Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός - Μαρούσι
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
dizzy_fingers
Για να μην ξεχνιόμαστε, υπάρχει και το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής, που αναβλήθηκε τότε και διεξάγεται την προσεχή Κυριακή στον Κορυδαλλό.

Δε θυμάμαι καλά, αλλά ήταν λόγω μη διαθεσιμότητας του ΣΕΦ που αναβλήθηκε το ματς?

Anyway, ο καθένας θα προσπαθήσει να χτυπήσει το παιχνίδι και να κατακτήσει το ροζ φύλλο αγώνα για δικούς του λόγους.

Το Μαρούσι θέλει τη νίκη για να φτάσει τον Παναθηναϊκό στην πρώτη θέση (τον οποίον κιόλας υποδέχεται στην έδρα του στην 22η αγωνιστική), ο δε Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει τις νίκες μετά αυτήν με τον ΠΑΟΚ και να ξεκινήσει ένα νέο σερί επιτυχιών, όπως αυτό που έκανε στις αρχές της χρονιάς.

Η αλήθεια είναι πως το προβάδισμα το έχει το Μαρούσι καθώς βαθμολογικά, στατιστικά, ψυχολογικά και αγωνιστικά είναι ανώτερο από τον Ολυμπιακό, ο οποίος δε θα έχει τον Κορωνιό στη σύνθεσή του.
Σημείωση: Ο Σπανούλης επέστρεψε στις προπονήσεις και πιθανότατα θα παίξει υγιής την Κυριακή - την περασμένη αγωνιστική έπαιξε με βαρύ πυρετό.
emperor
Όντως το Μαρούσι έχει το προβάδισμα αλλά κάτι μου λέει ότι τα κοράκια θα φοράνε κόκκινα γυαλιά 39.gif
dizzy_fingers
Λες ε?

Δεν ξέρω...κατά πόσο υπάρχει επιρροή του Ολυμπιακού στο παρασκήνιο, ώστε να μπορεί να κατευθύνει σφυρίγματα?

Κάποτε θα το πίστευα, αλλά πλέον δεδομένου ότι όλα τα δάχτυλα δείχνουν τον ισχυρό, δηλαδή τον Παναθηναϊκό, αλλά και της κατάστασης του Ολυμπιακού, όχι μόνο την αγωνιστικής αλλά και την κατάντιας του στα διοικητικά (ποιός Κόκκαλης? wink.gif )...μου φαίνεται δύσκολο να επηρρεάσει σφυρίγματα, έστω και άθελά του, υπό το πρόσχημα της δυνατότερης ομάδας την οποία προστατεύει ο διαιτητής.

Πάντως αυτοί θα είναι οι διαιτητές του παιχνιδιού:
Χριστοδούλου
Τανατζής
Τζάμος
Δεν ξέρω, σε περίπτωση που σας λένε τίποτα...
IraTmac
το Μαρούσι θα κερδίσει το ματς κατά την προσωπική μου άποψη.

το στηρίζω στην καλή αγωνιστική κατάσταση, τις πολλές λύσεις του και το χάος που επικρατεί στον Ολυμπιακό. ειδικά μετά το πρόστιμο που επέβαλε η διοίκηση (sick) στους παίκτες, για την ήττα από τον Πάο.
Warrior
Να λοιπον που ο Ολυμπιακος νικησε το Μαρουσι,με κορυφαιο τον Γιουρκοβιτς και παλι..
Το παιχνιδι ηταν ντερμπι σε ολη την διαρκεια του αγωνα και κριθηκε στις λεπτομερειες.
Ενα τριποντο του Γιουρκοβιτς εδωσε προβαδισμα στον Ολυμπιακο με 82-80 38" πριν
τη ληξη του αγωνα.
Ο Σπανουλης κερδισε φαουλ σε προσπαθεια για σουτ τριων ποντων,που ηταν αμφισβητουμενο,
αλλα ευστοχησε μονο στην μια απο τις τρεις βολες.Με 1/2 βολες ο Γιουρκοβιτς εκανε
το 83-81 στα 25" και στην επομενη επιθεση ο Στιουαρτ αστοχησε σε τριποντο,ο
Σεκουλιτς πηρε το ριμπαουντ και κερδισε φαουλ...ομως ουτε και αυτος ηταν ευστοχος.
Εχασε την δευτερη βολη και παλι ομως το Μαρουσι κερδισε το επιθετικο ριμπαουντ,
ομως ο Σπανουλης εκανε κακη επιλογη,αστοχησε και καπου εκει τελειωσε το ματς..

Ο Ολυμπιακος πλεον βλεπει τετραδα..
Το παιχνιδι της αλλης αγωνιστικης με τον Πανιωνιο στη Ν. Σμυρνη θα ειναι ενα απο
αυτα που θα καθορισουν πολλα πραγματα..

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 19-20, 41-42, 69-64, 86-82
Ολυμπιακός (Γιόνας Καζλάουσκας): Πέρι 9, Μέισον 13, Γκόρενς 14 (2), Ζορόφσκι 7 (1), Σκλαβος 2, Γιούρκοβιτς 23 (3), Αγαδάκος 7, Γκούλιας 11.
Μαρούσι (Παναγιώτης Γιαννάκης): Μπλάκνεϊ 17 (1), Στιούαρτ 10 (1), Μπουντούρης, Σμίλιανιτς 3 (1), Σέκουλιτς 13, Τζόουνς 11, Σπανούλης 15 (3), Καϊμακόγλου 9, Πόποβιτς, Στεφανίδης 2, Καράγκουτης 2.

Δηλωσεις(sportline.gr)

Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει μία σπουδαία νίκη και πλέον ελπίζει μέχρι και σε πλασάρισμα στην τετράδα της βαθμολογίας. Το Μαρούσι από την άλλη πλευρά, παραμένει στην δεύτερη θέση, έχασε όμως την ευκαιρία να πιάσει τον Παναθηναϊκό στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Γιόνας Καζλάουσκας είχε κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του και κυρίως από το πάθος και την θέληση που έδειξαν. Μάλιστα, δεν δίστασε να παραδεχτεί πως αυτό ήταν το καλύτερο παιχνίδι της ομάδας του.

"Για μένα ήταν πιο ενδιαφέρον το παιχνίδι, από το ότι κερδίσαμε. Πρώτη φορά ο Ολυμπιακός έπαιξε τόσο καλά. Ηταν ίσως το καλύτερο ματς παιχνίδι, Για πολλή ώρα κρατήσαμε τον έλεγχο. Είχαμε έναν αντίπαλο, μία πολύ καλή ομάδα με πολύ καλό προπονητή και αυτό κάνει τη νίκη μας μεγαλύτερη", τόνισε ο λιθουανός τεχνικός και συνέχισε: "Κάθε φορά μετά τη νίκη ο κόσμος να χειροκροτεί τους παίκτες και όχι τον προπονητή. Και εγώ έδειξα στον κόσμο τους παίκτες. Το ματς με τον Παναθηναϊκό ήταν άσχημο. Αυτό που κάναμε ήταν να μαζευτούμε, να αλλάξουμε με παραστάσεις, τρέχοντας έξω".

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης από την πλευρά του στάθηκε στην άμυνα της ομάδας του και τόνισε πως εκεί ήταν το σημείο που η ομάδα του έχασε το ματς. "Νομίζω ότι είδαμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, αλλά σήμερα δεν είχαμε άμυνα., Πολλοί κακοί, αντιδράσαμε άσχημα και χάσαμε ένα ματς που θα μπορούσαμε να το διεκδικήσουμε αν παίζαμε άμυνα., Αυτό ήταν το σημείο που έγειρε το παιχνίδι προς τον Ολυμπιακό".
IraTmac
πολύ μεγάλη χαζομάρα έκανε το Μαρούσι. πλέον πολύ δύσκολα θα πιάσει τον ΠΑΟ στην πρώτη θέση.

από την άλλη ο ΟΣΦΠ δείχνει βελτιωμένος. ο δε Γιούρκοβιτς, βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα. το παθαίνει μια φορά στα 4 χρόνια. θα του περάσει tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.