αδύναμια στις βολές...Φάνηκε και η έλλειψη ενός σοβαρού πλέιμεικερ στους Λιθουανούς...
Vas
Nikh sthn paratash!!

Pali kala giati tha itan krima na xaname.... Eimastan safos kaliteroi apo tin Lithuania kai ama benane oi mises apo tis xamenes voles tote tha eixame nikisei kai me diafora!!

Poli kalo kooutsarisma apo Gianaki... 41.gif

Teliko me USA vlepo.... smile.gif
liolias
Μα ειναι δυνατον αυτο???20 χαμενες βολες?? Ο Γιαννακης πρεπει να τους βαλει αυριο να κανουν προπονηση στις βολες. Παντως περιμενω να τα δωσουμε ολα με τους Τουρκους.
sihainas
Και πάλι όμως καθόλου ο Σόφο παρόλο που στο λίγο που μπήκε έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει... Μπράβο πάντως στα παιδιά που δεν το βάλανε κάτω όταν πήραν μια σχετική διαφορά οι Λιθουανοί...
Vas
Exo thn ediposh me tourkia kai Australia tha ton valei to Sofokli... (pio dynates omades)

H lithuanoi einai poloi grigoroi gia auton.... Kai sto ligo pou epexe (sigoura voithise) alla ekane grigora grigora 3 faoul...
Anaz
QUOTE
Ε άμα ο Γιαφτόκας θεωρείται απο τους κορυφαίους σέντερ της Ευρώπης γιατί να μην θεωρείται και ο Λάζος...
O Γιαφτοκας βασικα διαθετει απιστευτα αθλητικα προσοντα,γι'αυτο!Αλλα δεν εχεις αδικο σ'αυτο! rolleyes.gif Γενικα αν σκεφτεις οτι καθαρα 5αρια υπαρχουν λιγα πλεον εκ των οποιων ελαχιστα ειναι ποιοτικα εκτος ΝΒΑ,ισως δικαιολογει τον χαρακτηρισμο!Κ παλι ομως δεν δικαιολογει τις μεγαλες προσδοκιες μας! Το παιδι φοβαμαι οτι εχει εμφανες προβλημα στο τελειωμα των φασεων!ενω εχει καλες κινησεις... unsure.gif

Το προβλημα με τις βολες δεν ειναι πρωτοφανες,αλλα σημερα παραγινε!!Κ η ειρωνεια ειναι οτι χτες πηγαμε εξαιρετικα σε αυτον τον τομεα!Τα τριποντα ελαφρως καλυτερα,αλλα κ παλι πολλα ελευθερα χαμενα!
Γενικα δεν μ'εχει πεισει καθολου η ομαδα ακομα οσων αφορα τις επιθετικες της αρετες,αλλα δεν χανω την πιστη μου! biggrin.gif

Κ εγω περιμενω κ ελπιζω σε περισσοτερο..Σοφο!
HOULIGAN76
Στο δευτερο ημίχρονο παίξαμε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ άμυνα. biggrin.gif
Βέβαια οφείλουμε να παραδεχτούμε οτι οι Λιθουανοί όντως παίξανε και αυτοί παρα πολύ καλά.Αμα είχανε τον Γιασικεβίτσιους ίσως να μην τους κερδίζαμε.
Ο κορυφαίος του αγώνα πιστευω οτι ήταν ο Σπανούλης.Παρότι κάποιες στιγμές έπαιζε άσχημα στην άμυνα κυρίως στο πρώτο ημίχρονο είχε τρομερή αυτοπεποίθηση και έδωσε πολλές λύσεις.
Φυσιολογικό το ποσοστό μας στις βολές{21/41}.Τέτοιο ποσοστό θα έχουμε μέχρι το τέλος.
Οντως ο Γιαννάκης έκανε εξαιρετικό κουτσάρισμα αλλά το ίδιο ισχύει και για τον Λιθουανό κόουτς.
dizzy_fingers
Ο Παπαδόπουλος είναι από τους λίγους παίχτες στην Ευρώπη που ξεμαρκαρίζονται τόσο άνετα....και από τους ακόμα λιγότερους που αφού ξεμαρκαριστούν, το χάνουν laugh.gif tongue.gif.

Καλά έπαιξαν τα παιδιά σήμερα.
Η αρχή του δεύτερου ημιχρόνου και τα τελευταία λεπτά στην παράταση (και τα προτελευταία λεπτά στη κανονική διάρκεια του αγώνα tongue.gif...πριν ισοφαριστούμε δηλαδή) επιβεβαίωσαν τις ικανότητες και δυνατότητες της Εθνικής.
Είναι πολύ καλό να ξέρεις πως αν κάνεις το παιχνίδι σου, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα και πως ο μόνος αντίπαλος που μπορεί να σε κερδίσει είναι ο εαυτός σου (και όσες εκτός Ευρώπης ισχυρές ομάδες δεν έχει αντιμετωπίσει ακόμα, για να είμαστε τυπικοί).
Αυτά, όμως τα έχουμε πει...


Με τα καρντάσια πότε παίζουμε?
Dromeas7
Mpravo sthn Ethnikh

Eimastan mia klash anwteroi apo tous Lithouanous.Monh parafwnia oi voles.An empainan 5-8 apo aytes tis 20 xamenes tha to katharizame to matchaki nwritera.

me ayth thn nikh agaliasame prwtia.

Sta arnhtika tou match o Lazos pou fainetai na einai se lithargo kai o Giannakhs gia mena pou sto prwto hmixrono fainotan na einai se allo ghpedo.Ekane polla lathoi sto koutsarisma tou.Alla sto deytero estrwse.

Krima gia toys Lithouanous alla den toys vlepw kala...
Alexmei
loipon epeidi ekane kati o pateras m sto PC kai dn vrisko ta ellinika gi ayto sygxoresteme gia ta greeklish....

favori gia emena vevaia einai i ELLADA alla to mats me tin lithouania xtes dn mou arese... o tropos pou peksane, ektos vevaia apo kapoies faseis oi opoies eitan foveres........

Pistevo oti proti tha erthei i ELLADA, deuteri i Brazil, triti i Australia kai tetarti Turkey
qspock
1. Ελλαδα
2. Λιθουανια
3. Τουρκια (κι ας κερδισε τη Λιθουανια)
4. Αυστραλια
Basketomania
Η Λιθουανια δεν μπορει να ερθει δευτερη γιατι και 3 νικες να κανει παλι θα ειναι 3η αφου και να χασει απο μας και την Βραζιλια η Τουρκια λογικα θα νικησει το Καταρ οποτε στην ισοβαθμια προηγειται αφου την νικησε τη Λιθουανια...
V@Roxe##13
Εκπληκτικος ο Φωτσης μεχρι τωρα. Οι Τουρκοι αν και ως ομαδα τους αντιπαθω, πρεπει να παραδεχτω οτι παιζουν πολυ καλα.


ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΤΩΝ ΑΥΣΤΡΑΛΩΝ
qspock
QUOTE(Basketomania @ Aug 21 2006, 06:20 PM) *
Η Λιθουανια δεν μπορει να ερθει δευτερη γιατι και 3 νικες να κανει παλι θα ειναι 3η αφου και να χασει απο μας και την Βραζιλια η Τουρκια λογικα θα νικησει το Καταρ οποτε στην ισοβαθμια προηγειται αφου την νικησε τη Λιθουανια...

Η Λιθουανια μπορει να τερματισει δευτερη γιατι εχει κανει 2 ηττες αλλα δε προβλεπω να κανει αλλη. Η Τουρκια ομως προβλεπω να κανει 2 (Ελλαδα, Βραζιλια) και να εχουμε πολλαπλη ισοβαθμια, οχι μονο Τουρκιας και Λιθουανιας. Ενταξει, το πιθανοτερο ειναι να βγει δευτερη, απλα δε την παω σαν ομαδα.
Ουτως η αλλως, στο χιαστι ειτε δευτερος ειτε τριτος παιζει με Σλοβενια ή με Ιταλια που ειναι ισοδυναμες. Ισως η 3η Σλοβενια να ειναι και καλυτερη αν και πιο χαζη οπως φανηκε στο ματς με Ιταλια που το εχασε μεσα απο τα χερια της... ugly8.gif
dizzy_fingers
Α ρε Λάκοβιτς με τα τρελά σου...
petrosfm
Βλεπουμε τους ιδιους αγωνες; Οπως εχουν τα πραγματα η Τουρκια παει για πρώτη-- την Ελλαδα τη βλεπω δευτερη.
Οι τουρκοι ειναι πιο ταλαντουχοι απο μας και εχουν παρει τα πανω τους. Φυσικα εχουμε ομαδα αλλα δυστυχως φαινεται πολυ ντεφορμε.
Ελπιζω να φορμαριστουμε γρηγορα γιατι τα βλεπω σκουρα!!!
dizzy_fingers
Καλώς ήρθες στην παρέα μας πέτρο!
Καλά ποστ να έχεις smile.gif.

Όσον αφορά την Τουρκία, δεν έχει τύχει να τη δω ακόμα.
Την εθνική μας δεν τη βλέπω τόσο ντεφορμαρισμένη πάντως.
Στο 100% των δυνατοτήτων της δεν είναι ασφαλώς και προβλήματα με τις βολές και τα νεκρά διαστήματα έχει, αλλά αυτό το δεύτερο δεν ισχύει για τις περισσότερες ομάδες στα πρώτα τους παιχνίδια?
Anaz
QUOTE
Οπως εχουν τα πραγματα η Τουρκια παει για πρώτη-- την Ελλαδα τη βλεπω δευτερη.
Οι τουρκοι ειναι πιο ταλαντουχοι απο μας....
treathitch που χαθηκες ρε αγορι μου??Τωρα επρεπε να βγεις..!! tongue.gif
Σοβαρα,Καλη ομαδα οι Τουρκοι,"θυμιζουν κατι απο Ελλαδα"(εσυυυυ..χρωμα λευκο με θαλασσιιιιι icon_drunk.gif ) , με καλη χημεια,νεανικοτητα,πιεση στην αμυνα αλλα με τιποτα πιο ταλαντουχοι ή καλυτεροι..Η ΚΑΛΗ Ελλαδα δεν εχει να φοβηθει..Παρολο που θα'ναι ισως κ το πιο δυσκολο ματς αυτης της φασης!
NBAer
QUOTE(petrosfm @ Aug 22 2006, 01:18 AM) *
Βλεπουμε τους ιδιους αγωνες; Οπως εχουν τα πραγματα η Τουρκια παει για πρώτη-- την Ελλαδα τη βλεπω δευτερη.
Οι τουρκοι ειναι πιο ταλαντουχοι απο μας και εχουν παρει τα πανω τους.


Φαινεται πως εσυ εισαι που βλεπεις αλλους αγωνες.... tongue.gif
Τι πιο ταλαντουχοι μου λες????? ugly_tocktock.gif ugly_tocktock.gif ugly_tocktock.gif

Εκτος απο τον αρκετα καλο αλλα απειρο Ilyasova και τον παντα αξιοπιστο Κουτλουάι ποιους αλλους παιχτες βλεπεις για συγκρισιμους με αυτους της Ελληνικης ομαδος? Για να μην τρελαθουμε δηλαδη.... blink.gif

Εγω βλεπω στην Ελληνικη ομαδα 12 πολυ αξιολογους παιχτες σε επιπεδο-2. Οι τουρκοι εχουν μονο 2-3 σε αυτο το επιπεδο.
Μαλιστα η Ελληνικη ομαδα ισως ειναι η μοναδικη εκτος της ομαδας των ΗΠΑ που εχει και τους 12 παιχτες στο ιδιο υψηλοτατο επιπεδο (Επιπεδο-2).

-------------
Επιπεδο-1: Οι περισσοτεροι παιχτες της ομαδας των ΗΠΑ καθως και οι Νοβιτσκι, Γκασολ.
Επιπεδο-2: Ολοι οι παιχτες της Ελληνικης ομαδος, και πολλοι αλλοι αλλων ομαδων οπως Κουτλουάι, Τζινομπιλι, Τ.Παρκερ, Ματσιγιαουσκας, Ναβαρο, κλπ.....
Επιπεδο-3: Λοιποι παιχτες.....
Φυσικα και σε καθε επιπεδο υπαρχουν και διακυμανσεις.....
-------------

Και να μην μιλησω τωρα για την λεξη κλειδι: "ΟΜΑΔΑ"
Η Ελληνικη ομαδα ειναι τρομερα πιο πολυ "ΟΜΑΔΑ" απο αυτην της Τουρκικης ομαδας. Μιλαμε για μεγαλη διαφορα.....


QUOTE
Φυσικα εχουμε ομαδα αλλα δυστυχως φαινεται πολυ ντεφορμε.
Ελπιζω να φορμαριστουμε γρηγορα γιατι τα βλεπω σκουρα!!!


Ισως ειναι ενα μικρο ντεφορμαρισμα αλλα ισως ειναι και το κρατημα δυναμεων και μαλλον αυτο ειναι. Παμε δηλαδη με μια μικρη ταχυτητα προς το παρον και θα ανεβαινουμε οσο περνουν τα παιχνιδια και ειδικοτερα οταν φτασουμε στα play-off. Δεν ειναι δυνατον ομαδα που στοχευει ψηλα οπως η Ελληνικη ομαδα να μπαινει με full ρυθμους απο την αρχη.....

Τα πραγματα ειναι απλα:
USA: Το απολυτο φαβορι! 98.2% να παρει το χρυσο.

Greece: Αν συνεχισει με τετοια αστοχια στα σουτ και στις βολες εχει πολλες πιθανοτητες να παει ημιτελικο και οι μονες ομαδες που μπορουν να την νικησουν ειναι USA, Argentina, Spain και τα ματς με τις 2 τελευταιες να ειναι 50-50. 0.3% να παρει το χρυσο.
Αν βελτιωθει στα σουτ και στις βολες τοτε μπορει να ηττηθει μονο απο USA or Spain και τα ματς με την Ισπανια να ειναι 50-50. 1% να παρει το χρυσο.

Spain: Μεγαλη ομαδα καλη σε ολους τους τομεις εκτος της αμυνας απο οτι εχει δειξει εως τωρα.... 0.7 - 1.4% να παρει το χρυσο.

Argentina: Καλη ομαδα αλλα αυτη την φορα δεν βλεπω φως. Αμα παιξει στο 1 των δυνατοτητων της, τοτε εχει 0.1% να παρει το χρυσο.

Οι αλλες ομαδες ειναι απλα πολυ πισω.....
petrosfm
QUOTE(NBAer @ Aug 21 2006, 07:28 PM) *
Εκτος απο τον αρκετα καλο αλλα απειρο Ilyasova και τον παντα αξιοπιστο Κουτλουάι ποιους αλλους παιχτες βλεπεις για συγκρισιμους με αυτους της Ελληνικης ομαδος? Για να μην τρελαθουμε δηλαδη.... blink.gif


Ilyasova, Akyol, Atsur. Απειροι αλλα ταλαντουχοι. Οι Erdogan, κλπ δεν εχουν παιξει ακομα αλλα αυτο το επιχειρημα ισχυει και για μας...

QUOTE
Ισως ειναι ενα μικρο ντεφορμαρισμα αλλα ισως ειναι και το κρατημα δυναμεων και μαλλον αυτο ειναι. Παμε δηλαδη με μια μικρη ταχυτητα προς το παρον και θα ανεβαινουμε οσο περνουν τα παιχνιδια και ειδικοτερα οταν φτασουμε στα play-off. Δεν ειναι δυνατον ομαδα που στοχευει ψηλα οπως η Ελληνικη ομαδα να μπαινει με full ρυθμους απο την αρχη.....


Τι να πει κανεις; Η εθνικη μας κερδισε στο ποντο γιατι εκανε οικονομια δυναμεων shot.gif Μακαρι να ηταν ετσι. Δυστυχως η Ε ειναι σαφως ανωτερη των Λιθουανων που μαλλον επαιξαν ασχημα και το γεγονος οτι το παιχνιδι κριθηκε ετσι δειχνει ποσο ντεφορμε ειμαστε.

QUOTE
Τα πραγματα ειναι απλα:
USA: Το απολυτο φαβορι! 98.2% να παρει το χρυσο.


Ποιος μιλησε για χρυσο; Η συζητηση ειναι για το χαμαματσου!!!

Το πιο σημαντικο ειναι οι δικοι μας να κρατησουν τη νοοτροπια του νικητη γι αυτο καλο να μην αναφερομαι σε πιθανες ηττες blove.gif
hagi
Παιδιά δεν ξέρω τί λέτε τώρα..Εγώ θα ευχηθώ καλή συνέχεια στα παιδιά..Έδειξαν αδυναμίες αλλά είναι τόσο καλοί που καταφέρνουν να κερδίσουν..Αν διορθώσουμε γενικά αυτές τις αδυναμίες μας δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα..μόνο τον εαυτό μας..
Συγχαρητήρια για τις δύο νίκες και καλή επιτυχία αύριο με την Αυστραλία..
qspock
ΠΩ ΠΩ ΑΜΥΝΑ! 41.gif
Καλα εχουν πολυ πλακα οι αντιπαλες ομαδες οταν τους πιεζουμε... biggrin.gif

Που να βρεθουμε και σε μερα στην επιθεση τι εχει να γινει icon_drunk.gif

ΕΛΛΑΔΑ - ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ στο ημιχρονο 39-34
peka
Μεγαλη νικη η Εθνικη μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κερδισαμε την Αυστραλια 72-69 με τριποντο στην εκπνοη...!

Αχχχχχχχχχχχχχ τι παιχνιδια χανω λογω δουλειας...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Warrior
Ρε δεν χανουνε λεμε..... w00t.gif cool.gif

wacko.gif wacko.gif wacko.gif

icon_joy.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.